VikingBad Baderom 2022/01

Page 1

ALT TIL DITT

BADEROM

HELHETLIGE BADEROMSPAKKER I DIN STIL 2022/01


2

VIKINGBAD.NO


Kjære leser, VikingBad er en stolt norsk totalleverandør av synlige baderomsprodukter som leverer alt av synlig VVS-produkter til ditt baderom. Vi tegner, konstruerer, designer og utvikler innovative og funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design, til en forbrukervennlig pris. Flere av våre produkter har patenterte løsninger. VikingBad er den første og eneste leverandøren til fagbransjen som kan levere helhetlige baderomspakker hvor du får alle produkter, også fliser og baderomstilbehør, til baderommet i den stilen du ønsker. Det å bygge nytt eller pusse opp et bad skal være en enkel, trygg og positiv prosess for deg som kunde. Både når det gjelder å finne og velge ditt drømmebad, samt bestilling og levering til hele baderommet. Gjennom vårt helhetlige konsept og vår digitale kundereise, vil du raskt kunne bli inspirert, velge ønsket stil og finne akkurat den beste totalløsningen for ditt baderom. Du vil da i samme øyeblikk også få en totalpris på alle produkter, inkludert fliser og det hele til ditt baderom. Våre dyktige fagmenn vil være tilgjengelig for befaring og/eller tegnetime, når det er ønskelig å gå nærmere igjennom løsningen(e) som du er blitt inspirert av. Det fagmessige arbeidet kommer i tillegg og avtales direkte med din rørlegger, gjerne med lokal forankring. Ved å kjøpe produkter eller hele baderomspakker fra VikingBad, får du ekstra trygghet ved at du gjør selve kjøpet hos en av mange dyktige rørleggerbedrifter, som vi har et godt og nært samarbeid med. Med våre helhetlige løsninger og leveranser vil vi effektivisere fagmannens hverdag. Din lokale rørlegger vil selvsagt gi deg faglige gode råd og tips, slik at du enkelt kan få et funksjonelt og innbydende bad som du har glede av i mange år. En annen fordel med at du gjør handelen direkte hos din lokale rørlegger, er at det blir stilt solide krav til oss som leverandør og produktene som skal installeres. Disse kravene er ofte mer enn det norsk lov og forskrifter krever når det gjelder kvalitet og energieffektive produkter. Monteringsvennligheten sørger dessuten for at vi sammen med fagmannen kan gi deg et ferdig levert og installert produkt eller et komplett baderom til en forbrukervennlig og riktig pris. Fra vår side som norsk leverandør, legger vi ned betydelige ressurser i kvalitetskontroll og utvikling. Vårt hovedlager og delelager ligger i Grimstad på Sørlandet, hvor vi har en stor mengde komponenter tilgjengelig til enhver tid. I tillegg til vårt kunde- og servicesenter med stor produktkunnskap, har vi også et eget sertifisert serviceteam som er landsdekkende, og som sikrer alle våre kunder en rask og trygg service. Jeg håper at du vil finne våre produkter og helhetlige baderomspakker interessante og at VikingBad kan være med på å skape ditt drømmebad! Ta gjerne turen innom vår hjemmeside, vikingbad.no for mer inspirasjon og informasjon. Det skal være lekende lett å få seg nytt bad. Lykke til med å gjøre ditt drømmebad til virkelighet!

Daglig leder VikingBad AS

Stein Viggo Karlsen

3


INNHOLD 10 NYHET - STAVFRONT

16 40 42

50

Layout og design: Camilla Langaas Tveråmo - camilla@vikingbad.no Bildeproduksjon: Linda Sagplass - linda@vikingbad.no Trykk: Ålgård Offset AS 2022 © VikingBad AS

4

VIKINGBAD.NO

Møbel

54

MIE serien

64

Servanter

70

Benkeplater + pop-up

72

Servantbatteri

80

Speil

84

Tilbehør møbel Toalett Modeller og pakkeløsninger

100

Dusjløsninger

106

Våre modeller

115

Dusjbatteri

116

Sluk

118

Dusjkabinett

124

Markedsansvarlig: Per Torjussen - per@vikingbad.no

TREND-kolleksjon

ELI serien

98

REDAKSJONEN

Fliser

52

90

72 SERVANTBATTERI

Våre flotte stiler

Steamdusj, terapi- & massasjekar

128

Steamdusj

130

Terapi- og massasjekar

134 146

148

Mange valg innen flis

Badekar Baderkarsbatteri Produkt & NRF oversikt

8 TENDFLISER


Se det, [se:de]

Interj. En veldig vanlig hilsen på sørlandet og er synonymt med “hei”, “morn”, “god dag”. Det er dette man typisk svarer når noen hilser på deg og sier “Javel”.

VikingBad holder til i sørlandsbyen Grimstad og er en stolt norsk totalleverandør av baderomsprodukter og utendørs massasjebad. Med et landsdekkende serviceapparat og komplett delelager tilbyr vi rask levering og god oppfølging.

134 BADEKAR

54 MIE MØBEL

Hvilken stil er du ? Å pusse opp badet kan være en krevende prosess. Med VikingBad sine nye helhetlige baderomspakker har vi bidratt til å gjøre denne prosessen betydelig enklere for deg ved å tilby flere komplette stiler. Våre stiler er satt sammen av trendeksperter og interiørarkitekter som kjenner godt til hvordan vi i Norge ønsker at våre baderom skal være.

100 DUSJLØSNINGER

Vi er trygge på at de fleste kan identifisere seg med en eller flere av stilene vi har lansert og setter pris på å få levert komplette baderomspakker med alt av synlig VVS, fliser og tilbehør fra en og samme leverandør. 5


drømmebad Pernille sitt

Et eksklusivt, moderne og elegant rom med gull, gull og atter mer gull.

Med VikingBad sitt tegneprogram kan du enkelt tegne opp ditt drømmebad og velge de produktene du ønsker fra vårt sortiment. Her kan du leke med fargevalg, designe og tilpasse produkter slik at du kan lage ditt personlige og unike baderom.

6

VIKINGBAD.NO

|

Er gulldetaljer kombinert med sort møbel det viktigste for deg kan du enkelt få dette visualisert i tegneprogrammet, og deretter få se en skisse av ditt fremtidige drømmebad. Ble det ikke lekkert!?

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


ASK høy servantbatteri 4 485,-

LUNA rund knagg 385,-

HUKA håndtak 180,-

Toalettbørste 819,-

FRØYA rainshower 11 250,-

TECE square betjeningsplate 4 428,LUNA rund toallettrullholder 519,-

Gjør som Pernille og design ditt drømmebad nå!

VIKINGBAD.NO/TEGNEPROGRAM 7


Trender

Fliser - gulv: MIELE 20x120cm | vegg brystning: OLIVA 20x20 cm

Fliser - gulv og vegg: QUARTZO 59,5x59,5 cm | dekor: AZZURRO 20x60 cm

8

VIKINGBAD.NO | VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet.


Våre trendfliser

Fliser - gulv: MIELE 20x120 cm | vegg: HVIT LUX 30x60 cm

Valg av baderom og stil gjøres både med fokus på trender, kvalitet og behov. Vi ser at mange ønsker å skape det lille ekstra på baderommet og ønsker å leke med moderne og trendy fliser på veggene. VikingBad lanserer derfor nå en egen kolleksjon med trendfliser som gir våre kunder anledning til å få den ekstra prikken over i-en når de designer sitt eget drømmebad. Vi ser på badet som et velværerom som i tillegg til å være praktisk, funksjonelt, hyggelig og godt rom å tilbringe tid i - også er en forlengelse av egen identitet. Fliser - gulv: MIELE 20x120 cm | vegg: AMARANTO 20x60 cm

9


Nyhet! Et trendy baderom med tidsriktige detaljer som stavfront, fiskebensmønster og varme gulldetaljer som gir et lunt preg.

| MIE 180 møbel (2x90 skrog), LEA glasservant, VENI servantbatteri, UNA speil | EMIL dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | | HOLVIGA badekar, TENGE badekarbatteri + FELIX hånddusj | LUNA RETT håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | | fliser på vegg og gulv: ARDESIA 59,5x59,5 cm | fliser i dusjsonen: KYUSHI VERDE MATT 5x25cm | 10

VIKINGBAD.NO


en kul stilmiks

Vi har lansert seks komplette stilpakker til baderommet satt sammen av trendeksperter og interiørarkitekter. Dette har vært en ubetinget suksess og svært mange har allerede ferdigstilt sine nye bad med våre komplette pakker. Samtidig er vi ydmyke for at våre kunder har egne ønsker og vil kombinere variasjoner av vår komplette baderomspakker. På de neste sidene ser vi ulike løsninger som noen av våre kunder har valgt til sine bad. HIMLA LEKKERT

de små detaljene FLIS I FISKEBEN I DUSJSONEN SETTER PRIKKEN OVER I’EN 11


Vi valgte klassisk bad Torunn og Pierre hadde gått med planer om oppussing en stund, og det nye badet ble akkurat slik de hadde sett det for seg. Lille Milla (3) koser seg gjerne i timevis med skumbad og badebomber i familiens nye badekar.

SORT, HVITT & TIDLØST

Vi hadde begynt å kikke i kataloger og på Instagram, men det var på en boligmesse jeg ble solgt, forteller Torunn Myhre Pedersen

Torunn og Pierre gjorde noen personlige tilpasninger, som det store badekaret Dybe, for eksempel. Det runde speilet, Oda, har integrert LED-lys og kan skifte farge ved hjelp av touchkontroll, fra klart, hvitt som er praktisk til sminke og barbering, og dimmes til gyllent eller dempet blått når man er i stemning for den gode «spa-følelsen»

12

VIKINGBAD.NO


Set t i VG

Vi visste til minste detalj hva vi trengte, og alt ble bestilt samtidig. Da rivingen av det gamle badet startet, reiste vi på ferie til min hjemplass i Lofoten, trygge på at det nye badet skulle bli akkurat som bestilt, sier Torunn.

13


Vi er hekta på

Et lunt og varmt baderom med mørke armaturer mot møbel og gulv i trestruktur innbyr til ro og trivsel i baderommet.

| MIE 160 møbel (2x70 skrog + MIE hylle) , TUVA servant, EMBLA servantbatteri, ODA speil | LUNA RETT håndknagg, VikingBad håndkle | | fliser på gulv: MIELE 20x120 cm, fliser på vegg: HVIT LUX 30x60cm | 14

VIKINGBAD.NO


Eik, sort og hvit t

RORE badekar | TENGE + FELIX badekarsbatteri

MIE Møbel | TUVA servant | EMBLA servantbatteri

Den gjennomførte stilen med sorte armaturer kombinert med trestruktur på både møbel og gulv, gir dette badet et tøft og nordisk uttrykk. Vi er opptatt av å tilby funksjonelle kvalitetsprodukter med flott design til forbruker-vennlige priser. Det er sluttsummen på leveransen som teller, og vi skal sørge for at den alltid er prisgunstig for alle når man velger VikingBad. EMIL dusjløsning sort matt | FRØYA rainshower sort matt

15


Hvilken stil er du? Hvit

Lys grå

Mørk grå

Krom

16

VIKINGBAD.NO

Lys eik

Sort eik

Sort matt

Gull

Betong

Sort marmor

Lys marmor


URBAN - Betong, sort og hvitt NORDISK - Trestruktur, krom og hvitt KLASSISK - Marmor, sort og hvitt HARMONI - Hvitt, beige og krom ELEGANT - Gull, sort og hvitt RETRO - Mønster, grått og hvitt

Bla om å finn din stil 17


URBAN

Se komplett NRF og produktliste på s. 150

URBAN inneholder: | MIE 120 møbel, LEA servant, EMBLA servantbatteri, ODA speil, | EMIL dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk, | AIDA toalett, TECE sisterne, | | DYBE RETT badekar, KUBE badekarbatteri, | SAGA håndklestang og knagg, VikingBad håndkle, | SAGA toalettrullholder og toalettbørste, | | Fliser på vegg og gulv: CEMENTO 59,5x59,5 cm, fliser i dusjsonen: CEMENTO 5x5 cm |

18

VIKINGBAD.NO


Betong, sort & hvit t De dempede, varme gråtonene gir et lunt og behagelig baderom som inviterer til ro og trivsel.

Pris inkluderer alt i bildet til venstre

TOTALPRIS 10,4 m²

149 952,eks. montering

19


URBAN

1 000

8,6 m 2

2 200

3 200

1 000

2 000

Se komplett NRF og produktliste på s. 150

| MIE 90 møbel, MIE høyskap, EBBA servant, FRYD servantbatteri, UNA speil | LIAM dusløsning + FRØYA rainshower, sluk | | AIDA toalett + TECE sisterne | LUNA RUND håndklestang/knagg + VikingBad håndkle | LUNA RUND toalettrullholder + toalettbørste | | fliser på vegg og gulv: CEMENTO 59,5x59,5 cm | fliser i dusjsonen: CEMENTO 5x5 cm |

2 200

2 000

Pris inkluderer alt i bildet over

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m²

102 963,eks. montering

20

VIKINGBAD.NO

E: 1/50


NORDISK

1 000

8,6 m 2

2 200

3 200

1 000

2 000

Se komplett NRF og produktliste på s. 151

| MIE 90 møbel, MIE 3S høyskap, ADA THIN servant, FRYD servantbatteri, IDA speil | LIAM dusløsning + FRØYA rainshower, sluk | | AIDA toalett + TECE sisterne | LUNA RUND håndklestang/knagg + VikingBad håndkle | LUNA RUND toalettrullholder + toalettbørste | | fliser på vegg: HVIT MATT 30x60 cm | fliser på gulv + dusjsonen: CEMENTO 59,5x59,5 cm / 5x5 cm |

2 200

2 000

Pris inkluderer alt i bildet over

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m²

90 969,eks. montering

21

E: 1/50


NORDISK

Se komplett NRF og produktliste på s. 151

NORDISK inneholder: | MIE 120 møbel, TUVA servant, ASK servantbatteri, IDA speil | LIAM dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | AIDA toalett, TECE sisterne | | BIE badekar, TENGE badekarbatteri + FELIX hånddusj | LUNA håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | LUNA toalettrullholder, toalettbørste | | fliser på vegg: HVIT MATT 30x60 cm | fliser på gulv: CEMENTO 59,5x59,5 cm | fliser i dusjsonen: CEMENTO 5x5 cm |

22

VIKINGBAD.NO


Trestruktur, krom & hvit t Naturmaterialer kombinert med lyse og delikate fliser er som balsam for sjelen. Superpopulært!

Pris inkluderer alt i bildet til venstre

TOTALPRIS 10,4 m²

122 934,eks. montering

23


KLASSISK

Se komplett NRF og produktliste på s. 152

KLASSISK inneholder: | MIE 120 møbel, LEA servant, ASK servantbatteri, UNA speil | LIAM dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | AIDA toalett, TECE sisterne | | RORE badekar, TENGE badekarbatteri + FELIX hånddusj | LUNA håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | LUNA toalettrullholder, toalettbørste | | fliser på vegg og gulv: CALACATTA 60x60 cm | fliser i dusjsonen: CALACATTA 5x5 cm |

24

VIKINGBAD.NO


Marmor, sort & hvit t Med rene linjer, sorte detaljer og en tidløs marmorlook, får du et lekkert og moderne bad.

Pris inkluderer alt i bildet til venstre

TOTALPRIS 10,4 m²

150 802,eks. montering

25


KLASSISK

1 000

8,6 m 2

2 200

3 200

1 000

2 000

Se komplett NRF og produktliste på s. 152

| MIE 90 møbel, MIE 3S høyskap, EBBA servant, FRYD servantbatteri, ODA speil | LIAM dusløsning + FRØYA rainshower, sluk | | AIDA toalett + TECE sisterne | SAGA håndklestang/knagg + VikingBad håndkle | SAGA toalettrullholder + toalettbørste | | fliser på vegg og gulv: CALACATTA 60x60 cm | fliser i dusjsonen: CALACATTA 5x5 cm |

2 200

2 000

Pris inkluderer alt i bildet over

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m²

108 467,eks. montering

26

VIKINGBAD.NO

E: 1/50


HARMONI

1 000

8,6 m 2

2 200

3 200

1 000

2 000

Se komplett NRF og produktliste på s. 153

| MIE 90 møbel, MIE høyskap, TUVA servant, FRYD servantbatteri, ODA speil | LIAM dusløsning + FRØYA rainshower, sluk | | AIDA toalett + TECE sisterne | LUNA RUND håndklestang/knagg + VikingBad håndkle | LUNA RUND toalettrullholder + toalettbørste | | fliser på vegg og gulv: SABBIA 59,5x59,5 cm | fliser i dusjsonen: SABBIA 5x5 cm |

2 200

2 000

Pris inkluderer alt i bildet over

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m²

91 874,eks. montering

27

E: 1/50


HARMONI

Se komplett NRF og produktliste på s. 153

HARMONI inneholder: | MIE 120 møbel, ADA servant, FRYD servantbatteri, ODA speil | EMIL dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | CIBA toalett, TECE sisterne | | HOLVIGA badekar, TENGE badekarbatteri + FELIX hånddusj | LUNA håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | LUNA toalettrullholder, toalettbørste | | fliser på vegg og gulv: SABBIA 59,5x59,5 cm | fliser i dusjsonen: SABBIA 5x5 cm |

28

VIKINGBAD.NO


Hvit t, beige & krom Perfekt for deg som liker det lyse, rene og luftige – som aldri går av på moten!

Pris inkluderer alt i bildet til venstre

TOTALPRIS 10,4 m²

143 448,eks. montering

29


ELEGANT

Se komplett NRF og produktliste på s. 154

ELEGANT inneholder: | MIE 120 møbel, ALMA servant, FRYD servantbatteri, UNA speil | EMIL dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | AIDA toalett, TECE sisterne | | DYBE badekar, KUBE badekarbatteri | LUNA håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | LUNA toalettrullholder, toalettbørste | | fliser på vegg: HVIT MATT 30x60 cm | fliser på gulv: ARDESIA 59,5x59,5 cm | fliser i dusjsonen: ARDESIA 5x5 cm |

30

VIKINGBAD.NO


Gull, sort & hvit t Eksklusivt, delikat og ekstraordinært. For deg som elsker det tidløst; toppet med «WOW!»

Pris inkluderer alt i bildet til venstre

TOTALPRIS 10,4 m²

153 965,eks. montering

31


ELEGANT

1 000

8,6 m 2

2 200

3 200

1 000

2 000

Se komplett NRF og produktliste på s. 154

| MIE 90 møbel, MIE 3S høyskap, MINA servant, VENI servantbatteri, UNA speil | LIAM dusløsning + FRØYA rainshower , sluk | | AIDA toalett + TECE sisterne | LUNA RETT håndklestang/knagg + VikingBad håndkle | LUNA RETT toalettrullholder + toalettbørste | | fliser på vegg: HVIT LUX 30x60 cm | fliser på gulv + dusjsonen: ARDESIA 59,5x59,5 cm / 5x5 cm |

2 200

2 000

Pris inkluderer alt i bildet over

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m²

100 203,eks. montering

32

VIKINGBAD.NO

E: 1/50


RETRO

1 000

8,6 m 2

2 200

3 200

1 000

2 000

Se komplett NRF og produktliste på s. 155

| MIE 90 møbel, MIE høyskap, LEA servant, ASK servantbatteri, UNA speil | LIAM dusløsning + FRØYA rainshower, sluk | | AIDA Toalett + TECE sisterne | LUNA RUND håndklestang/knagg + VikingBad håndkle | LUNA RUND toalettrullholder + toalettbørste | | fliser på vegg: BIANCO LUCIDO 10x20 cm | fliser på gulv + dusjsonen: MARMETTA GRÅ 20x20 cm cm |

2 200

2 000

Pris inkluderer alt i bildet over

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m²

86 733,eks. montering

33

E: 1/50


RETRO

Se komplett NRF og produktliste på s. 155

RETRO inneholder: | MIE 120 møbel, INA servant, VENI servantbatteri, ODA speil | LIAM dusløsning, FRØYA dusjbatteri, sluk | AIDA toalett, TECE sisterne | | TORAS badekar, RUNDE badekarbatteri | LUNA håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | LUNA toalettrullholder, toalettbørste | | fliser på vegg: BIANCO LUCIDO 10x20 cm | fliser på gulv: MARMETTA GRÅ 20x20 cm |

34

VIKINGBAD.NO


Mønster, gråt t & hvit t Trendy og råflotte subway-fliser til en nydelig sydhavsinspirert gulvflis. En uslåelig, tøff kombinasjon!

Pris inkluderer alt i bildet til venstre

TOTALPRIS 10,4 m²

114 935,eks. montering

35


SPABADET Det lille ekstra

Se komplett NRF og produktliste på s. 189

SPABADET inneholder: | MIE 140 møbel, INA servant, EMBLA servantbatteri, ODA speil | TOKYO steamdusj | CIBA toalett, TECE sisterne | | VIGEN terapikar | LUNA håndklestang/knagg, VikingBad håndkle | LUNA toalettrullholder, toalettbørste | | fliser på vegg og gulv: SABBIA 59,5x59,5 cm, fliser på fondvegg: SABBIA mosaikk 5x5 cm |

36

VIKINGBAD.NO


Hvit t, beige & krom Massasje og steam gjør kroppen avslappet og reduserer stress - En investering i egen helse.

Pris inkluderer alt i bildet til venstre

TOTALPRIS 8,6 m²

207 267,eks. montering

37


BACK TO BASIC

1 000

8,6 m 2

2 200

3 200

1 000

2 000

Se komplett NRF og produktliste på s. 156

| Et komplett og funksjonelt baderom til en budsjettvennlig pris. Se produktoversikt på neste side.

2 200

2 000

Pris inkluderer alt i bildet over

4,4 m 2

TOTALPRIS 4,4 m²

budsjet tvennlig 36 414,-

eks. montering

38

VIKINGBAD.NO

E: 1/50


ELI 60 servantskap » Dybde 46 cm - hvit matt » Utsparing til vannlås. » Skuffene har dempefunksjon

ADA 60 thin servant » 1,8 cm » Hvit porselen

EIRA servantbatteri » Krom » Kaldstart (miljøvennlig)

3 335,-

2 475,-

899,-

MATS 90x90 cm dusjdører » Dusjdører i 6 mm herdet glass » Rett eller leddet dører » Nanotech-behandlet

FRIDA dusjsett sølv » 150 cm slange med håndusj og dusjstang » Justerbart toppfeste

DIS dusjbatteri » Termostatstyrt » Skoldesperre

699,-

1 399,-

VITO toalett » m/ slim soft close sete + TECE sisterne u/ sealingbag + TECE base hvit trykknapp

Annet tilbehør » Håndklær (pakke m/2 stk) 50x100 cm - 258,» Toalettbørste krom

LUNA RUND » Håndklestang - 60 cm + Håndkleknagg x2 + Toalettrullholder

5 750,-

4 748,-

619,-

1 958,-

PIA 60 standardspeil

1 050,-

SOL LED-lampe

669,-

Jafo slukrist + Purus K-sluk » En firkantet klassisk rist » Rustfritt stål » 200 x 200 mm

1 105,- (inkl.bunn)

FLISER » Vegg: MATE BLANCO 25x40 cm - 359,- pr.m2 » Gulv: EPOQUE LYS GRÅ 20x20 cm - 499,- pr.m2

39


FLISER

Italiensk kvalitet » Moderne design » Høy ripe- og slitestyrke » Rettskårne kanter

Eget håndplukket design fra Italia som er tilpasset tidens mest aktuelle stilarter. Vi gjør det lekende lett for deg å pusse opp badet ditt med delikate fliser av ypperste kvalitet og inkluderer mosaikk som f.eks kan kombineres i dusjen, eller ved å kle inn badekaret. Om din smak er ultramoderne, tradisjonell eller eksklusiv kan vi hjelpe deg å finne en kombinasjon som gir deg ditt nye drømmebad.

40

VIKINGBAD.NO


2

HELHETLIG STIL 1

3

4

1: CEMENTO + PETROLIO 2: AVORIO + AMARANTO 3: Urban stil med CEMENTO flis 4: Retro stil med MARMETTA FLORA GRÅ gulvflis

41


FLISER

Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

Dekor: SOUL AMARANTO 20x60 cm

42

Pris pr.m2 699,-

Vegg: SOUL AVORIO 20x60 cm

Pris pr.m2 699,-

Gulv: MIELE 20x120 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 799,1 799,-

VIKINGBAD.NO | VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet.


Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

Dekor: OLIVA MATT 20x20 cm

Pris pr.m2 599,-

Vegg: BREEZE AVORIO 20x60 cm

Pris pr.m2 599,-

Gulv: MIELE 20x120 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 799,1 799,43


FLISER

Dekor: BREEZE AZZURRO 20x60 cm

Pris pr.m2 599,-

Gulv og vegg: CALACATTA Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

60x60 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 799,1 799,-

Dekor: KYUSHI VERDE MATT/LUX 5x25 cm

Pris pr.m2 1 490,-

Gulv og vegg: ARDESIA Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

44

VIKINGBAD.NO | VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet.

59,5x59,5 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 699,1 799,-


Dekor: SOUL BLU PETROLIO 20x60 cm

Pris pr.m2 699,-

Dekor: SOUL DECO PETROLIO 20x60 cm

Pris pr.m2 699,-

Gulv og vegg: CEMENTO Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

59,5x59,5 cm

Pris pr.m2 699,-

Dekor: SOUL BLU PETROLIO 20x60 cm

Pris pr.m2 699,-

Gulv og vegg: CEMENTO Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

59,5x59,5 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 699,1 799,45


FLISER

Gulv og vegg: ST LAURENT 60x60 cm

Pris pr.m2 799,-

Dekor: BREEZE ARANCIO 20x60 cm

Pris pr.m2 599,-

Dekor: MARMETTE TORTORA 20x60 cm

Pris pr.m2 799,-

Vegg: BREEZE AVORIO Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

46

VIKINGBAD.NO

|

VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet.

20x60 cm

Pris pr.m2 599,-


Gulv og vegg: QUARZO 59,5x59,5 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 699,1 799,-

Dekor: SOUL AMARANTO 20x60 cm

Pris pr.m2 699,-

Dekor: SOUL DECO AMARANTO 20x60 cm

Pris pr.m2 699,-

Vegg: SOUL AVORIO Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

20x60 cm

Pris pr.m2 699,47


FLISER

Flisene i våre stilarter NORDISK

ELEGANT

RETRO

Vegg: HVIT MATT

Vegg: HVIT LUX

Vegg: BIANCO LUCIDO

30x60 cm

Pris pr.m2 599,-

Gulv: CEMENTO 59,5x59,5 cm 5x5 cm

30x60 cm

Pris pr.m2 599,-

Se NORDISK-BADET på side. 21-13

59,5x59,5 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 699,1 799,-

20x20 cm

Se ELEGANT-BADET på side. 30-32

Hvis du velger flisen MARMETTA GRÅ er det viktig å huske på hvilken vei man legger flisene slik at det blir et gjentagende mønster. Sett sammen 4 stk flis for å danne ett mønster og gjenta dette.

48

VIKINGBAD.NO

|

Pris pr.m2 599,-

Gulv: MARMETTA GRÅ

Gulv: ARDESIA Pris pr.m2 699,1 799,-

10x20 cm

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris pr.m2 699,-

Se RETRO-BADET på side. 33-36


URBAN

KLASSISK

HARMONI

Gulv og vegg: CEMENTO

Gulv og vegg: CALACATTA

Gulv og vegg: SABBIA

59,5x59,5 cm 5x5 cm

Pris pr.m2 699,1 799,-

60x60 cm 5x5 cm

Se URBAN-BADET på side. 18-20

Pris pr.m2 799,1 799,-

59,5x59,5 cm 5x5 cm

Se KLASSISK-BADET på side. 24-26

Pris pr.m2 699,1 749,-

Se HARMONI-BADET på side. 27-29

Budsjet tvennlig BACK TO BASIC

Gulv: EPOQUE MØRK GRÅ 20x20 cm

Pris pr.m2 499,-

Gulv: EPOQUE LYS GRÅ 20x20 cm

Pris pr.m2 499,-

Vegg: BRILLO BLANCO (blank) 25x40 cm

Pris pr.m2 359,-

Vegg: MATE BLANCO (matt) 25x40 cm

Pris pr.m2 359,49


ELI MØBEL

MIE MØBEL

Enkelt og tidløst

Et t møbel, mange valg

» Vårt rimeligste møbel » Leveres ferdig sammensatt » Skuffer med demping » Elegant fingergrep » Klargjort til stikk i skuff

» Mange fargevalg » Mange frontvalg » Skuffer med demping » Smart klikksystem som gjør det enkelt å bytte farge på ditt møbel (Patent application pending) » Full uttrekk for ekstra romslige skuffer » Klargjort til stikk i skuff og LED-lys » Kan komineres med MIE hylle med glassplater » Bygg din løsning så lang du ønsker med flere skrog

Farger: » Leveres i hvit matt utførelse

Farger: » Mix & match mellom flere farger og fronter

50

VIKINGBAD.NO


2

OPPFYLL DINE ØNSKER! 1

3

4

1: MIE 180 (2x90 cm) valnøtt m/ stav front 2: MIE 100 mørk eik m/ ramme front 3: ELI 60 møbel 4: ELI 120 møbel m/ELI sideskap

51


ELI MØBEL

SERVANTSKAP & SIDESKAP

ELI 50 SLIM

ELI 60

Dybde 39cm Kun servantskap:

2 885,-

ELI 90

Dybde 46 cm Kun servantskap: 3

ELI 80

335,-

ELI 100

Dybde 46 cm Kun servantskap: 4

285,-

Dybde 46 cm Kun servantskap: 4

Dybde 46 cm Kun servantskap: 4

045,-

ELI 120

420,-

Dybde 46 cm Kun servantskap: 4

790,-

Prisene på ELI møbel gjelder kun servantskap.

ELI SIDESKAP

ELI TOPPLATE

Universal vending - 35x35x88 cm

Til sideskap - 35x35 cm

2 510,- (eks. topplate)

335,-

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side. 148 52

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


ELI 60 møbel, ELI sideskap x3, EIRA servantbatteri, EVA 60 speil, MATS RETT dusjdører, Dis dusjbatteri og Frida dusjsett, VITO toalett, MARMETTA FLORA GREY flis på gulv + BIANCO LUCIDO flis forbandt på vegg

UTSPARING ELI baderomsmøbel har en tradisjonell utsparing til vannlås. Skuffene har god dybde og dempefunksjon.

ELI FARGE ELI baderomsmøbel leveres i hvit matt utførelse.

Plass til rør bak begge skuffer for fleksibel montering med rør fra gulv.

