AW23 - NO

Page 1

AW23 ISSUE NO. 31 // NORWEGIAN EDITION
2 AUTUMN/WINTER 2023
AUTUMN/WINTER 2023 3
ISSUE NO. 31 // NORWEGIAN EDITION
The world is painted with vibrant hues – and autumn elevates this season yet again.
4
“Vi har designet denne sesongens nykommere med omhu.”

Forbered deg til årstiden – og gjør den enda bedre

Mens de livlige bladene farger landskapet i vakre nyanser av gull og oransje, er vi glade for å kunne presentere vår utvidede Boslerserie. Den inneholder nå tre nye produktkategorier laget av resirkulerte materialer: notatbøker, paraplyer og kapser. Vi har forpliktet oss til alltid å levere kvalitet, stil og funksjonalitet, og derfor har vi designet disse eksklusive tilleggene for å forbedre hverdagen din og matche din unike smak.

Vi er også stolte av å avsløre det nyeste tilskuddet vårt: Erie-flasken Drikkeflasken er designet i Sverige, og er utviklet på en gjennomtenkt måte med unik kjegleform og et gripevennlig lokk som gjør den enkel å bruke.

Men ikke nok med det.

Vi har viet denne våren til å forbedre og utvide kolleksjonen vår. Grundige tester

og nøyaktig utvikling har hevet kvaliteten på produktene. Dette innebærer blant annet produkter med fokus på lav miljøpåvirkning, noe du kan lese mer om på side 8-9. Ved å identifisere det vi har savnet i kolleksjonen, samt å lytte til behovene deres, har vi utformet sesongens nykommere på en grundig måte. Hvert produkt er laget med lidenskap, hvor materialene er valgt fra de beste alternativene som er tilgjengelig på markedet.

Fra resirkulerte materialer til skandinavisk design – målet vårt har alltid vært, og vil alltid være, å skape minner for kommende generasjoner.

Bli med oss på eventyret – la oss ta imot og gjøre denne sesongen bedre sammen med hverandre.

5
MALIN SVENSSON PRODUCT DEVELOPER
AUTUMN/WINTER 2023 6
Content
AUTUMN/WINTER 2023 7 12 GAVEKORT 38 VESKER 92 FLASKER OG KOPPER 110 PLEDD 130 SENGETØY 136 DEKORASJON 140 KJØKKEN- OG SERVERINGSUTSTYR 196 UTENDØRS Content

Bidra til det større bildet

“Er det noe vi kan gjøre annerledes i dag for å skape en positiv forandring i morgen?”

8

Det å være en del av det større bildet betyr at handlingene og beslutningene våre er sammenkoblet med verden rundt oss. En forbindelse som spenner over kulturer, kontinenter og generasjoner.

Ved å erkjenne denne følelsen av tilhørighet kan vi strebe etter å bidra til noe som er større enn oss selv.

Hos Vinga er vi dedikerte til å skape produkter som møter kundenes ønsker og behov, samtidig som vi minimerer vår egen miljøpåvirkning. For å oppnå dette, prioriterer vi det å bruke ansvarlige innkjøpte materialer av høy kvalitet, i tillegg til å designe tidløse, allsidige produkter som tåler tidens tann. Produkter som vil bli brukt i mange år fremover. Ved å gjøre det kan vi redusere avfall, forlenge livssyklusen på produkter samt fremme et bevisst forbruk.

Det å redusere miljøpåvirkningen vår er ikke en enkel oppgave, men det er uten tvil vår førsteprioritet. Bortsett fra å ta fram produkter som kan brukes lenge, er det i produktutviklingsprosessen vi kan gjøre de største endringene og kunne påvirke framtiden. Et av de viktigste oppdragene våre er derfor å bidra til dette ved å tilby gaver med lavere miljøpåvirkning.

Derfor dedikerer vi oss hundre prosent til å minimere avfall, energiforbruk, skadelige kjemikalier og karbonutslipp gjennom hele produksjonsprosessen vår. Sosiale revisjonsrapporter utstedt av tredjepartsrevisorer gir den nødvendige åpenheten som trengs for å bidra til å drive denne kontinuerlige forbedringen i forsyningskjeden vår.

Men, det finnes ingen endelig destinasjon og på grunn av det er vi fortsatt forpliktet til å gjenoppfinne og ikke minst utfordre oss selv og våre leverandører. Men, det viktigste av alt – vi vil aldri slutte å spørre: "Er det noe vi kan gjøre annerledes i dag for å skape en positiv forandring i morgen?"

Fordi arbeidet vårt betyr noe. Fordi vi alle bidrar til det større bildet. Fordi vi skylder det til oss selv og de neste generasjonene.

9

Sporbarhet og sertifiseringer

Vår lidenskap for kvalitet og profesjonalitet har drevet oss til å strebe etter sporbarhet og sertifiseringer i alt vi gjør. Ved å oppnå disse anerkjente sertifiseringene kan vi sikre at våre kunder får enestående produkter som oppfyller de høyeste kravene.

RCS BLENDED

Sertifiseringen Recycled Claim Standard verifiserer (prosenten av) resirkulert materiale, og sporer det fra kilden og helt til sluttproduktet. Produkter som er sertifisert i henhold til Recycled Claim Standard Blended (RCS Blended), inneholder mellom 5–94 % sertifisert resirkulert materiale.

AWARE™

Aware™ benytter seg av en fysisk sporer (keramikk) til å verifisere og spore resirkulert materiale. Artiklene kan skannes for å identifisere tilstedeværelsen av sporeren. Ved å bruke blokkjedeteknologi blir reisen til det resirkulerte materialet samt skannedataene registrert, og gjort tilgjengelige for kunder og sluttbrukere.

GRS

Produkter som er sertifisert i henhold til Global Recycled Standard, inneholder resirkulert materiale som har blitt (uavhengig) verifisert i hvert trinn av forsyningskjeden, fra kilden og helt til sluttproduktet. I tillegg har alle fasiliteter, fra kilde til sluttleverandør, oppfylt sosiale, miljømessige og kjemiske krav.

CO2-FOTAVTRYKK PER PRODUKT

Et produkts livssyklusanalyse (LCA) er en metode man benytter seg av for å kalkulere CO2-belastningen gjennom hele livssyklusen til produktet, fra utvinningen av råmaterialene, til behandlingen etter endt levetid eller ved kassering.

OEKO-TEX®

Hvis en tekstilartikkel er merket med STANDARD 100, kan du være sikker på at alle komponenter i artikkelen er testet for skadelige stoffer og derfor er ufarlige for menneskers helse. I mange tilfeller går STANDARD 100 lenger enn nasjonale og internasjonale krav.

10 0.63 KG
11

gift card

12

Vi synes det er hyggelig å gi, men det beste er å gi noe som du vet mottageren ønsker seg og trenger. Det er en bærekraftig gave. Gavekortet vårt passer for enhver anledning, enten det er for å vise takknemlighet, motivere ansatte eller for å feire en milepæl.

13

Sterke merkevarer skaper vakre minner

I tillegg til Vingas egne merker, samarbeider vi med mange andre populære merker – som settes stor pris på av både givere og mottagere. Som ledende aktør innen gaver og gavekort, vurderer vi hele tiden sortimentet vårt – og legger til nye merker. Hvis man har som visjon å skape minner gjennom å tilby skandinavisk design til hjem og fritid, kan man aldri slutte å utvikle seg. Her kan du se noen av merkene i sortimentet vårt.

14
15

Low Impact

Kompensere

Vi er forpliktet til å redusere vårt karbonavtrykk, og tilbyr CO2-kompensert frakt til alle kundene våre.

Emballasje

Vi inviterer kundene våre til å velge digitale kort for å redusere papiravfall. De trykte gavekortene våre er laget av resirkulert papir. Mottakerens produktvalg leveres i papiremballasje laget av resirkulert papir.

GAVEKORT SELECTION

400 NOK Ex moms

FRAKT 99 NOK/KORT (Frakten er klimakompensert)

Gavekortet Low Impact er et ansvarlig valg for deg som ønsker å gi bort en gave med lavere miljøpåvirkning. Produktene våre er nøye designet og valgt ut med ansvarlige innkjøp i tankene. Vi bruker resirkulerte materialer eller materialer som er sertifisert i henhold til globalt anerkjente standarder. I det nøye utvalgte sortimentet finnes det om lag 60 produkter å velge mellom.

LCA

Vi gjennomfører livssyklusvurderinger (LCA) på hvert produkt for å beregne karbonavtrykket, og sikre at vi kontinuerlig forbedrer vår egen miljøprestasjon.

Verifisert

Vi bruker materialer sertifisert av globalt anerkjente organisasjoner som RCS, GRS eller OEKO-TEX® Standard 100 for å sikre at det er hold i påstandene våre. Vi bruker også sporingsteknologien Aware™ for å verifisere det resirkulerte materialet.

16
Skann QR-koden for å se hele sortimentet

Alle detaljer på dette kortet er valgt med tanke på bærekraft, noe som gjennom ansvarlig anskaffelse av materialer samt etiske arbeidsforhold vil minimere fotavtrykket på miljøet.

Ved å vise det økologiske fotavtrykket for hver enkelt vareartikkel oppfordrer vi til mer bevisste avgjørelser. Dette gjør vi ved å tilby omfattende livssyklusanalyser (LCA), slik at man kan ta informerte og transparente valg.

GAVEKORT FLEXIBLE BY VINGA HOME

FRA 160 NOK Ex moms

FRAKT 99 NOK/KORT (Frakten er klimakompensert)

Med Flexible by Vinga Home kan mottakeren av gavekortet velge fra det store sortimentet vårt, hvor alle kan finne sin perfekte gave. Mottakeren kan til og med spare penger og kjøpe ting ved flere anledninger, eller selv plusse på ekstra midler til noe som koster litt mer.

» Elektronik

» Glass og servering

» Gryter og panner

» Kjøkken electronics

» Sport og fritid

» Opplevelser og underholdning

» Vesker og reiser

Vinga Home

» Hjemmedekorasjon

» Tekstilier

» Kjøkkentilbehør

» Skjønnhet og helse

» Smykker og tilbehør

» Et ekstra godt valg

19
“ Fritt valg fra hele det store utvalget vårt. ”

Nobel

GAVEKORT SELECTION

160 NOK Ex moms

FRAKT 99 NOK/KORT (Frakten er klimakompensert)

Det trenger ikke være dyrt å vise sin takknemlighet – det er jo tanken som virkelig teller. En gave viser at du bryr deg om menneskene rundt deg, og gjør at de føler seg verdsatt. Med Nobel kan du velge fra et nøye utvalgt sortiment på rundt 300 produkter, der mottakeren ikke kan se prisen. Ganske enkelt elegant og diskré.

» Elektronikk

» Glass og servering

» Hjemmedekorasjon

» Tekstilier

» Kjøkkentilbehør

» Skjønnhet og helse

» Smykker og tilbehør

» Sport og fritid

» Opplevelser og underholdning

» Vesker og reiser

» Et ekstra godt valg

20
Skann QR-koden for å se hele sortimentet
“ Velg fra et nøye ut valgt sortiment – diskré og fint. ”

GAVEKORT SELECTION

240 NOK Ex moms

FRAKT 99 NOK/KORT (Frakten er klimakompensert)

Når vi bestemmer sortimentet til gavekortene våre prøver vi så langt det lar seg gjøre å tilby noe for enhver smak, og lar deg derfor velge fra et stort antall kategorier. Med dette gavekortet kan mottakeren, uten å se beløpet på kortet, velge blant om lag 400 produkter – fra trådløse høyttalere til skjønnhetsprodukter. Elegant og diskré.

» Elektronikk

» Glass og servering

» Hjemmedekorasjon

» Tekstilier

» Kjøkkentilbehør

» Skjønnhet og helse

» Smykker og tilbehør

» Sport og fritid

» Vesker og reiser

» Et ekstra godt valg

Skann QR-koden for å se hele sortimentet

23
“ Alltid noe for alle. ”
Classic

Regal

GAVEKORT SELECTION

400 NOK Ex moms

FRAKT 99 NOK/KORT (Frakten er klimakompensert)

Regal er vårt mest populære gavekort, med et enormt utvalg av forskjellige merker og produkter. Mottakeren kan velge mellom 600 gaver i 15 ulike kategorier. Gavekortet er både stilig og diskré, siden mottakeren ikke ser beløpet på kortet.

» Elektronikk

» Et ekstra godt valg

» Glass og servering

» Gryter og panner

» Hjemmedekorasjon

» Tekstilier

» Kjøkken electronics

» Kjøkkentilbehør

» Skjønnhet og helse

» Smykker og tilbehør

» Sport og fritid

» Vesker og reiser

Skann QR-koden for å se hele sortimentet

24
Bredt utvalg med kjente merkevarer. ”

Extravagance

GAVEKORT SELECTION

600 NOK Ex moms

FRAKT 99 NOK/KORT (Frakten er klimakompensert)

Som med alle gavekortene våre, vil mottakeren finne mange kjente merker å velge mellom, som Stelton, SACKit, Kay Bojesen, Bergs Potter, Fladen Fishing og Black and Decker. Gavekortet er stilig og diskré, siden mottakeren ikke ser beløpet på kortet. Det finnes omtrent 300 alternativer å velge mellom.

» Elektronikk

» Et ekstra godt valg

» Glass og servering

» Gryter og panner

» Hjemmedekorasjon

» Tekstilier

» Kjøkken electronics

» Kjøkkentilbehør

» Skjønnhet og helse

» Smykker og tilbehør

» Sport og fritid

» Vesker og reiser

26
Skann QR-koden for å se hele sortimentet
“ Eksklusivt og sjenerøst utvalg fra et nøye utvalgt sortiment. ”

GAVEKORT SELECTION

800 NOK Ex moms

FRAKT 99 NOK/KORT (Frakten er klimakompensert)

En sjenerøs gave for den som betyr mye for deg. Men du gjør ikke livet enkelt for mottakeren – det nøye utvalgte sortimentet består nemlig av de mest utsøkte gavene, noe som gjør valget vanskelig, men også mer spennende og morsomt. Gavekortet er stilig og diskré, siden mottakeren ikke ser beløpet på kortet. Det finnes cirka 200 alternativer som mottakeren kan velge mellom.

» Smykker og tilbehør

» Elektronikk

» Hjem og interiør

» Kjøkken tilbehør

» Sport og fritid

Skann QR-koden for å se hele sortimentet

27
Imperial
Et nøye utvalgt sortiment av de mest utsøkte gaver. ”

Prestige

GAVEKORT SELECTION

1 250 NOK Ex moms

FRAKT 99 NOK/KORT (Frakten er klimakompensert)

Gavekortet Prestige er en gave som virkelig verdsettes, noe som gjør det til et perfekt valg til en som hele tiden viser omsorg og dedikasjon. Ved å gi bort Prestige-kortet viser du både din takknemlighet og at mottakeren er viktig i livet eller virksomheten din. Det kommer med en spesiell kolleksjon av omtrent 40 nøye utvalgte alternativer, slik at det finnes noe for enhver smak.

» Smykker og tilbehør

» Elektronikk

» Hjem og interiør

» Kjøkken tilbehør

» Sport og fritid

28
å
En spesiell kolleksjon med rundt 40 nøye utvalgte alternativer. ”
Skann QR-koden for
se hele sortimentet

GAVEKORT SELECTION

5 000 NOK Ex moms

FRAKT 99 NOK/KORT (Frakten er klimakompensert)

Gavekortet Crystal gir deg muligheten til å gi en gave med høyeste kvalitet og eleganse. Vi har håndplukket et utvalg av eksklusive produkter for de som elsker en touch av luksus i livet sitt. Her finnes det noe for enhver smak fra kjente merker, hvor det kan velges mellom cirka 20 fantastiske alternativer.

» Smykker og tilbehør

» Elektronikk

» Hjem og interiør

» Kjøkken tilbehør

» Sport og fritid

Skann QR-koden for å se hele sortimentet

AUTUMN/WINTER 2023 29
“ En gave av høyeste kvalitet og eleganse. ”
Crystal

Personlig eske til gavekortet

Gjør gavekortet desto mer minneverdig ved å legge til den utsøkte gaveesken vår. Dette vil skape en opplevelse som gjenspeiler omtenksomheten din, og kommer til å etterlate et varig inntrykk. Du kan velge å enten designe lokket selv, eller å bruke et av våre forhåndsdesignede motiver.

PRIS

Pris for spesialdesign: 39 NOK per stykk (fra 50 stk.)

