Page 1

del 27 d abril a l 1 i 5 de maig


16:00 a 19:00 h | Plaça Mestre Vila Vell FIRA MERCAT ESCOLAR COOPERATIVES DE 5è

dijous

27 abril

HORARIS: 28 i 29 d’abril de 19 a 21 h 30 d’abril: de 12 a 14 h i de 19 a 21 h 1 de maig: de 11 a 14 h i de 19 a 21 h

Venda de productes 100% fets a mà per alumnes de 5è de l’Escola Castell d’Òdena, amb material reciclat.

21.30 h | Teatre Centre Unió Agrícola ESPECTACLE DE VARIETATS AMB EL GRUP VELLA AMISTAT

Pavelló Mestre Vila Vell EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS

DE TOT L’ALUMNAT DE L’ESCOLA CASTELL D’ÒDENA. Durant els dies de la Festa Major tindrà lloc aquesta exposició dels dibuixos realitzats pels i les alumnes de l’escola amb la temàtica de com veuen el poble.

20.00 h | Saló de sessions de l’Ajuntament XERRADA i EXPOSICIÓ

LES CÀMERES FOTOGRÀFIQUES Xerrada sobre l’evolució de la fotografia a través de les càmeres de fotografiar a càrrec de Josep M. Garí i Guiu, col·leccionista de càmeres de fotos. S’exposarà càmeres fotogràfiques de diferents èpoques en el vestíbul de l’ajuntament fins al 5 de maig.

Grup de PLAY-BACKS. Entrada gratuïta.

16.00 h | Pistes de Petanca del Pla d’Òdena MELE DE FESTA MAJOR D’ÒDENA

dissabte

29 abril

17.00 h | Plaça Major TOC DE CAMPANES

divendres

28 abril

BATUKADA

Organitza: CP Odenense, amb el suport de l’Ajuntament d’Òdena.

16:00 h | Camp de futbol la Sort FUTBOL FESTA MAJOR

Jornada 30 3a Catalana CE Òdena – Joventut Ribetana AE

a càrrec del partit polític guanyador de les eleccions a alcaldessa de l’Escola Castell d’Òdena, format per Ona Vidal Padrisa, alcaldessa, i Ares Guisado Clavero, Èrika Llenas Hernández, Carla Jurado Cervera i Jana Miquel Fondon.

17:30 h CERCAVILA DE KONKATRONS

Dobletes formades. Inscripció: 10 euros. Premis GENERAL CONSOLACIÓ REPESCA 1r Pernil Espatlla Espatlla 2n Espatlla Formatge Formatge 3r Formatge Formatge Oli Amb tots els premis es dona també una ampolla de vi.

AMB

17.00 h a 20.00 h | Parc de la Font PARC D’INFLABLES AMB MOBILPARC

Passa una tarda divertida amb els inflables que hem escollit per a tu.

18:15 h | Pavelló Mestre Vila Vell BÀSQUET FESTA MAJOR

ELS

OCB Sènior Masculí – CE Gelida

Pels carrers del centre d’Òdena, amb sortida de la Plaça Major i arribada al Teatre Centre Unió Agrícola.

21:30 h | Teatre Centre Unió Agrícola L’ANOIA LI CANTA A ÒDENA Macroconcert amb DIEGO PAQUÉ, QUICO TRETZE, PETER COATES, ROBERTO LUCHA I SANCHEZ MOLINA.

18:30 h | Teatre Centre Unió Agrícola | Per a tots els públics ESPECTACLE DE MÀGIA: JORDI QUIMERA PRESENTA SOWMAG GO ON

Un show explosiu de màgia, humor i improvisació en què el públic s’ho passarà bomba. Entrada gratuïta.

