__MAIN_TEXT__

Page 1

Ratkaisumme sinulle Toimitiloihin 2017 / 2018

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi


Staples on nykyään alansa suurin yritys, joka palvelee asiakkaita 30 Euroopan maassa ja 20 muulla markkina-alueella ympäri maailman. Emme ainoastaan myy työpaikan tarvikkeita, vaan pyrkimyksemme on auttaa sinua saamaan aikaan enemmän. Teitpä töitä kotona tai toimistossa, me varmistamme, että sinulla on kaikki tarvitsemasi tehdäksesi tavoitteistasi totta. Miten? Saat tarvitsemasi avun, koska henkilökuntamme on erikoistunut liiketoimintaratkaisuihin. Staples Business Advantage® -tiimimme räätälöi asiakkuusohjelmia yli 20 henkilöä työllistäville yrityksille. Sopimusasiakkaanamme saat käyttöösi oman asiakkuusvastaavan, sinulle räätälöidyt hinnat sekä täyden valikoiman tuotteita ja palveluita mahdollisimman alhaiseen kokonaishintaan. Kaiken kokoisia yrityksiä palvelevat myös 7 myymäläämme 6 paikkakunnalla. Mitä tahansa tarvitsetkin, olemme tukenasi tarjoamassa apua ja ammattitaitoa, useampia vaihtoehtoja ja parempaa vastinetta rahoillesi. Me Staplesilla teemme kovasti töitä auttaaksemme sinua menestymään. Make More Happen.

Vastuullisuus

Yhden toimittajan ratkaisu

Luotettu neuvonantajasi

Välitämme yhteiskunnasta

Kaikki, mitä yrityksesi tarvitsee - samasta paikasta

Henkilökohtaista asiantuntija-apua

ja ympäristöstämme

Katso Staples Business Advantagen koko valikoima: www.StaplesAdvantage.fi


Staples Solutions on Euroopan johtava toimiston tarvikkeiden, palveluiden ja ratkaisujen toimittaja pienille, keskisuurille ja suurille yrityksille.

Enemmän tapoja auttaa Autamme sinut alkuun ja siitä eteenpäin palveluidemme avulla.

Enemmän kuin vain toimistotarvikkeita Jatkuvasti uudistuvasta valikoimastamme löydät sekä tutut suosikit että uudet innovaatiot.

Enemmän asiantuntemusta, kun sitä tarvitset Saat tarvitsemaasi apua, koska työntekijämme ovat omistautuneet miettimään juuri sinun yrityksellesi soveltuvia ratkaisuja ennakoivasti ja ammattitaitoisesti.

Enemmän vastinetta rahoillesi Tulet olemaan taatusti tyytyväinen tuotteisiin ja hintoihimme, koska olemme sitoutuneet tarjoamaan sinulle enemmän vastinetta rahoillesi.


Ratkaisumme

Katso Staples Business Advantagen koko valikoima: www.StaplesAdvantage.fi


Elintarvikkeet ja taukotilaratkaisut

Asiakaskohtaiset painotuotteet

Tiesitkö, että voit tilata meiltä myös kaikki taukotilojen perustarvikkeet? Sen ansiosta hankintojen tekeminen helpottuu ja kustannuksenne alenevat, ja mikä on parasta: ehdit itsekin pitää tauon.

EasyPlus-osastomme auttaa sinua löytämään sopivat asiakaskohtaiset painotuotteenne, kuten logopainettut kirjekuoret ja -paperit, käyntikortit ja pakkaustarvikkeet. Tämän jälkeen voit normaalitilauksesi yhteydessä tilata tuotteita aina lisää. Helppoa kuin mikä!

Saniteettitilaratkaisut Puhtaat, raikkaat ja hygieeniset saniteettitilat ovat arvokas osa työympäristöä. Räätälöimme sopivat ratkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, aina sopivaan hintaan.

Työterveys ja turvallisuus

Toimistotarvikkeet

Logopainetut tuotteet ja liikelahjat

Toimiston perustarvikkeista asiantuntijaneuvoihin, tulostusratkaisuista ympäristöystävällisiin vaihtoehtoihin – saat kaiken yhdeltä luotettavalta toimittajalta.

Apunasi on ammattitaitoinen EasyPlus-tiimimme sekä alalle erikoistuneet valmistajat ja maahantuojat, jotka pystyvät toteuttamaan jokaisen toiveesi.

Pakkaustarvikkeet

Koulut ja päiväkodit

Lähetitpä pakettisi mitä kautta tahansa, pakkausratkaisujemme avulla säästät aikaa ja rahaa.

Kun tehtävänäsi on tarjota oppilaille paras mahdollinen oppimisympäristö, Staples helpottaa työtäsi tarjoamalla laajan valikoiman koulutarvikkeita.

Teknologia- ja laiteratkaisut

Teollisuuden tuotteet

Teknologiaratkaisujemme avulla työskentelet tämän päivän muuttuvassa maailmassa nopeammin, fiksummin, helpommin ja tehokkaammin. Saat kaiken tarvitsemasi yhdeltä toimittajalta, joka välittää liiketoiminnastasi yhtä paljon kuin sinä itse.

Toimiston tarvikkeiden ohella olemme on yksi Suomen suurimmista teollisuuden teippitoimittajista ja valikoimastamme löytyy muutakin teollisuuden tarpeisiin. Kysy myös kiinnittämiseen, suojaamiseen sekä merkkaamiseen liittyviä tarvikkeita. Mielellämme opastamme ja konsultoimme sopivimpien tuotteiden valinnassa.

Puhtaus- ja hygieniaratkaisut Pidä toimistosi siistinä ja turvallisena tehokkailla puhtausratkaisuilla, jotka räätälöidään tarpeidesi mukaan. Löydät kaiken tarvitsemasi yhdeltä luotettavalta toimittajalta.

Aina uudistuvasta valikoimastamme löydät kaikki tarvittavat tuotteet, jotta henkilöstösi pysyy terveenä ja turvassa.


Alle budjetin. Yli odotusten. Tarvitsetko edullisia ja luotettavia tarvikkeita? Laajasta Staples Brand Products -valikoimasta löydät toimistotarvikkeita, joista saat vastinetta rahoillesi. Tarjolla on kaikkea päivittäisistä perusvälttämättömyyyksistä ergonomisiin toimiston tarvikkeisiin ja tietokonetarvikkeisiin. Staples Brand Products tukee sinua kaikilla liiketoimintasi osa-alueilla.

Katso Staples Business Advantagen koko valikoima: www.StaplesAdvantage.fi


Olemme entistä ehompia Olemme ahkeroineet tehdäksemme nettisivuistamme entistä käyttäjäystävällisemmät. Nyt voit tehdä tilauksia nopeasti ja helposti – jokainen ostoksesi kirjautuu henkilökohtaiseen tilihistoriaasi. Kehittynyt hakukoneemme auttaa sinua löytämään suosikkituotteesi ja selkeä sivurakenne sekä fiksut suodattimet nopeuttavat selailua. Vertaile tuotteita ja muokkaa ostoskorin sisältöä vaivattomasti. Tilauksesi viimeistelet yhdellä napin painalluksella. Staples Business Advantage tarjoaa parhaan valikoiman työpaikan välttämättömyyksiä alhaisimpaan kokonaishintaan. On aika tilata! Vieraile osoitteessa www.StaplesAdvantage.fi nyt


Easy on the Planet -ohjelmamme avulla voit edistää yrityksesi ympäristötavoitteita vähentämällä pientilauksia ja ostamalla enemmän ympäristöystävällisiä tuotteita. Staples on merkinnyt erityisen ympäristöystävällisten tuotteiden valikoiman EasyTree-merkillä, jotta vihreiden valintojen tekeminen on entistä helpompaa ja nopeampaa. Joka kerta ostaessasi ympäristöystävällisen tuotteen, jossa on EasyTree-merkki, osa tuotosta lahjoitetaan Plant-for-the-Planet -ohjelmaan, joka taistelee ilmastonmuutosta vastaan istuttamalla puita ympäri maailmaa.

Kuinka Easy on the Planet -ohjelma toimii? Ohjelma on tarkoitettu kaikille asiakkaillemme. Olemme kehittäneet sarjan toimintoja, jotka mittaavat yrityksen ympäristöystävällisyyden edistymistä. Tarkastelemme yhdessä menneitä hankintojanne ja tulevia tavoitteita sekä kehitämme toimintaanne.

Kuinka voin istuttaa puita? Yksi puu hyvittää 10 kilon CO2-päästöt vuodessa. On kolme tapaa saada puita istutetuksi.

01

Osta enemmän Easy on the Planet -ohjelmaan kuuluvia vihreämpiä tuotteita.

02

Vähennä pientilauksia.


03

Osta mitä tahansa tuotteita, joissa on EasyTree-symboli. Olitpa ohjelman jäsen tai et, ostaessasi EasyTree-tuotteita Staples istuttaa puita puolestasi. Liittymällä jäseneksi Staples Easy on the Planet -ohjelmaan saat etua pientilausten vähentämisestä ja ympäristöystävällisten tuotteiden hankkimisesta. Aloitetaan muutos yhdessä – ota yhteyttä yhteyshenkilöösi jo tänään.

Kierrätä Haluamme auttaa vähentämään yrityksesi ympäristövaikutuksia. Staples Business Advantage tarjoaa värikasettien kierrätyspalvelua ympäri Eurooppaa. Jos haluat sitoutua kestävämpään tulevaisuuteen, haluamme olla kumppanisi muutoksessa. Lisätietoa saat yhteyshenkilöltäsi.


Sisältö 01

Sivut 13-26

Elintarvikkeet ja taukotilat

02

Sivut 27-47

Siivous ja jätehuolto

Anna kollegoillesi lisää virtaa, jotta he jaksavat töissä paremmin. Varusta kahvihuone perustarvikkeilla ja taukotilan herkuilla.

Hankkiudu helposti eroon pölystä ja bakteereista, niin aikaa säästyy tärkeämmille asioille.

03

04

Sivut 48-64

Saniteettitilat ja hygienia

Sivut 65-92

Ensiapu ja turvallisuus

Järjestä työpaikallesi puhtaat ja miellyttävät saniteettitilat. Tarjolla kaikkea antibakteerisesta saippuasta laadukkaisiin paperipyyhkeisiin.

Ennakoi työpaikan turvallisuusriskit, jotta onnettomuustilastot pysyvät alhaisina ja työhyvinvointi korkeana.

05

06

Sivut 93-102

Postitus ja pakkaus Vie liiketoimintasi maailmalle yksinkertaisilla, kestävillä pakkausratkaisuilla, jotka on suunniteltu kestämään pisimmätkin matkat.

Sivut 103-106

Hakemisto


01 Elintarvikkeet ja taukotilat Anna kollegoillesi lisää virtaa, jotta he jaksavat töissä paremmin. Varusta kahvihuone perustarvikkeilla ja taukotilan herkuilla.

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi


01

Elintarvikkeet ja taukotilat Kahvin- ja vedenkeittimet

Coffee Queen Mega Gold -kahvinkeitin

Coffee Queen -kahvinkeitin

Termoskahvinkeitin, jossa automaattinen vedensyöttö. Suodatus suoraan 2,5 l termossäiliöön. Kapasiteetti 17 kuppia/suodatuskerta. 90 mm suodatinpaperi. Saatavana myös malli manuaalisella vedensyötöllä/2 lasikannulla.

Kahvinkeitin automaattisella tai manuaalisella vedensyötöllä. 2 lasikannua 1,8 l. Kapasiteetti 12 kuppia/suodatuskerta. 90 mm suodatinpaperi.

Koodi Kuvaus

80328 Automaattinen vedensyöttö 1 80325 Manuaalinen vedensyöttö 1

Pakkaus Yksikkö

80330 Kahvinkeitin Coffee Queen Mega Gold 1

KPL

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö KPL KPL

Moccamaster-kahvinkeitin Coffee Queen -termoskahvinkeitin Termoskahvinkeitin, jossa automaattinen vedensyöttö. Kahvi suodattuu 7 minuutissa 2,2 l pumpputermokseen. Suodatinsuppilo ruostumatonta terästä. Saatavana myös malli manuaalisella vedensyötöllä.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

80329 Termoskahvinkeitin Coffee Queen 1

KPL

Automaattinen tippalukko, suodatinteline ja sekoittava aromikansi. Automaattinen virrankatkaisu. Suodatusaika 6-7 min. Lasikannu 1,25 l. Suodatinpussi 1x4.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

61819 Kaksoiskahvinkeitin, 2 lasikannua 1 74167 Kahvinkeitin, 1 lasikannu 1/4 65131 Lasikannu 1,25 l (10 kuppia) 1/4

KPL KPL KPL

OBH Nordica -vedenkeitin

Suodatinpussit ja -paperit

Johdoton vedenkeitin 1,2 l. Pohjan alla oleva vastus vähentää kalkinmuodostusta. Automaattinen virrankatkaisu. Tyhjiinkiehumissuoja. Vesimäärän osoitin.

Valkaisematon paperi.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

66888 Vedenkeitin 1,2 l 1/6

14

KPL

Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

52570 Suodatinpussi 1 x 4 100 kpl/pkt 1/10 80303 Suodatinpaperi 90 mm. 250 kpl/pkt 1 80304 Suodatinpaperi 110 mm 250 kpl/pkt 1

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

PKT PKT PKT


Elintarvikkeet ja taukotilat Kahvit

01

Juhla Mokka -annospussit PKJ = Pannukarkeajauhatus, HJ = Hieno jauhatus ja EHJ = Erittäin hieno jauhatus.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

48041 65545 65546 76190 72833

1 1 / 36 1 / 36 1 1

18x300 g PKJ 36x125 g EHJ 44x100 g HJ 36x125 g HJ 44x100 g HJ Tumma Paahto

LTK LTK LTK LTK LTK

Juhla Mokka -kahvit PJ = Pannujauhatus, SJ = Suodatinjauhatus ja HJ = Hieno jauhatus.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

65547 54526 55972 67489

1 / 27 12 12 / 720 12 / 720

5x1 kg HJ 500 g PJ 500 g SJ 500 g HJ Tumma Paahto

LTK PKT PKT PKT

Paulig Presidentti -kahvit

Paulig Cupsolo -kahvit

Voimakas ja hienoarominen sekoitus runsasaromista Kenyaa ja eksoottista Etiopia Moccaa. SJ = Suodatinjauhatus ja HJ = Hieno jauhatus.

Paulig Cupsolo 16 kapselia. Cupsolo-keittimiin.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

50793 75508 65556 61250

12 / 720 12 1 / 36 4

80310 80307 80308 80311 80309

1/6 1/6 1/6 1/6 1/6

500 g HJ Paahtoaste 1 500 g SJ Tumma Paahto 44x100 g HJ Annospussi 1 kg kahvipapu tumma paahto

PKT PKT LTK PSS

Juhla Mokka tummapaahto Tazza -kaakao Cafe Au Lait Cappuccino Juhla Mokka

PKT PKT PKT PKT PKT

Kulta Katriina -kahvit Perinteinen vaaleapaahtoinen, Tumma Paahto tai Luomu.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

72122 72123 72617 72616 72618

10 / 700 1 / 32 1 10 10

500 g SJ 50x100 g HJ annospussi Tumma Paahto 50x100 g annospussi Tumma Paahto 500 g Luomukahvi 450 g

PKT LTK LTK PKT PKT

Meira Reilu -kahvi 100% arabicakahvisekoitus. Suodatinjauhatus.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

72828 Meiran Reilu -kahvi 500 g 10

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

PKT

15


01

Elintarvikkeet ja taukotilat Tee ja kaakao

Pussitee -kahvilapakkaus

Pussitee

Lajitelmapakkaus sisältää 12 eri teelaatua: Green Citrus, Green Orient, Rooibos, Darjeeling, Lemon tea, Forest Fruits, Blue Fruits, Earl Grey, Russian Earl Grey, Yellow Label, Vanilla ja Fruit Infusion.

Klassinen musta pussitee.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

75547 25 teepussia 1 / 6 75007 50 teepussia 1 / 10 48125 100 teepussia 1 / 12

Koodi Kuvaus

PKT PKT PKT

Pakkaus Yksikkö

74773 12 x 15 teepussia 1 74758 12 x 25 teepussia 1

LTK LTK

Nordqvist -tee lajitelmapakkaus

Nordqvist -tee lajitelmapakkaus

Lajitelma 8 eri makua maustettua ja maustamatonta mustaa teetä sekä maustettua vihreää teetä.

Lajitelma sisältää 14 eri makua pussiteetä; maustettua ja maustamatonta mustaa ja vihreää sekä maustettua valkoista teetä ja kofeiinitonta Rooibosia.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

60261 100 teepussia 1

RAS

PKT

O’boy-kaakao

Tee Perinteinen musta pussitee.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

74821 Earl Grey 25 teepussia 1 / 12 74972 English Breakfast 25 teepussia 1 / 12

16

Pakkaus Yksikkö

60260 160 teepussia 1

PKT PKT

Kaakaojuomajauhe, sisältää rasvatonta maitojauhetta. Annospussissa 28 g.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

49599 100 x 28 g annospussia 1 / 10

PKT

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Elintarvikkeet ja taukotilat Maidot ja makeutusaineet

Menu -maito

Arla -kahvimaito

Vähälaktoosinen iskukuumennettu (UHT) maito.

Rasvaprosentti 2,0. Hyvät lämmitys- ja vaahtoavuusominaisuudet. Iskukuumennettu (UHT).

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

80769 Kevytmaito 1,5% 12 80770 Rasvaton maito 12

Koodi Kuvaus

TLK TLK

Määrä

Kasvirasvainen kuivajauhe lasipurkissa.

Pakkaus Yksikkö

73309 Arla-kahvimaito laktoositon 100 x 2,0 cl 1 / 114

Koodi Kuvaus

LTK

Pakkaus Yksikkö

49598 Kermajauho 200 g 1 / 6

Sokerit Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

76046 76045 43873 78578

225 x 4 g 225 x 4 g 750 g 806 x 2 palan annos

1 1 1 / 10 1

Dansukker kidesokeri annospakkaus Dansukker ruokokidesokeri annospakkaus Sirkku -palasokeri Annospalasokeri 5 kg

TLK

Completa -kermajauho

Laktoositon maito annospakkauksena. Rasva-% 1,5. Iskukuumennettu (UHT), säilyy avaamattomana huoneenlämmössä.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

63983 Kahvimaito 1 l 12 / 576

Annosmaidot

01

LTK LTK RAS LTK

KPL

Muut makeutusaineet Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

49405 Hermesetas Original -makeutusainetabletti 75607 Hermesetas Stevia -makeutusainetabletti 63567 Reilun Kaupan -hunaja annospakkauksessa

300 tablettia 300 tablettia 60 x 15 g

1 / 12 1 / 12 1

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

PKT KPL LTK

17


01

Elintarvikkeet ja taukotilat Virvoitusjuomat ja makeiset

Natur -täysmehu

Mehutiivisteet

Marli Natur 100% täysmehu sisältää vain hedelmän oman sokerin. Tuote on säilöntäaineeton.

Juomatiivisteet, sekamehu tai appelsiinin makuinen.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

55550 Ekströms -mehutiiviste 0,5 l 1 / 12 55551 Fun Light -appelsiinijuomatiiviste 0,5 l 1 / 12

PLO PLO

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö

Pakkaus Yksikkö

73802 7 Up 24 63861 Pepsi 24 63862 Pepsi Max 24

PKT PKT

Hiilihapotettu kivennäisvesi 0,5 l, Pet- pullossa.

Limonadi 0,5 l, Pet -pullossa.

Pakkaus Yksikkö

63859 Jaffa -appelsiini 0,5 l 24 63860 Jaffa Light -appelsiini 0,5 l 24

18

PLO PLO PLO

Novelle -kivennäisvesi

Virvoitusjuomat Koodi Kuvaus

PKT PKT

Limonadi 0,5 l, Pet -pullossa.

Pillimehu 2 dl. Raikas välipalajuoma. 78772 Päärynä 10 x 2 dl 1 78771 Vadelma 10 x 2 dl 1

Pakkaus Yksikkö

65283 Appelsiini 27 x 2 dl 1 65285 Omena 27 x 2 dl 1

Virvoitusjuomat

Snadi -pillimehu Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

PLO PLO

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

63863 Novelle -juoma 24 73336 Novelle Citronelle -juoma 24

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

PLO PLO


Elintarvikkeet ja taukotilat Virvoitusjuomat ja makeiset

Spring Aqua hiilihapotettu lähdevesi Maustettu hiilihapotettu lähdevesi. 12 pulloa.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78400 Appelsiini 0,5 l 1 78402 Omena 0,5 l 1

LTK LTK

Olvi Health Lab Water -vedet

Pakkaus Yksikkö

81082 Balance vesi 12 81083 Power vesi 12

Spring Aqua -lähdevedet Hiilihapotettu ja hiilihapottomat lähdevedet. 0,5L 12 pulloa ja 1,5L 6 pulloa.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

64646 Hiilihapotettu 0,5 l 1 67970 Hiilihapoton 0,5 l 1 78404 Hiilihapoton 1,5 l 1

PKT PKT PKT

Fazer 3 kg konvehtirasiat

Hiilihapoton kivennäisvesipohjainen juoma, johon on lisätty vitamiineja ja mineraaleja. 0,5 l pullo.

Koodi Kuvaus

01

PLO PLO

Noin 400 makeista laatikossa, kätevästi alareunasta aukeava tarjoilulaatikko.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

76247 65227 63858 49406

1 1 1 1

Dumle Geisha Julia Fazerin Sininen

KPL KPL KPL KPL

Marianne irtomakeinen

Maitosuklaakonvehteja, 320 g rasia.

Piparminttukuorinen irtomakeinen. Täyteläinen suklaatäyte. Laatikko sisältää n. 510 makeista.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Fazer Sininen konvehtirasia Pakkaus Yksikkö

73203 Fazerin Sininen 1 / 12

RAS

Pakkaus Yksikkö

73202 Marianne 2,5 kg 1

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

LTK

19


01

Elintarvikkeet ja taukotilat Keksit ja välipalat

Marianne täytekeksi

Jyväshyvä kaurakeksi

Mintunmakuinen sisällys suklaisessa täytekeksissä. Paketissa 24 kpl.

Runsaasti kauraa ja kuituja sisältävä keksi.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

71135 Fazer Marianne -täytekeksi 345 g

1 / 14

68504 Jyväshyvä Kaurakeksi 175 g

15

RAS

RAS

LU-keksit Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

49397 49396 54095 75381 70145

24 1 / 10 1 / 21 1/9 1 / 10

Tuc suolakeksi 100 g Suklaakaurakeksi 200 g Bastogne-kahvikeksi 260 g Fanipala Tuplasuklaa 215 g Jaffa Appelsiini -leivoskeksi 294 g

Semper-keksit

PKT RAS RAS PSS RAS

Gluteenittomat keksit.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

71133 Suklaakeksi 150 g 1 / 6 58834 Piparkakku 150 g 1 / 6

RAS PKT

Elovena keksit ja -patukat Yksittäispakatut välipalakeksit ja -patukat.

Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus

Yksikkö

80352 75304 80349 80353 80354

10 kpl/pkt 10 kpl/pkt 30 kpl/pkt 30 kpl/pkt 30 kpl/pkt

1 1 / 12 1 1 1

PKT PKT PKT PKT PKT

20

Välipalakeksi kaura/puolukka 30 g Välipalakeksi sitruuna/siemenet 30 g Välipalakeksi tumma suklaa 30 g Välipalapatukka kaakao 35 g Välipalapatukka vadelma 35 g

Oululainen hapankorppu 100% täysjyväruista. Maidoton ja laktoositon. Paketissa 36 kpl.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

73795 Oululainen hapankorppu 370 g

10

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

RAS


Elintarvikkeet ja taukotilat Kattaus ja tarjoilu

Econo-ruokailuvälineet

Kertakäyttölautaset

Kertakäyttöiset muoviset ruokailuvälineet.

Pinnoitettua valkoista kartonkia.

Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

39496 39497 39495 39494

50 kpl/pss 50 kpl/pss 100 kpl/pss 100 kpl/pss

1 / 20 1 / 20 1 / 10 1 / 20

Lautanen 23 cm Lautanen syvä 20 cm Lautanen 18 cm Lautanen 15 cm

PSS PSS PSS PSS

Määrä

Pakkaus Yksikkö

58841 58840 58842 39499 39500

100 kpl/pss 100 kpl/pss 100 kpl/pss 100 kpl/pkt 1000 kpl/pss

1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1/4

Haarukka 16,5 cm Veitsi 16,5 cm Ruokalusikka 16,5 cm Kahvilusikka 12,5 cm Kahvilusikka 12,5 cm

PSS PSS PSS PKT PSS

Kartonkiset kuumajuomakupit ja muovikannet. Kansissa juomareikä.

Kertakäyttöiset kahvikupit, kartonkia.

Määrä

Koodi Kuvaus

Staples-kuumajuomakupit

Kertakäyttökahvikupit Koodi Kuvaus

01

Pakkaus Yksikkö

39493 Ruutu-kahvikuppi 175 ml 80 kpl/pss 1 / 25 73310 Kannellinen kuppi 300 ml 10 kpl/pss 1 / 20 73027 Staples-kahvikuppi 175 ml 80 kpl/pss 1 / 25

PSS PSS PKT

Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

73030 73031 73052 73053

80 kpl/pkt 75 kpl/pkt 100 kpl/pkt 100 kpl/pkt

1 / 20 1 / 20 1 / 10 1 / 10

Kuppi 250 ml Kuppi 300 ml Kansi 250 ml kupille Kansi 300 ml kupille

PKT PKT PKT PKT

Stapleskertakäyttölautaset Tukeva lakattu kartonkilautanen. PE-päällystetty syvä lautanen kestää kuumat keitot.

Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

73039 73040 73037 73038

50 kpl/pkt 50 kpl/pkt 50 kpl/pkt 100 kpl/pkt

1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20

Lautanen 23 cm Lautanen syvä 19 cm Lautanen 18 cm Lautanen 15 cm

PKT PKT PKT PKT

Staples-kertakäyttöruokailuvälineet Kertakäyttöiset ruokailuvälineet annoslaatikossa. Sisältää 60 kpl haarukoita, veitsiä ja ruokalusikoita.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

65781 Ruokailuvälinesetti 1 / 10

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

PKT

21


01

Elintarvikkeet ja taukotilat Kattaus ja tarjoilu

Kertakäyttölasit ja -pikarit Juomalasi ja samppanjalasi kirkasta ja pikarit valkoista muovia.

Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

39498 75807 59985 58130 66358

50 kpl/pss 12 kpl/pss 100 kpl/pss 80 kpl/pss 80 kpl/pss

1 / 20 1 / 10 1 / 30 1 / 51 1 / 25

Juomalasi 250 ml Samppanjalasi 120 ml Juomapikari 190 ml Juomapikari 120 ml Juomapikari 210 ml

PSS PSS PSS PSS PSS

Duni-kahviliinat Kaksinkertainen kahviliina, koko 24 x 24 cm. Paketissa 300 kpl.

Koodi Väri

Pakkaus Yksikkö

71724 71722 71726 75439

1/8 1/8 1/8 1/8

Sininen Punainen Valkoinen Oranssi

PKT PKT PKT PKT

Duni-lautasliinat Kaksikerroksinen lautasliina, koko 33 x 33 cm. Paketissa 125 kpl.

Dunicel-pöytäliinarullat

Koodi Väri

Pakkaus Yksikkö

60253 49569 49568 49570

1 / 16 1 / 16 1 / 16 1 / 16

Sininen Punainen Valkoinen Vihreä

Kertakäyttöinen pöytäliinarulla kankaanomaista materiaalia. Helppo leikata sopivaksi. Leveys 125 cm, pituus 25 m.

PKT PKT PKT PKT

Koodi Väri

Staples Bio -astiat Valmistettu 100% kompostoituvasta materiaalista.

Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

65775 65774 65779 73034

50 kpl/pss 50 kpl/pss 50 kpl/pss 80 kpl/pkt

1/6 1/6 1/6 1 / 20

22

Lautanen 23 cm Lautanen 15 cm Juomalasi 350 ml Kahvikuppi 250 ml

Pakkaus Yksikkö

49573 Punainen 1 / 2 49572 Valkoinen 1 / 2

PSS PSS PSS PKT

KPL KPL

Staples Bio -ruokailuvälineet Valmistettu 100% kompostoituvasta materiaalista. Paketissa 100 kpl.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

65777 Haarukka 15,5 cm 1 / 18 65776 Veitsi 16,8 cm 1 / 18 65778 Ruokalusikka 15,5 cm 1 / 18

PKT PKT PKT

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Elintarvikkeet ja taukotilat Kattaus ja tarjoilu

Bioware-astiat Lautaset 100% kierrätettyä puukuitua. Kupit biohajoavaa kartonkia. Tuotteet kompostoitavia.

Bioware-ruokailuvälineet Kompostoitavat puiset kertakäyttöiset ruokailuvälineet.

Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

59376 60249 61503 59374

50 kpl/pkt 50 kpl/pkt 80 kpl/pkt 100 kpl/pkt

1/8 1 / 10 1 / 20 1 / 30

59378 59377 59379 59380

250 kpl/pss 250 kpl/pss 250 kpl/pss 1000/pkt

1 / 10 1 / 10 1/8 1 / 10

Lautanen 24 cm Lautanen syvä Kuumajuomapikari 250 ml Juomalasi 200 ml

PKT PKT PKT PKT

01

Veitsi Haarukka Ruokalusikka Juomasekoitin 14 cm

PSS PSS PSS PKT

Teema-kupit Konepesun, uunin, mikron ja pakkasen kestävää vitroposliinia. Valkoinen. Design Kaj Franck.

Teema-lautaset

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

63460 63461 72825 63462

6 6 6 6

Konepesun, uunin, mikron ja pakkasen kestävää vitroposliinia. Valkoinen. Design Kaj Franck.

Kuppi 0,22 l Kuppi 0,40 l Muki 0,3 l Kupin aluslautanen 15 cm

KPL KPL KPL KPL

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

63463 Lautanen 17 cm 6 63874 Lautanen syvä 21 cm 6

KPL KPL

CEP Take a break -laatikosto

Rubbermaid-tarjoiluvaunu

Kahviotuotteiden säilytykseen taukotilaan, neuvotteluhuoneeseen. Kierrätettävää elintarvikekäyttöön sopivaa polystyreenimuovia. Pinottava.

Tarjoiluvaunu kestää 90,7 kg kuorman. Työntokahvat molemmissa päissä.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

75870 Laatikosto 1 / 6 75871 Lokerikko 1/6 75872 Roska-astia 1 / 12

KPL KPL KPL

Pakkaus Yksikkö

78579 Tarjouluvaunu 85 x 47 x 95 cm 1 78582 Aterinkori 26 x 43 x 31 cm 1/2 78580 Roska-astia 30 l 1/2

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

KPL KPL KPL

23


01

Elintarvikkeet ja taukotilat Astianpesu ja keittiöliinat

Fairy Platinum -koneastianpesuaine

Sun koneastianpesuaine

Konetiskiainetabletit liukenevat nopeasti pesuveteen ja soveltuvat myös käytettäväksi pikaohjelmilla. 37 tablettia / pkt.

Sopivat hyvin sekä lyhyisiin että pitkiin pesuohjelmiin. Korroosiosuoja auttaa laseja säilyttämään alkuperäisen kirkkauden.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

79020 79025 79039

Green Lemon Orange

4 / 288 4 / 288 4 / 288

PKT PKT PKT

Koodi Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

49409 79975 79965 65812

1 / 12 1/5 1 1/4

PLO PKT PKT PKT

Koneastianpesuaine 1 kg Professional Eco -astianpesuainetabletti /100 Professional-koneastianpesutabletit /175 Professional-astianpesutabletti /100

Fairy astianpesukoneen puhdistusaine

Joutsenmerkityt pesuainetabletit sopivat kaikkiin pesuohjelmiin. Pakattu vesiliukoiseen suojakelmuun. Poistaa tehokkaasti rasvaja muut liat. Hajusteeton ja fosfaatiton. 100 tablettia / pkt.

Puhdistaa kalkkisaostumia ja rasvaa astianpesukoneen putkista, suodattimista ja suihkuvarsista. Liukenevat nopeasti ja tehokkaasti pesuveteen. Toimii jopa 40 asteessa. Raikas tuoksu. 2 kpl / pkt.

Koodi Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

Koodi Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

63982

1/5

PKT

79036 Powerclean-koneenpuhdistaja

7 / 924

PKT

Kiilto Green Easy Tabs -konetiskitabletti

Green Easy Tabs -konetiskitabletti

Kahvinkeittimen puhdistusaineet

Finish/Sun-huuhtelukirkaste

Puhdistaa tehokkaasti kalkki- ja rasvajäämät.

500 ml huuhtelukirkaste astianpesukoneisiin. Kuivuu nopeasti, ei jätä pisaroiden jälkiä sekä antaa säihkyvän lopputuloksen astioillesi.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

49407

Huuhtelukirkaste Finish/Sun 500 ml

1/8

PLO

24

Koodi Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

73792 67504 78388 75043 75042

1 / 20 1 / 20 1/6 1/6 1/2

RAS PSS KPL PKT PKT

Clean Drop -puhdistusneste /5 Kalkinpoistoaine kahvinkeittimiin Kiilto Coffex -kahvinkeittimenpesuaine 800 g Suma Cafe Liquid C2.3 -puhdistusaine 1 l Suma Cafe Powder C2.1 -puhdistusaine 566 g

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Elintarvikkeet ja taukotilat Astianpesu ja keittiöliinat

01

Kiilto Asteri -käsitiskiaine

Käsitiskiaine Tiivistetty astianpesuaine. Hellävarainen käsille. Säihkyvän puhtaat astiat.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

79078 79054 72956

Clean&Care -käsitiskiaine Aloe 0,5 l Lemon -käsitiskiaine 500 ml Original -käsitiskiaine 900 ml

16 / 480 16 / 480 1/8

PLO PLO KPL

Hajusteeton ja väriaineeton astianpesuaine käsintiskaukseen. Soveltuu ikkunoiden pesuun . Ph7. Joutsenmerkitty tuote.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

58978 59734

Asteri -käsiastianpesuaine 1 l Asteri -käsiastianpesuaine 5 l

1/6 1/3

PLO PLO

Sunlight Professional -käsitiskiaine

LV-käsitiskiaine Herkkäihoisen astianpesuaine. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Avainlipputuote.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

73025 63401

Astianpesuaine herkkäihoisille 1 l Astianpesuaine herkkäihoisille 500 ml

1 / 10 1/6

PLO PLO

Astioiden käsinpesuun. Sopii myös erilaisten kovien pintojen pesuun. Poistaa tehokkaasti rasva- yms. tahrat.

Koodi Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

65801 Sunlight Professional -käsitiskiaine 750 ml

1 / 15

PLO

Sienipyyhkeet Soveltuu kaikille pinnoille, joissa tarvitaan imukykyä, kuten keittiöön ja wc-tiloihin.

Astianpesuharja Astioiden käsinpesuun, varressa ripustuskoukku.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

80652 80650 80649 79860

Astiaharja punainen Astiaharja sininen Astiaharja valkoinen Saima-astianpesuharja lajitelma

1 / 40 1 / 40 1 / 40 1 / 30

KPL KPL KPL KPL

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

63199 63200 63197 49411 73234

Wettex Classic -sienipyyhe 18x20 cm keltainen Wettex Classic -sienipyyhe 18x20 cm punainen Wettex Classic -sienipyyhe 18x20 cm sininen Wettex Soft&Fresh 3m rulla Vileda Quick’n Dry -sienipyyherulla 10 m

10 / 140 10 / 140 10 / 140 1 / 15 1/4

KPL KPL KPL RLL RLL

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

25


01

Elintarvikkeet ja taukotilat Salaattirasiat ja annospakkaukset

Staples-salpapussit

Salaattirasiat

Salpapussi, materiaali polyeteeni, 100% LDPE. 50 micron. Food safe -testattu EC Regulation No.10/2011. 100 kpl / pkt.

Salaattirasiat ja kannet, materiaali PP. Kestää mikroaaltouunissa lämmityksen.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

77534 180 x 250 mm 50 mic 77548 230 x 320 mm 50 mic 77524 80 x 120 mm 50 mic

1 / 10 1 / 10 1 / 10

76595 76606 81063 81056

Rasia 300 ml PP /40 Kansi PP /40 Kulho 610 ml/25 Kulhonkansi LPS160/ 25

1 / 15 8 1 / 18 1 / 18

PKT PKT PKT PKT

PKT PKT PKT

Huhtamäki annospakkaukset

Huhtamäki Multifood-rasiat ja -kannet

Materiaali EPS. Valkoinen.

Multifood-rasia, PP-muovia. Väri musta.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

Koodi Kuvaus

81062 81058 81060

Annosrasia 1-osainen 240 x 210 x 70 mm/50 Annosrasia 2-osainen 240 x 240 x 170 mm/50 Annosrasia 3-osainen 240X x 240 x 70 mm

1 1 1

81057 81059 81061

PKT PKT PKT

Pakkaus Yksikkö

Kansi 175 x 175 /30 1 Rasia 600 ml /30 1 Rasia 900 ml /30 1

PKT PKT PKT

Menu-alumiinifoliot ja tuorekelmut Folio ja tuorekelmu elintarvikkeiden pakkaukseen ja suojaamiseen.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

34840 80305 80306 22021

Alumiinifolio 39 cm x 100 m Alumiinifolio 40 cm x 160 m Tuorekelmu 29 cm x 300 m Tuorekelmu 44 cm x 300 m

1/6 1 1 1/6

RLL RLL RLL RLL

26

Marjukka-pakastusrasia Konepesun kestävä pakasterasia. Soveltuu mikroon.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

76576

Pakasterasia 0,9 l /4

1 / 36

PKT

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


02

Siivous ja jätehuolto Hankkiudu helposti eroon pölystä ja bakteereista, niin aikaa säästyy tärkeämmille asioille.

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi


02

Siivous ja jätehuolto Lattianpuhdistus ja vahat

Kiilto Optimal ja Tempus -puhdistusaineet Optimal sopii kaikkien kovien pintojen puhdistukseen ja hoitoon. Soveltuu pintojen ylläpitosiivoukseen sekä käsi- että konekäyttöön. Tempus on tehopuhdistusaine linoleumlattioille.

Koodi Kuvaus 63048 78756

Pakkaus Yksikkö

Kiilto Optimal hoitava puhdistusaine 1 l 1/6 Kiilto Tempus -linoleum puhdistusaine 5 l 1 / 3

KPL KPL

Kiilto Floor -puhdistusaine Lattian puhdistus- ja hoitoaine. Käyttövalmis tensidipohjainen kaikille koville lattiamateriaaleille hoitokiillotukseen. pH 10,5.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

78769

Kiilto Floor -puhdistusaine 750 ml

1/6

KPL

Kiilto Kisu -kivisuojat

Lattioiden puhdistushoitoon ja kiillotukseen.

Kyllästysaine kivi- ja laattalattioiden sekä saumojen suojaukseen. Imeytyy pinnan huokosiin eikä jätä näkyvää kalvoa. Käytetään sellaisenaan. pH 5,0. BT on pohjustusaine uusien mosaiikkibetonilattioiden suojaukseen, joka soveltuu myös huokoisille tai kuluneille lattiapinnoille. pH 8,0.

Koodi Kuvaus

Koodi

Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78757 78753 78755

Kiilto Kisu BT -peruskäsittelyaine 5 l Kiilto Kisu -kivisuoja 1 l Kiilto Kisu -kivisuoja 5 l

1/3 1/6 1/3

Kiilto-lattianhoitoaineet Pakkaus Yksikkö

78763 Kiilto Caretop 5 l 1 / 3 78766 Kiilto Pollycare 5 l 1 / 3 78461 Kiilto Illusia 10 5 l 1 / 3

KPL KPL KPL

Kiilto-vahanpoistoaineet Huuhteluvapaa vahanpoistoaine emästä kestäville lattioille, 5 l. Hajuton ja vähävaahtoinen. Ei sovellu linoleumille. Annostus vahanpoistoon 1-2 dl/1 l kylmää vettä. Pintapesussa annostus 8 ml / 1 l vettä. pH 13.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78457 Kiilto Remo Green 5 l 1 / 3

28

KPL

KPL KPL KPL

Kiilto Silk -lattiavahat Puolikiiltävä lattiavaha kaikille pinnoille. Hyvä kulutuksenkesto. Erinomainen kemiallinen kesto. Kestää myös käsihuuhteita. Riitto n. 80-120 m² / 1 litra. pH n. 8,5.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78751 Kiilto Silk All -lattiavaha 1 l 1 / 6 72959 Kiilto Silk All -lattiavaha 5 l 1 / 3

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

KPL KPL


Siivous ja jätehuolto

Yleispuhdistusaineet

02

Kiilto C4 Max -puhdistusaineet

Kiilto C4 Max -puhdistusaineet

Vahvasti emäksinen perussiivousaine. Käsi- ja konemenetelmiin, erityisesti raskaan lian kohteisiin. (Huom! 200 l vain ennakko tilauksesta). pH 10,0-12,0.

Vahvasti emäksinen perussiivousaine. Käsi- ja konemenetelmiin, erityisesti raskaan lian kohteisiin. (Huom! 200 l vain ennakko tilauksesta). pH 10,0-12,0.

Koodi Kuvaus

78824 C4 Max -puhdistusaine 5 l 1 / 3 78703 Forte-puhdistusaine 1 l 1 78705 Forte-puhdistusaine 5 l 1

Pakkaus Yksikkö

78825 C4 Max -puhdistusaine 20 l 1 78826 C4 Max -puhdistusaine 200 l 1

KPL KPL

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö KPL PLO PLO

Kiilto Jiffy -yleispuhdistusaineet

Kiilto Kosti -puhdistusaineet

Heikosti emäksinen yleispuhdistusaine. Kovien pintojen puhdistukseen ja tahranpoistoon. Soveltuu myös tekstiilipinnoille. pH 9,0.

Emäksinen puhdistusaine ammattisiivoukseen. Emäksinen peruspuhdistusaine saunojen, pesutilojen ja WC-tilojen ylläpitosiivoukseen. Hajustettu. pH 10,5.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78967 Jiffy-yleispuhdistusaine 1 l 1 / 6 78802 Jiffy-yleispuhdistusaine 5 l 1 / 3

KPL KPL

Pakkaus Yksikkö

78818 Kosti-puhdistusaine 1 l 1 / 6 78819 Kosti-puhdistusaine 5 l 1 / 3

KPL KPL

Kiilto Sartek 2 -puhdistusaineet

Kiilto Rosita -puhdistusaineet

Vahvasti emäksinen perussiivousaine. Soveltuu rasva- ja öljylian poistoon emästä kestäviltä pinnoilta käsi- ja konemenetelmin.

Yleispuhdistusaine kosteisiin tiloihin. Miellyttävä tuoksu. Heikosti hapan. Säännöllisesti käytettynä vähentää saostumien muodostumista ja pitää pinnat kiiltävinä ilman pisarajälkiä. Annostus 1-5 ml/1 l vettä. Käyttöliuoksen pH n. 5,5.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78815 Sartek 2 Nova -puhdistusaine 5 l 1 / 3 78827 Sartek 2 -puhdistusaine 1 l 1/6 78828 Sartek 2 -puhdistusaine 5 l 1/3

KPL KPL KPL

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78453 Rosita-yleispuhdistusaine 5 l 1 / 3 78389 Rosita-yleispuhdistusaine 1 l 1 / 6

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

KPL PLO

29


02

Siivous ja jätehuolto Lattianpuhdistus ja vahat

Säästöä yrityksellesi ja ympäristölle

MISSING ADVERT

Diverseyn innovatiivinen SmartDoseannostelujärjestelmä annostelee aina oikean määrän tiivistettyä puhdistusainetta - käyttäjästä riippumatta. Helppokäyttöinen SmartDose varmistaa turvallisuuden ja kustannustehokkuuden.

Käytännön ympäristömyötäisyyttä. Koostumus

Jäte

Yliannostelu

Kuljetus

Käyttövalmis

Standardituote

SmartDose

SmartDose

Täydellinen säästöä tuova annos 30

© 2017 Sealed Air Corporation. All Rights Reserved. 59639 FI 03/17 Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Siivous ja jätehuolto

Yleispuhdistusaineet

Kiilto Vieno -yleispuhdistusaineet

Sure Yleispuhdistusaineet

Kovien pintojen ylläpitosiivoukseen. Soveltuu myös kosteidentilojen puhdistukseen.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

72180 72181 78682 78698

1/6 1/3 1/6 1/3

Vieno Aktiivi Lime -puhdistusaine 1 l Vieno Aktiivi Lime -puhdistusaine 5 l Vieno-yleispuhdistusaine 1 l Vieno-yleispuhdistusaine 5 l

02

KPL KPL KPL KPL

Tiiviste. Valmistettu 100% uusiutuvista, luonnon omista raaka-aineista. Biohajoava.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79662 Sure-yleispuhdistusaine 1 L 1 / 6 79668 Sure-yleispuhdistusaine 5 L 1 / 2 79661 Sure-yleispuhdistusaine 5 L 1 / 2

PLO KPL KPL

Jontec -yleispuhdistusaineet

Kiilto Aspi desinfioiva puhdistusaine

Yleispuhdistusaine. Ei sisällä hajusteita tai väriaineita. pH heikosti emäksinen.

Desinfioiva puhdistusaine. Heikosti emäksinen, nopeatehoinen, klooripitoinen, valkaiseva ja desinfioiva puhdistusjauhe. Puhdistaa pintoja naarmuttamatta. pH 10,0.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

79612 79955

Jontec 300 -yleispuhdistusaine 1l Jontec Profi -yleispuhdistusaine 5l

1/6 1/2

PLO KPL

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

78788

Aspi desinfioiva puhdistusaine 3 kg

1

KPL

Kiilto Teho A 100 -puhdistusaine Puhdistusaine ammattisiivoukseen. Kovien pintojen ylläpitosiivoukseen ja raikastamiseen. Erinomainen kosteiden tilojen siivoukseen. pH 8,5.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

78386 78816

Teho A 100 -puhdistusaine 1 l Total Fresh -puhdistusaine 5 l

1/6 1/3

PLO KPL

Kiilto Akseli -yleispuhdistusaine Yleispuhdistusaine rasvaisen, öljyisen ja pinttyneen lian poistoon. Liuotinpohjainen. Käyttöliuoksen pH 7. Annostus 1-5 ml/1 l vettä.

Koodi

Kuvaus

Pakkaus

Yksikkö

78460

Akseli -yleispuhdistusaine 5 l

1/3

KPL

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

31


02

Siivous ja jätehuolto

Saniteettipuhdistus- ja ikkunanpesuaineet

Kiilto Airi -puhdistusaineet spraypullossa Kodinpuhdistaja on pesunkestävien pintojen yleispuhdistusaine. Ikkunapuhdistaja sopii lasipintojen puhdistukseen ja tahranpoistoon. Spraypullo 0,5 l.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

58003 Airi Kodinpuhdistaja 1 / 6 58004 Airi Ikkunapuhdistaja 1 / 6

PLO PLO

Kiilto Biorine -puhdistusaine Biologinen puhdistusaine kohteisiin, joissa hajuongelmia, esim. saniteettitilat. Hyvä puhdistusteho ja kestävä hajunpoisto-ominaisuus.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78764 Pullo 1 l 78968 Kannu 5 l

1/6 1/3

PLO KPL

Kiilto Erikois-Iduna -puhdistusaine

Kiilto Window Spurt -ikkunanpuhdistusaine

Desinfioiva keittiön puhdistusaine ylläpitoja peruspuhdistukseen. Hajusteeton. pH 10,5.

Ikkunoiden, peilien ja teräspintojen puhdistukseeen. Kuivuu nopeasti, ei jätä häiritseviä kalvoja. Käyttövalmis. Käyttölämpötila jopa -20 astetta.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

Koodi Kuvaus

78708 Pullo 1 l 78683 Kannu 5 l

1/6 1/3

78392 Spray 750 ml 1 / 6 78454 Kannu 5 l 1/3

PLO KPL

Pakkaus Yksikkö PLO KPL

Kiilto kalkinpoistoaineet

Kiilto Klasitek-pinnoite

Kalkinpoistoon ja ruostesaostumien poistoon esim. kahvin- ja vedenkeittimistä sekä astian- ja pyykinpesukoneista.

Kestävän suojan muodostava pinnoite lasi- ja kaakelipinnoille. Valmis käyttöön sellaisenaan.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78601 Kiilto Off Calk -pullo 500 ml 1 / 6 78462 Kiilto Kalk-pullo 1 l 1/6

32

KPL PLO

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78782 Pullo 1 l

1/6

KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Siivous ja jätehuolto

Saniteettipuhdistus- ja ikkunanpesuaineet

02

Kiilto desinfektioaineet Käyttövalmis veryperoksidipohjainen desinfiointiaine pinta- ja eritetahrojen desinfektioon koville ja tekstiilipinnoille. Jäämävapaa.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78793 Oxy SP100 -spray 750 ml 1 / 6 78795 Oxy 300 -pullo 1 l 1/6 78746 Oxy 300 -kannu 5 l 1/3

KPL KPL KPL

Kiilto Sointu Spa -puhdistusaine Vahvasti emäksinen, vaahtoava puhdistusaine rasvalian poistoon. Erityisesti kosteisiin tiloihin sekä suurkeittiöihin. Hajusteeton. pH 12,0.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78822 Kannu 5 l 1 / 3 78823 Kannu 20 l 1

KPL KPL

Kiilto WC-puhdistaja

Cif-puhdistusaineet

WC-istuimen puhdistukseen. Voidaan käyttää myös istuinta ympäröivän seinän ja lattian puhdistukseen. Sisältää hajunsyöjää. Sopii biojäteastioiden hajunpoistoon.

Käyttövalmiit puhdistusaineet eri tarkoituksiin. Spraypullo 750 ml.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

58002 Spray 500 ml 1 / 6

PLO

Domestos Professional -aineet Puhdistusaineet kosteisiin tiloihin.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

65813 WC-puhdistusaine 750 ml 1 / 6 79960 Homeenpoistoaine 750 ml 1 / 6 79971 Yleispuhdistusaine 5 l 1/2

PLO PLO KPL

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79972 Yleispuhdistusaine 1/6 65800 Lasinpuhdistusaine 1/6 79966 Kylpyhuonepuhdistusaine 1 / 6

PLO PLO PLO

Sani 100 Fresh -saniteettipuhdistusaine Saniteettitilojen puhdistusainetiiviste vettä sietävien kovien pintojen pesuun. Poistaa tehokkaasti pinttyneen lian.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

63118 Kannu 5 l

1/2

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

KPL

33


02

Siivous ja jätehuolto

Saniteettipuhdistus- ja ikkunanpesuaineet

Sure kalkinpoistoaine

Sure puhdistusaine Desinfioiva puhdistusaine. Valmistettu 100% uusiutuvista, luonnon omista raaka-aineista. Biohajoava.

Hapan tiivistetty kalkinpoistoaine keittiökoneiden ja -välineiden kalkkisaostumien poistoon sekä astianpesukoneiden puhdistukseen. Valmistettu 100 % uusiutuvista luonnon raaka-aineista. Biohajoava.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79681 Pullo 1 l 79687 Kannu 5 l

1/6 1/2

79660 Pullo 1 l 79670 Kannu 5 l

1/6 1/2

PLO KPL

PLO KPL

Sure lasinpuhdistusaine

Sure saniteettipuhdistusaine

Lasi- ja muiden kovien pintojen puhdistukseen. Käyttövalmis liuos. 100 % biohajoava.

