Page 1

INHOUDSTAFEL Woord vooraf .............................................................................................. p.4 1 Voetbal, Volk en Vuur ........................................................................... p.5 2 Geel-blauwe troeven ............................................................................. p.6 3 Business scoort op Stayen ................................................................... p.8 3.1 Main Partner .................................................................................. p.8 3.2 Premium Partner ........................................................................... p.10 3.3 Business-Partner ........................................................................... p.11 4 Hospitality op Stayen ............................................................................ p.13 4.1 Tarieven business-seats ................................................................ p.13 4.2 Tarieven zit- en staanplaatsen...................................................... p.14 4.3 Stadionplan Stayen ....................................................................... p.14 5 In de kijker op Stayen ........................................................................... p.15 5.1 5.2 5.3 5.4 5.5 5.6

Tarieven vaste boarding per seizoen............................................ p.15 Tarieven LED-boarding per seizoen .............................................. p.16 Tarieven LED-boarding per wedstrijd ........................................... p.17 Wedstrijdactie “Sponsor van 1 wedstrijd� .................................. p.18 STVV-TV ........................................................................................... p.18 Web-advertising ............................................................................. p.19

6 Partner Jeugdwerking .......................................................................... p.20 6.1 Publiciteit op kledij ....................................................................... p.20 6.2 Boarding op het Opleidingscomplex ............................................ p.21 6.3 Friends Jeugd STVV ....................................................................... p.21 Contact & info ........................................................................................... p.22

3


Woord vooraf… Voetbal is zonder twijfel de populairste sport ter wereld. Deze populariteit beperkt zich echter al lang niet meer alleen tot hetgeen zich effectief afspeelt op de groene mat. Ook de randactiviteiten met betrekking tot het voetbal eisen tegenwoordig meer en meer de aandacht van het grote publiek. Het voetbal heeft de afgelopen jaren dan ook al meermaals bewezen de ideale marketing-communicatiestrategie te zijn bij de ontwikkeling van de commerciële activiteiten van ieder modern bedrijf. STVV is een traditieclub die opgericht werd in 1924 en die tot op de dag van vandaag garant staat voor voetbalpassie en authenticiteit. In een modern kader weliswaar. Met de uitbouw van Stayen wordt deze trend ook in de nabije toekomst verder gezet. In de loop van seizoen 2013-2014 zal de prestigieuze Tribune WEST in gebruik genomen worden, waardoor STVV in staat gesteld wordt om vanaf seizoen 2014-2015 terug de stap naar het hoogste niveau te kunnen zetten in één van de mooiste, gezelligste en comfortabelste stadions van België. Om deze ambitie waar te maken, zullen we er ook op sportief vlak alles aan doen om zo snel mogelijk terug te keren naar eerste klasse. Daar hoort STVV immers thuis ! STVV is een vooruitstrevende voetbalclub, die langdurige relaties wil aangaan met haar commerciële partners. Dit soort partnerships zijn in het hedendaagse voetbal immers cruciaal voor de uitbouw van een moderne club. We staan dit seizoen opnieuw voor een zware opgave en rekenen op u, om samen met ons, de terugkeer naar het hoogste niveau te bewerkstelligen.

4


1. Voetbal, Volk en Vuur Veel supporters … Sfeer

… Strijdlust

STVV staat bijna 90 jaar synoniem voor de drie begrippen voetbal, volk en vuur:

Voetbal

STVV is, samen met het Haspengouwse fruit, de belangrijkste ambassadeur van de “Regio Haspengouw”. De stad Sint-Truiden is ook beter bekend als “de Parel van Haspengouw”.

STVV geniet een grote mediabelangstelling. Vrijwel dagelijks komt STVV in het nieuws (televisie, kranten, radio, magazines,...).

Volk

STVV heeft een gemiddelde van 6000 toeschouwers per wedstrijd.

De STVV-microbe wordt doorgegeven van generatie op generatie.

Supporters in de echte zin van het woord: trouw aan hun club.

De betrokkenheid van de clubfans is zeer groot: we kunnen terecht spreken van een echte STVV-community.

Vuur

Sint-Truiden is een bruisende, vurige stad hetgeen tot uiting komt op Stayen.

Het voetbal van STVV staat garant voor emotie en spanning.