20.00 h | Local comercial Av. Manresa, 119 INAUGURACIÓ DE LA GALERIA ODENENCA

Mostra d’artistes d’Òdena de diferents disciplines, com la pintura, dibuix, fotografia, etc... Hi participen: Josep Francès, Rosa Montal, Xavier Guisado, Lídia Llamas, Sam Cortés i Baldomero Sillero. MOSTRA DE PATCHWORK: Mercè Dueñas i alumnes MOSTRA DE PUNTES DE COIXÍ: Anna M. Duran i alumnes. En el decurs de la inauguració es donarà el premi del concurs de cartells de festa major i s’exposarà també l’obra premiada.

Entrada gratuïta.

diumenge

30 abril

9:45 h | Plaça Major SORTIDA 68è GRAN PREMI CICLISTA D’ÒDENA Èlit sub. 23 – Èlit Sénior i Màster. Inclosa dins la categoria de GRANS CLÀSSIQUES. 12.15 h | Església Parroquial de Sant Pere Apòstol MISSA SOLEMNE DE SANT PERE MÀRTIR Cantada per la CORAL LA LLÀNTIA. En acabar hi haurà un breu concert coral.


18:00 h | Parc de la Font BALL DE CRESPELLES D’ÒDENA

13.15 h | Plaça Major Arribada del 68è GRAN PREMI CICLISTA D’ÒDENA i lliurament de Premis.

Petits, Joves, Grans i Màsters ballaran amb els seus grups. El Confrare Major del Ball de Crespelles d’Òdena 2016, FRANCESC ESTEBAN ILLANA, donarà a conèixer el Confrare d’Honor 2017, escollit de manera secreta per l’antiga fórmula d’insaculació. L’Agrupació de Defensa Forestal d’Òdena, entitat banderera de l’any 2016, cedirà solemnement la bandera a l’entitat que ostentarà el càrrec de Banderera 2017, escollida en el mateix moment per sorteig.

17:15 h | Pavelló Mestre Vila Vell FUTBOL SALA FESTA MAJOR CFS Òdena Femení– AE Vallirana

Organitza: Associació de la Confraria del Roser Ball de Crespelles d’Òdena

19:00 h | Teatre Centre Unió Agrícola BALL AMB L’ORQUESTRA BELLE EPOQUE Entrada gratuïta

23.00 h | Pista de l’Escola Castell d’Òdena DISCO MÒBIL DINS UN IGLÚ INFLABLE A càrrec de LAKARTA. Entrada gratuïta

La proclamació de pubillatge no es farà aquest dia 1 de maig, sinó que es passa al dia 3 de juny. Ja s’anunciarà oportunament amb tots els detalls d’horaris i lloc de realització.

dilluns

1

maig

11:30 h CERCAVILA DE BATUKADA AMB ELS KONKATRONS Pels carrers del centre d’Òdena, amb sortida i retorn al Parc de la Font. 12.00 h | Parc de la Font XLVIè CONCURS DE COLLES SARDANISTES D’ÒDENA, PUNTUABLE PEL CAMPIONAT DE LES COMARQUES BARCELONINES. COBLA SABADELL. Organitza: Colles Sardanistes d’Òdena, amb el suport de l’Ajuntament d’Òdena

17.00 h RECOLLIDA DE LA BANDERA DEL BALL DE CRESPELLES I CERCAVILA

Des del balcó de casa de l’Hereu d’Òdena VÍCTOR LOPEZ GARGALLO s’efectuarà la baixada solemne de la Bandera del Ball de crespelles que serà lliurada a l’entitat banderera 2016. A continuació, des de la casa de la Pubilla VINYET AGULERA SOLÉ,el fadrí, l’hereuet, la pubilleta, la dameta i el fadrinet, juntament amb les entitats d’Òdena amb les seves banderes, els Confrares Majors, aniran en cercavila fins al Parc de la Font.

divendres

5

maig

20:00 h EN OCASIÓ DEL CENTENARI DEL NAIXEMENT DEL DR. JOSEP ROMEU FIGUERAS Presentació del Llibre

“Representacions de teatre medieval i renaixentista (Barcelona, Sala del Tinell, 1961 – 1969)”

