Woon!magazine Utrecht, Rijnvliet Oost fase 13B

Page 1

RIJNVLIET

VRIJ OM TE WONEN

LEIDSCHE RIJN UTRECHT - FASE 13B 10 RUIME TWEEKAPPERS EN 4 HOEK- EN RIJWONINGEN

LEREN

ONTSP ANNEN

RECREËREN

SPOR TEN

INHOUD

IN DE OMGEVING

Wonen in Rijnvliet 06

Woonwijk om te leven 08

Kindcentrum Rijnvliet 10

Utrecht centrum 12

Eten en drinken in Utrecht 13

Duurzame woonwijk 16

Rustige en gezellige woonwijk 17

Voorzieningen 18

HET BOUWPROJECT

Architect aan het woord 14

Situatie 24

De woningen 25

Vogelvlucht 26

AFWERKING

Jouw duurzame leven 22

AL GEMEEN

De voordelen van een nieuwbouwwoning 21

Gasloos wonen 23

Stappenplan voor jouw woning 71

B ADKAMER EN KEUKEN

Laat je inspireren bij Huysinc 72

VAN WANROOIJ

Aangenaam wonen 74

WOON!

ZOALS JIJ DAT WIL

Met ons ‘Aangenaam wonen concept’ willen we klantgericht bouwen en de klant centraal stellen. Ons concept biedt je allerlei kansen om van je nieuwe huis je eigen thuis te maken. Want daar gaat het natuurlijk om. Wij helpen je graag bij je keuzes. Want bij ons valt er iets te kiezen.

Van Wanrooij Projectontwikkeling

VRIJ OM TE WONEN 02

“Omdat wonen veel meer betekent, omdat de woning die je zoekt bij je moet passen, moet aansluiten bij jouw karakter en woonwensen. Dat maakt vrij om te wonen.”

OM
03
TE ONTSPANNEN

THUISKOMEN IN RIJNVLIET

In het zuidelijke deel van Leidsche Rijn groeit een nieuwe wijk: Rijnvliet. Tot 2027 bouwen we daar aan het tweede gedeelte met in totaal zo’n 300 woningen. Rijnvliet wordt in Utrecht al omschreven als ‘Het nieuwe Tuindorp’. Vanwege het groen, de waterrijke omgeving, de ruimte én de dorpse sfeer. Toch woon je er op fietsafstand van het centrum van Utrecht. De ligging is magnifiek: vlakbij de Strijkviertelplas en de A2. Super centraal in Nederland. Dat maakt Rijnvliet tot een plek waar je je vrij voelt. Wonend, werkend, lerend, sportend of simpelweg genietend van een mooie dag.

FASE 13B 04 VRIJ OM TE WONEN
- 1 min. 5 min. 4 min. 16 min. 20 min.
Rijnvliet - 8 min. 11 min.
Utrecht Centrum 2 uur 37 min. 34 min. Amsterdam A2 LEIDSCHE RIJN TUNNEL WINKELCENTRUM LEIDSCHE RIJN A12 A27 A28 A27 A2 < AMSTERDAM < DEN HAAG ARNHEM > DEN BOSCH > ALMERE > STRIJKVIERTELPLAS RIJNVLIET 05
Sportpark
Leidsche Rijn Centrum

WONEN IN RIJNVLIET

Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving.

Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer! Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo

HEERLIJK WONEN VLAKBIJ CENTRUM UTRECHT

STRIJKVIERTELPLAS OM DE HOEK

BINNEN EEN HALF UUR IN AMSTERDAM

in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn.

Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg.

Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Perfect gelegen

Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn.

In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!

EN
MET
06 VRIJ OM TE WONEN
SCAN DE QR CODE MAAK KENNIS RIJNVLIET

RIJNVLIET / LEIDSCHE RIJN

STRIJKVIERTELPLAS SPORTVELDEN

Fase 1 t/m 3 en 8

201 woningen opgeleverd 2018-2020 ZUID

Fase 4 t/m 6

Fase 10 t/m 12

143 koopwoningen opgeleverd in 2024 WEST

176 woningen opgeleverd 2020-2021 MIDDEN Fase 14A

VOEDSELBOS METAAL
KINDCENTRUM
KATHEDRAAL
ZUID WEST MIDDEN OOST
Start
13B 2e kwartaal 2024 OOST
in aanbouw vanaf 2023
verkoop fase
14A 14A 14B 13A 13B 13C 15 A/B 15C 9 07
08 VRIJ OM TE WONEN
LEKKER GENIETEN

WOONWIJK OM TE LEVEN

In het zuidelijke deel van Leidsche Rijn bevindt zich de nieuwe woonwijk Rijnvliet. Ondanks dat de wijk steeds meer vorm begint te krijgen, wordt deze in Rijnvliet Oost nog uitgebreid. Rijnvliet wordt een woonwijk met een duidelijk eigen karakter en identiteit, waarin elke woning afzonderlijk herkenbaar is. Bijna iedere woning biedt uitzicht op De Vliet of het groen.

In Rijnvliet woon je op fietsafstand van hartje Utrecht.

Je profiteert van de stadse faciliteiten en geneugten.

Tegelijk woon je in een ruime, groene wijk waar de menselijke maat voorop staat. Je profiteert hier dus van de persoonlijke en sociale voordelen van een ‘dorps’ karakter.

En de faciliteiten en geneugten zijn ook vlakbij huis te vinden. In Rijnvliet kun je geweldig recreëren en sporten, en van een cappuccino genieten in de Metaal Kathedraal. Je hebt hier veel te kiezen. Zoals een woning en een omgeving die bij jou past. Dat is leven in vrijheid.

VOEDSELBOS

Voor de gemeente Utrecht speelt het voedselbos een prominente rol in Rijnvliet. Men spreekt over ‘De eetbare woonwijk’, die gekarakteriseerd wordt door voedselwaarde, natuurwaarde, recreatiewaarde en door een gunstige ligging. Hiermee heeft Rijnvliet in 2022 een internationele prijs in de wacht gesleept. De wijk is namelijk prachtig gelegen aan de Strijkviertelplas en ligt op fietsafstand van het centrum van Utrecht.

Door haar ligging aan de A2 ben je slechts 30 minuten verwijderd van Amsterdam of Rotterdam. Veel variatie dus met een dorpse sfeer en toch dichtbij de stad.

EENHEID IN VERSCHEIDENHEID

Ondanks de vele verschillende woningen is er toch één buurt ontworpen. Dat zit hem vooral in het geselecteerde bouwmateriaal. Zo worden alle woningen voorzien van handvorm bakstenen in aardetinten, oranje, rood en bruin. Op de daken komen antraciet kleurige vlakke pannen. De woningen staan naast elkaar met verschillende kapvormen, dakkapellen, schoorstenen en erkers. Ze hebben ruime tuinen en zijn voorzien van gemengde hagen. De eindwoningen van de rijtjes hebben extra ontwerp-aandacht gekregen. De kopgevels met erkers en extra kozijnen verlevendigen het straatbeeld, maar zorgen tevens voor sociale controle op het openbaar gebied. Met de diverse kopers-opties kun je de woning verder op maat vormgeven. Jouw woning, jouw thuis!