Pris for forhåndsdesignede esker: 19 NOK per stk. (julemotiv eller nøytralt motiv)

30
AUTUMN/WINTER 2023 31
“Skape en opplevelse som gjenspeiler omtenksomheten din, og kommer til å etterlate et varig inntrykk.”

Enkelt & personlig

Hos oss får du alle muligheter til å designe SMS, e-poster eller PDF-er for å gi gavekortet ditt et personlig preg. Men, du kan selvfølgelig også velge et av våre bilder eller hilsener. Har du det travelt, er det fint å ha alt klappet og klart.

SMS

Vi kan sende gavekortet direkte til mottakeren. Det eneste vi behøver er en Excel-liste med navn og mobilnummer.

FYSISK

Velger du å være litt mer tradisjonell, kan du sende gavekortet som brev. Det vi trenger er en Excel-liste med fulle navn og adresser.

Hilsen og logo på kort: 495 NOK (minst 25 stk).

E-POST

Send gavekortet som e-post direkte til mottageren. Det eneste vi trenger er en Excel-liste med navn og e-post.

GIFTCARD BOX

Forsterk giveropplevelsen ved å sende gavekortet i en spesialdesignet eske. Esken er laget av førsteklasses materialer som gir et luksuriøst preg.

Pris for spesialdesign: 39 NOK per stykk (fra 50 stk).

EGET DESIGN

Legg logo ditt til kortet og gavesiden ved å legge til en personlig videohilsener. På gavesiden kan du også legge til video hilsener, noe som blir satt veldig stor pris på!

Hilsen og logo på nettsiden: 495 NOK (minst 25 stk).

32
34
“Vårt primære fokus med trykkmodulen er å styrke sluttkundens merkevare.”

Trykkmodulen vår oppsummert av Oskar Dahlin, salgssjef hos Vinga

Et hav av muligheter for finjusteringer trykkmodulen vår er bygget på troen på å frigjøre det fulle potensialet i sluttkundens ideer. Den tilbyr et bredt spekter av finjusteringsmuligheter, slik at du enkelt kan velge den perfekte fullføringsmetoden, med priser i sanntid, tilpasningsmuligheter og raske korrigeringer. For å bringe visjoner til live utvider vi trykkmetodene våre kontinuerlig, inkludert våre nyeste tillegg som broderi og PU-etiketter. Ved å besøke produktsiden på vinga.com samt aktivere trykkmodulen kan du enkelt utforske de tilgjengelige trykkmetodene for hvert enkelt produkt.

Fullt fokus på sluttkundens merkevare

Det primære fokuset vårt med trykkmodulen er å styrke sluttkundens merkevare. Vi tror helt og holdent på å gi budskapet, logoen og merket den oppmerksomheten de fortjener. Ved å tilby flere alternative plasseringer på flere produktoverflater er vi fullt dedikerte til å forbedre synligheten og merkets tilstedeværelse.

Raske, trygge og rimelige leveranser I år har vi optimalisert driften ved å overføre deler av varebeholdning vår til XDs sentrallager. Denne strategiske avgjørelsen lar oss tilby et bredere utvalg av trykkalternativer, til konkurransedyktige priser. Vår urokkelige forpliktelse til pålitelig levering betyr at vi tilpasser oss etter forsendelsesstørrelse og trykkkrav. Som følge av dette leveres pakker innen 5–7 dager, med mulighet for ekspresslevering, mens paller vil ankomme innen 10–14 dager. Den økte kapasiteten gir nye muligheter for forbedret service, utvidet sortiment og en sømløs bestillingsprosess.

Vi har en spennende tid foran oss, og vi ser virkelig frem til å kunne få dele den sammen med deg.

AUTUMN/WINTER 2023 35

printing methods

CO2-GRAVERING

Denne teknikken, med sin presise og kontrollerte stråle av intens lys, skaper fantastiske design på ulike materialer og tilbyr en sofistikert og førsteklasses tilpasningsmulighet for personlige gaver.

Brukes hovedsakelig på tre, der man ofte ønsker en eksklusiv finish.

DIGITAL OVERFØRING

I motsetning til tradisjonelle overføringsmetoder, gjør denne teknikken at svært detaljerte og komplekse bilder, for eksempel avanserte logoer, fotografier og liten tekst, permanent kan påføres på en overflate. Resultatet er svært holdbart, og de fleste tekstiler kan vaskes på 60 grader eller høyere.

Kan brukes på tekstiler, skinnlignende materialer og papir.

BRODERI

Ettersom designet blir skapt ved å sy tråd direkte inn i stoffet, etterlater broderiet en elegant finish som gir et sofistikert preg til ethvert plagg. Det er ekstremt holdbart og tillater detaljerte design med et bredt spekter av farger, teksturer og stingtyper.

Kan brukes på tekstiler som håndklær eller vesker.

DIGITAL 360 ROUND

Det finnes ingen begrensninger på antall farger som kan brukes ved digital trykking. Det er dermed et bra alternativ hvis du har en logo i levende farger eller ulike nyanser, eller hvis du ønsker å trykke et bilde og utnytte hele overflaten av et buet produkt.

Kan brukes på flasker og termoser.

DOMING

Med denne teknikken kommer selv de minste detaljene i et design til liv. Det blanke 3D-harpiksbelegget forbedrer ikke bare det visuelle utseendet, men gir også en holdbar og langvarig finish som sikrer at trykket forblir livlig og beskyttet.

Kan brukes på metall og skinn.

36

TRANSFER

Skjermoverføring gjør det mulige å overføre svært detaljerte design til ulike overflater med høy presisjon, noe som gjør det ideelt å bruke for komplekse logoer eller bilder med et kraftig visuelt resultat. Det påføres på objektet med høy temperatur ved hjelp av en varmepresse for økt holdbarhet.

Kan brukes på papir, plast, tekstiler og metall.

PAD-TRYKKING

Med sin allsidighet og evne til å tilpasse seg ulike former og teksturer, tilbyr denne teknikken en unik løsning for påføring av detaljerte design – hovedsakelig på harde og uregelmessige eller buede overflater – på den raskeste og mest nøyaktige måten.

Kan brukes på de fleste materialer, slik som plast, metall, glass, skinn, tre og papir.

LASERGRAVERING

Denne teknikken, med sin presise og kontrollerte stråle av intens lys, skaper fantastiske design på ulike materialer og tilbyr en sofistikert og førsteklasses tilpasningsmulighet for personlige gaver.

Kan brukes på metall, skinn og plast der man ønsker en eksklusiv finish. Den kan også brukes på tekstiler for en unik og skarp merking.

SILKSCREEN ROUND

Silkscreen round åpner en verden av muligheter for merkevarebygging på buede eller sylindriske objekter, og muliggjør sømløse og iøynefallende design på varer som briller, kopper og flasker. Kun tilgjengelig i enfarget trykk.

Kan brukes på metall, glass, plast og keramikk.

Et merke av vegansk skinn (PU) med selvklebende bakside som er lasergravert, og gir et høyt detaljnivå. Det gir en unik dimensjon til design, noe som gjør det populært for å lage logoer, tekster eller dekorative elementer som skiller seg ut og gir en luksuriøs følelse.

Kan brukes på myke produkter, for eksempel vesker.

37 AUTUMN/WINTER 2023
PU

bermond

38

bermond

Vi introduserer en serie med vesker som passer like fint til kontoret som når du er på farten. Det elegante og minimalistiske designet utstråler en avslappet stil. De slitesterke materialene er laget av resirkulert materiale sertifisert av RCS (Recycled Claim Standard) for et alternativ med lav miljøpåvirkning. Hver veske er laget med omhu og designet i Sverige.

39

4.06 KG

BERMOND TOALETTMAPPE I RCS-RESIRKULERT PU

Organiser tingene dine enkelt på reisen med vår romslige toalettmappe. Den har et stilrent og enkelt design og er laget av resirkulert PU og fôr i samsvar med RCS-standarder. Glidelåsen på kortsiden gir enkel tilgang til hele mappen så den er lett å bruke. Den er laget av 43 % RCS-sertifiserte (Recycled Claim Standard) resirkulerte materialer som kommer fra en helt verifisert leverandørkjede. Det totale innholdet av resirkulerte materialer er basert på produktets totalvekt, og reflekterer vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Dette produktet inneholder 43% RCS sertifisert polyester og PU.

STRL: 26X14X18 CM ARTNR: V820001 SVART, V820009 TAUPE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 268,4 NOK

6.54 KG

BERMOND WEEKENDBAG I RCS-RESIRKULERT PU

Weekendbag i elegant og sofistikert design. Utsiden av bagen er laget av resirkulert PU i samsvar med RCS-standarder, og fôret på innsiden er også laget av resirkulerte materialer. Den har glidelåser langs kortsidene som gir god tilgang til innholdet i bagen. Det komfortable håndtaket og den justerbare skulderstroppen gjør at den er nyttig på alle typer reiser. Den er laget av 32 % RCS-sertifiserte (Recycled Claim Standard) resirkulerte materialer som kommer fra en helt verifisert leverandørkjede. Det totale innholdet av resirkulerte materialer er basert på produktets totalvekt, og reflekterer vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Dette produktet inneholder 32% RCS sertifisert polyester og PU.

STRL: 48,5X25X30 CM ARTNR: V707001 SVART, V707009 TAUPE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 598,4 NOK

40 AUTUMN/WINTER 2023
Certified by control union CU1162221
Certified by control union CU1162221
AUTUMN/WINTER 2023 41

Certified by control union CU1162221

4.39 KG

BERMOND TOTEVESKE I RCS-RESIRKULERT PU

Totevesken skaper en enklere og praktisk hverdag. Utsiden og fôret er laget av resirkulert PU i samsvar med RCS-standarder, som demonstrerer vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Denne totevesken har en komfortabel skulderstropp og er perfekt for travle dager på farten. Den har også en vattert laptop-lomme for ekstra beskyttelse og organisering. Den er laget av 30 % RCS-sertifiserte (Recycled Claim Standard) resirkulerte materialer som kommer fra en helt verifisert leverandørkjede. Det totale innholdet av resirkulerte materialer er basert på produktets totalvekt, og reflekterer vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Dette produktet inneholder 30% RCS sertifisert polyester og PU.

STRL: 40X10X32 CM ARTNR: V762031 SVART, V762039 TAUPE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 468,6 NOK

42 AUTUMN/WINTER 2023

Certified by control union CU1162221

4.06 KG

BERMOND RYGGSEKK I RCS-RESIRKULERT PU

Forflytt deg enkelt mellom jobben og andre steder med vår eksklusive ryggsekk. Den har et elegant design og en eksklusiv look. Den har vattert PC-lomme for ekstra beskyttelse og kan brukes som veske eller ryggsekk, så den egner seg til alle situasjoner. Utsiden av ryggsekken er laget av resirkulert PU, og fôret på innsiden er laget av resirkulerte materialer. Den er laget av 35 % RCS-sertifiserte (Recycled Claim Standard) materialer, som sikrer at de resirkulerte materialene kommer fra en helt verifisert leverandørkjede. Det totale resirkulerte innholdet er basert på produktets totalvekt, og reflekterer vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Dette produktet inneholder 35% RCS sertifisert polyester og PU.

STRL: 30,5X13X43 CM ARTNR: V703001 SVART, V703009 TAUPE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 499,4 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 43

BOSLER

44

BOSLER

Et komplett utvalg av produkter som dekker dine daglige behov. Bosler-serien har alt, fra vesker og paraplyer til notatbøker. Produktene er helt laget av sertifiserte resirkulerte materialer og omfavner prinsippene om sirkularitet og en ansvarlig innkjøpsprosess.

45

Certified by control union CU1162221

0.86 KG

BOSLER NOTATBOK I RCS-RESIRKULERT CANVAS

Ta dine notater med stil i vår A5 notatbok med omslag av resirkulert kanvas med et praktisk PU-bånd og magnetlukking. Notatboken inneholder 80 linjerte ark med 80 gsm resirkulert papir og dekker alle dine behov for å ta notater. Den er laget av 75 % RCSsertifiserte (Recycled Claim Standard) materialer og er dermed et miljøansvarlig valg. RCS-sertifiseringen sikrer at de resirkulerte materialene kommer fra en helt verifisert leverandørkjede, noe som understreker vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Det totale innholdet av resirkulert materiale er beregnet ut fra totalvekten. Dette produktet inneholder 75 % RCS sertifisert resirkulert kanvas og papir.

STRL: 21,5X14,5X1,5 CM ARTNR: V773301 SVART, V773305 MARINEBLÅ, V773307 GRØNN, V773309 GREIGE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 99 NOK

46 AUTUMN/WINTER 2023

0.75 KG

BOSLER KAPS I AWARE™ CANVAS

Løft hverdagsstilen din med vår myke kaps i kanvas med et enkelt og stilrent design som kler alle. Denne 6-panel kapsen har en buet skjerm og borrelås med PU-trekk bak for justering. Kapsen er laget av resirkulerte materialer med AWARE™-sertifisering. Det betyr at den har ekte resirkulerte materialer som er garantert av AWAREs fysiske sporings- og blokkjedeteknologi. Den enkle og komfortable kapsen har en maksimal størrelse på 63 cm i omkrets, og perfekt passform som kan tilpasses de fleste størrelser. 2 % av inntektene fra hvert solgte Impact-produkt doneres til Water.org.

STRL: ONESIZE ARTNR: V453031 SVART, V453035 MARINEBLÅ, V453037 GRØNN, V453039 GREIGE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 99 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 47
48 AUTUMN/WINTER 2023

BOSLER SAMMENLEGGBAR PARAPLY 21" I AWARE™

RESIRKULERT PET

Hold deg tørr med stil når du er på farten, med vår klassiske 21" paraply. Det doble laget med 190T resirkulert PET-materiale gir god beskyttelse mot regn, og det fine fôret på innsiden gir et elegant design. Paraplyen har ribber og ramme av fiberglass som gir slitestyrke og lang holdbarhet. Håndtaket til paraplyen er laget av komposittre, som gjør designet litt mer sofistikert. Paraplyen har automatisk åpning og manuell lukking. Trekket i matchende stoff gir et ekstra beskyttelse når du ikke bruker paraplyen. Paraplyen har AWARE™ sporingsteknologi som verifiserer virkelig bruk av resirkulerte materialer, noe som understreker vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Inkludert FSC-sertifisert pappemballasje. 2 % av inntektene fra hvert solgte Impact-produkt doneres til Water.org.

STRL: 96X36 CM ARTNR: V850011 SVART, V850015 MARINEBLÅ, V850017 GRØNN, V850019 GREIGE FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 399,3 NOK

1.9 KG

BOSLER PARAPLY 23" I AWARE™ RESIRKULERT PET

Hold deg tørr med stil med vår klassiske 23" paraply i enkelt design. Det doble laget med 190T resirkulert PET-materiale gir god beskyttelse mot regn, og det fine fôret på innsiden gir et elegant design. Paraplyen har ribber og ramme av fiberglass som gir slitestyrke og lang holdbarhet. Håndtaket til paraplyen er laget av komposittre, som gjør designet litt mer sofistikert. Paraplyen har AWARE™ sporingsteknologi som verifiserer virkelig bruk av resirkulerte materialer, noe som understreker vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Inkludert FSC-sertifisert pappemballasje.

2 % av inntektene fra hvert solgte Impact-produkt doneres til Water.org.

STRL: 103X89 CM ARTNR: V850001 SVART, V850005 MARINEBLÅ, V850007 GRØNN, V850009 GREIGE FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 448,8 NOK

49
2.37 KG
AUTUMN/WINTER 2023 50

5.69 KG Certified by control union CU1162221

BOSLER KONTORVESKE I RCS-RESIRKULERT CANVAS

Vær organisert på farten med vår romslige kontorveske, perfekt for alt du trenger å ha med deg til arbeidsplassen. Den store vesken har en vattert PC-lomme for å holde elektronikken din trygg. Tote-vesken er laget av 38 % RCS-sertifiserte (Recycled Claim Standard) materialer, noe som sikrer at de resirkulerte materialene kommer fra en helt verifisert leverandørkjede. Det totale innholdet av resirkulert materiale er beregnet ut fra totalvekten, og reflekterer vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Kontorvesken har et allsidig design som egner seg for hybride arbeidsløsninger, og er den perfekte løsningen for arbeidstakere på farten. Dette produktet inneholder 38% RCS sertifisert resirkulert kanvas.

STRL: 42X17X33,5 CM ARTNR: V762001 SVART, V762005 MARINEBLÅ, V762007 GRØNN, V762009 GREIGE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 499,4 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 51 AUTUMN/WINTER 2023

“Tidløs klassiker laget av resirkulert materiale.”

