Page 1

Geef klimaatproducten een vaste plek in de winkel

KLIMAAT JAARROND ACTUEEL small talk Introductie Hybride kachel

Afgelopen winter introduceerde Zibro de eerste hybride petroleumkachel in Europa. Deze innovatieve en energiezuinige kachel zorgt voor een snelle verwarming op basis van brandstof, elektriciteit of een combinatie van beiden. Zeker met de flink gestegen gasprijzen levert de Hybrid E een fikse kostenbesparing op. De introductie ging weer gepaard met de nodige media-aandacht.

Recreatiemarkt omarmt Zibro De Zibro petroleumkachel is al jaren een vertrouwd gezicht op campings en recreatiewoningen. Zeker in een zomer zoals afgelopen jaar, heeft menigeen zijn tentje of vakantieverblijf aangenaam warm gestookt met Zibro. Maar zelfs de die-hard winterkampeerders lopen warm voor het product. Zo trotseerde een team van de Kampeer en Caravan Kampioen vorige winter de ijzige kou in Noord-Europa met de Zibro petroleumkachel SRE 228 TC. Campagnes Het grote voordeel van de Zibro kouskachels is dat deze geen stroom, geen afvoer of leidingen nodig hebben. De Zibro Laserkachels werken op basis van een thermostaat en hebben een kleine hoeveelheid stroom nodig. Deze zomer zal Zibro enkele campagnes opstarten in combinatie met de bekende bladen in de recreatiemarkt.

Het schap klimaatbeheersing wordt vaak onterecht als seizoensartikelen bestempeld. Echte klimaatexperts weten dat dit aan de productgroep geen recht doet. In de segmenten koelen, verwarmen, ontvochtigen / bevochtigen en luchtreinigen zijn jaarrond mooie omzetcijfers te behalen. Zeker nu het weer steeds extremer wordt, is het verstandig de Zibro klimaatproducten gedurende het hele jaar een vaste plek in de winkel te geven. Zo worden mobiele petroleumkachels en Zibro brandstof ook tijdens het kampeerseizoen volop verkocht. Vocht en allergie Problemen als gevolg van een teveel aan vocht in huis of allergieĂŤn houden geen rekening met de traditionele seizoenen. Uit de bezoekcijfers van onze website blijkt dat consumenten 365 dagen per jaar op zoek zijn naar producten voor het bestrijden van vocht en het reinigen van de lucht in huis. Dat het niet alleen bij het zoeken van informatie blijft, blijkt uit de orders van onze klimaatspecialisten gedurende het hele jaar.

Pieken Door het reserveren van een vast aantal meters in de winkel, krijgen de producten het hele jaar door voldoende aandacht. Zo kun je je als een echte klimaatspecialist profileren. Wanneer het weer dan piekt, ben je verzekerd van extra omzetcijfers. De mooiste voorbeelden zijn natuurlijk de mobiele airco’s tijdens een hittegolf.

ERKEND KLIMAATSPECIALIST

ZI Klimaatspecialist Raamsticker.indd 1

09-01-12 17:19

UITGEBREIDE ONLINE PRODUCTINFORMATIE In de 30 jaar dat Zibro klimaatproducten op de markt brengt, hebben we veel productinformatie verzameld. Denk aan productafbeeldingen, gebruikshandleidingen, technische gegevens, enzovoorts. Al deze gegevens zijn 24 uur per dag beschikbaar voor eindconsumenten via zibro.nl. En via pvg.eu voor onze partners. Neem snel een kijkje!

Zibro Today is een periodieke uitgave voor de zakenrelaties van PVG International, Euterpehof 20, 5342 CW Oss, T 0412 694 694. Prijzen en overige informatie onder voorbehoud.

8

Zibro Today voorjaar ('12).indd 1

today

pvg.eu

07-02-12 09:40


today NE W S PA P E R F OR O U R PART NE R S IN BUS INE S S

VO O RJA A R 2012 verwarmen

Z I BR O ‘ H O M E M ADE CLIM ATES’ ZIJN HET HEL E JAAR ACTUEEL .

koelen

D A A ROM HOUDT ZIBRO TODAY U GRAAG O P DE HO O GTE VAN

ont- en bevochtigen

D E LA AT STE ACTIES EN NIEUWSTE O NTWIKKEL INGEN.

