PAGINA 29

G.S.B.W. Nieuws Gelijkspel GSBW tegen Audacia

P. Roks vriendentoernooi op 25 Mei 2017

Op donderdag 25 Mei (Hemelvaartsdag ) gaan we het P.Roks vriendentoernooi 2017 organiseren. We spelen dan weer 7 tegen 7 op een half veld waarbij er min 1 dame in het veld moet staan.

Vandaag, zondag 07-05-2017, stond de thuiswedstrijd tegen Audacia op het programma. Audacia stond op plaats 8 van de ranglijst, was veilig en kon vrijuit spelen. GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Michael Tschmarke, Dion van Loon, Dave Tierie, Rick Kuijpers, Bram Verschuren, Luuk Becker, Wesley van Gestel, Bradley Luijten, Sander Schell en Melvin de Laat. Wegens blessures waren niet beschikbaar: Dick Tammer, Jasper van Nunen en Willem Vissers. Op de bank zaten de talentvolle A-jeugd spelers: Jelle van der Velden, Igor van Loon, Tymen van Loon en Reno Maas. Voorafgaand aan de wedstrijd gaf de pupil van de wedstrijd, Senna van Iersel (JO10-1), het goede voorbeeld door de bal simpel onder de mistastende keeper door in het doel te schieten. 1e helft: GSBW begon voortvarend aan de wedstrijd. Al in de 1e minuut kreeg Sander een kans, helaas ging zijn inzet net over het doel. In de 4e minuut kreeg Melvin een goede kans. Zijn lob ging prima over de keeper maar helaas ook net over de lat. GSBW was meer in balbezit maar moest attent blijven op de counter van Audacia via hun snelle spitsen. In de 21e minuut kwam GSBW op een 1-0 voorsprong. Na een overtreding op Luuk mocht Bradley een vrije trap nemen vanaf ongeveer 22m. De keeper van Audacia kon het schot van Bradley niet vasthouden waarna Sander de rebound simpel binnen kon tikken. Ook Audacia bleef gevaarlijk. In de 25e minuut mocht Alex Aarts, op het randje van buitenspel, doorgaan. Gelukkig voor GSBW schoot hij vanaf 18m in het zijnet. In de 44e minuut kwam Audacia op 1-1. Gijs Outmayer kwam vanuit een combinatie door het midden, oog in oog te staan met

Dave. Hij speelde deze goed uit en kon daarna de bal simpel in een leeg doel schuiven. Onder de rust werd er niet gewisseld. 2e helft: Al na enkele minuten in deze 2e helft dacht GSBW op een 2-1 voorsprong te komen. Een kopbal van Luuk glipte door de handen van de keeper. In 2e instantie kon de keeper de bal nog pakken maar volgens vele was dit achter de doellijn. De scheidsrechter kon dit echter niet waarnemen en liet doorspelen. In de 50e minuut kreeg Melvin nog een redelijke kans. Zijn lob ging echter ruim over het doel. GSBW had duidelijk een veldoverwicht en ging op zoek naar een voorsprong. In de 60e minuut kon Wesley, op aangeven van Luuk, uithalen. Wederom kon de keeper de bal niet vasthouden en ditmaal was Melvin attent. Helaas ging zijn inzet van dichtbij in het zijnet. In de 64e minuut kon de keeper van Audacia met de voet redding brengen op een kopbal van Melvin. GSBW moest bij de les blijven en dit bleek wel in de 69e minuut. Erik Jans kon vanaf links ongehinderd richting Dave lopen. Gelukkig schoot hij van dichtbij in het zijnet. In de 74e minuut werd Bram vervangen en maakte Tymen zijn debuut in GSBW 1. In de 83e minuut maakte de volgende A-jeugd speler zijn debuut in GSBW 1. Bradley werd vervangen door Igor. GSBW kreeg nog enkele goede kansen maar de bal wilde er niet in, mede door enkele goede reddingen van de Audacia doelman. In de 90e minuut moest Dion nog met kramp worden vervangen en maakte ook Reno zijn debuut in GSBW 1. Het was vandaag een wedstrijd met vele kansen maar helaas zat het niet mee en wilde de bal er niet in. Volgende week de laatste wedstrijd van de competitie uit bij Riel.

Teams die mee willen doen kunnen zich aanmelden bij: Andre van Iersel of Fred van Laarhoven.

Programma GSBW JO19-2 Haarsteeg JO19-2..........................12:00 GSBW JO17-2 - Sarto JO17-5 ......10:00 GSBW JO17-3 Unitas’59 JO17-5...........................10:00

Afgelopen zondag 7 mei was de laatste speeldag voor de lagere senioren. Traditioneel hoort daar de Afsluitingsbarbeque bij. Ondanks dat het weer (vergeleken bij de zonnige zaterdag) een klein beetje tegenviel was de sfeer er niet minder om. Wat heet, tot in de late uurtjes was het een groot feest bij GSBW! Zoals een feest hoort te zijn!

GSBW JO10-1 ONGESLAGEN KAMPIOEN!!!

