Catalunya Meeting planner guide (Català)

Page 1

Catalunya Meeting planner guide


CATALUNYA

Meeting Planner Guide

ÍNDEX

'I

Catalunya destinació de negocis

'I

Raons per reunir-se a Catalunya

'I

Catalunya és cultura

'I

Meetings & Sports

'I

Meetings & Automotive

'I

Meetings & Tech

'I

Connexions

'I

Catalunya Convention Bureau

'I

Convention Bureaux i iniciatives locals

'I

Espais de reunions (meeting facilities)

'I

Espais singulars (venues)

'I

Hotels

'I

Agències Especialitzades (OPCs i DMCs)

'I

Serveis complementaris


CATALUNYA

Meeting Planner Guide

Com utilitzar aquesta guia

Símbols i abreviatures

En totes les pàgines que trobis els símbols, en clicar podràs:

4

Des de l’índex anar al capítol

Retornar a l’índex principal

m2 Superfície Alçada

Cafeteria

Amplada

Restaurant

Teatre TORNAR

Retornar a l’inici del capítol

Adaptat a minusvàlids

Escola

WIFI Aeroport

Banquet En U Imperial Cocktail Llum natural

Port Tren Pàrquing

BCN I Barcelona GRO I Girona LLD I Lleida REU I Reus TGN I Tarragona


CATALUNYA Destinació de negocis


CATALUNYA Destinació de negocis

Catalunya és innovació, dinamisme i negoci. És també tradició, cultura i experiència. És un territori pioner en l’àmbit industrial, comercial i de serveis. I és, a més, un entorn mediterrani, acollidor, divers i obert al món. Una destinació de negocis ideal no ho és només per uns o uns altres valors. És la suma de diferents característiques que venen donades d’una banda, pel territori, i d’altra banda per l’esforç constant i el reconeixement internacional. El territori català està marcat pel Mediterrani, una gran diversitat geogràfica, i la capitalitat de Barcelona, ciutat única i referent mundial. La feina continuada ha fet la resta, convertint la tradició en experiència, i l’experiència en oportunitat i realitat de negoci.


Catalunya, destinació de negocis Catalunya ofereix un magnífic entramat de centres de congressos, convencions, recintes firals i entorns, amb una àmplia oferta d’espais únics interiors i exteriors adaptats i equipats per acollir tot tipus de reunions i esdeveniments personalitzats. La seva estratègica situació afavoreix el seu tarannà obert i el clima esdevé el gran aliat, amb més de 300 dies de sol a l’any i una privilegiada combinació de mar i muntanya que possibilita tot tipus d’activitats.

Catalunya és la principal destinació turística d’Espanya (i Espanya una de les tres principals destinacions turístiques del món) oferint atractius ben diferents al mateix entorn: ciutats, natura, cultura, shopping, relax i benestar, luxe, mar, esports de muntanya, golf… I gastronomia, un dels gran valors catalans, tant per la riquesa a taula a l’abast de tothom com per la influència i el renom internacional de grans cuiners de la terra.

CATA Una economia activa, una gran capacitat organitzativa que s’ha demostrat en esdeveniments internacionals, o l’IBTM World que des de fa 13 anys consecutius converteix Barcelona en la capital mundial del turisme de negocis fan de Catalunya un mirall mundial per al món MICE. Un mirall que reflecteix les excel·lències que ofereix Catalunya per a reunions i esdeveniments professionals i que també recull les noves necessitats i tendències. Perquè millorar dia a dia no només és un objectiu. També és el nostre secret per oferir sempre una destinació de negocis capdavantera, desitjada i eficient.


PER QUÈ CATALUNYA? BON DIA! La salutació “oficial” de cada matí a Catalunya és més que una declaració d’intencions. El clima és el nostre aliat, la temperatura mitjana és de 17ºC i es gaudeix de més de 300 dies de sol a l’any. Necessites un bon dia per al teu esdeveniment? El tindràs!

MOLT I MOLT A PROP Catalunya té de tot. I tot està a l’abast. Es pot passar de grans ciutats a entorns de muntanya en poc més d’una hora, amb unes comunicacions excel·lents i unes infraestructures adequades per a tot tipus d’acte

TOCATS PEL MEDITERRANI El mar sempre present. Forma part del caràcter de la seva gent, obert i acollidor i amplia el ventall de possibilitats per gaudir de Catalunya i d’experiències úniques.

MAR I MUNTANYA El contrast és riquesa. I la riquesa natural no té preu. Genera qualitat de vida, ofereix un paisatge únic i permet gaudir d’entorns únics i espais ben diferents.

TERRA DE GENIS Antoni Gaudí, Salvador Dalí, Joan Miró, Pau Casals… i molts altres genis han engrandit Catalunya regalant el seu art etern. Un llegat que també permet el toc perfecte de singularitat per a esdeveniments singulars.

EL PRODUCTE ÉS L’ESTRELLA La dieta mediterrània és un estil de vida. La terra dóna riquesa a taula i el producte català esdevé un excel·lent valor afegit a tots els esdeveniments celebrats a Catalunya. Una gastronomia per gaudir: saludable i reconeguda arreu del món amb grans cuiners estrella Michelin.

BARCELONA Cosmopolita, desitjada i reconeguda mundialment. La capital de Catalunya és història, cultura, modernitat i referència internacional per a la celebració d’esdeveniments i reunions. Una ciutat única al món.

L’EXPERIÈNCIA ÉS UN GRAU Grans esdeveniments internacionals, congressos multitudinaris i festivals reconeguts mundialment se celebren a Catalunya des de fa anys. Una llarga trajectòria de confiança i “saber fer”.

ANEM PER FEINA El tarannà català gaudeix amb la feina ben feta. Organització, eficàcia i responsabilitat hi són constants al dia a dia. Vols envoltar-te de grans professionals durant el teu esdeveniment? Parlem-ne!


CATALUNYA és cultura

Foto: Reunions entre Volcans


Un petit país ple de coses grans Pensa un indret per poder triar, en menys de dues hores de recorregut, si vols que el teu esdeveniment tingui com a protagonista el sol mediterrani acaronant els teus convidats. O la muntanya més pura i salvatge. La història esculpida en pedres milenàries. Les vistes més espectaculars. Rega-ho amb els millors vins, una gastronomia innovadora però amb records ancestrals, i la possibilitat de trepitjar ciutats amb un passat apassionant i un present vibrant. Imagina quilòmetres de platges i cales, algunes de sorra fina i delicada, d’altres de petites pedres testimonis d’hores i hores de sol i de sal. Terra de castellers, de pescadors, de muntanyes màgiques, d’artistes universals, de cultura inquieta, de negocis, de cultura. Posa-hi una capital, de nom Barcelona, i tria entre el magnífic entramat de centres de congressos, recintes firals i una enorme oferta d’espais interiors i exteriors adaptats i equipats per acollir tot tipus de reunions i esdeveniments. És CATALUNYA. Un petit país ple de coses grans. Benvinguts i benvingudes. Passeu, passeu.


Catalunya és... Mar i muntanya Aquesta és una expressió clau a Catalunya. No només serveix per entendre que si véns a Catalunya tens de tot al teu abast, sinó que s’utilitza també en l’entorn més urbà per localitzar les adreces. Si quedes amb algú a un carrer de Barcelona no et sorprenguis si el teu interlocutor et pregunta: “banda mar o muntanya?” per entendre si et trobes a la part alta del carrer, mirant cap el Tibidabo, o a la baixa, cap a la platja. Si ets a la platja la muntanya seguirà estant molt present, oferint un contrast de colors de verds i blaus. Si ets a la muntanya la platja et pot acompanyar per les vistes, i pels aromes salats que poden arribar amb el so del vent. El mar i la muntanya són dos grans amics a Catalunya.


Catalunya és... Entorns rurals i urbans Petits pobles encantadors amb places i arcades que guarden el testimoni de milers d’anys de vida rural. Ciutats de diferents dimensions que reben la inspiració de visitants i ofereixen creativitat, innovació i un esperit obert basat en segles i segles de vida urbana. Així és Catalunya. Un contrast entre l’entorn més rural i els carrers més urbans, a pocs quilòmetres de distància. És Barcelona, una de les capitals més desitjades a nivell mundial, referent en cultura, innovació, disseny; una smart city que s’esforça per posar-se guapa de portes enfora, i que alhora conserva un sòlid teixit social que manté les tradicions més autòctones. És també Girona, Lleida, Tarragona; les altres tres capitals de província que lideren moviments socioculturals interessants, capdavanters i punters, però que saben mirar al seu passat enfilant castells, fent créixer arbres fruiters, mimant les vinyes per produir els millors vins o donant forma i colors a la ceràmica. Tot això, i molt més, però per damunt de tot, Catalunya és pluralitat i diversitat de territoris.


Catalunya és... Mediterrani El color blau, l’estil, la dieta, la cuina...El mar que rega les costes catalanes s’ha convertit en adjectiu per designar molts dels aspectes de la vida dels que hi viuen. El Mediterrani, bressol de civilitzacions occidentals a l’edat antiga, és un dels llocs amb més concentració de biodiversitat en l’àmbit mundial i, si bé està clarament definit pel seu color, la fauna, la temperatura, a Catalunya mostra una de les seves facetes més camaleòniques per transformar-se en minúscules i encantadores cales decorades amb barques de pescadors, en quilomètriques platges de sorra fina, en llocs salvatges envoltats d’arrossars per donar la benvinguda a un riu, o en platges urbanes capaces de satisfer la fam de sol de qualsevol visitant. El Mediterrani marca també un caràcter, una manera de fer. És un dels grans fils conductors de l’aventura de viure a Catalunya.


Catalunya és... Pirineu Cims de 3000 metres d’altitud, paisatges que treuen l’alè, quilometres i quilometres de rutes per territoris verges i un valuosíssim patrimoni artístic i cultural. Així són els Pirineus de Catalunya, un territori d’alta muntanya ideal per a la pràctica d’esports d’aventura i per a la pràctica d’oxigenar cos i ment amb l’aire pur, el verd més verd i el fred més fred. El Pirineu també són esglésies romàniques pràcticament intactes Patrimoni de la Humanitat, un parc nacional, el d’Aigüestortes, sembrat d’avets i boscos centenaris i d’una flora i fauna úniques al món. En paraules de www.visitpirineus.com, “un lloc on el camí compta tant com el destí, on pots passar el dia gaudint de la natura en la seva màxima expressió i acabar al capvespre descansant a la vora del foc”. Un autèntic “paradís d’interior”.


Video Blog Trip - Catalunya Experience Barcelona City - Hiperlapse Rob Witworth

Catalonia, come round for a meeting

Costa Brava - Pirineu de Girona - Miniature Pau Garcia

Inspira’t. Per Benedetta Tagliabue

Costa Daurada - Terres de l’Ebre Aeroshots

Catalunya, cuida’t i cuida-la. Per Ren Barbier, Maria del Mar Bonet, Manel Esteller

Terres de Lleida - Val d’Aran Alexandr Kravstov

Catalonia, a tailor-made destination

Barcelona és molt més - Barcelona Province Trevor S. Hawkins

Catalonia, come round for a meeting


Video Blog Trip - Catalunya Experience Catalonia, the Meetings & Automotive Destination

MICE Discovery Trip with Sina Bünte

“Catalonia, a destination that meets talent, innovation and life” by Carlos Grau

Catalonia, Catalyst for meetings and events


Meetings & Sports

CATA Catalunya, terra mediterrània, és també terra d’esport. D’esports, en plural. Perquè tenir a l’abast el mar, la muntanya, el sol, i el clima mediterrani només pot fer que afavorir la pràctica de diferents esports i gaudir del temps de lleure a l’aire lliure durant tot l’any, tant a l’estiu com a l’hivern. Córrer per la ciutat o endisar-se en la natura, anar en bicicleta vora el mar o a pistes de muntanya, patinar, fer escalada, gaudir dels esports marítims com nedar, el surf o la vela; i quan arriba la neu, practicar l’esquí, fer passejades amb raquetes o trineus i gaudir de tot un món blanc als Pirineus. En grup, en solitari, i pràcticament durant tot el dia, des de que surt el sol ins que arriba la nit. L’esport és vida i salut, i una terra com Catalunya convida a practicar-lo per trobar la millor versió de nosaltres i apro itar un entorn privilegiat. L’esport transmet valors positius de salut, esforç o treball en equip que es poden aplicar a la vida i a l’empresa. Catalunya és un referent mundial en l’àmbit esportiu per actius com el llegat olímpic, el Futbol Club Barcelona, atletes i campions en moltes disciplines esportives, i un teixit associatiu i empresarial esportiu consolidat. Catalunya és doncs, gràcies a la combinació de clima, instal·lacions esportives de qualitat i excel·lent oferta MICE, una destinació idònia per realitzar-hi: • Congressos, convencions,i reunions corporatives i presentacions de producte del sector esportiu • Activitats d’incentius i team building esportives • Viatges d’incentiu en el marc de grans esdeveniments esportius (sports corporate hospitality): FCB Barcelona, Fórmula 1, Moto GP, Banc Sabadell Open Tennis Barcelona i RCD Espanyol


Meetings & Automotive Els cotxes s’han de provar, sentir i gaudir en el millor marc possible. Presentacions, test drivings, trainings, teambuildings sobre rodes, hospitalities de motorsport, roadshows, rodatges, congressos, convencions i qualsevol incentiu relacionat amb la indústria automobilística són esdeveniments d’una complexitat logística i operativa considerable, a més d’oferir una potent dimensió experiencial. Per això és tan important encertar amb la destinació. Catalunya té l’experiència i tot el que es necessita perquè els esdeveniments d’automoció siguin un èxit. En primer lloc, té una variada i provada oferta de venues i espaisMICE adaptables i polivalents. Unit a experiències gastronòmiques, de natura i culturals de gran valor afegit. En segon lloc, per la proximitat d’aquesta xarxa d’espais a diferents infraestructures de primer nivell, des de circuits per a presentacions o proves de conducció fins a centres d’R+D+I per a projectes d’enginyeria i desenvolupament de nous vehicles. En tercer lloc, Catalunya compta amb una àmplia i moderna xarxa de carreteres amb una varietat de paisatges inusual en un sola destinació: dunes, deltes, neu, costa, congostos, cims, ports de muntanya..., amb un clima suau que permet fer activitats tots els mesos de l’any. És un territori de dimensions mitjanes excel·lentment comunicat i que té a prop tots els serveis necessaris per a l’organització d’un esdeveniment d’automoció: hotels, venues, circuits i rutes per als test drives. I compta amb la potència internacional de la marca Barcelona. La capital catalana, sinònim de disseny i d’avantguarda, és avui el gran hub del 5G i de la mobilitat sostenible del sud d’Europa, i la seu del Tomorrow Mobility World Congress i l’EIT Urban Mobility. Això se sustenta sobre una xarxa d’empreses proveïdores i de recursos molt ben articulada. Tot aixó, i molt més, és el que podem descobrir en aquesta publicació. Perquè Catalunya és, sens dubte, la destinació ideal per celebrar tota mena d’esdeveniments professionals relacionats amb el món de l’automoció i la mobilitat sostenible.

CATA


Meetings & Tech

CATA Catalunya és un smart country de referència internacional que treballa intensament en aprofitar l’ús de la tecnologia per a la transformació digital del turisme i l’impuls de les destinacions intel·ligents. Gràcies al seu esperit d’innovació contínua, Catalunya aposta fermament per aprofitar també els avenços tecnològics com a motor transformador del MICE. Catalunya es posiciona per catalitzar esdeveniments professionals amb visió de futur. Catalunya s’està consolidant com un referent tecnològic mundial gràcies a una potent i creixent indústria en l’àmbit TIC, a les seves infraestructures digitals, al talent i als centres universitaris i de recerca. A més, Barcelona és una ciutat capdavantera internacionalment en tecnologies de futur i, alhora, un pol d’atracció de congressos i fires sobre tecnologia i innovació digital com el Mobile World Congress. A Catalunya la innovació s’uneix amb el compromís social. La sostenibilitat i el llegat són elements clau en la planificació i desenvolupament de reunions i esdeveniments professionals. Catalunya aposta per un turisme de reunions responsable, i les noves tecnologies (touchless, big data, intel·ligència artificial, Internet of Things, realitat virtual...) aplicades al MICE hi juguen un paper clau en aquesta estratègia per afavorir l’aplicació dels objectius de desenvolupament sostenible.


CATALUNYA Connexions


CATA

Amb Avió / Aeroports

Catalunya és un país ben connectat amb el món, compta amb 4 aeroports internacionals.

VAL D’ARAN FRANÇA

Aeroports: Barcelona - El Prat International Airport Girona - Costa Brava Airport Lleida - Alguaire Airport Reus - Costa Daurada Airport PIRINEUS

Informació: Aena

COSTA BRAVA

Girona

PAISATGES BARCELONA Lleida

Girona Costa Brava

Lleida Alguaire Airport TERRES DE LLEIDA

COSTA BARCELONA BARCELONA Barcelona

COSTA DAURADA Tarragona

TERRES DE L’EBRE

Barcelona el Prat

Reus

MAR MEDITÀRRANIA

Catalunya


CATA

Amb Tren (alta velocitat) / Estacions

Catalunya compta amb una extensa xarxa ferroviària que enllaça les províncies i les poblacions més importants del país, així com les principals ciutats espanyoles i europees.

Paris 6 h Milano 14 h Zurich 14 h Perpignan 50 min

VAL D’ARAN FRANÇA

Informació: AVE Renfe Ferrocarrils Generalitat de Catalunya FGC Rodalies

Figueres Vilafant

PIRINEUS

COSTA BRAVA 14 min

Recorregut

Temps

Bcn - Perpignan

1,2 h

Bcn - Montpellier

2,5 h

Bcn - Paris

6,3 h

Bcn - Zurich

14,25 h

Bcn - Milano

14,2 h

Bcn - Madrid

2,5 h

Bcn - Malaga

5,45 h

Bcn - Sevilla

5,3 h

Bcn - Valencia

3h

Bcn - Zaragoza

1,3 h

Bcn - Girona

38 min

Bcn - Figueres

53 min

Bcn - Tarragona

24 min

Bcn - Lleida

1,05 h

Zaragoza 44 min Madrid 1,30h Málaga 3,45h Sevilla 3,40 h

TERRES DE LLEIDA Lleida

Girona

PAISATGES BARCELONA

Lleida

Girona

38 min

COSTA BARCELONA 26 min

BARCELONA Barcelona

Camp de Tarragona

Barcelona

33 min

Tarragona

COSTA DAURADA

TERRES DE L’EBRE

MAR MEDITÀRRANIA

Catalunya

València 2,05h


CATA

Carretera

VAL D’ARAN Vielha

El transport per carretera vertebra les comunicacions entre les principals poblacions de Catalunya i amb la resta d’Espanya i Europa. Les autopistes són segures i permeten moure’s ràpidament entre les diferents províncies catalanes. 1 h 30 min de desplaçament permet combinar ciutats, mar i muntanya. A més, la xarxa d’autobusos i taxis ofereixen les millors opcions de transport arreu del territori.

FRANÇA

C -13

PIRINEUS

Informació: Servei Català de Trànsit Google Maps

COSTA BRAVA

Distàncies des de les capitals catalanes

TERRES DE LLEIDA

BCN: Barcelona GRO: Girona LLD: Lleida TGN: Tarragona

Ciutat

BCN GRO LLD

TGN

Barcelona

-

103

179

99

Girona

103

-

258

193

Lleida

168

258

-

102

Tarragona

99

193

103

-

Lloret de Mar

75

48

245

180

Sitges

42

141

143

63

Reus

107

199

95

12

Vielha

317

397

161

268

PAISATGES BARCELONA

Lleida

CATALUNYA

CIUTATS ESPANYOLES Madrid

624

702

464

546

Zaragoza

311

390

151

234

Valencia

352

445

349

258

Bilbao

612

691

452

535

Girona

COSTA BARCELONA BARCELONA Barcelona 33 min

COSTA DAURADA Tarragona

TERRES DE L’EBRE

MAR MEDITÀRRANIA

Catalunya


CATA

Vaixell / Ports

Catalunya disposa de quatre ports amb instal·lacions per a creuers, a banda dels 45 ports comercials localitzats al llarg de tota la costa catalana, ideals per a la realització d’activitats complementàries de turisme nàutic.

VAL D’ARAN FRANÇA

Informació: Ports de la Generalitat Port de Barcelona Port de Tarragona Port de Palamós Port de Roses

PIRINEUS

Roses COSTA BRAVA

PAISATGES BARCELONA

Palamós

Girona

Lleida TERRES DE LLEIDA

COSTA BARCELONA BARCELONA Barcelona

COSTA DAURADA Tarragona

TERRES DE L’EBRE

Barcelona

Tarragona

MAR MEDITÀRRANIA

Catalunya


CATALUNYA CONVENTION BUREAU


CATA Qui som i què fem? El Catalunya Convention Bureau (CCB) és un programa de l’Agència Catalana de Turisme (Generalitat de Catalunya) amb el compromís real de donar suport, assessorar i facilitar eines útils a tots els professionals vinculats al turisme de reunions, congressos, convencions i viatges d’incentius. La unió d’esforços de les administracions públiques i el sector empresarial posa a l’abast dels organitzadors de congressos i esdeveniments tota la informació i recursos possibles per situar Catalunya com la destinació qualificada per al turisme negocis i facilitar la seva elecció entre els professionals del sector. El CCB compta actualment amb la col·laboració de més de 250 empreses i entitats especialitzades en l’organització de congressos, convencions, reunions i viatges d’incentius a Catalunya.

Serveis a l’organitzador • Exhaustiu coneixement de Catalunya i dels seus recursos turístics orientats al turisme de negocis. • Assessoria personalitzada, gratuïta i imparcial sobre infraestructures, empreses i serveis turístics especialitzats en l’organització de reunions i per a la definició de programes post-reunions, socials i d’incentius. • Contacte i interlocució amb les empreses associades. • Suport a candidatures per a la captació de congressos. • Visites de prospecció i accions de coneixement de l’oferta i programes especialitzats. • Informació i continguts.


TORNAR

CATA

Xarxa d’oficines CPT 1

Madrid CPT ESTAT ESPANYOL info.act.esp@gencat.cat

7

Helsinki CPT PAÏSOS NÒRDICS info.act.nordic@gencat.cat

2

Paris CPT FRANÇA promotion.act.fr@gencat.cat

8

Moscow CPT PAÏSOS DE L’EST info.act.ru@gencat.cat

3

London CPT REGNE UNIT info.act.uk@gencat.cat

9

Beijing CPT XINA promotion.act.cn@gencat.cat

4

Brussells CPT BENELUX info.act.bnl@gencat.cat

10 6

New York CPT NORD-AMÈRICA info.act.usa@gencat.cat

5

Frankfurt CPT EUROPA CENTRAL info.act.de@gencat.cat

11

Singapore CPT ÀSIA-PACÍFIC info.act.sea@gencat.cat

6

Milan CPT ITÀLIA info.act.it@gencat.cat

12

Sao Paulo CPT SUD-AMÈRICA info.act.latam@gencat.cat

Agència Catalana de Turisme Catalunya Convention Bureau (CCB) Passeig de Gràcia, 105, 3r 08008 Barcelona Tel.: +34 93 484 99 00 / +34 93 557 01 52

7

3 2 1

10

4

8

5 9

6

e-mail: ccb.act@gencat.cat Web: www.catalunya.com 11

11


CATALUNYA Convention Bureaux Iniciatives locals

Foto: Clara Orozco


CATA

Convention Bureaux - Iniciatives Locals

6

6

Convention Bureaux / Iniciatives Locals

Territori

Ciutat

Barcelona Convention Bureau

Barcelona

Barcelona

Baix Llobregat Convention Bureau

Costa Barcelona

Sant Feliu de Llobregat

Sitges Convention Bureau

Costa Barcelona

Sitges

Costa Brava Girona Convention Bureau

Costa Brava · Pirineus

Girona

Girona City Convention Bureau

Girona

Girona

Lloret Convention Bureau

Costa Brava

Lloret de Mar

Aran Natura Convention Bureau

Val d’Aran

Lleida Convention Bureau

Terres de Lleida

Lleida

Costa Daurada Convention Bureau

Costa Daurada/Terres de l’Ebre

Tarragona

Tarragona Convention Bureau

Costa Daurada

Tarragona

Reunions entre volcans

Pirineus

Olot

Vielha


TORNAR

CATA

Convention Bureaux - Iniciatives Locals

VAL D’ARAN

Aran Natura CB

FRANÇA

COSTA BRAVA PIRINEUS

Reunions entre Volcans CATALUNYA CENTRAL

TERRES DE LLEIDA

Costa Brava CB Lloret CB

Lleida CB

COSTA BARCELONA

Baix Llobregat M&E

Tarragona CB

BARCELONA

Barcelona CB

Sitges CB

COSTA DAURADA

TERRES DE L’EBRE

Girona City CB

Costa Daurada CB MAR MEDITÀRRANIA

Catalunya


BARCELONA

CATA Barcelona Convention Bureau Una de les ciutats més desitjades del món, amb la combinació perfecta de mar, muntanya, sol, cultura i història, i molts altres ingredients màgics impossibles de descriure. Acollidora, apassionant, interessant i sorprenent: Barcelona compta amb un Convention Bureau que la promociona com a seu de reunions i assessora de forma gratuïta i imparcial per a organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment. Informació: www.barcelonaconventionbureau.com Tel.: +34 933 689 700 · Fax: +34 933 689 701 Passatge de la Concepció 7-9 · 08008 Barcelona Contacte: Ester Abajo bcb@barcelonaturisme.com

TORNAR


COSTA BARCELONA

Baix Llobregat Convention Bureau

CATA

Platges úniques, un delta de gran riquesa ecològica i la muntanya de Montserrat configuren el seu entorn. Excel·lent situació, tant per la proximitat al centre de Barcelona com a l’aeroport, amb una àmplia varietat d’espais singulars, hotels, restaurants, beachs clubs exclusius i opcions after meeting que asseguren l’èxit de cada reunió. Informació: www.baixllobregatcb.com Tel.: +34 936 852 400 ext.550 CN-340, Parc Torreblanca 08980 · Sant Feliu de Llobregat (Barcelona) Contacte: Noemí Martínez nmartinez@elbaixllobregat.cat

TORNAR


COSTA BARCELONA

CATA Sitges Convention Bureau Preciós poble costaner situat prop de Barcelona i el seu aeroport amb nombrosos atractius: cultura, festa, activitats a l’aire lliure i un micro-clima càlid que permet gaudir d’activitats a l’aire lliure pràcticament tots els dies de l’any. Amb una mentalitat ben oberta, la gent de Sitges està especialitzada en rebre i organitzar esdeveniments d’abast internacional de tot tipus, i posa a la disposició del turisme de reunions les millors infraestructures en un entorn singular de marcat caràcter mediterrani. Informació: www.sitgescb.cat Tel.: +34 938 109 310 Sínia Morera 1 · 08870 Sitges (Barcelona) Contacte: Maria Sanchez Quintana info@sitgescb.cat

TORNAR


COSTA BRAVA PIRINEUS

Costa Brava Girona Convention Bureau

CATA

Ubicat entre la frontera francesa i Barcelona, el territori Costa Brava i Pirineu de Girona ofereix una diversitat única de paisatges en menys d’una hora de trajecte. Platges tranquil·les, cales encantadores, paisatges rocallosos, zones volcàniques, boscos, pobles medievals...Indrets únics als quals s’hi suma una extraordinària gastronomia, una gran cultura vitivinícola i experiències úniques per a tot tipus d’esdeveniments i activitats d’incentiu. Informació: www.costabravagironacb.com Tel.: +34 972 208 401 · Fax: +34 972 221 570 Av. Sant Francesc 29 3a planta · 17001 Girona Contacte: Ignasi Cabañas icabanas@costabrava.org

TORNAR


COSTA BRAVA

CATA Girona City Convention Bureau Girona és una ciutat petita, però amb l’atractiu de les grans ciutats. Amb història, però moderna; tranquil·la, però amb centenars de propostes turístiques, culturals, gastronòmiques...Passejar tranquil·lament per la ciutat permet descobrir més de 2.000 anys d’història, amb els seus recintes fortificats, l’interessant call jueu, places medievals i espectaculars espais barrocs. Des del seu Convention Bureau promocionen la ciutat com a ciutat de congressos, convencions, jornades i viatges d’incentius. Informació: www.gironacongressos.com Tel.: +34 872 080 709 · Fax: +34 972 211 540 Passeig de la Devesa 35 · 17001 Girona Contacte: Núria Prats gironaccb@ajgirona.cat

TORNAR


COSTA BRAVA

CATA

Lloret Convention Bureau Lloret de Mar és una de les destinacions turístiques pioneres de la Costa Brava. Platges precioses, serveis i equipaments de tot tipus, una gran oferta cultural, comercial i gastronòmica, i una ubicació privilegiada: a 30 Km de la ciutat de Girona, a 70 de Barcelona i a 115 de Perpinyà. El seu Convention Bureau assessora rigorosament sobre instal·lacions i activitats per a tot tipus d’esdeveniments. Informació: www.lloretcb.org Tel.: +34 972 365 788 · Fax: +34 972 367 750 Avda. de les Alegries 3 · 17310 Lloret de Mar (Girona) Contacte: Montse Belisario mbelisario@lloret.org

TORNAR


PIRINEUS

Aran Natura Convention Bureau Una vall atlàntica al bell mig dels Pirineus en què el 30% del territori està per damunt dels 2.000 metres d’altitud. La bellesa de l’entorn natural, la seva gastronomia i riquesa cultural, i la possibilitat de trobar-hi totes les formes d’oci que una destinació de muntanya pot oferir converteixen aquest territori en una destinació turística de primera categoria.

