Page 1

2 011


2011 BROSJYRE

INNHOLD En anderledes livsstil

3

46 år med innovativ filosofi

4

Mange gode grunner for å velge en Laika 5 Laika: spesialist på del-integrerte med senkeseng

11

Alle planløsninger

12

REXOSLINE Hel-integrerte

14

Gamme ECOVIP Alkover

70

Rexosline planløsninger

28

Ecovip planløsninger

82

Rexosline 800L

29

Ecovip setetrekkvalg

83

Rexosline setetrekkvalg

33

KREOS 5000 Del-integrerte og alkover

34

X Serien Del-integrerte og alkover

84

Planløsninger Kreos 5009 og Kreos 5010

48

X Serie planløsninger

98

Kreos 5001 SL

49

X Serie setetrekkvalg

99

Kreos setetrekkvalg

69

KREOS 3000 Del-integrerte og alkover

54

SPORT VAN

100

Sport 100 planløsninger

106

Kreos 3000 planløsninger

68

Sport 100 setetrekkvalg

106

Kreos setetrekkvalg

69

Kunde Service

2

107


EN ANDERLEDES LIVSSTIL Velkommen til Laika sin verden! Ser du etter en spesiell og eksklusiv bobil, fra en solid og erfaren produsent, så har du funnet det her. Å velge en Laika betyr ikke bare å velge en luksus bobil. Det betyr også at du velger en identitet med en spesiell og unik livsstil med fokus på mennesker. Laika sin filosofi er basert på prinsipper om utmerkede bobiler: Laika tilbyr sine kunder bobiler med unik og lett gjenkjennelig personalitet, utvilket for alle klimaer, med ekte innovasjoner samt med høyeste kvalitet i Italiensk design. Bobilene er laget for et langt liv, takket være solide materialer og den mest moderne byggeteknikken. Også etter kjøpet er kundene i fokus hos oss. Trolig er det grunnen til at Laika eiere kjøper Laika bobiler igjen og igjen. Våre fagfolk har mye erfaring og glede av å lage bobiler med kvalitet ned til minste detalj. Målet er alltid å tilby våre kunder høy kvalitets bobiler. La bobildrømmen bli virkelighet. Kom inn og bli del av den eksklusive verden. Laika: ekte Italiensk klasse.

3


EN 46 ÅRIG LANG HISTORIE OM INNOVATIV FILOSOFI Historien om Laika begynner i 1964. Dette var de dager med utforskning av verdensrommet. Grunnleggeren, Giovambattista Mosardini, var fasinert av dette eventyret som åpnet nye horisonter. Dette er også grunnen til at selskapet ble gitt navnet til den første hunden i rommet og logoen med en rød hund med vinger.

1964 var også året for den første campingvognen, den lille “500”. Den var så liten at den kunne trekkes av en Fiat 500. Laika produserte sin første bobil i 1977. Vi har kommet en lang vei siden da. Laika er nå en “state-of-the art” bedrift. Vi er lokalisert i Toscana, i hjertet av Chianti området, ikke langt unna tidligere mestre innen teknikk og design, hvor Leonardo da Vinci, bodde og arbeidet.

4


MANGE GODE GRUNNER FOR Å VELGE EN LAIKA Å VELGE EN LAIKA BETYR AT DU HAR GJORT ET VERDIFULLT VALG MED HENSYN TIL KVALITET, PÅLITLIGHET OG SERVICE Oppdag hvorfor en LAIKA er så anderledes og hvorfor de tilbyr så mye mer på bygge-teknikk, innovative ideèr, ekskulsive muligheter og topp-klasse standard utstyr. Også med tanke på kunde service. Oppdag hvorfor Laika er i en annen klasse. Vennligst hør med din forhandler om våre styrker og egenskaper på hver enkelt model.

GIULIANO RAZZOLI

100% ITALIENSK DESIGN

Gull medalje vinner i slalom i Vinter OL, Vancouver 2010 «Gjenom 2011 sesongen bruker jeg en LAIKA bobil. Jeg valgte LAIKA fordi den gir utmerket funksjonalitet, svært bra isolering og utrolig høy comfort. Men også fordi LAIKA merket er en garanti for høy kvalitet».

Å eie en LAIKA bobil betyr at du har en “anderledes” bobil med en unik personlighet og en uforlignelig design. LAIKA arkitekter arbeider kontinuerelig med innovative designer for å lage deg en virkelig anderledes bobil.

46-ÅRS ERFARING

ET STERKT FIRMA

LAIKA er 46 år gammel. Dagens bobiler viser nå resultatet av erfaringene vi har høstet underveis. Basert på våre kunders ønsker lager Laika de best egnede og innovative løsningene, ned til minste detalj.

L AIK A har blit t synonymt med pretstisje, kvalitet og pålitlighet. Flere tusen Laika bobiler kjører nå rundt om i Europa. Mesteparten av disse kommer også til å velge Laika igjen når de skal ha ny bobil.

LAIKA HOLDER VERDIENE OVER TID Å kjøpe en Laika bobil er en investering over tid. Produksjonsteknikken, kvaliteten på materialene, kunde servicen og prestisjen for Laika, gjør at verdien holdes godt.

5


MANGE GODE GRUNNER FOR Å VELGE EN LAIKA

BRUK AV KVALITETS MATERIALER MED HØY BRUKSEGENSKAP L AIK A tester alle materialer som skal brukes i produksjonen. Underleverandørene må møte strenge kvalitetskrav for å kunne levere til LAIKA.

MULIGHETER TIL Å LAGE DIN HELT EGEN BOBIL LAIKA tilbyr deg mulighet for å individuellt å tilpasse bobilen til dine behov. Eksempelvis kan antall registreringsplasser tilpasses og utstyr etter eget ønske kan bestilles. For eksempel den elektriske dobbeltsengen bak (tilvalg på noen utgaver), utvidet størrelse på senkeseng på helintegrerte, ekstra garderobeskap eller elektrisk senkeseng over salongen.

6

NYE OG PRAKTISKE LØSNINGER L A I K A b e st r e b e r s e g p å å t i lby brukervennlige løsninger. Noen av disse lar seg ikke oppdage umiddelbart. De lar seg først oppleve når bobilen tas i bruk, som for eksempel individuelle lysbrytere. Dette er en av flere detaljer som utgjør en forskjell.

STYROFORM ISOLASJON Styroform gir full isolering i gulv, vegger og tak. Takket være egenskapene på dette produktet med bl.a. høy tetthet, kan en Laika bobil brukes i alle klimaer – også i kalde områder.

