Page 1

ACHIZITIONAREA UNUI STALP DE MASURARI A CONDITIILOR CLIMATICE

Harta potentialului energetic al tarii indica viteze ale vantului intre 4.5-11.5 m/s la 50 metri altitudine in diferite regiuni ale tarii. Administratia Nationala de Meteorologie ar trebui sa prelucreze si sa ofere statistici anuale despre viteza medie a vanturilor, insa aceste date statistice nu sunt tocmai relevante deoarece in majoritatea statiilor meteorologice sunt colectate folosind o metoda invechita - observatii facute de catre oameni de 6 ori pe zi. Aceste date ne ofera o buna perspectiva a potentialului vanturilor daca ne axam pe perioade mai lungi de timp. Masuratori profesionale ale vanturilor sunt efectuate de catre dezvoltatorii parcurilor eoliene in diferite locatii - in jur de 70 de astfel de locatii acum cativa ani, acum sigur mai multe, majoritatea aflandu-se in regiunile Dobrogei si Moldovei demonstrand astfel interesul pentru dezvoltarea proiectelor si pentru identificarea posibilelor locatii pentru ridicarea generatoarelor eoliene. Majoritatea stalpilor de masurare a conditiilor climatice au intre 60 si 80 de metri inaltime. Datele acumulate de catre dezvoltatori nu sunt publice, deoarece costurile de prelucrare si de interpretare ale unor astfel de studii de vand sunt foarte mari, iar astfel de date sunt pretioase atat pentru beneficiari cat si pentru alti potentiali dezvoltatori. In afara acestui deficit de date viabile, regiunea Dobrogea este considerata a doua regiune


din Europa cu cel mai mare potential energetic eolian.

Avem posibilitatea sa instalam, la comanda, Stalpi de Masurari Conditii Climatice, in vederea obtinerii masuratorilor de vant, acreditate la nivel internaĹŁional. In urma semnarii contractelor, putem asigura atat instalarea Stalpului cat si a echipamentelor, in maxim 2 saptamani. Echipamentele sunt instalate ĂŽn conformitate cu standardele in vigoare, sunt verificate Ĺ&#x;i testate repetat.

Pentru mai multe detalii , pentru a deveni PARTENER Add-Energy sau pentru a achizitiona un stalp de masurari conditii climatice, urmariti link-ul CONTACT si completati Formularul cu Solicitarile dorite !


Achizitionare stalp masuratori conditii climatice  

Achizitionare stalp masuratori conditii climatice