Page 1

Paras tapa veneill채!


NAUTI HELPOSTA VENEILYSTÄ Veneile laadukkaasti, mutta järkihintaan! Anna meidän huolehtia kaikesta muusta, veneen ylläpidosta, vakuutuksista ja talvisäilytyksestä. Veneilytaidotkin opetamme Sinulle veneilykoulussamme. Kattavimmasta venemallistostamme voit valita Sinulle soveltuvan veneen, käydä kokeilemassa, vuokrata, ostaa meiltä kahden tai neljän veneilyviikon veneosakkeen tai kokonaan oman veneen. Me huolehdimme kaikesta muusta puolestasi. Ainutlaatuista – eikö totta? Saimaa Boatingin laaja venevalikoima uusia ja hyvin varusteltuja retkiveneitä on koeajettavissa ennen kuin päätät, mikä on juuri Sinulle ja perheellesi sopiva venemalli. Jos tilanteesi muuttuu, et ole sidottu yhteen venetyyppiin, vaan voit vaihtaa sen esimerkiksi suurempaan veneeseen. Voit myös vuokrata veneilyviikkosi edelleen kauttamme ja hankkia näin omaa veneilyrahaa. Ja jos päätät lopulta hankkia kokonaan oman veneen, hyvitämme veneosakkeesi kauppahinnan osamaksuna.

Valitse suosittu veneosake Veneosake ei ole pelkkä vene Saimaalla, vaan myös mukava laituripaikka Suomen upeimmissa sisävesisatamissa, joissa palvelut ja aktiviteetit ovat lähellä. Yhdellä veneosakkeella veneilet kaksi viikkoa joka kesä. Tiettyihin venemalleihin meillä on tarjolla myös kiinteitä neljän veneilyviikon osakkeita. Kahden viikon veneilyosakkeissa viikot ovat kiertäviä irrallaan toisistaan. Osakkeenomistajana nautit myös kaikista Saimaa Boatingin jäseneduista. Kyseessä on asunto-osakeyhtiöön verrattava omistustapa, jossa Saimaa Boating toimii talonmiehenä ja isännöitsijänä. Veneiden suunniteltu käyttöikä on 10 vuotta. Sitten vene myydään ja jokainen omistaja saa osuutensa veneen myyntihinnasta tai se vaihdetaan uuteen veneeseen.

Kokeile eri venemalleja Vuokraamme uusia laadukkaita matkaveneitä Saimaalle. Veneet ovat hyvin varusteltuja ja laituripaikat sekä venevakuutus sisältyvät hintaan. Vuokraviikkosi päätteeksi voit vaihtaa vuokrauksen halutessasi suoraan veneosakkeeseen, jolloin hyvitämme vuokrahinnan osakkeen arvosta. Kotisatamamme ovat upeissa paikoissa Savonlinnan keskusta ja Oravin vierasvenesatamassa.

Osake omistusveneeksi Saimaa Boatingin veneilypalvelut sisältävät venevuokrauksen, veneilyosakkeet, Bella, Aquador ja Flipper –veneiden venemyynnin sekä huolto-, korjaus- ja ylläpitopalvelut. Kaikki tähtää helppoon veneilyyn valitsemallasi kustannustasolla. Voit ostaa oman veneen ja jättää sen meille ylläpidettäväksi, jolloin huolehdimme veneestä puolestasi. Veneily on joustavaa ja voit vaihtaa vaikkapa eri venetyyppiin. Saimaa Boatingilta löydät edullisimman tavan veneillä laatuveneellä. Veneilykoulussamme voit harjoitella veneilytaitoja käytännössä ja kokeilla erilaisia venetyyppejä. Tule mukaan helpomman ja edullisemman veneilyn maailmaan.

Voit maksaa veneosakkeesi myös Joustorahoituksella

Seuraa SaimaaBoating myös Facebookissa: www.facebook.com/saimaaboating


www.saimaaboating.fi


SaimaaBoating - 4 tapaa nauttia veneilystä 1. Käytännönläheinen veneilykoulu

Saat oppia ja tietoa veneilystä ja harjoittelet veneilytaitoja esimerkiksi plotterin käyttöä sekä laituriin ajoa itse käytännössä. Voit kokeilla samalla eri venetyyppejä ja malleja.

2. Vuokraa retkivene upealle Saimaalle

Nautit veneilystä hyvin varustellulla retkiveneellämme tutustuen upeisiin retkisatamiin ja kesän vilkkauteen Savonlinnan torilla. Vuokraviikon hyvitämme veneosakkeen hinnassa, jos päätät veneilyviikkosi jälkeen hankkia veneilyosakkeen.

3. Hanki vaivaton veneosake

Edullisin tapa veneillä laadukkaalla retkiveneellä on hankkia veneosake. Tarjolla on kahden kiertävän veneilyviikon osakkeita ja neljän kiinteän viikon osakkeita. Veneosakkeen hyvitämme vaihtaessasi isompaan veneeseen tai hankkiessasi kokonaan oman veneen kauttamme.

4. Investoi kokonaan oma vene

Saimaa Boatingin venevalikoimasta voit hankkia omaksi Flipper, Aquador tai Bella -malliston veneen. Halutessasi huolehdimme puolestasi myös veneen ylläpidosta. Veneosake käy osamaksuna omaan veneeseen. Tutustu lisää: www.saimaaboating.fi

Saimaa Boating Oy

Olavinkatu 44, FI-57100 Savonlinna +358 (0)440 654 976 | myynti@saimaaboating.fi www.saimaaboating.fi www.facebook.com/saimaaboating

Saimaa Boating 2014  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you