LAIKA TENKER OGSÅ PÅ HØYE BRUKERE LAIKA bobiler har en innvendig høyde på minst 2 meter. På enkelte modeller helt opp til 2,10 meter høyde. Enkle senger kan ha en lengde på hele 2,20 meter og på Rexosline kan det bestilles senkeseng med massive mål på opp til 2,0 meter X 1.9 meter.

MEGET GODT ISOLERT BODELSOMRÅDE Tykkelsen på vegger, tak og gulv, sammen med isoleringsmaterialet vi bruker, styroform, og dets tetthet, gjør at en Laika kan brukes overalt – også vinterstid. Spesifikke tester i kuldekammer viser også dette (testet ned til -30°).


MANGE GODE GRUNNER FOR Å VELGE EN LAIKA

GLASS-FIBER TAK OG ALUMINIUM VEGGER

VANNSYSTEM SOM HJEMME OG OPPVARMET VANNTANKER

Alle LAIKA tak er laget i høy kvalitets glass-fiber. Glass-fiber er svært motstandsdyktig og som gir en utmerket isolering og beskyttelse mot eksempelvis hagl. Veggene er laget med aluminium som gir ypperlig glans – også over tid.

L A I K A b r uke r hø y k va li tet p å røropplegget – hele 40mm på avløpsrør fra vasker og med sikkelige vannlåser. Ved utvikling av LAIKA bobiler tas det alltid hensyn til å legge vannledinger frostfritt.

ELEKTRONISK TYVERI-ALARM OG SENTRAL-LÅS, OGSÅ PÅ BODELSDØR, MED FJERNSTYRING *

EKSKLUSIVE, STORE, GLASSFIBER DØRER TIL BODEL *

For ekstra sikkerhet, akkurat som på moderne biler. Sentral-lås systemet tar også bodelsdøren. (ikke bare fordørene).

MEGET STERKT VARMESYSTEM MED KOMBINERT VARME/ VANN VARMER, TRUMA C 6 OG TILLEGGSVARMER FOR BODEL UNDER KJØRING* LAIKA bruker utelukkende de største og kraf tigeste varmesystemene (Truma C6), også på de kortere og mere kompakte modellene. For å øke kjørekomforten, er LAIKA Rexosline, Kreos and Ecovip også utstyrt med tilleggsvarmer under kjøring som standard.

Utstyrt med elektrisk sikkerhetslås, myggnett, vindu, formørkning samt søppelbøtte (avtagbar).

ELEKSTRISK STIGTRINN KAN BETJENES BÅDE VED INNGANGSDØR OG FRA DASHBORDET* Stigtrinnet – enkelt eller dobbelt –har også kraftig varselslyd og symbol som varsler sjåføren dersom det glemmes under kjøring. Alle garasjeluker er utstyrt med sikkerhetssensorer, som varsler dersom disse ikke er lukket skikkelig. Dette for ekstra sikkerhet.

* = ikke tilgjengelig på X serien og på Laika Sport serien eller tilgjengelig med andre løsninger. 7


MANGE GODE GRUNNER FOR Å VELGE EN LAIKA

“SUPER LIVING”-SALONG FOR SYV / ÅTTE PERSONER I Kreos 3002, Kreos 3003, Kreos 5001 og X 700 kan du med en “Super Living” salong utgave, enklet lage til en flott salong for syv / åtte personer. I Kreos 5001 SL er dette standard utstyr.

8

MEGET LYST OG TRIVELIG INNVENDIG TAKKET VÆRE SVÆRT GOD VENTILASJON GJENOM ET STORT ANTALL TAKLUKER OG VINDUER I en LAIKA er det et større antall med takluer og vinduer, sammenlignet med de fleste andre, som standard. Disse lukene og vinduene er hos Laika svært store og av høyeste kvalitet. Dette gjør hver bobil lys og godt ventilert.

ET NYTT LYSKONSEPT: 100% ENERGI-SPARENDE LED BELYSNING Alle LAIKA bobiler (med unntak av Sport 100) har 100% LED belysning. Dette gir svært god strøm besparing og høy kvalitet på lyset.

FULL-KOMFORT, SUPER-MAXI VOLUM ALKOVER

ALKOVE VARM LUFT DISTRIBUSJON SYSTEM

EKSTRA-KOMFORT MADRASSER I FASTE SENGER

LAIK A alkover har flere unike egenskaper, blant annet: opp til 780 mm takhøyde, ekstra-komfortable madasser og tre-lamell bunner. På Kreos and Ecovip seriene er taket kledd på en helt spesiell måte med “Laika Iso-Deluxe” materiale og du har dobbelt sett med leselys, 2 på hver side samt en komfortbryter som lar deg styre belysningen i resten av bodelen.

Et spesielt system fører varm luft til alkoven og sørger for utmerket varme komfort også i kalde perioder. Ved hjelp at både takluke og stort vindu får du også utmerket ventilasjon og lys.

Ekstra-komfortable madasser, spesial designet for å øke sove komforten. På Rexosline og Kreos serien, er det spesielle komfort madrasser “Laika Sleeping System”, i høy tetthets materiale.


MANGE GODE GRUNNER FOR Å VELGE EN LAIKA

MARINE “ISO-DELUXE” TAK MED ISOLERENDE EFFEKT

HØY KVALITETS TREKK I SALONGENE

Taket på Rexosline, Kreos og Ecovip bobilene er laget i et helt spesielt marine materiale, med svært høy isolerende effect.

LAIKA puter er laget i udeformerbare, ekspanderende “polyurethane skum”. De gir optimal sittekomfort. På enkelte utgaver tilbyr Laika sågar “Memory foam” materiale som er utviklet av NASA.

KJØKKEN SOM HJEMME MED 4 KOKEBLUSS, STEKEOVN, GRILL OG 230 VOLT UTTAK

MARINE DESIGNET BORD, REGULERBART I ALLE RETNINGER

Alle LAIKA Rexosline og Kreos modeler er utstyrt med stekeovn som standard. Kjøkkenet på Rexosline, Kreos og X seriene har alle praktisk 230V uttak.

Kreos og Rexosline bobilene har (såvel som X-seriens løsninger med L-salong) et 60° regulerbart bord med teleskopisk bein. Enkelt å senke, takket være en bryter, gir det deg ønsket høyde.

PRESTISJE DEKORATIVE TREKK LAIK A bruker utelukkende høy kvalitets materiale i trekkene, designet og produsert i Italia. Noen av disse lages eksklusivt av Laika selv. Microfiber trekkene gjenomgår en vann-avisende behandling som gjør de mere motstandsyktige mot smuss. Trekkene kan vaskes.