52
MALMGREN

BOSLER TOALETTMAPPE GRS-RESIRKULERT CANVAS

Stilren og praktisk toalettmappe laget av 54 % verifisert resirkulert materiale. Flere praktiske innvendige rom hjelper deg med å organisere produktene dine – passer perfekt for deg på reisefot. Det elegante og allsidige designet gjør at den passer enkelt inn i den større reisevesken din. En enkel og effektiv løsning for alle dine reisebehov. Laget av GRS-sertifiserte (Global Recycled Standard) og resirkulerte materialer. GRS-sertifiseringen sikrer en fullstendig sertifisert forsyningskjede av de resirkulerte materialene. Det totale resirkulerte innholdet er basert på den totale produktvekten. Dette produktet inneholder 54% GRS sertifisert resirkulert kanvas.

STRL: 27X7X18 CM ARTNR: 522419 SVART, 522421 MARINEBLÅ, 522418 GRØNN, 522320 GREIGE

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 221 NOK

BOSLER DUFFLEBAG RCS-RESIRKULERT CANVAS

Denne stilige weekendbagen vil du kunne bruke i mange år fremover. Laget av 47 % verifisert resirkulert materiale. Det elegante og allsidige designet rommer alt du trenger og passer perfekt for en weekendreise eller en kort ferie. Den justerbare og avtakbare skulderreimen gir ekstra komfort og fleksibilitet – en perfekt veske uansett planer og reisemål. Laget av RCS-sertifiserte (Recycled Claim Standard) og resirkulerte materialer. RCS-sertifiseringen sikrer en fullstendig sertifisert forsyningskjede av resirkulerte materialer. Det totale resirkulerte innholdet er basert på den totale produktvekten. Dette produktet inneholder 47% RCS sertifisert resirkulert kanvas.

STRL: 50X20X40 CM ARTNR: 522219 SVART, 522221 MARINEBLÅ, 522218 GRØNN, 522220 GREIGE

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 615 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 53
Certified
control union
6.78
control
1.18 KG
by
CU1162221
KG Certified by
union CU1162221

5.19 KG Certified by control union CU1162221

BOSLER PC-VESKE RCS-RESIRKULERT CANVAS

Denne allsidige vesken har plass til alt du trenger med sitt elegante og subtile design. Den polstrede PC-vesken, som egner seg for bærbare bærbar PC på opptil 16 tommer, passer perfekt for forretningsreiser. Laget av 45 % verifiserte resirkulerte materialer. Den justerbare og avtagbare skulderreimen gjør at du kan bære vesken over skulderen eller på armen. Reis og se velkledd ut, uansett anledning! Laget av RCS-sertifiserte (Recycled Claim Standard) og resirkulerte materialer. RCSsertifiseringen sikrer en fullstendig sertifisert forsyningskjede av de resirkulerte materialene. Det totale resirkulerte innholdet er basert på den totale produktvekten. Dette produktet inneholder 45% RCS sertifisert resirkulert kanvas.

STRL: 40X9X30 CM ARTNR: 522319 SVART, 522321 MARINEBLÅ, 522318 GRØNN, 522320 GREIGE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 504 NOK

54 AUTUMN/WINTER 2023

Certified by control union CU1162221

5.31 KG

BOSLER RYGGSEKK GRS-RESIRKULERT CANVAS

En stilig veske laget av 62 % verifisert resirkulert materiale. Polstret PC-veske som passer for bærbare bærbar PC på opptil 15 tommer. Du vil kunne nyte godt av denne stilrene, praktiske vesken i mange år fremover, takket være materialene som holder høy kvalitet og den klassiske stilen. Laget av GRS-sertifiserte (Global Recycled Standard) og resirkulerte materialer. GRS-sertifiseringen sikrer en fullstendig sertifisert forsyningskjede av de resirkulerte materialene. Det totale resirkulerte innholdet er basert på den totale produktvekten. Dette produktet inneholder 62% GRS sertifisert resirkulert kanvas.

STRL: 43X30,5X13 CM ARTNR: 521019 SVART, 521021 MARINEBLÅ, 521018 GRØNN, 521020 GREIGE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 504 NOK

55
56

BALTI MORE

Vårt populære sortiment av vesker i moderne og minimalistisk design. Laget av vegansk nubuckskinn. Overflaten på materialet er vannavstøtende og lett å holde rent. Med sine mange modeller tilbyr serien en veske for enhver anledning. Egner seg for en rekke aktiviteter, både hverdagslige og eventyrlige.

AUTUMN/WINTER 2023 57

7.42 KG

BALTIMORE SYKKELVESKE

En elegant, moderne veske i smidig vegansk skinn / nubuck-PU. Det allsidige designet gjør at den kan bæres som enten en ryggsekk eller en veske – pendle med bagen komfortabelt på ryggen, for så bare bære den over armen hvis du skal ut og spise lunsj. Den smarte, polstrede datalommen er det perfekte stedet å oppbevare enhetene dine i. Du kan også feste denne vesken til sykkelrammen. Den perfekte kombinasjonen av praktisk og stilig!

STRL: 30X40X10 CM ARTNR: 501819 SVART, 501818 GRØNN, 501821 MARINEBLÅ, 501820 GREIGE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 494 NOK

58 AUTUMN/WINTER 2023

7.84 KG

BALTIMORE TRAVEL RYGGSEKK

Denne ryggsekken kommer i et minimalistisk og moderne design og har praktisk organiseringskapasitet, slik at du fullt ut kan utnytte hele dens plass. Det er et polstret rom for datamaskinen og en skjult lomme på ryggen for trygg oppbevaring av verdisakene. Ryggsekkens praktiske størrelse, justerbare stropper og godt gjennomtenkte rom gjør det enkelt for deg å bære alt du trenger på farten. En perfekt følgesvenn for korte turer eller overnattinger.

STRL: 28X14,5X43 CM ARTNR: 500319 SVART, 500318 GRØNN, 500321 MARINEBLÅ, 500320 GREIGE

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 583 NOK

7.98 KG

BALTIMORE RYGGSEKK

Minimalistisk og trendy ryggsekk som passer for alle anledninger. Ryggsekken er laget av vannavvisende nubuck PU-skinn og har justerbare stropper for optimal komfort. Ryggsekken er også utstyrt med glidelåslomme på den ene siden og en skjult lomme på baksiden, slik at du enkelt kan snu ryggen til uten å bekymre deg for dine verdisaker. Fungerer like godt som en arbeidsbag som en skoleveske.

STRL: 36X14,5X39 CM ARTNR: 500119 SVART, 500118 GRØNN, 500121 MARINEBLÅ, 500120 GREIGE

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 432 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 59

BALTIMORE REISETOALETTMAPPE

Organiser tingene dine med stil når du er på reise. Reisetoalettmappe i vannavstøtende nubuck-PU som både er stilig og praktisk. Materialene er enkle å rengjøre og vannavstøtende, noe som gjør toalettmappen perfekt å ha med på reise. Innsiden av toalettmappen er optimalisert for enkel organisering med flere lommer til alle toalettsakene dine. Mappen har også en krok så du enkelt kan henge den opp på reisen.

STRL: 26X10X17 CM ARTNR: V820029 GREIGE, V820025 MARINEBLÅ, V820027

GRØNN, V820021 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 299,2 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 61
2.62 KG

7.45 KG

BALTIMORE SPORTER

Treningsvesken fra Baltimore-serien til treningsstudioet eller en kortere tur i helgen. Vesken har en justerbare skulderreim. Laget av nubuck PU som gir deg en veske med vannavstøtende egenskaper.

STRL: 45X30X30 CM ARTNR: 500719 SVART, 500718 GRØNN, 500721 MARINEBLÅ, 500720 GREIGE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 373 NOK

62 AUTUMN/WINTER 2023
63

BALTIMORE WEEKENDBAG

Med denne romslige weekendbagen over skulderen vil du garantert bli lagt merke til av andre da den gir uttrykk for både stil og minimalisme. Bagen har en skulderreim som kan justeres, men kan også bæres i komfortable håndtak. For at du enkelt skal kunne organisere det du pakker med deg har bagen et rom med glidelås på den ene siden og en liten lomme med trykknapp på den andre. Produsert i nubuck-PU noe som skaper en bag med vannavvisende egenskaper.

STRL: 55,5X22X43 CM ARTNR: 500220 GREIGE, 500221

MARINEBLÅ, 500218 GRØNN, 500219 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 483 NOK

BALTIMORE TOALETTMAPPE

Her har du en toalettmappe som ikke bare er praktisk, men som også kommer i et minimalistisk og moderne design. Vesken er laget av et vannavvisende materiale, slik at du ikke trenger å bekymre deg for innholdet. Lukkes med glidelås og er ideell for reiser. Laget av nubuck skinn (60% polyuretan og 40% polyester).

STRL: 23,5X12,5X18,5 CM ARTNR: 500420 GREIGE, 500421

MARINEBLÅ, 500418 GRØNN, 500419 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 202 NOK

64 AUTUMN/WINTER 2023
9.5 KG 1.8 KG
AUTUMN/WINTER 2023 65
66 AUTUMN/WINTER 2023

BALTIMORE LAPTOPCASE 15"

En stilren mappe som beskytter den bærbare datamaskinen din mot støt og fuktighet. Fremstilt i lett, vannavvisende nubuck-PU med elegant matt utside samt innside i lett syntetstoff. Passer til bærbar PC til og med 15 tommer.

STRL: 38X26,5 CM ARTNR: 501620 GREIGE, 501621

MARINEBLÅ, 501618 GRØNN, 501619 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 241 NOK

BALTIMORE LAPTOPCASE 12-14”

En stilren mappe som beskytter den bærbare datamaskinen din mot støt og fuktighet. Fremstilt i lett, vannavvisende nubuck-PU med elegant matt utside samt innside i lett syntetstoff. Passer til bærbar PC til og med 14 tommer.

STRL: 34X23,5 CM ARTNR: 501920 GREIGE, 501921

MARINEBLÅ501918 GRØNN, 501919 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 241 NOK

BALTIMORE NØKKELRING

Nøkkelring med hempe i smidig vegansk skinn / nubuck PU. Nøkkelringen vår er sikret med en metallnagle. Denne gjør like mye for stilen din som for å forhindre at nøklene dine blir borte i vesken.

STRL: 12X2,5 CM ARTNR: 502020 GREIGE, 502021

MARINEBLÅ, 502018 GRØNN, 502019 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 45 NOK

67 AUTUMN/WINTER 2023
2.48 KG 2.23 KG 0.1 KG
68

BALTIMORE DATAVESKE

En moderne og stilren dataveske. I tillegg til at den er fin å se på er den også funksjonell. I tillegg til plass til en PC har den også flere mindre rom på innsiden slik at du kan organisere penner eller andre mindre ting du vil ta med deg i PC-vesken. Vesken er produsert i vannavvisende material og med de doble håndtakene samt den avtagbare skulderreimen kan du enkelt bære den med deg når du er på farten. Datavesken har også en funksjon på baksiden som gjør at du enkelt fester vesken på håndbagasjen din når du skal ut på reise.

STRL: 43X14,5X28 CM ARTNR: 500520 GREIGE, 500521 MARINEBLÅ, 500518 GRØNN, 500519 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 450 NOK

BALTIMORE TOTEBAG

En liten, bag laget av lett, vannavstøtende nubuck, et PUstoff med en stilig matt ytre og et syntetisk stoff med lav vekt på innsiden. Hovedrommet lukkes med glidelås. Robuste håndtak som gjør at du kan fylle opp posen skikkelig.

STRL: 46X12X36 CM ARTNR: 501020 GREIGE, 501021

MARINEBLÅ, 501018 GRØNN, 501019 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 319 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 69
6.61 KG 3.66 KG
AUTUMN/WINTER 2023

BALTIMORE ORGINAZER

Ha alt det nødvendige for hånden med denne lille praktiske orginazer. Her har du plass for mye av det du behøver i løpet av dagen, som øretelefoner, powerbank, penner og en mindre notatblokk. Med karabinkroken på kortsiden kan du enkelt feste den på en større veske eller bag. Produsert nubuck-PU, noe som skaper en veske med vannavvisende.

STRL: 19,5X5,5X25 CM ARTNR: 500819 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 283 NOK

BALTIMORE OFFICE TOTE

En stilren veske fremstilt i lett, vannavvisende nubuck-PU med elegant matt utside samt innside i lett syntetstoff. Passer uansett om du skal på skolen, på jobb eller en tur på byen. Den klassiske og tidløse designen gjør dessuten at den faller i smak hos de fleste. Vesken har en polstret lomme som gjør at du kan frakte den bærbare datamaskinen din på en sikker og praktisk måte. I tillegg til rom for datamaskin har den flere lommer på innsiden til penner, dokumenter eller andre eiendeler.

STRL: 34X10X39 CM ARTNR: 501319 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 423 NOK

BALTIMORE HYBRID OFFICE BAG

En veske til det moderne kontorlivet. Fremstilt i lett, vannavvisende nubuck-PU med elegant matt utside samt innside i lett syntetstoff. Spesielt utviklet for å romme alt som tilhører kontoret, slik at du enkelt kan veksle mellom å jobbe hjemme og andre steder. Vesken har en polstret lomme som gjør at du kan frakte den bærbare datamaskinen din på en sikker og praktisk måte. I tillegg til rom for datamaskin har den flere lommer på innsiden med plass til kabler, adaptere eller andre eiendeler. Vesken har også justerbar skulderrem.

STRL: 40X18X36 CM ARTNR: 501719 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 706 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 71
KG
KG
KG
2.52
6.71
7.73

BALTIMORE GYMBAG

Stilig, minimalistisk gymbag laget av lett, vannavstøtende nubuck, et PU-stoff med en elegant matt ytre og et syntetisk stoff med lav vekt på innsiden. Hovedrommet lukkes med glidelås. Flere innvendige rom gir gode oppbevaringsmuligheter.

Skorommet på kortsiden forhindrer at skoene skitner til bagens innhold. Robuste håndtak som gjør at du kan fylle opp bagen skikkelig. Justerbar skulderstropp.

STRL: 51,5X26X35 CM ARTNR: 501118 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 658 NOK

BALTIMORE GYMRYGGSEKK

Denne sekken har ett hovedrom og to lommer til racketer på hver langside. På den ene kortsiden er det en egen lomme til sko. Små skjulte lommer med glidelås til verdisaker. Hovedrommet på innsiden har flere lommer som hjelper deg med å holde orden på baller og andre personlige eiendeler. Et dobbelt bæresystem gjør at sekken kan brukes både som ryggsekk og som sportsbag. Sekken har polstrede remmer, noe som gjør den behagelig for skuldrene. Dessuten er remmene justerbare, slik at du kan få den perfekte passformen.

STRL: 40X32X56 CM ARTNR: 501219 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 958 NOK

72 AUTUMN/WINTER 2023
10.13 KG 12.91 KG
AUTUMN/WINTER 2023 73
74 AUTUMN/WINTER 2023

BALTIMORE TRAIL KJØLERYGGSEKK

Minimalistisk kjøleryggsekk fremstilt i vannavvisende nubuck-PU. Kjøleryggsekken er isolert med ekstra tykt skum, og foret er av såkalt PEVA, som er lett å holde rent. En sekk som passer både på stranden, i båten og på eventyr i villmarken.

STRL: 31,5X15X34 CM ARTNR: 501419 SVART, 501418 GRØNN, 501421

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 461 NOK

MARINEBLÅ, 501420 GREIGE FORPK: POLYBAG

BALTIMORE KJØLEBAG

Minimalistisk kjølebag laget i vannavstøtende nubuck-PU. Lange håndtak og justerbar skulderstropp for optimal komfort. Kjølebagen er isolert med et ekstra tykt skum, og foret i bagen er laget av såkalt PEVA, noe som gjør at den er lett å holde ren. En kjølebag som passer like bra på stranden som i skogen.

STRL: 35X26X36 CM ARTNR: 500919 SVART, 500918 GRØNN, 500921

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 402 NOK

MARINEBLÅ, 500920 GREIGE FORPK: POLYBAG

AUTUMN/WINTER 2023 75
5.97 KG 5.99 KG

Et tidløst utvalg av vesker i syntetisk semsket skinn med PU-skinndetaljer hvor funksjonalitet kombineres med stilig design. Veskene i Huntonserien appellerer til den brede massen som setter pris på klassisk design.

hunton

76

hunton

77
78

HUNTON LAPTOPVESKE

Et smart, polstret laptopveske som passer for en 15" bærbar PC. Se stilig ut og føl deg komfortabel med dette veganske skinndesignet av høy kvalitet, komplett med en justerbar skulderstropp og fine metalldetaljer i messingfinish. Dette slanke og elegante etuiet vil blande seg sømløst med antrekket ditt –forretningslivet har aldri sett mer elegant ut!