Een thuis dat past bij jouw manier van leven.

INTERNATIONALE PRIJS VOOR EETBARE WIJK RIJNVLIET 18-01-2022

De eetbare woonwijk Rijnvliet in Utrecht heeft een internationale prijs in de wacht gesleept. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers roemt de samenwerking tussen de buurt en de gemeente en heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Er deden 413 projecten

uit 25 Europese landen mee. “Dit is een prachtige opsteker voor de bewoners van Rijnvliet en eigenlijk voor heel Utrecht!”

bron: www.utrecht.nl/nieuws/ nieuwsbericht-gemeente-utrecht/ internationale-prijs-voor-eetbare-wijkrijnvliet/

09

SAMEN OP AVONTUUR

In mei 2021 zijn we met onderwijs en opvang samen verhuisd naar het nieuwe gebouw. En wat voor een gebouw! Het staat pal naast het voedselbos, in het hart van Rijnvliet. Ga je mee op ontdekkingstocht?

AVONTUUR

We werken in de middagen met ‘project based learning’, elk jaar komen 4 grote projecten aan bod. Tijdens de projecten formuleren leerlingen hun eigen verwonderingsvraag, vervolgens gaan ze zelf op onderzoek uit om antwoord op deze vraag te vinden. Hier gaan ze mee aan de slag en werken ze uit tot een eindpresentatie, zodat andere groepen en hun ouders hier ook van kunnen leren en meegenieten. Zo willen we kinderen de handvatten geven om zelf kennis te vergaren en vorm te geven.

ONBEGRENSD

Om leerlingen onbegrensd te laten leren is het ook belangrijk dat ze op hun eigen niveau bediend worden en dat ze kunnen leren op hun manier. Ze kunnen dan in een andere groep instructie krijgen voor een bepaald vak of juist extra ondersteuning krijgen. In hun stamgroep hebben ze wel allemaal een zitplek, maar niet allemaal een werkplek. Op de leerpleinen hebben we stilteplekken, statafels, samenwerkplekken en fijne leeshoeken met zitzakken waar kinderen elkaar ontmoeten. Bij de onderbouw vind je uitdagende hoeken voor groep 1 t/m 3 waar ze samen kunnen spelen en leren.

BEWEGING

De gymzaal is uitgerust met een interactieve wand en de 2 speellokalen worden volop gebruikt door onze peuters en kleuters en ook tijdens BSO-tijd. De groepen 3 t/m 8 krijgen gym van een gymleerkracht. De gymzaal wordt inmiddels ook verhuurd aan verschillende sportverenigingen.

ONTWIKKELING

In het muziekatelier krijgen alle groepen muziekles en in het crea-atelier worden diverse workshops verzorgd. Met onderwijs en vrije tijd investeren we in onze gezamenlijke pedagogische visie. Dit doen we tijdens studiedagen ‘Vreedzame School’ waar team onderwijs en BSO bij betrokken zijn. We werken samen met de bibliotheek Utrecht aan het opzetten van een bibliotheek in het kindcentrum onder het motto ‘Heel Rijnvliet Leest’. Hiermee willen we de leesmotivatie van alle kinderen vergroten.

GROEIEN

Momenteel hebben we 4 groepen KDV, waarvan 2 babygroepen en 2 peutergroepen. Er zijn nu 2 groepen BSO en 7 groepen onderwijs. Uiteindelijk hebben we plek voor 16 groepen onderwijs, dus we kunnen nog wel even doorgroeien. We zijn een mooi team aan het opbouwen van pedagogisch medewerkers, leerkrachten en onderwijsassistenten, dat met plezier op Rijnvliet werkt.

-
KINDCENTRUM RIJNVLIET
VRIJ OM TE WONEN 10
MEER INFORMATIE www.kindcentrumrijnvliet.nl 11

UTRECHT CENTRUM

Dichtbij huis heeft de wijk echt alle voorzieningen die je nodig hebt. Het centrum van Utrecht is op fietsafstand met talrijke bijzondere shop-, borrel- en eetadressen.

COFFEE TO GO

30ML Coffee Roasters

Alleen de beste koffiebonen uit de mooiste streken worden voor de heerlijke koffie gebruikt. Daarnaast biedt 30ml een ontbijt, lunch- en borrelkaart met goede wijnen en bieren en versgemaakte lekkernijen. Het gevoel van een tweede huiskamer, dat is wat 30ml biedt. Je kan je favoriete koffie, broodje en zoets meenemen voor onderweg of op kantoor.

Vredenburg 23

CULINAIRE GERECHTEN

IN STIJL THUIS BEZORGD

Thuis uit Eten

Met het platform thuisuiteten.nl wordt het creëren van onvergetelijke momenten bij je thuis gestimuleerd. Door de allerlekkerste gerechten van de beste restaurants bij je thuis te bezorgen. In stijl én in lijn met de hoogwaardige kwaliteit van de deelnemende gastronomische restaurants. thuisuiteten.nl

SHOP YOUR OUTFIT

Freling & Freling

Freling en Freling op de Zadelstraat 35 is al jaren een begrip op service advies en fashion, waar je verrast wordt met een mix van jeans met dress causal en de mooiste winterjassen. Ook voor de leukste jurkjes en nieuwste styles ben je bij hun aan het juiste adres. Zij doen dat met een verrassende merkenmix van o.a. Penn & Ink, Desoto, Geisha, Arcteryx, Krakatau, Bertoni, Zhrill jeans, MET jeans, Dstrezzed en Pom Amsterdam. Het Freling team ziet je graag in hun prachtige winkel waar de koffie klaar staat! Zadelstraat 35

OVERAL
12 VRIJ OM TE WONEN
DICHTBIJ

ETEN & DRINKEN

Veel historische locaties zijn omgebouwd tot horecagelegenheid. Voor een culinaire snack heb je keus uit vele burgerbars en hippe pizzeria’s, maar ook voor een avondvullend culinair programma kun je overal in de stad terecht.

LUC

Koffie drinken met een lekker stuk taart erbij, lunchen, cocktails drinken of uitgebreid dineren. Een overweldigend blauwgroen interieur en vele planten geeft Luc je een huiselijk gevoel. Op de lunchkaart vind je gerechten als Eggs Benedict en Ceasar Salad, maar je kunt hier ook terecht voor een home made Burger. Het diner kan een snelle hap zijn, maar ook meer uitgebreid.

Voor Clarenburg 8

WT KITCHEN

Wat een locatie en wat een uitzicht vanaf de voormalige watertoren Utrecht. Dit unieke industrieel erfgoed is omgetoverd tot een prachtig restaurant. Verdeeld over 4 niveaus kun je lekker borrelen, dineren en vergaderen.

Bij mooi weer kun je op het terras van de 10e verdieping eten.

