Uw evenement in de spotlights!

Page 1

UW EVENEMENT IN DE SPOTLIGHTS BIJ DE AGNIETENHOF


WELKOM BIJ DE AGNIETENHOF

2

UW EVENEMENT IN DE SPOTLIGHTS BIJ DE AGNIETENHOF


Cultuurbedrijf Tiel: meer dan alleen mooie locaties. Bij zowel de Agnietenhof als bij Zinder zorgen we voor een onvergetelijke beleving. Uw evenement in een culturele ambiance! Wij zijn gewend grote groepen te ontvangen, complexe draaiboeken te volgen, kunnen u helpen bij het boeken van artiesten, leveren catering op maat en bieden u hoogwaardige techniek. Samen zorgen we voor een onvergetelijke beleving en zetten we uw evenement in de spotlights!

AGNIETENHOF IN HET KORT • Riante theaterzaal (800 stoelen) • Theater/filmzaal (230 stoelen) met Dolby Surround en digitale projectie • Diverse vergaderruimtes • Restaurant met eigen keuken en catering op maat • Verschillende foyers • Ruime parkeergelegenheid (580 plaatsen) • Perfect te combineren met cultuurgebouw Zinder (2 min. loopafstand)

OVER DE AGNIETENHOF Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof hoort bij de grote theaters van Nederland. Het cultuur- en theateraanbod varieert van voorstellingen en films tot festivals en concerten. Vanwege de veelzijdige mogelijkheden, de uitstekende faciliteiten en de culturele ambiance is de Agnietenhof een aantrekkelijk podium voor zakelijke bijeenkomsten. Zeker in combinatie met nevenlocatie Zinder (draai de brochure om).

INTERESSE? Neem contact op met Petra van Lent, Hoofd Horeca & Evenementen via 0344 673 505 of pvlent@cultuurbedrijftiel.nl.

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof Sint Agnietenstraat 2 4001 NB Tiel www.agnietenhof.nl

CULTUURBEDRIJF TIEL Cultuurbedrijf Tiel is de overkoepelende organisatie van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Zinder. Samen willen wij kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen.

3


GROTE ZAAL 800 STOELEN Onze Grote Zaal staat bij artiesten en gasten bekend als een ruime, maar tegelijkertijd intieme zaal met een fijne akoestiek. Omdat we dagelijks grote producties draaien, is de apparatuur van de hoogste kwaliteit en daarmee uitstekend voor presentaties, congressen en tal van andere evenementen.

ZALEN EN RESTAURANT

TER INSPIRATIE Ook te gebruiken bij activiteiten op het toneel! Hebben uw gasten bijvoorbeeld al eens tussen de coulissen van een schouwburg gedineerd?

4

UW EVENEMENT IN DE SPOTLIGHTS BIJ DE AGNIETENHOF


KLEINE ZAAL 230 STOELEN / INSCHUIFBARE TRIBUNE De Kleine Zaal beschikt over faciliteiten voor filmvertoningen, zoals digitale projectie en Dolby Surround. Met een inschuifbare tribune en vlakke vloer is deze zaal geschikt voor een flexibele, multifunctionele indeling.

TER INSPIRATIE Kies gerust voor een catwalk midden in de zaal of een yogasessie op de vlakke vloer.

THEATERRESTAURANT 50-100 GASTEN Het Theaterrestaurant bevindt zich op de eerste etage. Met een mooi uitzicht op de centrale Stadsfoyer laat onze chef-kok u genieten van gerechten bereid met verse seizoensproducten. De indeling is flexibel en via transparante schuifwanden kunnen we de ruimte uitbreiden met de Bovenfoyer (zie pagina 6).

TER INSPIRATIE Een lopend buffet of Spaanse tapas; geef uw voorkeuren door en wij denken met u mee.

5


STADSFOYER Het hart van de Agnietenhof is de Stadsfoyer. Deze centrale, lichte ruimte in de schouwburg is ideaal als netwerkterras of voor een bedrijfsfeest. Een mooie binnenkomer voor elk evenement.

FOYERS

BOVENFOYER 150 GASTEN Intieme foyer op de eerste verdieping: een ideale ruimte om met een gezelschap van maximaal 50 personen te vergaderen of te genieten van een arrangement. De indeling is flexibel en via de transparante schuifwanden kunnen we de ruimte uitbreiden, zodat er plaats is voor 150 gasten.

TER INSPIRATIE Pak groot uit en kies voor een combinatie met de Grote of Kleine Zaal.