luchtreinigen

STANDAARD TOT WEL 4 JAAR GARANTIE Zibro Parker™ snelkoppeling doorslaand succes

Verder in dit nummer: • Introductie Kids airco • Assortiment airconditioners • Vertrouwde dozen in nieuw jasje • Lekker slapen met Zibro airco • Succesvolle introductie D 5-serie ontvochtigers • Marketing draait op volle toeren

ZIB vo RO In or CL clu he IM sie tj A f uis TE te C ad OA v ie C s H

Kijk ook op zibro.nl

Zibro Today voorjaar ('12).indd 2

07-02-12 09:41


Standaard tot wel 4 jaar garantie

ZIBRO IS KLAAR VOOR DE ZOMER Voorwoord De zomer van 2011 heeft opnieuw aangetoond dat het weer een cruciale rol speelt in de verkoop van mobiele airco’s. Het mobiele gamma voor 2012 blijft daarom ongewijzigd met dezelfde prijsstelling. De wandmodel airco’s zijn wel goed doorverkocht. Helaas zijn door

Voor vrijwel iedere thuissituatie biedt Zibro een geschikte airconditioner. Zo bieden mobiele units direct verkoeling voor die bloedhete zolderkamer. Een wandmodel airco is het hele jaar inzetbaar als airco of verwarming in de slaapkamer of op kantoor aan huis. Alle Zibro airco’s zijn standaard voorzien van luchtfilters en een functie om overtollig vocht uit de lucht te onttrekken.

MOBIELE AIRCO’S (single duct) € 349,- ZIBRO P 24 € 399,- ZIBRO P 126 € 449,- ZIBRO P 129

(55-80 m³ / 2,4 kW1) (65-90 m³ / 2,6 kW1) (70-95 m³ / 2,9 kW1)

Een prima oplossing voor direct verkoeling. Uitstekende combinatie van een hoog koelvermogen met een laag energieverbruik. Het Cooldown-systeem gebruikt het gecondenseerde vocht om het koeleffect te versterken. Ingebruikname is zeer eenvoudig: stekker in het stopcontact, afvoerslang naar buiten en klaar. De bediening is kinderspel.

stijgende productiekosten de prijzen voor 2012 van de wandmodellen iets verhoogd. Maar nog steeds kun je rekenen op een mooie marge.

Cooldown systeem

Milieuvriendelijk koudemiddel

Afstandsbediening

Timer

3-laags filterpakket*

2 jaar garantie

Complete aansluitset

ZIB

*m.u.v. Zibro P 24

MOBIELE AIRCO’S (double duct)

Airco voor kids Een interessante toevoeging in het assortiment wandmodellen is de “Zibro Kids”, een airco voor gezinnen met jonge kinderen. Wanneer de kinderen niet meer slapen van de warmte, besluiten

€ 549,- ZIBRO P 229 € 649,- ZIBRO PH 233

(70-95 m³ / 2,9 kW1) (80-105 m³ / 3,3 kW1 – 3,15 kW²)

Krachtige mobiele airco’s met bijgeleverde tweede luchtslang. Na installatie van tweede luchtslang wordt het EVSsysteem geactiveerd waarbij de reeds gekoelde lucht nog verder gekoeld wordt en niet vervangen door warme lucht. Capaciteit blijft gelijk, maar effectiviteit stijgt aanzienlijk. Sterionizer™ voegt ionen toe en vitaliseert de lucht.

veel (jonge) gezinnen een airco aan te schaffen en te (laten) installeren. Lees meer over de Zibro Kids airco verderop in deze Zibro Today.

Cooldown systeem

EVS-Systeem

Milieuvriendelijk koudemiddel

Warmtepomp*

Sterionizer™

Verticale luchtuitlaat

Afstandsbediening

Timer

3-laags filterpakket

2 jaar garantie

Complete aansluitset

* m.u.v. Zibro P 229

WANDMODEL AIRCO ON-OFF (snelkoppeling)

Advies De marketing van Zibro draait op volle toeren. Zo tref je bij deze Zibro Today de handige Zibro Climate Coach aan met een handig naslagwerk met stap-

€ 649,- ZIBRO SC 1326

(65-90 m³ / 2,6 kW1 – 2,8 kW²)

Een voordelige jaarrond klimaatmanager voor het hele jaar. Dit instapmodel in de serie wandmodel airco’s is voorzien van handige Parker™ snelkoppeling waardoor op installatiekosten bespaard kan worden. Geschikt voor koelen in de zomer en verwarmen in de winter tot -15ºC dankzij extra vorstbeveiliging.