Heuveloord 25A

CAMPING GANSPOORT

Je kunt er niet kamperen, wel ontbijten, lunchen, dineren en (flex)werken. Dit is de hotspot op Rotsoord dichtbij Station Utrecht Vaartsche Rijn. Start je dag met een heerlijk ontbijtje, geniet van een likkebaardend lekkere lunch op het zonnige terras aan het water, nodig je hele familie uit voor een uitgebreid diner of pak gewoon een biertje aan de bar.

Telingstraat 11

LIEMÈS FOOD DISTRICT

Een unieke locatie, weg uit de drukte van de stad of de gehaastheid op de A2. Een restaurant en foodhall in één, gelegen aan de kop van The Wall. Met 11 keukens waar chefs gerechten uit alle windstreken bereiden. Deze indrukwekkende locatie aan de rand van Utrecht

Leidsche Rijn beslaat 1.500 vierkante meter en biedt plaats aan 500 gasten. Geniet van diverse wereldkeukens met heerlijke gerechten, inclusief vegetarische opties. De bar serveert smaakvolle cocktails en heeft een uitgebreide drankenkaart. LIEMÈS is de ideale ontmoetingsplek met meerdere zitgedeeltes, twee open bars en een intiem restaurantgedeelte met grote ramen.

Proostwetering 11

UTRECHT
13

BEDAUX DE

ARCHITECTEN PETER KEIJSERS

BROUWER
“Een gevarieerde wijk, waarin iedere woning zijn eigen identiteit heeft”

Met veel genoegen hebben wij een bijdrage mogen leveren aan het tot stand komen van de wijk Rijnvliet: een ruim opgezette wijk waar de woningen uitzicht hebben op het water, een plein of een prettige woonstraat. Zowel het samenwerken met meerdere architecten met een eigen handschrift als de grote hoeveelheid woningtypen heeft geleid tot een gevarieerde wijk, waarin iedere woning zijn eigen identiteit heeft.

De architectuur van Bedaux de Brouwer Architecten laat zich omschrijven als een mild, tijdloos modernisme, met oog voor mens en omgeving. Ook in Rijnvliet openbaart zich dit in de ing etogen, scherp gesneden architectuur met een uitgesproken materiaalkeuze en bijzondere aandacht voor

het detail. Het heldere en doch uitdagende beeldkwaliteitsplan van stedenbouwkundig bureau De Zwarte Hond heeft als uitgangspunt gediend voor het ontwerp van de woningen.

Binnen het stedenbouwkundig plan is gezocht naar een ontwerpaanpak waarmee enerzijds de gewenste diversiteit bereikt wordt, en anderzijds de samenhang van de nieuwe wijk wordt gewaarborgd. De woningen zijn verbijzonderd door het zorgvuldig toepassen van verschillende ingrediënten. Het palet van ingrediënten bestond uit varianten van gevelopeningen, dakkapellen en balustrades. Ook het met alle architecten afgestemde palet van verschillende soorten metselwerk zorgt voor de gewenste samenhang van de

wijk. Door deze ontwerpaanpak zijn woningen met bijzondere gevels ontstaan, waarbij repetitie of spiegeling geen dominante rol speelt. Hierdoor wordt de herkenbaarheid van de eigen woning vergroot.

OPGEZET EN GROEN

De gezamenlijke inspanningen van het team hebben geleid tot een prettige woonomgeving. In de ruim opgezette en groene wijk toont een helder stedenbouwkundig plan zijn waarde. Dit heeft geresulteerd in een samenhangende en doch diverse wijk, waar de balans tussen individualiteit en architectonische samenhang voor een prettige leefomgeving zorgt.

14 VRIJ OM TE WONEN

DE ARCHITECTEN VAN RIJNVLIET

MEEKIJKEN MET DE ARCHITECTEN

Om te zorgen voor diversiteit in architectuur werken we voor elk deelgebied van Rijnvliet met drie architectenbureaus. We troffen de heren toen ze gezamenlijk de bakstenen en dakpannen voor de wijk uitzochten.

DENKEN VANUIT DE LOCATIE

Niels : “We startten met het in kaart brengen van de kwaliteiten van de locatie. Het water en het weidse uitzicht bijvoorbeeld. Die aspecten wilden we optimaal benutten.

‘Zien en gezien worden’ vonden we voor Rijnvliet belangrijk. We wilden de woningen van binnenuit maximaal laten profiteren van de mooie omgeving. Daarnaast moesten ze van buitenaf individueel herkenbaar zijn en gezamenlijk een mooi aanzicht vormen.”

Jeroen : “De specials speelden daarbij een belangrijke rol.

Blikvangers op zichtplekken, zoals de hoeken van bouwblokken. Tamelijk uniek is dat we bij deze woningen gaan werken met afgeronde panoramaventers van gebogen glas.”

EENHEID IN VERSCHEIDENHEID

Geert : “Een eis vanuit het stedenbouwkundig plan was dat elke woning een opzichzelfstaand element moest worden. Daarom zorgden we voor een wijk die zo gedifferentieerd mogelijk is. Tegelijkertijd waren een duidelijke samenhang en rust echter belangrijk, een gemeenschappelijk gevoel in de wijk.”

Jeroen: “Dat deden we door alle materialen die we gaan gebruiken nauwkeurig op elkaar af te stemmen. Zo kwamen

DE ARCHITECTEN

Voor Rijnvliet Oost ontwierpen Niels Kranenburg van Inbo Architecten uit Amsterdam, Peter Keijsers van Bedaux de Brouwer architecten uit Goirle en Geert Bosch van Hilberink Bosch Architecten uit Berlicum de woningen. Jeroen Makkink van EVA Architecten uit Utrecht tekende voor enkele zogenaamde specials. Luxe villa’s op ruime en mooie plekken in de wijk. Jeroen de Willigen van De Zwarte Hond uit Groningen was als supervisor verantwoordelijk voor het onderliggende stedenbouwkundig plan.

we tot een mooi kleurenpalet met subtiele kleurnuances.”

Niels : “Daarnaast komen bepaalde elementen op meerdere plaatsen terug. Zoals gemetselde dakkappellen met grote openslaande ramen, waardoor je als bewoner straks een prachtig zicht op de omgeving hebt.”

J eroen : “En vergeet niet de rijkdom aan metselwerkstructuren, zoals je die veel ziet bij woningen uit de jaren twintig. Alle drie hebben we daarmee gewerkt. Nu eens door te zorgen voor diepteverschillen, dan weer door bakstenen bijvoorbeeld gekanteld toe te passen.”

DE NATUUR EEN PLEK GEVEN

Geert : “We keken ook hoe we de natuur een goede plek binnen de woonwijk konden geven. Zo kwamen we bijvoorbeeld op het idee van een soort schoorsteen. Dit keer alleen niet voor rookafvoer, maar als een plek waar vogels en vleermuizen kunnen nestelen.”

Niels: “Daarnaast komen er door de hele wijk hagen en bijenstenen die passen binnen het thema van de eetbare wijk om de ontwikkeling van flora en fauna te stimuleren.”

