Page 1

i Vertilíquens us proposen:

Trobada ioga i líquens a la Vall d’Aran i Pallars Sobirà 23-24-25 setembre 2011 El punt de trobada serà divendres 23/09 a partir de les 21:00 h al Chalet d'Es Bòrdes. Farem una introducció sobre el món dels líquens i soparem tots junts. Dissabte 24/09 farem una excursió als Estanys de Gerber, després de la pràctica del matí i de l’esmorzar. En aquesta caminada podrem observar els líquens que es desenvolupen a les roques d'alta muntanya, disfrutarem d'un paisatge meravellós i podrem practicar ioga en un entorn impressionant!

Contacta:

Vertilíquens

mjchesa@gmail.com

Estanyola de Gerber

L'itinerari als Llacs de Gerber no presenta cap dificultat tècnica (desnivell aprox. 600m; durada total caminada aprox. 3h). Durant el recorregut estudiarem la geologia, les diferents comunitats vegetals i els líquens més característics de la regió. Després farem una sessió de ioga en aquest increíble espai natural i dinarem un picnic allà. Tornarem al Chalet d'Es Bòrdes, on podrem degustar les begudes i els pastisos fets a casa. Després continuarem amb les activitats fins al sopar.

Tel. 973 64 0593 - 629 71 96 64 info@chaletdesbordes.com Ctra. N-230, Km 171 (25551) Es Bòrdes - Valle de Aran


Estudiant els líquens que colonitzen les escorces i branques dels arbres

Líquens fruticulosos sobre coníferes

Faigs monumentals als boscos de Canejan

La nostra Història

Diumenge 25/09 després de la pràctica del matí i de l'esmorzar, ens dirigirem als boscos de Canejan i Sant Joan de Toran, per a observar l'exuberant flora liquènica que viu als faigs, roures i avets d'aquesta zona.

Farem un recorregut circular amb els cotxes i organitzarem diferents parades en els punts més interessants per a l'observació dels líquens epífits. Farem la pràctica de ioga del dia en enmig del bosc i després dinarem de picnic.

Finalitzarem la trobada al Chalet d'Es Bòrdes on podrem descansar i reposar forces amb els pastissos i begudes fetes a casa.

El naixement d’una nació, les guerres civils catalanes XV, el 1714… El Chalet d'Es Bòrdes ens ofereix un preu molt especial del persegle a aquesta ocasió:

Allotjament de dos nits, sopars del divendres i dissabte, esmorzars del dissabte i diumenge, picnics i L’art Romànic català, els darrers reductes càtars, berenars del dissabte i diumenge, tot per 75€. (nens de menys 10templers… anys 50€) l’enigmade dels El guiatge a les excursions i a la pràctica del ioga serà realitzat per Mª José Chesa i no tindrà cap cost addicional. La farga catalana, els molins hidràulics, els raiers, •el menjar serà vegetarià amb lactis i ous. El pa i pastissos són fetshidroelèctrica… a casa. Les verdures de la l’aventura temporada són de l'hort de la casa. Si es requereixen altres indicacions (menjar vegà o altres, només La Guerra de 1936-39, els maquis, la ruta de la cal dir-ho) llibertat… •Material necessari: Per la pràctica de ioga es necessita un mat (esterilla per a ioga) i roba còmoda. Per a les excursions cal portar una motxilla (per a dur el picnic i l'aigua), sabates de muntanya, pantalons llargs, impermeable, gorra i una lupa de 10 augments per a observar els líquens. Els desplaçaments es realitzaran en vehicles propis. A qui s'adreça l'activitat: La trobada s'adreça a persones que els agradi el ioga i el coneixement de la natura, i disfrutin compartint-ho amb els altres. La trobada està oberta a famílies amb nens, hi haurà servei de "guarderia" si es necessita. La casa on estarem allotjats és prou gran i compartimentada per a que tots puguin estar a gust. Capacitat màxima 25 persones. La sortida de dissabte poden fer-la nens a partir de 5 anys.

Sortida ioga - líquens Val d'Aran  

Sortida ioga - líquens

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you