Se vannlås og pop-up side 69

Hvit matt

53


MIE MØBEL

1

MIE HYLLE 1: MIE ramme front og MIE hylle 2: Full uttrekk av skuff + sideplater i glass 3: LED Lyslist under servant 4: Alle møbler er klagjort til stikk i skuff

Se øvrig tilbehør side 84

54

VIKINGBAD.NO

Kombinasjoner med MIE hylle og MIE ramme front gir deg et enda bredere utvalg for å oppnå ditt drømmebad. Rullede håndklær plassert i MIE hylle med glassplater tar deg et steg nærmere den lune hotellfølelsen. Er ønsket en romantisk stil så kan du kombinere dette med vår nye MIE ramme front. MIE møbler har skuffeinnsats og glassvanger med selvlukkende funksjon og demping som gir god kvalitetsfølelse. Funksjonelle løsninger som C-utsparing for vannlås i bakkant gir full utnyttelse av hele øverste skuff.


20 cm

MIE Hylle (valgfri farge) Sideplate (valgfri farge)

2

SMART KLIKKSYSTEM

3

4

1

2

KLIKK

MIE møbel leveres med et smart klikksystem, slik at du enkelt kan bytte farge og stil uten å kjøpe nytt møbel. Sett på fronten og skyv den på plass med ett klikk. Patent application pending! 55


MIE MØBEL

56

FINGERGREP

MIE 40 SLIM - 1x40 cm skrog (1 dør)

MIE 50 SLIM - 1x50 cm skrog (2 skuffer)

MIE 60 SLIM - 1x60 cm skrog (2 skuffer)

Dybde 28 cm Kun servantskap:

Dybde 39 cm Kun servantskap: 5

Dybde 39 cm Kun servantskap: 6

2 660,-

895,-

450,-

MIE 90 SLIM - 1x90 cm skrog (2 skuffer)

MIE 60 - 1x60 cm skrog (2 skuffer)

MIE 70 - 1x70 cm skrog (2 skuffer)

Dybde 39 cm Kun servantskap: 8

Dybde 46 cm Kun servantskap: 6

Dybde 46 cm Kun servantskap: 7

030,-

770,-

315,-

MIE 80 - 1x80 cm skrog (2 skuffer)

MIE 90 - 1x90 cm skrog (2 skuffer)

MIE 100 - 1x100 cm skrog (2 skuffer)

Dybde 46 cm Kun servantskap: 8

Dybde 46 cm Kun servantskap: 8

Dybde 46 cm Kun servantskap: 9

VIKINGBAD.NO

110,-

715,-

135,-


MIE 120 - 1x120 cm skrog (2 skuffer)

MIE 120 DBL - 1x120 cm skrog (2 skuffer)

MIE 120 DBL - 2x60 cm skrog (4 skuffer)

Dybde 46 cm Kun servantskap:

Dybde 46 cm Kun servantskap: 9

Dybde 46 cm Kun servantskap: 13

9 405,-

610,-

MIE 140 DBL - 2x70 cm skrog (4 skuffer)

MIE 160 DBL - 2x80 cm skrog (4 skuffer)

Dybde 46 cm Kun servantskap: 14

Dybde 46 cm Kun servantskap: 15

385,-

975,-

MIE 180 DBL - 2x90 cm skrog (4 skuffer)

MIE 200 DBL- 2x100 cm skrog (4 skuffer)

Dybde 46 cm Kun servantskap: 17

Dybde 46 cm Kun servantskap: 18

185,-

295,-

025,-

57


MIE MØBEL

1

BYGG DITT MIE MØBEL

VELG STØRRELSE Fra 40 cm - 200 cm

2

VELG FRONT

MIE FINGERGREP FRONT

3

MIE SLETT FRONT

TILGJENGELIG I FARGENE:

58

VIKINGBAD.NO

VELG FARGE

Hvit matt

Hvit høyglans

Lys grå matt

NCS S0300 N

NCS S0300 N

NCS S3005 R50B

Mørk grå matt

Lys eik struktur

Sort eik struktur

NCS S7502 B

PVC folie

PVC folie


4

HUSK TILBEHØR: SE SIDE. 4 Håndtak, servant, servantbatteri, speil, og høyskap

MIE RAMME FRONT

MIE STAV FRONT

T! NYHr i E februar

e Komm

TILGJENGELIG I FARGENE:

Hvit matt

Hvit høyglans

NCS S0300 N

NCS S0300 N

Lys eik struktur

Sort eik struktur

PVC folie

PVC folie

Valnøtt

Eik Finer

Finer

Sort eik Finer

59


MIE MØBEL

ALTERNATIV 1

MIE 40 SLIM - slett front

Størrelse MIE 40 SLIM MIE 50 SLIM MIE 60 SLIM MIE 90 SLIM

ALTERNATIV 2

MIE 80 - fingergrep front

Størrelse MIE 60 MIE 70 MIE 80 MIE 90 MIE 100 MIE 120 60

VIKINGBAD.NO

BYGG DITT MIE MØBEL

Fra 40 cm - 90 cm: SLIM servantskap - dybde 39 cm

MIE 50 SLIM - fingegrep front

Produkt detalj 1x40 cm skrog (1 push-open dør) D: 28 cm 1x50 cm skrog (2 skuffer) 1x60 cm skrog (2 skuffer) 1x90 cm skrog (2 skuffer)

MIE 60 SLIM - fingergrep front

MIE 90 SLIM - fingergrep front

Fingergrep front

Slett / Ramme front

Stav front

N/A 5 895,6 450,8 030,-

2 660,- (kun slett front) 5 535,- (kun slett front) 6 090,7 670,-

N/A N/A N/A N/A

Fra 60 cm - 120 cm: STANDARD servantskap - dybde 46 cm

MIE 80 - slett front

Produkt detalj 1x60 cm skrog (2 skuffer) 1x70 cm skrog (2 skuffer) 1x80 cm skrog (2 skuffer) 1x90 cm skrog (2 skuffer) 1x100 cm skrog (2 skuffer) 1x120 cm skrog (2 skuffer)

MIE 80 - ramme front

MIE 80 - stav front (valnøtt finer)

Fingergrep front

Slett / Ramme front

Stav front

6 770,7 315,8 110,8 715,9 135,9 405,-

6 410,6 955,7 750,8 355,8 775,- (kun slett front) 9 045,- (kun slett front)

8 770,9 015,10 990,10 615,N/A N/A


Fra 100 cm - 200 cm: Bygg ditt møbel med et koblingsbord

ALTERNATIV 3

Fra 120 cm - 200 cm: Bygg ditt møbel med et koblingsbord - dybde 46 cm Eksempel: 2 stk MIE 80 servantskap satt sammen med et koblingsbord i mellom hvor du da får et 160 cm baderomsmøbel. Du kan koble sammen både 2, 3 og 4 skrog. Det er altså ingen begrensning på hvor mange skrog du kan koble sammen til ditt nye møbel. Midtbord (valgfri farge)

Husk å velge farge på midtbord!

Koblingsbord (alltid hvit)

Koblingsbord og midtbord finnes også til høyskap og kommode. Se alle på s. 161

Sideplate (valgfri farge)

Størrelse

Produkt detalj

MIE 120 DBL MIE 120 DBL MIE 140 DBL MIE 160 DBL MIE 180 DBL MIE 200 DBL

1x120 cm skrog (2 skuffer) 2x60 cm skrog (4 skuffer) 2x70 cm skrog (4 skuffer) 2x80 cm skrog (4 skuffer) 2x90 cm skrog (4 skuffer) 2x100 cm skrog (4 skuffer)

ALTERNATIV 4

Fingergrep front

Slett / Ramme front

Stav front

9 610,13 295,14 385,15 975,17 185,18 025,-

9 250,- (kun slett front) 12 575,13 665,15 255,16 465,17 305,-

N/A 16 280,17 170,18 960,22 530,N/A

Fra 140 cm - 200 cm: Bygg ditt møbel med MIE HYLLE (20 cm) - dybde 46 cm Eksempel: 20 cm

2 stk MIE 80 servantskap satt sammen med en MIE hylle (20 cm) i mellom hvor du da får et 180 cm baderomsmøbel. Du kan koble sammen både 2, 3 og 4 skrog. Det er altså ingen begrensning på hvor mange skrog du kan koble sammen til ditt nye møbel. Husk å velge farge på MIE hylle! MIE Hylle (valgfri farge)

Sideplate (valgfri farge)

Størrelse MIE 140 DBL MIE 160 DBL MIE 180 DBL MIE 200 DBL

Produkt detalj 2x60 cm skrog (4 skuffer) + MIE hylle 2x70 cm skrog (4 skuffer) + MIE hylle 2x80 cm skrog (4 skuffer) + MIE hylle 2x90 cm skrog (4 skuffer) + MIE hylle

Fingergrep front

Slett / Ramme front

Stav front

16 200,17 290,18 880,20 090,-

15 480,16 570,18 160,19 370,-

N/A N/A N/A N/A

61


MIE MØBEL

HÅNDTAK

HUKA håndtak Krom, sort matt eller gull utførelse

HALD håndtak Krom, sort matt eller gull utførelse

FATT håndtak Krom, sort matt eller gull utførelse

100 mm 180,-

200 mm 180,-

200 mm 392 mm 584 mm 808 mm

225,290,390,490,-

Håndtak i skinn

REIM håndtak Sort eller brun skinn

SKÅL håndtak Krom, sort matt eller gull utførelse

RYKK knott Krom, sort matt eller gull utførelse

VEIV håndtak Krom, sort matt eller gull utførelse

L158 mm, B20 mm 225,-

95 mm 180,-

Ø 30 mm 180,-

350 mm 394 mm 496 mm 596 mm 697 mm 747 mm 796 mm 896 mm 996 mm 1196 mm

REIM håndtak

» Behandlet bakside » Følger med krom, sort matt og gull skruer » Kan monteres både som hempe og håndtak

62

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

290,290,390,390,490,490,540,540,655,655,-


63


SERVANTER & BENKEPLATER

Slitesterke overflater » Glass- og bolleservant » Heldekkende servanter opptil 180 cm » Støpemarmor eller porselen » Slim, enkel eller dobbel servant » Flere tykkelser og varianter » Slitesterk overflate

Glass- og bolleservanter gir et ekstra løft til baderommet ditt med stilren eleganse. Glasservanter har stramme og rette linjer som porselen, men gir et helt annet inntrykk. Med benkeplater og bolleservanter, kan du skape mange stilige inntrykk. IDA servanter i støpemarmor har stramme og rette linjer og passer godt til en litt maskulin stil. Derimot har både ADA porselenservant og INA støpemarmor runde kanter som gir et mykere uttrykk.

64

VIKINGBAD.NO


2

FINN DIN FAVORITT 1

3

4

1: LEA 180 glasservant 2: ADA Thin servant i porselen m/ LED lyslist 3: IDA 40 servant 4: ALMA hvit matt bolleservant x2

65


SERVANTER

Illustrasjonsbilde fra VikingBad tegneprogram

NOVA BOLLESERVANT

fra 3

990,-

«En bolleservant med elegant overflatestruktur i solid surface!» 66

VIKINGBAD.NO


NOVA bolleservant - Ø topp: 39 cm*, Ø bunn 16 cm, høyde 14,5 cm

Perfekt match til Mie møbel - lys grå

Perfekt match til Mie møbel - mørk grå

Hvit matt Lys grå Mørk grå

3 990,4 490,4 490,-

* NOVA er et solid surface-produkt og kan ha et avvik i størrelse. Måltoleransen i diameter: ±5mm

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Pop-up lokk i samme farge som valgt servant følger med

ALMA bolleservant - diameter: 36 cm*, høyde 13 cm

Hvit høyglans Hvit matt Sort matt

1 445,2 645,2 645,-

* ALMA er et porselensprodukt og kan ha et avvik i størrelse. Måltoleransen i diameter: ±5mm

Hvit høyglans

Hvit matt

Sort matt

Vi anbefaler ALMA til slim møbel (39 cm)

EBBA bolleservant - 61,5 x 34,5 cm*, høyde 11 cm

Hvit høyglans Hvit matt Sort matt

Hvit høyglans

Hvit matt

Sort matt

1 800,3 000,3 000,-

* EBBA er et porselensprodukt og kan ha et avvik i størrelse. Måltoleransen i dybde: ±5mm Måltoleransen i bredde: ±8mm

TUVA bolleservant - Ø topp: 38 cm*, Ø bunn 27,7 cm, høyde 14 cm

Hvit høyglans Hvit matt Sort matt

Hvit høyglans

Hvit matt

Sort matt

1 445,2 645,2 645,-

* TUVA er et porselensprodukt og kan ha et avvik i størrelse. Måltoleransen i diameter: ±5mm.

MINA bolleservant - Ø topp: 38 cm*, Ø bunn 14,7 cm, høyde 15 cm

Hvit høyglans Hvit matt Sort matt

Hvit høyglans

Hvit matt

Sort matt

1 445,2 645,2 645,-

* MINA er et porselensprodukt og kan ha et avvik i størrelse. Måltoleransen i diameter: ±5mm.

67


SERVANTER

LEA - 1,5 cm glass

Hvit matt 60 cm

Sort matt 90 cm

Sort matt 120 cm DBL

60 cm 90 cm 120 cm 120 cm DBL 140 cm DBL 160 cm DBL 180 cm DBL

Hvit matt Sort matt

3 075,4 110,5 830,7 250,8 275,9 115,10 425,-

3 670,4 715,6 430,7 845,8 875,9 710,11 030,-

INA THIN - 2 cm støpemarmor

INA THIN 60 cm

INA THIN 120 cm

INA THIN 120 cm DBL

60x46 cm 70x46 cm 80x46 cm 90x46 cm 100x46 cm 120x46 cm 120x46 cm DBL 140x46 cm DBL 160x46 cm DBL 180x46 cm DBL *

2 475,2 850,3 205,3 515,4 165,5 235,6 310,6 865,7 625,8 490,-

*INA 180 er 2,5 cm tykk

ADA THIN - 1,8 cm porselen

ADA THIN 121 cm

ADA THIN 121 cm DBL

51x39 cm (slim) 61x39 cm (slim) 61x46 cm 71x46 cm 81x46 cm 91x39 cm (slim) 91x46 cm 101x46 cm 121x46 cm 121x46 cm DBL

2 110,2 280,2 475,2 850,3 205,3 215,3 515,4 165,5 235,6 310,-

61x46 cm 81x46 cm 91x46 cm 101x46 cm 121x46 cm 121x46 cm DBL

2 475,3 205,3 515,4 165,5 235,6 310,-

40x28 cm 50x39 cm (slim) 60x39 cm (slim) 90x39 cm (slim)

1 615,2 110,2 280,3 215,-

ADA MID - 3,5 cm porselen

ADA MID

ADA MID DBL

IDA STD - 10 cm støpemarmor

IDA STD 40

68

VIKINGBAD.NO

IDA STD

IDA DBL STD


Tosidig benkleplate HPL benkeplate - 12 mm

STANDARD MØBEL - 46 cm

Tofarget benkeplate med enten sort matt/grå skiferstruktur eller hvit matt/hvit blank. Kjernen på platene er sort.

Sort matt & grå skifer (2 sidig) 60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm 120 cm 140 cm 160 cm 180 cm 200 cm

2 370,2 550,2 725,3 095,3 450,4 185,4 670,5 635,6 360,6 965,-

Hvit matt & hvit blank (2 sidig)

T! NYHer E i mars Komm

60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm 120 cm 140 cm 160 cm 180 cm 200 cm

2 595,2 795,2 990,3 390,3 780,4 585,5 115,6 170,6 970,7 625,-

MDF benkeplate - 25 mm

STANDARD MØBEL - 46 cm

Vi leverer MDF benkeplater i hvit matt, lys eik, sort eik og lys grå. Benkeplatene er 25mm tykke og finnes i mange bredder tilpasset våre baderomsmøbler.

Hvit matt, lys eik, sort eik og lys grå (utvalgte størrelser) 60 cm * 70 cm 80 cm 90 cm * 100 cm * 120 cm * 140 cm * 160 cm * 180 cm 200 cm

1 510,1 550,1 585,1 655,1 765,1 910,2 120,2 320,2 535,2 760,-

*Lys grå er kun tilgjengelig i disse størrelsene.

SLIM MØBEL - 39 cm Hvit matt, sort eik 60 cm 90 cm

HUSK!

1 365,1 525,-

Aluminium støtteprofil benkeplate (70-120 cm skrog) Må monteres sammen med benkeplatene, dette er for å styrke stabiliteten i benkeplaten. Gjelder både HPL og MDF benkeplater.

Skrog 70 190,-

Skrog 80 195,-

Skrog 90 225,-

Skrog 100 Skrog 120 250,280,-

69


SERVANTER

POP-UP OG VANNLÅS

INA, IDA, ADA SERVANT

MIE MØBEL

MIE Vannlåssett - ikke MIE 40

MIE Vannlåssett - ikke MIE 40 (PUM)

» Med pop-up » 32 og 40 mm

» Med pop-up og smykkefelle » 40 mm

Farge

NRF

Krom 7035833 Sort matt 6135074 Gull 6132287

Pris

Farge

NRF

565,735,735,-

Krom 7039356 Sort matt 7039357 Gull 7039355

Pris 565,735,735,-

INA, IDA, ADA SERVANT ELI MØBEL + MIE 40

Perfekt til vegghengt servant

Kombiner pop-up med vannlås etter eget ønske!

! NYHET

70

Vannlås messing

ELI + MIE 40 Vannlås

ELI + MIE 40 Pop-up

» Passer til vegghengt servant » 40 mm

» Preloc 200 » 32/40 mm

» Passer ikke til badekar

Farge

NRF

Pris

Farge

NRF

Pris

Farge

Krom Sort matt Gull Krom 32

3410998 3410999 3410997 3410996

959,1 249,1 249,515,-

Hvit PVC

6135073

133,-

Krom 6135069 Sort matt 6135071 Gull 6132279

VIKINGBAD.NO

NRF

Pris 329,495,495,-


LEA SERVANT GLASSERVANT

LEA Vannlåssett

LEA Vannlåssett (PUM)

» Med pop-up » 32/40 mm

» Med pop-up og smykkefelle » 40 mm

Farge

NRF

Krom 7037098 Sort matt 7037099 Gull 7037097

Pris

Farge

NRF

765,1015,1 015,-

Krom 7039359 Sort matt 7039361 Gull 7039358

Pris 765,1015,1 015,-

NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA SERVANT

BOLLESERVANT

! NYHET

Vannlåssett benkeplate

Vannlåssett benkeplate (PUM)

Bunnventil uten lukking

» Med pop-up » 32/40 mm

» Med pop-up og smykkefelle » 40 mm

» Tilpasset baderom uten sluk i

Farge

NRF

Krom 7037095 Sort matt 7037096 Gull 7037094

Pris

Farge

NRF

959,1 129,1 129,-

Krom 7039353 Sort matt 7039354 Gull 7039352

gulv for ekstra sikkerhet!

Pris

Farge

NRF

959,1 129,1 129,-

Krom 3410994 Sort matt 3410995 Gull 3410993

Pris 329,495,495,-

71


SERVANTER

SERVANTBATTERI

GULL

FRYD servantbatteri Høyde 16,3 cm Gull 2 750,-

FRYD HØY servantbatteri Høyde 29,7 cm Gull 4 485,-

VENI servantbatteri Høyde 15,2 cm Gull 2 750,-

VENI HØY servantbatteri Høyde 32,7 cm Gull 4 485,Anbefales ikke i kombinasjon med EBBA/ALMA bolleservant!

ASK servantbatteri Høyde 14,9 cm Gull 2 750,-

ASK HØY servantbatteri Høyde 28 cm Gull 4 485,-

HUSK!

MIRI servantbatteri Høyde 16,6 cm Gull 2 750,-

EMBLA servantbatteri Høyde 15 cm Gull 2 750,-

EMBLA HØY servantbatteri Høyde 27,9 cm Gull 4 485,-

MIE Vannlåssett

MIE Vannlåssett - 40 mm

ELI + MIE 40 Vannlåssett

» Passer til MIE

» Med smykkefelle » Passer til MIE

» Passer til ELI +MIE 40 » 32 og 40 mm

Gull 735,-

Vannlås 133,Gull pop-up 495,-

POP-UP OG VANNLÅS

(ikke MIE 40) » 32 og 40 mm Gull 735,-

(ikke MIE 40)

Se komplett oversikt over VANNLÅS OG POP-UP side 70-71 72

VIKINGBAD.NO


MIE 140 (2x70) sort eik møbel, HUKA gull håndtak, TUVA bolleservant hvit matt x2, EMBLA høy servantbatteri gull x2, ODA 110 speil

NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA

NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA - 40 mm

LEA vannlåsssett

LEA vannlåsssett - 40 mm

» Pop-up og vannlåssett » Passer til bolleservanter » 32 og 40 mm

» Pop-up og vannlåssett » Passer til bolleservanter » Med smykkefelle

» Passer kun til LEA glasservant » 32 og 40 mm

» Passer kun til LEA

Gull 1 129,-

Gull 1 129,-

Gull 1 015,-

glasservant

» Med smykkefelle Gull 1 015,-

73


SERVANTER

SERVANTBATTERI

SORT MATT

FRYD servantbatteri Høyde 16,3 cm Sort matt 2 750,-

FRYD HØY servantbatteri Høyde 29,7 cm Sort matt 4 485,-

VENI servantbatteri Høyde 15,2 cm Sort matt 2 750,-

VENI HØY servantbatteri Høyde 32,7 cm Sort matt 4 485,Anbefales ikke i kombinasjon med EBBA/ALMA bolleservant!

ASK servantbatteri Høyde 14,9 cm Sort matt 2 750,-

ASK HØY servantbatteri Høyde 28 cm Sort matt 4 485,-

HUSK!

MIRI servantbatteri Høyde 16,6 cm Sort matt 2 750,-

EMBLA servantbatteri Høyde 15 cm Sort matt 2 750,-

EMBLA HØY servantbatteri Høyde 27,9 cm Sort matt 4 485,-

MIE Vannlåssett

MIE Vannlåssett - 40 mm

ELI + MIE 40 Vannlåssett

» Passer til MIE

» Med smykkefelle » Passer til MIE

» Passer til ELI +MIE 40 » 32 og 40 mm

Sort matt 735,-

Vannlås 133,Sort matt pop-up 495,-

POP-UP OG VANNLÅS

(ikke MIE 40) » 32 og 40 mm

Sort matt 735,-

(ikke MIE 40)

Se komplett oversikt over VANNLÅS OG POP-UP side 70-71 74

VIKINGBAD.NO


MIE ramme front 140 (2x60) sort eik møbel, ALMA hvit matt bolleservant x2, FRYD høy servantbatteri x2, REIM sort matt håndtak

NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA

NOVA, ALMA, EBBA, TUVA, MINA - 40 mm

LEA vannlåsssett

LEA vannlåsssett - 40 mm

» Pop-up og vannlåssett » Passer til bolleservanter » 32 og 40 mm

» Pop-up og vannlåssett » Passer til bolleservanter » Med smykkefelle

» Passer kun til LEA glasservant » 32 og 40 mm

» Passer kun til LEA

Sort matt 1 129,-

Sort matt 1 129,-

Sort matt 1 015,-

glasservant

» Med smykkefelle Sort matt 1 015,-

75


SERVANTER

SERVANTBATTERI

KROM

FRYD servantbatteri Høyde 16,3 cm Krom 1 680,-

FRYD HØY servantbatteri Høyde 29,7 cm Krom 2 495,-

VENI servantbatteri Høyde 15,2 cm Krom 1 680,-

VENI HØY servantbatteri Høyde 32,7 cm Krom 2 495,Anbefales ikke i kombinasjon med EBBA/ALMA bolleservant!

ASK servantbatteri Høyde 14,9 cm Krom 1 680,-

ASK HØY servantbatteri Høyde 28 cm Krom 2 495,-

EMBLA servantbatteri Høyde 15 cm Krom 1 680,-

HUSK!

MIRI servantbatteri Høyde 16,6 cm Krom 1 680,-

76

VIKINGBAD.NO

EIRA servantbatteri Høyde 12 cm Krom 899,-

EMBLA HØY servantbatteri Høyde 27,9 cm Krom 2 495,-

VELG RIKTIG VANNLÅS OG POP-UP! Se alle våre løsninger på side. 70-71


MIE ramme front 140 (2x70) hvit møbel, HUKA, håndtak, INA DBL servant, EMBLA servantbatteri x2

ASK krom servantbatteri

EMBLA HØY krom servantbatteri

77


BLANDEBATTERI

KJØKKEN/VASKEROM

KROM & SORT MATT

MIRI kjøkken Høyde 30,7 cm Krom 2 380,-

MIRI kjøkken Med uttrekkstut. Høyde 30,7 cm Sort matt 5 095,-

MIRI kjøkken Med uttrekkstut. Krom utførelse Høyde 30,7 cm Krom 3 110,-

MIRI kjøkken Med stengeventil for oppvaskog vaskemaskin. Høyde 30,7 cm Krom 3 110,-

EIRA kjøkken Høyde 20 cm

EIRA kjøkken Med stengeventil for oppvaskog vaskemaskin. Høyde 20 cm Krom 1 989,-

Krom 1 429,-

PRAKTISK MIRI kjøkkenbatteri med uttrekkstut er praktisk både på kjøkken og på vaskerom. Det kommer nå også i sort matt utførelse. Noen kjøkkenbatteri kan leveres med stengeventil for oppvask- eller vaskemaskin.

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side. 148 78

VIKINGBAD.NO


MIRI krom kjøkkenbatteri

79


SPEIL

speil på veggen der » Antiduggfunksjon » Dimbar lysstyrke og farge » Mange valgmuligheter » Integrert LED-lys » Stikk og USB-inngang » Alle prisklasser

De fleste speil fra VikingBad har integrert LED-lys som gir en god atmosfære på badet. Flere speil har dimbart lys og på flere speil kan du også velge fargetemperatur. Dette sørger for å gi deg riktig og god belysning. Speil leveres i ulike størrelser og former, og velger du et speilskap får du i tillegg verdifull oppbevaringsplass.

80

VIKINGBAD.NO


2

MER ENN BARE ET SPEIL 1

3

4

1: UNA speil 2: Elegant touch-panel på ODA rundt speil 3: IDA speilskap 4: ODA rundt speil

81


SPEIL

ODA rundt speil m/LED

» Dimbart LED-lys rundt hele speilet » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke

» Antidugg og varmefunksjon

Kan brukes som helfigurspeil!

Opptil 180 cm

ODA 60 ODA 80 ODA 110

5 610,6 890,8 800,-

Dybde 3,5 cm

UNA speil m/LED

» Dimbart LED-lys rundt hele speilet » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke

» Antidugg og varmefunksjon » Dybde 3,5 cm, høyde 75 cm » Kan monteres vertikalt fra

størrelse 80 cm og opp til 180 cm

UNA 60 UNA 80 UNA 90 UNA 100 UNA 120 UNA 140 UNA 160 UNA 180

5 995,7 010,7 520,8 030,9 040,10 070,11 080,12 100,-

Høyde 75 cm Dybde 3,5 cm

Dobbel stikk & USB

IDA m/LED, stikk & USB

» Speil med innfelt dimbart LED-lys (IP 44). » Downlight (gjelder ikke IDA 40) » Sensor for lys av/på » Enkel skifting av LED-lys. » Høyde 75 cm, dybde 5,6 cm » Justerbar fargetemperatur og lysstyrke

IDA 40 IDA 50 IDA 60 IDA 80 IDA 90 IDA 100 IDA 120 IDA 140

4 740,5 420,5 710,6 250,6 520,6 820,7 370,8 180,-

Høyde 75 cm Dybde 5,6 cm

EVA speil m/LED

» Speil med innfelt dimbart LED-lys (IP 44). » Krever dimmer på vegg. » Enkel skifting av LED-lys.

EVA 40 EVA 50 EVA 60 EVA 70 EVA 80 EVA 90 EVA 100 EVA 120

1 910,2 130,2 320,2 520,2 690,2 890,3 100,3 450,-

Høyde 75 cm Dybde 3 cm

82

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


PIA standard speil

» Aluminiumprofil med

enkel montering. » Passer sammen med SOL LED-lampe

PIA 50 PIA 60 PIA 80 PIA 90 PIA 100 PIA 120

855,1 050,1 370,1 550,1 725,2 050,-

Høyde 75 cm Dybde 2,3 cm

KAIA speilskap

» Innvendig dybde 10,8 cm » Passer sammen med SOL LED-lampe

KAIA 50/60/80 - 2 dører KAIA 90/100/120 - 3 dører

KAIA 50 KAIA 60 KAIA 80 KAIA 90 KAIA 100 KAIA 120

2 960,3 370,4 190,4 530,5 140,5 700,-

Høyde 75 cm Dybde 15 cm

IDA speilskap

» Innvendig speil i dører » To justerbare glasshyller » Dobbel stikk og lysbryter » innvendig dybde 10 cm IDA 50/60 - 2 dører IDA 80/90 - 3 dører IDA 100/120 - 4 dører

IDA 50 IDA 60 IDA 80 IDA 90 IDA 100 IDA 120

5 360,6 110,7 600,8 220,9 330,10 330,-

Høyde 80 cm Dybde 15 cm

SOL LED-lampe (IP 44) Høyde 11,2 cm Bredde 40 cm Dybde 4,4 cm Passer til PIA standard speil og KAIA speilskap

Krom Sort matt

669,819,83


TILBEHØR

Praktisk og funksjonelt Møbel: » Kommode og høyskap » LED-lyslist til servantskap » Lys i skuff / Stikk til skuff » Skuffedeler

Baderom: » Håndklestang og knagg » Toalettbørste » Håndklær » Toalettrullholder

Våre kommoder og høyskap har også lekre detaljer som sidevanger i glass og god dybde og fullt uttrekk på skuffer som gir best mulig oppbevaringsplass. Velg blant seks farger som matcher baderomsmøblene og fullfør stilen i hele rommet. Du kan selvsagt mikse og matche fronter og håndtak for å skape din egen stil. LED-lyslist til servanter og lys i skuffene gir baderomsmøblene et ekstra løft og er samtidig praktiske løsninger i det daglige bruk. Stikk i skuffen gir mulighet for lading av barbermaskin eller strøm til hårføneren.

84

VIKINGBAD.NO


2

GLEDEN NÅR ALT MATCHER 1

3

4

1: LED lyslist under ADA thin servant, MIE møbel 2: MIE kommode lys eik og mørk grå 3: MIE høyskap lys eik og mørk grå 4: Lystlist i skuff

85


TILBEHØR

MØBEL

KOMMODE

1. MIE 60 KOMMODE (60x46x88 cm)

2. MIE 90 KOMMODE (90x46x88 cm)

3. MIE 120 KOMMODE (120x46x88 cm)

Fingergrep front:

Fingergrep front:

Fingergrep front:

Slett front / Ramme front

9 750,-

9 210,-

11 730,-

Slett front / Ramme front

11 190,-

13 460,-

Slett front:

12 920,-

HØYSKAP

ET! NYH er ont i fin

Push-open dør!