penplan voor het beste airco advies. Op overzichtelijke wijze wordt het complete assortiment gepresenteerd. Samen met je kennis, advies en service, gecombineerd met de middelen die Zibro biedt, helpt het je de winstgevende omzet te blijven realiseren met de klimaatbeheersing producten van Zibro. Klimaatschap Onze rayonmanagers zijn dagelijks in touw om

Parker™ snelkoppeling

Extra vorstbeveiliging buitenunit

Vorstbeveiliging binnen 8ºC

Milieuvriendelijk koudemiddel

Warmtepomp

Afstandsbediening

(Sleep)timer

3-laags filterpakket

2 jaar garantie

WANDMODEL AIRCO’S INVERTER € 849,- ZIBRO S 3032 € 1.099,- ZIBRO S 3050 € 1.299,- ZIBRO S 3067

(80-100 m³ / 3,2 kW1 – 3,6 kW²) (125-150 m³ / 5,0 kW1 – 5,0 kW²) (165-185 m³ / 6,7 kW1 – 7,3 kW²)

Energiezuinig koelen en verwarmen dankzij de Inverter-techniek. Razendsnel werkt het apparaat naar de gewenste temperatuur toe. Vervolgens zorgt de modulerende compressor voor een constante temperatuur. Het energieverbruik is hierdoor laag (35% energiezuiniger dan on-off), terwijl het comfort vele malen hoger is. Nu met 4 jaar garantie.

product- en verkooptrainingen te geven. Ook assisteren zij bij de (her-) inrichting van het klimaatschap. Hierin nemen wij graag het voortouw, omdat inmiddels bewezen is dat het rendement van een “Zibro”klimaatschap vele malen hoger is dan wanneer er (te laat !) wordt gereageerd op veranderende weersomstandigheden. De juiste keuze De gespecialiseerde verkoop binnendienst is altijd beschikbaar (sales@pvg.eu, of 0412-694694), en zal

Inverter systeem

Extra vorstbeveiliging buitenunit

Vorstbeveiliging binnen 8ºC

Milieuvriendelijk koudemiddel

Warmtepomp

Afstandsbediening

(Sleep)timer

3-laags filterpakket

4 jaar garantie*

*4 jaar op compressor, 2 jaar op overige onderdelen

WANDMODEL AIRCO’S INVERTER (snelkoppeling) € 799,€ 849,€ 949,€ 1.199,-

ZIBRO SC 3025 (60-85 m³ / 2,5 kW1 – 2,6 kW²) ZIBRO SC 3125 KIDS (60-85 m³ / 2,5 kW1 – 2,6 kW²) ZIBRO SC 3032 (80-100 m³ / 3,2 kW1 – 3,6 kW²) ZIBRO SC 3050 (125-150 m³ / 5,0 kW1 – 5,0 kW²)

Naast de energiezuinige Inverter-techniek beschikt de SC 30-serie ook over de handige Parker™ snelkoppeling. De installatiekosten vallen zo lager uit en in vergelijking met on-off modellen is deze serie tot wel 35% spaarzamer in het energieverbruik. Uiteraard koelen, verwarmen, ontvochtigen en reinigen deze modellen de lucht in huis. Nu met 4 jaar garantie.

dealers en consumenten altijd helpen in het maken van de beste keuze.

Inverter systeem

Laten we er samen een succesvolle zomer van maken!

PVG International, Sales Manager Benelux

Vorstbeveiliging binnen 8ºC

Milieuvriendelijk koudemiddel

today

Warmtepomp

Afstandsbediening

(Sleep)timer

3-laags filterpakket

4 jaar garantie*

*4 jaar op compressor, 2 jaar op overige onderdelen

MULTISPLIT WANDMODEL AIRCO’S (2 binnenunits, On-off) (4 binnenunits, Inverter)

Voor het gebruik in meerdere ruimtes of één grote ruimte zijn er de Zibro multisplits. De binnenunits zijn afzonderlijk van elkaar in te stellen en te gebruiken. Elke binnenunit wordt geleverd met een eigen afstandsbediening.

