Page 1

Изненадете ги најблиските подарете Vip Постпејд со 50% претплата

Pove]e za vas


Светските хитови секогаш во Vip! Samsung Galaxy Note 3 Android OS 4.3 Jelly Bean, 5.7“ екран на допир, 13MP камера, 3G, Wi-Fi, S-pen stylus

14.499 den.

со Vip Free+ NoLimit+

39.999 den. samo telefon

Ekskluzivno

LG G2

Samsung Galaxy S4

Android OS 4.2.2 Jelly Bean, 5.2” екран на допир, 13MP камера, 3G, Wi-Fi

Android OS 4.2 Jelly Bean, 5” ekran na dopir, 13MP kamera, 3G, Wi-Fi, Quad-core processor

11.499 den.

7.499 den.

37.999 den.

35.999 den.

со Vip Free+ NoLimit+

со Vip Free+ NoLimit+

samo telefon

samo telefon

HTC One

HTC One Mini

Sony Xperia Z1

Android OS 4.2, 4.7” екран на допир, HTC UltraPixel камера, 3G, Wi-Fi, Quad-core processor

Android OS 4.2.2 Jelly Bean, 4.3” eкран на допир, HTC UltraPixel камера, 3G, Wi-Fi

Android OS 4.2 Jelly Bean, 5” екран на допир, 20.7MP камера, Wi-Fi, 3G, IP58

8.499 den.

0 den.

11.499 den.

33.999 den.

24.999 den.

36.999 den.

со Vip Free+ NoLimit+ samo telefon

со Vip Free+ NoLimit+ samo telefon

со Vip Free+ NoLimit+ samo telefon


Изненадете ги најблиските подарете Vip Постпејд со 50% претплата Почувствувајте ја и Вие радоста на подарувањето! Оваа зима, со секоја нова или обновена постпејд линија со договор на 24 месеци, добивате ваучер за уште една дополнителна линија со 50% намалена претплата, а притоа ги добивате сите предности што Ви ги нуди соодветниот Vip Free+ тарифен модел. Ваучерот може да го задржите за себе, но може и да го подарите на оние што Ви значат и да им приредите вистинско изненадување. Уживајте во празниците со Vip Постпејд! Ваучерот важи за една нова претплатничка линија со договор на 24 месеци склучен најдоцна до 31.12.2013 г. со соодветен Vip Free+ тарифен модел. Попустот на месечната претплата се однесува на целокупното времетраење на договорот од 24 месеци. За повеќе информации посетете ја нашата веб страница www.vip.mk или јавете се на 077 1234.

Sony Xperia E Android OS 4.1 Jelly Bean, 3.5” ekran na dopir, 3.2MP kamera, 3G, Wi-Fi

0 den.

со Vip Free+ M+

7.999 den. samo telefon

Samsung Galaxy Young

Ekskluzivno

Android OS Jelly Bean, 3.27” ekran na dopir, 3.2MP kamera, 3G, Wi-Fi

LG Optimus L4 II Android OS 4.1.2 Jelly Bean, 3.8” ekran na dopir, 3.2MP kamera, 3G, Wi-Fi

0 den.

со Vip Free+ M+

0 den.

8.499 den.

со Vip Free+ L+

samo telefon

8.999 den. samo telefon

HTC Desire 300 Android OS 4.2.2 Jelly Bean, 4.3” ekran на допир, 5MP kamera, 3G, Wi-Fi

ZTE Blade G

Alcatel OT M’Pop

Android OS 4.1 Jelly Bean, 4.5“ eкран на допир, 5MP камера 3G, Wi-Fi

Android OS 4.1, 4” екран на допир, 5MP камера, 3G, Wi-Fi

0 den.

0 den.

0 den.

12.999 den.

9.999 den.

7.499 den.

со Vip Free+ NoLimit+ samo telefon

со Vip Free+ L+ samo telefon

со Vip Free+ L+ samo telefon

Cenite se so DDV. Postpejd cenite se za dogovor na 24 meseci.


За сите аудиофили одберете Sony и добијте подарок слушалки

Podarok slu[alki

Sony Xperia Z

Sony Xperia Z Ultra

Android OS 4.2 Jelly Bean, 5” ekran na dopir, 13MP kamera, 3G, Wi-Fi, Quad-core processor

Android OS 4.2 Jelly Bean, 6.4“ екран на допир, 8MP камера, 3G, Wi-Fi, Quad - core processor

4.499 den.

11.499 den.

30.999 den.

37.999 den.

