Page 1

V L I E L A N D

T E R S C H E L L I N G

A M E L A N D

Trouwen bbbb

O P D E WA D D E N E I L A N D E N

Geef uw dromen de ruimte‌


Maak van uw trouwdag een onvergetelijke ervaring! TROUWEN OP DE WADDENEILANDEN Vlieland, Terschelling en Ameland zijn klaar voor het ja-woord! Veel romantischer kan het bijna niet: overzee, omringd door prachtige natuur, ver van de woelige wereld en een grote keuze aan de meest fraaie en bijzondere trouwlocaties. Ervaar samen met uw gasten het unieke eilandgevoel op de mooiste dag van uw leven! Trouwen op het strand, in een vuurtoren of letterlijk in het huwelijksbootje stappen... het kan allemaal op de Waddeneilanden. De ongedwongen sfeer, de schitterende natuur en de unieke locaties maken uw trouwdag tot een onvergetelijke ervaring. Bovendien beschikken de eilanden over prachtig gelegen hotels, die alles in huis hebben voor een fantastisch diner, een spetterende feestavond en uiteraard een heerlijk verblijf in luxe en comfortabele kamers. Bij het organiseren van een bruiloft komt heel wat kijken. Onze eigen eilander weddingplanners helpen u graag om uw mooiste dag van begin tot eind in goede banen te leiden. WestCord Hotels beschikt over ruim 40 jaar ervaring en is voor u een betrouwbare partner. En als eilanders beschikken wij over de juiste contacten en lokale kennis. Wij willen niets anders dan dat u geniet en het echte eilandgevoel ervaart! Trouwplannen? Of is uw belangstelling gewekt na het lezen van deze brochure? Neem dan contact op met onze weddingplanners en laat u informeren over alle mogelijkheden. Wij van WestCord Hotels staan voor u klaar om uw droomhuwelijk op Vlieland, Terschelling of Ameland te verwezenlijken!


Vlieland heeft alles in huis om uw droomhuwelijk te verwezelijken.

Vlieland heeft alles in huis voor een droomhuwelijk. Het eiland heeft de meeste zonuren van Nederland, een prachtige natuur, diverse nostalgische trouwlocaties en een hotel pal aan het Noordzeestrand. Voldoende ingrediĂŤnten voor een fantastische dag en een onvergetelijk verblijf!

Op Vlieland vindt u een keur aan

Wat te denken van trouwen bovenop

bijzondere en sfeervolle locaties waar

de vuurtoren, of in de raadszaal van

u elkaar het ja-woord kunt geven.

het voormalige gemeentehuis. Ook

De meest populaire locatie is het

kunt u kiezen voor de intieme rode zaal

Reddinghuisje op de uiterste punt van

van Podium Vlieland of de authentieke

de Vliehors. U trouwt er - letterlijk -

en stijlvolle Regentenkamer van het

met uw voeten in het zand, omringd

Armhuis.

door juthout en andere aangespoelde vondsten. Maar er kan meer op Vlieland!

Voor de ontvangst en het verblijf van u Bel onze weddingplanner voor meer

en uw gasten vindt u in het WestCord

informatie: (0562) 451560

Hotel Seeduyn de ideale locatie. Het hotel is schitterend gelegen, direct aan zee, met op de achtergrond slechts het geruis van de golven. De sfeer is ongedwongen en gastvrij, en we hebben alles in huis om van uw trouwdag een onvergetelijke ervaring te maken.

WestCord Strandhotel Seeduyn


Beleef uw droomhuwelijk op Terschelling! Het strand is maar liefst 30 kilometer lang, de natuur is er van ongeëvenaarde schoonheid en u vindt er een hotel met een uniek uitzicht over het Wad. Ook beschikt Terschelling over diverse bijzondere en romantische trouwlocaties. Genoeg reden om het eens anders te doen en koers te zetten naar Terschelling!