CATA

Informació: www.visitvaldaran.com Tel.: +34 973 640 688 Pg. dera Libertat 16 25530 Vielha (Lleida) Contacte: Marisol Ariño m.arino.torisme@aran.org

TORNAR


TERRES DE LLEIDA

CATA Lleida Events & Convention Bureau La ciutat de Lleida és el centre demogràfic i econòmic més important de la Catalunya interior, i ofereix un apassionant i majestuós viatge al passat gràcies al seu patrimoni històric i cultural, i les infraestructures més modernes per acollir reunions i esdeveniments. Una ciutat petita, amb poc trànsit i fàcil de recórrer a peu que el Lleida Event & Convention Bureau posa al teu abast amb les millors propostes de turisme de negocis. Informació: http://lleidacb.turismedelleida.com Tel.: +34 973 700 402 · Fax: +34 973 700 416 Major 31 · 25007 Lleida Contacte: Mònica Terrado lleidacb@paeria.cat

foto: David del Val

TORNAR


COSTA DAURADA

Costa Daurada Convention Bureau La costa del sud de Catalunya és molt més que 92 kilòmetres de litoral banyats per la llum del mediterrani i tocats per la sorra fina. La Costa Daurada és també la dels grans monestirs medievals, la dels paisatges decorats per les vinyes, la dels petits pobles d’interior on el temps s’atura, i la de la riquesa cultural i natural de les Terres de l’Ebre. Un territori ideal per acollir qualsevol esdeveniment corporatiu.

CATA

Informació: www.costadauradaevents.com Tel.: +34 977 230 312 · Fax: +34 977 238 033 Pg. Torroja s/n · 43007 Tarragona Contacte: Susana González costadaurada@diputaciodetarragona.cat

foto: joancapdevilavallbe.com

TORNAR


COSTA DAURADA

CATA Tarragona Convention Bureau Diuen que a Tarragona la història surt de les pedres i cobra vida. Declarada ciutat Patrimoni Mundial per la UNESCO per tot el seu llegat romà, és una destinació excepcional per la seva oferta cultural, històrica i gastronòmica. Amb excel·lents comunicacions, és destinació ideal per combinar cultura, turisme i negocis. Des del seu convention bureau ofereixen centenars de propostes per convertir la ciutat en el millor partner per a reunions i esdeveniments de tot tipus. Informació: www.tarragonacb.cat Tel.: +34 977 250 795 Carrer Major 39 · 43003 Tarragona Contacte: info@tarragonacb.cat

TORNAR


COSTA BRAVA PIRINEUS

CATA Reunions entre volcans Si has pensat mai a organitzar una reunió d’empresa dins el cràter d’un volcà urbà, una presentació de producte en mig de pedres volcàniques o una celebració familiar amb vistes a muntanyes majestuoses, Reunions entre Volcans t’ofereix aquesta i altres experiències úniques, amb la sostenibilitat com a fil conductor. Informació: www.olot.cat Tel.: +34 972 271 600 Tomàs de Lorenzana, 15 baixos · 17800 Olot (Girona) Contacte: Núria Valverde nvalverde@olot.cat

TORNAR


CATALUNYA Espais de reunions


CATA

Espais de reunions Teritori

Ciutat

Sales de Capacitat Reunions Sala més gran

Capacitat total Sales Reunions

1

Centre de Convencions Internacional de Barcelona

Barcelona

Barcelona

38

2916

15000

2

World Trade Center

Barcelona

Barcelona

5

460

700

3

Auditori Valentí Fuster

Catalunya Central

Cardona

5

268

520

4

Auditori municipal de Vilafranca del Penedès

Costa Barcelona

Vilafranca del Penedès

1

484

2000

5

Congress Centre Gran Hotel Rey Don Jaime

Costa Barcelona

Castelldefels

22

350

1553

6

Espais i Serveis Universitaris- UAB Campus

Costa Barcelona

Cerdanyola del Vallès

12

1168

3000

7

Auditori Palau de Congressos de Girona

Costa Brava

Girona

13

1236

2530

6 8

Palacio de Congresos Olympic & Evenia Hotels

Costa Brava

Lloret de Mar

10

805

3960

9

Palau de Congressos la Llotja

Terres de Lleida

Lleida

4

1000

2000

10

Firareus, Centre de Fires i Convencions

Costa Daurada

Reus

15

3000

7459

11

Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Costa Daurada

Tarragona

18

1145

2600

12

Portaventura Convention Centre

Costa Daurada

Vila-Seca

18

1950

3000


CATA

Espais de reunions 1

Centre de Convencions Internacional de Barcelona

2

World Trade Center

3

Auditori Valentí Fuster

4

Auditori municipal de Vilafranca del Penedès

5

Congress Centre Gran Hotel Rey Don Jaime

6

Espais i Serveis Universitaris- UAB Campus

7

Auditori Palau de Congressos de Girona

6 8

Palacio de Congresos Olympic & Evenia Hotels

9

Palau de Congressos la Llotja

10

Firareus, Centre de Fires i Convencions

11

Palau Firal i de Congressos de Tarragona

12

Portaventura Convention Centre

7

9

8

LLEIDA

3 4

10 12

GIRONA

11

6 1 5

2

BARCELONA

TARRAGONA

TORNAR


CATA CCIB

Centre de Convencions Internacional de Barcelona Amb vistes privilegiades al mar, aquest centre de convencions forma part del nou districte tecnològic i de negocis de Barcelona, el famós 22@. Modern i funcional, consta de 100.000 m2 distribuïts en 38 sales de diferents mides, una sala polivalent de 11.340 m2 lliure de columnes i un auditori amb 3.140 butaques. Última tecnologia, llum natural i un espai de gran valor arquitectònic. Informació: www.ccib.es Tel.: +34 932 301 000 · Fax: +34 932 301 001 Plaça de Willy Brandt 11-14 08019 Barcelona Contacte: Rosa Linares (Marketing Manager) marketing.ccib@ccib.es

TORNAR


CATA

CCIB

Centre de Convencions Internacional de Barcelona

20Km

Espais

m2

Espais

Vestíbul (Planta P0)

3760

·

Sala Polivalent – Àrea 1 (P0)

3476

3738

Sala Polivalent – Àrea 2 (P0)

1130

Sala Polivalent – Àrea 3 (P0)

·

6Km

4,5Km

m2

1380

2500

·

·

ok

119,10 28,90

Sala 128 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

1896

2060

3000

·

·

ok

45,80 75,90

Sala 129 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

1008

484

530

800

·

·

no

14,90 75,90

Sala 130 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

2175

2256

1012

1290

2000

·

·

ok

28,70 75,90

Sala 131 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Sala Polivalent – Àrea 4 (P0)

1130

988

484

530

760

·

·

no

14,90 75,90

Sala 132 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Sala Polivalent – Àrea 5 (P0)

1133

1096

492

630

980

·

·

no

29,90 37,90

Sala 133 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Sala Polivalent – Àrea 6 (P0)

568

472

224

250

350

·

·

no

37,90

Sala 134 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Sala Polivalent – Àrea 7 (P0)

1133

1038

484

610

980

·

·

no

29,90 37,90

Sala M211 (Planta M2)

58

45

16

30

40

18

20

ok

8

7,5

Sala Polivalent – Àrea 8 (P0)

568

469

224

250

350

·

·

no

15

37,90

Sala M212 (Planta M2)

58

45

16

30

40

18

20

ok

8

7,5

Sala VIP (Planta M1)

320

209

104

170

250

50

48

ok

23

14,70

Sala M213 (Planta M2)

58

45

16

30

40

18

20

ok

8

7,5

Sala 111 (Planta P1)

420

360

180

280

400

70

·

ok

28

14,40

Sala M214 (Planta M2)

58

45

16

30

40

18

20

ok

8

7,5

Sala 112 (Planta P1)

844

819

370

550

700

90

·

ok

28

29,60

Sala M215 (Planta M2)

58

45

16

30

40

18

20

ok

8

7,5

Sala 113 (Planta P1)

420

360

180

280

400

70

·

ok

28

14,40

Sala M216 (Planta M2)

34

20

8

20

30

8

16

ok

8

4,30

Sala 114 (Planta P1)

420

360

180

280

400

70

·

ok

28

14,40

Sala M217 (Planta M2)

34

20

8

20

30

8

16

ok

8

4,30

Sala 115 (Planta P1)

420

360

180

280

400

70

·

ok

28

14,40

Sala M218 (Planta M2)

34

20

8

20

30

8

16

ok

8

4,30

Sala 116 (Planta P1)

420

360

180

280

400

70

·

ok

28

14,40

Sala M219 (Planta M2)

34

20

8

20

30

8

16

ok

8

4,30

Sala 117 (Planta P1)

878

781

364

550

700

90

·

ok

28

29,60

Sala M220 (Planta M2)

34

20

8

20

30

8

16

ok

8

4,30

Sala 118 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Sala M221 (Planta M2)

34

20

8

20

30

8

16

ok

8

4,30

Sala 119 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Sala 211 (Planta M2)

863

819

370

550

700

90

·

ok

28

29,60

Sala 120 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Sala 212 (Planta M2)

420

360

180

280

400

70

·

ok

28

14,40

Sala 121 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Banquet Hall (Planta P2)

1665

1598

762

1180

1300

·

·

ok

75,50

22

Sala 122 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Rambla Connexió

1673

·

·

600

1200

·

·

ok

85,40 15,60

Sala 123 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Foyer Auditori

1890

·

·

·

1200

·

·

ok

·

·

Sala 124 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Auditori (només Platea)

2072

2397

·

·

·

·

·

no

·

·

Sala 125 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

Auditori (Complet)

501

743

·

·

·

·

·

no

·

·

Sala 127 (Planta P1)

95

85

40

60

80

20

28

ok

12,80

7,50

15

TORNAR


Barcelona

CATA

World Trade Center Barcelona Troba en els nostres espais i sales per a esdeveniments a Barcelona el teu escenari perfecte per a tallers, sopars de gala, esdeveniments o convencions corporatives. Fins a 4.000 m2 per gaudir i impulsar els teus projectes a 10 minuts de l’aeroport i a poques passes del centre de la ciutat. Suma’t a les més de 35.000 persones que confien en el World Trade Center Barcelona cada any i explora totes les possibilitats que tenim per oferir-te. Informació: www.wtcbarcelona.es Tel.: +34 934 458 989 Moll de Barcelona, s/n. Edif. Sur, 1ª planta, S7. 08039 Barcelona Contacte: David Martínez (MICE Sales & Account Manager) dmartinez@wtcbarcelona.es

15KmBCN 3Km BCN

Espais

3 Km

m2

Port Vell

700

3,8

23

250

140

350

50

60

460

ok

A1/A2/A3/A4

100

3,2

9

80

50

-

25

30

-

ok

A2/A3

188

3,2

11,5

120

60

-

35

35

-

ok

SUD (combo varies sales)

136

2,7

18

80

50

-

35

40

-

ok

SUD 3, 4, 5, 6, 9, 10, 11, 12

60

2,7

7

40

25

-

18

20

-

ok

TORNAR


CATA

Auditori Valentí Fuster A poc més d’una hora de Barcelona, trobem l’Auditori Valentí Fuster, l’antic cinema de Cardona, situat en ple centre de la vila, i rehabilitat al 2017. L’Auditori ofereix diversos espais preparats per acollir tot tipus d’esdeveniments, com ara la sala Germans Puig, amb 400 places, i característiques tècniques de les més avançades (equip audiovisual d’alta tecnologia en projecció i àudio, cabines de traducció simultània i wifi); la Sala de les Voltes, amb molt bona sonoritat, llum natural i la possibilitat de dividir-se en tres espais, i dos foyers, completament diàfans i polivalents. Informació: www.auditoricardona.com Tel.: +34 938 692 475 Av. Rastrillo 1 08261 Cardona Contacte: Esther Barrera / events@cardonaturisme.cat

90K BCN

Espais Sala germans Puig - Platea

m2 246

·

·

268

·

·

·

·

·

ok

Sala germans Puig -Amfiteatre 115

·

·

133

·

·

·

·

·

·

Sala de les voltes 1

57

·

·

68

26

52

18

·

61

·

Sala de les voltes 2

36

·

·

43

16

31

11

·

39

·

Sala de les voltes 3

56

·

·

68

26

52

18

·

61

·

TORNAR


CATA Auditori Municipal de Vilafranca del Penedès Versàtil i polivalent, aquest auditori permet celebrar congressos, conferències, presentacions, workshops, concerts...Completament lliure de barreres arquitectòniques aquest espai és al cor de la comarca vitivinícola de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, a només 45 minuts de Barcelona. Informació: www.turismevilafranca.com Tel.: +34 938 920 358 Hermenegild Clascar 2 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) Contacte: Anna Güixens (Tècnica de Turisme) aguixens@vilafranca.org

47Km BCN 57Km TGN

Espais Sala Gran

1,7Km

400

m2 ·

·

·

484

484

·

·

·

·

·

TORNAR


CATA

Congress Centre Gran Hotel Rey Don Jaime (Grup Soteras Hotels) Aquest nou Palau de Congressos ofereix un Auditori amb capacitat per a més de 350 persones i un edifici annex amb 8 sales. La llum natural, les vistes privilegiades al mar i les últimes tecnologies en audiovisuals i telecomunicacions el converteixen en un espai ideal per a l’organització d’esdeveniments de tot tipus. Informació: www.grup-soteras.com Tel.: +34 936 350 242 Avinguda de l’Hotel 22 08860 Castelldefels (Barcelona) Contacte: Antoni López (Director Comercial & Marketing / Director Expansió) toni.lopez@grup-soteras.com

11Km BCN 19Km BCN

Espais

1Km

192

m2

Auditori .

.

.

350

350

.

.

.

.

.

Biblioteca

60

2,65

7,3

45

30

50

24

24

60

.

Llevant

125

3,35

8

120

90

100

45

60

150

.

Ponent

45

2,58

4,85

.

16

20

12

12

.

.

Tramontana

45

2,58

4,85

.

16

20

12

12

.

.

Garbi 1

136

2,7

8,4

80

50

115

45

48

125

.

Garbi 2

63

2,5

3,9

50

25

40

22

25

60

.

Mistral

63

2,6

3,7

.

25

25

18

18

.

.

Llobregat

66

2,27

7,75

40

30

.

20

.

60

.

Xaloc

85

2,35

8,55

60

35

70

30

30

110

.

Gregal

100

2,35

8,55

60

35

90

30

30

125

.

Gregal - Xaloc

185

2,3

8,55

108

75

150

70

60

200

.

Migjorn

68

2,3

6,3

30

25

.

16

.

60

.

Garraf 1

61,88

2,85

7,29

60

35

40

25

30

60

.

Garraf 2

27,49

2,85

4,71

15

10

.

10

12

.

.

Garraf 3

62,09

2,85

7,29

60

35

40

25

30

60

.

Garraf 1+2

89,37

2,85

12

60

40

75

30

35

115

.

Garraf 1+2+3

151,46 2,85

19,29

110

80

130

50

55

135

.

Garraf 4

63,84

2,85

7,29

60

35

40

25

30

60

.

Garraf 5

27,49

2,85

4,71

15

10

.

10

12

.

.

Garraf 6

63,75

2,85

7,29

60

35

40

25

30

60

.

Garraf 4+5

91,33

2,85

12

60

40

75

30

35

115

.

Garraf 4+5+6

155,1

2,85

19,29

110

80

130

50

55

135

.

TORNAR


CATA Espais Universitaris - UAB Campus Un dels campus universitaris més atractius de Catalunya, situat en un entorn natural de 230 hectàrees, amb fàcil accés des de l’aeroport de Barcelona-El Prat i amb excel·lent connexió amb el centre de Barcelona. Compta amb un hotel centre de convencions, més de 2.000 places en apartaments de diferents capacitats, a més d’auditoris i sales, una àmplia oferta de bars i restaurants, zona comercial, cinema, teatre i unes instal·lacions esportives de primer nivell. Informació: www.uabcampus.cat Tel.: +34 935 817 216 Vila Universitària. Campus de la UAB · 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona) Contacte: Maria Clarella (Directora comercial) agencia.promocio@uab.cat

TORNAR


CATA

Espais Universitaris - UAB Campus

25Km BCN 32Km BCN

Espais

0Km

m2

Edifici del Rectorat

464

·

·

350

·

·

·

·

·

·

Facultat de Filosofia i Lletres Facultat de Psicologia

434

·

·

425

·

·

·

·

·

·

Facultat de Medicina

245

·

·

305

·

·

·

·

·

ok

Facultat de Veterinària

248

·

·

300

·

·

·

·

·

ok

Facultat d’Economia i Empresa 288 · Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

·

286

·

·

·

·

·

·

Facultat de Dret

284

·

·

245

·

·

·

·

·

·

Facultat de Ciències de la Comunicació

233

·

·

262

·

·

·

·

·

·

Facultat de Ciències Facultat de Biociències

257

·

·

230

·

·

·

·

·

·

Facultat de Traducció i d’Interpretació

133

·

·

150

·

·

·

·

·

ok

Sala de Cinema

216

·

·

190

·

·

·

·

·

·

Sala de Teatre

300

·

·

136

·

·

·

·

·

·

Pavelló Poliesportiu (Adaptat com Auditori)

1168

·

·

1000

·

·

·

·

·

·

TORNAR


CATA Auditori Palau de Congressos de Girona Congressos, convencions, exposicions o reunions en una ubicació estratègica: al costat del centre històric de la ciutat de Girona i integrat a la Devesa, un parc amb més de 2.000 arbres centenaris. El Palau compta amb 3 auditoris i 13 sales amb capacitat per a 1.700 persones. Situat a només 10 minuts de l’estació de tren (TAV), amb connexions directes amb Barcelona, Madrid i Paris –entre altres- ofereix també 1.400 m2 per a l’exposició comercial, una zona de restauració i, annexa, la Fira de Girona amb 7.000 m2. Informació: www.gironacongressos.org Tel.: +34 872 080 709 Pg. de la Devesa 35 · 17001 Girona Contacte: Marta González (responsable Comercial) marta.gonzalez@gironacongressos.org

TORNAR


CATA

Auditori Palau de Congressos de Girona

Free

Espais

12KmGRO

0,5 Km

800

m2

Sala Simfònica

1088

·

·

1236

·

·

·

·

·

·

Sala Cambra

445

·

·

362

·

·

·

·

·

·

Sala Petita

148

·

·

178

·

·

·

·

·

ok

Sala Assaig

148

·

·

148

92

60

45

54

148

·

Sala Premsa

78

·

·

38

38

38

38

38

38

ok

Sala 1

89

·

·

88

63

48

30

36

88

ok

Sala 2

42

·

·

42

24

30

21

24

42

ok

Sala 3

42

·

·

42

24

30

21

24

42

ok

Sala 4*

40

·

·

42

24

24

21

24

40

ok

Sala 5*

40

·

·

42

24

24

21

24

40

ok

Sala 6*

40

·

·

42

24

24

21

24

40

ok

Sala 7*

40

·

·

42

24

24

21

24

40

ok

Sala 8*

50

·

·

50

38

30

25

28

50

ok

Sala 9*

220

·

·

210

126

250

69

84

200

ok

Sala 10

42

·

·

42

24

30

21

24

40

ok

Sala 11

42

·

·

42

24

30

21

24

40

ok

Sala Exposicions (sala 4-9)*

430

·

·

420

228

550

81

108

450

ok

Vestíbul foyer

1005

·

·

·

·

570

·

·

900

ok

TORNAR


CATA Palacio de Congresos Olympic & Evenia Hotels Molt més que un Palau de Congressos. El complex compta amb un Hotel, un Spa i sales adequades per a l’organització de reunions, convencions, incentius, presentacions o congressos. El Palau ofereix més de 35.000 m2, amb els últims avenços tecnològics i un equip professional que posa a disposició dels clients un assessorament integral. I tot, amb l’atractiu d’una de les destinacions de la Costa Brava més properes a la ciutat de Barcelona. Informació: www.olympiccongresscenter.com Tel.: +34 972 374 444 Av. Rieral 55 17310 Lloret de Mar (Girona) Contacte: Karolina Saizar (Comercial) congress@eveniahotels.com

TORNAR


CATA

Palacio de Congresos Olympic & Evenia Hotels

30KmGRO

Espais Imperial Park

7Km

300

m2 448

3,5

.

500

200

250

.

.

500

.

Corsega 35,4

2,5

.

.

.

.

.

.

.

.

Costa Brava 36,7

2,5

.

.

.

.

.

.

.

.

Montecarlo

76

2,5

.

60

25

30

.

.

65

.

Monaco

76

2,5

.

60

25

30

.

.

65

.

Montmeló

76

2,5

.

60

25

30

.

.

65

.

Royal

266

3,15

.

200

150

120

.

.

200

.

Palace

266

3,15

.

200

150

120

.

.

200

.

Majestic

267

3,15

.

200

150

120

.

.

200

.

Imperial Suites

833

3,15

.

805

600

430

.

.

805

.

Pergola

529

3,4

.

510

210

260

.

.

510

.

Terrassa Tropical 4000

.

.

.

.

1000

.

.

1500

.

Atrium

100

3,5

.

110

40

70

.

.

90

.

Àgora

100

3,5

.

110

40

70

.

.

90

.

Coliseum

140

3,5

.

130

56

100

.

.

115

.

Forum

140

3,5

.

130

56

100

.

.

115

.

Micrum

45

3,5

.

40

16

30

.

.

45

.

Minum

80

3,5

.

75

30

60

.

.

80

.

Auditorium Palace

605

3,5

.

770

770

370

.

.

700

.

TORNAR


CATA

La Llotja de Lleida Un espectacular edifici dissenyat sota de criteris de versatilitat, accessibilitat i sostenibilitat, ubicat al cor econòmic de la ciutat de Lleida. 5.000 m2 pensats per a acollir esdeveniments de 5 a 2.000 assistents, amb els millors serveis professionals i en un entorn únic, a la vora del riu Segre. Informació: www.lallotjadelleida.com Tel.: +34 973 221 155 Av. Tortosa 4 25005 Lleida Contacte: Begoña Chiné bego@lallotjadelleida.com

180K BCN 500m AVE

Espais

400

m2

Ricard Vinyes

852

·

·

1000

·

·

·

·

·

·

Leandre Cristófol

353

·

·

396

·

·

·

·

·

·

Maria Rubles

204

·

·

180

75

120

56

85

190

ok

MR 1

85

·

·

72

40

48

32

34

80

ok

MR 2

57

·

·

1000

24

32

16

24

53

ok

Sala Juntes

38

·

·

48

20

30

16

20

34

ok

Sala Premsa o MR13

87

·

·

70

35

36

35

·

80

ok

Foyer Enric Granados

1130

·

·

900

450

750

400

·

940

ok

Foyer Mª Mercè Marçal

597

·

·

200

100

275

96

·

400

ok

Martina Castells

761

·

·

700

.

360

180

.

725

ok

Sala vip Jaume Morera

133

·

·

.

300

72

·

·

80

ok

Hall Entrada

460

·

·

·

.

·

·

·

460

ok

Plaça de la Llotja

545

·

·

.

.

·

·

·

12000

ok

Terrassa

1033

·

·

650

325

473

285

·

882

ok

TORNAR


CATA firaReus, Centre de Fires i Convencions Un atractiu edifici amb instal·lacions modernes i funcionals i una superfície d’exposició interior de 6.270 m2 repartits en una sola planta diàfana i panelable en 3 sales. firaReus disposa també de sales de congressos amb capacitat per acollir reunions d’entre 50 i 400 persones, un auditori per a 750 i un d’exterior per a 2.000 persones. Reus, ciutat natal de Gaudí, ofereix un patrimoni modernista i una àmplia oferta cultural. Informació: www.firareus.com Tel.: +34 977 326 363 · Fax: +34 977 316 359 Av. Bellissens 40n 43204 Reus (Tarragona) Contacte: Neus Barberà (Responsable Departament Congressos) nbarbera@firareus.com

TORNAR


CATA

firaReus, Centre de Fires i Convencions

Free

Espais

3Km REU

9Km TGN

4,2Km

582

m2

Auditori exterior

4060

·

·

1482

·

·

·

·

3385

ok

Vestíbul d’entrada

875

8,6

·

·

·

600

·

·

600

ok

Cafeteria-Restaurant

340

·

·

·

·

·

·

·

240

ok

Sala firal 1

3325

3,8

·

3000

2200

2050

·

·

3000

·

Sala firal 2

1120

3,8

·

1000

740

700

·

·

1000

ok

Sala Polivalent

1825

3,8

·

1600

1200

1150

·

·

1600

ok

Total sales firals

6270

3,8

·

5600

4140

3900

·

·

5600

ok

Foyer Marià Fortuny

960

6,8

·

·

·

500

·

·

900

ok

Auditori Antoni Gaudí

740

7,1

·

754

·

·

·

·

·

·

Sala d’Actes 11

184

3

·

180

100

120

40

36

180

·

Sala d’Actes 12

184

3

·

180

100

120

40

36

180

·

Sala d’Actes 11+12

368

3

·

370

230

240

·

·

370

·

1 Sala de reunions (x10)

54

3

·

50

24

30

16

18

50

·

5 Sales de reunions

270

3

·

250

120

150

·

·

250

·

Sala de Protocol

30

3

·

·

·

·

·

·

·

ok

Business Room Tau Icesa

230

3

·

·

·

·

·

16

·

ok

Master Room

105

3

·

50

50

·

25

24

50

ok

TORNAR


Palau Firal i de Congressos de Tarragona El Palau Firal i de Congressos de Tarragona és un edifici singular amb àmplies i modernes instal.lacions que disposen d’avançades dotacions tècniques. Situació ideal al centre de Tarragona amb dos auditoris, recinte firal i diverses sales perfectament equipades per a la celebració de tot tipus d’actes i esdeveniments.

CATA

Informació: www.palautarragona.com Tel.: +34 977 245 577 Arquitecte Rovira 2 43001 Tarragona Contacte: David Alfonso (Comercial) info@palautarragona.com

TORNAR


Palau Firal i de Congressos de Tarragona

Free

Espais

15Km REU 600m TGN

CATA

300 m

m2

Auditori August 2063

21

.

1145

.

.

·

·

.

.

Sala Tàrraco 86

.

12,4

70

35

.

·

·

.

.

Sala Genius

162

5

19

180

93

150

50

50

300

.

Sala Genius I / II

81

5

9,5

70

39

.

.

.

.

.

Vestíbul Auditori August

400

6,2

33

.

.

420

.

.

600

.

Auditori Eutyches 280

6,2

33

253

.

.

.

.

.

.

Sala Fòrum

127

.

19

80

54

.

25

25

120

.

Sala Medusa

117

5

18

110

66

.

30

30

.

.

Sala Minerva

101

5

15,5

90

60

.

20

20

.

.

Sala Isis

62

5

9,5

60

30

.

15

15

.

.

Sala Vip 38

3,9

7,9

.

.

.

12

12

.

.

Camerinos 17

2,3

4,9

.

.

.

.

.

.

.

Sala Escipió

128

.

20

160

78

.

40

40

.

.

Sala Adrià

106

5

18

128

60

.

30

30

.

.

Sala Galba

77

5

18

80

42

.

30

30

.

.

Sala Trajà

60

2,3

12

50

20

.

15

15

.

.

Espai Polivalent 3000

.

.

.

.

840

24

24

1129

.

Recinte Firal 2100

.

.

.

.

1103

24

24

1103

.

TORNAR


CATA PortAventura Convention Centre Un gran centre de convencions versátil i equipat amb tecnologia d’última generació a menys d’una hora de Barcelona i ben connectat amb els principals aeroports internacionals. 18 sales multi funcionals amb capacitat per a 3.000 persones, un hotel de 5 estrelles i quatre hotel de 4 estrelles amb 2.100 habitacions. PortAventura Park ofereix un total de cinc àrees temàtiques que es poden gaudir en exclusiva. A més, a partir del 7 d’abril de 2017 PortAventura World acollirà el Ferrari Land, parc únic a Europa. Informació: www.portaventuraevents.com Tel.: +34 977 779 206 Av. Pere Molas, km 2 43480 Vila-Seca (Tarragona) Contacte: Montserrat García (Responsable Comercial) montserrat.garcia@portaventura.es / be@portaventura.es

TORNAR


CATA

PortAventura Convention Centre Free

Espais

9Km REU 12Km TGN

3Km

330

m2

Alexandria 1

1016

6,85

39,5

1200

740

690

·

·

820

ok

Alexandria 2

1038

6,85

39,5

1200

740

710

·

·

840

ok

Alexandria 3

198

4,88

.

210

110

150

30

.

180

ok

Alexandria 4

198

4,88

.

210

110

150

30

.

180

ok

Alexandria 5

174

4,88

.

180

90

130

30

.

150

ok

Alexandria (Total)

2759

.

.

3100

1850

1960

.

.

2320

ok

Alexandria 1 (Graderio) 436

.

.

625

.

.

.

.

.

ok

Alexandria 2 (Graderio) 436

.

.

625

.

.

.

.

.

ok

Alexandria 1+2 (Graderio)

872

.

.

1250

.

.

.

.

.

ok

Barcino 1

98

3,47

.

98

45

70

24

.

90

ok

Barcino 2

116

3,47

.

98

45

80

24

.

100

ok

Barcino 3

97

3,47

.

98

45

70

24

.

90

ok

Barcino (Total)

312

3,47

10,6

378

171

230

.

.

270

ok

Cartago 1

685

4,27

.

720

.

500

42

.

590

ok

Cartago 2

694

4,27

.

720

.

520

42

.

610

ok

Cartago 3

148

4,27

.

162

.

110

24

.

130

ok

Cartago 4

152

4,27

.

162

.

110

24

.

130

ok

Cartago 5

148

4,27

.

162

.

110

24

.

130

ok

Cartago (Total)

1870

4,27

48,2

1950

.

1360

.

.

1600

ok

Damascus 1

221

4,27

.

170

.

150

30

.

200

ok

Damascus 2

226

4,27

.

180

.

150

30

.

200

ok

Damascus 3

228

4,27

.

180

.

150

30

.

200

ok

Damascus (Total)

675

4,27

17,5

740

.

500

.

.

600

ok

Harvard 259

3,6

.

150

.

.

.

.

.

ok

Tarraco 70

.

.

14

.

.

.

.

