Bungalow Drenthe

Page 1

Bungalow in Drenthe

Laad je innerlijke batterij weer helemaal op en kom volledig tot rust in de natuur En waar kun je dit nu het beste vieren dan in de Drentse bossen bij Landgoed Het Grote Zand? Op ons vakantiepark zijn diverse bungalows te huur in Drenthe, met plek voor maximaal 12 personen. Met een volledige inrichting en alle comfort zal het je tijdens jouw verblijf aan niets ontbreken. De faciliteiten op het park zoals het zwembad, de jungle bos en de horeca maken jouw verblijf helemaal compleet. Ervaar het zelf en geniet van het optimale vakantiegevoel in Drenthe!

Jouw bungalow voorzien van alle gemakken

Een bungalow huren in Drenthe bij Landgoed Het Grote Zand betekent genieten in alle comfort. Zo zijn de bungalows voorzien van een compleet ingerichte keuken met onder andere een vaatwasser en combimagnetron, comfortabele bedden in de slaapkamer, een woonruimte met tv en een tuin met gemeubileerde terras. Zo kun je, wanneer het warmer is, heerlijk buiten vertoeven Voor extra luxe is het mogelijk om een wellness bungalow te boeken voorzien van een Sunshower, infrarood sauna of bubbelbad Dat is pas genieten! Beleef Drentse avonturen vanuit jouw bungalow

Avontuur in de omgeving en op het park

Er biedt voor ieder wat wils in de omgeving Trek je wandelschoenen aan of huur een fiets en ontdek de natuurlijke pracht van Drenthe Of ga cultuursnuiven in een van de vele musea. Daarna kom je heerlijk tot rust in je bungalow. Ook als je lekker een dagje op het park wilt vertoeven, verveel je je geen moment. Van heerlijk eten in de horeca tot volop vermaak in het binnenzwembad, de jungle bos of met de animatie.

https://www.hetgrotezand.nl/bungalow-drenthe

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.