Multisplit

Zibro Today voorjaar ('12).indd 3

Extra vorstbeveiliging buitenunit

€ 1.149,- ZIBRO SM 13 2635 € 2.149,- ZIBRO SM 18 113

Jeroen Kramer

2

Parker™ snelkoppeling

Inverter systeem*

zibro.nl

Extra vorstbeveiliging buitenunit*

Vorstbeveiliging binnen 8ºC

Milieuvriendelijk koudemiddel

Warmtepomp

Afstandsbediening

(Sleep)timer

2-laags filterpakket

4 jaar garantie**

*SM 18 113 **SM 18 113: 4 jaar op compressor, 2 jaar op overige onderdelen

ZIBR

07-02-12 09:41


1 2

Conform EN 14511-2007, Koelen Conform EN 14511-2007, Verwarmen

Nieuwe omzetkansen

INTRODUCTIE ZIBRO KIDS Als eerste introduceert Zibro een split unit airco speciaal voor kinderkamers en speelruimtes. Het frontpaneel is voorzien van een fris design dat perfect aansluit bij de belevingswereld van de kleintjes. De SC 3125 Kids wordt geleverd met een extra kindvriendelijke afstandsbediening met een beperkt aantal knopjes. Met de Zibro Kids boort Zibro een nichemarkt aan waar omzetkansen liggen voor dealers. Zibro hoopt dan ook in de nabije toekomst het Kids assortiment verder uit te bouwen en deze doelgroep nog beter van dienst te zijn.

ZIBRO P 24

ZIBRO P 126

ZIBRO P 129

Naast de regeling van de temperatuur reinigt het apparaat de lucht in de ruimte, misschien wel het allerbelangrijkste voor deze doelgroep. De Zibro Kids Airco is dan ook voorzien van een 3-laags superfilter, waaronder een 3M™ HAF filter tegen onder andere pollen. Het schermfilter verwijdert grote en kleine stofdeeltjes, het actieve koolfilter absorbeert vieze geurtjes. De speciale kinder-sleeptimer schakelt het apparaat automatisch uit na 2 uur. Dit voorkomt onnodig energieverbruik. Verder is het model uitgevoerd met de energiezuinige Inverter technologie. Wanneer het weer kouder wordt buiten maakt deze technologie het mogelijk energiezuinig te verwarmen. De Parker snelkoppeling™ maakt een goedkope installatie mogelijk. Zibro heeft erg veel vertrouwen in de marktkansen voor de Zibro Kids. Samen maken we van deze introductie een mooi succes!

ZIBRO P 229

ZIBRO PH 233

STANDAARD 4 JAAR GARANTIE Een Zibro Inverter-wandmodel staat garant voor een prettig leefklimaat het hele jaar door. In vergelijking met on-off modellen zijn Zibro Inverters tot 35% energiezuiniger. Bovendien bieden ze meer comfort. Om de keuze voor een Inverter van Zibro voor de consument nog gemakkelijker te maken, heeft Zibro de garantieperiode op de compressor van de airco verlengd tot 4 jaar. Dat is 4 jaar onbezorgd genieten van een aangenaam leefklimaat. De garantieperiode op overige onderdelen blijft 2 jaar.

CONSUMENT HERKENT ZIBRO DOOS In 2005 lanceerde Zibro compleet nieuwe kleuren dozen. Destijds toch wel aardig revolutionair, tegenwoordig nog steeds een ware blikvanger. In deze 7 jaar is de consument Zibro zeker gaan herkennen aan de eigenwijze oranje of blauwe dozen. Zeker geen reden dus om hiervan af te wijken, echter het was wel tijd voor een kleine opfrisbeurt. De kwaliteitsproducten van Zibro moeten makkelijk herkenbaar zijn op de winkelvloer, de doos moet de kwaliteit en mogelijkheden van het product nog eens extra benadrukken. Zo wordt tegenwoordig op de meeste Zibro producten standaard 2 tot 4 jaar garantie gegeven. Niet onbelangrijk om het vertrouwen van de consument te winnen, dit moet natuurlijk direct zichtbaar zijn. Daarom is aan de voorzijde een soort ‘bannier’ ontwikkeld waar direct de garantieperiode en het belangrijkste voordeel van het apparaat voor de consument zichtbaar is. Verder zijn de productvoordelen voor de consument helder vermeld op de doos. Zorg er daarom voor dat Zibro dozen altijd in het zicht van de consument staan en het mogelijk is voor de consument om informatie te lezen. De vernieuwde dozen zullen vanaf 2012 geleidelijk geïntroduceerd worden.

