Page 1

STÍLUS A–Z TERMÉKKATALÓGUS

WHAT’S NEXT.


TARTALOM BEMUTATKOZÁS

FLOW

FORM

FLAUNT

FOUNDATION

Sebastian Történet Sebastian Filozófia Sebastian Vízió

Whipped Crème Thickefy Foam Stylixir Potion 9 Potion 9 Lite Taming Elixir

Texturizer Microweb Fiber Craft Clay Shaper Fierce Re-Shaper Shaper Zero Gravity Mousse Forte Volupt Spray Gel Forte

Trilliant Shine Define Halo Mist Liquid Gloss Shine Crafter

Hydre Penetraitt Trilliance Volupt Light Color Ignite Mono Color Ignite Multi

SZALONSZOLGÁLTATÁSOK Hydre kezelés Penetraitt Kezelés


A SEBASTIAN TÖRTÉNETE ÚTTÖRŐ STÍLUS 1970 ÓTA

Az 1960-as években minden a kísérletezésről szólt - színek és formák ütközése, melyekre az emberek felvont szemöldökkel reagáltak: ez vajon most milyen stílus is lehet? És ha egyszer a forradalom elindult, nem volt megállás - a legfényesebb évtizedben a világ azt látta, valami még izgalmasabb van kialakulóban... A Los Angeles-i stylist Geri Cusenza a 70-es évektől a divatvilág meghatározó szereplőjévé vált és eltökélten haladt előre annak érdekében, hogy a jövő nemzedéke megismerje a rettenthetetlen hajdivatot. A Sebastian márka ezen vakmerő alapelvek mentén kelt életre. Az innováció iránti szomjúság és a játékszabályok megváltoztatásának élenjáró jelképe volt. És ez ma sincs másként..

Los Angeles-ben kelt életre, a Sebastian márka a következő termékek feltalálója: - Kreppvas - Az első ammóniamentes hajszínező: Cellophanes - Az első formázható, aeroszolos hajlakk: Sebastian Shaper - Az első kombinált ápoló és formázó termék: Potion9 És mindezekkel még nem ért véget...


SEBASTIAN FILOZÓFIA

„Elképzelem, hogy meg tudjuk változtatni a világot - a szépségre másképp gondolva alkotni valami olyat, amit még soha nem láttunk előtte” GERI CUSENZA Hiszünk benne, egyéniségünk túlságosan sokszínű ahhoz, hogy egyetlen frizurába zárjuk. Ezért soha nem állunk meg,mindig előre nézünk. Bízunk a megérzéseinkben és még távolabbra tekintünk. Felkavarjuk a normákat és föléjük emelkedünk. A haj és a forma újra feltalálásának korlátlansága. Sebastian. TERMÉKEK A Sebastian újraértelmezi a rettenthetetlen hajdivat korlátait sokoldalú, földrengető termékeivel, melyek megváltoztatják az iparágat és a jelen stílusát. Az innovatív termékekkel sokkal kiválóbb stílusokat alkothatsz és átlakíthatod a frizurát határok nélkül. Professzionális és provokatív bármikor, amikor akarod. És ne félj a termékek keverésétől. Kombináld a termékeket a legkülönlegesebb eredmények eléréséhez: zselék és olajok, krémek és paszták - nincsenek korlátok, bármit megvalósíthatsz.


NAPJAINK INSPIRÁTORAI FEHÉR TAMÁS ÉS PELLER GERGŐ A magyarországi rettenthetetlen hajdivat megtestesítői. Fiatalok, motiváltak, nyitottak az újdonságokra, kreativitásuknak semmi sem szabhat gátat. Különleges látásmódjukon keresztül folyamatosan vezetnek be bennünket-és kalauzolnak el különleges világukba, a Sebastian innovatív víziójába.

Fehér Tamás

SEBASTIAN VÍZIÓ

KREATÍV STYLIST

RETTENTHETETLEN HAJDIVAT Mi nem tanítunk - inspirálunk. Bátorítunk. Késztetünk. Provokálunk. Ismered a szabályokat, mi bíztatunk, hogy szegd meg őket. A Sebastian-nál mi a frizurát másképp készítjük: állandóan meglepően és nem várt módon. Megértjük a fodrászokat és inspiráljuk őket, hogy az átlagos frizura helyett rendkívülit, szokatlant alkossanak.