5


2. Geel-blauwe troeven Wij geven de voorzet, u scoort ! Zowel op promotioneel als op publicitair vlak heeft STVV heel wat te bieden aan zijn zakenpartners. STVV profileert zich immers als de meest bekende communicatiepartner uit de regio Haspengouw. Wie wil scoren in Haspengouw, doet dat met STVV!

Naambekendheid en media-aandacht Gemiddeld 6000 toeschouwers, grote mediabelangstelling, … ook uw onderneming kan de vruchten plukken van deze belangstelling.

Televisie Belgacom TV VRT VTM Sporting Telenet TVL …

Radio Radio 1 Radio 2 FM Limburg Radio Contact …

Internet stvv.com sporza.be voetbalbelgie.be nr10.be sport.be …

Geschreven Pers Het Belang van Limburg Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Standaard De Morgen Sport/Voetbalmagazine …

STVV sterk merk, kracht van een positieve uitstraling Wie zijn merk of onderneming wil associëren met een voetbalclub, of een sportclub in het algemeen, is beducht voor negatieve publiciteit. Denk maar aan op doping betrapte sporters, clubs die de boeken moeten neerleggen, bestuurslui die negatief in de pers komen. STVV is echter trots op haar uitstekende reputatie en uiterst positieve uitstraling en doet er alles aan om dit zo te houden. Voetbal leeft in Sint-Truiden. Sint-Truiden ademt voetbal. Van de burgemeester tot de bakker op de hoek, allen hebben ze een geel-blauw hart. Dat geldt trouwens met uitbreiding voor heel Haspengouw en omstreken. Naast het fruit is het voetbal het grootste merk van Sint-Truiden. Uw onderneming kan hiervan profiteren door uw link met STVV. Wij geven de voorzet, u scoort!

6


STVV is een volkse, populaire club. Ze wordt gesteund door een brede en trouwe supporterskern. Maar ook daarbuiten kan STVV op bijzonder veel sympathie rekenen. STVV staat dan ook dicht bij het volk. Als u met uw onderneming ook een plaats in het hart van de mensen wil veroveren, helpen wij u alvast goed op weg. De “Hel van Stayen” is berucht, ook ver buiten de voetbalwereld. STVV is gekend om haar vurige 12e man, een nooit aflatende wilskracht op het veld en beleving in alle gelederen van het gebeuren. We gaan tot het uiterste, op het terrein en achter de schermen. Beleving, doorzettingsvermogen en winnaarsmentaliteit, geen enkele onderneming kan er zonder. Dat kunt u vast beamen. Onze voetbalclub heeft een uitgesproken familiaal, kind- en vrouwvriendelijk karakter. Hooliganisme is ons onbekend. Hele families komen op Stayen naar het voetbal. Want op STVV is voetbal nog echt een feest. Als partner feest u mee op Stayen en reikt uw doelgroep verder dan de traditionele bierdrinkende man van middelbare leeftijd. Want zelfs zonder David Beckham in onze rangen, onderschatten we nooit de reikwijdte van Girl Power. STVV is een sympathieke club. De spelers zijn harde werkers en geen verwende profs, het bestuur is ambitieus maar realistisch. STVV is een club die constructief meewerkt aan de toekomst van het Belgische voetbal. Gedreven en met een positieve instelling. Ook dat is belangrijk voor een onderneming. Want met een vriendelijke glimlach krijgt u uw product eens zo vlot aan de man gebracht. Nietwaar ? In Sint-Truiden krijgt de eigen jeugd kansen. Ook spelers uit de streek worden maar al te graag opgenomen in de grote Truiense familie. En natuurlijk kleuren enkele buitenbeentjes traditioneel de STVV-kern. Dat maakt STVV zo authentiek, herkenbaar en populair. U begrijpt als ondernemer waarom dat zo belangrijk is. Want meelopers zijn er al meer dan genoeg. STVV is een voorloper in het Belgische voetbal. Ze investeert in haar infrastructuur en heeft met haar nieuwe stadion iets waar heel voetbalminnend België naar opkijkt. STVV is vernieuwend en vooruitstrevend. Een voetbalstadion met hotel, feest- en vergaderzalen, Grand Café, winkel- en kantoorruimtes… een unicum. Want STVV heeft een heldere kijk op voetbal én op business. Als partner van STVV zal u snel ontdekken waarom.

