YB Produktkatalog DK-nøytral

Page 1

PRODUKTKATALOG 2020

PROFILBEKLÆDNING MED MERE


PROFILBEKLÆDNING MED MERE

KATALOG 2020 I starten af et nyt årti kan vi se tilbage på 30 fantastiske år i en spændende og fortsat voksende branche. Når der er vækst i branchen, er der også vækst i sortimentet. 2020 hovedkataloget er større end tidligere til glæde for forhandlere, slutbrugere og os selv. Med vores brede sortiment er det lettere at finde den perfekte kollektion og løsning til dit behov. Mode og trends kommer og går, men vi ved med sikkerhed at et «basic slow-fashion» er kommet for at blive. Et af vores fokusområder er at videreudvikle klassiske bedst sælgere i en kvalitet der holder i lang tid og tager hensyn til miljøet. Vi ser frem til et spændende 2020 som leverandør af kvalitetsprodukter med produkter til dit profilbehov.

WE LOVE YOU®

2


3


HVEM ER VI? YOU Brands er et norsk selskab, og er en af Nordens største grossister indenfor profilbeklædning, arbejdstøj og gaveartikler. Vi har designet, produceret og distribueret egne kollektioner siden 1989 primært under varemærket YOU. YOU Brands Denmark er et datterselskab af YOU Brands i Norge og er lokaliseret i Holbæk, 1 time fra København. Vi er stolte af vores egne varemærker: YOU, Camus, Blue Rebel, NYXX, Momenti og CUE. Alle vores varer sælges via forhandlere som primært står for bearbejdning/logo påsættelse.

AGENTURER Som Skandinaviens største distributør af canadiske STORMTECH, tilbyder vi kvalitetsvarer fra en af verdens største jakkeproducenter. Vi er desuden distributør af hovedbeklædning fra ATLANTIS Master Italia. I 2020 kan vi byde velkommen til SAMONITE / AMERICAN TOURISTER som er markedsledende indenfor kufferter, rejseeffekter mm. SAMSOMNITE / AMERICAN TOURISTER præsenterer vi på www.you.dk . Det er en fornøjelse at udvide vores sortiment med internationale mærkevarer fra trygge og solide producenter ”on stock”.

KONTOR, SHOWROOM & LAGER Vores hovedkontor er placeret i Skien, Norge og består af administration, showroom og hovedlager på 10.000 m2. YOU Brands Denmark har 3.000m2 lager i Holbæk hvorfra varer sendes ud dagligt til forhandlere i Danmark og EU. På det danske marked har vi været etableret siden 1997. Først via Textil Basen ApS, derefter opkøb af Camus A/S. Vores showroom i Skien, Oslo og Holbæk er disponible for rundvisning og produktpræsentation for alle vore forhandlere og deres kunder.

KVALITET & PRODUKT Vi er 100% involveret fra idé til færdigt produkt. Vores kvalitet sikres gennem et solidt internt samarbejde og en tæt opfølgning på vores produktionslokationer i Østen. Alle vore produktioner bliver fysisk kontrolleret af os. Dette sikrer både os og vores kunder de bedste vilkår og højeste kvalitet.

4

Vores produktionslokationer er fordelt på ca. 25 forskellige fabrikker og vi stiller høje internationale krav til både miljøet, mennesker, produktionssikkerhed og de etiske rammer.


1989 Handelskompaniet AS blev etableret i Norge.

1995 VaremĂŚrket Blue Rebel ser dagens lys.

2004 VaremĂŚrket Momenti lanceres.

2012 Camus A/S skifter navn til YOU Brands.

1991

VaremĂŚrket YOU blev introduceret pĂĽ det norske marked.

1997 Textil Basen ApS, datterselskab af Handelskompaniet, blev etableret i HolbĂŚk, DK.

2006



Camus A/S i Danmark bliver opkøbt.

2012

You Brands blir distributør av varemÌrket "Atlantis".

2014 VaremĂŚrket NYXX lanceres.

2015

YOU Brands bliver distributor af Stormtech.

2017 VaremĂŚrket CUE lanceres.

2020

You Brands bliver distributør af merkevarene “SAMSONITEâ€? og “AMERICAN TOURISTERâ€?.

5


W

EB

SH

O

6

P


HJEMMESIDE & DIGITAL MARKETING

SHOP LET PÅ YOU.DK  Brugervenlige funktioner og enkle løsninger der gør det lettere at handle døgnet rundt i vores webshop. Flere opdateringer er på vej i løbet af 2020, så følg med på vores hjemmeside. BESTIL VARER PÅ WEB - BLIV PRIORITERET

ONLINE LAGERSTATUS

SE DINE NETTOPRISER

PAKKESPORING

ORDRE HISTORIK

OUTLETSHOP SMART!

SE OG DOWN LOAD KATALOGER, KAMPAGNER, PRISER OG BILLEDER

SMART FILTER FOR ENDNU BEDRE SØGNING

KOMPATIBEL MED ALLE DEVICES

SALGSVÆRKTØJ -med dit firmalogo på bagsiden? Vidste du at vi gerne sætter dit eller din kundes firmalogo på alt grafisk materiale vi laver? Personliggør kampagner, materiale og salgsværktøj til dine kunder. Tag kontakt med os på info@you.dk så hjælper vi dig videre.

FØLG OS PÅ FACEBOOK OG INSTAGRAM

7


VORES BIDRAG BÆREDYGTIG UDVIKLING ER MERE END MILJØVENLIG TANKEGANG! Der skal mere til end at være miljøvenlig for at skabe en bæredygtig udvikling. Begrebet bæredygtighed indeholder tre forskellige fokusområder: Klima & Miljø; Økonomi og Sociale forhold. Disse tre områder bliver ofte kaldt de tre dimensioner i bæredygtig udvikling. Først når verdenssamfundet arbejder sammen om disse tre dimensioner kan man tale om bæredygtighed i ordets egentlige forstand.

TRYGGE TEKSTILER Alle har ret til trygge produkter, fri for skadelige kemikalier og gift. Vores kunder skal altid føle sig sikre på at vores produkter er trygge og sikre. Derfor har vi sat som krav at alle tekstiler skal være godkendt efter OEKO-TEX® Standard 100.

HVAD ER OEKO-TEX® STANDARD 100? OEKO-TEX® Standard 100 er et internationalt testog certificeringssystem for tekstiler. Standarden blev udviklet i 1992. Produkter godkendt efter OEKOTEX® Standard 100 må ikke indeholde allergi- og kræftfremkaldende farvestoffer. Standarden giver også garanti for at produkterne er produceret i overensstemmelse med gældende krav i henhold til REACH.XVII.

8


TRANSPORT & EMBALLAGE Over 80% af vores produktion fragtes i store mængder med båd fra Asien. Skibsfragt har en langt mindre miljømæssig belastning end flyfragt. Desuden minimerer vi mængden af plastik i vores emballage. Der hvor vi bruger plastik er det ren plast testet for kemikalier. Alt emballage som bruges i vores virksomhed kan genbruges og recirkuleres. I tillæg er vores politik at bruge emballage fra vores produktion, når vi pakker ordrer til vores kunder.

”WE HAVE A PLAN”

”SLOW FASHION” Begrebet «slow fashion» handler om at købe mindre, mere genbrug og produkter med lang levetid – køb noget som holder. Alle tekstiler i vores sortiment er af høj kvalitet og kan holde i lang tid. Vores tekstilsortiment er «slow fashion», hvilket betyder at vores modeller påvirkes i mindre grad af sæson og mode trends. Modellerne er lavet til at kunne dække manges behov i lang tid.

9


”LETS WORK TOGETHER” UN Global Compact (FN) Vi har været medlem af UN Global Compact (FN), verdens største initiativ for erhvervslivets samfundsansvar, i snart 10 år. Gennem medlemskabet af UN Global Compact gør vi vores bedste for at drive virksomheden i tråd med de 10 grundprincipper inden for menneskerettigheder, arbejdsmiljø og anti-korruption. Vi forpligter os til at levere en årlig COP (Communication on Progress), som er et officielt dokument hvor vi beskriver vores målsætning.

Amfori BSCI – Trade with purpose Vi er medlem af Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative). Amfori BSCI er en international organisation som skal sikre arbejdsmiljø og rettigheder i en global leverandørkæde – en fælles arbejdsstandard. Medlemmerne er forpligtet til at udarbejde et «Code of Conduct» som beskriver hvilke krav og forventninger vi stiller til vore producenter og samarbejdspartnere. Vores «Code of conduct» inkluderer også krav og retningslinjer til alle interne medarbejdere.

Miljømerket trykksak 241 749

10

Øko-Tex Standard 100 Øko-Tex 100 Standarden er et internationalt certificeringssystem for tekstiler, som stiller krav til blandt andet kemikalieindhold, indhold af tungmetaller og andre skadelige stoffer i tekstilproduktion. Alle metervarer som bliver benyttet i vores tekstilproduktion skal være godkendt i henhold til Øko-Tex 100 standarden. Vi udfører jævnlige stikprøver som sendes til SGS for test af ulovligt indhold.

Erik Tanche Nilssen AS

Miljømerket trykksak 241 749 – Erik Tanche N


PRODUKTSIKKERHED & KONTROL Det er afgørende at vores produkter er trygge for både miljø og forbruger. Derfor har vi egne ansatte som dagligt arbejder med produktsikkerhed, og som sørger for at produkterne lever op til regler og lovgivning. Vi tester via uafhængige testbureauer for at sikre at vi til en hver tid overholder gældende lovgivning. Vi inspicerer jævnligt de fabrikker vi benytter. Med vores rutiner for kontrol og kendskab til produktsikkerhed sikrer vi god kommunikation med vores leverandører. Miljøet skånes på bedst mulig måde og forbrugeren får trygge produkter.

SERVICE, LOGISTIK & EFFEKTIVITET En branche i vækst stiller automatisk høje krav til alt fra kvalitet, design og levering. En tryg handel er betinget af effektiv logistik. Leveringstiden for vore egne varemærker er ca. 4-6 måneder. Planlægningsprocessen er en kernefaktor for at kunne imødekomme leveringskrav. For at kunne distribuere 97% af vores sortiment indenfor 24 timer, bør vi til enhver tid have ca. 3-4 millioner varer på lager. Dette er topprioritering hos os og vi arbejder kontinuerligt med at opretholde dette niveau. Du kan som kunde altid holde dig opdateret på vores fysiske varelager, samtidig med at du ser indkommende leverancer. Se www.you.dk

11


FNs

FNs FNs mål for bæredygtighed består af 17 mål og 169 delmål, og skal fungere som en fælles global retningslinje for lande, erhverv og samfund. Målene blev lavet på en demokratisk måde gennem indspil fra lande over hele verden, og har til formål at gøre noget ved fattigdom, uligheder og klimaforandringer. You Brands har mål for bæredygtighed på agendaen. Vi har et aktivt fokus på hvilke af FN-målene vi direkte og indirekte kan påvirke, effektivisere og gennemføre; både lokalt, nationalt og internationalt.

12


BECAUSE WE CARE

13


VAREMÆRKER Vores varemærker består af kvalitetsprodukter, som dækker enhver anledning i alle brancher.

BRANCHER

CORPORATE

HEADWEAR

14

PROFIL & REKLAME

WORKWEAR

SPORTSWEAR

REJSEEFFEKTER

HOSPITALITYWEAR

ELECTRONICS


YOU er et af Nordens mest solgte varemærker inden for tekstilprofilering. YOU har eksisteret i Norge siden 1991 og i Danmark siden 1997. Kollektionen består af t-shirts, poloer, sweat, jakker, træningstøj, fleeceprodukter, rejseartikler og håndklæder.

CAMUS er et dansk mærke som blev etableret i 1994. Sortimentet består af t-shirts, poloer, sweat og jakker med et mere eksklusivt præg og spændende detaljer. Camus har et stort størrelsesprogram.

BLUE REBEL består af best sellere som t-shirts, poloer, sweat og tasker. Disse sælges i store mængder i de mest efterspurgte farver og til meget konkurrencedygtige priser.

NYXX er vores high end sportskollektion lanceret i 2014. Kollektionen består af en sportsserie og accessories. NYXX er udviklet til at passe alle aktivitetsniveauer, fra motionist- til topudøver. Alle kan finde træningsog sportstøj i denne kollektion!

Anerkendt mærkevare i verdensklasse! Vi distribuerer Stormtech i hele Norden. Stormtech’s kollektion består af tekniske og innovative jakker, poloer, t-shirts, bukser og rejseartikler. Alt med fokus på tidssvarende modeller med høj funktionalitet.

CUE står for ”Custom Electronics” og er vores nye varemærke indenfor elektronik. Sortimentet består af højtalere, radioer, hovedtelefoner og powerbanks.

MOMENTI et spændende sortiment af gaveartikler lanceret i 2004. Produkter af høj kvalitet til gode priser. Kollektionen består af termokander og termokopper, tasker og rygsække, radio og hovedtelefoner, højtalere og powerbanks, drikkeflasker og andet tilbehør.

Atlantis produceres af italienske Master Italia SpA, og har over 20 års erfaring i branchen. Atlantis er internationalt kendt for deres solide kvalitet i et tidsriktig og innovativt design, med deres kernevirksomhed inden for caps og hovedbeklædning.

Med over 100 års erfaring er det ikke uden grund at Samsonite rangeres som nr. 1 som den mest internationalt kendte mærkevare indenfor rejseeffekter. Verdenskendte produkter i en kvalitetsklasse for sig.

American Tourister har siden 1993 været ejet af Samsonite, som fortæller hvilket kvalitetsniveau vi befinder os på. Dette er en værdidreven mærkevare som fokuserer på ferierejsende. Høj kvalitet og god valuta for pengene.

15


BRAND IT

16


ØNSKER DU AT SÆTTE DIT EGET PRÆG ELLER DESIGN PÅ ET PRODUKT? VI HJÆLPER DIG HELLERE END GERNE! Specialproduktion af produkter er blevet en stigende del af You Brands. Vi skræddersyer løsninger til din virksomhed, så du får det maksimale ud af markedsføringen. Vores erfarne og dygtige medarbejdere stilles til din rådighed, og vil guide dig gennem de mange muligheder vi har. Ud fra kundens ønsker, behov og budget finder vi den rigtige kombination af produkt og design, som passer til dig og din virksomhed! Der er utallige muligheder inden forspecialproduktion, alt fra små ændringer på et eksisterende produkt til udvikling af et helt nyt design. Det meste er muligt, hvis man ikke lægger begrænsninger for sig selv! Vi har delt vores specialproduktion i to kategorier:

Brug vores kataloger som en inspirationskilde til nye muligheder. Her kan man forespørge på artikler tilpasset kundens ønsker og behov. Vi har, sammen med vores leverandører, lang erfaring med forskellige specialproduktioner.

DESIGN

LEVERET PÅ E 1-2-3 N/ID ud. b ATIO

1.

Til IR INSP pørgsel / s r e r e its Fo å er sk ret p Vi lav ign base s e d og er. ønsk dine

Som noget unikt tilbyder vi special design helt ned i 100 enheder fordelt på 5 forskellige modeller. Vi lægger vægt på at kunder skal kunne få noget helt specielt. Med DesignMIX kan kunder lave sin egen minikollektion. Denne type produktion er speciel aktuel for idrætshold, foreninger og ved små og store arrangementer.

2.

G ILLIN e EST d RE/B n fra kun D R O matio tal, Infor ende an relse. ør ør r t d s e v er, , farv logo ning og r lg Opfø ktion efte . u e prod ndt prøv e godk

TID ORT r NSP e TRA a 1-2 ug ly*: c a 6 uger C : Båd . tillæg ragt *Flyf

3.

STID RING r LEVE ca 7 uge r. Fly*: Ca 3 md : foto Båd* røve ndt p e k d r go *Efte ail. per m

17


BEARBEJDNING

BRODERING

SILKETRYK

LASERGRAVERING

GRAVERING

Man kan brodere direkte på tøjet, eller sætte broderede mærker på. Hovedsagelig broderes direkte på produktet. Brodering er særlig egnet til sweatere, caps, jakker, fleece, skjorter, rejseartikler og hjemmetekstiler som f.eks. håndklæder og plaider.

Trykket påføres direkte på tøjet og går videre gennem en tørreproces. Denne trykmetode egner sig specielt godt til lidt større serier og resultatet er et blødt og behageligt tryk. Denne trykmetode benyttes først og fremmest på T-shirts og sweatshirts.

Lasergravering udføres med laserstråler, som giver en tykkere streg. De mest almindelige produkttyper som lasergraveres er stålprodukter, glas,

Ved gravering benyttes en diamantnål, som giver en tynd og sirlig streg. De mest almindelige produkttyper som graveres er stålprodukter, glas, skilte og træprodukter.

PRÆGNING

TA M P O T RY K

TRANSFER

S U B L I M AT I O N S T RY K

Denne metode benyttes på mange produkter ved at logo’et bliver præget ind i overfladen, hvorved man får et indtryk af dybde. Bruges bl.a. på læderprodukter og fleece.

Trykmetoden bliver benyttet, hvor produktet er af et materiale, der ikke er egnet til varmen fra en transferpresse, eksempelvis en del køletasker. Denne trykmetode benyttes stort set på alle runde flader, som termokander, kopper og penne.

Logo kan overføres med et transfermærke, som stryges på tøjet. Denne metode benyttes ofte på emner, hvor logo påsætning er begrænset i forhold til almindelig silketryk.

Sublimationstryk er en proces hvor du f.eks. tager et billede eller et fuldfarvet logo og udskriver dette på en farveplotter. Ved hjælp af specielle sublimeringsfarver overføres farverne spejlvendt negativt på sublimationspapir. Når billedet eller logoet er på sublimationspapiret, placeres dette på det medie du skal have trykt på (polyesterkvalitet – ikke organisk materiale). En transferpresse sørger for at trykke motivet/logoet på mediet. Ved at tilføre sublimationsfarverne tryk og varme skabes en kemisk reaktion med farverne. Dermed skabes en gasform som binder sig med polyesteren. Denne metode gør at farverne binder sig eller farver materialet. Metoden er velegnet til sportstøj o.lign. som har høje krav til elastitet og åndbarhed.

STROPPER

ZIPPERPULLER

For at tilpasse dit logo på den bedst mulige måde, tilbyder vi stropper i forskellige farver, der let kan udskiftes på vores produkter. Forhandler / kunden er ansvarlig for at isætte stropperne. Sælges ikke separat.

Udskiftning af zipperpuller er en stærk måde at variere vores produkter på. Hvorfor ikke matche dit logo med en zipperpuller i samme farve? Forhandler / kunden er ansvarlig for at erstatte zipperpuller. Sælges ikke separat.

Farver på stropper (art. 9831) og zipperpuller (art. 9830): 650 Gul

690

230

Orange Raspberry

250

420

Rød

Lime

340

360

110

Turkis Kornblå Aske

145

199

Gråmeleret

Sort


19


Side

20

Innhold

22

NYHEDER

24

T- S H I R T S

50

TENNIS & POLO

62

SWEATS & BUKSER

94

SKJORTER

112

FORKLÆDER

116

FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

140

JAKKER

190

SPORT

230

BØRN

242

WORKWEAR PRO

250

SYNLIGHED

282

HEADWEAR

330

REJSE

386

HÅNDKLÆDER

392

FRITIDSARTIKLER

402

REKLAMEARTIKLER

416

ELEKTRONIK


CHOOSE BY QUALITY BASIC QUALITY Basic sortimentet er som udgangspunkt klassiske bedst sælgere som produceres i de mest anvendelige farver til en pris der matcher høje kvantiteter. Enkle slowfashion produkter.

CLASSIC QUALITY De klassiske produkter som holder år efter år – vask efter vask. Baseret på tidløse bedst sælgere som aldrig går af mode i et bredt udvalg af farver og størrelser.

PREMIUM

QUALITY

Premium produkter med sans for flere detaljer og endnu bedre kvalitet.

21


1501 CLASSIC RAGLAN T-SHIRT S. 27

2001 PREMIUM TEE S. 41

7134 3854 FOLGEFONNA HARLEM HÆTTE TRØJE (D) BASE LAYER (D) S. 117 S. 68

SK02 STAVANGER TERMISK JAKKE S. 143

SK01 STAVANGER TERMISK JAKKE S. 143

3272 NAPOLI POLO (D) S. 52

3262 NAPOLI POLO (H) S. 52

3803 CLASSIC SWEAT ØKOLOGISK (U) S. 65

3853 HARLEM ØKOLOGISK (U) S. 65

6011 ST.PAUL WORKWEAR PRO S. 67

7133 FOLGEFONNA BASE LAYER (U) S. 117

SF14 BASE (D) S. 120

SF13 BASE (H) S. 120

SK07 FAIRBANKS PARKAJAKKE (D) S. 141

SK06 FAIRBANKS PARKAJAKKE (H) S. 141

SK03 SK05 SJ95 STAVANGER LABRADOR STOCKHOLM TERMISK VEST TERMISK JAKKE (D) PARKAJAKKE (D) S. 143 S. 144 S. 144

SJ94 STOCKHOLM PARKAJAKKE (H) S. 144

SK08 GREENWICH SOFTSHELL (H) S. 178

SJ93 WATERFALL REGNJAKKE (D) S. 188

SJ92 WATERFALL REGNJAKKE (H) S. 188

SJ91 SQUALL REGNJAKKE (D) S. 189

4211 YOU HEATMAX SOCK S. 278

N958 NYXX SPORT SOCK S. 225

N959 NYXX TENNIS SOCK S. 225

N955 CONCEPT TEKNISK HUE S. 226

SK04 STAVANGER TERMISK VEST S. 143

SJ97 SJ96 SK09 AVALANCHE AVALANCHE GREENWICH SYSTEMJAKKE (D) SYSTEMJAKKE (H) SOFTSHELL (D) S. 172 S. 172 S. 178

SJ90 SQUALL REGNJAKKE (H) S. 189

22

0113 DRAGON KONTRAST T-SHIRT S. 193

4210 YOU COOLMAX SOCK S. 278

Fotograf: Vegard Giskehaug, Jon Klasbu, Linda Varpe. Modellbyrå: Team Models, Pholk/Heartbreak. Tryksak: Erik Tanche Nilssen. Location: Skien sentrum, Smieøya, Ælevespeilet Porsgrunn, USN Kjølnes, Tjuvholmen, Aker Brygge, Barcode, Sørenga, Lageret studio-Tofte, Studio You Brands.

NEWS


N956 INFINITY HEADOVER S. 226

4604 KARLSKRONA HIVI POLO S. 251

4605 SKOGHALL HIVI SWEAT S. 252

M230 BASE S. 283

M231 WHIPPY S. 283

M061 RECY THREE S. 284

M063 RECY FEEL S. 284

M232 SHOT S. 288

M233 RAPPER CANVAS S. 306

M659 VIRAL BEANIE S. 310

M660 WOOLLY BEANIE S. 311

5276 BEANIE KONTRAST S. 316

8948 TELEMARK BACKPACK S. 331

8929 K2 URBAN BACKPACK S. 334

SR27 KEMANO BACKPACK S. 336

SR24 RAINIER BACKPACK S. 337

SR09 NORSEMAN BACKPACK S. 337

SR12 NOMAD BACKPACK S. 338

SR10 NOMAD DAY PACK S. 339

SR26 SEQOUIA BACKPACK S. 340

SR25 REVELSTOKE BACKPACK S. 340

SR11 NOMAD DUFFELBAG S. 346

SR16 EQUINOX 03 DUFFELBAG S. 346

SR14 TRINITY BACKPACK S. 359

SR20 CUPERTINO BACKPACK S. 360

SR21 CUPERTINO PASSPORT WALLET S. 369

5297 WATERLOO TERMOFLASKE S. 393

SR28 SOHO GEAR BAG S. 356

SR17 ROAD WARRIOR BACKPACK S. 360

5295 THORN TERMOKOPP S. 394

SR18 SOHO DUFFLE BAG S. 357

SR19 ROAD WARRIOR CREW BAG S. 361

SR15 YALETOWN BACKPACK S. 358

SR23 CUPERTINO TOALETTMAPPE S. 368

SR13 MADISON BACKPACK S. 359

SR22 SEQUOIA MIDJETASKE S. 368

5296 LEIDEN TERMOKOPP S. 395

23


T- S H I R T S


CLASSIC RAGLAN

T- S H I R T S

NEW

JERSEY

183 Koksgrå/gråmeleret

149 Gråmeleret/koksgrå

185 Sort/koksgrå

O-HALS

1501 UNISEX 160-165 g/m²

XS-3XL

1501 CLASSIC T-SHIRT RAGLAN (U)

NEW CLASSIC QUALITY

Raglan version af vores originale Classic T-shirt. Single jerseystrikket. Forstærket nakkebånd, 4-lags halsrib og skuldertape. Dobbelte sømme i hals og på ærmer. Forhåndskrympet. Vægt: 160-165 g/m². Kvalitet: Sort: 100% kæmmet bomuld. Gråmeleret: 85% bomuld/15% viskose. Koks: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: XS-3XL.

25


T- S H I R T S

000 Hvid (B) 650 Gul (B)

C L A S S I C T- S H I R T

690 Orange (B) 210 Rosa (B) 230 Raspberry (B) 250 Rød (B) 271 Kardinalmeleret 270 Kardinalrød 280 Vinrød 780 Lilla 320 Lys blå (B) 335 Azurblå (B) 340 Turkis (B) 343 Brilliantblå (B)

JERSEY

360 Kornblå (B) 361 Kornblåmeleret 370 Indigo 385 Marinemeleret 380 Marine (B)

O-HALS

400 Mint

XS-6XL*

420 Limegrøn (B)

1500 UNISEX 160-165 g/m²

460 Kellygrøn

1500 CLASSIC T-SHIRT (U) Vores bedstsælgende t-shirt i høj kvalitet. Tidløs model. 100% kæmmet bomuld, single jersey. Forstærket nakkebånd, 4- lags halsrib og skulderbånd. Dobbeltsøm rund hals og ærmer. Forkrympet for stabilitet. Matcher Fashion Tee serien. Bredt farveudvalg og mange størrelser gør denne model til et naturligt valg. Vægt: 160-165 g/m². Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. (Meleret: 271 Kardinalmeleret: 95% bomuld/5% viscose. 145 Gråmeleret: 85% bomuld/15% viscose. 110 Aske: 99% bomuld/1% viscose. 180 Koks, 361 Kornblåmeleret: 60% bomuld/40% polyester.) Størrelser: XS-3XL. (*4-6XL: hvid, marine, aske, sort, kornblå, rød). Børn: 2/3, 4/6, 8/10, 12/14. (B) = farven findes i børnestørrelser.

480 Flaskegrøn (B) 590 Brun 525 Sand 110 Aske (B) 145 Gråmeleret 150 Grå 135 Stålgrå (B) 180 Koksgrå 199 Sort (B)

26

CLASSIC QUALITY


T- S H I R T S

COLOURED BY

ORIGINAL

Classic Tee 27


KOS & KYPROS H

ON FIT TE

E

FAS

I

T- S H I R T S

CLASSIC QUALITY

FA S H I O N TEE No1 Fashion T-shirts med rund hals og V-hals til mænd og kvinder. Kan kombineres med 1500 Classic T-shirt.

O-HALS

O-HALS

JERSEY

1810 DAME 160 g/m²

1820 UNISEX 160 g/m²

XS-XXL

S-3XL 1810 KOS (D) SOLID COLOURS

230 Raspberry

690 Orange

650 Gul

250 Rød

420 Limegrøn

780 Lilla

340 Turkis

360 Kornblå

199 Sort

380 Marine

361 Kornblåmeleret

1810 FASHION FIT T-SHIRT KOS (D) 1820 FASHION FIT T-SHIRT KYPROS (U)

145 Gråmeleret

385 Marinemeleret

271 Kardinalmeleret

Classic fashion t-shirt med rund hals til dame og herre. Forkrympet og figursyet.

180 Koksgråmeleret

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. (271 kardinalmeleret: 95% bomuld/5% viskose. 145 Gråmeleret: 85% bomuld/15% viskose. 110 Askemeleret: 99% bomuld/1% viskose. 180 koksgråmeleret, 361 kornblåmeleret, 991 sort blend, 993 kornblå blend, 994 marine blend: 60% bomuld/40% polyester. 990 Aske blend: 98% bomuld/2% viskose.) Størrelser: 1810 Kos dame: XS-XXL. 1820 Kypros herre: S-3XL.

28

000 Hvid

1820 KYPROS (U) SOLID COLOURS

000 Hvid

650 Gul

690 Orange

250 Rød

340 Turkis

420 Limegrøn

199 Sort

380 Marine

360 Kornblå

180 Koksgråmeleret

145 Gråmeleret

385 Marinemeleret

110 Askemeleret

993 Kornblå Blend

994 Marine Blend

990 Aske Blend

991 Sort Blend


T- S H I R T S

CLASSIC QUALITY TENEREIFE & LA GOMERA

V-HALS

V-HALS

1840 UNISEX 160 g/m²

XS-XL

S-3XL*

1830 TENERIFE (D)

000 Hvid

650 Gul

380 Marine

199 Sort

JERSEY

1830 DAME 160 g/m²

250 Rød

1840 LA GOMERA (U)

000 Hvid

250 Rød

380 Marine

199 Sort

360 Kornblå

1830 FASHION FIT V-HALS T-SHIRT TENERIFE (D) 1840 FASHION FIT V-HALS T-SHIRT LA GOMERA (U) Classic fashion t-shirt med v-hals til dame og herre. Dyb v-hals til dame. Forkrympet og figursyet. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: 1830 Tenerife dame: XS-XL. 1840 La Gomera unisex: S-XXL. *(3XL: hvid, sort, marine).

29


R U O Y

NEW

FA S H I O N TEE No1

1501 CLASSIC RAGLAN

1810 KOS

ON FIT

I

H

H

ON FIT

TE

TE

E

E

E

FAS

I

ON FIT

FAS

H

TE

FAS

I

1500 CLASSIC

ON FIT

E

Classic Tee

H

TE

ORIGINAL

FAS

I

D N I F ST YLE

FA S H I O N TEE No1

FA S H I O N TEE No1

FA S H I O N TEE No1

1830 TENERIFE

1820 KYPROS

1840 LA GOMERA


& X I M

H C T A M


FABRIC QUALITY


JERSEY

Jersey er et strikket stof, som oprindelig kommer fra den britiske kanalø Jersey. Den gang blev stoffet strikket af uld fra fårene på øen og eksporteret til hele verden. I dag laves Jersey af både naturfiber og syntestisk fiber og er kendt som den mest kendte og brugte strikkvalitet i verden.

INTERLOCK

Interlock er et strikket stof som er strikket på samme måde på begge sider i en slags «rib struktur». Sammenlignet med Jersey, som har en «ret» og en «vrang» side, har Interlock samme overflade på begge sider. Interlock er en mere kostbar strikkemetode og er kendt for at holde en stabil facon.

STRETCH

Stretch er stof som indeholder elastan eller lycra, som er blandet med andre materiale for at opnå elastitet. Hensigten med stretch er at stoffet skal trække sig sammen efter brug og ikke miste for megen facon.

HEATHER

Heather er en metode hvor der bruges tråde med blandede farver eller nuancer for at opnå en skyggeeffekt i stoffet. Også kaldet meleret, spraglet eller melange.

SIRO BLEND

INJECTED BLEND

Siro er en spindemetode, hvor 2 tråde spindes sammen til en dobbelt tråd. På denne måde opnar man en tråd med glattere overfalde end single tråd som passer godt til produktion af lette og luftige tekstiler med høj åndbarhed. Siro blend er tråde i forskellige farver eller nuancer som spindes sammen for at opnå en meleret effekt.

Injected er en tråd som er spundet sammen af «basetråd» og fibre med forskellige egenskaber. Disse egenskaber kan variere i længde, tykkelse og farve for at skabe et mønster, nuance og struktur i stoffet. Man sprøjter med andre ord fibre ind i en «basetråd» som giver en meleret og anderledes effekt.HEATHER TEES M E L E R E D E T- S H I R T S GIVER EN FIN EFFEKT OG VARIATION BLANDT DE RENE FARVER. MELERINGEN KAN VARIERE I BÃ…DE FARVER, NUANCER OG FORSKELLIGE STOFKVALITETER, SOM BLANDES OG M I X E S T I L H E LT N Y E FARVEKOMBINATIONER.


T- S H I R T S

ANTILOPE

O-HALS

0100 UNISEX 145 g/m²

XS - 4XL JERSEY

SOLID COLOURS

000 Hvid

650 Gul

690 Orange

230 Raspberry

250 Rød

780 Lilla

340 Turkis

335 Azurblå

360 Kornblå NEW

420 Limegrøn

460 Kellygrøn

380 Marine

199 Sort HEATHER COLOURS

180 Koksgråmeleret

110 Aske

145 Gråmeleret

0100 BASIC T-SHIRT ANTILOPE (U) Matcher Coyote 0102 Dame hvis du ønsker en figursyet pasform. Vægt: 145 g/m². Kvalitet: 100% bomuld. (145 gråmeleret: 85% bomuld /15% viscose). (110 Aske: 99% bomuld / 1% viscose). Størrelser: XS-4XL.

BASIC QUALITY 36


T- S H I R T S

COYOTE

O-HALS

0102 DAME 145 g/m²

S - XXL

380 Marine

340 Turkis

199 Sort

JERSEY

000 Hvid

250 Rød

0102 BASIC FASHION FIT T-SHIRT COYOTE (D) Fashion t-shirt med rund hals til dame. Forkrympet og faconsyet. Matcher t-shirt Antilope 0100. Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. Størrelser: S-XXL.

BASIC QUALITY 37


IT’S TEE TIME

URBAN SELECTION


1501

CLASS

IC RA

GLAN

2B

390

TEE

AN GL RA NX RO

1500

CLAS

SIC TE

E

M649 BLOG BEANIE

E

TE

LA

0C

0 15

IC SS

5294 EINDHOVEN

S

MI

33

86

H

AC

LB

A SA

R TE

E

KK

A KJ


T- S H I R T S

PREMIUM

QUALITY MAUI

O-HALS

C523 UNISEX 180 g/m²

JERSEY

S - 7XL* SOLID COLOURS

001 Hvid

005 Gul

004 Orange

010 Grøn

015 Lys blå

030 Turkis

042 Stålgrå

002 Sort

012 Rød

011 Limegrøn

003 Marine

018 Kongeblå

HEATHER COLOURS

029 Hvidmix

017 Gråmix

050 Blåmeleret

049 Marinemeleret

C523 PREMIUM T-SHIRT MAUI (U) Eksklusiv unisex t-shirt. Til dig som kræver lidt mere. Modellen er produceret i langfibret bomuldskvalitet som giver en ekstra blød overflade. Single jersey og forkrympet. Vægt: 180 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. (029 Hvidmix, 017 gråmix, 050 blåmeleret, 049 marinemeleret: 85% bomuld / 15% viscose). Størrelser: S-6XL. (*Sort i 7XL. Turkis, marinemeleret og blåmeleret i 3XL.)

40


NEW

QUALITY

PREMIUM TEE L/Æ

T- S H I R T S

PREMIUM

O-HALS L/Æ 2001 UNISEX 200 g/m²

S - 3XL

180 Koks

250 Rød

380 Marine

145 Gråmeleret

199 Sort

JERSEY

000 Hvid

2001 T-SKJORTE L/Æ PREMIUM TEE (U)

NEW

T-shirt med lange ærmer i eksklusiv kvalitet. Klassisk snit og rib på ærmer med lycra. Forhåndskrympet. Vægt: 200 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: S-3XL.

41


T- S H I R T S

MADRID

O-HALS

1110 UNISEX 160 g/m²

JERSEY

S - 3XL

199 Sort/Orange

380 Marine/Hvid

250 Rød/Sort

650 Gul/Sort

360 Kornblå/Sort

1110 KONTRAST T-SHIRT MADRID (U) 2 - farvet raglan t-shirt med kontraster som giver et sporty look. Single jersey og forkrympet. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: S-3XL.

42


O-HALS

T- S H I R T S

VARNA & CHANIA

O-HALS

c427 HERRE 210 g/m²

S - XXL

S - 3XL

001 Hvid

STRETCH

c426 DAME 210 g/m²

002 Sort

C426 STRETCH T-SHIRT L/Æ VARNA (D) C427 STRETCH T-SHIRT L/Æ CHANIA (H) Stretch t-shirt med lange ærmer. Forkrympet for stabilitet og god pasform. C426 Varna er facongsyet. Vægt: 210 g/m2. Kvalitet: 95% bomuld/5% lycra. Størrelser: C426 Varna dame: S-XXL. C427 Chania herre: S-3XL.

43


T- S H I R T S

CHARLOTTE

SPLIT

STRETCH

001 Hvid

001 Hvid

023 Rosa

034 Brilliantblå

011 Limegrøn

002 Sort

020 Lilla

003 Marine

012 Rød

015 Lys blå

O-HALS

O-HALS

005 Gul

002 Sort

c422 HERRE 210 g/m²

c424 DAME 210 g/m²

S - 3XL

S - 5XL

030 Turkis

44

C424 STRETCH T-SHIRT CHARLOTTE (D)

C422 STRETCH T-SHIRT SPLIT (H)

Faconsyet stretch T-Shirt til damer. Forkrympet for stabilitet og god pasform. I en periode kan der være forskellige halsrib.

Stretch T-Shirt til herre. Forkrympet for stabilitet og ekstra god pasform.

Vægt: 210 g/m2. Kvalitet: 95% bomuld/5% lycra. Størrelser: S-5XL.

Vægt: 210 g/m2. Kvalitet: 95% bomuld/5% lycra. Størrelser: S-3XL.


T- S H I R T S

REGINA

O-HALS

2000 DAME 180 g/m²

S - XXL

145 Gråmeleret

250 Rød

199 Sort

STRETCH

000 Hvid

380 Marine

2000 STRETCH SINGLET REGINA (D) Behagelig tanktop til dame. Faconsyet i stretch, som giver en perfekt pasform og komfort. Vægt: 180 g/m2. Kvalitet: 95% bomuld/5% elastan. Størrelser: S-XXL.

45


T- S H I R T S

ANDORRA & SAN MARINO

O-HALS

O-HALS

INTERLOCK

1880 DAME 220 g/m²

1870 HERRE 220 g/m²

S - XXL

S - 3XL

1880 ANDORRA (D)

000 Hvid

145 Gråmeleret

230 Raspberry

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

460 Kellygrøn

380 Marine

199 Sort

1870 SAN MARINO (H)

000 Hvid

145 Gråmeleret

250 Rød

460 Kellygrøn

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

1880 INTERLOCK T-SHIRT ANDORRA (D) 1870 INTERLOCK T-SHIRT SAN MARINO (H) Basic interlock t-shirt med rund hals til dame og herre. Forhåndskrympet og faconsyet. Vægt: 220 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: 1870 San Marino herre: S-3XL. 1880 Andorra dame: S-XXL.

1870 SAN MARINO / 1880 ANDORRA

46


T- S H I R T S

G I B R A LTA R

INTERLOCK

000 Hvid

360 Kornblå

250 Rød

199 Sort

380 Marine

O-HALS L/E 1941 HERRE 210 g/m²

S - 3XL

1941 INTERLOCK T-SHIRT L/Æ GIBRALTAR (U) Fashion t-shirt med lange ærmer til herre. Forkrympet. Tight fit facon i interlock. Vægt: 210 g/m2. Interlock. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. 1x1 rib. Størrelser: S-3XL.

47


T- S H I R T S

MARYLAND & PHILADELPHIA

WORKWEAR PRO

6005 DAME 210 g/m²

6000 UNISEX 210 g/m²

S - 4XL

S - 4XL

000 Hvid

145 Gråmeleret

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

by

6005 WORKWEAR PRO T-SHIRT MARYLAND (D) 6000 WORKWEAR PRO T-SHIRT PHILADELPHIA (U) Ekstrem slidstærk PRO t-shirt til herre. Tåler hård industriel vask og tørre. Klassisk snit. Maryland har sidesplit. Se hele Workwear Pro-serien på s. 242. Vægt: 210 g/m². Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: 6005 Maryland dame: S-4XL. 6000 Philadelphia herre: S-4XL.

48

by


T- S H I R T S

COLUMBUS

UNISEX 210-220 g/m²

360 Kornblå/sort

380 Marine/kornblå

915 Sort/grå

250 Rød/sort

PRO

000 Hvid/grå

WORKWEAR

XS - 4XL

by

6020 WORKWEAR PRO T-SHIRT TOFARVET COLUMBUS (U) Ekstrem slidstærk 2-farvet unisex PRO t-shirt. Tåler hård industriel vask og tørre. Klassisk snit. Se hele Workwear Pro-serien på s. 242. Vægt: 210-220 g/m². Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: XS-4XL.

49


TENNIS & POLO


TENNIS & POLO

CARINDA & MILANO

CLASSIC QUALITY

3250 UNISEX 210-220 g/m²

S-XXL

S - 4XL*

3370 CARINDA (D)

000 Hvid

230 Raspberry

250 Rød

680 Safety orange

630 Safety gul

770 Lys lilla

270 Kardinalrød

420 Limegrøn

460 Kellygrøn

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

145 Gråmeleret

199 Sort

100% COTTON

3370 DAME 210-220 g/m²

3250 MILANO (U)

000 Hvid

250 Rød

690 Orange

680 Safety orange

650 Gul

630 Safety gul

270 Kardinalrød

420 Limegrøn

460 Kellygrøn

320 Lys blå

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

110 Aske

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

199 Sort

3370 CLASSIC POLO CARINDA (D) 3250 CLASSIC POLO MILANO (H) Klassisk polo med sidesplit og ribdetaljer på krave og ærmer for dame og herre. Matcher 3375 Vicenza. Vægt: 210-220 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. (Meleret: 85% bomuld / 15% viscose). (630 og 680: 80% polyester / 20% bomuld). Størrelser: 3370 Carinda dame: S-XXL. 3250 Milano herre: S-3XL. (*4XL: marine, sort.)

51


TENNIS & POLO

NEW

NAPOLI

100% COTTON

3272 DAME 200 g/m²

3262 UNISEX 200 g/m²

S-XXL

S - 3XL

000 Hvid/Sort

380 Marine/Hvid

145 Gråmeleret/Hvid

199 Sort/Hvid

3272 CLASSIC POLO KONTRAST NAPOLI (D) 3262 CLASSIC POLO KONTRAST NAPOLI (U) Klassisk polo med slids til dame og herre. Kontrast og ribdetaljer på kraven og på ærmer. Forhåndskrympet. Vægt: 200 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld, pique strikket. Størrelser: 3272 Napoli dame: S-XXL. 3262 Napoli unisex: S-3XL.

NEW CLASSIC QUALITY

52


TENNIS & POLO

NEW

53


TENNIS & POLO

VICENZA

100% COTTON

3375 DAME 210-220 g/m²

S-XXL

000 Hvid

340 Turkis

230 Raspberry

360 Kornblå

250 Rød

380 Marine

420 Limegrøn

199 Sort

3375 CLASSIC POLO VICENZA (D) Klassisk polo pique til dame. Slids og ribdetaljer på krave og ærmer. Dekorative flatlocksøm ved sidepanel. Matcher 3250 Milano og 3370 Carinda. Vægt: 210-220 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: S-XXL. (Store i størrelserne. Gå eventuelt en størrelse ned.)

54

CLASSIC QUALITY


TENNIS & POLO

LUCCA

S-6XL*

001 Hvid

015 Lys blå

017 Gråmix

004 Orange

018 Kongeblå

042 Stålgrå

012 Rød

003 Marine

002 Sort

100% COTTON

C530 HERRE 210 g/m²

C530 POLO BRYSTLOMME LUCCA (H) Klassisk dobbelt forkrympet herrepolo i ekstra god bomuldskvalitet. C530 Lucca har brystlomme og ribdetaljer på krave og ærmer. Vægt: 210 g/m2. Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. Størrelser: S-6XL (*S-3XL: 015 lys blå, 012 rød).