со Vip Free+ NoLimit+

со Vip Free+ NoLimit+

samo telefon

samo telefon

Podarok slu[alki

Podarok slu[alki

Podarok slu[alki

Sony Xperia SP

Sony Xperia M

Sony Xperia J

Sony Xperia Miro

Android OS Jelly Bean, 4.6” ekran na dopir, 8MP kamera, 3G, Wi-Fi

Android OS 4.1 Jelly Bean, 4” екран на допир, 5MP камера, 3G, Wi-Fi

Android OS, 4” ekran na dopir, 5MP kamera, 3G, Wi-Fi

Android OS, 3.5” ekran na dopir, 5MP kamera, 3G, Wi-Fi

0 den.

0 den.

0 den.

0 den.

20.999 den.

12.999 den.

11.499 den.

8.999 den.

со Vip Free+ NoLimit+ samo telefon

со Vip Free+ NoLimit+ samo telefon

со Vip Free+ XL+ samo telefon

со Vip Free+ L+ samo telefon


Бидете во тренд со Samsung Galaxy S4 Mini

Podarok futroli

Samsung Galaxy S4 Mini Android OS 4.2 Jelly Bean, 4.3” ekran na dopir, 8MP kamera, 3G, Wi-Fi

Samsung Galaxy S4 Active Android OS 4.2 Jelly Bean, 5” ekran na dopir, 8MP kamera, 3G, Wi-Fi, IP67

7.499 den.

499 den.

34.999 den.

27.999 den.

со Vip Free+ NoLimit+

со Vip Free+ NoLimit+

samo telefon

samo telefon

Samsung Galaxy Trend

Samsung Galaxy Ace 2

Samsung Galaxy Core

Android OS, 4” ekran na dopir, 5MP kamera, 3G, Wi-Fi

Android OS, 3.8” ekran na dopir, 5MP kamera, 3G, Wi-Fi

Android OS 4.1 Jelly Bean, 4.3” ekran na dopir, 5MP kamera, 3G, Wi-Fi

0 den.

0 den.

0 den.

11.499 den.

15.999 den.

14.499 den.

Samsung Galaxy Pocket Neo

Samsung Galaxy Fame

Samsung Galaxy Chat

Android OS 4.1.2 Jelly Bean, 3” ekran na dopir, 2MP kamera, 3G, Wi-Fi

Android OS 4.1 Jelly Bean, 3.5” ekran na dopir, 5MP kamera, 3G, Wi-Fi

Android OS, 3” ekran na dopir, 2MP kamera, 3G, Wi-Fi

0 den.

0 den.

0 den.

6.499 den.

10.999 den.

7.999 den.

со Vip Free+ XL+ samo telefon

со Vip Free+ M+ samo telefon

со Vip Free+ L+ samo telefon

со Vip Free+ XL+ samo telefon

со Vip Free+ NoLimit+ samo telefon

со Vip Free+ L+ samo telefon

Cenite se so DDV. Postpejd cenite se za dogovor na 24 meseci.


LG Optimus L7 II Android OS 4.1 Jelly Bean, 4.3” ekran na dopir, 8MP kamera, 3G, Wi-Fi

0 den.

со Vip Free+ NoLimit+

12.999 den. samo telefon

LG Optimus L5 II Ekskluzivno

LG T30 3.2” екран на допир, 2MP multi shot камера

Android OS 4.1.2 Jelly Bean, 4” ekran na dopir, 5MP kamera, 3G, Wi-Fi

0 den.

со Vip Free+ XL+

0 den.

10.999 den. samo telefon

со Vip Free+ M+

6.499 den. samo telefon

Nokia Lumia 520 Windows Phone 8 OS, 4” екран на допир, 5MP камера, 3G, Wi-Fi

0 den.

со Vip Free+ XL+

12.999 den. samo telefon

HTC Desire X

Alcatel Idol

Nokia Asha 302

Android OS, 4” ekran na dopir, 5MP kamera, 3G, Wi-Fi

Android OS 4.1, 4.7” екран на допир, 8MP камера, 3G, Wi-Fi

2.4” ekran, 3.15MP kamera, 3G, Wi-Fi

0 den.

0 den.

0 den.

7.999 den.

12.999 den.

13.499 den.

6.999 den.

35.999 den.

со Vip Free+ XL+ samo telefon

со Vip Free+ XL+ samo telefon

со Vip Free+ L+ samo telefon

Nokia Lumia 920 Windows Phone 8 OS, 4.5” ekran na dopir, 8MP kamera, 3G, Wi-Fi, PureView technology

со Vip Free+ NoLimit+ samo telefon


Зборувај бесплатно по првата минута кон сите мрежи, со Vip Припејд Со новата Vip Припејд опција, сега можеш да бидеш постојано во контакт со сите што ги сакаш. Искористи ја оваа можност за да зборуваш бесплатно кон сите национални мрежи, по првата минута! Доколку си нов Vip Припејд корисник, оваа опција ја добиваш бесплатно и автоматски веднаш по направениот прв повик. Доколку веќе си Vip Припејд корисник, тогаш сè што треба да направиш за да ја активираш опцијата е да пратиш SMS со содржина START на 147 741, при што се наплаќа еднократен надоместок од 99 ден. Првата минута се наплаќа во согласност со избраниот Vip Припејд тарифен модел. Опцијата останува активна 7 дена по секое надополнување. Промоцијата важи до 31.12.2013 г.

