Page 1

Gjithë Dritat Që Ne Si Shohim! Verona Misini -Verona Misini lindi në vitin 2003.Fëmijërinë e kaloi në qytetin e Ferizajt.Aktualisht jeton gjithashtu në Ferizaj,duke ia kushtuar pjesën më të madhe librave. Ajo ka botuar për herë të parë një tregim të shkurtër,jo edhe aq të gjatë,të imagjinuar , në të cilin ka përshkruar një vajzë të moshës së saj e cila ballafaqohet me problemet e jetës d.m.th. me vetminë në jetë pasi tragjedia që ndodh në jetën e saj ku i humbin prindërit dhe shtëpia i digjet.Pastaj ajo në fund fare zbulon se ka një talent , si dhe zbulon ndikimin e kafshëve në ndjenja . Zbulon se : “Jeta Vazhdon” Pastaj e përkrahja e mikut të saj Leos .Për këtë arsye Romani titullohet : Gjithë Dritat Që Ne Si Shohim! Sepse në këtë vepër bëhet fjalë për : Të gjitha Fshehtësitë që ne si shohim , por ato gjenden tek ne dhe ne duhet t’i zbulojmë.Njësoj siq bën vajza që e zbulon talentin e saj që unë në këtë rast e kam shprehur si Dritë! Pasi edhe Talenti është Dritë! .

Verona Misini

Gjithë Dritat Që Ne Si Shohim! -roman-


Me vone do te jua shfaq te gjithen dhe do doja te me shkruanit se si ju duket libri im ? Me shkruani ne emailin tim : verona_misini@hotmail.com

Š E drejta e autorit . Š Nese dikush e keqperdor dokumentin apo e boton , riboton etj.. ta dini qe eshte e ndalueshme . E drejta e autorit Š.

All the Lights we do not see ( Gjithe dritat qe ne si shohim) ;  

-This is just a half of my whole book. The other part will be published soon.! Please mail me , did you like it.? Verona Misini's Book ;

Advertisement