CLASSIC QUALITY 55


TENNIS & POLO

LEOPARD

0130 UNISEX 190-200 g/m²

S-XXL MIX POLO

000 Hvid

360 Kornblå

250 Rød

380 Marine

340 Turkis

199 Sort

0130 BASIC MIX POLO LEOPARD (U) Slidstærk unisex poloshirt til de store kampagner. Sidesplit. Vægt: 190-200 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld / 50% polyester. Størrelser: S-XXL.

BASIC QUALITY 56


3470 DAME 210 g/m²

3460 HERRE 210 g/m²

S - XXL

S - 3XL

250 Rød/Hvid

320 Lys blå/Marine

340 Turkis/Hvid

360 Kornblå/Hvid

380 Marine/Lys blå

199 Sort/Hvid

920 Sort/Orange

921 Sort/Rød

MIX POLO

000 Hvid/Sand

TENNIS & POLO

A LT E A & B E N I D O R M

927 Sort/Kornblå

3470 MIX POLO KONTRAST ALTEA (D) 3460 MIX POLO KONTRAST BENIDORM (H) Dame- og herrepolo i høj kvalitet. Kontraster på krave, stolpe og ærmer. Forkrympet. Vægt: 210 g/m2. Kvalitet: 70% bomuld / 30% polyester. Størrelser: 3470 Altea dame: S-XXL. 3460 Benidorm herre: S-3XL.

57


TENNIS & POLO

LY O N

MIX POLO

000 Hvid 250 Rød 360 Kornblå 380 Marine

110 Aske 180 Koksmeleret

199 Sort

3360 UNISEX 200-210 g/m²

S-3XL

3360 BASIC MIX POLO BRYSTLOMME LYON (U) Unisex poloshirt i slidstærk piquèkvalitet. Klassisk model med brystlomme og sidesplit. Vægt: 200 - 210 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld / 35% polyester. Størrelser: S - 3XL.

BASIC QUALITY 58


TENNIS & POLO

NEW HAVEN

CAROLINA & B A LT I M O R E

6015 DAME 210-220 g/m²

6010 UNISEX 210-220 g/m²

XS - 4XL

S - 4XL

S - 4XL

000 Hvid/grå

360 Kornblå/sort

915 Sort/grå

380 Marine/kornblå

250 Rød/sort

000 Hvid

145 Gråmelert

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

MIX POLO

6030 UNISEX 210-220 g/m²

199 Sort

by

by

6030 WORKWEAR PRO POLO 2-FARVET NEW HAVEN (U)

6015 WORKWEAR PRO POLO CAROLINA (D) 6010 WORKWEAR PRO POLO BALTIMORE (U)

Ekstrem slidstærk 2-farvet unisex PRO polo pique. Tåler hård industriel vask og tørre. Tone-i-tone knapper og slids. Se hele Workwear Pro-serien på s. 242.

Ekstrem slidstærk PRO polo pique til dame og herre. Tåler hård industriel vask og tørre. Tone-i-tone knapper og slids. Se hele Workwear Pro-serien på s. 242.

Vægt: 210-220 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: XS-4XL.

Vægt: 210-220 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: 6015 Carolina dame: S-4XL.

59


TENNIS & POLO

GARDA & COMO

C440 DAME 180 g/m²

C540 HERRE 180 g/m²

S-5XL*

S - 6XL*

MIX POLO

001 Hvid

023 Rosa

047 Fuchsia (kun dame)

030 Turkis

036 Kornblå

003 Marine

012 Rød

048 Safety orange

020 Lilla

002 Sort

042 Stålgrå (kun herre)

C440 MIX POLO GARDA (D) C540 MIX POLO COMO (H) Slidstærk dame- og herrepiquè. Tidløs model. C440 Garda er figursyet og har silkebånd i stolpen som giver et feminint look. Vægt: 180 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld / 50% polyester. Størrelser: C440 Garda dame: S-5XL. (*S-XXL: Kornblå, rød, safety orange og fuchsia). C540 Como herre: S-6XL. (*S-3XL: Lilla, stålgrå, rosa, safety orange, turkis).

60


QUALITY

ALICE SPRINGS & MELBOURNE

C417 DAME 200 g/m²

C416 HERRE 200 g/m²

S - XXL

S - 3XL

001 Hvid

012 Rød

020 Lilla

034 Brilliantblå

003 Marine

002 Sort

STRETCH

C417 ALICE SPRINGS (D)

TENNIS & POLO

PREMIUM

C416 MELBOURNE (H)

001 Hvid

012 Rød

034 Brilliantblå

003 Marine

002 Sort

C417 STRETCHPOLO ALICE SPRINGS (D) C416 STRETCHPOLO MELBOURNE (H) Faconsyet stretch polo pique til damer og herre. Ribdetaljer på krave og ærmer (kun herre) og slids. C417 Alice Spring er figursyet og har lang stolpe som giver et ekstra feminint look. Vægt: 200 g/m2. Kvalitet: 95% bomuld/5% elastan. Størrelser: C417 Alice Springs dame: S-XXL. C416 Melbourne herre: S-3XL. Veil. pris DKK 106,00

61


SWEATS &BUKSER


SWEATS & BUKSER

CLASSIC SWEATSHIRT

O-HALS

3801 UNISEX 300-320 g/m²

S - 6XL*

650 Gul (B)

630 Safety gul

230 Raspberry (B)

280 Vinrød

320 Lys blå (B)

420 Limegrøn

460 Kellygrøn

480 Flaskegrøn (B)

690 Orange (B)

680 Safety orange

250 Rød (B)

360 Kornblå (B)

340 Turkis (B)

380 Marine (B)

135 Stålgrå

199 Sort (B)

180 Koksgråmeleret

110 Aske (B)

145 Gråmeleret

385 Marinemeleret

SWEATS

000 Hvid (B)

3801 CLASSIC SWEATSHIRT (U) Vores bedstsælgende unisex sweatshirt i super kvalitet. Tidløs model. Dobbelt jersey kvalitet, 32 tråd. 2- lags rib med lycra. Børstet inderside. Det brede farveudvalg og mange størrelser gør denne sweatshirt til det naturlige valg.

ORIGINAL

Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. (630 safety gul og 680 safety orange: 80% polyester/20% bomuld). Størrelser: S-3XL. (4XL-6XL: marine, aske, sort, rød, kornblå). Børn: 4/6, 8/10, 12/14. (B) = farven findes i børnestørrelser.

Classic Sweat 63


SWEATS & BUKSER

64

NEW

ORGANIC MADE IN PORTUGAL


NEW

ORGANIC

ORGANIC

MADE IN PORTUGAL

MADE IN PORTUGAL

CLASSIC SWEATSHIRT ØKOLOGISK

HARLEM ØKOLOGISK

380 Marine

199 Sort

199 Sort

SWEATS

380 Marine

3803 UNISEX 300-320 g/m²

3853 UNISEX 300-320 g/m²

XS - XXL

XS - XXL

3803 CLASSIC SWEATSHIRT ØKOLOGISK (U)

3853 HÆTTETRØJE HARLEM ØKOLOGISK (U)

Unisex bedstsælger sweatshirt i 100% økologisk bomuld. Produceret i Portugal. Dobbelt jerseystrikket, 2-lags rib med lycra i rib. Børstet inderside.

Unisex bedstsælger hoodie i 100% økologisk bomuld. Produceret i Portugal. Dobbelt jerseystrikket, børstet inderside, forstærkede sømme og lycra i rib. Dobbelt hætte med snoretræk. Stiklomme med mediaport i front.

Vægt: 280 g/m². Kvalitet: 100% økologisk bomuld. Størrelse: S-3XL.

SWEATS & BUKSER

NEW

Vægt: 280 g/m². Kvalitet: 100% økologisk bomuld. Størrelse: XS - XXL.

65


SWEATS & BUKSER

JAGUAR

SWEATS

XS - 3XL*

250 Rød 420 Limegrøn 340 Turkis 360 Kornblå 380 Marine 110 Aske 145 Gråmeleret

O-HALS

0150 UNISEX 280 g/m²

S - 4XL

180 Koksgrå 199 Sort

0150 BASIC SWEATSHIRT JAGUAR (U) Unisex sweatshirt til de store kampagner. Børstet inderside, dobbeltsøm og lycra i rib. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld/50% polyester. Størrelser: S-4XL.

66


S T. PA U L

INDUSTRIAL

145 Gråmeleret

199 Sort

380 Marine

SWEATS

380 Marine

SWEATS & BUKSER

NEW

199 Sort

O-HALS

O-HALS

3802 UNISEX 280 g/m²

6011 UNISEX 280 g/m²

S - 4XL

XS - 4XL

3802 100% BOMULD SWEATSHIRT INDUSTRIAL (U)

6011 WORKWEAR PRO SWEATSHIRT ST.PAUL (U)

Klassisk unisex sweatshirt i 100% bomuld. Kvaliteten gør den ekstra velegnet til f.eks. arbejde hvor risiko for statisk elektricitet skal minimeres. Desuden kan den vaskes ved 60 grader. Tidløs model. Forhåndskrympet.

Ekstrem slidstærk WORK WEAR PRO sweatshirt. Unisex. Jerseystrikket med dobbelte sømme og børstet inderside. Lycra i rib. Ekstra lange rib på ærmerne. Tåler industiel vask og tørre. Se hele Workwear Pro-serien på s. 242.

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. Størrelser: S-4XL.

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld / 40% polyester. Størrelser: XS-4XL.

67


SWEATS & BUKSER

NEW

HARLEM DAME

3854 DAME 300-320 g/m²

S - XXL

250 Rød

280 Vinrød

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

145 Gråmeleret

3854 CLASSIC HÆTTETRØJE HARLEM (D) Hættetrøje til dame. Dobbelt jerseystrikket, børstet inderside, forstærkede søm og lycra i alle rib. Snøre i halsen og kængurulomme. Kan kombineres med 3851 Harlem unisex og 3852 Harlem Raglan unisex. Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-XXL.

68

NEW


SWEATS & BUKSER

NEW COLOUR

HARLEM UNISEX

NEW

3851 UNISEX 300-320 g/m²

XS - 4XL*

780 Lilla (B)

630 Safety gul

690 Orange (B)

680 Safety orange

250 Rød (B)

NEW 210 Rosa (B)

230 Raspberry (B)

280 Vinrød

320 Lys blå (B)

370 Indigo (B)

340 Turkis (B)

380 Marine (B)

360 Kornblå (B)

460 Kellygrøn

420 Limegrøn (B)

199 Sort (B)

180 Koksgråmeleret

145 Gråmeleret (B)

385 Marinemeleret

931 Marine/gråmeleret

934 Kornblå/gråmeleret

938 Rød/gråmeleret

915 Marine/gråmeleret

SWEATS

000 Hvid (B)

918 Gråmeleret/sort

3851 CLASSIC HÆTTETRØJE HARLEM (U) Unisex bæstsælger hættetrøje. Dobbel jerseystrikket, børstet inderside, forstærkede søm og lycra i alle rib. Snøre i halsen og kængurulomme i front. Denne populære høttetrøje finnes også i raglan-design 3852 Harlem Raglan og 3854 Harlem til dame. Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. (630 safety gul og 680 safety orange: 80% polyester/20% bomuld). Størrelser: XS-XXL. (*3XL-4XL: hvid, navy). (B) = farven findes i børnestørrelse.

69


SWEATS & BUKSER

HARLEM RAGLAN

RAGLAN

3852 UNISEX 300-320 g/m²

SWEATS

XS - XXL

143 Gråmeleret/marinemeleret 183 Koksmeleret/gråmeleret 149 Gråmeleret/koksmeleret

3852 CLASSIC HÆTTETRØJE HARLEM RAGLAN (U) Unisex ragland hættetrøje. Dobbelt jerseystrikket, børstet inderside, forstærkede søm og lycra i alle rib. Snøre i halsen og kængurulomme med mediaport i front. Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: XS-XXL

70


SWEATS & BUKSER

WOLF

SWEATS

000 Hvid 250 Rød 420 Limegrøn

340 Turkis 360 Kornblå 380 Marine 145 Gråmeleret

UNISEX 280 g/m²

XS - 3XL

199 Sort

0180 BASIC HÆTTETRØJE WOLF (U) Klassisk unisex hættesweat til de store kampagner. Snøring i hætte og kængurulomme. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld/50% polyester. Størrelser: XS-3XL.

71


SWEATS & BUKSER

PANTHER

1/4 ZIP

0170 UNISEX 280 g/m²

SWEATS

S - 4XL*

690 Orange

110 Aske

250 Rød

145 Gråmeleret

360 Kornblå

180 Koksgrå

380 Marine

199 Sort

0170 BASIC ZIP SWEAT PANTHER (U) Unisex sweat med lynlås til de store kampagner. Børstet inderside, dobbelt søm og lycra i rib. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld/50% polyester. Størrelser: S-4XL. (*690 orange S-XXL)

72


SWEATS & BUKSER

NEW COLOUR

VALDEZ

NEW

1/4 ZIP

3931 UNISEX 310-320 g/m²

NEW 183 Koksgrå

SWEATS

S - 3XL*

920 Sort/orange

NEW 149 Gråmeleret/koksgrå

921 Sort/rød

250 Rød

927 Sort/kornblå

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

3931 CLASSIC ZIP SWEAT VALDEZ (U) Klassisk unisex sweat med lynlås i hals og forstærkning på skuldre. 2-lags nakkestykke. Børstet inderside, dobbelt søm og lycra i rib. Vægt: 310-320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-XXL. (*3XL: sort, marine)

73


WORK BETTER IN A SWEATER FROM


5294 EINDHOVEN

5276 BEANIE KONTRAST

6030 NEW HAVEN Z

DE

3

AL 1V

39

6000 PHILADELPHIA


SWEATS & BUKSER

SWEATS

LONDON

HARTFORD

380 Marine

003 Marine

110 Aske

017 Gråmeleret

199 Sort

002 Sort

ZIP

KRAVE

3811 UNISEX 300-320 g/m²

C185 UNISEX 320 g/m²

S - 6XL*

S - 6XL

3811 CLASSIC POLOSWEAT LONDON (U)

C185 CLASSIC COLLEGEJAKKE HARTFORD (U)

Klassisk og slidstærk unisex polo-sweat. Jersey kvalitet med dobbelt søm og børstet inderside. Lycra i rib.

Klassisk unisex sweatjakke. Lycra i rib og børstet inderside. YKK lynlås. Stiklommer i front. Matcher C170 Elizabeth og C175 Rockwood.

Vægt: 300-320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-3XL. (*4XL-6XL: sort, marine).

76

Vægt: 320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-6XL.


SWEATS & BUKSER

CHEETAH

ZIP SWEATS

250 Rød 360 Kornblå 380 Marine 145 Gråmeleret 180 Koksgrå 199 Sort

ZIP

0211 UNISEX 280 g/m²

S - 4XL

0211 BASIC COLLEGEJAKKE CHEETAH (U) Unisex zip sweat med 2-lagskrave og dobbelte sømme. Lycra i rib, børstet inderside og stiklommer i front. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld/50% polyester. Størrelser: S-4XL.

77


SWEATS & BUKSER

KATHERINE & BRONX

3981 DAME 300-320 g/m²

3901 UNISEX 300-320 g/m²

S - XXL

XXS - 6XL*

ZIP HOODIES

3981 KATHERINE (D)

3901 BRONX (U)

SOLID COLOURS

000 Hvid

SOLID COLOURS

250 Rød

770 Lys Lilla

000 Hvid

250 Rød

340 Turkis

199 Sort

630 Safety gul

680 Safety orange

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

NEW 360 Kornblå

380 Marine

HEATHER COLOURS

145 Gråmeleret

385 Marinemeleret

775 Lillameleret

2-TONE COLOURS

918 Gråmeleret/sort

934 Kornblå/grå

HEATHER COLOURS

145 Gråmeleret 931 Marine/gråmeleret

915 Sort/gråmeleret

2-TONE COLOURS

934 Kornblå/grå

915 Sort/gråmeleret

Hættejakke til dame og herre. Dobbel jerseystrikket, lycra i alle ribber og børstet inderside. Snøre og foer i hætte. Kængurulomme i front. 3981 Katherine er figursyet. Vægt: 300 - 320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. (630 safety gul og 680 safety orange: 80% polyester/20% bomuld). Størrelser: 3981 Katherine dame: S-XXL. 3901 Bronx unisex: *XXS-XXL. 180 koks: XXS-3XL. 199 sort, 380 marine, 145 gråmeleret: XXS-6XL. I en periode kan der være forskellige bånd i hætten.

78

775 Lillameleret

180 Koksmeleret

918 Gråmeleret/sort

3981 CLASSIC HÆTTEJAKKE KATHERINE (D) 3901 CLASSIC HÆTTEJAKKE BRONX (U)

385 Marinemeleret

931 Marine/gråmeleret


SWEATS & BUKSER

NEW COLOUR

79


SWEATS & BUKSER

KATHERINE RAGLAN & BRONX RAGLAN

ZIP HOODIES

3982 DAME 300-320 g/m²

3902 UNISEX 300-320 g/m²

S - XXL

XXS - 3XL

143 Gråmeleret/marinemeleret 183 Koksmeleret/gråmeleret/hvid 149 Gråmeleret/koksmeleret

185 Koksmeleret/sort/hvid

3982 CLASSIC HÆTTEJAKKE KATHERINE RAGLAN (D) 3902 CLASSIC HÆTTEJAKKE BRONX RAGLAN (U) Vår populære hættejakke i nyt Raglandesign. Klassisk raglan hættejakke til dame og herre. Dobbel jerseystrikket, lycra i alle ribber og børstet inderside. Snøre og foer i hætte. Kængurulomme med mediaport i front. 3982 Katherine Raglan til dame er faconsyet. Vægt: 300-320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: 3982 Katherine dame: S-XXL. 3902 Bronx unisex: XXS-3XL

80


SWEATS & BUKSER

W O LV E R I N E

ZIP HOODIES

000 Hvid 250 Rød 340 Turkis

360 Kornblå 380 Marine 145 Gråmeleret

0210 UNISEX 280 g/m²

180 Koksgrå

XS - 3XL

199 Sort

0210 BASIC HÆTTEJAKKE WOLVERINE (U) Unisex hættesweat til de store kampagner. Stiklommer. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 50% bomuld/50% polyester. Størrelser: XS-3XL.

81


SWEATS & BUKSER

REFLEX

ZIP HOODIES

SG24 DAME 280 g/m²

SG23 UNISEX 280 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

431 Juvelgrøn

250 Rød

335 Azurblå

155 Granit

199 Sort

SG23 TCX-1 HÆTTEJAKKE REFLEX (U) SG24 TCX-1W HÆTTEJAKKE REFLEX (D) Urban, atletisk og teknisk hættejakke perfekt til før, under og efter træning. H2X-DRY® som hurtigt transporterer fugtighed væk fra kroppen og regulerer kropstemperatuen. Kængurulomme i front og kontrastprint foran på skudre. Ergonomisk tilpassede ærmer for ekstra god bevægelse. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 66% bomuld/34% polyester. Størrelser: SG23 herre: S-3XL (*199 sort S-5XL) SG24 dame: XS-XXL.

SG23 REFLEX/SG25 HELIX

82


SWEATS & BUKSER

HELIX

SG25 UNISEX 310 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

SG26 MH-1W HELIX (D)

710 Fiolett

431 Juvelgrønn

335 Azurblå

199 Sort

380 Marine

165 Karbon

SG25 MH-1 HELIX (U)

689 Fire orange

431 Juvelgrønn

335 Azurblå

199 Sort

380 Marine

165 Karbon

ZIP HOODIES

SG26 DAME 310 g/m²

SG25 MH-1 TERMISK HÆTTEJAKKE HELIX (U) SG26 MH-1W TERMISK HÆTTEJAKKE HELIX (D) Urban og atletisk termisk hættejakke. Sidelommer med lynlås. PVC-detaljer/kontrastpiping foran på skuldre og pulsvarmer på ærmer. Ergonomisk tilpassede ærmer for ekstra god bevægelse. Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 77% bomuld/23% polyester. SG25 herre: S-3XL (*199 sort S-5XL) SG26 dame: XS-XXL.

83


SWEATS & BUKSER

METRO

ZIP HOODIES

SG02 DAME 300 g/m²

SG01 UNISEX 300 g/m²

*XS - XXL

S - 3XL

916 Sort/gul

381 Marinemeleret/marine

941 Sort/stadiumrød

165 Karbon

936 Sort/methylblå

915 Sort/granit

SG02 CFZ-3W PREMIUM HÆTTEJAKKE METRO (D) SG01 CFZ-3 PREMIUM HÆTTEJAKKE METRO (U) Kraftig hættejakke til dame og herre. Kontrastfarvet lynlås og snøring i hætte. Børstet inderside for optimal komfort. Rib paneler på siderne og under ærmer giver en form-fit shape. 2X2 rib på manchetter og linning, flatlock søm, rib paneler på siderne og under ærmer. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 80% bomuld/20% polyester. Meleret: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: Metro SG02 CFZ-3W dame: S-XXL. (*XS på bestilling.) Metro SG01 CFZ-3 herre: S-3XL.

84


C175 UNISEX 320 g/m²

S - XXL

S - 6XL

003 Marine 017 Gråmelert

ZIP HOODIES

C170 DAME 320 g/m²

SWEATS & BUKSER

ELIZABETH & ROCKWOOD

002 Sort

C170 CLASSIC HÆTTEJAKKE ELIZABETH (D) C175 CLASSIC HÆTTEJAKKE ROCKWOOD (U) Hættejakke til dame og herre. Dobbel jerseystrikket, lycra i alle rib og børstet inderside. Dobbelt hætte med snøre. YKK lynlås. kængurulomme i front. Udskiftelige hættesnorer følger med. C170 Elizabeth er figursyet. Vægt: 320 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: C170 Elizabeth dame: S-XXL. C175 Rockwood unisex: S-6XL

85


SWEATS & BUKSER

86


SWEATS & BUKSER

BELFAST

O-NECK 4001 HERRE 230 g/m²

S - 3XL FINSTRIK

145 Gråmelert

380 Marine

199 Sort

4001 FINSTRIKKET PULLOVER BELFAST (H) Klassisk finstrikket pullover til herre. Rund hals og ribdetaljer i linning, hals og manchetter. Passer fint udenpå en skjorte eller t-shirt. Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. 5% elastan i rib. Størrelser: S-3XL.

87


SWEATS & BUKSER

LOUISIANA & VANCOUVER

V-HALS 4121 DAME 230 g/m2

V-HALS 4101 UNISEX 230 g/m2

S - XXL

S - 3XL

B FA IN SS ET BR A ILKL

4121 LOUISIANA (D)

4101 VANCOUVER (H)

145 Gråmeleret

145 Gråmeleret

180 Koksgrå

380 Marine

199 Sort

180 Koksgrå

199 Sort

4121 FINSTRIKKET V-HALS PULLOVER LOUISIANA (D) 4101 FINSTRIKKET V-HALS PULLOVER VANCOUVER (U) Klassisk finstrikket pullover til dame og herre. V-hals og ribdetaljer i linning, hals og manchetter. Passer fint udenpå skjorte eller t-shirt. Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. 5% elastan i rib. Størrelser: 4121 Louisiana dame: S-XXL. 4101 Vancouver herre: S-3XL.

4101 VANCOUVER / 8561 VERCELLI

88


SWEATS & BUKSER

LAGUNA V-NECK

FINSTRIK

145 Gråmeleret 380 Marine 199 Sort

V-HALS SG12 DAME

V-HALS SG11 UNISEX

XS - XXL

S - 5XL*

SG12 SVN-1W / SG11 SVN-1 FINSTRIKKET BUSINESS STRIK LAGUNA V-NECK Klassisk pullover med V-hals til dame og herre i behagelig bomuld og nylon blanding. 1x1 rib i hals, linning og manchetter. Perfekt til både arbejde og fritid. Kvalitet: 80% bomuld/20% nylon. Størrelser: SG12 SVN-1W dame: XS-XXL. SG11 SVN-1 herre: S-3XL (*sort: S-5XL)

89


SWEATS & BUKSER

AVALANCHE

FINSTRIK

166 Karbonmeleret

345 Blåmeleret

V-NECK SG20 DAME

O-HALS SG19 UNISEX

XS - XXL

S - 3XL

SG20 VCN-1W URBAN FASHION TRØJE V-NECK AVALANCHE (D) SG19 VCN-1 URBAN FASHION TRØJE AVALANCHE (U) Langærmet trøje med v- hals til dame og herre. Behagelig let bomuldskvalitet. 1x1 rib i hals, linning og manchetter. Designet til arbejde og fritid. En perfekt kombination af suveræn komfort og pasform. Kvalitet: 100% bomuld. Størrelser: SG20 VCN-1W dame: XS-XXL. SG19 VCN-1 herre: S-3XL.

SG20/SG19 AVALANCHE

90


145 Gråmeleret

380 Marine

199 Sort

199 Sort

FINSTRIK

MICHIGAN

SWEATS & BUKSER

TULA

4011 DAME 230 g/m²

4131 HERRE 230 g/m²

S - XXL

S - 3XL

4011 FINSTRIKKET CARDIGAN TULA (D)

4131 FINSTRIKKET ZIP PULLOVER MICHIGAN (H)

Finstrikket og figursyet cardigan til dame. Rund hals og ribdetaljer i linning, hals og manchetter. Knapper i perlemor.

Klassisk finstrikket pullover til herre. Lynlås i hals og ribdetaljer i linning og manchetter.

Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. 5% elastan i rib. Størrelser: S-XXL.

Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. 5% elastan i rib. Størrelser: S-3XL.

91


SWEATS & BUKSER

JOGGINGBUKSER

JOGGINGBUKS

110 Aske (B)

145 Gråmeleret (B)

380 Marine (B)

199 Sort (B)

7700 UNISEX 280 g/m²

S - XXL

7700 CLASSIC JOGGINGBUKSER (U) Klassisk unisex joggingbuks i sweatkvalitet med rib i benene. Dobbelt jersey kvalitet, børstet inderside og snøring i livet. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-XXL. (B) = farven findes i børnestørrelser.

92


017 Gråmeleret

042 Stålgrå

003 Marine

003 Marine

040 Koksgrå

002 Sort

JOGGINGBUKS

NYSTED

SWEATS & BUKSER

AGGER

002 Sort

C311 UNISEX 280 g/m²

C312 UNISEX 280 g/m²

S - 6XL

XS - 6XL

C311 CLASSIC JOGGINGBUKSER AGGER (U)

C312 CLASSIC JOGGINGBUKSER NYSTED (U)

Klassisk unisex joggingbuks i sweatkvalitet med rib i benene. Dobbelt jersey kvalitet, børstet inderside, lommer og snøring i livet.

Klassisk unisex joggingbuks i sweatkvalitet. Dobbelt jersey kvalitet, børstet inderside, lommer og snøring i livet. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: XS-6XL.

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-6XL.

4001 BELFAST

93


SKJORTER


8413 HERRE Brystlomme

S - 3XL

S - 3XL

000 Hvid

320 Lys blå

FORM FIT

8412 HERRE Brystlomme

SKJORTER

HARVARD K/Æ & L/Æ

381 Marinemeleret

8412 FORM FIT SKJORTE HARVARD K/Æ (H) 8413 FORM FIT SKJORTE HARVARD L/Æ (H) Oxfordskjorte til herre i blød og slidstærk bomuldskvalitet. Let figursyet model med korte og lange ærmer, brystlomme og ”button down” krave Easy care. Vægt: 190 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. Størrelser: S-3XL.

95


SKJORTER

OXFORD K/Æ & L/Æ

REGULAR FIT

000 Hvid

345 Lys blåmeleret

8410 HERRE Brystlomme

8411 HERRE Brystlomme

S - 6XL

S - 6XL

8410 REGULAR FIT SKJORTE OXFORD K/Æ (H) 8411 REGULAR FIT SKJORTE OXFORD L/Æ (H) Klassisk Oxford skjorte til herre. Korte og lange ærmer med brystlomme. Button-downkrave og brystlomme. Regulerbare manchetter på 8411 Oxford L/Æ. Kvalitet: 70% bomuld/30% polyester. Størrelser: S= 37-38, M= 39-40, L= 41-42, XL= 43-44, XXL= 45-46, 3XL= 48-49, 4XL= 50-51, 5XL = 52-53, 6XL= 54-55. (Store i størrelsen).

96


SKJORTER

LIVORNO

REGULAR FIT

000 Hvid

320 Lys blå

199 Sort

8545 HERRE Brystlomme

S - 4XL

8545 REGULAR FIT BUSINESSKJORTE LIVORNO (H) Klassisk regular-fit skjorte til herre. Kontrastfelt i krave. Brystlomme. Easy care og hurtig tørrende. Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-4XL.

97


FABRIC & FIT GUIDE


REGULAR FIT

Klassisk og afslappende facon.

STRETCH FIT

Faconsyet og elastisk med stor bevægelighed. Følger kroppens facon over bryst, skuldre og talje.

OXFORD

En vævemetode som giver skjorten en grovere og mere slidstærk overflade. En ægte klassiker som kan bruges året rundt.

FORM FIT

Let faconsyet med et smallere snit. Følger kroppens facon over bryst, skuldre og talje.

CASUAL

Forskellige styles og metervarekvaliteter som passer til de fleste «casual» anledninger.

POPLIN

En af de mest anvendte vævemetoder som bruges på skjorter. Teknikken giver en finribbet tværeffekt og metervaren føles sval mod huden.


SKJORTER

TERAMO

FORM FIT 000 Hvid

320 Lys blå

8541 HERRE U/brystlomme

S - 3XL

8541 FORM FIT BUSINESSKJORTE TERAMO (H) Figursyet business skjorte til herre. Udtagelige flipstivere. Indvendigt kontrastfelt i kraven og manchetter. Easy care og hurtig tørring. Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-3XL.

100


SKJORTER

PAVIA

VERCELLI

FORM FIT

000 Hvid

000 Hvid

320 Lys blå

320 Lys blå

8551 DAME U/brystlomme 199 Sort

S - XXL

8561 HERRE U/brystlomme 199 Sort

S - 3XL

8551 FORM FIT BUSINESSKJORTE PAVIA (D)

8561 FORM FIT BUSINESSKJORTE VERCELLI (H)

Figursyet business skjorte til dame med rød kontrastpiping i kraven. Easy care og hurtig tørring.

Figursyet business skjorte herre med indvendig kontrastfelt i kraven og manchetter. Easy care og hurtig tørring.

Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-XXL.

Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: S-3XL.

101


WE HELP GETTING STARTED


8541 TERAMO & 8561 VERCELLI


SKJORTER

PIACENZA & PADOVA

FORM FIT

8591 DAME U/brystlomme

8581 HERRE U/brystlomme

S - XXL

S - 3XL

000 Hvid

320 Lys blå

8591 CLASSIC BUSINESSKJORTE PIACENZA (D) 8581 CLASSIC BUSINESSKJORTE PADOVA (H) Klassisk business skjorte til dame og herre. Udtagelige flipstivere på begge modeller. Padova i hvid har indvendigt kontrastfelt i krave og på manchetter. Piacenza er faconsyet. Easy care. Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% bomuld. Størrelser: 8591 Piacenza dame: S-XXL. 8581 Padova herre: S-3XL.

104


SKJORTER

105


SKJORTER

ANDRIA

STRETCH FIT

8530 DAME K/Æ

8532 DAME 3/4 Æ

8531 DAME L/Æ

S - XXL

S - XXL

S - XXL

000 Hvid

199 Sort

000 Hvid

8530 STRETCHSKJORTE ANDRIA K/Æ (D) 8532 STRETCHSKJORTE ANDRIA 3/4 Æ (D) 8531 STRETCHSKJORTE ANDRIA L/Æ (D) Figursydd stretchskjorte med kort, 3/4 og lang erm til dame. Strykelett og rask tørk. Matcher 8520/8521 Sanremo. Vægt: 115 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/37% polyester/3% elastan. Størrelser: S-XXL.

106

199 Sort

000 Hvid

380 Marine

199 Sort


SKJORTER

SANREMO

8521 HERRE L/Æ

S - 3XL

S - 3XL

199 Sort

000 Hvid

380 Marine

STRETCH FIT

000 Hvid

8520 HERRE L/Æ

199 Sort

8520 STRETCHSKJORTE SANREMO K/Æ (H) 8521 STRETCHSKJORTE SANREMO L/Æ (H) Let figursyet stretchskjorte med korte og lange ærmer til herre. Easy care, hurtigt tørring. Matcher 8530/8531/8532 Andria. Vægt: 115 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/37% polyester/3% elastan. Størrelser: S-3XL.

8521 SANREMO L/S & 8531 ANDREA L/S

107


SKJORTER

HELENA

VENEZIA

8460 DAME K/Æ

8461 DAME L/Æ

8450 HERRE K/Æ

8451 HERRE L/Æ

S - XXL

S - XXL

S - 6XL

S - 6XL

POPLIN 000 Hvid

108

199 Sort

000 Hvid

199 Sort

8460 CLASSIC POPLINSKJORTE HELENA K/Æ (D) 8461 CLASSIC POPLINSKJORTE HELENA L/Æ (D)

8450 CLASSIC POPLINSKJORTE VENEZIA K/Æ (H) 8451 CLASSIC POPLINSKJORTE VENEZIA L/Æ (H)

Figursyet poplinskjorte med brystlomme og korte og lange ærmer til dame. Easy care og hurtig tørrende. Matcher 8450/8451 Venezia.

Klassisk poplinskjorte til herre. Korte og lange ærmer, buttondownkrave og brystlomme. Easy care og hurtig tørrende. Matcher 8460/8461 Helena.

Vægt: 115 g/m2. Kvalitet: 55% bomulld/45% polyester. Størrelser: S-XXL.

Vægt: 115 g/m2. Kvalitet: 55% bomuld/45% polyester. Størrelser: S = 37-38, M = 39-40, L = 41-42, XL = 43-44, XXL = 45-46. (3XL = 48-49, 4XL = 50-51, 5XL = 52-53, 6XL = 54-55: sort, hvid). (Store i størrelsen).


SKJORTER

109


SKJORTER

NEW COLOUR

LOGAN

CASUAL

SS05 SFX-1W (D)

SS01 SFX-1 (H)

NEW

NEW

NEW

928 Marine/grøn

131 Titanium

250 Rød

380 Marine

165 Karbon

NEW

915 Sort/grå

SS05 SFX-1W FLANELLSKJORTE LOGAN (D) SS01 SFX-1 FLANELLSKJORTE LOGAN (H) Skjorte til dame og herre i stilig og klassisk design. Lavet i en blødt og behagelig bomuldsblanding, som gør skjorten både let og åndbar. Smart ”snap front” lukning på front, brystlommer og på manchetter. Vægt: 155 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: SS05 SFX-1W dame: XS-XXL. SS01 SFX-1 herre: XS-3XL.

110


380 Marine

250 Rød

SS06 FLX-1 (H)

CASUAL

SS07 FLX-1W (D)

SKJORTER

LOGAN THERMAL

165 Karbon

SS07 FLX-1W TERMISK SKJORTE LOGAN (D) SS06 FLX-1 TERMISK SKJORTE LOGAN (H) Klassisk ternet plaid skjorte kombineret med paneler og snapbuttons. Blød og åndbar bomuldsskjorte. Panelerne fortsætter på ryggen og er yderst velegnet til logo. Panel størrelse på ryggen (str. L) ca. 16x40 cm. Vægt: 155 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: SS07 FLX-1W dame: XS-XXL. SS06 FLX-1 herre: S-3XL.

111


FORKLÆDER


FORKLÆDER

PRATO

60

250 Rød

CLASSIC BIB

150 Grå

199 Sort

9035 FORSTYKKE PRATO Forstykke med smæk. Midtlomme og 3 penneholdere. Vægt: 270 g/m². Kvalitet: 65% polyester/35% bomuld. Størrelse: One size. 90 cm (b) x 107 cm (h).

113


FORKLÆDER

BOLOGNA / ANCONA / PESCARA

60 CLASSIC APRON

250 Rød 150 Grå

199 Sort

9033

9032 9031

9031 FORSTYKKE BOLOGNA 9032 FORSTYKKE ANCONA 9033 FORSTYKKE PESCARA Slidstærkt forstykke. Midtlommer, pennelomme og nøglering. Vægt: 270 g/m². Kvalitet: 65% polyester/35% bomuld. Størrelse: 9031: 40x70 cm. 9032: 70x70 cm. 9033: 110x100 cm.

114


FORKLÆDER

115


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

NEW

FOLGEFONNA

BASE LAYER

7134 DAME 280 g/m²

7133 UNISEX 280 g/m²

S - XXL

S - 3XL

361 Kornblåmeleret

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

7134 BASE LAYER FOLGEFONNA (D) 7133 BASE LAYER FOLGEFONNA (U)

NEW

Strikket base layer jakke med imponerende komfort! Transporterer fugt og holder dig varm og tør. Folgefonna er produceret i en metervare med et specielt «rudenet», som har enestående egenskaber i forhold til isolering, åndbarhed og ventilation. Elastiske bånd i hals og på manchetter. Regulerbar linning. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 7134 Folgefonna dame: S-XXL. 7133 Folgefonna unisex: S-3XL.

117


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

NEW

FOLGEFONNA BASE LAYER

CHIN SAVER OVER LYNLÅS

MELERET STRIKKET POLYESTER STOF

LYNLÅSLOMMER

REGULERBAR LINNING

118


KONTRASTFARVET LYNLÅS

FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

”RUDENET” METERVARE MED EGENSKABER I FORHOLD TIL ISOLERING, ÅNDBARHED OG VENTILATION

GOD STRECH OG KOMFORT

ELASTISKE BÅND I HALS OG PÅ MANCHETTER

JUST PERFECT FOR YOU® 119


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

NEW

BASE

BASE LAYER

SF14 DAME 240 g/m²

SF13 UNISEX 240 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

230 Raspberry (D)

490 Jaktgrøn (H+D)

689 Fire orange (H+D)

360 Kornblå (H+D)

165 Karbon (H+D)

SF14 HTZ-1W / SF13 HTZ-1 TEKNISK ZIP BASE LAYER BASE Det perfekte base layer med H2X-DRY fugtighedsteknologi som transporterer fugtighed væk fra kroppen og holder dig tør og varm. Base Thermal ¼ Zip er produceret i et specielt “rudenet”, som har overlegne termiske egenskaber og som giver ekstra åndbarhed. Bør ses og prøves på. Kvalitet: 95% polyester / 5% elastan. Vægt: 240 g/m2. Størrelser: SF13 - herre: S-3XL (*165 karbon: S-5XL) SF14 - dame: XS-XXL. Detaljer: • Slidstærkt stof • 1/4 lynlås • Kontrastsømme

120

NEW


0193 DAME 300 g/m²

0192 UNISEX 300 g/m²

S - XXL

S - 3XL

360 Kornblå

780 Lillameleret

380 Marine

STRIKKET

0193 PELICAN (D)

FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

PELICAN & FALCON

199 Sort 0192 FALCON (U)

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

0193 BASIC STRIKKET JAKKE PELICAN (D) 0192 BASIC STRIKKET JAKKE FALCON (U) Figursyet strikket jakke til dame og herre. Dekorative flatlocksøm. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås i front og venstre ærme. YKK lynlås i front. Regulerbar linning. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m². Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 0193 Pelican dame: S-XXL. 0192 Falcon unisex: S-3XL.

121


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

122


BEAVER CREEK

7411 DAME 300 g/m²

7401 UNISEX 300 g/m²

S - XXL

S - 3XL STRIKKET

7411 SALT LAKE (D)

953 Marine/limegrøn

145 Gråmeleret/marine

942 Koksgrå/rød

375 Denimmeleret/turkis

147 Gråmeleret/bright violet 290 Maroon/pink

FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

S A LT L A K E & WHISTLER

145 Gråmeleret/marine 375 Denimmeleret/turkis

780 Lillameleret/hvid 7401 WHISTLER (U)

145 Gråmeleret/marine

942 Koksgrå/rød

953 Marine/limegrøn

375 Denimmeleret/turkis

146 Gråmeleret/blå

181 Koksgråmeleret/ safety orange (Obs! Ton i ton flatlocksømme)

7411 STRIKKET JAKKE SALT LAKE (D) 7401 STRIKKET JAKKE WHISTLER (U) Figursyet strikkejakke til dame og herre. Dekorative flatlocksøm og kontrastdetaljer. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås på front og på ærme. YKK lynlås på front. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 7411 Salt Lake dame: S-XXL. 7401 Whistler herre: S-3XL.

7410 UNISEX 300 g/m²

XS - 3XL

7410 STRIKKET VEST BEAVER CREEK (U) Unisex strikket vest med dekorative flatlocksøm og kontrastdetaljer. Praktiske stiklommer med YKK lynlås på front. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS-3XL.

123


FABRIC QUALITY


STRIKKET

Strikket stof i polyestergarn som giver en pænere overflade, isolerer godt og har en komfortabel elastitet.

POLARFLEECE

Let og blødt stof som samtidig er elastisk og volumiøst. Bruges til tykkere textiler og har en høj varmeisolerende effekt. En robust og slidstærk kvalitet.

MIKROFLEECE

Let, blødt og elastisk stof som samtidig er med en høj varmeisolerende effekt.


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

SQUAW VALLEY & VAIL

7391 DAME 300 g/m²

7361 UNISEX 300 g/m²

S - XXL

XS - 3XL

MADELINE

STRIKKET

7391 SQUAW VALLEY (D)

120 Lys gråmeleret/hvid

380 Marinemeleret/blå

710 Fiolettmeleret/fiolett

7361 VAIL (U)

120 Lys gråmeleret/hvid

780 Lilla/turkis 710 Fiolettmeleret

380 Marinemeleret/blå

180 Koksgråmeleret/turkis

929 Sort/lilla

199 Sortmeleret/hvid

7351 DAME 300 g/m²

S - XXL 7391 STRIKKET JAKKE SQUAW VALLEY (D) 7361 STRIKKET JAKKE VAIL (U) Figursyet strikkejakke til dame og herre. Dekorative flatlocksøm og kontrastdetaljer. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås på front og på ærme. YKK lynlås på front. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 7391 Squaw Valley dame: S-XXL. 7361 Vail unisex: XS-3XL.

0192 FALCON & 0193 PELICAN

126

7351 STRIKKET HÆTTEJAKKE MADELINE (D) Let figursyet hættejakke til dame. Dekotrative flat lock søm og kontrast detaljer. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås i front og brystlomme med lynlås. YKK lynlås. Regulerbar linning. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-XXL.


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

BRECKENRIDGE

STRIKKET

145 Grå meleret 180 Koksgråmeleret 360 Kornblåmeleret 250 Rødmeleret

7441 UNISEX 280 g/m²

XS - 4XL 7441 STRIKKET JAKKE BRECKENDRIDGE (U) Unisex strikket jakke med kontrastpanel i softshell på skuldre og underarm. Praktiske sidelommer med solid lynlås og ekstra brystlomme i front. Justerbar linning og elastisk piping på ærmer. Børstet inderside og pulsvarmere. Antipil behandlet og YKK lynlås. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS-4XL.

127


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

GAUSTA & RONDANE

7271 DAME 160 g/m²

7261 UNISEX 160 g/m²

S - XXL*

S - 3XL*

MIKROFLEECE

7271 RONDANE (D)

7261 GAUSTA (U)

000 Hvid/grå

620 Lys gul/brun

360 Kornblå/lys blå

000 Hvid/grå

620 Lys gul/brun

360 Kornblå/lys blå (B)

260 Mørk rød/sort

770 Lilla/lys lilla

927 Sort/kornblå

260 Mørk rød/sort (B)

380 Marine/lys blå (B)

927 Sort/kornblå

355 Kongeblå/kornblå

380 Marine/lys blå

165 Karbon/orange

355 Kongeblå/kornblå (B) 921 Sort/rød

929 Sort/lilla

921 Sort/rød

199 Sort/lys grå

929 Sort/lilla

165 Karbon/orange

199 Sort/lys grå (B)

230 Raspberry/lys rosa

7271 MIKROFLEECEJAKKE KONTRAST RONDANE (D) 7261 MIKROFLEECEJAKKE KONTRAST GAUSTA (U) Let figursyet microfleecejakke til dame og herre. Bredt farveudvalg og god komfort gør denne til en best seller. Dekorative flatlock søm og kontrastdetaljer. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås i front. Regulerbar linning. Antipill behandlet. Vægt: 160 g/m². Kvalitet: 100% polyester microfleece. Størrelser: 7271 Rondane dame: S-XL. (*Opp til XXL: karbon/orange, marine, sort, sort/kornblå, sort/lilla og sort/raspberry). 7261 Gausta unisex: S-XXL. (*Opp til 3XL: karbon/orange, marine, sort, sort/rød og sort/kornblå). (B) = farven findes i børnestørrelser.