ZIBRO SM 13 2635

Zibro Today voorjaar ('12).indd 4

ZIBRO SM 18 113

pvg.eu

3

07-02-12 09:42


Slaap lekker met een airco

small talk

Beschuit met muisjes Op 4 januari zijn onze accountmanager Eve Landman en haar vriend Bjorn ouders geworden van hun dochter Linde. Eve geniet nu nog even van haar verlof en is vanaf begin april weer voor Zibro in touw. Demomodellen Regelmatig beschikt Zibro over zogenaamde demomodellen. Deze komen voort uit restvoorraden, retouren van demo’s of hebben lichte transportschade. Deze modellen worden aangeboden tegen uiterst scherpe prijzen. Wellicht een goed alternatief wanneer de reguliere prijs niet aansluit bij de wensen van de klant. Bel voor meer informatie met het sales team van Zibro, telefoonnummer 0412 - 694694.

Redenen om airconditioning te overwegen

61%: ’s Nachts koel en stil slapen 46%: Minder benauwend in huis 34%: Comfort 18%: Altijd dezelfde temperatuur in huis 9%: Kan thuis efficiënter werken 8%: Betere luchtkwaliteit 5%: Voor als het warm is/afkoelen ruimte 5%: Verwijdert nare luchtjes 4%: Anders 4%: Weet niet/geen mening Bron: USP Marketing Consultancy

4

Zibro Today voorjaar ('12).indd 5

today

NACHTRUST

BELANGRIJKSTE KOOPARGUMENT

Airconditioning is niet meer weg te denken op het werk en in de auto. Of de mussen nu van het dak vallen of dat het vriest dat het kraakt, de airco zorgt voor een prettig leef- en werkklimaat. Daardoor zijn we productiever en beter geconcentreerd. De airco voor thuis maakt de afgelopen jaren een spectaculaire groei door. Maar er is nog een hoop te winnen! Redenen aanschaf airco Uit een representatief onderzoek door USP Marketing Consultancy blijkt dat 12% van de ondervraagde consumenten overweegt voor de eigen woning een airco aan te schaffen. Als belangrijkste argument wordt genoemd het lekker kunnen slapen in een koele en stille kamer (61%). Ook het terugdringen van het plakkerige, benauwde gevoel (46%) en stijging van het comfort (34%) spelen een rol. Slaapcomfort Voor de garantie van een goede nachtrust werken de Zibro wandmodellen fluisterstil. De speciale sleeptimer past de temperatuur geleidelijk aan en schakelt na 5 uur automatisch uit. Doe je voordeel met deze informatie en benadruk het slaapcomfort met een Zibro in de communicatie met de klant.

Drempel bij aanschaf Over airco’s bestaan nog veel misvattingen. Zo denkt 56% dat een airco duur in aanschaf is, 49% is van mening dat het energievreters zijn en 22% vindt een airco ongezond. De aanschaf van een airco is zeker een investering, maar biedt daarentegen veel comfort en een extreem hoog rendement, waarmee zelfs energie bespaard kan worden! Zo is het rendement van een Zibro airco maar liefst 320%. En in de verwarmmodus krijg je voor 1 kW stroom zelfs tot 3,7 kW warmte. Zie dat maar eens met een traditionele CV ketel te halen! Een goed geïnstalleerde airco die afgestemd is op de grootte van de ruimte zorgt voor een gezond en prettig binnenklimaat. De lucht wordt gefilterd, ontvochtigd en de temperatuur wordt op een comfortabel niveau gehouden. Met de speciale Parker™ snelkoppeling bespaart de klant aanzienlijk op de installatiekosten.

zibro.nl

07-02-12 09:42


ZIBRO SNELKOPPELING SCOORT Uit de cijfers blijkt eens te meer dat consumenten voor de aankoop van een split unit airco de fysieke winkel boven het Internet verkiezen. Productkennis blijkt cruciaal in het adviestraject richting consumenten. Meer kennis van techniek leidt tot beter advies aan de consument.

Voordelen Parker™ snelkoppeling Zeker als men twijfelt tussen een goedkopere mobiele of het comfort van een permanente oplossing, dan biedt de Zibro split unit met snelkoppeling vaak de uitkomst. Want bedenk dat de consument vaak niet op zoek is naar de laagste prijs maar naar de beste oplossing. Zibro airco’s met de als best geteste 100% lekvrije Parker™ snelkoppeling zijn iets duurder in aanschaf dan modellen zonder snelkoppeling. Dit verschil is echter snel terugverdiend door de snellere installatie. De modellen uit de SC-serie beschikken over 4m voorgemonteerde leiding (let op: finale koppeling door installateur). Voordelen warmtepomp De split units van tegenwoordig zijn echte klimaatmanagers. Alle Zibro modellen zijn uitgerust met een warmtepomp en de meeste modellen werken op basis van de Inverter technologie. In de zomer zorgen de units voor aangename verkoeling, in de winter wordt de ruimte energiezuinig verwarmd. De geïntegreerde warmtepomp maakt dit mogelijk, zo levert het systeem voor 1 kW stroom tot wel 3,7 kW warmte. Dat is een rendement van wel 300%.

