Page 1

Juny 2013

4t E ESO

Projectes tecnología 2013

Una nova manera de fer Ed.fisica.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Editorial……………………………………………...Pàg 3 Okupa’t………………………………………………Pàg 4,5,6,7 Reportatge la crisi……………………………...Pàg 8 Projectes tecnología…………………………..Pàg 9,10 Peliculas…………………………………………….Pàg11,12,13,14 Ed.fisica……………………………………………..Pàg 15 Balls de Salo……………………………………...Pàg 16 Bufa & sons……………………………………….Pàg 17 Treball a la radio………………………………..Pàg 18 Pallasos al món………………………………….Pàg 19 Entrevista………………………………………….Pàg 20 Control + D………………………………………. Pàg 21 Huracan Sandy…………………………………..Pàg 22 Zumba Fitness……………………………………Pàg 23

FITXA TECNICA: Uri Cachero Inma Castellon Valeria Cristoful Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

La revista de credit de síntesi esta feta per 3 alumnes de la clase de l’aula oberta: Uri,Inma Valeria. La feina s’ha repartit perque alguns de nosaltres no ha fet totes les activitats,com les escursion o colonies. Tambè s’ha repartit perque cadascu tambe fes la feina i amb aquesta revista s’explica tot una mica lo que hem durant el curs.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Com cada any en l’aula oberta de 4r fem el projecte que s’anomena okupa’t. L’okupa’t consisteix en que els alumnes de la clase,dos dies a la semana vagin a l’empresa que hagin triat . Fan pràctiques per apendre un ofici i després amb el diari del moodle de l’escola han d’escriure tot el que s’ha fet. Aixins puja la de nota tambè. Tot això t’ho ofereix l’ajuntament i crec per dona bona imatge s’hauria d’anar i ficar-lis ganas perque a la vida un dia o un altre tindrem que treballar. Cada trimestre s’ha de triar un ofici per fer, si vols repetir ho pots fer, però si algu vol fer aquell ofici has de cambiar i triar-ne un altre. Despres de tot el curs et donen el diploma de les practriques aixins el dia que treballis pot presentar-ho.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

VALERIA CRISTOFUL

Vaig estar tot el curs fen l’Okupat i no vaig fallar a cap empresa.Ha estat molt bona experiència fer aquest projecte.

Vaig tenir molt bona experiencia amb aixo dels perruquers,aprens bastant sobre cabells i pentinats i com rentar molt bè un cabell i tenirlo sa.

Es una bona experiència,com cuidar a un/a senyora major i com tractar-lo de la millor manera posible i sobretot fer-li molt bona companyía i bona imatge.

La meva perruqueria va ser la Yolanda Herrero

Casal d’Avis de Sant Sadurni d’A-

Es molt divertit estar amb una guardería,molt cansat. Pero tambè es molt bona experiencia cuidar a un petit de la millor manera.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Inma castellon He estat a totes les empreses durant tot el curs no he fallat casi gens i he conegut diferents oficis que m’han agradat molt i han donat feina. Lep el tutor.

La meva experiència va ser molt bona per que s’aprenen moltes coses am els avis La meva experiència no va ser, massa bona per que no vaig aprendre Casi res només netejar i escombrar

.

La meva experiència va ser boníssima, per que he aprés fer de cambrera i em servirà per treballar.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Uri cachero

Es un treball dur perque tena que servir,i i se fa molt pesat, la veritat que els entrepans estaban bonisims.

Jo he treballat a la casa dels avis es una experiència molt maca i dura.

Es un treball genial. He apres coses bones i a estat la millor experiència i el millor treball.

PĂ gina 1


Juny 2013

4t E ESO

La majoria de joves i adults están sense treball.

Aquí us mostrem la entrvista sobre la crisi:

La crisis està afectan a tota Catalunya i Espanya,que hi han massa parats i la majoria de gent s’esta quedant al carrer, no hi ha treball, no hi ha diners , els bancs s’han quedat la majoria de les cases.

-creus que aquest any millorara la cisi? No -com li està afectan la crisi’ Molt forta. -tu creus que el PP ho està fent be?

Ha causa de la crisis hi han molts havitans parats.

No -t’agradaria tindre la independencia a Catalunya? No,no aniria bè -Veus correcta que els bancs es quedin les cases de la gent pobre? no Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Es una asignatura que m’ha agradat molt perquè es divertit i no t’aborreixes. Jo he fet molts projectes, en els cursos de 3r i 4rt. -Avella

-finestres

-Dinosaure

-llença bombolles.

-arreglar portes.

L’Enric sap molt bé el que fa hi t’ajuda a que necessitis, t’explica les coses molt bé, i es una bona persona.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Això son els projectes que hem fet durant el curs.

Avella: L’avella ha tingut bastanta feina perquè sempre faltava alguna cosa pero al final es va aconseguir.