128


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

129


LAYERING FOR COMFORT

BASE LAYER

MID LAYER

OUTER LAYER

Holder dig tør og veltempereret under fysisk aktivitet. Teknisk Pro-Dry, med eller uden kompression, som transporterer fugten videre ud til næste lag. Holder dig tør og komfortabel med optimal stretch og pasform.

Temperaturregulerende ved fysisk aktivitet. Funktionel og åndbart mellemlag som bidrager til at regulere temperaturen i takt med fysisk aktivitet. Transporterer fugten videre ud.

Holder dig varm og tør med et isolerende yderlag. Tilpas vejrforholdene med et yderlag sammensat af funktionel og åndbart materiale, som transporterer fugten fra base layer helt ud og væk.


BASE LAYER -TO REGULATE YOUR BODY TEMPERATURE

MID LAYER - TO TRAP YOUR BODY HEAT

OUTER LAYER -FOR PROTECTION AGAINST THE ELEMENTS


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

MIKROFLEECE

OTTAWA

TIGER

150 Grå

380 Marine/lys grå

380 Marine

199 Sort/lys grå

199 Sort

132

7161 UNISEX 300 g/m²

0190 UNISEX 160 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

7161 MIKROFLEECEJAKKE WINDBREAKER OTTAWA (U)

0190 BASIC MIKROFLEECEJAKKE TIGER (U)

Klassisk og tidløs unisex microfleecejakke med wind stopper foer. Elastisk piping på ærmer og i linning. Praktiske lommer med lynlås på front. YKK lynlås. Antipill behandlet.

Unisex microfleecejakke til de store kampagner. Regulerbar linning. Brystlomme og sidelommer med lynlås. Antipill behandlet. YKK lynlås.

Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester microfleece. Fôr: 100% nylon. Størrelser: S-3XL.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% microfleece. Størrelser: S-3XL.


C702 DAME 160 g/m²

C703 UNISEX 160 g/m²

S - XXL

S - 3XL

036 Kornblå/sort

003 Marine/sort

002 Sort/mørk grå

045 Magenta/mørk grå

MIKROFLEECE

C702 ENGLEWOOD (D)

FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

ENGLEWOOD & COLORADO SPRINGS

C703 COLORADO SPRINGS (U)

036 Kornblå/sort

003 Marine/sort

002 Sort/mørk grå

C702 MIKROFLEECEJAKKE ENGLEWOOD (D) C703 MIKROFLEECEJAKKE COLORADO SPRINGS (U) Let figursyet jakke til dame og herre. Raglanærmer. Praktiske stiklommer med lynlås på front. SBS lynlås på front. Regulerbar linning. Antipill behandlet. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: C702 Englewood dame: S-XXL. C703 Colorado Springs unisex: S-3XL.

133


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

LAVAL

POLAR

165 Karbon 380 Marine

199 Sort

7132 UNISEX 300 g/m²

XS - 6XL

7132 POLARFLEECEJAKKE LAVAL (U) Unisex basic fleecejakke. Lynlås i front. Sidelommer og brystlomme med lynlås. To indvendige stiklommer. Flatlock/ overlock sømme. Justerbare manchetter og justerbar linning. Vægt: 300 g/m². Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS-6XL.

134


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

ALBERTVILLE

POLAR

250 Rød 180 Koksgrå 380 Marine 199 Sort

7191 UNISEX 300 g/m²

S - XXL

7191 POLARFLEECEVEST ALBERTVILLE (U) Unisex polarfleecevest med elastisk kontrastpiping og praktiske lommer med lynlås. Regulerbar linning. Antipill behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-XXL.

135


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

VERA & ALASKA

7231 DAME 300 g/m²

7131 UNISEX 300 g/m²

S - XXL

XS - 6XL*

7231 VERA (D)

POLAR

630 Safety gul

680 Safety orange

640 Safety grøn

260 Mørk rød

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort 7131 ALASKA (U)

630 Safety gul

680 Safety orange

640 Safety grøn

260 Mørk rød

335 Azurblå

360 Kornblå

150 Grå

380 Marine

199 Sort

7231 POLARFLEECEJAKKE VERA (D) 7131 POLARFLEECEJAKKE ALASKA (U) Polarfleece til dame og herre med elastisk kontrastpiping og stiklommer. Antipill-behandlet. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 7231 Vera dame: S-XXL. 7131 Alaska herre: XS-3XL. *(380 marine og 199 sort: XS-6XL).

136


7431 DAME 260 g/m²

7421 UNISEX 260 g/m²

S - XXL

S - 3XL

340 Turkis/sort

730 Bright violet/mørk grå 199 Sort/lys grå

POLAR

7431 NOVA SCOTIA (D)

FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

NOVA SCOTIA & THUNDER BAY

7421 THUNDER BAY (U)

340 Turkis/sort

199 Sort/lys grå

7431 FLEECEHÆTTETRØJE NOVA SCOTIA (D) 7421 FLEECEHÆTTETRØJE THUNDER BAY (U) Fleece-hood til dame og herre. Dekorative flatlocksømmer og kontrastdetaljer. Praktiske stiklommer i front med lynlås. YKK glidelås i front. Antipill behandlet. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 7431 Nova Scotia dame: S-XXL. 7421 Thunder Bay unisex: S-3XL.

137


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

REACTOR

POLAR

250 Rød

250 Rød

445 Kiwi

445 Kiwi

335 Azurblå

335 Azurblå

380 Marine

380 Marine

165 Karbon 199 Sort

138

REACTOR VEST

SF08 DAME 235 g/m²

SF07 UNISEX 235 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

165 Karbon 199 Sort

SF10 DAME 235 g/m²

SF09 UNISEX 235 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

SF08 SX-4W POLARFLEECEJAKKE REACTOR (D) SF07 SX-4 POLARFLEECEJAKKE REACTOR (U)

SF10 VX-4W POLARFLEECEVEST REACTOR (D) SF09 VX-4 POLARFLEECEVEST REACTOR (U)

Let polarfleecejakke med lynlås på front. Sidelommer med lynlås og blødt for. Smarte kontrastsømme og chin saver. Antipill behandlet.

Let polarfleecevest med lynlås i front. Sidelommer med lynlås og blødt foer. Smarte kontrastsømme og chin saver. Antipill behandlet.

Vægt: 235 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: SF08 SX-4W dame: XS-XXL. SF07 SX-4 unisex: S-3XL (*sort: S-5XL).

Vægt: 235 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: SF10 VX-4W dame: XS-XXL. SF09 VX-4W unisex: S-3XL (sort: S-5XL).


FLEECE & STRIKKEDE JAKKER

139


JAKKER


FAIRBANKS

SK07 DAME

SK06 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

165 Karbon (H+D)

380 Marine (H+D)

TT EH CE HR NM IC AA LL OUTERWEAR

199 Sort (H+D)

JAKKER

NEW

SK06 PXR-1 / SK07 PXR-1W PARKAJAKKE FAIRBANKS Oplev ekstremvejr med 3 gange så meget selvtillid! Avanceret teknisk parka som giver 3-vejs termisk beskyttelse for at maksimere kernetemperatuen. Termisk skalisolation, sherpa for og reflekterende varmefor. H2XTREME vandtæt/åndbar teknologi, fuld tapede yder skal og isoleret hætte giver dig fuld beskyttelse mod vådt og koldt vejr.

NEW

Kvalitet: 100% Nylon Taslon. Størrelser: SK06 herre: S-3XL. (199 sort: S-5XL) SK07 dame: XS-XXL. Detaljer: • Termisk skalteknolog • Sherpa fleece for • Isoleret snap-off hætte • Front og side lommer • Håndvarmer / brystlommer • Termisk refleks for • Indvendig rib manchetter • Sneskørt • Indvendig brille lomme • Media port

141


JAKKER

NEW

STAVANGER

LET VATTERET KOMFORT - STORMTECHS STAVANGER TERMISK JAKKE OG VEST KOMBINERER FORM OG HØJ FUNKTIONALITET MED DET NYESTE INDENFOR SYNTETISK DUN. 142


STAVANGER

NEW

STAVANGER VEST

SK02 DAME

SK01 HERRE

SK04 DAME

SK03 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

XS - XXL

S - 5XL*

469 Garden green (H+D)

937 Sort/azur (H+D)

380 Marine (H+D+B)

921 Sort/rød (H+D)

956 Rose (D)

915 Sort/grå (H+D+B)

690 469 Burnt orange Garden green (H) (H+D)

937 Sort/azur (H+D)

380 Marine (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

956 Rose (D)

915 Sort/grå (H+D)

SK01 AFP-2 / AFP-2Y / SK02 AFP-2W TERMISK JAKKE STAVANGER

SK03 AFV-1 / SK04 AFV-1W TERMISK VEST STAVANGER

En ergonomisk designet termisk jakke er den ultimative «buffer». Den holder dig varm med ultralet polyfyld. Kan nemt pakkes sammen i egen lomme og forvandles til en blød rejsepude. Denne super isolerende letvægter er perfekt til kølige dage.

Superlet termisk vest af syntetisk dun. Ergonomisk pasform for optimal bevægelse. Vesten kan nemt pakkes sammen i egen lomme og forvandles til en blød rejsepude.

Kvalitet: 100% Nylon. Størrelser: SK01 herre: S-3XL (*915 sort/grå: S-5XL) SK01 børn: XS-XL. SK02 dame: XS-XXL. Detaljer: • Termisk skalteknologi • Vandafvisende finish • Fiber polyfyld • Pakkes i egen lomme • Egonomisk pasform • Påsyet hætte • Mediaport • Inderlomme • Elastiske manchetter • Justerbar linning

THERMAL OUTERWEAR

690 Burnt orange (H)

JAKKER

NEW

Kvalitet: 100% Nylon. Størrelser: SK03 herre: S-3XL (*915 sort/grå: S-5XL) SK04 dame: XS-XXL. Detaljer: • Termisk skalteknologi • Vandafvisende finish • Fiber polyfyld • Pakkes i egen lomme • Egonomisk pasform • Inderlomme • Justerbar linning

143


JAKKER

NEW

NEW

LABRADOR

STOCKHOLM

SK05 DAME

SJ95 DAME

SJ94 HERRE

XS - XXL

XS - XXL

S - 5XL

THERMAL OUTERWEAR

915 Sort/grå (D)

380 Marine (D)

SK05 AFP-3W TERMISK JAKKE LABRADOR Termisk jakke med ultimativ komfort. Denne letvægter følger kroppens bevægelser. ¾ længde og termisk teknologi holder dig varm og beskyttet. 2-vejs lynlås foran er en gennemtænkt detalje som lader dig justere åbningen fra top eller bund. Kvalitet: 100% Nylon. Størrelser: SK05 dame: XS-XXL. Detaljer: • Termisk skalteknologi • Vandafvisende finish • 2-vejs lynlås • ¾ længde • Let og kompakt • Kontueret pasform • Faconsyet ved albuer • Påsyet hætte • Justerbar i taljen • Mediaport

144

199 Sort (D+H)

SJ94 RCX-1 / SJ95 RCX-1W PARKAJAKKE STOCKHOLM Kort beskrevet er dette en vellykket kombination af en trendy og funktionel jakke. Denne vatterede parkajakke er produceret med et vandafvisende finish og med indvendig mesh som reflekterer varmen. Høj termisk beskyttelse til de urbane udflugter. Kvalitet: 100% Polyester. Størrelser: SJ94 herre: S-5XL. SJ95 dame: XS-XXL. Detaljer: • Vannavvisende finish • Vattert Parka med fiberfyll • Festet hette • Heavy Duty 2-veis Vislon glidelås • Vindmanchetter • Indvendig vindflap • Varmereflekterende mesh foer • Indvendig lynlåslomme • Indvendig mediaport • Nem adgang for brodering


JAKKER

SAALBACH

8634 DAME

8633 UNISEX

S - XXL

S - 3XL

165 Karbon

380 Marine

199 Sort

THERMAL OUTERWEAR

8634 SAALBACH (D)

8633 SAALBACH (U)

165 Karbon

380 Marine

199 Sort

8634 TERMISK JAKKE SAALBACH (D) 8633 TERMISK JAKKE SAALBACH (U) Ultralet termisk jakke. Som skabt til de urbane udflugter. De horisontale linier giver jakken et moderne urbant design, som passer godt til hverdag og til casual corporate. Lynlås i front, frontlommer med lynlås og to inderlommer med lynlås og velcro lukning. Elastiske manchetter. Elastisk og justerbar linning. Kvalitet: 20D nylon med 100% polyfill. Størrelser: 8634 dame: S-XXL. 8633 unisex: S-3XL.

145


TECHNICAL OUTERWEAR

THERMAL OUTERWEAR

Teknisk overtøj som er f.eks. vandtæt og vindtæt med åndbar og fugttransporterende egenskaber.

Termisk overtøj med en isolerende egenskab som holder varmen inde og kulden ude.

3 IN 1 SYSTEM JACKETS

SOFTSHELL JACKETS

3-i-en- jakke, hvor yderjakken er af teknisk metervare og inderjakken et termisk og isolerende lag.

Tekniske fritidsjakker til de fleste sæsonner. Vindog vandafvisende yderside og en blød inderside.

LIGHTWEIGHT SHELLS

URBAN CASUAL

Lette tekniske skalljakker med vind- og vandafvisende overflade.

Jakker som passer perfekt til urbane udflugter. Casual stil med et tidsrigtigt og afslappet snit.


FABRIC QUALITY


JAKKER

BLACK ICE THERMAL

SJ71 DAME

SJ70 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

NEW

THERMAL OUTERWEAR

710 Violet (D)

689 Fire orange (H)

915 Sort/granit (H+D)

431 Juvelgrøn (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

935 Sort/elektrisk blå (H+D)

SJ71 X-1W (D) / SJ70 X-1 (H) SKALJAKKE BLACK ICE THERMAL Ultra let og vatteret skaljakke med Stormtech H2XTREME® teknologi med forseglede sømme, vandtætte lynlåse og aftagelig polyfill hætte. Kvalitet: 100% nylon/100% polyester (fôr). Størrelser: SJ70 herre: S-3XL (915 sort/granit: S-5XL) SJ71 dame: XS-XXL. Detaljer: • Tapede sømme • Vandtæt lynlås i front • Indvendig polyesterstrikket manchett • Aftagelig og fôret hette • Justerbar linning • Lynlåslommer i front • Indvendig lomme med lynlås • Chin Saver • Praktisk adgang til bearbejdning

148


8636 DAME

8635 UNISEX

S - XXL

S - 3XL

165 Karbon

THERMAL OUTERWEAR

8636 SIERRA NEVADA (D)

JAKKER

SIERRA NEVADA

199 Sort

8635 SIERRA NEVADA (U)

165 Karbon

199 Sort

8636 TERMISK JAKKE M/HÆTTE SIERRA NEVADA (D) 8635 TERMISK JAKKE M/HÆTTE SIERRA NEVADA (U) Termisk jakke til tur og fritid i et moderne og sporty design.Lynlås i front, frontlommer med lynlås og inderlomme med lynlås. Egen lomme for bearbejdning. Elastisk hætte, manchetter og linning. Justerbar linning. Kvalitet: 20D nylon, 220gr padding. Størrelser: 8636 dame: S-XXL. 8635 unisex: S-3XL.

149


JAKKER

SIERRA NEVADA THERMAL FÆSTET, ELASTISK HÆTTE

INDERLOMME MED LYNLÅS VANDAFVISENDE OVERFLADE OG ISOLERENDE, VARMENDE NYLONFYLL

KONTRASTFARVET LYNLÅS

SIDELOMME MED LYNLÅS

ELASTISKE MANCHETTER

INDVENDIG LOMME FOR BEARBEJDNING

8636 SIERRA NEVADA DAME

JUSTERBAR LINNING

JUST PERFECT FOR YOU® 150


JAKKER

SIERRA NEVADA TERMISK JAKKE MODERNE OG SPORTY, LET OG VARM, PERFEKT TIL TUR OG FRITID.

151


JAKKER

GRAVITY

GRAVITY VEST

SJ59 DAME

SJ58 HERRE

SJ77 DAME

SJ76 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

XS - XXL

S - 5XL*

THERMAL OUTERWEAR

445 Kiwi/sort (H+D)

250 Rød/sort (H+D)

933 Sort/kornblå (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

380 Marine/ koksgrå (H+D)

365 Elektriskblå/sort (H+D)

915 Sort/koksgrå (H+D)

921 365 Sort/rød Elektriskblå /sort (H+D) (H+D)

933 380 915 Sort/kornblå Marine/ Sort/koksgrå (H+D) koksgrå (H+D) (H+D)

SJ59 AFP-1W (D) / SJ58 AFP-1 (H) TERMISK JAKKE M/HÆTTE GRAVITY

SJ77 PFV-2W (D) / SJ76 PFV-2 (H) TERMISK VEST M/HÆTTE GRAVITY

Ultralet og vandafvisende jakke med hætte til dame og herre. Foret hætte med indvendig kontrast. STORMTECH D/W/R slidstærk yderskal.

Ultralet vandafvisende termisk vest til dame og herre. STORMTECH D/W/R holder dig tør og varm i variable vejrforhold. Vatteret med ekstra blødt fôr på indersiden. Kun damemodellen har hætte.

Kvalitet: 100% nylon ripstop med 100% polyester polyfill, 40g. Størrelser: SJ59 dame: XS-XXL. SJ58 herre: S-3XL (915 sort/koksgrå: 4XL-5XL). Detaljer: • Kontraste på lynlås • Elastiske manchetter • Justerbar linning • Innvendig stormflap • Chin saver • Vatteret • Indvendig lomme med media port og brystlomme • Børstet Tricot håndvarmer i sidelommerne

152

445 250 Kiwi/sort Rød/sort (H+D) (H+D)

Kvalitet: 100% nylon ripstop med 100% polyester polyfill, 40g. SJ77 dame: XS-XXL. SJ76 herre: S-3XL (915 sort/koksgrå: 4XL-5XL). Detaljer: • Kontraste på lynlås • Justerbar linning • Ekstra blødt og varmt fôr i sidelommerne. • Innvendig stormflap og chin saver • Chin saver • Indvendig lomme med media port


JAKKER

153


JAKKER

154


BASECAMP VEST

SJ57 DAME

SJ56 HERRE

SJ63 DAME

SJ62 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

XS - XXL

S - 5XL*

591 Seal brown (H+D)

199 Sort (H+D)

791 Imperial (H)

131 Titanium (H+D)

380 Marine (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

250 Rød (H+D)

791 Imperial (H)

380 Marine (H+D)

591 Seal brown (H+D)

199 Sort (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

SJ57 PFJ-4W (D) / SJ56 PFJ-4 (H) TERMISK JAKKE BASECAMP

SJ63 PFV-4W (D) / SJ62 PFV-4 (H) TERMISK VEST BASECAMP

Ultralet og vandafvisende jakke til dame og herre. Kan nemt pakkes sammen i den ene sidelomme.

Ultralet og vandafvisende vest til dame og herre. Kan nemt pakkes sammen i den ene sidelomme.

Kvalitet: 100% nylon. 100% polyester polyfill. Størrelser: SJ57 dame: XS-XXL. SJ56 herre: S-3XL (199 sort: S-5XL) Detaljer: • Vatteret • Elastiske manchetter • Justerbar linning • Sidelommer med lynlås • Chin Saver • Indvendig stormflap • Praktisk tilgang for bearbeiding

Kvalitet: 100% nylon. 100% polyester polyfill. SJ63 dame: XS-XXL. SJ62 herre: S-3XL (199 sort: S-5XL). Detaljer: • Vatteret • Justerbar linning • Sidelommer med lynlås • Chin Saver • Indvendig stormflap • Praktisk tilgang for bearbeiding

THERMAL OUTERWEAR

250 Rød (H+D)

JAKKER

BASECAMP

155


JAKKER

N A U T I L U S Q U I LT E T

SD21 DAME

XS - XXL THERMAL OUTERWEAR

250 Rød (H+D)

335 Azurblå (H+D)

SD20 HERRE

SD23 DAME

SD22 HERRE

S - 5XL*

XS - XXL

S - 5XL*

380 Marine (H+D)

199 Sort (H+D)

250 Rød (H+D)

335 Azurblå (H+D)

380 Marine (H+D)

199 Sort (H+D)

SD21 QX-1W (D) / SD20 QX-1 (H) JAKKE NAUTILUS QUILTET

SD22 KXV-1 (H) / SD23 KXV-1 (D) VEST NAUTILUS QUILTET

Dejlig varm quiltet jakke som er vandafvisende. Elastik i ærmerne og stormflap hele vejen ned ved lynlåsen, gør denne jakke til en perfekt overgangsjakke.

Termisk lag for at sikre varme på kroppen ved udendørs brug. Adgang til brodering

Kvalitet: 100% polyester/100% polyester mikrofleece. Størrelser: SD21dame: XS-XXL. SD20 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R Ytterskal • Quilted body with ultra-soft lining • Internal full-lenght stormflap • Elastiske manchetter • Justerbar linning • Lynlåslommer • Chin saver • Praktisk adgang til bearbejdning

156

NAUTILUS VEST

Kvalitet: 100% polyester/100% polyester mikrofleece. Størrelser: SD22 - herre: S-3XL (199 sort: S-5XL) SD23 - dame: XS-XXL. Detaljer: •D/W/R Ytterskal • Quilted body with ultra-soft lining • Internal full-lenght stormflap • Justerbar linning • Lynlåslommer • Chin saver • Praktisk adgang til bearbejdning


JAKKER

157


JAKKER

AXIS THERMAL

THERMAL OUTERWEAR

920 Sort/orange (H+D+B)

SJ51 DAME

SJ50 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

921 Sort/rød (H+D+B)

939 Sort/gul (H+D+B)

927 Sort/ kornblå (H+D+B)

380 Marine (H+D+B)

199 Sort (H+D+B)

SJ51 GSX-2W (D) / SJ50 GSX-2 (H) / SJ50 GSX-2Y (B) TERMISK JAKKE AXIS THERMAL Stormtech D/W/R holdbart og vandafvisende yderstof. Omvendt tapet lynlås i front. Justerbar linning. Lynlåslommer. Lynlåslommer på forsiden. Heldækkende meshfoer for maksimal veltilation. Kvalitet: 100% Polyester Dobby, 190g med 100% Polyester polyfyll, 140g. Størrelser: SJ51 dame: XS-XXL. SJ50 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) SJ50 GSX-2Y børn: 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, 13/14. (B) = Farven findes i børnestørrelser. Detaljer: • D/W/R Ytterskal • Elastiske manchetter • Lavere rygg • Indvendig lomme • Frontlommer med isolerende foer for hænderne • Udvendig Media lomme • Praktisk tilgang til bearbejdning

158


JAKKER

EXPEDITION

SJ54 HERRE

S - 5XL* SJ55 DAME

XS - XXL

250 Rød (H+D)

165 Karbon (H+D)

199 Sort (H+D)

THERMAL OUTERWEAR

521 Sage heather (H+D)

SJ55 EPK-2W (D) / SJ54 EPK-2 (H) PARKAJAKKE M/HÆTTE EXPEDITION Solid parka med Stormtech H2EXTREME® teknologi. Produceret til at holde dig tør og varm i ekstreme vejrforhold. Kvalitet: 100% Nylon Taslon Oxford, 170g med 100% Polyester linning & Polyfyld. Størrelser: SJ55 dame: XS-XXL. SJ54 herre: S-3XL (199 sort: S-5XL). Detaljer: • Tapede sømme • Sherpa Fleece foer • Aftagelig hætte med snøre og kunstig pels • Fuld længde stormflap • Rib manchetter • Ekstra længde bag • Set-in ærmer • Varme lommer med børstet stof • Indvendig stormflap i full længde. • Inderlomme med media port og lynlås. • Store lommer i front • Mesh lomme til briller/goggles • Praktisk tilgang til logo påsætning

159


JAKKER

COLD WEATHER COMFORT HIGHLY EFFICIENT AND TEMPERATURE REGULATING SYNTHETIC INSULATION—MAXIMUM WARMTH IN EXTREME COLD.

Breathable Water Resistant Compressible

Thermal Efficient

Breathable Water Resistant Compressible

Thermal Efficient

160


JAKKER

EXPEDITION SJ54 EPK-2 / SJ55 EPK-2W Solid parka med Stormtech H2EXTREME® teknologi. Produceret til at holde dig tør og varm i ekstreme vejrforhold.

Removable Faux Fur Trim Faux fur creates turbulence as air passes, heating it up and protecting the face from cold

Stormtech H2XTREME® Waterproof / Breathable Outer Shell offers a high level of water resistance while allowing moisture vapor to exit the garment

Fully Sealed Seams Ensure no water finds its way through seams, leaving you dry and comfortable for hours

Stormtech Thermal Shell Technology High loft synthetic insulation, designed to be lightweight and compressible with maximum thermal efficiency

Rib Cuff Thick and deep cuffs seal in warmth around the wrist area

161


JAKKER

162


JAKKER

EQUINOX

SJ75 DAME

SJ74 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

URBAN CASUAL

199 Sort (H+D)

155 Granit (H+D)

COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ75 QS-1W (D) / SJ74 QS-1 (H) TERMISK JAKKE EQUINOX Superlet vatteret jakke med maksimal beskyttelse mod vind og vejr. Justerbar lining og elastiske manchetter. Kvalitet: 100% nylon. Størrelser: SJ75 dame: XS-XXL. SJ74 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R yderskal • Vatteret i diamantmønster og horisontale linjer • Hovedlynlås med piping • Elastiske manchetter • Justerbar linning • Lynlåslommer • Chin Saver • Praktisk adgang til bearbejdning

163


JAKKER

TECHNICAL CLIMATOLOGY Water and Wind Stay Out

Moisture Vapour Escapes

Outshell

ULTIMATE WET WEATHER PROTECTION THROUGH H2XTREME Membrane ADVANCED WATERPROOF/BREATHABLE TECHNOLOGY. A WATERPROOF OUTER LAYER H2XTREME PREVENTS WATER FROM PENETRATING THE 4 way Stretch EXTERNAL MEMBRANE Lining WHILE ALLOWING VAPOR GENERATED BY THE BODY’S HEAT TO ESCAPE – PERFECT TO KEEP MOISTURE AT BAY, INSIDE AND OUT. ®

®

Water and Wind Stay Out

Moisture Vapour Escapes Outshell

H2XTREME® Membrane

H2XTREME® 4 way Stretch Lining

164


JAKKER

SYNTHESIS

SJ41 DAME

SJ40 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

335 Azurblå

250 Rød

431 Juvelgrøn

COLD

TECHNICAL OUTERWEAR

199 Sort

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ41 RX-1W(D) / SJ40 RX-1(H) SKALJAKKE SYNTHESIS Den ultimative all-around skaljakke med H2EXTREME vandtæt og åndbar teknologi. Dette er af Stormtechs mest avancerede og ergonomisk tilpassede jakker. Tapede sømme, YKK lynlås. Lynlås på lommer på bryst, sider og ærme. Justerbar hætte og justerbar velcro manchetter. Kvalitet: 100% Polyester 3-Lags med 100% Polyester Tricot Backing, 190g. Størrelser: SJ41 dame: XS-XXL. SJ40 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • Tapede sømme • YKK AquaGuard lynlås i front • Krummede ærmer for optimal pasform • Multijusterbar hætte • Lynlås under ærmer for ekstra ventilering • Ekstra slidstærke sidelommer

165


JAKKER

SNOWBURST

SYNTHESIS

TECHNICAL OUTERWEAR

SB06 UNISEX

SB08 UNISEX

S - 5XL*

XS - 5XL*

180 Koksgrå

199 Sort

180 Koksgrå

COLD

166

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

199 Sort

COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SB08 EP-3 SKALBUKSER SNOWBURST (U)

SB06 RXP-1 SKALBUKSER SYNTHESIS (U)

Basic beskyttelse til kolde og våde forhold. Teknisk stof som isolerer og er åndbart. Tapede sømme og sidelommer. Lynlås nederst på benene.

Skalbuks mod koldt og fugtigt vejr. Tapede sømme, vandtætte lynlåse og masser af stretch holder dig tør og komfortabel. Justerbar linning, sidelommer med lynlås, lynlås ved benene.

Kvalitet: (199 Sort) 100% Polyester, 180g. (180 Koksgrå) 100% Polyester, 205g. Størrelser: *199 sort: XS-5XL, 180 koksgrå: XS-3XL. Detaljer: • Tapede sømme • Ergonomisk pasform • Forstærkede sømme • Lynlås i siderne • ”Snefang”

Kvalitet: (199 Sort) 100% Polyester Mechanical Stretch bonded with 100% Polyester Single Jersey, 205g. (180 Koksgrå) 100% Polyester bonded with 100% Polyester Single Jersey, 265g. Størrelser: *199 sort: XS-5XL, 180 koksgrå: XS-3XL. Detaljer: • Tapede sømme • Vandtætte lynlåser • Ergonomisk pasform • Forstærkede sømme • Lynlås i siderne • ”Snefang” • Justerbar linning


JAKKER

SIDEWINDER

SJ38 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

199 Sort (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

924 Sort/limegrøn (H+D)

TECHNICAL OUTERWEAR

937 Sort/azur (H+D)

SJ39 DAME

SJ38 HGL-1(H) / SJ39 HGL-1W(D) LET SKALJAKKE SIDEWINDER Let og vandafvisende skaljakke med hætte til dame og herre. Vævet 4-vejs stretch gør den ekstraelastisk og komfortabel. Udvendig brystlomme med lynlås i eget kontrastfelt. Sidelommer med lynlås. Justerbar linning og velcro manchetter. Kvalitet: 88% nylon/12% spandex. Størrelser: SJ38 herre: S-3XL (*199 sort: 4-5XL) SJ39 dame: XS-XXL. Detaljer: • Fast hætte • Indvendig Stormflap • Udvendig brystlomme med lynlås • Lynlåser i kontrastfarve • Sidelommer med lynlås • Justerbar linning • Justerbare velcromanchetter

167


JAKKER

NEW COLOUR

PATROL

NEW

SJ33 DAME

SJ32 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

TECHNICAL OUTERWEAR

NEW

710 Violet (D)

689 Fire orange (H)

431 Juvelgrøn (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

380 Marine (H+D)

180 Koks (H+D)

915 Sort/granit (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

935 924 Sort/ Sort/limegrøn elektrisk blå (H+D) (H+D) COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ32 XB-3 (H) / SJ33 XB-3W (D) SKALJAKKE PATROL Teknisk softshell jakke til ekstreme vejrforhold. Detaljer som fuldt forseglede sømme, aftagelig og justerbar hætte, vandtætte lynlåse, dobbelte brystlommer, Chin saver, jusberbar lining og manchetter. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: SJ32 herre: S-3XL (*915 sort/granit: S-5XL) SJ33 dame: XS-XXL. Detaljer: • Indvendig foer i lommer • Dobbelte brystlommer • Chin saver • Justerbar linning • Manchetter • Tapede sømmer • Aftagelig/justerbar hætte • Vandtætte lynlåser

168


JAKKER

EXPEDITION

SJ21 DAME

SJ20 HERRE

XS - XXL

S - 3XL

381 Navy melange (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

380 Marine (H+D)

927 Sort/kornblå (H+D)

TECHNICAL OUTERWEAR

365 Elektrisk blå/sort (H+D)

165 Karbon (H+D)

915 Sort/grå (H+D)

COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ20 XB-2M (H) / SJ21 XB-2W (D) SKALJAKKE 3-LAGS EXPEDITION Stormtech 3-lags H2XTREME. Jakken er konstrueret til alsidige vejrforhold. Storsælger i Europa. Kvalitet: 3-lag: 100% Polyester. Single jersey. Størrelser: SJ20 herre: S-3XL. SJ21 dame: XS-XXL. Detaljer: • 15.000/15.000 vandtæt/åndbar yderskal • Tapede sømme • Vandtæt lynlås i front • Krummede ærmer for optimal pasform • Indvendig Stormflap i fuld længde med Chin Guard • Aftagelig og justerbare hætte • Justerbar linning • Lynlås under ærmer for ekstra ventilering • Vandtæt brystlomme med indvendig Media Port i gummi • Logo på højre ærme • Praktisk adgang til bearbejdning • Vandtæt membran

169


VEJR OG KLIMA VAND- OG ÅNDBARHED

Vandafvisende og åndbare egenskaber i lamineringsprocessen gør fugttransporten mere effektiv, samtidig med at den hindrer fugt i at trænge ind. Dette sikrer at tekstilet forbliver både varmt og tørt indvendigt og dermed holder sig tør og varm længere.

WATER PROOF LEVEL

WATER WATERPROOF RATINGS PROOF

BASIC RESISTANCE

600mm – 2,000mm

BREATHABILITY

1,000g/m2

LEVEL

WATER PROOF LEVEL

BASIC | LEVEL 1 EXTREME HIGH (600mm RESISTANCE RESISTANCE – 2,000mm + 1,000g/m2 breathability)

Basic niveau af vandafvisende og åndbare 8,000mm egenskaber. 2,000mm Tåler lettere nedbør op til 2 timer med moderat aktivitet. 15,000mm 8,000mm BREATHABILITY BREATHABILITY

5,000g/m2

15,000g/m2

HIGH | LEVEL 2 (2,000mm – 8,000mm + 5,000g/m2 breathability)

D/ W/R

Medium niveau af vandafvisende og moderate åndbare egenskaber. Tåler lettere nedbør fra 2-8 timer med moderat aktivitet.

EXTREME | LEVEL 3 (8,000mm – 15,000mm + 15,000g/m2 breathability) Højeste niveau af vandafvisende og åndbare egenskaber. Fuld regnbeskyttelse. Tåler kraftig nedbør og våd sne under moderat til høj aktivitet.

KLIMARANGERINGER

STORMTECH overtøj er felt-testet i et bredt spekter af klima og vejrforhold. Dette gør det nemt for dig at vælge det produkt der passer til netop dit eventyr.


H2X-DRY® Fabric

Outshell

H2X-DRY® Fabric

Breathable

H2XTREME® Membrane

H2XTREME® 4 way Stretch MoistureH2XTREME® Lining Vapour Escapes 4 way Stretch Lining H2XTREME® Outshell 4 way Stretch Lining

Compressible

Moisture Wicking Yarn Moisture Wicking Yarn

H2X-DRY® Fabric

H2XTREME®

4 way Stretch TECHNICAL CLIMATOLOGY Lining

Den ultimative vandtætte og åndbare teknologi er udviklet af STORMTECH H2XTREME®. Produkterne leverer en minimum vandsøjle og åndbarhed på 5,000mm/5,000g/m2/24hr som holder dig varm og tør uanset vejrforholdet.

Moisture Vapour Escapes

Water and Wind Stay Out

ACTIVE MOISTURE MANAGEMENT

Body Vapour

Moisture Wicking Yarn

Breathable

Water Resistant Water Resistant

Thermal Efficient

Breathable

Thermal Efficient

Water Resistant

Thermal Efficient

Compressible

Air Flow

H2XTREME® Membrane

Water Resistant

Compressible

TEKNOLOGI

Water and Wind Stay Out

Breathable

Compressible

Body Body Body Vapour VapourVapour

H2X-DRY® Fabric

H2XTREME® Membrane

Air Flow Air Flow Air Flow

Water and Wind Stay Out Water and Wind Stay Out Water and Wind Stay Out H2XTREME® Membrane

Moisture Vapour Escapes Moisture Vapour Escapes Outshell Moisture Vapour Outshell Escapes

H2X-DRY er en permanent fugtstyrende teknologi udviklet i selve tekstiltrådene. Moisture transporterer fugten bort fra H2X-DRY Wicking Yarn huden.

LIGHTWEIGHT ELEMENTAL DEFENSE Syntetisk isolation som Thermal er designet til at Efficient opretholde termiske egenskaber under ekstreme vejrforhold. Det inderste fór er meget effektivt, let, komprimerbart og giver en overlegen modstand og pålidelighed i kolde vejrforhold.

Breathable

H2X-DRY® Fabric

Water Resistant

Air Flow

Outshell

Body Vapour

H2XTREME® Membrane

Compressible

H2XTREME® 4 way Stretch Lining

D/ W/R D/ W/R D/ W/R

UV SUN

U LT R AV I O L E T U PF

50+

R E S I S TA N T

PROTECTION

U LT R AV I O L E T R E S I S TA N T U LT R AV I O L E T R E S I S TA N T

Thermal Efficient

Moisture Wicking Yarn

D/W/R OUTER SHELL Fabrics D/W/R repellency fight off dry soil and spills, and D/W/R treated OUTERwith SHELL provide highly effective andrepellency long-lasting water-repellent protection. Fabrics treated D/W/R fight off dry soil and spills, and D/W/R YTTERSKALL D/W/R OUTERwith SHELL provide highly effective and long-lasting water-repellent protection. Metervaren behandlet “STORMTECH DWR repellency”. Fabricser treated with med D/W/R repellency fight off dry soil and spills, and

Denne behandling at stoffet tørre pletter som jord protection. provide highlygør effective andafviser long-lasting water-repellent og andet smuds og har desuden en yderst effektiv og langvarig vandafvisende egenskab.

UVR | ANTI-SNAG engineered with built-in sun protection that will not wear off. UVR | are ANTI-SNAG UPF Fabrics Fabric engineered toprotection resist snagging. Metervare built-in sun Fabrics engineered with built-in sun protection that will not wear off. UVR med |isare ANTI-SNAG Fabric engineered to resist snagging. Fabricsisare engineered with built-in sun protection that will not wear off. ANTI-SNAG Fabric iserengineered to resist snagging. Metervaren smudsafvisende.

STORMTECH HD OUT SHELL

O U T S H E L L O U T S H E L L

O U T S H E L L

STORMTECH HD OUT SHELL It is a heavy-duty, taslon og polyester fabric constructed to STORMTECH HDhighly-durable, OUT SHELL Stormtech HD Out Shell er et meget holdbart slidstærkt Taslon withstand the er most rigoroustiland extreme and industries. It is a heavy-duty, highly-durable, taslon polyester fabric constructed to polyesterstof, som konstruert at modstå deapplications mest ekstreme vejr

STORMTECH HD OUT SHELL

forhold. withstand the mosthighly-durable, rigorous and extreme applications and industries.to It is a heavy-duty, taslon polyester fabric constructed withstand the most rigorous and extreme applications and industries.


JAKKER

NEW

AVALANCHE

SJ96 DAME

SJ97 HERRE

XS - XXL

XS - 5XL*

3 IN 1 SYSTEM JACKETS

199 Sort (H+D)

180 Koks (H+D)

380 Marine (H+D)

360 Kornblå (H+D)

SJ96 SSJ-2 / SJ97 SSJ-2W 3-IN-1 SYSTEMJAKKE AVALANCHE 3-i-1 systemjakke som kan tilpasses vejret. Isolerende inderjakke og superlet yderjakke med H2EXTREME vandtæt/ åndbar yderskal som enkelt kan lynes af og på. Lækker design med rene linier og god længde. Kvalitet: 100% polyester twill med 100% polyster taft. Størrelser: SJ98 herre: S-3XL.(*199 sort, 180 koks: S - 5XL) SJ97 dame: XS-XXL. (199 sort, 180 koks: XS - 3XL) Detaljer: • Forseglede sømme • Faconsyet ved albuer • Aftagbar justerbar hætte • Ergonomiske lynlås hængere • Inderlomme

172

NEW


JAKKER

FUSION

ATMOSPHERE

DAME

HERRE

XS - XXL

S - 5XL

SJ60 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

250 Rød/sort (H+D)

481 Tretopgrøn/sort (H+D)

380 Marine/grå (H+D)

915 Sort/granit (H+D)

3-IN-1

3-IN-1

INTERCHANGEABLE OUTSHELL-LINER

INTERCHANGEABLE OUTSHELL-LINER

3 IT NH 1E R SM YS AT LE M OU JA TE CR KW ET ES AR

360 Kornblå/sort (H+D)

199 Sort

SJ61 DAME

SJ61 SSJ-1W (D) / SJ60 SSJ-1 (H) 3-IN-1 SYSTEMJAKKE ATMOSPHERE SD25 VPX-4W (D) / SD24 VPX-4 (H) 5-IN-1 SYSTEMJAKKE FUSION 5-i-én H2EXTREME Parka multilayer softshell system jakke. Inderjakken og ærmerne er fóret og kan lynes af. Vandtæt og åndbar teknologi på et højt niveau Kvalite: 100% polyester med Taffeta fór. Størrelser: SD25 dame: XS-XXL SD24 herre S-5XL Detaljer: • Forseglede sømme • Zip-out polyfill inderjakke med aftagelige ærmer. • Længde til midt på låret – Parka. • Lynlåse på lommer på ærmer, på front og indvendig lomme • Aftagelig hætte

Designet til at optimere brugsmuligheder og funktion. Denne ATMOSPHERE H2XTREME 3-i-1 jakke er meget alsidig og dækker næsten ethvert behov. Foret kan nemt lynes af og bruges som let overtøj. Yderjakken er vandtæt og åndbar. Kvalitet: 97% polyester/3% spandex med 100% polyester fleece. Foer: 40 g/m2, 100% polyester. Størrelser: SJ61 dame: XS-XXL. SJ60 herre: S-3XL (*915 sort/granit og 360 kornblå/sort: S-5X). Detaljer: • Aftagelig, vatteret inderjakke • Formsydd, aftagelig og justerbar hætte • Sveiset, justerbare velcro manchetter • Indvendig mediaport • Udvendig medialomme • Udvendig stormflap i fuld længde • Justerbar linning, og længre bagstykke • Lynlåslommer med vindbeskyttelse • Varmt foer i hals og lommer • Praktisk adgang til bearbejdning

173


JAKKER

MATRIX

SJ79 DAME

SJ78 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

3 IN 1 SYSTEM JACKETS

710 Violet (D)

689 431 365 Fire orange Juvelgrøn Elektriskblå (H) (H+D) (H+D)

915 Sort/granit (H+D)

EXTREME COLD

935 Sort/blå (H+D)

921 Sort/rød (H+D)

0˚C (32˚F) TO

-20˚C (-4˚F)

380 Marine (H+D)

180 Koksgrå/sort (H+D) 3-IN-1 INTERCHANGEABLE OUTSHELL-LINER

SJ79 XB-4W (D) / SJ78 XB-4 (H) 3-IN-1 SYSTEMJAKKE MATRIX Jakken som tilpasser sig sæsonnen. Denne systemjakke er en redefineret 3-i-1 jakke med en H2EXTREME® vandtæt og åndbar yderskal. Ergonomisk tilpasset og forseglede sømme. Superlet, aftagelig og robust termisk mellemlag, som enkelt kan zippes af og på efter behov. Denne kombo giver dig en definitiv ny oplevelse af en 3-i-1 jakke. Kvalitet: (Solid Fabric) 100% Polyester Mechanical Stretch Bonded with 100% Polyester Single Jersey, 240g. (Charcoal Twill) 100% Polyester Bonded with 100% Polyester Single Jersey, 265g. Størrelser: SJ79 dame: XS-XXL. SJ78 herre: S-3XL (*915 sort/granit: S-5XL) Detaljer: • Tapede sømme • Krummede ærmer for optimal pasform • Vandtætte lynlåser • Storm hætte • Justerbar hætte • Ekstra slitesterke sidelommer

174


JAKKER

MATRIX 3 IN 1 SJ78 XB-4 / SJ79 XB-4W DESIGNED TO PROTECT YOU FROM THE ELEMENTS

Stormtech H2XTREME®

Waterproof / Breathable Outer Shell offers a high level of water resistance while allowing moisture vapor to exit the garment

Sealed Seams

Ensure no water finds its way through seams, leaving you dry and comfortable for hours

Ergonomic Design

Designed for an ergonomic fit and optimal range of motion without compromising performance in harsh conditions

Stormtech Thermal Shell Technology

High loft synthetic insulation, designed to be lightweight and compressible

OUTER SHELL

INNER JACKET

3-IN-1 JACKET

175


JAKKER

176


JAKKER

177


JAKKER

NEW

GREENWICH

SOFTSHELL JACKETS

335 Azur (H+D)

SK09 DAME

SK08 HERRE

XS - 3XL

S - 5XL*

199 Sort (H+D)

250 Rød (H+D)

155 Granit (H+D)

380 Marine (H+D)

SK09 KS-3W / SK08 KS-3 SOFTSHELLJAKKE GREENWICH En vejrbestandig letvægter i nyt design. Softshelljakken som er designet til at følge dig og dine bevægelser. PFAC -fri vandafvisende windbreaker. Reflekskontraster ved skuldrene giver ekstra synlighed i mørket. Kvalitet: 100% polyester interlock limt med 100% polyester bird-eye mesh. Størrelser: SK08 herre: S-3XL. (199 sort, 155 granit, 380 marine: S-5XL) SK09 dame: XS-3XL. Detaljer: • Vandtæt/åndbar limet skall • Rekfleks • Inderlomme • Mediaport

178

NEW


JAKKER

EDISON

8639 DAME

8638 UNISEX

S - XXL

S - 3XL

931 Marine/grå

915 Sort/grå

8638 EDISON (U)

931 Marine/grå

915 Sort/grå

ST OH FE TR SM HE AL L OU JA TE CR KW ET ES AR

8639 EDISON (D)

8639 SOFTSHELLJAKKE EDISON (D) 8638 SOFTSHELLJAKKE EDISON (U) Softshelljakke med hætte til dame og herre. Vandafvisende og elastisk overflade med blød fleece på indersiden. Behagelig og funktionel jakke til tur og fritid med et flot snit. Justerbar hætte med skygge, elastiske manchetter og justerbar linning. Lynlås i front. Sidelommer og brystlomme med lynlås og to indvendige stiklommer. Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 96% polyester / 4% elastan. Størrelser: 8639 Edison dame: S-XXL. 8638 Edison herre: S-3XL.