6

UW EVENEMENT IN DE SPOTLIGHTS BIJ DE AGNIETENHOF


BENEDENFOYER 40 GASTEN Sfeervolle foyer voor selecte groepen tot 40 gasten. Zeer geschikt voor arrangementen en activiteiten rond een voorstelling. Beschikbaar met een eigen bar en diverse facilitaire voorzieningen.

WAALFOYER 80 GASTEN Deze foyer is vooral geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten tot 80 personen. Met een eigen ingang en alle gewenste voorzieningen, zoals bijvoorbeeld een verrijdbaar LED-scherm en microfoon is de ruimte ook beschikbaar als afzonderlijke locatie.

TER INSPIRATIE Combineer de Waalfoyer met de Benedenfoyer voor een grotere ruimte.

7


8.30 UUR De gasten kunnen parkeren in Parkeergarage Westluidensepoort en wandelen in 2 minuten naar de Agnietenhof of Zinder, waar zij worden ontvangen met een kop koffie of thee. In de centrale hal van Zinder tonen wij bij ontvangst op grote schermen uw bedrijfsvideo.

WORDT DIT UW EVENEMENT?

BACKSTAGE

Om 6.30 uur zijn de theatertechnici begonnen met het opbouwen van de voorstellingen, zodat het programma op tijd start.

9.00 UUR Iedereen verzamelt in de Grote Zaal (800 stoelen) voor het plenaire gedeelte met presentatie.

11.00 UUR Er wordt een lezing gegeven in de Zinder Zaal.

10.00 UUR In groepjes worden workshops gevolgd in onder meer Multi 1.13, het schilderlokaal (Zinder) en in de foyers van de Agnietenhof.

8

UW EVENEMENT IN DE SPOTLIGHTS BIJ DE AGNIETENHOF


12.30 UUR Tijd voor lunch! Denk aan een high tea in Zinder Café of aan een buffet in de Agnietenhof.

BACKSTAGE

De chef-kok zorgt voor heerlijke gerechten met verse ingrediënten.

13.30 UUR De gasten zijn klaar voor ontspanning, er speelt een cabaretier in de Kleine Zaal. Tip: We helpen u graag met het boeken van artiesten.

BACKSTAGE

De theatertechnici richten de spotlights op de juiste plaats.

BACKSTAGE

De chef-kok en floormanager staan klaar voor de gasten.

20.00 UUR Na het diner in de Agnietenhof loopt u in twee minuten weer naar Zinder om daar de avond al dansend door te brengen. Of ga voor een muzikaal optreden in de Kleine Zaal van de Agnietenhof, met borrelhapjes in de foyer. UW EVENEMENT IN DE SPOTLIGHTS BIJ ZINDER

18.30 UUR Na een heerlijke proeverij van voorgerechten wordt het hoofdgerecht geserveerd in de Agnietenhof. 9


ZINDER ZAAL 120 STOELEN | 320 STAANPLAATSEN In de sfeervolle en intieme Zinder Zaal kunnen uw gasten genieten van een optreden, presentatie, congres of feest. Met een vlakke vloer en een inschuifbare tribune is de zaal flexibel te gebruiken.

Foyer Zaal FOYER 80 GASTEN Nog even napraten? Naast de Zinder Zaal bevindt zich een foyer met uitzicht op de rivier de Waal, waar u bij het huren van de Zinder Zaal gebruik van mag maken. In overleg staan wij daar voor u klaar met een hapje en een drankje. De foyer is ook apart van de Zinder Zaal beschikbaar tegen een aangepast tarief.

TER INSPIRATIE Combineer het evenement in de Zinder Zaal met een heerlijk diner in het restaurant van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.

11

UW EVENEMENT IN DE SPOTLIGHTS BIJ ZINDER


RUIMTE

MOGELIJKHEDEN

MAXIMALE CAPACITEIT

TECHNIEK

Zinder Zaal

Congres, lezing, feest, optreden/concert

120 zitplaatsen/320 staanplaatsen

Volledig geoutilleerd

Foyer

Receptie, voorlichting

80 staanplaatsen

LED-scherm en geluid

Ruimte 1.01

Vergadering

20 plaatsen

LED-scherm

Ruimte 1.11

Vergadering

10 plaatsen

LED-scherm

Ruimte 1.12

Vergadering

10 plaatsen

LED-scherm

Ruimte 1.13

Vergadering, mini-theater, lezing, etc.

35 plaatsen

LED-scherm

De ruimtes in Zinder zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Informeer gerust of de ruimtes geschikt zijn voor uw evenement.

