Kantoor- & Projectinrichting - Delo

Page 1

KANTOOR& PROJECTINRICHTING (Her)inrichting | (Ver)bouwen | Verhuizen



INTERIOR WITH STYLE. WORK WITH A SMILE.


07 I

CONCEPT MET INHOUD

11 I

VISUELE PRESENTATIE

15 |

ALLES VOOR UW MEDEWERKERS

17 I

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

19 I

BREDE GLIMLACH


WIJ BARSTEN VAN DE INSPIRATIE! Ieder bedrijf is anders en verdient een unieke uitstraling die staat voor de bedrijfsfilosofie en sfeer. Samen met u zoeken we naar de ideale omgeving waar uw medewerkers het beste tot hun recht komen en waar bezoekers zich welkom voelen. Onze jarenlange ervaring maakt dat u zich over niets zorgen hoeft te maken. We nemen het hele traject uit handen en zorgen voor een gegarandeerd WAUWeffect! Delo is merkonafhankelijk en daarmee in staat om ĂŠcht naar u te luisteren en passend te adviseren. Van basic tot high-end maatwerk en alles daartussen. Alles met oog voor uw mensen, door uitsluitend ergonomische en duurzaam verantwoorde producten te gebruiken. Durft u zich door ons te laten inspireren? Wij beloven dat we met ideeĂŤn komen en praktische invullingen aandragen die u misschien wel over het hoofd zou zien! En nee, niet omdat u niet slim genoeg bent. U bent heel goed in wat u doet. We kunnen u inspiratie beloven, omdat wij dag in dag uit bezig zijn om mensen te verrassen en het optimale uit hun werkomgeving te halen. Test ons maar eens!

5


FIRST CONCEPT. THEN DESIGN.


CONCEPT MET INHOUD Gewoon mooi is ook maar zo gewoon. Mooi, mooier, mooist. Wij gaan altijd voor dat laatste en dan ook nog met inhoud. En dat kan alleen door naar de kern van uw bedrijf te gaan. Want dat is het mooiste wat er is! Welke kernwaarden gelden er, welke cultuur mag nog meer worden versterkt, wat voor sfeer is belangrijk? Dit is de basis voor ons creatieve concept, waarbij we altijd de praktische inzetbaarheid meewegen; er moet tenslotte worden gewerkt! We beperken ons niet tot het aanbieden van kantoormeubels of een kantine. We geven u interieuradvies dat veel breder gaat. Denk hierbij aan stoffering, akoestiek, bekabeling, vloeren, kleurgebruik, groen en lichtopbrengst op de werkplek. Dit doen we voor alle ruimtes in of om uw bedrijfspand.

Kernwaarden | Creatief concept | Interieuradvies

7



THE BEST WAY TO SHOW YOUR CHARACTER? SHOW YOUR TRUE COLOURS.


3D. LET US SHARE YOUR DREAMS.


VISUELE PRESENTATIE Losse meubels en kleuren zeggen niet genoeg. Het gaat erom dat het geheel klopt en alle elementen elkaar versterken. Het gaat erom dat het goed voelt. Daarbij hebben wij als mens vaak moeite om ons visueel een voorstelling te maken. Hoe gaat deze stijl met al deze kleuren, meubels en accessoires eruitzien in één ruimte of pand en voelt dat goed? Met die reden zetten wij al onze ontwerpen om naar een sprekend beeld dat de werkelijkheid benadert. Dit doen we in 2D, 3D en video. Op die manier kunt u dus zelfs ‘door het nieuwe kantoor lopen’. Hoe gaaf is dat?

Scan deze code met de camera van uw telefoon en ontdek meer!

Versterkende elementen | 2D | 3D | Video

11





ALLES VOOR UW MEDEWERKERS U gaat uw pand (her)inrichten, (ver)bouwen of u gaat verhuizen. Dit is hĂŠt moment om nog een beetje meer aan uw medewerkerstevredenheid te denken. De werkomgeving speelt een steeds belangrijkere rol voor medewerkers en zorgt daarnaast voor hogere productiviteit, minder verzuim en extra binding met het bedrijf. Dus door goed voor uw medewerkers en de werkomgeving te zorgen, wordt het bedrijf ook beter! Wij bedenken oplossingen om vitaliteit en productiviteit te verhogen en door ergonomische oplossingen voor te dragen. We zijn natuurlijk overtuigd van onze producten en oplossingen, maar willen dat u dat ook bent. Daarom verzorgen we vooraf altijd proefplaatsingen en werkplekonderzoeken, zodat u door eigen ervaring overtuigd raakt.

Minder verzuim | Vitaliteit | Productiviteitverhogend

15



KWALITEIT & DUURZAAMHEID Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig en duurzaam ontwikkelde producten en werken met ons eigen montageteam om die kwaliteit ook te garanderen. En nee, duurzame producten zijn niet persĂŠ duur! Doordat wij merkonafhankelijk zijn, passen wij ons aan op zaken die voor u belangrijk zijn. Daarbij houden we altijd rekening met de omgeving en het milieu en toetsen we onze fabrikanten aan scherpe criteria. Ook is het leuk om te vermelden dat veel van onze oplossingen van Nederlands fabricaat zijn. Milieubewust is onze standaard. Hoe we dit doen?

Hierover vertellen we je graag meer op onze milieupagina.

Duurzaam ĂŠn kwaliteit | Merkonafhankelijk | Milieubewust

17



BREDE GLIMLACH Dit alles doen wij met maar één doel. Een brede glimlach van u en uw medewerkers, omdat jullie blij worden van de nieuwe werkomgeving. Het geeft iedere collega energie en het gevoel van aandacht en waardering. Bezoekers die binnenstappen voelen direct bij wat voor bedrijf ze zijn. Dat gevoel is warm, dat gevoel geeft vertrouwen en dat gevoel creëert een glimlach. Iedere dag weer. Op die manier draagt uw nieuwe werkomgeving bij aan uw bedrijfsdoelstellingen en gaat de omgeving voor u werken! Bij het zien van die glimlach van u, uw collega’s en uw bezoekers weten wij dat we ons werk goed hebben gedaan. En dat maakt ons weer aan het glimlachen. Neem contact met ons op. We adviseren en inspireren u graag!

Energieke collega’s | Vertrouwen | Uw omgeving werkt

19



Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.