STRL: 30X40X7,5 CM ARTNR: 528020 MARINEBLÅ, 528019 BRUN

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 482 NOK

HUNTON LAPTOPVESKE

Et smart polstret laptopveske som passer for en 16" bærbar PC. Dette allsidige etuiet er ideelt for å bære datamaskinen din trygt og stilig med deg, uansett anledning. Designet av høy kvalitet inkluderer en jevn passform for brukervennlighet, smidig vegansk lær og subtile metalldetaljer med messingfinish. Det slanke og elegante designet passer lett inn i bagen eller kofferten. Forretningsreiser har aldri vært stiligere!

STRL: 28X39 CM ARTNR: 528120 MARINEBLÅ, 528119 BRUN

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 242 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 79
6.42 KG 2.68 KG
“ Veskene i Hunton-serien appellerer til den brede massen som setter pris på klassisk design.”

HUNTON TOALETTVESKE

Klassisk men samtidig moderne toalettmappe i imitert semsket skinn med detaljer i PU-skinn. Vesken gjør det enkelt for deg å oppbevare dine hygieneprodukter med stil, både hjemme og under reiser. Vesken kommer i en praktisk størrelse og er lett å bære, takket være en stropp med messingdetaljer på kortsiden.

STRL: 26X5X20 CM ARTNR: 527019 MARINEBLÅ, 526019 BRUN FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 242 NOK

HUNTON WEEKENDBAG

Romslig weekendbag som er perfekt for kortere turer eller utflukter. Bagen kommer i et tidløs og klassisk design i imitert semsket skinn og er dekorert med messingdetaljer. Du kan variere hvordan du bærer bagen, enten ved å bruke håndtakene eller bære den over skulderen med skulderreimen. En flott og enkel følgesvenn for dager når du er på farten.

STRL: 48,5X25X30 CM ARTNR: 522019 MARINEBLÅ, 523019 BRUN

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 658 NOK

HUNTON RYGGSEKK

Eksklusiv ryggsekk i et klassisk design. Laget av et fint materiale i imitert semsket skinn med messingdetaljer. Funksjonalitet kombinert med et stilig design gjør denne ryggsekken perfekt til både arbeid og fritid. Utstyrt med en lomme som kan romme bærbar PC opptil 17”.

STRL: 30,5X10X49 CM ARTNR: 509119 MARINEBLÅ, 508119 BRUN

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 606 NOK

80 AUTUMN/WINTER 2023
9.91 KG 8.55 KG 2.23 KG
81

Vi introduserer våre vesker i kanvas, laget av 70 % resirkulert bomull og 30 % resirkulert polyester for et alternativ med lav miljøpåvirkning. Veskene er ufarget, noe som gir færre produksjonstrinn, og de blir dermed et enda mer miljøvennlig valg. Hver veske har AWARE™ sporingsteknologi som sikrer virkelig bruk av resirkulerte materialer.

82
hilo

HILO TOTEVESKE I AWARE™ RESIRKULERT CANVAS

Bær tingene dine med stil i vår romslige Hilo Aware Tote med en 400 gsm kanvaskonstruksjon for slitestyrke og stil. Det resirkulerte kanvasmaterialet er ufarget og ubehandlet, uten kjemikalier fra farging og bleking, noe som gjør det til et miljøvennlig valg. Sammensetningen er 70 % resirkulert bomull og 30 % resirkulert polyester, noe som understreker vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Tote-vesken har også AWARE™ sporingsteknologi som verifiserer bruk av resirkulerte materialer. 2 % av inntektene fra hvert solgte Impact-produkt doneres til Water.org.

STRL: 46,5X10,5X42 CM ARTNR: V762025 MARINEBLÅ, V762023 OFFWHITE, V762027 GRØNN, V762021 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 88 NOK

HILO MAXI TOTEVESKE I AWARE™ RESIRKULERT CANVAS

Bær tingene dine med stil i vår romslige Hilo Aware Maxi Tote med en 400 gsm kanvaskonstruksjon for slitestyrke og stil. På innsiden er det en glidelåslomme som passer fint for å oppbevare verdisaker og mindre ting trygt. Den sjenerøse størrelsen gjør at denne totevesken er perfekt som treningsbag, på jobben eller som shoppingbag i klesbutikken eller på supermarkedet. Det resirkulerte kanvasmaterialet er ufarget og ubehandlet, uten kjemikalier fra farging og bleking, noe som gjør det til et miljøvennlig valg. Sammensetningen er 70 % resirkulert bomull og 30 % resirkulert polyester, noe som understreker vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Totevesken har også AWARE™ sporingsteknologi som verifiserer virkelig bruk av resirkulerte materialer. 2 % av inntektene fra hvert solgte Impact-produkt doneres til Water.org.

STRL: 49,5X18X37 CM ARTNR: V762015 MARINEBLÅ, V762013 OFFWHITE, V762017 GRØNN, V762011 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 158,4 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 83
3.73 KG 3.1 KG

sortino

84

0.81 KG

RPET SORTINO SITTEUNDERLAG

Praktisk brettbar sitteunderlag der 50 % av materialene består av resirkulerte PET-flasker. Holder seg brettet med en stropp av kunstlær og trykknapp. Stroppen kan enkelt festes til en sekk.

STRL: 40X30 ARTNR: 512001 GRÅ, 512002 BLÅ, 512003 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 90 NOK

3.76 KG

RPET SORTINO KJØLERYGGSEKK

Det er sjelden du ser moderne og trendy ut med en kjølepose i hånden, men med denne kjøleryggsekken på ryggen, tas kjøleposen til et helt nytt nivå. Den har detaljer i kunstskinn og bomull og er laget av 50% resirkulert materiale fra PETflasker, så den er virkelig moderne. I tillegg til den PEVA-polstrede kjølerommet som bevarer kulden, er ryggsekken ogdå utstyrt med flere praktiske lommer.

STRL: 30,5X15X46 CM ARTNR: 52101 GRÅ, 52102 MARINEBLÅ, 52103 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 402 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 85

Utforsk hele serien på vinga.com

RPET SORTINO KJØLEBAG

Denne moderne og stilige kjølebagen er god å ha når du skal på utflukt. Den er ikke så stor, noe som gjør at den er lett å bære med det doble håndtak eller med skulderstroppen. Kjølebagen er laget av 50% resirkulert materiale fra PET-flasker og har også fine detaljer i bomull og kunstskinn. Innsiden er lett å tørke ut og kulden bevares i lang tid takket være tykk PEVA-polstring.

STRL: 23X20X27 CM ARTNR: 51321 GRÅ, 51322 MARINEBLÅ, 51323 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 218 NOK

RPET SORTINO KJØLEBAG GRANDE

Utflukten vil definitivt bli vellykket med denne stilige og trendy kjølebagen. Kjølebagen er selvfølgelig også praktisk, siden den er enkel å rengjøre etter bruk. Den er laget av 50% resirkulert materiale fra PET-flasker og har detaljer med kunstskinn og bomull. Kjølebagen vil holde kulden i lang tid takket være tykk PEVA-polstring. På forsiden av kjølebagen er det et rom med plass til andre eiendeler du ønsker tilgang til. Du kan velge om du vil bære den over skulderen ved hjelp av skulderstroppen eller i de to håndtakene.

STRL: 35X26X36 CM ARTNR: 51311 GRÅ, 51312 MARINEBLÅ, 51313 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 341 NOK

86 AUTUMN/WINTER 2023
1.66 KG 3.69 KG

3.83 KG

RPET SORTINO WEEKENDBAG Bag der 50 % av materialene består av resirkulerte PET-flasker. Stilige og diskrete detaljer i kunstlær.

En enkel og lett modell perfekt for en kort weekendtur.

STRL: 48X23X40 CM ARTNR: 517001 GRÅ, 517002 BLÅ, 517003 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 402 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 87

parks

88 AUTUMN/WINTER 2023

PARKS KJØLERYGGSEKK COOL

Smart,

STRL: 33X22X47 CM ARTNR: 5180 SVART, 5580 GRØNN FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 374 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 89
4.52 KG fin og romslig ryggesekk med kjølefunksjon. Mange fine lommer, perfekt til reise eller piknik. Str: 33x22x47 cm. Emb. plastpose.

SLOANE

Sloane er produsert i en resirkulert polyester fra PET-flasker. Materialet er vevd for å etterligne en slitesterk kanvas i twill, med eksklusive detaljer av vegansk skinn i såkalt waterborne PU. Et mer skånsomt vegansk skinn hvor det hovedsakelig brukes vann som erstatning for sterke løsemidler i produksjonsprosessen. Denne prosessen er bedre for naturen, men fremfor alt for arbeiderne på fabrikken.

90

SLOANE TOALETTMAPPE RCS RESIRKULERT POLYESTER

Stilren toalettmappe laget av 45 % verifisert resirkulert polyester. En elegant toalettmappe som skaper en komplett og velkledd følelse når man er på reisefot, og som forhåpentligvis blir en god følgesvenn i mange år. Laget av RCS (Recycled Claim Standard)-sertifiserte, resirkulerte materialer. RCS-sertifisering sikrer en helt sertifisert forsyningskjede av de resirkulerte materialene. Totalt resirkulert innhold er basert på den totale produktvekten. Dette produktet inneholder 45 % RCS sertifisert resirkulert polyester.

STRL: 24X13,2X14 CM ARTNR: 560141 BRUN, 560145 MØRKEGRÅ FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 302 NOK

SLOANE RYGGSEKK RCS RESIRKULERT POLYESTER

Stilren ryggsekk laget av 39 % verifisert resirkulert polyester. En klassisk ryggsekk i en stil som appellerer til mange. Innsiden har en polstret laptoplomme, som dermed beskytter datamaskinen din mot lettere støt. Laget av RCS (Recycled Claim Standard)-sertifiserte, resirkulerte materialer. RCS-sertifisering sikrer en helt sertifisert forsyningskjede av de resirkulerte materialene. Totalt resirkulert innhold er basert på den totale produktvekten. Dette produktet inneholder 39 % RCS sertifisert resirkulert polyester.

STRL: 31X10X42 CM ARTNR: 560121 BRUN, 560125 MØRKEGRÅ FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 706 NOK

SLOANE WEEKENDBAG RCS RESIRKULERT POLYESTER

Denne weekendbagen har en solid størrelse og er laget av 35 % verifisert resirkulert polyester. Vesken har en regulerbar skulderrem. Laget av RCS (Recycled Claim Standard)-sertifiserte, resirkulerte materialer. RCSsertifisering sikrer en helt sertifisert forsyningskjede av de resirkulerte materialene. Totalt resirkulert innhold er basert på den totale produktvekten. Dette produktet inneholder 35 % RCS sertifisert resirkulert polyester.

STRL: 52X25X33 CM ARTNR: 560101 BRUN, 560105 MØRKEGRÅ FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 805 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 91 0.99 KG Certified by control union CU1162221 4.06 KG Certified by control union CU1162221 5.66 KG Certified by control union CU1162221

erie

92

Denne drikkeflasken er designet med stor omsorg i Sverige, og har en unik kjegleform og et gripevennlig lokk for enkel håndtering. Laget av resirkulerte materialer sertifisert av RCS (Recycled Claim Standard). Denne serien er et godt eksempel på sirkularitet og produksjon med lav miljøpåvirkning.

93
94

0.59 KG

ERIE FLASKE 575 ML I RCS-RESIRKULERT PET

Vår unike kjegleformede drikkeflaske, designet for å utstråle stil og komfort, har et gripevennlig lokk og en ergonomisk form for enkelt grep. Hoveddelen av RCS-sertifisert resirkulert PET understreker vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess, med 66 % resirkulert innhold beregnet ut fra den totale produktvekten. Det innovative designet gir økt stabilitet og et visuelt attraktivt utseende. Denne praktiske flasken passer perfekt for deg som verdsetter smart design og en miljøbevisst tilnærming til materialer. Inkludert FSC-sertifisert pappemballasje. Dette produktet inneholder 66% RCS sertifisert resirkulert PET.

STRL: 575 ML / 19X6X8 CM ARTNR: V433020 TRANSPARENT, V433029 BEIGE, V433027 GRØNN, V433025

MARINEBLÅ, V433021 SVART FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 128,7 NOK

1.87 KG

ERIE VAKUUMFLASKE 450 ML I RCS

Drikkeflaske designet med omhu med et unikt kjegleformet og gripevennlig lokk for enkel håndtering. Laget med stort fokus på detaljer, og produktet kombinerer både form og funksjon. Vakuumkonstruksjonen med doble vegger i resirkulert rustfritt stål sørger for at drikken holder seg avkjølt i opptil 15 timer, eller varm i opptil 6 timer. Hoveddelen i RCS-sertifisert resirkulert stål understreker vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess, med 75 % resirkulert innhold basert på produktets totalvekt. RCS-sertifikasjonen sikrer at de resirkulerte produktene kommer fra en helt verifisert leverandørkjede. Inkludert FSC-sertifisert pappemballasje. Dette produktet inneholder 75% RCS sertifisert resirkulert stål.

STRL: 450 ML / 19X6X8 CM ARTNR: V430013 HVIT, V430019 BEIGE, V430017 GRØNN, V430015 MARINEBLÅ, V430011 SVART, V430012 STÅL FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 199,1 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 95
Certified by control union CU1162221
Certified by control union CU1162221

balti

96

BALTI FLASKE 600 ML I RCS-RESIRKULERT PET

Nyt vår praktiske drikkeflaske som enkelt holdes med én hånd, spesielt designet for kalde drikker. Trykknappen på toppen sikrer at du kan bruke den når du er på farten. Dette produktet er laget av resirkulert PET og har totalt 63 % resirkulert innhold i forhold til totalvekten. Det stilige og praktiske produktet tåler kun håndvask og passer spesielt godt til kalde drikker, noe som gjør det perfekt for dine daglige forfriskninger. Inkludert FSC-sertifisert pappemballasje. Dette produktet inneholder 63% RCS sertifisert PET.

STRL: 600 ML / 22X7X6 CM ARTNR: V433000 TRANSPARENT, V433017 GRØNN, V433015 MARINEBLÅ, V433001

SVART FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 118,8 NOK

BALTI TERMOSFLASKE

Praktisk og stilig termosflaske med en slitesterk dobbelvegg. Vakuumforseglet for å holde drikken din varm eller kald. Denne flasken holder drikken din varm i opptil 6 timer og kald i opptil 15 timer. Nyt den kalde favorittdrikken din når du er på farten, eller ta med deg en varmende kopp te eller kaffe når du pendler til jobben om morgenen. Praktisk push-knapp øverst, slik at du slipper å skru av lokket.

STRL: 500 ML / 7X22 CM ARTNR: 5030 HVIT, 5039 GREIGE, 5036 GRØNN, 5033 MARINEBLÅ, 5032 SVART, 5031

STÅL FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 187 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 97
3.11 KG 0.67 KG Certified by control union CU1162221

cott

98 AUTUMN/WINTER 2023

Laget av 100% resirkulerte PET-flasker

0.43 KG

COTT RCS RPET VANNFLASKE

Stilig og minimalistisk vannflaske laget av 100 % RCS-sertifisert RPET. Med denne praktiske vannflasken holder du deg hydrert på farten, uansett anledning. Stor åpning for enkel rengjøring. Skal kun håndvaskes. Dette produktet er kun designet for kalde drikker. Totalt resirkulert innhold: 98 % basert på varens totalvekt. BPA-fri. Dette produktet inneholder 98% RCS sertifisert resirkulert PET.

STRL: 600 ML / 6,5X21,5 CM ARTNR: 102001 GRÅ, 102004 LIME, 102005 ORANSJE, 102006 BLÅ, 102002

TRANPARENT FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 73 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 99
Certified by control union CU1162221
miles

3 KG

MILES TERMOSFLASKE 500 ML

Miles termosflaske har smart vakuum-isolasjon som holder vannet iskaldt i opp til 18 timer og varm drikke varm i opp til 6 timer. Vakuum-isolasjonen betyr at den aldri kondenserer og gjør at innhold fordamper. Flasken er laget av 18/8 rustfritt stål, noe som betyr at den ikke tar smaken eller duften fra tidligere innhold. Korken har også en henger. Termosflasken er fri for giftstoffer og kan brukes hele livet. Det bidrar til at færre plastflasker kastes, noe som er bra for miljøet.