Saniteettitilojen puhdistus- ja saostumienpoistoaine. Käyttövalmis. Valmistettu 100 % uusiutuvista raaka-aineista. Biohajoava.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79675 Spray 750 ml 1 / 6 79673 Kannu 5 l 1/2

PLO KPL

Pakkaus Yksikkö

79667 Pullo 750 ml 1 / 6 79666 Kannu 5 l 1/2

PLO KPL

Taski Sani 100 -puhdistusaineet Sure sumutinpullot Tyhjät 750 ml sumutinpullot Sure puhdistusaineille.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79678 Desinfioiville puhdistus- ja kalkinpoistoaineille 1 / 1 79679 Saniteettipuhdistusaineille 1/1 79680 Lasin- ja yleispuhdistusaineille 1/1

34

PLO PLO PLO

Sani 100 saniteettitilojen ylläpitosiivoukseen ja Sani 100 Pureco märkätilojen vettä ja emäksisiä aineita kestävien pintojen puhdistamiseen.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79600 Sani 100 pullo 1 l 1/6 79953 Sani 100 Pureco -pullo 1,4 l 1 / 6

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

PLO PLO


Siivous ja jätehuolto Pyykinpesuaineet

02

Bio Luvil -pyykinpesuaine

Bio Color -pyykinpesuaine Pesujauhetiiviste kirjopyykille. Hyvin huuhtoutuva ja miedosti hajustettu. Pesulämpötila 40-95 °C. Pesulioksen pH n. 10,5.

Pesujauhetiiviste. Erityisesti värillisten ja tummien tekstiilien pesuun. Sopii myös pyykin esipesuun ja liotukseen. Sopii 40 °C, 60 °C ja 95 °C pesulämpötiloihin. Ei sisällä valkaisuainetta. Miedosti hajustettu.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

63055 Bio Color by Serto 8 kg 1

PKT

Pakkaus Yksikkö

65816 Bio Luvil 8 kg 1

PKT

Serto-pyykinpesuaine

Omo-pyykinpesuaineet Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79969 Professional Sensitive 7,7 kg valkopyykille 79970 Professional Hygiene 8,55 kg

1 1

PKT PKT

Pesujauhetiiviste kirjopyykille ja mikrokuiduille. Hajusteeton. Sisältää värisuolan. Ympäristöystävällinen. pH 10,5. Pesulämpötila 30-95 °C.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78773 Serto Green 8 kg 1

PKT

Erisan-pyykinpesuaine Pyykinpesujauhe kirjopyykille. Säilyttää värit kirkkaina. Pesee tehokkaasti 40/60/95-asteessa. Pakkaus kierrätyskelpoista materiaalia. Ei fosfaattia, zeoliittia, väriaineita, kirkasteita, säilöntäaineita eikä valkaisuaineita. Hajuton. Hellävarainen iholle, pyykille, pesukoneelle ja luonnolle. Allergia- ja astmaliiton merkki.

Comfort-huuhteluaine

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79961 Professional sensitive 5 l

1/2

Pakkaus Yksikkö

61099 Erisan Color 1 kg 1/5

PKT

Herkkäihoisille kehitetty pyykin huuhteluaine. Allergia- ja astmaliiton merkki.

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

PLO

35


02

Siivous ja jätehuolto

Astiankonepesu- ja uuninpuhdistusaineet

Cif uunin- ja grillinpuhdistusaine

Cleanjet -uuninpuhdistusaine

Käyttövalmis puhdistusneste uunien, grillien ja salamanterien puhdistukseen. Vaahtoutuva.

Koodi Kuvaus

Metos SelfCooking Center -kypsennyslaitteiden puhdistukseen.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79959 Puhdistusneste 750 ml 1 / 6

Pakkaus Yksikkö

78812 Uuninhuuhteluaine 50 tablettia 1 78811 Uuninpuhdistusaine 100 tablettia 1

PLO

PKT PKT

Kiilto liotusaineet Scc Care-Tab uuninhoitotabletti

Liotus- ja esipesuaine astioille, klooriton. Myös astianpesukoneen puhdistukseen.

Hoitotabletti Metos SelfCooking Center -kypsennyslaitteiden puhdistukseen. Tuotetta käytetään yhdessä Cleanjet-puhdistusainetabletin kanssa.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78813 150 tablettia 1

PKT

Kiilto huuhtelukirkasteet Koneelliseen astianpesuun. Automaattisille annostelijoille.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78796 Bright-huuhtelukirkaste 5 l, pH 6,5 1 78790 Brilliant-huuhtelukirkaste 5 l, pH 7,0 1 78785 Brisk-huuhtelukirkaste 5 l, pH 6,0 1

36

KPL KPL KPL

Pakkaus Yksikkö

78758 Jauhe, valkaiseva, 1,6 kg, pH 11 1 / 4 78694 Valkaiseva, 1 l, pH 12,5 1 78690 Ei valkaiseva, 5 l, pH 11 1

KPL KPL KPL

Kiilto uunin- ja grillinpuhdistusaineet Vahvasti emäksinen puhdistusaine ammattikäyttöön, pH 14.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78706 1 l 78599 5 l

1 1/3

PLO KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Siivous ja jätehuolto

Astiankonepesu- ja uuninpuhdistusaineet

Kiilto MD Green -koneastianpesuaine

Kiilto koneastianpesuaineet

Tehokas koneastianpesuaine automaattisiin annostelijoihin. pH 12,0.

Alumiiniastioiden koneelliseen pesuun. pH 11,0. Automaattisille annostelijoille.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

KPL

Kiinteä koneastianpesuaine kaikkiin vesiolosuhteisiin ammattikäyttöön. Annostellaan MD White Dispenser Single M1CN -annostimella. pH12.

Pakkaus Yksikkö

78595 Kiilto MD -koneastianpesuaine 4,95 kg 1 / 2

KPL KPL KPL

Kiilto Neutra-puhdistusaineet

Kiilto MD -koneastianpesuaineet Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78709 Pehmeisiin ja keskikoviin vesiin, 10 l 1 78711 Pehmeisiin ja keskikoviin vesiin, 20 l 1 78713 Pehmeisiin ja keskikoviin vesiin, 200 l 1

Pakkaus Yksikkö

78727 Koneastianpesuaine 20 l 1

02

KPL

Neutraali puhdistusaine astioille, pinnoille, ikkunoille ja muille lasipinnoille. Hajustettu. pH 7,0.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78689 Neutraali puhdistusaine 1 l 1 78701 Neutraali puhdistusaine 5 l 1

PLO PLO

Kiilto Oven Rise -uuninpesuaineet Kiilto Neutradish-puhdistusaine Neutraali puhdistusaine astioille, pinnoille, ikkunoille ja muille lasipinnoille. Hajustettu, sisältää väriaineita. pH 7,0.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78687 Neutraali puhdistusaine 1 l 1

PLO

Itsepesevien uunien ja automaattisilla pesujärjestelmillä varustettujen kypsennyslaitteiden puhdistukseen. Neutraloi ja kirkastaa pinnat pesun jälkeen ja estää saostumien syntymistä pinnoille.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78761 Uuninhuuhteluaine 5 l, pH 1,5 1 / 3 78765 Uuninpesuaine 5 l, pH 14 1/3

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

KPL KPL

37


02

Siivous ja jätehuolto

Astiankonepesu- ja uuninpuhdistusaineet

Hygicult-hygieniatesti Hygieniatesti kokonaisbakteerimäärän osoittamiseen. Nopea ja luotettava menetelmä. Laitoskeittiöiden omavalvontaan, mikrobiologisen puhtauden seurantaan pinnoilta.

Orion Clean Card Pro -hygieniatesti

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78602 Hygicult TPC -hygieniatesti 10 kpl 1

PKT

Valkuaisainejäämien ja puhdistuksen tehon testaamiseen ja seurantaan.

Pakkaus Yksikkö

78717 25 liuskan pakkaus 1

PKT

Kiilto Restia-huuhtelukirkaste

Sun Professional -koneastianpesuaineet

Viimeistelee pesutuloksen ja nopeuttaa kuivumista. pH 7. Automaattisiin annostelijoihin.

Pesuaine ja huuhtelukirkasta ammattikäyttöön, kaikenkovuisiin vesiin. Käsin annosteltava.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78801 Huuhtelukirkaste 10 l 1 78597 Huuhtelukirkaste 5 l 1 / 3

KPL KPL

Pakkaus Yksikkö

79964 Koneastianpesujauhe 6 kg 1 / 1 79963 Huuhtelukirkaste 1 l 1/6

PKT PLO

Sure sumutinpullo

Sure uunin- ja grillinpuhdistusaine

Sumutinpullo Sure puhdistus- ja rasvanpoistoaineelle sekä grillinpuhdistusaineelle.

Valmistettu 100 % uusiutuvista, luonnon omista raaka-aineista. Biohajoava.

Koodi Kuvaus

79694 Puhdistusaine 750 ml 1 / 6 79691 Puhdistusaine 5 l 1/2

Pakkaus Yksikkö

79685 Sumutinpullo (tyhjä) 750 ml 1 / 1

38

PLO

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö PLO KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Siivous ja jätehuolto Tahranpoisto

Cif Prof -kiillotusaine kalusteille

Kiilto Drain Clean -hajunpoistaja

Kiillotusaine kalusteille. Käyttövalmis liuos. Poistaa myös sormenjälkiä ja tahroja. Suojaa pintaa ja palauttaa kuluneen pinnan kiillon. Ei lattioille.

Hajunpoistoaine 25 l. Keittiöiden lattiakaivojen hajunpoistoon ja viemärien rasvatukosten estämiseen.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79968 Kiillotusaine 750 ml 1 / 6

PLO

Pakkaus Yksikkö

78604 Drain Clean -hajunpoistaja 25 l 1 / 1

Kiilto Grease F -rasvanpoistoaine

02

KPL

Kiilto Kraft -rasvanpoistoaine

Vaahtoava rasvanpoistoaine. Uunien, grillien ja muiden rasvaisten ja pinttyneiden pintojen puhdistukseen. pH 14,0.

Rasvanpoistoaine käsi-ja konemenetelmiin. Liuottaa, emulgoi ja poistaa grillien, rasvasuodattimien sekä seinäpintojen ja lattioiden rasvakerrostumat sekä nokilian. Annostus 20-50 ml/1 l vettä. Käyttöliuoksen pH n. 12.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78686 Grease F -rasvanpoistoaine 750 ml 1

PLO

Kiilto Tahra Spurt -tahranpoistoaine Tahranpoistoaine. Käyttövalmis, koville pinnoille ja tekstiileille. pH 10,0.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78804 Tahra Spurt -tahranpoisto 750 ml 1 / 12

KPL

Pakkaus Yksikkö

78459 Kraft -rasvanpoistoaine 5 l 1 / 3

KPL

Sure puhdistus- ja rasvanpoistoaineet Tiiviste, emäksinen rasvanpoistoaine 1 l. 100% biohajoava.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

79695 1 L 79672 5 L

1/6 1/2

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

PLO KPL

39


02

Siivous ja jätehuolto Roska- ja jäteastiat

Durabin-jäteastia 60 l Jäteastia ilman kantta. Elintarvikekelpoista muovia. Kantokahvat helpottavat käsittelyä. Mitat 590 x 600 x 280 mm. Saatavana useita eri värisiä kansia sekä pyörälliset vaunut.

Kierrätyslaatikko paperille Kierrätyslaatikko paperille, lehdille, mainoksille ja pahville. Kartonkia. Mitat (LxSxK) 250 x 400 x 310 mm. Pakkaus 10 kpl/nippu.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

61411 Keräyslaatikko vihreä 10 / 220

KPL

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

51099 66393 66390 57907 66540 66538 66021 68265

1/6 1 / 36 1 1/6 1/6 1/6 1 1

Jäteastia 60 l harmaa suora Jäteastia 60 l musta suora Jäteastia 60 l vihreä suora Jäteastian 60 l kansi harmaa Jäteastian 60 l kansi musta Jäteastian 60 l kansi vihreä Vaunu yhdelle 60 litran astialle Vaunu kahdelle 60 l astialle

Durabin-jäteastia 90 l

Ecosort-kierrätysteline

Jäteastia ilman kantta. Kestävää muovia. Kantokahvat helpottavat käsittelyä. Mitat 610 x 520 x 490 mm. Saatavana musta ja harmaa kansi sekä pyörällinen vaunu.

Kartonkinen laatikosto kierrätettävälle paperille. Valkoinen metalliteline ja 3 valkoista pahvilaatikkoa: toimistopaperille, lehdille ja mainoksille sekä paperille. Korkeus alle 60 cm, pyörillä 63 cm. Pyöräsarja lisävarusteena (46045). Lisälaatikot/3 kpl (47843).

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

72103 65995 72120 66012 66022

1 / 48 1/6 1/6 1/6 1

Jäteastia 90 l harmaa Jäteastia 90 l musta suora Jäteastian 90 l kansi harmaa Jäteastian 90 l kansi musta Vaunu yhdelle 90 l astialle

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

47842 Ecosort-kierrätysteline + 3 laatikkoa 1 / 108 46045 Ecosort-pyöräsarja /4 1

KPL LTK

Rubbermaid poljinroska-astiat

designed to organise

Han-paperikorit Muovinen paperikori. Tilavuus 30 l. Mitat 375 x 410 x 303 mm.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

68572 musta 68573 sininen

1/6 1/6

40

KPL KPL KPL KPL KPL

KPL KPL KPL KPL KPL KPL KPL KPL

KPL KPL

Metallinen roska-astia polkimella. Sisäkori helpottaa tyhjentämistä. Tilavuudet 13,2 tai 30,3 litraa.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

71303 valkoinen 13 l, halk. 29,2 cm, kork. 43,5 cm 1 / 2 71304 teräs 13 l , halk. 29,2 cm, kork. 43,5 cm 1/2 71305 teräs 30 l , halk. 33 cm, kork. 70 cm 1

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

KPL KPL KPL


Siivous ja jätehuolto Roska- ja jäteastiat

02

Rubbermaid roska-astia 100 l Jäteastia 100 l. Pyörät ja kahva helpottavat käsittelyä. Materiaali polypropeenia. Maksimikuormitus 75 kg. Mitat: 505 x 525 x 800 mm. Voidaan varustaa erivärisillä saranoidulla kannella.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

72948 72949 72952 72953 72951 72950

1 1 1 1 1 1

Roska-astia 100 l pyörillä kansi keltainen kansi musta kansi punainen kansi sininen kansi vihreä

KPL KPL KPL KPL KPL KPL

Rubbermaid-roskakorit heilurikannella Harmaa roska-astia PP-muovista. Heilurikansi avautuu kevyesti. Kansi sulkeutuu itsestään. Sisäänlaitettu roskapussi ei näy ulos.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

72947 10 l, 246 x 198 x 377 mm 1 / 6 72946 25 l, 349 x 278 x 511 mm 1 / 4 72955 50 l, 406 x 341 x 668 mm 1 / 3

KPL KPL KPL

Rubbermaid Slim Jim -roska-astiat Ilmaventiloitu, kapea muotoilu. Tukevat kädensijat. Kestävää polyeteeniä. Käytettävissä myös ulkona. Varusteltavissa kansilla ja kestävällä kumipyöräisellä vaunulla.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

72999 72998 73001 73002 73003 73000

1/4 1/4 1/4 1/4 1/4 1/2

60 l, harmaa, 63 x 28 x 59 cm 87 l, harmaa, 76 x 28 x 56 cm kansi paperille, sininen kansi pulloille, vihreä kansi, harmaa jäteastian vaunu, musta

KPL KPL KPL KPL KPL KPL

Rubbermaid Tuscan tuhka-astia Helposti puhdistettava ulkotuhka-astia. Paloturvallinen. Polyeteenia ja galvanoitua terästä. Jalusta kiinnitettävissä maahan. Mitat: 97,5 x 33 x 33 cm.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

73008 Tuscan tuhka-astia musta

1

KPL

Staples-roskakorit Roskakori 16 litraa. Polypropyleeniä. Mitat 290 x 310 mm.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

70715 70712 70714 70713

1 / 24 1 / 24 1 / 24 1 / 24

16 l, harmaa 16 l, musta 16 l, punainen 16 l, sininen

KPL KPL KPL KPL

Tork roska-astiat Elevation-sarjan Tork roska-astia 50 l saniteettitiloihin. Voidaan asentaa seinälle tai lattialle. Toimiva ja moderni muotoilu. Materiaali ABS-muovi. Koko 629 x 389 x 289 mm.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

77784 50 l, valkoinen 1 80366 50 l, musta 1

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

KPL KPL

41


02

Siivous ja jätehuolto Roskapussit ja jätesäkit

Kompostoituvat biopussit Kompostoituva biopussi. Elintarvikehyväksytty. GMO-vapaa. Vihreä. EN-13432 sertifioitu. Kestää noin 1 vuoden laatikkoon merkitystä valmistuspäivästä.

Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

78265 78258 78299 78259 78260 78263

25 kpl/rll 15 kpl/rll 25 kpl/rll 20 kpl/rll 20 kpl/rll 50 kpl/nip

1 / 20 1 / 60 1 / 16 1 / 40 1 / 30 1 / 14

Biobag 10 l Biobag 20 l Biobag 20 l, sangallinen. Biobag 30 l Biobag 35 l Biobag ruokanäytepussi 200 x 320 mm

RLL RLL RLL RLL RLL NIP

Kompostoituvat biopussit, isot Kompostoituva biopussi. Elintarvikehyväksytty. GMO-vapaa. Vihreä. EN-13432 sertifioitu. Kestää noin 1 vuoden laatikkoon merkitystä valmistuspäivästä.

Koodi Kuvaus

Määrä Pakkaus Yksikkö

78300 78301 78262 78264 78302

32 kpl/rll 20 kpl/rll 10 kpl/rll 5 kpl/rll 12 kpl/rll

Biobag 50/75 l Biobag 80 l Biobag 140 l Biobag 150 l Biobag 240 l

1 / 14 1 / 12 1 / 15 1 / 20 1 / 12

RLL RLL RLL RLL RLL

Jätesäkit Koodi Kuvaus

Määrä Pakkaus Yksikkö

78339 39449 78340 78341 78398 78252

20 kpl/rll 10 kpl/rll 10 kpl/rll 10 kpl/rll 20 kpl/rll 10 kpl/rll

Jätesäkki 75 l musta Jätesäkki 150 l musta Jätesäkki 200 l musta Jätesäkki 240 l musta Jätesäkki 75 l valkoinen Jätesäkki 150 l valkoinen

1 / 10 1 / 15 1 / 20 1 / 15 1 / 15 1 / 24

RLL RLL RLL RLL RLL RLL

Roskapussit, siniset Koodi Kuvaus

Määrä

Pakkaus Yksikkö

77601 Roskapussi 30 l kirkas 50 kpl/rll 1 / 20 78250 Roskapussi LD-PE 28 l valkoinen 100 kpl/rll 1 / 10 78397 Roskapussi MD-PE 28 l valkoinen 100 kpl/rll 1 / 20

42

RLL RLL RLL

Roskapussit, oranssit

Roskapussit, kirkkaat ja valkoiset Koodi Kuvaus

Määrä Pakkaus Yksikkö

40478 Roskapussi 20 l 50 kpl/rll 1 / 40 80568 Roskapussi 25 l 50 kpl/rll 1 / 30 80570 Roskapussi 30 l 50 kpl/rll 1 / 20

RLL RLL RLL

Oranssi roskapussi. Materiaali HD-muovia.

Koodi Kuvaus

Määrä Pakkaus Yksikkö

61763 Roskapussi HD 30 l oranssi 50 kpl/rll 1 / 25 61764 Roskapussi HD 75 l oranssi 75 kpl/rll 1 / 10

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

RLL RLL


Siivous ja jätehuolto Siivousvälineet

Vileda-mikrokuitupyyhkeet

Wizzo-siivousliinat

PVA-mikro mikrokuitupyyhe 38 x 35 cm. Soveltuu kaikille koville pinnoille. Raidaton pyyhintäjälki. Kestää 70°C pesun. 5 kpl/pkt.

Siivousliina keittiöön ja yleispuhdistukseen. Ei nukkaa. Biologisesti hajoava. Kestää pesun 95°C asteessa. 10 kpl/pkt.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

73210 73208 73205 73209

1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20

keltainen punainen sininen vihreä

Koodi Kuvaus

PKT PKT PKT PKT

02

Pakkaus Yksikkö

80704 keltainen / 10 kpl 1 / 14 80711 punainen / 10 kpl 1 / 14 80712 sininen / 10 kpl 1 / 14

PKT PKT PKT

Prima-monipyyhe Lattiapyyhe 50 x 65 cm. Lattioiden pesuun. Väri valkoinen.

Siivouspyyhe 40 x 50 cm. Kertakäyttöinen, kaikkien pintojen päivittäiseen pyyhintään, elintarviketiloissa ja siivouskohteissa. Biohajoava, elintarvikekelpoinen ja nukkaamaton. 100% viskoosia.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Prima-lattiapyyhe Pakkaus Yksikkö

78984 Lattiapyyhe 50x65 cm 1 / 10

KPL

Pakkaus Yksikkö

78977 Prima monipyyhe 40 x 50 cm / 35 kpl 1 / 10

PKT

3M-hankauslevyt

Prima-yleispyyhe

Hankauslevy hankauspesimeen. Koko 117 x 254 mm.

Kertakäyttöinen ja monikäyttöinen viskoosipyyhe, jolla puhdistaa isommatkin pinnat. Yhdessä rullassa on 60 pyyhettä. Pyyhkeen koko 45 x 50 cm.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

63142 3M 8242 sininen 5 / 30 63141 3M 8440 valkoinen 5 / 30

KPL KPL

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78975 Yleispyyherulla 45x50 cm /60 1

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

RLL

43


02

Siivous ja jätehuolto Siivousvälineet

Scotch-Brite 2012 -mikrokuituliinat Mikrokuitupyyhe 36 x 36 cm. Pölyn, lian, sormenjälkien, rasvan ja kosteudenpyyhintään. Käytetään kuivana tai nihkeänä pesuaineen kanssa tai ilman. Imukyky 5 kertaa ominaispainon verran. Kestää konepesua. Pakkauksessa 10 kpl.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

64047 punainen 64048 sininen 64049 vihreä

10 / 50 10 / 50 10 / 50

Nilfisk T-Bar -ikkunakuivain Ikkunakuivain 25 cm. Ergonominen muovikahva. Voidaan asentaa jatkovarteen.

KPL KPL KPL

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

80714 T-Bar -ikkunakuivain 25 cm

1/6

KPL

Nilfisk-pölyharjat

Nilfisk-pölyhuiskat

Muovinen varsi. Pöly- ja huonekaluharjat nylon ja hevosen harjas. Rikkaharja on mustaa jouhisekoitetta.

Pölyhuiska, polyesteria. Teleskooppivartisen mallin varren säädettävä pituus 125 - 170 cm.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

80693 Pöly- ja kalusteharja 80702 Rikkaharja 35,5 cm

1 / 10 1/4

80695 Pölyhuiska 80699 Pölyhuiska + teleskooppivarsi

1 / 10 1

KPL KPL

KPL KPL

Nilfisk-sangot

Patapata-saippuavilla

Muovinen siivoussanko.

Saippuavilla. Sopii tiiviytensä vuoksi pikkutarkkaan puhdistukseen. Sisältää biologisesti hajoavaa luonnonsaippuaa ja teräsvillaa, joka palaa ruostuessaan takaisin luontoon. Pakattu maatuvaan pahvipakkaukseen. 10 kpl/paketti.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

80703 10 l, sininen 1 / 10 80694 6 l, nelikulmainen punainen 1 / 50 80692 6 l, nelikulmainen sininen 1 / 50

44

KPL KPL KPL

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

60191 Patapata-saippuavilla/10 kpl 12

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

PKT


Siivous ja jätehuolto Siivousvälineet

Pitkävartiset Prima-pesuharjat Kapea pitkävartinen pesuharja. Koko 570 x 50 mm. Esimerkiksi uunien, astianpesukoneiden, termoskannujen, tarjotinkuljettimien, lattiakaivojen, pisuaarien ja yhdistelmäkoneiden pesuun.

Prima-pesuharjat varteen liitettävä Varteen liitettävä pesuharja. Koko 75 x 80 mm (harjakset 35 x 300 mm). Lattiapintojen pesuun. Sopii esim. 475402 Prima välinevarteen.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78986 punainen 78988 sininen

1 / 10 1 / 10

78976 punainen 78978 sininen

1 1

KPL KPL

KPL KPL

Prima-lattiakuivain

Proffer WC-harjat

Prima urakumilattiakuivain, pituus 50 cm. Lattiapintojen kuivaamiseen ja lakaisemiseen. Kiinnittyy esim. Prima 100-180 cm säätövarteen.

WC-harja ja teline, harjassa erityispitkä varsi ja pyöreä harjapää, vankka kuppi harjaa varten.

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78979 Urakumilattiakuivain 50 cm 1 78981 Säätövarsi 100-180 cm 1

KPL KPL

02

Pakkaus Yksikkö

80710 WC-harja 40 cm 1 80709 WC-harja reunaharjalla 40 cm 1

KPL PKT

Sappax-kaksoisteräkuivaimet Pintojen kuivaamiseen ja lakaisuun. Kiinnittyy esim. Sappax profiilisäätövarteen. Kaksikärkinen terä mahdollistaa pintojen kuivaamisen lattian tasalta ja myös matalien tasojen alta. Helppo puhdistaa irrotettavan ja pestävän kumin ansiosta.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

78987 40 cm lila 78989 50 cm lila

1 1

KPL KPL

Sini-teippiharja Teippiharja vaatteiden puhdistamiseen. Rullan pituus 25 m.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

75041 Sini-teippiharja 1 / 16

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

KPL

45


02

Siivous ja jätehuolto Siivousvälineet

Swep Duo Microplus -mopit Kaksipuolinen mikrokuitumoppi. 100% polyesteria. Voidaan pestä jopa 95°C asteessa. Kiinnittyneen lian ja tahrojen puhdistukseen. Toimii kuivana, nihkeänä ja kosteana. Tuotteella on Joutsen-ympäristömerkki.