7


3. Business scoort op Stayen Business-mogelijkheden en partnerships Met een partnership, publicitair in het stadion, op onze website of in de businessseats… Als ondernemer plukt u gegarandeerd de vruchten van uw aanwezigheid op Stayen. Voor kleine en grote budgetten, STVV heeft voor elk wat wils.

Partnerships Partners worden van A tot Z geassocieerd met de trots van Haspengouw. Als partner van de A-kern profiteert u optimaal van de naambekendheid, de media-aandacht en het sterke imago van STVV. Elk partnership is maatwerk. Om uw doelstellingen te bereiken stellen wij samen met u het geschikte pakket samen. Samen zoeken we naar de beste oplossing om uw onderneming optimaal aan de man of vrouw te brengen. Wij gaan namelijk altijd voor de vlotst scorende formule.

3.1 Main Partner - Shirtreclame: Als Main Partner is uw onderneming “Het uithangbord van de club” Uw logo prijkt centraal op de wedstrijdkledij, trainingspakken, uitgaanskledij, T-shirts, polo’s,… Op alle foto’s in elk medium, elke seconde op TV of in de spotlights… visibiliteit gegarandeerd!

- Boarding :

   

180M TV-gerichte LED-boarding, rond het volledige speelveld, gedurende 12 minuten per wedstrijd 14M TV-gerichte publiciteit op vaste panelen lange zijde van het terrein 7M TV-gerichte publiciteit op vaste panelen achter doel 14M niet-TV-gerichte publiciteit op vaste panelen lange zijde van het terrein

8


- Hospitality – mogelijkheden:

    

14 outside business-seats Eretribune 7 parkingkaarten onder het speelveld 5 abonnementen zittribune 400 tickets voor de zittribune, vrij op te nemen voor wedstrijden naar keuze Mogelijkheid tot het uitwerken van wedstrijdacties en incentives

- Logo-vermelding op externe communicatie van STVV:

      

Briefpapier Briefomslagen Kalenders Drukwerken Interviewmuur Wedstrijdblad Persberichten

- Multimedia

  

Audioreclame voor en na de wedstrijd en tijdens de rust TV-spot op intern TV-circuit in alle horeca-ruimtes op Stayen Logovermelding en link op de STVV-website

- Extra

 

Mogelijkheid tot het inschakelen van de STVV-spelers voor reclamedoeleinden

Mogelijkheid tot productplacement in het stadion

Mogelijkheid tot het gebruik maken van de business-locaties op Stayen aan uiterst voordelige prijzen, voor commerciële doeleinden zoals o.a. seminaries, productvoorstellingen, etc…

9


3.2 Premium Partner - Shirt/shortreclame: Premium Partner 1: Premium Partner 2: Premium Partner 3: Premium Partner 4: Premium Partner 5:

Logo op de achterzijde van de shirts boven de rugnummer Logo op de achterzijde van de shirts onder de rugnummer Logo op de mouwen van de wedstrijdshirts Logo op de voorzijde van de wedstrijdshorts Logo op de achterzijde van de wedstrijdshorts

- Boarding :

   

180M TV-gerichte LED-boarding, rond het volledige speelveld, gedurende 6 minuten per wedstrijd 12M TV-gerichte publiciteit op vaste panelen lange zijde van het terrein 6M TV-gerichte publiciteit op vaste panelen achter doel 12M niet-TV-gerichte publiciteit op vaste panelen lange zijde van het terrein

- Hospitality – mogelijkheden:

    

10 outside business-seats Eretribune 5 parkingkaarten onder het speelveld 5 abonnementen zittribune 200 tickets voor de zittribune, vrij op te nemen voor wedstrijden naar keuze Mogelijkheid tot het uitwerken van wedstrijdacties en incentives

- Logo-vermelding op externe communicatie van STVV:

      

Briefpapier Briefomslagen Kalenders Drukwerken Interviewmuur Wedstrijdblad Persberichten

10


- Multimedia

  

Audioreclame voor en na de wedstrijd en tijdens de rust TV-spot op intern TV-circuit in alle horeca-ruimtes op Stayen Logovermelding en link op de STVV-website

- Extra

 