Alcatel OT-902 2.4” ekran, 3.2MP kamera, 3G, Wi-Fi

Samsung E2600 2.4” ekran, 2MP kamera

2.999 den.

2.999 den.

4.999 den.

5.999 den.

so Vip Pripejd

so Vip Pripejd

samo telefon

samo telefon

Vodafone Chat 655 2.4” ekran, 2MP kamera, 3G, Wi-Fi

2.999 den. so Vip Pripejd

4.999 den. samo telefon

Nokia C2-01

Samsung E1200

2” ekran, 3.2MP kamera, 3G

1.5” ekran

2.999 den.

999 den.

so Vip Pripejd

4.999 den. samo telefon

so Vip Pripejd

2.999 den. samo telefon

Cenite se so DDV. Postpejd cenite se za dogovor na 24 meseci.


Вртете од странство 9,9 ден./мин. кон цела Македонија со *123*389XXXXXXXX# Уживајте во опуштени разговори од странство! Јавете се дома за 9,9 ден./мин. и зборувајте без грижи кон сите национални мрежи. Впишете *123* пред повикот во следниот формат: *123*389ХХХХХХХХ#, и само со Vip и Vodafone патувајте слободно и бидете во контакт со сите што Ви значат! Понудата е достапна за сите Vip Припејд и Vip Постпејд корисници без активација и без дополнителни трошоци. Промотивната цена е валидна до 31.1.2014 г. за повици со USSD код од сите странски оператори кои ја овозможуваат таа услуга.

Adresa

Bitola Veles Gevgelija Gostivar Kavadarci Ko~ani Kumanovo Ohrid Prilep Skopje Skopje Skopje Skopje Skopje Skopje Skopje Struga Strumica Tetovo Tetovo {tip

Ul. 29-ti Noemvri Ul. 8-mi Septemvri 66 Ul. Dimitar Vlahov bb (sproti sudot) Ul. Boris Kidri~ bb Ul. Ilindenska 67 Ul. Mar[al Tito bb Ul. Mar[al Tito bb Ul. Kliment Ohridski 119 Bul. Goce Del~ev bb VERO Centar Gradski trgovski centar Skopje City Mall TC Biser TC Leptokarija TC Ramstor Ul. Krste Petkov Misirkov, Bit-pazar Ul. 15-ti Korpus 1 Ul. Mar[al Tito 5/5-1 Ul. Mar[al Tito 76 Ul. {tipska 147 2/2-1 Ul. Josif Kova~ev bb

Vip partner

Grad Bitola, Bogdanci, Vinica, Gevgelija, Debar, Demir Hisar, Ko~ani, Kru[evo, Kumanovo, Negotino, Radovi[, Skopje, Struga, Strumica, Tetovo, {tip Bitola, Veles, Vinica, Gostivar, Kavadarci, Ki~evo, Ko~ani, Kriva Palanka, Kumanovo, Negotino, Ohrid, Prilep, Probi[tip, Skopje, Struga, Strumica, {tip Berovo, Valandovo, Veles, Del~evo, Ki~evo, Kratovo, Kriva Palanka, M. Kamenica, M. Brod, Ohrid, Prilep, Probi[tip, Radovi[, Resen, Sv. Nikole, Skopje, Strumica, Tetovo Gostivar, Mavrovo, Skopje, Tetovo

Bitola, Debar, Demir Hisar, Ki~evo, Krivoga[tani, Kru[evo, Makedonski Brod, Ohrid, Prilep, Resen, Struga Берово, Валандово, Велес, Виница, Гевгелија, Градско, Делчево, Дојран, Кавадарци, Кочани, Кратово, Крива Паланка, Куманово, Македонска Каменица, Неготино, Ново Село, Пехчево, Пробиштип, Радовиш, Свети Николе, Струмица, Штип На сите бензински станици во сите градови низ Македонија

Za pove]e informacii, posetete ja na[ata veb stranica www.vip.mk ili javete se vo Kontakt centarot na 077 1234, kade [to na[ite operatori Vi se dostapni 24 ~asa vo denot, 7 dena vo nedelata. Odredeni telefoni rabotat samo so Vip SIM karti~ka. Vip gi zadr`uva pravata za promena na cenite i navedenite informacii. Koli~inite se ograni~eni.

Декември 2013.

Vip centar

Vip katalog Dekemvri 2013  
Vip katalog Dekemvri 2013  
Advertisement