STRL: 500 ML / 22,3X7,3 CM ARTNR: 5046 HVIT, 5053 HAVRE, 5059 GUL, 5043 BLÅ, 5042 MARINEBLÅ, 5044 GRØNN, 5047 GRÅ, 5052 SVART, 5048 STÅL

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 165 NOK

5.23 KG

MILES STOR TERMOSFLASKE

Miles termosflaske har en smart vakuumisolasjon som holder vannet kaldt i opptil 15 timer og varm drikke varm i opptil 6 timer. Vakuumisolasjonen gjør at den aldri kondenserer og hindrer at fukt havner i vesken eller bagen din. Flasken er laget av 18/8 rustfritt stål, slik at den ikke tar opp smak eller duft fra tidligere innhold. Termosflasken er fri for giftstoffer og kan brukes hele livet. Det bidrar til at færre plastflasker kastes, noe som gir bedre beskyttelse av hav og miljø.

STRL: 1000 ML, 8X31,5 CM ARTNR: 5058 SVART, 5054 STÅL FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 241 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 101

lean

102

1.93 KG

LEAN TERMOSFLASKE

Termos i rustfritt stål som passer til vannflasken i samme serie. Sløyfen på lokket gjør at det er lett å henge den på vesken. Den nette formen gjør at den passer i de fleste holdere. Passer til både varm og kald drikke, da den holder lenge på både varme og kulde. Det er enkelt å rengjøre flasken, og den kan vaskes for hånd eller i oppvaskmaskin.

STRL: 450 ML / 6,5X6,5X23 CM ARTNR: 50951 HVIT, 50952 GRÅ, 50950 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 158 NOK

1.24 KG

LEAN GLASS VANNFLASKE

En fin vannflaske i glass som du kan bruke på trening eller kontoret er alltid praktisk å ha. Denne vannflasken er designet i glass og har et godt grep som gjør at det er enkelt å ta den med seg på farten. Glassflasken er i et enkelt, men stilig design i gjennomsiktig glass og grå detaljer. Flasken tåler oppvaskmaskin, holder 550 ml og har et beskyttende lag i silikon.

STRL: 550 ML / 6,5X23,5 CM ARTNR: 50962 GRÅ, 50961 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 100 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 103

0.63 KG

LEAN VANNFLASKE

Vannflaske av BPA-fri tritanplast. Stroppen på lokket gjør den lett å henge på treningsmaskinen, og det at den er tynnere gjør at den passer i de fleste koppholdere. Flasken er enkel å rengjøre. Passer bra til å utstyre med trykk.Vannflaske av BPA-fri tritanplast. Stroppen på lokket gjør den lett å henge på treningsmaskinen, og det at den er tynnere gjør at den passer i de fleste koppholdere. Flasken er enkel å rengjøre. Passer bra til å utstyre med trykk.

STRL: 600 ML / 6,5X6,5X23,5 CM ARTNR: 50847 TRANSPARENT, 50862 GUL, 50846 ORANSJE, 50830 ROSA, 50833 RØD, 50848 LIME, 50863 MØRKEGRØNN, 50849 LYSEBLÅ, 50831 BLÅ, 50832 GRÅ FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 75 NOK

104 AUTUMN/WINTER 2023
AUTUMN/WINTER 2023 105
106

1.93 KG

LEAN TERMOSFLASKE

Termosflaske i rustfritt stål som matcher vannflasken i samme serie. Løkken på lokket gjør den enkel å henge på vesken din, og den praktiske formen gjør at den passer i de fleste koppholdere. Passer for både varm og kald drikke, der den holder på varmen i opptil 6 timer og holder på kald drikke i opptil 15 timer. Flasken er enkel å rengjøre både for hånd og i oppvaskmaskin.

STRL: 450 ML / 6,5X6,5X23 CM ARTNR: 50953BKSVART, 50953DB MARINEBLÅ, 50953DG GRÅ, 50953G LIME, 50953R RØD FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 158 NOK

1.21 KG

LEAN STÅLVANNFLASKE

Minimalistisk vannflaske i rustfritt stål. Designet med en vegg gjør flasken lett, smidig og lett å ta med seg. En vannflaske i rustfritt stål varer livet ut om du tar vare på den.

STRL: 550 ML / 6,5X6,5X23 CM ARTNR: 50960BK SVART, 50960DB MARINEBLÅ, 50960DG GRÅ, 50960G LIME, 50960R RØD FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 107 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 107

OTIS

108

2.58 KG

OTIS THERMO TO GO MUG

Nå kan du som kaffedrikker forenkle hverdagen din ved å skaffe deg en praktisk termoskopp som kan åpnes og lukkes med bare én hånd. Denne koppen holder drikken varm i opptil 6 timer og kald i opptil 15 timer. Den er laget av 18/8 stål, og takket være materialet absorberer den verken smak eller duft. Den kan også puttes i oppvaskmaskinen når den skal rengjøres.

STRL: 300 ML / 7X16 CM ARTNR: 5066 HVIT, 5063 HAVRE, 5069 GRØNN, 5068 MARINEBLÅ, 5064 SVART, 5062 STÅL FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 162 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 109

saletto

SALETTO PLEDD I ULLBLANDING

Pakk deg selv inn i vårt luksuriøse myke pledd laget av en ullblanding, designet for å gi både varme og stil. Dette pleddet har en børstet struktur og en klassisk, fluffy form som skaper en ekstra stilig, og samtidig komfortabel, detalj i hjemmet. Mulesingfri ull i pleddet, noe som sikrer en etisk produksjon. Pleddet vårt er laget av en blanding av 30 % ull og 70 % akryl, og er både slitesterkt og praktisk, noe som gjør det til et perfekt tilbehør i hjemmet.

STRL: 130X150 CM ARTNR: V404032 GRÅ, V404033 OFFWHITE FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 619,3 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 111

maine

112

Certified by control union CU1162221

6.49 KG

MAINE PLEDD MED DOBBEL LUGG I GRSRESIRKULERT PET

Dobbelt pledd med dekorative passepoiler langs siden. Pleddet er laget av 65 % resirkulert PET. STANDARD 100 by OEKO-TEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210

RISE. Produktet er GRS-sertifisert (Global recycled standard), som sikrer at de resirkulerte materialene kommer fra en helt verifisert leverandørkjede. Det totale resirkulerte innholdet er beregnet ut fra totalvekten til produktet. Dette produktet inneholder 65% GRS sertifisert resirkulert PET.

STRL: 130X170 CM ARTNR: V404027 GRØNN, V404059 BEIGE FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 468,6 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 113

10.64 KG

VERSO TEPPE

Vakkert teppe med et subtilt geometrisk mønster som vil se nydelig ut i hjemmet ditt og blande seg sømløst med enhver dekorasjon. Laget av et syntetisk materiale som er lett å holde rent uten at det går på bekostning av kvalitetsfølelsen – stoffet er designet for å etterligne ullfiber for ekstra komfort. Produsert i henhold til Oeko-tex standard 100.

STRL: 130X170 CM ARTNR: 102017 LYS BEIGE, 102015 BEIGE, 102018 GRØNN 102019 BLÅ, 102016 GRÅ

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 399 NOK

114 AUTUMN/WINTER 2023

verso

115

lenox

10.63 KG

LENOX PLEDD

Jacquard-vevd pledd med et subtilt geometrisk mønster som gir pleddet et stilig design. Ideelt for ethvert hjem. Et nydelig rutete mønster for alle som er interessert i komfort, men som også ønsker noe som gir hjemmet et noe mer stilig utseende. Laget av 100 % akryl, et menneskeskapt syntetisk materiale med egenskaper som etterligner ullfiber. OEKO-TEX Standard 100 betyr at stoffene som brukes oppfyller flere produktsikkerhetskriterier.

STRL: 130X170 CM ARTNR: 194546 TAUPE, 194548

SALVIEGRØNN, 194549 SVART FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 399 NOK

116

bilton

4.27 KG

BILTON RESIRKULERT PLEDD

Fint pledd laget av melange fleece som du ikke ønsker å gi slipp på, uansett om du sitter ute en vakker sommerkveld eller når du chiller i sofaen hjemme. Laget av 30% resirkulert polyesterfiber. Du kan enkelt transformere den til en praktisk poncho ved å bruk den diskrete knappen på langsiden av pleddet. STANDARD 100 by OEKO-TEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210 RISE.

STRL: 130X170 CM ARTNR: 194622 BEIGE, 194621 GRØNN, 194620 GRÅ

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 218 NOK

117

BRANSON PLEDD I GRS-RESIRKULERT PET

Pledd med rutete utskåret mønster, laget av 69 % resirkulert PET. STANDARD 100 by OEKOTEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210 RISE. Sertifisert av GRS (Global Recycled Standard), som garanterer at de resirkulerte materialene kommer fra en helt verifisert leverandørkjede. Det totale innholdet av resirkulert materiale er beregnet ut fra totalvekten. Dette produktet inneholder 69% GRS sertifisert resirkulert PET.

STRL: 130X170 CM ARTNR: V404005 BLÅ, V404022 GRÅ, V404063 OFFWHITE FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 299,2 NOK

branson

118 AUTUMN/WINTER 2023
KG Certified by control union CU1162221
4.13

waltor

1.97 KG

WALTOR TØFLER

Opplev den ultimate komforten med tøflene våre som har en lodden og deilig innside, og elegant imitert semsket skinn på utsiden. Den tykke og vatterte sålen gir føttene dine eksepsjonell komfort. Tøflene kommer i to størrelser, S/M passer til EUR 36–40, mens L/XL passer til EUR 41–45. Disse tøflene tilbyr både komfort og stil for alle som vil slappe av.

STRL: S/M ARTNR: V499105SM BLÅ S/M, V499115LXL BLÅ L/XL, V499102SM GRÅ, V499112LXL GRÅ L/XL, V499103SM OFFWHITE S/M, V499113LXL OFFWHITE L/XL

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 218,9 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 119
120 AUTUMN/WINTER 2023

SHEEP RPET PILEPLEDD

Mykt og luftig pilepledd av høy kvalitet med 500 gsm. Et pledd der 70 % av materialene består av resirkulerte PET-flasker. Trykt med et sauemønster designet av Björkforth Rotor og med en attraktiv matchende grå pile-underside. Vi ønsker ikke å transportere luft, så vi har valgt å vakuumpakke pleddet for å redusere karbonavtrykket. STANDARD 100 by OEKO-TEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210 RISE.

STRL: 130X170 CM ARTNR: 453100 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 499 NOK

1.02 KG Certified by control union CU1162221

SANTOS TØFLER I RCS-RESIRKULERT PET

Smyg inn i disse komfortable, myke, lodne tøflene av resirkulert materiale, designet for å gi deg maksimal komfort og stil. Det elastiske båndet bak sørger for en komfortabel og god passform, og størrelsene passer til de fleste. De kommer i to størrelser, S/M (passer EUR 36–40) og L/XL (passer EUR 41–45), og har perfekt passform. Tøflene er laget av resirkulerte materialer og har 38 % RCS-sertifisert resirkulert innhold basert på den totale produktvekten. Dette produktet inneholder 38 % RCS sertifisert resirkulert polyester.

STRL: S/ML/XL ARTNR: V499201SM S/M, V499211LXL L/XL

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 299,2 NOK

5.75 KG

HVETEPUTE

Pute med hvetekorn til varming og avkjøling, sydd med 3-kanaler for en jevn varmeutstråling. Du kan enkelt varme puten i mikrobølgeovnen eller kjøle den i fryseren, den er også utstyrt med et praktisk bånd som gjør at den enkelt kan festes rundt nakken el

STRL: 44X13X2,5 CM ARTNR: 5214 GRÅ FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 149 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 121

LOUIS

122

Certified by control union CU1162221

9.89 KG

LOUIS PLYSJ GRS RPET MORGENKÅPE

Koselig og myk morgenkåpe i luksuriøs plysj med stor hette og dekorative kanter. To lommer foran og belte i midjen. Morgenkåpen er laget av 68 % verifisert resirkulert materiale. Vi liker ikke å transportere luft, så vi har valgt å vakuumpakke denne morgenkåpen for å redusere klimaavtrykket vårt. STANDARD 100 by OEKO-TEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210

RISE. Produsert av GRS (Global Recycled Standard) GRS-sertifisering sikrer at hele forsyningskjeden av de resirkulerte materialene er sertifisert. Totalt resirkulert innhold er basert på total produktvekt. Dette produktet

inneholder 68% GRS sertifisert resirkulert PET.

STRL: S/ML/XL ARTNR: 497030 MARINEBLÅ S/M, 497035 MARINEBLÅ L/XL, 495030 SALVIEGRØNN S/M, 495035

SALVIEGRØNN L/XL, 496030 TAUPE S/M, 496035 TAUPE L/XL FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 598,4 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 123

harper

124

14.62 KG

HARPER BADEKÅPE

Luksuriøs badekåpe av 100 % bomull. Kåpen er en klassisk modell med ekstra bred krage og belte rundt livet. Den har også flere fine detaljer, deriblant lukkede sømmer og kontrasterende pyntelinjer på kragen. Laget av lange bomullsfibre med ikke-tvinnede tråder. Resultatet er en utrolig myk badekåpe som du ikke ønsker å ta av deg igjen. STANDARD 100 by OEKO-TEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210 RISE.

ARTNR: 41770 GRAFITTGRÅ S/M, 41772 GRAFITTGRÅ L/XL, 41774 HVIT S/M, 41776 HVIT L/XL FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 1010 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 125

landro

126

8.07 KG

LANDRO HÅNDKLE, SETT MED 4 STK.

Unn deg vårt luksuriøse sett med bomullshåndklær med dobbytekstur designet for å ligne håndklær med vaffelkonstruksjon, men med enda bedre absorberingsevne. Settet inneholder to praktiske 50 x 70 cm håndklær som passer til forskjellige bruksområder. Hvert sett er omhyggelig pakket i FSC-sertifisert papp, som understreker vår forpliktelse til en ansvarlig innkjøpsprosess. Opplev den perfekte blandingen av stil, komfort og god absorbering med disse utsøkte håndklærne. STANDARD 100 by OEKO-TEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210 RISE.

STRL: 70X140 CM, 50X70 CM ARTNR: V450017 GRØNN, V450023 OFFWHITE FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 598,4 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 127

birch

0.73/ 3,8/ 5,24 KG

BIRCH HÅNDKLE

Et håndklesett med 68 % bomull og 32 % Tencel. Tencel er en naturlig fiber hentet fra sertifiserte skoger. Prosessen er så energieffektiv og kjemisk effektiv som det er mulig å få den. Denne blandingen gir et kjølig, mykt og slitesterkt stoff med en solid følelse. Takket være Tencel-blandingen har den en utmerket absorberingsevne. Produsert i et utvalg jordfarger og en rekke størrelser. STANDARD 100 by OEKO-TEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210 RISE.

STRL: 40X70 CM ARTNR: B4500102 HVIT, B4500202 BEIGE, B4501902 SALVIE, B4500302 MIDNATTBLÅ, B4501302

GRAFITTGRÅ, B4500902 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 81 NOK

SIZE: 70X140 CM ARTNR: B4500103 HVIT, B4500203 BEIGE, B4501903 SALVIE, B4500303 MIDNATTBLÅ, B4501303 GRAFITTGRÅ, B4500903 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 202 NOK

SIZE: 90X150 CM ARTNR: B4500104 HVIT, B4500204 BEIGE, B4501904 SALVIE, B4500304 MIDNATTBLÅ, B4501304 GRAFITTGRÅ, B4500904 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 252 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 129

MONTGOMERY PREMIUM BOMULL, SETT MED 4 STK. Unn deg et sengesett som gir ultimat komfort, laget av 100 % bomull som er profesjonelt vevet med en trådtetthet på 144 TC. Settet inneholder to putevar og to dynetrekk, designet for å gi en myk og luksuriøs følelse mot huden. Sengesettet vårt er både praktisk og stilig, og gir deg en god natts søvn i en deilig og komfortabel seng. STANDARD 100 by OEKO-TEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210 RISE. OBS! Noter at størrelsene/målene er svensk standard og kan avvike fra norsk standard.