Jeroen: “Tot in de kleinste details voeren we de natuurgedachte door. Iedere woning is daardoor straks direct herkenbaar als een woning in Rijnvliet.”

-
NESTKAST VLEERMUIZEN NESTKASTEN VOOR HUISMUS EN KOOLMEES
BIJENSTEEN
15

JESPER EN LAURIE ZIJN BLIJ MET HUN REGENTON:

“EEN MOOIE MANIER OM EEN DUURZAAM BESEF MEE TE GEVEN AAN ONZE KINDEREN”

Als Jesper en Laurie de sleutel krijgen van hun nieuwe huis in Rijnvliet, wacht hun een leuke verrassing. Van projectontwikkelaar Van Wanrooij krijgen ze een grote regenton met een bijpassende gieter cadeau. “Zo’n leuk en origineel idee”, vindt Laurie. “Als we de ton niet gekregen hadden, hadden we er zelf een aangeschaft.”

BETER VOOR PLANTEN

“Nu de bijensterfte toeneemt en het alsmaar warmer wordt op aarde zijn bloemen en planten belangrijk”, benadrukt Laurie. “Wist je trouwens dat regenwater voor planten beter is dan het water uit de kraan? Het leuke van deze ton is bovendien dat je bovenin bloeiende planten kunt zetten. Het geeft meteen een superleuk beeld.”

TAPFEEST

“De ton is een mooie manier om een beetje duurzaam besef mee te geven aan onze kinderen”, gaat Laurie verder. Voor haar zoontje Dante is het een feest als hij water uit de ton mag tappen, via het handige kraantje onderin. Met een glimlach van oor tot oor stapt hij even later met zijn zelf gevulde gietertje de tuin rond. Als het aan Dante ligt komt al dat bloeiends in hun tuin niet om van de dorst.

16 VRIJ OM TE WONEN

OKTAY EN AYLIN OVER HUN RIJNVLIET:

“RIJNVLIET IS EEN RUSTIGE EN TEGELIJKERTIJD GEZELLIGE WIJK”

Oktay en Aylin wonen al twee jaar in hartje Rijnvliet. Ze genieten volop van het plekje dat ze er hebben. Voor hun zoontje

Ayaz is het bovendien een heerlijke plek om op te groeien.

RUSTIGE WIJK

Oktay vertelt dat hun verhuizing naar Rijnvliet eigenlijk een spontane actie is geweest.

“Mijn ouders woonden al tien jaar in Overvecht en waren op zoek naar een rustigere buurt. Toen zij zich inschreven voor een woning in Rijnvliet, dachten wij, laten we het ook proberen. We hadden geluk. Mijn ouders wonen nu bij ons om de hoek.” Aylin: “Rijnvliet is een rustige en tegelijkertijd gezellige wijk. Er wonen veel gezinnen met jonge kinderen. En we hebben zulke lieve buren.”

SPEELTUINEN

Een van de fijne dingen van hun huis vinden Oktay en Aylin dat ze tegenover een leuke speeltuin wonen. “Als Ayaz er wil spelen gaan we er nu nog bij zitten, maar straks kan ik

hem door het keukenraam in de gaten houden”, zegt Aylin. “Er zijn trouwens allerlei speeltuinen in Rijnvliet.” Daarnaast is er natuurlijk het voedselbos met de waterpompen, het boomtoppenpad en de grote glijbaan. Voor kleine Ayaz valt er dus nog genoeg te ontdekken.

POTJE VOETBALLEN

“Ik neem Ayaz ook weleens mee naar de voetbalclub van Rijnvliet om een potje te voetballen. Dat vindt hij leuk”, vertelt Oktay. Dat daarvan geen woord gelogen is blijkt wel als hij met Ayaz het voetbalveld oploopt. Als een Gakpo in de dop past het mannetje met zijn kleine beentjes de bal naar zijn vader. “Hij is nog maar 2,5”, glimlacht Oktay trots, “maar als hij oud genoeg is schrijf ik hem in bij Rijnvliet. Daar voetbal ik zelf namelijk ook.”

17

VOORZIENINGEN

Wonen in een ruime en groene buurt met veel water om je heen. Op loopafstand van sportcentra, recreatieplas Strijkviertel, scholen en kinderopvang. Rijnvliet is een groene nieuwbouwwijk, wonen, werken, leren, sporten of simpelweg genieten.

SPORTEN

Op loopafstand vind je Sportpark Rijnvliet met ruime keuze uit sporten.

Voetbal: SV Nieuw Utrecht, Rijnvliet 3

Hockey: H.C. Rijnvliet, Rijnvliet 3a

Rugby: Utrechtse Rugby Club, Rijnvliet 5

Tennis: Tennisvereniging PVDV, Rijnvliet 1

Paardrijden: Voornruiters, Rijnvliet 7

BEREIKBAARHEID

Rijnvliet heeft een directe aansluiting op de A2 en A12 en een snelle busverbinding met het oude centrum van Utrecht. De buurt grenst aan de noordkant aan de Rijksstraatweg en het landgoed Park Voorn met hun monumentale panden.

ONDERWIJS

Dichtbij huis bevindt zich Kindcentrum Rijnvliet: basisonderwijs en kinderopvang onder een dak, een doorgaande lijn van 0 tot 13 jaar. Pecanlaan 50, 3545 CJ Utrecht

METAAL KATHEDRAAL

Een unieke culturele locatie, van oudsher een katholieke kerk en later in gebruik als metaalfabriek. De initiatiefnemers continueren de aloude buurtfunctie, de plek functioneert als laboratorium met proeftuin en als podium. Tevens de thuisbasis van restaurant Kasvio, een veganistisch ‘casual fine dining’ restaurant dat zorgvuldig gecomponeerde gerechten serveert die van biologische ingrediënten worden gemaakt. Rijksstraatweg 20, 3545 NA Utrecht

Recreatieplas Strijkviertel

18 VRIJ OM TE WONEN

Recreatieplas

Strijkviertel

Metaal Kathedraal

Kindcentrum Rijnvliet

19
Rijvliet fase 13B
N
Utrecht Centraal Station Winkelcentrum Leidsche Rijn
4,4 km 3 km 4,9 km
Utrecht Uithof
12 min. 11 min. 17 min 15 min. 9 min. 16 min.
AFSTANDEN
VRIJ OM TE WONEN 20

Comfortabel en duurzaam wonen met een lagere energierekening tot gevolg!

Iedereen ziet zijn ideale woning anders voor zich. Daarom hebben we een ruime keuze aan opties zodat jij je huis zo kan maken, zoals jij dat wil!

Een nieuwbouwwoning: de voordelen

op een rij

Misschien sta jij op het punt om een nieuwbouwwoning te kopen. We nemen je graag bij de hand bij het maken van deze grote beslissing. Daarom hebben wij de voordelen voor jou op een rijtje gezet.

gasloos wonen kwaliteit en ontzorgen

Door het gebruik van duurzame en kwalitatief goede materialen, heb je de komende jaren nauwelijks onderhoud aan je woning.