Swep Duo Microcombi -mopit

Koodi Kuvaus

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

80480 Swep Duo Microplus 35 cm 1 63112 Swep Duo Microplus 50 cm 1 / 30

KPL KPL

Swep Duo Microtech -mopit Kaksipuolinen mikrokuitumoppi. 100% polyesteria. Voidaan pestä jopa 95°C asteessa. Runsaan irtolian ja tahrojen puhdistukseen. Toimii kuivana, nihkeänä ja kosteana. Tuotteella on Joutsen-ympäristömerkki.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

80488 Swep Duo Microtech 35 cm 1 63104 Swep Duo Microtech 50 cm 1 / 25 80479 Swep Duo Microtech 75 cm 1

KPL KPL KPL

Vikan-läpivirtausharja Vikan lattiaharja, koko 275 x 65 mm. Vesiliitännällä varustettu kova lattiaharja. Sopii 470910 Vikan vesiliitäntävarteen.

100% polyesteri, yhdistelmä mikrokuitunukkaa ja mikrokuitulankaa. Harmaa.

Pakkaus Yksikkö

80486 Swep Duo Microcombi 35 cm 1 80485 Swep Duo Microcombi 75 cm 1

Swep-levykehykset, kuivaimet ja välinevarret Keskitetty 3D-nivel helpottaa työskentelyä ahtaissa tiloissa. Kevyt ja kestävä polypropyleenirakenne. Teräkuivain sopii kovapintaisten lattoiden kuivaamiseen. Ergonominen säätövarsi sopii sekä levykehyksiin että kuivaimiin.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

80482 63106 63091 63096

1 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Swep-levykehys 35 cm moppiin Swep-levykehys 50 cm moppiin Swep-teräkuivain 50 cm Swep-säätövarsi 100-180 cm

Lyhytvartinen lakaisin Lakaisin sekä kuivalle että märälle.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

Koodi Kuvaus

78993 valkoinen

1

73214 35 cm terä 1 / 5

46

KPL

KPL KPL

Pakkaus Yksikkö KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

KPL KPL KPL KPL


Siivous ja jätehuolto Siivousvälineet

02

Vileda-rikkalapiot Helppokäyttöinen rikkalapio. Sekä kuivalle että märälle lialle. Vileda RikkaSwepiä käytetään roskapussin kanssa. RoskaSwep on umpisäiliöinen malli.

Nilfisk-rikkalapiosetti

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

73212 RikkaSwep (roskapussi) 73213 RoskaSwep umpisäiliöllä

1/5 1/5

KPL KPL

Harja- ja rikkalapiosetti. Käsituella. Rikkalapio muovia.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

80688 Rikkalapiosetti

1/6

KPL

Nilfisk VP 300 -pölynimuri Nilfisk-pölypussit Alkuperäiset pölypussit Nilfisk Elite, GD 930 ja VP 300 -imureihin.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

74815 Elite / 4 kpl 74817 GD 930 / 10 kpl 74816 VP 300 / 10 kpl

1 1 1

PKT PKT PKT

Ammattitason suosittu pölynimuri. Hepa H12 - suodatin. Irroitettava verkkojohto. Paino vain 5,3 kg. Alhainen äänitaso 50 dB. Teho 1200 W. Ilmavirtaus 32 l/s. Pölypussin tilavuus 10 l.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

73632 VP 300

1

KPL

Nilfisk GD 930 S -pölynimuri Miljoonien valitsema imuri. Kestävä rakenteinen terässäiliö. Monikerroksinen suodatin. Paino vain 7,5 kg. Alhainen äänitaso 53 dB. Teho 1000 W. Ilmavirtaus 35 l/s. Pölypussin tilavuus 15 l.

Nilfisk Elite P Comfort -pölynimuri Tehokas koti-imuri parkettisuulakkeella. Hepa H14 -suodattimella. Elektroninen imutehon säätö kahvassa. Paino vain 7,2 kg. Alhainen äänitaso 55 dB. Teho 1450 W. Ilmavirtaus 38 l/s. Pölypussin tilavuus 3,2 l.

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

Koodi Kuvaus

Pakkaus Yksikkö

73633 GD 930 S

1

73631 Elite P Comfort

1

KPL

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

KPL

47


03

Saniteettitilat ja hygienia Järjestä työpaikallesi puhtaat ja miellyttävät saniteettitilat. Tarjolla kaikkea antibakteerisesta saippuasta laadukkaisiin paperipyyhkeisiin.

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi


Saniteettitilat ja hygienia Käsipyyhkeet ja annostelijat

03

Katrin Inculsive-käsipyyheannostelijat M-annostelijaan sopii kaikki maximissaan 240 mm leveät käsipyyhkeet ja Mini-annostelijaan maksimissaan 210 mm leveät. Kestävää ABS-muovia. Lukittava.

Katrin C-fold käsipyyhkeet Pehmeä, kestävä C-taitto käsipyyhe. Koodi 47258 55659 80320 45581

Kuvaus 343367 Classic keltainen 343955 Basic luonnonvalkoinen 344104 Easy Flush valkoinen 344388 Plus valkoinen

Koko 24 x 33 cm 24 x 27,5 cm 24 x 33 cm 24 x 33 cm

Määrä 16 pkt / säkki 24 pkt / säkki 24 pkt / säkki 24 pkt / säkki

Pakkaus 1 / 28 1 /21 1 /24 1 /24

Yksikkö SÄK SÄK SÄK SÄK

Koodi 77055 77056 77053 77054

Kuvaus Koko Määrä M 90168 valkoinen M 92063 musta Mini 80182 valkoinen Mini 92087 musta

Pakkaus 1 1 1 1

Yksikkö KPL KPL KPL KPL

Katrin Non Stop -käsipyyhkeet Pehmeä, kestävä Non Stop M2 ja L3-käsipyyhe kätevässä pakkauksessa. Koodi Kuvaus 76111 343023 M6, 2-kertainen valkoinen 68013 343085 L3, 3-kertainen valkoinen 73020 343122 M2, 2-kertainen valkoinen 72621 344464 M2, 2-kertainen valkoinen 68019 344860, M2, 2-kertainen keltainen 64606 345256 M2, 2-kertainen valkoinen

Koko Määrä Pakkaus Yksikkö 20,3 x 25,5 cm 15 pkt / säkki 1 / 54 SÄK 20,3 x 34 cm 15 pkt / säkki 1 / 54 20,3 x 25,5 cm 8 pkt / säkki 1 / 40

SÄK SÄK

24 x 25,5 cm

15 pkt / säkki 1 / 48

SÄK

20,3 x 25,5 cm 21 pkt / säkki 1 / 36

SÄK

23,5 x 25,5 cm 21 pkt / säkki 1 / 32

SÄK

Katrin vetopyyheet Pehmeä, imukykyinen hygieeninen pyyhe. Helppo annostella juuri oikea määrä. Classic 2-kertainen ja Basic 1-kertainen. 6 rll / säkki. Koodi Kuvaus 63581 433382 Basic M300, luonnonavalkoinen, leveys 18 cm 74114 448311 Classic M, leveys 20,5 cm 61791 481903 Classic M, leveys 22 cm

Koko Määrä Pakkaus Yksikkö 300 m/rll 6 rll / säkki 1 / 44 SÄK 320 m/rll 6 rll / säkki 1 / 20 152 m/rll 6 rll / säkki 1 / 36

Tork käsipyyheannostelijat H2

Tork Multifold-käsipyyhkeet H2 Imukykyinen 2-kertainen valkea käsipyyhe. H2-järjestelmään. M- ja Z-taitto.

H2 Multifold -järjestelmä, annostelee arkin kerrallaan. Vähentää kulutusta ja kustannuksia.

Koodi 78271 75450 78269 76117 80614

Koodi 76119 80062 80063 80059 80060

Kuvaus 100288 Xpress premium 100297 Xpress Premium 120288 Xpress Advanced 120289 Advanced 471117 Advanced

Koko 34 x 21,2 cm 34 x 21,2 cm 34 x 21,2 cm 25,5 x 21,2 cm 23,4 x 21,3 cm

Määrä 21 pkt / säkki 21 pkt / säkki 21 pkt / säkki 21 pkt / säkki 20 pkt / säkki

SÄK SÄK

Pakkaus 1 / 32 1 / 32 1 / 32 1 / 36 1 / 36

Yksikkö SÄK SÄK SÄK SÄK SÄK

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

Kuvaus Koko Määrä 552000 Elevation valkea 460004 Image Design RST/ muovi 460005 Image Design pöytämalli, RST/ muovi 552008 Elevation musta 552208 Elelvation musta pöytämalli, muovi

Pakkaus 1 1 1 1 1

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL

49


03

Elintarvikkeet ja taukotila Maidot ja makeutusaineet

MISSING ADVERT

KATRIN

50

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Saniteettitilat ja hygienia Käsipyyhkeet ja annostelijat

03

Tork Singlefold ja C-fold -käsipyyhkeet H3 H3-järjestelmään Singlefold ja C-fold, V-taitto tai C-taitto käsipyyhe. Valkoinen. Koodi 76201 75449 79502

Kuvaus 100278 Premium Singlefold V 290163 Advanced Singlefold V 471114 Advanced C-fold C

Koko 23 x 22,6 cm 23 x 24,5 cm 27,5 x 24 cm

Määrä 15 pkt / säkki 15 pkt / säkki 20 pkt / säkki

Pakkaus 1 / 28 1 / 28 1 / 32

Tork Singlefold ja C-fold -käsipyyheannostelijat H3 Yksikkö SÄK SÄK SÄK

H3-järjestelmän käsipyyheannostelijat. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80068 553000 Elevation valkea 1 KPL 80070 553008 Elevation musta 1 KPL

Tork Matic-rullakäsipyyheannostelijat H1 Annostelee arkin kerrallaan käsin koskematta.

Tork rullakäsipyyhe H1 H1 riittoisa rullakäsipyyhe, valkoinen. Koodi Kuvaus 76316 290067 Matic Advanced, leveys 21 cm

Koko Määrä Pakkaus Yksikkö 150 m/rll 6 rll / säkki 1 / 28 LTK

Tork vetopyyhe M1 Kuvaus 100130 valkea leveys 21,5 cm 120123 valkea leveys 21,5 cm 120144 keltainen leveys 20,5 cm

Koko 120 m/rll 120 m/rll 115 m/rll

Määrä 11 rll / säkki 11 rll / säkki 11 rll / säkki

Pakkaus 1 / 32 1 / 32 1 / 32

Kuvaus 551000 Elevation valkea 551008 Elevation musta 551108 Elevation Sensor musta

Pakkaus 1 1 1

Yksikkö KPL KPL KPL

Tork vetopyyheannostelijat M1

Monikäyttöinen 1-kerroksinen paperi nesteiden ja käsien pyyhintään. Koodi 75653 80314 80316

Koodi 80057 80058 80056

Yksikkö SÄK SÄK SÄK

M1-vetopyyheannostelija. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 75651 558000 Mini valkea 1 KPL 75652 558008 Mini musta 1 KPL

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

51


03

Saniteettitilat ja hygienia Käsipyyhkeet ja annostelijat

Kleenex® käsipyyheannostelija

Aquarius-käsipyyheannostelija

Annostelija taitetuille käsipyyhkeille. Valkoista muovia. Ylitäytön esto. Lukittava.

Annostelija käsipyyherullille. Helposti käytettävä yhdellä kädellä. Valkoista muovia. Lukittava.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 71358 Aquarius 6945 1 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 71359 Aquarius 6953 1 KPL

Aquarius käsipyyherulla-annostelija

Scott M Fold -käsipyyhe

Rullapyyheannostelija Scott-paperipyyherullalle. Valkoista muovia.

Pehmeä 1-osainen käsipyyhe. Annostelijaan 6945 ( 71358 ) 175 arkkia/pkt.

Koodi Kuvaus 71467 Rullapyyheannostelija

Koodi Kuvaus 71362 M Fold -käsipyyhe 6633

Pakkaus Yksikkö 1 KPL

Scott-paperipyyherulla Yksinkertainen käsipyyherulla. Rullassa 354 m. Valkoinen. Sopii annostelijaan 6959 (71467). Koodi Kuvaus 71375 Paperipyyherulla

52

Koko Määrä Pakkaus Yksikkö 354 m/rll 6 rll / LTK 1 LTK

Määrä Pakkaus Yksikkö 175 arkkia/pkt 1 / 25 LTK

Scott Slim -käsipyyherulla Erikoispehmeä valkoinen rullapyyhe Pituus 165 m. Sopiva annostelija: 71359. Koodi Kuvaus 71361 Slim-käsipyyherulla 6657

Koko Määrä Pakkaus Yksikkö 165 m/rll 6 rll / LTK 1 LTK

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Saniteettitilat ja hygienia Käsipyyhkeet ja annostelijat

03

Käsipyyhe- ja WC-paperien laatuluokat

BASIC • Täyttää tehtävänsä

• Jokapäiväiseen käyttöön • Vastinetta rahalle

• Vaativille asiakkaille ja parhaaseen hygieniaan • Lisäarvoa asiakkaalle

Universal

• Täyttää saniteettitilojen perustarpeet • Tarjoaa vastinetta rahoille

Advanced

• Kustannukset ja suorituskyky ovat tasapainossa • Tuotteet ovat pehmeitä, miellyttäviä, luotettavia ja tehokkaita

Premium

• Tuotteet ovat erittäin pehmeitä ja imukykyisiä • Tuotteet tunnetaan tyylikkyydestään ja suorituskyvystään

• Takaa vaivattoman ylläpidon

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

53


03

Saniteettitilat ja hygienia WC-paperit ja annostelijat

Katrin-annostelijat Gigant-rullille

Katrin Gigant isot WC-paperirullat

Katrin Inclusive Gigant WC-paperiannostelijat isoille Gigant-rullille. Annostelijoiden lukitus avaimella tai ilman. L-koko (M/L-rullille) 356 x 342 x 149 mm, S-koko 245 x 239 x 151 mm.

WC-paperit jättirullassa, 1- tai 2-kerroksinen. Suuret rullat tiloihin, joissa käyttäjiä on paljon. Riittoisat rullat pidentävät vaihtovälejä ja syntyy vähemmän hylsyjätettä. Koodi 73284 49024 65076

Kuvaus Basic L 1-kerros 101677 Classic S 2-kerros 106108 Classic M2 2-kerros 106252

Koko 585 m/rll 200 m/1600 arkkia/rll 340 m/2720 arkkia/rll

Määrä 6 rll/pkt 12 rll/säkki 6 rll/säkki

Pakkaus 1 / 36 1 / 40 1 / 42

Yksikkö PKT SÄK SÄK

Koodi 79982 79983 79984 79985

Kuvaus Valkoinen L 90083 M/L-rullille Musta L 92162 M/L-rullille Valkoinen S 90069 S-rullille Musta S 92148 S-rullille

Pakkaus 1 1 1 1

Yksikkö KPL KPL KPL KPL

Katrin WC-paperit, pikkurullat Plus Toilet WC-paperi parhaaseen hygieniaan ja Classic Toilet WC-paperi jokapäiväiseen käyttöön. Koodi Kuvaus 75888 Plus Toilet 4-kerros 104711 45580 Classic Toilet 2-kerros 104753 71514 Classic Toilet 2-kerros 104834

Katrin WC-paperiteline pikkurullille

Koko Määrä Pakkaus Yksikkö 20,3 m/150 arkkia/rll 42 rll/säkki 1 / 30 SÄK 38 m/306 arkkia/rll 40 rll/säkki 1 / 36 SÄK 48 m/400 arkkia/rll

42 rll/säkki 1 / 30

SÄK

Katrin System WC-paperit

54

Kuvaus Plus 2-kerros 156050 valkoinen Plus 3-kerros 968 valkoinen Classis 2-kerros 156104 keltainen

Koko 85 m/684 arkkia/rll 60 m/500 arkkia/rll 71 m/567 arkkia/rll

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 77057 Valkoinen 92384 1 KPL 77058 Musta 104452 1 KPL

Katrin System -annostelijat

Katrin System -annostelijoihin sopivat wc-paperit. Koodi 49025 75887 49026

WC-paperiteline tavallisille WC-paperirullille. Tilaa 2 rullalle. Tarkistusikkuna. Myös 115 mm leveille rullille. Koko 300 x 145 x 145 mm.

Määrä 36 rll/ltk 36 rll/ltk 36 rll/ltk

Pakkaus 1 / 30 1 / 30 1 / 24

Yksikkö LTK LTK LTK

Vetoisuus 2 rullaa. Helppo ja nopea täyttää. Koko 313 x 154 x 174 mm. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 77065 Valkoinen 104582 1 KPL 77066 Musta 104605 1 KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Saniteettitilat ja hygienia WC-paperit ja annostelijat

03

Tork WC-paperit T4-järjestelmään WC-paperit Tork T4-annostelijoihin. Koodi Kuvaus 80315 Luonnonvalkoinen 1-kerros 120142 Universal 75448 Valkoinen 2-kerros 120261 Advanced 76200 Valkoinen 2-kerros 110284 Advanced 76043 Valkoinen 3-kerros 472241 Premium

Koko 56 m/400 arkkia/rll

Määrä Pakkaus 64 rll/säkki 1 / 27

Yksikkö SÄK

69 m/496 arkkia/rll

24 rll/säkki 1 / 40

SÄK

34,7 m/248 arkkia/rll 24 rll/säkki 1 /72

SÄK

19 m/153 arkkia/rll

SÄK

40 rll/säkki 1 / 40

Tork WC-paperiannostelijat T4 Elevation-sarjan T4 WC-paperiannostelijat kahdelle perinteiselle WCpaperirullalle. Koko 158 x 286 x 153 mm. Saniteettitiloihin, joissa vähän kävijöitä. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 78565 Valkoinen 557000 1 / 8 KPL 80370 Musta 557008 1/8 KPL

Tork Jumbo WC-paperit T1-järjestelmään Jumbo WC-paperirullat Tork T1 -annostelijoihin. Koodi Kuvaus 76270 Luonnonvalkoinen 1-kerros 120160 Universal 78568 Valkoinen 2-kerros 482592 Universal 75447 Valkoinen 2-kerros 120272 Advanced

Koko 480 m/2400 arkkia/rll

Määrä Pakkaus Yksikkö 6 rll/säkki 1 / 36 LTK

249,5 m/1388 arkkia/rll 6 rll/säkki 1 / 50

SÄK

360 m/1800 arkkia/rll

SÄK

6 rll/säkki 1 / 36

Valkoiset mid-size WC-paperit Tork T6 WC -paperiannostelijoihin. Kuvaus 1-kerros 127540 Universal 2-kerros 127530 Advanced 2-kerros 127520 Premium

Koko 135 m/rll 100 m/rll 90 m/rll

Määrä 27 rll/ltk 27 rll/ltk 27 rll/säkki

Pakkaus 1 / 30 1 / 30 1 / 30

Elevation-sarjan T1 WC-paperiannostelijat Jumbo-rullille. ABS-muovia. Koko 360 x 437 x 133 mm. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 76121 Valkoinen 554000 1 LTK 80375 Musta 554008 1 KPL

Tork WC-paperiannostelijat T6

Tork WC-paperit T6-järjestelmään Koodi 77635 77493 78270

Tork Jumbo WC-paperiannostelijat T1

Yksikkö LTK LTK SÄK

Elevation-sarjan T6 WC -paperiannostelijat Mid-size WC-papereille. ABS-muovia. Koko 344 x 184 x 140 mm. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80361 Valkoinen 557500 1 / 4 KPL 80360 Musta 557508 1/4 KPL

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

55


03

Saniteettitilat ja hygienia WC-paperit ja annostelijat

Tork Mini Jumbo WC-paperiannostelijat T2 Tork Mini Jumbo WC-paperi Valkoinen 2-kerroksinen Mini Jumbo WC-paperi Tork T2 WC-paperiannostelijoihin.

Annostelijat Tork Mini Jumbo WC-papereille. Elevation-malli on ABS-muovia ja Image Design ruostumatonta terästä/muovia.

Koodi Kuvaus Koko Määrä Pakkaus Yksikkö 76204 Valkoinen 120280 170 m/1214 arkkia/rll 12 rll/säkki 1 / 36 SÄK

Koodi 80367 80363 80371

Tork hylsytön WC-paperi ja annostelija

Lambi WC-paperit

Tork T7-järjestelmän hylsytön 2-kerroksinen WC-paperi ja metallinen annostelija.

Korkealaatuiset, pehmeät ja miellyttävät Lambi WC-paperit. Puristuskuviotekniikka lisää paperin vahvuutta.

Koodi Kuvaus Koko Määrä Pakkaus Yksikkö 79459 Wc-paperi 472199 112,5 m/900 arkkia/rll 36 rll/säkki 1 / 33 SÄK 81018 Annostelija 325 x 149 x 143 mm. 1 KPL

Koodi Kuvaus 73271 Toilet 3-kerros 74385 Delux 4-kerros

Kleenex WC-paperirulla ja teline

Kleenex WC-paperi ja annostelija

Nelinkertainen puhtaan valkoinen paperi ja valkoinen, muovinen annostelija kahdelle rullalle.

Kaksinkertainen WC-paperi, taitetut arkit, 200 arkkia pakkauksessa. Muovinen, valkoinen annostelija taitetuille WC-papereille, helppo täyttää.

Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus Yksikkö 71347 WC-paperi 4 rll/pkt 1 / 10 PKT 71354 Aquarius-annostelija 1 KPL

Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus Yksikkö 71348 WC-paperi 24 pkt/ltk 1 /32 LTK 71357 Aquarius-yksittäisarkkiannostelija 1 KPL

56

Kuvaus Elevation valkoinen Elevation musta Image Design

Koko 275 x 345 x 132 mm 275 x 345 x 132 mm 355 x 254 x 133 mm

Pakkaus 1 1 1

Yksikkö KPL KPL KPL

Koko Määrä Pakkaus Yksikkö 170 arkkia/rll 40 rll/säkki 1 / 40 SÄK 20,3 m/150 arkkia/rll 36 rll/säkki 1 / 15 SÄK

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Saniteettitilat ja hygienia Kuitu- ja teollisuuspyyhkeet

Katrin teollisuuspyyhe

Katrin teline teollisuuspyyhkeelle

Yksinkertainen teollisuuspyyhe 470 m. Rullan leveys 23,5 cm, halkaisija 26,5 cm. Koodi 71851

Kuvaus Classic 464017 keltainen 470 m / 1270 arkkia

Määrä 2 rll/säkki

Pakkaus 1 / 48

03

Rullan maximileveys 40cm. yksikkö SÄK

Koodi Kuvaus Määrä 75886 Blue Line 709141-lattiateline

Pakkaus yksikkö 1 KPL

Tork pyyhkeet

Tork puhdistusliina

Paperirulla pyyhintään ja käsien kuivaamiseen. Voidaan käyttää Torkin lattia- ja seinätelineessä. W1 järjestelmään.

Valkoinen teollisuuspuhdistusliina W4-järjestelmään. Suuri imukyky. Pehmeys ja joustavuus tekevät siitä ihanteellisen ahtaisiin tiloihin. Silikonittoman liinan ansiosta ei pinnalle kerry jäämiä. Arkin koko 220 x 107 mm.

Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus yksikkö 80318 Basic 127107 keltainen 1-kerros 33 cm 1190 m/rll 1 / 30 RLL 80319 Plus 130040 valkoinen 2-kerroksinen 36,9 cm 1500 arkkia/rll 1 / 30 RLL

Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus yksikkö 78548 Puhdistusliina 510178 150 arkkia/pkt 1 / 5 PKT

Katrin kuitukangas Valkoinen 1-osainen kuitukangaspyyhe. Herkkien pintojen nukkaamattomaan kiillotukseen ja puhdistukseen. Hyväksytty suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. 54 g / m2. Arkin koko 430 x 325 mm.

Fibra-yleisliina

Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus yksikkö 78549 Plus Poly Box 574211 75 arkkia/pkt 1 / 10 PKT

Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus yksikkö 72136 Basic 93119 140 kpl/ltk 1 LTK

Hygieeninen ja helppokäyttöinen yleisliina 40 x 50 cm.

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

57


03

Saniteettitilat ja hygienia Saippuat ja annostelijat

Care Dose -tuotteet

Erisan Soap -pesuneste

Pehmeävaahtoinen nestesaippua käsille ja vartalolle. Shampoo kaikille hiustyypeille. Hair&Body-suihkugeeli hiuksille ja vartalolle. Mieto tuoksu. pH 5,5. Valmistettu Suomessa. 400 ml = 260 annosta. Dispenser-pakkaukset sopivat Kiilto Dose -annostelijaan.

Ammattikäyttöön kehitetty hajustamaton pesuneste käsille ja koko vartalolle. Hellävarainen, sisältää glyserolia ihon kuivumisen ehkäisemiseksi.pH 5.5. Avainlippu-tuote.