DOBBLE GULV OG ENORM BAGASJEPLASS Dobbelt gulv i hele bredden av bobilen (eller i deler av den) gir mulighet for meget praktisk suverom, med lys, mange med tilgang fra begge sider. (Ecovip, Kreos alkover og Kreos 5000 del-integrerte).

9


MANGE GODE GRUNNER FOR Å VELGE EN LAIKA

ANTI-SKLI GARASJE GULV For ekstra sikkerhet er LAIKA garasjene utstyrt med et anti-skli gulv (ikke X 595R) som tåler enorm vekt og med to store garasje dører som standard.

SPESIAL UTSTYR LAIK A bobiler er allerede som standard svært godt utstyrt for en hyggelig tur. De kan forøvrig bestilles med, eller ettermonteres med, utstyr etter eget ønske. For kaldt klima er det tatt fram eget utstyr. Eksempler her er varmetepper for gulv i førerdel og bodel såvel som “Laika North Pole” gardin for å skille chassis fra bodel. Bemerk: Ekstra utstyr reduserer lastekapasiteten.

10

EKSTRA BRED BAKAKSEL OG VARM GALVANISERT RAMME FORAN For ekstra sikkerhet er alle LAIKA`er på Fiat chassier med ekstra bred bakaksel som sterkt bedrer stabiliteten under kjøring. Varm galvanisert ramme sørger for mange års bruk.

BOBIL ENTUSIASTER ER KJENT MED LAIKA BOBILENES VERDIER LAIKA har fått fire prestisjetunge utmerkelser i en undersøkelse laget av det Tyske magasinet “promobil”, for sine lesere. Tre første priser som beste importerte merke til Tyskland og en andre plass. Alle LAIKA seriene fikk utmerkelser, både Kreos, X serien, Rexosline og Ecovip.

SVÆRT MANGE MULIGHETER FOR EKSTRA UTSTYRSMONTERINGER ER LAGT KLAR LAIKA bobiler er laget klar for svært mange muligheter for ettermontering av ekstra ustyr. Kreos alkover og Ecovip serien er sågar utstyrt med en “electric box”, plassert på taket, som gjør montering av elektrisk utstyr enklere.

KUNDE SERVICE En av LAIKA’s styrker er “Customer Service”, kunde service senteret, bestående av prof fesjonelle og spesialiserte ansatte som arbeider ved hovedkvarteret til Laika. De yter support og hjelp og behersker flere språk; Engelsk, Italiensk, Tysk, Fransk og Spansk. De kan nås på mail som besvares direkte eller via importleddet; service@laika.it


KREOS 5010

LAIKA: SPESIALISTEN INNEN DEL-INTEGRERTE MED SENKESENG. 16 FORSKJELLIGE PLAN-LØSNINGER, ALLE TILGJENGELIGE MED SENKESENG. LAIKA spesialiserer seg på del-integrerte modeller med senkeseng og kan derfor tilby en enorm bredde med forskjellige planløsninger å velge blant. Velg selv din favorit. Femten forskjellige løsninger blant Laika sine del-integrerte modeller, fordelt på tre forskjellige serier (Kreos 3000 serie, Kreos 5000 serie og X serien). De kan nå bestilles med elektrisk senkeseng som tilvalg. Velg selv mellom mange innovative plan-løsninger med forskjellige størrelser, fra 5.99 m til 7.47 m: du finner helt sikkert DIN løsning. Takket være senkesengen har du alltid tilgang til en eller to ekstra senger til venner eller barnebarn. Og du vil kunne glede deg over fordelene med Laika sine senkesenger. Du har en optimal innvendig høyde, tross senkesengen, på opp til 1,85m, når sengen er helt oppe. Sengen er tilgjengelig i to utgaver; “Light Duty eller Heavy Duty”, avhengig av hvor mye den blir brukt. LAIKA senkesengen gir mulighet for å ha barn liggende i sengen og likevel kunne benytte sittegruppen under sengen. Tilgang til bodelens inngangsdør er alltid der, selv med sengen i bruk. Dette for sikkerhets skyld.

X610R

X715R 11


ALKOVER - KREOS KREOS 3001

mm. 7.138

KREOS 3003

mm. 7.138

KREOS 3002

mm. 7.138

KREOS 5001SL mm. 8.450

DEL-INTEGRERTE - KREOS KREOS 3008

mm. 6.990

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

KREOS 3009

mm. 7.360

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

KREOS 3010

mm. 6.990

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

KREOS 3012

mm. 7.360

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

KREOS 5009

mm. 7.470

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

KREOS 5010

mm. 7.360

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

HEL-INTEGRERTE - REXOSLINE

12

REXOSLINE 600 mm. 6.124

REXOSLINE 681 mm. 6.930

REXOSLINE 650 mm. 6.770

REXOSLINE 720 mm. 7.237

REXOSLINE 680 mm. 6.798

REXOSLINE 721 mm. 7.113


ALKOVER - ECOVIP

ALKOVER - X SERIEN

ECOVIP 1

mm. 7.206

ECOVIP 6

mm. 6.250

X 700

mm. 7.198

ECOVIP 2

mm. 7.206

ECOVIP 9

mm. 7.206

X 710

mm. 7.198

DEL-INTEGRERTE - X SERIEN X 595 R

mm. 5.990

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

X 610 R

mm. 6.590

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

X 640 R

mm. 6.690

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

X 650 R

mm. 6.690

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

X 660 R

mm. 6.990

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

X 710 R

mm. 7.198

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

X 712 R

mm. 7.360

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

X 713 R

mm. 7.360

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

X 715 R

mm. 7.360

SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

X 718 R

mm. 7.360

HEL-INTEGRERTE - REXOSLINE REXOSLINE 722 mm. 7.237 SENKESENG OVER SALONG (TILVALG)

SPORT VAN REXOSLINE 723 mm. 7.379 SPORT 100

mm. 5.990

REXOSLINE 800L mm. 8.300

13


14


LAIKA REXOSLINE: TEKNOLOGI OG DESIGN LAIKA Rexosline hel-integrert representerer den totale kombinasjon av teknologi og design. Den eksklusive ytre designen, klart inspirert av bil-design, den perfekte strømlinjede formen og elegansen i formene gjør Rexsosline til en helt unik bobil. Førerdelen, som er svært elegant, har eksepsjonell komfort med biltekniske løsninger, for både sjåfør og passasjer.