Slett fr

Eik finer

Valnøtt finer

Sort eik finer

4. MIE 176 HØYSKAP

5. MIE 176 3S HØYSKAP

Med dør. 35x35x176 cm

Med dør og 3 skuffer 35x35x176 cm

Slett front

Fingergrep front

8 480,86

VIKINGBAD.NO

11 220,|

3 nye farger Slett front / Ramme front

10 680,-

Slett front (finer)

15 440,-

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


BELYSNING Justerbar farge & lysstyrke

LED-lyslist servant

LED-lyslist skuff

» Lyslist for plassering under servant (IP 44) » Lysstyring som husker siste innstilling » Touch-sensor som kan endre fargetemperatur » Kan kobles til veggbryter for ekstern betjening » Kan ettermonteres » Justerbar farge og lysstyrke

» Sensorstyrt, tennes automatisk ved åpning av skuff » Leveres som komplett sett for hver type skrog » Kan ettermonteres » Ikke dimbart

60 cm møbel 70 cm møbel 80 cm møbel 90 cm møbel 100 cm møbel 120 cm møbel 140 cm møbel

2 275,2 505,2 735,2 965,3 190,3 645,4 105,-

50 cm møbel 60 cm møbel 70 cm møbel 80 cm møbel 90 cm møbel 100 cm møbel 120 cm møbel Høyskap

2x435 mm 2x535 mm 2x636 mm 2x735 mm 2x835 mm 2x935 mm 2x1135 mm 3x289 mm

790,850,910,965,1 035,1 105,1 210,915,-

PRAKTISK / EKSTRA

Skuffedeler

Møbelben

Stikk til skuff - Ø 43 mm hull

SOL LED-lampe

» Leveres i flere størrelser » Passer til alle MIE og ELI

» Leveres med støpsel i enden » Kan kobles rett i stikkontakt

» Avbildet med 2 stk.

» Justerbare ben i aluminium » H: 18 cm » Kan justeres +/- 5 mm » Beregnet for MIE og ELI

» IP 44 » 40x4,4x11,2 cm » Passer til PIA standard speil

46 cm 209,39 cm (slim) 209,-

105,-

619,-

servantskap og møbel skuffedelere

servantskap og møbler

på veggen

» Alle våre servantskap er

klargjort med hull til stikk. » 230V 16A

og KAIA speilskap

Krom 669,Sort matt 819,-

87


TILBEHØR

BADEROM

SAGA

LUNA RETT

LUNA RUND

SAGA håndklestang - 71,6 cm

LUNA RETT håndklestang - 65 cm

LUNA RUND håndklestang - 65 cm

Sort matt 1 795,-

Krom 979,- | Sort matt 1 139,- | Gull 1 139,-

Krom 979,- | Sort matt 1 139,- | Gull 1 139,-

SAGA håndkleknagg

LUNA RETT håndkleknagg

LUNA RUND håndkleknagg

Sort matt 455,-

Krom 285,- | Sort matt 385,- | Gull 385,-

Krom 285,- | Sort matt 385,- | Gull 385,-

SAGA toalettrullholder

LUNA RETT toalettrullholder

LUNA RUND toalettrullholder

Sort matt 645,-

Krom 409,- | Sort matt 519,- | Gull 519,-

Krom 409,- | Sort matt 519,- | Gull 519,-

Toalettbørster Krom 619,- | Sort matt 819,- | Gull 819,Ekstra toalettbørste 69,88

VIKINGBAD.NO

Tilbehøret festes enkelt med skruer, slik at det alltid blir solid og sitter ordentlig over tid. Festene er produsert med tanke på enkel montering. NB! Kan ikke limes!


LUNA RETT - DOBBEL

LUNA RUND - DOBBEL

LUNA RETT dobbel håndklestang - 65 cm

LUNA RUND dobbel håndklestang - 65 cm

Krom 1 699,- | Sort matt 1 929,- | Gull 1 929,-

Krom 1 699,- | Sort matt 1 929,- | Gull 1 929,-

HÅNDKLÆR Ultramyke og fine kvalitetshåndklær av 100 % utvunnet bomullsgarn med meget god absorbering. Håndklærne har et eksklusivt design med stripete utførelse på begge sider.

Klut 30x30 cm mørk grå, lys grå

Håndklærne kan vaskes på 60 °C og bør tørkes i trommel for å sikre at de beholder mykheten som gir en luksuriøs følelse.

Dusjhåndkle 70x140 cm mørk grå, lys grå sand, hvit, aqua

4 stk 116,-

Håndhåndkle 50x100 cm 2 stk 258,mørk grå, lys grå sand, hvit, aqua 2 stk 498,-

89


TOALETT

Moderne og stilrent » Rimless modeller for enklere rengjøring » Kvalitet til fornuftig pris » Seter med soft-close og quick-release » Glatt overflate

Våre toalett er stilrene og lagd med tanke på at vi skal levere god kvalitet til en fornuftig pris. Er du på jakt etter et vegghengt toalett har vi en løsning både for de som vil ha en enkel modell og for de som er på jakt etter et moderne toalett med rimless utførelse. Våre vegghengte toaletter har en antibakteriell overflate og leveres med seter med softclose og quick-release funksjon som gjør rengjøringen enda lettere.

90

VIKINGBAD.NO


2

FINN DITT BEHOV 1

3

4

1: AIDA kompakt toalett 2: TECE lux mini berøringsfri betjeningsplate 3: Betjeningsplate som lyser i mørket 4: CIBA sort matt toalett

91


TOALETT

NYHETER & FUNKSJONALITET

1

2

3

FUNKSJONALITET

92

1: AIDA kompakt toalett 2: Rimless kant med god spylefunksjon 3: AIDA kompakt toalett 4 CIBA sort matt toalett

Våre modeller AIDA og CIBA har et moderne uttrykk og leveres med rimless kant og har god spylefunksjon. De har begge en antibakteriell overflate som forenkler rengjøringen.

Se toalettpakker side 96

CIBA toalett leveres i hvit høyglans og sort matt utførelse. Ønsker du et alternativ som er rimeligere, kan vi anbefale modellen VITO. Alle våre toalettmodeller har soft-close og quick-release funksjon.

VIKINGBAD.NO


4

! NYHuEtføT relse

att Hvit m

CIBA m/ slim soft-close sete Vegghengt designtoalett med åpen spylekant (rimless) og Nano-behandlet overflate for lettere rengjøring. Ciba toalett har et organisk og moderne uttrykk.

Hvit høyglans 5 120,Hvit matt 6 220,Sort matt 6 220,-

93


380 8

270

VÅRE MODELLER & TECE SISTERNE

C ( 1 : 1,5 )

35

TOALETT

5

5

! NYHET

365 7

300 6

CIBA

145 5

relse

att utfø Hvit m

320 6

C

m/ slim soft-close sete Hvit høyglans 5 120,Hvit matt 6 220,Sort matt 6 220,-

4

530 10

460 7

95

(455)

15 1

4

80

3

Designed by

371 8

+0 20 - 5

135 3

AIDA standard 2

65

Format

+3

1

102 5

+0

170 20

1

Revision

Vegghengt designtoalett med åpen (rimless) spyle-kant og glatt antibakteriell overflate for lettere rengjøring. Medfølgende sete med 35  5 soft-close funksjon og quick-release, for enda enklere rengjøring. 55 1

Projection

B-B ( 1 : 6 )

m/ standard soft-close sete 3 690,-

180 5

+0 75 35

Subject

A3

1:6

Scale

CIBA - TOILET BOWL

VB-009650-01 2

06.10.2020

Date

www.vikingbad.no

+0 25 10

80 5

25 3

Velg mellom hvit høyglans eller sort matt modell.

Description

C510

Old ref.

Oesterskogen 35, 4879 Grimstad, Norway

peder

3

VIKINGBAD

NRF no.

Vegghengt designtoalett med åpen spylekant (rimless) og Nano-behandlet overflate for lettere rengjøring. Ciba toalettet har et organisk og moderne uttrykk.

100 5

Sheet

1/2

D

C

B

A

AIDA kompakt m/ slim eller standard soft-close sete 3 690,Aida kompakt har samme oppbyggingskvalitet som AIDA standard. Det er noen fysiske yttermål som er mindre og gjør dette til et toalettet som er en løsning der bade- eller toalettrommet er lite.

Bygger minimalt ut i rommet.

VITO m/ slim soft-close sete 1 840,Et stilrent toalett med en glatt keramisk overflate. Toalettse­te med lokk har soft-close og quickrelease funksjon, som gjør at setet kan klikkes av og forenkle rengjøringen.

94

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


TECE sisterne Er av god kvalitet og har solide og smarte komponenter som gjør sisternen enklere å vedlikeholde. Spylertrykket kan fleksibelt tilpasses ethvert toalett, uavhengig av type skål. Sisternen kan du montere enten på innsiden av veggen, eller foran en solid vegg. Produktet skal monteres av en fagmann og er produsert slik at det er monteringsvennlig. Velge mellom to varianter, en som har mer standard oppbygging og en modell som er patentert med sealbag, noe som gjør sisternen ekstra sikker mot vannlekkasje. Modellen med sealingbag kan monteres uten å måtte smøre membran i ”sisterne kassen”.

95


TOALETT

PAKKEPRIS & TRYKKNAPPER

CIBA PAKKEPRIS - Hvit

VITO PAKKEPRIS

AIDA standard PAKKEPRIS

Pakken inkluderer: CIBA Hvit m/ slim soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

Pakken inkluderer: VITO m/ slim soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA standard m/ standard soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

7 770,-

4 490,-

6 540,-

Pakken inkluderer: CIBA Hvit m/ slim soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

Pakken inkluderer: VITO m/ slim soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA standard m/ standard soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

9 880,-

6 600,-

8 650,-

CIBA PAKKEPRIS - Sort matt / hvit matt

AIDA kompakt PAKKEPRIS

AIDA kompakt PAKKEPRIS

Pakken inkluderer: CIBA Sort matt m/ slim soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA kompakt m/ standard soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA kompakt m/ slim soft close sete, TECE sisterne u/ sealingbag

8 870,-

6 540,-

6 540,-

Pakken inkluderer: CIBA Sort matt m/ slim soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA kompakt m/ standard soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

Pakken inkluderer: AIDA kompakt m/ slim soft close sete, TECE sisterne m/ sealingbag

10 980,-

8 650,-

8 650,-

! NYHuEtføT ls re e

att Hvit m

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side. 148 96

VIKINGBAD.NO


TECE now

TECE now Hvit Fluktmontering: ja

TECE now Forkrommet Fluktmontering: ja

TECE now Sort Fluktmontering: ja

TECE now Sort matt Fluktmontering: ja

463,-

774,-

843,-

843,-

TECE loop Forkrommet Fluktmontering: nei

TECE loop Glassplate Hvit/knapper sølv Fluktmontering: ja

TECE loop Glassplate sort/knapper sort Fluktmontering: ja

TECE loop Glassplate sort/knapper gull Fluktmontering: ja

1 443,-

2 189,-

2 508,-

2 391,-

TECE square Hvit glass/ knapper krom Fluktmontering: ja

TECE square II Børstet rustfritt stål Fluktmontering: nei

TECE square Sort glass/ knapper gull Fluktmontering: ja

TECE square II

3 230,-

3 898,-

4 428,-

6 330,-

TECE solid Hvit matt Fluktmontering: nei

TECE solid Hvit blank Fluktmontering: nei

TECE solid Forkrommet Fluktmontering: nei

TECE square PVD gull Fluktmontering: nei

1 699,-

1 810,-

1 950,-

5 757,-

TECE loop

TECE square

Børstet stål sort matt Fluktmontering: nei

TECE solid

TECE lux mini

TECE base

TECE lux mini Glassplate hvit Berøringsfri Fluktmontering: ja

TECE lux mini Glassplate sort Berøringsfri Fluktmontering: ja

TECE base Hvit Fluktmontering: nei

TECE base Forkrommet Fluktmontering: nei

9 488,-

9 488,-

258,-

703,-

Berøringsfri betjeningsplate 97


TOALETT

FUNKSJONALITET

Jevn med flis - fluktmontering Ved hjelp av et ekstra installasjonsett til betjeningsplaten kan du få betjeningsplaten og flisene til å flukte. Dette skaper et eksklusivt utrykk og får flisene og betjeningsplaten til å gå i ett. 290

220

Ramme til fluktmontering Hvit, sort eller krom 724,-

En magisk tablett for hygiene Såpeinnsatsen/dispenseren er tilpasset alle TECE-sisterner og passer alle TECE-trykkeplater. Det er også mulig å ettermontere den. Rensetabletter gir en frisk duft til toalettet ditt, og reduserer risikoen for kalk i toalettskålen. Takket være såpeinnsatsen kan du vinke farvel til hengende skålrenser og toalettrens på flaske. Såpeinnsatsen er nå et reelt alternativ, spesielt for spylekantløse toaletter, ganske enkelt fordi man ikke kan henge en skålrenser etter kanten. Såpeinnsatsen er enkel å bruke, med kun få, enkle steg.

Såpeinnsats TECE profil 776,TECE tabs

Rengjøringstabletter

380,- (boks 10 stk)

Luktfritt Ved nyinstallasjon eller totalrenovering er det mulig å tilkoble sisternen til husets ventilasjon, slik at du kan få et ”luktfritt” toalett, hvor den skitne luften blåses rett ut av huset. Ta kontakt med din rørlegger for mer informasjon om dette.

Avtrekksrør Sisterne DN 70 Kan ikke benyttes til sisterne m/sealingbag

98

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

878,-


Design møter teknologi TECElux Mini betjeningsplate i glass med elektronisk, berøringsfri aktivering for TECE-sisternen. Spyleraktiveringen er berøringsfri eller kan aktiveres med et lett trykk på knappeområdet. Registeringssensoren registrerer når en person nærmer seg toalettet, og aktiverer lyset på knappeområdet, og fungerer dermed også som et nattlys.

Elektroniske funksjoner Sensoren registrerer når en person nærmer seg toalettet, og aktiverer lyset på knappeområdet kun da. Ved å programmere panelet lar det deg individuelt justere registreringsområdet, aktiveringstid og lysstyrke på displayet. Du kan også stille inn intervaller for individuelle funksjoner som hygiene eller sikkerhetsspyling. Du kan programmere følgende funksjoner: • Sensorregistreringsområde • Hygienespyling • Aktiveringstid • Sikkerhetsspyling • Lysstyrke på display

Fullfør stilen Kjøper du alt av tilbehør til ditt baderom fra VikingBad er du garantert at alt er i samme farge og finish. Sammen skaper vi ditt nye baderom.

Toalettbørster Krom 619,Sort matt 819,Gull 819,Ekstra toalettbørste 69,-

99


DUSJLØSNINGER

Skreddersy din dusj » Laminerte dusjdører for ekstra sikkerhet » Nanotech-behandlet glass for enkel rengjøring » Monteringsvennlig » Flere størrelser og design » Smarte løsninger for små bad » 8 mm herdet glassdør/felt

Velg et av våre ferdige dusjhjørner eller kombiner dører og glassfelt til en smart walk-in eller dusjnisje. Velg laminert dusjdør for ekstra sikkerhet, eller en leddet dør som kan foldes sammen når den ikke er i bruk for plassbesparelse og romfølelse. Vår nyhet EMIL dusj er en high-endløsning med 8mm glass. Hengsler og håndtak kan leveres i krom, sort matt eller gull. Med Emil får du en elegant og moderne dusjløsning du kommer til å elske.

100

VIKINGBAD.NO


2

DUSJDØRER & GLASSFELT 1

3

4

1: LIAM sorte dusjdører i saloonløsning + FRØYA rund rainshower i sort matt 2: EMIL dusjhjørne i gull + FRØYA rett rainshower i gull 3: EMIL dusjdører i krom + FRØYA rett rainshower i krom 4: LIAM sorte dusjdører + FRØYA sort matt rainshower 101


DUSJLØSNINGER

VÅR DUSJKALKULATOR Usikker på hvilke komponenter du trenger til din dusj? Du kan lett taste inn målene dine i dusjkalkulatoren og få en ferdig produktliste. Ved hjelp av ulike størrelser glassfelt og dusjdører kan du skreddersy din egen løsning og uansett størrelse på badet eller hvilket behov du har, så har VikingBad en dusjløsning for deg.

Skann QR-koden og finn din dusjløsning ved bruk av vår dusjkalkulator!

102

VIKINGBAD.NO

INFO.VIKINGBAD.NO/DUSJ


LØSNINGER

RETT DUSJHJØRNE

BUET DUSJHJØRNE

LEDDET DUSJHJØRNE

GLASSFELT

NISJE

SALOON

Universale dusjdører i herdet sikkerhetsglass. Kan svinges 180°. Leveres som enkeltdører eller komplette dusjhjørner.

Universale glassfelt som kan monteres frittstående, mot vegg eller i kombinasjon med dusjdører. Husk: støttestag.

Buet dusjdører i herdet glass. Kan svinges 180°. Leveres som enkeltdører (høyre/ venstre) eller som komplett dusjhjørne.

Nisje med kombinasjon av dusjdør og glassfelt med veggprofil. Kan også monteres uten glassfelt. Leveres med rett eller leddet dusjdører.

Leddet dusjdører i herdet glass som kan foldes sammen. Kan svinges 180°. Leveres som enkeltdører (høyre/venstre) eller som komplett dusjhjørne.

Saloonløsninger består av 2 stk. dusjdører, rett eller leddet, som kan svinges 180°.

VENDINGER HUSK!

HØYRE

70 cm

90 cm

90 cm

VENSTRE

Et dusjhjørne er høyrevendt når den høyre bakveggen er kortest og venstrevendt når den venstre bakveggen er kortest.

HØYRE 70 cm

VENSTRE

Dersom du ønsker en dusjløsning hvor den ene siden er kortere ennden andre, er det viktig at du velger riktig vending. Laminerte og rette glassdører er universale, mens leddet og buet dusjdør har en høyre- og venstrevending.

Alltid se utgangspunktet og vendingen utenifra! Vendinger for dusjkabinett og steamdusj se s. 174

Høyre dusjhjørne

Venstre dusjhjørne 103


DUSJLØSNINGER

2

1

MANGE MULIGHETER 3

4

TRYGT & SMART 1: Nisjeløsning med EMIL dør og glassfelt 2: LIAM glassfelt rett + 135 °, walk-in 3: Leddet dører for plassbesparelse 4: Saloon løsning med LIAM dører 5: LIAM sort matt leddet dører Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side 148

104

VIKINGBAD.NO

Dersom du har et mindre bad er et leddet dusjhjørne en smart løsning. Dusjdører som kan slås inntil veggen når du ikke bruker dusjen er praktisk og plassbesparende. Vi kaller det markedets smarteste dusjløsning. Bygg din dusjløsning med vår dusjkalkulator: info.vikingbad.no/dusj


5

COOL TOUCH Blandebatteri med Cool Touch sørger for at man ikke kan brenne seg ved å ta på blandebatteriet.

JUSTERBART Våre rainshower har mulighet for høydejustering på hånddusjholder, toppfeste og toppdusj. Gjelder ikke TIRIL

Ekstra trygghet for alle.

COOL TOUCH Trygt for barn

105


DUSJLØSNINGER

VÅRE MODELLER

EMIL DUSJLØSNINGER EMIL er en stilren og elegant dusjserie med hengsler. Dusjdørene og glassfeltet kommer med 8 mm herdet sikkerhetsglass. Med hengslene får du montert dusjdørene/ glassfeltet rett på vegg og opp fra gulv. Dette gir et svevende, minimalistisk og stilrent uttrykk. Du kan kombinere dusjdørene og glassfeltene som du ønsker.

» Elegant dusjserie med et stilrent uttrykk » Meget stabile hengsler » 8 mm herdet glass » Hengsler og håndtak leveres i sølv,

EMIL dørhengsle:

50

32

sort matt eller gull

19

» Støttestag er inkludert til glassfelt!

64

EMIL MODELL: Rett dør eller fast glassfelt

HENGSLER: Sølv, sort matt, gull

LISTER: Klar PVC eller sort PVC

HØYDE: Dører 200 cm

STØRRELSE DØR: 70, 80, 90, 100 cm

LIAM DUSJLØSNINGER Dusjdører og glassfelt i 6 mm herdet glass og dusjdører med laminert herdet sikkerthetsglass. Kan svinges 180°. Nanotech-behandlet for enklere rengjøring.

A

B

32,5

LIAM dørhengsle:

43,3

» Smale og minimalistiske profiler » Enkel montering med klikkjustering » Trinnløs justering av hev og senk » Heve- /senkehenglser (5 mm) » Sort- eller sølvprofiler » Justerbar veggprofil (25 mm) » Innleggsplater for utjevning av gulv » Magnetlist i PVC » Subbelist » Støttestag er ikke inkludert til glassfelt!

75,6

71,3

LIAM MODELL: Rett, buet, leddet, Rett (laminert), eller glassfelt

106

VIKINGBAD.NO

PROFILER: Sølv eller sort matt

LISTER: Klar PVC eller sort PVC

HØYDE: Dører 195 cm eller glassfelt 193 cm

STØRRELSE DØR: 60, 70, 80, 90, 100 cm

STØRRELSE GLASSFELT: Fra 20 - 120 cm


MATS DUSJLØSNINGER Dusjdører i 6 mm herdetglass. Kan svinges 180°. Nanotech-behandlet for enklere rengjøring.

» Magnetlist med pvc profil » Heve- /senkehenglser (5 mm) » Justerbar veggprofil (25 mm) » Toppdeksel til veggprofil

A

(skjuler utjevning)

» Subbelist

43,340

MATS dørhengsle:

75,6

MATS MODELL: Rett eller leddet dusjdører

LISTER: Klar PVC

PROFILER: Sølv

HØYDE: Dører 195 cm

STØRRELSE DØR: 70, 80, 90, 100 cm

VEIEN TIL DIN DRØMMEDUSJ

1

4

PLASS

Hvor stor plass har du og hva er ditt behov? Ønsker du et dusjhjørne med 2 dører eller kanskje en walk-in løsning med et fast glassfelt?

PROFILER

Dersom du velger å lage et dusjhjørne må du huske å velge riktig hjørneprofil

2

5

DØRER

Er behovet optimal plassbesparelse er leddet dusjdører en smart løsning. Husk å velge venstreeller høyredør siden dørene ikke er universale.

STØTTESTAG

Ved valg av glassfelt følger ikke støttestag med og ved valg av glassfelt uten veggprofil må man også huske bunnprofil.

3

6

GLASSFELT

Med glassfelt kan du tilpasse dusjløsningen akkurat slik du ønsker den. Det kan være en åpen løsning, såkalt walk-in eller satt sammen til et dusjhjørne med dør. Ulike hjørne- og magnetprofiler, gjør at du har mange forskjellige muligheter.

GARNITYR & TILBEHØR

Rainshower, dusjsett, dusjbatteri, sjampohylle, dusjnal, sittekrakk og pleiemidler

Se alle våre løsninger i vår dusjkalkulator: info.vikingbad.no/dusj

107


DUSJLØSNINGER

EMIL

EMIL RETT DØR - 8mm Sølv / sort / gull 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

6 845,6 845,6 845,6 845,-

Høyde 200 cm

HUSK!

Ved kjøp av 2 stk EMIL dører for hjørneløsning så medfølger magnetprofil inkludert i prisen.

EMIL GLASSFELT - 8mm Sølv / sort / gull 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

6 845,6 845,6 845,6 845,-

Høyde 200 cm

HUSK!

Ved kjøp av dusjdør og glassfelt er støttestag til glassfeltet inkludert i prisen. Magnetprofiler medfølger ikke

EMIL TILBEHØR

Støttestag er inkl. til EMIL glassfelt

108

Magnetprofil EMIL - Hjørne 198,5 cm

Magnetprofil EMIL - Nisje 198,5 cm

Emil - Bunnlist glassfelt 100 cm

Klar Sort

Klar Sort

Klar PVC 4370848 175,-

6314707 265,6314708 265,-

VIKINGBAD.NO

|

6314709 265,6314711 265,-

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


EMIL gull dusjdør 100 cm , FRØYA gull rainshower, flis i dusj: KYUSHI VERDE MATT 5x25 cm, flis på vegg og gulv: ARDESIA 59,5x59,5 cm

109


DUSJLØSNINGER

LIAM

LIAM RETT DØR

LIAM RETT DØR Sølv og sort

60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

3 070,3 360,3 575,3 945,4 285,-

Pris pr. dør Høyde 195 cm

ekstra herdet sikkerhetsglass

LIAM RETT DØR LAMINERT

LIAM RETT DØR (laminert) Sølv og sort

70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

4 700,5 035,5 320,5 690,-

Pris pr. dør Høyde 195 cm

LIAM BUET DØR

LIAM BUET DØR Sølv og sort

80 cm 90 cm 100 cm

3 895,4 085,4 335,-

Pris pr. dør Høyde 195 cm

110

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


LIAM LEDDET DØR

LIAM LEDDET DØR Sølv og sort

60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

4 560,4 785,5 070,5 265,5 620,-

Pris pr. dør Høyde 195 cm

LIAM GLASSFELT U/VEGGPROFIL

LIAM GLASSFELT Uten veggprofil

20 cm 30 cm 40 cm 50 cm 60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm 110 cm 120 cm

1 945,2 100,2 300,2 450,2 645,2 820,3 075,3 320,3 590,3 875,4 150,-

Høyde 193 cm

Støttestag & bunnprofil i tillegg til LIAM glassfelt uten veggprofil s. 110

LIAM GLASSFELT M/VEGGPROFIL

LIAM GLASSFELT * *Med veggprofil og bunnprofil (Sølv og sort) 20 cm 30 cm 40 cm 50 cm 60 cm 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm 110 cm 120 cm

2 250,2 445,2 605,2 780,2 940,3 030,3 355,3 745,4 095,4 485,4 850,-

Høyde 193 cm

Støttestag i tillegg til LIAM glassfelt med veggprofil s. 110

111


DUSJLØSNINGER

LIAM TILBEHØR

LIAM DUSJDØR TILBEHØR

Utfellingsprofil, 70 mm (+25 mm) dusjdør.

Sølv 6316601

Sort 6316599

Pris (stk) 630,-

Utfellingsprofil, 95 mm (+50 mm) dusjdør.

Sølv 6316603

Sort 6316602

Pris (stk) 920,-

Pakningslist nisjedør 190,2 cm, 6mm

Klar PVC 6316611

Sort PVC 6316614

Pris (stk) 190,-

Sort PVC 6311999

Pris (stk) 205,-

Pyntepakning topp rett/leddet dør 117,8 cm (kappes til ønsket mål)

Oversvømmelsesvern sett 1 stk 2 stk Buet 100x100

Sølv 6316596 6316598 6314999

Sort 6316595 6316597 6314998

Pris (stk) 360,505,420,-

Subbelist dør vegg 100 cm 32 mm rivbar

Klar PVC 6314395

Sort PVC 6314396

Pris (stk) 205,-

Magnetprofil vegg 193 cm Fast Justerbar

Sølv 6316605 6316607

Sort 6316604 6316606

Pris (stk) 635,1 260,-

Magnetprofil dør Hjørne - 190,2 cm

Klar PVC 6316608

Sort PVC 6316612

Pris (stk) 290,-

Magnetprofil dør 180° Nisje - 190,2 cm

Klar PVC 6316609

Sort PVC 6316613

Pris (stk) 290,-

Usikker på hvilke komponenter du trenger til din dusjløsning?

Se vår dusjkalkulator INFO.VIKINGBAD.NO/DUSJ 112

VIKINGBAD.NO


LIAM GLASSFELT TILBEHØR

Bunnprofil glassfelt 118 cm

Sølv 6312974

Pyntepakning topp glassfelt 117,8 cm (kappes til ønsket mål)

Sort 6312975

Pris (stk) 155,-

Sort PVC 6311999

Pris (stk) 205,-

Utfellingsprofil, 70 mm (+25 mm) glassfelt

Sølv 6312969

Sort 6312971

Pris (stk) 630,-

Utfellingsprofil, 95 mm (+50 mm) glassfelt

Sølv 6312972

Sort 6312973

Pris (stk) 925,-

Hjørneprofil glassfelt, 90° 197,2 cm, 6mm

Sølv 6314071

Sort 6314073

Pris (stk) 465,-

Magnetprofil glassfelt Hjørne - 191,7 cm

Klar PVC 6312967

Sort PVC 6312968

Pris (stk) 370,-

Sort PVC 6312966

Pris (stk) 370,-

Magnetprofil glassfelt 135° & 180° Nisje - 191,7 cm

Klar PVC 6312965

Hjørneprofil glassfelt, 135° 191,7 cm, 6mm

Sølv 6314069

Sort 6314072

Pris (stk) 465,-

Støttestag Vegg - glass ,120 cm Glass - glass, 120 cm Tak - glass, 100 cm

Sølv 6312961 6312963 6312958

Sort 6312962 6312964 6312959

Pris (stk) 855,855,855,-

113


DUSJLØSNINGER

MATS

MATS RETT DØR

MATS LEDDET DØR

Sølv 70 cm 80 cm 90 cm 100 cm

Sølv 2 365,2 560,2 875,3 195,-

70 cm 80 cm 90 cm

Pris pr. dør Høyde 195 cm

Pris pr. dør Høyde 195 cm

MATS TILBEHØR

HUSK!

114

VIKINGBAD.NO

|

3 730,3 985,4 170,-

Nisje pakningslist 6 mm

Sølv 6312785

Pris (stk) 169,-

Utfellingsprofil, +25 mm Til dusjdører

Sølv 6311498

Pris (stk) 535,-

Utfellingsprofil +50 mm Til dusjdører

Sølv 6311499

Pris (stk) 765,-

Oversvømmelsesvern sett 1 stk 2 stk

Sølv 6312951 6312912

Pris (stk) 325,445,-

Magnetprofil vegg Justerbar (1cm)

Sølv 6312595

Pris (stk) 1 035,-

Magnetprofil vegg Fast

Sølv 6312536

Pris (stk) 520,-

Magnetprofil 190cm Rett dør

Sølv alu 6312948

Pris (stk) 510,-

Magnetprofil 190cm Rett dør

Klar PVC 6312943

Pris (stk) 245,-

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


RAINSHOWER

FRØYA rainshower » Justerbar 25 cm toppdusj med rett eller rundt design. » Cool Touch termostatbatteri. » Høydejusterbar dusjholder og toppfeste. » Kan leveres med sjampohylle, se s. 123 Krom 7 295,- | Sort matt 11 250,- | Gull 11 250,-

DUSJSETT

TIRIL rainshower » 20 cm fast toppdusj m/ rett eller rundt design » Høydejusterbar dusjholder og toppfeste » Tiril rainshower bør monteres 110cm over ferdig gulv.

COOL TOUCH Trygt for barn

se s.105

3 995,-

DUSJBATTERI

FRIDA dusjsett » 150 cm slange med håndusj » Dusjstang med sjampohylle » Veggfeste til hånddusj » Med og uten justerbart toppfeste 699,-

DIS dusjbatteri Termostatstyrt blandebatteri.