.

ok

Oficina 1

18

3,3

-

-

-

-

-

8

-

ok

Oficina 2

48

3,8

-

-

-

-

-

12

-

ok

TORNAR


CATALUNYA

Espais Singulars / Venues


CATA

Espais Singulars / Venues Venues

Territori

Ciutat

Sales de Capacitat Capacitat total Reunions Sala més gran Sales Reunions

Aquarium

Barcelona

Barcelona

3

150

350

Casa Batlló

Barcelona

Barcelona

2

200

150

Casa Convalescència

Barcelona

Barcelona

20

200

700

Casa Llotja de Mar

Barcelona

Barcelona

8

537

1662

Casa Vicens Gaudí

Barcelona

Barcelona

3

95

225

Espai Provença

Barcelona

Barcelona

2

80

110

Espais Tibidabo

Barcelona

Barcelona

8

670

2000

FC Barcelona- Camp Nou

Barcelona

Barcelona

23

1200

3490

Fundació Joan Miró

Barcelona

Barcelona

9

270

600

Gran Teatre del Liceu

Barcelona

Barcelona

8

2286

3078

La Pedrera

Barcelona

Barcelona

3

250

560

Barcelona

Barcelona

9

600

1700

Museu Nacional D’Art de Catalunya Barcelona

Barcelona

8

1400

2360

6

Poble Espanyol

Barcelona

Barcelona

8

2800

7700

6

Sant Pau Recinte Modernista

Barcelona

Barcelona

8

300

2000

6

The Imperial

Barcelona

Barcelona

3

350

750

Valkiria

Barcelona

Barcelona

6

230

445

Cal Figarot - Castellers de Vilafranca

Catalunya Central

Vilafranca del Penedès

5

-

-

Família Torres

Catalunya Central

Vilafranca del Penedès

11

118

148

6

6

6

6

MACBA


CATA

Espais Singulars / Venues 6

6

Venues

Territori

Món Sant Benet

Catalunya Central

Montserrat

Catalunya Central

Parc de la Sèquia

Catalunya Central

Mas de la Sala

Catalunya Central

Bodega Torre del Veguer

Ciutat

Sant Fruitós de Bages

Sales de Capacitat Capacitat total Reunions Sala més gran Sales Reunions 18

734

2236

7

600

1480

Manresa

4

400

500

Sallent

2

300

400

Costa Barcelona

Sant Pere de Ribes 6

250

400

Castell Jalpí

Costa Barcelona

Arenys de Munt

4

400

620

Casa Juvé & Camps

Costa Barcelona

Sant Sadurni d’Anoia 8

300

850

Cava & Hotel MasTinell

Costa Barcelona

Vilafranca del Penedès

5

200

365

Circuit de Barcelona - Catalunya

Costa Barcelona

Montmeló

10

630

1300

Espai Cultura Fundació Sabadell 1859

Costa Barcelona

Sabadell

10

300

1158

Freixenet

Costa Barcelona

Sant Sadurni d’Anoia

5

328

1420

Finca Mas Solers

Costa Barcelona

Sant Pere de Ribes

9

1200

2800

Illa Fantasia

Costa Barcelona

Vilassar de Dalt

4

1410

1410

La Daurada Grup

Costa Barcelona

Vilanova i la Geltrú

-

-

-

La Roca Village Lounge

Costa Barcelona

La Roca del Vallès

5

130

280

Mas Bonvilar

Costa Barcelona

Terrassa

4

650

1110

Mas de Sant Lleí

Costa Barcelona

Vilanova del Vallès

5

530

1240

Masia Mas Coll

Costa Barcelona

Alella

9

300

1000

Montrubí

Costa Barcelona

L’Avellà

1

70

-

Montserrat


CATA

Espais Singulars / Venues 6

Venues

Territori

Ciutat

Sales de Capacitat Capacitat total Reunions Sala més gran Sales Reunions

Segura Viudas Winery

Costa Barcelona

Torrelavit

1

80

-

Torre dels Lleons

Costa Barcelona

Esplugues

3

500

900

Mas Terrats

Costa Brava

Pontós

5

280

400

Sala Polivalent Costa Brava - Gran Casino

Costa Brava

Lloret de Mar

9

1000

3345

Jardí Históric Parc Samà

Costa Daurada

Cambrils

1

370

400

Circuit de Calafat

Terres de l’Ebre

Calafat

1

70

-

Castell de Raymat

Terres de Lleida

Raimat

4

50

200


Barcelona

CATA

L’Aquàrium de Barcelona Actes singulars amb el teló de fons d’un gran aquari mediterrani únic. Tres espais diferents: l’Auditòrium, ideal per a convencions; el Planeta Aqua, espai polivant envoltat d’espècies marines; i la terrassa, amb unes espectaculars vistes a Barcelona des del Port Vell asseguren la celebració d’esdeveniments diferents, elegants i especials. Informació: www.aquariumbcn.com Tel.: +34 932 217 474 · Fax: +34 932 219 226 Moll d’Espanya del Port Vell s/n 08039 Barcelona Contacte: Lydia Toldrà (Directora de Marketing) comercial@aquariumbcn.com

15KmBCN 0Km BCN

Espais

2 Km

m2

Auditori

-

-

-

168

Planeta Aqua

-

-

-

-

Terrassa

-

-

-

40

168

-

-

-

-

-

-

150

-

-

250

-

20

300

-

-

350

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Casa Batlló Modernisme en estat pur, Gaudí en la seva màxima essència. Així és la Casa Batlló, en ple Passeig de Gràcia amb espais extraordinaris. La Planta Noble, sales espectaculars, unes Golfes màgiques, el terrat i les fantàstiques xemeneies estan al vostre abast per crear-hi un esdeveniment que ningú no oblidarà mai. Informació: www.casabatllo.cat Tel.: +34 932 160 306 Pg. de Gràcia 43 08007 Barcelona Contacte: Susana Carrillo (Luxury Events) events@casabatllo.cat Espais

15KmBCN 4Km BCN

0 Km

m2

Planta Noble

730

4

-

80

40

100

-

24

-

ok

Terrat del Drac

320

-

-

-

-

-

-

-

-

ok

Golfes

270

2,4

-

40

20

32

-

20

50

-

Sala Jujol

240

3

-

100

50

100

48

45

100

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Casa Convalescència - UAB Campus Convencions, congressos, reunions i trobades de tot tipus en un edifici modernista singular, part del recinte històric de l’hospital de la Santa Creu i Sant Pau, declarat Monument Històric Artístic i Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO. Informació: www.uabcampus.cat Tel.: +34 935 817 216 Sant Antoni Maria Claret, 171 08041 Barcelona Contacte: Maria Clarella (Directora comercial) agencia.promocio@uab.cat Espais

18Km BCN 5Km BCN

0,5Km

330

m2

Planta Baixa Aules 01, 02 i 03

56

7

8

55

40

50

18

·

50

ok

Aula 04

46

6,5

7

47

24

40

14

·

50

no

Aula 05

41

6,5

6,25

45

30

·

16

·

·

no

Aules 06, 07, 08, 010 i 011

44

7

6,25

45

30

·

16

·

·

no

Aula 13

39

6,25

6,25

41

28

·

16

·

·

no

Aules 08 + 010 i 011 + 013

88

14

6,25

90

60

·

30

·

·

no

Espai Menjador

110

14,25

7,75

·

·

110

·

·

120

ok

Jardí

1400

·

·

·

·

·

·

·

400

ok

Aula Magna

206

16,5

13

200

80

120

34

·

150

ok

Aula 10

45

7,5

6

38

22

·

16

·

·

ok

Aula 12

42

7

6

38

22

·

16

·

·

ok

Aula 14

36

6

6

35

16

·

14

·

·

ok

Aula 10 + 12 + 14

123

20,5

6

120

70

100

44

·

120

ok

Aula 11

88

11

8

60

36

45

22

·

50

ok

Aula 13

72

9

8

79

48

54

22

·

60

ok

Aula 11 + 13

160

20

8

150

88

110

44

·

120

ok

Aula 16

41

8,25

5

42

30

·

16

·

·

ok

Aula 18

54

8,25

6,5

50

40

·

22

·

·

ok

Primera Planta

TORNAR


Barcelona

CATA

Casa Llotja de Mar Espais amb història, events amb futur. Així es presenta aquest edifici històric de la ciutat de Barcelona. Ubicat al front marítim i amb més de sis segles d’història destaca, sobretot, pel Saló de Contractacions, escenari ideal per als actes de les firmes més importants. Informació: www.casallotja.com Tel.: +34 902 448 448 Pg. d’Isabel II 1 08003 Barcelona Contacte: Cristina Ymbern (Gestió d’ esdeveniments) cymbern@cambrabcn.org

Espais

15KmBCN 4Km BCN

0 Km

m2

Contractacions 709

-

-

537

-

430

-

-

640

ok

Cònsols 726

-

-

275

-

-

-

-

275

ok

Daurat 202

-

-

170

-

120

-

-

170

ok

Lleons 160

-

-

80

-

-

-

-

100

ok

Ple 148

-

-

105

-

-

-

-

-

ok

Font de Neptú A 56

-

-

55

-

-

-

-

-

ok

Font de Neptú B 40

-

-

40

-

-

-

-

-

ok

Pati i Escala d’honor 640

-

-

400

-

-

-

-

-

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Casa Vicens Gaudí Construïda entre el 1883 i el 1885, la Casa Vicens va ser la primera obra mestra d’Antoni Gaudí, imprescindible per entendre la seva producció posterior i una joia arquitectònica encara desconeguda per a bona part del públic tot i ser Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de l’any 2005. A l’edifici apareix l’essència de l’univers Gaudí, tant als elements constructius com pel que fa als detalls decoratius i simbòlics. La versalitat del seu interior fa de la Casa Vicens un espai especial i diferent a pocs minuts del centre de Barcelona per celebrar esdeveniments amb una capacitat máxima de 70 persones. Informació: www.casavicens.org Tel.: +34 933 484 258 Carrer de les Carolines 20 Barcelona 08012 Contacte: Marc Vilà (Director comercial) sales@casavicens.org

Espais

15KmBCN 4Km BCN

0 Km

m2

Planta Noble

59

-

-

35

-

24

40

18

640

ok

Primera planta

84

-

-

40

-

48

50

18

80

ok

Segona planta 96

-

-

60

-

70

-

-

95

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Espai Provença Un showroom i un auditori ubicats en una de les estacions més emblemàtiques de FGC al centre de Barcelona. Trànsit de persones i visibilitat assegurada en un espai que permet organitzar tota mena de presentacions, exposicions, cursos o conferències. Informació: www.espaiprovenca.cat Tel.: +34 933 663 203 Vestíbul estació de Provença d’FGC - Balmes - Roselló 08008 Barcelona Contacte: Josep Mª Sabando (Director Comercial) espaiprovenca@fgc.cat

Espais

15KmBCN 4Km BCN

0 Km

m2

Showroom 95

-

-

30

-

-

-

-

30

-

Auditori

-

-

80

30

30

25

30

80

-

135

TORNAR


Barcelona

CATA

Parc d’Atraccions Tibidabo Celebra reunions, team buildings, afterworks, presentacions, formacions o qualsevol esdeveniment que puguis imaginar, en un dels llocs més emblemàtics i màgics de Barcelona. Situat a l’entorn natural de Collserola, el Tibidabo és un espai centenari i adaptat, amb una vista immillorable a la ciutat comtal, que ofereix instal·lacions úniques, atraccions i espectacles en exclusiva. Informació: www.tibidabo.cat Tel.: +34 932 117 942 fax: +34 932 112 111 Plaça Tibidabo 3-4 08035 Barcelona Contacte: Fernando López Aguilar Tècnic/a Màrqueting, Comercial i At. al Client Tibidabo flopez@tibidabo.cat

23KmBCN 15Km BCN

Espais

14 Km

m2

Plaça dels Somnis 620

-

-

670

-

300

-

-

500

ok

Plaça del Jardí 571

-

-

580

-

300

-

-

450

ok

Sala Lego 155

-

-

120

-

90

-

-

100

ok

Club dels Aventurers 620

-

-

85

-

140

-

-

145

ok

Sala Collserola 114

-

-

66

-

-

36

28

-

ok

Mirardor 495

-

-

360

-

250

-

-

400

ok

Jardí Maria Llimona 265

-

-

75

-

60

-

-

200

ok

Mirardor Cobert 294

-

-

68

-

150

-

-

250

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

FC Barcelona - Camp Nou Trepitjar la gespa del Camp Nou, ocupar alguna de les múltiples sales o fer alguna activitat a les llotjes. El FC Barcelona obre les portes dels seus espais per organitzar un esdeveniment únic i inoblidable. Informació: www.fcbevents.com Tel.: +34 902 189 900 · Fax: 934 963 732 Av. Arístides Maillol s/n 08028 Barcelona Contacte: Vicenç Rosales (Marketing Esdeveniments Institucionals) events@fcbarcelona.cat

10KmGRO

Espais

5KmBCN

2 Km

2000

m2

Roma 595

-

-

200

-

300

-

-

400

-

Hall Tribuna 1330

-

-

-

-

800

-

-

1100

-

Avantllotja Presidencial 235

-

-

-

-

90

-

-

150

-

Avantllotja d’Honor 334

-

-

-

-

200

-

-

250

-

Fundació 146

-

-

100

-

100

-

-

100

-

A+B+C 480

-

-

-

-

300

-

-

350

-

Sala Gol Nord 409

-

-

-

-

200

-

-

260

-

Auditori Graderia -

-

-

2000

-

-

-

-

-

-

Sala Wembley 167

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Sala Basilea 168

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Sales VIP Palau 117

-

-

-

-

-

-

-

90

-

Platea 400

-

-

1200

-

300

-

-

350

-

Auditori 1899 540

-

-

450

-

350

-

-

450

-

Espais Audiov. Museu 862

-

-

-

-

-

-

-

500

-

Espais Trofeus Museu 1176

-

-

-

-

-

-

-

700

-

Espai FCB Museu 2770

-

-

-

-

-

-

-

1500

-

FCB Megastore 2100

-

-

120

-

-

-

-

1000

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Fundació Joan Miró Espais privilegiats amb excel·lents panoràmiques sobre la ciutat de Barcelona des de la muntanya de Montjuïc, a un edifici projectat per l’arquitecte Josep Lluís Sert. Fantàstics jardins i sales interiors per a esdeveniments d’empresa. Com a complement, s’ofereixen visites guiades en exclusiva a les sales del museu amb la millor col·lecció del món de l’obra de Joan Miró. Informació: www.fmirobcn.org Tel.: +34 934 439 470 Parc de Montjuïc, s/n 08038 Barcelona Contacte: Mercè Sabartés (Responsable premsa i mitjans de comunicació) comunicacio@fundaciomiro-bcn.org

Free

Espais

15KmBCN

3KmBCN

5 Km

m2

Auditorio 200

-

-

180

-

-

-

-

-

no

Patio Norte 225+150

-

-

-

220

-

-

270

ok

Patio del Olivo 200

-

-

-

-

80

-

-

100

ok

Vestíbulo 240

-

-

-

-

-

-

-

145

ok

Patio del Algarrobo 160

-

-

84

-

70

-

-

90

ok

Restaurante 170+140

-

-

-

60

-

-

90

ok

Sala de Juntas 30

-

-

-

-

12

-

-

-

ok

Espacio Taller 100

-

-

-

50

-

-

-

-

ok

Jardín de los Cipreses 240

-

-

260

-

150

-

-

-

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Gran Teatre del Liceu Un dels espais més màgics de Barcelona obert a la organització d’esdeveniments totalment personalitzats. Amb la garantia de més de 150 anys organitzant amb èxit les òperes més complexes, cada racó del Liceu amaga un record musical i emocions infinites. Informació: www.liceubarcelona.cat Tel.: +34 934 859 929 La Rambla 51 - 59 08002 Barcelona Contacte: Isabel Ramon (Responsable Internacional; Desenvolupament de Vendes i Màrqueting) venues@liceubarcelona.cat FREE

Espais

10KmBCN 0,7KmBCN

2 Km

m2

Saló dels Miralls

238

-

-

200

-

180

-

-

280

-

Foyer

495

-

-

420

-

340

-

-

500

-

Vestibul

271

-

-

-

-

-

-

-

200

-

Sala

380

-

-

2292

-

-

-

-

-

-

Sala (sopar escenari)

510

-

-

300

-

240

-

-

360

-

Sala (platea coberta)

380

-

-

-

-

250

-

-

400

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Fundació Catalunya - La Pedrera Preciosa per fora. Preciosa per dins. L’obra definitiva del mestre Antoni Gaudí ofereix diversos espais i serveis per a tot tipus d’esdeveniments. Un espai realment únic, a ple centre de Barcelona. Informació: www.lapedrera.com Tel.: +34 934 845 900 Passeig de Gràcia 92 08008 Barcelona Contacte: Maria Massanés (Departament Comercial) maria.massanes@lapedrera.com / events@lapedrera.com FREE

Espais

15KmBCN 3Km BCN

0 Km

m2

Sala 4 Gats

70

-

-

45

20

40

20

20

60

ok

Sala Gaudí

376

-

-

100

50

70

30

30

185

-

Auditori

758

-

-

250

-

-

-

-

-

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

MACBA Un dels edificis més emblemàtics de Barcelona, en ple nucli històric de la ciutat, amb més de 18.000 m2 per a celebracions úniques. Les seves instal·lacions comprenen des del modern i radical Edifici Meier, amb 15.000 m2 d’espais amplis i diàfans, fins al complex gòtic del Convent dels Àngels, part del patrimonio històric barceloní. Tots els actes es poden complementar amb una visita a la carta privada per conèixer les exposicions del museu. FREE

Informació: www.macba.cat Tel.: +34 934 120 810 Plaça dels Àngels 1 08001 Barcelona Contacte: Georgina Filomeno espais@macba.cat

Espais

15KmBCN 1Km BCN

2 Km

m2

Atri

500

20

9,1

250

20

300

-

170

600

ok

Terrassa Meier

85

-

7,2

-

50

30

-

-

80

-

Auditori Meier

201,5

4,3

16,4

200

-

-

-

-

-

ok

Aula 0

75

4,5

11

50

20

30

20

-

80

ok

Capella

380

10,5

13,4

300

50

200

-

30

350

-

Fòrum

220

5,5

24

80

-

50

-

-

110

ok

Sala Gran

320

5,9

8,8

200

20

170

60

20

300

ok

Terrassa Convent

300

-

8,4

-

50

80

-

30

150

-

Auditori Convent

270

5,9

9,4

160

-

-

-

-

ok

60

TORNAR


Barcelona

CATA

Museu Nacional d’Art de Catalunya Per celebrar esdeveniments envoltats d’art, el Museu Nacional ofereix possibilitats per a grups des de 20 persones en epsais íntims, fins a grans actes amb més de 2.000 persones. Un Palau Nacional amb múltiples espais i un Museu amb una col·lecció excepcional. Una combinació privilegiada. Informació: www.museunacional.cat Tel.: +34 936 220 376 Palau Nacional, Parc Nacional 08038 Barcelona Contacte: Cristina Arellano (Cap de Màrqueting) events@museunacional.cat

15KmBCN 5Km BCN

Espais Sala oval

5 Km

m2 1600

-

-

1400

1400

1200

-

-

1400

ok

Grades sala oval -

-

-

500

500

-

-

-

-

ok

Hall 400

-

-

-

-

100

-

100

400

ok

Terrassa 350

-

-

-

-

-

-

-

300

ok

Cúpula

-

-

200

200

240

-

-

400

ok

Auditori 1 -

-

-

80

80

-

-

-

-

-

Auditori 2 -

-

-

80

-

-

-

-

-

-

Sert

-

-

-

35

35

35

35

35

35

-

Restaurant Òleum -

-

-

-

-

100

-

-

140

ok

Terrat mirador Mª Cristina

-

-

-

-

-

-

-

-

75

ok

Terrat mirador Montjuic -

-

-

-

-

-

-

-

150

ok

460

TORNAR


CATA

Barcelona

Poble Espanyol Un recinte únic a la ciutat de Barcelona, tant per la seva gran varietat d’espais (a l’aire lliure, interior o coberts, de diferents estils), com pel seu aforament, que permet acollir actes de petit format o grans esdeveniments de fins a 7.700 persones. A només 5 minuts de Plaça Espanya i amb una extensió de 40.000 m2. Informació: www.poble-espanyol.com Tel.: +34 935 086 323 Avda. Francesc Ferrer i Guardia 13 08038 barcelona Contacte: Cristina Roda (Cap Departament Comercial) departamentincentius@poble-espanyol.com

15KmBCN 2Km BCN

Espais

2 Km

m2

Plaza Mayor 2044

-

-

1800

-

1200

-

-

2800

ok

Porches 266

-

-

-

-

100

-

-

300

ok

Planta Noble

219

-

-

200

100

150

-

-

300

ok

Espai Guinovart

407

-

-

-

-

150

-

-

250

ok

Auditori Fundació Fran Daurel 206

-

-

115

80

-

-

-

-

-

La Carpa

671

-

-

800

500

350

-

-

550

-

Baluard i Jardí Escultóric

955

Baluard 360

-

-

100

-

100

-

-

250

-

Jardí Escultóric 594

-

-

100

-

100

-

-

250

-

Claustro 125

-

-

-

-

60

-

-

90

ok

Sala Anexa 128

-

-

70

35

100

-

-

175

ok

Balconada 210

-

-

-

-

90

-

-

150

ok

Jardín 177

-

-

-

-

100

-

-

200

ok

Ayunt. de Valderrobles

512

Planta primera 194 Planta media 136 Planta alta 78

Monasterio de San Miguel

743


Barcelona

CATA

Recinte Modernista de Sant Pau Un recinte Patrimoni Mundial de la Humanitat amb l’equipament tècnic més innovador, i espais singulars d’un alt valor artístic. Obra de l’arquitecte Domènech i Montaner, aquesta joia del modernisme està preparada per acollir tot tipus d’esdeveniments, ja sigui a les seves sales o als seus jardins. Informació: www.santpaubarcelona.org/ca/serveis/lloguer-despais Tel.: +932 919 000 Sant Antoni Maria Claret 167 08025 Barcelona Contacte: Isabel Bassedas (Cap d’Espais i Relacions Institucionals) espais.recinte@santpau.cat

Free

Espais

15KmBCN 15KmBCN

2,3 Km

m2

Domènech i Montaner

170

17

14

130

66

120

40

50

200

ok

Hipòstila

465

3,5

35

-

-

230

-

-

300

ok

Vestíbul

-

-

-

-

-

-

-

-

183

ok

Sales de Reunió (6 unitats)

45

4

6,5

35

20

30

16

20

40

ok

Sales de Reunió (2 unitats)

90

4

12

70

42

60

30

35

70

ok

Espais exteriors

3000

-

-

-

-

-

-

-

-

ok

Sala de Juntes

109

-

-

-

-

-

16

20

-

ok

65

-

40

50

-

ok

Auditoris: Francesc Cambó 245 10 17 190 Pau Gil

TORNAR


Barcelona

CATA

The Imperial Tres salons exclusius d’alt nivell al centre de Barcelona per celebrar esdeveniments únics. Actes culturals, empresarials, banquets, reunions... Amb experiència des de l’any 1919 organitzant tot tipus de celebració a la ciutat. Informació: www.theimperialbcn.com Tel.: +34 933 436 080 Gran Via de les Corts Catalanes 670 Barcelona Contacte: Florinda Muñoz (Dirección) info@theimperialbcn.com

18KmBCN

Espais

5KmBCN

0,5Km

m2

Imperial

405

24

13

300

180

270

90

100

350

-

Real

144

16

9

160

75

140

45

50

200

-

Club

158

-

70

45

90

20

22

200

-

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Valkiria Centre especialitzat en innovació laboral a Espanya i tot un referent europeu. Ofereixen dos espais: Valkiria Hub Events, una enorme nau industrial d’estil vanguardista i sales polivalents, i Valkiria Innovation House, que amb 1200 metres quadrats ha esdevingut el primer laboratori per desenvolupar programes relacionats amb les tendències del treball del futur. Informació: www.valkiriahubspace.com / http://espacios.valkiriahubspace.com Tel.: +34 933 095 047 Pujades 126 08005 Barcelona

15KmBCN 3Km BCN

Contacte: Iolanda Trivino iolanda.trivino@valkiriahubspace.com / info@valkiriahubspace.com

Espais

3 Km

m2

INNOHUB EVENTS

225

9

-

230

110

192

50

60

250

ok

INNOGALLERY

60

3,5

-

55

27

19

30

28

56

-

INSPIRATIONAL KOFFEE

100

3,7

-

20

12

32

22

50

80

-

LEARNING LAB

124

2,5

-

100

60

-

50

57

80

ok

INNOKUBE

35

2,4

-

15

9

-

15

12

15

-

KREATIVITY ROOM

40

3

-

25

18

-

20

23

25

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 53 Km de Barcelona

CATA

Cal Figarot - Castellers Vilafranca La Casa Raventós i Via, coneguda popularment com Cal Figarot, consta d’un edifici neogòtic de finals del segle XIX i una nau adjacent, de posterior construcció, adquirida per la colla l’any 1998 i que ha suposat un enriquiment del patrimoni dels Castellers. Tots dos immobles han estat rehabilitats per poder fer-hi la nostra activitat. De la nau, en podem destacar que és un espai interior que té 600 m2. De l’edifici neogòtic, cal remarcar-ne l’aspecte sobri que exhibeix, ple de detalls noucentistes que servirien d’inspiració per a diferents edificis de la Vila. Aquí disposem de les diferents dependències de la colla com són la secretaria, l’arxiu, les sales polivalents i el servei de restaurant cafeteria. Tanmateix, si hi ha una dependència que sobresurt per damunt de les altres és el magnífic pati, veritable centre neuràlgic del local social. Cal Figarot és avui dia un casal visitat i admirat pel món casteller. Informació: www.castellersdevilafranca.cat Tel.: +34 681 027 380 General Prim, 11 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) Contacte: Josep Antoni Turdiu (Conserge) info@castellersdevilafranca.cat

Free

Espais

39KmBCN 63Km BCN 55Km BCN

m2

Nau / Pati / Sala d’Actes Oriol Rosell / Sales Nobles / Sala dels Cups

TORNAR


Costa Barcelona - 59 Km de Barcelona

CATA

Família Torres El celler Familia Torres, molt a prop de Barcelona, és un emplaçament únic per gaudir del vi en el seu entorn natural. Els nostres espais, rodejats de vinyes, són ideals per a la celebració d’esdeveniments, activitats en grup, tastos, maridatges i visites exclusives, que es poden complementar assaborint la gastronomia del Jardí Restaurant El Celleret o de la Masia Mas Rabell. Aquests espais conviden a descobrir l’autenticitat del territori a través de la seva cuina local i de temporada. Informació: www.torres.es Tel.: +34 938 177 330 Finca el Maset s/n 08796 Pacs del Penedès (Barcelona) Contacte: Marc Kölling mkolling@torres.es

40KmBCN

Espais

50K BCN

5 Km

45+10

m2

Cellers Torres Pacs del Penedès Auditori 159

-

-

-

118

-

-

-

-

-

Sala de Finques 310

-

-

-

-

200

-

-

300

-

Sala Waltraud 1

97

-

-

40

35

50

-

-

80

-

Sala Waltraud 2

85

-

-

30

25

50

-

-

80

-

-

-

-

-

300

-

-

500

-

Sala Monastrell 140

-

-

-

-

90

-

-

-

-

Sala Parellada 130

-

-

-

-

100

-

-

-

-

Jardí exterior 300

-

-

-

-

190

-

-

300

-

Masia Rústica 69

-

-

-

35

-

-

-

-

-

-

-

-

-

480

-

-

-

-

Jardí exterior 1000 Mas Rabell Sant Martí Sarroca

Alfons XIII Vilafranca del Penedès Sala Alfons XIII

1000

TORNAR


Catalunya Central - 67 Km de Barcelona

CATA

Món Sant Benet Situat en un entorn natural ben a prop de Barcelona, aquest projecte cultural i de lleure ofereix racons màgics. Disposa de 18 sales de reunions, un hotel amb 87 habitacions i tres restaurants per gaudir de la cuina tradicional catalana, o bé d’un projecte amb estrella Michelin. Informació: www.hotelmonstbenet.com Tel.: +34 938 759 406 Camí Sant Benet s/n 08072 St. Fruitós de Bages (Barcelona) Contacte: Adrià Cots hotel@monstbenet.com

90KmGRO 150K BCN

Espais

15 Km

500

m2

Fàbrica (1+2+3+4)

866

5

12,3

734

400

500

-

-

800

ok

Fàbrica 1

212,2

5

12,3

152

100

120

45

40

190

ok

Fàbrica 2

220,3

5

12,4

167

100

120

45

40

200

ok

Fàbrica 3

220,3

5

12,4

167

100

120

45

40

200

ok

Fàbrica 4

213,2

5

12,6

152

100

120

45

40

190

ok

Palau de l’Abat 1

47,3

3

5,9

22

16

-

12

-

20

ok

Palau de l’Abat 2

30,9

3

5,1

18

15

-

10

-

15

ok

Can Riera 1

58,2

3,9

5,8

30

12

20

14

14

20

ok

Can Riera 2

39,9

2,8

5,8

18

12

12

12

12

15

ok

Can Riera 3

71,7

2,85,9 40

24

40

24

24

20

40

ok

Can Riera 4

29,1

2,5

5,4

10

-

8

6

-

10

ok

Gran Montserrat

420,3

3,4

13,9

400

196

120

72

48

250

ok

Sotateulada

174,2

2,5

11,3

86

60

-

36

-

-

ok

Casa de l’amo 1

46

3

3,3

55

-

-

30

28

-

ok

Casa de l’amo 2

53,6

3

3,55

55

-

-

30

28

-

ok

Casa de l’amo 3

52,96

2,75

3,7

55

40

-

30

28

-

ok

Casa de l’amo 4

60,8

2,75

3,7

55

40

-

30

28

-

ok

Sala Món

66

2,4

7,3

20

-

40

15

22

40

ok

TORNAR


Catalunya Central - 63 Km de Barcelona

CATA

Montserrat

Un massís muntanyós especial, inseparable de la cultura tradicional catalana. Montserrat ofereix espais per a reunions adaptables a qualsevol esdeveniment i proveïdes de l’equipament necessari. I tot, al bell mig d’unes muntanyes encadenades en forma de serra. Informació: www.montserratvisita.com Tel.: +34 938 777 701 · Fax: +34 938 777 724 Monestir de Montserrat s/n Contacte: Roger Saumell (Reserves) reserves@larsa-montserrat.com