179


JAKKER

EDISON SOFTSHELL

JUSTERBAR HÆTTE OG KONTRASTLINNING

BRYSTLOMME MED LYNLÅS VANDAFVISENDE OG ELASTISK STOF MED BØRSTET INDERSIDE.

KONTRASTFARVET LYNLÅS SIDELOMME MED LYNLÅS

ELASTISKE MANCHETTER

8638 EDISON UNISEX

JUSTERBAR LINNING

JUST PERFECT FOR YOU® 180


JAKKER

EDISON SOFTSHELLJAKKE BEHAGELIG OG FUNKTIONEL JAKKE TIL TUR OG FRITID

181


JAKKER

CRUISE

SJ44 DAME

SJ43 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

SOFTSHELL JACKETS

360 Kornblå (H+D)

380 Marine (H+D)

199 Sort (H+D)

COLD

+10˚C (50˚F) TO

-10˚C (14˚F)

SJ44 XSJ-1W (D) / SJ43 XSJ-1 (H) SOFTSHELLJAKKE CRUISE 2-lags H2EXTREME® 4-vejs stretch gør denne jakke komfortabel og bevægelig. Justerbar hætte og velcrolukning på manchetter. Inderlomme med mediaport, lynlåslommer i sider og på ærme. Kvalitet: 97% Polyester, 3% Spandex Bonded with 100% Polyester Fleece, 300g. Størrelser: SJ44 dame: XS-XXL. SJ43 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • 4-vejs stretch • Justerbare manchetter velcro • Justerbar krave • Justerbar linning • Forlænget bagside • Stormflap • Indvendig lynlåslomme med mediaport • Praktisk adgang til bearbejdning

182


JAKKER

HARRISBURG

LION

ST OH FE TR SM HE AL L OU JA TE CR KW ET ES AR

921 Sort/rød

380 Marine

922 Sort/turkis 360 Kornblå

360 Kornblå

8601 UNISEX 000 Hvid/sort

199 Sort/grå

0200 UNISEX

S - 3XL

S - XXL

8601 STRETCHSOFTSHELL JAKKE M/HÆTTE HARRISBURG (U) Unisex jakke i stretchsoftshell og moderigtigt design. Dekorative flatlock søm og kontrastdetaljer. Elastisk linning og justerbar hætte. Velcrolukning på ærmer. YKK lynlås. Vandtætthet: 5.000-6.000 mm. Pusteævne: 2.000-3.000 g/m²/24.

0200 BASIC SOFTSHELLJAKKE LION (U) Fin og praktisk unisex softshell jakke. Elastisk regulering i linning og velcrolukning på ærmer. Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan. Størrelser: S-3XL.

Vægt: 310-320 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan. Størrelser: S-XXL.

183


JAKKER

A LT O O N A & WILLIAMSPORT

ORBITER

8645 DAME

8644 UNISEX

SD02 DAME

SD01 UNISEX

S - XL

S - 6XL*

XS - XXL

S - 5XL*

SOFTSHELL JACKETS

8645 ALTOONA (D)

730 Bright violet

380 Marine

915 Sort/grå (H+D)

199 Sort

921 Sort/rød (H+D)

935 Sort/blå (H+D)

924 Sort/lime (H+D)

380 Marine (H+D)

8644 WILLIAMSPORT (U)

360 Kornblå

380 Marine

180 Koksgrå

199 Sort

SD01 KSB-1 / SD02 KSB-2 SOFTSHELLJAKKE ORBITER 8645 SOFTSHELLJAKKE ALTOONA (D) 8644 SOFTSHELLJAKKE WILLIAMSPORT (U) Softshelljakke til herre. Elastisk og justerbar linning. Velcrolukning på ærmer. YKK lynlås. Vægt: 270 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan. Størrelser: 8645 Altoona dame: S-XL. 8644 Williamsport unisex: S-3XL. (*Sort og marine: S-6XL)

184

High-performance mid-layer sport softshell jakke. Vandafvisende. Lynlåse ved lommerne med blødt for. Chin saver og fleece på ryggen sikrer dig varme og komfort. H2XTREME® vandtæt yderlag og en letvægts H2X-DRY base. Kvalitet: 100% Polyester / 8% elastan limt med 100% Polyester fleece. Størrelser: SD01 - herre: S - 3XL. (*915 sort/granit: S - 5XL) SD02 - dame: XS - XXL. Detaljer: • D/W/R Ytterskal • Lynlåslommer • Chin saver


JAKKER

OZONE HOODED SHELL

SJ15 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

445 Kiwi (H+D)

690 Orange (H+D)

250 Rød (H+D)

365 Elektriskblå (H+D)

155 Granit (H+D)

199 Sort (H+D)

LIGHTWEIGHT RAINSHELLS

SJ16 DAME

SJ16 TMX-1W (D) / SJ15 TMX-1 (H) SKALLJAKKE M/HÆTTE OZONE HOODED SHELL Superlet og urban inspireret skaljakke med hætte. Stiligt design med et «clean-cut». Meshpaneler i siderne for ventilation. Ergonomsik tilpasset på skuldre og albuer for optimal bevægelse. Sidelommer med lynlås, hvori jakken let kan pakkes sammen, så den fylder minimalt. Kvalitet: 100% Polyester 65g/m2. SJ16 dame: XS-XXL. SJ15 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) Detaljer: • D/W/R yderskal • Krummede ærmer for optimal pasform • «Scuba»-hætte • Kontrastlinning • Sammenleggbar i den ene lommen • Justerbar linning (kun damemodel)

185


JAKKER

AXIS

AXIS BUKSE

SJ06 DAME

SJ05 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

LIGHTWEIGHT RAINSHELLS

355 Kongeblå/ sort (H+D)

365 Elektriskblå/ flammerød (H+D)

450 Grøn/sort (H+D)

246 Sportsrød/sort (H+D+B)

932 Sort/grøn (H+D)

924 Sort/limegrøn

939 Sort/gul (H+D+B)

920 Sort/ orange (H+D)

921 Sort/rød (H+D+B)

940 Sort/ maroon (H+B) 199 Sort (H+D+B)

927 Sort/ kornblå (H+D)

186

199 Sort (H+D+B)

150 Grå/sort (H+D)

380 Marine (H+D+B)

380 Marine (H+D)

SJ06 GSX-1W (D) / SJ05 GSX-1 (H) / SJ05 GSX-1Y (B) LET SKALJAKKE AXIS

SB02 GSXP-1W / SB01 GSXP-1 / SB01 GSXP-1Y FRITIDSBUKSE AXIS

Ultralet og blød vandafvisende rip-stop jakke til herre. Kontraster i lynlås på sidelommer og front. STORMTECH D/W/R slidstærk vandafvisende yderskal. Åndbart meshfoer for ekstra komfort. Indvendig Media lomme. Elastiske manchetter og justerbar linning.

Ultralet og blød vandafvisende rip-stop bukser til dame. Matcher GSX-1/1W Axis Shell jakke og CSX-2/2W CYCLONE. STORMTECH D/W/R slidstærkt vandafvisende yderskal. Sideåbning nederst i benene med velcrolukning. Lommer med lynlås. Elastisk og justerbar linning.

Kvalitet: 100% polyester/Dobby 85g. Størrelser: SJ06 dame: XS-XXL. SJ05 herre: S-3XL (*199 sort: S-5XL) SJ05 børn: 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, 13/14. (B) = Farven findes i børnestørrelser.

Kvalitet: 100% polyester, Dobby 85g. Størrelser: SB02 dame: XS-XXL. SB01 herre: S-3XL. SB01 børn: 5/6-7/8-9/10-11/12-13/14. (B) = Farven findes i børnestørrelser.


JAKKER

ZÜRICH

NAUTILUS

SJ09 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

445 Kiwi (H+D)

250 Rød (H+D)

335 Azurblå (H+D)

380 Marine (H+D)

165 Karbon (H+D)

199 Sort (H+D)

380 Marine

SJ10 KX-1W (D) / SJ09 KX-1 (H) SKALJAKKE NAUTILUS

199 Sort

8643 UNISEX

S - 3XL

8643 WINDBREAKER ZÜRICH (U) Vandafvisende unisex jakke. Vindbreaker og regulerbar linning. YKK lynlås. Kvalitet: 100% nylon, Taslon 288T. Størrelser: S-3XL.

LIGHTWEIGHT RAINSHELLS

130 Sølvgrå (H+D)

SJ10 DAME

Ultrablød og let skaljakke med STORMTECH D/W/R teknologi. Vandafvisende yderskal med meshfoer og ekstra ventilation i ryggen for maksimal komfort. Justerbar linning og aftagelig hætte. Hætten pakkes nemt ind i kraven. Lynlåslommer og justerbar velcrolås på manchettene. Refleksdetaljer på skuldrene. Kvalitet: 100% polyester pongee. Størrelser: SJ10 dame: XS-XXL. SJ09 herre: S-3XL (*199 sort, 380 marine: S-5XL) Detaljer: • D/W/R yderskal • Sammenleggbar i lomme • Justerbar hætte og manchetter • Mesh på rygg som ventilerer • Lynlåslommer • Justerbar linning • Hætten kan foldes ind i kraven • Reflekterende piping på skuldre

187


JAKKER

NEW

WATERFALL

LIGHTWEIGHT RAINSHELLS 199 Sort (H+D)

SJ93 DAME

SJ92 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

380 Marine (H+D)

490 Jaktgrøn (H)

230 Raspberry (D)

4,000mm

SJ93 WRB-2W / SJ92 WRB-2 REGNJAKKE WATERFALL Klassisk vand- og vindafvisende regnjakke med ekstra længde. En moderne og retro-inspireret version med en mat overflade som giver god vejrbeskyttelse. Kvalitet: 100% polyuretan med 100% polyester fôr. Størrelser: SJ92 herre: S-3XL (Sort: S-5XL) SJ93 dame: XS-XXL Detaljer: • Vandtætte sømme • Elastiske manchetter • Hel lynlås og trykknaplukning i front • Sidelommer • Justerbar hætte med snoretræk • Høj hals • Beskyttet mesh i ryggen • Luft under ærmer • Damemodellen har bælte

188

NEW


SQUALL

SJ90 HERRE

XS - XXL

S - 5XL*

380 Marine (H+D)

490 Jaktgrøn (H+D)

LIGHTWEIGHT RAINSHELLS

199 Sort (H+D)

SJ91 DAME

JAKKER

NEW

650 Gul (H+D)

4,000mm

SJ91 WRB-1W / SJ90 WRB-1 REGNJAKKE SQUALL Klassisk vand- og vindafvisende regnjakke med ekstra længde. En moderne og retro-inspireret version med en mat overflade som giver god vejrbeskyttelse.

NEW

Kvalitet: 100% polyuretan med 100% polyester fôr. Størrelser: SJ92 herre: S-3XL (Sort: S-5XL) SJ93 dame: XS-XXL Detaljer: • Vandtætte sømme • Elastiske manchetter • Trykknapplukning i front • Sidelommer • Justerbar hætte med snoretræk • Høj hals • Beskyttet mesh i ryggen • Luft under ærmer

189


SPORT


SPORT

EAZE

T- S H I R T S

145 Gråmeleret

385 Marinemeleret

180 Koksmeleret

0-HALS

O-HALS

N13J DAME 145 g/m²

N13I UNISEX 145 g/m²

S - XXL

S - 3XL

N13I T-SHIRT MELANGE EAZE (U) N13J T-SHIRT MELANGE EAZE (D) Pro-dry t-shirt i trendy meleret stof til dame og herre. Åndbar og fugttransporterende. Reflekstryk øverst på ryggen og nederst på venstre side. Slids og let buet bagside for en flatterende facon. Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: N13J dame: S-XXL. N13I herre: S-3XL.

191


SPORT

SWAN & DRAGON

O-HALS

O-HALS

0112 DAME 145 g/m²

0111 UNISEX 145 g/m²

S - XXL

XXS - 6XL*

T- S H I R T S

0112 SWAN (D)

000 Hvid

630 Safety gul

730 Bright violet

250 Rød

680 Safety orange

360 Kornblå

340 Turkis

640 Safety grøn

380 Marine

199 Sort 0111 DRAGON (U)

000 Hvid

630 Safety gul

250 Rød

680 Safety orange

360 Kornblå

340 Turkis

640 Safety grøn

380 Marine

199 Sort

0112 BASIC PRO-DRY T-SHIRT SWAN (D) 0111 BASIC PRO-DRY T-SHIRT DRAGON (U) Teknisk Pro-Dry t-shirt. Dekorative søm. Åndbart og fugttransporterende stof gør den perfekt til aktivitet. Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 0112 Swan dame: S-XXL. 0111 Dragon herre: XXS (8/10 år), XS-3XL.

192


DRAGON KONTRAST

SPORT

NEW

O-HALS

0113 UNISEX 145 g/m²

XXS - 3XL

199 Sort/hvid

630 Safety gul/sort

680 Safety orange/sort

250 Rød/sort

360 Kornblå/marine

380 Marine/kornblå

145 Gråmeleret/sort

915 Sort/gråmeleret

T- S H I R T S

000 Hvid/sort

0113 BASIC PRO-DRY T-SKJORTE DRAGON KONTRAST (U)

NEW

Kontrastversion af vores populære 0111 Dragon Pro-Dry t-shirt. Unisex. Åndbar og fugttransporterende. Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% polyester, Pro-Dry. Størrelser: XXS (8/10 år)-3XL.

193


SPORT

RUN

O-HALS

O-HALS

N09J DAME 145 g/m²

N09I UNISEX 145 g/m²

S - XXL

S - 3XL

T- S H I R T S

N09J RUN (D)

N09I RUN (U)

000 Hvid

000 Hvid

630 Safety gul

630 Safety gul

230 Raspberry

250 Rød

250 Rød

360 Kornblå

360 Kornblå

380 Marine

380 Marine

165 Karbon

165 Karbon

199 Sort

199 Sort

N09J INTERLOCK T-SHIRT RUN (D) N09I INTERLOCK T-SHIRT RUN (U) Pro-dry t-shirte til dame og herre. Heldækkende mesh på sidefelt og bagsiden for optimal ventilation og komfort. (Farve 165 karbonmeleret har ikke meshfelt på ryg og side.) Reflekstryk øverst på ryggen og nederst på venstre side. Let buet bagside på damemodellen for en flatterende facon. Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: N09I herre: S-3XL. N09J dame: S-XXL.

194


SPORT

FOX

O-HALS

0110 UNISEX 145 g/m²

XS - 3XL

630 Safety gul

220 Magenta

250 Rød

680 Safety orange

360 Kornblå

340 Turkis

640 Safety grøn

120 Lys grå

380 Marine

199 Sort

T- S H I R T S

000 Hvid

0110 BASIC PRO-DRY T-SHIRT FOX (U) Vores bedstsælgende unisex Pro-Dry behandlet t-shirt. Dekorative kontrastsøm. Det åndbare og fugttransporterende stof gør den perfekt til sport. Vægt: 145 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XXS (8/10 år). XS-3XL.

195


SPORT

196


1460 DAME 160 g/m²

1400 UNISEX 160 g/m²

S - XXL

XS - 3XL

SPORT

WEMBLEY & ROSARIO

1460 ROSARIO (D)

710 Violett/sort

340 Turkis/sort

921 Sort/rød

199 Sort/grå

T- S H I R T S

000 Hvid/grå

1400 WEMBLEY (U)

000 Hvid/grå (B)

230 Raspberry/sort (B)

260 Mørk rød/grå (B)

650 Gul/sort

420 Limegrøn/sort (B)

340 Turkis/sort (B)

921 Sort/rød (B)

199 Sort/grå (B)

690 Orange/hvid

343 Brilliantblå/safety gul (B)

360 Kornblå/grå (B)

380 Marine/hvid (B)

914 Marine/kornblå (B)

1460 PRO-DRY KONTRAST T-SHIRT ROSARIO (D) 1400 PRO-DRY KONTRAST T-SHIRT WEMBLEY (U) En af vores bedstsælgende sports T-shirts til dame og herre. Åndbart og svedtransporterende Pro-Dry stof gør den perfekt til aktivitet. Bredt farveudvalg som passer til de fleste firma- og sportslogoer. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 1460 Rosario dame: S-XXL. 1400 Wembley unisex: XS-3XL. Barn: 4/6, 8/10, 12/14. (B) = farven findes i bærnestørrelse.

197


SPORT

BOSTON & CHICAGO

O-HALS

O-HALS

C650 DAME 160 g/m²

C670 UNISEX 160 g/m²

S - XXL

S - XXL

T- S H I R T S

C650 BOSTON (D)

001 Hvid/plomme

006 Rød/hvid

027 Plomme/hvid

036 Kornblå/hvid

003 Marine/hvid

005 Sort/gul

011 Sort/limegrøn C670 CHICAGO (U)

001 Hvid/plomme

003 Marine/hvid

027 Plomme/hvid

036 Kornblå/hvid

011 Sort/limegrøn

005 Sort/gul

C650 PRO-DRY T-SHIRT BOSTON (D) C670 PRO-DRY T-SHIRT CHICAGO (U) Eksklusiv Pro-Dry behandlet dame og herre t-shirt med kontrastsøm. Åndbart og svedtransporterende stof gør den perfekt til sport. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: C650 Boston dame: S-XXL. C670 Chicago herre: S-XXL.

198


SPORT

FLOW

T- S H I R T S

235 Fuchsia/sort

730 Bright violet/grå

165 Karbon/bright violet

199 Sort/fuchsia

V-HALS

N07B DAME 180 g/m²

S - XXL

N07B AKTIV STRETCH T-SHIRT V-HALS FLOW (D) Sporty og feminin Pro-Dry t-shirt med V-hals til dame. Produceret i stretch for optimal komfort. Kontrastfelt i nakke. Åndbart og svedtrandsporterende stof gør den perfekt til aktivitet. Refleksdetaljer på ærmerne. Vægt: 180 g/m². Kvalitet: 92% polyester / 8% elastan, interlock. Størrelser: S - XXL.

199


SPORT

NO1

N01B DAME 180 g/m²

N01A UNISEX 180 g/m²

S - XXL

S - 3XL

T- S H I R T S

N01B N01 (D)

000 Hvid

630 Safety gul

680 Safety orange

250 Rød

220 Magenta

730 Bright violet

731 Violettmeleret

290 Maroon

360 Kornblå

191 Sortmeleret

199 Sort

N01A N01 (U)

000 Hvid

630 Safety gul

680 Safety orange

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

165 Karbon

191 Sortmeleret

199 Sort

N01A AKTIV STRETCH T-SHIRT NO1 (U) N01B AKTIV STRETCH T-SHIRT NO1 (D) En serie træningsoverdele til dame og herre i sporty Pro-Dry. Produceret i strech for optimal komfort og mesh under ærmer for ekstra ventilation. Åndbar og svedtransporterende stof gør den perfekt til aktivitet. Refleksdetaljer på ærmer og ryg. Reglanærmer. Vægt: 180 g/m². Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: N01B dame: S-XXL. N01A herre: S-3XL.

200


SPORT

201


SPORT

ELEMENT

U LT R A

N03B DAME 180 g/m²

N03A UNISEX 180 g/m²

S - XXL

S - 3XL

T- S H I R T S

N03B ULTRA (D)

220 Magenta

360 Kornblå

360 Kornblå

199 Sort

199 Sort N03A ULTRA (U)

000 Hvid

199 Sort

N04B DAME 180 g/m²

N03A AKTIV STRETCH T-SHIRT L/Æ ULTRA (H) N03B AKTIV STRETCH T-SHIRT L/Æ ULTRA (D) T-shirt med lange ærmer til dame og herre i Pro-Dry stof. Fremstillet i stretch for optimal komfort og mesh under ærmerne for ekstra ventilation. Refleksdetaljer på ærmer og ryg. Raglanærmer. Vægt: 180 g/m². Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: N03B dame: S-XXL. N03A herre: S-3XL.

202

S - XXL

N04B AKTIV STRETCH ZIP T-SHIRT L/Æ ELEMENT (D) Pro-Dry træningsbluse til dame. Lavet i stretch for optimal komfort og mesh under ærmer for ekstra ventilation Lynlås i halsen. Åndbart og svedtransporterende stof gør den perfekt til aktivitet. Refleksdetaljer på ærmer og ryg. Vægt: 180 g/m². Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: S-XXL.


SPORT

ACTIVE

DYNAMIC

680 Safety orange

220 Magenta

731 Violettmeleret

199 Sort

165 Karbon

SINGLET

360 Kornblå

199 Sort

N02B DAME 180 g/m²

N08B DAME 130 g/m²

S - XXL

S - XXL

N02B AKTIV STRETCHSINGLET ACTIVE (D)

N08B AKTIV SINGLET A-SHAPE DYNAMIC (D)

Tank top til dame i sporty Pro-Dry stof. Fremstillet i strech for optimal komport. Åndbar og fugttransporterende stof gør den perfekt til aktivitet.

Pro-Dry sports singlet til dame. God pasform, lavet i stretch materiale for optimal bevægelsesfrihed og komfort. Åndbart og svedtransporterende stof, som gør den perfekt til træning og sport.

Vægt: 180 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: S-XXL.

Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-XXL.

203


SPORT

REFLEX

POLOSHIRTS

SP08 DAME 175 g/m2

SP07 HERRE 175 g/m2

XS - XXL

S - 5XL*

445 Kiwi

335 Azurblå

250 Rød

155 Granit

U PF

30+

UV SUN PROTECTION

SP08 DXP-1W TEKNISK POLO REFLEX (D) SP07 DXP-1 TEKNISK POLO REFLEX (H) Teknisk polo med sporty printdesign til dame og herre. HX2-DRY® for optimal komfort. Klassisk snit og slids. God stretch. Vægt: 175 g/m2. Kvalitet: 100% polyester pongee. Størrelser: SP08 DXP-1W dame: XS-XXL. SP07 DXP-1 herre: S-3XL. (*155 granit: 4XL-5XL.)

204


SPORT

ECLIPSE

SP05 HERRE 140 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

000 Hvid

250 Rød

445 Kiwi

335 Azurblå

130 Sølvgrå

380 Marine

165 Karbon

199 Sort

UPF

40+

POLOSHIRTS

SP06 DAME 140 g/m²

UV SUN PROTECTION

SP06 PG-1W STRETCH POLO ECLIPSE (D) SP05 PG-1 STRETCH POLO ECLIPSE (H) Slidstærk og superlet micropique polo. Lavet i fugttransporterende stof og med stretch for maksimal komfort. Flotte detaljer som sideslids, stolpe med 3 knapper og ribdetaljer i kraven. Vægt: 140 g/m². Kvalitet: 100% polyester, H2X-DRY®. Størrelser: SP06 PG-1W dame: XS-XXL. SP05 PG-1 herre: S-3XL (sort: S-5XL).

205


SPORT

NEW

FOLGEFONNA

BASE LAYER 7134 DAME 280 g/m²

7133 UNISEX 280 g/m²

S - XXL

S - 3XL

361 Kornblåmeleret

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

7134 BASE LAYER FOLGEFONNA (D) 7133 BASE LAYER FOLGEFONNA (U) Strikket base layer jakke med imponerende komfort! Transporterer fugt og holder dig varm og tør. Folgefonna er produceret i en metervare med et specielt «rudenet», som har enestående egenskaber i forhold til isolering, åndbarhed og ventilation. Elastiske bånd i hals og på manchetter. Regulerbar linning. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 7134 Folgefonna dame: S-XXL. 7133 Folgefonna unisex: S-3XL.

206

NEW


PULSE

BASE

SF11 UNISEX 200 g/m²

SF14 DAME 240 g/m²

SF13 UNISEX 240 g/m²

XS - XXL

S - 5XL*

XS - XXL

S - 5XL*

921 Sort/rød

935 Sort/elektriskblå

924 Sort/limegrøn 230 Raspberry (D)

490 Jaktgrøn (H+D)

689 Fire orange (H+D)

360 Kornblå (H+D)

380 Marine

BASE LAYER

SF12 DAME 200 g/m²

SPORT

NEW

915 Sort/granit 165 Karbon (H+D)

SF11 TFW-1 / SF12 TFW-1W BASE LAYER PULSE Sporty base layer med H2X-DRY® som hurtigt transporterer fugtighed ud og regulerer kropstemperatuen under aktivitet. ¼ zipper med flatterende kontrastsømme giver et elegant og sporty design. Den perfekte termiske base layer til et multi layer system. Pulsvarmere på ærmer (kun damemodell). Vægt: 200 g/m². Kvalitet: 92% Polyester/8% Spandex. Single Jersey. Størrelser: SF11 herre: S-3XL (*915 sort/granit: S-5XL) SF12 dame: XS-XXL. Detaljer: • Pulsvarmer (kun damemodell) • Kontrastsømmer • Høj hals

SF14 HTZ-1W / SF13 HTZ-1 TEKNISK ZIP BASE LAYER BASE Sporty base layer med H2X-DRY som hurtigt transporterer fugtighed ud og regulerer kropstemperatuen under aktivitet. ¼ zipper med flatterende kontrastsømme giver et elegant og sporty design. Den perfekte termiske base layer til et multi layer system. Pulsvarmere på ermer. (kun damemodell). Kvalitet: 95% polyester / 5% elastan. Vægt: 240 g/m2. Størrelser: SF13 herre: S-3XL (*165 karbon: S-5XL) SF14 dame: XS-XXL. Detaljer: • Slitesterkt stoff • Omvendt spiral 1/4 glidelås • Kontrastsømmer

207


SPORT

DISRUPTOR

HÆTTEJAKKE

N88J DAME 330 g/m²

N88I UNISEX 330 g/m²

S - XXL

S - 3XL

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

N88J HÆTTEJAKKE DISRUPTOR (D) N88I HÆTTEJAKKE DISRUPTOR (U) Blød og behagelig hættejakke til dame og herre. Solid kvalitet og høj komfort. Velegnet til sport og fritid. Lynlås i front og stiklommer på siderne. Brystlomme med lynlås og mediaport. YKK lynlås. Matcher N89I Disrupter unisex pants. Vægt: 330 g/m2. Kvalitet: 80% bomuld/20% polyester. Størrelser: N88J dame: S-3XL. N88i unisex: S-XXL.

208


SPORT

DISRUPTOR

N89I UNISEX 330 g/m²

XS - 3XL JOGGINGBUKSER

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

N89I TRENINGSBUKSER DISRUPTOR (U) Blød og behagelig unisex joggebukse. Solid kvalitet og høj komfort. Velegnet til sport og fritid. Justerbar linning med snøring. Rib nederst på ben. Baglomme på højre side og stiklommer på siderne. Matcher N88I/N88J Disrupter hoodie. Vægt: 330 g/m². Kvalitet: 80% bomuld/20% polyester. Størrelser: XS-3XL.

209


SPORT

ESSENTIAL HOOD

N87J DAME 260 g/m²

N87I UNISEX 260 g/m²

S - XXL

S - 3XL

STRIKKET JAKKE

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

385 Marinemeleret

N87J STRIKKET HÆTTEJAKKE ESSENTIAL (D) N87I STRIKKET HÆTTEJAKKE ESSENTIAL (U) Sporty strikket fleecehættejakke til dame og herre i et funktionelt og stiligt design. En let og luftig hættejakke som er velegnet før, under og efter aktivitet. Mesh sidepanel for optimal ventilation. Elastisk hætte med kontrast. lynlås i front og sidelommer. Brystlomme med lynlås. YKK lynlås. Justerbar linning. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: N87J dame: S-XXL. N87I herre: S-3XL.

210


SPORT

ESSENTIAL

N86I UNISEX 260 g/m²

XS - 4XL STRIKKET JAKKE

145 Gråmeleret

180 Koksmeleret

385 Marinemeleret

N86I STRIKKET JAKKE ESSENTIAL (U) Sporty unisex strikket fleececardigan i et funktionelt og stiligt design. En let og luftig cardigan som er velegnet før, under og efter aktivitet. Mesh sidepanel for optimal ventilation. Elastisk piping i hals med kontrast. Lynlås i front og sidelommer. Brystlomme med lynlås. YKK lynlås. Justerbar linning. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS-4XL.

211


E T U D VA L G A F K O M F O R T A B E LT OG ÅNDBART TØJ OG TILBEHØR, DER ER ESSENTIELLE FOR EN OPTIMAL TRÆNING.

SP OR TS SE WE LE A CT ION R 212


N CO 25 M2

N87I ESSENTIAL ZIP HOODIE

HO

RT S

ES

SID

ON

4G

N6

5276 BEANIE KONTRAST

0R

529

E

AND

IO G R

T-S H

ZE

EA

3I

N1

TC

AP TES

IRT

213


SPORT

TRÆNINGSSÆT

FREE

STRONG

199 Sort

199 Sort

N83I HERRE 230 g/m² N83J DAME 230 g/m²

S - 3XL

S - XXL N83J STRETCH TRÆNINGSJAKKE FREE (D) N83I STRETCH TRÆNINGSJAKKE FREE (U) Pro-Dry træningsjakke til dame og herre. Godt egnet til sport og fritid. Pulsvarmer på ærmer. Refleksdetaljer. Matcher N67I Strong. Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 80% polyester/20% elastan. Størrelser: N83J dame: S-XXL. N83I herre: S-3XL.

214

N67I UNISEX 230 g/m²

XS - 3XL

N67I STRETCH TRÆNINGSBUKSE STRONG (U) Unisex træningsbuks lavet i stretch for optimal komfort. Passer til Free træningsjakke. Justerbar linning. Reflekslynlås i ben og lommer. Matcher N83I/N83J Free. Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 80% polyester/20% elastan. Størrelser: XS-3XL.


SPORT

215


SPORT

EXPLOSIVE

TRÆNINGSJAKKE

N85J DAME 195 g/m²

N85I UNISEX 195 g/m²

S - XXL

S - 3XL

N85J EXPLOSIVE (D)

949 Sort/bright violet

916 Sort/safety gul

N85I EXPLOSIVE (U)

181 Koks/safety orange

916 Sort/safety gul

N85J PRO-DRY TRÆNINGSJAKKE EXPLOSIVE (D) N85I PRO-DRY TRÆNINGSJAKKE EXPLOSIVE (U) Pro-Dry træningsjakke til dame og herre. Figursyet med kontrastsøm og reflekser. Pulsvarmer på ærmene og stiklommer i front. Velegnet til både træning og fritid. SBS lynlås. Vægt: 195 g/m². Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: N85J dame: S-XXL. N85I herre: S-3XL.

216


SPORT

ONSIDE

CORE

UNDERTØJ

199 Sort

220 Magenta

N64G UNISEX 160 g/m²

199 Sort N84J DAME

N84I UNISEX

XS/S,M/L

M/L,XL/XXL

S - 3XL

N64G TRÆNINGSSHORTS ONSIDE (U)

N84J UNDERTØJ CORE (D) N84I UNDERTØJ CORE (H)

Unisex træningsshorts med snoretræk i linning. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester, interlock. Størrelser: S-3XL.

Åndbart og svedtransporterende undertøj til herre. God stretch og behagelig pasform. Sælges kun som sæt. Kvalitet: 67% nylon/25% polyester/8% spandex. Størrelser: N84J dame: XS/S, M/L. N84I herre: M/L, XL/XXL.

217


SPORT

PERFORMANCE KORT

PERFORMANCE CAPRI

JOGGINGBUKSER N60H DAME 260 g/m²

N60G HERRE 260 g/m²

S - XXL

S - 3XL

N61H DAME 260 g/m²

S - 3XL N60H JOGGINGBUKSER PERFORMANCE KORT (D) N60G JOGGINGBUKSER PERFORMANCE KORT (H) Kort løbebuks til dame og herre i sporty Pro-Dry behandlet stof. Produceret i stretch for optimal komfort. Snoretræk i linning. Praktisk lomme med lynlås centreret bagpå. Refleksdetaljer. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: N60H dame: S-XXL. N60G herre: S-3XL.

218

N61H JOGGINGBUKSER PERFORMANCE CAPRI (D) Capri løbebuks til dame i sporty Pro-Dry behandlet stof. Produceret i stretch for optimal komfort. Snoretræk i linning. Praktisk lomme med lynlås centreret bagpå. Refleksdetaljer. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: S-XXL.


SPORT

PERFORMANCE LANG

JOGGINGBUKSER

N63H DAME 230 g/m²

N63G HERRE 230 g/m²

XS - 3XL

XS - 3XL

N63H JOGGINGBUKSER PERFORMANCE LANG (D) N63G JOGGINGBUKSER PERFORMANCE LANG (H) Lang løbebukse til dame og herre i sporty Pro-Dry behandlet stof. Produceret i stretch for optimal komfort. Snoretræk i linning. Praktisk lomme med lynlås centreret bagpå. Refleksdetaljer. Lang model har lynlås nederst bag på benene. Vægt: 230 g/m2. Kvalitet: 92% polyester/8% elastan, interlock. Størrelser: N63H dame: S-XXL. N63G herre: S-3XL.

219


SPORT

RIVAL

MARKERINGSVEST

000 Hvid

630 Safety gul

680 Safety orange 250 Rød 640 Safety grøn

SENIOR JUNIOR

360 Kornblå

MINI

199 Sort

N954 MARKERINGSVEST RIVAL (U) Unisex markeringsvest i mesh kvalitet med kontraster i hals og ærmer. Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Senior (Videregående skole/voksne) Junior (Ca. 8/10 år til undgdomsskolen) Mini (Børnehave til ca. 8/10 år)

220


630 Safety gul

914 Orange/kornblå

680 Safety orange

916 Sort/gul

MARKERINGSVEST

M E LW O O D

SPORT

ULLEVI

360 Kornblå

9090 UNISEX

9080 UNISEX

8/10 ÅR, L/XL

8/10 ÅR, L/XL

9090 MARKERINGSVEST ULLEVI (U)

9080 VENDBAR MARKERINGSVEST MELWOOD (U)

Unisex markeringsvest i mesh kvalitet med elastisk kontrastpiping i hals og ærmer.

Vendbar unisex markeringsvest i mesh kvalitet med elastisk kontrastpiping i hals og ærmer.

Vægt: 110 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Børn: 8/10 år. Voksen: L/XL.

Vægt: 2x110 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Børn: 8/10 år. Voksen: L/XL.

221


SPORT

FLEN

MARKERINGSVEST

215 Safety rosa

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå

9046 UNISEX

XXS-XXL

9046 MARKERINGSVEST FLEN (U) Markeringsvest med refleksstriber i front. Bearbeidingsstørrelse: 30x10 cm. Dette er ikke et sikkerhedsprodukt. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XXS-XXL. (Nye børnestørrelser: S-12/14, XS-8/12, XXS-4/8)

222


630 Safety gul

230 Raspberry

680 Safety orange

360 Kornblå

MARKERINGSVEST

FALKENBERG

SPORT

TROLLHÄTTAN

215 Safety rosa

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå 9047 UNISEX

XS/M-L/XXL

9051 BØRN

9051 BØRN

2/3 ÅR

4/8 ÅR

9047 MARKERINGSVEST TROLLHÄTTAN (U)

9051 MARKERINGSVEST BØRN FALKENBERG

Markeringsvest med refleksstriber. Anbefalet bearbejdningsstørrelse:10x10 cm.

Markeringsvest til fritidsbrug. Påsyede refleksstriber. Bearbejdsningsstørrelse: 30x10 cm. (Str 2/3 år: max 25x15 cm.)

Dette er ikke sikkerhedsutstyr.

Dette er ikke sikkerhedsutstyr.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS/M, L/XXL.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS.

223


SPORT

KIL

LØBEVEST

630 Safety gul

4620 UNISEX

S-XXL

4620 LØBEVEST FRITID ZIP KIL (U) Unisex safety vest med påsyede refleksstriber. Perfekt til sportsaktiviteter i mørke. Elastisk piping i ærmer og linning. Mesh på ryggen for optimal ventilation. Dette er ikke sikkerhedsutstyr. Kvalitet: 100% polyester med PA coating. Størrelser: S-XXL.

224


NYXX SPORT SOCK

SPORT

NEW

000 Hvit

N958 NYXX SPORT SOCK Tekniske træningsstrømper specielt designet til fysisk aktivitet. • Åndbar og fugttransport • Forstærket sål, hæl og ved tæerne • Ekstra ventilation på oversiden af foden • Sportsligt og solidt design • EU made in Portugal

NEW

ACCESSORIES

Kvalitet: 80% bomuld/18% polyamid/2% elastan. Størrelser: 35-38, 39-42, 43-46.

NYXX TENNIS SOCK

000 Hvid/sort

199 Sort

N959 NYXX TENNIS SOCK Urbane og holdbare tennissokker. • Tidløst retroinspireret design • Forstærket sål, hæl og ved tæerne • EU made in Portugal Kvalitet: 80% bomull/18% polyamid/2% elastan. Størrelser: 35-38, 39-42, 43-46.

225


SPORT

ACCESSORIES 226

NEW

NEW

NEW

CONCEPT

INFINITY

180 Koks

180 Koks

630 Safety gul

630 Safety gul

199 Sort

199 Sort

N955 TEKNISK HUE CONCEPT

N956 HEADOVER INFINITY

Sporty og teknisk hue med god pasform og dekorativt reflekstryk.

Behagelig sportshue som er velegnet året rundt. Isolerende og åndbart materiale med god stretch.

Kvalitet: 93% polyester/7% spandex. Linning: 100% polyester. Størrelse: One size.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: One size.


HEAT

250 Rød

165 Karbonmeleret

360 Kornblå

361 Kornblåmeleret

361 Kornblåmeleret

199 Sort

SPORT

MOTION

199 Sort

N953 SPORTSHUE HEAT

Sportshue til den aktive. Isolerende og åndbart materiale, god stretch. Matcher N950 Puls og N952 Field.

Behagelig sportshue som er velegnet året rundt. Isolerende og åndbart materiale med god stretch.

Vægt: 240 g/m². Kvalitet: 96% polyester/4% spandex. Størrelse: One size.

Kvalitet: 97% polyester/3% elastan. Størrelse: One size.

ACCESSORIES

N951 SPORTSHUE MOTION

FIELD

199 Sort

N952 HEADOVER FIELD Headover til den aktive. Isolerende og åndbart materiale. Matcher N950 Puls og N951 Motion. Vægt: 240 g/m². Kvalitet: 96% polyester/4% spandex. Størrelse: One size.

227


SPORT

SPORT TOWEL

SPORTSHÅNDKLE

780 Lilla

420 Limegrøn

9013 HÅNDKLÆDE SPORT TOWEL Super praktisk sports håndsklæde. Ekstra let materiale, god absorberingsevne, ekstrem hurtig tørreevne og optager minimalt med plads. Lynlåslomme til opbevaring af mindre værdisager. Bærehåndtag. Kvalitet: 85% polyester/15% polyamid microfiber. Størrelse: 40x80 cm.

228


SPEED

199 Sort m/refleks

199 Sort/refleks

916 Sort/gul

927 Sort/kornblå

931 Sort/magenta

924 Sort/limegrøn

921 Sort/rød

N906 LØBEBÆLTE TEMPO

N905 LØBEBÆLTE SPEED

Smart løbebælte med 2 flasker a 350 ml. Rummelig lomme med lynlås til opbevaring og gennemgang til hovedtelefoner. Drikkeflasker følger med.

Komfortabel og let løbebælte med gennemgang til øretelefoner. Refleksdetaljer og lynlås. Giver dig fuld bevægelsesfrihed og sørger for tryg opbevaring.

Kvalitet: 100% polyester.

Kvalitet: 100% polyester.

L Ø B E B Æ LT E

916 Sort/safety gul

SPORT

TEMPO

229


BØRN


BØRN

WEMBLEY JR.

JUNIOR 160 g/m²

4/6-12/14

230 Raspberry/sort

260 Mørk rød/grå

420 Limegrøn/sort

340 Turkis/sort

921 Sort/rød

650 Gul/sort

360 Kornblå/grå

690 Orange/hvid

199 Sort/grå

914 Marine/kornblå

380 Marine/hvid

SPORT

000 Hvid/grå

343 Brilliantblå/safety gul 320 Lysblå /marine

1400 PRO-DRY KONTRAST T-SHIRT WEMBLEY JR. Vores bestsælgende Pro-Dry behandlet t-shirt. De åndbare og svedtransporterende stof gør den perfekt til en aktiv hverdag. Det brede farveudvalg har noget for enhver smag. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 4/6, 8/10, 12/14.

231


BØRN

C L A S S I C T- S H I R T J R .

JUNIOR

160 - 165 g/m²

2/4-12/14

JERSEY 1280 CLASSIC T-SHIRT JR. Vores bestsælgende t-shirt i høj kvalitet. Tidløs model. 100% kæmmet bomuld, single jersey kvalitet. Forstærket nakkebånd, 4- lags halsrib og skuldertape. Dobbelt søm om hals og ærmer. Forhåndskrympet for stabilitet. Vægt: 160-165 g/m². Kvalitet: 100% kæmmet bomuld. (Meleret: 110 Aske: 99% bomuld/1% viscose) Størrelser: 2/3, 4/6, 8/10, 12/14.

232


BØRN

JOGGEBUKSE JR.

260 Mørk rød/sort

110 Aske

355 Kongeblå/kornblå

145 Gråmeleret

199 Sort/lys grå

380 Marine

360 Kornblå/lys blå

199 Sort

FLEECE & BUKSE

GAUSTA JR.

380 Marine/lys blå

JUNIOR

JUNIOR

160 g/m²

280 g/m²

4/6-12/14

4/6-12/14

7261 MICROFLEECEJAKKE KONTRAST GAUSTA JR.

7700 CLASSIC JOGGINGBUKSER JR.

Blød microfleecejakke i et bredt farveudvalg, som gør denne til en best seller. Dekorative flatlocksøm og kontrastdetaljer. Raglanærmer. Praktiske lommer med lynlås i front. Regulerbar linning. Antipill behandlet.

Klassisk joggingbuks i sweat kvalitet med rib i benene. Dobbelt jersey kvalitet, børstet inderside og snøring i livet. Lommer.

Vægt: 160 g/m². Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 4/6-8/10-12/14.