STRL: 150X210 CM, 50X60 CM ARTNR: 19145504 BEIGE, 19145004 BLÅ, 19145904 GRÅ, V419027 GRØNN FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 549 NOK

montgomery

130 AUTUMN/WINTER 2023
AUTUMN/WINTER 2023 131

PRIMLAND

132

PRIMLAND HOTEL SATIN SENGESETT, 4 DELER

Sengesett i 100% satinvevd bomull med en trådtetthet på 200 tc i myk kvalitet med diskre glans. Subtilt og stilrent mønster med brede kanter for et mer eksklusivt inntrykk. Settet består av to dynetrekk og to putetrekk i 100 % bomull. Sertifisert og merket med Svanen / EU-Ecolabel noe som forsikrer deg om at du sover trygt når det gjelder kvalitet- og miljøaspektet. STANDARD 100 by OEKO-TEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210 RISE. OBS! Noter at størrelsene/målene er svensk standard og kan avvike fra norsk standard.

STRL: 150X210 CM, 50X60 CM ARTNR: 19216604 KREM, 19216404 GRØNN, 19216004 GRÅ FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 879 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 133

princeton

PRINCETON SENGESETT PERCALE, 4 DELER

Sengesett i 100% percalevevd bomull med en trådtetthet på 200 tc, i myk og fin kvalitet. Klassisk mønster med en tynne passepoilerte kanter for et mer eksklusivt inntrykk. Settet består av to dynetrekk og to putevar i 100 % bomull. Sertifisert og merket med Svanen / EU-Ecolabel noe som forsikrer deg om at du sover trygt når det gjelder kvalitet- og miljøaspektet. STANDARD 100 by OEKO-TEX® betyr at materialet pleddet er laget av møter en rekke kriterier for produktsikkerhet, Lisensnummer: SE 12-210 RISE. OBS! Noter at størrelsene/målene er svensk standard og kan avvike fra norsk standard.

STRL: 150X210 CM, 50X60 CM ARTNR: 19205204 BLÅ, 19205004 GRÅ

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 749 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 135

montreux

MONTREUX LYSLYKT LANTERNE

Lanterne i industrielt inspirert utforming med rette linjer. Et håndtak i mykt kunstlær er en fin og praktisk detalj på lykten, som ellers består av enkle stålprofiler og en glassylinder. En enkel utforming som passer over alt.

136
CM ARTNR: 81999 FORPK: GAVEESKE
VED 50 STK: 749 NOK239 NOK
STRL: 13X13X17,5
PRISEKSEMPEL

0.2 KG

KORTSTOKK SALONGBORDUTGAVE

Dette smarte settet med spillkort er et morsomt og stilig tillegg til ethvert hjem. Den pene esken ser fantastisk ut som en detalj i innredningen din, samtidig som det blir enkelt og morsomt å spille et kjapt kortspill med venner og familie.

STRL: 11X9,5X2,5 CM ARTNR: 9155 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 81 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 137

SJAKKBRETT COFFEE TABLE

Klassisk sjakkspill i sort og hvitt. Brikkene består av lakkert tre. Spillet kommer med en flott oppbevaringseske som også fungerer som en attraktiv pyntegjenstand til hjemmet.

STRL: 25X25X2,8 CM ARTNR: 91500

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 242 NOK

COFFEE TABLE SAMLEBOKS

Skaff deg denne samleboksen med spill – den ultimate 3-i-1 spillopplevelsen. Settet inneholder tre klassiske spill: Yacht, Ludo og Tripp-Trapp-Tresko, alle elegant pakket inn i en stilig boks som også fungerer som dekorasjon. Enten du vil tilbringe kvalitetstid med familien eller venner, er denne samlingen perfekt for en morsom kveld. Forbered deg på timer med underholdning og morsom konkurranse med denne samleboksen med spill!

STRL: 24X24X2,8 CM ARTNR: V262001 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 228,8 NOK

138 AUTUMN/WINTER 2023 0.81 KG 0.59 KG

BRATZY SALONGBORDSPILL

Her kommer Yatzy i luksusforpakning! Med terninger i gull og med en like eksklusiv penn, hever vi Yatzy til Bratzy. Presentert i en stilig eske trykt med gulltekst, er dette spillet både fint å gi bort og å ha liggende på sofabordet.

STRL: 12X16,5X3 CM ARTNR: 9152 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 141 NOK

THE YACHT COFFEE TABLE GAME

Hus, fire like eller yatzy? Her kommer de fem terningers spill, presentert i en stilig eske, trykt med gulltekst. Den fine gaveesken gjør dette spillet både fint å gi bort og å ha liggende fremme på sofabordet.

STRL: 12X16,5X3 CM ARTNR: 9154 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 100 NOK

TRE PÅ RAD SALONGBORD-SPILL

Klassisk tre på rad, men et mye morsommere og stiligere design. Spillet kommer i en fin oppbevaringsboks, som i seg selv er et fint interiør til hjemmet.

STRL: 15X15X,28 CM ARTNR: 9162 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 162 NOK

LUDO SALONGBORD-SPILL

Klassisk Ludo, men et mye morsommere og stiligere design. Spillet kommer i en fin oppbevaringsboks, som i seg selv er et fint interiør til hjemmet.

STRL: 25X25X2,8 CM ARTNR: 9160 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 162 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 139 0.35 KG 0.28 KG 0.35 KG 0.37 KG

MONTE NEU

Vi introduserer vår stilige steintøykolleksjon med et stilrent og minimalistisk skandinavisk design. Denne allsidige kolleksjonen inkluderer matlagings- og serveringsutstyr som passer perfekt til både hverdagsbruk og spesielle anledninger. Kolleksjonen er laget av steintøy av høy kvalitet, og er designet for å tåle ovnsvarme og slitasje fra daglig bruk. Gjør middagen litt mer elegant med vår nydelige Monte Neu-kolleksjon.

140

MONTE NEU MINIFORM 2 STK.

En duo av små ildfaste former i steintøy, perfekt når du bare skal lage én porsjon. De er laget av steintøy av høy kvalitet for å sikre jevn varmedistribusjon og perfekte bake- og stekeresultater.

Den kompakte størrelsen er perfekt når du vil lage individuelle porsjoner av deilige retter, fra fristende gratenger til nydelige paier, og gi maten litt ekstra finesse. Formene har en blank innside som er enkel å rengjøre. Tåler ovn og oppvaskmaskin for enkel bruk og rengjøring.

STRL: 17X8X4,7 CM ARTNR: V270031 SVART, V270032 GRÅ

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 159,5 NOK

MONTE NEU GRATENGFORM

Allsidig gratineringsform med lokk i steintøy – perfekt for gratenger, stuinger og gryter. Tåler ovn og oppvaskmaskin for enkel bruk og rengjøring. Forsegl smak og aromaer med det praktiske lokket.

STRL: 27X15X9 CM ARTNR: V270001 SVART V270002 GRÅ

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 299,2 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 141
1.14 KG 2.1 KG
142

MONTE NEU ILDFAST FORM

Rektangulær ildfast form i steintøy. Denne formen har høy kvalitet og er perfekt når du skal lage din beste lasagne eller pai. Formen er laget av slitesterkt steintøy og tåler høye temperaturer i ovnen, samtidig som du får en jevn tilberedning og perfekt resultat. Den blanke innsiden er lett å rengjøre. Tåler ovn og oppvaskmaskin for enkel bruk og rengjøring.

STRL: 33X26X6 CM ARTNR: V270021 SVART, V270022GRÅ

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 358,6 NOK

MONTE NEU PAIFORM

Rund ildfast form i steintøy. Denne formen har høy kvalitet og er perfekt når du skal lage dine beste paier, kaker og quicher. Den er laget av slitesterkt steintøy og tåler høye temperaturer i ovnen, samtidig som du får en jevn tilberedning og perfekt resultat. Den blanke innsiden er lett å rengjøre. Tåler ovn og oppvaskmaskin for enkel bruk og rengjøring.

STRL: 32,7X26X6 CM ARTNR: V270011 SVART, V270012 GRÅ

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 328,9 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 143
2.48 KG 2.47 KG
144

MONTE ENAMELED

145
AUTUMN/WINTER 2023 146

MONTE OVAL GRYTE I STØPEJERN, 3,5 L

En klassisk støpejerngryte i Monte-serien. Støpejernets utmerkede varmekapasitet gjør den ideell for gryteretter og langsom matlaging. Dessuten har den en tykk bunn slik at innholdet ikke brenner seg så lett. Lokket har små pigger som muliggjør jevn og skånsom fordeling av vanndampen fra kondens over innholdet - en selvpenslende funksjon. Den har et svart emalje på innsiden med større porer og en litt røffere overflate. Over tid fylles porene med olje og former et slipebelegg, akkurat som med støpejern. Egnet for alle kokeplatetyper, også induksjon.

STRL: 27X21X15 CM, 3,5L ARTNR: 21898 GRÅ, 21990 SVART 21992 VINRØD, 21997 GRØNN

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 698,5 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 147
20.29 KG
148

MONTE RUND GRYTE I STØPEJERN, 5,5 L

En stor, solid støpejerngryte i Monte-serien. Støpejernets utmerkede varmekapasitet gjør den ideell for gryteretter og langsom matlaging. Den har også en tykk bunn slik at innholdet ikke brenner seg så lett. Lokket har små pigger som muliggjør jevn og skånsom fordeling av vanndampen fra kondens over innholdet - en selvpenslende funksjon. Den har et svart emalje på innsiden med større porer og en litt røffere overflate. Over tid fylles porene med olje og former et slipebelegg, akkurat som med støpejern. Egnet for alle kokeplatetyper, også induksjon.

STRL: 26X26X12 CM, 5,5 L ARTNR: 21888 GRÅ, 21880 SVART, 21882

VINRØD, 21886 GRØNN FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 798,6 NOK

MONTE SAUTERPANNE AV STØPEJERN

En sauterpanne av støpejern i Monte-serien med flere bruksområder. Perfekt til steking, små gryteretter og sauser. Også en utmerket ovnsform. Støpejern har en utmerket varmekapasitet. Den gryten har også en tykk bunn slik at innholdet ikke brenner seg så lett. Lokket har små pigger som muliggjør jevn og skånsom fordeling av vanndampen fra kondens over innholdet - en selvpenslende funksjon. Den har et svart emalje på innsiden med større porer og en litt røffere overflate. Over tid fylles porene med olje og former et slipebelegg, akkurat som med støpejern. Egnet for alle kokeplatetyper, også induksjon.

STRL: 27X27X8 CM ARTNR: 21778 GRÅ, 21770 SVART, 21772 VINRØD, 21776 GRØNN FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 698,5 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 149
25.36 KG 19.17 KG

BARON KOBBERGRYTE

Eksklusiv kobbergryte med tre lag. Det første laget er det utvendige laget av kobber, og innsiden består av et lag aluminium og et lag rustfritt stål som gjør gryten enkel å rengjøre. Kobber- og aluminiumslagene leder varme godt, noe som gjør at gryten varmes opp raskt og jevnt. Bunnen er forsterket med en tykk rustfri stålplate slik at det er mulig å bruke gryten på en induksjonsplate. Gryten har et håndtak i rustfritt stål som holder seg kjølig under koking. Egnet for alle stekeplater, inkludert induksjonsplater.

STRL: 16X16X9 CM, 1,8 L ARTNR: 21204 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 799 NOK

BARON KASSEROLLE I KOBBER

Eksklusiv kobberkasserolle med tre lag. Det første laget er det utvendige laget av kobber, og innsiden består av et lag aluminium og et lag rustfritt stål som gjør gryten enkel å rengjøre. Kobber- og aluminiumslagene leder varme godt, noe som gjør at gryten varmes opp raskt og jevnt. Bunnen er forsterket med en tykk rustfri stålplate slik at det er mulig å bruke gryten på en induksjonsplate. Kasserollen har et håndtak i rustfritt stål som holder seg kjølig under koking. Egnet for alle stekeplater, inkludert induksjonsplater.

STRL: 24X24X13,5 CM. 6 L ARTNR: 21202 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 1299 NOK

BARON SAUTÉGRYTE I KOBBER

Eksklusiv sautégryte i kobber med lokk. Det første laget er det utvendige laget av kobber, og innsiden består av et lag aluminium og et lag rustfritt stål som gjør gryten enkel å rengjøre. Kobber- og aluminiumslagene leder varme godt, noe som gjør at gryten varmes opp hurtig og jevnt. Bunnen er forsterket med en tykk rustfri stålplate slik at det er mulig å bruke gryten på en induksjonsplate. Gryten har et håndtak i rustfritt stål som holder seg kjølig under tilberedning. Egnet for alle stekeplater, inkludert induksjonsplater.

STRL: 28X28X6 CM, 3,5

L ARTNR: 21200 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 1199 NOK

BARON OVNSFORM I KOBBER

Eksklusiv ovnsform i kobber med tre lag. Det første laget er det utvendige laget av kobber, og innsiden består av et lag aluminium og et lag rustfritt stål som gjør gryten enkel å rengjøre. Kobber- og aluminiumslagene leder varme godt, noe som gjør at gryten varmes opp hurtig og jevnt.

STRL: 35X25X6 CM ARTNR: 21206 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 1299 NOK

150

baron

VEIA

VEIA SERVERINGSBRETT

Serveringsbrett laget av FSC-sertifisert akasietre. Den organiske formen og vinklede kantene gjør det enkelt å gripe tak i brettet fra en flat overflate. Hvert brett er unikt med et distinktivt kornmønster og naturlige fargevariasjoner. Perfekt for å servere kaker, kjeks, frukt og andre småretter eller snacks. For best mulig vedlikehold anbefaler vi håndvask.

STRL: 20X19X2 CM ARTNR: V261079

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 128,7 NOK

VEIA SERVERINGSBRETT

Serveringsbrett laget av FSC-sertifisert akasietre. Den organiske formen og vinklede kantene gjør det enkelt å gripe tak i brettet fra en flat overflate. Hvert brett er unikt med et distinktivt kornmønster og naturlige fargevariasjoner. Perfekt for å servere kaker, kjeks, frukt og andre småretter eller snacks. For best mulig vedlikehold anbefaler vi håndvask.

STRL: 35X20X2 CM ARTNR: V261089

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 199,1 NOK

VEIA SERVERINGSBRETT

Serveringsbrett laget av FSC-sertifisert akasietre. Den organiske formen og vinklede kantene gjør det enkelt å gripe tak i brettet fra en flat overflate. Hvert brett er unikt med et distinktivt kornmønster og naturlige fargevariasjoner. Perfekt for å servere kaker, kjeks, frukt og andre småretter eller snacks. For best mulig vedlikehold anbefaler vi håndvask.

STRL: 33,5X32X2 CM ARTNR: V261099

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 248,6 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 153 0.7 KG 1.27 KG 1.85 KG
“ En kolleksjon med serveringsbrett, profesjonelt utformet av FSC-sertifisert akasietre. Hvert brett har en unik organisk form som gir borddekkingen din en naturlig skjønnhet.”

buscot

3.52 KG

BUSCOT MULTIFUNKSJONS-SKJÆREBRETT

Skjære-/ serveringsbrett med en overflate på 40 x 30 cm, noe som betyr at det er stort nok for å skjære, forberede og servere. Brettet er utstyrt med en praktisk holder til nettbrettet eller mobiltelefonen, slik at du enkelt kan bruke det mens du følger dine favorittoppskrifter på nett. Det er også et praktisk væskespor slik at væske lett kan helles ut gjennom hellingselementet, og du unngår unødvendig søl. Laget av FSC-sertifisert teak.

STRL: 40X30X1,5 CM ARTNR: 3182 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 364 NOK

154

BUSCOT HORISONTALT SERVERINGSBRETT

Stilig skjære-/serveringsbrett som vil lyse opp ethvert kjøkken. Skjærebrettet er laget av FSC-sertifisert teak og har en vakker nyanse av gylden til middels brun trefarge som blir mørkere over tid. Brettet har et høyt oljeinnhold, noe som gjør det meget motstandsdyktig mot råte. Utstyrt med et solid håndtak som gjør at det enkelt kan flyttes fra kjøkken til bord.

STRL: 34X29X1,8 CM ARTNR: 31801 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 264 NOK

BUSCOT LANGT SERVERINGSBRETT

Robust og veldig praktisk skjære- / serveringsbrett som takket være lengden på 75 cm og en bredde på 15 cm har en stor nok overflate for å både skjære og servere. Brettet er laget av FSCsertifisert teak og har en vakker gylden til mellombrun treflate som mørkner over tid. Det høye oljeinnholdet gir brettet en kraftig beskyttelse mot råte, og holder det i god stand i lang tid.