NERI dusjbatteri Termostatstyrt blandebatteri med ECO-funksjon og Cool Touch.

1 399,-

1 995,-

115


DUSJLØSNINGER

SLUK

LINE SLUK TECE Drainprofile - krom og gull 3 enkle steg til din nye designsluk. Lengde: 800, 900 og 1000 mm. 1.Velg avløp Lavtbyggende 40 mm 3 778,-

Standard 50 mm 3 778,-

2.Velg farge og lengde Krom 800 900 1000 4 097,- 4 239,- 4 390,Gull 800 900 1000 9 883,- 10 068,- 10 253,3. HUSK! Monteringsett Gjelder både til gulv og inntil vegg 403,-

Purus Line Twist - krom Komplett sluk klar for montering. Lengde: 600, 700, 800, 900 og 1000 mm. Avløp: Ø75 cm Krom twist 700 800 900 1000 600 6 555,- 6 715,- 6 765,- 7 020,- 7 365,Twist - krom

Purus Line Chess - sort matt og gull NB! Kun slukrist. Lengde: 600, 700, 800, 900 og 1000 mm. Avløp: Ø75 cm. Sort matt chess (kun slukrist) 600 700 800 900 1000 4 810,- 4 985,- 5 155,- 5 240,- 5 345,Gull chess (kun slukrist) 600 700 800 900 1000 2 385,- 2 565,- 3 005,- 3 035,- 3 325,-

Chess - sort matt

Chess - gull

Denne må kombineres med Purus Line Twist-komplett sluk!

Purus Line Tile Insert Designsluk hvor du kan integrere flisen i risten. Komplett pakke: leveres med to rammer, klemring, monteringssett for trebjelkelag og betong, hårsil og luktfri NOOD vannlås. Bredde: 70 mm. Lengde: 600, 700, 800, 900 og 1000 mm. Tile insert 700 800 900 1000 600 7 765,- 7 785,- 7 960,- 8 130,- 8 300,-

116

VIKINGBAD.NO


CORNER SLUK Purus Corner Twist - krom Komplett sluk klar for montering. Avløp: Ø75 cm 5 560,Purus Corner Pearl - gull NB! Kun slukrist. Avløp: Ø75 cm 2 480,Twist - krom

Denne må kombineres med Purus Corner Twist-komplett sluk!

Pearl - gull

Purus Corner Tile Insert Et elegant og nesten usynlig hjørnesluk, til flis integrert i selve slukrammen. Komplett pakke: leveres med rist, ramme, klemring, monteringssett for betong- og trebjelkelag, hårsil og luktfri NOOD vannlås. Mål: 380 x 270 x 270 mm. Avløp: Ø75 cm

6 590,-

KLASSISK SLUK

Purus (K-sluk) med slukrist

Jafo slukrist + Purus K-sluk

Jafo gulvsluk med slukrist

Purus K-sluk med firkantet rist i et klassisk design i rustfritt stål. Mål: 200 x 200 mm. Avløp: Ø75 cm

med firkantet rist i et klassisk design i rustfritt stål. Mål: 200 x 200 mm. Avløp: Ø75 cm

Komplett gulvsluk for montering med sideutløp og slukrist. Mål: 200 x 200 mm. Avløp: Ø75 cm

855,- (kun slukrist) 1 560,- (inkl. K-sluk)

255,- (kun slukrist) 1 110,- (inkl. K-sluk)

850,- (inkl.bunn)

117


DUSJKABINETT

En sikker løsning » Rask og enkel montering » Nanotech-behandlet for enkel rengjøring » Minimalistisk stil » Stort utvalg i vendinger, farger og høyder » Basic, standard og pluss modell

Dusjkabinett er et enkelt og trygt valg på badet, da unngår du vannsøl på gulv og vegger. Våre dusjkabinett er svært enkle å montere og rengjøre. Velg mellom ulike høyder, vendinger og farger på profiler og bakglass, slik at de passer din stil. Du kan også velge mellom utstyrsnivå fra en basic modell uten termostatbatteri til et kabinett med integrert termostatbatteri og takdusj.

118

VIKINGBAD.NO


2

ENKELT & TRYGT 1

3

4

1: SOFIA BASIC dusjkabinett 2: ROMA topp- og håndusj 3: KIEV dusjkabinett 4: ROMA 90x90 dusjkabinett

119


DUSJKABINETT

VÅRE MODELLER

SOFIA DUSJKABINETT Et stilrent og solid dusjkabinett til en forbrukervennlig pris. Med rene linjer og smale profiler er SOFIA dusjkabinett svært enkelt å rengjøre. SOFIA kommer med hvite eller sølv profiler og hvitt bakglass. Leveres i tre modeller, med og uten integrert termostatbatteri og en modell med 25 cm toppdusj.

» Dører med doble trinser oppe og nede » Vippbare dører for enkel montering/rengjøring

» Frontpanel med magnetfeste » Praktisk sluk med hårsil » Stabilt dusjkar med justerbare støtteben BASIC

STANDARD

PLUSS

KIEV DUSJKABINETT Et prisgunstig dusjkabinett som kommer med flere valgmuligheter på størrelse, vendinger, høyder og farger. KIEV er en rett modell og har integrert termostatbatteri. KIEV kommer med hvite profiler og hvitt eller klart bakglass.

» Dører med doble trinser oppe og nede » Vippbare dører for enkel montering/rengjøring

» Avtagbart frontpanel » Praktisk sluk med hårsil

VALGFRI FARGE & STØRRELSE = SAMME PRIS

120

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


ROMA DUSJKABINETT Vårt mest eksklusive dusjkabinett, med dusjkar i støpemarmor. Kan oppgraderes til steamdusj ROMA kommer med hvite profiler og hvitt eller klart bakglass. (ROMA PLUSS 90 og 100 kan også leveres med sorte bakglass). Leveres i tre modeller, med og uten integrert termostatbatteri, samt en modell med toppdusj.

» Dører med doble trinser oppe og nede » Vippbare dører for enkel montering/rengjøring

» Frontpanel med magnetfeste » Praktisk sluk med hårsil » Meget stabilt dusjkar i støpemarmor. BASIC

STANDARD

PLUSS

ENKELT Doble trinser nederst på dusjdørene, kan enkelt løsnes og vippes ut for rengjøring.

TOPPDUSJ ROMA PLUSS og SOFIA PLUSS dusjkabinett leveres med 25 cm regulerbar toppdusj.

DAMPHETTE Dersom du ønsker kan du også få velge tilbehør som damphette. Dette gjelder kun ROMA 90x90 og 100x100. Se pris på damphette s. 123

121


DUSJKABINETT

VÅRE MODELLER

SOFIA

SOFIA BASIC, hvit/hvit

SOFIA PLUSS, hvit/hvit

SOFIA BASIC*

SOFIA STANDARD

SOFIA PLUSS

Hvit/hvit

Hvit/hvit, sølv/hvit*

Hvit/hvit

80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

80x80 cm (190/210)* 70x90 cm (210) 80x90 cm (210) 90x90 cm (190/210)* 100x100 cm (210)*

80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

Høyde 210 cm

Høyde 190/210cm

Høyde 210 cm

12 990,-

15 990,-

17 990,-

*SOFIA BASIC leveres med gjennomføring

*Sølv/hvit kun tilgjengelig i 210 cm (80x80, 90x90, 100x100)

ROMA BASIC*

ROMA STANDARD

ROMA PLUSS

Hvit/hvit, hvit/klar,

Hvit/hvit, hvit/klar,

80x80 cm (190/211) 70x90 cm (190/211) 80x90 cm (190/211) 90x90 cm (190/211) 100x100 cm (211)

80x80 cm (190/211) 70x90 cm (190/211) 80x90 cm (190/211) 90x90 cm (190/211) 100x100 cm (211)

Hvit/hvit, hvit/klar, (Hvit/sort: 90x90 og 100x100) 80x80 cm 70x90 cm 80x90 cm 90x90 cm 100x100 cm

Høyde 190/211cm

Høyde 190/211cm

Høyde 211cm

16 190,-

19 790,-

22 190,-

ROMA

ROMA BASIC hvit/klar

ROMA STANDARD hvit/hvit

*ROMA BASIC leveres med gjennomføring

KIEV KIEV Hvit/hvit, hvit/klar 80x80 cm (190/210) 70x90 cm (210) 80x90 cm (210) 90x90 cm (190/210) Høyde 190/210 cm

13 990,-

Hvit/hvit venstrevendt

122

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


TILBEHØR DUSJ

TARA HJØRNE dusjhylle Krom og hvit Sort matt og hvit Gull og hvit

599,699,699,-

Bredde: 21,8 cm Dybde: 21,8 cm Høyde 7,3 cm

TARA RETT dusjhylle Krom og hvit Sort matt og hvit Gull og hvit

599,699,699,-

Bredde: 29,4 cm Dybde: 13,4 cm Høyde 7,3 cm

TARA dusjhylle kan festes enkelt med medfulgte skruer, slik at det alltid blir solid og sitter ordentlig over tid. Kan også limes om ønskelig men lim følger ikke med.

HUSK! HUSK!

Stol Rustfritt stål og hvitt sete

Stol Rustfritt stål og koksgrått sete

Stol Akryl

1 995,-

1 995,-

2 375,-

Koblingsslange (silikon) Neoperl SIL DN10 1/2"B x 3/4"B 125 cm 499,1/2"B x 1/2"B 125 cm 480,1/2"R x 1/2"B 125 cm 455,1/2"R x 1/2"R 125 cm 425,Sjampohylle Passer til FRØYA-, VORINog SKAGE-rainshower 229,-

ROMA damphette hvit 90x90 cm 2 950,-

100x100 cm 3 205,-

Invisible Shield Gel For enkel rengjøring behandling av glass, porselen og keramikk. 195,-

1/2"R x 3/4"B 125 cm 445,-

123


STEAMDUSJ & TERAPIKAR

Hverdagsluksus » God dybde og sittekomfort » Mange modeller og størrelser » Ulike system etter ønske og behov » Touchpanel og blandebatteri » Solid og robust

En god massasje gjør kroppen avslappet, reduserer stress og hjelper med å løse opp ømme og stive muskler. Våre massasjekar leveres komplette med termostatstyrt blandebatteri, touch kontrollpanel, vannfall og vannmassasje. Terapikarene våre har i tillegg boblesystem og varmeelement samt flere dyser enn massasjekarene. Vi har steamkabinetter som er godt for helse, gir økt blodsirkulasjon og som har en avslappende effekt og gir deg litt ekstra luksus i hverdagen.

124

VIKINGBAD.NO


2

FINN DITT BEHOV 1

3

4

5

1: VIGEN XTREME terapikar 2: ROMA steamdusj 3: VIK terapikar 4: Vannfall 5: TOKYO 140 steamkabinett

125


STEAMDUSJ & TERAPIKAR

STEAMDUSJ

2

UNN DEG LITT LUKSUS 1

3

ØKT VELVÆRE 1: Takdusj med troperegn 2: Kontrollpanel og steamer med timer 3: TOKYO 100 steamdusj m/sort bakvegg

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side 148

126

VIKINGBAD.NO

Våre eksklusive steamdusjer har moderne design, er godt for helse og velvære og kan hjelpe kroppen med å frigi giftstoffer, øke blodsirkulasjon og brenne kalorier. Dette kan øke immunforsvaret og har en avslappende effekt. Steamdusj er derfor en investering i egen helse.


ROMA steamdusj - buet

TOKYO steamdusj - rett

FARGEINFO: Hvit/hvit

FARGEINFO: Hvit, klar, sort (Fargene hvit, klar eller sort er på bakglass. Frontfargen er alltid klar).

ROMA 90 (90x90)

36 290,-

TOKYO 120 (120x90)

50 990,-

ROMA 100 (100x100)

38 390,-

TOKYO 140 (140x100)

56 490,-

Høyde 220 cm

» Frontinngang » Stabilt dusjkar i støpemarmor » Justerbare ben » 4 mm herdet glass i front-/bakvegger » 6mm herdet glass i dører » Enkel montering og rengjøring » Vippbare dører med doble trinser oppe og nede » Avtagbart fronpanel uten behov for verktøy » Sluk med hårsil og 40 mm avløpsrør

Høyde 218 cm

Kontrollpanel

Hånddusj m/ justerbart hode

Blåtann

Takdusj m/troperegn

Steam m/timer og termostat

LED-lys m/farge

3

127


STEAMDUSJ & TERAPIKAR

TERAPIKAR

KVALITET Karene har LED-lys med flere farger og justerbare føtter for god stabilitet Xtrememodellene har også dyser i armlene.

NÅR KUN DET BESTE ER GODT NOK 1

DETALJER Våre massasjekar leveres komplette med termostatbatteri og vannfall. Nakkeputer gir en behagelig komfort.

2

TERAPI & HELSE 1: KILEN SYSTEM 3 terapikar 2: VIGEN XTREME terapikar 3: VIGEN SYSTEM 3+ terapikar

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side 148

128

VIKINGBAD.NO

En god massasje gjør kroppen avslappet, reduserer stress og hjelper å løse opp ømme og stive muskler. Alle våre standard massasjebad leveres komplett med vannmassasje, termostatstyrt blandebatteri, hånddusj og vannfall, samt frontpanel og brukervennlig touchpanel. Massasjebadene har vannsensor for automatisk vannpåfylling, hvor vannet stopper automatisk når riktig vannivå er oppnådd. Vi skiller mellom massasjekar og terapikar.


3

Touchpanel

Vannmassasje Undervannslys

Hånddusj

Vannfall

Vannpåfylling gjennom dyser

Blåtann

Vannvarmer m/termostat

Boblesystem

Vanndyser & luftdyser

Selvinntrekk

STANDARD

SYSTEM 3

SYSTEM 3+

XTREME

Frekvensstyrt massasje

Turbofunksjon

MASSASJEKAR (Standard / System 3)

TERAPIKAR (System 3+ / Xtreme)

Våre massasjekar leveres komplette med termostatstyrt blandebatteri, touch kontrollpanel, vannfall og vannmassasje. Dersom du ønsker ekstra effekt, kan du oppgradere til System 3. Da får du boblesystem og varmeelement i tillegg. En luftkompressor gir bedre massasjeeffekt og en brusende opplevelse.

Grunnmodellen på et terapikar har det vi kaller System 3+, som inkluderer boblesystem og varmeelement, samt flere dyser enn et ordinært massasjebad. Oppgraderer du til toppmodellen Xtreme, får du i tillegg turbofunksjon, som gir enda kraftigere massasje. En frekvensstyrt pumpe gir deg 8 ulike massasjeprogram du kan velge mellom etter eget ønske.

129


STEAMDUSJ & TERAPIKAR

TERAPIKAR

VIGEN

» Størrelse: 180/190x90x70 cm (innvending dybde 55 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel SYSTEM 3+ (180) » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Aut. vannpåfylling » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Selvinntrekk » 36 dyser (24 vann/ 12 luft)

XTREME (180) » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Aut. vannpåfylling » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Selvinntrekk » Frekvensstyrt pumpe » Turbosystem » 70 dyser (52 vann/ 18 luft)

46 890,-

62 790,-

SYSTEM 3+ (190) » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Aut. vannpåfylling » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Selvinntrekk » 36 dyser (24 vann/ 12 luft)

XTREME (190) » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Aut. vannpåfylling » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Selvinntrekk » Frekvensstyrt pumpe » Turbosystem » 70 dyser (52 vann/ 18 luft)

48 490,-

64 290,-

System 3+

Xtreme

Alle våre massasjekar har blåtann! 130

VIKINGBAD.NO

|

Alle våre massasjekar har automatisk vannpåfylling. Se s. 129

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


KILEN

» Størrelse: 170x120x70 cm (innvending dybde 55 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel

System 3+

SYSTEM 3+ » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » 40 dyser (24 vann/ 12 luft)

XTREME » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Frekvensstyrt pumpe » Turbosystem » 66 dyser (34 vann/ 15 luft)

53 290,-

69 690,-

VIK

» Størrelse: 150x150x70 cm (innvending dybde 55 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel

System 3+

Alle våre massasjekar har blåtann!

Xtreme

SYSTEM 3+ » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » 36 dyser (24 vann/ 12 luft)

XTREME » Touch kontrollpanel » Vannmassasje » Undervannslys » Hånddusj » Vannfall » Blåtann » Boblesystem » Varmeelement » Frekvensstyrt pumpe » Turbosystem » 70 dyser (52 vann/ 18 luft)

52 090,-

68 190,-

Alle våre massasjekar har automatisk vannpåfylling. Se s. 129 131


STEAMDUSJ & TERAPIKAR

MASSASJEKAR

RAET

» Størrelse: 173x86x58 cm

(innvending dybde 43,5 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel » Høyre- og venstrevendt STANDARD » 20 dyser Avbildet: høyrevendt

30 590,-

SYSTEM 3

» 20 dyser » Boblesystem » Varmeelement

38 690,-

KONG

» Størrelse: 180/190x90x60 cm (innvending dybde 41,5 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Vannfall m/automatisk vannpåfylling » Nakkeputer » Avtagbart panel STANDARD (180) » 21 dyser 36 990,-

STANDARD (190) » 21 dyser 38 090,-

LILLE

» LILLE: 141x141x62

(innvending dybde 46,5 cm)

» Kontrollpanel » Termostatstyrt blandebatteri » Hånddusj med selvinntrekk » Avtagbart panel STANDARD » 24 dyser 38 790,-

132

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

SYSTEM 3 » 24 dyser » Boblesystem » Varmeelement 46 990,-


VIGEN 180 XTREME terapikar

TILBEHØR

Følger med*

1 stk Sunwac 3, 1 stk Pipe Cleaner, 2 stk Vannduft 905,-

*Alle VikingBad massasjebad leveres med et startsett pleiemidler som inneholder det man trenger for å få korrekt og hygienisk badevann.

133


BADEKAR

Robust og stabil » Ekstra forsterket med stålramme » Behagelig sittekomfort » Enkel rengjøring » Mange valgmuligheter » Trygge blandebatteri » Mange flotte nyheter i både hvit/hvit matt, sort matt, gull og krokodille-imitasjon!

Helstøpte badekar er stilrene med elegante linjer. Du kan velge mellom flere ulike modeller av helstøpte badekar. De frittstående karene er flotte og fungerer som et møbel på badet. Vi har både runde og rette modeller, og flere hvor du kan montere karkantbatteri på karet. Badekarene har god vanndybde og leveres med sluk og overløp.

134

VIKINGBAD.NO


2

ET SMYKKE TIL BADET 1

3

4

1: DYBE RETT badekar 2: RAND badekar 3: TORAS badekar 4: HAMPEN badekar

135


BADEKAR

VÅRE MODELLER

2

1

GULL, SORT ELLER ”KROKODILLE”? 3

4

STORT UTVALG 1: KVADRAT DUO 170 badekar m/ sort matt paneler 2: HAMPEN badekar - krokodille-imitasjon 3: KVADRAT 150 badekar innebygget 4: MARIVOLL badekar - gull 5: RORE badekar - hvit høyglans

Se komplett produkt- og NRF oversikt fra side 148

136

VIKINGBAD.NO

GROOS, MARIVOLL og HAMPEN er helt unike i sitt design, og perfekte for avslapping. Moderne BIE og SYNDLE på 150 cm passer ypperlig til deg som ønsker et frittstående kar med god plass, dybde og sittekomfort til et lite bad – mens trendy RORE og HOLVIGA på 170 cm gir solid komfort og god vanndybde. I tillegg har vi det enklere og rimeligere karet TEMSE på 150 cm med skårygg i begge ender; som kan bygges inn eller leveres med front- og endepanel.


5 3

KROKODILLE-IMITASJON

GULLFLAK-STRUKTUR

SORT OG HVITT

Gjelder HAMPEN badekar.

Gjelder MARIVOLL badekar.

Gjelder GROOS badekar.

Se side 138

Se side 139

Se side 140

HVIT HØYGLANS

HVIT MATT

Gjelder DYBE/DYBE RETT badekar. Se side 144

137


BADEKAR

VÅRE MODELLER

HAMPEN badekar, TENGE karkantbatteri sort matt, FELIX sort matt hånddusj, SABBIA 59,5x59,5 cm flis

HAMPEN - krokodille-imitasjon » L173 x B78 x H73 cm (innvendig dybde 37 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri » Krom pop-up følger med som standard » Produktet er laget for hånd og små avvik fra bilde kan forekomme Kun kar 34 990,-

Ingen dyr ble skadet i produksjonen av dette produktet.

138

VIKINGBAD.NO


MARIVOLL badekar, TENGE karkantbatteri gull, FELIX hånddusj gull, ARDESIA 59,5x59,5 cm flis

MARIVOLL - gullstruktur » L173,5 x B73 x H75 cm (innvendig dybde 36 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri » Krom pop-up følger med som standard » Produktet er laget for hånd og små avvik fra bilde kan forekomme Kun kar 29 990,-

139


BADEKAR

VÅRE MODELLER

GROOS badekar, TENGE karkantbatteri sort matt, FELIX sort matt hånddusj CALACATTA 60x60 cm flis

GROOS - sort og hvitt » L175 x B81,5 x H83 cm (innvendig dybde 36 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri » Krom pop-up følger med som standard Kun kar 28 990,-

140

VIKINGBAD.NO


! NYHET

BIE » L150 x B80 x H59 cm (innvendig dybde 38 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel » Ikke mulig med karkantbatteri

NØRHOLM » L165 x B82 x H62 cm (innvendig dybde 48 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri

Kun kar 15 290,-

Kun kar 18 690,Krom pop-up medfølger

! NYHmEattT Sort

RORE » L170 x B80 x H59 cm (innvendig dybde 38 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri

SYNDLE » L150 x B75 x H58 cm (innvendig dybde 39 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri

Kun kar 18 690,-

Kun kar 15 290,- (Hvit) Kun kar 15 790,- (Hvit matt) Kun kar 15 790,- (Sort matt)

De små detaljene...

HOLVIGA » L170 x B80 x H68 cm (innvendig dybde 39 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel. » Ikke mulig med karkantbatteri Kun kar 18 690,-

POP-UP LOKK » Krom følger med som standard » Kan oppgraderes til sort matt eller gull » Gjelder baderkasmodellene: SYNDLE, HOLVIGA, BIE, RORE, MARIVOLL, GROOS & HAMPEN Krom 155,- | Sort matt 175,- | Gull 175,-

141


BADEKAR

KVADRAT & TEMSE

KVADRAT KVADRAT 150 - Hvit L150 x B70 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) Badekar 150 cm Frontpanel 150 cm Endepanel 62 cm Total

9 485,1 865,1 425,12 775,-

KVADRAT 160 - Hvit L160 x B70 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) Badekar 160 cm Frontpanel 160 cm Endepanel 62 cm

10 205,2 080,1 425,-

Total

13 710,-

KVADRAT 170 - Hvit L170 x B70 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) NB! Karkantbatteri kan IKKE påmonteres KVADRAT

KVADRAT DUO

Badekar 170 cm Frontpanel 170 cm Endepanel 62 cm

10 940,2 250,1 425,-

Total

14 615,-

KVADRAT DUO 170 - Hvit L170 x B75 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) Badekar 170 cm Frontpanel 170 cm Endepanel 62 cm

11 035,2 275,1 455,-

Total

14 765,-

KVADRAT DUO 180 - Hvit L180 x B75 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) Badekar 180 cm Frontpanel 180 cm Endepanel 62 cm

11 735,2 420,1 455,-

Total

15 610,-

KVADRAT DUO 170 - Sort matt L170 x B75 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm) Badekar 170 cm Frontpanel sort matt 170 cm Endepanel sort matt 62 cm

11 035,3 670,2 390,-

Total

17 095,-

KVADRAT DUO 180 - Sort matt L180 x B75 x H62 cm (innvendig dybde 46 cm)

NB! karkantbatteri kan påmonteres på KVADRAT DUO men er IKKE inkl. i prisen 142

VIKINGBAD.NO

Badekar 180 cm Frontpanel sort matt 180 cm Endepanel sort matt 62 cm

11 735,3 810,2 390,-

Total

17 935,Skrårygg i begge sider gir en behagelig sittekomfort for 2.


KVADRAT 170 m/ hvite paneler, LIAM badekarsvegg sort matt,

KVADRAT DUO 170 m/sort matt paneler, LIAM badekarsvegg sort matt,

SKAGE rainshower sort matt

SKAGE rainshower sort matt

TEMSE TEMSE - Hvit L150 x B75 x H60 cm (innvendig dybde 41,5 cm) Badekar 150 cm Frontpanel 150 cm Endepanel 62 cm

7 395,1 355,875,-

Total

9 625,-

NB! Karkantbatteri kan IKKE påmonteres TEMSE

TILBEHØR

LIAM BADEKARSVEGG Svingbar glassvegg, H: 150 cm Sølv og sort matt 70x150 cm 80x150 cm 90x150 cm

3 355,3 525,3 700,-

SKAGE RAINSHOWER Fylletut for badekar Krom Sort matt

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

6 335,11 250,-

|

143


BADEKAR

VÅRE MODELLER

Vi gjør oppmerksom på at hvit matte kar tåler normal bruk og rengjøring, men har en overflate som må behandles mer forsiktig enn vanlig akryloverflater

DYBE » L171 x B75 x H56 cm (innvendig dybde 43 cm) » L181 x B75 x H56 cm (innvendig dybde 43 cm) » Helstøpt uten avtagbart panel » Passer til SKAGE Rainshower eller TENGE badekarsbatteri. » Ikke mulig med karkantbatteri

DYBE RETT » L180 x L81 x H56 cm (innvendig dybde 45 cm) » Helstøpt uten avtagbart panel » Badekaret har rett kant for plassering mot vegg. » Avbildet med KUBE ll karkantbatteri (ikke inkl.)

DYBE 170: 19 190,-/ 19 890,- (Hvit matt) | DYBE 180: 19 990,-

Kun kar 19 990,- / 20 490,- (Hvit matt)

god plass til 2! » L180 x B85 x H67 cm (innvendig dybde 53 cm) » Helstøpt badekar med elegante og myke linjer » Badekaret har rett kant for plassering mot vegg » Avbildet med RUNDE ll karkantbatteri (ikke inkl.)

TORAS

RAND » L170 x B85 x H60 cm (innvendig dybde 45 cm) » L180 x B85 x H60 cm (innvendig dybde 45 cm) » Helstøpt uten avtagbart panel » Kan påmonteres karkantbatteri

Kun kar 19 190,-

RAND 170: 12 690,- | RAND 180: 13 690,-

OVAL » L180 x B95 x H60 cm (innvendig dybde 45 cm) » Helstøpt badekar uten avtagbart panel » Kan påmonteres karkantbatteri » Avbildet med RUNDE ll karkantbatteri (ikke inkl.) Kun kar 17 990,144

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 3% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


KONG » L180,5 x B89,5 x H59,2 cm (innvendig dybde 43 cm) » L190,5 x B89,2 x H59,2 cm (innvendig dybde 43 cm) » Badekar med nakkeputer » Avtagbart panel (front- og endepanel) » Avbildet med KUBE ll karkantbatteri (ikke inkl.)

DREV » L171,5 x B86 x H63,5 cm (innvendig dybde 47 cm) » L181 x B86 x H63,5 cm (innvendig dybde 47 cm) » Avtagbart frontpanel » Avbildet med KUBE ll karkantbatteri (ikke inkl.) » Høyre eller venstrevendt (avbildet høyrevendt)

180, kun kar: 16 290,- | 190, kun kar: 17 390,-

170, kun kar: 16 290,- | 180, kun kar: 16 890,-

LILLE/MÅG » LILLE: L141 x B141 x H61,5 cm (innvendig dybde 46*) » MÅG: L151 x B151 x H61,5 cm (innvendig dybde 46*) » Avtagbart frontpanel » Kan påmonteres karkantbatteri

SALT HELSTØPT » L170 x B80 x H70 cm (innvendig dybde 50*) » L180 x B80 x H70 cm (innvendig dybde 50*) » Helstøpt badekar nakkeputer » Avbildet med KUBE ll karkantbatteri (ikke inkl.)

LILLE kun kar: 20 090,- | MÅG kun kar: 21 090,-

SALT 170: 18 790,- | SALT 180: 19 490,-

ELLIPSE » L177 x B81 x H58 cm (innvendig dybde 44 cm) » Helstøpt uten avtagbart panel » Passer til SKAGE Rainshower eller TENGE badekarsbatteri. » Ikke mulig med karkantbatteri Kun kar 18 690,145


BADEKAR

BLANDEBATTERI

KARKANTBATTERI

RUNDE II Karkantbatteri, hånddusj og vannfall.

KUBE II Karkantbatteri, hånddusj og vannfall.

Krom 7 690,- | Sort matt 11 590,- | Gull 11 590,-

Krom 7 690,- | Sort matt 11 590,- | Gull 11 590,-

RAINSHOWER M/ FYLLETUT

HÅNDDUSJ

20 cm toppdusj

146

25 cm toppdusj

FRIDA hånddusj Hånddusj m/ dusjslange.

FELIX hånddusj Hånddusj med dusjslange.

Krom 299,-

Krom 995,Sort matt 1 325,Gull 1 325,-

BADEKARBATTERI

SKAGE rainshower » Justerbar toppdusj i rett eller rundt design. 20 cm (krom) / 25cm (sort) » Fylletut for badekar. » Høydejusterbar dusjholder og toppfeste. » Kan leveres med sjampohylle, se s. 123

TENGE badekarsbatteri Termostatstyrt blandebatteri for badekar med karpåfylling. Kan også brukes i dusjløsninger.