El motor: el motor l’hem fet entre l’Inma i jo perque teníem poques hores i entre dos hem anat més ràpid.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Director: És dirigida per David Zucker Any: Va ser estrenat el 14 d'abril de 2006 Pais: Dimension Films als EUA Duracio: 83 minutos Genero:Comedia Repart: Escrit per Jim Abrahams, Craig Mazin i Pat Proft, produït per Craid Mazin i Robert K. We Explicacò de la pelicula: Tot comença quan Shaquille O'Neal i el Dr Phil desperten en un bany públic abandonat i descobreixen que estan encadenats. Després s'encén un Televisor i apareix `billy de saw dient-los que estan respirant gas nerviós mortífer i que tenen 1 minut amb 20 segons per trobar el antídot o moriran i posteriorment, s'apaga la televisió. Després, el Dr Phil descobreix una serra penjant d'un braç de metall i per baixar-lo cal colpejar el braç de metall encistellant en la cistella de bàsquet.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Director: per Kevin Greutert Any: 29 d'Octubre del 2010 Pais: Estats Unics i Mexic Duracio: 91 minuts Genero:Thiller,Terror

Repart: Patrick Melton i Marcus Dunstan , i protagonitzada per Tobin Bell, Costes Mandylor, Betsy Russell, Sean Patrick Flanery i Cary Elwes.

Explicaciò de la pelicula: La següent escena mostra una àrea urbana de compres on una multitud es reuneix al voltant de la finestra d'un aparador per veure dos homes, Ryan i Brad, amarrats en una taula de treball, cadascun amb una serra al davant d'ells, i la seva amant, Dina, suspesa sobre. Després, apareix el ninot Billy en el seu tricicle dient que Dina els ha enganyat jugant amb l'amor que li han donat per satisfer les seves vidas. Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Director: Juan Antonio Mayona Any: 11 d’octubre del 2012 Pais: Espanya Duracio: 114 minutos Genero: Drama catrastofes Repart: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland y Samuel Joslin. Explicaciò de la pelicula: Un matrimonio real y sus tres hijos, que comienzan sus vacaciones de Navidad en Thailandia, pasando unos días en un complejo hotelero del paraíso tropical. Sin embargo, sus idílicas vacaciones quedan interrumpidas cuando en la mañana del 26 de diciembre de 2004, mientras la familia se disponía a relajarse en la piscina del hotel, queda paralizada por el miedo, cuando un devastador terremoto y tsunami de enorme barrera de agua sucia invade el recinto y arrasa con la zona costera, por lo que la familia queda separada y esto hace que desencadene en una frenética búsqueda.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Direcio: Justin Lin Any: 24 de Mayo de 2013 Pais: EE.UU Duracio: 145 minutos Genero: Accion Repart: Con Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez.

Explicació de la pelicula: Desde que Dom (Vin Diesel) y Brian (Paul Walker) destruyeron el imperio de un mafioso y se hicieron con cien millones de dólares, nuestros héroes se han dispersado por el planeta. Pero siguen sin poder regresar a casa ya que son prófugos de la justicia.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Aquí expliquem algunes coses que hem fet durant tot el curs.

Carles espinach:

Lep;Roger:

Necesitats per fer Ed.fisica.

Necesitats per fer Ed.fisica.

Roba comoda(xandall i bambes) i

Roba comoda(xandall i bambes) i

Puntualitat.

Puntualitat.

Amb el Carles hem fet varies coses: dies de equip4: hem estat fent amb els aparells de fitnes, la cinta per correr i amb les pilotes per fer algún exercici.

Futbol: sempre am el Lep i el Roger i sobretot molt puntual.

Básquet: alguna dies que tocava a, ell anavem tambe hi havia per fer básEsquaix: agafavem dos persones i dos quet i ens estavem alla dos hores juraquetes amb una pilota mini i hagant. biam de tocar la pared i donar-li un Tennis: anaven a les pistes de tennis a cop cadasú. jugar a tennis. Clase fitness:haviem d’agafar unes Volei: el dia de volei ens quedavem a peses i am el titme de la música i del l’escola i ho feiem aquí perque tenim monitor anavem fent fins al final de una pista de volei. la classe que sortiem tots cansadisims. També els dies que toca amb el Lep i el Roger venen a l’aula petita de 3r Futbol:anavem al camp de futbol de amb nosaltres. Sant Sadurní a fer partits amb els de la classe.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Aquí hus ensenyem diferentes coses que s’han fet a l’escola durant aquests ultims dies, els balls de saló que hem participat els tot 4rt.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Aquí tambè hos ensenyem una altre part que hem fet i hem participat en el concert de bufa sons amb uns instruments qualsevol,una valla del carrer, una regadora etc…!

Feian sons molt graciosos,vallaven hi ha mitjes cantaven,el de la guitarra sempre la tocava,el del mitg feia els sons mes chulos,i el ultim feia la batería i ajudava a fer alguns sons amb un altre material.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

El que vem fer a la radio,va ser que una periodista ens va venir a explicar a l’escola el mon de la radio, que consistía en: Les emisories de radio, les empreses, i com funciona una mitjà de comunicación com es la radio, com recollien les noticies, com les redactaves, quines fons els hi arribaven...

