Ricolt Uthen

Page 1

1


03 04 06 10 12

2

Koffie Aangenaam. Ricolt Uthen Smaken met karakter Machines voor een ultieme smaakbeleving Laat me je adviseren en inspireren

RICOLT UTHEN KOFFIE IS VERKRIJGBAAR BIJ WILTEC EN DELO.


KOFFIE Naast water drinkt werkend Nederland het liefst koffie. Of het nu is om de ochtend te starten met collega’s, om klanten hartelijk te ontvangen of om die extra energieboost te krijgen; koffie is op kantoor een onmisbare vriend. Dit mag dus ook best een genietmomentje zijn. Delo is, als onderdeel van de Wiltec Groep, dé facilitaire totaalleverancier van Nederland. Ons team koffiespecialisten is dan ook in staat je dit genietmomentje te bezorgen. Als prefered supplier van A-merk koffiemachines én als leverancier van de karakteristieke Ricolt Uthen koffieproducten, hebben we voor iedere organisatie een oplossing op maat. Op basis van je wensen en samengesteld smaakprofiel, presenteren we graag het perfecte kopje koffie dat je met trots schenkt aan collega’s en klanten. Of je kiest voor losse aankoop, aanvullende service of een all-in-lease concept: dat laten we aan jou. Laat je verrassen en geniet!

3


JE KENT ME NOG NIET MAG IK ME AAN JE VOORSTELLEN?

Aangenaam. Mijn oorsprong ligt in het Bourgondische Brabant en wel in de plaats Uden. Met het ondertekenen van de oorkonde door Graaf van Gelre in 1190 vestigde ik mijn naam. De naam Uthen heeft een Germaanse oorsprong en betekent ochtendgloren. Vandaag geef ik opnieuw mijn naam, aan koffie met karakter.

4

Vindingrijk, energiek, subtiel, extravert & elegant zijn een aantal van mijn karaktereigenschappen. Ze zijn vertaald naar koffie met smaak. Daarmee haal ik het maximale uit mijzelf en geef ik het door aan jou. Zodat jij je goed voelt, goed doet en geniet. Ricolt Uthen


5


SMAKEN MET KARAKTER

Een uitgebalanceerd palet koffiemelanges zorgt ervoor dat er voor iedere smaak een passend karakter van Ricolt Uthen is. Op basis van jouw wensen adviseren we je graag over jouw perfecte kopje koffie.

6


FAIRTRADE BONEN SUBTIEL Ik verras je graag, op een subtiele manier. De lichtgebrande 100% arabica boon geeft precies de juiste dosis aroma’s af. Brazilië, Guatemala en Colombia spelen in deze melange de hoofdrol en zorgen voor een milde smaak met tonen van noten en chocolade. Om deze blend meer power te geven, heb ik Kenia en Ethiopië toegevoegd; deze zijn wat zuurder van oorsprong, zoals citrus fruit, rood fruit en tropisch fruit. Deze crèmekoffie heeft een bijzonder laag cafeïnegehalte en is voorzien van het keurmerk Fairtrade. 7


BONEN

8

EXTRAVERT

ONBEVREESD

Soms wil ik net anders zijn! De uitgesproken smaak en mijn positieve energie komen terug in deze krachtige espresso, rond en robuust. Je ervaart een combinatie van citrus fruit gecombineerd met chocoladetinten. Laat je meenemen in een verrassende smaakexplosie!

Deze robusta blend heeft al effect zodra de eerste druppel in je kopje uiteenspat en een aardse geur verspreidt met hout-, kruiden- en cacao-achtige tonen. De rijke body zorgt ervoor dat je je sterker voelt na iedere slok.


FRESH BREW

ENERGIEK

OPMERKZAAM

Energie voor tien. Dat is mij niet onbekend en dat gevoel wil ik met je delen. Voel de energie bruisen door je lijf. De robusta zorgt voor een mooie volheid en fijne aardse tinten. Het sterke, karaktervolle Sumatra zorgt voor hout-, kruidenen cacao-achtige tonen.

Dat ene detail, die kleine verandering, een minuscuul verschil; niets ontgaat mij. Een licht, fris zuurtje zet ook al jouw zintuigen op scherp. De smaak van deze 100% arabica koffie is toegankelijk en heerlijk voor ieder moment.

9


SNELFILTER

10

VINDINGRIJK

LEVENDIG

Ik ben goed in het vinden van oplossingen en een goede mix. De robusta zorgt voor volheid en de sterke, karaktervolle Sumatra zorgt voor hout-, kruiden- en cacaoachtige tonen. In mijn karakter vind je een koffie met weinig zuren en een aangename milde smaak.

Ik zit nooit stil en blijf ontwikkelen. Voor deze smaak ben ik op zoek gegaan naar de ideale samenstelling. Daardoor is de smaak herkenbaar en mild. Een melange die vrij makkelijk te drinken is en toch body en textuur meegeeft.


INSTANT

WILSKRACHTIG

ELEGANT

Ik wil maar ĂŠĂŠn richting op: vooruit. Deze ijzersterke wil heb ik weten te vangen in een uitgebalanceerde mix van koffiemelanges. Romig, met chocoladetonen. De smaak van versgezette koffie komt hierbij dicht in de buurt. Geen concessies, perfect in evenwicht.

Ik ben sierlijk en verfijnd. Het aroma van een vleugje mokka prikkelt je reukorgaan en doet daarmee een ware belofte aan je mond. De tonen van mokka gecombineerd met een gracieuze body en de juiste dosis zuren, zorgen voor een levendige smaakbeleving. Dit is koffie drinken in stijl! 11


12


HOE BEREID JE MIJ? DAT BEPAAL JE ZELF. De perfecte combinatie van de juiste koffiemachine en ingrediënten zorgt voor de beste koffie. Afgesteld op jouw smaak! We adviseren graag over de diverse machines en mogelijkheden om de beste koffie te schenken. Geen zorgen met all-in-lease Betaal een vast bedrag per maand voor het gebruik van de koffiemachine en al het bijbehorende onderhoud. Daarnaast wordt er preventief onderhoud uitgevoerd om storingen te voorkomen. De kosten voor vervangende onderdelen zijn voor ons en jij hebt nergens omkijken naar. Een “up-and-running” koffiemachine die jou zorgeloos laat genieten van een heerlijk bakje verse koffie! Koop met serviceabonnement Koop je liever alleen een machine? Dat kan. Sluit een serviceabonnement af bij aankoop van een machine, zodat wij tegen een vast maandbedrag ter beschikking staan voor onderhoud. Daarnaast staat onze Technische Dienst bij storingen binnen 8 werkuren op de stoep om uw problemen te verhelpen. Het vervangen van eventuele onderdelen doen we kosteloos. Koop met service Heb je een storing aan je koffiemachine, of is het tijd voor (preventief) onderhoud en heb je geen serviceabonnement bij ons? Onze Technische Dienst staat ook dan vanzelfsprekend voor je klaar. Je kunt je storing of onderhoud aanmelden, onze Technische Dienst neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

MACHINES VOOR EEN ULTIEME SMAAKBELEVING

13


KARAKTER ZIE JE NIET DAT PROEF JE

14


15


LAAT ME JE

INSPIREREN EN ADVISEREN!

16 RICOLT UTHEN IS VERKRIJGBAAR BIJ: WWW.DELO.NL | T. 0413 - 273 055 | INFO@DELO.NL