15


16


TO SIDEDØRER MED BIL-DESIGN, SOM STANDARD PERFEKT SYNSVINKEL OVER VEIEN FRA FORSETENE PRESTISJE STYLET MARINE DESIGN I INTERIØRET 100% LED BELYSNING MED SPESIELLE EFFEKTER SENKESENG MED DIMMENSJON HELT OPP TIL 200 CM X 190 CM (TILVALG) MEGET STORE ENKLE SENGER BAK MED MÅL HELT OPP TIL 206 CM I LENGD

17


REXOSLINE 680

18


19


REXOSLINE 722

LEV I HARMONI I EN REXOSLINE Interiøret har blitt skapt for å gi deg en verden av harmoni og eleganse: indirekte belysning, nautisk designet møbler, omgitt av unikt designet håndtak, høy kvalitets sittegrupper, toppklasse trekk, båt-stil belysning. I få ord: eksklusiv og lukseriøst interiør.

REXOSLINE 680

20


REXOSLINE 720

REXOSLINE 650

21


REXOSLINE 720

NYT GLEDEN AV EN YACHT`S KJØKKEN Rexosline kjøkken gir deg høyeste grad av funksjonalitet med flere spesielle highclass finesser: fire kokebluss med integrert stekeovn, spesial designet overskap, en Laika designet kjøkkenvifte med integrerte Led lys samt 230 volts uttak. Den unike “softtouch” overflaten på benkeplaten er også båt inspirert.

REXOSLINE 720

22


REXOSLINE 680

23


REXOSLINE 723

DRØMMER HAR ALDRI VÆRT MER BEHAGELIG Sove komforten i en Rexosline er minst like god som hjemme: ekstra komfortable, høy tetthet “Laika Sleeping System” madasser, lammellbunn i tre, leselys, store vinduer og takluke. Senkesengen fremme kan trekkes bort fra frontruten for å gi enda bedre komfort om vinteren.

REXOSLINE 722

24


REXOSLINE 720

REXOSLINE 680

ERGONOMI OG FUNKSJONALITET Baderommet er et resultat av nøye ergonomiske studier: flere skap og oppbevaringsplasser optimerer plassen, vindu og takluke gir utmerket ventilasjon mens den store vasken øker funksjonaliteten. Laika`s bakbelyste speil er prikken over i`n.

25


REXOSLINE 720

HEL-INTEGRERT MED BIL-DESIGN Rexosline er laget etter bil prinsipper: bil designet front, med en svært god synsvinkel over veien foran – og for ekstra sikkerhet – to svært kraftige sidedører i glassfiber. Dørene er med bil design også på innsiden med en “softtouch” overflate og tredekor. 3D grafikk utvendig er svært vellykket.

26


REXOSLINE 720 27


PLANLØSNINGER HEL-INTEGRERTE REXOSLINE 600 TILVALG: 150 LITERS KJØLESKAP

REXOSLINE 650

REXOSLINE 680 TILVALG: 150 LITERS KJØLESKAP

TILVALG

REXOSLINE 681 TILVALG

TILVALG: EKSTRA GARDEROBESKAP

REXOSLINE 720 TILVALG: ELEKTRISK HØYDE-REGULERBAR BAKRE SENG

REXOSLINE 721 TILVALG: NEDRE KØYSENG

TILVALG

REXOSLINE 722 TILVALG

REXOSLINE 723

28


FØLELSER MED STIL Rexosline 800L er flaggskipet til LAIKA. Den er en bil-designet juvel som er lakkert sølv metallic. Det kraftige varmesystemet fra ALDE og det oppvarmede gulvet i bildelen er blant finessene som gjør Rexosline 800L så spesiell. Det ekstraordinære belysnings systemet – med indirekte Led lys, og teknologi som lar deg velge farger via fjernkontrollen er unik. Rexosline 800L er en drøm for deg som elsker eleganse og lengter etter en luksus på veien med en ekte vei yacht.

REXOSLINE 800L TILVALG

29


REXOSLINE 800L

30


REXOSLINE 800L

REXOSLINE 800L

NYDELIG I DETALJENE Bodelen er som en luksus leilighet og er rik på unike detaljer som gjør den både elegant og unik. Denne spesielle atmosfæren er akkurat hva du får i en Rexosline 800L: elegant design og eksklusive detaljer som den utrolige benkeplaten – en nytelse å bruke –perlemors designet skapfronter, special designet blandebatteri, keramisk koketopp, den komfortable sofaen og det ekstraordinære lys-konseptet.

31


REXOSLINE 800L

EKTE DESIGN

REXOSLINE 800L

Rexosline 800L gir deg et soverom hentet fra 1001-natt: de elegante, kledde hodestøttene har et eksklusivt, ovalt, speil med blå led lys som skaper en atmosfære av en romantisk stjernehimmel.

REXOSLINE 800L

32


INTERIØR MULIGHETER

LUCCA – STANDARD

PISA – TILVALG

RAVENNA – TILVALG

SIRACUSA – TILVALG

PORTOFINO – TILVALG

SIENA – TILVALG

VIP CLUB – LUKSUS TILVALG, EKTE SKINN

EXCLUSIVE – LUKSUS TILVALG, EKTE SKINN

33


34


De nye Laika Kreos 5000 del-integrerte er en spesiell bobil-serie. De er “kledd” for anledningen i sin fineste stas: “high-class” Italiensk design med mange innovasjoner og et svært elegant design. Innenfor den nydelige bobilen vil du finne ekstremt avansert, høy teknologiske løsninger. Kreos 5000 del-integrerte bobiler er utviklet ned til minste detalj for også å bli brukt under svært kalde forhold. Vi har utviklet disse for å gi deg maksimalt med brukervennlig teknologi, komfort og prestisje. Og viktigst av alt, for å gi deg en sterk opplevelse.

35


36


DEL-INTEGRERTE DOBBELT GULV MED EKSTREM HØY ISOLERINGSEFFEKT: “MAGNUM DOUBLE ISO-FLOOR “ MED TILGANG FRA BÅDE INN- OG UTSIDEN VINTER-SIKRET SYSTEM “LAIKA TERMO TECH” ALDE HEATING ER STANDARD VANNTANKENE ER DIREKTE OPPVARMET MED “LAIKA CALIDARIUM SYSTEM” MARINE DESIGNET MED SPESIAL EFFEKTER EKSTRA-KOMFORTABLE SOFAER MED “MEMORY FOAM” TILPASSET SKUM

37


KREOS 5000 DEL-INTEGRERTE: TOPP-KLASSE TEKNOLOGI

“Magnum Double Iso-Floor”: et svært høyt dobbelt gulv, isolert med styroform og utstyrt med radiatorer plassert i mellomgulvet. Tre sider av gulvet er i glassfiber for å ytterligere øke den isolerende effekten.