Free

Espais

50KmBCN 50Km BCN

0 Km

m2

Sant Miquel

826

-

-

600

450

600

80

-

700

ok

Apòstols

456

-

-

250

90

160

68

275

300

ok

Venerable Josep de Sant Benet 156

-

-

350

250

300

80

80

395

ok

La Llar

62

-

-

40

30

40

29

-

50

-

Abat Muntadas

55,8

-

-

50

30

-

30

30

-

ok

Abat Deàs

49,5

-

-

40

27

-

27

27

-

ok

TORNAR


Catalunya Central - 64 Km de Barcelona

CATA

Parc de la Sèquia Diferents espais al Parc de la Sèquia per celebrar conferències, jornades o sessions de treball a la Catalunya central: l’Infosèquia, situat al Parc de l’Agulla, el pulmó verd de Manresa; el Centre de l’Aigua de Can Font, a una antiga masia i dues sales equipades, o el Museu de la Tècnica de Manresa, al monumental edifici dels Dipòsits Vells per acollir grans esdeveniments. Informació: www.parcdelasequia.cat Tel.: +34 938 749 130 Ctra. Santpedor 08242 Manresa (Barcelona) Contacte: Eudald Serra (Director del Museu de la Tècnica de Manresa) info@parcdelasequia.cat

Free

Espais

70KmBCN 65Km BCN 56Km BCN

m2

Infosèquia

-

-

-

30

-

-

-

-

-

Centre de l’Aigua de Can Font 1

-

-

-

50

-

-

-

-

-

Centre de l’Aigua de Can Font 2

-

-

-

16

-

-

-

-

-

Museu de la Tècnica de Manresa

-

-

400

-

-

-

-

-

-

TORNAR


Catalunya Central - 69 Km de Barcelona

CATA

Mas de la Sala “A les masies catalanes d’abans, tres xiprers plantats a l’entrada volia dir que s’hi podia passar la nit”. Per això els tres xiprers es mantenen. Perquè Mas de la Sala recull tota la tradició d’ahir amb el confort i la comoditat busquem avui. L’hotel restaurant es troba al cor de la Catalunya central, molt ben comunicat i de fàcil accés, envoltat de camps i amb espais versàtils i polivalents per crear la reunió o l’esdeveniment desitjat. A més de les sales reunions, el jardí i el celler ofereixen escenaris diferents per a qualsevol trobada. L’espai compta amb el segell Destí Biosphere-Paisatges de Barcelona i és col·laborador del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Centrals, que promou un turisme responsable. Informació: www.masdelasala.com Tel.: +34 938 370 877 Fax: +34 938 370 266 Ctra. C-16 Sortida 59 08650 Plans de la Sala (Barcelona)

72K BCN

Espais

76K BCN

62 Km

m2

Espai de les Veles

300

4

15

300

100

265

80

60

300

Muntanya de la Sal

120

4

10

100

60

100

40

40

100

Contacte: Christian Betoret (Responsable esdeveniments) esdeveniments@masdelasala.com

TORNAR


Costa Barcelona - 50 Km de Barcelona

CATA

Bodega Torre del Veguer Al terme municipal de Sant Pere de Ribes, a la província de Barcelona. Ofereixen un espai singular a un edifici aïllat d’estil eclèctic, que encara conserva elements del segle XIV. Visites enoturístiques i espais per a tot tipus d’esdeveniment. Informació: www.torredelveguer.com Tel.: +34 932 374 931 Urb. Torre del Veguer s/n 08810 Sant Pere de Ribes (Barcelona) Contacte: Raquel Rafecas eventos@torredelveguer.com

37KmBCN

Espais

5 Km

m2

Muscat

153

-

-

-

100

120

-

120

120

ok

1359

50

-

-

-

-

44

-

-

30

ok

Bodega

120

-

-

-

80

-

-

-

90

-

Jardí

1500

-

-

-

-

500

-

-

800

ok

Piscina

54

-

-

-

-

80

-

-

200

ok

1a Planta Castell

200

-

-

-

-

-

-

-

200

-

TORNAR


Costa Barcelona - 40 Km de Barcelona

CATA

Castell Jalpí

Un espectacular castell envoltat de bosc i un llac a Arenys de Munt que és tot un referent des de finals del segle XIX. Un autèntic viatge en el temps que combina el passat d’un entorn històric amb la modernitat de les últimes tecnologies per celebrar esdeveniments. Al seu interior destaquen un singular pati d’armes i la gran sala August Borràs, totalment diàfana, amb llum natural i una capacitat màxima de fins a 320 persones. Compta amb cuina pròpia a càrrec d’ARCS Càtering, amb propostes personalitzades i una oferta basada en el producte de proximitat. Informació: www.castell-jalpi.com Tel.: +34 937 937 177 Castell Jalpí s/n 08358 Arenys de Munt Contacte: Pilar Lafuente castell-jalpi@grupserhs.com

FREE

Espais

55KmBCN

5 Km

4 Km

m2

August Borras

383

-

-

350

180

320

-

-

400

ok

Sala Gótica

100

-

-

100

60

80

-

-

120

ok

Sala Cavallers

57

-

-

-

-

-

-

18

50

ok

Sala Noble

54

-

-

-

-

-

-

26

50

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 46 Km de Barcelona

CATA

Casa Juvé & Camps Després de dos segles d’història, Juvé & Camps obre les seves portes per compartir els espais que han vist néixer i créixer alguns dels millors escumosos del món. Un celler centenari obert a acollir esdeveniments de primer ordre. Conforma un conjunt arquitectònic impressionant rodejat de vinya, a l’estil château bordelès. Aquí s’elaboren els vins amb rigor tècnic i exigència enològica poc comuns. Sobri, elegant, respectuós amb el paisatge i acollidor, el celler d’Espiells conjuga la funcionalitat amb la bellesa.

47KmBCN

Informació: www.juveycamps.com Tel.: +34 938 911 000 Carrer Sant Venat 1 08770 Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona) Contacte: Pilar Lafuente castell-jalpi@grupserhs.com

Espais

59 Km

46 Km

m2

La Plaza

6000

120

50

-

-

-

-

-

-

ok

Salón

380

19

19

240

60

300

72

50

300

ok

Galería

425

85

5

100

100

100

100

100

100

ok

Sala de Catas

133

11

12

37

-

-

-

-

-

ok

Cocina

190

14

13

20

-

-

-

-

-

ok

Refugio

100

18

5

-

-

-

-

50

-

-

Bodega

465

6

75

100

100

100

24

100

100

-

Tienda

360

20

18

50

-

150

25

50

250

-

TORNAR


Costa Barcelona - 59 Km de Barcelona

CATA

Cava & Hotel MasTinell Impulsor de l’enoturisme i respectuós amb el medi ambient, el projecte del Cava & Hotel Mastinell ofereix sales preparades per acollir-hi actes molt diversos, activitats complementàries, i el propi atractiu de la seva arquitectura modernista. Informació: www.hotelmastinell.com Tel.: +34 938 170 586 Ctra. Vilafranca del Penedès a Sant Martí Sarroca km 0,5 08720 Vilafranca del Penedès (Barcelona) Contacte: Olivia Valderrama (Directora Financiera) info@hotelmastinell.com Free

Espais

45KmBCN 15KmBCN

2 Km

25

m2

Tinell

328

-

-

200

120

260

60

44

300

ok

Petit Tinell

110

-

-

90

60

80

30

44

100

ok

Sala Reserva

45

-

-

35

24

-

26

28

40

ok

Sala Gran reserva

50

-

-

40

24

-

26

28

45

ok

-

-

-

-

-

-

-

300

ok

Jardí Exterior -

TORNAR


Costa Barcelona - 27 Km de Barcelona

CATA

Circuit de Barcelona - Catalunya Al Circuit hi pots organitzar qualsevol tipus d’esdeveniment vinculat al món del motor o la més alta competició. Però el circuit no és només una passió per la velocitat, sino també ofereix la possibilitat d’organitzar tota mena d’esdeveniments i activitats per empreses. La Sala de Briefing, la famosa Sala de Premsa, el Box... Espais únics i normalment restringits, al teu abast per a oferir una experiència única. Informació: www.circuitcat.com Tel.: +34 935 719 706 Ctra. de Granollers a Parets Km 2 08160 Montmeló (Barcelona) Contacte: Eva Perandres (Comercial) sales.executive@circuitcat.com

45KmBCN 35KmBCN

Espais Privilege Corner

3 Km

m2 PB145/P+1 380

3,2

-

145/-

40/-

90/250 50/-

-

150/370 -

Cristal Palace

130

2,75

-

80

-

80

60

-

120

-

Boxes

90

3,55

-

75

25

60

45

-

90

-

Pis Box

70

2,5

-

50

15

30

-

-

60

-

Briefing room

135

2,8

-

100

30

70

45

-

115

-

Press room

850

2,1

-

630

210

420

-

-

600

-

3th floor

170

2,5

-

100

25

90

-

-

150

-

int 70m2/ext 150m2

2,4

-

40

10

30

-

-

150

-

4th floor

Corporate Suite

295

2,7

-

230

85

200

-

-

250

-

Individual Suite

40

2,7

-

30

15

30

-

-

35

-

TORNAR


Costa Barcelona - 27 Km de Barcelona

CATA

Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 Diferents espais gestionats per Ultimate Events per celebrar esdeveniments amb personalitat: auditoris, sales polivalents, anfiteatre i jardins exteriors, a més a més del Saló Modernista, un espai de tres naus separades per columnas i arcs que esdevé un entorn únic per a la celebración d’actes públics i privats. Informació: www.ultimatebrands.es Tel.: +34 937 259 522 D’en Font 26 08201 Sabadell (Barcelona) Contacte: Magda Sánchez Grifoll (Responsable Comercial) magda@ultimatebrands.es

30KmBCN

Espais

-

10 Km

m2

Auditorio 1

-

-

-

168

-

-

-

-

-

-

Auditorio 2

-

-

-

44

-

-

-

-

-

-

Auditorio 3

-

-

-

389

-

-

-

-

-

-

Anfiteatro Jardín

-

-

-

273

-

-

-

-

-

-

Aulas (3)

-

-

-

-

15/30

-

-

-

-

-

Salón Modernista

-

-

-

-

-

-

-

-

300

-

Sala Consell

-

-

-

-

-

-

30

-

-

-

TORNAR


Costa Barcelona - 45 Km de Barcelona

CATA

Freixenet

Les centenàries caves Freixenet tenen les seves portes obertes durant tot l’any perquè els visitants puguin endinsar-se en el màgic món de les bombolles i viure una suculenta experiència gastronòmica basada en la cuina mediterrània. A més, el magnífic edifici modernista disposa de diversos espais singulars on es poden organitzar tot tipus d’esdeveniments a mida. Viu la Freixenet Experience i celebra els petits i grans moments de la vida! Informació: www.freixenet.es Tel.: +34 938 917 000 Joan Sala 2 08770 Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona) Contacte: Tonia Castells (Visites) events@freixenet.es

40KmBCN 45KmBCN

Espais

0,1 Km

100

m2

Saló Reial

244

-

-

180

60

250

-

50

250

ok

Saló Elyssia by Freixenet

376

-

-

200

100

328

-

50

328

ok

Claustre Elyssia by Freixenet

416

-

-

500

170

400

-

50

500

ok

Saló La Freixeneda

105

-

-

80

40

90

-

50

90

ok

Terrassa La Freixeneda

286

-

-

-

-

-

-

-

100

ok

Pati La Freixeneda

304

-

-

120

60

144

-

50

150

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 43 Km de Barcelona

CATA

Finca Mas Solers Palau renaixentista del s.XIX a 30 minuts de Barcelona i a 5 de Sitges. Un espai exclusiu i elegant per celebrar convencions, presentacions, esdeveniments d’outdoor o sopars i acollir-hi 20, o 1200 persones. Informació: www.fincamassolers.com Tel.: +34 938 933 666 Finca Mas Solers s/n 08810 Sant Pere de Ribes (Barcelona) Contacte: Alejandro Ros alejandro.ros@grupperalada.com

30KmBCN

Espais

-

10 Km

m2

Hispano Suissa

1216

-

39

850

500

950

-

-

1200

ok

Grace

783

-

31

700

400

600

-

-

900

ok

El Celler

432

-

11

450

300

350

-

-

600

ok

Antesala 1

100

-

5

75

50

50

-

-

100

ok

Antesala 2

88

-

5

75

50

50

-

-

100

ok

Bacarra

75

-

5

60

30

50

-

-

70

ok

Mirador

255

-

6

150

100

100

-

-

220

ok

Italiano

60

-

5

34

22

22

-

-

50

ok

Pavelló

1255

-

-

850

-

600

-

-

900

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 24 Km de Barcelona

CATA

Illa Fantasia

Més de 70.000 m2 d’espais disponibles fan d’aquest parc aquàtic una fantàstica opció per organitzar banquets, concerts, esdeveniments i jornades professionals i d’oci. Operatiu tot l’any. Informació: www.illafantasia.com Tel.: +34 937 514 553 · Fax: +34 937 515 260 Finca Mas Brassó s/n 08339 Vilassar de Dalt (Barcelona) Contacte: Carlos Santillana comunicacio@illafantasia.com

40KmBCN 30KmBCN

Espais

2 Km

1000

m2

Jardí Delicias 2000

-

-

-

-

650

-

-

1500

ok

Auditori 800

-

-

1410

-

400

-

-

1500

ok

Restaurant 1000

-

-

-

-

500

-

-

1000

ok

Piscina Ones 500

-

-

-

-

400

-

-

3000

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 49 Km de Barcelona

CATA

La Daurada Group La Terrassa, la Discoteca i Sala d’Esdevenimetns, i els Restaurants La Tintorera i La Marabanda són els espais conjunts i oberts al Mediterrani de La Daurada Grup, situat a Vilanova i la Geltrú, a Barcelona. Una localització mediterrània única amb més de 10.000 m2 en un espai contemporani que s’adapta a tot tipus de celebració. Informació: www.ladaurada.es Tel.: +34 637 199 318 Moll de Ponent, Plaça del Trajo de Garbí s/n 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona) Contacte: Aina Àlvarez Deulofeu (Directora d’Esdeveniments i Vendes) aina@ladaurada.es 36KmBCN

2Km

47KmBCN

TORNAR


Costa Barcelona - 37 Km de Barcelona

CATA

La Roca Village Lounge A només 35 minuts del centre de Barcelona es troba aquest espai singular sostenible amb sales business i les últimes tecnologies per a tot tipus d’esdeveniments. Ubicat dintre del complex de La Roca Village, amb més de 130 boutiques per activitat de shopping, workshops de moda, team building i molt més. Informació: www.larocavillage.com Tel.: +34 938 423 939 +34 630 694 154 · Fax: +34 938 423 059 La Roca Village 08430 La Roca del Vallès (Barcelona)

50KmBCN 35KmBCN

Contacte: Mònica Cecconi (Deputy Tourism Director LRV) mcecconi@valueretail.com

Espais

5 Km

1772

m2

Business

100

12

8

90

40

40

20

24

80

ok

VIP

65

8

7,6

40

-

20

-

12

50

ok

Business + VIP

165

12/8

15,6

120

70

60

-

-

130

ok

Terrassa posterior 25

15

1,5

-

-

-

-

-

20

ok

Terrassa balcó annexa VIP

8

2,5

-

-

-

-

-

10

ok

20

TORNAR


Costa Barcelona - 35 Km de Barcelona

CATA

Mas Bonvilar Una antiga masia amb testimonis des del segle XVII i totalment restaurada l’any 1997. Nous espais interiors i exteriors envoltats de boscos i jardins s’adapten a tot tipus d’esdeveniments. Visites turístiques i activitats a la natura. Informació: www.lamola.es Tel.: +34 638 009 345 Camí dels Plans de Can Bonvilar S/N

08227 Terrassa (Barcelona)

Contacte: Xantal Feliubadaló xfeliubadalo@chateauform.com / events@lamola.es

36KmBCN 34KmBCN

Espais

6 Km

400

m2

Mas Bonvilar Ballroom

452

-

-

400

238

350

110

110

500

ok

Porxo

240

-

-

184

80

80

24

24

200

ok

Era

800

-

-

690

280

650

-

-

700

ok

Pati 100

-

-

-

-

60

-

-

120

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 32 Km de Barcelona

CATA

Mas de Sant Lleí Finca privada i privilegiada. Per les vistes, pels seus 30.000 m2 de bosc i per estar a només 20 minuts de la ciutat de Barcelona. Un espai singular en peu des del segle XII i una oferta gastronòmica creativa i moderna per als esdeveniments més exclusius. Informació: www.santllei.com Tel.: +34 938 458 822 Camí de Casa Alta, Ctra. Granollers a Masnou km10,5 08410 Vilanova del Vallès (Barcelona) Contacte: Evarist Viana (Director) empreses@santllei.com Free

Espais

40KmGRO 35Km BCN

6 Km

200

m2

Masia

42

-

8

30

20

30

-

30

40

-

Sant Esteve

285

-

21

250

150

315

120

54

280

ok

Santa Yusta

308

-

19,5

280

150

324

130

52

290

ok

Pati interior

200

-

15

150

70

144

-

36

200

ok

Tota la Finca

593

-

39,5

530

350

639

250

185

600

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 19 Km de Barcelona

CATA

Masia Mas Coll Sales, jardins i espais preparats per a passar una jornada de treball, fer una sessió de team building o una celebració especial. Aquesta masia dels segles XII i XVIII és a Alella, a només 15 minuts de Barcelona. Informació: www.masiamascoll.com Tel.: +34 935 553 516 Mob.: +34 620 329 880 Fax: +34 935 408 049 Mas Coll, 3 08328 Alella (Barcelona) Contacte: Victor Rubio (Manager) info@masiamascoll.com

33Km BCN 28Km BCN

Espais

3,7 Km

85

m2

Glorieta

227,8

-

10,5

-

200

185

-

-

300

ok

1776

52

-

4,7/9,4

-

110

100

-

60

120

ok

Piano

45

-

4,51

-

-

36

-

30

50

ok

Privado

61

-

3,54

-

-

-

-

18

-

ok

La bodega

58

-

9,5

-

90

80

60

-

120

ok

La bodeguita

36

-

5,2

-

50

40

-

30

50

ok

Cocina

42

-

4,65

-

-

-

-

-

-

ok

Jardín Pino

36

-

23

-

-

260

-

-

320

ok

Jardín Magnolio

42

-

23

-

-

200

-

-

250

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 35 Km de Barcelona

CATA

MontRubí

MontRubí és un celler familiar o s’elaboren vins d’alçada de cultiu ecológic, ubicat en un entorn idílic: una vall a l’Alt Penedès a 60 km de Barcelona, on les vinyes conviuen amb boscos de pims i oliveres a la seva finca de més de 100 hectàrees. Al poble de l’Avellà, on es situa MontRubí, es troba el celler, el Boutique Winery Hotel Casa Gran 1771, i el xalet, una obra arquitectònica de finals del s. XIX amb diferents espais oudoor/indoor, preparats per fer esdeveniments.El celler compta amb un espai gastronòmic on s’ofereixen experiències eno-gastronòmiques. Informació: www.montrubi.com Tel.: +34 936 065 696 L’Avellà, Font Rubí 08736 (Barcelona) Contacte: Celina González Garaño (Hospitality & Events Manager) cgonzalez@montrubi.com

66KmBCN

Espais MontRubí indoor

71K BCN

70 Km

m2 74

3,5

11,5

87

48

50

25

25

70

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 50 Km de Barcelona

CATA

Segura Viudas Winery Una experiència per descobrir les vinyes, el celler i el procés d’elaboració del cava en una masia original del segle XII. Visites personalitzades o sessions de tast particulars per a esdeveniments en harmonia amb la natura. Informació: www.seguraviudas.com Tel.: +34 938 917 070 · Fax: +34 938 917 064 Ctra. BP2151 Sant Sadurní a Sant Pere de Riudebitlles km 12,5 08775 Torrelavit (Barcelona) Contacte: Jordi Guilera Gili (PR & Wine tourism officer) enoturismo@seguraviudas.es

Free

Espais Masia Segura Viudas

50Km BCN 45Km BCN

6Km

30

m2 105

-

5,75

80

-

60

-

38

80

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 10 Km de Barcelona

CATA

Torre dels Lleons Esdeveniments especials en un espai a l’estil de les grans masies catalanes, edificat al segle XIX sobre els vestigis del castell de Picalqués, datat des del segle XII a la localitat d’Esplugues. Ideal per a celebracions íntimes o esdeveniments de gran format amb l’excel·lent afegit de l’alta cuina de Sibaris per aconseguir crear actes memorables. Informació: www.sibariscatering.com Tel.: +34 936 754 051 Plaça Doña Carolina 1-3 08950 Esplugues de Llobregat (Barcelona) Contacte: Marta Bastida (Comercial) marta@sibariscatering.com

10KmBCN 15KmBCN

Espais

2 Km

m2

Salón

290

2,45

-

180

100

280

-

80

250

ok

Celler

220

2,5

-

100

-

180

-

-

220

-

-

-

35

-

380

-

-

500

ok

Jardín Leones 364

TORNAR


Costa Brava - 32 Km de Girona

CATA

Mas Terrats Masia del segle XVII envoltada de prats i muntanyes al bell cor de l’Empordà, a Girona. La masia ofereix totes les possibilitats per organitzar reunions i/o activitats corporatives en un espai confortable i històric. La màgia i la serenitat de l’entorn fan la resta. Informació: www.masterrats.com Tel.: +34 872 004 027 Camí dels masos de Romanyà 17773 Pontós (Girona) Contacte: Núria Galí nuria@masterrats.com

41KmGRO 128K BCN 32 Km AVE

Espais

m2

Sala Oliveres

288

3,5

12

200

150

180

180

60

280

ok

Sala Masia

40,5

2,5

4,5

-

-

25

-

30

-

ok

Sala Foc

111

3,5

7,5

30

-

-

20

-

-

ok

Sala Lectura

42

3

8,6

30

-

25

20

-

ok

128

3

8

-

-

-

100

ok

Sala Hall

-

60

TORNAR


Costa Brava - 40 Km de Girona

CATA

Sala Polivalent Costa Brava - Gran Casino La planta superior de l’edifici del casino és un gran espai diàfan per a actes de fins a 1.000 persones. A més, annex al Palau, hi ha una terrassa coberta ideal per a la celebració de cocktails. Informació: www.gccb.com Tel.: +34 669 442 486 Ad. Vila de Tossa 27 - 43 17310 Lloret de Mar (Girona) Contacte: Carles Landa Vanrell (Director General) events@gccb.com

Free

Espais

30KmGRO

75K BCN

7 Km

500

m2

Palau Congressos Costa Brava 980

5

28

1000

750

720

300

300

1600

-

Terrassa Palau Congressos

715

8

11

840

630

510

160

160

800

ok

Sala Privada

120

3

8

60

40

60

30

30

80

-

TORNAR


Costa Daurada - 20 Km de Tarragona

CATA

Jardí històric Parc Samà Celebracions úniques en un espai amb una ubicació privilegiada gaudint del clima mediterrani. El jardí històric Parc Samà ha estat escenari de multitud d’esdeveniments de tot tipus des dels inicis de la seva construcció, al segle XIX. La seva casa-palau, el llac i el jardí botànic formen un conjunt elegant i encantador, amb espais interiors i exteriors de condicions òptimes per gaudir i aconseguir una celebració per recordar. Informació: www.parquesama.com Tel.: +34 933 173 530 Carretera de Vinyols s/n 43850 Cambrils (Tarragona) Contacte: Marketa Stverakova (Directora) marketa@dna.es - eventos@parquesama.com

12K REUS

Espais Sala el Marquès

m2 350

29

370

215

250

-

-

-

ok

TORNAR


Terres de l’Ebre - 48 Km de Tarragona

CATA

Circuit Calafat Combinar instal·lacions convencionals per organitzar reunions, amb altres ben diferents, com una aula escola, una zona de paddock o un àrea de boxes? Un circuit 100% polivalent amb una nova pista RX, amb un traçat ideal per a equips de Fórmula E per fer entrenaments en un traçat amb variants que són rèpliques exactes de part de circuits urbans com Roma, Nova York o París. Informació: www.circuitcalafat.com Tel.: +34 977 486 193 Urbanització Calafat- Circuit Calafat , 43860 l’Ametlla de Mar, Tarragona Contacte: Carmen Tendero (Cap de màrqueting i esdeveniments) info@costadoradaexperience.com

43KmREU

Espais Aula Escola

45K TGN

48 Km

-

-

m2 70

-

-

40

40

-

-

ok

TORNAR


Terres de Lleida - 16 Km de Lleida

CATA

Castell de Raymat El Castell de Raymat és un espai profundament inspirador que convida a la creativitat, la innovació o la meditació. Els seus gruixuts murs de pedra han estat testimoni de plans i vivències al llarg de la història. Per això, és un entorn magnífic per llogar en exclusiva i celebrar-hi qualsevol tipus de esdeveniment corporatiu. Disposa de 4 espais polivalents, un mirador a l´exterior i piscina. La cuina és pròpia amb productes locals i vins de la DO Costers del Segre. Informació: www.castellderaymat.com Tel.: +34 620 919 191 Castell 2 25111 Raimat Lleida Contacte: Elena de Carandini Raventós (Presidenta) hola@castellderaymat.com

22Km LL

Espais

121K TGN 17 Km AVE

m2

Menjador

-

-

-

-

-

20

-

20

30

ok

Vestíbul

-

-

-

20

-

-

-

12

20

ok

Sala Petita

-

-

-

-

-

-

-

-

10

ok

Raymat LAB

-

-

-

30

20

-

16

30

50

ok

TORNAR


CATALUNYA

Hotels

Foto: Melià Sitges


CATA

Hotels Hotels

Territori

Ciutat

Alexandra Barcelona Hotel a Curio C. by Hilton 4H

Barcelona

Barcelona 115

156 5 120

306

Almanac Barcelona 5HGL

Barcelona

Barcelona 91

-

6

110

205

Atenea Barcelona Aparthotel 4H

Barcelona

Barcelona 105

210

7

150

280

Barcelona Princess Hotel 4H

Barcelona

Barcelona 363

-

6

110

300

Catalonia Barcelona Plaza 4H

Barcelona

Barcelona 347

517

17

600

2500

Gallery Hotel 4HS

Barcelona

Barcelona 110

186

11

200

-

Grand Hotel Central 5H

Barcelona

Barcelona 147

189

3

42

80

6

Gran Hotel Havana 4HS

Barcelona

Barcelona 145

-

6

200

340

6

H10 Marina Barcelona 4H

Barcelona

Barcelona 235

455

6

240

725

Hotel 1898 4HS

Barcelona

Barcelona 169

338

8

200

1020

Hotel 4 Barcelona 4H

Barcelona

Barcelona 142

232

5

120

290

6

Hotel Alimara Barcelona

Barcelona

Barcelona 156

342

19

600

2325

6

Barcelona

Barcelona 182

-

2

60

90

Hotel Barcelona Catedral

Barcelona

Barcelona 80

160

5

140

240

Hotel Claris 5HGL

Barcelona

Barcelona 124

-

4

120

350

Hotel Evenia Rosselló 4H

Barcelona

Barcelona 94

188

6

100

380

Hotel Front Marítim 4H

Barcelona

Barcelona

276

6

120

276

Hotel HCC Sant Moritz 4H

Barcelona

Barcelona 91

169

4

170

182

Hotel Hilton Diagonal Mar 5H

Barcelona

Barcelona 433

-

22

1000

2800

Hotel Ilunion Barcelona 4H

Barcelona

Barcelona 224

316

13

200

400

6

4H

4H

Habitacions Llits Sales de Reunions

177

Capacitat Capacitat total Sala més gran Sales


CATA

Hotels Hotels Territori Ciutat Habitacions Llits Sales de Reunions 6

6

Capacitat Capacitat total Sala més gran Sales

Hotel Miramar Barcelona 5HGL Barcelona

Barcelona 75 - 6 300 600

Hotel Ohla Eixample 5H Barcelona

Barcelona 96 - 3 90 210

Hotel Pulitzer Barcelona 4H Barcelona Barcelona 91 - 4 70 260 Hotel Pullman Barcelona Skipper 5H Barcelona Barcelona 241 336 12 675 1654 Hotel Sir Victor 5H Barcelona Barcelona 91 - 7 72 174 Majestic Hotel & Spa 5HGL Barcelona Barcelona 272 - - 500

Royal Hotel Passeig de Gràcia 4H Barcelona Barcelona 124 - 2 60 90

6

Parador de Cardona 4H Catalunya Central

Cardona 54 106 4 72 137

Vilar Rural de Cardona 3H Catalunya Central

Cardona

Hotel Jou Nature 4H Catalunya Central

Guardiola - - 6 400 600

Hotel Termes Victoria 3H Costa Barcelona

Caldes Montbui

Hotel Can Cuch 4HS Costa Barcelona

Cànoves 11 25 4 150 200

Hotel Bel Air 4H Costa Barcelona

Castelldefels

Hotel Playafels 4H Costa Barcelona

Castelldefels 34 100 8 - -

Hotel Ciutat de Granollers 4H Costa Barcelona

Granollers 111 - 7 400 920

Hyatt Regency Barcelona Tower 5H Costa Barcelona

L’Hospitalet Llob.

280 - 20 1800 4300

Hotel Porta Fira 4HS Costa Barcelona

L’Hospitalet Llob.

311 - 22 750 -

Hotel Renaissance Barcelona 4H Costa Barcelona

L’Hospitalet Llob.