Deze woning koop je vrij op naam! Dat is mooi meegenomen. Ook krijg je jarenlange garantie.

keuze voordeel financieel voordeel
Bronvermelding: gaslozewoningen.nl
21

Bronvermelding (artikel): Milieu Centraal

DUURZAME LEVEN JOUW

Eén van de voordelen van een nieuwbouwwoning is dat deze aanzienlijk duurzamer is dan oudere woningen. Onze nieuwbouwwoningen zijn zeer energiezuinig. Dit is beter voor het milieu én je portemonnee. Daarnaast zijn onze nieuwbouwwoningen uitstekend geïsoleerd en worden duurzame technieken en materialen gebruikt tijdens de bouw. De duurzame basis van je woning verzorgen wij. En na oplevering kun je hier naar eigen wens zelf mee aan de slag!

ONZE DUURZAME MAATREGELEN VERWARMING

Wij streven ernaar om de woningen zoveel als mogelijk LEAN te (laten) bouwen. Dit betekent dat ondermeer het bouwproces wordt geoptimaliseerd en materiaalverspilling tot een minimum wordt beperkt. Daarnaast bieden wij een grote verscheidenheid aan opties zodat iedereen zijn woning naar eigen wens kan laten bouwen en de woning na oplevering direct bruikbaar is. Onze woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming op de begane grond, radiatoren op alle verdiepingen en hardhouten kozijnen. Al onze woningen voldoen aan de eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). De woning is zo ontworpen, dat in de eerste plaats de energiebehoefte maximaal wordt beperkt. De energie die nodig is, bestaat zoveel mogelijk uit zogeheten ‘hernieuwbare energie’. Denk hierbij aan het opwekken van energie door de toepassing van zonnepanelen.

Ga slim om met de (stads)verwarming in je woning. Door een warmtemodule te koppelen aan je warmtemeter maak je ‘m slim. Met een slimme warmtemeter krijg je meer inzicht, en kun je makkelijker besparen op je warmteverbruik. Dat is goed voor het milieu en voor je energierekening. In een goed geïsoleerde woning kun je het meeste besparen door je thermostaat altijd een graadje lager te zetten.

WATERVERBRUIK

Elke dag gebruiken we in Nederland gemiddeld 120 liter water per persoon voor o.a. wassen, schoonmaken en het toilet. De belangrijkste reden om te besparen op water is de besparing op energie die voor de zuivering van water nodig is.

GROENE STROOM

Een steentje bijdragen aan duurzame energieopwekking is makkelijker dan je denkt. Kies voor groene stroom van een groen bedrijf (liefst een bedrijf dat veel investeert in groene energiebronnen) of voor groene stroom die grotendeels in Nederland is opgewekt. Groene stroom is niet of nauwelijks duurder dan grijze stroom en overstappen is eenvoudig.

TIPS

Kijk voor een ranglijst van groene leveranciers eens op www.consumentenbond.nl/energievergelijken/groene-energieleveranciers Hier vind je ook een handige energievergelijker. Alle groene stroomproducenten staan in de Groene Stroom Checker van HIER op hier.nu Wisenederland.nl heeft een overstapservice naar de best scorende Nederlandse groene stroomleveranciers.

Kiezen voor groene stroom is een milieuvriendelijke keuze, maar minder stroom gebruiken levert nog meer voordeel op voor het milieu. Blijf dus vooral besparen, ook al heb je groene stroom!

AL ONZE WONINGEN VOLDOEN AAN DE BENG-EISEN

ENERGIEBEHOEFTE

PRIMAIR FOSSIEL ENERGIEGEBRUIK

AANDEEL HERNIEUWBARE ENERGIE

De mogelijkheid tot het terug leveren van (duurzaam) opgewekte energie aan het (elektriciteit)net is afhankelijk van onder andere, maar niet beperkt tot, de medewerking van de netwerkbeheerder en/of de beschikbare capaciteit van het (elektriciteit)net. Het wel of niet kunnen terug leveren van (duurzaam) opgewekte energie aan het (elektriciteit)net bevindt zich volledig buiten de macht en/of invloedsfeer van de aannemer. De aannemer is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de (on)mogelijkheid van het terug leveren van (duurzaam) opgewekte energie aan het (elektriciteit)net en/of de (financiële) gevolgen daarvan.

22 VRIJ OM TE WONEN

gasloos wonen

kwaliteit en ontzorgen keuze voordeel financieel voordeel

Kwaliteit & duurzaamheid

De materialen die wij voor de bouw van jouw woning toepassen zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Er wordt gewerkt met traditionele materialen, hardhouten kozijnen en inbraakwerend hang- en sluitwerk. We leveren je woning te allen tijde op inclusief afwerkvloeren, een complete badkamer- en toiletruimte (inclusief wand- en vloertegels en sanitair).

Geen zorgen

Heerlijk, je stapt in een splinternieuwe woning. Oftewel, geen zorgen over repareren of vervangen. De komende jaren heb je nauwelijks onderhoud aan je nieuwe huis. Heel aangenaam.

Volop keuze

Je kunt jouw woning meteen naar je smaak (laten) inrichten. Je hoeft het dus niet te doen met de keuken of de badkamer die vorige bewoners mooi vonden. Je kunt uit tal van opties kiezen of zelfs voor maatwerk. Dat levert je veel extra woonplezier en een gezonde trots op!

Kies

In ons magazine ‘Kies’ presenteren we al verschillende optiemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld je woning uit laten bouwen aan de achterzijde, je badkamer laten vergroten of een dakkapel op zolder plaatsen. Maar ook de keuze voor de juiste deur, deurbeslag, trap, wandafwerking en opties voor je tuin komen aan bod. Er is zoveel keuze dat je je woning echt helemaal naar wens kunt maken. Een woning waar je nooit meer weg wil!

volop optiemogelijkheden voor jouw zolder

Financieel voordeel

Een nieuwbouwwoning koop je vrij op naam. Je betaalt dus geen overdrachtsbelasting. Wist je dat je extra financieringsruimte (hypotheek) kunt krijgen als je nieuwbouw woning duurzaam is/ wordt uitgevoerd? Vraag naar de (optionele) mogelijkheden bij de makelaar of je hypotheekadviseur.

Garantie

Het project is aangemeld bij Woningborg. Je ontvangt na aankoop het zogenaamde garantiecertificaat van Woningborg. Een bewijs dat je kiest voor een goed project en een betrouwbare bouwer. Gaat er iets mis tijdens de bouw, dan wordt het voor je opgelost. Je krijgt niet voor niets jarenlange garantie.

Meerwaarde

Nieuwbouwwoningen stijgen sneller in waarde dan bestaande woningen. Dat is niet verwonderlijk. Je steekt geen geld in overdrachtsbelasting of kostbare vervanging van een keuken of badkamer. De waarde van jouw woning is daardoor al snel hoger dan je hypotheek.