Voordelen Inverter technologie De modulerende compressor in de Zibro Inverter-modellen is speciaal ontwikkeld om snel de gewenste kamertemperatuur te bereiken en deze vervolgens stabiel te houden. Deze techniek verbruikt tot wel 35% minder energie dan traditionele On/Off modellen. De Zibro Inverters zijn fluisterstil en onaangename temperatuurschommelingen en tocht worden voorkomen. Met een vermogen van 6,7 kW is de S 3067 het krachtigste model, geschikt voor ruimtes tot 185 m³.

Trage opstart Opstarttijd met 1/3 verminderd

Klein temperatuurverschil Groot temperatuurverschil

Temperatuur

Handig stappenplan Er komt veel kijken bij het kiezen van het juiste type airconditioner. Help de consument met het maken van de juiste keuze. Dit zorgt voor vertrouwen en leidt veel gemakkelijker tot up-selling. De Zibro Climate Coach is daarbij een handig hulpmiddel.

Tijd

Ingestelde temperatuur On-Off airconditioning Inverter airconditioning

ZIBRO VERKOOP ONDERSTEUNING ZIBRO CLIMATE COACH

ONLINE CAMPAGNES

ZIBRO WEBSITE

De afgelopen 2 seizoenen is de Zibro Climate Coach zeer goed ontvangen. Bij deze Zibro Today tref je een nieuwe versie van dit handige stappenplan voor op de winkelvloer aan. Op overzichtelijke wijze wordt het hele productgamma gepresenteerd. Zo ben je verzekerd van het beste klimaatadvies aan consumenten.

Met diverse online spelers maakt Zibro afspraken in bepaalde periodes voor gerichte bannercampagnes. Het eerste doel is altijd om via banners mensen met een klimaatprobleem te inspireren zodat doorgeklikt wordt naar de Zibro website. Het uiteindelijke doel is om deze mensen via de dealerzoeker te activeren om bij de dichtstbijzijnde klimaatspecialist verder te informeren. Dit jaar zullen we ook weer actief online gaan adverteren bij o.a. Google adwords.

Dat consumenten de Zibro website zibro.nl goed weten te vinden blijkt wel uit de cijfers. Op de piekdagen verwelkomen we wel 1400 bezoekers per dag! En deze bezoekers hebben een duidelijke koopintentie, want de dealerzoeker is de op een na best bezochte pagina na de homepage. Bijzonder trots zijn we op de vernieuwde product database.

ZIBRO Z O ME R E D I T I E

CLIMATE

COACH • Ondersteunt bij de aankoop van Zibro producten • Compleet assortiment met specificaties • Handig stappenplan resulteert in de beste Zibro klimaat-oplossing

Mobiele airco’s

Wandmodel airco’s

Ontvochtigers

Bevochtigers

Luchtreinigers

Elektrische kachels

Petroleumkachels

Zibro_climate_coach_voorjaar ('12).indd 1

27-12-11 14:35

ZIBRO PROMOPAKKET Het Zibro promopakket is niet meer weg te denken. Naast de handige info voor klimaatexperts bestaat dit pakket uit heldere consumentenbrochures, extra grote wobblers en overzichtelijke prijskaartjes (alleen op aanvraag).

SLAAP LEKKER DEZE ZOMER

DRAAI DEZE BROCHURE OM VOOR MEER KLIMAATOPLOSSINGEN

Zibro mobiele en split airco’s

Speciale airco voor kinderkamer Bespaar tijd en geld met split units voor doe-het-zelver Split units: koelen, verwarmen, ontvochtigen en filteren

wandmodel airco’s met snelkoppeling Zibro Airco 12 NL.indd 1

zibro.nl

10-01-12 15:02

lagere installatiekosten inverter techniek is 35% energiezuiniger koelen, verwarmen, ontvochtigen én filteren Vraag naar de brochure of kijk op zibro.nl SCAN ME

wobbler_voorjaar_NL_('12).indd 1

10-01-12 14:54

STOEPBORDPOSTERS Zeker wanneer de zomer zich laat gelden een perfect middel om passanten te laten weten wie de klimaatexpert van de regio is. Mensen willen in dit soort situaties niet te lang zoeken, maar het probleem opgelost hebben.