Inauguració de les exposicions

Fotografies dels Cicles de Teatre Medieval i de la Passió recuperats pel Dr. Romeu i que es van representar als anys 60 amb molt èxit al Saló del Tinell de BCN. (A la Sala d’exposicions) Un breu recorregut per la seva vida i obra (al vestíbul de la Biblioteca) Aquestes exposicions seran visitables a l’ajuntament des del mateix dia 5 de maig fins al 20 de maig en horaris d’oficina. Organitza: Associació de la Confraria del Roser Ball de Crespelles d’Òdena

Amb el suport de

Organitza


Festes del Roser de l'Espelt 12, 13 i 14 de maig divendres

12 maig

21:30 h Traca d’inici de festa 22:00 h | Sala del Centre Concurs de postres i Sardinada popular

Preu socis: 6 € | No socis: 8 €. Venda de tiquets diumenge 7 de maig de 19 h a 21 h.

També s’anunciarà el veredicte del concurs de postres i lliurament de premis.

23.30 h Pregó de festa Major Elaborat i llegit per l’hereu i la pubilla. 24.00 h | Plaça del Centre Concert amb “La Guingueta” Havaneres, cançó de taverna i un bon rom cremat.

dissabte

13 maig

11.00 h | Pista esportiva Google Football Joc amb pilotes gegants, a càrrec d’Anima’ns 12.00 h | Sala del Centre Exposició de restauració 14.30 h | Plaça del centre Arrossada popular Amanida, arròs, vi i gelat Preu: Socis: 11€ No socis: 13€. Venda de tiquets diumenge 7 de maig de 19h a 21h.

17.30 h | Sala del Centre Animació infantil amb l’espectacle “De viatge” 18.30 h | Plaça del centre Xocolatada popular 20.30 h Cercavila tradicional amb Mal Llamp Sopars amb entrepans al cafè del Centre. 23.00 h | Sala del Centre Teatre Grup i obra a concretar

diumenge

14 maig

12.00 h | Església de Santa Magdalena Ofici 13.00 h | Plaça del centre Ballets a càrrec dels veterans de l’Agrupació Folklòrica Igualadina 13.30 h | Sala del Centre Vermut amb projecció fotos festa major 17.00 h | Pista esportiva Inflables per als més menuts 19.00 h | Sala del Centre Ball de vetlla amb el grup Som-hi Band 21.30 h Traca final de festa

Organitza

Amb el suport de


Ja ha arribat la primavera i amb ella renovem les ganes de viure, de sortir al carrer, de trobar-nos a les places,…. en definitiva, de compartir amb els nostres veïns i veïnes temps d’oci i tradicions, de viure en germanor la Festa Major. Un municipi no el fa només el seu Ajuntament, sinó totes les persones que d’alguna manera participen en les activitats culturals, lúdiques, socials, folklòriques, esportives... Així doncs, els odenencs i les odenenques ens podem sentir ben orgullosos del municipi on vivim, ja que en aquest aspecte tenim un municipi dinàmic i participatiu, ja sigui a través de la implicació en entitats o de manera individual. La Festa Major és possible en gran part gràcies a totes les persones que ens regalen el seu temps, el seu treball i la seva il·lusió. Totes aquestes persones han entès que la Festa Major és cosa de tots.

dissen y@esdedia.com

És el moment de participar de la festa i de la disbauxa, de sortir al carrer. Són dies que conviden a passejar i a gaudir del poble, a retrobar-nos amb els amics i la família i recórrer plegats tots els racons d’Òdena per participar activament en la nostra Festa Major. Com a regidor de Festes, però sobretot com a odenenc, us convido a tots a gaudir de la Festa Major. Participeu-hi i divertiu-vos tant com pugueu, sense oblidar el civisme i el respecte envers els altres. Entre tots hem de fer possible que ens ho passem bé, ballem, juguem, gaudim i carreguem les piles per encarar amb més optimisme la resta de l’any. Bona Festa Major a tothom!

Valentín Robles Regidor de fires i festes

Programa festa major òdena 2017  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you