Premier Foklær Samlet-nøy

Page 1

UNIFORMS THAT WORK FOR YOU

tie your aprons 2021


Look like the dish-of-the-day, every day! I vårt forklesortiment finnes justerbare forklær i alle stiler, farger og fasonger. Full lengde aprons, midjeforklær, og forklær med lommer, glidelåser og knapper.

FAIRTRADE & RECYCLED COTTON

Den funksjonelle bruken av forklær er godt bevart i profesjoner innen matlaging, servering, frisører og skjønnhetssalonger. I tillegg er det viktig beskyttelse for både kropp og klær i tradisjonsrike håndverksyrker. Arbeidsplagget følger trendene, og designes slik at de passer ekstra godt inn i konsept, stil og øvrig interiør. Alle forklær er laget av tøffe og slitesterke stoffer som kan vaskes opp til 85C.

CLASSICS

2


COLOURS COLLECTION

100% COTTON

DENIM

WATERPROOF

3


NEW

CER T I F I E D

ORGANIC

COTTON

FAIRTRADE COTTON 4

EN SAMLING ØKOLOGISKE OG FAIRTRADE-SERTIFISERTE BOMULLSFORKLÆR, LAGET AV NATURLIGE ELLER RESIRKULERTE MATERIALER.


FAIRTRADE COTTON

5


100% ØKOLOGISK FAIRTRADE SERTIFISERT BOMULL

P113 NEW!

100% ØKOLOGISK BOMULL

P102

40 COTTON DENIM BIB APRON

85 

Et fantastisk denimforkle laget av 100% økologisk Fairtrade bomull. To praktiske patchlommer med kontrastsømmer. Justerbart nakkebånd med spenne.

Klassisk kjøkkenforkle i solid, slitesterk og forhåndskrympet bomull. I tillegg leveres denne i en fantastisk serie friske farger.

100% ØKOLOGISK FAIRTRADE SERTIFISERT BOMULL

P112

100% ØKOLOGISK FAIRTRADE SERTIFISERT BOMULL

P114

40 ORGANIC COTTON 6

100% ORGANIC COTTON BIB APRON

COTTON BIB APRON FAIRTRADE Et Fairtrade alternativ til en full-lengde klassiker. Denne modellen er produsert i 100% sertifisert økologisk Fairtrade bomull.

40 

COTTON WAIST APRON FAIRTRADE Enkelt og et Fairtrade alternativ til en midjelang klassiker. Denne modellen er produsert i 100% sertifisert økologisk Fairtrade bomull.


NEW

65% RESIRKULERT POLYESTER / 35% ØKOLOGISK FAIRTRADE SERTIFISERT BOMULL

60

P120 NEW!

RECYCLED POLYESTER

RECYCLED POLYESTER COTTON BIB APRON En tungvekter innen bib forkle laget av en miljøvennlig kombinasjon av resirkulert polyester og økologisk bomull. To skråstilte sidelommer og justerbart nakkebånd.

7


NEW SIZE XL Sort & hvit

60 COLOURS

COLOURS COLLECTION EN FARGERIK SAMLING AV FORKLÆR I OPPTIL 60 FARGER SOM ER SVÆRT HOLDBARE OG KAN VASKES PÅ 85°C. ALLE SMEKKFORKLENE HAR EN SPENNE PÅ NAKKEBÅNDET FOR HØYDEJUSTERING OG ENKELTE HAR PRAKTISKE LOMMER.

8


65% POLYESTER / 35% BOMULL

P150 NEW SIZE XL

BIB APRON COLOURS COLLECTION Denne slitesterke bestselgeren leveres i et hav av friske farger, og gjør det enda enklere å finne den rette fargen til din logo. Finnes også i barnestørrelser i modellen P149.

65% POLYESTER / 35% BOMULL

P149

16 COLOURS

Fargerike og solide forklær til de minste. Justerbart nakkebånd med utløsende barnesikring. Matcher voksenmodellen P150.

