Page 1

L E E U W A R D E N

Wellness

A N D H E A LT H C E N T E R

Voel je thuis bij ons ‌


Klassieke massage De klassieke massage richt zich op de gezondheid van de mens. Hiervoor worden handgrepen gebruikt die de spieren (en daarmee het gehele lichaam) ontspannen. Het lichaam komt daardoor meer in balans,” de batterij” wordt weer opgeladen en u voelt zich daardoor beter en energieker. Hoewel spanning uit spieren genomen wordt, is een ontspannings– of klassieke massage niet bedoeld voor geneeskundige toepassing.

Hotstone massage Hierbij wordt er gemasseerd met “hete” stenen. De verwarmde basaltstenen worden over het lichaam gewreven; daarna op bepaalde plaatsen op het lichaam gelegd. Hotstone massage wordt vooral gebruikt bij (spier) spanningen, stress, gewrichtsproblemen, slechte spijsvertering of doorbloedingproblemen. Daarnaast kan het gewoon als ontspanning ingezet worden.

Shiatsu / voetreflexologie Dit is een Japanse massagevorm waarbij de duimen, handpalmen en vingers gebruikt worden om druk uit te oefenen op acupressuur- en meridiaanpunten, zodat bepaalde blokkades in uw lichaam worden opgeheven. Onze shiatsu therapeuten zijn aangesloten bij de NVST. Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering zal de behandeling geheel of gedeeltelijk worden vergoed. Voor uitgebreidere informatie: zie onze specifieke folder.

Sauna en stoombad In het wellness en health centre van staan de volgende faciliteiten tot uw beschikking: Finse sauna, infraroodsauna, Turks stoombad, relaxruimte, stortdouche, regendouche , voetenbaden en een staande zonnenkanon.


WELLNESS & HEALTH CENTER

WTC HOTEL LEEUWARDEN

Het Wellness & Health Center in het WTC Hotel Leeuwarden is de plaats voor totale ontspanning en gezondheid. De afdeling bevindt zich op de 4e verdieping van het hotel en is compleet ingericht en uitgerust met alle moderne faciliteiten, zoals diverse sauna’s en de nieuwste Technogym apparatuur. Door de combinatie van Health & Wellness leent het Wellness & Health Center zich uitermate voor exclusief club gebruik en is ook toegankelijk voor gasten die niet in het hotel verblijven. Hiervoor is een beperkt aantal lidmaatschappen beschikbaar gesteld. Wij werken samen met praktijk fysiotherapie Bilgaard uit Leeuwarden. Deze gerenommeerde praktijk geeft op afspraak behandelingen voor fysiotherapie en manuele therapie. Daarnaast verzorgt de praktijk leefstijlprogramma’s voor diabetes II, nek- en rugklachten, overgewicht en fibromyalgie. Ook is de praktijk gespecialiseerd in reumatische en orthopedische aandoeningen. De therapeuten voldoen aan alle kwaliteitseisen en zijn ingeschreven bij de KNGF en NVMT. De behandelingen worden uit aanvullende zorgverzekeringen vergoed.

Fitness Mensen worden zich steeds bewuster van hun gezondheid en willen hier ook tijdens hun verblijf graag aandacht aan besteden. Westcord WTC Hotel Leeuwarden biedt u de mogelijkheid te werken aan uw gezondheid in een ontspannen sfeer. Wij bieden een mix van verschillende kracht- en cardiofitnesstoestellen voor een complete workout.

Het aanbod van het Wellness & Health Center Proeflessen voor iedereen die graag een eerste indruk wil krijgen van onze faciliteiten. p p p p p p p p

Dagpassen voor iedereen die op dagbasis onbeperkt gebruik wil maken van de Fitness & Sauna faciliteiten. Individuele lidmaatschappen waarbij er een keuze is uit verschillende soorten lidmaatschappen. Bedrijfslidmaatschappen: de mogelijkheid voor u als werkgever en uw medewerkers. Personal training voor diegenen die een persoonlijke begeleiding wensen. Massages waarbij er een keuze is uit therapeutische massages, reflexzonetherapieën en ontspanningsmassages. Hoogwaardig Technogym apparatuur, zowel cardio als krachtapparatuur. Wellness ruimte met sauna, infraroodsauna, stortbad, douche, turks stoombad, voetenbaden en ontspanningsruimte. In deze ruimte is het gebruik van een handdoek, badjas en badslippers verplicht. U kunt dit zelf meenemen of bij ons een pakket huren. Staande turbozonnebank, voor een lekker zomers kleurtje, voor extra energie en een mooie huid!


W E L L N E S S & H E A LT H C E N T E R

WESTCORD

WTC HOTEL

LEEUWARDEN

bbbb WestCord WTC Hotel Leeuwarden is een viersterren hotel gelegen aan de rand van het centrum van Leeuwarden. Een heerlijk hotel, uniek gelegen op loopafstand van het historische centrum van de Friese hoofdstad. Het hotel is meer dan een bezoek waard, gelegen naast het WTC Expo en het Holland Casino. De hotelkamers zijn voorzien van alle faciliteiten die men kan verwachten van een viersterren hotel. Ze bieden wireless internet, airconditioning, tv, minibar, koffie-en thee faciliteiten en een kluis. Naast de hotelkamers zijn er ook suites en longstay appartementen, ideaal voor een langer verblijf in het Noorden.

Vergoeding zorgverzekeraars Fysiotherapie en manuele therapie worden vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Een verwijsbrief van uw huisarts is niet nodig! Shiatsutherapie wordt door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed uit de aanvullende verzekering. Een verwijsbrief van uw huisarts is niet nodig! Voetreflexologie wordt door sommige zorgverzekeraars uit de aanvullende zorgverzekering vergoed. Vraag onze receptioniste naar de hoogte van de vergoeding.

WestCord WTC Hotel Heliconweg 52 8914 AT Leeuwarden The Netherlands tel: +31 (0)58 233 49 00 fax: +31 (0)58 233 49 01 leeuwarden@westcordhotels.nl

Wilt u een afspraak maken ? Dit kan iedere werkdag tussen 13:00 en 17:00 uur bij de receptie van de afdeling Wellness & Health op de 4e verdieping, of telefonisch : 058 – 2334902

www.westcordhotels.nl/wellness

Wellness Center Leeuwarden  

Wellness Center Leeuwarden