23

SITUATIE

APENBOOMSTRAAT

351 352 353 354 355 350 349 348 347 346 345 344 343
356 ONTWIKKELING BO-EX C .H . LETSCHERTWEG N
G Tussenwoning bwnrs 352, 353
F Hoekwoning bwnrs 351, 354
H Tweekapper met topgevel en garage bwnrs 343, 344, 347, 348
L Tweekapper met topgevel en garage bwnrs 355, 356
N Tweekapper met topgevel en garage bwnrs 345, 346, 349, 350 24 VRIJ OM TE WONEN
TYPE
TYPE
TYPE
TYPE
TYPE

WONINGTYPEN

TYPE FTYPE G

TYPE
TYPE
TYPE
25
N
H
L TYPE L

VOGELVLUCHT FASE 13B

26 VRIJ OM TE WONEN
27
28 HOEKWONING TYPE F VRIJ OM TE WONEN 28

RUIME RIJ- EN HOEKWONING

IN 2 VARIANTEN

KENMERKEN

Moderne eigentijdse architectuur met kenmerkende details, zoals spleet kozijn en verspringend metselwerk

Individualiteit door balustrade van glas of metaal

Frans balkon aan voorzijde

Bwnr 351 met sfeervolle erker in zijgevel

Inwendige breedte 5.1 meter

Gebruiksoppervlakte ca. 131 tot 135 m2

Kaveloppervlakte van ca. 132 tot 180 m2

Standaard 3 (slaap)kamers

Complete badkamer

Vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamers(s)

Inclusief berging in de tuin

Energiezuinige woning, energielabel A+++

Natuurinclusief elementen in het metselwerk

Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden, zoals aangebouwde garage

GASLOOS WONEN Zie pagina 22
TYPE F TYPE G VOORGEVEL BWNR 351 ACHTERGEVEL BWNR 354 BWNR 352 standaard dakopbouw BWNR 353 BWNR 353 BWNR 352 ZIJGEVEL BWNR 351 standaard zij-erker ZIJGEVEL BWNR 354 BWNR 354 BWNR 351 TUSSENWONING TYPE G 29

BEGANE GROND

Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Ruime zithoek aan tuinzijde

• Opstelplaats keuken aan straatzijde

• Veel licht door grote glaspartijen

• Praktische trapkast

• Toiletruimte met wandcloset

hoekwoning, bwnr 351 met zij-erker

TYPE F+G 5100 2480 4080 9700 5975 3880
30 VRIJ OM TE WONEN

OPTIES

1 Uitbouw 2.4 m, 1.2 m is ook mogelijk

2 Dubbele, openslaande tuindeuren in achtergevel, schuifpui is ook mogelijk

3 Keukenindeling

2 2 1 BEGANE GROND Schaal 1:60 OPTIES TYPE F+G 5100 2480 4080 12100 8375 6280 31

VERDIEPING

Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Ruime hoofdslaapkamer

• Standaard 3 (slaap)kamers

• Complete badkamer met inloopdouche, wastafel en wandcloset

TYPE F+G 2892 2594 2104 3880 5400 4200 32 VRIJ OM TE WONEN

1 Samenvoegen slaapkamers

2 Vergroten badkamer met ligbad

OPTIES
1 2 5100 VERDIEPING Schaal 1:60 OPTIES TYPE F+G 2294 3880 4440 5160 33

TYPE F+G

ZOLDER Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Ruime, vrij indeelbare zolder

• Wasmachine aansluiting

• Opstelplaats mechanische ventilatie

bwnr 352 met standaard dakopbouw 34 VRIJ OM TE WONEN
5100

OPTIES

1 Indeling zolder met overloop, (slaap) kamer en separate technische/wasruimte

2 Brede dakkapel aan achterzijde

3 Dakkapel aan voorzijde

1 2 3 5100 ZOLDER Schaal 1:60 OPTIES TYPE F+G 35
36 VRIJ OM TE WONEN

TYPE F+G

SFEERIMPRESSIE

37
VRIJ OM TE WONEN
39
40 40 VRIJ OM TE WONEN

TWEEKAPPER MET DAKOPBOUW EN GARAGE TYPE

KENMERKEN

Moderne architectuur met kenmerkende details zoals terugliggende kozijnen, metalen hekwerken, verticaal metselwerk en sfeervolle pergola

Standaard dakopbouw zorgt voor veel licht en ruimte op de zolder

Zeer diepe achtertuin, tot wel 20 meter

Achter de achtertuin een ruime groenstook, die grenst aan het water

Inwendige breedte 5.7 meter

Gebruiksoppervlakte ca. 166 m2

Kaveloppervlakte van ca. 332 tot 388 m2

Standaard 3 (slaap)kamers en een complete badkamer

Frans balkon aan voorzijde

Vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamer(s) met gemetselde dakkapel

Aangebouwde garage, met parkeerplaats op eigen terrein

Energiezuinige woning, energielabel A++

Natuurinclusief elementen in het metselwerk

Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

GASLOOS WONEN Zie pagina 22
H
VOORGEVEL BWNR 343, 347 BWNR 344, 348 ACHTERGEVEL BWNR 344, 348 BWNR 343, 347 ZIJGEVEL BWNR 344, 348 ZIJGEVEL BWNR 343, 347 41

TYPE H

BEGANE GROND

Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Ruime zithoek aan straatzijde

• Ruime leefkeuken aan tuinzijde

• Veel licht door grote glaspartijen

• Standaard openslaande tuindeuren

• Toiletruimte met wandcloset

• Aangebouwde, geïsoleerde garage en parkeren op eigen terrein

5700 2835 10600 2850 5700 4000 5700 3200 42 VRIJ OM TE WONEN

1 Uitbouw 2.4 m, 1.2 m is ook mogelijk

2 Schuifpui in achtergevel

3 Uitbouw garage 1,6 m

4 Gedeelte garage aan woonruimte toevoegen met ruimte voor een werk- of speelkamer.

5 Voormalige garage uitvoeren als berging met loopdeur

6 Keuken verplaatsen naar voorzijde met ruimte voor kookeiland

BEGANE GROND Schaal 1:60 OPTIES TYPE H 1 2 3 4 5 6 2835 13000 5250 4000 5700 3200
OPTIES
43

TYPE H

VERDIEPING

Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Royale, woningbrede ouderslaapkamer

• Standaard 3 (slaap)kamers

• Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel

• Separaat toilet met wandcloset

5700 2850 3550 3550 2505 3095 44 VRIJ OM TE WONEN

OPTIES

1 Samenvoegen (slaap)kamers

2 Inloopkast met tv aansluiting aan bedzijde

VERDIEPING Schaal 1:60 OPTIES TYPE H
1 2 2850 3550 3550 5700 5700 45

TYPE H

ZOLDER Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Standaard dakopbouw voorzijde, zorgt voor licht en ruimte