Koodi 74117 74116 74115

Kuvaus Saippua Shampoo Hair&Body-suihkugeeli

Pakkaus 12 12 12

Yksikkö KPL KPL KPL

Erisan Dose -tuotteet Saippua käsille ja koko vartalolle, Hair&Body-suihkushampoo ihon ja hiusten pesuun. Tuotteet ovat hajusteettomia ja niillä on Allergia- ja Astmaliiton tunnus. pH 5,5. Valmistettu Suomessa. 400 ml = 260 annosta. Sopivat Kiilto Dose -annostelijaan. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 74118 Saippua 12 KPL 74119 Suihkushampoo 12 KPL

Kiilto Dose-annostelija Annostelija 400 ml:n Care Dose ja Erisan Dose -tuotteille. Annostelee kerta-annoksen saippuaa, shampoota tai käsihuuhdetta ja on yksinkertainen käyttää, puhdistaa ja täyttää. Kestävää muovia, valkoinen. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 74120 Annostelija 8035 1 / 12 KPL

58

Koodi 72182 63057 61633 63058

Kuvaus Pumppupullo 500 ml Pullo 1 l Täyttöpullo 1 l Kannu 5 l

Pakkaus 1/6 1/6 6 1/3

Yksikkö KPL KPL KPL KPL

Erisan-käsihuuhteet Ammattikäyttöön kehitetyt, kevyesti geelimäiset desinfektiohuuhteet 1 l täyttöpullossa. Usein toistuvaan käyttöön. Tehoavat polio- (EN1500), adeno- (EN12791) ja noroviruksille (EN14476). Tuotteilla Allergia- ja Astmaliiton tunnus sekä Avainlippu. Koodi 72106 73070 74165

Kuvaus EN 1500 EN 1500, EN 12791 EN 1500, EN 12791, EN 14476

Pakkaus 6 6 6

Yksikkö KPL KPL KPL

Erisan-annostelija Ruostumattomasta teräksestä valmistettu seinäteline 1 l:n täyttöpulloille. Soveltuu myös kosteisiin tiloihin. Pitkä metallipainike. Ruuvikiinnitys. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 72179 Teline 4080901 1 KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Saniteettitilat ja hygienia Saippuat ja annostelijat

03

Staples käsisaippuat Hellävarainen nestemäinen käsisaippua, 4 miellyttävää tuoksua. Sisältää glyseriiniä. Dermatologisesti testattu. pH 5,0. 500 ml pumppupullo tai 5 l täyttökannu. Koodi 77500 77501 77502 77503 80802 80803 80804 80805

Kuvaus Vanilja ja hunaja Yrtti ja laventeli Vihreä tee ja sitruuna Orkidea Vanilja ja hunaja Yrtti ja laventeli Vihreä tee ja sitruuna Orkidea

Koko 500 ml 500 ml 500 ml 500 ml 5l 5l 5l 5l

Pakkaus 1/6 1/6 1/6 1/6 1 1 1 1

Yksikkö PLO PLO PLO PLO KPL KPL KPL KPL

Katrin nestesaippua

Brighton Professional -käsisaippuat Dermatologisesti testatut nestemäiset käsisaippuat eivät sisällä parabeeneja. Neutral sopii herkälle iholle, ei sisällä väriaineita tai hajusteita. Korkealaatuinen Premium on miedosti hajustettu. Professional on edullinen perussaippua. Neutral ja Premium -saippuoilla on Joutsenmerkki. 500 ml pumppupullo tai 5 l kannu. Koodi 77499 77497 77498 77495 77496

Kuvaus Neutral 500 ml pH 5,0 Premium 500 ml pH 5,0 Premium 5 l pH 5,0 Professional 500 ml pH 6,5 Professional 5 l pH 6,5

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1/2 1 / 10 1/2

Yksikkö PLO PLO PLO PLO PLO

Katrin suihkusaippua

Mieto ja miellyttävän tuoksuinen nestesaippua. Hygieeninen ja helppokäyttöinen. Pullossa annostelupumppu. Sopivat Katrin annostelijoihin.

Hellävarainen ja pehmeävaahtoinen suihkusaippua hiuksille ja vartalolle. Hygieeninen ja helppokäyttöinen. Pullossa annostelupumppu. Sopivat Katrin annostelijoihin.

Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus Yksikkö 72610 Pullo 500 ml 88141 12 pll/ltk 1 LTK 72612 Pullo 1000 ml 88059 6 pll/ltk 1 LTK

Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus Yksikkö 72611 Pullo 500 ml 88172 12 pll/ltk 1 LTK 72613 Pullo 1000 ml 88080 12 pll/ltk 1 LTK

Katrin Inclusive-annostelijat Katrin vaahtosaippua Riittoisa ja kosteuttava vaahtosaippua. Miellyttävä tuoksu. Sopii Katrin annostelijoihin. Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus Yksikkö 72638 Pullo 500 ml 954281 12 pll/ltk 1 LTK 72622 Pullo 1000 ml 954274 6 pll/ltk 1 LTK

Annostelijat Katrin neste- ja vaahtosaippualle, suihkugeelille, käsien desinfiointigeelille ja WC-istuimen desinfiointinesteelle. 500 ml tai 1000 ml pulloille. Koodi 77061 77062 77059 77060

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

Kuvaus Valkoinen 500 ml 90205 Musta 500 ml 92186 Valkoinen 1000 ml 90229 Musta 1000 ml 92209

Pakkaus 1 1 1 1

Yksikkö KPL KPL KPL KPL

59


03

Saniteettitilat ja hygienia Saippuat ja annostelijat

Sure-käsienpesunesteet Soft Care Line -pesuneste ja -annostelija Dermatologisesti testettu herkän ihon pesuneste käsien, hiusten ja vartalon pesuun. Annostelija toimii painamalla.

Tuotteet on valmistettu 100 % uusiutuvista, kasvipohjaisista raaka-aineista ja ne täyttävät EU-kukka-ympäristömerkin kriteerit. Biohajoava. 500 ml pumppupullo.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 63120 Pesuneste 800 ml 1 / 6 KPL 63966 Annostelija 1 / 10 KPL

Koodi 79677 79690 79683 79682

Soft Care Tex -kosteapyyhe

Lux-saippua ja 2-in-1 shampoo

Puhdistaa kädet tehokkaasti ja hygieenisesti, jos vettä ja saippuaa ei ole saatavilla. Kasetista kätevästi yksi pyyhe kerrallaan. Pyyhkeen koko 22 x 24 cm. Voidaan käyttää myös kylmissä olosuhteissa (-15 °C asti).

Yksittäispakattu pienoissaippua 15 g sekä miedontuoksuinen hius- ja vartaloshampoo pienpullossa 19 ml. Erityisesti hotelleille.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 65212 Kasetti 560 pyyhettä 1 / 2 KPL

Soft Care -käsihuuhde ja -pesuneste Etanolipohjainen käsihuuhde desinfioi tehokkaasti, ei kuivata ihoa eikä sisällä väriä tai hajusteita. Pesuneste sopii hyvin herkkäihoisille myös usein toistuvaan pesuun ja sillä on Joutsenmerkki. Annostelijaan sopivat 1 l dispensopullot. Tuotteilla on Allergia- ja Astmaliiton tunnus. Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus Yksikkö 73771 Käsihuuhde H5 6 pll/ltk 1 LTK 72826 Pesuneste H2 6 pll/ltk 1 LTK

60

Kuvaus Käsienpesuneste Käsienpesuneste, hajustamaton Desinfioiva käsienpesuneste Desinfioiva käsienpesuneste, hajusteeton

Pakkaus 1/6 1/6 1/6 1/6

Yksikkö PLO PLO PLO PLO

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79958 Saippua 600 kpl/pkt 1 PKT 79967 Hius- ja vartaloshampoo 400 kpl/ltk 1 LTK

Diversey AutoDose-annostelija Automaattinen annostelija käsihuuhteen ja pesunesteen annosteluun, 1 l dispensopulloille. Annostelee koskematta aina oikean määrän. Tippa-alusta. Toimii 4 x AA-paristoilla. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 73770 Koko 510 x 125 x 128 mm 1 KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Saniteettitilat ja hygienia Saippuat ja annostelijat

03

Sterisol neste- ja suihkusaippuat Miedot ja hellävaraiset, ammattikäyttöön tarkoitetut Sterisol saippuat sekä shampoot 0,7 l Sterisol System -annostelijoihin.

Farena-saippuat Miedot neste- ja suihkusaippuat kierrekorkilla. Käyvät täyttönä pumppupulloihin. Suihkusaippua sopii myös hiustenpesuun. 0,75 l pullo. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80744 Suihkusaippua 4806 1 / 12 PLO 80750 Nestesaippua 4822 1 / 12 PLO

Sterisol pesut ja käsien desinfiointiaine Voidepesu puhdistaa ja kosteuttaa, herkälle ja kuivalle iholle. Tehopesu vaikean lian poistamiseen käsistä. Käsien desifiointiaine sisältää glyserolia, joka estää ihon kuivumisen. Koodi 80753 80756 80754

Kuvaus Voidepesu 4842 Tehopesu 4481 Käsien desinfiointiaine 4106

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PLO PLO PLO

Sterisol-annostelijat 2,5 l Annostelijat 2,5 litran Sterisol System -tuotteille. Soveltuu erityisen hyvin uimahalleihin, teollisuuden pesutiloihin, hoivakotien ja sairaaloiden suihkutiloihin. Koodi Kuvaus 80890 Valkoinen 80887 Musta

Pakkaus Yksikkö 1/4 KPL 1/4 KPL

Koodi 80752 80751 80755 80747

Kuvaus Nestesaippua 4811 Nestesaippua 4810 hajustamaton Suihkusaippua ja shampoo 4801 Nestesaippua ja shampoo 4815

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PLO PLO PLO PLO

Sterisol Hand -pesuaineet Hellävaraiset pesuaineet erittäin vaikean lian poistoon. Sisältävät likaa irrottavaa ja ihoa kosteuttavaa kasvisöljyä. Eivät sisällä liuotteita. Super Plus sisältää hiovaa piioksidia. 2,5 l. Sopivat Sterisol System -annostelijoihin. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80759 Hand Plus 3484 1/2 PLO 80760 Hand Super Plus 3482 1 / 2 PLO

LV pesu- ja desinfiointiaineet Erityisesti herkkäihoisille ja allergikoille sopivat tuotteet eivät sisällä hajusteita tai lisäaineita. Tuotteilla on Allergia- ja Astmaliiton tunnus ja Avainlippu. Koodi 73062 73023 64587 61405

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

Kuvaus Shampoo 250 ml Suihkusaippua 250 ml Pesuneste 500 ml Desinfioiva käsihuuhde 500 ml

Pakkaus 1/6 1/6 1/6 1 / 10

Yksikkö PLO PLO PLO PLO

61


03

Saniteettitilat ja hygienia Saippuat ja annostelijat

Tork S1-saippuat ja -käsihuuhde Extra Mild -nestesaippua usein toistuvaan pesuun, ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Suihkusaippua kehon ja hiusten pesuun. Teollisuussaippua erittäin likaisille käsille. Käsihuuhde puhdistaa ja desinfioi kädet ilman vettä. Saippuoilla EU-kukka. Pullo 1000 ml. Sopivat S1-annostelijaan. Koodi 75452 75654 76205 76044

Kuvaus Nestesaippua 420701 Suihkusaippua 420601 Teollisuussaippua 420401 Käsihuuhde 420101

Määrä 6 pll/ltk 6 pll/ltk 6 pll/ltk 6 pll/ltk

Pakkaus 1 1 1 1

Yksikkö LKT LTK LTK LTK

Tork Elevation-annostelija S1 Elevation-sarjan annostelija S1 neste- ja spraysaippualle. ABS-muovia. Koko 291 x 112 x 114 mm. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80368 Valkoinen 560000 1 KPL 80362 Musta 560008 1 KPL

Tork Mini-annostelija S2

Tork Mild Mini -nestesaippua Mieto, dermatologisesti testattu yleissaippua käsien pesuun. Pullo 475 ml. Sopii S2-annostelijaan.

Elevation-sarjan annostelija S2-nestesaippualle. ABS-muovia. Koko 206 x 112 x 114 mm.

Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus Yksikkö 75524 Mild Mini -nestesaippua 420502 8 pll/ltk 1 LTK

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 78215 Valkoinen 561000 1 KPL 80373 Musta 561008 1 KPL

Tork S4 -vaahtosaippuat ja -desifiointivaahto

Tork S4 -annostelijat

Hellävaraiset vaahtosaippuat Mild ja Extra Mild sekä käsien desinfiointivaahto, kun vettä ei ole saatavilla. Vaahtosaippuoilla EU-kukka. Pullo 1000 ml. Sopivat S4-annostelijoihin.

Annostelijat S4-vaahtosaippualle ja -käsidesifiointivaahdolle. Elevation ABS-muovia, koko 285 x 113 x 105 mm. Image Design ruostumatonta terästä/ muovia, koko 289 x 106 x 107 mm.

Koodi 75453 78272 79723

Koodi 80358 80365 80369

62

Kuvaus Mild-vaahtosaippua 520501 Extra Mild -vaahtosaippua 520701 Käsidesifiointivaahto 520101

Määrä 6 pll/pkt 6 pll/ltk 6 pll/ltk

Pakkaus 1 1 1

Yksikkö PKT LTK LTK

Kuvaus Elevation valkoinen Elevation musta Image Design

Pakkaus 1 1 1

Yksikkö KPL KPL KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Saniteettitilat ja hygienia Käsi- ja vartalovoiteet

Erioil-kosteusemulsio Nopeasti imeytyvä, tahraamaton kosteusemulsio käsien ja koko vartalon hoitoon. Ehkäisee ihon kuivumista, pehmentää ja suojaa ihoa. Hajustamaton. Avainlippu-tuote. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 43875 Pullo 500 ml 1 / 9 PLO

LV kosteusvoide Kosteusvoide käsien sekä koko vartalon hoitoon kaikille ihotyypeille. Tuote levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita ja se sopii herkkäihoisille, allergisille ja atoopikoille. Tuotteella on Allergiaja Astmaliiton tunnus. Avainlippu-tuote. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 61409 Pumppupullo 300 ml 1 / 6 KPL

03

Kiilto Care Lotion -käsivoide Päivittäiseen käyttöön soveltuva kevyt, hyvin imeytyvä emulsiovoide käsien ja koko vartalon hoitoon. Suojaa ja kosteuttaa ihoa. Miedosti hajustettu. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 63059 Pumppupullo 300 ml 1 / 10 KPL

Sterisol-ihovoiteet Rasvoittava ihovoide, estää ihosta kosteuden menetyksen. Sopii myös suojaksi ennen työtä, jolloin iho puhdistuu helpommin. Ei tahraa. Hajustettu tai hajustamaton. Sopivat Sterisol System -annostelijoihin. Koodi 80749 80746 80745

Kuvaus Hajustettu 0,7 l Hajustettu 2,5 l Hajustamaton 0,7 l

Pakkaus 1 / 12 1/2 1 / 12

Yksikkö PLO PLO PLO

Sterisol-kosteusvoiteet Tehokkaasti kosteuttava voide. Sopii erinomaisesti ihoa kuivattaviin ja kosteisiin töissä. Hajustettu tai hajustamaton. Sopii Sterisol System 0,7 -annostelijoihin. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80758 Hajustettu 0,7 l 1 / 12 PLO 80748 Hajustamaton 0,7 l 1 / 12 PLO

Provisor-käsivoide Miedosti hajustettu, hoitava ja kosteuttava käsivoide. Avainlippu-tuote. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 63404 Tuubi 250 ml 1 / 10 KPL

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

63


03

Saniteettitilat ja hygienia Henkilökohtainen hygienia

ORALB -hammasharjat ja vaihtoharjat Sähköhammasharja Cross Action harjaspäällä jossa eri kulmiin suuntautuvat harjakset. Vaihtoharjat sopivat kaikkiin ORALB -sähköhammasharjoihin. Koodi 79163 79166 79199

Kuvaus Määrä Sähköhammasharja PRO 600 Cross Act Sähköhammasharja Vitality Cross Act Vaihtoharjat Precision Clean 3 kpl / pkt

Pakkaus 6 6 6

Yksikkö KPL KPL PKT

ORALB -hammastahnat ProExpert Strong Teeth hampaiden ja kiilteen vahvistamiseen. ProExpert Healthy fresh pitää myös hengityksen raikkaana pitkään. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79188 Proexpert Strong Teeth 75ML 12 KPL 79159 Proexpert Healthy Fresh 75ML 12 KPL

Gillette Fusion Proshield -partahöylä ja vaihtoterät ORALB -hammaslanka Mintunmakuinen hammaslanka. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79215 Satin Floss 25M 12 KPL

Parranajokoneessa FlexBall-varsi, joka mukautuu erinomaisesti kasvojenmuotojen mukaan varmistaen tarkan ajotuloksen. Terissä voitelunauhat ennen ja jälkeen -teriä. Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus Yksikkö 79067 Partahöylä 6 KPL 79063 Vaihtoterät 4 kpl /pkt 10 PKT

Venus Embrace sensitive -höylä ja vaihtoterät Gillette Fusion -parranajogeeli Herkälle iholle kehitetty koostumus. Kätevä matkakoko. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79092 Parranajogeeli 200ml 6 PLO

64

Naisille tarkoitettu höylä. Liukuu tasaisesti iholla hiukan aloeta sisältävän suojaavan kosteusnauhan ansiosta ja ärsyttää ihoa vähemmän. Koodi Kuvaus Määrä Pakkaus Yksikkö 79040 Höylä 5 KPL 79031 Vaihtoterät 4 kpl / pkt 10 PKT

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


04

Ensiapu ja turvallisuus Ennakoi tyÜpaikan turvallisuusriskit, jotta onnettomuustilastot pysyvät alhaisina ja tyÜhyvinvointi korkeana.

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi


04

Ensiapu ja turvallisuus Ensiapu

Estecs auton ensiapupakkaus Auton ensiapupakkaus on jokaisen autoilijan vakiovaruste. Pakkaus sisältää mm. elvytyssuojan, lämpöpeitteen, vaatesakset, suojakäsineet sekä ensiapuohjeet. Pakkauksen koko 23 x 14 x 6 cm. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79826 Auton ensiapupakkaus 1 KPL

Dispotech -kylmäspray Kylmäspray 200 ml. Tulenarkaa. Nyrjähdysten, venähdysten ja turvotuksen ensiapuun. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79917 Kylmäspray 1 / 24 PLO

Housegard -ensiapulaukku Large Sisältö: Kolme kokoa laastareita, sakset, geeli palovammoille 25 g, EAtarra, kolmioliina, elvytysmaski, pinsetit, hakaneuloja, kertakäyttöhanskat, pelastuspeite, kylmäpussi, heijastinnauha, hedelmäsokeri, silmähuuhde 10 ml, sinkkiteippi 4,5 m. Sisältää ensiapukirjasen. Mitat 230 x 310 x 110 mm. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 62576 Ensiapulaukku Large 1 / 6 KPL

66

Burngel -palovammaspray 50 ml spray. Palovammojen ensiapuun. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80623 Palovammaspray 1 / 6 PLO

Turvakerroin turvasumutin Menthol Turvasumutin aerosoli. Netto sisältö 40 ml. Tehoaineet sokaisevat ja värjäävät hyökkääjän. Ja voimakas ääni herättää ympäristön huomion. Ei vaadi erillistä osto- / hallussapitolupaa. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 78643 Turvasumutin Menthol 10 KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Visuelle Kommunikation & Büroeinrichtung Sub Category

04

MISSING ADVERT

ENSIAPU MAINOS

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

67


04

Ensiapu ja turvallisuus Ensiapu

Cederroth ensiapulaukku L

Cederroth ensiapulaukku M

Tuotteet ovat selkeästi esillä ja oikeiden tuotteiden löytäminen on helppoa, kun jokainen sekunti merkitsee. Tuote-edut: Hyvin varustettu, helppo kantaa mukana, helppo käyttää, kulutusta kestävä.

Tuotteet ovat selkeästi esillä ja oikeiden tuotteiden löytäminen on helppoa, kun jokainen sekunti merkitsee. Tuote-edut: Helppo kantaa mukana, helppo käyttää, kulutusta kestävä.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 77248 Ensiaplulaukku L 1 / 5 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 77249 Ensiaplulaukku M 1 / 6 KPL

Cederroth ensiapulaukku XL

Cederroth ensiapulaukku S

Tuotteet ovat selkeästi esillä ja oikeiden tuotteiden löytäminen on helppoa, kun jokainen sekunti merkitsee. Tuote-edut: Laastariautomaatti pakin ulkokannessa, hyvin varustettu, lujatekoinen ja kestävä, helppo avata.

Tuotteet ovat selkeästi esillä ja oikeiden tuotteiden löytäminen on helppoa, kun jokainen sekunti merkitsee. Tuote-edut: Helppo kantaa mukana, helppo käyttää, kulutusta kestävä, voidaan kiinnittää vyöhön.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 77247 Ensiaplulaukku XL 1 / 2 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 77250 Ensiaplulaukku S 1 / 12 KPL

68

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Ensiapu

04

Cederroth 490920 -ensiapuasema Cederroth ensiapuasemalla voidaan hoitaa erityyppisiä vammoja ja tarvittaessa mukauttaa aseman sisältöä erilaisiin hoitotarpeisiin. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 71515 490920 -ensiapuasema 1 KPL

Cederroth Pro 490960 -ensiapuasema

Cederroth 1510 -ensiapukaappi

Ensiapuasema työpaikoille, joissa on riski saada palovammoja, kuten keittiöissä, sähkö - ja tulitöissä.

Lukittava, kahdella hyllyllä varustettu valkoinen metallikaappi. Kaapin sisältö tilataan erikseen. Kaapin mitat: 33 x 55 x 13 cm.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79633 Pro 490960 -ensiapuasema 1 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64006 1510 -ensiapukaappi 1 / 50 KPL

Cederroth ensiapuaseman täydennyspakkaus

Cederroth ensiapukaapin sisältö

2 x iso ensiapuside, 3 x pieni ensiapuside, 1 x tartuntasuojapakkaus, 1 x Salvequick haavapyyhe (20 kpl), 1 refill kangaslaastari (40 kpl), 1 refill muovilaastari (45 kpl), 1 x automaatin avain, 1 x hätäensiapuohjetarra.

2 kpl iso ensiapuside, 3 kpl pieni ensiapuside, 1 kpl tartuntasuojapakkaus (1 x elvytyssuoja, 4 x suojakäsineet, 2 x käsien puhdistuspyyhe), 2 kpl kylmähaudepussi, 2 kpl elastinen tukiside, 1 kpl hätäensiapuohje.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64064 Ensiapuaseman täydennyspakkaus 1 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 60272 Ensiapukaapin sisältö 2030 1 KPL

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

69


04

Ensiapu ja turvallisuus Ensiapu

Cederroth 721500 -silmänhuuhteluasema Huuhtelupullot ovat suojassa pölyltä ja roiskeilta läpinäkyvän kannen alla. Sisältö: Kaksi silmänhuuhtelupulloa 500ml, Salvequick laastariautomaatti (40 kpl kangaslaastarija 45 kpl muovilaastarija), huuhtelupullon käyttöohje ja automaatin avain. Mitat: L 56 x K 29 x S 12 cm.

Cederroth huuhteluspray 150 ml 726000

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 71516 Silmänhuuhteluasema 1 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 68207 Huuhteluspray 1 / 12 PLO

Cederroth silmänhuuhtelu taskukoko Henkilökohtainen silmänhuuhtelupullo taskukoossa 235 ml. Koko: 6,6 x16 x 4,5 cm. Helppokäyttöinen, varustettu ergonomisella huuhtelukupilla. Koodi Kuvaus 63344 Silmänhuuhtelu taskukoko

Pakkaus Yksikkö 1/6 PLO

Pölyn ja lian huuhteluun silmistä ja haavoista. Tasainen suihku ei ärsytä silmää. Tehokas myös pintahaavojen puhdistuksessa. Voidaan käyttää useaan kertaan. Säilyy steriilinä viimeiseen pisaraan.

Cederroth simänhuuhtelupullo 2 x 500 ml steriili, puskuroitu ja fysiolooginen keittosuolaliuos. Koodi Kuvaus 64059 Silmänhuuhtelu 2 x 500ml

Pakkaus Yksikkö 1/6 PKT

Cederroth seinäteline silmänhuuhtelupulloille

Cederroth silmänhuuhtelupullon seinäteline

Seinäteline kahdelle 500 ml:n silmänhuuhtelupullolle. Pullo on lukittuna telineeseen ja avautuu automaattisesti, kun se kierretään irti. (ei sisällä pulloja).

Seinäteline 500 ml:n silmänhuuhtelupullolle. Telineen mukana jälkivalaiseva käyttöopaste. (ei sisällä pulloa).

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64003 Seinäteline 2:lle pullolle 1 / 5 KPL

Koodi Kuvaus 50994 Seinäteline 1:lle pullolle

70

Pakkaus Yksikkö 1 / 10 KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Ensiapu

04

Salvequick laastariautomaatti 490700

Salvequick kangaslaastari 6444

40 x kangaslaastari (72 x 19 mm), 45 x muovilaastari (72 x 19 mm). Lukittava kotelo läpinäkyvällä kannella. Avain. Mitat: L 23 x K 12 x S 5,5 cm. Laastarin voi vetää yhdellä kädellä laastariautomaatista..

Kangaslaastari, pakkaus sisältää 6 yksikköä: 24 kpl 72 x 19 mm ja 16 kpl 72 x 25 mm. Sopii ensiapupisteen täytöksi. Hengittävä ja ihoystävällinen. Allergiatestattu.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64056 Laastariautomaatti 1 / 5 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 49632 Kangaslaastari 1 / 10 PKT

Salvequick muovilaastari 6036

Salvequick sininen muovilaastari 6735CAP

Muovilaastari, pakkaus sisältää 6 yksikköä: 27 kpl 72 x 19 mm ja 18 kpl 72 x 25 mm. Sopii ensiapupisteen täytöksi. Hengittävä, vettähylkivä, joustava ja ihoystävällinen materiaali. Allergiatestattu.

Muovilaastari, sininen. Tarkoitettu erityisesti elintarvikealan käyttöön, sininen väri erottuu helposti esim. raaka-ainemassan seasta. Allergiatestattu. Jokainen laastari on yksittäispakattu steriilisti. Sisältää 6 yksikköä: 21 kpl 72 x 19 mm ja 14 kpl 72 x 25 mm.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 49631 Muovilaastari 1 / 10 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 63297 Sininen muovilaastari 1 / 10 PKT

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

71


04

Ensiapu ja turvallisuus Ensiapu

Cederroth täydennyspakkaus haavanhoitopisteelle

Soft-laastari 676100

264000. Cederroth haavanhoitopisteen täydellinen sisältö.

Cederroth Soft-laastari. Elastinen, liimaton. Itsekiinnittyvä, 6 cm x 2 m. 2 rll myyntierässä.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64002 Haavanhoitopisteen sisältö 1 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79688 Soft-Laastari 1 / 20 PKT

Salvequick sormenpäälaastari 6754CAP Pakkaus sisältää 6 yksikköä: 15 kpl 87 x 58 mm (23 mm).

Salvequick sininen muovilaastari on tarkoitettu erityisesti elintarvikealan käyttöön. Täyttökasetti sisältää 30 steriiliä laastaria, (15 kpl 63 x 39 (22) mm ja 15 kpl 72 x 19 mm) 6 kasettia / pakkaus.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 51828 Sormenpäälaastari 1 / 10 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79686 Elintarvikelaastari 1 / 10 PKT

Salvequick herkän ihon laastari 6943

Salvequick iso kangaslaastari 6470

27 kpl laastareita 72 x 19 mm, 16 kpl 72 x 25 mm. 6 kasettia / pakkaus.

