Page 1

Descobriu el Pirineu de Catalunya Especial Escoles!

Una

PRIMAVERA ESTIU TARDOR

a l u aal Pirineu

HIVERN


Una

aaluPirlinaeu

PRIMAVERA ESTIU TARDOR HIVERN

Descobriu

el Pirineu de Catalunya

Especial Escoles!

Només les estacions del Grup FGC us ofereixen i garanteixen les millors experiències (150 km esquiables, activitats, tallers...) per apropar la vostra escola a la primavera, l’estiu, la tardor i l’hivern i descobrir el Pirineu de Catalunya. La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot Esquí i Port Ainé us asseguren estades úniques per als vostres alumnes! I sempre neu a punt! Teniu molts paquets, activitats i tallers per triar! Cada paquet comprèn diferents activitats segons les necessitats de la vostra escola, que mantenen sempre en comú el respecte pel medi ambient. Benvinguts a “Una aula al Pirineu”! Benvinguts al Grup FGC!


paquets hivern

www.turismefgc.cat

14 013-20FG TATS s2de C NOVEes rup G l on ci ta

A totes les

1

“Descobriu els secrets de la neu”

INCLOU · Taller sobre geografia, climatologia, flora, fauna i procés de producció de neu. · Explicació a càrrec del personal de les estacions d’esquí (1 h). · Parc Lúdic o Telecabina + 1 h de Tubbing. · Zona de pícnic inclosa en el preu. OPCIONAL · Dinar a peu de pistes (8 €/persona). · Demaneu-nos informació sobre altres activitats.

15 €/nen

2

“1 dia d’esquí”

INCLOU · Forfet. · Lloguer de material. · 2 h de classe amb professor. · Zona de pícnic inclosa en el preu. OPCIONAL · 1 h addicional de classe amb professor 4,50 €/alumne. · 1 hora de Tubbing 2 €/alumne. · Dinar a peu de pistes (8 €/alumne, mestres gratuït). · Demaneu-nos informació sobre altres activitats.

Des de 29,95 €/nen

Estades amb allotjament i règim de pensió completa amb dinar a pistes. D’1 a 5 dies.

3

“Gaudiu de la neu al màxim nivell”

INCLOU: · Forfet, material i 2 h de classe amb professor. ·Allotjament en règim de pensió completa amb dinar a pistes.

2 dies a partir de 95,20 €/nen (1 MP + 1 PC)


o i c a t s e Una cedir

www.lamolina.cat

dreu a la qual po 1

ac

en tren

Què oferim

Avui, a La Molina, hi podreu trobar tots els serveis d’una gran estació centenària en un entorn natural incomparable: la Cerdanya.

1

El medi ambient

La Molina vol anar més enllà en el seu compromís de respecte al medi ambient i, per aquest motiu, ha implantat un sistema de gestió mediambiental basat en la norma ISO 14001 des de 2003.

Les activitats escolars

Som una estació 100% familiar i sempre hem ofert moltes activitats per als més petits. El nostre personal està especialitzat i format.

paa quets

primaveerstiu tardor

4

“Un dia de primavera a La Molina”

Parc d’aventura als arbres + Tubbing + Taller de flora i fauna.

Per 19 €/nen

Parc d’aventura als arbres + Tubbing + Taller de flora i fauna + 1 nit d’allotjament.

Per 49 €/nen

Telecabina + Tubbing.

Per 11 €/nen


itats v i t c a imavera

pr

estiu tardor

Bikepark Karts infantils Lloguer BTT Nordic walking Parc d'aventura als arbres Parc de jocs inflables Patinets d'aigua Patinets de muntanya Piscina Ponis ... I molt més!

taller i fauna de flora

activithaivtesrn Els vostres alumnes gaudiran de neu i diversió assegurades! · 61 km de pistes · Snowpark: el superpipe més gran dels Pirineus · 9 escoles · 400 professors · Raquetes · Parc d’aventura als arbres · Supertirolina · Tubbing · Segways · Múixing · Descensos nocturns · Bolera ... Totes les formes de gaudir de la neu!

serveishivern · Allotjament a peu de pistes. · Escola d’esquí amb professors titulats. · Guies de muntanya i educadors experts. · Lloguer de material d’esquí. · Servei d’atenció mèdica 24 h. · Durant l’hivern podeu realitzar els tallers de la neu, i a la primavera i l’estiu, els d’interpretació de la natura.


a l u a a n U a

www.valldenuria.cat

r u t a n a n le en p dagogica i ludica.

una experiencia 1

1

pe

Què oferim

Des d’un paratge únic, en plena natura, on podeu gaudir de tranquil·litat i llibertat, l’escola Vall de Núria us presenta el programa d’activitats educatives que hi podeu realitzar durant la vostra estada, tot procurant mantenir i respectar l’entorn que ens envolta: l’aire, l’aigua, la terra, els recursos naturals, la flora i la fauna.