Høyden mellom de to gulvene er opp til 30 cm. Du har tilgang til dette fra både inn – og utsiden (på Kreos 5009 sågar fra begge sider). Det dobble gulvet er svært praktisk for oppbevaring.

Laika “Termo Tech System”: den allerede topp-klasse varmeløsningen fra

ALDE systemet (standard) er viderutviklet i konstruksjonen og

planløsningen hos Laika: nesten 17 meter med radiatorer sikrer en ypperlig varme overalt: radiatorer er også plassert i det doble gulvet, i overgangen til bildelen, ved vannsystemet, under forstolene og i garasjen.

Laika “Calidarium System”: ikke bare er vann tankene plassert frostfritt men de er plassert på varmepaneler som holder tankene “lunkne”. Tømme ventilene er frostsikret og bak en luke. Hele vannsystemet er plassert frostfritt. For rensing av vanntankene har vi også tenkt; det er enkelt tilgjengelig i garasjen.

38


Garasjene er solid dimmensjonerte og har flere gjenomtenkte detaljer: nedsenket gulv gjør innlastingen enklere og er dekket med “Laika Duralife” spesial materiale. Garasje størrelsen er utmerket: opp til 140 cm høy. To store luker er standard og er også svært store: opp til 130 cm høye. Enda flere interessante detaljer er: generøs belysning med to lys, 12 volts kontakt samt 230 volt uttak, varme radiatorer, kleshenger for våte klær og enkel tilgang til service punkter.

Spesial utviklet multi-funksjons-lyssystem (Laika Light Tele Control System) gir deg mulighet til å styre lyset fra flere plasser i bobilen: komfort som i et moderne hus. Meget brukervennlig og avansert belysningssystem med indirekte belysning flere steder: salongen, soverommet ja sågar i dusjen. Takket være “Laika Full Moon System” er også innsiden i skaper belyste.

Ekstra-komfortable sofaer med “Memory Foam” : sittegruppen i Kreos 5000 del-integrerte er laget i et spesial material “Memory Foam” (utviklet av American Space Agency, NASA). Dette gir en eksepsjonell grad av sittekomfort.

Laika “Siesta Time System”: dette er en standard funksjon som gir deg muligheten til å regulere ryggen i sofaen for dermed å sitte enda mer komfortabelt.

39


KREOS 5010

40


41


Spesial designet oppholdsrom med mange innovative og unike detaljer samt en høyde pü opp til 2,10 meter.

KREOS 5009

42


KREOS 5010

KREOS 5009

43


KREOS 5010

KREOS 5009

Dette er i sannhet et veldesignet k j ø k ke n m e d s v æ r t m a n g e praktiske detaljer, som for eksempel overskapene som er utstyrt med e n auto m at i s k “ s of t- c l o s i n g ” mekanisme “Laika-Motion” og en ekstra arbeidsflate.

44


Setetrekkene for Kreos 5000 serien kan ses på

KREOS 5009

side 69 (Kreos 3000 delen). Vær oppmerksom på at designet på trekkene er forskjellig fra Kreos 5000 i forhold til Kreos 3000. Designet på Kreos 5000 er som vist på bildene av Kreos 5000.

KREOS 5010

45


Senkesengen over salongen (tilvalg) gir totalt fem sengeplasser (Kreos 5010). De ekstra lange bakre sengene (2,00 meter p책 Kreos 5009) gir god komfort ogs책 for lange personer.

KREOS 5010

KREOS 5009

46


Takket være kombinasjonsdører gir, Kreos 5009, mulighet for enkelt å lage en meget stort baderom ved å slå sammen dusjrommet og wc-rommet til et stort rom. Den høy-teknologiske dusjen er som på et fem stjerners hotel, har to farget led lys og innebygget speil. Her kan du slappe av.

KREOS 5009

47


Ytre er bobilen laget enda mer lukseriøs ved hjelp av sølv/gull ytre grafisk designselementer. 3D effekt krom detaljer gir en meget elegant bobil.

KREOS 5009

PLANLØSNINGER DEL-INTEGRERTE KREOS 5009 TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

TILVALG: BAKRE DOBBELTSENG

TILVALG: EKSTRA GARDEROBESKAP

KREOS 5010 TILVALG: ELEKTRISK HØYDEREGULERBAR BAKRE SENG

48

TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

TILVALG: EKSTRA GARDEROBESKAP


KREOS 5001 SL: KONGEN BLANT ALKOVER Kreos 5001 SL er ikke en vanlig bobil: den er utviklet for dere som elsker vintersport og kaldt klima. Den er standard utstyrt med det effektive ALDE varmesystemet og har et patentert system på taket for å fjerne smeltet snø og vann via kanaler.

ALKOVER KREOS 5001 SL STANDARD

STANDARD

STANDARD

49


KREOS 5001 SL

TOPPKLASSE INTERIØR I din Kreos 5001 SL vil du kunne invitere mange venner, takket være salongen ”Super Living lounge” som enkelt gir deg tilgang til 8 sitteplasser. Du vil kunne nyte mange ski historier i total frihet: en tre dør separerer bodelen fra den kaldere bildelen som ytterligere øker varmekomforten i bodelen.

50

KREOS 5001 SL


KREOS 5001 SL

KREOS 5001 SL

KREOS 5001 SL

51


KREOS 5001 SL

KREOS 5001 SL

IKKE BARE ET SOVEROM, MER SOM EN SUITE Døren som skiller soverommet fra fremparten av bobilen gir deg privatliv når du skal sove. Du har full tilgang til et skikkelig soverom med baderom, garderobe og dusj. En stjernehimmel i taket lar deg drømme.

KREOS 5001 SL

52


«Kreos 5001SL er min ideelle bobil, den har dobbel garasje og dobbelt gulv slik at jeg enkelt kan få plass till alle skiene mine. I den svært romslige salongen kan jeg slappe av med venner etter et renn og takket være den supre isolasjonen er det alltid godt og varmt inne selv om det kan være svært kaldt ute.”.