Mogelijkheid tot het inschakelen van de STVV-spelers voor reclamedoeleinden

Mogelijkheid tot productplacement in het stadion

Mogelijkheid tot het gebruik maken van de business-locaties op Stayen aan uiterst voordelige prijzen, voor commerciële doeleinden zoals o.a. seminaries, productvoorstellingen, etc…

3.3 BUSINESS-PARTNER - Boarding :

180M TV-gerichte LED-boarding, rond het volledige speelveld, gedurende 6 minuten per wedstrijd

12M TV-gerichte publiciteit op vaste panelen lange zijde van het terrein

6M TV-gerichte publiciteit op vaste panelen achter doel

12M niet-TV-gerichte publiciteit op vaste panelen lange zijde van het terrein

- Hospitality – mogelijkheden:

    

10 outside business-seats Eretribune 5 parkingkaarten onder het speelveld 5 abonnementen zittribune 200 tickets voor de zittribune, vrij op te nemen voor wedstrijden naar keuze Mogelijkheid tot het uitwerken van wedstrijdacties en incentives

11


- Logo-vermelding op externe communicatie van STVV:

      

Briefpapier Briefomslagen Kalenders Drukwerken Interviewmuur Wedstrijdblad Persberichten

- Multimedia

  

Audioreclame voor en na de wedstrijd en tijdens de rust TV-spot op intern TV-circuit in alle horeca-ruimtes op Stayen Logovermelding en link op de STVV-website

- Extra

 

Mogelijkheid tot het inschakelen van de STVV-spelers voor reclamedoeleinden

Mogelijkheid tot productplacement in het stadion

Mogelijkheid tot het gebruik maken van de business-locaties op Stayen aan uiterst voordelige prijzen, voor commerciële doeleinden zoals o.a. seminaries, productvoorstellingen, etc…

12


4. Hospitality op Stayen Het VIP-gebeuren op Stayen is alom gekend in de regio Haspengouw en ver daarbuiten. Lekker eten in een gezellig, tijdloos of trendy kader, een spannende voetbalwedstrijd, een sfeervol feestje achteraf en heerlijk slapen en nagenieten in een luxueus hotel voor zij die te diep in het glas gekeken hebben… Op Stayen kan het allemaal ! Bovendien zal de nieuwe, prestigieuze Business-Tribune WEST in de loop van seizoen 2013-2014 in gebruik genomen worden, waardoor elke business-seathouder vanaf de tweede helft van het komende seizoen nog meer kan genieten van voetbal in luxueuze omstandigheden. Alle abonnementen op de huidige Business-Tribune NOORD blijven immers geldig op de nieuwe Business-Tribune WEST van zodra deze in februari 2014 geopend wordt. Onder het speelveld is er een ruime VIP-parking voorzien waar alle seathouders kunnen parkeren. U combineert er business and pleasure in een aangenaam kader, waarin u de gelegenheid krijgt om voor, tijdens en na de wedstrijd uw professionele en persoonlijke contacten te leggen en uw relatiekring verder uit te breiden. Voor aanvang van de wedstrijd kunt u heerlijk dineren in 1 van de horeca-ruimtes op Stayen. Het professionele keukenteam stelt voor elke thuiswedstrijd enkele verrukkelijke menu’s samen. De wedstrijdmenu’s vindt u terug op www.stvv.com.

4.1 Tarieven business-seats Business-seats Tribune Noord ERE (centraal boven) VIP (lateraal/centraal beneden)

Abonnementen

Losse tickets

€ 1.250 excl. BTW

€ 75 incl. BTW

€ 750 excl. BTW

€ 50 incl. BTW

Per 2 seats wordt er 1 parkingkaart voorzien Van zodra de nieuwe Business-Tribune WEST toegankelijk wordt, bieden we u tevens de mogelijkheid om 1 van de 21 voorziene business-loges te huren. Bijkomende info en tarieven voor het huren van een business-loge worden in de nabije toekomst kenbaar gemaakt.