El medi ambient

La preservació, la conservació, la millora i el respecte pel medi ambient i el patrimoni, són els nostres principals valors. Vall de Núria ha adoptat voluntàriament un sistema de gestió mediambiental, basat en la norma ISO 14001, certificat per l’ICICT l’any 2001.

Les activitats escolars

Volem donar a conèixer d’una manera lúdica i participativa la nostra vall. Disposem d’un equip de professionals que ha preparat un seguit d’activitats interdisciplinàries, gràcies a les quals els alumnes podran aplicar de manera pràctica coneixements i habilitats.


paquets

primaveratiu tardor es

5 6 7

8

“Un dia de primavera/ tardor a Vall de Núria”

“Un dia d’esbarjo o bé un dia educatiu”

“Estades lúdiques i educatives”

“Treball de síntesi”

Cremallera + Telecabina + Exposicions + Auditori + Àrees temàtiques.

Des de 8,15 €/nen

INCLOU 1 dia a Vall de Núria + 1 activitat o 1 taller + Cremallera.

Des de 12 €/nen

2 dies / 1 nit d’hotel + Cremallera.

Des de 58,30 €/nen

El nostre equip pedagògic ha dissenyat el crèdit “Descobrir Vall de Núria”. És un crèdit obert que permet als professors i al centre escollir entre una oferta molt àmplia d’activitats, les quals es poden adaptar a les necessitats i els continguts que treballeu en cada àrea.

3 dies/2 nits des de: 97,80 €/nen


activitats

primavera tardor estiu Parc d'aventura elevat Tir amb arc Recerca d’animals i plantes El jardiner Ponis El taller dels indis Cavalls El CIM Barques i Canoes Minigolf Tubby Excursions per a cicle mitjà i superior Excursions per a ESO i Batxillerat Circuit d'orientació... I moltes més activitats!

s r e l l a t primavera or estiu tard

Astronomia, Descoberta de la natura, El medi ambient, El cremallera, Meteorologia, La neu, El cicle de l’aigua... Durada aprox. 2 h. Material didàctic: dossier per a l’alumne i el professor per a cada cicle específic. Mínim 20 alumnes. Dirigits per professors especialitzats de Vall de Núria.

7,20 €/nen

(inclou material i professor)


9

“Un dia d’hivern a Vall de Núria”

paquets hivern Cremallera + Telecabina + Exposicions + Auditori + Àrees temàtiques.

Des de 8,15 €/nen

activitats hivern · Trineus. · Parc de neu. · Construcció d’iglús. · Sortides amb raquetes. · Tir amb arc. · El CIM. · Tubby.

serveis rn hive · Allotjament a peu de pistes. · Escola d’esquí amb professors titulats. · Guies de muntanya i educadors experts. · Lloguer de material d’esquí. · Servei d’atenció mèdica 24 h. · Durant l’hivern podeu realitzar els tallers de la neu, el del cremallera i el d’astronomia.


www.vallter2000.cat

Proveu

la historia de la vall

Què oferim

La proximitat a grans nuclis de població fa de Vallter 2000 un destí preferit per a l'esquí d'un dia. Un dels avantatges de ser una estació familiar, és la tranquil·litat que es pot trobar entre setmana.

El medi ambient

A la vall de Camprodon, situada en un entorn privilegiat, al cor dels Pirineus, hi conviuen la natura, l’arquitectura, la història, la tradició i la cultura. La flora i fauna, considerada estatge alpí, n’és un altre dels atractius.

Les activitats escolars

La situació, tranquil·litat i el tipus d’estació fa que escoles d’arreu vinguin a passar uns dies a Vallter 2000. Els nens tenen un magnífic contacte amb la muntanya i al mateix temps practiquen l'esport d'hivern de manera sempre controlada i a la vista dels seus professors.


10

“Marmota

)

i P5 (preescolar P3, P4

paquehtisvern Per 19,50 €/nen

Pensat i dirigit per als més petits de l’escola. Per començar a gaudir de les sensacions de lliscar i jugar amb la neu. Grups de 10-12 nens per professor. D'11 a 13 h. INCLOU 2 h d’activitat · Lliscament al Parc Lúdic (Tubbys i Trineus) · Ascens amb cinta transportadora · Forfet Tubby/Trineu + Assegurança + Lloguer de Trineu amb casc.

11

“Parc Lúdic (Tubby + Pícnic)”

Per 12 €/nen

Per 29,50 €/nen

12 13

INCLOU 2 h d’activitat + Descens Parc Lúdic + Cinta transportadora + Forfet Tubby + Pícnic (entrepà, beguda i fruita). D'11 a 13 h.