KREOS 5001 SL

GIULIANO RAZZOLI Gull medalje vinner i slalom i Vinter OL, Vancouver 2010 KREOS 5001 SL

PERFEKT FOR FJELLET Kreos 5001 SL er også laget for å gi deg plass til ditt sportsutstyr. Dobbel garasje systemet er solid dimmensjonert og er delt inn i to rom. Dette gir deg full oversikt over utstyret. Begge garasjene er oppvarmet og den ene har også tilgang fra innsiden og vil fungere som en tørkeplass for våte klær og sko. Det er kleshenger og en “dryppe skål” som kan tas ut og tømmes.

Setetrekkene for Kreos 5000 serien kan ses på side 69 (Kreos 3000 delen). Vær oppmerksom på

KREOS 5001 SL

at designet på trekkene er forskjellig fra Kreos 5000 i forhold til Kreos 3000. Designet på Kreos 5000 er som vist på bildene av Kreos 5000.

53


54


KREOS 3000: LEV MED SKJØNNHET Mennesker som mener at å leve med skjønnhet øker livskvaliteten, vil elske Kreos 3000 serien. Denne serien er ikke bare stilfull, den er også ekstremt funksjonell og møter kravene til den mest kresne bobilist. Den er utviklet for deg som elsker ekte eleganse og som samtidig vil ha det praktisk. Det utrolig nydelige eksteriøret i sølv og hvit gjør Laika Kreos 3000 til en unik bobilk. Absolutt nydelig og med svært høy tekniske nivå.

55


56


LUKSERIØS ALKOVE PÅ IVECO CHASSIS MED BAKHJULSTREKK OG DOBLE HJUL ALKOVER MED DOBLE GULV OG STORE OPPBEVARINGSROM, TILGJENGELIG FRA BEGGE SIDER LAIKA “DOUBLE-SHELL-SYSTEM” ALKOVE GIR UTMERKET ISOLERT ALKOVE “MAXI-SIZED SUPER LIVING” SALONG MED SYV SETER PÅ KREOS 3002 OG KREOS 3003 (TILVALG) ELEKTRISK HØYDEREGULERBAR BAKRE DOBBELTSENG (KREOS 3001 OG KREOS 3010, TILVALG) KJØKKEN SOM HJEMME SENKESENG OVER SALONGEN PÅ ALLE DEL-INTEGRERTE (TILVALG)

57


KREOS 3002

58


59


KREOS 3010

KREOS 3003

60


KREOS 3012

FUNKSJONELT DESIGNET INTERIØR I en Kreos blir du omgitt av elegant og topp klasse interiør. Mange detaljer gir deg følelse av å være i en spesiell verden: den varme trefargen på møblementet, marine designet tak trekk med Laika “Iso-DeLuxe material” – indirekte belysning og mange flere eksklusive detaljer.

KREOS 3002

61


ARBEID PÅ KJØKKENET ER GØY Kreos kjøkkenet gir deg det ypperste av fuksjonalitet: stor, ergonomisk arbeidsplass med “soft-touch” overflate, eksklusiv Laika kjøkkenvifte med spesialbelysning, automatisk inntrekk av skuffer og mye mer.

KREOS 3002

KREOS 3008

KREOS 3001

62


KREOS 3002

KREOS 3001

KREOS 3002

63


LAIKA “SLEEPING SYSTEM”….FOR AT DU SKAL FØLE DEG SOM HJEMME I en Laika Kreos alkove vil du føle at du er i ditt eget soverom. Ekstra komfortable, høy kvalitet “Laika Sleeping System” madasser, lamellbunn I tre, utmerket isolering takket være “Laika Double Shell”, spesielle varmluft kanaler, dobble leselys med LED`s og særlig en behagelig følelse av god plass.

64

KREOS 3009


KREOS 3010

KREOS 3002

KREOS 3012

65


KREOS 3001

EN AVSLAPPENDE PLASS, BARE FOR DEG Den store, ekskulsive Laika vasken, i porselens design med “soft-touch” overflate er bare en av flere nydelige detaljer som gir forskjellen I Kreos serien. Tillat deg å bli bortskjemt.

66

KREOS 3002


KREOS 3001

KREOS 3001

KREOS 3009

LETT GJENKJENNELIG UTVENDIG MED MYE PLASS OG FUNKSJONALITET De elegante formene og fargene p책 en Kreos vil fortelle om den. De store garasjene og det store doble gulvet (alkover og Kreos 5000 serien) gir deg mye plass. Glassfiber p책 undersiden av gulvet vil gi deg enda bedre isolering for bruk om vinteren.

KREOS 3001

KREOS 3002

67


PLANLØSNINGER ALKOVER KREOS 3001 TILVALG: ELEKTRISK REGULERBAR BAKRE SENG

KREOS 3002 TILVALG: NEDRE KØYSENG STANDARD

TILVALG: L-SITTEGRUPPE

STANDARD

TILVALG: LØSE PUTER

KREOS 3003 TILVALG: NEDRE KØYSENG

TILVALG: LØSE PUTER

TILVALG: L-SITTEGRUPPE

DEL-INTEGRERTE KREOS 3008

TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

KREOS 3009 TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

TILVALG

KREOS 3010 TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

KREOS 3012 TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

68

TILVALG: ELEKTRISK HØYDEREGULERBAR BAKRE SENG


INTERIØR MULIGHETER OG

LUCCA – STANDARD

PISA – TILVALG

RAVENNA – TILVALG

SIRACUSA – TILVALG

PORTOFINO – TILVALG

SIENA – TILVALG

VIP CLUB – LUKSUS TILVALG EKTE SKINN

EXCLUSIVE – LUKSUS TILVALG EKTE SKINN

69


70


ECOVIP: NAVNET SOM LAGER HISTORIE INNEN MOBIL FRITID Ecovip serien er lett gjenkjennelig: de to vinduene fremme i alkoven gjør Ecovip lett gjenkjennelig fra lang avstand. Et historisk navn for en moderne bobil som tilfredstiller kravene til de meste kresne bobil brukere. De som ser etter kvalitet, pålitlighet, ergonomi og plass til hele familien. Som samtidig skal kunne brukes også om vinteren. Bobiler med et moderne design og med høyt utstyrsnivå.