Krom 6 335,- | Sort matt 11 250,-

Krom 2 645,- | Sort matt 5 095,- | Gull 5 095,-

VIKINGBAD.NO


HOLVIGA badekar med TENGE sort matt badekarsbatteri og FELIX sort matt hånddusj

RUNDE II gull karkantbatteri

RUNDE II krom karkantbatteri

147


PRODUKT & NRF OVERSIKT

Totaloversikt

Velg en av våre pakkeløsninger, eller skreddersy din egen møbelpakke. Da får du akkurat den løsningen som passer best for ditt bad, enten det er lite eller stort. Merk at pop-up og vannlåssett ikke er inkludert i alle våre møbelpakker, men må velges i tillegg når du setter sammen din egen løsning. Møbelpakker setter du enkelt sammen med vår møbelvelger på vår nettside:

vikingbad.no/baderom/møbelpakker

148

VIKINGBAD.NO


2

PRIS + NRF = SANT 1

3

4

1: ELI 60 møbel, MATS rett dusjhjørne, FRIDA dusjsett 2: MIE 140 sort eik møbel 3: MIE 140 lys eik møbel 4: DYBE RETT badekar

149


PRODUKT & NRF OVERSIKT

KOMPLETTE STILER

URBAN 10,4 m² NRF nr 6122693 6122455 6315273 6315286 4340963 3401847 7039169 7537896 6132282 7039361 7036867 4370369 6135079 4355015 7539169 7539173 7539166 7539177 7538263 7538272 7538266 6211428 6211427

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare II betjeningspplate, matt sort VikingBad dusjdør Emil 90x200cm, sort VikingBad glassfelt Emil 90x200cm, sort VikingBad Rainshower Frøya rett dusjsett, sort matt Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad MIE Slett 120 servantskap, mørk grå VikingBad Håndtak Reim, sort (krom, sort og gull) 158mm VikingBad Lea 120 glasservant sort matt VikingBad Vannlås sett Lea servant (PUM) m/Popup, sort VikingBad ODA 110 Rundt Speil m/lys VikingBad Ask servantbatteri sort matt VikingBad badekar Dybe 180 rettvegg, hvit matt VikingBad Blandebatteripakke Kube II, sort matt VikingBad SAGA håndklestang sort matt VikingBad SAGA håndkleknagg sort matt VikingBad SAGA toalettrullholder sort matt VikingBad Toalettbørste Rund Sort matt VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad flis, Cemento 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Cemento mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 6 330 kr 6 845 kr 6 845 kr 11 250 kr 7 960 kr 9 045 kr 225 kr 6 430 kr 1 015 kr 8 800 kr 2 750 kr 20 490 kr 11 590 kr 1 795 kr 455 kr 645 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 755 kr 1 799

TOTALPRIS

Total pris kr 8 650 kr 6 330 kr 6 845 kr 6 845 kr 11 250 kr 7 960 kr 9 045 kr 450 kr 6 430 kr 1 015 kr 8 800 kr 2 750 kr 20 490 kr 11 590 kr 1 795 kr 910 kr 645 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 25 667 kr 10 794 kr 149 952

Se URBAN 10,4 m² på s. 18

URBAN 4,4 m² NRF nr 6122693 6122455 6316582 4340963 3401847 7039244 7539197 7038177 6132268 7037092 7037096 7036896 4370386 7037976 7539169 7539173 7539166 7539177 7538263 7538272 7538266 6211428 6211427

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare II betjeningspplate, matt sort VikingBad Dusjhjørne leddet LIAM 90x90cm sort/klart VikingBad Rainshower Frøya rett dusjsett, sort matt Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad MIE Slett 90 servantskap, sort eik VikingBad Håndtak Fatt Sort 200mm VikingBad MDF benkeplate / topplate 90, Sort eik VikingBad Ebba bolleservant hvit VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 90cm VikingBad Vannlås sett benkeplate (32/40mm) m/Popup, sort VikingBad UNA 90cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad Fryd servantbatteri høy sort matt VikingBad MIE 176 høyskap, sort eik VikingBad SAGA håndklestang sort matt VikingBad SAGA håndkleknagg sort matt VikingBad SAGA toalettrullholder sort matt VikingBad Toalettbørste Rund Sort matt VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad flis, Cemento 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Cemento mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 6 330 kr 10 530 kr 11 250 kr 7 960 kr 8 355 kr 225 kr 1 655 kr 1 800 kr 225 kr 1 129 kr 7 520 kr 4 485 kr 8 480 kr 1 795 kr 455 kr 645 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 755 kr 1 799

TOTALPRIS

kr 102 963

Se URBAN 4,4 m² på s. 20

150

VIKINGBAD.NO

|

Total pris kr 8 650 kr 6 330 kr 10 530 kr 11 250 kr 7 960 kr 8 355 kr 675 kr 1 655 kr 1 800 kr 225 kr 1 129 kr 7 520 kr 4 485 kr 8 480 kr 1 795 kr 455 kr 645 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 17 534 kr 1 799

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


NORDISK 10,4 m² NRF nr 6122693 6122476 6316588 6314979 3401847 6312789 7040894 7539206 7038165 6132275 7039353 7034878 4370372 6135094 6311838 6311617 7539179 7539249 7539183 7539176 7538271 7538265 6211428 6211427

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare II betjeningspplate, børstet rustfritt stål VikingBad dusjdør, rett LIAM 90x195 sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 90x193, sølv/klart Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad Rainshower Frøya m/rett dusjsett, krom VikingBad MIE Ramme 120DBL 4S servantskap, lys eik VikingBad Håndtak Hald Krom 200mm VikingBad MDF benkeplate / topplate 120, Lys eik VikingBad Tuva bolleservant hvit VikingBad Vannlås sett benkeplate (PUM) m/Popup, krom VikingBad IDA 120 Speil m/lys og stikk VikingBad Ask servantbatteri høy krom VikingBad badekar Bie, hvit VikingBad hånddusjsett Felix, krom VikingBad badekarsbatteri Tenge m/karpåfylling, krom VikingBad LUNA Rett håndkleknagg krom VikingBad LUNA Rett håndklestang krom VikingBad LUNA Rett toalettrullholder krom VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad håndhåndkle 50x100cm, sand (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, sand (2stk) VikingBad flis, Cemento 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Cemento mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 4 1 2 2 1 2 1 1 1 2 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 3 898 kr 3 945 kr 3 745 kr 7 960 kr 7 295 kr 12 575 kr 180 kr 1 910 kr 1 445 kr 959 kr 7 370 kr 2 495 kr 15 290 kr 995 kr 2 645 kr 285 kr 979 kr 409 kr 619 kr 258 kr 498 kr 755 kr 1 799

TOTALPRIS

Total pris kr 8 650 kr 3 898 kr 3 945 kr 3 745 kr 7 960 kr 7 295 kr 12 575 kr 720 kr 1 910 kr 2 890 kr 1 918 kr 7 370 kr 4 990 kr 15 290 kr 995 kr 2 645 kr 570 kr 979 kr 409 kr 619 kr 258 kr 498 kr 7 549 kr 10 794 kr 122 934

Se NORDISK 10,4 m² på s. 22

NORDISK 4,4 m² NRF nr 6122693 6122476 6316555 3401847 6312789 7037888 6132245 7035833 7034876 7037964 4370382 7539253 7539186 7539189 7539176 7538273 7538267 7538264 6211435 6211428 6211427

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare II betjeningspplate, børstet rustfritt stål VikingBad dusjhjørne leddet LIAM 90x90x195 sølv/klart Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad Rainshower Frøya m/rett dusjsett, krom VikingBad MIE fingergrep 90 servantskap, lys eik VikingBad Ada 90 Thin servant VikingBad Vannlås sett (32mm og 40mm) m/popup, krom VikingBad IDA 90 Speil m/lys og stikk VikingBad MIE fingergrep 176 3S høyskap, lys eik VikingBad Fryd servantbatteri krom VikingBad LUNA Rund håndklestang krom VikingBad LUNA Rund toalettrullholder krom VikingBad LUNA Rund håndkleknagg krom VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad håndhåndkle 50x100cm, lys grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, lys grå (2stk) VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) VikingBad flis, White Matt 30x60cm, 1,44 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, Cemento 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Cemento mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

TOTALPRIS

Antall 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 3 898 kr 10 530 kr 7 960 kr 7 295 kr 8 715 kr 3 515 kr 565 kr 6 520 kr 11 220 kr 1 680 kr 979 kr 409 kr 285 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 863 kr 755 kr 1 799

Total pris kr 8 650 kr 3 898 kr 10 530 kr 7 960 kr 7 295 kr 8 715 kr 3 515 kr 565 kr 6 520 kr 11 220 kr 1 680 kr 979 kr 409 kr 285 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 12 438 kr 3 020 kr 1 799 kr 90 969

Se NORDISK 4,4 m² på s. 21

151


PRODUKT & NRF OVERSIKT

KOMPLETTE STILER

KLASSISK 10,4 m² NRF nr 6122776 6122687 6316623 4340963 3401847 7037927 6132354 7039361 7036889 4370369 6135096 6312922 6312923 7539181 7539251 7539191 7539177 7538263 7538272 7538266 7538266 6211432 6211437

Produktnavn Vikingbad CIBA med sete, sort matt og TECE sisterne m/sealingbag TECElux Mini betjeningsplate elektronisk, sort glass VikingBad Dusjhjørne rett LIAM 90x90cm sølv/klart VikingBad Rainshower Frøya rett dusjsett, sort matt Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad MIE fingergrep 120DBL servantskap, sort eik VikingBad Lea 120 dobbel glasservant hvit matt VikingBad Vannlås sett Lea servant (PUM) m/Popup, sort VikingBad UNA 120cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad Ask servantbatteri sort matt VikingBad badekar Rore, hvit VikingBad badekarsbatteri Tenge m/karpåfylling, sort matt VikingBad hånddusjsett Felix, sort matt VikingBad LUNA Rett håndkleknagg sort matt VikingBad LUNA Rett håndklestang sort matt VikingBad LUNA Rund håndkleknagg sort matt VikingBad Toalettbørste Rund Sort matt VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad flis, Calacatta 60x60cm, 1,44 m2 pr pk (799,- m2) VikingBad flis, Calacatte mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 2 1 2 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 10 980 kr 9 488 kr 7 890 kr 11 250 kr 7 960 kr 9 610 kr 7 250 kr 1 015 kr 9 040 kr 2 750 kr 18 690 kr 5 095 kr 1 325 kr 385 kr 1 139 kr 385 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 498 kr 1 151 kr 1 799

TOTALPRIS

Total pris kr 10 980 kr 9 488 kr 7 890 kr 11 250 kr 7 960 kr 9 610 kr 7 250 kr 2 030 kr 9 040 kr 5 500 kr 18 690 kr 5 095 kr 1 325 kr 770 kr 1 139 kr 385 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 498 kr 29 915 kr 10 794 kr 105 802

Se KLASSISK 10,4 m² på s. 24

KLASSISK 4,4 m² NRF nr 6122693 6122455 6316582 4340963 3401847 7037889 7038177 6132269 7037092 7037096 7036869 4370386 7037965 7539169 7539173 7539166 7539177 7538263 7538272 7538266 6211432 6211437

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare II betjeningspplate, matt sort VikingBad Dusjhjørne leddet LIAM 90x90cm sort/klart VikingBad Rainshower Frøya rett dusjsett, sort matt Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad MIE fingergrep 90 servantskap, sort eik VikingBad MDF benkeplate / topplate 90, Sort eik VikingBad Ebba bolleservant hvit matt VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 90cm VikingBad Vannlås sett benkeplate (32/40mm) m/Popup, sort VikingBad ODA 80 Rundt Speil m/lys VikingBad Fryd servantbatteri høy sort matt VikingBad MIE fingergrep 176 3S høyskap, sort eik VikingBad SAGA håndklestang sort matt VikingBad SAGA håndkleknagg sort matt VikingBad SAGA toalettrullholder sort matt VikingBad Toalettbørste Rund Sort matt VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad flis, Calacatta 60x60cm, 1,44 m2 pr pk (799,- m2) VikingBad flis, Calacatte mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 6 330 kr 10 530 kr 11 250 kr 7 960 kr 8 715 kr 1 655 kr 3 000 kr 225 kr 1 129 kr 6 890 kr 4 485 kr 11 220 kr 1 795 kr 455 kr 645 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 755 kr 1 799

TOTALPRIS

kr 108 467

Se KLASSISK 4,4 m² på s. 26

152

VIKINGBAD.NO

|

Total pris kr 8 650 kr 6 330 kr 10 530 kr 11 250 kr 7 960 kr 8 715 kr 1 655 kr 3 000 kr 225 kr 1 129 kr 6 890 kr 4 485 kr 11 220 kr 1 795 kr 455 kr 645 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 20 043 kr 1 799

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


HARMONI 10,4 m² NRF nr 6122774 6122686 6315274 6315287 3401847 6312791 7040893 7537893 6132238 7039356 7036867 4370382 6135095 6311838 6311617 7539253 7539186 7539189 7539176 7538274 7538268 7538264 6211426 6211425

Produktnavn Vikingbad CIBA med sete, hvitt og TECE sisterne m/sealingbag TECElux Mini betjeningsplate elektronisk, hvitt glass VikingBad dusjdør Emil 90x200cm, sølv VikingBad glassfelt Emil 90x200cm, sølv Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad Rainshower Frøya m/rundt dusjsett, krom VikingBad MIE Ramme 120DBL 4S servantskap, hvit matt VikingBad Håndtak Skål Krom VikingBad Ada 120DBL Thin servant VikingBad Vannlås sett (PUM) m/popup, krom VikingBad ODA 110 Rundt Speil m/lys VikingBad Fryd servantbatteri krom VikingBad badekar Holviga, hvit VikingBad hånddusjsett Felix, krom VikingBad badekarsbatteri Tenge m/karpåfylling, krom VikingBad LUNA Rund håndklestang krom VikingBad LUNA Rund toalettrullholder krom VikingBad LUNA Rund håndkleknagg krom VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad håndhåndkle 50x100cm, hvit (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) VikingBad flis, Sabbia 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Sabbia mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 4 1 2 1 2 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1

Veil. pris kr 9 880 kr 9 488 kr 6 845 kr 6 845 kr 7 960 kr 7 295 kr 12 575 kr 180 kr 6 310 kr 565 kr 8 800 kr 1 680 kr 18 690 kr 995 kr 2 645 kr 979 kr 409 kr 285 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 755 kr 1 799

TOTALPRIS

Total pris kr 9 880 kr 9 488 kr 6 845 kr 6 845 kr 7 960 kr 7 295 kr 12 575 kr 720 kr 6 310 kr 1 130 kr 8 800 kr 3 360 kr 18 690 kr 995 kr 2 645 kr 979 kr 409 kr 570 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 25 667 kr 10 794 kr 142 448

Se NORDISK 10,4 m² på s. 28

HARMONI 4,4 m² NRF nr 6122693 6122476 6316555 3401847 6312791 7039239 7539206 7039254 6132275 7037092 7037095 7036869 7037968 4370385 7539253 7539186 7539189 7539176 7538274 7538268 7538264 6211426 6211425

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare II betjeningspplate, børstet rustfritt stål VikingBad dusjhjørne leddet LIAM 90x90x195 sølv/klart Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad Rainshower Frøya m/rundt dusjsett, krom VikingBad MIE Slett 90 servantskap, hvit matt VikingBad Håndtak Hald Krom 200mm VikingBad MDF benkeplate / topplate 90, Hvit matt VikingBad Tuva bolleservant hvit VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 90cm VikingBad Vannlås sett benkeplate (32/40mm) m/Popup, krom VikingBad ODA 80 Rundt Speil m/lys VikingBad MIE 176 høyskap, hvit matt VikingBad Fryd servantbatteri høy krom VikingBad LUNA Rund håndklestang krom VikingBad LUNA Rund toalettrullholder krom VikingBad LUNA Rund håndkleknagg krom VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad håndhåndkle 50x100cm, hvit (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) VikingBad flis, Sabbia 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Sabbia mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

TOTALPRIS

Antall 1 1 1 1 1 1 3 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 3 898 kr 10 530 kr 7 960 kr 7 295 kr 8 355 kr 180 kr 1 655 kr 1 445 kr 225 kr 959 kr 6 890 kr 8 480 kr 2 495 kr 979 kr 409 kr 285 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 755 kr 1 799

Total pris kr 8 650 kr 3 898 kr 10 530 kr 7 960 kr 7 295 kr 8 355 kr 540 kr 1 655 kr 1 445 kr 225 kr 959 kr 6 890 kr 8 480 kr 2 495 kr 979 kr 409 kr 285 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 17 534 kr 1 799 kr 97 874

Se NORDISK 4,4 m² på s. 27

153


PRODUKT & NRF OVERSIKT

KOMPLETTE STILER

ELEGANT 10,4 m² NRF nr 6122693 6122216 6315272 6315285 6311819 3401847 7039456 7539241 7038175 6132377 7037087 7039352 7036889 4370387 6135116 4355019 7539252 7539182 7539185 7539178 7538264 7538274 7538268 7538268 6211435 6211436 6211429

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare betjeningspplate, svart glass/gull-knapper VikingBad dusjdør Emil 90x200cm, gull VikingBad glassfelt Emil 90x200cm, gull VikingBad Rainshower Frøya rundt dusjsett, gull Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad MIE Slett 120DBL 4S servantskap, sort eik VikingBad Håndtak Veiv Gull 596mm VikingBad MDF benkeplate / topplate 120, Sort eik VikingBad Alma bolleservant hvit VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 120cm VikingBad Vannlås sett benkeplate (PUM) m/Popup, gull VikingBad UNA 120cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad Fryd servantbatteri høy gull VikingBad badekar Dybe 180 rettvegg, hvit VikingBad Blandebatteripakke Kube II, gull VikingBad LUNA Rett håndklestang gull VikingBad LUNA Rett håndkleknagg gull VikingBad LUNA Rett toalettrullholder gull VikingBad Toalettbørste Rund Gull VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, hvit (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) VikingBad flis, White Matt 30x60cm, 1,44 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, Ardesia 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Ardesia mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 4 1 2 1 2 1 2 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 4 428 kr 6 845 kr 6 845 kr 11 250 kr 7 960 kr 12 575 kr 390 kr 1 910 kr 1 445 kr 280 kr 1 129 kr 9 040 kr 4 485 kr 19 990 kr 11 590 kr 1 139 kr 385 kr 519 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 498 kr 863 kr 755 kr 1 799

TOTALPRIS

Total pris kr 8 650 kr 4 428 kr 6 845 kr 6 845 kr 11 250 kr 7 960 kr 12 575 kr 1 560 kr 1 910 kr 2 890 kr 280 kr 2 258 kr 9 040 kr 8 970 kr 19 990 kr 11 590 kr 1 139 kr 770 kr 519 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 498 kr 14 462 kr 7 549 kr 10 794 kr 153 965

Se ELEGANT 10,4 m² på s. 30

ELEGANT 4,4 m² NRF nr 6122693 6122216 6316582 6311819 3401847 7039244 7539208 7038177 6132272 7037092 7037094 7036896 4370367 7039197 7539255 7539192 7539188 7539177 7538263 7538272 7538266 6211435 6211436 6211429

Produktnavn Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag TECEsquare betjeningspplate, svart glass/gull-knapper VikingBad Dusjhjørne leddet LIAM 90x90cm sort/klart VikingBad Rainshower Frøya rundt dusjsett, gull Purus Line 800 Tile side Ø75 VikingBad MIE Slett 90 servantskap, sort eik VikingBad Håndtak Hald Gull 200mm VikingBad MDF benkeplate / topplate 90, Sort eik VikingBad Mina bolleservant hvit VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 90cm VikingBad Vannlås sett benkeplate (32/40mm) m/Popup, gull VikingBad UNA 90cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad Veni servantbatteri høy gull VikingBad MIE Slett 176 3S høyskap, sort eik VikingBad LUNA Rund håndklestang gull VikingBad LUNA Rund håndkleknagg gull VikingBad LUNA Rund toalettrullholder gull VikingBad Toalettbørste Rund Sort matt VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad flis, White Matt 30x60cm, 1,44 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, Ardesia 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Ardesia mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 5 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 8 650 kr 4 428 kr 10 530 kr 11 250 kr 7 960 kr 8 355 kr 180 kr 1 655 kr 1 445 kr 225 kr 1 129 kr 7 520 kr 4 485 kr 10 680 kr 1 139 kr 385 kr 519 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 863 kr 755 kr 1 799

TOTALPRIS

kr 100 203

Se ELEGANT 4,4 m² på s. 32

154

VIKINGBAD.NO

|

Total pris kr 8 650 kr 4 428 kr 10 530 kr 11 250 kr 7 960 kr 8 355 kr 900 kr 1 655 kr 1 445 kr 225 kr 1 129 kr 7 520 kr 4 485 kr 10 680 kr 1 139 kr 385 kr 519 kr 819 kr 116 kr 258 kr 498 kr 12 438 kr 3 020 kr 1 799

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


RETRO 10,4 m² NRF nr 6122693 6122259 6316623 3401847 6312791 7039168 7539213 6132372 7035833 7036867 4370362 6135111 4355406 7539253 7539186 7539189 7539176 7538273 7538267 7538264 6211431 6211433

Produktnavn Antall Veil. pris Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag 1 kr 8 650 TECEloop betjeningspplate, plast. Forkrommet 1 kr 1 443 VikingBad Dusjhjørne rett LIAM 90x90cm sølv/klart 1 kr 7 890 Purus Line 800 Tile side Ø75 1 kr 7 960 VikingBad Rainshower Frøya m/rundt dusjsett, krom 1 kr 7 295 VikingBad MIE Slett 120 servantskap, lys grå 1 kr 9 045 VikingBad Knott Rykk Krom Ø30 2 kr 180 VikingBad INA 120 Thin servant 1 kr 5 235 VikingBad Vannlås sett (32mm og 40mm) m/popup, krom 1 kr 565 VikingBad ODA 110 Rundt Speil m/lys 1 kr 8 800 VikingBad Veni servantbatteri krom 1 kr 1 680 VikingBad badekar Toras 180, hvit 1 kr 19 190 VikingBad Blandebatteripakke Runde II, krom 1 kr 7 690 VikingBad LUNA Rund håndklestang krom 1 kr 979 VikingBad LUNA Rund toalettrullholder krom 1 kr 409 VikingBad LUNA Rund håndkleknagg krom 2 kr 285 VikingBad Toalettbørste Rund Krom 1 kr 619 VikingBad håndhåndkle 50x100cm, lys grå (2stk) 1 kr 258 VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, lys grå (2stk) 1 kr 498 VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) 1 kr 116 VikingBad flis, Bianco Lucido Liscio 10x20 cm, 1 m2 pr pk (599,- m2) kr 599 VikingBad flis, Marmetta Flora Gray 20x20cm, 1,36 m2 pr pk (699,- m2) kr 951

TOTALPRIS

Total pris kr 8 650 kr 1 443 kr 7 890 kr 7 960 kr 7 295 kr 9 045 kr 360 kr 5 235 kr 565 kr 8 800 kr 1 680 kr 19 190 kr 7 690 kr 979 kr 409 kr 570 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 17 127 kr 8 556 kr 114 935

Se RETRO 10,4 m² på s. 34

RETRO 4,4 m² NRF nr 6122693 6122259 6316555 3401847 6312789 7039243 7539213 6132285 7037098 7036896 7036286 4370368 7539253 7539186 7539189 7539176 7538274 7538268 7538264 6211431 6211433

Produktnavn Antall Veil. pris Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag 1 kr 8 650 TECEloop betjeningspplate, plast. Forkrommet 1 kr 1 443 VikingBad dusjhjørne leddet LIAM 90x90x195 sølv/klart 1 kr 10 530 Purus Line 800 Tile side Ø75 1 kr 7 960 VikingBad Rainshower Frøya m/rett dusjsett, krom 1 kr 7 295 VikingBad MIE Slett 90 servantskap, mørk grå 1 kr 8 355 VikingBad Knott Rykk Krom Ø30 3 kr 180 VikingBad Lea 90 glasservant hvit matt 1 kr 4 110 VikingBad Vannlås sett Lea servant (32/40mm) m/Popup, krom 1 kr 765 VikingBad UNA 90cm Rektangulært Speil m/lys 1 kr 7 520 VikingBad MIE 176 høyskap, mørk grå 1 kr 8 480 VikingBad Ask servantbatteri krom 1 kr 1 680 VikingBad LUNA Rund håndklestang krom 1 kr 979 VikingBad LUNA Rund toalettrullholder krom 1 kr 409 VikingBad LUNA Rund håndkleknagg krom 1 kr 285 VikingBad Toalettbørste Rund Krom 1 kr 619 VikingBad håndhåndkle 50x100cm, hvit (2stk) 1 kr 258 VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) 1 kr 498 VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) 1 kr 116 VikingBad flis, Bianco Lucido Liscio 10x20 cm, 1 m2 pr pk (599,- m2) kr 863 VikingBad flis, Marmetta Flora Gray 20x20cm, 1,36 m2 pr pk (699,- m2) kr 755

TOTALPRIS

Total pris kr 8 650 kr 1 443 kr 10 530 kr 7 960 kr 7 295 kr 8 355 kr 540 kr 4 110 kr 765 kr 7 520 kr 8 480 kr 1 680 kr 979 kr 409 kr 285 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 12 438 kr 3 803 kr 86 733

Se RETRO 4,4 m² på s. 33

155


PRODUKT & NRF OVERSIKT

BACK TO BASIC-BAD & FLIS

BACK TO BASIC 4,4 m² NRF nr 7039377 6312542 6132241 7037102 6135073 6135069 4355013 6122696 6122461 6312521 4340954 6311995 3403513 3403452 7539189 7539253 7539186 7539176 7538272 7538266 7538263 6211446 6211444

Produktnavn VikingBad PIA 60 Speil VikingBad SOL LED lampe (montering på speil/speilskap), krom VikingBad Ada 60 Thin servant VikingBad ELI 60 servantskap, hvit pvc VikingBad vannlås PVC, 40mm VikingBad Bunnventil Pop-up, krom VikingBad Eira Servantbatteri, krom Vikingbad VITO slim sete og TECE sisterne u/sealingbag TECEnow betjeningspplate, hvit VikingBad dusjhjørne rett MATS 90x90x195 sølv/klart VikingBad dusjbatteri Dis, krom VikingBad dusjgarnityr Frida, justerbar, krom Jafo Gulvsluk 90° PS 86'an Ø75 m/rist std Jafo slukrist 200x200mm VikingBad LUNA Rund håndkleknagg krom VikingBad LUNA Rund håndklestang krom VikingBad LUNA Rund toalettrullholder krom VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad flis, Mate blanco (matt) 25x40cm 1,7 m2 pr pk (359,- m2) VikingBad flis, Epoque lys grå 20x20cm, 1,36 m2 pr pk (499,- m2)

Antall 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 1 050 kr 669 kr 2 475 kr 3 335 kr 133 kr 329 kr 899 kr 4 490 kr 463 kr 5 750 kr 1 399 kr 699 kr 850 kr 255 kr 285 kr 979 kr 409 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 610 kr 679

TOTALPRIS

kr 36 414

Se BACK TO BASIC 4,4 m² på s. 38

Budsjettvennlig

156

VIKINGBAD.NO

|

Total pris kr 1 050 kr 669 kr 2 475 kr 3 335 kr 133 kr 329 kr 899 kr 4 490 kr 463 kr 5 750 kr 1 399 kr 699 kr 850 kr 255 kr 570 kr 979 kr 409 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 7 455 kr 2 715

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


Stort utvalg av flis FLIS NRF nr 6211436 6211431 6211463 6211461 6211462 6211443 6211432 6211466 6211465 6211428 6211444 6211445 6211468 6211467 6211433 6211464 6211446 6211454 6211453 6211452 6211426 6211457 6211456 6211455 6211459 6211458 6211451 6211434 6211435

Produktnavn VikingBad flis, Ardesia 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Bianco Lucido Liscio 10x20 cm, 1 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, Breeze Arancio 20x60cm, 1,08 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, Breeze Avorio 20x60cm, 1,08 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, Breeze Azzuro 20x60cm, 1,08 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, Brillo blanco (hvit blank) 25x40cm 1,7 m2 pr pk (359,- m2) VikingBad flis, Calacatta 60x60cm, 1,44 m2 pr pk (799,- m2) VikingBad flis, Carioca Oliva Lucido 20x20cm, 1,08 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, Carioca Oliva Matt 20x20cm, 1,08 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, Cemento 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Epoque lys grå 20x20cm, 1,36 m2 pr pk (499,- m2) VikingBad flis, Epoque mørk grå 20x20cm, 1,36 m2 pr pk (499,- m2) VikingBad flis, Kyushi Verde Lux 5x25cm, 0,3 m2 pr pk (1490,- m2) VikingBad flis, Kyushi Verde Matt 5x25cm, 0,3 m2 pr pk (1490,- m2) VikingBad flis, Marmetta Flora Gray 20x20cm, 1,36 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Marmette Tortora 20x60cm, 1,08 m2 pr pk (799,- m2) VikingBad flis, Mate blanco (hvit matt) 25x40cm 1,7 m2 pr pk (359,- m2) VikingBad flis, Miele 20x120cm, 1,44 m2 pr pk (799,- m2) VikingBad flis, Quarzo 30x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Quarzo 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Sabbia 60x60cm, 1,08 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Soul Amaranto 20x60cm, 1,2 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Soul Avorio 20x60cm, 1,2 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Soul Blu Petrolio 20x60cm, 1,2 m2 pr pk (699,- m2) VikingBad flis, Soul Deco Amaranto 20x60cm, 3 stk pr pk (699,- pr stk) VikingBad flis, Soul Deco Petrolio 20x60cm, 3 stk pr pk (699,- pr stk) VikingBad flis, St Laurent 60x60cm, 1,44 m2 pr pk (799,- m2) VikingBad flis, White Lux 30x60cm, 1,44 m2 pr pk (599,- m2) VikingBad flis, White Matt 30x60cm, 1,44 m2 pr pk (599,- m2)

Pris kr 755 kr 599 kr 647 kr 647 kr 647 kr 610 kr 1 151 kr 599 kr 599 kr 755 kr 679 kr 679 kr 447 kr 447 kr 951 kr 863 kr 610 kr 1 151 kr 755 kr 755 kr 755 kr 839 kr 839 kr 839 kr 2 097 kr 2 097 kr 1 151 kr 863 kr 863

Produktnavn VikingBad flis, Ardesia mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2) VikingBad flis, Calacatte mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2) VikingBad flis, Cemento mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2) VikingBad flis, Miele mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2) VikingBad flis, Quarzo mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2) VikingBad flis, Sabbia mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2) VikingBad flis, St Laurent mosaikk 5x5cm, 1 m2 pr pk (1799,- m2)

Pris kr 1 799 kr 1 799 kr 1 799 kr 1 799 kr 1 799 kr 1 799 kr 1 799

FLIS - MOSAIKK NRF nr 6211429 6211437 6211427 6211449 6211448 6211425 6211447

157


PRODUKT & NRF OVERSIKT

ELI MØBEL

ELI SLIM

ELI STANDARD

ELI SIDESKAP

TOPPLATE

2 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

2 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

Sideskap til ELI møbel Valgfri vending på dør.

Til ELI sideskap.