Zibro Today voorjaar ('12).indd 6

pvg.eu

5

07-02-12 09:42


Samen meer succes

small talk Zibro pelletkachels: booming business Als klimaatbeheersingexpert is Zibro continu op zoek naar nieuwe productgroepen die passen binnen het concept en de distributie. De ontwikkeling van pelletkachels in 2008 was voor Zibro een schot in de roos. Nu drie jaar later overtreffen de verkopen alle verwachtingen, met name in het DIY kanaal. De kassa-aanslag is niet gering, verkoopprijzen liggen tussen de €1800 en €3500. De belangrijkste aankoopredenen zijn de geringe stookkosten, de sfeervolle gloed en het feit dat het een milieuvriendelijke manier van verwarmen is.

ZIBRO ONTZORGT HAAR PARTNERS Binnenhuisklimaat is een abstract begrip. De afgelopen 30 jaar heeft Zibro alles in het werk gesteld om consumenten en retailers bewust te maken van luchtkwaliteit in huis. Zo delen we onze kennis met de markt en bieden we jaarrond klimaatconcepten en de bijbehorende service.

De installatie is niet moeilijk, het in werking stellen heeft even de aandacht nodig. De consument oriënteert zich in de zomer, direct aan het begin van de herfst wordt overgegaan tot de aankoop. Dit is nu typisch zo’n groeimarkt die Zibro graag met haar bestaande partners wil ontwikkelen, nog zeker geen product dat men via internet koopt. Willen we deze markt gezamenlijk goed aanpakken en naar ons toe trekken dan is actie op korte termijn nodig. Neem voor de mogelijkheden contact op met Zibro, kijk voor meer info op zibro.nl.

Zibro Climate Coach Zoals je van ons gewend bent ontvang je ook dit seizoen een rijk gevuld promotiepakket om het schappenplan weer zomerklaar te maken. Dit pakket kun je begin april verwachten. Daarnaast tref je bij deze Zibro Today de handige Zibro Climate Coach aan, een handig naslagwerk met een ideaal stappenplan voor het beste airco advies aan consumenten. Uitgebreide online productinformatie Veel van de communicatie tussen PVG en consumenten of afnemers gaat over producten. Veel zakenpartners weten onze nieuwe productdatabase al te vinden. Dagelijks worden nieuwe gegevens toegevoegd. Zowel voor het actuele gamma als modellen uit het verleden.

Luchtreinigers De lucht in huis is verzadigd van ziekmakende allergenen. Onderzoek wijst uit dat de lucht op een druk kruispunt vaak wel 20x gezonder is dan de lucht die we inademen thuis of op het werk. Een schokkende conclusie als je bedenkt dat we zo’n 80% van de tijd binnenshuis doorbrengen. Met de krachtige luchtreinigers van Zibro filter je ongezonde elementen uit de lucht en vitaliseer je gelijktijdig de lucht voor een fris en puur gevoel. Tevredenheidsgarantie Laat klanten vandaag nog de proef op de som nemen met onze 30 dagen tevredenheidgarantie op de Zibro ontvochtigers en luchtreinigers. Kijk voor de voorwaarden op zibro.nl.

Doe De 30 Dagen st teD oe De 30 Dagen test

blers 30 dagen

ZI0490 Aktie_wob

6

Zibro Today voorjaar ('12).indd 7

22-07-10 08:13

test.indd 1

ZI0490 Aktie_wobble

rs 30 dagen test.indd

2

today

22-07-10 08:13

NIEUW

DOWNLOAD pvg.eu

Materiaal zoals foto’s, handleidingen, productsheets zijn direct te downloaden. Ook vind je er informatie over reserve-onderdelen. Kijk snel op pvg.eu. Wij staan voor je klaar Het enthousiaste sales support team, bestaande uit Anita, Pamela en Wesley, zorgt voor een vlotte en correcte afhandeling van orders, het beantwoorden van vragen en geven desgewenst advies. De buitendienst bestaande uit Eve Landman, Erik van Luttikhuizen, Richard van de Wijngaard en Marc Liersen bieden ondersteuning voor assortimentsbeslissingen, informeren over trends en marktontwikkelingen. Ook denken zij graag mee over de indeling van het schap. Heb je vragen, neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak.