13


4.1 Tarieven zit- en staanplaatsen Zitplaatsen Tribune OOST 0-12 jaar 12-16 jaar Vak A-B-J-K rij 1-10 Vak A-B-J-K rij 11-29 Vak C-D-H-I rij 1-10 Vak C-D-H-I rij 11-29 Vak E-F-G rij 1-10 Vak E-F-G rij 11-29

Abonnementen

Losse tickets

€0

€5

€ 100

€5

€ 150

€ 15

€ 175

€ 15

€ 175

€ 15

€ 230

€ 20

€ 230

€ 20

€ 295

€ 25 Prijzen incl. BTW

Staanplaatsen Tribune ZUID 0-12 jaar 12-16 jaar Studenten Volwassenen

Abonnementen

Losse tickets

€0

€5

€0

€5

€ 50

€8

€ 110

€ 10

4.3 Stadionplan Stayen

14


5. In de kijker op Stayen STVV is dé communicatiepartner in de regio. STVV kan bij elke thuiswedstrijd rekenen op een trouwe en ruime supportersschare van duizenden fans. Daarenboven berichten verscheidene nationale en regionale media (televisie, radio, internet, kranten, magazines,…) wekelijks over de heldendaden van de Truiense gladiatoren. De “Hel van Stayen” is voor heel België inmiddels een begrip geworden en biedt u als ondernemer een hemel van opportuniteiten. Profiteer mee van de naambekendheid en de ruime mediabelangstelling die STVV genereert en plaats uw onderneming in de kijker op Stayen ! Naast boarding in de vorm van vaste publiciteitspanelen, beschikt STVV ook over een LED-boarding direct langs het speelveld. LED-boarding is een van de meest innovatieve en commercieel interessantste vormen van boarding. Animaties en bewegende beelden trekken onmiddellijk de aandacht van de kijker en de toeschouwer. De unieke kwaliteitsnorm van de LED-boarding op Stayen zorgt bovendien voor een krachtige publiciteit. Ideaal om uw naambekendheid op te bouwen of te versterken. LED-boarding is flexibel in opmaak en kan naadloos aansluiten op de actuele publicitaire noden van uw onderneming. De advertentie kan tot 1 werkdag voor de wedstrijd nog gewijzigd of opnieuw aangemaakt worden. Want als uw bedrijf beweegt, beweegt onze LED-boarding mee.

5.1 Tarieven vaste boarding per seizoen TV-zicht vlak achter doel Tribune Zuid TV-zicht schuin achter doel Tribune Zuid TV-zicht achter doel Tribune Noord, 2e lijn TV-zicht lange zijde Tribune Oost 1/2e TV-zicht achter doel Tribune Noord en Zuid 1/2e TV-zicht eerste luifel Tribune Zuid Niet TV-zicht tweede luifel Tribune Zuid Niet TV-zicht lange zijde Tribune West

€ 1.300 € 1.125 € 1.125 € 925 € 500 € 380 € 250 € 250

Tarieven per meter, per seizoen Alle tarieven excl. BTW, aanmaak- en plaatsingskosten

15


5.2 Tarieven LED-boarding per seizoen 180M Volledige lengte rond terrein 9 minuten/wedstrijd 6 minuten/wedstrijd 3 minuten/wedstrijd € 37.500 € 25.125 € 15.750 2 x 40M Volledige zijde achter beide doelen 9 minuten/wedstrijd 6 minuten/wedstrijd 3 minuten/wedstrijd € 30.000 € 18.750 € 11.625 100M Volledige lange zijde terrein 9 minuten/wedstrijd 6 minuten/wedstrijd 3 minuten/wedstrijd € 22.500 € 15.000 € 9.375 1 x 40M Volledige zijde achter 1 doel 9 minuten/wedstrijd 6 minuten/wedstrijd 3 minuten/wedstrijd € 16.875 € 10.500 € 8.625

9 minuten/wedstrijd € 8.500

20M Vlak achter 1 doel 6 minuten/wedstrijd € 5.500

3 minuten/wedstrijd € 4.500

20M Schuin achter 1 doel 9 minuten/wedstrijd 6 minuten/wedstrijd 3 minuten/wedstrijd € 6.500 € 4.250 € 3.125

9 minuten/wedstrijd € 4.500

20M Lange zijde terrein 6 minuten/wedstrijd € 3.000

3 minuten/wedstrijd € 1.875

Tarieven excl. BTW en aanmaakkosten

16


5.3 Tarieven LED-boarding per wedstrijd 180M Volledige lengte rond terrein 9 minuten 6 minuten 3 minuten € 3.750 € 2.250 € 1.300 2 x 40M Volledige zijde achter beide doelen 9 minuten 6 minuten 3 minuten € 1.875 € 1.300 € 750