Bredde: 50 cm Dybde: 39 cm

Bredde: 60/80/90/ 100/120 cm Dybde: 46 cm

Mål: 35x35x88 cm

Mål: 35x35x2,5 cm

ELI MØBEL NRF nr 7037106 7037105 7037101 7037102 7036899 7037103 7036898 7037104

Produktnavn VikingBad Topp til ELI 88 sideskap, hvit pvc VikingBad ELI 88 sideskap, hvit pvc VikingBad ELI 50 SLIM servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 60 servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 80 servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 90 servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 100 servantskap, hvit pvc VikingBad ELI 120 servantskap, hvit pvc

Enkel og tidløs

158

VIKINGBAD.NO

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 335 kr 2 510 kr 2 885 kr 3 335 kr 4 045 kr 4 285 kr 4 420 kr 4 790


159


PRODUKT & NRF OVERSIKT

MIE MØBEL

Hvit matt

Hvit høyglans

Lys grå matt

NCS S0300 N

NCS S0300 N

NCS S3005 R50B

Mørk grå matt

Lys eik struktur

Sort eik struktur

NCS S7502 B

PVC folie

PVC folie

MIE FINGERGREP FRONT Servantskap

Mål (BxDxH)

MIE 50 SLIM MIE 60 SLIM MIE 60 MIE 70 MIE 80 MIE 90 SLIM MIE 90 MIE 100 MIE 120 MIE 120 DBL MIE 120 DBL 4s MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s MIE 200 DBL 4s

50x39x57 cm 60x39x57 cm 60x46x57 cm 70x46x57 cm 80x46x57 cm 90x39x57 cm 90x46x57 cm 100x46x57 cm 120x46x57 cm 120x46x57 cm 120x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm (2x100)x46x57 cm

7035234 7035235 7035237 7039384 7035239 7035236 7035242 7035244 7035246 7035248 7039444 7035251 7039404 7039417 7039431

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

7037818 7037832 7037857 7039385 7037868 7037845 7037882 7037893 7037906 7037917 7039445 7037931 7039405 7039418 7039432

7037825 7037838 7037863 7039387 7037875 7037851 7037887 7037899 7037912 7037924 7039447 7037937 7039407 7039421 7039434

7037826 7037839 7036288 7039388 7037876 7037852 7036291 7037901 7036293 7037925 7039448 7037938 7039408 7039422 7039435

7037827 7037841 7037864 7039386 7037877 7037853 7037888 7037902 7037913 7037926 7039446 7037939 7039406 7039419 7039433

7037828 7037842 7037865 7039389 7037878 7037854 7037889 7037903 7037914 7037927 7039449 7037941 7039409 7039423 7039436

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

7040925 7040946 7040961 7040994

7040927 7040986 7040988 7040996

7040923 7040947 7040989 7040997

7040926 7040985 7040962 7040995

7040928 7040987 7040963 7040998

Pris kr 5 895 kr 6 450 kr 6 770 kr 7 315 kr 8 110 kr 8 030 kr 8 715 kr 9 135 kr 9 405 kr 9 610 kr 13 295 kr 14 385 kr 15 975 kr 17 185 kr 18 025

MIE FINGERGREP FRONT + MIE HYLLE (20 cm) Servantskap

Mål (BxDxH)

MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s MIE 200 DBL 4s

(2x60)x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

7040924 7040945 7040959 7040993

Hvit matt

Hvit høyglans

Lys eik struktur

Sort eik struktur

NCS S0300 N

NCS S0300 N

PVC folie

PVC folie

RAMME FRONT (Husk håndtak s. 164) Servantskap

Mål (BxDxH)

MIE 60 SLIM MIE 60 MIE 70 MIE 80 MIE 90 SLIM MIE 90 MIE 120 DBL 4s MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s

60x39x57 cm 60x46x57 cm 70x46x57 cm 80x46x57 cm 90x39x57 cm 90x46x57 cm 120x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

Hvit matt 7040976 7040874 7040878 7040883 7040981 7040887 7040892 7040896 7040901 7040905

7040977 7040875 7040879 7040884 7040982 7040888 7040893 7040897 7040902 7040906

Lys eik 7040978 7040876 7040881 7040885 7040983 7040889 7040894 7040898 7040903 7040907

Sort eik 7040979 7040877 7040882 7040886 7040984 7040891 7040895 7040899 7040904 7040908

Pris kr 6 090 kr 6 410 kr 6 955 kr 7 750 kr 7 670 kr 8 355 kr 12 575 kr 13 665 kr 15 255 kr 16 465

RAMME FRONT + MIE HYLLE (20 cm) Servantskap

Mål (BxDxH)

MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s MIE 200 DBL 4s

160

VIKINGBAD.NO

(2x60)x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

|

7040936 7040942 7040955 7040968

Hvit matt

Lys eik

Sort eik

Pris

7040937 7040941 7040957 7040969

7040938 7040943 7040956 7040971

7040939 7040944 7040958 7040972

kr 15 480 kr 16 570 kr 18 160 kr 19 370

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 16 200 kr 17 290 kr 18 880 kr 20 090


Hvit matt

Hvit høyglans

Lys grå matt

NCS S0300 N

NCS S0300 N

NCS S3005 R50B

Mørk grå matt

Lys eik struktur

Sort eik struktur

NCS S7502 B

PVC folie

PVC folie

SLETT FRONT (Husk håndtak s. 164) Servantskap MIE 40 MIE 50 SLIM MIE 60 SLIM MIE 60 MIE 70 MIE 80 MIE 90 SLIM MIE 90 MIE 100 MIE 120 MIE 120 DBL MIE 120 DBL 4s MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s MIE 200 DBL 4s

Mål (BxDxH) 40x28x52 cm 50x39x57 cm 60x39x57 cm 60x46x57 cm 70x46x57 cm 80x46x57 cm 90x39x57 cm 90x46x57 cm 100x46x57 cm 120x46x57 cm 120x46x57 cm 120x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm (2x100)x46x57 cm

7035233 7039198 7039218 7039212 7039391 7039225 7039245 7039238 7039152 7039165 7039172 7039451 7039178 7039411 7039424 7039437

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

7037805 7039199 7039219 7039213 7039392 7039226 7039246 7039239 7039153 7039166 7039173 7039452 7039179 7039412 7039425 7039438

7037812 7039202 7039222 7039215 7039394 7039228 7039248 7039242 7039155 7039168 7039175 7039454 7039182 7039414 7039427 7039441

7037813 7039203 7039223 7039216 7039395 7039229 7039249 7039243 7039156 7039169 7039176 7039455 7039183 7039415 7039428 7039442

7037814 7039201 7039221 7039214 7039393 7039227 7039247 7039241 7039154 7039167 7039174 7039453 7039181 7039413 7039426 7039439

7037815 7039204 7039224 7039217 7039396 7039231 7039251 7039244 7039157 7039171 7039177 7039456 7039184 7039416 7039429 7039443

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

7040931 7040949 7040991 7040999

7040933 7040952 7040992 7040974

7040934 7040953 7040966 7041002

7040932 7040951 7040965 7041001

7040935 7040954 7040967 7040975

Pris kr 2 660 kr 5 535 kr 6 090 kr 6 410 kr 6 955 kr 7 750 kr 7 670 kr 8 355 kr 8 775 kr 9 045 kr 9 250 kr 12 575 kr 13 665 kr 15 255 kr 16 465 kr 17 305

SLETT FRONT + MIE HYLLE (20 cm) Servantskap MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s MIE 200 DBL 4s

Mål (BxDxH) (2x60)x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

7040929 7040948 7040964 7040973

Valnøtt Finer

Eik Finer

Pris kr 15 480 kr 16 570 kr 18 160 kr 19 370

T! NYHfrE ont

Sort eik Finer

Stav

STAV FRONT (Husk håndtak s. 164) Servantskap MIE 60 MIE 70 MIE 80 MIE 90 MIE 120 DBL 4s MIE 140 DBL 4s MIE 160 DBL 4s MIE 180 DBL 4s

Mål (BxDxH) 60x46x57 cm 70x46x57 cm 80x46x57 cm 90x46x57 cm 120x46x57 cm (2x70)x46x57 cm (2x80)x46x57 cm (2x90)x46x57 cm

Eik 7002501 7002504 7002507 7002511 7002514 7002517 7002521 7002524

Valnøtt 7002503 7002506 7002509 7002513 7002516 7002519 7002523 7002526

Sort eik 7002502 7002505 7002508 7002512 7002515 7002518 7002522 7002525

Pris kr 8 770 kr 9 015 kr 10 990 kr 10 615 kr 16 280 kr 17 170 kr 18 960 kr 22 530

161


PRODUKT & NRF OVERSIKT

MØBELTILBEHØR

MIE KOMMODE

MIE HØYSKAP

3 solide skuffeskinner med selvlukkende funksjon og demping.

Høyskap med dør eller dør + 3 skuffer. Dør med touchfunksjon og valgfri vending.

Tilgjengelig i 60/90/120 cm Dybde: 46 cm.

Mål: 35x35x176 cm

FINGERGREP FRONT Høyskap

Mål (BxDxH)

MIE 176 MIE 176 3s

35x35x176 cm 35x35x176 cm

Kommode

7035257 7035255

Mål (BxDxH)

MIE 60 MIE 90 MIE 120

60x46x88 cm 90x46x88 cm 120x46x88 cm

7035259 7035262 7035264

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

7037968 7037957

7037974 7037963

7036286 7036284

7037975 7037964

7037976 7037965

Pris

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

Pris

7037979 7037993 7038006

7037986 7037999 7038013

7037987 7038001 7038014

7037988 7038002 7038015

7037989 7038003 7038016

kr 9 750 kr 11 730 kr 13 460

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

7037968 7039193

7037974 7039195

7036286 7039196

7037975 7039194

7037976 7039197

kr 8 480 kr 11 220

SLETT FRONT (Husk håndtak s. 164) Høyskap

Mål (BxDxH)

MIE 176 MIE 176 3s

35x35x176 cm 35x35x176 cm

Kommode

7035257 7039192

Mål (BxDxH)

MIE 60 MIE 90 MIE 120

Pris kr 8 480 kr 10 680

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

7039205 7039232 7039158

7039206 7039233 7039159

7039208 7039235 7039162

7039209 7039236 7039163

7039207 7039234 7039161

7039211 7039237 7039164

kr 9 210 kr 11 190 kr 12 920

Mål (BxDxH)

Eik finer

Valnøtt finer

Sort eik finer

35x35x176 cm

7002527

7002529

7002528

kr 15 440

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

Pris

7040911

-

-

7040912

7040913

kr 10 680

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

7040915 7040919

-

-

7040916 7040921

7040917 7040922

60x46x88 cm 90x46x88 cm 120x46x88 cm

Pris

! NYHøEreT lse tf Finer u

SLETT FRONT - FINER Høyskap MIE 176 3s

Pris

RAMME FRONT (Husk håndtak s. 164) Høyskap

Mål (BxDxH)

MIE 176 3s

162

35x35x176 cm

Kommode

Mål (BxDxH)

MIE 60 MIE 90

60x46x88 cm 90x46x88 cm

VIKINGBAD.NO

|

7040909

7040914 7040918

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 9 210 kr 11 190


20 cm

Midtbord (valgfri farge)

MIE Hylle (valgfri farge)

Koblingsbord (alltid hvit)

Sideplate (valgfri farge)

Sideplate (valgfri farge)

KOBLINGSBORD & MIDTBORD TIL MIE

MIE HYLLE (20 cm)

Dette trenger du for å koble sammen flere møbel. Tilgjengelig for servanskap, kommode og høyskap.

Denne kan brukes til å koble sammen flere møbel. Tilgjengelig for servanskap.

Husk midtbord i ønsket farge!

Husk å velge farge!

KOBLINGSBORD Servantskap 39 Servantskap 46 7039097 kr 760

7039096 kr 890

Høyskap 176

Kommode

7039081 kr 1 130

7039088 kr 985

MIDTBORD Servantskap Servantskap Høyskap Kommode

7038179 7038186 7038193

Hvit matt

Lys grå

Mørk grå

Lys eik

Sort eik

7038178 7038185 7038192

7038182 7038187 7038194

7038183 7038188 7038195

7038181 7038189 7038196

7038184 7038191 7038197

Pris kr 195 kr 370 kr 290

163


PRODUKT & NRF OVERSIKT

MØBELTILBEHØR

HÅNDTAK NRF nr 7539193 7539197 7539202 7539194 7539198 7539203 7539195 7539199 7539204 7539196 7539201 7539205 7539206 7539207 7539208 7539209 7539211 7539212 7537895 7537896 7537893 7537894 7537892 7539216 7539227 7539238 7539217 7539228 7539239 7539218 7539229 7539241 7539219 7539231 7539242 7539221 7539232 7539243 7539222 7539233 7539244 7539223 7539234 7539245 7539224 7539235 7539246 7539225 7539236 7539247 7539226 7539237 7539248 7539213 7539214 7539215

Produktnavn VikingBad Håndtak Fatt Krom 200mm VikingBad Håndtak Fatt Sort 200mm VikingBad Håndtak Fatt Gull 200mm VikingBad Håndtak Fatt Krom 392mm VikingBad Håndtak Fatt Sort 392mm VikingBad Håndtak Fatt Gull 392mm VikingBad Håndtak Fatt Krom 584mm VikingBad Håndtak Fatt Sort 584mm VikingBad Håndtak Fatt Gull 584mm VikingBad Håndtak Fatt Krom 808mm VikingBad Håndtak Fatt Sort 808mm VikingBad Håndtak Fatt Gull 808mm VikingBad Håndtak Hald Krom 200mm VikingBad Håndtak Hald Sort 200mm VikingBad Håndtak Hald Gull 200mm VikingBad Håndtak Huka Krom 100mm VikingBad Håndtak Huka Sort 100mm VikingBad Håndtak Huka Gull 100mm VikingBad Håndtak Reim, brun (krom, sort og gull) 158mm VikingBad Håndtak Reim, sort (krom, sort og gull) 158mm VikingBad Håndtak Skål Krom VikingBad Håndtak Skål Sort VikingBad Håndtak Skål Gull VikingBad Håndtak Veiv Krom 394mm VikingBad Håndtak Veiv Sort 394mm VikingBad Håndtak Veiv Gull 394mm VikingBad Håndtak Veiv Krom 496mm VikingBad Håndtak Veiv Sort 496mm VikingBad Håndtak Veiv Gull 496mm VikingBad Håndtak Veiv Krom 596mm VikingBad Håndtak Veiv Sort 596mm VikingBad Håndtak Veiv Gull 596mm VikingBad Håndtak Veiv Krom 796mm VikingBad Håndtak Veiv Sort 796mm VikingBad Håndtak Veiv Gull 796mm VikingBad Håndtak Veiv Krom 896mm VikingBad Håndtak Veiv Sort 896mm VikingBad Håndtak Veiv Gull 896mm VikingBad Håndtak Veiv Krom 996mm VikingBad Håndtak Veiv Sort 996mm VikingBad Håndtak Veiv Gull 996mm VikingBad Håndtak Veiv Krom 1196mm VikingBad Håndtak Veiv Sort 1196mm VikingBad Håndtak Veiv Gull 1196mm VikingBad Håndtak Veiv Krom 697mm VikingBad Håndtak Veiv Sort 697mm VikingBad Håndtak Veiv Gull 697mm VikingBad Håndtak Veiv Krom 747mm VikingBad Håndtak Veiv Sort 747mm VikingBad Håndtak Veiv Gull 747mm VikingBad Håndtak Veiv Krom 350mm VikingBad Håndtak Veiv Sort 350mm VikingBad Håndtak Veiv Gull 350mm VikingBad Knott Rykk Krom Ø30 VikingBad Knott Rykk Sort Ø30 VikingBad Knott Rykk Gull Ø30

Pris kr 225 kr 225 kr 225 kr 290 kr 290 kr 290 kr 390 kr 390 kr 390 kr 490 kr 490 kr 490 kr 180 kr 180 kr 180 kr 180 kr 180 kr 180 kr 225 kr 225 kr 180 kr 180 kr 180 kr 290 kr 290 kr 290 kr 390 kr 390 kr 390 kr 390 kr 390 kr 390 kr 540 kr 540 kr 540 kr 540 kr 540 kr 540 kr 655 kr 655 kr 655 kr 655 kr 655 kr 655 kr 490 kr 490 kr 490 kr 490 kr 490 kr 490 kr 290 kr 290 kr 290 kr 180 kr 180 kr 180

SKUFFEDELER, BEN & STIKK NRF nr 7035834 7035835 7035836 7034847 7034655 164

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad IDA Skuffedeler (full uttrekk) VikingBad IDA Skuffedeler (full uttrekk kommode skuff 2/3) VikingBad IDA Skuffedeler (SLIM F.utr) VikingBad IDA Ben i aluminium, 18 cm (justerbare) VikingBad stikkontakt skuff

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 209 kr 209 kr 209 kr 105 kr 619


LED LYSTLIST - Under servant NRF nr 7036885 7038199 7036886 7036887 7036881 7036882 7036883

Produktnavn VikingBad Led lyslist u/servant 60 cm VikingBad Led lyslist u/servant 70 cm VikingBad Led lyslist u/servant 80 cm VikingBad Led lyslist u/servant 90 cm VikingBad Led lyslist u/servant 100 cm VikingBad Led lyslist u/servant 120 cm VikingBad Led lyslist u/servant 140 cm

Pris kr 2 275 kr 2 505 kr 2 735 kr 2 965 kr 3 190 kr 3 645 kr 4 105

LED-lyslist under servant

LED LYSTLIST - Til skrog NRF nr 7036876 7036877 7038198 7036878 7036879 7036871 7036872 7036873 7036875

Produktnavn VikingBad Led lyslist sett - Skrog 50, mål: 435mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 60, mål: 535mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 70, mål: 535mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 80, mål: 735mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 90, mål: 835mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 100, mål: 935mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 120, mål: 1135mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 140, mål: 636mm (B) VikingBad Led lyslist sett - Skrog 176, mål: 289mm (B)

Pris kr 790 kr 850 kr 910 kr 965 kr 1 035 kr 1 105 kr 1 210 kr 1 520 kr 915

LED-lyslist til skrog

165


PRODUKT & NRF OVERSIKT

SERVANTER, VANNLÅS & POP-UP

HELDEKKENDE SERVANTER NRF nr 6132246 6132247 6132248 6132241 6132239 6132288 6132243 6132242 6132245 6132244 6132234 6132233 6132236 6132235 6132238 6132237 7034806 6132219 6132221 7034741 6132366 6132367 6132368 6132369 6132371 6132372 6132373 6132374 6132375 6132376 6132283 6132284 6132285 6132286 6132281 6132282 6132354 6132355 6132356 6132357 6132358 6132359 6132361 6132362

166

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad Ada 50 Slim servant VikingBad Ada 60 Slim servant VikingBad Ada 90 Slim servant VikingBad Ada 60 Thin servant VikingBad Ada 60 Mid servant VikingBad Ada 70 Thin servant VikingBad Ada 80 Thin servant VikingBad Ada 80 Mid servant VikingBad Ada 90 Thin servant VikingBad Ada 90 Mid servant VikingBad Ada 100 Thin servant VikingBad Ada 100 Mid servant VikingBad Ada 120 Thin servant VikingBad Ada 120 Mid servant VikingBad Ada 120DBL Thin servant VikingBad Ada 120DBL Mid servant VikingBad IDA 40 Slim Std servant VikingBad IDA 50 Slim Std servant VikingBad IDA 60 Slim Std servant VikingBad IDA 90 Slim Std servant VikingBad INA 60 Thin servant VikingBad INA 70 Thin servant VikingBad INA 80 Thin servant VikingBad INA 90 Thin servant VikingBad INA 100 Thin servant VikingBad INA 120 Thin servant VikingBad INA 120DBL Thin dobbelservant VikingBad INA 140DBL Thin dobbelservant VikingBad INA 160DBL Thin dobbelservant VikingBad INA 180DBL Thin dobbelservant VikingBad Lea 60 glasservant hvit matt VikingBad Lea 60 glasservant sort matt VikingBad Lea 90 glasservant hvit matt VikingBad Lea 90 glasservant sort matt VikingBad Lea 120 glasservant hvit matt VikingBad Lea 120 glasservant sort matt VikingBad Lea 120 dobbel glasservant hvit matt VikingBad Lea 120 dobbel glasservant sort matt VikingBad Lea 140 dobbel glasservant hvit matt VikingBad Lea 140 dobbel glasservant sort matt VikingBad Lea 160 dobbel glasservant hvit matt VikingBad Lea 160 dobbel glasservant sort matt VikingBad Lea 180 dobbel glasservant hvit matt VikingBad Lea 180 dobbel glasservant sort matt

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 2 110 kr 2 280 kr 3 215 kr 2 475 kr 2 475 kr 2 850 kr 3 205 kr 3 205 kr 3 515 kr 3 515 kr 4 165 kr 4 165 kr 5 235 kr 5 235 kr 6 310 kr 6 310 kr 1 615 kr 2 110 kr 2 280 kr 3 215 kr 2 475 kr 2 850 kr 3 205 kr 3 515 kr 4 165 kr 5 235 kr 6 310 kr 6 865 kr 7 625 kr 8 490 kr 3 075 kr 3 670 kr 4 110 kr 4 715 kr 5 830 kr 6 430 kr 7 250 kr 7 845 kr 8 275 kr 8 875 kr 9 115 kr 9 710 kr 10 425 kr 11 030


BOLLESERVANTER NRF nr 6132377 6132378 6132379 6132268 6132269 6132271 6132272 6132273 6132274 6132396 6132397 6132398 6132275 6132276 6132277

Produktnavn VikingBad Alma bolleservant hvit VikingBad Alma bolleservant hvit matt VikingBad Alma bolleservant sort matt VikingBad Ebba bolleservant hvit VikingBad Ebba bolleservant hvit matt VikingBad Ebba bolleservant sort matt VikingBad Mina bolleservant hvit VikingBad Mina bolleservant hvit matt VikingBad Mina bolleservant sort matt VikingBad Nova bolleservant hvit matt VikingBad Nova bolleservant lys grå VikingBad Nova bolleservant mørk grå VikingBad Tuva bolleservant hvit VikingBad Tuva bolleservant hvit matt VikingBad Tuva bolleservant sort matt

Pris kr 1 445 kr 2 645 kr 2 645 kr 1 800 kr 3 000 kr 3 000 kr 1 445 kr 2 645 kr 2 645 kr 3 990 kr 4 490 kr 4 490 kr 1 445 kr 2 645 kr 2 645

VANNLÅS & POP-UP NRF nr 7037095 7037096 7037094 7039353 7039354 7039352 7035833 6135074 6132287 7039356 7039357 7039355 7037098 7037099 7037097 7039359 7039361 7039358 6136208 6135072 6135073 6135069 6135071 6132279 3410994 3410995 3410993 3410996 3410998 3410999 3410997

Produktnavn VikingBad Vannlås sett benkeplate (32/40mm) m/Popup, krom VikingBad Vannlås sett benkeplate (32/40mm) m/Popup, sort VikingBad Vannlås sett benkeplate (32/40mm) m/Popup, gull VikingBad Vannlås sett benkeplate (PUM) m/Popup, krom VikingBad Vannlås sett benkeplate (PUM) m/Popup, sort VikingBad Vannlås sett benkeplate (PUM) m/Popup, gull VikingBad Vannlås sett (32mm og 40mm) m/popup, krom VikingBad Vannlås sett (32mm og 40mm) m/Popup, sort matt VikingBad Vannlås sett (32mm og 40mm) m/popup, gull VikingBad Vannlås sett (PUM) m/popup, krom VikingBad Vannlås sett (PUM) m/opup, sort matt VikingBad Vannlås sett (PUM) m/popup, gull VikingBad Vannlås sett Lea servant (32/40mm) m/Popup, krom VikingBad Vannlås sett Lea servant (32/40mm) m/Popup, sort VikingBad Vannlås sett Lea servant (32/40mm) m/Popup, gull VikingBad Vannlås sett Lea servant (PUM) m/Popup, krom VikingBad Vannlås sett Lea servant (PUM) m/Popup, sort VikingBad Vannlås sett Lea servant (PUM) m/Popup, gull VikingBad IDA Bunnventil pop-up, krom VikingBad vannlås PVC, 32mm VikingBad vannlås PVC, 40mm VikingBad Bunnventil Pop-up, krom VikingBad Bunnventil Pop-up, sort matt VikingBad Bunnventil Pop-up, gull VikingBad Bunnventil uten lukking, krom VikingBad Bunnventil uten lukking, sort matt VikingBad Bunnventil uten lukking, gull VikingBad vannlås messing 32mm, krom VikingBad vannlås messing 40mm, krom VikingBad vannlås messing 40mm, sort matt VikingBad vannlås messing 40mm, gull

Pris kr 959 kr 1 129 kr 1 129 kr 959 kr 1 129 kr 1 129 kr 565 kr 735 kr 735 kr 565 kr 735 kr 735 kr 765 kr 1 015 kr 1 015 kr 765 kr 1 015 kr 1 015 kr 329 kr 119 kr 133 kr 329 kr 495 kr 495 kr 329 kr 495 kr 495 kr 515 kr 995 kr 1 249 kr 1 249 167


PRODUKT & NRF OVERSIKT

BENKEPLATER & SERVANTBATTERI

HPL benkeplate - 12 mm (Til standard møbel 46 cm) NRF nr 7037077 7039362 7037076 7037075 7037085 7037084 7037083 7037081 7037079 7037078 7041317 7041318 7041319 7041321 7041311 7041312 7041313 7041314 7041315 7041316

Produktnavn VikingBad HPL benkeplate 60, tosidig grå og sort VikingBad HPL benkeplate 70, tosidig grå og sort VikingBad HPL benkeplate 80, tosidig grå og sort VikingBad HPL benkeplate 90, tosidig grå og sort VikingBad HPL benkeplate 100, tosidig grå og sort VikingBad HPL benkeplate 120, tosidig grå og sort VikingBad HPL benkeplate 140, tosidig grå og sort VikingBad HPL benkeplate 160, tosidig grå og sort VikingBad HPL benkeplate 180, tosidig grå og sort VikingBad HPL benkeplate 200, tosidig grå og sort VikingBad HPL benkeplate 60 tosidig hvit blank / hvit matt VikingBad HPL benkeplate 70 tosidig hvit blank / hvit matt VikingBad HPL benkeplate 80 tosidig hvit blank / hvit matt VikingBad HPL benkeplate 90 tosidig hvit blank / hvit matt VikingBad HPL benkeplate 100 tosidig hvit blank / hvit matt VikingBad HPL benkeplate 120 tosidig hvit blank / hvit matt VikingBad HPL benkeplate 140 tosidig hvit blank / hvit matt VikingBad HPL benkeplate 160 tosidig hvit blank / hvit matt VikingBad HPL benkeplate 180 tosidig hvit blank / hvit matt VikingBad HPL benkeplate 200 tosidig hvit blank / hvit matt

Pris kr 2 370 kr 2 550 kr 2 725 kr 3 095 kr 3 450 kr 4 185 kr 4 670 kr 5 635 kr 6 360 kr 6 965 kr 2 595 kr 2 795 kr 2 990 kr 3 390 kr 3 780 kr 4 585 kr 5 115 kr 6 170 kr 6 970 kr 7 625

MDF benkeplate - 25 mm (Til standard møbel 46 cm og slim møbel 39 cm) NRF nr 7039959 7039962 7039961 7039963 7038166 7038176 7039253 7039954 7039364 7039365 7039363 7039034 7039035 7039036 7038167 7038177 7039254 7039955 7039041 7039042 7039043 7039956 7038165 7038175 7039252 7039953 7039047 7039048 7039049 7039957 7039061 7039062 7039063 7039958 7039067 7039068 7039069 7039074 7039075 7039076

168

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad MDF benkeplate 60 SLIM, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate 60 SLIM, Sort eik VikingBad MDF benkeplate 90 SLIM, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate 90 SLIM, Sort eik VikingBad MDF benkeplate / topplate 60, Lys eik VikingBad MDF benkeplate / topplate 60, Sort eik VikingBad MDF benkeplate / topplate 60, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate / topplate 60, Lys grå VikingBad MDF benkeplate 70, Lys Eik VikingBad MDF benkeplate 70, Sort eik VikingBad MDF benkeplate 70, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate 80, Lys Eik VikingBad MDF benkeplate 80, Sort eik VikingBad MDF benkeplate 80, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate / topplate 90, Lys eik VikingBad MDF benkeplate / topplate 90, Sort eik VikingBad MDF benkeplate / topplate 90, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate / topplate 90, Lys grå VikingBad MDF benkeplate 100, Lys Eik VikingBad MDF benkeplate 100, Sort eik VikingBad MDF benkeplate 100, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate 100, Lys grå VikingBad MDF benkeplate / topplate 120, Lys eik VikingBad MDF benkeplate / topplate 120, Sort eik VikingBad MDF benkeplate / topplate 120, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate / topplate 120, Lys grå VikingBad MDF benkeplate 140, Lys Eik VikingBad MDF benkeplate 140, Sort eik VikingBad MDF benkeplate 140, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate 140, Lys grå VikingBad MDF benkeplate 160, Lys Eik VikingBad MDF benkeplate 160, Sort eik VikingBad MDF benkeplate 160, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate 160, Lys grå VikingBad MDF benkeplate 180, Lys Eik VikingBad MDF benkeplate 180, Sort eik VikingBad MDF benkeplate 180, Hvit matt VikingBad MDF benkeplate 200, Lys Eik VikingBad MDF benkeplate 200, Sort eik VikingBad MDF benkeplate 200, Hvit matt

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 1 365 kr 1 365 kr 1 525 kr 1 525 kr 1 510 kr 1 510 kr 1 510 kr 1 510 kr 1 550 kr 1 550 kr 1 550 kr 1 585 kr 1 585 kr 1 585 kr 1 655 kr 1 655 kr 1 655 kr 1 655 kr 1 765 kr 1 765 kr 1 765 kr 1 765 kr 1 910 kr 1 910 kr 1 910 kr 1 910 kr 2 120 kr 2 120 kr 2 120 kr 2 120 kr 2 320 kr 2 320 kr 2 320 kr 2 320 kr 2 535 kr 2 535 kr 2 535 kr 2 760 kr 2 760 kr 2 760


Aluminium støtteprofil (70-120 cm skrog) NRF nr 7039381 7037091 7037092 7037086 7037087

Produktnavn VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 70cm VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 80cm VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 90cm VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 100cm VikingBad Alu støtte for benkeplate skrog 120cm

Pris kr 190 kr 195 kr 225 kr 250 kr 280

SERVANTBATTERI NRF nr 4370368 4370369 4370371 4370372 4370373 4370374 4355013 4370375 4370376 4370377 4370378 4370379 4370381 4370382 4370383 4370384 4370385 4370386 4370387 4355012 4355014 4370388 4370362 4370363 4370364 4370365 4370366 4370367

Produktnavn VikingBad Ask servantbatteri krom VikingBad Ask servantbatteri sort matt VikingBad Ask servantbatteri gull VikingBad Ask servantbatteri høy krom VikingBad Ask servantbatteri høy sort matt VikingBad Ask servantbatteri høy gull VikingBad Eira Servantbatteri, krom VikingBad Embla servantbatteri krom VikingBad Embla servantbatteri sort matt VikingBad Embla servantbatteri gull VikingBad Embla servantbatteri høy krom VikingBad Embla servantbatteri høy sort matt VikingBad Embla servantbatteri høy gull VikingBad Fryd servantbatteri krom VikingBad Fryd servantbatteri sort matt VikingBad Fryd servantbatteri gull VikingBad Fryd servantbatteri høy krom VikingBad Fryd servantbatteri høy sort matt VikingBad Fryd servantbatteri høy gull VikingBad Miri Servantbatteri, krom VikingBad Miri Servantbatteri, sort matt VikingBad Miri Servantbatteri, gull VikingBad Veni servantbatteri krom VikingBad Veni servantbatteri sort matt VikingBad Veni servantbatteri gull VikingBad Veni servantbatteri høy krom VikingBad Veni servantbatteri høy sort matt VikingBad Veni servantbatteri høy gull