STIMULEER VERKOOP MET DEMODAG

MEER SUCCES MET TRAININGEN

Veel van onze partners hebben al mogen ervaren wat het effect kan zijn van een demodag. Het professionele promopakket bestaat uit in het oog springende spandoeken en een niet te missen demotent. De klanten worden van advies voorzien door één van de eigen Zibro medewerkers. Ook interesse in een demo in de winkel? Neem dan vandaag nog contact op met de sales support via telefoonnummer 0412-694694.

Om medewerkers optimaal voor te bereiden op het zomerseizoen organiseert Zibro ook dit jaar weer speciale dealertrainingen. Het totale gamma wordt kort geïntroduceerd, op de belangrijkste technische aspecten wordt iets dieper ingegaan. De nadruk ligt op de verkoop aan de consument, dus hoe de medewerkers maximaal kunnen scoren. Training kan zowel in de winkel als bij ons op locatie. Vraag je rayonmanager naar de mogelijkheden.

zibro.nl

07-02-12 09:42


Succesnummer

ZIBRO DESIGN ONTVOCHTIGERS D 5-SERIE De omzetcijfers bevestigen dat de introductie van de nieuwe serie design luchtontvochtigers Nederland niet is ontgaan. De strakke lijnen, het modern vormgegeven display en het gebruiksgemak maken de serie uniek in zijn soort. De serie bestaat uit 3 typen, oplopend van 12 tot 20 liter per dag. Een prima oplossing voor kleine en grotere vochtproblemen. De markt voor ontvochtigers maakt de afgelopen jaren een constante groei door. Niet gek als je bedenkt dat 15% van de woningen in Nederland een permanent vochtprobleem heeft. Daarnaast kunnen weersomstandigheden en activiteiten in huis de luchtvochtigheid tijdelijk sterk verhogen. Vocht in huis kan op verschillende manieren aan het licht komen; denk aan loshangend behang, schimmelvorming, beslagen ramen en huisstofmijt.

DOE DE 30-DAGEN TEST zibro.nl

Doe de 30 dagen test Om het belang van de juiste luchtvochtigheid en een zuivere lucht te benadrukken kan de consument een luchtontvochtiger of luchtreiniger 30 dagen op proef nemen. Als dat de consument nog niet overtuigt! Kijk voor meer informatie op zibro.nl

Vaste plek in schap Luchtontvochtigers vormen samen met de bevochtigers en luchtreinigers een vast onderdeel in het klimaatschap. Deze modellen kennen geen duidelijke seizoenen en worden praktisch het hele jaar door verkocht. Daardoor vormen zij een belangrijke omzetpijler voor zowel PVG als onze partners.

Spatwaterdicht Dankzij de waterproof buitenkant kunnen ze ook gebruikt worden in vochtige ruimtes, zoals de badkamer. Fluisterstil Wanneer de ontvochtigers ingeschakeld zijn, produceren zij amper geluid. Timer Het gewenste moment van in- of uitschakelen kan eenvoudig op het digitale display ingesteld worden. Hygrometer De gewenste luchtvochtigheid kan eenvoudig op het digitale display ingesteld worden. Permanente waterafvoer Een permanente waterafvoer is eenvoudig te realiseren door het aansluiten van een condenswaterafvoer aan de achterzijde van het apparaat. 3-laags filterpakket Het verfijnde 3-laags filterpakket filtert ongezonde deeltjes uit de lucht en neutraliseert onaangename luchtjes. 2 jaar garantie Standaard met 2 jaar garantie.

EFFECTIEVE BEVOCHTIGERS Naast een geheel vernieuwde serie ontvochtigers biedt Zibro ook twee bevochtigers aan om juist een te droge lucht aan te pakken.

ZIBRO D 512

ZIBRO D 516

ZIBRO D 520

ZIBRO DD 108

ZIBRO DX 118

ZIBRO H 208

ZIBRO H 509

(max 12 liter/24 uur)

(max 16 liter/24 uur)

(max 20 liter/24 uur)

(max 8 liter/24 uur)

(max 18 liter/24 uur)

(max 8 liter/24 uur)

(max 9 liter/24 uur)

pvg.eu

Zibro Today voorjaar ('12).indd 8

7

07-02-12 09:43

Zibro Today voorjaar 2012  

Zibro Today voorjaar 2012

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you