• Royale, multifunctionele zolder

• Opstelplaats voor wasmachine en droger

46 VRIJ OM TE WONEN
5700

OPTIES

1 Indeling met overloop,

2 extra (slaap)kamers, tweede badkamer en separate technische/ wasruimte

2 Extra badkamer op zolderverdieping met inloopdouche en wastafel

3 Brede dakkapel aan achterzijde

ZOLDER Schaal 1:60 OPTIES TYPE H
1 2 3 5700 47
48 VRIJ OM TE WONEN

TYPE H

SFEERIMPRESSIE

49
50 50 VRIJ OM TE WONEN

TWEEKAPPER MET DAKOPBOUW EN GARAGE

KENMERKEN

Moderne architectuur, met siermetselwerk en topgevels

Kenmerkende details met terugliggende kozijnen, metalen hekwerken en verticaal metselwerk

Standaard met gemetselde dakkapel

Inwendige breedte 5.5 meter

Gebruiksoppervlakte ca. 160 m2

Kaveloppervlakte van ca. 243 tot 269 m2

Standaard 3 (slaap)kamers

Frans balkon aan voorzijde

Complete badkamer

Vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamers(s)

Aangebouwde garage, met parkeerplaats op eigen terrein

Energiezuinige woning, energielabel A++

Natuurinclusief elementen in het metselwerk

Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

GASLOOS
Zie pagina 22
WONEN
TYPE L ZIJGEVEL BWNR 356 ZIJGEVEL BWNR 355 ACHTERGEVEL BWNR 356 BWNR 355 VOORGEVEL BWNR 355 BWNR 356 51

TYPE L

BEGANE GROND

Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Ruime zithoek aan straatzijde

• Royale leefkeuken aan tuinzijde

• Veel licht door grote glaspartijen

• Standaard openslaande tuindeuren

• Toiletruimte met wandcloset

• Aangebouwde, geïsoleerde garage en parkeren op eigen terrein

5500 5500 5500 10600 2850 4000 52 VRIJ OM TE WONEN

1 Uitbouw 2.4 m, 1.2 m is ook mogelijk

2 Schuifpui in achtergevel

3 Uitbouw garage 1,6 m

4 Gedeelte garage aan woonruimte toevoegen met ruimte voor een ruime woonkeuken met kookeiland en kastenwand inbouwapparatuur

5 Voormalige garage uitvoeren als berging met loopdeur

BEGANE GROND Schaal 1:60 OPTIES TYPE L 1 2 3 4 5 OPTIES
5500 13000 5250 4000 53

TYPE L

VERDIEPING

Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Ruime ouderslaapkamer over hele woningbreedte

• Standaard 3 (slaap)kamers

• Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel

• Separaat toilet met wandcloset

5500 2445 2955 2850 3550 3550 54 VRIJ OM TE WONEN

OPTIES

1 Samenvoegen (slaap)kamers

2 Inloopkast met tv aansluiting aan bedzijde

VERDIEPING Schaal 1:60 OPTIES TYPE L 1 2
5500 5500 2850 3550 55

TYPE L

ZOLDER

Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Royale, multifunctionele zolder

• Standaard met dakopbouw zorgt voor extra licht en ruimte

• Opstelplaats voor wasmachine

56 VRIJ OM TE WONEN
5500

OPTIES

1 Indeling met overloop,

2 extra (slaap)kamers, tweede badkamer en separate technische/ wasruimte

2 Tweede badkamer op zolderverdieping met inloopdouche en wastafel

3 Brede dakkapel aan achterzijde

ZOLDER Schaal 1:60 OPTIES TYPE L
1 2 3 5500 57
58 VRIJ OM TE WONEN

TYPE L

59
SFEERIMPRESSIE
60 60 VRIJ OM TE WONEN

TWEEKAPPER MET DAKOPBOUW EN GARAGE

KENMERKEN

Moderne architectuur, met siermetselwerk en sfeervolle pergola

Standaard dakopbouw zorgt voor veel licht en ruimte op de zolder

Zeer diepe achtertuin, tot wel 20 meter

Achter de achtertuin een ruime groenstook, die grenst aan het water

Ruime woning, inwendige breedte 5.7 meter

Gebruiksoppervlakte ca. 176 m2

Kaveloppervlakte van ca. 338 tot 398 m2

Standaard 3 (slaap)kamers

Frans balkon aan voorzijde

Complete badkamer

Vrij indeelbare zolder met mogelijkheid tot extra (slaap)kamers(s)

Aangebouwde garage, met parkeerplaats op eigen terrein

Energiezuinige woning, energielabel A++

Natuurinclusief elementen in het metselwerk

Vele opties en uitbreidingsmogelijkheden

GASLOOS WONEN Zie pagina 22
TYPE N
-
Juglanscinerea Lambertsnootstraat - Corylusmaxima ZIJGEVEL BWNR 346, 350 ACHTERGEVEL BWNR 346, 350 VOORGEVEL BWNR 345, 349 BWNR 345, 349 BWNR 346, 350 ZIJGEVEL BWNR 345, 349 61
Boternootstraat
Boternootstraat-