Pris kr 1 680 kr 2 750 kr 2 750 kr 2 495 kr 4 485 kr 4 485 kr 899 kr 1 680 kr 2 750 kr 2 750 kr 2 495 kr 4 485 kr 4 485 kr 1 680 kr 2 750 kr 2 750 kr 2 495 kr 4 485 kr 4 485 kr 1 680 kr 2 750 kr 2 750 kr 1 680 kr 2 750 kr 2 750 kr 2 495 kr 4 485 kr 4 485

KJØKKENBATTERI NRF nr 4355006 4355007 4355008 4355009 4355011 4402039

Produktnavn VikingBad Eira kjøkkenbatteri, krom VikingBad Eira kjøkkenbatteri m/stengeventil, krom VikingBad Miri kjøkkenbatteri, krom VikingBad Miri kjøkkenbatteri m/stengeventil, krom VikingBad Miri kjøkkenbatteri m/uttrekk, krom VikingBad Miri kjøkkenbatteri m/uttrekk, sort matt

Pris kr 1 429 kr 1 989 kr 2 380 kr 3 110 kr 3 110 kr 5 095

169


PRODUKT & NRF OVERSIKT

SPEIL & BADEROMSTILBEHØR

SPEIL m/ LED NRF nr 7035837 7035844 7035843 7039382 7035842 7035841 7035839 7035838 7034872 7034873 7034874 7034875 7034876 7034877 7034878 7034879 7036868 7036869 7036867 7039376 7039377 7039378 7039379 7039374 7039375 6312542 6311852 7036894 7036895 7036896 7036888 7036889 7036897 7036892 7036893

Produktnavn VikingBad EVA 40 Speil m/LED VikingBad EVA 50 Speil m/LED VikingBad EVA 60 Speil m/LED VikingBad EVA 70 Speil m/LED VikingBad EVA 80 Speil m/LED VikingBad EVA 90 Speil m/LED VikingBad EVA 100 Speil m/LED VikingBad EVA 120 Speil m/LED VikingBad IDA 40 Speil m/lys og stikk VikingBad IDA 50 Speil m/lys og stikk VikingBad IDA 60 Speil m/lys og stikk VikingBad IDA 80 Speil m/lys og stikk VikingBad IDA 90 Speil m/lys og stikk VikingBad IDA 100 Speil m/lys og stikk VikingBad IDA 120 Speil m/lys og stikk VikingBad IDA 140 Speil m/lys og stikk VikingBad ODA 60 Rundt Speil m/lys VikingBad ODA 80 Rundt Speil m/lys VikingBad ODA 110 Rundt Speil m/lys VikingBad PIA 50 Speil VikingBad PIA 60 Speil VikingBad PIA 80 Speil VikingBad PIA 90 Speil VikingBad PIA 100 Speil VikingBad PIA 120 Speil VikingBad SOL LED lampe (montering på speil/speilskap), krom VikingBad SOL LED lampe (montering på speil/speilskap), sort matt VikingBad UNA 60cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad UNA 80cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad UNA 90cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad UNA 100cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad UNA 120cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad UNA 140cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad UNA 160cm Rektangulært Speil m/lys VikingBad UNA 180cm Rektangulært Speil m/lys

Pris kr 1 910 kr 2 130 kr 2 320 kr 2 520 kr 2 690 kr 2 890 kr 3 100 kr 3 450 kr 4 740 kr 5 420 kr 5 710 kr 6 250 kr 6 520 kr 6 820 kr 7 370 kr 8 180 kr 5 610 kr 6 890 kr 8 800 kr 855 kr 1 050 kr 1 370 kr 1 550 kr 1 725 kr 2 050 kr 669 kr 819 kr 5 995 kr 7 010 kr 7 520 kr 8 030 kr 9 040 kr 10 070 kr 11 080 kr 12 100

Produktnavn VikingBad IDA 50 Speilskap m/stikk og lys, hvit matt VikingBad IDA 60 Speilskap m/stikk og lys, hvit matt VikingBad IDA 80 Speilskap m/stikk og lys, hvit matt VikingBad IDA 90 Speilskap m/stikk og lys, hvit matt VikingBad IDA 100 Speilskap m/stikk og lys, hvit matt VikingBad IDA 120 Speilskap m/stikk og lys, hvit matt VikingBad KAIA 50 Speilskap, hvit VikingBad KAIA 60 Speilskap, hvit VikingBad KAIA 80 Speilskap, hvit VikingBad KAIA 90 Speilskap, hvit VikingBad KAIA 100 Speilskap, hvit VikingBad KAIA 120 Speilskap, hvit

Pris kr 5 360 kr 6 110 kr 7 600 kr 8 220 kr 9 330 kr 10 330 kr 2 960 kr 3 370 kr 4 190 kr 4 530 kr 5 140 kr 5 700

SPEILSKAP NRF nr 7034798 7034799 7034801 7034802 7034803 7034804 7039369 7039371 7039372 7039373 7039367 7039368

SPEIL - TILBEHØR NRF nr 6312542 6311852

170

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad SOL LED lampe (montering på speil eller speilskap) krom VikingBad SOL LED lampe (montering på speil eller speilskap) sort matt

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 669 kr 819


LUNA rett NRF nr 7539179 7539181 7539182 7539249 7539251 7539252 7538288 7538289 7538287 7539183 7539184 7539185

Produktnavn VikingBad LUNA Rett håndkleknagg krom VikingBad LUNA Rett håndkleknagg sort matt VikingBad LUNA Rett håndkleknagg gull VikingBad LUNA Rett håndklestang krom VikingBad LUNA Rett håndklestang sort matt VikingBad LUNA Rett håndklestang gull VikingBad LUNA Rett dobbel håndklestang krom VikingBad LUNA Rett dobbel håndklestang sort matt VikingBad LUNA Rett dobbel håndklestang gull VikingBad LUNA Rett toalettrullholder krom VikingBad LUNA Rett toalettrullholder sort matt VikingBad LUNA Rett toalettrullholder gull

Pris kr 285 kr 385 kr 385 kr 979 kr 1 139 kr 1 139 kr 1 699 kr 1 929 kr 1 929 kr 409 kr 519 kr 519

Produktnavn VikingBad LUNA Rund håndkleknagg krom VikingBad LUNA Rund håndkleknagg sort matt VikingBad LUNA Rund håndkleknagg gull VikingBad LUNA Rund dobbel håndklestang krom VikingBad LUNA Rund dobbel håndklestang sort matt VikingBad LUNA Rund dobbel håndklestang gull VikingBad LUNA Rund håndklestang krom VikingBad LUNA Rund håndklestang sort matt VikingBad LUNA Rund håndklestang gull VikingBad LUNA Rund toalettrullholder krom VikingBad LUNA Rund toalettrullholder sort matt VikingBad LUNA Rund toalettrullholder gull

Pris kr 285 kr 385 kr 385 kr 1 699 kr 1 929 kr 1 929 kr 979 kr 1 139 kr 1 139 kr 409 kr 519 kr 519

Produktnavn VikingBad SAGA håndkleknagg sort matt VikingBad SAGA håndklestang sort matt VikingBad SAGA toalettrullholder sort matt

Pris kr 455 kr 1 795 kr 645

Produktnavn VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) VikingBad klut 30x30cm, mørk grå (4stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, lys grå (2stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, mørk grå (2stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, sand (2stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, hvit (2stk) VikingBad håndhåndkle 50x100cm, aqua (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, lys grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, mørk grå (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, sand (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, aqua (2stk)

Pris kr 116 kr 116 kr 258 kr 258 kr 258 kr 258 kr 258 kr 498 kr 498 kr 498 kr 498 kr 498

LUNA rund NRF nr 7539189 7539191 7539192 7538292 7538293 7538291 7539253 7539254 7539255 7539186 7539187 7539188

SAGA NRF nr 7539173 7539169 7539166

HÅNDKLÆR NRF nr 7538264 7538263 7538273 7538272 7538271 7538274 7538275 7538267 7538266 7538265 7538268 7538269

171


PRODUKT & NRF OVERSIKT

TOALETT

TOALETT NRF nr 6122913 6122912 6122911 6122474 6122786 6122475 6122909

Produktnavn VikingBad AIDA med STD soft close sete VikingBad AIDA kompakt med STD soft close sete VikingBad AIDA kompakt med Slim soft close sete VikingBad CIBA soft close sete, hvitt VikingBad CIBA soft close sete, hvitt matt VikingBad CIBA soft close sete, sort matt VikingBad VITO med Slim soft close sete

Pris kr 3 690 kr 3 690 kr 3 690 kr 5 120 kr 6 220 kr 6 220 kr 1 840

TOALETTPAKKER NRF nr 6122688 6122689 6122691 6122692 6122693 6122694 6122774 6122775 6122776 6122777 6122787 6122788 6122695 6122696

Produktnavn Vikingbad AIDA kompakt, slim sete og TECE sisterne m/sealingbag Vikingbad AIDA kompakt, std sete og TECE sisterne m/sealingbag Vikingbad AIDA kompakt, slim sete og TECE sisterne u/sealingbag Vikingbad AIDA kompakt, std sete og TECE sisterne u/sealingbag Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne m/sealingbag Vikingbad AIDA std sete og TECE sisterne u/sealingbag Vikingbad CIBA med sete, hvitt og TECE sisterne m/sealingbag Vikingbad CIBA med sete, hvitt og TECE sisterne u/sealingbag Vikingbad CIBA med sete, sort matt og TECE sisterne m/sealingbag Vikingbad CIBA med sete, sort matt og TECE sisterne u/sealingbag Vikingbad CIBA med sete, hvit matt og TECE sisterne m/sealingbag Vikingbad CIBA med sete, hvit matt og TECE sisterne u/sealingbag Vikingbad VITO slim sete og TECE sisterne m/sealingbag Vikingbad VITO slim sete og TECE sisterne u/sealingbag

Pris kr 8 650 kr 8 650 kr 6 540 kr 6 540 kr 8 650 kr 6 540 kr 9 880 kr 7 770 kr 10 980 kr 8 870 kr 10 980 kr 8 870 kr 6 600 kr 4 490

TECE BETJENINGSPLATER NRF nr 6122293 6122292 6122259 6122229 6122228 6122221 6122686 6122687 6122462 6122461 6122464 6122465 6122646 6122647 6122648 6122209 6122216 6122631 6122476 6122455

Produktnavn TECEbase betjeningsplate „dobbel spyling“, forkrommet TECEbase betjeningsplate „dobbel spyling“, hvit TECEloop betjeningspplate, plast. Forkrommet TECEloop betjeningspplate, svart glass/gull knapper TECEloop betjeningspplate, svart glass/svarte knapper TECEloop betjeningsplate, hvitt glass/krom knapper TECElux Mini betjeningsplate elektronisk, hvitt glass TECElux Mini betjeningsplate elektronisk, sort glass TECEnow betjeningspplate, forkrommet TECEnow betjeningspplate, hvit TECEnow betjeningspplate, sort TECEnow betjeningspplate, sort matt TECEsolid betjeningsplate, forkrommet TECEsolid betjeningsplate, hvit blank TECEsolid betjeningsplate, hvit matt TECEsquare betjeningspplate, hvitt glass/knapper forkrommet TECEsquare betjeningspplate, svart glass/gull-knapper TECEsquare betjeningspplate, PVD gull TECEsquare II betjeningspplate, børstet rustfritt stål TECEsquare II betjeningspplate, matt sort

Tece Loop

172

VIKINGBAD.NO

|

Tece Now

Tece Square II

Pris kr 703 kr 258 kr 1 443 kr 2 391 kr 2 508 kr 2 189 kr 9 488 kr 9 488 kr 774 kr 463 kr 843 kr 843 kr 1 950 kr 1 810 kr 1 699 kr 3 230 kr 4 428 kr 5 757 kr 3 898 kr 6 330

Tece Solis

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Tece Lux Mini


Husk tilbehør! TOALETT - TILBEHØR NRF nr 7539175 7539176 7539177 7539178 6122301 6122297 6122298 6122394 6122451 6122348 6122354 6122396 6122421 6122396

Produktnavn VikingBad Toalettbørste Ekstra børste sort VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad Toalettbørste Rund Sort matt VikingBad Toalettbørste Rund Gull TECEsquare, TECEloop ramme innbygg betjeningsplate WC, krom TECEsquare, TECEloop ramme innbygg betjeningsplate WC, hvit TECEsquare, TECEloop ramme innbygg betjeningsplate WC, sort TECEprofil såpeinnsats for rengjøringstabletter TECEtabs rengjøringstabletter for sisterne 10 stk. (boks) TECE Avtrekksrør sisterne DN 70, fjern odør via husventilsj. TECE Utløpsventil A2. med ventilsete og reduseringssett TECEprofil F10 flottørventil Vikingbad støttestag for toaletter med redusert anleggsflate (AIDA) TECEprofil F10 flottørventil

Pris kr 69 kr 619 kr 819 kr 819 kr 724 kr 660 kr 660 kr 776 kr 380 kr 878 kr 413 kr 290 kr 321 kr 429

173


PRODUKT & NRF OVERSIKT

DUSJLØSNINGER - VENDINGER

Dersom du ønsker et dusjkabinett eller en dusjløsning hvor den ene siden er kortere enn den andre, er det viktig at du velger riktig vending. Laminerte og rette glassdører er universale, mens leddet og buet dusjdør har en høyre og venstredør.

HØYRE

VENSTRE

90 cm

VENSTRE

90 cm

HØYRE DUSJKABINETT

HØYRE DUSJHJØRNE

HØYRE STEAMDUSJ

Et dusjkabinett er høyrevendt

Et dusjhjørne er høyrevendt

En steamdusj er høyrevendt

når den høyre bakveggen

når den høyre bakveggen

når batterisøyle og døren er

er kortest.

er kortest.

på høyresiden.

HØYRE 90 cm

70 cm

VENSTRE

90 cm

70 cm

HØYRE

VENSTRE

VENSTRE

HØYRE

70 cm

HØYRE

VENSTRE

Alltid se utgangspunktet & vendingen utenifra!

HØYRE

70 cm

174

Når det gjelder steamdusj, så er det batterisøyle og dør som definerer hvilken vending det har. Nedenfor har vi satt opp noen eksempler:

VENSTRE DUSJKABINETT

VENSTRE DUSJHJØRNE

VENSTRE STEAMDUSJ

Et dusjkabinett er venstrevendt

Et dusjhjørne er venstrevendt

En steamdusj er venstrevendt

når den venstre bakveggen

når den venstre bakveggen

når batterisøyle og dør er på

er kortest.

er kortest.

venstresiden.

VIKINGBAD.NO


Avbildet er et ROMA standard 70x90 cm dusjkabinett med HØYRE vending

175


PRODUKT & NRF OVERSIKT

MATS & EMIL

MATS DUSJDØR - Rett sølv NRF nr 6312523 6312524 6312525 6312522 6312513 6312514 6312515 6312512 6312517 6312518 6312516 6312521 6312519 6312511

Produktnavn VikingBad dusjdør, rett MATS 70x195 sølv/klart VikingBad dusjdør, rett MATS 80x195 sølv/klart VikingBad dusjdør, rett MATS 90x195 sølv/klart VikingBad dusjdør, rett MATS 100x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne rett MATS 70x70x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne rett MATS 70x80x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne rett MATS 70x90x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne rett MATS 70x100x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne rett MATS 80x80x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne rett MATS 80x90x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne rett MATS 80x100x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne rett MATS 90x90x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne rett MATS 90x100x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne rett MATS 100x100x195 sølv/klart

Pris kr 2 365 kr 2 560 kr 2 875 kr 3 195 kr 4 730 kr 4 925 kr 5 240 kr 5 560 kr 5 120 kr 5 435 kr 5 755 kr 5 750 kr 6 070 kr 6 390

MATS DUSJDØR - Leddet sølv NRF nr 6312719 6312721 6312722 6312723 6312724 6312725 6312728 6312729 6312731 6312732 6312733 6312736 6312737 6312738 6312742

Produktnavn VikingBad dusjdør, leddet MATS 70x195 sølv/klart, høyre VikingBad dusjdør, leddet MATS 70x195 sølv/klart, venstre VikingBad dusjdør, leddet MATS 80x195 sølv/klart, høyre VikingBad dusjdør, leddet MATS 80x195 sølv/klart, venstre VikingBad dusjdør, leddet MATS 90x195 sølv/klart, høyre VikingBad dusjdør, leddet MATS 90x195 sølv/klart, venstre VikingBad dusjhjørne leddet MATS 70x70x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne leddet MATS 70x80x195 sølv/klart, høyre VikingBad dusjhjørne leddet MATS 70x80x195 sølv/klart, venstre VikingBad dusjhjørne leddet MATS 70x90x195 sølv/klart, høyre VikingBad dusjhjørne leddet MATS 70x90x195 sølv/klart, venstre VikingBad dusjhjørne leddet MATS 80x80x195 sølv/klart VikingBad dusjhjørne leddet MATS 80x90x195 sølv/klart, høyre VikingBad dusjhjørne leddet MATS 80x90x195 sølv/klart, venstre VikingBad dusjhjørne leddet MATS 90x90x195 sølv/klart

Pris kr 3 730 kr 3 730 kr 3 985 kr 3 985 kr 4 170 kr 4 170 kr 7 460 kr 7 715 kr 7 715 kr 7 900 kr 7 900 kr 7 970 kr 8 155 kr 8 155 kr 8 340

Husk tilbehør! MATS - TILBEHØR NRF nr 6312536 6312595 6311498 6311499 6312785 6312943 6312948 6312951 6312912

176

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad MATS veggprofil i alu. m/magnet (for dusjnisje) VikingBad MATS justerbar veggprofil alu. m/magnet (for dusjnisje) VikingBad MATS Utfellingsprofil fast +25mm Sølv profil, 195cm VikingBad MATS Utfellingsprofil fast +50mm Sølv profil, 195cm VikingBad MATS Nisjedør pakningslist 6mm (mellom dør/vegg) VikingBad MATS Magnetprofil Klar PVC, 190cm rett dør VikingBad MATS Magnetprofil sølv, 190 cm rett dør VikingBad Oversvømmelsesvern sett dusjdør MATS Sølv profil 1 stk VikingBad Oversvømmelsesvern sett dusjdør MATS Sølv profil 2 stk

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 520 kr 1 035 kr 535 kr 765 kr 169 kr 245 kr 510 kr 445 kr 325


EMIL DUSJDØR 8mm - Rett NRF nr 6315267 6315266 6315265 6315271 6315269 6315268 6315274 6315273 6315272 6315264 6315263 6315262

Produktnavn VikingBad dusjdør Emil 70x200cm, sølv VikingBad dusjdør Emil 70x200cm, sort VikingBad dusjdør Emil 70x200cm, gull VikingBad dusjdør Emil 80x200cm, sølv VikingBad dusjdør Emil 80x200cm, sort VikingBad dusjdør Emil 80x200cm, gull VikingBad dusjdør Emil 90x200cm, sølv VikingBad dusjdør Emil 90x200cm, sort VikingBad dusjdør Emil 90x200cm, gull VikingBad dusjdør Emil 100x200cm, sølv VikingBad dusjdør Emil 100x200cm, sort VikingBad dusjdør Emil 100x200cm, gull

Pris kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845

veggfeste & håndtak er inkludert i prisen. HUSK! Ved kjøp av 2 stk EMIL dusjdører medfølger magnetprofil inkludert i prisen.

EMIL GLASSFELT 8mm - Rett NRF nr 6315281 6315279 6315278 6315284 6315283 6315282 6315287 6315286 6315285 6315277 6315276 6315275

Produktnavn VikingBad glassfelt Emil 70x200cm, sølv VikingBad glassfelt Emil 70x200cm, sort VikingBad glassfelt Emil 70x200cm, gull VikingBad glassfelt Emil 80x200cm, sølv VikingBad glassfelt Emil 80x200cm, sort VikingBad glassfelt Emil 80x200cm, gull VikingBad glassfelt Emil 90x200cm, sølv VikingBad glassfelt Emil 90x200cm, sort VikingBad glassfelt Emil 90x200cm, gull VikingBad glassfelt Emil 100x200cm, sølv VikingBad glassfelt Emil 100x200cm, sort VikingBad glassfelt Emil 100x200cm, gull

Pris kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845 kr 6 845

veggfeste, gulvfeste & støttestag er inkludert i prisen. HUSK! Ved kjøp av dusjdør og glassfelt er støttestag til glassfeltet inkludert i prisen. Magnetprofiler medfølger ikke.

Husk tilbehør! EMIL - TILBEHØR NRF nr 6314707 6314708 6314709 6314711 4370848

Produktnavn VikingBad Magnetprofil Emil hjørnemontering, klar VikingBad Magnetprofil Emil hjørnemontering, sort VikingBad Magnetprofil Emil nisjemontering, klar VikingBad Magnetprofil Emil nisjemontering, sort VikingBad Bunnprofil Emil glassfelt, klar PVC

Pris kr 265 kr 265 kr 265 kr 265 kr 175

177


PRODUKT & NRF OVERSIKT

LIAM DUSJDØRER

LIAM DUSJDØR - Rett sølv NRF nr 6314063 6316586 6316587 6316588 6316589

Produktnavn VikingBad dusjdør, rett LIAM 60x195 sølv/klart VikingBad dusjdør, rett LIAM 70x195 sølv/klart VikingBad dusjdør, rett LIAM 80x195 sølv/klart VikingBad dusjdør, rett LIAM 90x195 sølv/klart VikingBad dusjdør, rett LIAM 100x195 sølv/klart

Pris kr 3 070 kr 3 360 kr 3 575 kr 3 945 kr 4 285

LIAM DUSJDØR - Rett sort NRF nr 6314066 6316591 6316592 6316593 6316594

Produktnavn VikingBad dusjdør, rett LIAM 60x195 sort matt/klart VikingBad dusjdør, rett LIAM 70x195 sort matt/klart VikingBad dusjdør, rett LIAM 80x195 sort matt/klart VikingBad dusjdør, rett LIAM 90x195 sort matt/klart VikingBad dusjdør, rett LIAM 100x195 sort matt/klart

Pris kr 3 070 kr 3 360 kr 3 575 kr 3 945 kr 4 285

LIAM DUSJDØR - Rett laminert sølv NRF nr 6314951 6314953 6314955 6314948

Produktnavn VikingBad dusjdør, rett sikkerGlass LIAM 70x195 sølv/klart VikingBad dusjdør, rett sikkerGlass LIAM 80x195 sølv/klart VikingBad dusjdør, rett sikkerGlass LIAM 90x195 sølv/klart VikingBad dusjdør, rett sikkerGlass LIAM 100x195 sølv/klart

Pris kr 4 700 kr 5 035 kr 5 320 kr 5 690

LIAM DUSJDØR - Rett laminert sort NRF nr 6314949 6314952 6314954 6314947

Produktnavn VikingBad dusjdør, rett sikkerGlass LIAM 70x195 sort/klart VikingBad dusjdør, rett sikkerGlass LIAM 80x195 sort/klart VikingBad dusjdør, rett sikkerGlass LIAM 90x195 sort/klart VikingBad dusjdør, rett sikkerGlass LIAM 100x195 sort/klart

Pris kr 4 700 kr 5 035 kr 5 320 kr 5 690

LIAM DUSJDØR - Leddet sølv NRF nr 6314064 6314065 6316533 6316534 6316535 6316536 6316537 6316538 6316539 6316541

Produktnavn VikingBad dusjdør leddet LIAM 60cm, H sølv prof/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 60cm, V sølv prof/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 70cm, H sølv prof/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 70cm, V sølv prof/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 80cm, H sølv prof/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 80cm, V sølv prof/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 90cm, H sølv prof/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 90cm, V sølv prof/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 100cm, H sølv prof/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 100cm, V sølv prof/klart glass

Pris kr 4 560 kr 4 560 kr 4 785 kr 4 785 kr 5 070 kr 5 070 kr 5 265 kr 5 265 kr 5 620 kr 5 620

LIAM DUSJDØR - Leddet sort NRF nr 6314067 6314068 6316559 6316561 6316562 6316563 6316564 6316565 6316566 6316567 178

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad dusjdør leddet LIAM 60cm, H sort matt/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 60cm, V sort matt/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 70cm, H sort matt/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 70cm, V sort matt/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 80cm, H sort matt/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 80cm, V sort matt/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 90cm, H sort matt/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 90cm, V sort matt/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 100cm, H sort matt/klart glass VikingBad dusjdør leddet LIAM 100cm, V sort matt/klart glass

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 4 560 kr 4 560 kr 4 785 kr 4 785 kr 5 070 kr 5 070 kr 5 265 kr 5 265 kr 5 620 kr 5 620


LIAM DUSJDØR - Buet sølv NRF nr 6314939 6314942 6314944 6314946 6314935 6314937

Produktnavn VikingBad dusjdør buet LIAM 80x195 sølv/klart, høyre VikingBad dusjdør buet LIAM 80x195 sølv/klart, venstre VikingBad dusjdør buet LIAM 90x195 sølv/klart, høyre VikingBad dusjdør buet LIAM 90x195 sølv/klart, venstre VikingBad dusjdør buet LIAM 100x195 sølv/klart, høyre VikingBad dusjdør buet LIAM 100x195 sølv/klart, venstre

Pris kr 3 895 kr 3 895 kr 4 085 kr 4 085 kr 4 335 kr 4 335

LIAM DUSJDØR - Buet sort NRF nr 6314938 6314941 6314943 6314945 6314934 6314936

Produktnavn VikingBad dusjdør buet LIAM 80x195 sort matt/klart, høyre VikingBad dusjdør buet LIAM 80x195 sort matt/klart, venstre VikingBad dusjdør buet LIAM 90x195 sort matt/klart, høyre VikingBad dusjdør buet LIAM 90x195 sort matt/klart, venstre VikingBad dusjdør buet LIAM 100x195 sort matt/klart, høyre VikingBad dusjdør buet LIAM 100x195 sort matt/klart, venstre

Pris kr 3 895 kr 3 895 kr 4 085 kr 4 085 kr 4 335 kr 4 335

LIAM SALOON - sølv NRF nr 6314991 6314995 6314982 6314984

Produktnavn VikingBad dusjnisje saloon LIAM 80x195, sølv/klar VikingBad dusjnisje saloon LIAM 90x195, sølv/klar VikingBad dusjnisje saloon LIAM 100x195, sølv/klar VikingBad dusjnisje saloon LIAM 105x195, sølv/klar

Pris kr 5 375 kr 5 710 kr 5 990 kr 6 150

LIAM SALOON - sort NRF nr 6314989 6314994 6314981 6314983

Produktnavn VikingBad dusjnisje saloon LIAM 80x195, sort matt/klar VikingBad dusjnisje saloon LIAM 90x195, sort matt/klar VikingBad dusjnisje saloon LIAM 100x195, sort matt/klar VikingBad dusjnisje saloon LIAM 105x195, sort matt/klar

Pris kr 5 375 kr 5 710 kr 5 990 kr 6 150

Husk tilbehør! LIAM DUSJDØR - TILBEHØR NRF nr 6316605 6316607 6316608 6316609 6316604 6316606 6316612 6316613 6316611 6316614 6316596 6316598 6314999 6316595 6316597 6314998 6311999 6314395 6314396 6316601 6316603 6316599 6316602

Produktnavn VikingBad magnetprofil Vegg (Fast) Liam Sølv profil, 193cm VikingBad magnetprofil Vegg (Justerbar) Liam Sølv profil, 193cm VikingBad magnetprofil Liam Klar PVC, 190,2cm rett dør hjørnemont. VikingBad magnetprofil Liam Klar PVC, 190,2cm dør nisjemontering VikingBad magnetprofil Vegg (Fast) Liam Sort matt profil, 193cm VikingBad magnetprofil Vegg (Justerbar) Liam Sort matt profil, 193cm VikingBad magnetprofil Liam Sort PVC, 190,2cm rett dør hjørnemont. VikingBad magnetprofil Liam Sort PVC, 190,2cm dør nisjemontering VikingBad nisjedør Pakningslist 6mm Liam Klar PVC, 190cm VikingBad nisjedør Pakningslist 6mm Liam Sort PVC, 190cm VikingBad oversvømmelsesvern sett dusjdør Liam Sølv profil 1 stk VikingBad oversvømmelsesvern dusjhjørne Liam Sølv profil 2 stk VikingBad oversvømmelsesvern buet LIAM 100x100 cm sølv VikingBad oversvømmelsesvern sett dusjdør Liam Sort matt profil 1 stk VikingBad oversvømmelsesvern dusjhjørne Liam Sort matt profil 2 stk VikingBad oversvømmelsesvern buet LIAM 100x100 cm sort matt VikingBad pyntepakning toppglass Liam, 117,8cm, sort matt VikingBad subbelist LIAM PVC 32mm Rivbar 1000mm, klar VikingBad subbelist LIAM PVC 32mm Rivbar 1000mm, sort VikingBad utfellingsprofil fast +25mm Liam Sølv profil, 195cm VikingBad utfellingsprofil fast +50mm Liam Sølv profil, 195cm VikingBad utfellingsprofil fast +25mm Liam Sort matt profil, 195cm VikingBad utfellingsprofil fast +50mm Liam Sort matt profil, 195cm

Pris kr 635 kr 1 260 kr 290 kr 290 kr 635 kr 1 260 kr 290 kr 290 kr 190 kr 190 kr 360 kr 505 kr 420 kr 360 kr 505 kr 420 kr 205 kr 205 kr 205 kr 630 kr 920 kr 630 kr 920 179


PRODUKT & NRF OVERSIKT

LIAM GLASSFELT

LIAM GLASSFELT - sølv NRF nr 6314964 6314966 6314968 6314971 6314973 6314975 6314977 6314979 6314957 6314959 6314962

Produktnavn VikingBad glassfelt, rett LIAM 20x193, sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 30x193, sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 40x193, sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 50x193, sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 60x193, sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 70x193, sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 80x193, sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 90x193, sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 100x193, sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 110x193, sølv/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 120x193, sølv/klart

Pris kr 2 250 kr 2 445 kr 2 605 kr 2 780 kr 2 940 kr 3 030 kr 3 355 kr 3 745 kr 4 095 kr 4 485 kr 4 850

LIAM GLASSFELT - sort NRF nr 6314963 6314965 6314967 6314969 6314972 6314974 6314976 6314978 6314956 6314958 6314961