9 minuten € 1.500

100M Volledige lange zijde terrein 6 minuten € 1.125

3 minuten € 550

1 x 40M Volledige zijde achter 1 doel 9 minuten 6 minuten 3 minuten € 1.125 € 750 € 525

9 minuten € 575

20M Vlak achter 1 doel 6 minuten € 375

3 minuten € 275

9 minuten € 475

20M Schuin achter 1 doel 6 minuten € 300

3 minuten € 250

9 minuten € 300

20M Lange zijde terrein 6 minuten € 225

3 minuten € 125

Tarieven excl. BTW en aanmaakkosten

17


5.4 Wedstrijdactie “Sponsor van 1 wedstrijd” Misschien is een bepaalde wedstrijd voor uw onderneming wel extra interessant? Want u hebt belangen in de stad van de tegenstander, of de timing van de wedstrijd is voor u een godsgeschenk. Of misschien wilt u uw onderneming gewoon in het middelpunt van de belangstelling plaatsen? Sponsor dan een wedstrijd! Een wedstrijdactie is hét ideale communicatiemiddel om acties of incentives aan te kondigen. Opendeurdagen, opening van een zaak, een nieuwe collectie, etc… U kan ook perfect inspelen op thema’s zoals moederdag, vaderdag, Kerstmis, Sinterklaas, Pasen, Dag van de Klant, etc…

Mogelijke inhoud wedstrijdactie Eenmalige publiciteit op de LED-boarding rond het speelveld Display op de middenstip Geven van de aftrap Schenken van de wedstrijdbal Audioreclame in het stadion Logovermelding op het wedstrijdblad Banner en link op www.stvv.com Spot op het intern TV–circuit op Stayen Mogelijkheid tot folderactie in het stadion X-aantal tickets om uit te delen aan relaties X-aantal diners voorafgaand aan de wedstrijd Mogelijkheid tot het huren van een VIP-ruimte op Stayen Prijzen tussen € 500 en € 5.000 excl. BTW, afhankelijk van het samengestelde pakket

5.5 STVV-TV STVV TV wordt op de dag van de wedstrijd tussen 17u30 en 23u30 uitgezonden op 30 breedbeeld televisietoestellen verspreid over het volledige stadion. STVV TV brengt de allernieuwste weetjes van de club, de samenstelling van de ploegen, de wedstrijdkalender, sfeerfoto’s en interviews met mensen uit het voetbalmilieu.STVV TV brengt uw onderneming in het heetst van de strijd in de kolkende Hel van Stayen. Het ijzer smeden als het heet is noemen ze dat. Prijzen tussen € 250 en € 1.500 excl. BTW

18


5.6 Web-advertising STVV speelt als trendy en vooruitstrevende club in op de nieuwe media. Steeds meer mensen gebruiken het web als informatiebron en communicatietool. STVV surft op de juiste golf, de cijfers bewijzen dat:

Maandgegevens voor januari 2012: -

146.564 bezoekers per maand 27.052 unieke bezoekers per maand 1.202.630 paginaweergaves per maand De site wordt dagelijks ongeveer 4.700 keer bezocht Ongeveer 900 bezoeken per dag zijn unieke bezoeken Meer dan 8 pagina’s gemiddeld per bezoek Elk bezoek aan de site duurt gemiddeld ongeveer 5 minuten 1 op 6 bezoekers surfen voor de eerste keer naar stvv.com

Banner bovenaan 625 x 70 pixels Banner links beneden 280 x 106 pixels

Home page

Andere pagina's

€ 2.500 per seizoen € 350 per maand € 1.250 per seizoen € 250 per maand

€ 1.250 per seizoen € 250 per maand € 1.000 per seizoen € 150 per maand Alle prijzen excl. BTW

19


6. Partner Jeugdwerking STVV is natuurlijk veel meer dan enkel het eerste elftal. De club beschikt over één van de betere jeugdopleidingen in België, die al tal van topvoetballers voortbracht. Denken we maar aan spelers als Marc Wilmots, Danny Boffin, Wouter Vrancken, Peter Delorge, Nicky Hayen, Kris Buvens, Simon Mignolet en vele anderen. Ook in de huidige spelerskern zitten er met Rob Schoofs, Mathias Schils, Christophe Bertjens en Giel Deferm weer meerdere spelers die eerst de jeugdreeksen van STVV doorliepen om later door te stoten naar het eerste elftal. Het beste bewijs dat STVV volop kansen geeft aan de jeugd!