“1 Dia d'Esquí a Vallter 2000”

“Setmana blanca” De 2 a 5 dies

INCLOU Forfet + Assegurança + Material d'esquí alpí (amb casc) + Classes 2 h.

OPCIONAL · Assegurança (3 €), dinar a pistes (8 €) i suplement snowboard (3 €).

Des de 110 €/nen

(2 dies/1 nit) INCLOU · Allotjament en règim de mitja pensió (hotel a escollir). · Dinar (menú) en el restaurant de l'estació. · Lloguer d'equip d'esquí alpí o snowboard (botes, esquís, bastons i casc). · 2 ó 3 hores diàries de classes d'esquí amb professors especialitzats. · Accessos il·limitats a remuntadors en funcionament. · Assegurança d'accident d'esquí.

activithaivtersn · Descensos assequibles per a tots els esquiadors: debutants, experimentats o avançats. · Ideal per a famílies. · Zona per a debutants, amb una cinta transportadora i 2 telesquís. · Parc Lúdic, per divertir-se, grans i petits, amb 2 zones de descens, 1 per a Trineus i 1 per a Tubbys.


www.skipallars.cat

s o v u e t s o c A

al ppalenllaamerntslai sneanttuiura Què oferim

Trobareu estacions d’esquí integrades amb la natura, el Parc Nacional d'Aigüestortes, l’Estany de Sant Maurici i el Parc Natural de l’Alt Pirineu.

El medi ambient

Totes les nostres instal·lacions estan plenament integrades i són respectuoses amb el medi.

Les activitats escolars

Des de fa més de 40 anys, som pioners en activitats escolars. Des del Bateig de Neu fins a les activitats d’esports d’aventura. El nostre personal està especialitzat i format.


paquets

primaveratardor estiu

14

“Un dia de primavera/ tardor al Pallars”

15

“Un dia d’esbarjo o bé un dia educatiu”

16

“Estades lúdiques i educatives”

INCLOU Activitat + Material + Visita guiada a les instal·lacions.

15 €/nen

1 dia al Pallars + 1 activitat o 1 taller.

Des de 14 €/nen

Des de 2 dies /1 nit.

Des de 55 €/nen


activitats

primaveersatiu tardor · Forfet Parc Lúdic i Activitats.

(2 h) (14 €/nen)

(Tubbing + cars a pedals + aventura als arbres, llits elàstics, monopatins tot terreny). · Parc Multiaventura.

(2 h) (16 €/nen)

(Pont Tibetà, Rocòdrom Tirolina i Tir amb Arc). · Circuit de quads. · Descens de ràfting. · Descens de barrancs. · Excursió al Parc Nacional amb guia.

tparllimearvsera

estiu tardor

Descoberta de la natura, El medi ambient, La neu, El cicle de l’aigua i les centrals hidroelèctriques. Durada: 2 h. Material didàctic: dossier per a l’alumne i el professor per a cada cicle específic. Nombre d’alumnes: mínim 20. Professor: aquestes activitats estaran dirigides per professors especialitzats.

Preu: 8 €/nen (inclou material i professor)


paquets hivern Activitat + Material + Visita guiada a les instal·lacions.

17

“Un dia d’hivern al Pallars”

Des de 15 €/nen

activitats hivern · Forfet Parc Lúdic.

(2 h, 12 €/nen)

(Tubbing + Trineus + Parc d’Aventura). · Trineus de neu. · Construcció d’iglús. · Sortides amb raquetes. · Tubby.

serveisrn hive · Allotjament a peu de pistes. · Escola d’esquí amb professors titulats. · Guies de muntanya i educadors experts. · Lloguer de material d’esquí. · Servei d’atenció mèdica 24 h. · Durant l’hivern podeu realitzar els tallers de la neu, i a la primavera i l’estiu, els d’interpretació de la natura.


Informació i reserves:

932 041 041 www.turismefgc.cat reserves@turismefgc.cat Seguiu-nos també a:

C-13

Llavorsí

Rialp Sort

Molló

Setcases Camprodon

N-260

Alp

N-260

Tremp Àger

C-1412

C-12

Artesa de Segre

C-13 C-14

Balaguer

Agramunt

L-303 N-2

Cervera

culars

Cremallera i funi de Montserrat

Igualada

N-2

COMARRIBAR-HI

FGC Aula al Pirineu 2013 2014  

Descobriu el Pirineu de Catalunya. Especial Escoles!

FGC Aula al Pirineu 2013 2014  

Descobriu el Pirineu de Catalunya. Especial Escoles!

Advertisement