357 - 12 600 1200

Hotel Blancafort Spa Termal 4H Costa Barcelona

La Garriga 155 - 10 150 250

Sercotel Ciutat de Montcada 4H Costa Barcelona

Montcada 105 196 10 340 340

99 250 5 170 495

83 - 4 450 580

44 86 2 - -


Hotels Hotels Territori Ciutat Habitacions Llits Sales de Reunions

Capacitat Capacitat total Sala més gran Sales

Hotel Front Air Congress 4H Costa Barcelona

Sant Boi 239 408 10 820 1455

QGAT Restaurant, Events & Hotel 4H Costa Barcelona

Sant Cugat 30 - 8 700 2100

Hotel Sant Cugat 4H Costa Barcelona

Sant Cugat 97 - 7 300 530

Aqua Hotel Onabrava & Spa 4HS Costa Barcelona

Santa Sussana 350 - 7 200 970

Montanyà Hotel & Lodge 4H Costa Barcelona

Seva 236 499 16 325 1897

Hotel Calípolis 4H Costa Barcelona

Sitges 170 335 7 350 820

Hotel Desitges 4H

Sitges 43 - 2 40 60

Costa Barcelona

Hotel Dolce Sitges 5H Costa Barcelona

Sitges 263 385 13 550 750

Hotel Estela Barcelona - Hotel del arte 4H

Sitges 64 165 7 180 320

Costa Barcelona

Hotel Ibersol Antemare 4H Costa Barcelona

Sitges 110 - 13 300 96

Hotel Melià Sitges 4H Costa Barcelona

Sitges 307 609 21 1380 2968

ME Sitges Terramar by Melia 4H Costa Barcelona

Sitges - - - - -

Hotel Sunway Playa Golf Sitges 4H Costa Barcelona

Sitges 130 - 7 350 950

Chateauform Campus La Mola 4H Costa Barcelona

Terrassa 185 370 12 500 800

Hotel Don Cándido 4HS Costa Barcelona

Terrassa 110 - 11 410 1100

Hotel Mas Salagros Eco Resort 5H Costa Barcelona

Vallromanes 55 110 3 80 190

Hotel Augusta Vallès 4H Costa Barcelona

Vilanova del Vallès 102 - 5 120 240

Hotel CMC Girona 4H

Girona Girona 111 - 7 220 500

Hotel Gran Ultonia 4H

Girona Girona 71 - 9 300 650

Hotel Castell de l’Empordà 4H Costa Brava Bisbal Empordà 57 - 2 100 200


CATA

Hotels Hotels Territori Ciutat Habitacions Llits Sales de Reunions

Capacitat Capacitat total Sala més gran Sales

PGA Catalunya Resort 5H Costa Brava Caldes Malavella 149 306 9 400 670 Hotel Terraverda Empordà 4H Costa Brava Gualta 86 - 5 200 350 L’Azure Hotel 4H Costa Brava Lloret de Mar 411 - 9 400 750 Gran Hotel Monterrey 5H

Costa Brava Lloret de Mar 200 9 930 1500

Hotel Samba 3H

Costa Brava Lloret de Mar - - 8 374 976

Hotel Santa Marta 5H Costa Brava Lloret de Mar 76 - 4 120 350 Hotel La Costa Golf & Beach Resort 4H

Costa Brava Pals 120 240 10 - -

Hotel Peralada Wine Spa & Golf 5H Costa Brava Perelada 64 120 8 350 1050 Sallés Hotel & Spa Cala del Pi 5H Costa Brava Platja d’Aro 52 130 3 80 179 Hotel Spa Terraza 4H Costa Brava Roses 83 - 5 90 290 Hostal La Gavina Costa Brava S’Agaró - - - - Vilar Rural de Sant Hilari Sacalm 4H Costa Brava Sant Hilari de Sacalm

93 312 8 150 195

Gran Hotel Reymar Spa 4HS Costa Brava Tossa de Mar 166 320 3 200 250

6

Hotel Gran Claustre 4H Costa Daurada

Altafulla 39 39 3 75 135

Hotel Sol Port Cambrils 4H Costa Daurada

Cambrils

Le Meridien Ra Beach Hotel Spa 5HGL Costa Daurada

El Vendrell 143 177 10 300 536

Hotel Termes Montbrió 4HS Costa Daurada

Montbrió del Camp 214 458 19 900 2538

Terra Dominicata 5H Costa Daurada

Morera de Montsant

Gran Palas Hotel 4HS Costa Daurada

La Pineda 145 - 13 1000 1696

Xalet de Prades

Prades - 113 3 150 315

Costa Daurada

156 - 10 400 824

26 - 1 55 55


CATA

Hotels Hotels Territori Ciutat Habitacions Llits Sales de Reunions Hotel Villa Retiro 5H

Costa Daurada

Xerta

19 - - - -

Costa Daurada

Salou

72 - 1 200 -

Hotel Magnolia Salou 4HS HCC Montsià 2H

Capacitat Capacitat total Sala més gran Sales

Terres de l’Ebre

Amposta 52 - 1 80 80

Hotel Vall de Núria 3H Pirineus Núria 95 279 6 144 264 Monestir de les Avellanes M&E

3H

Terres de Lleida

Òs de Balaguer

37

74

9

150

365


Barcelona

CATA

Alexandra Barcelona Hotel, Curio Collection by Hilton En ple Eixample Barceloní, entre el Passeig de Gràcia i la Rambla de Catalunya, l’Alexandra permet arribar a tot arreu a peu. Arquitectura, disseny, interiorisme i confort per a una estada perfecta al centre. Un Lifestyle Hotel a una de les més representatives zones culturals i de shopping de Barcelona. Informació: www.hotel-alexandra.com Tel.: +34 934 883 344 Mallorca 251 08008 Barcelona Contacte: Eva Catalan (Director of Sales) evacatalan@diagonalhotels.com

4H Habitacions 115 Llits 156

Espais

16Km BCN 5Km BCN

1Km

m2

Forum A

87

11,1

7,8

120

60

77

42

32

90

-

Forum B

80,8

10,35

7,70

120

60

96

54

30

90

-

Forum C

99

13,6

7,3

100

54

80

30

32

100

-

Cristal

20,4

5,23

3,90

-

-

-

-

14

15

-

Terrace

117

13

9,11

-

-

-

-

-

60

-

Pool

160

15,18

10,54

-

-

-

-

-

170

-

Terrace + Pool

277

19,50

14,20

-

-

-

-

-

230

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Almanac Barcelona 91 habitacions (entre elles, 30 suites) molt a prop del Passeig de Gràcia de Barcelona. Cinc sales per a reunions o esdeveniments que poden acollir des de 10 a 100 persones, un servei exclusiu i personalitzat i dos espais per gaudir de la gastronomia i el relax: Línia, el restaurant mediterrani de l’hotel, i Azimuth, una captivadora terrassa panoràmica Informació: www.almanachotels.com Tel.: +34 930 187 000 Gran Via de les Corts Catalanes, 619-621 08007 Barcelona Contacte: Pau González (Senior Sales Manager) pau.gonzalez@almanachotels.com

5HGL Habitacions 91

Espais

12Km BCN 1Km BCN

1,5Km

m2

Scent 24

2,1

-

-

-

-

-

10

-

ok

Taste 24

2,1

-

-

-

-

-

10

-

ok

Light 43

2,1

-

-

-

-

-

16

-

ok

Touch

40

3

-

26

16

16

10

18

20

-

Beat

60

3

-

60

34

50

30

26

75

-

Touch + Beat

150

3

-

90

50

80

40

50

110

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Atenea Barcelona Aparthotel Un modern complex arquitectònic situat a tocar de la Diagonal, en ple centre de l’activitat comercial i financera de la ciutat. 105 apartaments equipats amb totes les atencions i serveis, i 6 sales amb capacitat de fins a 300 persones. Informació: www.aparthotelatenea.com Tel.: +34 934 906 640 · Fax: +34 934 906 420 Joan Güell 207 - 211 08028 Barcelona Contacte: Xenia Camins (Cap de vendes i reserves) comercial.atenea@cityhotels.es 4H Habitacions 105 Llits 259

Espais Sala 1

18Km BCN 3Km BCN

1Km

+100

m2 62

-

-

35

35

20

25

-

-

ok

Sala 2 29

-

-

15

15

8

8

-

-

ok

Sala 3

35

-

-

20

20

10

15

-

-

-

Sala 4

35

-

-

20

20

10

15

-

-

-

Sala 5

35

-

-

20

20

10

15

-

-

-

Sala 6

35

-

-

20

20

10

15

-

-

-

Gran Salón

375

-

-

150

150

250

60

-

-

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Barcelona Princess Hotel Disseny modern i vanguardista a un edifici emblemàtic de Barcelona, situat a la zona del Fòrum al costat del Centre de Congressos i Convencions de Barcelona. Espectaculars panoràmiques sobre la ciutat i salons perfectament equipats per a reunions, esdeveniments i convencions de primera qualitat a Barcelona. Informació: www.hotelbarcelonaprincess.com Tel.: +34 933 561 000 Avda. Diagonal 1 08019 Barcelona Contacte: Núria Flores (Directora Comercial) dventas.bcn@princess-hotels.com

4H Habitacions 363

Espais

14Km BCN 3Km BCN

3Km

m2

Diagonal 36

-

-

-

-

25

12

-

-

-

Estrella de Mar 95

-

-

-

70

-

24

-

-

-

Forum 72

-

-

-

60

-

25

-

-

-

Mediterráneo 127

-

-

-

110

-

-

40

-

-

Princess 1 99

-

-

-

-

-

25

25

60

-

Princess 2 52

-

-

-

-

-

-

-

40

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Catalonia Barcelona Plaza Un complet hotel de negocis i oci ubicat al costat del recinte Fira de Barcelona, a la plaça Espanya de Barcelona. Piscina, terrassa panoràmica, gimnàs i 20 sales de reunions fan d’aquest hotel de 4 estrelles un aliat perfecte per a convencions, recepcions o reunions. Informació: www.cataloniabcnplaza.com Tel.: +34 934 262 600 · Fax: +34 934 260 400 Pl. Espanya 6-8 08014 Barcelona Contacte: Ernest Güell (Director MICE) Ernest.guell@hoteles-catalonia.es

4H Habitacions 347 Llits 517

Espais

12Km BCN 3Km BCN

1Km

m2

Barcelona Plaza

674

31,40

24,65

750

360

470

-

-

600

-

Barcelona A+B

484

19,60

24,65

500

250

320

-

-

420

-

Barcelona B+C

382

15,50

24,65

400

200

240

-

-

320

-

Barcelona A

292

11,83

24,65

300

150

200

66

78

280

-

Barcelona B

192

7,80

24,65

192

100

120

60

66

150

-

Barcelona C

190

7,70

24,65

192

100

120

60

66

150

-

Plaza 1

91

6,11

15,30

70

35

60

35

35

80

-

Plaza 2

89

5,80

15,15

15

-

-

-

10

-

-

Plaza 3

86

12,10

7,40

35

20

-

20

20

-

-

Plaza 4

57

7,90

7,40

35

20

-

20

20

-

-

Plaza 5

57

7,90

7,40

35

20

-

20

20

-

-

Plaza 6

52

6,85

7,40

35

20

-

20

20

-

-

Plaza 7

71

11,84

7,26

30

18

16

15

16

-

-

Plaza 8

81

11,84

7,26

70

35

50

35

35

70

-

Garden

-

30,55

19,45

-

-

320

-

-

450

ok

Saló 7-2

41

7,90

7,40

24

18

-

18

18

-

ok

Saló 7-3

71

7,40

10,00

32

21

-

15

26

-

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Gallery Hotel Hotel de 4 estrelles superior ubicat al centre de la ciutat, al costat del Passeig de Gràcia. 110 habitacions, oferta gastronòmica d’avantguarda, dues meravelloses terrasses i les millors instal·lacions per a celebrar-hi reunions, conferències o congressos. Informació: www.galleryhotel.com Tel.: +34 934 159 911 Rosselló 249 08008 Barcelona Contacte: Cristina Rodriguez Prades crodriguez@galleryhoteles.com

4HS Habitacions 110 Llits 186

Espais

18Km BCN 6Km BCN

1Km

m2

Ambassador

187

16,9

11,1

200

125

150

55

50

200

-

Ambassador II

99

11,1

9

90

55

60

35

35

100

-

Ambassador I

88

11,1

7,9

90

45

50

35

30

70

-

Crillon

103

13,7

7,4

88

54

77

40

40

80

ok

Crillon + Robert

142,5

19

7,5

136

78

121

54

56

130

ok

Metropol

68

10,3

6,6

60

30

40

30

30

40

ok

Madison

57

10,3

5,6

40

25

40

25

25

30

-

Dover

56

7,9

6,9

50

20

32

15

22

30

-

Scotch

51

9,4

5,4

40

24

40

20

20

35

ok

Robert

36

7,3

5,1

40

24

36

19

22

45

ok

The Top Events (exterior)

141

-

-

-

-

-

-

-

140

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Grand Hotel Central Un amagatall discret al bell mig de la ciutat de Barcelona, en ple barri gòtic. Un espai tranquil i elegant que combina luxe amb comoditat i que ofereix el millor del disseny modern a les seves 147 habitacions, piscina amb un interessant Skybar, restaurant amb una elaborada proposta gastronòmica i espais interessantíssims per a celebrar-hi reunions tan especials com cada detall de l’hotel. Informació: www.grandhotelcentral.com Tel.: +34 932 957 900 · Fax: +34 932 681 215 Via Laietana 30 08003 Barcelona Contacte: Paul Ciaccio (Director of Global Sales) sales@unicohotels.com

5H Habitacions 147 Llits 189

Espais

15Km BCN 2Km BCN

0,8Km

m2

Library

40

3,85

9,4

-

-

-

-

12

-

ok

Gallery

45

4

8,5

42

30

-

23

24

40

ok

Next

70

2,7

9,6

42

30

40

19

20

12

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Gran Hotel Havana L’edifici històric de la casa L. Fradera de 1872, a la Gran Via de Barcelona, acull actualment aquest hotel d’elegants salons, còmodes suites i habitacions, i espais idonis per a la celebració de reunions d’empreses, banquets, convencions i actes socials al centre de la ciutat. Restaurant bistrot, gastro-bar i cafeteria completen el servei amb una oferta gastronòmica mediterrània fresca i innovadora. Informació: www.granhotelhavana.com Tel.: +34 933 417 000 Gran Via de les Corts Catalanes 647 08010 Barcelona Contacte: Charo Errando (Departament de Vendes) ventas@granhotelhavana.com

4HS Habitacions 145

Espais

Free

16Km BCN 1Km BCN

0,5Km

m2

Llimona

96

14,6

6,5

140

70

90

36

40

140

-

Clarà

56

10,2

5,5

50

28

40

24

26

50

-

Llimona + Clarà

152

-

-

160

100

130

-

-

200

-

Gran Via

32

7,5

4,5

24

12

20

14

16

22

ok

Ciutat Jardí

36

-

-

28

18

30

16

20

30

ok

Suites

30

6,9

4,3

12

-

-

10

10

-

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

H10 Marina Barcelona Amb una estratègica ubicació a la Vila Olímpica, molt a prop de les platges i ben comunicat amb el centre, aquest singular hotel destaca per la seva terrassa Skyline amb piscina, el seu Spa, la gastronomia d’autor i les seves àmplies sales de reunions. Informació: www.h10hotels.com Tel.: +34 933 097 917 · Fax: +34 933 097 762 Avda. Bogatell 64-68 08005 Barcelona Contacte: Esther Puig (Cap de Vendes) comercial.hmb@h10hotels.com

4H Habitacions 235 Llits 455

Espais

Free

15Km BCN 5Km BCN

1Km

50

m2

Icaria

212

3,6

-

220

110

110

44

42

220

-

Chardonnay

78

3,6

-

60

40

40

26

28

60

-

Xarel·lo

54

3,6

-

40

26

20

18

28

40

-

Garnatxa

45

3,6

-

30

20

-

12

12

30

-

Marina

175

3,6

-

70

50

110

-

-

220

-

Marina&Dionissos 255

3,6

-

-

-

170

-

-

300

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel 1898 Un oasi d’estil colonial al centre de Barcelona: 169 habitacions i les millors instal·lacions per a reunions de treball, jornades de formació, sopars o esdeveniments. Un hotel on el passat i el present es fusionen i et transporten al segle XIX i a les colònies espanyoles de Cuba i Filipines. Informació: www.hotel1898.com Tel.: +34 935 529 552 · Fax: +34 935 529 550 La Rambla 109 08002 Barcelona Contacte: Pilar Noguera (Director of sales) pnoguera@nnhotels.com

4HS Habitacions 169 Llits 338

Espais

Free

16Km BCN 1Km BCN

0,5Km

m2

Salones coloniales (cada uno)

21-29

3,7

5,4

15

-

10

-

12

-

-

Salón Colonial Central

34

5,4

6,3

25

-

10

15

16

-

-

Villa Ángela

110

6,3

18,7

110

70

70

33

36

-

-

Punta de Fuego

55

7,4

7,4

50

30

30

18

24

-

-

Mar de Filipinas

97

7,9

13,2

90

60

60

42

48

-

-

Filipinas

152

7,4

20,7

180

120

100

48

54

-

-

Sierra Madre

91

11,2

9

90

48

60

33

36

-

-

Bahía de Manila

83

11,2

7,5

90

60

60

36

42

-

-

Manila

174

11,2

16,5

200

130

120

-

-

-

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel 4 Barcelona Ubicat al districte tecnològic 22@, a 5 minuts de la platja, i ben connectat amb el centre de la ciutat, aquest hotel compta amb 142 habitacions, sala de fitness, centre de negocis, pàrquing i un restaurant amb el millor de la cuina mediterrània. Informació: www.hotel4barcelona.com Tel.: +34 933 299 054 · Fax: + 34 933 293 724 Doctor Trueta 164 Barcelona 08005 Contacte: Pascual Meléndez (Director de Vendes) pmelendez@besthotels.es

4H Habitacions 142 Llits 232

Espais

18Km BCN 4Km BCN

8Km

m2

Icaria &bogatell

147

2,5

14,6

100

80

80

38

40

100

ok

Icaria

65

2,5

6,5

50

60

32

32

25

60

ok

Bogatell

78

2,5

7,8

75

40

40

40

25

65

ok

Marbella

32

3,1

6,2

30

24

24

24

18

30

ok

Barceloneta

32

3,1

6,5

30

24

24

24

18

30

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Alimara Barcelona Diversitat, ambient cosmopolita i un entorn acollidor fan d’aquest hotel completament renovat i situat al modern districte d’ Horta, un lloc ideal per a reunions, congressos i esdeveniments. Al voltant del jardí de l’hotel, es poden celebrar reunions i seminaris en un ambient distès. Ofereix 14 espais diàfans, amb llum natural i equipats per a esdeveniments i 10 espais gastronòmics per a realitzar activitats de team building en el mateix establiment. Informació: www.alimaraevents.com www.alimarahotel.com Tel.: +34 935 040 444 / 671 607 396 Berruguete 126 08035 Barcelona Contacte: Cristina Santolaya (Directora Comercial) alimara.reunions@cett.cat

4H Habitacions 156 Llits 312

Espais

10Km BCN 8Km BCN

6Km

40

m2

Gran Saló Catalunya (A+B+C+D) 520

40

12

4,5

560

320

124

400

450

ok

Cadaqués A

130

10

12

4,5

120

60

36

60

100

ok

Amposta A1

65

10

6,5

4,5

50

36

20

30

40

ok

Besalú A2

65

10

6,5

4,5

50

36

20

30

40

ok

Llavorsí B

130

10

12

4,5

120

60

36

60

100

ok

Llívia C 130

10

12

4,5

120

60

36

60

100

ok

Sitges D

130

10

12

4,5

120

60

36

60

100

ok

Rupit D1

65

10

6,5

4,5

50

36

20

30

40

ok

Montblanc D2 65

10

6,5

4,5

50

36

20

30

40

ok

A+B

350

ok

260

20

12

4,5

250

144

60

150

220

ok

A+B+C 390

30

12

4,5

425

236

92

240

330

ok

C+D

20

12

4,5

250

144

60

150

220

ok

Gran Saló Mediterrània (E+F+G)364

28

13

4,5

408

200

80

Corfú E 121

9,3

13

4,5

110

56

30

60

90

ok

Capri F 121

9,3

13

4,5

110

56

30

60

90

ok

Medes G

121

9,3

13

4,5

110

56

30

60

90

E+F

242

18,6

13

4,5

250

128

48

150

200

ok

F+G

242

18,6

13

4,5

250

128

48

150

200

ok

Gran Saló Barcelona (H+I+J)

150

21,3

7

2,5

120

76

36

130

130

ok

Favència H

50

7

7

2,5

54

32

20

40

40

ok

Júlia I

50

7

7

2,5

54

32

20

40

40

ok

Augusta J

50

7

7

2,5

54

32

20

40

40

ok

H+I

100

14

7

2,5

70

50

26

80

80

ok

I+J

100

14

7

2,5

70

50

26

90

90

ok

Heures

65

9

7

2,5

64

32

24

40

ok

Consell 25

7

3,5

2,5

Imperial/Boardroom (12) ok

Foyer 225

25

7,5

2,5 150

ok

Jardí 784

24

10 850

ok

260

240

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Radisson Blu Barcelona Sagrada Familia Elegant, situat al costat de la Sagrada Família, i amb certificació Leed Gold i premis en sostenibilitat hotelera que garanteixen un turisme responsable. Gimnàs, centre de negoci, passejades culturals gratuïtes per als clients, ioga, sales de reunions de diferents capacitats, equipament tecnològic i experiència demostrada per garantir la celebració d’esdeveniments de qualitat. Informació: www.radissonblu.com Tel.: +34 933 478 486 +34 660 129 629 Carrer Córsega 482 08025 Barcelona Contacte: Daniel García (Director Comercial Radisson Blu Barcelona Sagrada Familia) daniel.garcia@radissonblu.com

4H Habitacions 80

Espais

Llits 160

15Km BCN 2Km BCN

0,5Km

10

m2

Domenech

50

2,6

-

35

24

-

18

12

-

-

Montaner

65

3

-

60

33

-

24

24

-

si

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Barcelona Catedral Hotel modern i confortable, completament redecorat l’any 2014, que compta amb una qualitat imbatible: la seva immillorable ubicació al barri gòtic, a tocar de la Catedral, Plaça Catalunya i les Rambles. Restaurants, activitats culturals i gastronòmiques i sales de reunions completament equipades. Informació: www.barcelonacatedral.com Tel.: +34 933 042 255 · Fax: +34 933 042 366 Carrer dels capellans 4 08002 Barcelona Contacte: Anna Castan (Directora General Izaka) acastan@izaka.com

4H Habitacions 80

Espais

Llits 160

15Km BCN 2Km BCN

0,5Km

10

m2

Miralles

80

2,75

8

70

38

50

35

42

60

-

Gaudi

20

2,75

4

-

-

12

-

12

-

-

Sert

25

2,75

4

20

18

14

15

14

15

-

4 capellans

80

3,75

9

-

-

80

-

-

140

ok

Terrace lounge

160

-

9

-

-

80

-

-

150

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Claris Hotel & Spa (Derby Hotels) L’Hotel Claris and Spa 5GL està situat al centre de Barcelona. Al costat del prestigiós Passeig de Gràcia i les obres arquitectòniques de Gaudí com La Pedrera, Batlló i la Sagrada Família. El Claris és un palau on cada habitació és un espai privat amb una decoració i elements artístics únics. Disposa de 124 habitacions i suites exclusives recentment renovades. El propietari és un col·leccionista d’art i comparteix la seva genuïna col·lecció privada d’art Egipci, Pre-Columbí, Indi, Romà i contemporani a través dels seus hotels. El Restaurant “La Terraza del Claris” situat a la última planta de l’hotel i amb unes vistes espectaculars de la ciutat, ofereix una exquisida cuina tradicional i de Vanguardia dirigida per el prestigiós xef Aurelio Morales premiat amb la seva primera Estrella Michelin. El Restaurant “Mr. Kao” és el primer Dim Sum Club de Barcelona situat dins d’un hotel, amb clàssiques receptes de gastronomia xinesa fusionada amb ingredients Mediterranis i productes locals. Gaudeix de una gran varietat de rituals i packs al Mayan Secret Spa amb tractaments combinats amb l’exclusiu cosmètic francès CARITA, un estil molt personal per gaudir d’una experiència inoblidable. Localització, cultura, art i luxe combinats de una única manera. Informació: www.hotelclaris.com Tel.: +34 933 668 800 Pau Claris 150 08009 Barcelona Contacte: Nuria Congost (Adjunt de Direcció) ncongost@derbyhotels.com

5HGL Habitacions 124

Espais

19Km BCN 4Km BCN

1Km

m2

Vedruna

88

2,9

-

70

42

48

30

36

70

-

Vedruna + Claris Restaurant

160

2,9

-

100

72

120

36

42

200

-

Roman Corner 70

2,3

-

-

-

-

-

-

60

-

Closed Museum

40

2,9

-

30

30

-

-

15

-

-

Open Museum

120

2,9

-

60

45

48

30

30

80

ok

East Garden

65

2,6

-

50

30

48

32

38

70

ok

Terrace + Swimming pool

200

-

-

-

-

-

-

-

200

ok

Open Terrace Restaurant

89

2,2

-

-

-

60

-

-

100

ok

Closed Terrace Restaurant

75

2,2

-

-

-

44

-

-

80

ok

Terrace Bar 50

2,6

-

-

-

-

-

-

25

ok

Swimming pool bar 40

-

-

-

-

-

-

-

35

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Evenia Rosselló Al centre de Barcelona, a prop del Passeig de Gràcia, La Rambla i la Plaça de Catalunya. Compta amb 94 habitacions totalment renovades el 2016. Ofereix sales de reunions per a tot tipus d’esdeveniments, i el Restaurant Illa de Roselló amb cuina de mercat i terrassa. Informació: www.eveniahotels.com Tel.: +34 934 451 530 Roselló 191 08036 Barcelona Contacte: Gemma Mena (Comercial) comercial@eveniahotels.com

4H Habitacions 94

Llits 188

Espais

Free

15Km BCN 3Km BCN

0,7Km

m2

Aribau

21,8

-

-

24

-

16

-

18

20

-

Muntaner

33,8

-

-

34

24

24

-

18

30

ok

Condal

71

-

-

50

40

55

-

-

70

ok

Provença

55

-

-

50

35

45

-

-

55

-

Córsega

45

-

-

50

25

45

-

-

55

-

Balmes

110

-

-

100

60

90

-

-

100

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Front Marítim La zona de Diagonal Fòrum, la nova façana marítima de Barcelona, és la seu d’aquest establiment de 177 habitacions, algunes d’elles amb vistes al mar. Sala de fitness, centre de negocis, sales de reunions, pàrquing i un restaurant de cuina mediterrània són alguns dels serveis que ofereix. Informació: www.hotelfrontmaritim.com Tel.: +34 933 034 440 · Fax: +34 933 033 441 Passeig Garcia Faria 69-71 08019 Barcelona Contacte: Pascual Meléndez (Director de Vendes) pmelendez@besthotels.es

4H Habitacions 177 Llits 276

Espais

12Km BCN 4Km BCN

5Km

40

m2

Consejo

36

3

6,5

-

-

-

-

16

-

ok

Forum A

51

3

5

40

24

30

20

20

40

ok

Forum B

51

3

5

40

24

30

20

20

40

ok

Gran Forum A

115

3

10,2

60

50

70

30

36

70

ok

Gran Forum B

160

3

9

120

80

120

50

58

150

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel HCC Sant Moritz Un hotel al centre de Barcelona catalogat com edifici d’interès històric-artístic. Completament reformat, i en un entorn senyorial, compta amb 91 habitacions d’estil clàssic i 3 sales de reunions ideals per a tot tipus d’esdeveniments. Informació: www.hcchotels.com Tel.: +34 934 121 500 · Fax +34 934 121 236 Diputació 264 08007 Barcelona Contacte: Adelina Cantarell (Directora Comercial) comercial@hcchotels.es

4H Habitacions 91 Llits 169

Espais

18Km BCN 12Km BCN

0,1Km

26

m2

St. Moritz

27

2,9

6

-

-

-

-

12

-

ok

Montseny

72

2,9

10

90

65

60

40

40

95

-

Pirineus

65

2,9

10

70

45

50

30

40

80

-

Montseny + Pirineus

137

2,9

20

140

100

120

-

-

170

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Hilton Diagonal Mar Una estança a prop de la Platja de Llevant Estem en el districte de negocis de Barcelona, al costat del Centre de convencions internacional de Barcelona (CCIB) i del centre comercial Diagonal Mar. La Platja de Llevant està a 550 metres de l’hotel, i estem a 5 minuts de la parada de metro el maresme. A 20 minuts del centre en metro. Gaudeixi del nostre Beach club obert en temporada d’Abril a Octubre, piscina exterior i gimnàs. Informació: www.hiltonhotels.com Tel.: +34 935 070 056 Passeig del Taulat 262-264 08019 Barcelona Contacte: Sara Soley (marketing Executive) sara.soley@hilton.com

4H Habitacions 433 Llits -

Espais

20Km BCN 4Km BCN

15Km

m2

Purobeach Barcelona

2000

-

-

-

-

500

-

12

1800

ok

Ballroom

1003

6

38x25

800

600

500

588

160

1000

ok

Board Room

1003

3

3,9x7,2 -

-

10

-

10

-

ok

Purobeach Mediterranean

550

2,5

20x27

-

-

-

-

-

500

ok

Meeting Room 3+4

80

2,4

6x12,5

70

46

50

40

10

70

ok

Meeting Room 9

28

3

3,8x7

20

-

14

-

14

-

ok

Meeting Room 10+11

96

3

13x7

80

53

60

35

33

80

ok

Meeting Room 12

64

3

3,8x7

50

32

30

25

14

40

ok

Social Hub

56

3

7,5x7,5 -

-

-

15

14

25

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Ilunion Barcelona La primera cadena hotelera al món amb certificat d’accessibilitat universal ofereix, en aquest edifici situat entre el Fòrum, el Port Olímpic i la Plaça de les Glòries, més de 200 habitacions accessibles i comodíssimes. Un projecte amb un alt compromís social, instal·lacions úniques per a qualsevol esdeveniment i un excel·lent exemple de compromís social. Informació: www.ilunionbarcelona.com Tel.: +34 913 839 494 Ramón Turró 196-198 08005 Barcelona Contacte: Oliver Benalal (Director de Ventas y Distribución) obenalal@ilunionhotels.com