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 65% bomull/35% polyester. Størrelser: 4/6-8/10-12/14.

233


BØRN

CLASSIC SWEATSHIRT JR.

JUNIOR

300-320 g/m²

4/6-12/14 SWEATS

000 Hvid

650 Gul

690 Orange

110 Aske

230 Raspberry

320 Lys blå

360 Kornblå

250 Rød

355 Kongeblå

199 Sort

340 Turkis

380 Marine

3701 CLASSIC SWEATSHIRT JR. Sweatshirt i super kvalitet. Klassisk, tidløs model. Dobbelt jersey kvalitet. 2- lags rib med lycra i alle rib. Børstet inderside. Det brede farveudvalg og mange størrelser gør denne til et naturligt valg. Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: 4/6, 8/10, 12/14.

234


BØRN

HARLEM JR.

JUNIOR

300-320 g/m²

4/6-12/14

780 Lilla

690 Orange

210 Rosa

230 Raspberry

370 Indigo

380 Marine

420 Limegrøn

250 Rød

320 Lys blå

360 Kornblå

340 Turkis

199 Sort

145 Gråmeleret

590 Brun

SWEATS

000 Hvid

3741 CLASSIC HÆTTESWEAT HARLEM JR. Blød og behagelig hættesweat. Dobbelt jerseys kvalitet, børstet inderside, forstærkede søm og lycra i alle rib. Lomme på front. Forskellig foring i hætten kan i en periode forekomme. Forskellig hals kan forekomme i en periode, da vi har fjernet snorene på børnemodeller. Alle str. leveres uden snor i hætten ihh. til reglerne i EU. Vægt: 300-320 g/m². Kvalitet: 65% bomuld/35% polyester. Størrelser: 4/6-8/10-12/14.

235


BØRN

AXIS THERMAL JR.

OUTERWEAR

199 Sort

920 Sort/orange

AXIS JR.

SJ50 JUNIOR

SJ05 JUNIOR

5/6-13/14

5/6-13/14

921 Sort/rød

939 Sort/gul

933 Sort/ kornblå

380 Marine

939 Sort/gul

921 Sort/rød

940 Sort/ maroon

199 Sort

SJ50 GSX-2Y TERMISK JAKKE AXIS

SJ05 GSX-1Y LET SKALJAKKE AXIS

Stormtech D/W/R holdbart og vandafvisende yderstof. Omvendt tapet lynlås i front. Elastiske manchetter. Justerbar linning. Lynlåslommer. Indvendig lomme. Frontlommer med isolerende foer for hænderne. Lynlåslommer på forsiden. Udvendig Media lomme. Praktisk tilgang til bearbejdning. Heldækkende meshfoer for maksimal veltilation.

Ultralet og blød vandafvisende rip-stop jakke til barn. Kontraster i lynlås på sidelommer og front. STORMTECH D/W/R slidstærk vandafvisende yderskal. Åndbart meshfoer for ekstra komfort. Indvendig Media lomme. Elastiske manchetter og justerbar linning.

Kvalitet: 100% Polyester Dobby, 190g med 100% Polyester polyfyll, 140g. Størrelser: 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, 13/14.

236

246 Sportsrød/ Sort

Kvalitet: 100% polyester / Dobby 85g. Størrelser: 5/6, 7/8, 9/10, 11/12, 13/14.


AXIS BUKSE JR.

STAVANGER JR.

SK01 AFP-2Y BØRN

SB01 JUNIOR

5/6-13/14

S - 5XL*

915 Sort/grå (H+D+B)

OUTERWEAR

380 Marine (H+D+B) 199 Sort

BØRN

NEW

380 Marine

SK01 AFP-2Y TERMISK JAKKE STAVANGER

SB01 GSXP-1Y FRITIDSBUKSE AXIS Ultralet og blød vandafvisende rip-stop bukser til børn. Matcher GSX-1/1W Axis Shell jakke og CSX-2/2W CYCLONE. STORMTECH D/W/R slidstærkt vandafvisende yderskal. Sideåbning nederst i benene med velcrolukning. Lommer med lynlås. Elastisk og justerbar linning Kvalitet: 100% polyester, Dobby 85g. Størrelse: 5/6-7/8-9/10-11/12-13/14.

En ergonomisk designet termisk jakke er den ultimative «buffer». Den holder dig varm med ultralet polyfyld. Kan nemt pakkes sammen i egen lomme og forvandles til en blød rejsepude. Denne super isolerende letvægter er perfekt til kølige dage. Kvalitet: 100% Nylon. Størrelser: 5/6-7/8-9/10-11/12-13/14. Detaljer: • Termisk skalteknologi • Vandafvisende finish • Fiber polyfyld • Pakkes i egen lomme • Egonomisk pasform • Påsyet hætte • Mediaport • Inderlomme • Elastiske manchetter • Justerbar linning

237


BØRN

FLEN JR.

GØTEBORG JR.

MARKERINGSVEST

630 Safety gul

630 Safety gul

680 Safety orange

680 Safety orange

215 Safety rosa

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå BØRN

BØRN

BØRN

4/8-12/14 ÅR

2/3 ÅR

4/8-12/14 ÅR

9046 MARKERINGSVEST FLEN JR.

9050 REFLEKSVEST VELCRO SIDEN GØTEBORG JR.

Markeringsvest med lynlås foran. Bearbejdningsstørrelse: 30x10 cm.

Unisex refleksvest til børn. Påsydde refleksstriber. Elastisk strik og justerbar velcrolukning i sidene. CE-mærket EN 1150. Bearbejdningsstørrelse: 30 x 10 cm. (Str 2/3 år: ca. 15 x 15 cm.)

CE-mærket. EN1150: 630 safety gul/680 safety orange XXS-S. Dette er ikke et sikkerhedsprodukt. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XXS-4/8, XS-8/12, S-12/14.

238

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS, (8/12) XS, (12/14) S. Grundet sikkerhedskravene til refleksveste, er refleksen på 2/3 år anderledes placeret.


BØRN

FALKENBERG

630 Safety gul

230 Raspberry

680 Safety orange

360 Kornblå

MARKERINGSVEST

TROLLHÄTTAN

215 Safety rosa

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå BØRN/VOKSEN

BARN

BARN

XS/M-L/XXL

2/3 ÅR

4/8 ÅR

9047 MARKERINGSVEST TROLLHÄTTAN

9051 MARKERINGSVEST BØRN FALKENBERG

Markeringsvest med refleksstriber. Anbefalet bearbejdningsstørrelse: 10x10 cm.

Markeringsvest til fritidsbrug med påsydde refleksstriber. Bearbejdningsstørrelse: 30x10 cm. (Str 2/3 år: max 25x15 cm.)

Dette er ikke et sikkerhedsprodukt.

Dette er ikke et sikkerhedsprodukt.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS/M, L/XXL.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS.

239


BØRN

KID SNAP BACK

CAP 250 Rød

355 Royal

380 Navy

199 Sort

M319 SNAP BACK KID Den ultimative flat visor cap til børn / Kvalitet: 100% polyester Høj profil / Angle 85 degrees / Flat, firkantet skygge / 6 paneler Kid size 54 cm / Regulerbar pvc-lukning / Tear away label.

240


BØRN

FUN

KID WIND

FUN Fabric: 48% cotton - 48% acrylic - 4% elastane

oversize beanie

dual style

tear away label

BEANIES

KIDS

LEISURE

KID’S SIZE

OUTDOOR

green melange

royal melange

256 Rød melange

456 Grøn melange

352 Royal melange

CERTIFIED ITEM

red melange

grey melange

148 Mørk grå melange

000 Hvid

250 Rød

380 Navy

M653 BEANIE FUN

M651 BEANIE KID WIND

Meleret beanie til bærn / Ekstra længde/ Kvalitet: 48% bomuld 48% akryl - 4% elastan / Oversize beanie / Kan brukes med og uten brettet kant / Tear away label / One size fits all-kids size / 144 pcs 24 pcs ØKO-TEX® -sertifisert. 71 g

Klassisk strikket 2-lags beanie til børn / Bukket kant Kvalitet: 100% akryl / One size fits all - kids size

199 Sort

60 NEWS

241


WORKWEAR PRO


S T. PA U L

XS - 4XL

145 Gråmeleret

380 Marine

SWEATSHIRT

6011 UNISEX 280 g/m²

WORKWEAR PRO

NEW

199 Sort

6011 WORKWEAR PRO SWEATSHIRT ST.PAUL (U)

NEW

Ekstrem slidstærk WORK WEAR PRO sweatshirt. Unisex. Jerseystrikket med dobbelte sømme og børstet inderside. Lycra i rib. Ekstra lange rib på ærmerne. Tåler industiel vask og tørre. EU made in Portugal. Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 60% bomull, 40% polyester. Størrelser: XS-4XL.

243


WORKWEAR PRO

MARYLAND & PHILADELPHIA

6005 DAME 210 g/m²

6000 UNISEX 210 g/m²

S - 4XL

S - 4XL

T- S H I R T

000 Hvid

145 Gråmeleret

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

6005 WORKWEAR PRO T-SHIRT MARYLAND (D) 6000 WORKWEAR PRO T-SHIRT PHILADELPHIA (U) Ekstrem slidstærk PRO t-shirt til dame og herre. Tåler hård industriel vask og tørre. Klassisk snit. Vægt: 210 g/m². Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: 6005 Maryland dame: S-4XL. 6000 Philadelphia herre: S-4XL.

244

by


WORKWEAR PRO

CAROLINA & B A LT I M O R E

6010 UNISEX 210-220 g/m²

S - 4XL

S - 4XL

000 Hvid

145 Gråmeleret

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

POLOSHIRTS

6015 DAME 210-220 g/m²

199 Sort

6015 WORKWEAR PRO POLO CAROLINA (D) 6010 WORKWEAR PRO POLO BALTIMORE (U) Ekstrem slidstærk PRO polo pique til dame og herre. Tåler hård industriel vask og tørre. Tone-i-tone knapper og slids. Vægt: 210-220 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: 6015 Carolina dame: S-4XL. 6010 Baltimore herre: S-4XL.

245


by

MADE TO LAST

Ekstremt slidstærkt

Ideel til industriel vask og tørre

Dobbelt forkrympningsprocesWORKWEAR PRO

COLUMBUS

6020 UNISEX 210-220 g/m²

XS - 4XL T- S H I R T

000 Hvid/grå

360 Kornblå/sort

380 Marine/kornblå

915 Sort/grå

250 Rød/sort

6020 WORKWEAR PRO T-SHIRT 2-FARVET COLUMBUS (U) Ekstrem slidstærk 2-farvet unisex PRO t-shirt. Tåler hård industriel vask og tørre. Klassisk snit. Vægt: 210-220 g/m². Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: XS-4XL.

by 248


WORKWEAR PRO

NEW HAVEN

6030 UNISEX 210-220 g/m²

000 Hvid/grå

360 Kornblå/sort

915 Sort/grå

380 Marine/kornblå

250 Rød/sort

POLOSHIRTS

XS - 4XL

6030 WORKWEAR PRO POLO 2-FARVET NEW HAVEN (U) Ekstrem slidstærk 2-farvet unisex PRO polo pique. Tåler hård industriel vask og tørre. Tone-i-tone knapper og slids. Vægt: 210-220 g/m2. Kvalitet: 60% bomuld/40% polyester. Størrelser: XS-4XL.

249


SYNLIGHED


KARLSKRONA

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort

EN ISO 20471 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

NEW

SYNLIGHED

NEW

4604 UNISEX 160 g/m²

S - 3XL

4604 HI-VI PRO-DRY POLOSKJORTE KARLSKRONA (U) Pro-Dry behandlet unisex polo i fluoriserende gul. Elastiske reflekser om maven, på ærmer og på skuldre sørger for at du er synlig i omgivelserne. Åndbar og fugttransporterende. CE-mærket, klasse 2. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

251


SYNLIGHED

NEW

SKOGHALL

EN ISO 20471

630 Safety gul/sort

630 Safety gul

4605 UNISEX 260 g/m²

4685 UNISEX 260 g/m²

S-4XL

S-3XL

4605 HI-VI SWEATSHIRT POCKET SKOGHALL (U)

4685 HI-VI ZIPSWEAT DALBY (U)

Unisex Pro-Dry behandlet sweat shirt i fluoriserende gul, som gør dig ekstra synlig. Elastiske reflekser på maven, på ærmer og på skuldre sørger for at du er godt synlig i omgivelserne. Sorte kontraster på hals, linning og ærmer. Brystlomme med lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 3.

Unisex zipsweat med elastisk refleks på skuldre, ærmer og mave. ¾ lynlås og brystlomme med lynlås. Kontrastrib på ærmer og linning. Multimediaport i lomme. CE-mærket. EN 20471, klasse 3.

Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-4XL.

252

DALBY

Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.


630 Safety gul

630 Safety gul

EN ISO 20471

TRELLEBORG

SYNLIGHED

SUNDSVALL

4680 UNISEX 160 g/m²

4681 UNISEX 260 g/m²

S-3XL

S-3XL

4680 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT ELASTISK REFLEKS SUNDSVALL (U)

4681 HI-VI PRO-DRY SWEATSHIRT ELASTISK REFLEKS TRELLEBORG (U)

Pro-Dry behandlet unisex t-shirt. Åndbar og fugttransporterende stof gør den perfekt til aktivitet. Ekstra refleksfelt ved skuldre og ærmer. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Teknisk Pro-Dry behandlet unisex sweatshirt. Fluoriserende farver som gør dig ekstra synlig. Ekstra elastisk refleksfelt på skuldre og ved ærmer. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

253


SYNLIGHED

SMØGEN

EN ISO 20471

630 Safety gul

4601 UNISEX 160 g/m²

S - 3XL

EN ISO 20471 4601 HI-VI BASIC PRO-DRY T-SHIRT SMØGEN (U) Basic unisex pro-dry t-shirt med påsyede reflekser om livet. Åndbar og fugttransporterende stof gør den perfekt til arbejde og fritid. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

254

EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


SYNLIGHED

VARBERG

YSTAD

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort

630 Safety gul

4602 UNISEX 160 g/m²

4603 UNISEX 160 g/m²

S - 4XL

S - 4XL

4602 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT VARBERG (U)

4603 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT YSTAD (U)

Unisex HI-VI T-shirt i behagelig poly/cotton. Åndbar yderside og en blød bomuldsinderside for ekstra komfort. Kontrastfarvet halsrib. Elastiske reflekser på skuldre, ærmer og talje. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Unisex HI-VI langærmet T-shirt i behagelig poly/cotton. Åndbar yderside og en blød bomuldsinderside for ekstra komfort. Kontrastfarvet halsrib. Elastiske reflekser over skuldre, ærmer og talje. Slids. CE-mærket. EN 20471. Klasse 2.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 55% polyester/45% bomuld. Størrelser: S-4XL.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 55% polyester/45% bomuld. Størrelser: S-4XL.

255


SYNLIGHED

BORÅS

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort 680 Safety orange/Marine

4695 UNISEX 150 g/m²

S - 3XL

EN ISO 20471 4695 HI-VI PRO-DRY POLO 2-FARVET BORÅS (U) 2-farvet pro-dry behandlet unisex polo med elastiske transferreflekser om livet og over skuldre. Kontrastfelt i krave, siderne og ærmer. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 150 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

256

EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


SYNLIGHED

MORA

KARLSTAD

630 Safety gul

680 Safety orange/Marine

680 Safety orange

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort

4600 UNISEX 160 g/m²

4694 UNISEX 150 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

4694 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT 2-FARVET MORA (U)

4600 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT KARLSTAD (U)

2-farvet pro-dry behandlet unisex t-shirt med elastiske transferreflekser om livet og over skuldre. Kontrastfelt i hals, siderne og ærmer. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Pro-Dry behandlet unisex t-shirt i fluoriserende farver med påsyede reflekser. Kontrastpaneler på skuldre. Det åndbare og fugttransporterende stof gør den perfekt til arbejde og fritid. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 150 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

257


SYNLIGHED

VI GØR DIG SYNLIG CERTIFICERINGER NS-EN ISO 20471: 2013 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

EN ISO 1150: NS-EN 204711999 Denne standard specificerer krav til synlighed for tøj til fritidsbrug. Standarden sikrer at tøjet er visuelt synligt under alle slags lysforhold, dag og nat. For at opnå dette må tøjet have en kombination af fluoriscerende materiale for synlighed i dagslys og reflekterende materiale for nat og andre svage lysforhold. Eksempler kan være: Markeringsveste, løbeveste og træningstøj til udendørsbrug.

258


SYNLIGHED

VASK & VEDLIGEHOLD Det yderste lag tøj må ikke dækkes af andet tøj eller produkt. Må ikke bruges i nærheden af ild. Opbevares tørt. Behandles i henhold til wash/care label. Vi anbefaler at du vasker tøjet på vrangsiden og med lignende farver. Efter hver vask bør du checke om refleksmaterialet ikke er blevet beskadiget og at stoffet ikke er bleget. Brug ikke optisk blegemiddel. NB: Vores vaske- og vedligeholdesråd er baseret på erfaring og ment som vejledende. Vaskeprocesser kan variere hos de forskellige vaskerier. YOU Brands kan ikke holdes ansvarlig for fejl ved brug/vask/tørring af vores produkter.

MAX 25 VASK 40°

259


SYNLIGHED

STRØMSTAD

EN ISO 20471

630 Safety gul

630 Safety gul

680 Safety orange

680 Safety orange

4610 UNISEX 160 g/m²

4671 UNISEX 160 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

4610 HI-VI PRO-DRY POLO STRØMSTAD (U)

4671 HI-VI PRO-DRY T-SHIRT L/Æ LUND (U)

Pro-Dry behandlet unisex polo i fluoriserende farver med påsyede reflekser. Det åndbare og fugttransporterende stof gør den perfekt til arbejde og fritid. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Pro-Dry behandlet unisex t-shirt med lange ærmer i fluoriserende farver med påsyede reflekser som sørger for at du er godt synlig for omgivelsene. Kontrastpaneler på skuldre. Åndbart og svedtransporterende stof gør den perfekt til arbejde og fritid. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

260

LUND

Vægt: 160 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.


SYNLIGHED

ÅRHUS

UNISEX 300 g/m²

XS - 3XL EN ISO 20471

630 Safety gul 680 Safety orange

4611 UNISEX 260 g/m²

S - 3XL

EN ISO 20471

4611 HI-VI SWEATSHIRT ÅRHUS (U)

EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

Unisex sweatshirt i fluoriserende farver med påsyede reflekser. 2- lags rib med lycra i alle rib. Børstet inderside. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

261


SYNLIGHED

HALMSTAD

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort 680 Safety orange/Marine

4697 UNISEX 310 g/m²

S - 3XL

4697 HI-VI HÆTTEJAKKE 2-FARVET HALMSTAD (U)

EN ISO 20471

2-farvet unisex hættejakke med kontrastfelt i siden, ærmer og hætte. Påsyede reflekser om livet og skuldre. Reflekspiping langs ærmer. lynlåslommer i front og brystlomme med lynlås. Multimediaport i lomme. CE-mærket. EN 20471, klasse 3.

EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

262


SYNLIGHED

AALBORG

STOCKHOLM

UNISEX 300 g/m²

XS - 3XL EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort

630 Safety gul

680 Safety orange/Marine

4696 UNISEX 310 g/m²

4621 UNISEX 260 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

4696 HI-VI SWEATSHIRT 2-FARVET STOCKHOLM (U)

4621 HI-VI HÆTTEJAKKE AALBORG (U)

2-farvet unisex sweatshirt med kontrastfelt og påsyede reflekser om livet og skuldre. Reflekspiping langs ærmer. CE-mærket. EN 20471, S-M: klasse 2. L-3XL: klasse 3.

Unisex hættejakke i fluoriserende farve med påsyede reflekser. Lycra i alle rib og børstet inderside. Snøring og foring i hætte. Lommer på front. YKK lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

Vægt: 260 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

263


SYNLIGHED

RANDERS

EN ISO 20471

630 Safety gul

630 Safety gul

4661 UNISEX 240 g/m²

4631 UNISEX 240 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

4661 HI-VI MICROFLEECEJAKKE RANDERS (U)

4631 HI-VI POLARFLEECEJAKKE HIRTSHALS (U)

Vindtæt unisex microfleecejakke i fluoriserende farver med påsyede reflekser. Praktiske lommer med lynlås på front. Brystlomme med lynlås og ID - lomme. Regulerbar linning. Antipill behandlet. YKK lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Unisex jakke i polarfleece. Fluoriserende farver med påsyede reflekser. Lommer med lynlås på front. Antipill behandlet. YKK lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 240 g/m . Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL. 2

264

HIRTSHALS

Vægt: 240 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.


SYNLIGHED

PITEÅ

EN ISO 20471

630 Safety gul/Sort

4698 UNISEX 300 g/m²

S-3XL

4698 HI-VI FLEECEJAKKE 2-FARVET PITEÅ (U) 2-farvet unisex fleecejakke med kontrastfelt i siden, ærmer og krave. Påsyede reflekser om livet og skuldre. Reflekspiping langs ærmer. Lynlåslommer i front og brystlomme med lynlås. Multimediaport i lomme. CE-mærket. EN 20471, klasse 3. Beskytter mot vær og vind. Vægt: 300 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

265


HIGH STANDARD WORKWEAR DEVELOPED JUST FOR ® YOU

266


5279 ROTTERDAM

UT

O RK

O

W

2 63

M

L

0 68

L VA DS

N

SU

4

M

DO FREE M802 CT E REFL

A

AR

K 2S

9

46

267


SYNLIGHED

EN ISO 20471 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

268


SYNLIGHED

LY S E K I L

SALA

UNISEX 300 g/m²

XS - 3XL EN ISO 20471

630 Safety gul

630 Safety gul/Sort

680 Safety orange

4641 UNISEX 320 g/m²

4693 UNISEX 310 g/m²

S - 3XL

S - 4XL

4641 HI-VI SOFTSHELLJAKKE LYSEKIL (U)

4693 HI-VI SOFTSHELLJAKKE KONTRASTER SALA (U)

Unisex softshelljakke i fluoriserende farver med påsyede reflekser. Kontrastdetaljer, regulerbar linning og velcrolukning på ærmer. Praktiske lommer med lynlås på front og bryst. YKK lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Unisex softshell jakke i fluoriserende farve med sorte kontraster. Påsyede reflekser gør dig ekstra synlig i omgivelserne. Sidelommer med lynlås og to ekstra frontlommer på bryst giver ekstra plads til opbevaring. Velcro på ærmer. CE-mærket. EN 20471, klasse 2.

Vægt: 320 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

Vægt: 310 g/m2. Kvalitet: 94% polyester / 6% spandex, TPU Film. Størrelser: S-4XL.

269


SYNLIGHED

INDUSTRIAL

EN ISO 1150

100% BOMULL

380 Marine 199 Sort

916 Sort/gul

3802 UNISEX 280 g/m²

4691 UNISEX 280 g/m²

S-4XL

S-4XL

3802 100% BOMULD SWEATSHIRT INDUSTRIAL (U)

4691 TRØJE SØDERHAMN (U)

Klassisk unisex sweatshirt i 100% bomuld. Kvaliteten gør den ekstra velegnet til f.eks. arbejde hvor risiko for statisk elektricitet skal minimeres. Desuden kan den vaskes ved 60 grader.Tidløsmodel. Forhåndskrympet.

Unisex trøje med påsyede reflekser og fluorisernede farve i kontrastfelt. Rib i linning og på ærmer og børstet inderside. CE-mærket. EN-1150.

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% bommuld. Størrelser: S-4XL.

270

SØDERHAMN

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-4XL.


916 Sort/gul

916 Sort/gul

EN ISO 1150

SKARA

SYNLIGHED

SIGTUNA

4690 UNISEX 180 g/m²

4692 UNISEX 280 g/m²

S-4XL

S-4XL

4690 PRO-DRY T-SHIRT SIGTUNA (U)

4692 HÆTTEJAKKE SKARA (U)

Pro-Dry behandlet unisex t-shirt med kontrastfelt i fluoriserende farve. Påsyede reflekser gør dig ekstra synlig i omgivelserne. Åndbart og fugttransporterende metervare som er meget behagelig mod huden. CE-mærket. EN-1150.

Unisex hættejakke med påsyede reflekser og fluoriserende farve i kontrastfelt. Justerbar hætte med snore og kængurulommer på front. Børstet inderside og solid YKK lynlås. CE-merket. EN-1150.

Vægt: 180 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-4XL.

Vægt: 280 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-4XL.

271


SYNLIGHED

UPPSALA

HOLMSUND

EN ISO 20471

630 Safety gul

630 Safety gul

680 Safety orange

9045 UNISEX 130 g/m²

9042 UNISEX 130 g/m²

S - 3XL

S - 3XL

9045 REFLEKSVEST ZIP UPPSALA (U) Unisex refleksvest til arbejdsbrug. Påsyede refleksstriber sørger for at du er godt synlig for omgivelsene. Lynlås i front. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Leveres i opbevaringspose. Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.

272

9042 HI-VI REFLEKSVEST LYNLÅSLOMMER HOLMSUND (U) Unisex refleksvest til arbejdsbrug. Påsyede reflekser om livet og over skuldre. Lynlås i front. Praktiske lommer i front med lynlås. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 120 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-3XL.


SYNLIGHED

KATRINEHOLM

EN ISO 20471

630 Safety gul

EN ISO 20471 9049 DAME 130 g/m²

EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

S - XXL

9049 HI-VI REFLEKSVEST KATRINEHOLM (D) Reflexvest til dame. Elastisk bånd i hver side giver en fin og feminim facon. Lynlås i front. Påsyede reflekser på skuldre og rundt om maven/ryg. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-XXL.

273


SYNLIGHED

ARVIKA

TRANÅS

EN ISO 20471

630 Safety gul

630 Safety gul/sort

631 Safety gul/grå

680 Safety orange/marine

680 Safety orange

9048 UNISEX 120 g/m²

9052 UNISEX 130 g/m²

M - XXL

S - 4XL

9052 HI-VI REFLEKSVEST ARVIKA (U)

9048 HI-VI REFLEKSVEST 2-FARVET TRANÅS (U)

Reflexvest. Veludstyret vest med to rummelige frontlommer med velcro lukning, ID-lomme og to mindre lommer. Lynlås i front. Påsyede reflekser på skuldre og i taljen. CE-mærket. EN 20471. Farge 630 Safety gul: klasse 2 / 631 Safety gul/grå: klasse 1 / 680 Safety orange: klasse 2.

2-farvet unisex refleksvest. Påsyede reflekser om livet. Velcrolukning i front. CE-mærket. EN 20471, klasse 1.

Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S-4XL.

274

Vægt: 120 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: M-XXL.


SYNLIGHED

HAGFORS

EN ISO 20471

630 Safety gul

680 Safety orange

EN ISO 20471 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.

9041 UNISEX 130 g/m²

S/M-L/XLXXL/3XL

9041 HI-VI REFLEKSVEST LANGE ÆRMER HAGFORS (U) Unisex refleksvest til arbejdsbrug. Påsyede reflekser om livet, på skuldre og ærmer. Lange ærmer, ID-lomme og penne lommer. Lommer i siderne. Lynlås i front. CE-mærket. EN 20471, klasse 3. Vægt: 120 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: S/M, L/XL, XXL/3XL.

275


SYNLIGHED

ODENSE

EN ISO 20471

630 Safety gul

680 Safety orange

9040 UNISEX 130 g/m²

S-4XL*

9040 REFLEKSVEST VELCRO FRONT ODENSE (U) Unisex refleksvest til arbejdsbrug. Påsyede refleksstriber sørger for at du er godt synlig for omgivelsene. Velcrolukning i front. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Leveres i opbevaringspose. Anbefalet barbejdningsstørrelse: (S) max 40 x 20 cm. Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Safety gul: S-4XL. Safety orange: S-3XL*.

276

EN ISO 20471 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


SYNLIGHED

GØTEBORG

FLEN

EN ISO 1150

630 Safety gul 630 Safety gul 680 Safety orange

680 Safety orange

9050 UNISEX 130 g/m²

XS-XXL

9046 UNISEX

XXS-XXL

9050 REFLEKSVEST VELCRO SIDEN GØTEBORG (U)

9046 MARKERINGSVEST FLEN (U)

Unisex refleksvest til fritidsbrug. Påsyede refleksstriber. Elastisk strik og justerbar velcrolukning i siderne. CE-mærket EN 1150. Anbefalet barbejdningsstørrelse: 30 x 10 cm. (Str 2/3 år: ca. 15 x 15 cm.)

Markeringsvest med refleksstriber i front.

Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS, (8/12) XS, (12/14) S, M, L, XL, XXL. Grundet sikkerhedskravene til refleksveste, er refleksen på 2/3 år anderledes placeret.

CE-mærket. EN1150: 630 safety gul/680 safety orange XXS-S. CE-mærket. EN20471 CLASS 2: 630 safety gul/680 safety orange XL-XXL. Bearbejdningsstørrelse: 30x10 cm. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XXS-XXL. (Nye børnestørrelser: S-12/14, XS-8/12, XXS-4/8)

277


SYNLIGHED

NEW

YOU COOLMAX SOCK

BAYTOWN

199 Sort

4210 SOKKER YOU COOLMAX SOCK High-tech sokker med avanceret åndbar Coolmax®, der holder dine fødder tørre og behagelige hele dagen. • Ribbet for optimal pasform • Forstærket sål, hæl og tå • Fugttransportkanaler ved sålerne • Ekstra ventilation på oversiden af foden • EU made in Portugal

ACCESSORIES

Kvalitet: 45% bomuld/35% coolmax (polyester)/18% polyamid/2% elastan. Størrelser: 35-38, 39-42, 43-46.

NEW 630 Safety gul

YOU HEATMAX SOCK

199 Sort

4211 SOKKER YOU HEATMAX SOCK Sig farvel til kolde fødder med disse varme reflekterende sokker. Tykke og bløde og forstærket med behagelig uldfrotté. • Isolerer og varmer • Forstærket sål, hæl og ved tæerne • Tyndere elastisk bånd omkring ankelen for ekstra komfort • EU made in Portugal Kvalitet: 40% ull/30% polyamid/30% polypropylen. Størrelser: 35-38, 39-42, 43-46.

278

5270 REGNSLAG BAYTOWN Vandafvisende og funktionelt overtræk med påsyede reflekser og udvendig opbevaringslomme i mesh. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 65x50 cm.


NEW

CONCEPT

INFINITY

180 Koks

180 Koks

630 Safety gul

630 Safety gul

199 Sort

199 Sort

N955 TEKNISK HUE CONCEPT

N956 HEADOVER INFINITY

Sporty og teknisk hue med god pasform og dekorativt reflekstryk.

Behagelig sportshue som er velegnet året rundt. Isolerende og åndbart materiale med god stretch.

Kvalitet: 93% polyester/7% spandex. Linning: 100% polyester. Størrelse: One size.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: One size.

ACCESSORIES

NEW

SYNLIGHED

NEW

279


SYNLIGHED

ACCESSORIES 280

LINKØPING

REFLEKSDETALJER FORAN OG BAG

630 Safety gul

HELPY

REFLEKTERENDE BÅND RUNDT HELE CAPEN

650 Gul

690 Orange

2613 REFLEKSCAPS LINKØPING

M023 REFLEKSCAPS HELPY

Cap i fluoriserende safety farve / Kvalitet: 100% polyester / Medium profil / Buet skygge og kontrastpiping / 6 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning

Synlighedscap / Kvalitet: 100% polyester (svedbånd: 35% bomuld - 65% polyester) / Høj profil / Vinkel 75 grader / Buet skygge / Reflekterende bånd rundt hele capen / Topknap i refleks / 5 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning


690 Orange

199 Sort

M632 SYNLIGHEDSBEANIE WORKOUT Synlighedsbeanie med lysreflekterende strikket bort Bukket kant / 2-lags / 6-søms / Kvalitet: 100% akryl One size fits all

650 Gul

690 Orange

199 Sort

ACCESSORIES

650 Gul

FREEDOM REFLECT

SYNLIGHED

WORKOUT

M802 SYNLIGHEDSHEADOVER FREEDOM REFLECT Praktisk headover med reflekser på hver side / Multifunktionel Kvalitet: 100% polyester / Størrelse: 49 x 25 cm / Vægt: 120 g/m2

281


HEADWEAR


BASE

WHIPPY

STRETCHABLE MESH

UPF 50+

630 Yellow fluo

380 Navy

150 Grey

250 Red

199 Black

355 Royal

974 Avio melange

145 Grey melange

975 Dark grey melange

256 Red melange

352 Royal melange

976 Purple melange

M230 BASEBALL CAP BASE

M231 BASEBALL CAP WHIPPY

Sporty cap / Udvendig UV50+ beskyttelse / Svedbånd i DRYTECH materiale / Kvalitet: 75% nylon - 20% bomuld - 5% elastan / Buet skygge / Høj profil / 6 paneler / Regulerbar gummi velcrolukning

Whippy er en moderne cap i smarte farver / vedbånd i DRYTECH materiale/ Kvalitet: 100% polyester. Side/bag: 97% nylon - 3% elastan / Buet skygge / Høj profil / 6 paneler / Regulerbar gummi velcrolukning

BASEBALL

000 White

HEADWEAR

NEW

NEW

283


HEADWEAR

NEW

NEW

RECY THREE

RECY FEEL

FULLY RECYCLED

FULLY RECYCLED

GLOBAL RECYCLED STANDARD

BASEBALL 284

000 White/white

470 Olive/black

184 Dark grey/black

250 Red/white

199 Black/black

GLOBAL RECYCLED STANDARD

380 Navy/navy

355 Royal/black

000 White

640 Green fluo

184 Dark grey

199 Black

380 Navy

355 Royal

M061 BASEBALL CAP RECY THREE

M063 BASEBALL CAP RECY FEEL

Vævet i 3 forskellig metervarer / Kvalitet: 60% recycled bomuld, 40% konventionelt bomuld / Recycled polyester i mesh og lukning / Buet skygge / Høj profil / 6 paneler / Regulerbar pvclukning (snap back).

Recy Feel er produceret i en metervare som genanvender 11 plastik flasker per kvadrat meter / Kvalitet: 100% recycled polyester / Buet skygge / Høj profil / 6 paneler / Regulerbar pvclukning (snap back).


HEADWEAR

NEW

BÆREDYGTIGT OG ALSIDIGT FOR MILJØVENLIGE LØSNINGER. FOR AT KUNNE BIDRAGE MED EN BÆREDYGTIG PRODUKTION, FOKUSERER ATLANTIS PÅ RECYCLED TEKSTILER FRA PLAST OG BOMULD.

FULLY RECYCLED

GLOBAL RECYCLED STANDARD

I tekstilindustrien regnes recycled polyester eller PET som et af de stoffer der har lavest miljøpåvirkning. Fibrene er lavet af polymerer fra recycled plastflasker. Recycled bomuld er resultatet af tekstilgenbrug til bomuldsfibre der kan genbruges i tekstiler og samtidig reducere spild.

285


HEADWEAR

286


HEADWEAR

RECY FEEL

287


HEADWEAR

NEW

SHOT

HIT

New in stock

000 White

BASEBALL

184 Dark grey

380 Navy

650 Yellow

450 Green

250 Red

530 Khaki

215 Light pink

210 Pink

250 Red

280 Burgundy

120 Light grey

184 Dark grey

199 Black

000 White

450 Green

470 Olive

710 Violet

120 Light grey

199 Black

355 Royal 355 Royal blue

288

380 Navy

M232 BASEBALL CAP SHOT

M070 BASEBALL CAP HIT

Klassisk baseball cap / 5 paneler / Kvalitet: 100% bomuld / Buet skygge / Høj profil / Regulerbar lukning med metalspænde / På grund af den brede front er denne cap meget velegnet til logo.

Faconsyet baseball cap / 100% bomuldstwill / 6 paneler / Buet skygge/ Lav profil / Regulerbar metalspænde / Tear away label, QR-label og NFC-tag


PITCHER

280 Burgundy

380 Navy

150 Grey

000 White

250 Red

355 Royal

000 White

280 Burgundy

150 Dark grey

530 Khaki

380 Navy

470 Olive

495 Camouflage

BASEBALL

199 Black

HEADWEAR

GREEN

199 Black

M065 BASEBALL CAP GREEN

M207 BASEBALL CAP PITCHER

100% organisk bomuldscap / Kvalitet: 100% certificeret organisk bomuldstwill / 6 paneler / Buet skygge / Medium profil Regulerbar metalspænde / Tear away label, QR-label og NFC-tag.

Cap i bomullstretch / Kvalitet: 98% bomull - 2% spandex / 6 paneler / Figursydd / Lett buet brem / Medium profil / Helt lukket bakside / Tear away label / Størrelse: S/M, L/XL.

289


HEADWEAR

BASEBALL 290

CONTEST

199 Black

280 Burgundy

380 Navy

UNI-CAP

150 Grey

646 Mustard

355 Royal blue

199 Black

280 Burgundy

380 Navy

184 Dark grey

150 Grey

M225 BASEBALL CAP CONTEST

M068 PIQUE UNI-CAP

Sporty og kontrastmeleret baseball cap / 86% bomuld/13% polyster. Bagside/sidepanel: 100% polyester / 6 paneler / Let buet skygge / Høj profil / Regulerbar pvc-lukning (snap back) Tear away label, QR-label og NFC-tag.

Elastisk og faconsyet baseball cap uden paneler 83% polyester/15% viscose/2% elastan. Skygge underside: 100% bomuld / Buet skygge / Medium profil / Lukket bagside Størrelse: S/M, L/XL / Tear away label, QR-label og NFC-tag.


HEADWEAR

JOGGING

KNIT

KONTRASTMESH

393 Navy/white

124 Grey/green

915 Black/grey

109 White/fuchsia

184 Dark grey

380 Navy

120 Light grey

250 Red

M024 BASEBALL CAP JOGGING

M071 BASEBALL CAP KNIT

Sporty cap / Kvalitet: 100% polyester / Medium profil Buet skygge / Kontrastmesh på sidene / Knap i kontrastfarve Vinkel 65 grader / 6 paneler / One size fits all Regulerbar velkrolukning.

Innovativ baseball cap i interlock / 67% polyester/33% nylon. Skygge underside: 100% bomuldstwilll / 5 paneler / Buet skygge / Høj profil / Regulerbar pvc-lukning (snap back) Tear away label, QR-label og NFC-tag.

BASEBALL

105 White/navy

291


HEADWEAR

BASEBALL 292

CAMPUS

FEED

184 Dark grey

199 Black

120 Light grey

380 Navy

280 Burgundy

355 Royal blue

250 Red

150 Grey

380 Navy

280 Burgundy

450 Green

199 Black

M205 BASEBALL CAP FEED

M229 BASEBALL CAP CAMPUS

Jersey cap / Kvalitet: 78% jersey bomuld - 22% polyester Medium profil / Let buet skygge / Blød bomuldsoverflade Vinkel 65 grader / 6 paneler / Tear away label / One size fits all Regulerbar pvc-lukning (snap-back).

Elegant og sporty baseball cap / Kvalitet: 100% nylon. Bagside/sidepanel:: 100% polyester. Skygge underside: 100% chino bomuldstwill / 6 paneler / Åndbart mesh på siderne og bagside / Let buet skygge / Medium profil / Regulerbar velctro lukning / Tear away label, QR-label og NFC-tag


LIBERTY SANDWICH

YANKEE

380 Marine

199 Sort

2607 BASEBALL CAP KONTRAST YANKEE Faconsyet cap / Kvalitet: 100% bomuld / Medium profil Dobbelt piping / 6 paneler / One size fits all / Velcrolukning.

450 Green/white

710 Violet/white

480 Bottle green/white

653 Yellow/navy

199 Black/black

184 Dark grey/white

150 Grey/white

063 Natural/navy

120 Light grey/white

380 Navy

393 Navy/white

698 Orange/orange

210 Pink/white

355 Royal blue/white

470 Olive/natural

280 Burgundy/natural

915 Black/grey

259 Red/navy

126 Grey/navy

532 Khaki/navy

320 Light blue/white

250 Red/white

000 White

105 White/navy

921 Black/red

590 Brown

530 Khaki

BASEBALL

250 Rød

340 Turquoise/white

HEADWEAR

NEW

964 Black/white

M001 BASEBALL CAP LIBERTY SANDWICH Børstet bomuldscap / Kvalitet: 100% børstet bomuldstwill / Lav profil / Vinkel 65 grader / Buet skygge med kontrastpiping Kontrastfarvet knap og eyelets / 6 paneler / One size fits all Regulerbar metalspænde.

293


HEADWEAR

REGATTA

ESTORIL

BASEBALL

005 Offwhite/sort

250 Rød/hvid

380 Marine/sand

199 Sort/khaki

280 Burgundy

150 Grey

184 Dark grey

355 Royal

927 Sort/kornblå

924 Sort/grøn

916 Sort/gul

921 Sort/rød

480 Bottle green

000 White

199 Black

380 Navy

920 Sort/orange

294

250 Red

2603 TWILLCAP KONTRAST REGATTA

M051 BASEBALL CAP ESTORIL

Faconsyet twillcap / Kvalitet: 100% bomuldstwill / Kontrastpiping i skygge / 6 paneler / One size fits all / Regulerbar lukning med metalspænde.

Cap med kontrastpiping på skygge / Kvalitet: 100% polyester jacquard / 6 paneler / Buet skygge / Medium profil / Velcro lukning.


530 Khaki

BATTLE

280 Burgundy

646 Mustard

199 Black

380 Navy

150 Grey

199 Black

380 Navy

Xtra

249 Red

470 Olive

570 Beige

250 Red

BASEBALL

Xtra

HEADWEAR

DIGG

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk.

M211 BASEBALL CAP DIGG

M201 BASEBALL CAP BATTLE

Stonewashed twillcap / Kvalitet: 100% pigmenteret bomuldstwill Lav profil / Vinkel 55 grader / Mid visor / 6 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar metalspĂŚnde.

Vertikalmeleret og stilfuld cap / Kvalitet: 78% polyester - 20% viskose - 2% elastan - underside skygge: 100% chino bomuldstwill / Medium profil / Faconsyet og let buet skygge Vinkel 65 grader / Mid visor / 6 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning (snap back).

295


HEADWEAR

GREEN HOUSE

RECYCLED CAP

FULLY RECYCLED

GLOBAL RECYCLED STANDARD

BASEBALL 296

192 Stone/brown

393 Navy/white

915 Black/grey

199 Black

380 Navy

355 Royal

690 Orange

000 White

M028 GREEN HOUSE

M066 BASEBALL CAP RECYCLED CAP

Miljøvenlig cap / Kvalitet: 56% bambus - 44% polyester Medium profil / UV beskyttelse / Antibakterielt materiale / Tørrer hurtigt / God ventilation / Vinkel 65 grader / Buet skygge med kontrastfarvet underside / 6 paneler / One size fits all Regulerbar velkrolukning.

Baseball cap / Kvalitet: 100% certificeret recycled polyestertwill / 6 paneler / Buet skygge / Medium profil / Regulerbra velcro lukning / Tear away label, QR-label og NFC-tag.


MALMØ

355 Royal

REFLEKSPIPING

380 Navy

199 Black

199 Sort

M030 REFLEKSCAP REFLECT

2606 KONTRASTCAP MALMØ

Reflekscap / Kvalitet: 100% polyester (svedbånd: 35% bomuld 65% polyester) / Høj profil / Buet skygge med reflekspiping / 6 paneler / One size fits all / Regulerbar metalspænde.

Faconsyet cap / Kvalitet: 100% bomuldstwill /Medium profil / Buet brem med refleksbånd / 6 panels / One size fits all / Refleksbånd omkring skygge og på tilpasningsremmen / Regulerbar lukning med metalspænde.

BASEBALL

REFLEKSPIPING

250 Red

HEADWEAR

REFLECT

297


HEADWEAR

BASEBALL 298

NEW

EXPLORER

250 Rød

LOOP

365 Elektriskblå

180 Koks

380 Marine

199 Sort

199 Black

380 Navy

280 Burgundy

470 Olive

SA12 SSH-2 SOFTSHELL CAP EXPLORER

M202 TWILLCAP LOOP

Vandafvisende cap / Kvalitet: 100% polyester, indvendig 100% polyester single jersey / Høj profil / Buet skygge / Indvendigt svedbånd / Justerbar refleksstrop bag / Regulerbar metalspænde.

