Page 1

Twinstone Producten

www.twinstone.nl


Over Twinstone Twinstone richt zich op Duurzaam, maar doet het 'anders'. Duurzaam in de praktijk brengen kan namelijk sneller, makkelijker en leuker.

Twinstone ontwikkelt mooie, verrassende producten en concepten waarmee de consument direct energie en water kan besparen. De producten zijn mooi vormgegeven, met een scherpe inhoud, kwaliteit en positieve uitstraling. De concepten zijn helder, praktisch en gemakkelijk toepasbaar. Op deze manier bewijst Twinstone dat thema’s als energiebesparing, milieu en duurzaam niet synoniem zijn voor alternatief, saai, lastig en verlies aan comfort. Met Twinstone producten bespaar je euro’s en het milieu. Een dubbele winst!

Twinstone is uniek op het gebied van energie- en waterbesparing. Wij adviseren en ondersteunen bedrijven, gemeenten en andere organisaties bij het maken van bewuste keuzes omtrent hun duurzaamheid strategie. Samen met hen zetten wij de strategie en doelstellingen om in concrete actie, op een leuke manier. Zo wordt Duurzaam concreet.

Op www.twinstone.nl staat meer informatie over Twinstone, wat we doen en wie we zijn. Onderstaand een omschrijving van onze productlijn.

www.twinstone.nl


Twinstone Producten Twinstone heeft naast de bestaande ‘klassieke’ energie- en waterbesparende producten een eigen productlijn ontwikkeld. Producten die effectief energie en water besparen én bijdragen aan het bewustzijn omtrent Duurzaam.

De Twinstone productlijn is tot stand gekomen vanuit de behoefte in de markt. Consumenten willen graag besparen op hun hoge energielasten, maar weten niet goed hoe. De producten van Twinstone bieden consumenten de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met energie en geld besparen.

De Twinstone Producten laten zien dat bewuster omgaan met energie en water je veel bespaart (geld en CO2) en gemakkelijk en leuk kan zijn.

De producten zijn los verkrijgbaar maar kunnen ook in combinatie met andere producten worden geleverd in de Twinstone BespaarBox. Waarbij Twinstone graag maatwerk levert. Nieuw zijn de BespaarBoxen die per brievenbuspost verzonden kunnen worden.

www.twinstone.nl


Twinstone Productlijn DoucheCoach: Verrassend, makkelijk, leuk en met veel effect … De gemiddelde Nederlander doucht 8,5 minuut. Dat kan best iets korter. De DoucheCoach helpt in 5 minuten te douchen. Dat bespaart zo’n 35 liter warm water per douchebeurt, per week al snel 240 liter. Met de DoucheCoach kunt u zo €40,- per jaar besparen op uw water- en gasrekening en een CO2 uitstoot gelijk aan 3,5 bomen.

Zou iedere Nederlander de DoucheCoach gebruiken, dan besparen we jaarlijks 15 keer het IJsselmeer aan warm water.

Consumentenwaarde: € 5,95 (incl. BTW)

RadiatorSticker: Besparen op uw stookkosten Een gemiddeld huishouden verbruikt € 1.000 per jaar aan verwarmingskosten. De RadiatorStickers helpen de verwarming bewust af te stellen en zo het gasverbruik te verminderen. De sticker verkleurt als het verwarmingselement 30 graden of warmer is en toont meteen de stookkosten per uur. De gemiddelde besparing van de stickers is €35,per jaar (set van vier stickers).

Consumentenwaarde: € 4,95 (incl. BTW)

www.twinstone.nl


EnergieWenskaart: Bespaar een ander en uzelf stookkosten Met de EnergieWenskaart heeft u drie RadiatorStickers voor uzelf en één om te versturen door de ansichtkaart af te scheuren. Een mooie kaart die de geadresseerde ook iets oplevert. De RadiatorSticker verkleurt als het verwarmingselement 30 graden of warmer is en toont de stookkosten per uur. Besparing €35,- per jaar.

Consumentenwaarde: € 5,95 (incl. BTW)

TwinShopper: Plastic not so fantastic Plastic tasjes zijn een probleem van formaat. Alleen al in Nederland gebruikt men er jaarlijks bijna 1 miljard. Gebruik van de TwinShopper in plaats van tasjes die in de winkel worden aangeboden scheelt zo’n 150 plastic tasjes per jaar. Het is een stevige tas, voorzien van een binnenzakje met rits en opvallend van kleur, print en tekst. De TwinShopper geeft u bovendien elke dag een compliment: ‘u bent fan - tas – tic (zo zonder plastic)’.

Consumentenwaarde: € 5,25 (incl. BTW)

www.twinstone.nl


Energie VerjaardagsKalender: Elke maand nieuwe energietips- en weetjes Verjaardagskalender met twaalf mooie platen die op een positieve en prikkelende manier tips en weetjes over energie- en waterbesparing geven. Leuke beelden en teksten, zodat u er jaren naar kunt kijken (formaat: 38x26,5 cm).

Wist u dat er 140 liter water nodig is om 1 kopje koffie te produceren (Maart: ‘koffie verkeerd?’)