Pakkaus sisältää 6 yksikköä: 14 kpl 80 x 30 mm ja 7 kpl 80 x 60 mm.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 59327 Herkän ihon laastari 1 / 10 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 51827 Iso kangaslaastari 1 / 10 PKT

Salvequick sormenpäälaastari 6454

72

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Ensiapu

Brinex -kangaslaastari

Pharmadoct -perhoslaastari

Brinex-kangaslaastari 6 x 40 kpl, yhteensä 240 laastaria. Sopii laastariautomaattiin.

Perhoslaastari pienien haavojen sulkemiseen. 10 kpl yksittäispakattuja laastareita.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79825 Kangaslaastari 1 / 10 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80535 Perhoslaastari 1 / 10 PKT

Salvequick haavapyyhe 323700

04

Salvequick Textile Elastic -laastari 546264

Haavapyyhe sisältää steriiliä keittosuolaliuosta. 20 kpl paketissa.

Joustava, allergiatestattu laastari. Erityisen tehokas liimapinta. Rullasta leikattava tuote. Rullan pituus 5 m ja leveys 6 cm.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64057 Haavapyyhe 1 / 20 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 73286 Textile Elastic -laastari 1 / 4 RAS

Savett haavapyyhe 3227

Cederroth Burn Gel -palovammalaastari 901903

40 yksittäispakattua haavanpuhdistuspyyhettä. Pyyheen koko 11 x 12 cm. Puhdistusaineena steriili, fysiologinen keittosuolaliuos.

Suojaa ja lievittää kipua. Ei tartu haavaan. Laastarin koko: 74 x 45 mm. 10 laastaria rasiassa.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 50426 Haavapyyhe 1 / 10 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 73285 Palovammalaastari 1 / 10 RAS

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

73


04

Ensiapu ja turvallisuus Ensiapu

Cederroth hätäensiaputarra 1906 Itseliimautuva hätäensiapuohje Cederroth haavanhoitopisteeseen. Ensiapuohjeet selkein kuvin ja symbolein. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64018 Hätäensiaputarra 1 / 10 KPL

Cederroth kolmioliinapakkaus 1889

Cederroth pieni ensiapuside 1911 Steriili side mm. sormien ja varpaiden sitomiseen. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 50428 Pieni ensiapuside 1 / 30 PKT

Cederroth tartuntasuojapakkaus 2596

2 kpl kolmioliinoja ja 6 kpl hakaneuloja.

Pakkaus sisältää 1 kpl elvytyssuoja, 4 kpl suojakäsineitä, 2 kpl käsienpuhdistuspyyhettä.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 60273 Kolmioliinapakkaus 1 / 24 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 53953 Tartuntasuojapakkaus 1 / 24 PKT

Cederroth palovammaspray 901901

Cederroth elvytyssuoja 1921

Geeli viilentää nopeasti ja lievittää kipua tehokkaasti palovamman sattuessa. Lieventää myös turvotusta ja estää palovamman etenemistä syvemmälle ihokudoksiin. Vesiliukoinen ja myrkytön. 50 ml.

Cederroth elvytyssuoja on apuväline tekohengityksen antamiseen ja suojaa samalla elvyttäjää suoralta kosketukselta elvytystilanteessa. Muovinen suojaliina ja yhdensuuntainen venttiili.

Koodi Kuvaus 64038 Palovammaspray

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79684 Elvytyssuoja 1 / 40 KPL

74

Pakkaus Yksikkö 1/6 KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Ensiapu

04

Omron kuumemittari MC-246-E

Metsämiehen ensiapulaukku

Digitaalinen kuumemittari.

Metsämiehen ensiapulaukku. Pakattu punaiseen kangaslaukkuun, vyölenkki.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 71308 Kuumemittari 1 / 10 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 72601 Ensiapulaukku 1 KPL

Cederroth paarit-opastekilpi

Cederroth silmänhuuntelu-opastekilpi

Kovamuovista valmistettu jälkivalaiseva kilpi. Latautuu päivänvalossa tai keinovalossa ja hehkuu pimeässä. Kaksipuolinen. Voidaan käyttää tavallisena seinäkylttinä tai ulokekilpenä kiinnityspidikkeen avulla.

Kovamuovista valmistettu jälkivalaiseva kilpi. Latautuu päivänvalossa tai keinovalossa ja hehkuu pimeässä. Täyttää DIN 67510 -vaatimukset. Kaksipuolinen, voidaan käyttää tavallisena seinäkylttinä tai ulokekilpenä kiinnityspidikkeen (64021) avulla. Mitat: 20 x 20 cm.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 66786 Paarit opastekilpi 1 / 5 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64020 Silmänhuuntelu opastekilpi 1 / 10 KPL

Cederroth risti-opastekilpi

Opastekilpi nuoli, kaksipuolinen. Jälkivalaiseva.

Kovamuovista valmistettu jälkivalaiseva kilpi. Latautuu päivänvalossa tai keinovalossa ja hehkuu pimeässä. Täyttää DIN 67510 -vaatimukset. Kaksipuolinen, voidaan käyttää tavallisena seinäkylttinä tai ulokekilpenä kiinnityspidikkeen (64021) avulla. Mitat: 20 x 20 cm.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64019 Nuoli opastekilpi 1 / 10 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64037 Risti opastekilpi 1 / 10 KPL

Cederroth nuoli-opastekilpi

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

75


04

Ensiapu ja turvallisuus Hengityssuojaimet

3M 8822 -hiukkassuojain Perussuojain mm. puu-, metalli-, rakennus- ja kalkkipölylle. Uloshengitysventtiili parantaa käyttömukavuutta. Suojausluokka FFP2. 10 kpl / pkt. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 61413 8822 -hiukkassuojain 1 / 6 PKT

3M 9332 -hiukkassuojain

SIR kertakäyttöinen hengityssuoja

Suojaa terveyttä myrkyllisiä hiukkasia, bakteereita, viruksia, homepölyä sekä puiden ja metallin työstöstä irtoavaa pölyä vastaan. Uloshengitysventtiili parantaa mukavuutta. Suojausluokka FFP3. 10 kpl / pkt.

Kertakäyttöinen hengityssuoja. Soveltuu karkeiden, ei haitallisten, partikkelien suodattamiseen. Soveltuu mm. elintarviketeollisuuteen, laboratorioihin ja siivoukseen. 50 kpl / pkt.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 61414 9332 -hiukkassuojain 1 / 4 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79848 Hengityssuoja kertakäyttöinen 1 / 50 KPL

SIR kertakäyttöinen kasvosuojus Kertakäyttöinen kasvosuojus. 100 % polypropyleeniä, 40g/m². 100 kpl/paketti. Valkoinen. Soveltuu elintarvike- ja lääketeollisuuteen, laboratorioihin, ja siivoukseen.

SIR kirurginmaski 45121c

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79844 Kasvosuojus kertakäyttöinen 1 / 10 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80506 Kirurginmaski 45121c 1 / 20 PKT

76

Kirurginmaski, vihreä. Ei steriili. 50 kpl / pkt.

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Kertakäyttösuojaimet

04

SIR kertakäyttöesiliina Soveltuu elintarviketeollisuuteen, (hedelmä, liha, kasvikset), laboratorioihin, siivoukseen jne. Valkoinen.

SIR esiliina Soveltuu mm. elintarviketeollisuuteen (hedelmä, liha, kasvikset), laboratorioihin ja siivoukseen. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79832 Esiliina 37104, 75 x 105 cm 1 / 50 KPL

Koodi 79830 79832 79828

Kuvaus Esiliina 30124A, 81 x 135 cm Esiliina 37104, 75 x 105 cm Esiliina 30127, 110 x 86 cm

Pakkaus 1 / 20 1 / 50 1 / 20

Yksikkö PKT KPL PKT

SIR hihasuoja 40 cm Hihasuoja, pituus 40 cm, sininen ja valkoinen. Vahvuus 0,2 mm. 100 kpl/pkt. Polyetyleeniä. Vedenpitävä. Kuminauha molemmissa päissä. Soveltuu elintarvike- ja lääketeollisuuteen, laboratorioihin ja siivoukseen. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79835 Hihasuoja sininen 30218 1 / 10 PKT 80504 Hihasuoja valkea 30128a 1 / 10 PKT

SIR kertakäyttöhaalari sininen 30101B Kertakäyttöhaalari, 100 % polypropyleeniä, 40 g / m². Vetoketju, huppu. Hihan- ja lahkeensuissa kuminauha. Hengittävä ja vedenpitävä. Soveltuu mm. elintarvike- ja lääketeollisuuten, laboratorioihin, sairaaloihin, petrokemian teollisuuteen ja siivoukseen. Koodi 79838 79837 79841 79842

Kuvaus Kertakäyttöhaalari L Kertakäyttöhaalari M Kertakäyttöhaalari XL Kertakäyttöhaalari XXL

Pakkaus 1 / 50 1 / 50 1 / 50 1 / 50

Yksikkö KPL KPL KPL KPL

SIR kengänsuojat 30130A Kertakäyttöiset kengänsuojat. Sininen, koko 15 x 41 cm, materiaali PE, vahvuus 0,02 mm. 10 kpl / pkt. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79857 Kengänsuojat 1 / 10 PKT

SIR kertakäyttöhaalari valkoinen 30101 Kertakäyttöhaalari, 100 % polypropyleeniä, 40 g / m². Vetoketju, huppu. Hihan- ja lahkeensuissa kuminauha. Hengittävä ja vedenpitävä. Soveltuu mm. elintarvike- ja lääketeollisuuten, laboratorioihin, sairaaloihin, petrokemian teollisuuteen ja siivoukseen. Koodi 79840 79843 79845

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

Kuvaus Kertakäyttöhaalari L Kertakäyttöhaalari XL Kertakäyttöhaalari XXL

Pakkaus 1 / 50 1 / 50 1 / 50

Yksikkö KPL KPL KPL

77


04

Ensiapu ja turvallisuus Kertakäyttösuojaimet

SIR kertakäyttöhattu 30136 Pyöreä sininen ja valkoinen kertakäyttöhattu. Joustava, polypropyleenia, 40 g/m². Hengittävä. 100 kpl / pkt. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80507 Kertakäyttöhattu 30136 valkoinen 1 / 10 PKT 80618 Kertakäyttöhattu 30136b sininen 1 / 10 PKT

SIR kertakäyttöhattu 30139 valkoinen Joustava valkoinen kertakäyttöhattu. Polypropyleenia. Viuhkamainen. Yhden koon malli. 100 kpl / pkt. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80503 Kertakäyttöhattu 30139 valkoinen 1 / 10 PKT

SIR kertakäyttöhattu lipalla 30135b

SIR kertakäyttöhuppu maskilla

Sininen kertäkäyttöhattu lipalla. Naisten malli, soveltuu pitkille hiuksille. Polypropyleenia. 100 kpl / pkt.

Kertakäyttöinen päänsuojus ja kasvosuoja. Sininen. Soveltuu mm. elintarvikeja lääketeollisuuteen, laboratorioihin, sairaaloihin ja siivoukseen. 100 kpl / pkt.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 80622 Kertakäyttöhattu lipalla 30135b 1 / 5 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79846 Kertakäyttöhattu lipalla 30135b 1 / 5 PKT

SIR kertakäyttöhattu 30142 Hengittävä valkoinen kertakäyttöhattu. Materiaali 100 % propyleniä. Soveltuu mm. elintarvike- ja lääketeollisuuteen, laboratorioihin ja siivoukseen. 1000 kpl / pkt. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79849 Kertakäyttöhattu 30142 1 PKT

78

SIR hiusverkko valkoinen 30140 Hengittävä valkoinen hiusverkko. 1000 kpl / pkt. Soveltuu mm. elintarvike- ja lääketeollisuuteen, laboratorioihin ja siivoukseen. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79836 Hiusverkko 30140 1 PKT

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Kuulon- ja silmiensuojaus

04

3M korvatulpat Viiden parin pakkaus. Materiaali polyuretaania. SNR 37dB. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 61418 1100C-korvatulpat 1 / 6 PKT

3M Sankasuojain 1310

3M korvatulpat EAR Classic -korvatulpat. Pehmeää polymeerivaahtomuovia. Väri keltainen. SNR: 28dB. 250 paria.

Tilapäiseen melulta suojautumiseen. Voidaan käyttää leuan alta/niskan takaa. Kiertyvä joustoliike mahdollistaa säädettävyyden ja helpon käsittelyn. Pestävät tulpat. Mukana 2 paria vaihtotulppia. SNR 25dB.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 74677 Ear Classic -korvatulpat 1 / 4 PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 61419 Sankasuojain 1310 1 / 6 KPL

SIR korvatulpat Erilaisia malleja käyttötarkoituksen mukaan. Koodi 79853 79856 79855 79854

Kuvaus Korvatulpat nauhalla Snr 28db 200 kpl Korvatulpat Quiet Snr28 50 kpl Korvatulpat Snr 26 sangalla 10 kpl Korvatulpat X-Flex Snr34 50 kpl

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1

Yksikkö PKT PKT PKT PKT

Bilsom korvatulpat Keltainen polyuretaani korvatulppa. Sileä, pyöristetty kartiomalli.SNR33. 200 paria / pkt. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 81331 Korvatulpat 303 L 1 PKT

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

79


04

Ensiapu ja turvallisuus Kuulon- ja silmiensuojaus

3M suojalasit Sankamalliset ja silmälasien päälle soveltuvat mallit. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 61415 2720 -suojalasit sankamalli 1 / 20 KPl

SIR suojalasit 3M suojalasit Sankamalliset ja silmälasien päälle soveltuvat mallit. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 72841 Pvisitor -suojalasit silmälaseille 1 / 20 KPL

Erilaisia malleja käyttötarkoituksen mukaan. Koodi 79827 79858 79829

Kuvaus Acciaio 1f kirkas Nylon 1f kirkas Vision 1b pannalla

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 100

Yksikkö KPL KPL KPL

Peltor Optime 1 -kuulonsuojain Valkoinen G2000 Uvicator kypärä.

Tehokas vaimennus erityisesti korkeilla taajuusalueilla. Helppo kommunikointi. Kevyt, matalakupuinen yleissuojain. Hyvä vaimennuskyky. SNR 27dB. Päälakisanka.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 73542 G2000 Uvicator -kypärä 1 / 20 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 61417 Optime 1 -kuulonsuojain 1 / 6 KPL

Peltor suojakypärä

80

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Käsineet

Hand1A Fur-Macro -talvikäsineet

Hand1A Long Softer -käsineet

Talvikäsine Macrolite. Amaraa ja nylonia. Synteettinen asentajankäsine talvikäyttöön. Lämmin keinoturkisvuori. CE.

Erikoispitkä käsine, pituus noin 65 cm. Mikrokarhennettua muovia ja puuvillaa. EN 4121.

Koodi 79782 79783 79785

Koodi 79747 79762 79763

Kuvaus Hand1A Fur-Macro 8.5 Hand1A Fur-Macro 9.5 Hand1A Fur-Macro 10.5

Pakkaus 1 1 1

Yksikkö PAR PAR PAR

Kuvaus Hand1A Long Softer 7 Hand1A Long Softer 9 Hand1A Long Softer 10

Pakkaus 1/6 1/6 1/6

04

Yksikkö PAR PAR PAR

SIR Osaka-lateksikäsineet

Ruohepinnoitettua PVC-muovia ja puuvillaa. Erittäin hyvä pito märässä ja liukkaassa. EN 4321.

Keltainen lateksikäsine, pituus 33 cm, paksuus 0,55 mm. Soveltuu elintarvikkeiden, pesuaineiden ja puhdistusaineiden käsittelyyn. EN 374-3 AKL, EN 374-2, EN 388 1010, PPE Cat. III, Food Safe.

Koodi 79786 79787 79788 79790

Koodi 79904 79906 79908 79910

Joka Hold -rouhepinnoitekäsineet

Kuvaus Joka Hold 7 Joka Hold 8 Joka Hold 9 Joka Hold 11

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö PAR PAR PAR PAR

SIR Suzuka-lateksikäsineet Nukattu lateksikäsine, pituus 30,5 cm, paksuus 0,45 mm. Suojaa useilta kemikaaleilta. Soveltuu mm. elintarviketeollisuuteen ja siivoukseen. Karhennettu kämmen ja sormet. EN388 1010, EN374-3 AKL, EN374-2. Food Safe. Koodi 79890 79891 79892 79893

Kuvaus Sir Suzuka S Sir Suzuka M Sir Suzuka L Sir Suzuka XL

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PAR PAR PAR PAR

Kuvaus Sir Osaka S Sir Osaka M Sir Osaka L Sir Osaka XL

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PAR PAR PAR PAR

SIR Power Grab Thermo -lämpökäsineet Talvikäsine, materiaali kudottua akryylia, kumipinnoite. Lämmin, paksu vuori. Soveltuu mm. tuoreiden ja pakastettujen tuotteiden käsittelyyn kylmävarastoissa, ulkotöihin, kuljetukseen ja logistiikkaan. Oranssi. EN388 2231, EN511 01X. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79883 Sir Power Grab Thermo 11 1 / 12 PAR

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

81


04

Ensiapu ja turvallisuus Käsineet

SIR Nitron-nitriilikäsineet SIR Margherita-nahkakäsineet Vuorellinen nahkakäsine, lehmännahkaa, vuori puuvillaa. Yhden koon käsine. Soveltuu mm. tuoreiden ja pakastettujen tuotteiden käsittelyyn kylmävarastoissa, ulkotöihin, kuljetukseen ja logistiikkaan. EN388, 2142. Koodi Kuvaus 79868 Sir Margherita

Pakkaus Yksikkö 1 / 12 PAR

SIR Spandex Black -nylonkäsineet Ohutta kudottua nailonia, antislip polyuretaani -pinnoite kämmenissä ja sormissa. Soveltuu mm. asennustöihin, elintarviketeollisuuteen sekä rakennus- ja pakkaustöihin. Harmaa. EN388, 3131. Koodi 79886 79888 79894 79896 79899

Kuvaus Sir Spandex Black XS Sir Spandex Black S Sir Spandex Black M Sir Spandex Black L Sir Spandex Black XL

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PAR PAR PAR PAR PAR

Vihreä nitriilikäsine, pituus 40 cm, paksuus 0,52 mm. Kemikaalisuojakäsine, hyvä suojaus useita vaarallisia kemikaaleja vastaan. Karhennettu pinta kämmenissä ja sormissa. EN388 4002, EN374-3 AJK, EN374-2, Food Safe. Koodi 79885 79887 79889

Kuvaus Sir Nitron 8 Sir Nitron 9 Sir Nitron 10

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PAR PAR PAR

SIR Spandex Grip -nylonkäsineet Ohutta kudottua nailonia, antislip polyuretaani -pinnoite kämmenissä ja sormissa. Soveltuu mm. asennustöihin, elintarviketeollisuuteen sekä rakennus- ja pakkaustöihin. Valkoinen. EN 388, 3131. Koodi 79876 79880 79884

Kuvaus Sir Spandex Grip XS Sir Spandex Grip M Sir Spandex Grip XL

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PAR PAR PAR

SIR Junasnylonlämpökäsineet Nylonkäsine kylmiin olosuhteisiin. Paksu vuori, elastinen kangas. Lateksinen pinnoite 3/4 käsineessä. Soveltuu mm. tuoreiden ja pakastettujen tuotteiden käsittelyyn kylmävarastoissa, ulkotöihin, kuljetukseen ja logistiikkaan. EN 388, 3242. Koodi 79870 79871 79874

82

Kuvaus Sir Junas 8 Sir Junas 9 Sir Junas 10

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PAR PAR PAR

SIR Viola puuvilla/polyesterikäsineet Materiaali 30 % polyester, 70 % puuvilla. Elastinen neulos, väri valkoinen. Soveltuu aluskäsineeksi, mm. asennustöihin, viimeistelytehtäviin. Koodi Kuvaus 79873 Sir Viola 9

Pakkaus Yksikkö 12 / 120 PAR

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Käsineet

04

SIR Towa OR656 -PVC-käsineet

Kudottua valkaistua puuvillaa. Soveltuu aluskäsineeksi, asennustöihin ja viimeistelytehtäviin.

PVC-käsine, puuvillainen vuori, pituus 35 cm. Soveltuu rasvojen, happojen ja liuottimien käsittelyyn, mm. ruokateollisuuteen, kemianja petrokemianteollisuuteen. EN 374-2, EN 374-3 AJK, EN 388 4121, PPE Cat3.

Koodi Kuvaus 79869 Sir Biancospino 7-8 79872 Sir Biancospino 9-10

Koodi Kuvaus 79900 Sir Towa OR656 9 79902 Sir Towa OR656 10

SIR Biancospino-puuvillakäsineet

Pakkaus Yksikkö 12 / 600 PAR 12 / 600 PAR

SIR Marine Dytex -viiltosuojakäsineet

SIR Dytex Tenacity -viiltosuojakäsineet Erikoisluja Dytex-kangas. Polyuretaanipinnoite kämmenissä ja sormissa. Harmaa. Soveltuu mm. asennustöihin, elintarviketeollisuuteen ja tarkkuutta vaativiin tehtäviin. EN388, 3342. Cut 3, dexterity 5. Koodi 79901 79903 79905

Kuvaus Sir Dytex Tenacity 8 Sir Dytex Tenacity 9 Sir Dytex Tenacity 10

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PAR PAR PAR

SIR Sinergy Dytex -viiltosuojakäsine Erikoisluja Dytex-kangas, akryylinen lämpövuori. Musta nitriilipinnoite. Soveltuu mm. asennustöihin, elintarviketeollisuuteen ja tarkkuuttavaativiin tehtäviin. EN388, 4544. Cut 5, dexterity 3. Koodi 79897 79913 79914

Kuvaus Sir Sinergy Dytex 8 Sir Sinergy Dytex 9 Sir Sinergy Dytex 10

Pakkaus 1 / 120 1 / 120 1 / 120

Pakkaus Yksikkö 1 / 12 PAR 1 / 12 PAR

Yksikkö PAR PAR PAR

Erikoisluja Dytex-kangas, polyuretaanipinnoite kämmenissä ja sormissa. Erityisesti tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Vaaleansininen. Soveltuu mm. asennustöihin, elintarviketeollisuuteen ja tarkkuutta vaativiin tehtäviin. EN388, 4542. Cut 5, dexterity 5. Koodi 79907 79909 79911 80406

Kuvaus Sir Marine Dytex 7 Sir Marine Dytex 8 Sir Marine Dytex 9 Sir Marine Dytex 11

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PAR PAR PAR PAR

Hand1A Cut-Star 5 -viiltosuojakäsineet PU-pinnoitettu viiltosuojakäsine, luokka 5. Rakenne HPPE-kuitua. EN 4542. Koodi 79772 79774 79776 79777

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

Kuvaus Hand1A Cut-Star 8 Hand1A Cut-Star 9 Hand1A Cut-Star 10 Hand1A Cut-Star 11

Pakkaus 1 / 12 1 / 12 1 / 12 1 / 12

Yksikkö PAR PAR PAR PAR

83


04

Visuelle Kommunikation & Büroeinrichtung Sub Category

MISSING ADVERT

SIR

84

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Työvaatteet

04

SIR Fighter-collegetakki Valmistettu teknisestä 350g/m2 keltaisesta polyesterikankaasta. Siniset softshell-osuudet kyljissä, hartioissa ja kyynärpäissä. Kaksi sisätaskua, hihassa heijastinosuus. Säädettävä helmanauha. Koodi 79579 79580 79581 79584 79586 79588

Kuvaus Fighter-collegetakki Fighter-collegetakki Fighter-collegetakki Fighter-collegetakki Fighter-collegetakki Fighter-collegetakki

Koko S M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

SIR Fighter-takki

SIR Fighter-housut

Sininen työtakki kauluksella. Vetoketjusuljenta, kaksi rintataskua tarrallisilla läpillä. Suojatut sivutaskut vetoketjuilla. Puhelintasku hihassa. Napeilla säädettävät hihansuut ja vyötärö. Tuplasaumat. 65% polyesteriä, 35% puuvillaa, 310g/m². EN 13688 CE.

Siniset työhousut. Vetoketju ja nappikiinnitys. Sivutaskut, irrotettavat riipputaskut, takataskut tarraläpillä, mittaja veitsitaskut, vasaralenkki ja sivutaskut pikkutaskuilla. Vahvistukset polvissa ja lahkeissa. Tuplasaumat. 65% polyesteriä, 35% puuvillaa, 310g/m2. EN 13688 CE.

Koodi 78414 78416 78418 78421 78423

Kuvaus Fighter-takki Fighter-takki Fighter-takki Fighter-takki Fighter-takki

Koko M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL

Koodi 78427 78429 78431 78434 78435 78419

Kuvaus Fighter-housut Fighter-housut Fighter-housut Fighter-housut Fighter-housut Fighter-housut

Koko S M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

SIR Fighter-caprihousut Siniset lyhytlahkeiset capri-housut. Vetoketju ja nappikiinnitys. Sivutaskut, irrotettavat riipputaskut, takataskut tarraläpillä, mittaja veitsitaskut, vasaralenkki ja sivutaskut pikkutaskuilla. Vahvistukset polvissa. Tuplasaumat. 65% polyesteriä, 35% puuvillaa, 310g/m². EN 13688 CE. Koodi 79591 79593 79594 79595 79573

Kuvaus Fighter-caprihousut Fighter-caprihousut Fighter-caprihousut Fighter-caprihousut Fighter-caprihousut

Koko M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 1 1 1 1

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL

SIR polvisuojat Hyvin muotoutuvat ja suojaavat. Sopivat kaikkiin polvitaskullisiin SIR-työhousuihin. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 79578 Polvisuojat 1 PAR

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

85


04

Ensiapu ja turvallisuus Työvaatteet

SIR Velvet-takki, huomioväri

SIR Velvet-housut, huomioväri

Lyhyt huomiotakki. 60% puuvilla, 40% polyesteriä, 350g/m². Suojattu nappisuljenta. Kaksi rintataskua tarraläppäsuljennalla, toinen taskuista kolmiulotteinen kynäpidikkeillä. Takin yläosan väri kirkas keltainen, alaosa sininen heijastinraidoilla. EN 20471. Saatavana koot 44-62.