71


72


OVERLEGENT TEKNISK NIVÅ STORT OPPHOLDSROM MED SPESIELLE LØSNINGER FOR MER PLASS, HVOR EKSEMPELVIS BORDET ENKELT LEGGES NED, INNTIL VEGGEN OVERDIMMENSJONERT, EKSTRA KOMFORTABEL ALKOVE MED AVANSERT VARME DISTRIBUSJON, ALKOVEN SLÅS ENKELT OPP OG HAR LAMELLBUNN I TRE. DET ER OGSÅ DOBBLE LESELYS PÅ BEGGE SIDER VEGG OG ALKOVE ER TRUKKET MED LAIKA “ISO-DELUXE” SYSTEM MAKSIMAL PLASS I DET DOBBLE GULVET SOM ER TILGJENGELIG FRA UTSIDEN ECOVIP 6: EN KOMPAKT BOBIL MED PLASS FOR SEKS PERSONER

73


ECOVIP 2

74


75


ECOVIP 9

DETALJER SOM UTGJØR EN FORSKJELL Det romslige interiøret, kombinert med teknologiske løsninger såvel som spesielle designs detaljer, gjør livet ombord til en ren fornøyelse: LED belysning sparer mye energi, svær t moderne lys-system ved overskapene, det elegante, maritimt inspirerte aluminiums profilene og den eksklusive og justerbare ryggstøtten i sittegruppen er slike detaljer.

76


ECOVIP 6

ECOVIP 1

77


ECOVIP 1

Møblene er viet mye oppmerksomhet og gir interiøret en varm og velkommen følelse.

ECOVIP 1 78


GLEDEN AV Å VÅKNE MED ET SMIL Den enorme alkoven har generøse mål med blant annet en høyde fra madrassen til taket på opp til hele 74 cm og er utstyrt med lamellbunn i tre samt en ekstra komfortabel madrass for å sørge for ypperlig sovekomfort. For vinterbruk er Ecovip alkovene ustyrt med et spesiellt varme distribusjons system og de er isolert med “Iso-DeLuxe” materiale. En egne bryter lar deg styre belysningen i salongen fra alkoven.

79


ET EKSTRAORDINÆRT BADEROM Ecovip baderom tilbyr deg et vannsystem omtrent som hjemme med avløp på hele 40mm. Vanntanken er plassert inne og har egen ventilasjon. Egen såpedispenser og tørkestativ gir en følelse av eleganse og er svært praktisk

80


ECOVIP 1

MYE PLASS TIL HELE FAMILIEN Det doble gulvet som er tilgjengelig fra begge sider, (på Ecovip 6 tilgang fra en side), har en høyde på opp mot 31 cm og gir mye ekstra lagerplass. Du kan også bestille uttrekkbare skuffer. På garasje modeller er det montert et 2 meter langt hengesystem som enklet lar deg henge opp mye klær.

81


PLANLテ牢NINGER ALKOVER ECOVIP 1 CLASSIC TILVALG: NEDRE Kテ郎SENG

TILVALG: L-SITTEGRUPPE

ECOVIP 2 CLASSIC TILVALG: NEDRE Kテ郎SENG STANDARD

STANDARD

ECOVIP 6 TILVALG: NEDRE Kテ郎SENG

ECOVIP 9

82

TILVALG: L-SITTEGRUPPE


INTERIØR MULIGHETER

Laika tilbyr fem eksklusive interiørmuligheter

ZAFFIRO – STANDARD

AMBRA – TILVALG

RUBINO – TILVALG

TOPAZIO – TILVALG

DIAMANTE – TILVALG

83


84


LAIKA X SERIEN…. DESIGN OG INNOVASJON Laika X seriens bobiler er løsningen for deg som vil ha høy kvalitet fra en seriøs produsent, hvor bobilene er svært pålitlige og med høykvalitets isolering. Innovasjon og funksjonalitet er blant prinsippene som har inspirert oss til å lage den nye X-serien. Den ytre designen utmerker seg med en original mandel-formet alkoveform og med den elegante dekoren. Laika tilbyr også hele 10 planløsninger av del-integrerte modeller hvor alle kan leveres med en elektrisk senkeseng.

85


86


MANGE (10) FORSKJELLIGE PLANLØSNINGER BLANT DEL-INTEGRERTE MODELLER MULIGHET – PÅ MANGE MODELLER – Å VELGE DIN EGEN LØSNING: KJØKKEN TYPE, SALONG VARIANT, MED ELLER UTEN ELEKTRISK SENKESENG, FAST BAKRE DOBBELTSENG ELLER MED ELEKTRISK HØYDEREGULERING X-SERIENS BOBILER ER KLAR FOR BRUK OM VINTEREN UTMERKET SOVEKOMFORT TAKKET VÆRE SENGEBREDDE PÅ OPP TIL 160 CM SVÆRT HØY KVALITET I FORHOLD TIL PRIS

87


X 700

88


89


EN KLASSISK OG MODERNE BOBIL X serien kombinerer klassisk design med moderne møbler, med “Laika Champagne” eksklusive farger på profiler og detaljer. Led belysning under skap gir en unik atmosfære. Interiøret, med eksempelvis glassdører i et av skapene og integrert belysning gir en høy kvalitetsfølelse.

X 660R

90


X 713R

X 710R

91


X 718R

Kjøkkenet “Grand Chef”

92


X 660R

X 710R

LAG GOD MAT Kjøkkenet i den nye X-serien er designet med inspirasjon fra kjøkkenet hjemme. Det er både praktisk og elegant, har svært store skuffer, egen plass til krydder, overskap med speil og LED lys spotter. Det er også en egen skjæreplate som kan brukes som deksel over vasken eller som ekstra benkeplass over bestikkskuffen. På L-formede planløsninger kan det bestilles “Grand Chef” som tilvalg med enda mer utstyr. 93


X 650R

X 700

SENKESENG OVER SALONGEN ER MULIG PÅ DEL-INTEGRERTE MODELLER OG ALKOVEN ER ET EKTE SOVEROM

X 610R

X-seriens del-integrerte bobiler kan bestilles med elektrisk senkeseng over salongen. På alkovemodellene er størrelsen som på et ekte soverom, med god plass i hyller og rom på tre sider. Regulerbar belysning i Led teknikk, ekstra komfortabel madrass, lamellbunn i tre, eget dedikert varmetilførsels-system, takluke, stort vindu og svært god plass. Takhøyden er hele 780 mm.

X 713R

X 718R 94


X 718R

EN AVSLAPPENDE LØSNING X-seriens baderom har varme farger på veggene, en unik Laika mandel-formet vask og en egen såpedispenser. Kom inn og se hvor flott dette er!

X 660R 95


LAIKA`S “X CONCEPT” Her er noen av styrkene til LAIKA X bobilene. Opplev de selv hos din forhandler og bli fasinert av detaljene.