Peller Gergő

JUNIOR KREATÍV STYLIST


FLOW Hajszobrász formázók. A tartásért, formázásért és alkotásért. A divat ihlette a rettenthetetlen formákért.


WHIPPED CRÈME Könnyű, kondicionáló-formázó hajhab. Proteinben dús, ultrakönnyű hab a gazdagon táplált göndör fürtök és hullámok felemeléséhez. A szuperkondicionált, pehelykönnyű és rugalmas fürtökért.

ALKALMAZÁSA: Alaposan rázd fel és a flakont lefelé fordítva nyomd a terméket a tenyeredbe. Egyenletesen oszlasd el a törölközőszáraz hajon. Hagyd levegőn megszáradni a sima, lágy hullámokért. Szárítsd be a kócos hatás érdekében vagy állítsd be az elbűvölő, rugalmas fürtökért. Kényeztesd stílusod.

THICKEFY FOAM Súlytalan volumennövelő. Egy pumpálásnyi folyékon hab formula a vastagabb, kondicionált és súlytalan tartású hajért.

ALKALMAZÁSA: Törölközőszáraz hajon, vidd fel a hajtövektől egészen a hajvégekig és szárítsd be a súlytalan formáért.Dörzsöld a száraz hajba a további textúráért és tartásért. Felpumpált volumen súly nélkül.

STYLIXIR Természetes tartást biztosító, rugalmas formázó. Hajsimító elixír természetes tartással. Nem zsírosítja el a hajat, formulája beépül a hajszálba, kívülről végigsiklik a felületen melyet körbeölel. Lágy hullámokat és sima hajfelszínt biztosít.

ALKALMAZÁSA: Simítsd végig a törölközőszáraz haj felületén és hagyd természetes módon megszáradni a nedves hatás érdekében. Alkalmazz bármilyen styling technikát kézzel a természetesebb hullámok és forma eléréséhez. Szárítsd be a hajtat a természetes hatásért. Bármely hajtípuson használhatod. Varázslatos stílusok természetes tartással.


POTION 9 Hordható formázó-kezelés. A haj természeses állapotának visszaállításához, védelméhez, kezelhetőségének növeléséhez és a haj megújult ragyoságáshoz kifejlesztve.

ALKALMAZÁSA: Vidd fel a Potion 9 kezelést a törölközőszáraz hajra. Szárítsd be vagy hagyd természetes módon megszáradni a selymes, elragadó megjelenéshez vagy használj kúpvasat/lapsimítót a kifinomult fürtök definiálásához. Száraz hajon vidd fel újra a készítményt a további textúra és tartás érdekében. Alkalmazd bármikor frizurád feldobásához. Az eredeti, hordható hajformázó-kondicionáló.

TAMING ELIXIR Súlytalan hajsimító krém-szérum. Könnyű, göndör fürtöket kisimító esszencia a nélkülözhetetlen avokádó olajjal. A szemmel látható- és tapintható simaságú bársonyos hajért. Eredmény, melyet eddig még egyetlen terméknél sem érezhettél.

ALKALMAZÁSA: Oszlass el néhány cseppet a tenyereid között. Simítsd végig a törölközőszáraz hajon az enyhén kontrollált tartásért. Szárítsd be a hajat a sima, természetes befejezéshez. Használj lapsimítót vagy kúpvasat a száraz hajon a lágy, definiált forma kialakításához. Hidratáló, göndörögésgátló, kisimító, nélkülözhetetlen.

POTION 9 LITE Pehelykönnyű, hordható formázó kezelés. Hatékony kondicionálóval a dehidratált haj helyreállításához, kezelhetőségének fokozásához és sugárzó fényének visszanyeréséhez.

ALKALMAZÁSA: Fújd a törölközőszáraz hajra. Hagyd természetes módon megszáradni a lágy hullámok érdekében. Szárítsd be a hajat az elragadó megjelenéshez vagy használj kúpvasat/ lapsimítót a kifinomult fürtök definiálásához. Enyhén fújd be az egész hajfelületet bármikor a frizura feldobásáért. Közepes-és vékonyszálú hajra ajánlott. A felfrissített haj csodaszere.


FORM Hajszobrász formázók. A tartásért, formázásért és alkotásért. A divat ihlette a rettenthetetlen formákért.