Huomiohousut. 60% puuvilla, 40% polyesteriä, 350g/m². Vetoketju- ja nappisuljenta. Sivutaskut, vasemmassa reidessä kolmiulotteinen tasku tarraläppäsuljennalla ja kynäpidike. Oikealla mittatasku. Takatasku napilla. Housujen yläosan väri kirkas keltainen, alaosa sininen heijastinraidoilla. EN 20471. Saatavana koot 44-62.

Koodi 78530 78531 78532 78533 78534 78535

Kuvaus Velvet-takki Velvet-takki Velvet-takki Velvet-takki Velvet-takki Velvet-takki

Koko 48 50 52 54 56 58

Pakkaus 1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

Koodi 77948 77945 77941 77937 77936 77935

Kuvaus Velvet-housut Velvet-housut Velvet-housut Velvet-housut Velvet-housut Velvet-housut

Koko 48 50 52 54 56 58

Pakkaus 1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

SIR Starmax-takki, huomioväri Softshell huomiotakki. Vuori microfleeceä, pinta hylkii tuulta ja sadetta. Vetoketjusuljenta. Kiristettävä helma ja huppu. Irroitettavat hihat ja huppu. Sivutaskut vetoketjuilla. Rinnassa pystytasku vetoketjulla. Värit kirkas keltainen ja sininen. Heijastinraidat alaosassa ja hartioiden yli. EN 20471. Koodi 77918 77919 77920 77921 77922 77923

Kuvaus Starmax-takki Starmax-takki Starmax-takki Starmax-takki Starmax-takki Starmax-takki

Koko S M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

SIR Runner-neule, huomioväri Keltainen huomioneule heijastinnauhoin. Materiaali 55% puuvilla 45% polyesteri, 320g/m². Elastiset vyötärö- ja hihansuut. EN 20471 Class 3. Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

Koodi 79313 79309 79308 79304 79301 79297

Kuvaus Runner-neule Runner-neule Runner-neule Runner-neule Runner-neule Runner-neule

Koko S M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

SIR Dune-fleece, huomioväri Vetoketjullinen kaulus. Heijastinnauhat vyötäröllä ja olkapäillä. Elastiset hihansuut. EN 20471 Class 2. 100% polyesteriä, 320g/m². Koodi 79582 79583 79585 79587 79589 79590

86

Kuvaus Dune-fleece Dune-fleece Dune-fleece Dune-fleece Dune-fleece Dune-fleece

Koko S M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

SIR Velcro-liivi, huomioväri Keltainen huomioliivi heijastinnauhoin. Materiaali 100% polyesteri, 135g/m². Velcro tarrakiinnitys. Liivissä v-kaulus. EN 20471 Class 2. Koodi 79311 79312

Kuvaus Velcro-liivi Velcro-liivi

Koko Pakkaus Yksikkö M 1 / 50 KPL XL 1 / 50 KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Työvaatteet

04

SIR Glamour-sadetakki, huomioväri

SIR Glamour-sadehousut, huomioväri

Vedenpitävä ja hengittävä keltainen huomio-sadetakki heijastinnauhoin. Elastinen, kestävä ja mukavakäyttöinen materiaali. Napilliset vedenpitävät taskut ja pois rullattava huppu. EN 20471 EN 343.

Vedenpitävät ja hengittävät keltaiset huomio-sadehousut. Elastinen materiaali, joka on erittäin kestävä ja mukava käytössä. Heijastinnauhat lahkeissa. EN 20471 EN 343.

Koodi 79321 79323 79324 79325 79353 79356

Koodi 79359 79362 79364 79365 79368 79371

Kuvaus Glamour-sadetakki Glamour-sadetakki Glamour-sadetakki Glamour-sadetakki Glamour-sadetakki Glamour-sadetakki

Koko S M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

SIR Sun City -sadetakki Vedenpitävä ja hengittävä sininen sadetakki. Elastinen Wonderflex-kangas, joka on kestävä ja mukava käytössä. Vedenpitävät taskut ja pois taiteltava huppu. EN 343. Koodi 79373 79377 79322 79326 79328 79330

Kuvaus Sun City -sadetakki Sun City -sadetakki Sun City -sadetakki Sun City -sadetakki Sun City -sadetakki Sun City -sadetakki

Koko S M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

Kuvaus Glamour-sadehousut Glamour-sadehousut Glamour-sadehousut Glamour-sadehousut Glamour-sadehousut Glamour-sadehousut

Koko S M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

SIR Sun City -sadehousut Vedenpitävät ja hengittävät siniset sadehousut. Elastinen Wonderflex-kangas, joka on kestävä ja mukava käytössä. EN 343. Koodi 79332 79337 79340 79341 79344 79347

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

Kuvaus Sun City -sadehousut Sun City -sadehousut Sun City -sadehousut Sun City -sadehousut Sun City -sadehousut Sun City -sadehousut

Koko S M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

87


04

Ensiapu ja turvallisuus Työvaatteet

SIR Sandrina-työtakki

SIR Reno-kokintakki

Lyhythihainen naisten työtakki. 100% sanforoitu puuvilla 120g/m². Pystykaulus, kaksi sivutaskua ja rintatasku. Kangasvyö. EN 13688 CE. Saatavana koot 38-56. Koodi 79329 79331 79334 79336 79338 79350

Kuvaus Sandrina-takki Sandrina-takki Sandrina-takki Sandrina-takki Sandrina-takki Sandrina-takki

Koko 38 40 42 44 46 48

Pakkaus 1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20 1 / 20

Valkoinen kokin takki. Materiaali 65% polyesteria ja 35% puuvillaa, 215g/m². Pystykaulus ja tuplanapitus. Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

Koodi 79370 79374 79376 79378 79379 79380

Kuvaus Reno-kokintakki Reno-kokintakki Reno-kokintakki Reno-kokintakki Reno-kokintakki Reno-kokintakki

Koko S M L XL XXL 3XL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL KPL

SIR York-kokinhousut Kokkihousut musta/valkoisella -ruutukuviolla. Joustava vyötärö, taskut edessä sekä takana. 100% puuvilla 160g/m². Koodi 79381 79382 79384 79388 79390

88

Kuvaus York-kokinhousut York-kokinhousut York-kokinhousut York-kokinhousut York-kokinhousut

Koko S M L XL XXL

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö KPL KPL KPL KPL KPL

SIR Alex-esiliina Pitkä pystyraidoitettu esiliina, 100% puuvillaa. Niskahihnassa säätösolki. Koodi Kuvaus 79366 Alex-esiliina

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

Koko Pakkaus Yksikkö 70x90 cm 1 / 10 KPL


Ensiapu ja turvallisuus Työvaatteet

04

SIR Magnum Prima -työkengät Nilkkurimallinen turvakenkä nauhakiinnityksellä. Laadukas nahkapäällinen, pohja PU/kumia. Komposiittivarvassuojus, TPU kärki- ja kantasuojat. Pohjassa läpäisemätön komposiittisuoja. Musta väri. EN 20345 S3 SRC HRO, BGR 191. Saatavan koot 39-47. Koodi 77906 77907 77908 77909 77910 77911

Kuvaus Magnum Prima -kengät Magnum Prima -kengät Magnum Prima -kengät Magnum Prima -kengät Magnum Prima -kengät Magnum Prima -kengät

Koko 40 41 42 43 44 45

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

SIR Ultralight Factor -työkengät

Yksikkö PAR PAR PAR PAR PAR PAR

Kevyt, mukava ja turvallinen työkenkä. Kestävä saumaton nylon ulkopinta. SRC AntiSlip -pohja. AIRMIX-sisäpohja ja 3DTex-vuori. Composite-varvassuoja. ESD. EN 20345 S1P SRC, EN 61340. Saatavana koot 36-47. Koodi 80171 80174 80172 80173 80177

Kuvaus Ultralight Factor -kengät Ultralight Factor -kengät Ultralight Factor -kengät Ultralight Factor -kengät Ultralight Factor -kengät

Koko 40 42 43 44 45

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö PAR PAR PAR PAR PAR

SIR Total Plane Camaro -sandaalit

SIR Airblock Horizon -sandaalit Turvasandaali. Nylon/lycra stretch päällinen. Pitävä kumipohja ja liukuesto tikkailla kiipeämiseen. Kannassa ilmatyyny. Komposiittivarvassuojus. Tarrasuljettava takalenkki. EN 20345 SB A E FO SRA. Saatavana koot 39-47.

Total Plane -sarjan mukava ja turvallinen ESD-sandaali. BGR 191 yhteensopiva ortopediapohjallisten kanssa. Metallivapaa. DualFresh-sisäpohja ja DryPlusvuori. ProLight composite -varvassuojalla. EN 20345 S1P SRC EN 61340. Saatavana koot 35-47.

Koodi 77971 77972 77974 77977 77978 77981

Koodi 80273 80242 80274 80275 80276 80277

Kuvaus Airblock Horizon -sandaalit Airblock Horizon -sandaalit Airblock Horizon -sandaalit Airblock Horizon -sandaalit Airblock Horizon -sandaalit Airblock Horizon -sandaalit

Koko 40 41 42 43 44 45

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö PAR PAR PAR PAR PAR PAR

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

Kuvaus Total Plane Camaro -sandaalit Total Plane Camaro -sandaalit Total Plane Camaro -sandaalit Total Plane Camaro -sandaalit Total Plane Camaro -sandaalit Total Plane Camaro -sandaalit

Koko 40 41 42 43 44 45

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö PAR PAR PAR PAR PAR PAR

89


Tehdään muutos yhdessä Nyt on olemassa yksinkertainen tapa auttaa maapalloa: Staplesin Easy on the Planet -ohjelma. Vähentämällä pientilauksia, valitsemalla ympäristöystävällisiä ja vastuullisia tuotteita sekä keskittämällä kaikki tilauksesi Staplesille voit säästää sekä ympäristöä että rahaa. Easy on the Planet -ohjelmamme jopa palkitsee ympäristöystävälliset valintasi istuttamalla puolestasi puita, jotta meillä kaikilla olisi puhtaampaa ilmaa hengitettäväksi.

Ota yhteyttä yhteyshenkilöösi, niin saat tietää kuinka voit hankintatottumuksiasi muuttamalla tehdä ison palveluksen ympäristölle.

Lue lisää osoitteessa www.StaplesAdvantage.fi tai soita 010 681 681


Ensiapu ja turvallisuus Turvakaapit

04

Air 10 E -turvakaappi

Air 25 Laptop E -turvakaappi

Perusturvakaappi elektronisella lukolla. Takaosassa ja pohjassa valmius ankkurointiin. Mitat (k x l x s) 200 x 310 x 200 mm. Sisämitat 190 x 300 x 150 mm. Tilavuus 9 litraa. Paino 7 kg.

Perusturvakaappi elektronisella lukolla. Takaosassa ja pohjassa valmius ankkurointiin. Mitat (k x l x s) 200 x 430 x 350 mm. Sisämitat 190 x 420 x 300 mm. Tilavuus 24 litraa. Paino 12 kg. Toimitusaika n. 3 viikkoa.

Koodi Kuvaus 74998 Air 10 E

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 74999 Air 25 Laptop E 1 KPL

Pakkaus Yksikkö 1 KPL

DuoGuard 40E Euro I -kassakaappi

DuoGuard 60E Euro I -kassakaappi

Grade I -tason murtosuojaus ja luokan 60 P -palosuojaus. Elektroninen koodilukko. Mitat (k x l x s) 435 x 500 x 456 mm. Sisämitat 335 x 400 x 295 mm. Tilavuus 40 l. Paino 90 kg. Toimitusaika n. 3 viikkoa.

Grade I -tason murtosuojaus ja luokan 60 P -palosuojaus. Elektroninen koodilukko. Mitat (k x l x s) 530 x 500 x 521 mm. Sisämitat 430 x 400 x 360 mm. Tilavuus 62 l. Paino 115 kg. Toimitusaika n. 3 viikkoa.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 75000 DuoGuard 40 E Euro I 1 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 75001 DuoGuard 60 E Euro I 1 KPL

DuoGuard 110E Euro I -kassakaappi

DuoGuard 110E Euro II -kassakaappi

Grade I -tason murtosuojaus ja luokan 60 P -palosuojaus. Elektroninen koodilukko. Mitat (k x l x s) 690 x 600 x 561 mm. Sisämitat 590 x 500 x 386 mm. Tilavuus 114 l. Paino 161 kg. Toimitusaika n. 3 viikkoa.

Grade II -tason murtosuojaus ja luokan 90 P -palosuojaus. Elektroninen koodilukko. Mitat (k x l x s) 716 x 626 x 587 mm. Sisämitat 590 x 500 x 386 mm. Tilavuus 114 l. Paino 430 kg. Toimitusaika n. 3 viikkoa.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 75002 DuoGuard 110 E Euro I 1 KPL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 75003 DuoGuard 110 E Euro II 1 KPL

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

91


04

Ensiapu ja turvallisuus

Nimikortit, käsivalaisimet ja ylijännitesuojat

Durable nimikorttikotelot

Staples nimikorttikotelot Nimikorttikotelo muovisella, kääntyvällä klipsillä. Pakkaus sisältää valkoiset nimikortit (painamattomat). Mitat 60 x 90 mm. Koodi Kuvaus 64117 Klipsi sulkee taskun 64118 Klipsi ei sulje taskua

Määrä Pakkaus 25 kpl/pkt 1 / 36 25 kpl/pkt 1 / 36

Yksikkö PKT PKT

Nimikorttikotelot yhdelle tai kahdelle kortille. Koko 85 x 54mm. Pysty -tai vaakakiinnitys. Koodi 49207 73601 67829

Kuvaus 8118 yhdelle kortille 8218 kahdelle kortille 8924 kahdelle kortille (umpinainen)

Määrä 25 kpl/pkt 25 kpl/pkt 10 kpl/pkt

Pakkaus 1/6 1/6 1/6

Yksikkö PKT PKT PKT

Pakkaus 1 / 16

Yksikkö PKT

5

KPL

5

KPL

Durable turvakaulanauhat Tekstiilikaulanauha 8137 pikakiinnityksellä. Varustettu turvalukituksella, joka aukeaa automaattisesti nauhan tarttuessa johonkin. Pituus 44 cm. Leveys 20 mm. Koodi 59852 70019 70020

Kuvaus Musta Punainen Sininen

Määrä 10 kpl/pkt 10 kpl/pkt 10 kpl/pkt

Durable pidikejojot Pidikejojot turvakaulanauhalla tai koukkulukituksella.

Pakkaus 1/6 1/6 1/6

Yksikkö PKT PKT PKT

Koodi Kuvaus Määrä 59851 8223 pidikejojo sekä turvakaulanauha, 10 kpl/pkt jojon naru 85 cm. 70280 8327 pidikejojo koukkulukituksella harmaa, jojon naru 80 cm 70279 8327 pidikejojo koukkulukituksella musta, jojon naru 80 cm

Belkin ylijännitesuojat Ylijännitesuoja 2 m johdolla, virtakytkimellä sekä kahdella USB-portilla esim. mobiililaitteiden lataukseen. Koodi 75768 75769 75770

92

Kuvaus Neljä pistorasiaa Kuusi pistorasiaa Kahdeksan pistorasiaa

Pakkaus 1/4 1/4 1/4

Yksikkö KPL KPL KPL

Energizer käsivalaisimet Kestävät taskulamput kahdella AA-paristolla. Koodi Kuvaus 65920 LED Magnet -taskulamppu 68122 Metal LED -taskulamppu

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

Materiaali Pakkaus ABS-muovi 1 / 12 Metalli 1/8

Yksikkö KPL KPL


05

Postitus ja pakkaus Vie liiketoimintasi maailmalle yksinkertaisilla, kestävillä pakkausratkaisuilla, jotka on suunniteltu kestämään pisimmätkin matkat.

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi


05

Postitus ja pakkaus Etikettitulostimet ja vaa’at

Dymo-kirjoittimien tarrat

Dymo tarrakirjoittimet Nopea tarratulostin PC- ja Mac-tietokoneille. Jopa 71 nelirivistä osoitetarraa/ min (Turbo). Mukana Dymo Label™ -ohjelmisto. Saatavana laaja valikoima LW-tarroja. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 61712 LW-450-tarrakirjoitin 1/6 KPL 61715 LW-450 Turbo -tarrakirjoitin 1 / 6 KPL

Dymo LW-kirjoittimien tarrat lähetys- ym. merkintään. Laaja tarravalikoima sivuillamme. Koodi 47343 47344 52217 47345

Kuvaus Pieni osoitetarra 28 x 89 mm, 130 tarraa/rll Suuri osoitetarra 36 x 89 mm, 260 tarraa/rll Suuri osoitetarra 36 x 89mm bulk, 260 tarraa/rll Lähetys/nimitarra 54 x 101 mm, 220 tarraa/rll

Määrä 2 rll/pkt 2 rll/pkt 12x2 rll/lkt 1 rll/pkt

Pakkaus 1/6 1/6 1 1/6

Yksikkö PKT PKT LTK RLL

Brother-etikettitulostimien DK -tarrat Brother etikettitulostimet Puna-/musta-tulostus (DK-22251 tarralla). Jatkuvalla tarralla jopa 1 metrin pituisia tarroja. Langaton tulostus (ei QL-800), helppo tarrojen luominen ja tulostus suoraan mobiililaitteista (810W ja 820NWB). Koodi 81086 81090 81091

Kuvaus QL-800 -etikettitulostin QL-810W -etikettitulostin, langaton QL-820NWB -etikettitulostin, langaton, Bluetooth

Pakkaus 1/3 1/3 1/3

Yksikkö KPL KPL KPL

Brother QL-tulostimien tarrat lähetys- ym. merkintään. Laaja tarravalikoima sivuillamme. Koodi Kuvaus 81182 DK-22251 tarra, puna-/musta-tulostus 62 mm (vain QL800-sarja) 54126 DK-22205-tarra 62 mm 55466 DK-11201-tarra 29 x 90 mm, 400 kpl/rll 55468 DK-11208-tarra 38 x 90 mm, 400 kpl/rll 55467 DK-11202-tarra 62 x 100 mm, 300 kpl/rll

Pituus Pakkaus Yksikkö 15,24m 1 / 3 / 24 RLL 30,5m

1 / 3 / 24 1 / 3 / 24 1 / 3 / 24 1 / 3 / 24

Dymo digitaalinen kirjevaaka

Dymo digitaalinen pakettivaaka

Kirjeille ja pienille paketeille.

Tukeva kahva ympärillä. Irroitettava näyttö, jonka voi kiinnittää seinälle. USB-liitäntä. Tason mitat 30 x 30 cm.

Koodi 65521 70921 65326

94

Kuvaus M2-postitusvaaka 2 kg M5-postitusvaaka 5 kg M10-postitusvaaka 10 kg

Tarkkuus 1g 2g 2g

Pakkaus 1/2 1/2 1/2

Yksikkö KPL KPL KPL

Koodi Kuvaus Tarkkuus 65522 S50-pakettivaaka 50 kg 100 g 65523 S180-pakettivaaka 180 kg 200 g

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

Pakkaus Yksikkö 1/2 KPL 1/2 KPL

RLL RLL RLL RLL


Postitus ja pakkaus Postitus ja pakkaus

05

Salpapussit Salpapussi kirjoituspinnalla. Polyeteeniä, 100% LDPE. 50 micron. 100 pss/pkt. Food safe testattu EC Regulation No. 10/2011. Koodi 77542 77543 77541 77540 77549 77539

Kuvaus Kirjoituspinnalla 100x150mm Kirjoituspinnalla 160x220mm Kirjoituspinnalla 80x120mm Kirjoistuspinnalla 70x100mm Kirjoituspinnalla 120x180mm Kirjoituspinnalla 60x80mm

Pakkaus 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö PKT PKT PKT PKT PKT PKT

Lähetyslistataskut Lähetyslistatasku tarralla. Valmistettu polyeteenikalvosta. Irrotettavan taustapaperin ansiosta kätevä kiinnittää. Suojaa asiakirjat kuljetuksen aikana. 1000 kpl / laatikko. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 42188 Lähetyslistatasku C6 panatuksella 1 LTK 43109 Lähetyslistatasku C5 blanko 1 / 54 LTK

Paperipussit

Aaltopahvi

Paperipussi, ruskea. 45 g/m2 mg-paperia. Elintarvikekelpoinen. 500 pss/pkt.

Monipuolinen suojamateriaali muodoltaan ja kooltaan vaikeiden tuotteiden pakkaamiseen. Kotimainen tuote, jossa on hyödynnetty uusioraaka-aineita. Leveys 1000 mm rullan pituus 100 m. Paino 16 kg.

Koodi 53852 53853 53993

Kuvaus Paperipussi Midi 38x21x8cm Paperipussi Maxi 45x26x9cm Paperipussi Mini 27x15x7cm

Pakkaus 1 1 1

Yksikkö PKT PKT PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 57816 Aaltopahvi 1 / 8 RLL

Voimapaperi ruskea

Piippo -pakkausnarut

Vahvuus 70g/m2, MG, toinen puoli kiiltävä, 10 kg/rll.

Valkoinen, 3-kierteinen muovinaru ja 1-säikeinen naru.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 59996 Voimapaperi 75cmx190m 1/3 RLL 65329 Voimapaperi 100cm X 143m 1 / 3 RLL

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 46699 Pakkausnaru 1200/3 valkoinen 400m/rll. 1 / 12 RLL 64989 Pakkausnaru 1800 m / rll valkoinen 1 / 12 RLL

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

95


05

Postitus ja pakkaus Postitus ja pakkaus

Ilmakuplamuovi Kuplamuovi tuotteiden suojaamiseen kuljetuksen aikana. Kierrätyskelpoista polyeteeniä. Käyttölämpötila -30C- +90C. Rullan pituus 150 m. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 46661 Ilmakuplamuovi 60 cm 1 / 2 RLL 58810 Ilmakuplamuovi 120 cm 1 / 2 RLL

Kulmatuki Taakan kulmien suojaukseen esim. kiristekalvolla käärittäessä. Pahviset kulmatuet ovat kierrätyskelpoisia. Nipussa 50 kpl. Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 57827 Kulmatuki 35 x 35 x 2,5 x 800 mm 1 / 90 NIP

Säädettävä pakkauslaatikko

Postitusputki tulpilla Pyöreä postitusputki tulpilla, ruskea. 20 kpl/pkt.

Ruskea pahvilaatikko, sentin välein säädettävä korkeus. Kierrätysmateriaalista valmistettu. 20 kpl/pkt.

Koodi 71340 71341 71344 71342

Koodi 69787 69786 69785 69784

Kuvaus 80x860mm halkaisija 80 mm 60x610mm halkaisija 60 mm 60x430mm halkaisija 60 mm 100x1000mm halkaisija 100 mm

Pakkaus 1 1 1 1

Yksikkö PKT PKT PKT PKT

Kuvaus Pakkauslaatikko 220x150x130-200mm Pakkauslaatikko 305x215x100-200mm pakkauslaatikko 370x270x170-300mm Pakkauslaatikko 430x310x150-250mm

Pakkaus 1 1 1 1

Yksikkö PKT PKT PKT PKT

Pakkauslaatikko

Aaltopahvilaatikko

Ruskea pahvilaatikko, 2-kertainen materiaali. Kierrätysmateriaalista valmistettu. 20 kpl/pkt.

Ruskea aaltopahvilaatikko. Kierrätysmateriaalista valmistettu. 25 kpl/pkt.

Koodi 69783 69779 69781 69780 69782

96

Kuvaus Pakkauslaatikko 200x200x200 mm Pakkauslaatikko 450x350x300 mm Pakkauslaatikko 600x400x400 mm Pakkauslaatikko 425x305x305 mm Pakkauslaatikko 600x400x300mm

Pakkaus 1 1 1 1 1

Yksikkö PKT PKT PKT PKT PKT

Koodi 69794 69799 69802 70215 69795 69789

Kuvaus Laatikko 370x270x210 mm Laatikko 330x225x150 mm Laatikko 600x400x400 mm Laatikko 220x150x140 mm Laatikko 150x140x120 mm Laatikko 500x350x300 mm

Pakkaus 1 1 1 1 1 1

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

Yksikkö PKT PKT PKT PKT PKT PKT


Postitus ja pakkaus Postitus ja pakkaus

05

Media postituskotelot Ruskea postituskotelo esim. kirjoille. Muunneltava korkeus. Kierrätettävää materiaalia. Suljenta itseliimautuvalla teipillä. Vahvistetut reunat. 25 kpl paketissa. Koodi 69808 69807 69806 69805

Kuvaus 217 x 155 x 10-50 mm 302 x 215 x 20-75 mm 325 x 250 x 20-75 mm 455 x 320 x 20-55 mm

Pakkaus 1 1 1 1

Kestokirjepussi Repeämätöntä valkoista paperilaminaattia, 130 g / m2. Kestää kosteutta ja rasvaa. Kierrätyskelpoinen materiaali. Pussin mitat 250 x 353 mm. 25 kpl / pussi.

Yksikkö PKT PKT PKT PKT

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 57595 Securitex B4 1 / 4 PSS

Sivulevikekuori B4

Tyvek kirjepussi Sivulevikkeinen ja repeämätön kirjepussi Tyvek -materiaalista. Materiaali 55 g / m2. 100 kpl / laatikko. Koko 250 x 353 + 38 mm.

Sivuissa vekit (10 + 10 mm) , ylhäällä ja alhaalla 20 mm taitevara. Valkoista 120 g voimapaperia. Vuoripainatus. Tarrasuljenta. Mitat 250 x 353 x 20 mm. 200 kpl / laatikko.