Twillinspireret cap / Kvalitet: 80% polyester - 20% viskose undersiden af skyggen: 100% chino bomuldstwill / Medium profil / Vævet overfladestruktur / Faconsyet / Let buet skygge Vinkel 65 grader / 6 paneler / Tear away label / One size fits all Regulerbar pvc-lukning (snap back).


250 Rød

HEADWEAR

STORM

SHARK

365 Elektriskblå

199 Sort

SA11 CWX-1 WATERPROOF CAP STORM

000 Hvid

690 Orange

250 Rød

340 Turkis

380 Marine

199 Sort

BASEBALL

Vandtæt og åndbar cap til udendørs aktiviteter / Kvalitet: 100% polyester, indvendig 100% polyester single jersey / Lav profil Buet skygge / 6 små paneler / Tapede sømme / Justerbar reflekstrop bag / One size fits all / Regulerbar metalspænde.

KOLDING 0105 BASIC CAP SHARK Faconsyet cap / Kvalitet: 100% polyester / 5 paneler One size fits all / Regulerbar velcolukning.

380 Marine

199 Sort

2617 KOLDING Faconsyet cap uden midtsøm / Kvalitet: 100% bomuld Medium profil / 5 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning.

299


HEADWEAR

B R O O K LY N

530 Khaki

BASEBALL

199 Sort

2800 PULLCAP BROOKLYN

BASEBALL

Pullcap / Kvalitet: 100% bomuldstwill / Ribstrikket kant 6 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning.

530 Khaki

250 Rød

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

BUCKET

2601 TWILLCAP BASEBALL Faconsyet twillcap / Kvalitet: 100% bomuldstwill / Medium profil Buet skygge / 6 paneler / One size fits all / Regulerbar metalspænde.

199 Black

530 Khaki

355 Royal

380 Navy

000 White

M503 BUCKET Bøllehat / Kvalitet: 100% bomuldstwill.

300


ACTION

280 Burgundy

380 Navy

199 Black

235 Fuchsia

150 Grey

184 Dark grey

530 Khaki

210 Pink

450 Green

690 Orange

320 Light blue

495 Camouflage

370 Denim

650 Yellow

590 Brown

250 Red

470 Olive

BASEBALL

000 White

HEADWEAR

NEW

194 Stone

M020 BASEBALL CAP ACTION Formsyet cap / Kvalitet: 100% chino bomuldstwill / Lav profil Vinkel 55 grader / Buet skygge med kontrastfarvet underside 6 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar metalspænde.

301


HEADWEAR

NEW

TANK

ARMY

NEW COLOUR

ARMY SHAPE

187 Warm grey

495 Camouflage

199 Black

NEW Xtra 380 Navy

470 Olive

000 White

NEW Xtra

530 Khaki

199 Black

150 Grey

495 Camouflage

530 Khaki

450 Green

380 Navy

Xtra = Bestillingsvare. Min. 50 stk.

302

M401 TANK

M402 ARMY

Army cap / Kvalitet: 100% kæmmet bomuld / Faconsyet Buet skygge / Velcrolukning.

Army cap/ Kvalitet: 100% ripstop-bomuld / Faconsyet Buet skygge/ Tear away label.


HELPY

650 Yellow

690 Orange

2613 REFLEKSCAP LINKØPING

M023 SYNLIGHEDSCAP HELPY

Cap i fluoriserende safety farve / Kvalitet: 100% polyester / Medium profil / Buet skygge og kontrastpiping / Refleksdetaljer 6 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning.

Synlighedscap / Kvalitet: 100% polyester (svedbånd: 35% bomuld - 65% polyester) / Høj profil / Vinkel 75 grader / Buet skygge / Reflekterende bånd rundt hele capen/ Topknap i refleks 5 paneler / One size fits all / Regulerbar velcrolukning.

BASEBALL

630 Safety gul

HEADWEAR

LINKØPING

303


HEADWEAR

RAPPER

TRUCKER

250 Red/white

RAPPER COTTON

355 Royal/white

380 Navy/white

450 Green/white

250 Red

199 Black

Xtra

199 Black

694 Black/orange

651 Black/yellow

Xtra

964 Black/white

Xtra

530 Khaki stone

571 Mustard-black

Xtra

107 White/red/royal

102 White/black burgundy

112 White/olive/ orange

Xtra

104 White/green

106 White/red/ black

Xtra

630 Yellow fluo/white

Xtra

Xtra 710 Violet

Xtra

184 Dark grey

Xtra

Xtra

Xtra 280 Burgundy

471 Olive/black 128 Red/grey

Xtra

Xtra

000 White

380 Navy

281 Burgundy-stone

355 Royal

Xtra

Xtra

931 Navy/grey

471 Olive/black

M006 TRUCKER CAP RAPPER Trucker cap / Kvalitet: 100% polyester / Høj profil / Vinkel 65 grader / Buet skygge / Polstret frontpanel og skygge / Kontrastfarver / Mesh på sidepaneler og bag / 5 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning.

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk.

304

M007 TRUCKER CAP RAPPER COTTON Trucker cap / Kvalitet: 100% bomuldstwill (svedbånd: 35% bomuld - 65% polyester) / Høj profil / Vinkel 65 grader / Buet skygge / Mesh på sidepaneler og bag / 5 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning (snap back).

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk. per farge.


120 Light grey

199 Black

184 Dark grey

380 Navy

TRUCKER

280 Burgundy

HEADWEAR

RAPPER JERSEY

M203 TRUCKER CAP RAPPER JERSEY Jersey cap / Kvalitet: 78% jersey bomuld - 22% polyester mesh: 100 % polyester / Høj profil / Vinkel 75 grader Let buet skygge / Mesh på sidepaneler og bag / 5 paneler Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning (snap back).

305


HEADWEAR

NEW

RAPPER CANVAS

354 Royal/grey

931 Navy/dark grey

918 Grey/black

Xtra

TRUCKER

915 Black/grey

383 Navy/burgundy

Xtra

960 White/yellow/dark grey

Xtra

956 Orange/white

Xtra

957 Grey/yellow/black

186 Dark grey/red

Xtra

Xtra

394 Navy/yellow

958 Grey/navy

Xtra

Xtra

962 959 White/burgundy/black Navy/burgundy/beige

Xtra

473 Olive/khaki

Xtra

483 Bottle green/white

M233 BASEBALL CAP RAPPER CANVAS Rapper Canvas er en moderne fritidscap /Kvalitet: 100% bomuld / 5 paneler / Bredt farveudvalg / Buet skygge / Høj profil / Regulerbar pvc-lukning (snap back).

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk.

306


HEADWEAR

307


HEADWEAR

FLAT VISOR 308

FADER

122 Grey/burgundy

SNAP BACK

121 Grey/sort

126 Grey/navy

129 Grey/royal

145 Grey melange

000 White

102 White/black

280 Burgundy

150 Grey

199 Black

915 Black/grey

921 Black/red

391 Navy/red

250 Red

355 Royal

450 Green

380 Navy

495 Camouflage

M302 KONTRASTCAP FADER

M301 FLAT VISOR SNAP BACK

Kontrastcap / Kvalitet: 85% akryl - 15% uld (skygge og underside af skygge: 100% chino bomuldstwill) / Høj profil Vinkel 85 grader / Flad, firkantet skygge / Skygge, eyelets og knap i kontrastfarve 6 paneler / Tear away label / One size fits all Regulerbar pvc-lukning (snap back).

Den ultimative cap med flad skygge i mange farver Kvalitet: 100% polyester / Høj profil / Vinkel 85 grader Flad, firkantet skygge / 6 paneler / Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning (snap back) / Børn, se s 240.


HEADWEAR

STAGE

184 Dark grey

199 Sort

Xtra 570 Beige

Xtra 590 Brown

FLAT VISOR

150 Grey

M303 FLAT VISOR STAGE Meleret cap / Kvalitet: 70% polyester - 30% viskose / Høj profil Vinkel 85 grader / Flad, firkantet skygge / 6 paneler Tear away label / One size fits all / Regulerbar pvc-lukning.

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk.

309


HEADWEAR

NEW

VIRAL

974 Avio melange

BEANIES

145 Grey melange

284 Burgundy melange

647 Mustard melange

148 Dark grey melange

M659 BEANIE VIRAL VÌvet beanie, der kombinerer ekstra blød viskose for komfort og styrke og pasform fra nylon / Kvalitet: 47% viskose - 23% polyester - 30% nylon

310

NEW


DOCKER

W O O L LY

NEW COLOUR

NEW

199 Black

NEW

380 Navy

280 Burgundy

Xtra 381 Navy melange

468 Forest green

Xtra 150 Grey

970 Avio

380 Navy

145 Grey melange

266 Rusty

280 Burgundy

468 Forest green

199 Black

Xtra 144 Dove Grey 650 Yellow

Xtra

BEANIES

Xtra

NEW Xtra

NEW Xtra 650 Yellow

HEADWEAR

NEW

198 Black melange

M655 URBAN BEANIE DOCKER Moderne stikket beanie i fiskemann stil / Tear away label / Kvalitet: 80% akryl/20% polyester.

M660 BEANIE WOOLLY Ribbet og moderne beanie / Trendy farver / Kvalitet: 70% akryl/30% uld.

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk. per farge.

NEW

311


HEADWEAR

SPITSBERGEN

BEANIES

145 Gråmeleret

220 Magenta

360 Kornblå

312

GREEN BEANIE

250 Rød

199 Sort

199 Black

150 Grey

470 Olive

380 Navy

250 Red

2914 STRIKKET BEANIE SPITSBERGEN

M656 BOMULDSBEANIE GREEN BEANIE

Strikket unisex beanie i soft-touch kvalitet / God stretch Behagelig pasform / Kvalitet: 100% akryl / One size fits all.

Bomuldsbeanie /Kvalitet: 100% certificeret organisk bomuldstwill Lang model med ombuk / Tear away labe / One size fits all.


HEADWEAR

BLOG

646 Mustard

250 Red

380 Navy

150 Grey

184 Dark grey

480 Bottle green

199 Black

BEANIES

280 Burgundy

M649 VAFFELSTRKKET BEANIE BLOG Pæn og casual vaffelstrikket beanie / Kvalitet: 100% akryl Lang model med ombuk / Tear away label.

313


HEADWEAR

NEW

WIND

NEW COLOUR

BEANIES

NEW

NEW

NEW

NEW

NEW

284 Burgundy melange

381 Navy melange

650 Yellow

671 Coral

344 Saphire

420 Lime green

000 White

970 Avio

340 Turquoise

350 Petrol blue

710 Violet

249 Off red

210 Pink

570 Beige

630 Yellow fluo

646 Mustard

690 Orange

250 Red

235 Fuchsia

280 Burgundy

320 Light blue

590 Brown

120 Light grey

150 Grey

640 Green fluo

450 Green

470 Olive

355 Royal

380 Navy

M601 STRIKKET BEANIE WIND Klassisk strikket 2-lags beanie med bukket kant Kvalitet: 100% akryl / 6-søms / One size fits all / Børn, se s. 241.

314

NEW

391 Navy/red

915 Black/grey

199 Black


256 Rødmelert

446 Kiwimelert

HEADWEAR

AVALANCHE

EXTREME

345 Blåmelert

165 Karbonmelert

SA05 BTC-1 KNIT BEANIE AVALANCHE

651 Yellow/black

237 Fuchsia/grey

341 Turqouise/green

127 Grey/orange

394 Navy/yellow

387 Navy/grey

932 Black/green

Meleret stretch-fit beanie / Blød og varm Kvalitet: 100% akryl / One size fits all.

BEANIES

102 White/black

915 Black/grey

DOCKSIDE

M602 OVERSIZED BEANIE EXTREME 2-farvet oversized beanie / Vendbar Kvalitet: 95% bomuldstwill - 5% elastan / One size fits all.

250 Rød

380 Marine

155 Granitt

199 Sort

SA04 BTK-1 KNIT BEANIE DOCKSIDE Ribstrikket stretch-fit beanie / Blød og varm Roll-cuff design / Kvalitet: 100% akryl / One size fits all.

315


HEADWEAR

NEW

BEANIE KONTRAST

BEANIES

230 Raspberry/hvid

250 Rød/hvid

360 Kornblå/hvid

145 Gråmeleret/hvid

380 Marine/hvid

199 Sort/hvid

5276 JERSEYHUE BEANIE KONTRAST Elastisk og behagelig hue / Konstrastsømme / Jersey kvalitet / God stretch og pasform / Kvalitet: 95% bomuld, 5% elastan / One size fits all

316

NEW


HEADWEAR

BROOKLIN

BEANIE

NEW COLOUR

380 Navy

280 Burgundy

199 Black

Xtra 355 Royal

Xtra 235 Fuchsia

Xtra

630 Safety gul

180 Koksgrå

250 Rød

360 Kornblå

640 Green fluo

NEW

Xtra 470 Olive

Xtra 495 Camouflage green

Xtra 000 White

Xtra 150 Grey

380 Marine

180 Koksgrå

199 Sort

BEANIES

Xtra

184 Dark grey

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk. per farge.

M603 VASKET BEANIE BROOKLIN

5275 JERSEYHUE BEANIE

Vasket bomullsbeanie “Raw edge“ / Kvalitet: 60% bomull - 40% polyester.

Blød og behagelig beanie/hue i jerseykvalitet / God pasform og stretch / Kvalitet: 95% bomuld - 5% elastan / One size fits all.

NEW COLOUR

317


HEADWEAR

NEW

CONCEPT

BEANIES

180 Koks

630 Safety gul

199 Sort

N955 TEKNISK HUE CONCEPT Sporty og teknisk hue med god pasform og dekorativt reflekstryk. Kvalitet: 93% polyester/7% spandex. Linning: 100% polyester. Størrelse: One size.

318

NEW


360 Kornblå

HEAT

361 Kornblåmelert

199 Sort

361 Kornblåmelert

165 Karbonmelert

199 Sort

N951 SPORTSHUE MOTION

N953 SPORTSHUE HEAT

Sportshue til den aktive / Isolerende og åndbart materiale God stretch og pasform / Sømløst, bredt panel nederst Lav profil så den passer fint under hjelm Kvalitet: 96% polyester - 4% spandex / 240 g/m2 One size fits all.

Behagelig sportshue som er velegnet året rundt Isolerende og åndbart materiale / God stretch Kvalitet: 97% polyester - 3% elastan / One size fits all.

BEANIES

250 Rød

HEADWEAR

MOTION

319


HEADWEAR

DOLOMITI

970 Avio

ISLAND

150 Grey

380 Navy

BEANIES

145 Gråmelert

180 Koks

220 Magenta

250 Rød

Xtra

199 Black

590 Brown

360 Kornblå

380 Marine

199 Sort

Xtra = Bestillingsvare. Min. 12 stk.

320

M609 BEANIE DOLOMITI

2916 STRIKKET HUE ISLAND

Meleret klassisk beanie med bukket kant / EU-made i Italia Kvalitet: 80% akryl - 15% uld - 5% viskose / One size fits all.

Strikket unisex hue i soft-touch kvalitet / God stretch Behagelig pasform / Kvalitet: 100% akryl soft touch / 70g/m2 One size fits all.


SVALBARD

FUSION

280 Burgundy

150 Grey

355 Royal

145 Gråmelert

380 Marine

199 Sort

199 Black

M620 2-LAGS BEANIE FUSION

2912 OVERSIZED BEANIE SVALBARD

Meleret 2-lags beanie / 4-søms / Kan bruges med og uden bukket kant / Kvalitet: 100% akryl / Tear away label / One size fits all.

Oversized strikket hue i kraftig kvalitet / 6-sømstop Ekstra længde / Kvalitet: 50% uld - 50% akryl / One size fits all

BEANIES

250 Red

HEADWEAR

NEW

321


HEADWEAR

HELIX

BEANIES

250 Rød

PIER THINSULATE

380 Marine

199 Sort

Xtra

145 Grey melange 921 Sort/rød

380 Navy

199 Black

590 Brown

165 Karbon/sort

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk.

322

SA01 FLE-1 FLEECEHUE HELIX

M606 FOERET BEANIE PIER THINSULATE

Ultrablød og elastisk unisex microfleecehue / Elastiske kantbånd for en komfortabel pasform / Kvalitet: 100% polyester microfleece / One size fits all.

Meleret beanie med isolerende Thinsulate foer / Bukket kant 4-søms / Kvalitet: 100% akryl / One size fits all.


380 Navy

199 Black

WORKOUT

650 Yellow

690 Orange

199 Black

M607 FOERET BEANIE BILL THINSULATE

M632 SYNLIGHEDSBEANIE WORKOUT

Meleret beanie med isolerende Thinsulate foer / Bukket kant 6-søms / Kvalitet: 100% akryl / One size fits all.

Synlighedsbeanie med lysreflekterende strikket bort Bukket kant / 2-lags / 6-søms / Kvalitet: 100% akryl One size fits all.

BEANIES

150 Grey

HEADWEAR

BILL THINSULATE

323


HEADWEAR

CHILL WINDSTOPPER

CHILL WINDSTOPPER ICY WINDSTOPPER

yarn C H I LFabric: L 100% W Iantistatic N Dacrylic ST OPPER

beanie with lining inside

Fabric: 100% antistatic Fabric: acrylic100% yarn antistatic acrylic yarn ICY W INDST OP PER

beanie with lining inside

tear away label

beanie with tear cuff away label

tear away label

BEANIE WITH CUFF

black

navy

grey

black

SPORTSWEAR

WINDSTOPPER

58 g

150 Grey

144 pcs

LEISURE

HIGH PERFORMANCE

SPECIAL FABRIC

® Products made from GORE Product WI laminates are completely laminate windp guarantee maximum breathabili guarante comfort in the cold and comfort wind. The membrane is completely The mem wi at the same time highly at breatha the sa wind from penetrating and wind allow fro vapour to be given off. vapour t

ET VIGTIGT SAMARBEJDE: ATLANTIS GORE-TEX® BRAND.

WINDSTOPPER® ideelle til kølige og vindfulde vejrforhold. Funktionelle og komfortable produkter som giver en alsidig og dynamisk kombination.

SPORTSWEAR LEISURE PER

® GORE-TEX® WINDSTOPPER GORE-TE LAM

Vindtæt beanie med integreret GORE® WINDSTOPPER® bånd Antistatisk / 6 søms / Kvalitet: 100% antistatisk akryl Tear away label / One size fits all.

åndbarhed er produkter produceret i GORE®

OUTDOOR

Products made from GORE® WINDSTOPPER® laminates are completely windproof and guarantee maximum breathability to optimise comfort in the cold and wind. The membrane is completely windproof, but at the same time highly breathable, preventing wind from penetrating and allowing water vapour to be given off.

199 Black

Med en vindtæt og isolerende overflade og maksimal

SPORTSWEAR

GORE-TEX® WINDSTOPPER® LAMINATE:

58 g

GORE-TEX® WINDSTOPPER® LAMINAT:

grey

AN IMPORTANT COLLABORA AN IMP LEADING TO DEVELOPMENT LEADIN COLLECTION WITH THE COLLEC ® ATLANTIS - GORE-TEX ATLANT BRA

24 pcs

380 Navy

grey navy

AN IMPORTANT COLLABORATION LEADING TO DEVELOPMENT OF A COLLECTION WITH THE ATLANTIS - GORE-TEX® BRAND.

M604 VINDTÆT BEANIE CHILL

324

OUTDOOR

navy black

150 Grey

144 pcs

24 pcs 75 g

380 Navy

144 pcs

24 pcs

199 Black

M612 VINDTÆT BEANIE ICY Vindtæt beanie med integreret GORE® WINDSTOPPER® bånd på inderside / Antistatisk / 6 søms / Bukket kant / Kvalitet: 100% antistatisk akryl / Tear away label / One size fits all.


ICY WINDSTOPPER Fabric: CYCLING G O 100% R Eantistatic acrylic yarn

antistatic acrylic yarn F R E Fabric: E D100% OM WINDSTOPPER

beanie with lining inside

HEADWEAR

CHILL WINDSTOPPER

tear away label

beanie with cuff

tear away label

BEANIE WITH CUFF

black

navy

grey

black

SPORTSWEAR

OUTDOOR

LEISURE

HIGH PERFORMANCE

navy

SPECIAL FABRIC

SPORTS

AN IMPORTANT COLLABORATION LEADING TO DEVELOPMENT OF A COLLECTION WITH THE ATLANTIS - GORE-TEX® BRAND.

A L C A

GORE-TEX® WINDSTOPPER® LAMINATE:

G

150 Grey

144 pcs

24 pcs

380 Navy

75 g

199 Black

144 pcs

24 pcs

199 Sort

M803 FREEDOM WINDSTOPPER

M050 BIKECAP CYCLING GORE

Multifunktionel headover som kombinerer microfleece windstopper med marmorinspireret polyester / Flere funktioner Kvalitet: 100% polyester / Tear away label / Størrelse 63 x 25 cm One size fits all / GORE® WINDSTOPPER®.

Vandafvisende bikecap med GORE-TEX® / Faconsyet med flad skygge / Lav profil / Passer under cykelhjelmen Helt lukket bagside / Kvalitet: 100% polyester GORE-TEX® / Tear away label / One size fits all.

WINDSTOPPER

Products made from GORE® WINDSTOPPER® laminates are completely windproof and guarantee maximum breathability to optimise comfort in the cold and wind. The membrane is completely windproof, but at the same time highly breathable, preventing wind from penetrating and allowing water vapour to be given off. 58 g

grey

325

P la g c T a w v


HEADWEAR

KIDS 326

KID SNAP BACK

250 Red

355 Royal

380 Navy

KID WIND

199 Black

000 White

250 Red

380 Navy

M319 FLAT VISOR CAP KID SNAP BACK

M651 2-LAGS BEANIE KID WIND

Den ultimative flat visor cap til børn / Kvalitet: 100% polyester Høj profil / Angle 85 degrees / Flad, firkantet skygge / 6 paneler Kid size 54 cm / Regulerbar pvc-lukning / Tear away label Voksne, se s. 308.

Klassisk strikket 2-lags beanie til børn / Bukket kant Kvalitet: 100% akryl / One size fits all - kids size Voksne, se s. 314.

199 Black


oversize beanie

dual style

tear away label

FUN

HEADWEAR

NEW

KID’S S

green melange

re

royal melange

KIDS

71 g

256 Red melange

456 Green melange

60

144 pcs

24 pcs

352 Royal melange

148 Dark grey melange

NEWS

M653 BARNEBEANIE FUN Meleret beanie til børn / Ekstra længde/ Kvalitet: 48% bomuld 48% akryl - 4% elastan / Oversize beanie / Kan bruges med og uden bukket kant / Tear away label / One size fits all-kids size ØKO-TEX® -certificeret.

327


HEADWEAR

NEW

INFINITY

180 Koks

630 Safety gul

199 Sort

N956 HEADOVER INFINITY Behagelig sportshue som er velegnet året rundt. Isolerende og åndbart materiale med god stretch.

ACCESSORIES

Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: One size.

FREEDOM BASIC

000 White

328

250 Red

350 Blue

380 Navy

FREEDOM REFLECT

199 Black

650 Yellow

690 Orange

199 Black

M801 HEADOVER FREEDOM BASIC

M802 SYNLIGHEDSHEADOVER FREEDOM REFLECT

Klassisk headover / Perfekt til kampagner og give-aways Multifunktionel / Kvalitet: 100% polyester / Vægt: 120 g/m2 Størrelse: 49 x 25 cm / Tear away label.

Praktisk headover med reflekser på hver side / Multifunktionel Kvalitet: 100% polyester / Størrelse: 49 x 25 cm / Vægt: 120 g/m2.


HEADWEAR

FIELD

199 Sort

N952 HEADOVER FIELD

HELIX

COMFORT THINSULATE

184 Dark grey

380 Navy

915 Black/grey

ACCESSORIES

Headover til den aktive / Isolerende og åndbart materiale Kvalitet: 96% polyester - 4% spandex / Størrelse: 50 x 25 cm Vægt: 240 g/m2 / One size fits all.

199 Black

Xtra 921 Sort/rød

165 Karbon/sort

199 Sort

125 Grey/light grey

Xtra = Bestillingsvare. Min. 24 stk. SA02 GLO-1 FLEECE GLOVES HELIX

M832 ULDVANTER COMFORT THINSULATE

Alsidige fleecehandsker med 40G Thinsulate isolation / Elastiske kantbånd for god komfort og pasform / Anti-pill / Kvalitet: 100% polyester fleece / Størrelser: M, L, XL, XXL.

Komfortable Thinsulate-isolerede uldvanter med fleecefoer Kvalitet: 85% uld - 15% akryl / Størrelse: S/M, L/XL.

329


REJSEARTIKLER


REJSEARTIKLER

NEW

TELEMARK

BACKPACK

927 Sort/kornblå

921 Sort/rød

922 Sort/turkis

915 Sort/grå

Sekken vist m/ regntrekk som medfølger

8948 BACKPACK TELEMARK

NEW

Mellemstor og veludrustet backpack. Let og praktisk med ergonomisk polstrede skulderstropper, mave- og bryststropper. Stort hovedrum og mange smarte små lommer. Polstret med ekstra mesh i ryggen sikrer god ventilation. Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 50 x 31 x 19 cm / ca. 25L. Anbefalt bearbeidingstørrelse: ca.15 x 15 cm.

331


REJSEARTIKLER

NEW

TELEMARK LIGHT DAY PACK

STOR INDVENDIG RYGLOMME

STOR FRONTLOMME MED PRAKTISKE SMÅLOMMER

SIDELOMMER TIL FLASKE

RIPSTOP STOF

HOFTE- OG BRYSTSTROP. GOD POLSTRING I RYGGEN

LYNLÅSLOMME MED REGNSLAG PRAKTISKE STROPPER PÅ BEGGE SIDER

332


REJSEARTIKLER

TRAVEL DAY BACKPACK FUNKTIONEL RYGSÆK SOM DÆKKER DINE BEHOV PÅ EN AKTIV TUR I NATUREN ELLER BYEN.

333


REJSEARTIKLER

NEW

K2 URBAN

BACKPACK

385 180 Marinemeleret/ Koksmeleret/ sort sort

8929 BACKPACK K2 URBAN En af vore bedstsælgende backpacks i nyt og urbant design. Stort hovedrum med PC-lomme og sidelomme med lynlås. Polstrede bærestropper og bryststrop. Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 47 x 29 x 21 cm. / 25L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x8 cm.

334

145 Gråmeleret/ sort

NEW


REJSEARTIKLER

K2

BACKPACK

250 Rød

380 Marine

360 Kornblå

950 Sort/refleks

951 Sort/grå

924 Sort/limegrøn

630 Safety gul

220 Magenta

640 Safety grøn

151 Grå/orange

927 Sort/kornblå

920 Sort/orange

921 Sort/rød

922 Sort/turkis

8926 BACKPACK K2 Backpack med smart design og udskiftelige stropper til variation. Stort hovedrum og sidelomme med lynlås. Polstrede bærestropper og bryststrop. Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 47x29x21 cm/ca. 25L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x8 cm.

335


REJSEARTIKLER

NEW

KEMANO

BACKPACK 937 Sort/azur

915 Sort/grå

921 Sort/rød

SR27 FCX-1 VANDTÆT BACKPACK KEMANO Smart backpack med rullelukning, rygpanel med ventilation og ergonomisk polstrede skulderstropper sikrer god bærekomfort. Det slidstærke PVC-stof samt vandtætte sømme sørger for god beskyttelse mod vind og vejr. Kvalitet: 100% PVC/100% Polyester Størrelse: ca. 40L • Vandtætte sømme • Slidstærk • Rulletop • Skulderstropper • Ryg ventilation • Vandtæt • Kontrastsømme og zipper

336

NEW


RAINIER 25

NEW

NORSEMAN

REJSEARTIKLER

NEW

BACKPACK

937 Sort/azur

915 Sort/grå

921 Sort/rød

199 Sort

165 Karbon

SR24 WTX-1 VANDTÆT BACKPACK RAINIER 25

SR09 RTB-1 BACKPACK NORSEMAN

Den ultimative vandtætte backpack som sørger for at alt du medbringer forbliver tørt og trygt. Ikke bare er den praktisk og funktionel, men både høj komfort og design er nøje planlagt.

Du kan medbringe næsten hvad som helst med denne vejrbestandige Norsemann Roll Top Pack. Den er robust, men alligevel en superlet backpack. Velorganiseret og alsidig i brug og egner sig både til kontorbrug og til fritid. Nem adgang til hovedrum med lynlås og rullelukning på toppen gør den tæt og beskyttet. Laptop lomme med ekstra polstret beskyttelse. RFID-blocking sikrer dig mod digitalt tyveri.

Kvalitet: 100% Nylon ripstop med 100% polyesterfôr. Størrelse: Ca. 66 x 37 x 23 cm / 25L. Detaljer: • 100% vandtæt Ripstop • Rullet toplukning • Stor frontlomme med vandtæt lynlås • Svejsede vandsætte sømme • Polstret rygpanel • Ergonomiske justerbare skulder- og bryststropper • Vatteret og aftagelig lomme til laptop • Sidelommer i mesh • Indvendig nøglering

Kvalitet: 100% polyuretan med 100% polyesterfôr. Størrelse: Ca. 48 x 28 x 18 cm / 24L. Detaljer: • Stort hovedrum • Rullet toplukning • Vandtæt stof • Polstret og termisk støbt rygpanel • Ergonomiske, justerbare skulder- og bryststroper • Kompatibel med trolleys • RFID-lomme med vandtæt lynlås • Lomme foran med vandtæt lynlås • Forstærket lomme til laptop • Justerbare stropper i siderne • Sidelommer med lynlås med indvendig net • RFID-lomme med vanntett glidelås

337


REJSEARTIKLER

NEW

NOMAD

BACKPACK

250 Rød

335 Azur

165 Karbon

490 Jaktgrøn

199 Sort

SR12 SWX-1 BACKPACK NOMAD Praktisk, vandtæt og slidstærk funktionalitet i en klassisk stil. Dette er rygsækken for dem som ønsker det enkelte, men alligevel stiller krav til kvalitet. Stort hovedrum med ekstra forstærket lomme til laptop. Kvalitet: 100% polyuretan med 100% polyesterfôr. Størrelse: Ca. 47 x 28 x 16,5 cm / 22L. Detaljer: • 100% vandtæt stof • Polstret mesh rygpanel • Ergonomisk polstrede skulderstropper • Stort hovedrum • Forstærket lomme til laptop • Udvendig lynlåslomme • Broderingstilgang

338

NEW


CASCADE

NOMAD

REJSEARTIKLER

NEW

BACKPACK

253 Bold red

690 Orange

319 Ocean blue

650 Gul

199 Sort

199 Sort

165 Karbon

SR07 WXP-1 35L VANDTÆT BACKPACK CASCADE

SR10 SWX-2 DAY PACK NOMAD

100% Vandtæt backpack i et innovativt design. Tapede sømme og lynlåse. Ultralet PVC med rulle-lukning og stor udvendig lynlåslomme. Bærehåndtag og polstrede justerbare bærestropper.

Vandtætte Nomad Day Pack er designet til at gøre den daglige pendling så behagelig som mulig. Tilpas stor indvendig og med ekstra beskyttet lomme til laptop.

Kvalitet: 100% PVC belagt polyester 250D. Størrelse: Ca. 32x20x66 cm./35L. Detaljer: • 100% vandtæt stoff • Bærehåndtak • Justerbare bærestropper • Tapede sømme og lynlåser • PVC med rulle-lukning • Stor udvendig lynlåslomme

Kvalitet: 100% polyuretan med 100% polyesterfôr. Størrelse: Ca. 38 x 28 x 13 cm / 15L. Detaljer: • 100% vandtæt stof • Forstærkede bærestropper • Frontlommer • Polstret mesh rygpanel • Blødt trikotfor

339


REJSEARTIKLER

NEW

NEW

SEQUOIA

REVELSTOKE

BACKPACK 937 Sort/azur

915 Sort/grå

921 Sort/rød

915 Sort/grå

921 Sort/rød

SR26 VTS-1 BACKPACK SEQOUIA

SR25 VTS-2 BACKPACK REVELSTOKE

En mellemstor og veludstyret backpack som er ligeså klar på eventyr som dig! Let og funktionel med ergonmisk polstrede skulderremme og hofterem. Bryststrop med sikkerhedsfløjte. RFID-blocking i frontlommen med lynlås for at udgå digitalt tyveri.

Denne tekniske backpack indeholder flere funktioner end du kan forestille dig. Let og ergonomisk tilpasset med forstærket rygstøtte og gennemtænkte polstrede skulder- og hofteremme. Justerbar hovedhætte/flap med dobbelte lommer til udstyr. Hydrationsport og sikkerhedsfløjte er integreret i bryststroppen.

Kvalitet: 100% Nylon ripstop med 100% polyester. Størrelse: Ca. 56 x 28 x 20,5 cm / 30L. Detaljer: • Hovedrum med stor kapacitet • 2-vejs lynlås og indvendige delte rum • Ergonomisk polstrede skulderstropper • Sidelommer med mesh • Frontlomme med lynlås og RFID-blocking • Sikkerhedsfløjte • Hydrationssystem

340

937 Sort/azur

Kvalitet: 100% Nylon ripstop med 100% polyester. Størrelse: Ca. 61 x 33 x 20,5 cm / 40L. Detaljer: • Justerbare hovedhætte/flap • Dobbelte udstyrslommer • Forstærket rygstøtte • Sidelommer med mesh • Sikkerhedsfløjte på bryststroppen • Justerbar polstret midjestrop med 2 lynlåslommer • Hydrationssystem


REJSEARTIKLER

NEW

341


REJSEARTIKLER

KAUKASUS

TUR & FRITID 199 Sort/grå

8963 BACKPACK KAUKASUS Den perfekte veludstyrede tur-rygsæk. Til dig som kræver lidt ekstra. Justerbar ryglænde og solid polstring og luftspalte for optimal støtte og komfort. Stort hovedrum og separat bundog toprum. Flere remme og fæstepunkter til udstyr. Justerbare skulder- og mavestropper med ekstra solid polstring. Kvalitet: Rip-stop nylon. Størrelse: 70x22x33 cm/ca. 40L.

342


ATLAS

REJSEARTIKLER

URAL

TUR & FRITID

199 Sort/grå

199 Sort/grå

8961 BACKPACK URAL

8960 MAVETASKE ATLAS

Smart rygsæk. Til dig som kræver lidt ekstra. Solid polstring med luftspalte i ryggen for optimal komfort. Solide bærestropper. Stort hovedrum og flere praktiske lommer. Ribstop nylon.

Mavetaske med rå kontraster. Til dig som kræver lidt ekstra. Solid og komfortabel bæltestrop. Stort hovedrum og frontlommer med lynlås. Ribstop nylon.

Kvalitet: Rip-stop nylon. Størrelse: 31x17x47 cm/ca. 20L.

Kvalitet: Rip-stop nylon. Størrelse: 21x10x17 cm/ca. 3,5L.

343


REJSEARTIKLER

CAMEL

TUR & FRITID

921 Sort/rød

924 Sort/limegrøn

927 Sort/kornblå

915 Sort/grå

8939 BACKPACK CAMEL Backpack i smart design. To store hovedrum og flere praktiske smålommer. Polstret ryg og bærestropper. Reflekser på bærestropperne. Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 42x29x14 cm/ca. 16L. Anbefalet logostørrelse: 12x12 cm.

344


REJSEARTIKLER

PALM SPRINGS

MALIBU

199 Sort

8868 MAVEBÆLTE MALIBU Mavebælte til drikkeflaske. Lynlåslomme og regulerbart bælte. Reflekspiping. Drikkeflaske medfølger ikke.

690 Orange

199 Sort

TUR & FRITID

Kvalitet: 420D polyester. Størrelse flaskelomme: 12 cm/Ø: 7,5cm. Anbefalet bearbejdningsstørrrelse: 4x12 cm.

NORDMARKA

199 Sort

8924 MAVEBÆLTE NORDMARKA

8917 MAVEBÆLTE PALM SPRINGS

Praktisk mavebælte med plads til drikkeflaske i siden. Justerbart bælte. Stort hovedrum og flere smålommer med lynlås på siden. Reflekspiping. Elastisk strop på undersiden for ekstra ophæng og opbevaring.

Mavebælte med refleksdetaljer og lynlås til to hovedrum. Justerbart bælte. Gennemgang for øretelefoner.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: Hovedrum: 16x18x8 cm/ca. 3L. Anbefalet logostørrelse: ca. 13x9 cm (front).

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 30x20x10 cm/ca. 6L. Anbefalet logostørrelse: ca. 8x8 cm.

345


REJSEARTIKLER

NEW

NEW

NOMAD

DUFFELBAG

490 Jaktgrøn

335 Azur

199 Sort

346

EQUINOX 30

250 Rød

165 Karbon

199 Sort

165 Karbon

SR11 MDX-1M DUFFELBAG NOMAD

SR16 CTX-2 DUFFELBAG EQUINOX 30

Denne duffelbag er designet til at veje mindst muligt. Er produceret i et superlet og slidstærkt materiale og er 100% vandtæt. Skjulte bærestropper som nemt kan ændres til rygsæk. Firepunkts håndtag som gør den nem at bruge/bære.

Det er ikke nødvendigt at spare på udstyret med denne rygsæk. Stort hovedrum, generøs opbevaringsplads og stor indvendig lynlåslomme til opbevaring. Kan nemt ændres til rygsæk. En frisk og urban udgave af den populære duffelbag.

Kvalitet: 100% polyuretan. Størrelse: Ca. 49,50 x 33 x 33 cm / 54L. Detaljer: • 2-I-1 Duffle- og rygsæk • 100% vandtæt stof • Stor åbnning med lynlås • Stor indvendig lomme med lynlås • Erognomiske og justerbare skulderstropper • Eksterne «gear loops» • Firepunkts bærehåndtag • ID-lomme

Kvalitet: 100% Polyester 600D med 100% Nylon PVC-belagt kontrast og 100% polyesterfôr. Størrelse: Ca. 58,5 x 25,5 x 30,5 cm / 45L. Detaljer: • 2-I-1 duffelbag og rygsæk • Vandtæt • Justerbare ergonomiske skulderstropper • Stor åbning med lynlås • 2 indvendige lynlåslommer • ID-lomme • Bærehåndtag på siderne • Kompressionsstropper • Broderingsadgang.


REJSEARTIKLER

NEW

347


REJSEARTIKLER

348


REJSEARTIKLER

WATERPROOF DUFFLE BAGS ID-LOMME PÅ TOPPEN

BÆRESTROPPER Kan let ændres til rygsæk med optimal bærekomfort. Bæreremmene til rygsækken kan skjules. Solide håndtag i hver ende af tasken gør den praktisk at håndtere.

NET LOMME

SKULDERREM OG SOLIDE BÆRESTROPPER

VANDAFVISENDE PVC-MATERIALE LOMMER

8934 MISTRAL

Stort hovedrum med vandafvisende kraftig lynlås i toppen. Meshfoer på indersiden af toppen.

JUST PERFECT FOR YOU® 8933 FIREFLY / 8936 TORNADO / 8934 MISTRAL / 8935 SOLING 349


REJSEARTIKLER

F I R E F LY

DUFFELBAG

150 Grå

TORNADO

199 Sort

199 Sort

8933 TASKE FIREFLY

8936 TASKE TORNADO

Robust Duffelbag i slidstærk kvalitet. Kan laves om til rygsæk for bedre bærekomfort. Lavet i vandafvisende materiale. Skjulte bæreremme til rygsæk. Stort hovedrum og ID-lomme. Meshlomme med lynlås i toppen.

Funktionel taske som let kan laves om til rygsæk for optimal bærekomfort. En ny udgave af vores tidligere bestseller, 8878 Offshore-bag. Forstærkede håndtag og syninger, og god polstring i ryg og bæreremme. Skjulte bæreremme til rygsæk. Stort hovedrum, flere praktiske sidelommer og ID-lomme. Vandtæt lynlås på udvendig lomme. Indvendig polstret PC lomme.

Kvalitet: PVC (Tarpaulin). Størrelse: 56x30x30 cm/ca. 40L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x10 cm.

350

150 Grå

Kvalitet: PVC (Tarpaulin). Størrelse: 60x30x30 cm/ca. 60L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x10 cm (endelomme).


150 Grå

SOLING

199 Sort

000 Hvid

000 Hvid

199 Sort

8934 TASKE MISTRAL

8935 TASKE SOLING

Sæk og taske. ID-lomme. Stort hovedrum med lynlås i toppen lavet i vandafvisende materiale.

Sæk og taske. ID-lomme. Stort hovedrum med lynlås i toppen lavet i vandafvisende materiale.

Kvalitet: PVC (Tarpaulin). Størrelse: 57x35x34 cm./ca. 55L. Anbefalet logostørrelse: ca. 27x8 cm (front). Ca. 27x13 cm (låg).

Kvalitet: PVC (Tarpaulin). Størrelse: 65x37x34 cm/ca. 90L.

DUFFELBAG

360 Kornblå

REJSEARTIKLER

MISTRAL

Anbefalet logostørrelse: ca. 27x8 cm (front). Ca. 27x13 cm (låg).

351


REJSEARTIKLER

ATLANTIS 33L

ATLANTIS 70L

DUFFELBAG

319 Ocean blue

690 Orange

199 Sort

250 Rød

921 Sort/rød

914 Sort/azurblå

199 Sort

250 Rød

225 Wildberry

781 Purple

365 Elektriskblå

421 Limegrøn

253 Bold rød

365 Elektriskblå

319 Ocean blue

355 Kongeblå

781 Purple

421 Limegrøn

650 Gul

SR01 GBW-1-33L TASKE ATLANTIS

SR02 GBW-1-70L TASKE ATLANTIS

Vandtæt duffelbag i friske farver. Lavet i let materiale for minimal vægt og for at holde tøj og værdisager tørre og beskyttede. Blank overflade. Let forstærket PVC stof. Stort hovedrum med lynlåslomme på toppen. Stor indvendig netlomme med lynlås i låg. Ekstra bærehåndtag på hver ende. Justerbar skulderstrop.

Vandtæt duffelbag i friske farver. Lavet i let materiale for minimal vægt og for at holde tøj og værdisager tørre og beskyttede. Mat overflade. Forstærket PVC stof. Justerbarepolstrede skulderstropper som gør at du kan bære tasken som en rygsæk. Hovedrum med lynlåslomme på toppen. Stor indvendig netlomme med lynlås i låg. ID Lomme. Justerbar skulderstrop. Ekstra bærehåndtag på hver ende.

Kvalitet: 100% PVC belagt polyester. Størrelse: Ca. 51x29x29 cm/33L.

Kvalitet: 100% PVC belagt polyester. Størrelse: Ca. 61x38x38 cm/70L.

352


REJSEARTIKLER

ATLANTIS 110L

650 Gul

250 Rød

640 Hi-Vi grøn

319 Ocean blue

355 Kongeblå

253 Bold rød

DUFFELBAG

199 Sort

SR06 GBW-1-110L TASKE ATLANTIS Vandtæt duffelbag i friske farver. Produceret i let materiale for minimal vægt. Perfekt til at opbevare tøj og værdisager tørt og trygt. Blank overflade. Let forstærket PVC materiale. Stort hovedrum med lynlåslomme på toppen. Stor indvendig netlomme med lynlås i låg. Ekstra bærehåndtag på hver ende. Justerbar skulderstrop. Kvalitet: 100% PVC belagt polyester. Størrelse: Ca. 76x43x43 cm./110L.

353


REJSEARTIKLER

OFFSHORE-BAG

TUR & FRITID

380 Marine

690 Orange m/ reflekspiping

250 Rød m/ reflekspiping

915 Sort/grå

199 Sort

8878 TASKE OFFSHORE-BAG Veludstyret taske som enkelt laves om til backpack for optimal bærekomfort. En af vores bedstsælgende tasker. Forstærkning i håndtag og søm, og god polstring i ryg og bæreremme. Skjulte bæreremme til backpack. Stort hovedrum, flere praktiske sidelommer og ID - lomme. Vandtæt lynlås på udvendig lomme. Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 60x30x30 cm/ca. 60L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x10 cm (endelomme).