TEXTURIZER Rugalmas, volumenizáló, folyékony zselé. Búza és szója protein tartalmú folyékony zselé a göndör vagy egyenes hajtincsek kihangsúlyozásához. A textúrált hatás és megerősített volumen csodafegyvere.

ALKALMAZÁSA: Vidd fel a törölközőszáraz hajra. Hagyd természetes módon megszáradni vagy szárazon használj diffúzort a természetes hullámok és fürtök kihangsúlyozásához. Formázd vele az enyhén nedves vagy száraz hajat a kívánt textúra eléréséhez. Bármely hajtípusra használható. Fokozd hajad lendületét hangúlyos textúrával.

MICROWEB FIBER Elasztikus texturáló, rostszálas formázó. Formázható és tapinthatóan selymes rostszálú, a frizura és forma átalakításához, bármilyen hajtípusra és hosszúságra.

CRAFT CLAY Újraformázható matt paszta. Ásványi anyagokkal dúsítva újrafomázáshoz, leválasztásokhoz, a textúra átalakításához. Matt hatású és természetes tartású.

ALKALMAZÁSA:

ALKALMAZÁSA:

Egyenletesen oszlasd el és emulgáld a tenyereid között. Dolgozd be a száraz hajba a tincsek leválasztásához. Rugalmas és újrafomázható textúra. Morzsold, csavard vagy tekerd az extra textúra eléréséhez

Emulgáld a tenyereid között. Dolgozd bele a száraz hajba a textúra megváltoztatásához, formázd a száraz, matt végeredmény eléréséhez. Dörzsöld a hajvégekbe a durva, nyers trendi stílus kialakításához és az extra volumenért. Legideálisabb rövid vagy középhosszú hajra.

Újraformázható, átfésülhető, megújítható.

Természetes tartás, ami a hajtöveknél kezdődik.


SHAPER FIERCE Ultraerős hajlakk. Bármilyen divatos frizurát létrehozhatsz segítségével az ultraerős, egész napon át tartó hatás élményével.

RE-SHAPER Kifésülhető, páraellenálló, erős tartású hajlakk. Erős, hosszantartó és újraformázható a többfunkciós tartásért, védi a hajat a párával szemben.

ALKALMAZÁSA:

Fújd a száraz haj teljes felületére az erős tartásért vagy az adott forma rögzítéséhez. Lakkozd a sima formát vagy építs bármilyen vad stílust. A legjobb középhosszú és nehezebb textúrájú hajra.

Fújd a törölközőszáraz hajra és szárítsd be a hajtövek megemeléséhez. Hajszárítás közben fújd a hajra a borzolt-, mozgalmas hatás eléréséhez. Enyhe fátyolként terítsd be vele a hajat a végső, kontrollált forma rögzítéséhez, mely éjjel-nappal tart. Bármely hajtípusra.

A hajnalig tartó frizuráért.

Újítsd meg, formázd újra.

ALKALMAZÁSA:

SHAPER ZERO GRAVITY Száraz, kifésülhető, könnyű tartású hajspray, a hajlakk minden előnyével.

ALKALMAZÁSA: Fújd a száraz haj teljes felületetére az ultrakönnyű, rugalmas tartásért. Formázás közben fújd a haj rétegeire a tartás erősítése érdekében. Ideális vékonyszálú hajra, de bármely más hajtípuson is használható. Súlytalan, könnyű tartás kompromisszumok nélkül.


MOUSSE FORTE Erős tartású hajhab. Volumennövelő hab UV védelemmel, a kontrollált göndör fürtökre és hullámokra.

GEL FORTE Erős tartású zselé. Gyöngyhatású ragyogás fokozó az egyedi frizura megalkotásához. Csillámló, erős tartású, nem ragad, kényelmes a viselete.

ALKALMAZÁSA:

Vidd fel a készítményt törölközőszáraz hajra. Hagyd természetes módon megszáradni vagy használj diffúzort a hullámok és göndör fürtök kihangsúlyozásához. Szárítsd be a hajat a hosszantartó volumenért.

Simítsd végig a törölközőszáraz hajon. Szárítsd be az egyenes, rugalmas tartásért. Vidd fel száraz hajra az erősebb tartásért vagy tincsezéshez. Dolgozd be és fixáld a kívánt formát. Könnyen kiöblíthető formula bármely hajtípusra.

Vértezd fel hajad volumennel és hővédelemmel.