4H Habitacions 224 Llits 316

Espais

19Km BCN 5Km BCN

3,5Km

75

m2

Convenciones

60

-

-

40

30

-

22

20

30

ok

Presentaciones

60

-

-

40

30

-

22

20

30

ok

Exposiciones

60

-

-

40

30

-

22

20

30

ok

Gran Fórum

180

-

-

160

115

-

-

-

100

ok

Consejo

25

-

-

-

-

-

14

12

-

ok

Privado

29

-

-

-

-

-

14

12

-

ok

Aula 1

29

-

-

20

-

-

14

12

-

ok

Aula 2

25

-

-

20

-

-

14

12

-

ok

Foro 1

57

-

-

30

30

30

22

20

30

ok

Foro 2

57

-

-

30

30

30

22

20

30

ok

Junta 1

57

-

-

30

30

30

22

20

30

ok

Junta 2

57

-

-

30

30

30

22

20

30

ok

Celebraciones

283

-

-

200

140

170

60

-

200

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Miramar Barcelona Un espai únic de 5 estrelles Gran Luxe. L’hotel és un palau artísticament restaurat situat a la muntanya de Montjuïc amb vistes al Mediterrani. Exclusivitat, servei i qualitat en un escenari que forma part de la història de Barcelona i ofereix un escenari privilegiat per a la celebració de conferències i tot tipus d’esdeveniments. Informació: www.hotelmiramarbarcelona.com Tel.: +34 932 811 600 Plaça Carlos Ibánez 3 08038 Barcelona

5HGL

Montjuic

166

-

-

140

100

Contacte: Neus Tejedor (Directora de Vendes i Marketing ) ntejedor@hotelmiramarbarcelona.com

Forum A - Forum B

34

-

-

24

Consell A 24

-

-

Mediterráneo

300

-

Azulete

300

-

Habitacions 75

Espais

12Km BCN 1Km BCN

1,5Km

120

40

45

140

-

18

-

15

14

-

ok

-

-

-

8

10

-

ok

-

240

156

260

45

50

300

ok

-

200

120

180

40

50

200

ok

m2

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Ohla Eixample No només un hotel, sinó un projecte arquitectònic únic i atemporal pel seu interiorisme d’estil nòrdic i industrial al cor de l’Eixample de Barcelona. Tres sales de reunions totalmente equipades amb llum natural i accés directe al pati ajardinat, a més a més d’una gastronomía reconeguda i liderada pel xef Fran López, guardonat amb 2 estrelles Michelin. Informació: www.ohlaboutiquehotels.com Tel.: +34 937 377 977 Còrsega, 289-291 08008 Barcelona Contacte: Anna Albuixech (Directora general) annaalbuixech@ohlaboutiquehotels.com

5H

Habitacions 96

Espais

12Km BCN 1Km BCN

1,5Km

m2

Diagonal

20

-

-

16

10

-

10

12

-

ok

Balmes

71

-

-

50

30

40

24

20

50

ok

Còrsega

64

-

-

60

36

48

28

32

70

ok

Diagonal + Balmes

100

-

-

90

60

80

40

44

90

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Pulitzer Hotel boutique ubicat a un edifici reformat del segle XIX al cor de Barcelona, punt de trobada de locals i visitants. Destaca pel seu animat lobby i pels més dels 100 concerts que se celebren al llarg de l’any a la seva terrassa. El seu restaurant, The Greenhouse, ofereix una destacada cuina de proximitat i l’hotel és, des de 2015, certificat Biosphere. Informació: www.hotelpulitzer.es Tel.: +34 934 816 767 Bergara 8 Barcelona Contacte: Celia Ballesteros (Hotel Manager) cballesteros@grhoteles.com

4H Habitacions 91

Espais

12Km BCN 1Km BCN

1,5Km

m2

The Greenhouse -

-

-

-

-

80

-

-

120

ok

La Terraza -

-

-

-

-

-

-

-

150

ok

El Fresco -

-

-

-

-

25

-

-

30

ok

Pérgola + Favorita

80

-

-

50

26

30

18

35

65

ok

La Biblioteca

15

10

7,7

-

-

-

-

18

35

ok

La Favorita

15

4,2

3,4

16

-

15

40

15

20

ok

La Pérgola

64

7,7

3,4

30

14

20

12

20

40

ok

La Noble

55

7,7

6,5

60

26

30

24

25

70

ok

El Patio

64

7,7

3,4

120

40

80

35

35+35 120

ok

-

-

-

-

45

-

-

ok

La Esquina -

80

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Pullman Barcelona Skipper Ubicació immillorable davant del mar i a només 50 metres de la platja, és l’hotel ideal pels viatges de negocis. Ofereix una ràpida connexió amb l’aeroport i les principals vies de la ciutat. 241 habitacions, dues piscines exteriors, gimnàs, Spa, i sales de reunions equipades amb una capacitat total per a 800 persones. Informació: www.pullman-barcelona-skipper.com Tel.: +34 932 216 565 · Fax: +34 932 257 469 Av. del Litoral 10 08005 Barcelona Contacte: Maite Pons (Groups & Events Director) maite.pons@accor.com

5H Habitacions 241 Llits 336

Espais

Free

15Km BCN 3Km BCN

2Km

65

m2

Olimpia (1+2+3+4)

684

-

-

675

350

550

-

-

700

-

Marbella (1)

150

-

-

130

70

90

30

35

130

-

Bogatell (2)

150

-

-

140

90

90

35

42

130

-

Nova Icària (3)

178

-

-

170

100

100

55

62

130

-

Barceloneta (4)

206

-

-

180

110

110

55

62

150

-

Migjorn (5+6)

91

-

-

88

40

60

30

36

80

-

Xaloc (5)

51

-

-

44

21

22

20

24

30

-

Garbí (6)

40

-

-

30

16

22

20

24

30

-

Tramuntana (7+8)

114

-

-

85

40

88

32

36

90

-

Gregal (7)

62

-

-

44

21

22

18

24

30

-

Mestral (8)

52

-

-

53

25

44

20

24

40

-

El Port

20

-

-

15

9

11

10

12

10

-

TORNAR


Barcelona

CATA

Hotel Sir Victor Situat al Passeig de Gràcia, proper a la Casa Milà reflecteix l’esperit vibrant i creatiu de Barcelona. L’hotel té 91 habitacions, amb fantàstiques vistes a la ciutat, Spa, Gimnàs i el restaurant Mr. Porter, terrassa amb piscina i espais per a creadors actius. Espais flexibles que es poden adaptar a diferents necessitats. Informació: www.sirhotels.com/es/victor/ Tel.: +34 932 711 244 Roselló, 265 08008 Barcelona Contacte: Leyre Garcia Araoz (Director of Sales Spain) leyre.garciadearoz@ehpc.com

5H Habitacions 91

Espais

12Km BCN 1Km BCN

1,5Km

m2

The Study

60

10

6

35

24

-

16

20

40

ok

The Studios (One + Two)

110

23

5

75

40

72

38

40

110

ok

The Club House

200

14

14

100

42

80

32

36

140

ok

The Rooftop -

-

-

-

-

-

-

36

140

ok

The Nook 30

5

6

-

-

-

-

10

-

ok

TORNAR


Barcelona

CATA

Majestic Hotel & Spa Barcelona Un Hotel 5 estrelles Gran Luxe situat al cor de Barcelona, al Passeig de Gracia, amb més de 100 anys d’història és tot un referent a la ciutat. Ofereix un ambient exclusiu i contemporani amb totes les possibilitats per a organitzar reunions d’empresa, convencions i esdeveniments que a més, es poden completar amb propostes personalitzades al seu restaurant i a la terrassa La Dolce Vitae, des d’on es pot contemplar una meravellosa vista panoràmica de Barcelona. Informació: www.hotelmajestic.es Tel.: +34 934 922 235 Passeig de Gràcia 68 08007 Barcelona Contacte: Anna Tomas (Director Leisure & Corporate Sales) atomas@hotelmajestic.es

5HGL Habitacions 272

Espais Mediterráneo

12Km BCN 1Km BCN

1,5Km

270

500

m2 -

-

-

450

275

400

-

-

Panelable en 6 sales

TORNAR


Barcelona

CATA

Royal Hotel Passeig de Gràcia Ubicat al número 84 de l’emblemàtic Passeig de Gràcia de Barcelona, i molt a prop de la Pedrera d’Antoni Gaudí. L’exterior destaca per la seva característica façana amb mòduls de vidres reflectants i l’interior acull excel·lents espais per a reunions i esdeveniments. Un dels més destacats és la sala Warren, amb llum natural i tots els elements necessaris d’última tecnologia. Informació: www.royalpasseigdegraciahotel.com Tel.: +34 937 370 010 Passeig de Gràcia, 84 08008 Barcelona Contacte: Núria Verdaguer nuria.verdaguer@cafegrup.com

4H Habitacions 124

Espais Sala Warren

12Km BCN 1Km BCN

1,5Km

m2 60

2,6

-

55

36

40

25

30

60

ok

Garden (jardí exterior) 180

-

-

-

-

60

40

-

80

ok

Sala Boulevard 52

2,6

-

-

-

-

-

-

30

ok

Terraza 83.3 136

3,2

-

-

-

20

-

-

90

ok

TORNAR


Catalunya Central - 109 Km de Barcelona

CATA

Parador de Cardona Un preciós castell medieval situat a la vila de Cardona, a 80 Km de Barcelona. Disposa de 54 habitacions amb mobiliari d’inspiració medieval, però dotades de l’equipament hoteler més actual. El parador és un lloc ideal per fusionar tranquil·litat, natura i història, i per tastar les delícies de la cuina catalana. Informació: www.parador.es Tel.: +34 938 840 606 Castell de Cardona s/n 08261 Cardona (Barcelona) Contacte: Cristina Codina cardona@parador.es

4H Habitacions 54

Llits 106

Espais

Free

90Km BCN 90Km BCN

25Km

m2

Castell

105

5,5

6

72

60

-

40

40

-

ok

Ducal

97,5

5,5

6,5

50

50

60

40

40

90

-

Mirador

32

5

4

15

15

-

-

12

-

ok

5,5

6

-

-

200

-

-

150

ok

Abat 222

TORNAR


Catalunya Central - 96 Km de Barcelona

CATA

Vilar Rural de Cardona Allotjament rural amb encant ubicat en un pujol sobre la Vall del Cardener, amb unes vistes impressionants. Ofereix un equip especialitzat en l’organització de reunions i convencions personalitzades en plena natura. Més de 25.000 m2 d’espais exteriors per a activitats a l’aire lliure. Informació: www.vilarsrurals.com Tel.: +34 938 840 606 Camí de Lourdes s/n 08261 Cardona (Barcelona) Contacte: Montse Ribas (Directora comercial MICE) meetings@serhs.com

3H Habitacions 99

Llits 250

Espais

15Km BCN 2Km BCN

0,5Km

10

m2

Cardener

190

-

-

150

100

80

50

55

150

ok

La Sal 1

112

-

-

110

50

85

40

40

100

ok

La Sal 2

55

-

-

50

32

32

25

25

50

ok

La Sal 1+2

186

-

-

170

80

150

40

50

170

ok

La Masovera

84

-

-

25

16

-

15

15

-

ok

TORNAR


Catalunya Central - 124 Km de Barcelona

CATA

Hotel Jou Nature Més de 1.400 hectàrees de pura natura al cor del Prepirineu català acullen aquest allotjament sostenible, creat amb el concepte Green House i que forma part del programa Biosphere, una aposta de sostenibilitat turística de reconeixement internacional. Activitats per a empreses en un entorn de muntanya únic, amb habitacions amb vistes al Pedraforca, un dels cims més emblemàtics de Catalunya, i un compromís constant amb el medi ambient que es demostra en la práctica de totes les activitats: us d’energies renovables, reutilizació de l’aigua de pluja, eliminació de plàstics, productes de proximitat… Ofereix un extens catàleg d’activitats de teambuilding, 41 habitacions, cinc sales de reunions polivalents, un gran saló de més de 800 m2 i capacitat fins a un màxim de 400 persones. Informació: www.eljounature.com Tel.: +34 938 240 369 Ctra el Jou s/n 08694 Guardiola de Berguedà (Barcelona) Contacte: Jaume Ramos (Director comercial i marketing) jr.comercial@eixestels.com hola@eljounature.com

4H Habitacions 41

Espais

130KmBCN 125KmBCN

m2

Sala polivalent el Sol -

-

-

-

-

-

-

-

400

ok

Prineus -

-

-

-

-

-

-

-

70

ok

Celobert -

-

-

-

-

-

-

-

60

ok

Cadí -

-

-

-

-

-

-

-

40

ok

Berguedà -

-

-

-

-

-

-

-

40

ok

Moixeró -

-

-

-

-

-

-

-

20

ok

TORNAR


Catalunya Central - 44 Km de Barcelona

CATA

Hotel Balneari Termes Victoria No molts hotels poden incloure en la seva presentación una història que data del segle XVII. Diverses reformes arquitectòniques han anat actualitzant l’hotel, respectant sempre els seus origens i els elements arquitectònics que fan que sigui un espai únic. Es troba al casc antic de Caldes de Montbui, a pocs metres de les termes romanes millor conservades de la península, i molt a prop de la Font del Lleó, un momument centenaria al centre de la población famós pel broll d’aigua que surt d’un lleó de pedra a una temperatura constant de 74ºC. L’hotel ofereix 83 habitacions i sis sales de reunions que poden acollir fins 300 persones en tot tipus de celebración o esdeveniment d’empresa. A més, el seu ESPAI CEL està dedicat totalmente al relax i la salu: aigües terminals i set piscines per gaudir d’un complet benestar. Informació: www.eljounature.com Tel.: +34 938 240 369 Carrer Barcelona, 12 08140 Caldes de Montbui (Barcelona) Contacte: Joan Anglí Sallarés (Director General) joan@grupvictoria.com

3H Habitacions 83

Espais

58Km BCN

44KmBCN 48KmBCN

m2

Guisla

32

-

-

20

15

16

11

14

30

ok

Maria Rosa Garriga

97

-

-

70

50

70

18

24

100

ok

Espai Molí de l’Esclop

351+jardí

-

200

200

300

-

-

450

ok

-

-

-

-

-

10

-

ok

Maria Torras 16

-

TORNAR


Costa Barcelona - 51 Km de Barcelona

CATA

Hotel Can Cuch Una masia catalana amb més de mil anys d’història acull aquest encantador hotel, envoltat de natura i amb unes espectaculars vistes que arriben fins al mar. Està situat al Parc Natural del Montseny, a 45 minuts de Barcelona, i compta amb un equip especialitzat en l’organització d’esdeveniments, congressos i programes d’incentius. Informació: www.hotelcancuch.com Tel.: +34 931 033 980 Can Cuch de muntanya 35 08445 Cànoves i Samalús (Barcelona) Contacte: Guillem Fernández administracion@cancuch.com

4HS Habitacions 11 Llits 25

Espais

Free

50Km BCN 50Km BCN

10Km

90

m2

Monner

23,4

-

4,03

10

-

10

Tagamanent

45,5

-

4,54

20

12

20

Montseny

112

-

16,34

150

75

100

-

8

-

ok

9

15

30

ok

35

50

180

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 25 Km de Barcelona

CATA

Hotel Bel Air (Grup Soteras Hotels) Modern, exclusiu i acollidor hotel a primera línia de mar de Castelldefels. Dissenyat segons les directrius del Feng Shui, compta amb tots els serveis per desconnectar i relaxar-se en un ambient minimalista. L’hotel té un centre de negocis ben equipat, uns jardins magnífics amb gandules i piscina exterior. Informació: www.grup-soteras.com Tel.: +34 936 350 242 Passeig Marítim 169 08860 Casteldefels (Barcelona) Contacte: Antoni López Serra (Directora Comercial & Marketing / Director Expansió) toni.lopez@grup-soteras.com

4H Habitacions 44

Llits 86

Espais

10Km BCN 20Km BCN

1Km

100

m2

Vistes al Mar

57

-

-

80

48

50

32

48

60

ok

Vista Jardí

74

-

-

60

35

40

30

34

60

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 25 Km de Barcelona

CATA

Hotel Playafels (Grup Soteras Hotels) Hotel amb ubicació immillorable just davant la platja de Castelldefels, amb accés directe a la mateixa des de la seva piscina. A més de tot el necessari per a relaxar-se, l’establiment compta amb 5 sales de reunions amb vistes al mar, un pavelló polivalent de 800 m2 i posa a disposició del turisme de negocis el seu restaurant de cuina mediterrània. Informació: www.grup-soteras.com Tel.: +34 936 350 242 Playa Ribera de San Pedro 1- 9 08860 Castelldefels (Barcelona) Contacte: Antoni López Serra (Director Comercial & Marketing / Director Expansió) toni.lopez@grup-soteras.com

4H Habitacions 34

Llits 100

Espais

10Km BCN 1Km BCN

3Km

50

m2

Cúpula

235

-

-

150

125

160

40

60

250

ok

Espejos

225

-

-

300

150

160

50

60

350

ok

Víctor

240

-

-

-

-

170

-

-

250

ok

General

700

-

-

820

450

700

-

-

900

ok

Serrasanta

55

-

-

50

25

-

20

20

-

ok

Jaume

65

-

-

70

45

-

35

40

-

ok

Tirolés

30

-

-

30

20

-

15

20

-

ok

Pavelló

800

-

-

2500

1000

-

-

2700

2700

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 20 Km de Barcelona

CATA

Hotel Ciutat Granollers Elegant, acollidor i recentment reformat. Estratègicament situat, a 10 minuts caminant del centre històric i de shopping de Granollers, a prop del Circuit de Montmeló i només a 20 km de la ciutat de Barcelona i a 15 km de les platges del Maresme. Últimes tendències en decoració per garantir confort, disseny i tot tipus de celebracions. Informació: www.ciutathotels.com Tel.: +34 938 631 104 Carrer Turó d’en Bruguet 2 08402 Granollers (Barcelona)

4H Habitacions 111

Saló Gran A+B

450

28

21

400

200

400

80

140

-

-

Contacte: Jose Luis Delgado (Director Comercial) jld@ciutathotels.com

Saló Gran A

250

14

21

200

120

260

50

-

-

-

Saló Gran B

170

14

14

175

75

160

40

-

-

-

Font + Ruera + Coll

105

5

22

111

57

120

-

-

-

-

Ciutat

150

6

12

120

80

100

30

34

-

-

Jardí

450

24

18

-

-

-

-

-

-

ok

Espais

35Km BCN 25Km BCN

m2

TORNAR


Costa Barcelona - 1,5 Km de Barcelona

CATA

Hyatt Regency Barcelona Tower La seva exclusiva cúpula de vidre que corona l’hotel a més de 108 metres d’alçada amb vistes 360ª sobre Barcelona, The Dome, és tot un símbol de la ciutat. A més a més, aquest hotel 5 estrelles es troba a pocs minuts del recinte FIRA de Barcelona Gran Via i a només 6 quilòmetres de l’aeroport, ofereix 280 habitacions i suites, i espais multifuncionals per acollir tot tipus de celebración i activitat, des de reunions privades a grans esdeveniments. Informació: www.hesperia-tower.com Tel.: +34 934 135 046 Gran Via 144 08907 Hospitalet del Llobregat (Barcelona) Contacte: Germano Brito (Cap de Vendes) germano.brito@hyatt.com

5H Habitacions 280

6Km BCN 12Km BCN 4Km BCN

Espais

m2

24 sales/espais en total Gran salón cosmos

1614

Auditorium Millenium

-

58 -

28 -

1800 480

850

1280

768

-

1600

ok

-

-

-

-

-

-

TORNAR


Costa Barcelona - 1 Km de Barcelona

CATA

Hotel Porta Fira Un edifici modern i d’avantguarda, obra del prestigiós arquitecte japonés Toyo Ito, que ja és tot un referent de l’skyline de Barcelona. Es troba situat a L’Hospitalet, just al costat del recinte de la Fira de Gran Via, amb més de 300 habitacions i suites, 22 sales de reunions i una sala polivalent de 800 m2 i 5 m d’alçada que fa possible la celebració de qualsevol tipus d’esdeveniment. Informació: www.hotelbarcelonaportafira.com Tel.: +34 932 973 500 · Fax: +34 932 973 509 Plaza Europa 45-47 08908 Hospitalet del Llobregat (Barcelona) Contacte: Gina Godó (Directora de Ventas) ventas.portafira@h-santos.es

4HS Habitacions 311

Espais

9Km BCN 12Km BCN 4Km BCN

m2

22 sales en total Las Arenas

800

-

18,8

638

483

550

150

150

750

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 0,5 Km de Barcelona

CATA

Renaissance Barcelona Fira Dissenyat per Jean Nouvel, destaca per les seves tonalitats blanques i negres i un excel·lent jardí vertical amb centenars de palmeres que ofereix una nova experiència a Barcelona. 27 pisos, 314 habitacions absolutament blanques i 43 junior suites en tonalitats negres. Sales amb llum natural i l’última tecnologia per a tot tipus d’esdeveniments, restaurant El Palmer, i una terrassa, El Cel, que un fantàstic mirador sobre la ciutat. Informació: www.gateshotelbarcelona.com Tel.: +34 932 618 000 · Fax: +34 932 973 841 Plaza de Europa 50-52 08902 Hospitalet de Llobregat (Barcelona) Contacte: Ignacio Fernández (Director Sales & Marketing) Ignacio.fernandez@marriott.com

9Km BCN 12Km BCN 4Km BCN

4H Habitacions 357

Espais

m2

Europa

700

-

15

600

400

400

-

-

600

ok

Europa 1

275

-

17

200

120

170

50

50

250

ok

Europa 2

159

-

15

110

70

90

40

40

150

ok

Europa 3

149

-

13

110

70

90

35

35

150

ok

Europa 4

111

-

13

60

40

50

30

30

110

ok

Fira 1

91

-

6

40

25

30

20

20

49

ok

Fira 2

87

-

6

49

36

49

24

24

49

ok

Fira 3

82

-

6

49

36

49

24

24

49

ok

Fira 4

40

-

5

42

18

12

6

14

14

ok

Fira 5

62

-

5

40

20

40

24

24

40

ok

Plaza

98

-

7

40

20

40

24

25

49

-

Boardroom

47

-

7

-

-

12

10

12

10

-

TORNAR


Costa Barcelona - 40 Km de Barcelona

CATA

Hotel Blancafort Spa Termal Fundat l’any 1840 es va convertir en el lloc de trobada i estiueig de l’aristocràcia i celebritats de l’època. Es troba a La Garriga, a només 15 minuts de dos reconeguts camps de golf i a 25 minuts de Barcelona. SPA de 3.000 metres amb aigües termals reconegut internacionalment, 8 sales de reunions, un auditori amb 88 seients i un dúplex. Un entorn idoni per a qualsevol tipus de celebració. Informació: www.hotelblancafort.com Tel.: +34 938 605 600 Mina 7 08530 La Garriga (Barcelona) Contacte: Patricia Cendón (Sales & Marketing Manager) pcendon@hotelblancafort.com

4H

Habitacions 155

Espais

54Km BCN 42Km BCN

2Km

m2

La Garriga

86

-

-

96

42

60

36

-

96

-

Blancafort

75

-

-

60

35

40

30

-

45

-

Espacio Muntané -

-

-

-

-

-

-

-

96

-

Auditori Jacint Verdaguer

130

-

-

-

88

-

-

-

-

-

Santiago Rusiñol A

42

-

-

36

25

30

20

-

40

-

Santiago Rusiñol B

54

-

-

50

30

30

25

-

45

-

Francesc Macià

25

-

-

20

15

-

10

-

-

-

Le Bistrôt

290

-

-

-

-

-

-

-

150

-

Mercè Rodoreda A

24

-

-

-

-

12

10

-

-

-

Mercè Rodoreda B

60

-

-

36

18

12

9

-

-

-

TORNAR


Costa Barcelona - 20 Km de Barcelona

CATA

Sercotel Ciutat de Montcada Confortable hotel situat a Montcada i Reixac, amb una excel·lent connexió amb la ciutat de Barcelona, a 15 minuts en tren. Ofereix 105 habitacions amb tot el necessari per gaudir d’una estada vacacional o de negocis, i sales de reunions totalment equipades. Informació: www.hotelciutatdemontcada.com Tel.: +34 933 636 363 Verdi 12 08110 Montcada (Barcelona) Contacte: Manuel Lara (Mice Manager) reservas@hotelciutatdemontcada.com

4H Habitacions 105 Llits 196

Espais

Free

30Km BCN 28Km BCN

0,2Km

25

m2

Sant Jordi (A+B+C+D+E+F)

370

-

-

340

100

300

96

100

400

-

Wagner (A)

70

-

-

90

50

60

38

40

100

-

PauCasals (B)

60

-

-

70

45

45

30

30

80

-

Enrique Granados (C)

60

-

-

70

45

55

30

30

80

-

Pep Ventura (D)

63

-

-

70

45

55

30

30

80

-

Mozart (E)

60

-

-

70

45

45

30

30

80

-

Verdi (F)

60

-

-

70

45

45

30

30

80

-

Sala A+B+C+D

250

-

-

220

120

200

100

100

275

-

Sala B+D+F

193

-

-

180

110

170

60

60

200

-

Sala A+C+E

176

-

-

170

100

160

50

50

170

-

TORNAR


Costa Barcelona - 17 Km de Barcelona

CATA

Hotel Front Air Congress Hotel de Sant Boi de Llobregat, a la zona metropolitana de Barcelona, amb més de 200 habitacions, Spa, terrassa i més de 2.000 m2 de sales. La seva ubicació és immillorable per connectar amb l’aeroport, el recinte firal de Gran Via i la ciutat de Barcelona, i compta amb un servei de transfer molt eficient. Informació: www.alexandrehotels.com Tel.: +34 936 369 480 · Fax: +34 936 369 481 Albaredes 16 08830 Sant Boi del Llobregat (Barcelona) Contacte: Victor González comercial@alexandrehotels.com

4H Habitacions 239 Llits 408

Espais

Free

7Km BCN 13Km BCN

13Km

50

m2

El Prat (A)

106

-

8

90

50

60

35

35

90

-

Cornella (B)

102

-

8

90

45

60

35

35

80

-

Esplugues (C)

91

-

8

80

40

50

30

30

70

-

Viladecans (D)

95

-

9

85

40

60

30

30

80

ok

Gava (E)

97

-

9

90

45

60

30

30

80

ok

Sant Boi (F)

107

-

9

90

45

60

38

38

90

ok

Sitges (G)

110

-

9

100

55

70

40

40

100

ok

Castelldefels (H)

181

-

7

300

150

120

75

75

190

ok

L’Hospitalet (I)

240

-

12

400

200

160

75

75

250

ok

Begues (J)

147

-

7

120

60

80

75

75

120

ok

A+G

216

-

-

200

100

120

60

60

170

ok

B+F

209

-

-

200

95

110

55

55

150

ok

C+E

188

-

-

170

80

100

50

50

130

ok

A+B

208

-

-

200

95

110

55

55

130

-

B+C

193

-

-

185

90

100

50

50

130

-

G+F

217

-

-

200

100

125

60

60

175

ok

F+E

204

-

-

190

90

110

55

55

130

ok

E+D

192

-

-

185

90

100

50

50

130

ok

A+B+G+F

425

-

-

400

180

300

60

60

350

ok

B+C+F+E

397

-

-

385

160

240

60

60

280

ok

A+B+C

299

-

-

275

130

170

90

90

200

ok

G+F+E

314

-

-

300

150

200

90

90

250

ok

A+B+C+D+E+F+G

708

-

-

820

375

600

110

110

700

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 15 Km de Barcelona

CATA

Qgat Restaurant, Events & Hotel A Sant Cugat del Vallès, molt a prop del centre urbà de Barcelona, però a la distància ideal per gaudir també de la tranquil·litat. Equipat per garantir la celebració d’esdeveniments, convencions, sopars o dinars d’empresa, cursos etc a una antiga i elegant masia catalana reconvertida en hotel que ofereix les dosis perfectes de tradición i tecnología. Informació: www.qgat.net Tel.: +34 935 441 922 Avda Via Augusta 51 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

4H Habitacions 30

Contacte: Joan Padró (Director) joanpadro@qgat.net

Gausac

28Km BCN 25Km BCN

Espais

0,2Km

m2

Aymat A-B-C

Augusta A-B Consell Blanco + Foyer

-

-

-

20/700 10/200 10/440 10/30

30

600

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 15 Km de Barcelona

CATA

Hotel Sant Cugat Al centre de Sant Cugat i perfectament comunicat amb la ciutat de Barcelona, de la que el separen només 15 km de distància. Diversos espais amb diferents capacitats per a tot tipus de celebració, des de reunions íntimes a grans esdeveniments i convencions, com “El Alto”, un espai singular amb terrassa de gairebé 100 m2. Informació: www.hotel-santcugat.com Tel.: +34 935 442 670 · Fax: +34 935 442 671 Carrer Cesar Martinell 2 08172 Sant Cugat del Vallès (Barcelona) Contacte: Jorge Plasencia (Sales Manager) sales@hotel-santcugat.com

4H Habitacions 97

Espais

28Km BCN 25Km BCN

0,2Km

m2

Cyan

40

9

4

25

20

24

14

16

30

-

Magenta 2 sales

80

9

8

50

40

56

25

25

60

-

Groc 3 sales

120

9

12,5

80

65

80

40

55

90

-

Blau 4 sales

160

9

16

140

80

100

65

-

120

-

Taronja 5 sales

200

9

21

180

120

120

-

-

150

-

Violeta

70

10,3

8,6

50

40

56

25

-

60

-

-

-

-

-

240

250

-

300

-

Blanco + Foyer 400

TORNAR


Costa Barcelona - 60 Km de Barcelona

CATA

Aqua Hotel Onabrava & Spa Innovador complex hoteler situat al Passeig Marítim de la localitat de Santa Susanna, a pocs metres de la platja. Les habitacions han estat reformades a l’hivern de 2018 i les seves modernes sales de reunions ofereixen tot tipus de facilitats per a esdeveniments des de 28 fins a 270 persones. Destaca també la seva zona Wellness & Spa. Informació: www.aquahotel.com Tel.: +34 937 654 118 Avda. Mar, 6 08398 Santa Susanna (Barcelona) Contacte: Montse González i Collet (Directora Comercial) montsegonzalez@aquahotel.com