SYV PLASSER TIL LUNSJ TAKKET VÆRE “SUPER-LIVING LOUNGE” OG DET UTVIDBARE BORDET Takket være ”Super-Living” versjonen i X 700, kan du utvide både bord og sittegruppen for å få plass til hele syv personer for å spise. I standard versjonen er bordet utvidbart og måler nesten 1.50 meter i lengde. (X 700).

FORSKJELLIGE LYS MULIGHETER Laika X har en unik belysningsteknologi: rett lyset ned til deg for å lese eller snu de mot veggen som skaper en hyggelig atmosfære. Alle lys spottene – det er opp til 19 i en av utgavene – kan individuelt betjenes. Takket være full Led teknikk er det også meget energi sparende.

TO VALG AV SALONG FOR HVER MODELL Nå kan du selv velge hvilken type salong du ønsker: den standard utgaven med 2 sitteplasser fremover og veggfestet bord som kan forlenges, eller du kan velge som tilvalg den utgaven med L-formet sittegruppe hvor bordet er gulvmontert på en teleskopisk fot og 360° regulerbar bordplate. Velger du L-varianten får du mulighet til å huse seks personer selv i den kompakte X 595R (kun 5.99 m).

SOFA UTVIDBART SYSTEM Takket være et solid og svært brukervennligt system, er det enkelt å øke plassen til enda en person ved å velge, som tilvalg, en ekstra sittepute.

LAIKA X-KJØKKEN KONSEPT: GOURMET KJØKKEN I TO VERSJONER X seriens kjøkken er laget med inspirasjon fra kjøkkenet hjemme med mange flotte detaljer: meget romslige skuffer og skap, stort vindu, kjøkken-ventilator, 230 volt uttak og ekstra arbeidsflate innebygget i L-kjøkkenet. Videre er det en ekstra ileggsplate som brukes som skjærefjøl, eller ekstra benkeplass over bestikkskuffen eller over vasken. “Grand Chef” versjonen (tilvalg) gir deg 4 kokebluss og full komfyr for å kunne lage enda mere god mat.

96


X 710R

LAIKA X SERIE….. PLASS ER GARANTERT Det er mye oppbevaringsplass i en X-serie bobil (garasjemodellene), takket være de store garasjene som har lys, anti-skli gulv i glassfiber (bortsett fra X 595 R) og det er store dører på begge sidene av garasjen.

X 610R

X 713R

X 718R 97


PLANLØSNINGER - X SERIEN DEL-INTEGRERTE X595R

TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

TILVALG

X610R TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

TILVALG

X640R TILVALG

TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

X650R TILVALG: SENKESENG

TILVALG: EKSTRA GARDEROBESKAP

OVER SITTEGRUPPE

TILVALG

X660R TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

TILVALG: EKSTRA GARDEROBESKAP

TILVALG

TILVALG

X710R TILVALG: ELEKTRISK HØYDEREGULERBAR BAKRE SENG

TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

TILVALG

X712R TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

TILVALG

X713R TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

98

TILVALG


DEL-INTEGRERTE

X715R

TILVALG: ELEKTRISK HØYDEREGULERBAR BAKRE SENG

X718R

TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

TILVALG

TILVALG: EKSTRA GARDEROBESKAP

TILVALG: SENKESENG OVER SITTEGRUPPE

TILVALG

ALKOVER X700

TILVALG: NEDRE KØYSENG

TILVALG

STANDARD TILVALG: SUPER LIVING SITTEGRUPPE

X710 TILVALG: ELEKTRISK HØYDEREGULERBAR BAKRE SENG

TILVALG

INTERIØR MULIGHETER - X SERIEN Laika tilbyr fem eksklusive interiørmuligheter

ELBA – STANDARD

CAPRI – TILVALG

STROMBOLI – TILVALG

ISCHIA – TILVALG

LIPARI – TILVALG

99


100


SPORT 100: FLERBRUK ER MÅLET Sport 100 er en meget flerbruksvennlig bobil, med mange ideer og praktiske detaljer. Sølv lakkert og moderne, ungdomslig og sporty design gjør Sport 100 svært aerodynamisk. Interiøret er lyst, moderne og elegant. Sport 100 har mange plassbesparende løsninger: egen plass til sko og sykler og et godt rom over førerhuset. Hver centimeter har blitt brukt for å gi deg en funksjonell og elegant kompakt bobil.

101


102


DU BLIR FORBAUSET NÅR DU GÅR INN I EN LAIKA SPORT 100: GOD ROMFØLELSE OG MYE LYS.

103


SPORT 100

Lukseriøst interiør og stoffvalg, maritimt inspirert gulv og et kjøkken med arbeidsplass og dype skuffer.

SPORT 100 104

SPORT 100


SPORT 100

SPORT 100

SPORT 100

Komforten om natten er ogsĂĽ ivaretatt takket vĂŚre en romslig seng. Baderommet er komplett utstyrt og har stort speil.

SPORT 100 105


SPORT 100

PLANLØSNING SPORT 100

INTERIØR MULIGHETER

106

GOLF – STANDARD

TENNIS – TILVALG


KUNDE SERVICE: ENDA ET STERKT PUNKT Å velge en Laika betyr at du har gjort et verdifullt valg med hensyn på kvalitet, pålitlighet og service. Laika gir alltid hjelp og lytter til sine kunder og har høyt kvalifiserte medarbeidere med over tyve års erfaring. Laika “Customer Service Department” er tilgjengelig for alle Laika kunder og kan kontaktes på Engelsk, Italiensk, Tysk, Fransk og Spansk ved å bruke følgende mail adresse: service@laika.it Og dette er ikke alt. Alle som blir med i vår Laika familie har blant annet følgende fordeler: • Seks års tetthetsgaranti på bodelen (bortsett fra Sport 100) • 24 måneders produkt garanti • En klar og detaljert garanti håndbok • Instruksjons og brukermateriale komplett med praktiske bilder • Et omfattende Europeisk service-nett med godt kvalifiserte teknikkere som tilbyr hjelp og service, deler og praktiske råd • Autoriserte verksteder med moderne utstyr • Deler er tilgjengelig i mange år etter kjøp • Vennlige og erfarne forhandlere

Vi kunne også fortalt dere om gleden av å bruke en Laika men vi vil helst at dere får fornøyelsen av å oppdage det selv.

107


LAIKA CARAVANS S.p.A. - Via L. da Vinci 120, I-50028 Tavarnelle Val di Pesa (FI) - Tel. +39 055 80581 - Fax + 39 055 8058500 - laika@laika.it - www.laika.it 108

Laika Brosjyre 2011  

Laika Brosjyre 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you