COLOURS COLLECTION

CHILDRENS BIB APRON COLOURS COLLECTION

9


P154

65% POLYESTER / 35% BOMULL

BIB APRON WITH POCKET ‘COLOURS COLLECTION’

65% POLYESTER / 35% BOMULL

P155

POCKET APRON ‘COLOURS COLLECTION’

Slitesterke bestselger med lommer. Leveres i et hav av friske farger, og gjør det enda enklere å finne den rette fargen til din logo.

Slitesterke bestselger med lomme. Leveres i et hav av friske farger, og gjør det enda enklere å finne den rette fargen til din logo.

Xtra Xtra = Selges kun i hele kartonger â 12 stk.

COLOURS COLLECTION 10

40 COLOURS

28 COLOURS


65% POLYESTER / 35% BOMULL

P151

65% POLYESTER / 35% BOMULL

P158

 

POCKET APRON ‘COLOURS COLLECTION’

BIB APRON WITH POCKET ‘COLOURS COLLECTION’

Denne slitesterke bestselgeren leveres i et hav av friske farger, og gjør det enda enklere å finne den rette fargen til din logo. Ekstra lengde på midjebånd gjør den lang nok til dobbelt feste.

Langt midjeforkle med lomme. Leveres i et hav av friske farger, og gjør det enda enklere å finne den rette fargen til din logo.

Xtra

Xtra

Xtra = Selges kun i hele kartonger â 12 stk.

COLOURS

28 COLOURS

COLOURS COLLECTION

40

Xtra = Selges kun i hele kartonger â 12 stk.

 11


100% BOMULL

P144

100%

COTTON

100% COTTON 12

OXFORD BIB APRON ANNEX Populært forkle i slitesterk bomull. Stor og romslig frontlomme med plass til nettbrett, kombinert med pennelomme. Justerbart nakkebånd i imitert skinn.


100% BPOMULLSCANVAS

P130

100% BOMULL

P137

HEAVY COTTON BIB APRON CALIBRE

Klassisk forkle i supermyk og slitesterk bomullscanvas med justerbart nakkebånd som knytes i malje på den ene siden i front. En ren style som sklir rett inn i et industrielt miljø.

HEAVY COTTON POCKET BIB APRON CALIBRE Et kjærkomment tilskudd til det eksisterende utvalget av «Calibre» forklær. Stor kengurulomme med fire praktiske rom i front. Smart malje for regulering av nakkebånd. Et tykt og slitesterkt bomullsstoff gjør dette forkle både praktisk og trendy.

100% BPOMULLSCANVAS

P131

HEAVY COTTON CALIBRE WAIST Klassisk forkle i supermyk og slitesterk bomullscanvas. En ren style som sklir rett inn i et industrielt miljø.

HEAVY COTTON

 13


100% BOMULLSTWILL. (SORT&HVIT: 65% POLYESTER/ 35% BOMULL)

80% POLYESTER / 20% BOMULL

P165

P110

40 

‘ESSENTIAL’ BIB APRON Enkelt og klassisk forkle til de aller fleste casual anledninger.

CLASSICS 14

NEW!

CLASSIC STRIPE BIB APRON Et populært valg for kokker. Dette fulle bib-forkleet har en ”Butcher-stripete” stil. En tradisjonell favorittet blant cateringfagfolk.


NEW

 15


DENIM READY FOR SERVICE FORKLÆR MED STIL OG DETALJER FRA DINE FAVORITTJEANS.

16


100% BOMULLSDENIM M/ AKRYLBELEGG

P134

70% BOMULL/ 30% POLYESTER

P126

NEW!

60 

‘district’ waxed look

Bib forkle inspirert av denim. En overdimensjonert patchlomme, romslig nok til en nettbrett, med en klassisk sydd lommedetalj. Matcher P135 ’District’ Waist Apron for en komplementær fargepalett.