4HS Habitacions 350

Espais

34Km GIR

12Km

60Km BCN

m2

Sala Music -

-

-

200

100

-

-

-

300

-

Sala Tramuntana

-

-

-

100

70

60

-

40

80

-

Sala Gregal

-

-

-

50

36

30

16

28

40

-

Sala Garbí

-

-

-

50

36

30

10

28

40

-

Sala Rosa dels Vents -

-

-

270

140

220

-

-

250

ok

Sala Mestral

-

-

-

90

48

70

36

36

80

ok

Sala Xaloc -

-

-

180

90

150

44

-

160

ok

TORNAR


Barcelona - 45 Km de Barcelona

CATA

Montanyà Hotel & Lodge A només 40 minuts de Barcelona, al cor de les muntanyes del Montseny, aquest acollidor hotel ofereix un espai de Convencions de més de 2.000 m2 i una dilatada experiència en l’organització d’esdeveniments, convencions, seminaris i reunions. Pura natura al servei de les empreses. Informació: www.montanyahotel.com Tel.: +34 938 840 606 Av. Montseny s/n 08553 Seva (Barcelona) Contacte: Fsc Xavier Fèlix (Comercial) xfelix@senatorhr.es

4H Habitacions 236 Llits 499

Espais

Free

60Km BCN 50Km BCN

8Km

m2

EDIFICI PUIGSAGORDI Auditori Montseny (a+b)

320

3,8

12

289

289

-

-

-

-

-

Auditori pla de la calma - A

160

3,8

12

136

136

-

-

-

-

-

Auditori turó de l’home - B

160

3,8

12

153

153

-

-

-

-

-

Gran Osona (Osona+Pi+Avet)

372

3,45

15

310

210

220

70

90

310

ok

Osona

210

3,84

15

140

116

120

51

40

140

ok

Alzina

81

3,45

12

80

45

40

32

40

80

ok

Roure

81

3,45

12

80

45

40

32

40

80

ok

Pi

81

3,45

12

80

45

40

32

40

80

-

Avet

81

3,45

12

80

45

40

32

40

80

-

Alzina+Roure+Pi+Avet

534

3,45

12

450

-

297

-

-

445

ok

Matagalls

480

2,7

12

350

225

300

90

100

375

-

Sales subcomissió

20/26

2,35

4,2

20

15

12

15

18

-

ok

Olímpica (A+B) 400

2,7

13,3

-

-

300

-

-

350

ok

Olímpica A

320

2.7

13.3

200

100

260

63

72

280

ok

Olímpica B

80

2,7

13,3

50

28

40

20

23

70

ok

Pintors (Dalí+Miró+Sert)

261

2,35

8,15

165

85

118

65

70

215

ok

Sert

115

2,35

5,31

85

45

80

35

35

96

ok

Miró

86

2,35

8,15

60

28

40

20

23

70

ok

Dalí

60

2,35

8,15

20

18

20

14

16

50

ok

Picasso

71

2,35

8,15

72

40

60

24

30

60

ok

Pau Casals

117

2,35

7,9

85

45

80

35

35

98

ok

23,09

-

-

-

-

-

-

ok

EDIFICI PLA DE LA CALMA

PAVELLÓ 100017,47

TORNAR


Costa Barcelona - 38 Km de Barcelona

CATA

Hotel Calipolis L’Hotel Calipolis es troba a Sitges, una de les localitats amb més encant i prestigi de la costa catalana, a només 38 Km de Barcelona, i a 25 Km de l’aeroport del Prat. Disposa de 170 habitacions, 7 sales de reunions i espais amplis i lluminosos per a qualsevol tipus d’esdeveniment. Informació: www.hotelcalipolis.com Tel.: +34 938 941 500 Av. Sofia 2-6 08870 Sitges (Barcelona) Contacte: Fabiana Scantamburlo (Directora Comercial) dcomercial@hotelcalipolis.com

4H Habitacions 170 Llits 335

Espais

25Km BCN

1Km

20

m2

Arcos + Sert

440

2,7

18

400

300

164

96

150

550

ok

Arcos

210

2,9

15

190

138

104

48

48

250

ok

Sert

234

2,7

18

195

155

60

48

48

300

ok

Mestral + Baluard

96

2,8

16

80

60

48

40

44

100

ok

Mestral

48

2,8

8

40

24

16

21

21

50

ok

Baluard

48

2,8

8

40

24

16

21

21

50

ok

Llevant

80

2,8

10

60

40

25

32

32

70

ok

Garbi

56

2,5

8

45

32

20

25

25

60

ok

Cronos

99

2,5

11

80

54

30

30

32

70

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 38 Km de Barcelona

CATA

Hotel Desitges Situat en plena natura, ambient mediterrani molt a prop de les platges de Sitges i Vilanova, molt a prop de la ciutat de Barcelona i ben comunicat. El su nom és tota una declaració d’intencions: “Desitges” (per la situación a prop de Sitges i el concepte “desitjar”) amb la seguretat que l’autèntic luxe es troba en la filosofía de la senzillesa amb qualitat i un servei proper, honest i exquisit. 43 habitacions i sales per acollir tot tipus d’esdeveniment corporatiu. Gastronomia de qualitat amb ingredients naturales de proximitat, amb protagonisme de receptes locals, algunes centenàries, acompanyades de vins i caves del Penedès, una de les zones vitivinícoles més reconegudes de la península. Informació: www.hoteldesitges.com Tel.: +34 938 965 966 Fax: +34 938 102 189 Av. Sofia 2-6 08870 Sitges (Barcelona) Contacte: Cristina Subirana Catà (Directora) csubirana@hoteldesitges.com

4H Habitacions 43

Espais

25Km BCN

1Km

20

m2

Xarel·lo

43

3,5

-

30

25

-

16

20

40

-

Malvasia

24

3,5

-

15

10

-

10

10

15

-

TORNAR


Costa Barcelona - 40 Km de Barcelona

CATA

Hotel Dolce Sitges Aquest hotel situat al costat de la vila de Sitges promet una deliciosa experiència per als sentits. A més de les seves habitacions i suites de disseny i totes les comoditats imaginables, compta amb més de 2.175 m2 pensats només per a reunions. Amfiteatre, 25 sales de conferències, 11 sales de reunions i tots els recursos i serveis tecnològics per a fer de qualsevol esdeveniment un èxit. Informació: www.dolcesitges.com Tel.: +34 938 113 394 Miralpeix 12 08870 Sitges (Barcelona) Contacte: Maria Eugenia Zozaya Sosa (Directora de Ventas) Eugenia.zozaya@dolce.com

5H Habitacions 263 Llits 385

Espais

25Km BCN 30Km BCN

5Km

m2

Sitges

532

35

15,2

475

308

280

82

-

550

ok

Parellada

148

15,4

9,6

110

84

70

38

-

-

ok

Syrah 147

15,3

9,6

110

84

-

38

-

-

ok

Samso 145

14,9

9,7

110

84

-

38

-

-

ok

Ginesta Amfiteatre

136

14,8

9,2

-

60

-

-

-

-

-

Garraf

135

14,6

9,2

108

60

-

34

28

-

-

Moscatell

96

14,9

6,4

70

42

-

34

-

-

ok

Garnacha

89

9,7

9,2

60

32

-

26

-

-

-

Macabeo

91

9,8

9,2

60

32

-

26

-

-

ok

Monastrell

91

9,8

9,2

60

32

-

26

-

-

ok

Maricel 75

10,2

7,4

-

-

-

20

-

-

ok

Miralpeix 65

10,2

6,4

-

-

-

20

-

-

ok

13 Salas de subcomision (19-46m2)

10,2

6,4

-

-

-

20

-

-

ok

25

TORNAR


Costa Barcelona - 40 Km de Barcelona

CATA

Hotel Estela Barcelona - Hotel del Arte Hotel ubicat en un edifici típicament mediterrani en un dels racons més tranquils i atractius de Sitges, el port esportiu d’Aiguadolç. Tot l’establiment està decorat amb frescos, pintures i escultures, fins i tot els seus salons modulars, preparats per a celebrar-hi qualsevol tipus d’esdeveniment. Informació: www.hotelestela.com Tel.: +34 938 114 545 · Fax: +34 938 114 546 Av. Port d’Aiguadolç 8 08870 Sitges (Barcelona) Contacte: Xavier Castellví (Director Hotel) comercial@hotelestela.com

4H Habitacions 64

Llits 165

Espais

Free

20Km BCN 30Km BCN

2Km

12

m2

Cosmos

280

-

-

180

120

240

40

-

280

-

Fénix

157

-

-

100

70

110

45

-

120

-

Fénix A

63

-

-

50

30

40

20

-

50

-

Fénix B

63

-

-

50

30

40

20

-

50

-

Fénix A+B

125

-

-

90

50

80

40

-

90

-

Fénix B+C

90

-

-

75

35

60

25

-

75

-

Istar

73

-

-

70

40

40

30

-

70

-

TORNAR


Costa Barcelona - 40 Km de Barcelona

CATA

Hotel Ibersol Antemare A la vora del mar, a només 1 minut d’una de les platges més boniques de Barcelona, la del poble de Sitges. Disseny vanguardista a un hotel que ofereix assessorament i atenció professional i personalitzada, possibilitats de branding a totes les instal·lacions de l’hotel durant els esdeveniments i 13 salons diàfans que es poden adaptar en funció de les necessitats. Informació: www.hotelibersolantemare.com Tel.: +34 938 947 000 · Fax: +34 938 946 301 Avda. Mare de Deu de Montserrat, 48-50 08870 Sitges (Barcelona) Contacte: Enric Alsina (Meetings & Events Advisor) mice@antemare.com

4H Habitacions 110

25Km BCN

1Km

125

Espais

m2

Santiago Rusiñol

230

4

12

300

182

200

80

80

275

ok

Mas i Fondevilla

171

4

12

150

90

150

60

60

215

ok

Ramón Casas

120

4

10

110

56

100

36

36

160

ok

Antoni Gaudí

111

4

11

96

48

90

30

30

140

ok

Picasso

60

4

4,75

42

28

-

22

22

63

-

Salvador Dalí

60

4

5

42

28

-

22

22

60

-

Isidre Nonell

56,4

4

5

42

28

-

22

22

57

-

Enric Morera

54

4

5

42

28

-

22

22

54

ok

Joaquim Mir

30,4

4

4,75

20

14

-

12

12

-

-

Adrià Gual

28,8

4

4,75

20

14

-

12

12

-

-

Sala Panoràmica

55

2,8

5

50

28

-

25

25

30

ok

Sala Arcadín

143

3

6

160

75

90

75

75

190

ok

Sala Astor

60

2

6

50

24

30

24

24

60

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 40 Km de Barcelona

CATA

Hotel Melià Sitges Cèntric hotel de Sitges, situat sobre un port esportiu i just davant de dues platges, el Melià organitza més de 200 esdeveniments anuals. Compta amb un Centre de Negocis de 4.000 m2 i 19 sales de reunions. La millor equipació tecnològica i les seves meravelloses vistes al Mediterrani el converteixen en una opció perfecta de negocis i relax. Informació: www.melia.com Tel.: +34 938 110 811 Joan Salvat Papasseit 38 08870 Sitges (Barcelona) Contacte: Camila De Vita camila.devita@melia.com

4H Habitacions 307 Llits 609

Espais

25Km BCN

1Km

125

m2

Llevant (5 sales despanelables)

75

-

-

60

40

40

24

40

60

-

Mestral (4 sales despanelables)

52

-

-

45

24

30

18

30

45

-

Garbi (2 sales despanelables)

396

-

-

240

180

280

-

200

300

-

Tramuntana (3 sales despanelables) 293

-

-

260

160

240

-

200

300

-

Barcelona

57

-

-

30

18

-

15

-

-

-

Catalunya

38

-

-

40

25

20

16

20

30

-

Lleida

19

-

-

15

9

10

12

-

-

ok

Tarragona

19

-

-

15

9

10

12

-

-

ok

Sitges

19

-

-

15

9

10

12

-

-

ok

Girona

19

-

-

15

9

10

12

-

-

ok

Hall Auditorio

700

-

-

-

-

300

-

240

450

-

Hall Tramuntana

200

-

-

-

-

200

-

90

200

-

Atrio

325

-

-

-

-

150

-

150

200

-

Restaurante

450

-

-

-

-

240

-

280

400

-

Carpa

400

-

-

-

-

240

-

180

270

-

Jardín

800

-

-

-

-

500

-

400

700

-

Auditorio

1600

-

-

1380

-

-

-

-

-

-

TORNAR


Costa Barcelona - 30 Km de Barcelona

CATA

ME Sitges Terramar Si el teu entorn empresarial es mou entre els adjectius ecològic i natural aquest encantador hotel de 5* t’agradarà. Es tracta del primer ecoresort ecològic del país, i forma part de la xarxa Bio Hotels, la principal associació d’hotels ecològics d’Europa. A només 20 minuts de Barcelona, compta amb un entorn únic i 6 sales de reunions, 55 habitacions, i fins i tot un hort o una granja. Informació: www.melia.com Tel.: +34 938 940 050 Passeig Marítim 80 08870 Sitges (Barcelona) Contacte: Mireia Llopis (Directora Comercial y Marketing) Mireia.llopis@melia.com

4H Habitacions -

45Km BCN 26Km BCN

Espais Main Studio

10Km

m2 -

-

-

400

310

350

-

-

400

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 40 Km de Barcelona

CATA

Hotel Sunway Playa Golf Sitges Un hotel de 4 estrelles situat sobre el Passeig Marítim de Sitges, a primera línia de mar en la zona residencial de Terramar. Ambient tranquil per poder relaxar-se, però només a un pas del centre, amb tots els serveis a l’abast. 130 habitacions i 7 sales de reunió amb llum natural, que aprofiten unes vistes privilegiades sobre el Mediterrani. Informació: www.hotelplayagolfsitges.com Tel.: +34 938 941 839 Passeig Marítim92 08870 Sitges Contacte: Margarita Gómez eventos@sunway.es

(Barcelona)

4H Habitacions 130

Espais

25Km BCN 30Km BCN

5Km

m2

Talaia

330

-

-

250

150

150

50

55

350

ok

Formentera

301

-

-

250

150

150

30

55

350

ok

Maricel

109

-

-

70

40

60

30

35

150

ok

Pirineos

126

-

-

200

72

72

40

44

100

ok

Vinyet I 20

-

-

-

-

-

12

12

-

ok

Vinyet II 20

-

-

-

-

-

12

12

-

ok

Vinyet III 20

-

-

-

-

-

12

12

-

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 38 Km de Barcelona

CATA

Campus La Mola A tan sols 35 minuts de l’aeroport de Barcelona trobem el Campus La Mola, un oasis de tranquil·litat envoltat de la naturalesa del Parc Natural Sant Llorenç del Munt. Construït seguint els principis per a tenir el mínim impacte possible en l’entorn, estareu immersos dins la naturalesa respirant aire pur i amb la muntanya de La Mola de fons. Informació: www.chateauform.com/es/casa/campus-la-mola/ Tel.: +34 936 289 620 Camí dels Plans de Can Bonvilar, s/n 08227 Terrassa (Barcelona) Contacte: Xantal Feliubadaló xfeliubadalo@chateauform.com

4H Habitacions 185 Llits 370

Espais Diane Burko

36Km BCN 33Km BCN

6Km

370

m2 68

48

35

30

24

24

-

Ok

Salons creatius (6) 15 8

6

-

-

6

-

Ok

Nils Udo (Nids + Art in Nature) 184

120

90

119

40

40

-

Ok

Andrea Polli

30

25

18

15

12

12

-

Ok

Chris Jordan (Midway Project + Intolerable Beauty)

45

36

42

24

24

-

Ok

Paulo Grangeon

30

25

18

15

12

12

-

Ok

Utopias (Rain Room + 1600 Pandas)

290

180

140

130

60

60

-

Ok

Anfieatro 2 (Oldest Things i Icebergs)

160 -

75

-

-

75

-

Ok

Electric Landscapes ( A + B )

60

45

36

42

24

24

-

Ok

The Observatory

30

25

18

15

12

12

-

Ok

The Ecoartspaces

452

400

250

208

110

250

-

Ok

-

30

24

-

-

Ok

The Ecoartbar 240 150

TORNAR


Costa Barcelona - 27 Km de Barcelona

CATA

Hotel Don Cándido Estil, comoditat i personalitat pròpia a Terrassa, amb accés ràpid i directe des de l’autopista. L’hotel va ser renovat totalmente l’any 2018, amb més de 100 habitacions i disponibilitat per a esdeveniments de tot tipus de format a les seves 9 sales, amb capacitat des de 10 fins 600 persones. L’experiència de l’hotel la completa l’oferta gastronómica del seu restaurant, MUN Cuina Evocativa, un espai elegant i amb molta llum amb una proposta saludable i moderna que neix de les receptes tradicionals de la ma del xef Santi Ortiz i el seu equip. A la sisena planta de l’hotel es troba l’espai OQUO, un agradable centre d’estètica amb perruqueria, gimnàs i solárium a on gaudir de nombrosos tractaments de belleza i salut. Informació: www.hoteldoncandido.com Tel.: +34 937 333 300 Fax: +34 937 330 849 Rambleta Pare Alegre, 98 08224 Terrassa (Barcelona) Contacte: David Pardillo / Rosa Maria Sas (Director Comercial / Area Sales Manager) comercial@afiniahoteles.com

4HS Habitacions 110

Espais

36Km BCN 43Km BCN

0,5Km

m2

Egara

615

410

275

320

-

-

410

Ok

Sant Jordi

282

150

120

160

30

30

189

Ok

Vallparadís

188

125

80

100

25

30

125

Ok

Pirineu 184

140

90

60

60

25

30

90

Ok

Obac

248

200

120

150

-

-

160

Ok

La Mola

124

50

40

50

15

20

60

Ok

Sant Llorenç

58

38

20

-

15

20

-

-

Olímpic

66

42

26

-

20

24

-

-

Privado 25 -

-

8

-

-

-

Ok

Montcau

-

-

35

15

18

30

-

Montserrat 12 -

-

6

-

6

-

-

60

TORNAR


Costa Barcelona - 30 Km de Barcelona

CATA

Hotel Mas Salagros Eco Resort Si el teu entorn empresarial es mou entre els adjectius ecològic i natural aquest encantador hotel de 5* t’agradarà. Es tracta del primer ecoresort ecològic del país, i forma part de la xarxa Bio Hotels, la principal associació d’hotels ecològics d’Europa. A només 20 minuts de Barcelona, compta amb un entorn únic i 6 sales de reunions, 55 habitacions, i fins i tot un hort o una granja. Informació: www.massalagros.com Tel.: +34 935 656 060 Riera de Vallromanes - Can Sala Gros 08188 Vallromanes (Barcelona) Contacte: Reinald Gimeno (Director comercial) rgimeno@massalagros.com

5H Habitacions 55

Llits 110

Espais

45Km BCN 26Km BCN

10Km

m2

Salagros 1

100

-

-

70

50

50

30

28

80

ok

Salagros 2

100

-

-

70

50

50

30

28

80

ok

San Mateu

50

-

-

20

8

42

10

24

30

ok

TORNAR


Costa Barcelona - 30 Km de Barcelona

CATA

Hotel Augusta Vallès A Vilanova del Vallès, només a 20 minuts de Barcelona, i a 15 minuts d’algunes de les platges de la costa de la ciutat. Ofereix 102 habitacions exteriors, piscina, gimnàs i sales de reunions per a la celebración d’esdeveniments. El seu restaurant, Trànsit, és una opció excel·lent per gaudir d’una cuina mediterrània de qualitat. Informació: www.hotelaugustavalles.com Tel.: +34 938 456 050 Autopista AP7 (Sortida 13) Granollers Contacte: Sonia Álvarez (Sales Manager) comercial@hotelaugustavalles.com

4H Habitacions 102

Espais

46Km BCN 32Km BCN

33Km

m2

Silverstone

72

3

11,6

60

50

50

32

30

50

ok

Indianapolis

72

3

11,6

60

50

50

32

30

50

ok

Le Mans

62

3

8

40

30

30

20

20

30

ok

Monza

62

3

8

40

30

30

20

20

30

ok

Montecarlo

62

3

8

40

30

30

20

20

30

ok

TORNAR


Girona

CATA

Hotel CMC Girona Situat a la nova zona comercial de Girona i a 15 min. a peu del centre històric, compta amb accés privilegiat a l’autovia Barcelona-França i es troba a 10 min caminant de totes les estacions de transport públic (autobús, tren i AVE). L’hotel disposa de 7 sales de reunions versàtils enfocades al client de negocis i equipades amb tots els mitjans audiovisuals d’avantguarda. Ofereix els millors serveis de restauració d’interès pel client MICE: coffee-break, esmorzar continental, room-servic, cagfeteria amb wifi i terrassa, restaurant a la carta i menús executius. Informació: www.hotelcmcgirona.com Tel.: +34 972 400 500 Carrer Barcelona 112 17003 Girona Contacte: M Àngels Velázquez (Directora) mvelazquez@hotelcmcgirona.com

4H Habitacions 111

Espais

14Km GIR 32Km BCN

1Km

52

m2

Abras

120

3

-

100

36

64

21

28

100

ok

Roura

54

3

-

50

27

32

17

20

50

ok

Cassany

65

3

-

52

28

24

17

20

60

ok

Xargay

37

3

-

30

17

16

17

20

30

ok

Ciutat de Girona

300

3

-

220

111

188

-

-

275

ok

Atalaia

42

2,3

-

23

-

30

-

-

40

ok

Atalaia 2

34

2,3

-

40

12

20

17

22

30

ok

Atalaia 3

43

2,3

-

40

18

30

17

22

40

ok

TORNAR


Girona

CATA

Hotel Gran Ultonia La terrassa del Ultonia, situada en la cinquena planta dels Hotels Ultonia Girona, reobre les seves portes totalment reformada oferint una nova carta de deliciosos còctels d’autor amb espectaculars postes de sol amb la Catedral il·luminada de fons. Els seus còctels porten la signatura de Manel Vehí, un dels mestres coctelers més respectats de l’escena internacional gràcies a la seva inacabable passió i talent. Tradicions, matèries primeres i últimes tendències que et permetran experimentar sabors més enllà de la cocteleria tradicional. La terrassa del Ultonia està configurada per a assegurar una confortable i relaxant experiència, independentment de l’època de l’any en què es decideixi visitar-la. Informació: www.hotelsultoniagirona.com Tel.: +34 972 203 850 Gran Via Jaume I, 22 17001 Girona Contacte: Eugeni Torres (Director) direccio@hotelsultoniagirona.com

4H Habitacions 71

Espais

15Km GIR

47Km

1Km

m2

Catalunya

312

-

-

300

220

260

-

-

320

-

Ter

84

-

-

80

60

50

32

28

60

-

Onyar

86

-

-

70

60

50

32

28

60

-

Galligants

86

-

-

70

60

50

32

28

60

-

Güell

56

-

-

40

40

40

26

26

40

-

Ultonia

47

-

-

35

12

40

15

20

70

-

Europa

26

-

-

16

6

20

-

20

20

-

Girona

26

-

-

16

6

20

-

20

20

-

Europa

16

-

-

7

3

10

-

8

15

-

TORNAR


Costa Brava - 132 Km de Barcelona - 33 Km Girona

CATA

Hotel Castell de l’Empordà La màgia d’un castell mil·lenari combinada amb el disseny i la modernitat de les noves tendències. A mig camí entre Barcelona i la frontera francesa, i només a uns quilòmetres d’algunes de les platges més encantadores de la Costa Brava. L’hotel completa el seu encant amb el paisatge que l’envolta, 12 hectàrees d’oliveres, una ermita i dues piscines amb impressionants vistes panoràmiques. Compta amb 57 habitacions. Sales versàtils amb capacitat per a diferents persones que poden acollir tot tipus d’esdeveniment, com la Sala Napoléon, ideal per a les trobades més exclusives, o la Terrassa Pérgola combinant l’espai a l’aire lliure amb una zona coberta. Els restaurants Drac i Tres Margarit aporten la qualitat gastronòmica per arrodonir qualsevol celebració. Informació: www.hotelcastellemporda.com Tel.: +34 972 646 254 Castell d’Empordà s/n, 17115 La Bisbal (Girona) Contacte: Silvia Navarette (Directora) silvia.navarette@hotelcastellemporda.com

4H Habitacions 57

Espais

Free

43Km Gi

20Km

29Km

m2

Napoleón

95

4

9,5

100

36

60

30

40

100

ok

Cova del Drac

100

4

6

110

30

30

-

-

100

-

TORNAR


Costa Brava - 92 Km de Barcelona - 22 Km Girona

CATA

PGA Catalunya Resort Benvingut al paradís del golf. Així es presenta aquest projecte immobiliari situat a 10 minuts de Girona i a 20 minuts de les millors cales de la Costa Brava. Un exclusiu resort amb modernes instal·lacions, en plena natura i amb un disseny contemporani de prestigi internacional. Les seves dues sales de reunions i espais polivalents, i el seu experimentat equip en la planificació i execució d’esdeveniments, fan del PGA un lloc idoni per a una experiència única. Informació: www.pgacatalunya.com Tel.: +34 972 472 840 Crta. N-II Km 701 17455 Caldes de Malavella (Girona) Contacte: Gerard Arazo (Director Comercial) g.arazo@pgacatalunya.com

5H Habitacions 149 Llits 306

Espais

Free

7Km Gi

25Km

3Km

72

m2

Costa Brava

168

16

13,7

180

100

120

35

40

160

ok

La Selva

204

14

12

225

150

180

55

60

240

ok

Costa Brava + La Selva

372

29

13,2

450

250

300

90

100

400

ok

Girona

237

23

19

150

100

120

45

50

150

ok

Osona

77

10,3

7,5

35

30

40

20

24

35

ok

Empordà

82

10,5

7,9

5

30

40

20

24

35

ok

Maresme

71

9,7

7,4

35

30

40

20

24

35

ok

Montseny

54

10,4

7,1

30

20

40

16

20

40

ok

Salines

37

9,5

3,3

15

10

20

14

16

15

ok

Núria

36

9,4

3,3

15

10

20

14

16

15

ok

TORNAR


Costa Brava - 133 Km de Barcelona - 35 Km Girona

CATA

Hotel Terraverda Empordà Més de mil metres quadrats amb tres sales de reunions per organitzar tot tipus d’esdeveniment, acte o celebració, amb una decoració moderna i acollidora que ha tingut en compte la sostenibilitat com a criteri indispensable. Totes les sales es poden adaptar a diferents capacitats, fins a 200 persones, amb llum natural. Des de les seves 86 habitacions, a més, s’obtenen unes vistes privilegiades: el poble medieval de Pals, la muntanya del Montgrí, o l’Empordà Golf Resort, considerat un dels millors indrets de tota Espanya per practicar aquest esport. La seva ubicació, a tocar de les platges de la Costa Brava, és un altre dels grans atractius de l’Hotel Terraverda, que esdevé, no només un excel·lent punt de trobada, sinó també un perfecte punt de partida per a activitats i excursions en plena natura descobrint una de les zones més encantadores de Catalunya. Informació: www.hotelterraverda.com Tel.: +34 972 782 030 Carretera Torroella Montgrí a Palafrugell km 345, 17257 Gualta (Girona) Contacte: Leticia Puerta Alonso (Directora Operacions) Leticia.puerta@hotelterraverda.com

4H Habitacions 86

Espais

46Km Gi

25Km

32Km

m2

Montgrí

204

2,45

20

200

120

140

-

-

200

ok

Ter

75

2,45

6

70

40

50

25

-

75

ok

Medes

75

2,45

6

70

40

50

25

-

75

ok

Gualta

10

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Pals

20

-

-

-

-

-

-

-

-

-

TORNAR


Costa Brava - 70 Km de Barcelona - 41 Km Girona

CATA

L’Azure Hotel

Nou Hotel amb obertura en 2021. L’hotel L’Azure, de categoria 4 estrelles superior, ofereix 411 habitacions, 100 de les quals són suites i habitacions superiors. Amb una situació immillorable, al cor de Lloret de Mar, l’hotel L’Azure disposa de la sala Circus, un gran espai polivalent de 700 m2, adaptable a qualsevol tipus de reunió ço esdeveniment. L’oferta de sales es completa amb un altre espai de 600 m2, divisible en set sales de mides diferents, i amb l’exclusiu The Eighth, situat al terrat de l’edifici. Una oferta gastronòmica excel·lent i un ampli ventall d’activitats complementen la proposta del nou hotel L’Azure. Informació: www.lazure-hotel.com Tel.: +34 972 364 658 Carrer dels Esports s/n 17310 Lloret de Mar (Girona) Contacte: Rafael Espejo Merelo (Mice Manager) respejo@lazure-hotel.com

4H Habitacions 411

Espais

25Km Gi

75Km Bcn

7Km

m2

Circus

700

3,4

-

400

200

280

-

-

400

ok

L’Azure

600

2,5

-

400

200

224

-

-

400

-

Studio 1

53

2,5

-

40

25

-

18

20

-

-

Studio 2

52

2,5

-

40

25

-

18

20

-

-

Studio 3

68

2,5

-

50

32

-

22

24

-

-

Studio 4

76

2,5

-

56

36

-

25

26

-

-

Studio 5

75

2,5

-

56

36

-

25

26

-

-

Studio 6

67

2,5

-

50

32

-

22

24

-

-

Studio 7

78

2,5

-

56

36

-

25

26

-

-

TORNAR


Costa Brava - 70 Km de Barcelona - 41 Km Girona

CATA

Gran Hotel Monterrey Al cor de la Costa Brava, a només 70 quilòmetres de Barcelona i a 30 minuts de l’aeroport de Girona. Més de 50.000 metres quadrats per a reunions i esdeveniments en un entorn de primera qualitat, que també inclou els jardins de l’hotel o el Palau de Congressos Costa Brava, dins del mateix recinte. La gran extensió i la possibilitat de combinació d’espais permet acollir esdeveniments des de 10 fins a 1.000 persones. Informació: www.granhotelmonterrey.com Tel.: +34 972 346 054 Avda. Vila de Tossa, 27 17310 Lloret de Mar (Girona) Contacte: comercial@granhotelmonterrey.com

5H Habitacions 200

Espais

25Km Gi

75Km Bcn

7Km

m2

Sala Lloret A

85

2,6

9,2

65

40

50

26

28

90

ok

Sala Lloret B

127

2,7

9,2

120

75

110

40

40

170

ok

Sala Lloret A+B

212

-

-

180

100

160

66

68

260

ok

Sala Costa Brava A

105

2,8

7,15

60

40

50

20

20

80

ok

Sala Costa Brava B

103

2,8

7,15

60

40

50

20

20

80

ok

Sala Costa Brava A+B

208

2,8

14,4

130

90

100

40

40

220

ok

Gran Salón A

400

2,8

18,5

425

300

300

55

60

600

-

Gran Salón B

288

2,4

16

130

100

150

45

50

330

ok

Gran Salón A+B

688

-

-

550

400

450

100

110

930

ok

TORNAR


Costa Brava - 70 Km de Barcelona - 41 Km Girona

CATA

Hotel Samba

A pocs minuts del centre de Lloret de Mar i de les platges de la ciutat, per gaudir de la Costa Brava en un hotel compromès amb el turisme sostenible i el medi ambient, amb àmplia experiència en el turisme esportiu i familiar. Sales polivants i perfectament equipades per a la celebración de reunions i esdeveniments amb capacitat per a 370 persones. Informació: www.sambahotels.com Tel.: +34 972 365 650 · Fax: +34 972 368 862 Francesc Cambó 10 17310 Lloret de Mar (Girona) Contacte: Alina Barczak (Directora Comercial) alina@sambahotels.com

3H Habitacions -

Espais

25Km G

75Km BCN

7Km

m2

Sala del Cava

77

-

7

70

50

50

-

-

-

-

Sala Gaudí

126

-

9

150

100

100

-

-

-

-

Sala Canyellas

23

-

5,4

24

21

20

-

-

-

-

Sala Fenals

60

-

5,6

100

56

60

-

-

-

-

Sala Boadella

60

-

5,6

100

56

60

-

-

-

-

Sala Santa Cristina

60

-

5,6

100

56

60

-

-

-

-

Sala Lloret

360

-

14,5

374

213

236

-

-

-

-

Pub Victory

265

-

9,5

60

60

150

-

-

-

-

TORNAR


Costa Brava - 75 Km de Barcelona - 35 Km Girona

CATA

Hotel Santa Marta & Spa Tot just davant de la platja de Santa Cristina envoltat d’un bosc de 8 hectàrees es troba aquest hotel, a punt per a l’organització de reunions, convencions, seminaris, exposicions i activitats de tot tipus. Oferta gastronòmica de primera qualitat, tecnologia i un ampli ventall de possibilitats a 35 kilòmetres de Girona i a 75 de Barcelona. Informació: http://www.hotelsantamarta.es Tel.: +34 972 364 904 · Fax: +34 972 369 280 Platja de Santa Cristina s/n 17310 Entre Blanes i Lloret de Mar (Girona) Contacte: reserves@hotelsantamarta.net 5H Habitacions 76

Espais

25Km Gro 75Km BCN

7Km

m2

Blanes

158

2,83

21

140

80

140

50

50

110

.