Faciliteiten en CAPACITEIT OPSTELLING

GROTE ZAAL

KLEINE ZAAL

WAALFOYER

BENEDENFOYER

BOVENFOYER

STADSFOYER

Theateropstelling

800

230

80

-

40

-

Carré

-

80

40

-

20

-

Feest

-

200

-

-

-

450

Diner

-

60

-

20

50

-

Buffet

-

150

80

30

100

-

Ontvangst/arrangement

-

150

80

40

50

450

Een activiteit op het toneel organiseren behoort ook tot de mogelijkheden. We denken graag met u mee.

KOMEN UW GASTEN MET DE AUTO? Parkeren kan in Parkeergarage Westluidense Poort, direct gelegen naast Zinder en de Agnietenhof. Met ruim 580 plaatsen is er genoeg parkeergelegenheid voor uw evenement.

SALESBROCHURE SEIZOEN 2019 – 2020

10


Café Ruimtes

13

ZINDER CAFÉ Zinder Café is uitermate geschikt voor een kleine receptie, (verjaardags)borrel of een high tea. Het afhuren van Zinder Café is een mooie aanvulling op het huren van andere ruimte(n). Zo bieden wij voor recepties en lunches onder meer heerlijke luxe hapjes, mooi opgemaakte broodjes en soep. Buiten de reguliere openingstijden is Zinder Café in zijn geheel te huren.

TER INSPIRATIE Denk ook eens aan een personeelsuitje of kinderfeestje! Eerst boetseren met een docent Beeldende Kunst en daarna pizza’s bakken in Zinder Café.

UW EVENEMENT IN DE SPOTLIGHTS BIJ ZINDER


VERGADERRUIMTES 10-35 GASTEN Omdat er veel cursussen en workshops worden gegeven in Zinder, beschikken we over een viertal zalen die u als vergaderruimte kunt gebruiken. Afhankelijk van de ruimte richten we de zaal in voor 10 tot 35 personen.

REPETITIERUIMTES Speciaal voor bands hebben we repetitieruimtes ingericht, waarin u alles kunt vinden wat nodig is om met uw band te repeteren. De ruimtes zijn in te zetten in wekelijkse sessies van twee uur, vijf sessies van twee uur of een eenmalige sessie.

ZINDER.NL

TER INSPIRATIE Teamuitje? Reserveer meteen een leuke schilder-, dans- of muziekcursus! Bekijk het aanbod op www.zinder.nl/educatie.

12


Welkom bij Zinder

15

UW EVENEMENT IN DE SPOTLIGHTS BIJ ZINDER


Cultuurbedrijf Tiel: meer dan alleen mooie locaties. Bij zowel de Agnietenhof als bij Zinder zorgen we voor een onvergetelijke beleving.

Uw evenement in een culturele ambiance! Wij zijn gewend grote groepen te ontvangen, complexe draaiboeken te volgen, kunnen u helpen bij het boeken van artiesten, leveren catering op maat en bieden u hoogwaardige techniek. Samen zorgen we voor een onvergetelijke beleving en zetten we uw evenement in de spotlights!

ZINDER IN HET KORT • Theater/concertzaal (120 stoelen), tevens geschikt als feestzaal (320 gasten) • Diverse vergaderruimtes (10-35 gasten) • Foyer met uitzicht op de Waal (80 gasten) • Gezellig café met in de zomer een terras • Ruime parkeergelegenheid (580 plaatsen) • Perfect te combineren met Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof (2 min. loopafstand)

OVER CULTUURGEBOUW ZINDER Zinder is hét kunst- en cultuurgebouw van Tiel en de regio. De plek voor het volgen van cursussen, workshops, het bezoeken van tentoonstellingen, lezingen, presentaties, (pop) concerten, klassieke muziek en nog veel meer. Ook de bibliotheek is gevestigd in Zinder. Met zoveel ruimte en expertise in huis is Zinder een ideale evenementenlocatie. Zeker in combinatie met nevenlocatie Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof (draai de brochure om).

INTERESSE? Neem contact op met Petra van Lent, Hoofd Horeca & Evenementen via 0344 673 505 of pvlent@cultuurbedrijftiel.nl.

Zinder Rechtbankstraat 1 4001 JR Tiel www.zinder.nl

CULTUURBEDRIJF TIEL Cultuurbedrijf Tiel is de overkoepelende organisatie van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof en Zinder. Samen willen wij kunst en cultuur toegankelijk maken voor iedereen.

14


UW EVENEMENT IN DE SPOTLIGHTS BIJ ZINDER


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.