Het boegbeeld van Terschelling is

Maar er zijn meer locaties op

natuurlijk de eeuwenoude Brandaris,

Terschelling. Zo kunt u ook kiezen voor

de oudste nog werkende vuurtoren

de sfeervolle Doopsgezinde Kerk, de

van Nederland. Stoer en sterk als

authentieke Zeesleepboot De Holland

vuurtoren, sfeervol en uniek als

of, heel romantisch, voor het breedste

trouwlocatie. Bijkomend voordeel: de

strand van Nederland.

toren is niet toegankelijk voor toeristen.

WestCord Hotel Schylge heeft alle Bel onze weddingplanner voor meer

faciliteiten om uw verblijf, diner en

informatie: (0562) 442111

feestavond tot een groot succes te maken. Vanuit het hotel, dat aan de levendige jachthaven van het eiland ligt, heeft u een prachtig uitzicht over het Wad. En wist u dat Restaurant ‘Op West’, onder leiding van sterrenchefkok Ton van Scheppingen, tot de beste van het eiland behoort?

Beleef uw droomhuwelijk op Terschelling

WestCord Hotel Schylge


Ervaar het eilandgevoel samen met uw gasten. Ameland is een unieke trouwlocatie overzee. De vier pittoreske dorpjes Hollum, Nes, Buren en Ballum hebben alle vier een geheel eigen charme, sfeer en cultuur. En de natuur van het eiland is betoverend mooi!

Een van de fraaiste trouwlocaties

Maar er is meer mogelijk op

op het eiland is de ‘Oerdhut’, die

Ameland. Zo kunt u kiezen voor het

zich bevindt in eeuwenoud begroeid

cultuurhistorisch museum Sorgdrager,

duingebied en is omringd door hoge

of voor het Koaikers Huus, dat op een

duinen en romantische duinvalleien. Het

van de mooiste plekjes van het eiland

is een onvergetelijke ervaring om elkaar

ligt. Ook kunt u elkaar trouw beloven in

het ja-woord te geven in dit sfeervolle

een sfeervol historisch kerkje en, heel

hutje met fantastisch uitzicht over het

bijzonder, in de karakteristieke roodwit

eiland en het geruis van de zee op de

gestreepte vuurtoren.

achtergrond.

WestCord Hotel Noordsee biedt alle mogelijkheden voor

Bel onze weddingplanner voor meer

een onvergetelijke trouwdag en

informatie: (0562) 442111

een heerlijk verblijf. Het luxe en comfortabele hotel ligt aan de noordkant van het dorp Nes, op de weg naar het strand. Het is omringd door prachtige natuur en ligt op loopafstand van zowel het dorp als de zee. Wij maken van uw trouwdag graag een onvergetelijke ervaring!

WestCord Hotel Noordsee


ONZE HOTELS: VLIELAND WESTCORD STRANDHOTEL SEEDUYN WESTCORD HOTEL DE WADDEN WESTCORD RESIDENTIE VLIERIJCK TERSCHELLING WESTCORD HOTEL SCHYLGE WESTCORD RESIDENTIE BOSCHRIJCK AMELAND WESTCORD HOTEL NOORDSEE LEEUWARDEN WESTCORD WTC HOTEL LEEUWARDEN AMSTERDAM WESTCORD ART HOTEL AMSTERDAM WESTCORD FASHION HOTEL AMSTERDAM WESTCORD CITY CENTRE HOTEL AMSTERDAM DELFT WESTCORD HOTEL DELFT ROTTERDAM HOTEL NEW YORK

WestCord Strandhotel Seeduyn Badweg 3 8899 BV Vlieland The Netherlands tel: +31 (0)562 45 15 60 fax: +31 (0)562 45 11 15 seeduyn@westcordhotels.nl

WestCord Hotel Schylge Burg. van Heusdenweg 37 8881 ED Terschelling West The Netherlands tel: +31 (0)562 44 21 11 fax: +31 (0)562 44 28 00 schylge@westcordhotels.nl

WestCord Hotel Noordsee Strandweg 42 9163 GN Nes Ameland The Netherlands tel: +31 (0)519 54 66 00 fax: +31 (0)519 54 67 00 noordsee@westcordhotels.nl

Fotografie trouwfoto’s: vlielandfoto.nl

www.westcordhotels.nl/trouwen

Trouwen op de Waddeneilanden  

Trouwen op de Waddeneilanden