Mc 2016 05 12

Page 14

14

|

Maassluise Courant donderdag 12 mei 2016

Binnen 1 week verkocht!

Binnen 2 weken verkocht!

verkocht o.v.

Maassluis

Maassluis

Maassluis

Maassluis

Govert Flinckplein 6

Marelstraat 53

MaasweG 27

k.k. Frans Halslaan - GaraGebox

Verkocht onder voorbehoud

Verkocht onder voorbehoud

€ 25.000,-

Door succesvolle verkopen nieuw aanboD in Maassluis e.o. GevraaGD!

en?? oopadvies! k r e v d n verkoopplann e jv li b ij r ak voor een v Maak een afspra

tel: 0187.68.44.07

www.HaMeeteManMakelaarDiJ.nl

Thema dag bij Skin Solution Vermoeide benen of pijnlijke benen? Laat op 21 mei een gratis beenvaten scan maken. Maak voor een GRATIS meting een afspraak via tel. 010-5925147. Omdat het op 21 mei nationale huidkankerdag is kun je ook terecht voor een gratis huidanalyse. Tijdens deze analyse controleert de huidtherapeut de huid op verdachte vlekjes en geeft de huidtherapeut adviezen. Dus wil je een gratis huidanalyse of wil je weten hoe gezond jou benen zijn meld je dan aan via de mail of bel ons even op.

info@praktijkskinsolution.nl / 010-5925147.

Natuurlijk bij Grofa Doelstraat 16 • 3155 aH Maasland tel. 010 - 5914719

Oedeemtherapie - Huidtherapie - Cosmetiek

Boogertstraat 2, 3141 VN Maassluis • tel. 010-5925147

thuiS in maaSSluiS Wie wordt de winnaar van Covers?

Deze week op woS:

Veilig Westland Veilig Westland is het opsporingsprogramma van de regio. Naast het politiewerk is er ook aandacht voor buurtpreventie, reddingsbrigades en andere functies die te maken hebben met veiligheid. Politiewoordvoerder Cor Spruijt is het gezicht van het programma.

Afgelopen weken hebben we in Covers kunnen kijken en luisteren naar lokaal muziektalent. In de laatste aflevering zien we welke band de meeste stemmen van de kijkers heeft gekregen en een videoclip in de wacht sleept. Ben jij ook zo benieuwd wie er wint?

RADIO - ZATERDAG van 12.00 tot 14.00 uur

WOS Radio: Hoe ‘roze’ is het Songfestival? COACH! In COACH! maken we kennis met coaches van sporters en clubs in de regio. Hoe gaan zij te werk? Wat vinden de sporters van hun trainer? COACH! is iedere woensdag vanaf 19.00 uur te zien op WOS TV. KIJKEN EN luISTEREN www.wos.nl/radio/live Ether: 87.6 FM Kabel: 93.1 FM Digitaal kanaal: CAIW 876, KPN, Telfort, XS4ALL 384 www.wos.nl/live Digitaal kanaal: CAIW 12, KPN, Telfort, XS4ALL 634, Ziggo 38

Toen Douwe Bob bekendmaakte dat hij biseksueel is, leverde dat maar een paar korte berichtjes op in de media. Niemand kijkt er meer van op dat een homo- of biseksuele zanger of zangeres aan de grootste liedjeswedstrijd ter wereld meedoet. Hoe ‘roze’ is het Eurovisie Songfestival eigenlijk? Wie gingen Douwe Bob voor in de afgelopen zestig jaar? Bij WOS Radio presenteert Dennis van Schie op zaterdag vanaf 12.00 uur een speciale uitzending van Het Weekendmagazine. Samen met gastpresentator Maxim van Ooijen laat hij vele roze hoogteen dieptepunten horen uit de rijke Songfestivalgeschiedenis.

“De WOS heeft wel iets met het Songfestival. We laten al drie jaar in de weken voor de grote avond alle inzendingen horen zodat we de concurrentie van Nederland goed in beeld hebben”, zegt Van Schie, “en op de zaterdag van de finale trekken we de platenkoffer open voor een mooie terugblik.”

In Covers spelen regionale artiesten nummers uit de streek. Presentatrice Ellen van Meurs gaat elke week langs om een band te interviewen. Zo’n tweeduizend kijkers stemden via de Facebookpagina van WOSCovers op hun favoriete band. De winnende band krijgt de kans om een videoclip op te nemen. Wie de winnaar wordt zie je vrijdag vanaf 19.00 uur op WOS TV. TV - VRIJDAG vanaf 19.00 uur

De thema-uitzending van dit jaar bevat liedjes van 1959 tot heden van LHBT-artiesten. We laten bekende en minder bekende artiesten horen. Het Weekendmagazine wordt uitgezonden op WOS Radio op zaterdag van 12.00 tot 14.00 uur en is te beluisteren via 87.6 FM, de kabel en live op www.wos.nl.

Voor de volledige programmering kijkt u op www.wos.nl/tvgids

TV - VRIJDAG vanaf 19.00 uur

Topaffiche voor Team Westland

Twee topploegen stonden dinsdag op sportpark Polanen tegenover elkaar. Een speciale wedstrijd tussen het damesteam van SC Monster en een sterrenteam vol bekende Westlanders. Ondanks de fanatieke strijd binnen de lijnen, was er een gemeenschappelijk doel: Team Westland. In de uitzendingen van Team Westland zetten presentatoren Rob en Alphons allerlei lokale acties op. Aan Rob de taak om verschillende organisaties te motiveren om actie te voeren. Alphons zet op zijn beurt mensen die een zware tijd hebben gehad in het zonnetje met een heldenpakket. De wedstrijd voor Team Westland is vrijdag vanaf 19.00 uur te zien op WOS TV.


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.