Enkele data: -

200 jeugdspelers toeren elke week door heel België Elk weekend ten minste 5 jeugdwedstrijden op het jeugdcentrum Ouders, grootouders, vrienden… deel van de trouwe entourage Het jeugdcentrum ligt aan een drukke invalsweg naar de stad Het jeugdcentrum is alle dagen geopend Gemiddeld 1.000 bezoekers per week Trainingen van de A-kern gaan door op het jeugdcentrum

Wie wil meegenieten van de ruime belangstelling voor onze jeugdteams en het enthousiasme dat daarmee gepaard gaat, heeft de volgende mogelijkheden:

6.1 Publiciteit op kledij Voorkant wedstrijdshirts Achterkant wedstrijdshirts Voorkant wedstrijdshorts Achterkant wedstrijdshorts Mouwen wedstrijdshirts Achterkant trainingspakken Achterkant coachjassen

€ 10.000 € 5.000 € 2.500 € 2.500 € 2.000 € 7.500 € 5.000

Prijzen per seizoen, excl. BTW en drukkosten

20


6.2 Boarding op het Opleidingscomplex

Kunstgrasveld en Speelhoflaan Kant kantine en Sint-Jansstraat Natuurgrasvelden vooraan Natuurgrasvelden achteraan

3 meter

6 meter

€ 400

€ 750

€ 300

€ 500

€ 250

€ 400

€ 200

€ 350

Prijzen per seizoen, excl. BTW, aanmaak- en plaatsingskosten

6.3 Friends Jeugd STVV Friend € 500

Uitnodiging voor jeugdbarbecue (2 pers., excl. dranken) 2 tickets voor een wedstrijd naar keuze van het eerste elftal Vermelding in het programmaboekje

Big Uitnodiging voor jeugdbarbecue (2 pers., excl. dranken) Friend 4 tickets voor een wedstrijd naar keuze van het eerste elftal € 1.250 3 meter boarding kant kantine of Sint-Janssstraat 3 meter boarding natuurgrasvelden vooraan Vermelding in het programmaboekje

Best Uitnodiging voor alle evenementen van de STVV-jeugd (4 pers., excl. dranken) Friend 1 lichtreclame in de kantine van het jeugdcentrum € 5.000 6 meter boarding kunstgrasveld of Speelhoflaan 6 meter boarding kant kantine of Sint-Jansstraat Stemgerechtigd lidmaatschap VZW STVV Jeugd (indien gewenst) 25 tickets voor een wedstrijd naar keuze van het eerste elftal Vermelding in het programmaboekje Prijzen, per seizoen, excl. BTW

21


Contact en info: Voetbal is een contactsport, ondernemen ook! Ook u kunt deel uitmaken van een winnend team. Een team met vele fans, op de voet gevolgd door de regionale en nationale media. Een team dat in eigen regio op handen gedragen wordt en tot in de verste uithoeken van het land een gezicht heeft. Ook u kunt kiezen voor de kracht van een sterk merk, een positieve uitstraling en pure authenticiteit. Een merk dat mensen raakt en niemand onverschillig laat. Een club die scoort en laat scoren. Een club met visie, een club met toekomst. Ook u kunt thuiskomen in één van de mooiste complexen van het Belgische voetbal. Waar u samen met collega-ondernemers bouwt aan de toekomst van uw zaak en de heropleving van de economie. Waar contacten spontaan tot stand komen en ruimte creëren voor meer. Want bij STVV scoort uw onderneming altijd. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. Naar een oplossing op maat van uw bedrijf. Neem dus snel contact op en bereid u voor op een commercieel topseizoen. Alvast bedankt op voorhand en tot binnenkort in de Hel van Stayen! Walter Boonen Commercieel Manager STVV Tiensesteenweg 168-170 B-3800 Sint-Truiden 0032 478 67 29 51 walter.boonen@stvv.net www.stvv.com

22


23


24


25


Sponsordossier 2013 2014 STVV  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you