STRL: 75X15X1,5 CM ARTNR: 3184 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 352 NOK

BUSCOT REKTANGULÆRT SERVERINGSBRETT

Stilig skjære-/ serveringsbrett som vil se bra ut på alle kjøkken. Den romslige overflaten gjør det enkelt å bruke både til skjæring og servering. Brettet er laget av FSC-sertifisert teak og har en vakker gylden til mellombrun treflate som mørkner over tid. Det høye oljeinnholdet gir en kraftig beskyttelse mot råte, og holder det i god stand i lang tid.

STRL: 49X24X1,5 CM ARTNR: 3183

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 319 NOK

BUSCOT RUNDT SERVERINGSBRETT

Høykvalitets rundt skjærebrett som på grunn av sin store størrelse og dekorative design også kan brukes til servering. Et nyttig håndtak forenkler håndtering og servering ytterligere.

Brettet er laget av FSC-sertifisert teak og har en vakker gylden til mellombrun treflate som mørkner over tid. Det høye oljeinnholdet gir brettet en kraftig beskyttelse mot råte, og holder det i god stand i lang tid.

STRL: 51X40X1,5 CM ARTNR: 3181

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 432 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 155
2.33 KG 2.94 KG 2.97 KG 4.12 KG

ALCAMO

156

ALCAMO

SERVERINGSBRETT

Eksklusivt serveringsbrett av eik med en fin detalj i kunstlær. Utmerket til servering, og når det ikke er i bruk, er skjærebrettet en flott pyntedetalj på kjøkkenbenken. Består av FSC-sertifisert eik som er produsert gjennom ansvarlig skogbruk som respekterer mennesker og miljø.

STRL: 40X17X1,5 CM ARTNR: 31920

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 302 NOK

ALCAMO RUNDT SERVERINGSBRETT

Eksklusivt serveringsbrett av eik med en fin detalj i kunstlær. Utmerket til servering, og når det ikke er i bruk, er skjærebrettet en flott pyntedetalj på kjøkkenbenken. Består av FSC-sertifisert eik som er produsert gjennom ansvarlig skogbruk som respekterer mennesker og miljø.

STRL: 30X30X1,5 CM ARTNR: 31925

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 323 NOK

ALCAMO SERVERINGSBESTIKK

Eksklusive serveringsbestikk av eik med en fin detalj i kunstlær. Består av FSC-sertifisert eik som er produsert gjennom ansvarlig skogbruk som respekterer mennesker og miljø.

STRL: 21X6X1 CM ARTNR: 10244

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 177 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 157
2.2 KG 3.31 KG

GIGARO

GIGARO OSTEKNIVER

Et eksklusivt sett til ost, bestående av to ostekniver og en smørkniv med håndtak laget av pakkatre og rustfritt stål. Pakket inn i en eksklusiv gavepakke.

STRL: 27X13,5X2,5 CM ARTNR: 30710 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 219 NOK

GIGARO SMØRKNIVER

Eksklusivt sett med to smørkniver i tre og rustfritt stål. Disse knivene er perfekte for å smøre smør eller syltetøy på toast, bagels, muffins eller annat. Bladene i rustfritt stål av høy kvalitet sikrer en myk og enkel spredning, mens håndtakene i solid pakkatre gir et komfortabelt grep. Settet kommer i en eksklusiv gaveboks, og er en perfekt gave til enhver anledning.

STRL: BOX: 8,5X19X2,5 CM ARTNR: V261069 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 148,5 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 159
2.18 KG 0.84 KG

GIGARO CHAMPAGNE SABEL

Klassisk sabel i fransksinspirert stil. Å sablere er uten tvil den morsomste måten å åpne en flaske champagne på, og det er enda morsommere når du kan imponere gjestene dine på fest.

STRL: 41X4X1,5 CM ARTNR: 30770 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 399 NOK

GIGARO TRANCHERSETT

Tranchersett med kniv og gaffel i typisk franskinspirert bistro-stil. Håndtak i pakkatre og rustfrie stålblader av høy kvalitet. Pakket inn i en eksklusiv gavepakke.

STRL: 30,5X8,5X3 CM ARTNR: 30714 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 399 NOK

GIGARO KJØTTKNIVER

Kjøttkniver i typisk franskinspirert bistro-stil av høy kvalitet. Håndtak i pakkatre og rustfrie stålblader av høy kvalitet. Bladet er finslip slik at det lar deg skjære gjennom maten med så lite motstand som mulig. Et sett med fire kniver, som du lett kan matche med gaflene du har hjemme. Pakket inn i en eksklusiv gavepakke.

STRL: 26,5X3X1 CM ARTNR: 30712 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 259 NOK

GIGARO SERVERINGSBESTIKK

Salatbestikk av høy kvalitet i typisk fransk-bistro-stil. Pakkawood-håndtak og rustfritt stålblad av høy kvalitet. Leveres i en eksklusiv gaveeske.

STRL: 25,7X5 CM ARTNR: 30711 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 229 NOK

160 2.94 KG 2.53 KG 1.96 KG 1.91 KG
AUTUMN/WINTER 2023 161

RETRO

162

1.22 KG

RETRO OSTESETT

Den perfekte gaven til osteelskere. Et komplett sett med tre ostekniver som er designet for å kutte, skjære, høvle, servere og smøre alle slags harde og myke oster. Dette stilige settet med ostekniver har skaft av asketre og knivblader i rustfritt stål, noe som gir et snev av eleganse til ostebrettet etter middagen.

STRL: KNIFE: 19 CM. SLICER: 18 CM ARTNR: 10223

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 181 NOK

1.14 KG

RETRO KJØTTKNIVER

Knivsett med fire deler i et typisk skandinavisk design, laget av rustfritt stål av høy kvalitet og ask. Knivene har et elegant og enkelt skandinavisk design og er en fornøyelse å bruke, samtidig som de ser stilige ut på kjøkkenet. Settet kommer i en gaveboks, og på innsiden av lokket er det trykket anbefalinger for fisk, kjøtt og kylling.

STRL: 22X1,5 CM ARTNR: V262049 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 199,1 NOK

1.7 KG

RETRO SERVERINGSBESTIKK

Serveringsbestikk i stål med håndtak av eik. Et klassisk minimalistisk design av ren skandinavisk stil. Bestikkene passer perfekt til middager og spesielle måltider hjemme. Pakket inn i en eksklusiv gavepakke.

STRL: 28,5X5,5X2 CM ARTNR: 10220

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 221 NOK

163

KAISER

Kniver laget av tysk høykvalitetsstål X50CrMoV15 med et Pakka-håndtak i tre. Håndtaket gir et godt håndgrep, og sammen med resten av den velbalanserte kroppen fra ende til kant blir den behagelig og enklere å jobbe med.

164

KOKKEKNIV KAISER

Eksklusiv kokekniv fra Kaiser-serien. Denne knivserien har tatt flere år å utvikle seg. Stålet er nøye utvalgt fra Tyskland, X50CrMoV15 og håndtaket er av Pakkaträ. Håndtaket er lett å gripe, som sammen med sin velbalanserte kropp fra ende til egg gjør det mer komfortabelt og lettere å jobbe med. De gode egenskapene til tysk stål gjør at knivene blir flekkbestandige og ikke stiller høye krav til pleie annet enn sliping. Skarpheten varer lenge, og når du trenger å slipe dem, er det en enkel oppgave.

STRL: 33 CM (BLADE: 20 CM) ARTNR: 1650

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 342 NOK

KOKKESETT KAISER

Eksklusivt sett med to kniver fra Kaiser-serien. En kokkekniv og en skallkniv. Håndtaket er lett å gripe, noe som sammen med den velbalanserte kroppen fra ende til kant gjør det mer behagelig og lettere å jobbe med. De gode egenskapene til tysk stål gjør at knivene både blir flekkbestandig og ikke stiller høye krav til pleie mer enn å slipe innimellom. Størrelse: 33 cm (blad 20 cm) og 19,5 cm (blad: 8 cm).

STRL: 33 CM (BLADE: 20 CM) OCH 19,5 CM (BLADE: 8 CM).

ARTNR: 1655 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 504 NOK

BRØDKNIV KAISER

Brødkniv fra Kaiser-serien inneholder kniver av stål som er nøye valgt fra Tyskland, X50CrMoV15 og har et håndtak i tre. Håndtaket er lett å gripe, noe som sammen med sin velbalanserte kropp fra ende til kant gjør det mer behagelig og lettere å jobbe med. De gode egenskapene til tysk stål gjør at knivene blir flekkbestandige og ikke stiller høye krav til pleie annet enn sliping. Skarpheten varer lenge, og når du trenger å slipe dem, er det en enkel oppgave.

STRL: 33 CM (BLADE: 20 CM) ARTNR: 1651

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 342 NOK

SANDOKUKNIV KAISER

Santokukniv fra Kaiser-serien, som består av kniver laget av tysk stål (X50CrMoV15), og med håndtak i pakkatre. Håndtaket har godt grep, noe som sammen med den velbalanserte kroppen fra ende til egg gjør den mer komfortabel og lettere å arbeide med. De gode egenskapene til det tyske stålet gjør at knivene er motstandsdyktige mot flekker og holder skarpheten lenge.

STRL: 26 CM (BLADE: 14 CM) ARTNR: 1653

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 261 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 165
2.37 KG 1.25 KG 3.12 KG 1.11 KG
166 AUTUMN/WINTER 2023

STEKEPINSETT FINE

Stekepinsett av rustfritt stål. Pinsetten er nyttig til både store kjøttbiter og mindre tilbehør. Den riflede innsiden på tuppene gjør at friksjonen øker og grepet blir bedre. 35x2,3 cm. Emb. gaveeske.

STRL: 35X2,3X2,3 CM ARTNR: 3339 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 128 NOK

1.6 KG

HAYS TERMOMETER

Server det perfekte måltidet med dette hendige steketermometeret. Enten du steker saftig roastbiff eller baker en spesiell kake, vil dette termometeret med mange funksjoner vise seg å være uvurderlig på kjøkkenet, enten du lager mat i ovn, griller eller baker. Timerfunksjonen og alarmfunksjonen hjelper deg med å holde full kontroll. Termometeret viser også både Celcius og Farenheit, slik at du kan justere det for å passe dine behov. Intet kjøkken er komplett uten.

STRL: 8X8X2,4 CM ARTNR: 5124 SVART FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 252 NOK

3.91 KG

KAISER SKJERPESTÅLSETT

Kokkekniv og knivsliper fra Kaiser-serien. Kniven er fremstilt i tysk stål X50CrMoV15 og har et håndtak i framstilt i Pakkatre. Håndtaket er lett å gripe, noe som sammen med sin velbalanserte kropp fra ende til kant gjør det mer behagelig og lettere å jobbe med. De gode egenskapene til tysk stål gjør at knivene blir flekkbestandige og ikke stiller høye krav til pleie annet enn sliping. Skarpheten varer lenge, og når du trenger å slipe dem, er det en enkel oppgave.

STRL: CHEF'S KNIFE: 33 CM (BLADE: 20 CM) SHARPENER: 33 CM.

ARTNR: 3373 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 504 NOK

2.43 KG

KAISER FILETSETT

Settet består av en filèkniv, stålvevd hanske samt en metallsåpe. Hansken forbedrer grepet om fisken, samtidig som at den beskytter deg mot eventuelle uhell. Metallsåpen tar bort lukt fra fisk og løk som vanlig såpe ikke klarer. Håndtaket er lett å gripe, noe som sammen med sin velbalanserte kropp fra ende til kant gjør det mer behagelig og lettere å jobbe med. De gode egenskapene til tysk stål gjør at knivene blir flekkbestandige og ikke stiller høye krav til pleie annet enn sliping. Skarpheten varer lenge, og når du trenger å slipe dem, er det en enkel oppgave.

STRL: FILLETKNIFE: 33 CM (BLADE: 21 CM). ARTNR: 1601 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 402 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 167

hattasan

168

HATTASAN SANTOKU-KNIV

Høykvalitets kniv i japansk stål (420 J2). Santoku er en japansk kniv med høy allsidighet, og minner derfor om en tradisjonell kokkekniv. Forskjellen er at santoku-kniven har et kortere blad som gjør den raskere å kutte med, og mer behagelig for knokene å hvile på. Kniven brukes av mange som en allroundkniv, ettersom den er mindre og mer hendig.

STRL: 23,5 CM (BLADE: 12,5 CM) ARTNR: 1657

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 242 NOK

HATTASAN FILETSETT

Filetkniv laget av høykvalitets japansk 420J stål. Filetkniven har et langt, tynt og fleksibelt blad – perfekt for presise kutt. Du kan bruke kniven til for eksempel å filetere fisk eller skjære skinke. Settet kommer med metallsåpe som fjerner lukter som fisk og hvitløk. Esken inneholder også en pinsett for å fjerne små bein fra fisk. Den perfekte gaven til matlagingsentusiaster.

STRL: KNIFE: 33 CM, SOAP: 8X4,8X2,7 CM, TWEEZER: 12 CM

ARTNR: 1658 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 352 NOK

HATTASAN BRØDKNIV

Høykvalitets brødkniv i japansk stål (420 J2). Med denne skarpe brødkniven smuldrer ikke brødet opp når du skjærer det i skiver.

STRL: 32 CM (BLADE: 20 CM) ARTNR: 1656

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 302 NOK

HATTASAN KOKKEKNIV

Høykvalitets kokkekniv i japansk stål (420 J2). En utrolig skarp kniv som holder seg skarp lenge. Kniven har et bredt blad som er lett buet langs kanten. En allsidig kniv som kan brukes til alt fra å skrelle, kutte og skive grønnsaker til trimming av kjøtt.

STRL: 32,5 CM (BLADE: 20 CM) ARTNR: 1654

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 364 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 169
1.18 KG 1.92 KG 2.67 KG 1.98 KG
170

2.1 KG

HATTASAN DAMASCUS KOKKEKNIV

Denne kokkekniv er ideell for å kutte kjøtt og hakke større grønnsaker og urter. Det robuste pakkawood-håndtaket er ergonomisk utformet, noe som gjør kniven enkel og behagelig å bruke. Dette betyr at du kan jobbe med kniven over lengre tid, uten at man blir sliten i hånden. Bladet har en utrolig hard kjerne bestående av 67 lag med støpt VG10-stål. Resultatet er et slitesterkt blad med utrolig skarphet og utmerket skjæreytelse.

STRL: 31 CM (BLADE: 20 CM) ARTNR: 16510

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 799 NOK

2.07 KG

HATTASAN DAMASCUS SANTOKUKNIV

Denne Santokukniven er ideell for å kutte kjøtt og hakke større grønnsaker og urter. Det robuste pakkawood-håndtaket er ergonomisk utformet, noe som gjør kniven enkel og behagelig å bruke. Dette betyr at du kan jobbe med kniven over lengre tid, uten at man blir sliten i hånden. Bladet har en utrolig hard kjerne bestående av 67 lag med støpt VG10-stål. Resultatet er et slitesterkt blad med utrolig skarphet og utmerket skjæreytelse.

STRL: 31 CM (BLADE: 18 CM) ARTNR: 16550 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 799 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 171
172

0.8 KG

KLASSISK PEPPERKAKEFORMER SETT MED 3 STK.

Pepperkakeformer i sett med 3 deler, laget av rustfritt stål. Settet inneholder tre forskjellige former og har skarpe kanter for presise utskjæringer. Disse slitesterke formene er enkle å rengjøre. De kommer i en gaveboks med pepperkakeoppskrift trykket på innsiden av lokket.

STRL: BOX: 20X16,5X3 CM ARTNR: V261002 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 99 NOK

1.89 KG

NORDIC BIG 5 PEPPERKAKEFORMER SETT MED 5 STK.

Bak pepperkaker eller andre småkaker med vårt pepperkakeformsett med fem deler, laget av førsteklasses rustfritt stål. Hver form er formet som et skandinavisk dyr. Pepperkakeformene er slitesterke og enkle å rengjøre, med skarpe kanter for presise utskjæringer. De kommer i en stilig gaveboks, og det står en pepperkakeoppskrift på innsiden av lokket.

STRL: BOX: 27,5X22X3 CM ARTNR: V261012 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 138,6 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 173

NUVEM

Hvert eksemplar er helt unikt med organiske ujevne former og håndglasert finish, og kommer garantert til å imponere gjestene dine. Det er laget av slitesterkt steintøy og designet for å vare og tåler hverdagsslitasje.

174

NUVEM MINI SKÅL, SETT MED 3 STK.