Csillámló erős tartás, nem ragad.

ALKALMAZÁSA:

VOLUPT SPRAY Volumenépítő spray-zselé. Lágy és rugalmas, hajtőemelő technológiával a tökéletes volumenért és az érzékien sima hajért. Nincs elálló-vagy elnehezített hajszál, nincs kompromisszum.

ALKALMAZÁSA: Alaposan rázd össze a készítményt a kétfázisú formula aktiválásához. Fújd a törölközőszáraz hajra. Szárítsd a hajba az extra volumenért vagy hagyd természetes módon megszáradni a hullámok és göndör fürtök kihangsúlyozásáért. Ütős volumen.


FLAUNT Ragyogó formázók. A szenzációs, pazar fényért. Lenyűgöző ragyogás, mely mindenkit elkápráztat.


TRILLIANT Hővédő-és csillámló hajfény komplexum. Hegyi kristály kivonattal, kifejezetten a haj gyengéd kondicionálására és védelmére. Dúsabb hatással és sziporkázó fénnyel látja el a hajat.

ALKALMAZÁSA: Rázd össze alaposan a keveréket a Trilliant komplex formula aktiválásához. Haszárítás előtt közvetlenül fújd a törölközőszáraz hajra a pompás hajtömegért és pazar fényért. A hővédelem és bársonyos ragyogás érdekében használj kis mennyiséget száraz hajon az eszközhaszánlatot megelőzően. Csillámlás, ragyogás, csábítás.

SHINE DEFINE Ragyogó és rugalmas tartás biztosító spray. Védi a hajat a hőhatásokkal szemben, kondicionál. A természetes, kifésülhető és szatén ragyogású frizuráért.

ALKALMAZÁSA: Vidd fel a száraz hajra. Forró eszközök használata előtt fújd a haj kisebb leválasztásaira. Fújd a terméket bármilyen kész frizurára a rugalmas tartáshoz és ragyogó befejezéshez. Szabályozd a tartás erősségét a kész frizurán a hajrétegekre történő felvitellel. Szatén ragyogás.

HALO MIST UV szűrővel ellátott, súlytalan hajfény sray. Színtiszta, pehelykönnyű hajfény spray UV védelemmel az igazán ragyogó csillogásért.

ALKALMAZÁSA: Fújd a készítményt a száraz hajra és szárítsd be a sziporkázó, sima eredményért. A ragyogó csillogásért egy kevés terméket fújj a teljes hajfelületre. Vékonyszálú hajon történő alkalmazás esetén fújd a tenyereid közé és egyenletesen simítsd végig a haj középhosszától egészen a hajvégekig. Súlytalan sziporkázó fény.


LIQUID GLOSS Göndörödésgátló folyékony hajfénycseppek. A ragyogó végső befejezés, a fényes, fokozottan csillogó frizurához statikus túltöltés nélkül.

ALKALMAZÁSA: Nyomj 2-3 csepped a tenyereid közé és emulgáld. Alakíts ki paneleket a törölközőszáraz hajban és vidd fel a készítményt. Szárítsd be a hajat a sima, fényes hatásért. Pazar ragyogás, lesimított hajszálak.

SHINE CRAFTER Formázható wax. Hegyi kristály kivonattal a rugalmas, alakítható formáért, amely csillámlóan ragyog.

ALKALMAZÁSA: Emulgáld a tenyereid között. Vidd fel a nedves hajra, mintegy alapozóként a beszárításhoz. Simítsd le vele a hajat a bársonyos és ragyogó felületért. Vidd fel száraz hajra a formázáshoz és ragyogáshoz. Bármely hajtípuson alkalmazható. Rugalmas textúra, alakítható ragyogás.


FOUNDATION Kivételes ápolás. A tisztításhoz és kondicionáláshoz. Minden stílus alapja, élettel tölti meg a hajat.


HYDRE

PENETRAITT

Hidratáló sampon, kondicionáló, maszk. Intenzív tápláló formula, rehidratálja a száraz, kiszáradt és vegyileg kezelt hajat. A sima és fényes hajért. Színvédő hatású.

Hajerősítő-és hajszerkezet-javító sampon, kondicionáló és maszk. Aktív védelmi rendszerrel. Behatol a hajszálak belsejébe, megvédi a hajat a vegyi-és hőhatásokkal szemben. A szupererős, bársonyosan sima frizuráért. Színvédő hatású.