Consumentenwaarde: € 10,95 (incl. BTW)

SwitchOff: De makkelijkste oplossing voor standby en sluipverbruik ‘Standby’ en sluipverbruik tellen op tot 13% van uw elektriciteitsverbruik. Energie die u niet werkelijk benut, maar wel betaalt. Met de SwitchOff voorkomt u via één druk op de voetschakelaar standby en sluipverbruik van alle aangesloten apparaten. Dankzij de voetschakelaar blijft de stekkerdoos uit zicht. Bespaart € 50 per jaar en een CO2 uitstoot gelijk aan 3,5 bomen.

Consumentenwaarde: € 17,50 (incl. BTW)

www.twinstone.nl


SnelDroogBallen: De was lekker snel droog Stop de SnelDroogBal in de droogtrommel bij de was en verkort de droogtijd tot 25%. Lekker snel en het scheelt veel energie, gemiddeld € 25 per jaar. De SnelDroogBal maakt ruimte voor warme lucht tussen de was, waardoor deze sneller droog wordt. En de was wordt er ook nog eens voller en zachter van, zónder wasverzachter. De SnelDroogBal kan steeds weer opnieuw gebruikt worden. Geleverd in een setje van twee, in een mooi doosje. Bespaart € 25 per jaar.

Consumentenwaarde: € 9,85 (incl. BTW)

KoelkastThermometer: Gebruik de juiste energie Een koelkast verbruikt veel energie; gemiddeld draagt het bij aan 17% van het elektriciteitsverbruik. Te koud instellen van koelapparatuur betekent onnodig energieverbruik. Met de mooie KoelkastThermometer voorkomt u dit onnodige verbruik. Met één oogopslag is zichtbaar of de koelkast of diepvries goed is afgesteld (advies: de ideale temperatuur ligt tussen de 4 en 7 C °).

Consumentenwaarde: € 11,95 (incl. BTW)

www.twinstone.nl


DoubleTrouble: Memory over het milieu, energie besparen etc. Kleurrijk memory spel met 30 kaartjes over Duurzaam, Milieu en Energie. Prachtige, originele ontwerpen verbeelden uiteenlopende onderwerpen over energie verslinden en energie besparen. In een bijgesloten boekje wordt elk kaartje toegelicht. Speelse energie!

Consumentenwaarde: €9,95 (incl. BTW)

KidsDoePlaat: Spelenderwijs Energiewijs… Twinstone heeft een KidsDoePlaat ontwikkeld met als doel om kinderen (basisschoolleeftijd) spelenderwijs te betrekken bij het onderwerp Duurzaam. De KidsDoePlaat bevat o.a. een Hoe Groen Ben Jij Quiz, uitleg over de Voetafdruk, een Rebus, Moppentrommel en Tips & Weetjes.

Consumentenwaarde: € 1,50 (incl. BTW) www.twinstone.nl


BespaarBoxMini Mooi uitvouwbaar doosje waarbij het onderwerp ‘Besparen’ op een leuke manier wordt gepresenteerd. Inclusief DoucheCoach, RadiatorStickers en Tips & Weetjes. Direct toepasbaar en effectief besparend. Bovendien maakt het formaat van de BespaarBoxMini deze geschikt voor brievenbusverzending. Bespaarwaarde is € 75 - € 115 per jaar.

Consumentenwaarde: € 11,45 (incl. BTW)

Het EnergieBoekje Twinstone heeft in maart 2011 alweer de tweede druk van het EnergieBoekje uitgebracht. Het EnergieBoekje is mooi, duidelijk en uniek. Met dit boekje wordt bijdragen aan kennis over energie: waar staan we momenteel, wat zijn de uitdagingen en de mogelijkheden voor de toekomst? En hoe is de relatie tussen het energiegebruik en het milieu en klimaat? Ook is kort aandacht besteed aan samenhangende thema’s zoals: bevolkingsgroei, grondstoffen en afval.

Consumentenwaarde: € 7,50 (incl. BTW)

www.twinstone.nl


Boek: 50 Kansen…om je wereld wat mooier te maken Een positief en kleurrijk boek met 50 verschillende kansen in de vorm van illustraties en foto’s. Met een knipoog worden er 50 manieren getoond om energie en water te besparen én om je wereld wat mooier te maken. 50 Kansen is niet belerend, maar positief, scherp en grappig. De kansen zijn eenvoudig uit te voeren, besparen u geld, sparen het milieu en bezorgen iedereen een glimlach.

In 50 Kansen zit een losse Groente & Fruit Kalender en 2 RadiatorStickers om de kansen nog makkelijker uit te voeren.

Consumentenwaarde: € 14,95 (incl. BTW)

www.twinstone.nl


www.twinstone.nl


Contact Wilt u meer weten over Duurzaam, dan zijn wij u graag van dienst. U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of email adres. Telefoonnummer: Email adres:

070-3602120 info@twinstone.nl

Adres:

Twinstone Bleijenburg 1 2511 VC Den Haag

Kenmerkend voor Twinstone zijn creativiteit, passie en business benadering. Om daarmee te kunnen werken voor en met onze klanten (en prospects) geldt het onderstaande.

Š Twinstone 2011. Alle (auteurs)rechten op of in verband met deze offerte, dit voorstel, deze presentatie rusten bij Twinstone. Niets uit dit document, waaronder ideeÍn en concepten die in dit document zijn beschreven of daaruit voortvloeien, mag door de opdrachtgever, prospect, relatie (of andere partijen) worden gebruikt zonder de uitdrukkelijke voorafgaande toestemming van Twinstone.

www.twinstone.nl

Twinstone & Productlijn 2011  

Twinstone & Productlijn 2011

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you