Trendy denim møter praktiske detaljer. Med fire frontlommer og røffe kontrastsømmer har den romslig plass til oppbevaring, samtidig som den kompletterer et profesjonelt antrekk på arbeidsplassen.

100% BOMULLSDENIM M/ AKRYLBELEGG

70% BOMULL/ 30% POLYESTER

P125

jeans stitch

P136

60 jeans stitch waist apron Trendy denim møter praktiske detaljer. Med fire frontlommer og røffe kontrastsømmer har den romslig plass til oppbevaring, samtidig som den kompletterer et profesjonelt antrekk på arbeidsplassen.

Trendy denim møter praktiske detaljer. Med fire frontlommer og røffe kontrastsømmer har den romslig plass til oppbevaring, samtidig som den kompletterer et profesjonelt antrekk på arbeidsplassen.

DENIM

waxed look bib apron division

 17


100% BOMULLSDENIM M/ AKRYLBELEGG

P135

70% BOMULL/ 30% POLYESTER

P127

60 waxed look waist apron division 

Trendy denim når nye høyder. Med følelsen av å ha på dine favorittjeans med praktiske oversized lommer, har denne i tillegg en vokset overflate som både beskytter mot fukt og smuss og tilfører et industrielt design til et moderne miljø.

Denimkontraster med maljer og detaljer i antrasitt gir et mer industrielt uttrykk, og sklir rett inn i det moderne interiøret.

CANVAS: 100% BOMULL. DENIM: 70% BOMULL/ 30% POLYESTER

70% BOMULL/ 30% POLYESTER

P128

DENIM 18

contrast denim BIB APRON domain

P129

contrast denim wais APRON domain Denimkontraster og midjebånd festet i maljer i antrasitt gir et mer industrielt uttrykk, og sklir rett inn i det moderne interiøret.

cross backBIB APRON barista Trendy denim og myk canvas er blandet inn i et rent og estetisk uttrykk med et lite touch av retroinspirerte snekkerbuksehemper.


100% KRAFTIG BOMULLS CANVAS. DENIM: 70% BOMULL / 30% POLYESTER TWILL

P138 NEW!

60 ‘metro’ utility hip apron Et kult og quirky tillegg til Artisan Collection, designet for å brukes på hoften for praktisk lommetilgang. Nettbrettvennlig jeansstilslomme, YKKglidelåslomme som løsnes fra forkroppens hoveddel for å tillate trykk- og broderingsapplikasjoner foran.

100% BOMULLSTWILL

100% BOMULLSTWILL

P132

P133

waist apron chino

Klassisk chino style med edgy uniformsdetaljer. Tre lommer i front og trykknapp som holder nakkebåndet på plass.

Klassisk chino style med edgy uniformsdetaljer. Midjen er designet for å gi en autentisk følelse av chino med knapp og gylf i front.

CHINOS

BIB APRON chino

 19


NEW Colour

WATERPROOF VANNTETTE FORKLÆR SOM FRASTØTER VANN OG SMUSS SOM BERØRER OVERFLATEN. DISSE FORKLÆRNE HAR OGSÅ MOTSTANDSDYKTIGE BLEKEEGENSKAPER, NOE SOM GJØR DE IDEELLE FOR SALONGMILJØER.

20


P145

P115 100% POLYRETAN COATED POLYESTER

NEW!

100% POLYRETAN COATED POLYESTER

60 

WATERPROOF BIB APRON  Denne modellen er perfekt til de som behøver beskyttelse for fukt, sprut og smuss. Den vannavvisende overflaten gjør at all fuktig søl preller av.

CHILDRENS WATERPROOF BIB APRON Beskytt klærne til de yngste under aktiviteter i barnehage og skole. Justerbart nakkebåndet med sikkerhetsmekanisme som løsner under belastning. Tilgjengelig i størrelse Mini og Junior.

NEW

WATERPROOF  21


P119 NEW!

Vi reserverer oss mot endringer og feil i trykksaken.

CROSS BACK INTERCHANGEABLE STRAPS 

60

22

NEW


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.