MdVcatering folder 2019-2020

Page 1

P RE N TM A TO I OV N ING DAER TLNIECRI' SOPU SS E&

EXCLUSIVEÂ CATERING Private- & corporate catering


PA S HRAT N REI RN' SG P R E S E N T A T I O N

ADC Photography / BMW Peter Daeninck


P AE RN T NSET R'S ES I OTN I N U W B O R D ? W U PERE NE NFTEAET S

ADC Photography / BMW Peter Daeninck

Feesten wordt een beleving MdV Catering staat voor jaren ervaring in Catering & Events. De verfijnde, gastronomische keuken heeft Mdv als geen ander in zijn vingers. Een MdV-feest biedt naast een piekfijn verzorgd bord ook een hoge belevingsfactor zodat elke festiviteit nog lang nazindert.


CAORR PEO ES EENVTEAN P TN R 'R SA PT RE T IT ON


PA E RE' SI D P R& ESE AT ON V ERRTSNH CNRTE AI T IVITEIT...

Receptie, Seminarie, Walking dinner Of het nu om een receptie, een seminarie, een banket of privÊfeest gaat: u wilt er het beste van maken. Dat treft, wij namelijk ook. Daarom bieden we u de jarenlange ervaring en know-how van ons team aan. Op die manier krijgt uw festiviteit dat onvergetelijke tintje.


P ER ES PARRITVNA T' SE PERV EENNTT A T I O N


P RRO FEERS' SS PI O LTEA TKI O ENU K E N I N F R A S T R U C T U U R . . . PA TN R ENSE EN

De puntjes op de "i" De culinaire hoogstandjes worden bereid in een voortreffelijk uitgeruste keuken waar volgens de nieuwste HACCP-normen gewerkt wordt. MdV Catering beschikt bovendien over een mobiele keukeninfrastructuur en koelinstallaties die beantwoorden aan de hoogste eisen. Op die manier kan er op een lokatie naar keuze gekookt worden.


P APR TLNO ER S T PR ESENTATION O C' A IE

RONDE VAN VLAANDEREN


U TTEAUT R P AB R TENNET R ' SDPER EASU EN I O,NW I J R E G I S S E R E N E N S P E L E N H E T S C E N A R I O

Feesten op maat Het begint al bij het eerste gesprek. Als flexibele en ervaren totaalaannemer voor feesten op maat, peilt het MdV-team naar uw wensen. Resultaat? Een concept volgens uw budget en filosofie met frisse ideeĂŤn en creatieve kronkels.


PA NO E RN ' SEPERLES S EE NV TA P ERRT S ETNI OTNS


P S G P RZ ES NT ION CAARTT N EERRI' N OEN DAET R GRENZEN

Verschillende mogelijkheden Het verzorgen van de catering naar aanleiding van een opendeurdag, een sfeervolle receptie of een schitterend en gastronomisch hoogstaand banket in een origineel kader. In binnen- of buiten- land. MdV Catering is huiscateraar bij prestigieuze locaties. Rotsaert Waregem, Art Cube en Aula Gent, Brussels Kart, La Brugoise Brugge, Golf Waregem Delvaux zaal, Etc......


PA N EERN 'S P PR EN G ARRT D AERST YT A T I O N


ER EPEANR TSNN U' SI FPJREE SSEPNET AKTTI OANK E L

Spektakel en fun factor

Een snuifje spektakel fun factor & showcoocking. Feesten is beleven. Mag er dan een vleugje spektakel bij? Kijk toe hoe gerechten ‘à la minute’ worden bereid. Of proef de wereld op uw bord. Ga op culinaire ontdekkingsreis door Europa met koks in traditionele klederdracht. Of heeft u een ander idee? Un peu de spectacle ou une touche excentrique?


PA NE 'S E PR R EI S TA ON L ERUTK ER H NENNE RTII N GEN, TEVREDEN KLANTEN.

100%  Inzet iedere dag opnieuw ! De creativiteit, flexibiliteit en jarenlange ervaring van ons team zorgen samen met een vlekkeloze service op maat voor tevreden klanten in de bedrijfswereld of bij overheidsopdrachten: op een Europese top van 12 regeringsleiders of bij zowat 17.000 genodigden op Van Marcke‘s 75 jarig jubileum. Meer referenties vindt u op www.mdveventcatering.be


PA EN F ARITRN ECRA' STPERRE ISN GT A T I O N


+32 (0) 56 62 18 35

dd@mdvcatering.be

www.mdvcatering.be


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.