Produktnavn VikingBad glassfelt, rett LIAM 20x193, sort matt/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 30x193, sort matt/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 40x193, sort matt/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 50x193, sort matt/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 60x193, sort matt/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 70x193, sort matt/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 80x193, sort matt/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 90x193, sort matt/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 100x193, sort matt/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 110x193, sort matt/klart VikingBad glassfelt, rett LIAM 120x193, sort matt/klart

Pris kr 2 250 kr 2 445 kr 2 605 kr 2 780 kr 2 940 kr 3 030 kr 3 355 kr 3 745 kr 4 095 kr 4 485 kr 4 850

LIAM GLASSFELT - U/VEGGPROFIL NRF nr 6312979 6312981 6312982 6312983 6312984 6312985 6312986 6312987 6312976 6312977 6312978

180

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad glassfelt, rett LIAM 20x193 u/veggprofil VikingBad glassfelt, rett LIAM 30x193 u/veggprofil VikingBad glassfelt, rett LIAM 40x193 u/veggprofil VikingBad glassfelt, rett LIAM 50x193 u/veggprofil VikingBad glassfelt, rett LIAM 60x193 u/veggprofil VikingBad glassfelt, rett LIAM 70x193 u/veggprofil VikingBad glassfelt, rett LIAM 80x193 u/veggprofil VikingBad glassfelt, rett LIAM 90x193 u/veggprofil VikingBad glassfelt, rett LIAM 100x193 u/veggprofil VikingBad glassfelt, rett LIAM 110x193 u/veggprofil VikingBad glassfelt, rett LIAM 120x193 u/veggprofil

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 1 945 kr 2 100 kr 2 300 kr 2 450 kr 2 645 kr 2 820 kr 3 075 kr 3 320 kr 3 590 kr 3 875 kr 4 150


Husk tilbehør! LIAM GLASSFELT - TILBEHØR NRF nr 6312974 6312975 6314069 6314071 6314072 6314073 6312967 6312965 6312968 6312966 6312963 6312961 6312958 6312964 6312962 6312959 6312899 6312897 6312898 6312969 6312972 6312971 6312973

Produktnavn VikingBad bunnprofil Liam glass 118cm, sølv VikingBad bunnprofil Liam glass 118cm, sort VikingBad Hjørneprofil LIAM 135° 6mm glass (kobling glass), sølv VikingBad Hjørneprofil LIAM 90° 6mm glass (kobling glass), sølv VikingBad Hjørneprofil LIAM 135° 6mm glass (kobling glass), sort VikingBad Hjørneprofil LIAM 90° 6mm glass (kobling glass), sort VikingBad magnetprofil fast glassfelt hjørnemont., sølv (191,7 cm) VikingBad magnetprofil fast glassfelt nisjemont., sølv (191,7 cm) VikingBad magnetprofil fast glassfelt hjørnemont., sort (191,7 cm) VikingBad magnetprofil fast glassfelt nisjemont., sort (191,7 cm) VikingBad støttestag glassfelt glass->glass, 120 cm, sølv VikingBad støttestag glassfelt vegg->glass, 120 cm, sølv VikingBad støttestag glassfelt tak->glass, 100 cm, sølv VikingBad støttestag glassfelt glass->glass, 120 cm, sort VikingBad støttestag glassfelt vegg->glass, 120 cm, sort VikingBad støttestag glassfelt tak->glass, 100 cm, sort VikingBad støttestag glassfelt glass->glass, 120 cm, gull VikingBad støttestag glassfelt vegg->glass, 120 cm, gull VikingBad støttestag glassfelt tak->glass, 100 cm, gull VikingBad utfellingsprofil LIAM fast glass +25mm (H:193 cm), sølv VikingBad utfellingsprofil LIAM fast glass +50mm (H:193 cm), sølv VikingBad utfellingsprofil LIAM fast glass +25mm (H:193 cm), sort VikingBad utfellingsprofil LIAM fast glass +50mm (H:193 cm), sort

Pris kr 155 kr 155 kr 465 kr 465 kr 465 kr 465 kr 370 kr 370 kr 370 kr 370 kr 855 kr 855 kr 855 kr 855 kr 855 kr 855 kr 855 kr 855 kr 855 kr 630 kr 925 kr 630 kr 925

181


PRODUKT & NRF OVERSIKT

DUSJBATTERI, TILBEHØR & SLUK

DUSJBATTERI NRF nr 4340954 6312792 6311995 6312789 6312791 4340963 4340962 6311818 6311819 6313229 6313231

Produktnavn VikingBad dusjbatteri Dis, krom VikingBad dusjbatteri Neri, krom VikingBad dusjsett FRIDA, krom VikingBad Rainshower Frøya m/rett dusjsett, krom VikingBad Rainshower Frøya m/rundt dusjsett, krom VikingBad Rainshower Frøya rett dusjsett, sort matt VikingBad Rainshower Frøya rundt dusjsett, sort matt VikingBad Rainshower Frøya rett dusjsett, gull VikingBad Rainshower Frøya rundt dusjsett, gull VikingBad Rainshower Tiril rett dusjsett VikingBad Rainshower Tiril rundt dusjsett

Pris kr 1 399 kr 1 995 kr 699 kr 7 295 kr 7 295 kr 11 250 kr 11 250 kr 11 250 kr 11 250 kr 3 995 kr 3 995

Husk tilbehør! DUSLØSNINGER - TILBEHØR NRF nr 4501344 4501345 4501346 4501341 4501342 4501343 6136025 6312748 6312507 6312508 6312509

Produktnavn VikingBad Dusjhylle rett Tara, krom og hvit VikingBad Dusjhylle rett Tara, sort og hvit VikingBad Dusjhylle rett Tara, gull og hvit VikingBad Dusjhylle hjørne Tara, krom og hvit VikingBad Dusjhylle hjørne Tara, sort og hvit VikingBad Dusjhylle hjørne Tara, gull og hvit Vikingbad Invisible Shield Gel (Nanotech-behandling) VikingBad sjampohylle til Frøya/Vorin/Skage, klar akryl VikingBad Stol i klar akryl VikingBad Stol i rustfritt stål, grå pute VikingBad Stol i rustfritt stål, hvit pute

FRØYA rund krom

182

VIKINGBAD.NO

|

FRØYA rett sort matt

Pris kr 599 kr 699 kr 699 kr 599 kr 699 kr 699 kr 195 kr 229 kr 2 375 kr 1 995 kr 1 995

FRØYA rett gull

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


SLUK NRF nr 3403513 3403452 3402246 3402074 3401902 3401904 3401893 3401895 3401457 3401458 3401459 3401437 3401439 3401442 3401809 3401812 3401827 3401831 3401847 3401849 3401865 3401867 3401884 3401886 3401801 3401803 3401818 3401821 3401837 3401839 3401856 3401858 3401875 3401877 3401375 3402052 3401374 3402053 3401373 3402054 3401372 3402055 3401371 3402056

Twist - krom

Produktnavn Jafo Gulvsluk 90° PS 86'an Ø75 m/rist std Jafo slukrist 200x200mm Purus Classic slukrist 200mm Purus Corner Pearl Gold Rist Purus Corner Tile side Ø75 Purus Corner Tile bunn Ø75 Purus Corner Twist side Ø75 Purus Corner Twist bunn Ø75 Purus forhøyningsring FHP 13mm Purus forhøyningsring FHP 25mm Purus forhøyningsring FHP 37mm Purus K-sluk 75mm Bunn Purus K-sluk 75mm Skrå Purus K-sluk 75mm side Purus Line 600 Tile side Ø75 Purus Line 600 Tile bunn Ø75 Purus Line 700 Tile side Ø75 Purus Line 700 Tile bunn Ø75 Purus Line 800 Tile side Ø75 Purus Line 800 Tile bunn Ø75 Purus Line 900 Tile side Ø75 Purus Line 900 Tile bunn Ø75 Purus Line 1000 Tile side Ø75 Purus Line 1000 Tile bunn Ø75 Purus Line 600 Twist side Ø75 Purus Line 600 Twist bunn Ø75 Purus Line 700 Twist side 75 mm Purus Line 700 Twist bunn Ø75 Purus Line 800 Twist side Ø75 Purus Line 800 Twist bunn Ø75 Purus Line 900 Twist side Ø75 Purus Line 900mmx75mm bunn Twist Purus Line 1000 Twist Side Ø75 Purus Line 1000 Twist bunn Ø75 Purus Line 600 Chess, sort matt Purus Line 600 Chess, gull Purus Line 700 Chess, sort matt Purus Line 700 Chess, gull Purus Line 800 Chess, sort matt Purus Line 800 Chess, gull Purus Line 900 Chess, sort matt Purus Line 900 Chess, gull Purus Line 1000 Chess, sort matt Purus Line 1000 Chess, gull

Chess - sort matt

Pris kr 850 kr 255 kr 855 kr 2 480 kr 6 590 kr 6 590 kr 5 560 kr 5 560 kr 495 kr 515 kr 530 kr 705 kr 705 kr 705 kr 7 615 kr 7 615 kr 7 785 kr 7 785 kr 7 960 kr 7 960 kr 8 130 kr 8 130 kr 8 300 kr 8 300 kr 6 555 kr 6 555 kr 6 715 kr 6 715 kr 6 765 kr 6 765 kr 7 020 kr 7 020 kr 7 365 kr 7 365 kr 4 810 kr 2 385 kr 4 985 kr 2 565 kr 5 155 kr 3 005 kr 5 240 kr 3 035 kr 5 345 kr 3 325

Chess - gull

183


PRODUKT & NRF OVERSIKT

DUSJKABINETT

SOFIA BASIC - Dusjkabinett uten integrert termostatbatteri. Med gjennomføring. NRF nr 6312989 6312988 6312938 6312994 6312993 6312936 6312941

Produktnavn VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Basic, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Basic, Hvit/hvitt, høyre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x80x210cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Basic, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Basic, Hvit/hvitt, høyre VikingBad Sofia dusjkabinett 90x90x210cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 100x100x210cm Basic, Hvit/hvitt

Pris kr 12 990 kr 12 990 kr 12 990 kr 12 990 kr 12 990 kr 12 990 kr 12 990

SOFIA STANDARD - Dusjkabinett med termostatbatteri NRF nr 6312992 6312991 6312939 6314733 6314725 6312996 6312995 6314728 6312937 6314735 6312942 6314731

Produktnavn VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Standard, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Standard, Hvit/hvitt, høyre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x80x210cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 80x80x210cm Standard, Sølv/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 80x80x190cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Standard, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Standard, Hvit/hvitt, høyre VikingBad Sofia dusjkabinett 90x90x190cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 90x90x210cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 90x90x210cm Standard, Sølv/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 100x100x210cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 100x100x210cm Standard, Sølv/hvitt

Pris kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990 kr 15 990

SOFIA PLUSS - Dusjkabinett med termostatbatteri og justerbar toppdusj. NRF nr 6314734 6314729 6314724 6314723 6314732 6314727 6314726

Produktnavn VikingBad Sofia dusjkabinett 90x90x210cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 100x100x210cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Pluss, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 70x90x210cm Pluss, Hvit/hvitt, høyre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x80x210cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Pluss, Hvit/hvitt, venstre VikingBad Sofia dusjkabinett 80x90x210cm Pluss, Hvit/hvitt, høyre

(Avbildet: SOFIA BASIC, hvit/hvit)

184

VIKINGBAD.NO

|

(Avbildet: SOFIA STANDARD, Sølv/hvit)

Pris kr 17 990 kr 17 990 kr 17 990 kr 17 990 kr 17 990 kr 17 990 kr 17 990

(Avbildet: SOFIA PLUSS, Hvit/hvit)

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.


KIEV NRF nr 6312684 6312226 6312647 6312247 6312651 6312246 6312661 6312323 6312664 6312325 6312697 6312236 6312691 6312242 6312704 6312244

Produktnavn VikingBad dusjkabinett Kiev 80x80x210cm hvit/hvitt VikingBad dusjkabinett Kiev 80x80x210cm hvit/klart VikingBad dusjkabinett Kiev 70x90x210cm hvit/hvitt, høyre VikingBad dusjkabinett Kiev 70x90x210cm hvit/klart, høyre VikingBad dusjkabinett Kiev 70x90x210cm hvit/hvitt, venstre VikingBad dusjkabinett Kiev 70x90x210cm hvit/klart, venstre VikingBad dusjkabinett Kiev 80x90x210cm hvit/hvitt, høyre VikingBad dusjkabinett Kiev 80x90x210cm hvit/klart, høyre VikingBad dusjkabinett Kiev 80x90x210cm hvit/hvitt, venstre VikingBad dusjkabinett Kiev 80x90x210cm hvit/klart, venstre VikingBad dusjkabinett Kiev 90x90x210cm hvit/hvitt VikingBad dusjkabinett Kiev 90x90x210cm hvit/klart VikingBad dusjkabinett Kiev 80x80x190cm hvit/hvitt VikingBad dusjkabinett Kiev 80x80x190cm hvit/klart VikingBad dusjkabinett Kiev 90x90x190cm hvit/hvitt VikingBad dusjkabinett Kiev 90x90x190cm hvit/klart

Pris kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990 kr 13 990

(Avbildet: KIEV, Hvit/klar)

185


PRODUKT & NRF OVERSIKT

DUSJKABINETT

ROMA BASIC - Dusjkabinett uten termostatbatteri. Med gjennomføring. NRF nr 6311009 6311014 6311011 6311015 6311665 6311666 6311065 6311069 6311066 6311071 6311473 6311491 6311027 6311032 6311028 6311033 6311673 6311674 6311083 6311087 6311084 6311088 6311989 6311469 6311679 6311685

Produktnavn VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Basic, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Basic, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Basic, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Basic, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x190cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x190cm Basic, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Basic, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Basic, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Basic, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Basic, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x190cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x190cm Basic, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Basic, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Basic, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Basic, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Basic, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Basic, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Basic, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Basic, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Basic, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Basic, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Basic, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Basic, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Basic, Hvit/klart

Pris kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190 kr 16 190

ROMA STANDARD - Dusjkabinett med termostatbatteri NRF nr 6311669 6311667 6311018 6311023 6311019 6311024 6311074 6311078 6311075 6311079 6311474 6311663 6311044 6311049 6311045 6311051 6311675 6311676 6311101 6311105 6311102 6311106 6311992 6311471 6311688 6311692

186

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x190cm Standard, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x190cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Standard, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Standard, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Standard, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x190cm Standard, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Standard, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Standard, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Standard, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x190cm Standard, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x190cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x190cm Standard, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Standard, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Standard, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Standard, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Standard, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Standard, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Standard, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Standard, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Standard, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Standard, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Standard, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Standard, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Standard, Hvit/klart

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790 kr 19 790


ROMA PLUSS - Dusjkabinett med termostatbatteri og justerbar toppdusj. NRF nr 6311677 6311678 6311036 6311041 6311037 6311042 6311092 6311096 6311093 6311097 6311991 6311472 6311695 6311699

Produktnavn VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 80x80x211cm Pluss, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Pluss, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Pluss, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Pluss, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 70x90x211cm Pluss, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Pluss, Hvit/hvitt, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Pluss, Hvit/hvitt, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Pluss, Hvit/klart, Høyre VikingBad Roma dusjkabinett 80x90x211cm Pluss, Hvit/klart, Venstre VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 90x90x211cm Pluss, Hvit/klart VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Pluss, Hvit/hvitt VikingBad Roma dusjkabinett 100x100x211cm Pluss, Hvit/klart

(Avbildet: ROMA BASIC, hvit/hvit)

(Avbildet: ROMA STANDARD, Sølv/hvit)

Pris kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190 kr 22 190

(Avbildet: ROMA PLUSS, Hvit/hvit)

Husk tilbehør! DUSJKABINETT - TILBEHØR NRF nr 9306231 9306232 9306233 9306234 9306235 6311993 6311994 6137319

Produktnavn VikingBad koblingsslange SIL DN10 1/2"B x 3/4"B 125 cm VikingBad koblingsslange SIL DN10 1/2"B x 1/2"B 125 cm VikingBad koblingsslange SIL DN10 1/2"R x 1/2"B 125 cm VikingBad koblingsslange SIL DN10 1/2"R x 1/2"R 125 cm VikingBad koblingsslange SIL DN10 1/2"R x 3/4"B 125 cm VikingBad Roma Damphette 90x90cm, Hvit VikingBad Roma Damphette 100x100cm, Hvit VikingBad Startsett pleiemidler, Massasjebad

Pris kr 499 kr 480 kr 455 kr 425 kr 445 kr 2 950 kr 3 205 kr 905

187


PRODUKT & NRF OVERSIKT

STEAMKABINETT & MASSASJEBAD

ROMA STEAMKABINETT NRF nr 6312094 6312795

Produktnavn VikingBad Steamdusj Roma 90x90x220cm, Hvit/hvitt VikingBad Steamdusj Roma 100x100x220cm, Hvit/hvitt

Pris kr 36 290 kr 38 390

TOKYO STEAMKABINETT NRF nr 6312434 6312545 6312435 6312436 6312546 6312437 6312547 6312438 6312439 6312548 6312441 6312549 6312442 6312713 6312443 6312714 6312551

Produktnavn VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Høyre Daylight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Høyre Midnight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Høyre Midnight, sort side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Høyre Morning, hvit side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Høyre Morning, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Venstre Daylight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Venstre Midnight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Venstre Midnight, sort side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Venstre Morning, hvit side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 120 Venstre Morning, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Daylight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Midnight, klar side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Midnight, sort side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Midnight, sorte side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Morning, hvit side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Morning, hvit side/klar front VikingBad Steamdusj Tokyo 140 Morning, klar side/klar front

Pris kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 50 990 kr 56 490 kr 56 490 kr 56 490 kr 56 490 kr 56 490 kr 56 490 kr 56 490

Husk tilbehør! STEAMKABINETT - TILBEHØR NRF nr 6137329 6137331

188

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad Vannduft eukalyptus 250 ml VikingBad Vannduft furunålsduft 250 ml

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 210 kr 210


MASSASJEKAR NRF nr 6136064 6137209 6137721 6137722 6137027 6137028 6137034 6137035

Produktnavn VikingBad Massasjebad Kong 180 Standard VikingBad Massasjebad Kong 190 Standard VikingBad Massasjebad Lille Standard VikingBad Massasjebad Lille System 3 VikingBad Massasjebad Raet Standard, Høyre VikingBad Massasjebad Raet Standard, Venstre VikingBad Massasjebad Raet System 3, Høyre VikingBad Massasjebad Raet System 3, Venstre

Pris kr 36 990 kr 38 090 kr 38 790 kr 46 990 kr 30 590 kr 30 590 kr 38 690 kr 38 690

Produktnavn VikingBad Massasjebad Kilen VikingBad Massasjebad Kilen Xtreme VikingBad Massasjebad Vigen 180 VikingBad Massasjebad Vigen 180 Xtreme VikingBad Massasjebad Vigen 190 VikingBad Massasjebad Vigen 190 Xtreme VikingBad Massasjebad Vik VikingBad Massasjebad Vik Xtreme

Pris kr 53 290 kr 69 690 kr 46 890 kr 62 790 kr 48 490 kr 64 290 kr 52 090 kr 68 190

TERAPIKAR NRF nr 6136182 6136183 6136199 6136201 6137738 6137739 6137741 6137742

MASSASJE- OG TERAPIKAR- TILBEHØR NRF nr 6137317 6136024 6137324 6137325

Produktnavn VikingBad Pipe Cleaner 125 ml VikingBad Pipe Cleaner 500 ml VikingBad SunWac 3 klortabletter 160 stk VikingBad SunWac 3 klortabletter 32 stk

Pris kr 195 kr 455 kr 429 kr 169

Det lille ekstra SPABADET 8,6 m² NRF nr 6122474 6122476 6312548 7036867 6132374 7040897 7539209 7035833 4370378 6136201 7539253 7539186 7539189 7539176 7538274 7538268 7538264 6211426 6211425

Produktnavn VikingBad CIBA soft close sete, hvitt TECEsquare II betjeningspplate, børstet rustfritt stål VikingBad Steamdusj Tokyo 120 V Morning, klarSid/klarFrnt VikingBad ODA 110 Rundt Speil m/lys VikingBad INA 140DBL Thin dobbelservant VikingBad MIE Ramme 140DBL servantskap, hvit matt VikingBad Håndtak Huka Krom 100mm VikingBad Vannlås sett (32mm og 40mm) m/popup, krom VikingBad Embla servantbatteri høy krom VikingBad Massasjebad Vigen 180 Xtreme VikingBad LUNA Rund håndklestang krom VikingBad LUNA Rund toalettrullholder krom VikingBad LUNA Rund håndkleknagg krom VikingBad Toalettbørste Rund Krom VikingBad håndhåndkle 50x100cm, hvit (2stk) VikingBad dusjhåndkle 70x140cm, hvit (2stk) VikingBad klut 30x30cm, lys grå (4stk) Work, Urban Space Sabbia beige fliser 60x60 på vegg og gulv Work, Urban Space Sabbia beige mosaikkfliser på gulv i dusjsonen

TOTALPRIS

Antall 1 1 1 1 1 1 4 2 2 1 1 1 2 1 1 1 1 1 1

Veil. pris kr 5 120 kr 3 898 kr 50 990 kr 8 800 kr 6 865 kr 13 665 kr 180 kr 565 kr 2 495 kr 62 790 kr 979 kr 409 kr 285 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 755 kr 1 799

Total pris kr 5 120 kr 3 898 kr 50 990 kr 8 800 kr 6 865 kr 13 665 kr 720 kr 1 130 kr 4 990 kr 62 790 kr 979 kr 409 kr 570 kr 619 kr 258 kr 498 kr 116 kr 28 659 kr 16 191 kr 207 267

Se SPABADET 8,6 m² på s. 36

189


PRODUKT & NRF OVERSIKT

BADEKAR & TILBEHØR

BADEKAR - FRITTSTÅENDE NRF nr 6135094 6137241 6137242 6136057 6136058 6135115 6135078 6137754 6135116 6135079 6137755 6135085 6135084 6135095 6136056 6137287 6137723 6135086 6137286 6215623 6136094 6137725 6137726 6135096 6135113 6135114 6135097 6135087 6215677

Produktnavn VikingBad badekar Bie, hvit VikingBad badekar Drev 170, hvit , høyre VikingBad badekar Drev 170, hvit, venstre VikingBad badekar Drev 180, hvit , høyre VikingBad badekar Drev 180, hvit, venstre VikingBad badekar Dybe 170, hvit VikingBad badekar Dybe 170, hvit matt VikingBad badekar Dybe 180, hvit VikingBad badekar Dybe 180 rettvegg, hvit VikingBad badekar Dybe 180 rettvegg, hvit matt VikingBad badekar Ellipse, hvit VikingBad badekar Groos, hvit & sort VikingBad badekar Hampen VikingBad badekar Holviga, hvit VikingBad badekar Kong 180, hvit VikingBad badekar Kong 190, hvit VikingBad badekar Lille , hvit VikingBad badekar Marivoll, hvit & gull VikingBad badekar Måg , hvit VikingBad badekar Nørholm, hvit VikingBad badekar Oval, hvit VikingBad badekar Rand 170, hvit VikingBad badekar Rand 180, hvit VikingBad badekar Rore, hvit VikingBad badekar Salt 170, hvit VikingBad badekar Salt 180, hvit VikingBad badekar Syndle, hvit VikingBad badekar Syndle, hvit matt VikingBad badekar Syndle, sort matt

Pris kr 15 290 kr 16 290 kr 16 290 kr 16 890 kr 16 890 kr 19 190 kr 19 890 kr 19 990 kr 19 990 kr 20 490 kr 18 690 kr 28 990 kr 34 990 kr 18 690 kr 16 290 kr 17 390 kr 20 090 kr 29 990 kr 21 090 kr 18 690 kr 17 990 kr 12 690 kr 13 690 kr 18 690 kr 18 790 kr 19 490 kr 15 290 kr 15 790 kr 15 790

BADEKAR - KVADRAT/KVADRAT DUO PANELLØSNING NRF nr 6136211 6136096 6136095 6136212 6136098 6136097 6136101 6135002 6135003 6135004 6135117 6135118 6135124 6135136 6135125 6135137 6135123 6135138 6135075 6135076 6135089 6135091 6135076 6135089 6135091

Produktnavn VikingBad badekar Kvadrat 150, hvit VikingBad badekar Kvadrat 160, hvit VikingBad badekar Kvadrat 170, hvit VikingBad badekar Kvadrat 150 Frontpanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat 160 Frontpanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat 170 Frontpanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat Endepanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat 150 med front- og endepanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat 160 med front- og endepanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat 170 med front- og endepanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat Duo 170, hvit VikingBad badekar Kvadrat Duo 180, hvit VikingBad badekar Kvadrat Duo 170 Frontpanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat Duo 170 Frontpanel, sort matt VikingBad badekar Kvadrat Duo 180 Frontpanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat Duo 180 Frontpanel, sort matt VikingBad badekar Kvadrat Duo Endepanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat Duo Endepanel, sort matt VikingBad badekar Kvadrat Duo 170 med front- og endepanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat Duo 180 med front- og endepanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat Duo 170 med front- og endepanel, sort matt VikingBad badekar Kvadrat Duo 180 med front- og endepanel, sort matt VikingBad badekar Kvadrat Duo 180 med front- og endepanel, hvit VikingBad badekar Kvadrat Duo 170 med front- og endepanel, sort matt VikingBad badekar Kvadrat Duo 180 med front- og endepanel, sort matt

Pris kr 9 485 kr 10 205 kr 10 940 kr 1 865 kr 2 080 kr 2 250 kr 1 425 kr 12 775 kr 13 710 kr 14 615 kr 11 035 kr 11 735 kr 2 275 kr 3 670 kr 2 420 kr 3 810 kr 1 455 kr 2 390 kr 14 765 kr 15 610 kr 17 095 kr 17 935 kr 15 610 kr 17 095 kr 17 935

POP-UP BADEKAR NRF nr 6135141 6135142 6135139 190

VIKINGBAD.NO

Produktnavn VikingBad popup lokk, badekar, krom VikingBad popup lokk, badekar, sort matt VikingBad popup lokk, badekar, gull

|

Alle priser i dette heftet er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler. 4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover.

Pris kr 155 kr 175 kr 175


BADEKAR - TEMSE PANELLØSNING NRF nr 6135133 6135134 6135135 6135088 6135111

Produktnavn VikingBad badekar Temse 150, hvit VikingBad badekar Temse 150 Frontpanel, hvit VikingBad badekar Temse Endepanel, hvit VikingBad badekar Temse 150 pakke med front- og endepanel, hvit VikingBad badekar Toras 180, hvit

Pris kr 7 395 kr 1 355 kr 875 kr 9 625 kr 19 190

BADEKARSBATTERI NRF nr 6311617 6312922 4355017 4355406 4355005 4355016 4355015 4355018 4355019 6311995 6312718 6311838 6312923 6311823 6311907 6312715 6316637 6316638

Produktnavn VikingBad badekarsbatteri Tenge m/karpåfylling, krom VikingBad badekarsbatteri Tenge m/karpåfylling, sort matt VikingBad badekarsbatteri Tenge m/karpåfylling, gull VikingBad Blandebatteripakke Runde II, krom VikingBad Blandebatteripakke Kube II, krom VikingBad Blandebatteripakke Runde II, sort matt VikingBad Blandebatteripakke Kube II, sort matt VikingBad Blandebatteripakke Runde II, gull VikingBad Blandebatteripakke Kube II, gull VikingBad dusjgarnityr Frida, justerbar, krom VikingBad hånddusjsett Frida, krom VikingBad hånddusjsett Felix, krom VikingBad hånddusjsett Felix, sort matt VikingBad hånddusjsett Felix, gull VikingBad Rainshower Skage m/rett dusjsett, karpåfyll, krom VikingBad Rainshower Skage m/rundt dusjsett, karpåfyll, krom VikingBad Rainshower Skage rett m/karpåfyll, sort matt VikingBad Rainshower Skage rundt m/karpåfyll, sort matt

Pris kr 2 645 kr 5 095 kr 5 095 kr 7 690 kr 7 690 kr 11 590 kr 11 590 kr 11 590 kr 11 590 kr 699 kr 299 kr 995 kr 1 325 kr 1 325 kr 6 335 kr 6 335 kr 10 660 kr 10 660

LIAM BADEKARSVEGG NRF nr 6312952 6312955 6312956 6312953 6312954 6312957

Produktnavn VikingBad badekarsvegg LIAM 70x150 sølv/klart VikingBad badekarsvegg LIAM 80x150 sølv/klart VikingBad badekarsvegg LIAM 90x150 sølv/klart VikingBad badekarsvegg LIAM 70x150 sort matt/klart VikingBad badekarsvegg LIAM 80x150 sort matt/klart VikingBad badekarsvegg LIAM 90x150 sort matt/klart

Pris kr 3 355 kr 3 525 kr 3 700 kr 3 355 kr 3 525 kr 3 700

191


Vi er her for deg! 192

VIKINGBAD.NO

VEILEDNING

DOKUMENTASJON

Vårt kundesenter hjelper deg med råd og veiledning når du skal velge baderomsprodukter. Kundesenteret er tilgjengelig på telefon og mail alle hverdager mellom 8 - 16. Du finner også gode råd og svar på aktuelle spørsmål ved å gå inn på vår nettside, vikingbad.no

VikingBad er opptatt av god dokumentasjon og installasjons- og brukermanualer følger med alle våre produkter. Alle nødvendige dokumenter finner du også på vår nettside, i tillegg til annen nyttig informasjon.


LEVERING

SERVICE

Vi garanterer rask og trygg levering. Forsendelsene er solid pakket og tydelig merket, for å unngå skader og unødvendige forsinkelser. Dokumentasjon og tilhørende komponenter følger alltid med, slik at det er enkelt å montere produktene.

VikingBad har et landsdekkende serviceteam, som kan bistå dersom det skulle være behov. Ta kontakt med din forhandler eller vår serviceavdeling i Grimstad for råd om montering eller dersom det gjelder reklamasjoner.

193


Husk!

Du trenger kun kjøpe såpa sjøl – resten fikser vi!

VikingBad interaktive baderom Skann koden for å starte veien til ditt nye bad!

194

VIKINGBAD.NO


195


VikingBad AS Østerskogen 35, 4879 Grimstad

Tlf: 370 90 600

post@vikingbad.no

vikingbad.no

Forhandler:

ØMERKE ILJ T M

52

24

1

Prisfavoritter Baderom kan bestilles hos VikingBad AS: Produktnr 115125. VikingBad AS tar forbehold om trykkfeil, produktendringer og feil farge- og materialgjengivelse i heftet. Priser er oppgitt inkl. mva. og frakt til forhandler, og er gjeldene frem til ny utgivelse.

Trykksak

6

Sertifikat nr: 3822. 196

VIKINGBAD.NO

4% fraktsonetillegg fra postnummer 7120 og nordover. Hjemlevering kr 150,- under 35 kg, og kr 350. over 35 kg. Utlevering kun mellom kl 08.00 - 16.00. Leveringstid kan forekomme på enkelte modeller.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.