ALKALMAZÁSA:

ALKALMAZÁSA:

Sampon Masszírozd a nedves hajba a dús hab aktiválásához majd alaposan öblítsd ki. Szükség szerint ismételd meg a folyamatot. Folytasd a kezelést Hydre kondicionálóval.

Sampon Masszírozd a nedves hajba a dús hab aktiválásához majd alaposan öblítsd ki. Szükség szerint ismételd meg a folyamatot. Folytasd a kezelést Penetraitt kondicionálóval.

Kondicionáló Távolítsd el a hajból a felesleges vizet. Vidd fel a haj teljes felületére, koncentráltan a hajvégekre. Alaposan öblítsd ki. Legideálisabb száraz, kiszáradt, vegyileg kezelt hajra.

Kondicionáló Távolítsd el a hajból a felesleges vizet. Vidd fel a haj teljes felületére, koncentráltan a hajvégekre. Alaposan öblítsd ki. Legideálisabb vegyileg kezelt hajra.

Kezelés/maszk: Vidd fel az alaposan kiöblített, megmosott hajra. Hagyd rajta 3-5 percig majd alaposan öblítsd ki. Használd a kezelést hetente egy-két alkalommal.

Kezelés/maszk: Távolítsd el a hajból a felesleges vizet. Itasd át a termékkel egyenletesen a hajat, koncentráltan a leginkább sérült területeken. Hagyd rajta 3-5 percig, majd alaposan öblítsd ki.

Hidratált és egészséges haj.

Ragyogó, erős, stressz-mentes haj.


VOLUPT Volumennövelő sampon és kondicionáló. Forradalmi hatású részecskékkel a bársonyos volumenért és a tapinthatóan lágy, fokozottan stílusos haj védelméért.

ALKALMAZÁSA: Sampon Vidd fel a nedves hajra. Masszírozd a hajba a dús hab aktiválásához. Alaposan öblítsd ki. Kondidionáló Távolítsd el a felesleges vizet a hajból. Alaposan oszlasd el a hajban, koncentráltan a hajvégeken. Alaposan öblítsd ki. A tökéletes volumen maximális támogatása.

TRILLIANCE Makulátlan alapozó sampon és kondicionáló. Hegyi kristály kivonattal a tisztításért és a hajfelszín polírozásáért. Eltávolítja a kozmetikai termékek maradványait és lesimítja a kutikula felületét a simább hajfelszín és fokozottabb fénytükröződés érdekében.

LIGHT Súlytalan fény sampon és kondicionáló. A haj tisztításához és kondicionálásához a súlytalan, tökéletes ragyogás érdekében. Színvédő hatású.

ALKALMAZÁSA:

ALKALMAZÁSA:

Sampon Masszírozd a nedves hajba a dús hab aktiválásához. Alaposan öblítsd ki. Szükség szerint ismételd meg a folyamatot. Folytasd a Light kondicionálóval.

Masszírozd a Trilliance sampont a nedves hajba a gyengéd hab aktiválásához. Alaposan öblítsd ki. Távolítsd el a felesleges vizet a hajból és simítsd végig a Trilliance kondicionálóval, koncentráltan a hajvégeken. Alaposan öblítsd ki. Bármely hajtípusra alkalmas.

Kondidionáló Távolítsd el a felesleges vizet a hajból.Simítsd végig a hajon, koncentráltan a hajvégeken. Alaposan öblítsd ki. Legideálisabb vékonyszálú, vegyileg kezelt hajra.

A fenséges ragyogás előkészítése.

A színtiszta sugárzó fényért.


COLOR IGNITE MONO Sampon és kondicionáló egytónusú hajra. Színbiztos komplexummal, mely a hajba zárja a színpigmenteket és sima, egyenletes felszínt, kivételes színragyogást biztosít.

COLOR IGNITE MULTI Sampon és kondicionáló többtónusúés felvilágosított hajra. Megcélozza a színkezelt hajszálakat a színhidratáló komplexummal, hogy ott hidratálja a hajat, ahol leginkább szükséges.

ALKALMAZÁSA: Sampon Vidd fel a nedves hajra. Masszírozd a hajba, majd alaposan öblítsd ki. Szükség szerint ismételd meg a folyamatot. Kondidionáló Távolítsd el a felesleges vizet a hajból. Alaposan rázd össze a terméket. Dolgozz a hajba egy teniszlabda nagyságú mennyiséget, kezdd a hajvégektől haladva egészen a hajtövekig. Hagyd a hajon 2-3 percig. Alaposan öblítsd ki. Hosszantartó színvibrálás egytónusú hajra.