354


199 Sort

PATROL

250 Rød

TUR & FRITID

380 Marine

REJSEARTIKLER

PRINTERS

931 Marine/grå

199 Sort

8838 TASKE PATROL 8800 TASKE PRINTERS Klassisk og rummelig sportstaske. Stort hovedrum, flere praktiske sidelommer og bundplade. Bærehåndtag og skulderstrop. Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 60x32x30 cm./ca. 50L. Anbefalet logostørrelse: 27x14 cm.

Ekstra stor taske som enkelt laves om til backpack for optimal bærekomfort. Forstærkning med imiteret skind i bund og søm. God polstring i ryg og bæreremme. Skjulte bæreremme til backpack. Stort hovedrum, flere praktiske sidelommer og vådrumslomme. Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 84x26x43 cm./ca. 80L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x10 cm (endelomme).

355


REJSEARTIKLER

NEW

SOHO GEAR BAG

URBAN 165 Karbon

SR28 TBX-2 GEAR BAG SOHO Urban og trendy weekend taske. Med «grab-and go» bærehåndtag og justerbar strop. Stort hovedrum med lynlås og praktisk udvendig lomme. Tre indvendige lommer og en vandtæt bund beskytter dine værdisager. Kvalitet: 100% polyester 600D. Størrelse: ca. 36L. • Vandtæt bund • Udvendig lynlåslomme • Justerbar skulderstrop • Bærehåndtag • Enkel tilgang til logo påsættelse

356

NEW


SOHO DUFFLE BAG

REJSEARTIKLER

NEW

URBAN

165 Karbon

SR18 TBX-1 DUFFLE BAG SOHO Smart duffelbag. Med ekstra lange bærestropper, stort hovedrum, justerbar sidestropper, ud- og indvendige lommer.

NEW

Kvalitet: 100% polyester 600D. Størrelse: ca. 24L. • Vandæt bund • Udvendig lynlåslomme • Justerbar sidestropper • Bærehåndtag • Indvendige • Enkel tilgang til logo påsættelse

357


REJSEARTIKLER

NEW

YALETOWN

URBAN 199 Sort

165 Karbon

SR15 BPX-4 BACKPACK YALETOWN Urban packpack designet til pendling mellem arbejde og studie. Velgennemtænkt og meget praktisk opbevaring i et organiseret system. Kvalitet: 100% Polyester 600D med 100% PVC-belagt polyester Størrelse: Ca. 46,5 x 29 x 16 cm / 20L. Detaljer: • Tre hovedrum • Skjult lomme med lynlås i front • Polstret rygpanel • Indvendig organisator til det mobile kontor

358

NEW


MADISON

NEW

TRINITY

REJSEARTIKLER

NEW

URBAN

199 Sort

165 Karbon

199 Sort

165 Karbon

SR13 BPX-5 COMMUTER BACKPACK MADISON

SR14 BPX-3 BACKPACK TRINITY

Den intelligente løsning til pendling mellem hjemmet og arbejde. Her finder du god plads til alt hvad dit mobile kontor behøver. Værdisager opbevares trygt i polstrede formstøbte lommer, og egen forstærket lomme til laptop sikrer en tryg transport.

En kompakt og alligevel rummelig backpack. Polstret lomme til laptop og egen lomme til Ipad. Sidelommer i mesh.

Kvalitet: 100% polyester 600D med 100% PVC-belagt polyester. Størrelse: Ca. 43 x 35,5 x 23 cm / 35L. Detaljer: • Forstærket lomme til laptop • Polstret og termisk støbt rygpanel • Ergonomiske skulderstropper • Justerbar bryststrop • Kompatibel med trolleys • To sidelommer med lynlås med indvendig mesh • Stort hovedrum • Lomme på front • Integreret formstøbt opbevaringsrum • Broderingsadgang

Kvalitet: 100% Polyester 600D med 100% PVC-belagt polyester Størrelse: Ca. 47,5 x 32,5 x 23 cm. / 25L. Detaljer: • Polstret og børstet trikotforet lomme til Ipad • Stort hovedrum • Åndbart polstret rygpanel • Sidelommer i mesh

359


REJSEARTIKLER

NEW

NEW

CUPERTINO

ROAD WARRIOR

URBAN 199 Sort

165 Karbon 165 Karbon

SR20 CMT-2 BACKPACK CUPERTINO

SR17 CMT-3 BACKPACK ROAD WARRIOR

Minimalistisk og stilfuld med rene linier og praktisk design. Pendler rygsæk med smart og enkel opbevaring. Stort hovedrum med beskyttende lomme til laptop. Egen lomme til opbvaring af værdisager.

Den digitale tidsalder kræver dynamiske løsninger og Road Warrior Computer Pack er netop det. Rene linier kombineres med alsidighed. Kan nemt ændres til fra skuldertaske til rygsæk.

Kvalitet: 100% polyester PVC belagt med 100% polyesterfôr. Størrelse: Ca. 43 x 30,5 x 12 cm/ 16,36L. Detaljer: • Polstret lomme til laptop • Stort hovedrum • Kompatibel med trolleys • Indvendig organisationssystem • 2 lommer foran • Air Mesh rygpadding • Nøglering • Lomme i ryggen • Broderingsadgang

360

Kvalitet: 100% polyester PU belagt med 100% polyesterfôr. Størrelse: Ca. 47 x 32 x 12,5 cm / 19,5L. Detaljer: • 2-i-1 design • Egen polstret lomme til laptop • Integreret organisationssystem • Sammenklappelig skulderstropper • Kompatibel med trolleys • Yderlommer med lynlås i front • Lomme til skulderstrop


ROAD WARRIOR

REJSEARTIKLER

NEW

URBAN

199 Sort

SR19 DPX-1 CREW BAG ROAD WARRIOR Lækker, vandtæt og stilfuld duffelbag som nemt kan ændres til rygsæk. Stort hovedrum, skolomme og flere praktiske opbevaringslommer.

NEW

Kvalitet: 100% polyester PU belagt med 100% polyesterfôr. Størrelse: Ca. 51 x 30 x 21 cm / 31L. Detaljer: • Let vandtæt stof • 2-i-1 duffelbag og rygsæk • Justerbare og sammenklappelige skulderstropper • Stort hovedrum • Lommer med lynlås • Sko rum • Inderlommer

361


REJSEARTIKLER

URBAN SELECTION

800D POLYESTER

URBANE MELEREDE FARVER

362

STILIGE DETALJER & KONTRASTER

PRAKTISKE LOMMER


REJSEARTIKLER

SMART TRAVEL ESSENTIALS FOR YOUR URBAN GETAWAY

8953 METRO / 8951 SUBWAY / 8956 UNDERGROUND / 8955 TRAVEL / 8950 CITY / 8929 K2 URBAN 363


REJSEARTIKLER

UNDERGROUND

URBAN

120 Lys grå

165 Karbon

8956 SKULDERTASKE/BACKPACK UNDERGROUND Urban fashion skuldertaske som nemt kan laves om til backpack med skjulte bærestropper. Opbevaringsmuligheder med flere indvendige rum og udvendige lommer med lynlås. Indvendig dokument/polstret PC-lomme med velcrolukning. Polstrede rygog bærestropper med brystlukning. Størrelse: 30x40x7 cm/ca. 10L.

364


METRO

165 Karbon

120 Lys grå

165 Karbon

8955 TOILETTASKE TRAVEL

8953 TASKE METRO

Toilettaske med indvendig lynlås lomme. Bærehåndtag i siden.

Urban og moderne weekend taske. Stort og rummeligt hovedrum, lille sidelomme med lynlås til opbevaring af mindre værdisager og tilbehør. Bærehåndtag og skulder strop med polstring.

Kvalitet: 800D polyester. Størrelse: 26x9x12 cm/ca. 2,5L. Anbefalet logostørrelse: ca. 5x15 cm.

URBAN

120 Lys grå

REJSEARTIKLER

TRAVEL

Kvalitet: 800D Polyester. Størrelse: 52x27x29 cm/ca. 35L.

365


REJSEARTIKLER

SUBWAY

CITY

URBAN 120 Lys grå

165 Lys karbon

165 Lys karbon

8951 BACKPACK SUBWAY

8950 BACKPACK CITY

Praktisk backpack med polstring i ryg og bærestropper. Stort hovedrum med egen PC-lomme og mange praktiske smålommer. Integrert medialomme med gennemgang til øretelefoner på venstre bærestrop.

Smart backpack til by- og turliv. Polstrede bærestropper og ryg. Praktisk og rummelig frontlomme. Stort hovedrum med egen plads til laptop.

Kvalitet: 800D polyester. Størrelse: 50x30x14 cm/ca. 20L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x10 cm.

366

120 Lys grå

Størrelse: 40x30x14,5 cm/ca. 15L. Anbefalet logostørrelse: ca 13x8 cm.


REJSEARTIKLER

OASIS

MISTRAL

URBAN

476 Desert camo

351 Steel blue camo

199 Sort

165 Karbon

103 Etched print

592 Earth

165 Karbon

199 Sort

SR03 SPT-1 BACKPACK OASIS

SR04 SPT-2 BACKPACK MISTRAL

En klassisk rygsæk i moderne print i en meget holdbar metervare. Stilig og enkel åbning til det store hovedrum med ”easy snap straps”. Ergonomiske polstrede skulder stropper, polstret luftsplate for optimal støtte og komfort, stort hovedrom med foret rum til laptop. Udvendig lynlåslomme og broderingsadgang til låget.

Moderne og smart print komplementerer denne klassiske rygsæk. Den diagonalt skårede lomme på front sikrer opbevaring, mens låget med easy-snap giver adgang til stort hovedrum. Ergonomiske polstrede stropper sikrer et komfortabelt fit. Praktisk adgang til brodering.

Kvalitet: 100% polyester, 600D. Størrelse: 27x16x46 cm/25L.

Kvalitet: 100% polyester, 600D. Størrelse: 34x16x44 cm/25L.

367


REJSEARTIKLER

NEW

NEW

SEQUOIA

CUPERTINO

URBAN 199 Sort

165 Karbon

120 Lys grå

SR23 TNX-1 TOILETTASKE CUPERTINO

SR22 PHP-1 MAVETASKE SEQUOIA

Rummelig og lækker toilettaske som matcher resten af rejseserien. Flere praktiske smålommer og indvendig wipe-clean stof gør at den er enkel at holde ren. Vandafvisende lynlås.

Praktisk og lækker mavetaske som opbevarer dine personlige sager på en tryg og komfortabel måde. 3 lynlåslommer.

Kvalitet: 100% polyester PVC belagt med 100% polyesterfôr. Størrelse: Ca. 25 x 11 x 16 cm / 4,4L. Detaljer: • Slidstærkt stof • Vandafvisende lynlås • Wipe-clean indvendig stof • Lynlåslomme • Indvendige lommer • Bærehåndtag

368

199 Sort

Kvalitet: 100% Nylon ripstop. Størrelse: Ca. 17 x 6,5 x 11,5 cm / 1,25L. Detaljer: • Kompressionsstropper • Justerbare mavetaske • Vandafvisende lynlåse • 3 lynlåslommer • Wipe-clean indvendigt stof • Indvendig nøglering


INDIANA

CUPERTINO

REJSEARTIKLER

NEW

URBAN

199 Sort 199 Sort

165 Karbon

8921 TOILETTASKE INDIANA

SR21 PWX-1 PASSPORT WALLET CUPERTINO

Smart og rummelig toilettaske med krog til ophæng. Hovedrum og sidelommer.

Din personlige rejseassistent som holder styr på både pas og rejsedokumenter. Indbygget RFID-blocking sikrer dig mod digitalt tyveri.

Kvalitet: 600D polyester med PVC coating. Størrelse: 29x15x13 cm/ca. 6L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x5 cm.

Kvalitet: 100% polyester PU-belagt med 100% polyesterfôr. Størrelse: Ca. 17,5 x 12 cm / 0,432L. DETALJER: • RFID-blocking • Lukning med lynlås • Penne holder • Indvendig lynlåslommer • Flere dokument- og kortlommer

369


REJSEARTIKLER

LINDBERGH

CORPORATE

921 Sort/rød

927 Sort/kornblå

915 Sort/grå

8947 BACKPACK LINDBERGH Funktionel backpack i smart design. Polstret i ryg og bærestroper, samt kontrastfarvet inderside på bærestroppene. Praktiske sidelommer i mesh og mange nyttige smålommer. Rummelig hovedrum med egen lomme til laptop. Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 46x30x14 cm/ca. 20L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x15 cm.

370


JFK

REJSEARTIKLER

NEWARK

CORPORATE

199 Sort

199 Sort

8940 PC-TASKE NEWARK

8941 TROLLEY JFK

PC-taske med solid skulderstrop og flere praktiske smålommer. Kan sættes på en trolley.

Klassisk trolley med 2 rummelige hovedrum, PC lomme og flere praktiske smålommer. Rulleskøjtehjul, teleskophåndtag og bærehåndtag. Integrert ID-tag på bagsiden. Godkendt som håndbagage på fly.

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 43x32x9 cm/ca. 12L. Anbefalet logostørrelse: ca. 20 x 10 cm.

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: Ca. 47x40x20 cm./ca. 37L. Anbefalet logostørrelse: 20 x 10 cm.

371


PROTECT YOUR BELONGINGS FOR WORK OR PLEASURE

SE HELE UDVALGET PÃ… YOU.DK

372

E E E E E E E


S S S S S S

E E E E E E

ECO ECO ECO ECO ECO ECO ECO

CU CU CU CU CU CU

R R R R R R

E E E E E E

LIGHT LIGHT LIGHT LIGHT LIGHT INNOVATIVE INNOVATIVE INNOVATIVE INNOVATIVE INNOVATIVE INNOVATIVE INNOVATIVE

FRIENDLY FRIENDLY FRIENDLY FRIENDLY FRIENDLY FRIENDLY FRIENDLY

S S S S S S

T T T T T T

R R R R R R

O O O O O O

N N N N N N

G G G G G G

373


REJSEARTIKLER

KASTRUP

ARLANDA

CORPORATE 199 Sort

8942 BACKPACK KASTRUP

8944 DOKUMENTMAPPE ARLANDA

Lækker PC-backpack med stort hovedrom og flere praktiske smålommer. Bærehåndtag og ekstra polstring i ryg. Justerbare skulderstropper. Kan sættes på en trolley.

Dokumentmappe med et hovedrum og sidelomme med lynlås.

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 41x35x19 cm/ca. 27L. Anbefalet logostørrelse: ca. 20x10 cm.

374

199 Sort

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 35x30x2 cm. Anbefalet logostørrelse: ca. 15x10 cm.


FARO

REJSEARTIKLER

ARIZONA

CORPORATE

199 Sort

199 Sort

5204 DOKUMENTMAPPE ARIZONA

5083 DOKUMENTMAPPE FARO

Dokumentmappe i imiteret skind. Flere lommer og indstik. Lukning med tryknap. Skriveblok følger med.

Dokumentmappe i skind kvalitet. Flere lommer og indstik. Lynlås lukning. Skriveblok følger med.

Kvalitet: 100 % polyester. Størrelse: 24x33 cm/A4. Anbefalet logostørrelse: ca. 13x18 cm.

Kvalitet: 100% spaltet skind udvendig. Størrelse: 26x35 cm/A4. Anbefalet logostørrelse: ca. 28x14 cm.

375


REJSEARTIKLER

AMARILLO

GARDERMOEN

CORPORATE 199 Sort 199 Sort

376

8897 PC-TASKE AMARILLO

8865 TROLLEY GARDERMOEN

PC- taske med plads til laptop op til 17”. Solide udskiftelige skulderstropper i sort og rødt

Smart weekendtaske på hjul. Udvendig lynlåslomme og avislomme. Godkendt som håndbagage på fly.

Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 40x33x10 cm./ca. 13L. Anbefalet logostørrelse: ca. 13x13 cm.

Kvalitet: 600D polyester. Størrelse: 32x50x26 cm./ca. 35L. Anbefalet logostørrelse: ca. 34x15 cm.


SOLA

REJSEARTIKLER

LA GUARDIA

CORPORATE

199 Sort/grå

199 Sort

8931 TROLLEY LA GUARDIA

8876 BACKPACK SOLA

Praktisk trolleytaske med stort hovedrum, siderum og bærehåndtag. Solide gummihjul.

Anvendelig backpack med rå detaljer. Polstring i ryg og bærestropper. Stort hovedrom med egen lomme til laptop. Flere smålommer og flaskelomme i siden.

Kvalitet: 1000D polyester. Størrelse: 66x36x19 cm/ca. 45L. Max. anbefalet logostørrelse: Låg: ca. 13x30 cm. Side: ca. 9x20 cm.

Kvalitet: 1680D polyester. Størrelse: 54x23x32 cm./ca. 36L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10x15 cm.

377


REJSEARTIKLER

FIT

SPORT 920 Sort/orange

924 Sort/limegrøn

915 Sort/grå

N908 BACKPACK FIT Sporty rygsæk med lynlås i kontrast. Stort hovedrum og udvendig lomme til opbevaring. Sidelommer i meshkvalitet og lille indvendig lomme. Justerbare bryst- og skulderstropperog bærehåndtag. Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 47x17x35 cm. / ca. 25L.

378


REJSEARTIKLER

MAX

SPORT

920 Sort/orange

924 Sort/limegrøn

915 Sort/grå

N907 BAG MAX Praktisk sportstaske med lynlås i kontrast. Smart vådrumslomme i siden. Lille indvendig lomme til opbevaring. Bærehåndtag og skulderstrop med polstring. Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 51x23x30 cm./ca. 30L.

379


REJSEARTIKLER

PLAY

GYM

SPORT 630 Safety gul

199 Sort

680 Safety orange

199 Sort

380

N904 GYMPOSE PLAY

5269 GYMPOSE GYM

Praktisk retro gympose med kombineret snørelukning og bærestropper. Lynlåslomme ved meshfelt øverst på bagsiden.

Handy og let gympose produceret i slidstærkt polyester med refleksbånd. Kombineret snørelukning og bærestropper.

Kvalitet: 600D polyester, PVC reverse. Størrelse: 40x53 cm./ca. 2L.

Kvalitet: 190T Polyester. Størrelse: 44x34 cm./ca. 5L.


REJSEARTIKLER

HYDRATION

SPORT

915 Sort/grå

921 Sort/rød

927 Sort/kornblå

420 Limegrøn/sort

8954 BACKPACK HYDRATION Backpack med mange anvendelsesmuligheder. To rum med lynlås. God pasform til brug ved høj aktivitet. Polstrede rygpaneler og skulderstropper. Justerbare skulder, bryst og hoftestropper. Kvalitet: Ripstop/PU. Størrelse: 45x24 cm./ca. 7L.

381


REJSEARTIKLER

TRAINER

SPORT 199 Sort

N902 TASKE TRAINER Sporty taske med stort hovedrum og flere praktiske lommer. Solid skulderstrop og bærehåndtag. Kvalitet: 600D polyester, PVC reverse. Størrelse: 70x32x35 cm./ca. 65L. Anbefalet logostørrelse: ca. 27x14 cm.

382


REJSEARTIKLER

ATHLETE

SPORT

199 Sort

N901 TASKE ATHLETE Sporty taske med stort hovedrum og flere praktiske lommer. Solid skulderstrop og bærehåndtag. Kvalitet: 600D polyester, PVC reverse. Størrelse: 60x29x25 cm./ca. 40L. Anbefalet logostørrelse: ca. 27x14 cm.

383


REJSEARTIKLER

PA L O A LT O

OPBEVARING

420 Limegrøn

150 Grå

199 Sort

5239 OPBEVARINGSKASSE PALO ALTO Sammenklappelig opbevaringskasse. Kvalitet: 600D polyester. Innvendig 190T nylon med PU. Størrelse: 32x50x26,5 cm/ca. 42L.

384


REJSEARTIKLER

KAJAANI

420 Limegrøn

KØLETASKE

340 Turkis

8938 KØLETASKE KAJAANI Rummelig køletaske i smart design. Stort hovedrum og ekstrarum i front. Dekorative stropper og justerbar skulderrem. Kvalitet: 600D polyester med aluminiumsfôring. Størrelse: 29x26x23 cm/ca. 18L. Anbefalet logostørrelse: ca. 20x10 cm.

385


HÅNDKLÆDER


HÅNDKLÆDER

LUXUS

005 Offwhite

550 Sesame

670 Fersken

690 Orange

420 Limegrøn

210 Rosa

230 Raspberry

250 Rød

780 Lilla

320 Lys blå

340 Turkis

360 Kornblå

380 Marine

575 Mocca

180 Koksgrå

199 Sort

100% BOMULD

000 Hvid

9003 HÅNDKLÆDE LUXUS Håndklædeserie i 2 størrelser. Satinbord. Vægt: 480 g/m². Kvalitet: 100% bomuldsfrottè. Størrelse: Håndklæde: 50x100 cm. Badelagen: 70x140 cm.

387


HÅNDKLÆDER

COMFORT

100% BOMULD

000 Hvid

150 Grå

550 Sesame

250 Rød

360 Kornblå

380 Marine

9008 HÅNDKLÆDE COMFORT Håndklædeserie i 4 størrelser med bord. Vægt: 400 g/m². Kvalitet: 100% bomullsfrotté. Størrelse: Gæstehåndklæde: 30x50 cm. Håndklæde: 50x90 cm. Badehåndklæde: 70x130 cm. Badelagen: 100x150 cm.

388


000 Hvid

000 Hvid

380 Marine

150 Grå

199 Sort

380 Marine

9011 HÅNDKLÆDE HAMPTON

9012 HÅNDKLÆDE QUALITY

Blødt og behageligt badelagen i bomuldsfrotté med kontrastsømmer i ternetmønster.

Blød håndklædeserie i 3 forskellige størrelser med tern.

Vægt: 400 g/m². Kvalitet: 100% bomuldsfrotté. Størrelse: 70x140 cm.

100% BOMULD

QUALITY

HÅNDKLÆDER

HAMPTON

Vægt: 400 g/m². Kvalitet: 100% bomuldsfrotté. Størrelse: Håndklæde: 50x90 cm. Badehåndklæde: 70x130 cm. Badelagen: 100x140 cm.

389


HÅNDKLÆDER

SPORT TOWEL

SPORT HÅNDKLÆDE

780 Lilla 420 Limegrøn

9013 HÅNDKLÆDE SPORT TOWEL Ultra kompakt rejsehåndklæde. Ekstra let materiale, god absorberingsevne, ekstrem hurtig tørring og optager minimalt med plads. Leveres i matchende opbevaringspose med snørreluk og papemballage til ophæng. Kvalitet: 85% polyester/15% polyamid microfiber. Størrelse: 40x80 cm.

390


HÅNDKLÆDER

391


FRITID


WATERLOO

FRITID

NEW

DRIKKEFLASKER

000 Hvid

130 Stål

3 ulike låg følger med. 199 Sort

5297 TERMOFLASKE WATERLOO

NEW

Drikkeflaske i stål med smarte låg. Et låg til varme drikke, et til kolde drikke og et tættere låg som flasken til en termoflaske. Moderne og praktisk design. Leveres i gaveæske. Flasken er pulverlakeret. Størrelse: H: 25,5 cm/ca. 0,5L.

393


FRITID

NEW

THORN

TERMOKOPPER

000 Hvid

130 Stål

199 Sort

5295 TERMOKOP THORN Æggeformet termokop i rustfrit stål. Trendy og lækkert design. Låg i hårdt plast med åbne/lukke drikkeåbning. Kun håndvask. Størrelse: 11 cm høj /ca. 380ml.

394

NEW


LEIDEN

EINDHOVEN

FRITID

NEW

NEW COLOUR

685 Gull (blank) 000 Hvid

TERMOFLASKE

NEW

NEW

380 Marine (blank) NEW

130 Stål

156 Mørk grå (blank)

130 Stål (blank) 199 Sort 000 Hvid (pulverlakeret matt)

199 Sort (pulverlakeret matt)

5296 TERMOKOP LEIDEN

5294 TERMOFLASKE EINDHOVEN

Termokop i rustfrit stål. Låg i hårdt plast med åbne/lukke drikkeåbning. Kun håndvask.

Drikkeflaske i rustfrit stål. Dobbelt isoleret så henholdsvis kolde og varme drikke holder temperaturen længe. Tidløst design. Kun håndvask.

Størrelse: 11 cm høj /ca. 380ml. Størrelse: 25,5 cm høj./ca. 0,5L.

395


FRITID

AMSTERDAM

TERMOKOPPER

130 Stålgrå

340 Sparkling turkis

LEXINGTON

130 Stålgrå

199 Sort (matt) 681 Sparkling pearl 199 Sort (matt)

000 Hvid (blank) 250 Sparkling rød

150 Grå (matt)

396

5013 TERMOKOP AMSTERDAM

5174 TERMOKOP LEXINGTON

Termokop med bilholder/underlag. Leveres i gaveæske.

Termokop i stål. Leveres i gaveæske.

Størrelse: 11,5 cm høj/ca. 0,3L. BPA-fri. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.

Størrelse: 13 cm høj/Ø: 6,5 cm/ca 0,35L. BPA-fri. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.


TERMOKOPPER

130 Sølvgrå

FRITID

ROTTERDAM

199 Sort (matt)

000 Hvid (blank)

5279 TERMOKOP ROTTERDAM Vakuumisoleret termokop i stål med plastlåg med lukkemekanisme. Størrelse: 17,5 cm høj/0,4L. BPA-fri. Maskinvask frarådes.

397


FRITID

RIO GRANDE

DRIKKEFLASKER

420 Limegrøn

690 Orange

250 Rød

360 Kornblå

5290 DRIKKEFLASKE RIO GRANDE Stor drikkeflaske i tritan. Leveres i gaveæske. Vægt: 125g. Kvalitet: Tritan. BPA-fri. Størrelse: 6,7 x 6,7 x 25,7 cm. /ca. 0,6L.

398


340 Turkis

250 Rød

230 Raspberry

100 Transparent

420 Limegrønn

360 Kornblå

780 Lilla

199

EL DORADO

FRITID

TTEU XC AS SO N

5176 DRIKKEFLASKE TEXAS

Størrelse: ca. 22 cm høy/ca. 0,8L. BPA-fri. Pga. trykkbearbeiding anbefales ikke maskinvask. Veil.pris NOK 86,00

780 Lilla

N199ESort W MEXICO

100 Transparent

199 Sort

DRIKKEFLASKER

Populær og sporty drikkeflaske i gjennomsiktig hardplast. Praktisk drikkeåpning med sugerør. Leveres i gaveeske.

340 Turkis

780 Lilla

340 Turkis

199 White

5241 DRIKKEFLASKE NEW TUCSON 5228 MEXICO

5277 DRIKKEFLASKE EL DORADO

Populær Sporty drikkeflaske og sporty drikkeflaske i gennemsigtig i gjennomsiktig hårdt plast. Praktisk hardplast. Praktisk drikkeåbning drikkeåpning med sugerør. med sugerør. Leveres iLeveres gaveeæske. i gaveeske. Drypfri tut.

Anvendelig drikkeflaske i transparent plast. Praktisk drikkeåbning med lukke- og låsefunktion. Maskinvask anbefales ikke.

Størrelse: Kvalitet: 100 ca.%18,5 polyester. cm høy/ca. BPA-fri. 0,6L. BPA-fri. Pga. Størrelse: trykkbearbeiding 25 cm./ca. 0,7L. anbefales ikke maskinvask.

Størrelse: Ca. 23 cm høj/ca. 0,65L BPA-fri.

Veil.pris NOK 82,00

399


FRITID

WABASCA

TERMO

130 Sølvgrå

WACO

000 Hvid

380 Marine

340 Turkis

250 Rød

199 Sort

400

5001 TERMO WABASCA

5002 TERMO WACO

Ståltermo. Leveres i gaveæske. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.

Ståltermo. Leveres i gaveæske. Pga. trykbearbejdning anbefales ikke maskinvask.

Størrelse: Liten: 25 cm høj/0,5L. BPA-fri. Stor: 34 cm høj/1,0L. BPA-fri.

Størrelse: Liten: 25 cm høj/0,5L. BPA-fri. Stor: 34 cm høj/1,0L. BPA-fri.


180 Koksgrå

TUR TILBEHØR

000 Hvid

FRITID

ERDENET

9107 SIDDEUNDERLAG ERDENET Blødt og behageligt siddeunderlag i Sherpa kvalitet. Underside i vandafvisende materiale. Velcrolukning. Vægt: 500 gr/m². Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: 38x42 cm.

401


REKLAMEARTIKLER


950 Sort/refleks

P A R A P LY E R

(Dukfarve udside 199 Sort)

ABERDEEN

REKLAMEARTIKLER

ELGIN

927 Sort/kornblå

933 Sort/marine

199 Sort/sort

5281 PARAPLY ELGIN

5280 REFLEKSPARAPLY ABERDEEN

Solid og praktisk paraply med dobbelt dug, C-håndtag og solid fiberglasramme. Pongee. Kan slås sammen så den selv kan stå ved tørring eller opbevaring.

Lang paraply med reflekspaneler og solid fiberglas ramme. Automatisk åbnefunktion.

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: ca. 81 cm lang/Ø: 120 cm.

Kvalitet: Coverdug i pongee. Størrelser: ca. 80 cm lang/Ø: 118 cm.

403


REKLAMEARTIKLER

STANSTED

FLORIDA

199 Sort

5215 PARAPLY STANSTED Sammenklappelig paraply i solid kvalitet med automatisk åbning og lukning. 8 paneler, 14mm aluminiumsskaft og håndtag i gummi. Coverdug af 190T polyester. Leveres i futteral af polyester.

P A R A P LY E R

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: 58 cm lang/Ø: 106 cm. Futteral: ca. 23x8,5 cm.

130 Sølvgrå

GLASGOW 199 Sort

199 Sort

5214 PARAPLY GLASGOW

5033 PARAPLY FLORIDA

Solid paraply med langt skaft. 8 paneler, 14mm aluminiumsskaft og kurvet håndtag i gummi. Automatisk åbning.

Ekstra stor paraply med 8 paneler, 14mm aluminiumsskaft og håndtag i gummi. Indvendige sorte ribber i glasfiber. Automatisk åbning.

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: 87,5 cm lang/Ø: 110 cm.

404

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: Størrelse: 88 cm lang/Ø: 120 cm.


SHETLAND

199 Sort

REKLAMEARTIKLER

MADEIRA

280 Vinrød

380 Marine

5032 PARAPLY MADEIRA Lang paraply med 8 paneler, 14mm aluminiumsskaft og håndtag i gummi. Indvendige sorte ribber i glasfiber. Automatisk åbning.

250 Rød

P A R A P LY E R

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: Størrelse: 78 cm lang/Ø: 105 cm.

IRVINE 380 Marine

922 Sort/turkis 199 Sort

916 Sort/gul

915 Sort/grå

5248 PARAPLY IRVINE

5030 PARAPLY SHETLAND

Solid paraply med 8 paneler, kontrastfarvet kantbånd og automatisk åbning. Gummi håndtag. Indvendige robuste ribber i sort glasfiber.

Paraply med 8 paneler, 8 mm aluminiumsskaft og håndtag i træ. Automatisk åbning.

Kvalitet: Coverdug av 190T polyester. Størrelse: 84 cm lang/Ø: 120 cm.

Kvalitet: Coverdug av 170T polyester. Størrelse: 84 cm lang/Ø: 105 cm.

405


REKLAMEARTIKLER

INVERNESS

REGNPONCHO

100 Transparent

STIRLING

250 Rød 360 Kornblå

250 Rød 650 Gul

360 Kornblå

420 Limegrøn

199 Sort

406

5233 REGNPONCHO INVERNESS

5205 REGNPONCHO STIRLING

Regnponcho med hætte. Bearbejdning på kuglen. Leveres i praktisk opbevarings kugle med krog.

Regnponcho med hætte. Solid variant som kan trykkes på og bruges flere gange.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: One size.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: One size.


GRENADA

REKLAMEARTIKLER

HANDY

199 Sort

5208 SHOPPINGNET HANDY Shoppingnet med pose til opbevaring.

SHOPPINGNET

Kvalitet: 190T polyester. Størrelse: 40x44x7 cm/ca. 13L. Anbefalet logostørrelse: ca. 20x20 cm.

BARBADOS

000 Hvid 000 Hvid

199 Sort

360 Kornblå

360 Kornblå

420 Limegrøn

420 Limegrøn

650 Gul

650 Gul

5264 SHOPPINGNET BARBADOS

5265 SHOPPINGNET GRENADA

Non woven shoppingnet med lang hank.

Non woven shoppingnet med kort hank.

Vægt: 70 g/m². Kvalitet: 100% polyester, non woven. Størrelse: 38x42 cm. Hank: 70 cm.

Vægt: 70 g/m². Kvalitet: 100% polyester, non woven. Størrelse: 38x42 cm. Hank: 35 cm.

407


REKLAMEARTIKLER

RIVAL

MARKERINGSVEST

000 Hvid

630 Safety gul

680 Safety orange 250 Rød 640 Safety grøn

SENIOR JUNIOR

360 Kornblå

MINI

199 Sort

N954 MARKERINGSVEST RIVAL (U) Unisex markeringsvest i mesh kvalitet med kontraster i hals og ærmer. Markeringssvesterne er lette og luftige med god pasform. Dette er ikke sikkerhedsutstyr. Vægt: 135 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Senior (Videregående skole/voksne) Junior (Ca. 8/10 år til undgdomsskolen) Mini (Børnehave til ca. 8/10 år)

408


630 Safety gul

914 Orange/kornblå

680 Safety orange

916 Sort/gul

MARKERINGSVEST

M E LW O O D

REKLAMEARTIKLER

ULLEVI

360 Kornblå

UNISEX

UNISEX

8/10 ÅR, L/XL

8/10 ÅR, L/XL

9090 MARKERINGSVEST ULLEVI (U)

9080 VENDBAR MARKERINGSVEST MELWOOD (U)

Unisex markeringsvest i mesh kvalitet med elastisk kontrastpiping i hals og ærmer.

Vendbar unisex markeringsvest i mesh kvalitet med elastisk kontrastpiping i hals og ærmer.

Vægt: 110 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Børn: 8/10 år. Voksen: L/XL.

Vægt: 2x110 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: Børn: 8/10 år. Voksen: L/XL.

409


REKLAMEARTIKLER

ODENSE

REFLEKSVEST

630 Safety gul

680 Safety orange

UNISEX 130 g/m²

S-4XL*

9040 REFLEKSVEST VELCRO FRONT ODENSE (U) Unisex refleksvest til arbejdsbrug. Påsyede refleksstriber sørger for at du er godt synlig for omgivelsene. Velcrolukning i front. CE-mærket. EN 20471, klasse 2. Leveres i opbevaringspose. Anbefalet barbejdningsstørrelse: (S) max 40 x 20 cm. Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelse: Safety gul: S-4XL. Safety orange: *S-3XL.

410

EN ISO 20471 EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse.


630 Safety gul

630 Safety gul

REFLEKSVEST

GØTEBORG

REKLAMEARTIKLER

KIL

680 Safety orange

UNISEX

BØRN 130 g/m²

UNISEX BØRN & VOKSEN 130 g/m²

S-XXL

2/3 ÅR

4/8 ÅR-XXL

9050 REFLEKSVEST VELCRO SIDEN GØTEBORG (U) 4620 LØPEVEST FRITID ZIP KIL (U) Unisex løbevest med påsyede refleksstriber. Perfekt til sportsaktiviteter i mørke. Elastisk piping i ærmer og linning. Mesh på ryggen for optimal ventilation. Dette er ikke sikkerhedsutstyr. Kvalitet: 100% polyester med PA coating. Størrelse: S - XXL.

Unisex refleksvest til fritidsbrug. Påsyede refleksstriber. Elastisk strik og justerbar velcrolukning i siderne. Voksenstørrelser er CE-mærket EN 20471, klasse 2. Børnestørrelser er CE-mærket 1150. Anbefalet barbejdningsstørrelse: 30 x 10 cm. (Str 2/3 år: ca. 15 x 15 cm.) Vægt: 130 g/m2. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS, (8/12) XS, (12/14) S, M, L, XL, XXL. Grundet sikkerhedskravene til refleksveste, er refleksen på 2/3 år anderledes placeret.

411


REKLAMEARTIKLER

FLEN

MARKERINGSVEST

630 Safety gul

680 Safety orange

215 Safety rosa

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå

UNISEX

XXS-XXL

9046 MARKERINGSVEST FLEN (U) Markeringsvest med refleksstriber i front. CE-mærket. EN1150: 630 safety gul/680 safety orange XXS-S. CE-mærket. EN20471 CLASS 2: 630 safety gul/680 safety orange XL-XXL. Bearbejdningsstørrelse: 30x10 cm. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XXS-XXL. (Nye børnestørrelser: S-12/14, XS-8/12, XXS-4/8)

412


630 Safety gul

230 Raspberry

680 Safety orange

360 Kornblå

MARKERINGSVEST

FALKENBERG

REKLAMEARTIKLER

TROLLHÄTTAN

215 Safety rosa

199 Sort 000 Hvid

360 Kornblå UNISEX

XS/M-L/XXL

BØRN

BØRN

2/3 ÅR

4/8 ÅR

9047 MARKERINGSVEST TROLLHÄTTAN (U)

9051 MARKERINGSVEST BØRN FALKENBERG

Markeringsvest med refleksstriber. Anbefalet bearbejdningsstørrelse: 10x10 cm.

Markeringsvest til fritidsbrug. Påsyede refleksstriber. Bearbejdsningsstørrelse: 30x10 cm. (Str 2/3 år: max 25x15 cm.)

Dette er ikke et sikkerhedsprodukt.

Dette er ikke et sikkerhedsprodukt.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: XS/M, L/XXL.

Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: (2/3) XXXS, (4/8) XXS.

413


REKLAMEARTIKLER

K2 M/REFLEKS

REFLEKS

950 Sort/refleks

8926 BACKPACK K2 M/REFLEKS Backback med smart design og udskiftelige stropper for variation. Stort hovedrum og sidelomme med lynlås. Polstrede bærestropper og bryststrop. Kvalitet: 600D polyester. Størrelser: 47 x 29 x 21 cm / ca. 25L. Anbefalet logostørrelse: ca. 10 x 8 cm.

414


REFLEKS

630 Safety gul

REKLAMEARTIKLER

BAYTOWN

5270 REGNSLAG BAYTOWN Vandafvisende og funktionelt overtræk med påsyede reflekser og udvendig opbevaringslomme i mesh. Kvalitet: 100% polyester. Størrelser: 65x50 cm.

415


ELEKTRONIK


ELEKTRONIK

LY N G D A L

199 Sort

Praktisk bluetooth speaker med kraftig lyd. • 400 mAh • 3.5 mm lydindgang • Opladelig lithium batteri • Output: 1x5W • Aux og USB ladekabel medfølger

HØJTALER

5283 HØJTALER LYNGDAL

• Dual PC-høyttaler • Størrelse: 7,4x7,4x7,4 cm. • CE-mærket

417


ELEKTRONIK

LILLESAND

145 Gråmeleret

199 Sort

000 Hvid

130 Sølvgrå/orange

HØJTALER

5266 HØJTALER LILLESAND

5261 HØJTALER PARTY

Kompakt bluetoothhøjtaler i moderne design. Højtaleren har et kraftigt batteri og en passiv radiator som giver en ægte og dyb bas. Kompatibel med de fleste smartphones, iPad etc. Indbygget mikrofon gør at du kan lytte til musik og samtidig modtage telefonopkald.

Stilig og flot trådløs bluetoothhøjtaler og FM radio. Moderne design, LED lys og nem at bære. Opladeligt batteri med stor kapacitet. Kompatibel med de fleste smartphones og Ipad.

• Størrelse: 17,4 (l) x7,2 (b) x7,2 (d) cm. • 5Wx2 • Vægt: ca. 510 gr. • Batterikapacitet: 2000 mAh.

418

PARTY

• 6-7 timer spilletid • 4-5 timer ladetid • AUX port • Indbygget NFC funktion • CE-mærket

• Størrelse: 24x7x13,6 cm. • Vægt: ca. 1400 gr. • Batterikapacitet: 2000 mAh. • Indebygget bluetooth • 7-8 timer spilletid • AUX port

• USB udgang • CE-mærket • IC protection • FM frekvens: 87,5-108MHz. • Micro SD hukommelseskort


ELEKTRONIK

LANTERN

N A T T LY S

HØJTALER

000 Hvid/grå

5274 HØJTALER LANTERN Trådløs multifunktionel højtaler med natlys og nødlader. Højtaleren har rigtig god lyd og indbygget mikrofon til samtaler. Bærehåndtag så du kan transportere den hvorhen du vil.

• Størrelse: 19x9x9,5 cm. • Vægt: ca. 600 gr. • Bluetoothfunktion • Handsfree • Nødlader: Batterikapacitet 4.400 mAh • 3.5mm audio input • Frekvensvidde: 20Hz-20kHz ±3db. • Strømforbrug LED-lys: 1W • Indebygget opladeligt lithiumbatteri • Ladeindgang: 5V/1A • Ladeudgang: 5V/1A • Ladetid: ca. 7 timer • Spilletid på max volum: ca.16 timer (forudsat fuldt batteri) • Batteritid for nattlys: ca.15 timer (forudsat fuldt batteri) • CE-mærket

419


ELEKTRONIK

MARS

130 Stål

199 Sort

DAB+ RADIO

5273 DAB+ RADIO MARS Bærbar og stilig DAB og FM radio i klassisk design.

• Størrelse: 22,5x5,5x13,5 cm. • Vægt: ca. 700 gr. • Batteri- og strømdrevet • To højtalere • DC9V og 6xAA batterier (ikke inkluderet) • Klokke • Alarm med snooze

420

• 20 forhåndsindstillinger av kanaler • Automatisk indstilling af tid og dato • CE-mærket


ELEKTRONIK

JUPITER

SATURN

199 Sort

199 Sort

5272 DAB+ RADIO SATURN

“Vintage style” Internet/DAB radio med Bluetooth. Lækkert design, praktisk metalhåndtag og farveskærm. Lyt til radio eller favoritmusikken via Bluetooth.

Moderne radio i førsteklasses design med DAB og FM modtager som leverer dine favoritstationer. Lyd af høj kvalitet.

• Størrelse: 27,5x6,5x 15,5 cm. • Vægt: ca. 1300 gr. • Batteri- og strømdrevet (4xR20 batterier, ikke inkluderet) • Teleskopantenne • 3.5mm lydindgang • DC port • Output: 2x2W

• Størrelse: 11,6x13x19,2 cm. • Vægt: ca. 900 gr. • Strømdrevet • Teleskopantenne • 3.5mm lydindgang • DC port

• Stereolyd • Automatisk indstilling af tid og dato • 20 forhåndsindstillinger af kanaler • CE-mærket

DAB+ RADIO

5271 DAB+ RADIO JUPITER

• Output: 5W • 24-timers klokke • Alarm med slumrefunktion • 20 forhåndsindstillinger av kanaler • CE-mærket

421


ELEKTRONIK

IBOMB TWINS

199 Sort

EARPHONES

5293 100% TRÅDLØST IN-EAR HEADPHONES IBOMB TWINS Twins V10 er det nyeste indenfor headphones: Mini trådløse “ear-buds”. TWINS leverer en fantastisk lyd og fylder minimalt. Kan tage opkald på 10 m. • Indbygget bluetooth: Action chip • Indbygget mikrofon • Rækkevidde: 10 m • Indbygget lithium batteri: 50mAh*2 • Spilletid: 2,5 time • Ladetid: 2 timer • Standby: 150 timer • Charge box har indbygget lithium batteri kapacitet: 450 mAh

422


199 Sort

IBOMB VIGOR

ELEKTRONIK

IBOMB X-SPORT

199 Sort

5292 WATERPROOF SPORT HEADPHONES IBOMB VIGOR

X-sport er de ultimative earphones til sport. Vinklet ergonomisk rigtigt og med 3 sæt ear-tips vil disse earphones altid sidde rigtigt og fast ved sport! Stor batteri-kapacitet gør at du kan nyde musikken længe.