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Es un pallaso,que va per el mon,sobretot on hi ha fam i molta pobresa,ell va de pallaso,tan sol per veure un somriure d’un nen que te uns ulls de molta tristesa i amb molta ganas de fer el que vol amb la seva vida,treballar,estudiar i ser algu amb aquesta vida. Ell viatge sempre on pot,va a clases amb ells i els hi fa veure la vida d’una altre manera i intentar ajudar-los amb el que volen fer amb la seva vida i sobretot els nen de 12 anys que volen estudiar i no poden. Ens ha passat fotos de nens i nenes i clases que han fet,nens que ell mateix ha conseguit fer un somriure amb aquelles persones sobretot amb petits que ho necesitant i necesitant molta ajuda. Despres ens ha llegit un text amb angles que ha escrit una nena,escrivint el que desitja,el seu somni al seu futur,que ella creu que no ho aconseguira,perquè els seus pares no la deixan arribar amb aquell somni que ella tan desitja…..

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Teresa.

Carles Espinach

Cuan vas començar a fer de profesor?

Cuan vas començar a fer de profesor?

-L’any 1989,fa 24 anys.

-Vaig començar l’any 1985 fa 28 anys.

Abans de ser profe,tenias alguna profesio?

Abans de ser profe,tenias alguna profesio?

-Bueno,tambè m’agradava el periodisme

Com has passat la teva juventut?

-No.

I ser adbocat.

-Vaig pasar-la moltbè,sortint i anant a la Uni.

Com has passat la teva juventut?

Et dedicaries a una altre professio?

-Amb molta gent estudiant,i sortint.

-Si,music o actor.

Et dedicaries a una altre professió?

Es difícil ser profesor?

-Si,faria de coach.

-Si, es difícil ser profesor en totes les materies,pero a la vegada satisfactori.

Es difícil ser profesor? -Algunes vegades si. T’agrada aquesta escola,o t’agradaria anar amb una altre? -A mi m’agrada fer de professora, aquí o a no sigui..

T’agrada aquesta escola o aniries a una altre? -En aquesta m’ho eh passat moltbè pero a l’escola li cal una sacjedada important. T’agradan els teus companys professors?

T’agradan els teus companys professors?

-Tinc la sort de tenir el millor companys.

-Si,i tant.

Res mes faig Ed.fisica a 3r,4r i batchillerat.

Nomes fas una asignatura o mes?

Nomes fas una asignatura o mes? I quines son? -Bastantes,segon de batchillerat d’historia,primer de batchillerat d’histora,i 3r d’Eso empredenoria,i per ultim 1r Eso

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Aquest control + D,es un control de policies de l’alcolemia que parant els conductors per si van passat de l’alcohol,perque no pots anar conduir borratcho per molt que controlis,perque pot pasar cualsevol cosa y acabar molt malament,si vas de festa espera’t a que baixi l’alcohol perque pots arribar a acabar amb la teva vida. Amb allo on vem anar ens van explicar els casos que pasan i podem evitar-ho molt facilment,sobretot si vas de festa no agafis el cotxe begut,controlar la cuantitat que et veus,tambè pots acabar molt malament.

Vigileu sempre que aneu de festa i tingueu que conduir,poden pasar mil cosses durant el camí. Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

L'huracà Sandy, el sistema tropical en diàmetre més gran registrat fins ara a l'Atlàntic, és un cicló tropical de final de temporada que ha afectat Jamaica, Cuba, Bahames, Haití, la República Dominicana i el litoral oriental dels Estats Units, arribant a la zona sud de la Regió dels Grans Llacs dels Estats Units, i al Canadà oriental. El 18è cicló tropical, 18ena tempesta amb nom, i 10è huracà de la temporada d'huracans a l'Atlàntic de 2012, Sandy es va desenvolupar a partir d'una allargada ona tropical a l'oest del Mar Carib el 22 d'octubre. Es va convertir en una depressió tropical, que es va enfortir ràpidament, i va passar a ser una tempesta tropical sis hores després. Sandy es movia lentament cap al nord, cap al Antilles Majors i es va anar reforçant gradualment.

Pàgina 1


Juny 2013

4t E ESO

Zumba fitness es una nova manera de fer ed.fisica i aprimar-se. Es com si ballesim,fen pasos molt chulos i avegades una mica mes complicat,pero es molt bona manera de fer ed.fisica i un bon ritme amb un un profesor que has de seguir els pasos. Son 10 minuts cada canço,si vols aprimar has d’estar una hora fen zumba durants tots els dies de la semana de dilluns a divendres.

PĂ gina 1


Juny 2013

4t E ESO

Un record que ens emportem durants els 2 anys de l’Aula oberta. Adri,Inma,Uri,Ivan,Valeria,Ian,Gerard i Salva Falta un que va marchar que tambè conta,pero la foto no hi es.

Pàgina 1

Treball de credit sintesi inma valeria  
Treball de credit sintesi inma valeria  

Treball de síntesi de 4E ESO.

Advertisement