ALKALMAZÁSA: Sampon Vidd fel a nedves hajra. Masszírozd a hajba, majd alaposan öblítsd ki. Szükség szerint ismételd meg a folyamatot. Kondidionáló Távolítsd el a felesleges vizet a hajból. Alaposan rázd össze a terméket. Dolgozz a hajba egy teniszlabda nagyságú mennyiséget, kezdd a hajvégektől haladva egészen a hajtövekig. Hagyd a hajon 2-3 percig. Alaposan öblítsd ki. Hosszantartó színvibrálás többtónusú hajra.


SAMPON APPLIKÁTOR Tudtad-e, hogy... professzionális samponjaink 1:4 higítási arányban vízzel higíthatóak? egy középhosszú haj 25 alkalommal mosható meg a 250 ml-es samponunkkal?

MINDEN É LL E M N O SAMP

A B K É D AJÁN ! K U J D A

HOGYAN HASZNÁLD? HASZNÁLD az applikátort a Sebastian Professional 250 ml-es és 1000 ml-es samponjaihoz!

Az applikátoron szereplő jelölősávok segítségével TÖLTSD FEL megfelelő mennyiségű samponnal az applikátort. Rövid haj esetén 6 ml, középhosszú haj esetén 10 ml, hosszú haj esetén pedig 14 ml samponmennyiségre lesz szükséged.

A samponkoncentrátumot szintén a jelölősávnak megfelelően HÍGÍTSD FEL vízzel! Helyezd a kupakot az applikátorra!

RÁZD ÖSSZE az applikátort, hogy a sampon és a víz egymással megfelelően vegyülhessen, majd egyenletesen eloszlatva vidd fel a samponoldatot a hajra! Az oldat 2 egymás utáni samponozásra elegendő.


SZALONSZOLGÁLTATÁSOK Alapvető hajkezelések. A Sebastian legújabb szalonélményei. Mélyápolás, hidratálás és a haj egészségének visszaállítása.


PENETRAITT Professzionális mélyápoló-hajerősítő maszk.

MIKOR VAN RÁ SZÜKSÉGED? Ha a haj extrém száraz, túlterhelt és szüksége van gyors megújulásra, felfrissülésre. HOGYAN MŰKÖDIK? A mélykondicionáló és hajerősítő maszk ajánlott száraz vagy sérült hajra. Helyreállítja a haj korábbi sérüléseit, megerősíti a hajat és védelmet biztosít a jövőbeni káros hatásokkal szemben. HOGYAN HASZNÁLD? Távolítsd el a felesleges vizet a hajból. Itasd át a termékkel egyenletesen a hajat, koncentráltal a leginkább sérült területeken. Hagyd rajta 2-3 percig. Alaposan öblítsd ki. A még intenzívebb eredmény érdekében alkalmazz hőkezelést, hagyd 10 percig hatni a készítményt, majd alaposan öblítsd ki. Megerősíti és helyreállítja a hajat a megújult ragyogásért.

HYDRE Professional moisturizing treatment.

MIKOR VAN RÁ SZÜKSÉGED? Ha a haj száraz, kiszáradt vagy élettelennek tűnik és szüksége van színvédő hidratálásra. HOGYAN MŰKÖDIK? Az alapvető hidratáló kezelés: proteinben gazdag, hő hatására aktiválja hidratáló újrakondicionáló erejét. Az egészséges, selymes hajszálakért, valamint az újra élettel teli, rugalmas hajkoronáért. HOGYAN HASZNÁLD? Oszlass el bőséges mennyiséget az előzetesen megmosott hajon és fedd le a hajat hővédő műanyag sapkával. Hőkezeld 10-15 percig és öblítsd ki. A maximális hidratálás érdekében válaszd le a hajat fóliákkal és minden leválasztást lapsimítóval simíts át 3-5 alkalommal. Hagyd lehűlni a hajat, majd öblítsd ki. Az egészséges haj hidratáló bombája.


http://sebastianprofessional.haircare.hu facebook.com/sebastianprofessionalhungary

Sebastian termékkatalógus /2014/  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you