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 64235 Tyvek kirjepussi B4 1 / 4 LTK

Koodi Kuvaus Pakkaus Yksikkö 72371 Sivulevikekouri B4 1 LTK

Valkoiset kuplapussit Suljenta tarranauhalla. Materiaali 130 g. 10 kpl paketissa. Koodi 57608 57609 57610 57611

Kuvaus 140 x 225 mm, sisämitat 115 x 215 mm 170 x 225 mm, sisämitat 145 x 215 mm 240 x 275 mm, sisämitat 215 x 350 mm 240 x 350 mm, sisämitat 215 x 240 mm

Pakkaus 1 / 20 1 / 10 1 / 10 1 / 10

Yksikkö PKT PKT PKT PKT

Sisäisen postin kansiot Kansiomalli, vaaleaa kiillotettua voimakartonkia, sarakepainatuksin. Taskut molemmissa kansissa. Koodi Kuvaus 73532 A4 pysty 73533 C4 vaaka

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

Pakkaus Yksikkö 25 / 250 KPL 25 / 250 KPL

97


05

Postitus ja pakkaus Teipit ja teippikatkaisijat

Tesa Ecologo pakkaus- ja maalarinteipit Ympäristöystävällinen vaihtoehto. Polypropeenista (PP) valmistettujen pakkausteippien kalvo on 100 % kierrätysmuovia. Valkaisematon paperinen pakkausteippi on 60 % biopohjaista raaka-ainetta, ja maalarinteipit ovat 55 % uusiokäytettyä ja biopohjaista raaka-ainetta. Tuotteet ovat liuotinvapaita. Koodi 65900 65896 70278

Kuvaus Pakkausteippi PP Ruskea Pakkausteippi PP Kirkas Pakkausteippi paperi

Koko 50 mm x 66 m 50 mm x 66 m 50 mm x 50 m

Pakkaus 6 / 36 6 / 36 6 / 36

Staples pakkausteipit PVC-pakkausteipit, joissa on kumihartsiliima. Teipin paksuus 36 mic. Rullakoko 50 mm x 66 m. Koodi Kuvaus 65953 Kirkas 65952 Ruskea

Pakkaus Yksikkö 6 / 36 RLL 6 / 36 RLL

Yksikkö RLL RLL RLL

Koodi 65882 65895 65884

Kuvaus Maalarinteippi Maalarinteippi Maalarinteippi

Koko 25 mm x 50 m 30 mm x 50 m 50 mm x 50 m

Pakkaus 12 10 6 / 36

Tesa pakkausteipit Pakkausteipit polypropeenia tai PVC:tä. Hiljainen ja tasainen rullautuvuus. Rullakoko 50 mm x 66 m. Koodi 70275 70276 70277

Kuvaus PP kirkas PP ruskea PVC kirkas

Pakkaus 6 / 36 6 / 36 6 / 36

Yksikkö RLL RLL RLL

Yksikkö RLL RLL RLL

Tesa kangasteippi Harmaa säänkestävä, kangasvahvisteinen teippi sisä- ja ulkokäyttöön. Käsin repäistävissä. Rullakoko 50 mm x 25 m. Koodi Pakkaus Yksikkö 67931 6 / 24 RLL

Tesa Extreme -kangasteippi

Tesa maalarinteippi

Tesa Classic -teippikatkaisija

Läpinäkyvä kangasvahvisteinen teippi, joka on suunniteltu erityisesti pitkäaikaiseen ulkokäyttöön. Käsin repäistävissä. Rullakoko 48 mm x 20 m.

Erilevyiset maalarinteipit yleiskäyttöön.

Teippikatkaisija pakkausteipeille. Soveltuu 25-50 mm levyisille teipeille. Säädettävä jarru. Metallinen runko.

Koodi Pakkaus Yksikkö 67933 6 / 144 RLL

98

Koodi 72674 72675 72676

Koko 19 mm x 50 m 25 mm x 50 m 30 mm x 50 m

Pakkaus 16 / 96 12 / 72 10 / 60

Yksikkö RLL RLL RLL

Koodi Pakkaus Yksikkö 70274 1 / 20 KPL

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


TURVALLISIN RATKAISU JOKAISEEN PAKKAUSTARKOITUKSEEN PVC-perusmateriaali

PP-perusmateriaali

Ympäristöystävällinen 100% kierrätetty

tesapack® Ultra Strong

tesapack® Strong

tesapack® 4089

≤ 30 kg

≤ 15 kg

≤ 8 kg

tesapack® Paper ecoLogo®

tesapack® Eco & Strong

Erikoisuudet tesapack® Monofilament Tape

Ä ON MIKULLE SIN EÄÄ? K TÄR

≤ 15 kg

≤ 50 kg

Maksimipaino laatikolle 30 kg

Kokonaispaksuus

65 μm

15 kg

45 μm

15 kg

8 kg

46 μm

107 μm

50 kg 56 μm

105 μm

Hiljainen aukirullautuvuus Niputtaminen ja lavoittaminen UV-kestävä & kestää ikääntymistä, varastointiin Hyvä alkutarttuvuus Soveltuu vaarallisten aineiden kuljetukseen Soveltuu kylmävarastointiin Helppo katkaista käsin

Käyttökohdeesimerkkejä

TEIPPIANNOSTELIJAT tesapack® PROMO

Jopa 66m rullille

tesapack® CLASSIC

tesapack® PACK‘N‘GO

Kaikkien pakkausten sulkemiseen turvallisesti ja siististi.

Moderni ja ergonominen muotoilu.

Jopa 66m rullille

Jopa 66m rullille

tesa.com


05

Postitus ja pakkaus Leimasimet

Colop Printer itseladottava leimasin Itsevärjäytyvä automaattileimasin. Tilaa 5 riviä x 21 merkkiä, mukana 3,5 mm ja 2,5 mm kirjakesarjat sekä joukko valmiita symboleja ja lyhenteitä; www, com, fax ja email. Rungon väri sini/harmaa, musteen väri musta. Varatyyny E/30 musta (51537). Koodi Kuvaus 51041 Printer 30/2

Pakkaus Yksikkö 1 / 25 KPL

Colop Green Line -päiväysleimasin Itsevärjäytyvä leimasin, leimasintyyny rungon sisällä. Helppo vaihtaa, ei tahraa. Valmistusmateriaali kierrätysmuovia. Kirjainkorkeus 4 mm, 12 vuosilukua (ppkkvvvv). Varatyyny E/200 musta (62905). Koodi Kuvaus 62904 S220GL

Pakkaus Yksikkö 1 / 50 KPL

Colop -otsikkoleimasin Itsevärjäytyvä automaattileimasin. Kirjasimen korkeus 4 mm. 12 suomenkielistä otsikkoa (saapunut, maksettu, faksattu, toimitettu, tallennettu, postitettu, tarkastettu, hyväksytty, laskutettu, vahvistettu, peruutettu, sähköpostilla) ja päivämäärä. Sini/punainen leimausjälki (otsikko sinisellä, päiväys punaisella). Varatyyny E/12/2 sini/punainen (58156).

Colop Classic -päiväysleimasin

Koodi Kuvaus 47938 S 120 WD

Koodi Kuvaus 68501 Classic 2100/4

Pakkaus Yksikkö 1 / 50 KPL

Päiväysleimasin, leiman koko 24 x 41 mm. Antibakteerisella Microban-suojalla, suojaus vähentää haitallisten bakteerien kasvua leimasimen otepinnoilla. Varatyyny E/2100 (69037). Pakkaus Yksikkö 1 / 25 KPL

Tiesitkö, että... Kauttamme saat myös yrityksellesi räätälöidyt leimasimet.

Colop varatyynyt Koodi 58156 69037 62905 51537

100

Kuvaus E/12/2 sininen/punainen E/2100 musta E/200 musta E/30 musta

Malliin S120/WD 2100/4 S220/GL 30/2

Pakkaus 1/5 1/5 1/5 1/5

Yksikkö KPL KPL KPL KPL

Tiedustelut ja tilaukset: easyplus@staples.fi

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


05

Postitus ja pakkaus

Kirjekuoret ja pussit

Postac-tarrakuoret C/E4 PEFC-sertifioitua valkoista paperia tai FSC-sertifioitua uusiopaperia. Ympäristöystävällinen valinta. 500 kpl / ltk. Koodi 65132 65156 65140 65133 65167 65141

Kuvaus Kirjekuori STC4AH Uusiokirjekuori STC4UH FSC Iso-ikkunakuori STC4AH9060 Ikkunakuori STE4AH9535 Uusioikkunakuori STE4UH9535 FSC Iso-ikkunakuori STE4AH9060

Pakkaus 1 / 32 1 1 / 32 1 / 32 1 1

Yksikkö LTK LTK LTK LTK LTK LTK

Postac -tarrakuoret C/E5 PEFC -sertifioitua valkoista paperia tai FSC-sertifioitua uusiopaperia. Ympäristöystävällinen valinta. 500 kpl / ltk. Koodi 65134 65139 65137 65138

Kuvaus Kirjekuori STC5RH Ikkunakuori STC5RH3595 Ikkunakuori STE5RH3090 Iso-ikkunakuori STC5RH6090

Pakkaus 1 / 36 1 / 36 1 / 36 1 / 36

Yksikkö LTK LTK LTK LTK

Postac-tarrakuoret C6/65

Staples kirjekuoret

PEFC-sertifioitua valkoista paperia tai FSC-sertifioitua uusiopaperia. Ympäristöystävällinen valinta. 1000 kpl / ltk.

Itseliimautuva luontoystävällinen PEFC-sertifioitu kuori vuoripainatuksella.

Koodi Kuvaus 65136 Kirjekuori STC6RH 65583 Kirjekuori STC65RH

Pakkaus 1 / 56 1

Yksikkö LTK LTK

Koodi 65786 65788 65790

Kuvaus C4 tarrasuljenta, 500 kpl C5 tarrasuljenta, 1000 kpl Iso-ikkuna kuori 60 x 90 mm, 1000 kpl

Pakkaus 1 1 1

Yksikkö LTK LTK LTK

Värilliset kirjekuoret Tasaläppäinen kuori 80 g/m². Tarrasuljenta. 20 kpl pakkauksessa. Koodi 54209 54210 54211 54212

Kuvaus C6 vanilja C6 punainen C5 vanilja C5 punainen

Pakkaus 1 / 50 1 / 50 1 / 50 1 / 50

Yksikkö PKT PKT PKT PKT

Valkoiset kirjekuoret pienpakkausissa Pakkauksessa 25 kuorta. Tasaläppäinen tarrasuljettava kuori 95 g/m². Koodi Kuvaus 54204 C5 25 kpl 54208 C6 25 kpl

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

Pakkaus Yksikkö 1 / 40 PKT 1 / 40 PKT

101


05

Postitus ja pakkaus Kirjekuoret ja pussit

Pehmustamattomat näytepussit Valkopintainen pehmustamaton voimapaperi, tarrasuljenta.

CD -kuplapussi

Koodi 44983 44982 44578 44579 63158

Pehmustettu CD -pussi valkoistapaperia. Paksuus 100 g / m2. Ulkomitat: 200 x 175 mm. Sisämitat: 180 x 165 mm. Paino 13 g / kpl. 100 kpl laatikossa. Koodi Kuvaus 69276 Airpro CD- pussi

Pakkaus 1

Yksikkö LTK

Kuvaus D22, 250 x 425 x 50 mm, 25 kpl 160 x 340 x 50 mm, 25 kpl No 5. 250 x 425 x 50 mm, 100 kpl No. 10. 250 x 475 x 70 mm, 100 kpl No 54. 150 x 350 x 55 mm, 250 kpl

Pakkaus 1/4 1 / 10 1 1 1 / 36

Yksikkö PSS PSS LTK LTK LTK

Turvapussit Painettu musta-valkoinen COEX-turvapussi arvotavaralle. Koko yläreunan levyinen liimanauha ja muiden reunojen ympäri painetut erikoissaumat takaavat, että avaamisyritykset paljastuvat välittömasti. Paksuus 0,07 mm. Koodi 58582 52893 58103 58583 58584 61125

Kuvaus C3, 325 x 460 mm, 500 kpl B4, 255 x 355 mm, 500 kpl B5, 180 x 245 mm, 500 kpl Nouto 155 x 230 mm, 500 kpl Kolikkokassi 9,3 kg, 270 x 290 mm, 500 kpl Kolikkokassi 15 kg, 400 x 410, FF110+30 mm, 250 kpl

Pakkaus 1 / 32 1 / 32 1 / 60 1 / 60 1 / 32 1 / 24

Yksikkö LTK LTK LTK LTK LTK LTK

Propac-tuplapussit Ruskeaa paperia ( 2 x 80 g), tarrasuljenta. 100 kpl / ltk. Koodi 53676 53677 53678 53679

Kuvaus 250 x 410 x 70 mm, paino 52 g. 250 x 450 x 125 mm, paino 70 g. 280 x 430 x 80 mm, paino 63 g. 320 x 430 x 80 mm, paino 68 g.

Pakkaus 1 1 1 1

Yksikkö LTK LTK LTK LTK

Ruskeat kuplapussit Suljenta tarranauhalla, materiaali 100 g. Kuplamuovi voidaan irroittaa pussista kuoriosan kierrätystä varten.

Arofol Plus -kuplapussit Suljenta tarranauhalla. Materiaali 130 g / m². Koodi 43067 43068 43069 43070 43072 43073

102

Kuvaus 2 B, 135 x 245 mm, 200 kpl 3 C, 170 x 225 mm, 100 kpl 4 D, 200 x 275 mm, 100 kpl 5 E, 240 x 265 mm, 100 kpl 7 G, 250 x 350 mm, 100 kpl 8 H, 290 x 370 mm, 100 kpl

Pakkaus 1 1/8 1/8 1 / 18 1/8 1/8

Yksikkö LTK LTK LTK LTK LTK LTK

Koodi 46052 46053 46054 46055 46057 46058 46059 46060

Kuvaus Nro 2, 140 x 225 mm, 200 kpl Nro 3, 170 x 215 mm, 100 kpl Nro 4, 200 x 275 mm, 100 kpl Nro 5, 240 x 275 mm, 100 kpl Nro 7, 250 x 340 mm, 100 kpl Nro 8, 290 x 370 mm, 100 kpl Nro 9, 320 x 455 mm, 50 kpl Nro 10, 370 x 480 mm, 50 kpl

Pakkaus 1 / 12 1 / 18 1 / 18 1 / 12 1 / 12 1/8 1/8 1/8

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681

Yksikkö LTK LTK LTK LTK LTK LTK LTK LTK


06

Hakemisto

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi


06

Hakemisto

Aakkosellinen hakemisto A

Aaltopahvi, rulla.......................................................................................95 Aaltopahvilaatikot....................................................................................96 Alumiinifoliot............................................................................................26 Annosmaidot...........................................................................................17 Annosrasiat elintarvikkeille.......................................................................26 Annostelijat käsipyyhkeille............................................................49, 51, 52 Annostelijat WC-papereille................................................................. 54-56 Annostelijat shampoolle..................................................................... 58-62 Annostelijat saippualle....................................................................... 58-62 Annostelijat pesunesteelle.................................................................. 58-62 Annostelijat käsidesille....................................................................... 58-62 Astianpesuaineet.................................................................... 24-25, 37-38 Astianpesuharja.......................................................................................25 Astiat, keraamiset....................................................................................23 Astiat, kertakäyttö.............................................................................. 21-23 Astiat, kompostoituvat....................................................................... 22-23 Astianpesukoneen puhdistusaine.............................................................24 Aterimet, kertakäyttö......................................................................... 21-23 Auton ensiapupakkaus............................................................................66

C CD-kuplapussi.......................................................................................102

D Desinfektioaineet käsille.............................................................. 58, 60-62 Desinfioivat puhdistusaineeet.............................................................31, 33

E Elintarvikerasiat........................................................................................26 Ensiaputuotteet................................................................................. 66-75 Esiliinat..............................................................................................77, 88 Etikettitulostimet......................................................................................94 Etikettitulostimien tarrat...........................................................................94

G Grillinpuhdistusaineet.........................................................................36, 38

H Haavanhoitopisteen täydennyspakkaus...................................................72 Haavapyyhkeet........................................................................................73 Hajunpoistaja lattiakaivoihin ja viemäreihin................................................39 Hammasharjat.........................................................................................64 Hammaslanka.........................................................................................64 Hammastahnat........................................................................................64 Hankauslevyt hankauspesimiin................................................................43 Hapankorppu..........................................................................................20 Hengityssuojaimet...................................................................................76 Hiilihapotetut lähdevedet..........................................................................19 Hiusverkko..............................................................................................78 Huomiovaatteet.......................................................................................86 Huuhteluaine pyykille...............................................................................35 Huuhtelukirkasteet.......................................................................24, 36, 38 Hygieniatestit...........................................................................................38 Höylä ihokarvojen poistoon......................................................................64

I Ihovoiteet.................................................................................................63 Ikkunakuivain...........................................................................................44 Ikkunanpuhdistusaine........................................................................32, 34

J Jäteastiat........................................................................................... 40-41 Jätepussit................................................................................................42 Jätesäkit .................................................................................................42

K Kaakao....................................................................................................16 Kahviliinat................................................................................................22 Kahvimaidot............................................................................................17 Kahvinkeittimen puhdistusaineet..............................................................24 Kahvinkeittimet........................................................................................14

104

Kahviotuotelaatikosto..............................................................................23 Kahvit......................................................................................................15 Kalkinpoistoaineet, siivous.................................................................32, 34 Kassakaapit.............................................................................................91 Keksit......................................................................................................20 Kengänsuojat..........................................................................................77 Kermajauho.............................................................................................17 Kertakäyttösuojaimet......................................................................... 76-78 Kertakäyttöesiliina....................................................................................77 Kertakäyttöhaalarit...................................................................................77 Kertakäyttöhatut......................................................................................78 Kertakäyttöhuppu maskilla.......................................................................78 Kertakäyttöinen hengityssuoja.................................................................76 Kertakäyttöinen kasvosuojus...................................................................76 Kertakäyttöastiat................................................................................ 21-23 Kiillotusaine kalusteille..............................................................................39 Kirjekuoret.............................................................................................101 Kirjepussit................................................................................................97 Kirjoittimien tarrat.....................................................................................94 Kirurginmaski...........................................................................................76 Kivennäisvedet........................................................................................18 Kivisuojat.................................................................................................28 Kompostoituvat jätepussit.......................................................................42 Koneastianpesuaineet.................................................................24, 37, 38 Korvatulpat..............................................................................................79 Kosteapyyhe käsien puhdistukseen.........................................................60 Kosteusemulsiot......................................................................................63 Kosteusvoiteet.........................................................................................63 Kulmatuki pakkauksille.............................................................................96 Kupit................................................................................................. 21-23 Kuplamuovi.............................................................................................96 Kuplapussit......................................................................................97,102 Kuulonsuojaimet......................................................................................80 Kuumemittari...........................................................................................75 Kylmäspray..............................................................................................66 Käsien desinfiointiaineet............................................................... 58, 60-62 Käsienpesunesteet............................................................................ 58-62 Käsihuuhteet............................................................................... 58, 60-62 Käsineet............................................................................................ 81-83 Käsipyyheannostelijat........................................................................ 49-52 Käsipyyhkeet..................................................................................... 49-52 Käsisaippuat...................................................................................... 58-62 Käsitiskiaineet..........................................................................................25 Käsivalaisimet..........................................................................................92 Käsivoiteet...............................................................................................63

L Laastarit............................................................................................ 71-73 Laastariautomaatti...................................................................................71 Lasinpuhdistusaineet......................................................................... 32-34 Lattianpuhdistus- ja hoitoaineet...............................................................28 Lattiavahat...............................................................................................28 Lautaset............................................................................................ 21-23 Lautasliinat..............................................................................................22 Leimasimet............................................................................................100 Leimasinten varatyynyt..........................................................................100 Lähdevedet.............................................................................................19 Lähetyslistataskut....................................................................................95

M Maalarinteipit...........................................................................................98 Maidot.....................................................................................................17 Makeiset..................................................................................................19 Makeutusaineet ......................................................................................17 Mehut .....................................................................................................18 Mehutiivisteet..........................................................................................18 Mikrokuituliinat................................................................................... 43-44 Mopit.......................................................................................................46

N Nestesaippuat................................................................................... 58-62 Nimikorttikotelot......................................................................................92 Näytepussit...........................................................................................102

O Opastekilvet (ensiapu)..............................................................................75

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Hakemisto

Aakkosellinen hakemisto P Pakastusrasia..........................................................................................26 Pakkauslaatikot.......................................................................................96 Pakkausnarut..........................................................................................95 Pakkausteipit...........................................................................................98 Palovammaspray...............................................................................66, 74 Paperinkierrätyslaatikot............................................................................40 Paperikorit......................................................................................... 40-41 Paperipussit............................................................................................95 Parranajogeeli..........................................................................................64 Partahöylät..............................................................................................64 Pesuharjat .............................................................................................45 Pesunesteet...................................................................................... 58-62 Pidikejojot................................................................................................92 Pillimehu..................................................................................................18 Pinnoite (lasi- ja kaakelipinnat)..................................................................32 Poljinroska-astiat.....................................................................................40 Polvisuojat...............................................................................................85 Postituskotelot.........................................................................................97 Postituskuoret.........................................................................................97 Postitusputket.........................................................................................96 Puhdistusaineet...................................................................... 28-34, 36-39 Puhdistusaineet spraypullossa................................... 28, 32-34, 36, 38, 39 Puhdistusliinat.........................................................................................57 Pyykinhuuhteluaine..................................................................................35 Pyykinpesuaineet ....................................................................................35 Pölyharjat................................................................................................44 Pölyhuiskat..............................................................................................44 Pölynimurit...............................................................................................47 Pölypussit................................................................................................47 Pöytäliinarullat..........................................................................................22

R Rasvanpoistoaineet.................................................................................39 Rikkalapiot...............................................................................................47 Roska-astiat...................................................................................... 40-41 Roskapussit.............................................................................................42 Ruokailuvälineet, kertakäyttö............................................................. 21-23

S

06

Termoskahvinkeitin..................................................................................14 Tuhka-astia..............................................................................................41 Tuorekelmut.............................................................................................26 Tuplapussit............................................................................................102 Turvakaapit..............................................................................................91 Turvakaulanauhat.....................................................................................92 Turvapussit............................................................................................102 Turvasumutin...........................................................................................66 Työkengät................................................................................................89 Työkäsineet....................................................................................... 81-83 Työvaatteet........................................................................................ 85-88 Täysmehut...............................................................................................18

U Uuninhoitotabletit.....................................................................................36 Uuninpuhdistusaineet........................................................................ 36-38

V Vaa’at......................................................................................................94 Vaahtosaippuat..................................................................................59, 62 Vahanpoistoaineet...................................................................................28 Vaihtohammasharjat................................................................................64 Vaihtoterähöylä ihokarvojen poistoon.......................................................64 Vaihtoterät partahöylään..........................................................................64 Välipalapatukat........................................................................................20 Vedenkeitin..............................................................................................14 Vedet................................................................................................. 18-19 Virvoitusjuomat........................................................................................18 Voimapaperi............................................................................................95

W WC-harjat................................................................................................45 WC-paperiannostelijat....................................................................... 54-56 WC-paperit........................................................................................ 54-56 WC-puhdistusaineet.......................................................................... 32-34

Y Yleispuhdistusaineet..........................................................................29, 31 Ylijännitesuojat.........................................................................................92

Sadevaatteet...........................................................................................87 Saippua-annostelijat.......................................................................... 58-62 Saippuat............................................................................................ 58-62 Salaattirasiat............................................................................................26 Salpapussit........................................................................................26, 95 Sandaalit.................................................................................................89 Sangot....................................................................................................44 Shampoot.....................................................................................58,60,61 Sienipyyhkeet..........................................................................................25 Siivousliinat........................................................................................43, 57 Siivousvälineet .................................................................................. 43-47 Silmänhuuhtelutuotteet............................................................................70 Sisäisen postin kansiot............................................................................97 Sokerit ....................................................................................................17 Suihkusaippuat.................................................................................. 58-62 Sumutinpullot, tyhjät..........................................................................34, 38 Suodatinpaperit.......................................................................................14 Suodatinpussit.........................................................................................14 Suojaimet.......................................................................................... 76-80 Suojakypärä............................................................................................80 Suojalasit.................................................................................................80 Suojapinnoite lasille ja kaakelille...............................................................32

T Tahranpoistoaineet..................................................................................39 Takit................................................................................................... 85-88 Tarjoiluvaunu............................................................................................23 Tarrakirjoittimet........................................................................................94 Tarrakirjekuoret......................................................................................101 Tartuntasuojapakkaus..............................................................................74 Teet 16 Teipit........................................................................................................98 Teippiharja...............................................................................................45 Teippikatkaisija pakkausteipille.................................................................98 Teline teollisuuspyyhkeelle........................................................................57 Teollisuuspyyhkeet...................................................................................57

Katso koko valikoima osoitteessa StaplesAdvantage.fi

105


06

106

Hakemisto Setelit

Kysy, autamme mielellämme: asiakaspalvelu@staples.fi, p. 010 681 681


Yhteystiedot Staples Finland Oy PL 109, 00100 Helsinki Heikkiläntie 7, 00210 Helsinki Asiakaspalvelu p. 010 681 681 asiakaspalvelu@staples.fi Vaihde: 010 681 651 www.StaplesAdvantage.fi

Staples Business Advantage palvelee asiakkaita 30 Euroopan maassa ja lisäksi 20 markkina-alueella muualla maailmassa.


Toimitilaratkaisut-kuvasto 2017/2018. Parhaita Staples-valintoja. Make More Happen. Me autamme yritystäsi keskittymään prioriteetteihinsa, mitä ne sitten ovatkaan. Suojaa työntekijöiden terveyttä hygienisillä saippua-automaateilla. Tulosta tärkeimmät dokumentit laadukkaille papereille. Suojele luontoa ympäristöystävällisillä tuotteilla. Valloita maailmaa kestävillä postituspakkauksilla. Tästä kuvastosta ja StaplesAdvantage.fi-sivustolta löytyvät tuotteet on valittu auttamaan sinua saamaan enemmän aikaan. © 2017 Staples Business Advantage. Painettu paperille, joka säästää puita. Kierrätä tämä kuvasto, kiitos.

Profile for Staples

Ratkaisumme sinulle Toimitiloihin 2017 2018  

Ratkaisumme sinulle Toimitiloihin 2017 / 2018

Ratkaisumme sinulle Toimitiloihin 2017 2018  

Ratkaisumme sinulle Toimitiloihin 2017 / 2018