Lette og vandtætte headphones med EarTips i forskellige størrelser. Magneter sørger for at dine headphones ikke “roder”, men hænger sammen, når de ikke er i brug. Kan bruges i vådt vejr, på vandet eller ved poolen.

• Indbygget bluetooth 4.2 • Indbygget lithium batteri: 55mAh*2 • Indbygget mikrofon • Rækkevidde: 10 m • Spilletid: 8 timer • Ladetid: 1-2 timer • Standbytid: 40 timer

• Indbygget bluetooth: CSR8635 4.1 +EDR • Rækkevidde: 10 m • Speaker: 10 m • Indbygget mikrofon • Lithium batteri: 80mAh • Spilletid: 4-5 timer

EARPHONES

5291 LETTE OG ERGONOMISKE EARPHONES IBOMB X-SPORT

• Standby: 150 timer • Ladetid: 2 timer

423


ELEKTRONIK

HOVEDTELEFONER 424

IBOMB SKA

ARENDAL

199 Sort

199 Sort

5268 HOVEDTELEFONER IBOMB SKA

5267 HOVEDTELEFONER ARENDAL

Trådløse hovedtelefoner som leverer fantastisk lydkvalitet. Enkel bluetoothtilkobling gør det nemt at lytte til din ynglingsmusik uden generende ledninger. Kan oplades og er kompatibel med både smartphone, iPad og Mac/pc. Leveres i gaveæske med mulighed for logo.

Trådløse hovedtelefoner med bluetoothtilkobling. Stilig og ergonomisk formet med rigtig gode støjreducerende stereodrivere. Kompatibel med de fleste smartphones, iPad etc. Indbygget mikrofon gør at du også kan modtage samtaler.

• Størrelse: 14,5(l) x 14(b) x 7(d) cm. Størrelse sammenlagt: 11(l) x 14(b) x 7(d) cm. • Vægt: ca. 151gr. • Batterikapacitet: 300 mAh. • Opladeligt, indebygget polymer lithium batteri • Ca. 4 timer spilletid

• Størrelse: 21(l) x 16(b) x 8(d) cm. Størrelse sammenlagt: 21(l) x 16(b) x 5(d) cm. • Vægt: ca. 220 gr. • Batterikapacitet: 320 mAh. • Li-polymer batteri • 10-13 timer spilletid • 15-20 timer samtaletid

• Ca. 300 timer standby tid • Indebygget handsfree • AUX port • Micro SD hukommelseskort • CE-mærket

• Ca. 3 timer ladetid • Ca.180 timer standby • USB ladeport • CE-mærket


BOOST UP

199 Sort

000 Hvid

199 Sort

5285 TRÅDLØS LADER POWER UP

5286 TRÅDLØS LADER BOOST UP

Rund trådløs lader. Kompatibel til tlf med trådløs funktion (Samsung, iPhone 8, 8 plus og iPhoneX). Leveres med micro USB ladekabel.

Stor rund trådløs lader. Lækkert design med lys som indikerer ladeprosessen. Kompatibel til tlf med trådløs funktion (Samsung, iPhone 8, 8 plus og iPhoneX). Støtter quick charge Samsung S8/ S8+/S7/S7 edge/Note5/S6 edge+. Støtter både QC 10W quick charge og iPhone 7.5W fast charge. Leveres med micro USB ladekabel.

• Størrelse: Ø: 6,9 cm. • Vægt: 37 gr. • Indput: DC 4.3V-5.5V/1.5-2.0A. • Output: 5V/1.0A.

• Overføringsafstand: Vertikal 2-5mm • Ladeeffekt: ≥70% • Micro USB ladekabel • CE-mærket

• Størrelse: Ø: 9,9 cm. • Tykkelse: 7 mm. • Vægt: 120 gr. • CE-mærket • Indput: DC 5V/2.0A, DC 9V/1.67A

TRÅDLØS LADER

000 Hvid

ELEKTRONIK

POWER UP

• Output: 5W • Overføringsafstand: vertikal 2-5mm • Ladeeffekt: ≥70% • Micro USB ladekabel

425


ELEKTRONIK

HARBIN

130 Sølvgrå

POWERBANK 426

WUHAN

199 Sort

130 Sølvgrå

199 Sort

5288 POWERBANK HARBIN

5287 POWERBANK WUHAN

Slim size powerbank. Aluminiumskabinet og power indikator. Leveres med micro USB ladekabel.

Smart og kraftig powerbank med integreret ladekabel som enkelt vippes ud/ind på siden. Leveres med USB ladekabel.

• Størrelse: 10,3x6x 1,1 cm. • Vægt: 110g. • Batterikapacitet: 4000 mAh. • Li-polymer batteri • Indput: 5V/1.0A.

• Størrelse: ca.14,2x7,3x1,5 cm. • Vægt: 230 gr. • Batterikapacitet: 10.000 mAh. 3.7V/37Wh. • Indput: 5V/2.0A.

• Output: 5V/2.0A. • Dual IC-protection • Micro USB ladekabel • CE-mærket

• Output 1: 5V/1.0A. • Output 2: 5V/2.4A. • CE-mærket


HEFEI

000 Hvid

000 Hvid

199 Sort

ELEKTRONIK

CHENGDU

5260 POWERBANK HEFEI

Trådløs powerbank. 8000 mAh. Kompatibel til tlf med trådløs funktion. (Samsung, iPhone 8, 8 plus og iPhoneX) Leveres med micro USB ladekabel.

KrKraftig powerbank med 2 udgange og lygte. Denne powerbank kan oplade tablets!

• Størrelse: 14,3 x 7,5 x 1,8 cm. • Vægt: 225 gr. • CE-mærket • Batterikapacitet: 8000 mAh. • Indput: 5V/2.0A.

• Størrelse: 15 x 2,4 x 6 cm. • Vægt: ca. 280 gr. • Batterikapacitet: 11 000 mAh. Li-ion batteri • Indput: 5V1.0A

• Output: 5V/1.0A. 5V/2.0A • Trådløs output: 5V/1.0A • Micro USB ladekabel

POWERBANK

5284 TRÅDLØS POWERBANK CHENGDU

• Output 1: 5V1.0A • Output 2: 5V2.1A • CE-mærket • Dual IC-protection lysindikator som viser ladeprocessen

427


ELEKTRONIK

POWERBANK 428

SHENZHEN

SICHUAN

000 Hvid

150 Hvid/grå

199 Sort

199 Hvid/sort

5255 POWERBANK SHENZHEN

5289 POWERBANK SICHUAN

Solid USB powerbank med rubber-finish og 2 udgange.

Slim size powerbank.

• Størrelse: 10x2,5x6 cm. • Vægt: ca. 180 gr. • Batterikapacitet: 6600 mAh. Li-ion batteri • Indput: 5V/1.0A

• Størrelse: ca.15x7x1 cm. • Vægt: 180 gr. • Batterikapacitet: 7500 mAh. Li-polymer batteri • Indput: 5V/2.0A.

• Output 1: 5V/1.0A • Output 2: 5V/2.0A • CE-mærket • Dual IC-protection og lysindikator som viser ladeprocessen

• Output 1: 5V/1.0A. • Output 2: 5V/2.0A. • Dual IC-protection • Micro USB ladekabel • CE-mærket


XIAN

130 Sølvgrå

000 Hvid

180 Koks

ELEKTRONIK

SHANTOU

199 Sort

5257 POWERBANK XIAN

Lækker powerbank med stor kapacitet og 2 udgange. Aluminiumskabinet.

Kraftig powerbank med 2 udgange.

• Størrelse: 14x1,5x7 cm. • Vægt: ca. 218 gr. • Batterikapacitet: 8000 mAh. • Li-polymer batteri • Indput: 5V/1000mA

• Størrelse: 13,5x7x1 cm. • Vægt: ca. 210 gr. • Batterikapacitet: 10 000 mAh • Li-polymer batteri • Indput: 5V/1000mA

• Output 1: 5V/1.0A • Output 2: 5V/2.1A • CE-mærket

POWERBANK

5256 POWERBANK SHANTOU

• Output 1: 5V/1.0A • Output 2: 5V/2.0A • CE-mærket

429


FARVEOVERSIGT MED PANTONEVÆRDIER Farverne er listet op med tilnærmet pantonenr. Bemærk at nuanceforskelle vil forekomme pga. forskellige stoftyper og indfarvninger. Pantonenr. er kun ment som refererance. Lys som reflekteres fra stoffets struktur/trådretning/kvalitet kan virke forskellig afhængig af lysforhold. Venligst brug den faktiske prøve til at vurdere, om det er den rigtige farve i forhold til logopåsætning.

PMS 601C

PMS 387C

PMS 108C

PMS 116C

PMS 715C

PMS 151C

620 LYS GUL

630 SAFETY GUL

005 YELLOW

650 GUL

691 MANGO

004 ORANGE

PMS 173C

PMS 1555C

PMS 196C

PMS 1895C

PMS 212C

PMS 212C

692 CHIPOTLE

670 FERSKEN

023 ROSA

210 ROSA

045 MAGENTA

220 MAGENTA

PMS BRIGHT ORANGE C

PMS BRIGHT ORANGE C

680 SAFETY ORANGE

048 SAFETY ORANGE

690 ORANGE

PMS 213C

PMS 213C

PMS 214C

013 MØRK ROSA

230 RASPBERRY

235 FUCHSIA

PMS 166C

PMS 226C

PMS 234C

PMS 1797C

PMS 185C

PMS 186C

PMS 186C

PMS 199C

PMS 200C

PMS 193C

031 RASPBERRY

047 FUCHSIA

246 TRUE RED

251 SCARLET RØD

250 RØD

252 FLAMMERØD

246 SPORTS RØD

012 RØD

006 RØD/HVID

PMS 193C

PMS 200C

PMS 1805C

PMS 7427C

PMS 201C

PMS 202C

PMS 195C

PMS 242C

PMS 506C

255 DYP RØD

253 BOLD RØD

245 WARM RØD

270 KARDINALRØD

260 MØRK RØD

022 VINRØD

280 VINRØD

225 WILDBERRY

786 RHODODENDRON

PMS 7642C

PMS 2645U

PMS 526U

PMS 254C

PMS 2623C

PMS 2622C

PMS 2623C

290 MAROON

710 VIIOLETT

780 LILLA

730 BRIGHT VIOLET

781 PURPLE

785 BLOMME

027 BLOMME

775 LILLAMELERET

770 LYS LILLA

PMS 543C

PMS 652C

PMS 659C

PMS 646C

345 LYS BLÅMELERET

318 COOLBLUE

350 MELLEMBLÅ

370 INDIGO

PMS 2745U

PMS 5115C

PMS 669C

PMS 290C

PMS 277C

020 LILLA

790 MØRK LILLA

791 IMPERIAL

015 LYS BLÅ

320 LYS BLÅ

PMS 541U

PMS 542C

PMS 2925C

PMS 2925C

PMS 646C 016 BLÅ

319 OCEANBLUE 050 BLÅMELERET 365 ELEKTRISKBLÅ PMS REFLEX BLUE U

335 AZURBLÅ

PROCESS BLUE C

343 BRILLANT BLÅ

PROCESS BLUE C

PMS 3005C

034 BRILLIANT BLÅ

321 METHYL BLÅ

375 INDIGO

385 MARINEMELERET

049 MARINEMELERET

936 MARINE/ METHYL BLÅ

PMS 293U

PMS 293U

PMS 661C

PMS 289C

PMS 289C

360 KORNBLÅ

036 KORNBLÅ

355 KONGEBLÅ

018 KONGEBLÅ

003 MARINE

380 MARINE

PMS 5395C

PMS 3165C

PMS 3125U

PMS 312C

PMS 3262C

PMS 344C

914 MARINE/ KORNBLÅ

928 MARINE/ GRØN

931 MØRK MARINE/GRÅ

385 TRUE NAVY

331 SLATEBLUE

030 TURKIS

340 TURKIS

332 ANGEL BLUE

400 MINT

PMS 381C

PMS 374C

PMS 583C

PMS 375C

011 LIMEGRØN

421 WASABI

420 LIMEGRØN

640 HI-VI GRØN

PMS 802C 640 SAFETY GRØN

PMS 362C

PMS 7482C

PMS 363C

PMS 349C

481 TRÆTOPGRØN

460 KELLYGRØN

445 KIWI

010 GRØN

PMS 341C

PMS 3308C

PMS 581U

PMS 404C

PMS 448C

PMS 476C

PMS 4515U

PMS 4725C

PMS 7528C

450 GRØN

480 FLASKEGRØN

470 OLIVEN

521 SAGE HEATHER

590 BRUN

591 SEAL BROWN

530 KHAKI

575 MOCCA

510 LYS SAND

PMS 4525C

PMS 4545U

PMS 453C

PMS 454C

PMS 607U

570 BEIGE

525 SAND

024 LYS SAND

080 KALKHVID

550 SESAM

014 OFF-WHITE

005 NATUR

029 HVIDMIX

100 TRANSPARENT

PMS 420C

PMS 428C

039 LYS GRÅ

120 LYS GRÅ

145 GRÅMELERET

017 GRÅMIX/ MELERET

147 GRÅMELERET/ VIOLET

PMS COOL GRAY 1C

000 HVID

001 HVID

110 ASKEMELERET

131 TITANUM

PMS COOL GRAY 9C

PMS 877U

PMS 430C

PMS 431C

146 GRÅMELERET/ BLÅ

130 STÅL

150 GRÅ

042 STÅLGRÅ

155 GRANITGRÅ

040 KOKSGRÅ

180 KOKSGRÅ

PMS 425C

PMS 7540C

043 GRÅMELERET

165 KARBON

135 STÅLGRÅ

199 SORT

002 SORT

915 SORT/GRÅ

916 SORT/GUL

430

PMS 2745U

181 KOKSGRÅ/SAFETY 040 KOKSGRÅ

ORANGE

939 SORT/SOLGUL

920 SORT/ ORANGE


941 SORT/ STADIONRØD

942 SORT/ SPORTSRØD

921 SORT/RØD

938 SORT/ KONGEBLÅ

924 SORT/ LIMEGRØN

PMS 179C

PMS 197C

PMS 7550C

689 FIRE ORANGE

215 LIGHT PINK

993 KORNBLÅ BLEND

943 SORT/ TRUERED

930 SORT/ RASPBERRY

940 SORT/ MAROON

929 SORT/ LILLA

922 SORT/ TURKIS

927 SORT/KORNBLÅ

PMS 348

932 SORT/GRØN 143 GRÅMELERET/ 149 GRÅMELERET/

185 KOKSGRÅ/ SORT

431 JUVELGRØN

935 SORT/ ELEKTRISKBLÅ

937 SORT/AZUR

MARINEMELERET

KOKSGRÅ

646 MUSTARD

184 DARK GREY

950 SORT/ REFLEKS

271 KARDINALMELERET

361 KORNBLÅMELERET

990 ASKE BLEND

994 MARINE BLEND

991 SORT BLEND

970 AVIO

249 OFF RED

918 GRÅ/SORT

934 KORNBLÅ/ GRÅ

938 RØD/GRÅ

931 MARINE/ GRÅMELERET

183 KOKSGRÅ GRÅMELERET

PMS 682C

PMS 5753C

PMS 1675C

PMS 574C

PMS 874C

PMS 7417C

PMS 316C

PMS 490C

PMS 7546C 490C

956 ROSE

469 GARDEN GREEN

690 BURNT ORANGE

490 JAKTGRØN

685 GULL

671 CORAL

344 SAPHIRE

284 BURGUNDY MELANGE

974 AVIO MELANGE

431


GODT AT VIDE

TIPS • Tørring i tumbler slider på stoffet og forøger • krymp. Farvede tekstiler skal vaskes separat. • Alle bomuldsprodukter kan stryges efter vask. • Eddike i skyllevandet binder overskudsfarve. • Børstede produkter bør vaskes på vrangen. TRYK OG BRODERI Der kan trykkes og/eller broderes på alle vores produkter. Det er vigtigt at bruge den rigtige type trykfarve på de forskellige kvaliteter og farver. Tryk på alle produkter med polyester/ bomuldsblandinger skal ikke hærdes over 162 grader C. Polyesterfarven er relativt stabil under denne temperatur. Ved højere temperaturer kan polyesterfarven ændre struktur og afgive gasser. Dette kan resultere i at farven i stoffet “bløder” og blander sig med trykfarven. Resultatet kan f.eks blive at hvidt tryk på rødt stof bliver rosa. For at kontrollere polyester ”blødning” bør man: - Trykke så tykt som muligt. - Hærde ved maximalt 162 grader C, helst lavere hvis muligt. - Køle produktet hurtigt ned. Brug gerne bøjler og vifte. Alle melerede produkter indeholder lidt polyester/viscose for at få den melerede effekt.Børstede produkter skal vaskes før brug. Ved påføring af logo, se venligst til at knapper

og lynlåse ikke bliver ramt af transferpresse, da trykket kan ødelægge disse under bearbejdningen. FARVEAFGIVELSER Farveafgivelser opstår ved indfarvning af forskelllige batcher af stof, produkter og/eller fabrikat. Selv om farvekoden er den samme kan der alligevel være nuanceforskelle. Dette er derfor ikke reklamations berettiget. Farver vist i kataloget er vejledende. STØRRELSER Herre: XS - 44, S - 46, M - 48, L - 50, XL - 52, XXL - 54, 3XL - 56, 4XL - 58, 5XL - 60, 6XL - 62, 7XL - 64. Dame: XS - 34, S - 36, M - 38, L - 40, XL - 42, XXL - 44, 3XL - 46, 4XL - 48, 5XL - 50, 6XL - 52. Børn: 104 - 4 år, 116 - 6 år, 128 - 8 år, 140 - 10 år, 152 - 12 år, 164 - 14 år.

REKLAMATION OG RETURVARER Reklamationer skal meddeles senest 8 dage efter varemodtagelse. Det er kundens eget ansvar at kontrollere og efterse leverancen. Tryk- og broderiomkostninger erstattes ikke. Varer modtages ikke retur uden forudgående aftale, og skal være mærket med returnummer samt vedlagt fakturakopi. Returvarer fratrækkes 25%, og skal være i ubrugt og original emballage.

Max. mål for håndbagage på fly: 55 x 40 x 20 cm. VAREKONTROL Det er købers ansvar at varerne bliver kontrolleret og godkendt før forarbejdning finder sted, også når varerne skal forarbejdes andre steder end hos køber. Check pakkesedler og ordrer før produktionen sættes i gang. SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER Alle priser er ex. moms og ab. lager. Endvidere henviser vi til nærmere betingelser i gældende prisliste.

Kan stryges (stryg ikke på trykteoverflader) Kan ikke stryges Kan renses Vaskes i angivet temperatur Tåler ikke klorblegning Kan ikke tørres i tørretumbler Kan tørres i tørretumbler

ANTIPILL: Stoffet har fået en antipilling behandling, som gør, at stoffet beholder en jævn overflade uden at fnulle selv efter lang tids brug. AZO FRI: Er stoffer som bruges ved indfarvning af tekstilfibre. Nogen af farverne brydes ned til kræftfremkaldende stoffer ved påvirkning af sved, varme og lys. Disse AZO farver er forbudt at bruge i tekstiler. Vi benytter os kun af AZO frie stoffer ved indfarvning. ELASTAN: Er et elastisk materiale som gør, at produkterne lettere holder deres pasform. EN ISO 13688: Et generelt krav til verneklær standard. EN 20471: EN 20471 er en international standard til værnetøj ved arbejdsbrug. Værnetøj er særlig vigtigt i brancher med motoriserede køretøjer og andet mekanisk udstyr. Der stilles specifikke krav til farve og reflektion, placering og størrelser på reflekser. Brugere af værnetøjet skal være synlige både nat og dag og fra alle vinkler. Værnetøj klassificeret under denne standard inddeles i 3 forskellige niveauer: klasse 1, 2 og 3. De forskellige nivauer refererer til grad af risiko og behov for beskyttelse. EN 1150: EN 1150 specificerer kravene til synlighed til textiler til fritidsbrug. Textiler som omfattes af denne standard, skal sikre at brugeren er visuelt synlig under alle slags lysforhold, dag og nat. For at opnå dette må textilerne have en kombination af fluoresernede materiale for synlighed i dagslys og reflekterende materiale for nat og andre svage lysforhold. Eksempler på sådanne textiler: markeringsveste, løbeveste og træningstøj. EN 13356: EN 13356 specificerer krav til synlighed til reflekterende tilbehør til fritidsbrug. Da denne standard omhandler krav til tilbehør og ikke textiler, er der ikke så strenge krav som i EN1150 og EN 20471. Tilbehør som er produceret i henhold til EN 13356 er egnet til at signalere brugerens tilstedeværelse og reflektere lys fra f.eks. billygter. Eksempler på dette er: reflekser, slapwraps, refleksarmbånd osv. FLEECE: Er en børstet vare, som er strikket og lavet af polyester. Den giver god varmeisolation og åndbarhed. HEATHER: Heather er en metode hvor der bruges tråde med blandede farver eller nuancer for at opnå en skyggeeffekt i stoffet. Også kaldet meleret, spraglet eller melange. HIGH TECH ACTIVITY: Let materiale med tapede søm. PU-membranen gør det vindtæt og vandafvisende.

432


HIGH VISIBILITY LINE: Produkter som er godkendte til EN 20471 og/eller EN 1150. INJECTED BLEND: Injected er en tråd som er spundet sammen af «basetråd» og fibre med forskellige egenskaber. Disse egenskaber kan variere i længde, tykkelse og farve for at skabe et mønster, nuance og struktur i stoffet. Man sprøjter med andre ord fibre ind i en «basetråd» som giver en meleret og anderledes effekt. INTERLOCK: Interlock er et strikket stof som er strikket på samme måde på begge sider i en slags «rib struktur». Sammenlignet med Jersey, som har en «ret» og en «vrang» side, har Interlock samme overflade på begge sider. Interlock er en mere kostbar strikkemetode og er kendt for at holde en stabil facon. JERSEY: Jersey er et strikket stof, som oprindelig kommer fra den britiske kanalø Jersey. Den gang blev stoffet strikket af uld fra fårene på øen og eksporteret til hele verden. I dag laves Jersey af både naturfiber og syntestisk fiber og er kendt som den mest kendte og brugte strikkvalitet i verden. KÆMMET BOMULD: Garn hvor de korteste fibrer er fjernet, så de øvrige fibrer ligger parallelt. Dette gør, at garnet tager bedre imod indfarvning og bliver stærkere. Det bliver også jævnere og nærmest fnugfrit. MICROFLEECE: Lavet af 100% polyester som er antipillingbehandlet. Tiltrækker meget lidt fugt og er tynd, varm og fugttransporterende. MODAL/RAYON: Er viskosefiber som har en blød bomuldsfølelse. NON-WOVEN: Et plast genbrugsmateriale, som bliver brugt til f.eks. poser. Kan trykkes på, men ved lave varmegrader. NYLON: Varemærke for syntetiske fibre. OXFORD: En vævemetode som giver skjorten en grovere og mere slidstærk overflade. En ægte klassiker som kan bruges året rundt. OZ-VÆGT: Ounces/yards2. Tøj vægt som bla. bruges til denimtekstiler. PIQUÉ: Dobbeltvævet tekstil primært til poloprodukter. Overfladen er småmønstret og rudelignende. POLARFLEECE: Let og blødt stof som samtidig er elastisk og volumiøst. Bruges til tykkere textiler og har en høj varmeisolerende effekt. En robust og slidstærk kvalitet. POLYESTER: Gruppe inden for syntetfibre. POLY-COTTON: Poly-Cotton er en kombination af bomuld og polyester. Fordelen er at man kombinerer bomuld med polyester, som er åndbart, slidstærkt og absorberende. POPLIN: Er en væveteknik, som giver tekstiler en finribbet tværrib-effekt og en kølig følelse på huden. Bliver mest brugt i skjorter og bluser. PRO-DRY: Består af net-porer som giver god luftgennemstrømming. Ånder godt og er behagelig mod huden. ROHS: RoHS er en forkortelse af “Restrictions on Hazardous Substances”. Dette er et EU-direktiv (2011/65/EU) - omtalt som RoHS2 - vedtaget 8. juni 2011. Direktivet begrænser anvendelsen af farlige stoffer i elektrisk og elektronisk udstyr. Dette for at beskytte menneskers sundhed, miljø og bortafskaffelse af affald. SINGLE JERSEY: Er en strikkemetode, som giver tøjet en glat overflade. Denne metode bliver ofte brugt på T-shirts. SIRO BLEND: Siro er en spindemetode, hvor 2 tråde spindes sammen til en dobbelt tråd. På denne måde opnar man en tråd med glattere overfalde end single tråd som passer godt til produktion af lette og luftige tekstiler med høj åndbarhed. Siro blend er tråde i forskellige farver eller nuancer som spindes sammen for at opnå en meleret effekt. SKALJAKKE: Vindtæt og vandafvisende, samt let og åndbart stof som giver stor bevægelighed. SOFT SHELLJAKKE: Bygget op af tætvævede microfibre som ydre lag med en finish yderst, som gør dem vindtæt og vandafvisende. Indersiden varmer og transporterer fugt. STRETCH: Stretch er stof som indeholder elastan eller lycra, som er blandet med andre materiale for at opnå elastitet. Hensigten med stretch er at stoffet skal trække sig sammen efter brug og ikke miste for megen facon. STRYKELET: Betegner at stoffet er behandlet mod krøl. Overfladebehandlingerne gør produktet mindre krøllede og lettere at stryge. STÅLPRODUKTER: Stålprodukter bør tørres af efter maskinvask, da dette forhindrer irdannelse på produkterne. NB! Lakerede stålprodukter bør ikke maskinvaskes. TRI-BLEND: Tri-blend er en fantastisk kombination af 3 forskellige stofkvaliteter: bomuld, polyester og viskose. Denne blanding resulterer i en silkeblød overflade med en åndbar egenskab som alligevel føles som 100% bomuld. En stilfuld kollektion som med fordel kan bruges i en aktiv hverdag. TWILL: Er en vævemetode, hvor tekstiler opnår en høj slidstyrke. Skjorter, jeans og arbejdstøj produceres ofte i twill. WINDBREAKER/WINDSTOPPER: Vindtætte stoffer. YKK: Betegnelse for kvalitets lynlås som bliver benyttet globalt.

Vi tager forbehold for fejl og ændringer i tryksagen.

433


ALFABETISK INDEX A

4621 5280 M020 N02B C311 7131 7191 C417 3470 8645 8897 5013 9032 1880 8532 8530 8531 0100 5267 5204 8944 M402 M401 9052 N901 SR06 SR01 SR02 8960 SJ60 SJ61 SA05 SJ97 SJ96 SG19 SG20 SB02 SB01 SB01 SJ05 SJ50 SJ06 SJ05 SJ50 SJ51 B 6010 5264 M230 SF14 SF13 2601 SJ56 SJ57 SJ62 SJ63 M201 5270 5275 5276 7410 4001 3460 M607 SJ70 SJ71 M649 9031 5286 4695 C650 7441 3901 3902 M603 2800 M503 C 8939 M229 3370 6015 SR07 C427 C424 0211 5284 C670 M604 8950 1501 3701 3803 3801 1500 1280 C703 6020 9008 M832

434

AALBORG ABERDEEN ACTION ACTIVE AGGER ALASKA ALBERTVILLE ALICE SPRINGS ALTEA ALTOONA AMARILLO AMSTERDAM ANCONA ANDORRA ANDRIA 3/4 ANDRIA K/E ANDRIA L/E ANTILOPE ARENDAL ARIZONA ARLANDA ARMY RIPSTOP TANK ARMY TWILL TANK ARVIKA ATHLETE ATLANTIS 110L ATLANTIS 33L ATLANTIS 70L ATLAS ATMOSPHERE (H) ATMOSPHERE (D) AVALANCHE AVALANCHE SYSTEMJAKKE (D) AVALANCHE SYSTEMJAKKE (H) AVALANCHE GENSER (U) AVALANCHE GENSER (D) AXIS FRITIDSBUKSE (D) AXIS FRITIDSBUKSE (H) AXIS FRITIDSBUKSE JUNIOR AXIS SKALLJAKKE JUNIOR AXIS TERMISK JAKKE JUNIOR AXIS LETT SKALLJAKKE (D) AXIS LETT SKALLJAKKE (H) AXIS TERMISK JAKKE AXIS TERMISK JAKKE BALTIMORE BARBADOS BASE BASEBALL CAP BASE (D) BASE (H) BASEBALL CAP BASECAMP TERMISK JAKKE (H) BASECAMP TERMISK JAKKE (D) BASECAMP VEST (H) BASECAMP VEST (D) BATTLE BAYTOWN BEANIE BEANIE KONTRAST BEAVER CREEK VEST BELFAST BENIDORM BILL THINSULATE BLACK ICE JAKKE (H) BLACK ICE JAKKE (D) BLOG BOLOGNA BOOST UP BORÅS BOSTON BRECKENRIDGE BRONX BRONX RAGLAN BROOKLIN BEANIE BROOKLYN BUCKET COTTON CAMEL CAMPUS CARINDA CAROLINA CASCADE 35L CHANIA CHARLOTTE CHEETAH CHENGDU CHICAGO CHILL WINDSTOPPER CITY CLASSIC RAGLAN CLASSIC SWEAT JR. CLASSIC SWEAT ØKOLOGISK (U) CLASSIC SWEATSHIRT CLASSIC T-SHIRT CLASSIC T-SHIRT JR. COLORADO SPRINGS COLUMBUS COMFORT COMFORT THINSULATE

263 403 301 203 93 136 135 61 57 184 376 396 114 46 106 106 106 36 424 375 374 302 302 274 383 353 352 352 343 173 173 315 172 172 90 90 186 186 237 236 236 186 186 158 158 245 407 283 120 120 300 155 155 155 155 295 415 317 316 123 87 57 323 148 148 313 114 425 256 198 127 78 80 317 300 300 344 292 51 59 339 43 44 77 427 198 324 366 25 234 65 63 26 232 133 248 388 329

C540 N955 M225 N84I N84J 0102 SJ43 SJ44 SR20 SR21 SR23 M050 D 4685 M211 N89I N88I N88J M655 SA04 M609 0111 0113 N08B E N13I N13J SP05 SP06 8638 8639 5294 5277 N04B 5281 C170 C702 SJ74 SJ75 SR16 9107 N86I N87I N87J M051 SJ54 SJ55 SJ20 SJ21 SA12 N85I N85J M602 F M302 SK07 SK06 0192 9051 5083 M205 N952 8933 N908 9046 5033 N07B 7134 7133 0110 N83I N83J M801 M802 M803 M653 M620 SD24 SD25 G C440 8865 7261 7261 1941 5214 SJ58 SJ59 SJ76 SJ77 M656 M065 M028 SK09 SK08 5265 5269 9050 H 9041 4697 9011 5208

COMO CONCEPT CONTEST CORE (H) CORE (D) COYOTE CRUISE (H) CRUISE (D) CUPERTINO BACKPACK CUPERTINO PASSPORT WALLET CUPERTINO TOALETTMAPPE CYCLING GORE DALBY DIGG DISRUPTOR PANTS DISRUPTOR ZIP HOOD DISRUPTOR ZIP HOOD (D) DOCKER DOCKSIDE DOLOMITI DRAGON DRAGON KONTRAST (U) DYNAMIC EAZE EAZE (D) ECLIPSE (H) ECLIPSE (D) EDISON EDISON (D) EINDHOVEN EL DORADO ELEMENT ELGIN ELIZABETH (D) ENGLEWOOD EQUINOX EQUINOX (D) EQUINOX 03 ERDENET ESSENTIAL STRIKKEJAKKE ESSENTIAL ZIP HOOD ESSENTIAL ZIP HOOD (D) ESTORIL EXPEDITION PARKAJAKKE (H) EXPEDITION PARKAJAKKE (D) EXPEDITION SKALLJAKKE (H) EXPEDITION SKALLJAKKE (D) EXPLORER EXPLOSIVE (U) EXPLOSIVE (D) EXTREME FADER FAIRBANKS (D) FAIRBANKS (H) FALCON FALKENBERG FARO FEED FIELD FIREFLY FIT FLEN FLORIDA FLOW FOLGEFONNA (D) FOLGEFONNA (U) FOX FREE FREE FREEDOM BASIC FREEDOM REFLECT FREEDOM WINDSTOPPER FUN FUSION FUSION 5 I 1 JAKKE (H) FUSION 5 I 1 JAKKE (D) GARDA GARDERMOEN GAUSTA GAUSTA JUNIOR GIBRALTAR GLASGOW GRAVITY TERMISK JAKKE (H) GRAVITY TERMISK JAKKE (D) GRAVITY VEST (H) GRAVITY VEST (D) GREEN BEANIE GREEN CAP GREEN HOUSE GREENWICH SOFTSHELLJAKKE (D) GREENWICH SOFTSHELLJAKKE (H) GRENADA GYM GØTEBORG HAGFORS HALMSTAD HAMPTON HANDY

60 226 290 217 217 37 182 182 360 369 368 325 252 295 209 208 208 311 315 320 192 193 203 191 191 205 205 179 179 395 399 202 401 85 133 163 163 346 401 211 210 210 294 159 159 169 169 298 216 216 315 308 141 141 121 223 375 292 329 350 378 412 404 199 206 206 195 214 214 328 328 325 327 321 173 173 60 376 128 233 47 404 152 152 152 152 312 289 296 178 178 407 380 411 275 262 389 407

5288 3851 3854 3741 3852 3853 8601 C185 8412 8413 N953 5260 8460 8461 SA01 SA02 SG25 SG26 M023 4631 M070 9042 8954 I 5268 M612 8921 3802 N956 5233 5248 2916 J 0150 8941 7700 7700 M024 5271 K 8926 8929 8938 4604 4600 8942 3981 3982 9049 8963 SR27 M319 M651 4620 M071 2617 1810 1820 I 1840 8931 SK05 SG11 SG12 5274 7132 5296 0130 5174 M001 4641 5266 8947 2613 0200 8545 SS01 SS05 SS06 SS07 3811 M202 4121 C530 4671 9003 5283 3360 M 5032 7351 SR13 1110 8868 2606 5273 6005 SJ78 SJ79 C523 N907 C416 9080

HARBIN HARLEM HETTEGENSER (U) HARLEM HETTEGENSER (D) HARLEM JR. HARLEM RAGLAN HARLEM ØKOLOGISK (U) HARRISBURG HARTFORD HARVARD K/E HARVARD L/E HEAT HEFEI HELENA K/E HELENA L/E HELIX LUE HELIX HANSKER HELIX THERMAL (H) HELIX THERMAL (D) HELPY HIRTSHALS HIT HOLMSUND HYDRATION IBOMB SKA ICY WINDSTOPPER INDIANA INDUSTRIAL INFINITY INVERNESS IRVINE ISLAND JAGUAR JFK JOGGEBUKSE CLASSIC JOGGEBUKSE CLASSIC JUNIOR JOGGING JUPITER K2 K2 URBAN KAJAANI KARLSKRONA KARLSTAD KASTRUP KATHERINE KATHERINE RAGLAN KATRINEHOLM KAUKASUS KEMANO KID SNAP KID WIND KIL KNIT CAP KOLDING KOS KYPROS LA GOMERA LA GUARDIA LABRADOR (D) LAGUNA V-NECK (H) LAGUNA V-NECK (D) LANTERN LAVAL LEIDEN LEOPARD LEXINGTON LIBERTY SANDWICH LYSEKIL LILLESAND LINDBERGH LINKØPING LION LIVORNO LOGAN FLANELLSKJORTE (H) LOGAN FLANELLSKJORTE (D) LOGAN TERMISK (H) LOGAN TERMISK (D) LONDON LOOP LOUISIANA LUCCA LUND LUXUS LYNGDAL LYON MADEIRA MADELINE MADISON BACKPACK MADRID MALIBU MALMØ MARS MARYLAND MATRIX MATRIX (D) MAUI MAX MELBOURNE MELWOOD

426 69 68 235 70 65 183 76 95 95 227 427 108 108 322 329 83 83 280 264 288 272 381 424 324 369 67 226 406 405 320 66 371 92 233 291 421 335 334 385 251 257 374 78 80 273 342 336 240 241 411 291 299 28 28 29 377 144 89 89 419 134 395 56 396 293 269 418 370 280 183 97 110 110 111 111 76 298 88 55 260 387 417 58 405 126 359 42 345 297 420 48 174 174 40 379 61 221


N

O

P

Q R

8953 SG01 SG02 4131 3250 8934 SR04 4694 N951 3272 3262 SJ09 SJ10 SD20 SD21 SD22 SD23 6030 8940 N01A N01B SR11 SR12 SR10 8924 SR09 7431 C312 N958 N959 SR03 9040 8878 N64G SD01 SD02 7161 8410 8411 SJ15 SJ16 8581 8917 5239 0170 5261 8838 SJ32 SJ33 8551 0193 N61H N60G N60H N63G N63H 9033 6000 8591 M606 M207 4698 N904 5285 9035 2001 8800 SF11 SF12 9012 SR24 4661 M006 M233 M007 M203 SF07 SF08 SF09 SF10 M063 M061 M066 M030 SG23 SG24 SP07 SP08 2603 2000 SR25 5290 N954 SR17 SR19 C175 7271 1460

METRO BAG METRO HETTEJAKKE (U) METRO HETTEJAKKE (D) MICHIGAN MILANO MISTRAL BAG MISTRAL BACKPACK MORA MOTION NAPOLI POLO (D) NAPOLI POLO (H) NAUTILUS (H) NAUTILUS (D) NAUTILUS QUILTED (H) NAUTILUS QUILTED (D) NAUTILUS QUILTED VEST (H) NAUTILUS QUILTED VEST (D) NEW HAVEN NEWARK NO1 NO1 NOMAD DUFFELBAG NOMAD BACKPACK NOMAD DAY PACK NORDMARKA NORSEMAN NOVA SCOTIA NYSTED NYXX SPORT NYXX TENNIS OASIS ODENSE OFFSHORE-BAG ONSIDE ORBITER SOFTSHELL (H) ORBITER SOFTSHELL (D) OTTAWA OXFORD K/Æ OXFORD L/Æ OZONE HOODED SHELL (H) OZONE HOODED SHELL (D) PADOVA PALM SPRINGS PALO ALTO PANTHER PARTY PATROL PATROL SKALLJAKKE (H) PATROL SKALLJAKKE (D) PAVIA PELICAN PERFORMANCE CAPRI PERFORMANCE KORT (H) PERFORMANCE KORT (D) PERFORMANCE LANG (H) PERFORMANCE LANG (D) PESCARA PHILADELPHIA PIACENZA PIER THINSULATE PITCHER PITEÅ PLAY POWER UP PRATO PREMIUM TEE PRINTERS PULSE (H) PULSE (D) QUALITY RAINIER RANDERS RAPPER RAPPER CANVAS RAPPER COTTON RAPPER JERSEY REACTOR FLEECEJAKKE (H) REACTOR FLEECEJAKKE (D) REACTOR FLEECEVEST (H) REACTOR FLEECEVEST (D) RECY FEEL RECY THREE RECYCLED CAP REFLECT REFLEX HETTEJAKKE (U) REFLEX HETTEJAKKE (D) REFLEX POLOSKJORTE (H) REFLEX POLOSKJORTE (D) REGATTA REGINA REVELSTOKE RIO GRANDE RIVAL ROAD WARRIOR BACKPACK ROAD WARRIOR CREW BAG ROCKWOOD RONDANE ROSARIO

365 84 84 91 51 351 367 257 408 52 52 187 187 156 156 156 156 249 371 200 200 346 338 339 345 337 137 93 225 225 367 410 354 217 184 184 132 96 96 185 185 104 345 384 72 418 355 168 168 101 121 218 218 218 219 219 114 244 104 322 289 265 380 425 113 41 355 207 207 389 337 264 304 306 304 305 138 138 138 138 284 284 296 297 82 82 204 204 294 45 340 398 408 360 361 85 128 197

5279 N09I N09J S 8633 8634 4693 7411 1870 8520 8521 5272 SR26 SR22 5256 0105 5255 5030 M232 5289 SJ38 SJ39 8635 8636 4690 4692 4605 4601 M301 SB08 SR18 SR28 8876 8935 N905 2914 C422 9013 SJ91 SJ90 7391 6011 M303 5215 SK02 SK01 SK04 SK03 5205 4696 SJ95 SJ94 SA11 N67I 4610 8951 4680 2912 0112 SB06 SJ40 SJ41 4691 T 8948 N906 1830 8541 5295 7421 0190 8936 N902 9048 8955 4681 SR14 9047 5241 4011 U 9090 N03A N03B 8956 M068 9045 8961 V 7361 3931 4101 4602 C426 8450 8451 7231 8561 3375 M659 5291 5292

ROTTERDAM RUN RUN (D) SAALBACH SAALBACH (D) SALA SALT LAKE SAN MARINO SANREMO K/Æ SANREMO L/Æ SATURN SEQOUIA BACKPACK SEQUOIA MIDJETASKE SHANTOU SHARK SHENZHEN SHETLAND SHOT SICHUAN SIDEWINDER SKALLJAKKE (H) SIDEWINDER SKALLJAKKE (D) SIERRA NEVADA (U) SIERRA NEVADA (D) SIGTUNA SKARA SKOGHALL SMØGEN SNAP BACK SNOWBURST SOHO DUFFLE BAG SOHO GEAR BAG SOLA SOLING SPEED SPITSBERGEN SPLIT SPORT TOWEL SQUALL (D) SQUALL (H) SQUAW VALLEY ST.PAUL WORKWEAR PRO STAGE STANSTED STAVANGER (D) STAVANGER (H) + (JR) STAVANGER VEST (D) STAVANGER VEST (H) STIRLING STOCKHOLM STOCKHOLM (D) STOCKHOLM (H) STORM STRONG STRØMSTAD SUBWAY SUNDSVALL SVALBARD SWAN SYNTHESIS SKALLBUKSE SYNTHESIS STORMSHELL (H) SYNTHESIS STORMSHELL (D) SØDERHAMN TELEMARK TEMPO TENERIFE TERAMO THORN THUNDER BAY TIGER TORNADO TRAINER TRANÅS TRAVEL TRELLEBORG TRINITY BACKPACK TROLLHÄTTAN TUCSON TULA ULLEVI ULTRA (H) ULTRA (D) UNDERGROUND UNI-CAP PIQUE UPPSALA URAL VAIL VALDEZ VANCOUVER VARBERG VARNA VENEZIA K/Æ VENEZIA L/Æ VERA VERCELLI VICENZA VIRAL BEANIE V8 IBOMB X-SPORT EARPHONES V9 IBOMB VIGOR WATERPROOF SPORT HEADPHONES

397 194 194 145 145 269 123 46 107 107 421 340 368 429 299 428 405 288 428 167 167 149 149 271 271 252 254 308 166 357 356 377 351 229 312 44 228 189 189 126 243 309 404 143 143 143 143 406 263 144 144 299 214 260 366 253 321 192 166 165 165 270 331 229 29 100 394 137 132 350 382 274 365 253 359 413 399 91 221 202 202 364 290 272 343 126 73 88 255 43 108 108 136 101 54 310 423 423

5293 5001 5002 SJ93 SJ92 5297 1400 1400 M231 7401 8644 M601 0180 0210 M660 M632 5287 X 5257 Y SR15 2607 4210 4211 4603 Z 8643 Å 4611 W

V10 IBOMB TWINS TRÅDLØS IN-EAR HEADPHONES WABASCA WACO WATERFALL (D) WATERFALL (H) WATERLOO WEMBLEY WEMBLEY JUNIOR WHIPPY WHISTLER WILLIAMSPORT WIND WOLF WOLVERINE WOOLLY BEANIE WORKOUT WUHAN XIAN YALETOWN YANKEE YOU COOLMAX YOU HEATMAX YSTAD ZÜRICH ÅRHUS

422 400 400 188 188 393 197 231 283 123 184 314 71 81 311 323 426 429 358 293 278 278 255 187 261

435


PROFILBEKLÆDNING MED MERE


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.