__MAIN_TEXT__

Page 15

Vaša zona zdravlja Vita&Slim kapsule su dodatak prehrani koji ne sadrži sintetičke materijale nego 100% prirodne i sigurne sastojke. Najznačajniji je biopterin, ekstrakt ploda crnog papra koji dokazano ubrzava tjelesni metabolizam, pospješuje sagorjevanje masnoća, poboljšava probavu te ublažava upale u organizmu. Slično djeluje i ekstrakt zelenog čaja, koji uz ubrzano sagorjevanje masnoća, još snižava kolesterol u krvi te smanjuje celulitične nakupine. Djelotvornosti ovih kapsula značajno doprinose i ekstrakti: garcinije - koja smanjuje želju za jelom i regulira razinu šećera u krvi; maslačka - jer poboljšava mokrenje i probavu te pomaže kod blagog zatvora; alge spiruline - koja je prava riznica zaštitnih, antioksidativnih vitamina i minerala. Savjetuje se kapsule uzimati tijekom tri mjeseca, po jednu ujutro uz puno vode. Za postizanje još boljeg učinka kuru je moguće produljiti tijekom još tri mjeseca. Za održavanje dobrog postignutog učinka savjetuje se jednom godišnje provesti kuru od tri mjeseca, najbolje u prvom dijelu godine.

čuje velik broj naših sugrađana. „Uz njih nema gladovanja i nema drastičnog rezanja obroka, a opet se dobro mršavi. Zapravo, sva prethodna ispitivanja te ova najnovija studija, koja je završila prije nekoliko dana, pokazuju da se uz ove kapsule masni jastučići skidaju baš onako kako to savjetuju liječnici“ - govori Davor Juračić, direktor tvrtke Priroda i zdravlje, i nastavlja - „Znači, postupno se izgubi od pola do jednog kilograma u svakih tjedan dana“. Dokazuje to studija koja je tra-

jala puna tri mjeseca, a organizirana je pod stručnom nutricinostičkom palicom unutar Udruge za prevenciju prekomjerne težine (UPPT). „U Udruzi imamo više od 10 godina iskustva u obračunu sa debljinom i, vjerujte mi, ja dobro znam koliko je teško mnogim ženama i muškarcima postići poželjnu težinu. Zato i ja i nutricionistkinje koje rade u Udruzi s oprezom gledamo na raznorazne dijete koje u proljeće niču ko`gljive poslije kiše...i daju lažnu nadu u čarobno rješenje.

Ove kapsule ne nude čarobno prekrajanje tijela u 10 dana, nego postupan gubitak viška kilograma. One su poput štapa koji pomaže onima koji su se doista odlučili na mršavljenje da to učine na zdravstveno dobar način“- govori Sonja Njunjić, predsjednica Udruge za prevenciju prekomjerne težine.

Mjerni uređaj ne laže

Studija je započela 17. siječnja, trajala tri mjeseca a u nju je bilo uključeno 25 ispitanika, od čega 22 žene te 3 20. travanj 2013. Ibr.6I

zdravlje I ljepota I 15

Profile for Udruga ZdravljeIQ

Broj 6/2013  

PRVI HRVATSKI ONLINE MAGAZIN ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU

Broj 6/2013  

PRVI HRVATSKI ONLINE MAGAZIN ZA ZDRAVLJE I LJEPOTU

Advertisement