Page 1

Inschrijven?

Stap mee met Seven!

Inschrijven kan je bij het VVV op het Leopold III-plein (op 6 mei zelfs tot 19.30 uur). Op 7 en 8 mei kan je inschrijven op de Grote Markt.

wandel speel kijk

Prijs?

Als je vooraf inschrijft € 7 voor 2 dagen - € 4,5 voor 1 dag

Internationale Tweedaagse van Vlaanderen in Blankenberge

zoek

Als je de dag zelf inschrijft € 9 voor 2 dagen - € 5,5 voor 1 dag Schrijf op je kaart voor welke SCHOOL je meestapt. De school met de meeste deelnemers krijgt een mooie prijs!

Start en aankomst Start en aankomst op de Grote Markt van Blankenberge. Start tussen 10 uur en 15 uur (voor 6 km, 15 km en 24 km) Aankomst vóór 18 uur!

Meer info?

Meer informatie nodig? Kijk snel op www.2daagse.be

v.u. Internationale Tweedaagse van Blankenberge vzw p.a. F. Feverystraat 4; 8370 Blankenberge

zaterdag 7 en zondag 8 mei 2011


Op stap met Seven, doe je mee? Seven Jupeird is de kleine reus van Blankenberge. Hij heeft speciaal voor kinderen tot 10 jaar een zoektocht gemaakt in Blankenberge. Je zal merken dat wandelen leuk is, zeker niet saai. Elke deelnemer krijgt een boekje met vragen, opdrachten, weetjes. Seven is de gids die je meeneemt op de 6 km wandeling. Ben je al wat ouder, of ben je het gewoon om veel te stappen? Dan kan je zeker 15 km wandelen. Hier is geen zoektocht voorzien maar je komt onderweg heel wat leuke dingen tegen: springkastelen, speelpleintjes, muziek, …

6 km of de Radio2 Familiewandeling. Een gezinswandeling voor groot en klein! Het hele parcours is speciaal uitgetest voor kinderwagens en buggy’s, dus ook voor een rolstoel.

De Tweedaagse Voettocht is meer dan wandelen alleen! Er is vanalles te zien en te doen op het parcours.

Dit moet je gezien hebben! Seven toont je interessante dingen.

Onderweg moet je vragen oplossen.

©

Je komt af en toe een controlepost tegen. Daar kan je altijd een beetje rusten.

Hier krijg je iets: peperkoek, water, een stukje kaas, een vers Noordzee-visje, een Fristi, ... Hier kom je aan een springkasteel. Hier kan je je laten schminken.

De medaille & badge Als je twee dagen meegestapt hebt, krijg je deze mooie medaille. Wandel je één dag mee, dan hebben we een mooie badge voor jou.

Folder jeugd 2011  

Folder om de jeugd uit te nodigen op de Tweedaagse