Afgelopen zaterdag speelden onze jongens hun laatste competitiewdstrijd in de 1e klasse. 2 Wedstrijden geleden werd in een directe confrontatie met de enige achtervolger, vv Acht, het kampioenschap binnengehaald. Na dit flink gevierd te hebben kwamen onze boys met de wens om de laatste 2 wedstrijden van de competitie ook winnend af te sluiten zodat ze “ongeslagen” kampioen zouden worden. Met nog een 3-2 overwinning op Taxandria en afgelopen zaterdag een 7-3 overwinning op Uno Animo behaalde ze hun doel. Deze prestatie is te danken aan een zeer gedreven, leergierige en hardwerkende groep jongens van 9 en 10 jaar oud. Onze topper in het doel: Teun Verhoeven. Ons verdedigingsblok met zeer aanvallende kwaliteiten: Senna van Iersel, Jens Swinkels, Chris Robben en Luuk van Gorp. Ons aanvalsblok met zeer verdedigende kwaliteieten: Brandon van Rooij, Tom Borrani, Daan Santegoets en Colin van Diepen. TOPPERS van harte gefeliciteerd met jullie KAMPIOENSCHAP.

Uitslagen Jeugd Zaterdag 6 Mei

GSBW JO19-1 - Were Di JO19-1 4 - 2 WSC JO19-4 - GSBW JO19-2 ...... 3 - 0 GSBW JG2G OJC ROSMALEN JG1G ................ 2 - 0 EBOH JG2 - GSBW JG3................ 8 - 6 SC ‘t Zand JO17-2 GSBW JO17-1 ............................... 2 - 1 Waspik JO17-1 - GSBW JO17-2. 1 - 4 GSBW JO17-3 FC Cranendonck JO17-2.................. GSBW JO15-1 - EFC JO15-1 ....... 1 - 5 GSBW JO15-2 SJO Juventud JO15-1 ................. 3 - 3 Dommelen JO15-3G GSBW JO15-3 ............................... 9 - 0 GSBW JO13-1 Jong Brabant JO13-1 .................. 0 - 4 TSC JO13-7 - GSBW JO13-2 ............. LONGA JO11-2 - GSBW JO11-2 6 - 1

Opgeven voor Maandag 22 mei !!!!

Jeugd Zaterdag 13 Mei

Afsluitingsbarbeque senioren zeer geslaagd

GSBW JO11-1 Uno Animo JO11-1 .......................09:30

Senioren Zondag 14 Mei

Riel 1 - GSBW 1.............................14:30 JEKA 5 - GSBW 2 ..........................12:00

VOAB JO11-11 - GSBW JO11-3 . 5 GSBW JO10-1 Uno Animo JO10-1 ..................... 7 SDO’39 JO9-1 - GSBW JO9-1 ..... 3 GSBW JO9-2 - Hilvaria JO9-5 .... 3 Hilvaria JO9-3 - GSBW JO9-3 .... 1 GSBW JO9-4 SC ‘t Zand JO9-12 ...................... 2 –

Senioren Zondag 7 Mei

GSBW 1 - Audacia 1 .....................1 GSBW 2 - JEKA 4 ..........................5 Wilhelmina Boys 4 - GSBW 3 .....2 SC ‘t Zand 8 - GSBW 4 .................1 GSBW 5 - Willem II 6 ...................3 GSBW 6 - Boxtel 8 ..................... 16 GSBW 7 - VOAB 10.......................1 SV Reeshof 4 - GSBW 8 ...............8 ST NLC VR1 - GSBW VR1 ............3 TSVV Merlijn VR2 - GSBW VR2 .6

-

1 3 3 5 3 4

1 4 4 5 2 0 3 2 3 2

Open dag bij Golfclub Voor de vijfde keer: Ladies Day bij WTC de Hellen Landgoed Nieuwkerk FIETSPLEZIER ALLEEN VOOR DAMES

Op zondag 21 mei organiseert WTC de Hellen, alweer voor de vijfde keer, de Ladies Day’. Een tocht waaraan alleen dames mogen deelnemen. Deelname voor zowel leden als niet-leden vereist alleen een racefiets.

s genieten op de fiets

Alle dames, in het bezit van een racefiets, worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze verrassingstocht van ongeveer 60 km. De dames van WTC de Hellen zullen ervoor zorgen dat het tempo voor iedereen haalbaar is (circa 25 km per uur gemiddeld) en zij geven uitleg over het rijden in een groep. Natuurlijk wordt er onderweg gestopt voor koffie en bij terugkomst in Goirle praten we samen nog na over deze unieke ervaring. Start en finish bij Café Mozes, De Hovel 45, 5051 NR Goirle. “Een mooie gelegenheid om nog even lekker na te kaarten.”

Op zaterdag 13 mei organiseert golfclub Landgoed Nieuwkerk een open dag. Op deze dag kunnen belangstellenden op verschillende manieren kennis maken met deze ’golfparel in Goirle’. Zo kunt u deelnemen aan diverse clinics of tegen een vriendenprijs in de baan spelen. Om deel

te nemen kunt u zich inschrijven via de site van de golfclub, www. golfclublandgoednieuwkerk.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor deze open dag én bij de club. Aanvang van de open dag is 10 uur.

Uitslagen RSV St. Antonius Riel Zondag 7 mei was in Hulten bij Manege Thielen de 3e selectiewedstrijd dressuur van de paarden. Tessa de Groot reed hier

met haar paard Diva in de klasse L2 een mooie proef en won daarmee de 2e prijs met 199,5 punten. Proficiat Tessa !

s Er is altijd iets te zien Vertrek om circa 09:30 uur. Dus zorg dat je rond 09.00 uur aanwezig bent. Aan de deelname zijn GEEN kos-