Sett med tre skåler i steintøy. De unike organiske og ujevne formene og den håndglaserte finishen gjør hver del unik, noe som garantert kommer til å imponere gjestene dine. Skålene er laget av slitesterkt steintøy, og designet for å tåle slitasje fra daglig bruk og tåler oppvaskmaskin for enkel rengjøring og vedlikehold. Egner seg ikke for bruk i mikrobølgeovn eller ovn.

STRL: 11,5X11,5X5 CM ARTNR: V267029 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 199,1 NOK

1.33 KG

NUVEM MINI SKÅL, SETT MED 2 STK.

Sett med to skåler i steintøy. De unike organiske og ujevne formene og den håndglaserte finishen gjør hver del unik, noe som garantert kommer til å imponere gjestene dine. Skålene er laget av slitesterkt steintøy, og er designet for å tåle slitasje fra daglig bruk. Skålene tåler oppvaskmaskin for enkel rengjøring og vedlikehold. Egner seg ikke for bruk i mikrobølgeovn eller ovn.

STRL: 15,5X15,5X4,3 CM ARTNR: V267019 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 228,8 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 175 0.36 KG
176

NUVEM KOPP, SETT MED 2 STK.

Sett med to kopper i steintøy, et must-have til ethvert spisebord. De unike organiske og ujevne formene og den håndglaserte finishen gjør hver del unik, noe som garantert kommer til å imponere gjestene dine. Koppene er laget av slitesterkt steintøy, og designet for å tåle slitasje fra daglig bruk. Koppene tåler oppvaskmaskin for enkel rengjøring og vedlikehold. Egner seg ikke for bruk i mikrobølgeovn eller ovn.

STRL: 9,5X9,5X8,2 CM ARTNR: V432019

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 169,4 NOK

NUVEM SERVERINGSBOLLE

Serveringsbolle i steintøy, et must-have til ethvert spisebord. De unike organiske og ujevne formene og den håndglaserte finishen gjør hvert eksemplar unikt, noe som garantert kommer til å imponere gjestene dine. Bollen er laget av slitesterkt steintøy, og designet for å tåle slitasje fra daglig bruk. Serveringsbollen tåler oppvaskmaskin for enkel rengjøring og vedlikehold. Egner seg ikke for bruk i mikrobølgeovn eller ovn.

STRL: 24X24X5,8 CM ARTNR: V267009

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 279,4 NOK

NUVEM SERVERINGSFAT

Serveringsfat i steintøy, et must-have til ethvert spisebord. De unike, organiske ujevne formene og den håndglaserte finishen gjør hvert eksemplar unik, noe som garantert kommer til å imponere gjestene dine. Serveringsfatet er laget av slitesterkt steintøy, og designet for å tåle slitasje fra daglig bruk. Serveringsfatet tåler oppvaskmaskin for enkel rengjøring og vedlikehold. Egner seg ikke for bruk i mikrobølgeovn eller ovn.

STRL: 33X24,5X3 CM ARTNR: V266009

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 299,2 NOK

177
KG
0.57
1.53 KG
1.55 KG

nomimono

178 AUTUMN/WINTER 2023

NOMIMONO SERVERINGSBOLLE

Herlig serveringsbolle i stentøy. Str. 31x5,5 cm. Emb. Gaveeske.

STRL: 31X31X5,5 CM ARTNR: 3661 SVART, 3551 BEIGE

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 449 NOK

NOMIMONO SERVERINGSBOLLE

Herlig serveringsskål i steingods med en høyere, håndlaget kant som er elegant ujevn. Perfekt til en deilig nudelsalat eller hvorfor ikke servere en pastarett? Tåler selvfølgelig oppvaskmaskin.

STRL: 30X30X9 CM ARTNR: 3694 SVART, 3564 BEIGE

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 499 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 179
180 AUTUMN/WINTER 2023 Utforsk hele serien på vinga.com

NOMIMONO SERVERINGSSETT

Fat i stentøy med tre små skåler. Ubegrensede anvendelsesområder - Tapas, dipp, snacks eller hvorfor ikke med hvert sitt varmelys? Fatet kan for eksempel også benyttes til annet småplukk eller salat. Str. fat: 35,5x14,2 skål: 8,5x4 cm. Emb. Gaveeske.

STRL: 35,5X14,2X3 CM ARTNR: 3669 SVART, 3559 BEIGE

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 349 NOK

NOMIMONO FROKOSTSKÅL

Et sett med to små skåler. Hvert produkt er håndlaget steintøy som har blitt glasert tre ganger for å få korrekt finish. Dette sikrer at hvert product er unikt, noe som er en del av Nomimonos sjarm.

STRL: 15,5X15,5X7,5 CM ARTNR: 3691 SVART, 3697 BEIGE

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 239 NOK

NOMIMONO ASJETTER 2 DELAR

Sett med to asjetter i steingods. Enkelt design. Tåler selvfølgelig oppvaskmaskin.

STRL: 17X17X1 CM ARTNR: 3686 SVART, 3576 BEIGE FORPK:

GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 259 NOK

NOMIMONO TALLERKENSETT

Sett med to stentøystallerkner i rettlinjet design. Kan naturligvis vaskes i oppvaskmaskin.

STRL: 26,5X26,5X1,5 CM ARTNR: 3663 SVART, 3553 BEIGE

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 329 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 181

asado

182

1.74 KG

ASADO GRYTEVOTT

Praktisk og stilig grytevott laget av bomullskanvas. Sjenerøst polstret for å beskytte hendene når du tar varme retter fra kjøkkenet til bordet. Du kan henge den stilige grytevotten opp på kjøkkenet med den hendige skinnløkken når den ikke er i bruk – klar til å gripes når du skal ta ut en glovarm varmrett! Egnet for høyre- og venstrehendte brukere.

STRL: 30X17,5 CM ARTNR: 4772 BRUN, 4721 GRØNN, 4723 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 121 NOK

5.07 KG

ASADO FORKLE

Robust forkle av steinvasket kanvas 500 gsm med detaljer av kunstskinn. Et forkle med lang livslengde som bare blir finere med tiden.

STRL: 70X90 CM ARTNR: 2159 BRUN, 2156 GRØNN, 2155 SVART

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 230 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 183
184

0.83 KG

ASADO FØRSTEHJELPSSETT

Førstehjelpssett i den populære Asado-serien. Den er pakket i en lerrets bag med glidelås, og her finner du alt du trenger for mindre ulykker, inkludert plaster, saks, bandasje med mer.

STRL: 16X12X2 CM ARTNR: 2190 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 140 NOK

0.99 KG

ASADO GRYTEKLUT

Slitesterk og stilig gryteklut, laget av steinvasket kanvasstoff av høy kvalitet. Grytekluten er designet med tanke på din komfort og sikkerhet. Det tykke kanvasmaterialet gir utmerket varmebeskyttelse, mens det myke fôret på innsiden sørger for komfortabelt grep.

STRL: 21,5X21,5X1,5 CM ARTNR: V261001 SVART, V261007 GRØNN, V261029 BRUN FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 79,2 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 185

Certified by control union CU1162221

3.04 KG

TOME GRS-RESIRKULERT KANVAS

Forkle laget av 87 % verifisert resirkulert materiale. Dette stilige forkleet er et praktisk kjøkkentilbehør med et fantastisk design. Forkleet har en lomme foran og en hempe for oppheng av redskaper eller kjøkkenhåndklær, slik at du har alt for hånden når du er midt i matlagingen. Forkleet har en myk og justerbar nakkestropp for økt komfort. Laget av GRS (Global Recycled Standard) sertifisert resirkulert materiale. GRS-sertifisering sikrer en fullt sertifisert forsyningskjede av resirkulerte materialer. Totalt resirkulert innhold er basert på total produktvekt. Dette produktet inneholder 87 % GRS sertifisert resirkulert kanvas.

STRL: 70X90 CM ARTNR: 2162 GRØNN, 2158 MARINEBLÅ, 2157 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 283 NOK

186 AUTUMN/WINTER 2023

TOME

187

4.31 KG

CASBAS FORKLE

Stilrent og klassisk forkle i tykk bomullskanvas (400 gsm) med diskrete detaljer i veganlær. Regulerbar spenne oppe, og en stor lomme foran. Et forkle med lang varighet som blir finere med tiden.

STRL: 90X70 CM ARTNR: 2178 SVART, 2179 TAUPE FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 230 NOK

188 AUTUMN/WINTER 2023

casbas

189

2.04 KG

CROMER VAFFEL KJØKKENHÅNDKLE, 2-PAKNING

Et sett med to kjøkkenhåndklær laget av 100 % bomull. Kjøkkenhåndklærne har et vaffeldesign som kombinerer flott utseende og kvalitet – perfekt for å vaske på kjøkkenet eller tørke hendene.

STRL: 60X45 CM ARTNR: 103220 GRÅ/HVIT, 103221 BEIGE/GRÅ, 103222 GRØNN/HVIT

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 139 NOK

CROMER

190 AUTUMN/WINTER 2023

1.15 KG

LIMA KJØKKENHÅNDKLE I LINBLANDING

Kjøkkenhåndkle i en linblanding, laget av 50 % lin og 50 % bomull. Fint, klassisk design som vil skape en nydelig detalj i kjøkkeninnredningen din. Linblandingsstoffet er steinvasket slik at kjøkkenhåndkleet får et rustikt utseende. Tilfør et snev av praktisk stil til hjemmet ditt!

STRL: 50X70 CM ARTNR: 103210 NATUR / SVART, 103211 NATUR / HVIT

FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 103 NOK

LIMA

AUTUMN/WINTER 2023 191

clare

CLARE KJØKKENHÅNDKLE I LINBLANDING

Gingham-kjøkkenhåndkle i en linblanding, laget av 30 % lin og 70 % bomull. Det klassiske, rutete designet gir et subtilt og sjarmerende rustikt utseende som passer sømløst inn i enhver kjøkkeninnredning. Tørk hendene med stil!

STRL: 70X50 CM ARTNR: 103201 BLÅ, 103202 GRØNN, 103203 GRÅ

FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 95 NOK

192 AUTUMN/WINTER 2023
1.1 KG

SOVANO

SOVANO KJØKKENHÅNDKLE

Kjøkkenhåndkle laget av 70 % sertifisert resirkulert bomull fra leverandørens bomullsavfall. Fibre som vanligvis betraktes som ubrukelige, vil med riktig produksjonsprosess oppnå de ønskede egenskapene.

STRL: 50X70 CM ARTNR: 21460 GRÅ 21400 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 50 NOK

SOVANO FORKLE

Forkle laget av 70 % sertifisert resirkulert bomull fra leverandørens bomullsavfall. Fibre som vanligvis betraktes som ubrukelige, vil med riktig produksjonsprosess oppnå de ønskede egenskapene. Dette forkleet er ekstra bredt for å gi maksimal beskyttelse. To store frontlommer og en løkke for oppheng av kjøkkenutstyr eller et kjøkkenhåndkle.

STRL: 95X70 CM ARTNR: 21560 GRÅ, 21500 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 202 NOK

AUTUMN/WINTER 2023 193
0.96 KG 2.36 KG

GRS RPET ACTIVE DRY HÅNDKLE – SMALL

Sportshåndkle laget av mikrofiber og delvis resirkulerte PET-flasker. Lett og kompakt. Den unike frottéstrukturen kan absorbere mer vann og tørker tre ganger raskere enn et tradisjonelt håndkle. Perfekt for utendørsaktiviteter, sport og reiser. Denne størrelsen passer utmerket for bruk i treningsstudioet. Laget av GRS-sertifiserte (Global Recycled Standard) og resirkulerte materialer. 50 % av håndkleet er laget av verifiserte resirkulerte materialer. GRS-sertifiseringen sikrer en fullstendig sertifisert forsyningskjede av de resirkulerte materialene. Det totale resirkulerte innholdet er basert på den totale produktvekten. Dette produktet inneholder 50% GRS sertifisert resirkulert PET.

STRL: 80X40 CM ARTNR: 60023 GRÅ, 60025 MARINEBLÅ, 60021 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 86 NOK

GRS RPET ACTIVE DRY HÅNDKLE – LARGE

Sportshåndkle laget av mikrofiber og delvis resirkulerte PET-flasker. Lett og kompakt. Den unike frottéstrukturen kan absorbere mer vann og tørker tre ganger raskere enn et tradisjonelt håndkle. Perfekt for utendørsaktiviteter, sport og reiser. Denne størrelsen passer utmerket for bruk i treningsstudioet. Laget av GRS-sertifiserte

(Global Recycled Standard) og resirkulerte materialer. 50 % av håndkleet er laget av verifiserte resirkulerte materialer. GRS-sertifiseringen sikrer en fullstendig sertifisert forsyningskjede av de resirkulerte materialene. Det totale resirkulerte innholdet er basert på den totale produktvekten. Dette produktet inneholder 50% GRS sertifisert resirkulert PET.

STRL: 140X70 CM ARTNR: 60024 GRÅ, 60026 MARINEBLÅ, 60022 SVART FORPK: POLYBAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 150 NOK

194 AUTUMN/WINTER 2023
0.8 KG Certified by control union CU1162221
2.18 KG Certified by control union CU1162221
AUTUMN/WINTER 2023 195

VICI GRILLPINNE TELESKOP

Grillpinnen egner seg perfekt til bruk over åpen ild. Grillpinnen kan legges sammen med teleskopaktig skaft. Gaffel med hull og håndtak i tre. Gaffelens hull er laget for at det som skal grilles skal sitte godt på pinnen, og på den måten minimere sjansen for at maten havner på grillen / i ilden. Praktisk lærsnor for oppheng. Lengde når dratt ut: ca. 70 cm.

STRL: COLLAPSED: 18 CM, FOLDED OUT: 70 CM

ARTNR: 3397 FORPK: CANVAS BAG

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 131 NOK

VICI VILDMARKSPANNE

Fin stekepanne i klassisk, svensk design. Perfekt for steking over åpen ild eller på grillen. Kommer pakket i polyesterpose med skulderrem i pen gaveeske. Str: 21,5x2,5 cm. Emb. Gaveeske.

STRL: 30 Ø ARTNR: 5510 FORPK: GAVEESKE

PRISEKSEMPEL VED 50 STK: 306 NOK

196
KG
0.95
4.98 KG
AUTUMN/WINTER 2023 197

Vi reserverer oss mot eventuelle tekstfeil, bildefeil, at vi er utsolgt for en vare eller forsinkelser fra leverandøren. Vi reserverer oss også mot eventuelle prisforandringer og henviser til vinga.com for aktuell pris. Alle priser i katalogen er eksklusive mva., trykk og lokale avgifter.

vinga.com

linkedin.com/vinga

@vingasweden

198

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook

Articles inside

SOVANO

2min
pages 193-198

asado

1min
pages 182-186

NUVEM

1min
pages 174-177

hattasan

2min
pages 168-173

KAISER

3min
pages 164-167

RETRO

1min
pages 162-163

GIGARO

1min
pages 158-161

ALCAMO

1min
pages 156-157

buscot

1min
pages 154-155

VEIA

1min
page 153

MONTE ENAMELED

3min
pages 145-150

MONTE NEU

1min
pages 140-144

montreux

1min
pages 136-139

princeton

1min
pages 134-135

PRIMLAND

1min
pages 132-133

birch

1min
pages 128-130

landro

1min
pages 126-127

harper

1min
pages 124-125

LOUIS

1min
pages 122-123

waltor

1min
pages 119-121

bilton

1min
pages 117-118

maine

1min
pages 112-114

saletto

1min
pages 110-111

OTIS

1min
pages 108-109

lean

1min
pages 102-107

Laget av 100% resirkulerte PET-flasker

1min
pages 99-101

balti

1min
pages 96-97

erie

1min
pages 92-95

SLOANE

1min
pages 90-91

Utforsk hele serien på vinga.com

1min
pages 86-87

sortino

1min
pages 84-85

hunton

2min
pages 77-83

BALTI MORE

6min
pages 57-76

“Tidløs klassiker laget av resirkulert materiale.”

2min
pages 52-56

BOSLER

2min
pages 45-51

bermond

2min
pages 39-43

printing methods

2min
pages 36-37

Trykkmodulen vår oppsummert av Oskar Dahlin, salgssjef hos Vinga

1min
page 35

Enkelt & personlig

1min
pages 32-34

Prestige

1min
pages 28-29

Low Impact

1min
pages 16-19

Sporbarhet og sertifiseringer

1min
pages 10-11

Bidra til det større bildet

1min
pages 8-9

Forbered deg til årstiden – og gjør den enda bedre

1min
pages 5-7
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.