TYPE N

BEGANE GROND

Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Ruime zithoek aan tuinzijde

• Opstelplaats keuken aan straatzijde

• Lichte woning door grote raampartijen

• Standaard openslaande tuindeuren

• Toiletruimte met wandcloset

• Aangebouwde, geïsoleerde garage en parkeren op eigen terrein

3150 4300 11200 5700 5700 62 VRIJ OM TE WONEN

1 Uitbouw 2.4 m, 1.2 m is ook mogelijk

2 Schuifpui in achtergevel

3 Uitbouw garage 1,6 m

4 Gedeelte garage aan woonruimte toevoegen met ruimte voor een werk- of speelkamer.

5 Voormalige garage uitvoeren als berging met loopdeur

6 Keuken verplaatsen naar voorzijde met ruimte voor kookeiland

BEGANE GROND Schaal 1:60 OPTIES TYPE N 1 2 3 4 6 5 5550 4300 13600 5700 5700 OPTIES
63

TYPE N

VERDIEPING

Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Ruime hoofdslaapkamer

• Standaard 3 (slaap)kamers

• Luxe badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel

• Separaat toilet met wandcloset

5700 3150 3750 3850 3850 3095 2505 64 VRIJ OM TE WONEN

1 Samenvoegen (slaap)kamers

2 Inloopkast met tv aansluiting aan bedzijde

VERDIEPING Schaal 1:60 OPTIES TYPE N 5700 5700 3150 3750 3850 3850 1 2
OPTIES
65

TYPE N

ZOLDER

Schaal 1:60

BIJZONDERHEDEN

• Royale, multifunctionele zolder

• Standaard met dakopbouw zorgt voor extra licht en ruimte

• Opstelplaats voor wasmachine

66 VRIJ OM TE WONEN
5700

OPTIES

1 Indeling met overloop,

2 extra (slaap)kamers, tweede badkamer en separate technische/ wasruimte

2 Tweede badkamer op zolderverdieping met inloopdouche en wastafel

3 Brede dakkapel aan achterzijde

ZOLDER Schaal 1:60 OPTIES TYPE N 5700 1 2 3
67
68 VRIJ OM TE WONEN

TYPE N

SFEERIMPRESSIE

69
VRIJ OM TE WONEN 70
NIEUWE WONING OP WEG NAAR JOUW

VOOR JOUW

WONING

6 Keuzes maken Optielijst 1

Keuzes maken Optielijst 2

1 Verkoopgesprek bij de makelaar

7 Keuzes maken elektra

5 Gesprek met de kopersbegeleider, bezoek showroom, uitleg van je woning en toegang tot het digitale kopersportaal

2 Ondertekenen koop- en aannemingsovereenkomst

12 Tijdens de bouw blijf je op de hoogte via het digitale kopersportaal

8 Onherroepelijke omgevingsvergunning / vervallen opschortende voorwaarden

4 Vervallen ontbindende voorwaarden koop- en aannemingsovereenkomst (twee maanden na stap 2)

3 Bezoek showroom voor keuken en sanitair/tegelwerk

9 Notarieel transport

13 Kijkdagen op de bouw

aangenaam wonen

14 Voorschouw woning

11 Keuzes maken uitvoering binnendeuren en trappen via Mijndeur.nl en de trappenconfigurator

15 Oplevering woning

16 Sluiten dossier digitaal kopersportaal Verhuizen en inrichten. Genieten van je nieuwe thuis!

71 bouw
10 Start bouw
2 1 3 opties
aankoop ori ë ntatie STAPPENPLAN

Laat je inspireren bij Huysinc

Een interactieve showroom waar ruim 3.500 m 2 aan keukens, badkamers, tegels, woonstijlen en bouwkundige opties samenkomen. In de vier stijlgebieden en compleet aangeklede stijlhuizen vind je volop inspiratie.

Keukencheque

Je ontvangt als koper van een van onze woningen een keukencheque. Deze kan binnen de aangegeven termijn ingewisseld worden bij Huysinc. De waarde van de keukencheque zal in mindering worden gebracht op de aankoop van een complete keukeninrichting. Onder een complete keukeninrichting wordt tenminste verstaan: een keukenblok (bestaande uit meerdere onder- en eventuele bovenkasten), inclusief werkblad(en), spoelbak, mengkraan, afzuigkap en overige apparatuur (zoals bijv. een koelkast, oven, magnetron, vaatwasser).

De keukencheque is geregistreerd op naam van de koper, is niet overdraagbaar aan derden en kan niet voor contanten worden ingewisseld.

72 VRIJ OM TE WONEN

BELEEF JE NIEUWE KEUKEN EN BADKAMER

In de showroom loop je virtueel door je nieuwe keuken en badkamer. Een unieke beleving! Zo ervaar je of de ruimte helemaal naar wens is. Heb je wel voldoende loopruimte? Bevinden alle apparaten zich wel binnen handbereik? Is de werkhoogte wel goed? Kom het zelf testen in de showroom.

Jouw droombadkamer

Elke dag begint en eindigt in de badkamer. Rust en comfort in de badkamer is daarom wel zo belangrijk. Ga je voor een bad om lekker in te ontspannen?

Of geniet je van handige dubbele wastafels? Er is keuze genoeg om in jouw badkamer je eigen wellness te creëren.

LAAT JE

Laat je in onze showroom inspireren met uitleg, noviteiten en overzichtswanden. Met een QR scanner kun je op groot beeldscherm de tegel van jouw keuze in een vloer- of wandoppervlak in verschillende ruimtes in de woning zien. Combineer totdat je jouw ideale (badkamer)tegels hebt gevonden.

73
INSPIREREN
Familiebedrijf Klant centraal Meer dan 50 jaar succesvol Woningbouw specialist www.vanwanrooij.nl VRIJ OM TE WONEN 74

AANGENAAM WONEN

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling in Den Bosch is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar succesvol woningbouw projecten en bedrijfsmatig onroerend goed realiseert.

Een nieuwe woning kopen is een belangrijke gebeurtenis in je leven die veel tijd en energie vraagt. We vragen je velerlei beslissingen te nemen en veel vragen te beantwoorden. Koop je een woning via Van Wanrooij, dan zorgen wij dat je straks aan genaam kunt wonen en dat ook de weg ernaartoe aangenaam verloopt. In de meer dan 50 jaar dat we bestaan hebben we al vele nieuwbouwwoningen in Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht mogen realiseren, tot grote tevredenheid van onze klanten. We hebben ons ontwikkeld tot een financieel gezonde en stabiele speler in de nieuwbouwmarkt. Voor de medewerkers binnen ons familiebedrijf staat dagelijks één thema centraal: aangenaam wonen mogelijk maken voor jou. Vakmanschap staat daarbij voorop; we worden niet gedreven door techniek maar door vragen van onze klanten. Of dit nu is in ons bouw be drijf, in de timmerfabriek of in de ontwikkeling van projecten. In al onze disciplines willen we jou aangenaam verrassen, want ook dat draagt bij tot aangenaam wonen.

Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling directie

Ca. 275 medewerkers

1.000 koopwoningen in 2023 Zekerheid en kwaliteit Financieel gezond

75

initiatief

Van Wanrooij Projectontwikkeling b.v. www.vanwanrooij.nl

informatie en verkoop

Overduyn Makelaars

Utrechtsestraat 71, IJsselstein

T 030 688 45 35 nieuwbouw@overduyn.nl

Brecheisen Makelaars

Parijsboulevard 2, Utrecht T 030 200 36 00 nieuwbouw@brecheisen.nl

Lauteslager Nieuwbouw Makelaars

Catharijnesingel 100, Utrecht T 030 231 51 86 nieuwbouw@lauteslager.nl

De Keizer makelaars

Pastoor Ohllaan 2, Vleuten

T 030 600 82 40 nieuwbouw@dekeizer.nl

aannemer

Bouwbedrijf van Grootheest

Argonstraat 26, 6718 WT Ede Postbus 204, 6710 BE Ede T 0318 41 90 15 mail@grootheest.nl www.grootheest.nl

architect

INBO architecten www.inbo.com

Bedaux de Brouwer architecten www.bedauxdebrouwer.nl

notaris

Notarispraktijk Hagen

Pastoor Ohllaan 25 3451 CB Vleuten

T 030 245 2100 info@notarishagen.nl www.notarishagen.nl

showroom keukens en badkamers

Huysinc | keukens, badkamers & tegels

Regterweistraat 5 4181 CE Waardenburg (A2, afrit 16)

T 0418 - 55 66 66 info@huysinc.nl www.huysinc.nl

www.thuisinrijnvliet.nl

Dit Woon!magazine is bedoeld om de sfeer en de mogelijkheden van dit project te laten zien. De in dit Woon!magazine aangegeven keuken, huishoudelijke apparaten en inrichting c.q. aankleding geven een impressie van de mogelijkheden en behoren niet tot de standaard uitrusting van de woning. De juiste positie van radiatoren, elektra/schakelmateriaal, rookmelders, afzuigpunten t.b.v. ventilatie e.d. staan op de verkooptekeningen vermeld en zijn niet in de plattegronden opgenomen. Aan de beelden, illustraties, plattegronden en teksten in dit Woon!magazine kunnen geen rechten ontleend worden.

...dát maakt Van Wanrooij

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.