IFC blijft in de hoofdklasse Tekst: Cees van Heeren

H.I.Ambacht - Zoals iedere sportvereniging heeft ook ASWH kleding die om tal van redenen niet meer gebruikt kan of mag worden. In de afgelopen tijd is behoorlijk wat van dergelijke kleding verzameld, zoals shirts, shorts, trainingspakken en jassen. Veelal incomplete tenues, maar wel voldoende om een team aan te kleden. Na verloop van tijd gaat dit echter toch weg. Zonde en onnodig, omdat de kleding in goede staat is.

fen was door een ingestorte mijn en zodoende slecht in de werkgelegenheid zat. Desondanks willen ze graag iedereen aan het sporten houden. Het bestuur van ASWH ging uiteraard akkoord, waarna de kleding bij elkaar is gezocht. Clearfreight nam de organisatie en de logistieke kosten op zich. Ons jeugdbestuurslid Marjan Bloemendal heeft nog een handje geholpen bij het verzendklaar maken van de ASWH kleding, die direct daarna op transport ging.

Een van onze jeugdsponsors benaderde ons met het verzoek of zij de overtollige kleding mochten inzamelen en versturen naar Roemenië. Arjan Lagendijk vertelde namens deze sponsor, Clearfreight, het verhaal achter dit verzoek. De kleding was bestemd voor voetbalvereniging OCNA Mures in Ocna Mures, waar men getrof-

Inmiddels hebben we de eerste foto’s ontvangen en een bedankbrief van OCNA Mures ontvangen. Dat betekent dat ASWH nu dus ook zichtbaar is in Roemenië! Uiteraard willen wij de directie van Clearfreight bedanken dat zij dit met ASWH hebben willen doen en zo een Roemeense voetbalvereniging uit de zorgen helpen.

had zich gehandhaafd en de tegenstander had geen blessures of schorsingen opgelopen richH.I.Ambacht - Hoewel IFC in de laatste com- ting de door hen te spelen district bekerfinale. petitiewedstrijd op eigen veld met 1-3 verloor van kampioen Blauw Geel´38 uit Veghel Met deze nederlaag, maar wel met klassenbespeelt IFC ook in het aankomende seizoen houd neemt trainer Jack van den Berg na vier 2017-2018 weer in de hoofdklasse. Na 30 succesvolle jaren (waarin kampioen geworden wedstrijden is de ploeg uit Hendrik Ido Am- in zowel de 2e als 1e klasse) net als keeperbacht op de 10e plaats geëindigd in de hoofd- strainer Martin de Koning afscheid van IFC. Ook goalgetter Yoeri Rombouts met meer dan 100 klasse B. officiële doelpunten achter zijn naam speelDe kampioen Blauw Geel´38 bleek in de wed- de vandaag zijn laatste wedstrijd voor IFC. De strijd duidelijk over de betere ploeg te beschik- Ambachters blijven de hoogst spelende amaken, had de controle over de wedstrijd en had teurclub op zondag van de Drechtsteden. veelvuldig balbezit. Het was echter IFC, dat enkele minuten voor de rust na een snelle counter met Yoeri Rombouts als aangever via Akin Arslan op voorsprong kwam 1-0. In de blessuretijd van die eerste helft viel echter nog de gelijkmaker. Na de rust zetten de gasten aan en IFC had daarbij aanvankelijk geluk, dat tot twee keer toe de lat een tegentreffer voorkwam. Hierna had IFC door middel van Arslan en Danny Slingerland ook twee kansen om weer op voorsprong te komen. In een tijdsbestek van vijf minuten hierna beslisten de Brabanders echter de wedstrijd, met onder andere een doelpunt van de topscorer van de afdeling Mols, in hun voordeel 2-1 en 3-1. Gezien de (tussen)standen bij de overige wedstrijden, gebeurde er in de laatste 20 minuten weinig meer en konden daarna beide ploegen opgelucht de kleedkamer opzoeken. IFC

Uw MATRASSEN en BOXSPRING specialist in ZWIJNDRECHT BESTE KOOP

POCKETVEER MATRAS BRON CONSUMENTENGIDS • 360 pockets m2 • 7 comfortzones • Anti allergisch

• Hoogwaardig boxspring ligcomfort.

• Tot 110 kg

• Tijdloos trendy stoffering en design. • Perfect voor de jeugdkamer. • 5 sterren slapen op studentenkamer. • Gezonde ondersteuning.

normaal v.a. e

• Het perfecte logeer hotelbed.

• Maat 90x200 incl. poten, excl. topdek.

• Innovatieve design 2017.

• Handig voor reserve bedtextiel en overtrekken.