Bridge

49

2,63

7,5

.

20

14

16

18

25

.

Lectura

41

2,57

7,5

.

16

14

.

18

15

.

Mirador

104

2,48

5

60

40

.

.

32

60

.

Planta Parque

195

2,92

115

95

70

.

33

34

130

.

TORNAR


Costa Brava - 130 Km de Barcelona - 44 Km Girona

CATA

Hotel La Costa Golf & Beach Resort A pocs metres de la platja de Pals, i amb accés directe a un dels millors camps de golf d’Espanya, el Golf de Pals, aquest hotel ofereix 120 habitacions amb vistes al mar, i 9 sales de reunions. La seva gran piscina tropical, el beach club i la base nàutica fan d’aquest resort un destí fantàstic per organitzar tot tipus d’activitats. Informació: www.resortlacosta.com Tel.: +34 972 667 740 · Fax: +34 972 667 736 Avinguda Arenales de mar 3 17256 Pals (Girona) Contacte: Mercè Vilà-Clara (Responsable de grups) comercial@resortlacosta.com

4H Habitacions 120

Llits 240

Espais

140KmBCN

18Km

27Km

m2

Gran Saló Empordà

300

-

30

250

55

280

85

100

350

ok

Picasso

66

-

6,7

50

30

45

20

25

66

ok

Dalí

35

-

3,8

20

15

-

-

12

-

ok

Miró

35

-

3,6

20

15

-

-

12

-

ok

Dalí+Picasso+Miró

136

-

16

70

50

70

25

30

-

ok

Gaudí 1

130

-

17

120

90

50

25

25

80

-

Gaudí 2

40

-

5,2

30

20

16

-

15

20

-

Gaudí 1+2

170

-

-

150

110

70

25

25

100

-

Josep Pla

81

-

9

30

20

-

15

-

-

-

British open

55

-

5,8

40

20

20

15

20

35

-

Ryder Cup

104

-

8,7

80

55

60

30

35

90

-

TORNAR


Costa Brava - 152 Km de Barcelona - 49 Km Girona

CATA

Hotel Peralada Wine Spa & Golf Situat al cor de l’Empordà, aquest hotel ofereix alta gastronomia mediterrània, un exclusiu Wine Spa, un camp de golf, un centre de benestar basat en les propietats del vi i l’enclavament cultural més vibrant de la Costa Brava, a més de restaurant, salons de reunions, piscina i instal·lacions esportives. Informació: www.hotelperalada.com Tel.: +34 972 538 830 · Fax: +34 972 538 807 Rocabertí s/n 17491 Peralada (Girona) Contacte: Raul Muñoz (Director Comercial) raul.munoz@grupperalada.com

5H Habitacions 64

Llits 120

Espais

140KmBCN

18Km

27Km

m2

Alt Empordà

360

3,15

13

350

230

275

50

60

370

ok

Requesens

169

3,15

13

150

100

120

30

30

180

ok

Albera

106

3,15

13

100

70

80

20

30

110

ok

Canigó

92

3,15

11

70

40

60

20

30

80

ok

Ramon Muntaner

35

3

7

30

20

16

10

20

20

ok

Golf

382

3,15

-

200

120

350

30

30

400

ok

Dalí (discoteca)

306

3

22

100

70

150

30

30

210

ok

Sala de Cates

70

3

7

50

35

40

20

30

80

ok

TORNAR


Costa Brava - 118 Km de Barcelona - 54 Km Girona

CATA

Sallés Hotel & Spa Cala del Pi Luxós hotel i Spa de 5 estrelles situat a Platja d’Aro, amb accés directe a la preciosa Cala del Pi. Gastronomia creativa amb el segell de l’Empordà, zona chill out, i els millors equips i i instal·lacions per a congressos i convencions. Informació: www.salleshotels.com / www.hotelcaladelpi.com Tel.: +34 972 653 630 Avda. Cavall Bernat, 160 · 17250 · Platja d’Aro (Girona) Contacte: Francina Prada (Sales Manager) cialgi@salleshotels.com

5H Habitacions 52

Llits 130

Espais

Free

35Km Gro 140KmBcn

3Km

65

m2

Ponent

108

-

-

80

50

80

40

50

100

-

Llevant

95

-

-

75

30

40

25

25

55

-

Mestral

24

-

-

24

15

25

-

25

30

ok

TORNAR


Costa Brava - 155 Km de Barcelona - 59 Km Girona

CATA

Hotel Spa Terraza Tot just davant de la platja gran de Roses i amb vistes a la històrica Ciutadella de la ciutat, aquest establiment familiar de 4 estrelles amb 83 habitacions és una de les opcions més adients per garantir un esdeveniment de qualitat a la Costa Brava. Restaurant gastronòmic, Spa panoràmic, cocteleria d’autor, piscina, jardí i sales de reunions. Informació: www.hotelterraza.com Tel.: +34 972 256 154 Avda. De Rhode, 34 17480 Roses (Girona) Contacte: Ariadna Arbat (Comercial i Màrketing) comercial@terrazagrup.com

4H

Habitacions 83

Espais

68Km GIR

2 Km

59Km GIR

m2

Sala Tramuntana

72

2,5

-

50

40

40

30

30

65

ok

Sala Xaloc

45

2,5

-

40

30

-

12

12

-

-

Sala Empordà

70

2,5

-

50

40

40

30

20

65

ok

Sala Teatre

200

2,5

-

90

70

100

-

-

120

-

Sala Dalí

70

2,5

-

50

40

55

-

-

70

ok

TORNAR


Costa Brava - 96 Km de Barcelona - 44 Km Girona

CATA

Vilar Rural de Sant Hilari de Sacalm Hotel rural situat al Montseny, molt a prop de Girona, que conserva la calidesa i tracte personalitzat d’una casa rural però amb els serveis i confort d’un hotel. Prop de 165.000 m2 d’espais exteriors, sales amb llum natural i tots els serveis per a celebrar-hi esdeveniments. Informació: www.vilarsrurals.com Tel.: +34 938 840 606 Camí de Reixac s/n 17403 Sant Hilari Sacalm (Barcelona) Contacte: Montse Ribas (Director of MICE Sales) meetings@serhs.com 4H Habitacions 93

Llits 312

Espais

Free

33Km Gro 95Km BCN

25Km

m2

Aulets

253

-

-

180

80

136

50

55

195

ok

Carboners ( C )

45

-

-

38

24

30

18

20

40

ok

Roders ( R )

45

-

-

38

24

30

18

20

40

ok

Buscarols ( B )

45

-

-

38

24

30

18

20

40

ok

Oficis (C+R+B)

135

-

-

120

80

90

45

50

115

ok

C+R / R+B

90

-

-

76

48

60

36

40

76

ok

TORNAR


Costa Brava - 90 Km de Barcelona - 39 Km Girona

CATA

Gran Hotel Reymar & Spa Esdeveniments corporatius únics al Gran Hotel Reymar & Spa El Gran Hotel Reymar & Spa és un hotel únic per organitzar les teves reunions, convencions o altres esdeveniments corporatius davant de mar, al cor de la Costa Brava. Amb 166 habitacións totalmente equipades, Spa, piscina i restaurant en un entorn perfecte, comptem amb diverses sales de reunions que poden acollir fins a 180 persones. Totes les sales del Gran Hotel Reymar & Spa compten amb tota la tecnologia necessària: Internet, Wifi, videoprojector, TV, megafonia, sistema de so amb micròfons sense fil, pissarra, flip-charts… Informació: www.hotelreymartossa.com Tel.: +34 972 340 312 · Fax: +34 972 341 504 Platja Mar Menuda s/n 17320 Tossa de Mar (Girona) Contacte: Jesús Sierra (Director) direccion@ghreymar.com

4HS Habitacions 166

Espais

Llits 320

35Km Gro 99Km BCN

18Km

80

m2

Juntes

28

-

-

-

-

-

-

12

-

ok

Illa

130

-

-

50

25

36

20

20

50

-

Garbi

250

-

-

175

100

120

60

50

150

ok

TORNAR


Costa Daurada - 85 Km de Barcelona - 16 Km Tarragona

CATA

Hotel Gran Claustre Molt més que un hotel, el Gran Claustre, situat a la població d’Altafulla, és un dels més singulars i exclusius a prop de Tarragona. L’edifici que l’acull està declarat bé Cultural d’Interès Nacional del segle XVIII. A més d’un Spa, un restaurant gastronòmic amb propostes iresistibles i un gran confort a totes les seves estances, compta amb tres sales polivalents per a reunions i esdeveniments de tot tipus. Informació: www.granclaustre.com Tel.: +34 977 651 557 · Fax: +34 977 600 757 Cup 2 43893 Altafulla (Tarragona) Contacte: Joan Miro (Director Comercial) Joan.miro@granclaustre.com

4H Habitacions 39

Llits 39

Espais

24Km Reu

0,5Km

m2

Plaça

10,2

5,75

58,65

30

20

40

20

32

40

-

Castell

73,2

12

6,1

60

28

70

32

48

75

ok

Biblioteca

23,18

6,1

3.8

24

12

-

14

20

20

-

TORNAR


Costa Daurada - 122 Km de Barcelona - 10 de Tarragona

CATA

Hotel Sol Port Cambrils Hotel MICE de referència a la zona per la seva versalitat i gran oferta, amb grans sales amb capacitat de fins a 400 persones. Més de 150 habitacions, algunes amb vistes al mar, diferents espais gastronòmics, dues terrasses, dues piscines, accès gratuït WiFi a qualsevol espai de l’hotel, modern gimnàs completament equipat, ampli aparcament i saunes. Informació: www.melia.com Tel.: +34 977 358 600 · Fax: +34 977 358 601 Rambla Regueral 11 43850 Cambrils (Tarragona) Contacte: Rosa Maria Parra (Cap de vendes) rosamaria.parra@melia.com

4H Habitacions 156

Espais

Free

12KmREU

12Km TGN

3Km

m2

Taragonès

88

-

-

40

40

50

40

28

60

-

Priorat

68

-

-

50

30

40

35

24

50

-

Terra Alta

68

-

-

50

30

40

35

24

50

-

Alt Camp

68

-

-

50

30

40

35

24

50

-

Montsià

68

-

-

50

30

40

35

24

50

-

Baix Penedès

42

-

-

30

24

40

25

18

30

-

Baix Ebre

42

-

-

30

24

30

25

18

30

-

Baix Camp

33

-

-

24

18

30

15

15

25

-

Cambrils

363

-

-

400

250

20

160

125

350

-

Costa Daurada

117

-

-

100

72

90

90

55

100

-

TORNAR


Costa Daurada - 67 Km de Barcelona - 35 Km Tarragona

CATA

Le Méridien Ra Beach Hotel & Spa Una espectacular mansió acull aquest luxós i alhora càlid hotel situat al Vendrell a la Costa Daurada, a 40 minuts de l’aeroport de Barcelona. Una localització espectacular, 143 habitacions i suites, 4 restaurants per assaborir una deliciosa gastronomia i les millors sales de reunions davant del Mediterrani. Informació: www.lemeridienra.com Tel.: +34 977 694 200 · Fax: +34 977 166 851 Av. Sanatori 1 43880 El Vendrell (Tarragona) Contacte: Desiree Santos (Director de Ventes) desiree.santos@lemeridienhotels.com 5HGL Habitacions 143 Llits 177

Espais

Free

53Km BCN 60Km BCN

1,2Km

80

m2

Ra

282

6,5

18,73

300

195

200

72

-

500

ok

Hall

260

3,5

17,32

-

-

180

-

-

400

ok

Buk

53

2,75

-

-

-

14

-

-

-

-

Art

57

2,75

-

42/46

29/35

30

21

24

60

-

Lab

54

2,75

-

45/50

21/27

30

21

29

60

ok

Ona

26

2,75

-

12/15

8/11

10

15

12

25

ok

Sky

31

2,75

-

15/20

10/14

10

15

14

30

ok

Ayu

254

3,5

-

50/60

40/50

180

35

30

400

ok

Torreon 1

45

-

6,1

25

20

-

15

17

-

ok

Torreon 2

25

-

6,1

20

20

-

8

10

-

ok

TORNAR


Costa Daurada - 120 Km de Barcelona - 27 Km Tarragona

CATA

Hotel Termes Montbrió Un oasi de relaxació i benestar, situat a pocs minuts de les millors platges de la Costa de Daurada, de ciutats com Tarragona i Reus, i a només una hora de l’aeroport de Barcelona. L’edifici es troba envoltat de jardins i és un dels establiments balnearis més moderns de la península. Informació: www.rocblanchotels.com Tel.: +34 977 814 000 · Fax: +34 977 826 969 Nou 38 43340 Montbrió del Camp (Tarragona) Contacte: Enric Puig Domingo (Mice manager) 628 863 216 direccio.mice@rocblanchotels.com

4HS Habitacions 214 Llits 458

Espais Ametller

8Km Reu

28Km TGN

30Km

600

m2 48

-

Picasso

-

-

Garbi

36

Xaloc

20

15

30

15

12

30

ok

-

-

-

-

18

20

-

ok

4

8,2

35

20

-

16

16

-

-

36

4

8,2

35

20

-

16

16

-

-

Mestral

36

4

8,2

35

20

-

16

16

-

-

Llevant

36

4

8,2

35

20

-

16

16

-

-

Hemiciclo

200

4

16

172

172

-

-

-

-

-

Mare Nostrum

990

4

26,8

900

600

-

-

-

-

-

Zona Cascada

900

25/28

Area for social events and exhibitions

-

ok

Mediterránea

325

3

14,5

400

216

-

60

95

250

ok

Baix Camp (A)

85

3

14

100

60

-

35

40

60

ok

Montsant (B)

125

3

14

100

60

-

35

40

60

-

Costa Daurada (C)

100

3

14

100

60

-

35

40

60

-

Castell d’Escornalbou

95

3

12

100

64

-

40

30

90

-

A+B

210

3

14

120

80

-

48

50

120

ok

B+C

225

3

14

200

124

-

70

80

120

-

A+B+C

310

3

14

86

104

-

59

72

250

-

Santes Creus

66

2,45

6

60

40

-

20

22

50

-

Poblet

52

2,45

13

30

25

-

-

20

40

ok

-

4

TORNAR


Costa Daurada - 150 Km de Barcelona - 51 Km Tarragona

CATA

Terra Dominicata

Al bell mig del Parc Natural del Montsant, un espai ben especial, a on els monjos cartoixans van fundar el seu monestir i que ara és un hotel envoltat de natura i sensacions. La granja a la que treballaven el monjons s’ha rehabilititat i l’hotel compta amb el seu propi celler a on s’elaboren els vins de la pròpia finca. 26 habitacions i sales de reunions per celebrar esdeveniments de tot tipus i submergir-se en el paisatge, el silenci i la gastronomia de la zona Informació: www.terradominicata.com Tel.: +34 877 912 292 Carretera T-702, km 13, 43379 - Escaladei (Tarragona) Contacte: Benoit Foucras (Director Comercial) benoit.foucras@newlink-group.com

5H Habitacions 26 Espais La Sala (panelable)

46Km TGN

55Km TGN

m2 90

-

7,9

70

-

60

-

40

70

ok

TORNAR


Costa Daurada - 117 Km de Barcelona - 10 Km Tarragona

CATA

Gran Palas Hotel

Situat entre el Mar Mediterrani & 5 camps de golf. Espectacular espai de 4000m2 de Spa i Benestar, zones flexibles per a esdeveniments interiors i exteriors amb capacitat de 2 a 1000 pax. Cuina local que inclou el propi celler del Priorat i producció tradicional d’oli d’oliva. Informació: www.granpalashotel.com Tel.: +34 977 374 248 Sequia Major 5 43480 La Pineda (Tarragona) Contacte: International Sales: sales@granpalashotel.com (Spanish/English/Dutch/French) National Sales: eventos@granpalashotel.com (Catalan/Spanish)

4HS Habitacions 145

Espais

80KmBCN 9KmREUS

9Km TGN

6Km

40

m2

Moscu

30

2,7

7,46

-

-

-

-

16

-

ok

Pekin

40

2,7

3,8

-

-

-

-

16

-

ok

Barcelona

45

3,1

6,9

20

25

40

18

21

35

-

Madrid

45

3,1

6,9

20

25

40

18

21

35

-

Amsterdam

100

3,1

6,9

80

50

80

36

42

70

-

Brusel·les

100

3,1

6,9

80

50

80

36

42

70

-

Berlin

100

3,1

6,9

80

50

80

36

42

70

-

Lisboa

100

3,1

6,9

80

50

80

36

42

50

-

Londres

100

3,1

7,1

80

50

80

36

42

50

-

Luxemburgo

100

3,1

12,6

80

50

80

36

42

50

-

Paris

80

3,1

6,9

66

40

70

30

40

60

-

Roma

140

3,1

14,15

110

80

100

50

54

90

-

Europa

910

3,1

1000

800

900

-

-

1200

-

-

TORNAR


Costa Daurada - 140 Km de Barcelona - 51 Km Tarragona

CATA

Xalet de Prades

Aparthotel rural amb allotjaments diferents i originals: cases ecològiques de fusta, cabanes als arbres, iglús amb sostre de vidre per dormir sota les estrelles i habitacions amb jacuzzi. Nombroses serveis en un entorn privilegiat a on es pot gaudir d’engrescadores activitat de team building: enoturisme, paintball, coaching amb ponis i excursions. Informació: www.xaletdeprades.com Tel.: +34 977 868 371 · +34 661 718 093 Riu Brugent 16 43364 Prades (Tarragona) Contacte: Pilar Montanyola (Directora d’esdeveniments) events@xaletdeprades.com

Habitacions - Llits 113

Espais Sala Llum

45Km TGN

58Km TGN 57Km TGN

m2 40

3,2

7,5

65

30

50

20

50

60

ok

Sala Lluna 100

2,5

10,5

100

40

60

35

80

120

ok

Sala La Neu

3,2

10,5

150

80

10

65

120

150

ok

110

TORNAR


Costa Daurada - 185 Km de Barcelona - 90 Km Tarragona

CATA

Hotel Villa del Retiro Tots els encants d’un hotel colonial combinats amb els serveis i les comoditats del món modern. Villa Retiro ofereix desconnexió, relax i servei en un entorn exuberant a les Terres de l’Ebre. A més a més, dues parts ben diferenciades per poder triar en tot moment l’ambient desitjat: un edifici modernista amb 7 habitacions dobles i 2 suites, i una zona nova inaugurada el març de 2018 amb habitacions amb el seu propi jardí. Informació: www.hotelvillaretiro.com Tel.: +34 977 473 810 Molins 2 43592 Xerta (Tarragona) Contacte: Domingo Basco (Director) reservas@ hotelvillaretiro.com

5H Habitacions 19 83Km Reu

93Km

TORNAR


Costa Daurada - 110 Km de Barcelona - 12 Km Tarragona

CATA

Hotel Magnolia Salou Hotel cèntric situat a 50 m del Passeig Marítim i de lesbplatges. A 20 minuts de PortAventura, a 15 minuts debl’aeroport de Reus i a 1 hora de l’aeroport de Barcelona.bSituat al ben mig de la zona residencial de Salou, és el lloc idoni per gaudir del descans i la tranquil·litat. És un hotel 4* Superior a Salou de disseny exclusiu per a adults i clients d’empresa, que aposta per una estada durant la qual la calma, l’assossec i la tranquil·litat siguin valors de màxima importància. Informació: www.magnoliahotelsalou.com Tel.: +34 977 351 717 Carrer Madrid 8 43840 Salou (Tarragona) Contacte: Teresa Caballé (Executiva de venda d’empresa i grups) tcaballe@grupoblaumar.com

Habitacions 72

Espais Sala

13Km TGN

18Km TGN

m2 148

2,5

13

120

60

-

32

30

200

ok

TORNAR


Terres de l’Ebre - 176 Km de Barcelona - 84 Km de Tarragona

CATA

Hotel HCC Montsià

Excel·lent opció a Amposta, la regió arrossera del Delta de l’Ebre, envoltada d’esplèndids paisatges de Tarragona. L’hotel és un perfecte punt de partida per a moltes excursions i activitats per la zona, amb 52 habitacions modernes i una sala per a celebracions particulars i d’empresa. Informació: www.hcchotels.es Tel.: +34 977 701 027 · Fax: +34 977 701 967 Avda. de la Ràpita 8 43870 Amposta (Tarragona) Contacte: Adelina Cantarell (Directora Comercial) adelinacantarell@hcchotels.es

2H Habitacions 52 Espais Sala Amposta

Free

80KmREU

88Km TGN 91Km TGN

m2 100

2,55

10,7

60

50

80

36

30

60

ok

TORNAR


Pirineus - 140 Km de Barcelona

CATA

Hotel Vall de Núria Situat al Pirineu de Girona, aquest hotel es troba emmarcat en un espectacular entorn natural de gran bellesa. Es tracta d’un establiment emblemàtic, autèntic, acollidor i tranquil que ofereix un bon nivell de servei als grups d’empresa petits o mitjans, activitats d’estiu i hivern, sales de reunions, i una petita estació d’esquí. Informació: www.valldenuria.cat Tel.: +34 93 204 10 41 / 972 73 20 20 · Fax +34 972 732 024 Estació de muntanya Vall de Núria 17534 Queralbs (Girona) Contacte: Núria Riu nriu@valldenuria.cat / grups@turismefgc.cat

3H Habitacions 95

Llits 279

Espais

Free

120KmBCN

120KmBCN

0Km

400

m2

Auditori 202

-

9,15

144

-

-

-

-

-

-

Queralbs

70

-

7,33

30

15

-

15

15

30

ok

Rialb 21

-

3,6

20

-

-

-

-

20

ok

Queralbs + Rialb

91

-

-

50

25

-

25

25

50

ok

Serrat 22

-

3,7

20

-

-

-

-

15

ok

Saló de l’Estatut 101

-

9,18

-

-

-

-

-

55

ok

TORNAR


Terres de Lleida - 149 Km de Barcelona - 24 Km de Lleida

CATA

Monestir de les Avellanes Meeting & Ecoresort Antiga abadia del segle XII, adaptada a les necessitats actuals i emplaçada en un espectacular entorn natural, a la comarca de la Noguera. Compta amb 37 acollidores habitacions amb vistes, 14 cel·les i 8 sales de reunions amb llum natural. Ofereix, a més, visites guiades, exposicions o altres activitats culturals. Informació: www.monestirdelesavellanes.com Tel.: +34 973 438 006 · Fax: +34 973 438 038 Ctra C-12 Km.181 25612 Ós de Balaguer (Lleida) Contacte: Núria Cherto avellanes.dir@maristes.cat

3H Habitacions 37

Llits 74

Espais

Free

35Km LLD

150KmBCN

15Km

150

m2

Magna

160

13

12

150

80

-

40

40

-

ok

Champagnat

120

16

7

90

50

-

40

40

150

ok

Amell

61

7

8

45

20

-

15

20

-

ok

Oratori

60

7

8

45

20

-

18

20

-

ok

Martí

51

7

7

40

20

-

18

20

-

ok

Trueta

51

7

7

40

20

-

18

20

-

ok

Comité

16

4

4

-

-

-

-

10

-

ok

Envelat

300

14

20

-

-

220

-

-

350

ok

TORNAR


CATALUNYA

Agèncias especialitzades (DMCs i OPCs)

Foto: Pacific World


CATA

Agències especialitzades (DMCs)

6

DMC

DMC

8inSpain

Jolly DMC

About Events

LifestyleDMC

Across Spain

Mediterranean Incoming Services

Albatros Group

Nanoek Events

Alo Spain DMC

Neokoncepts Eventos y Comunicación

AMEX Barcelo DMC

Passion Events

Barcelona Art of Travel

See Network

BCN Travel Solutions

SM Experiences

CUTT/events

Sol-Vip Travel

ECIS

Terra Events

E&TB GROUP

Travel Nexus

GP Destination Management

Turismo Vivencial

Gadou Travel

Viatges Viñolas

In Out Travel & Events

Warq Tourism

iTravex


CATA

Agències especialitzades (OPCs) OPC

Agències organitzadores d’esdeveniments

Bocemtium

Abile Corporate Events

INT Meetings

Intracon

Grupo Congrés

Prelude

Grupo Pacífico

Re-Imagine Barcelona

Reunions i Ciència

Tot Acció Produccions

Top Congress


8inSpain

About events

Andreu Osó Ayete (Managing Director) a.oso@8inspain.com

CATA

Alexandros Vourvoulias (Director General) a.vourbolias@about-events.com

www.8inspain.com Tel.: +34 655 278 545 Sort 2, 2n 2a 08904 Barcelona

www.about-events.com Tel.: +34 936 111 999 Numància 39 08029 Barcelona

8 “in” (Inventor, Insister, Infusing, Involved, Inspirit, Indulged, Infrared, Inerrant) que són tota una declaració d’intencions a l’hora d’oferir tots els serveix necessaris per a una experiència de qualitat tant pel mercat nacional com internacional. 20 anys de trajectòria en esdeveniments, congressos, reunions, seminaris, i incentius.

RTC: GC001674

Empresa d’esdeveniments especialitzada en l’organització de viatges de negocis, reunions de treball i tot tipus d’esdeveniments a Catalunya i a les principals ciutats espanyoles. Més de 15 anys d’experiència en la indústria del Turisme i centenars de projectes d’èxit resultat de la creació, la innovació i la flexibilitat.

DMC

TORNAR


Albatros Group

Across Spain

CATA

Anna Arranz (Events Manager) info@albatrosgroup.es

Marta Ríos (Director) info@across-spain.es

www.albatrosgroup.es Tel.: +34 931 990 135 Via augusta 128 1º3ª 08012 Barcelona

www.across-spain.es Tel.: +34 932 386 891 · Fax: +34 915 233 590 Plaça Gal·la Placídia 1-3 08006 Barcelona

RTC: CICMA1585-61666

RTC: CICMA1585-61666

Agència especialista en esdeveniments corporatius, sobretot, aquells relacionats amb l’esport (golf, preferentment) i d’empreses. Contacte directe amb el client final per optimitzar pressupostos i recursos garantint la professionalitat. Team building, motivació per a grups i estratègies amb una trajectòria de més de 20 anys d’experiència.

Serveis de receptiu i programes complets d’oci. Across Spain organitza també programes culturals a mida, individuals i per a grups. La seva especialitat són els esdeveniments esportius i les activitats d’incentius a tot el territori espanyol, amb un alt valor afegit.

DMC

TORNAR


Alo Spain DMC

American Express DMC SpainCATA

Sandra Ramon Navarro (DMC Manager Director) sandra.ramon@alospain.com

Julieta Peroni (DMC Manager) dmc.spain@gbtspain.com

www.alospaincongress.com Tel.: +34 934 393 594 · Fax: +34 931 750 589 Numància 69 - 73 7è C2 08029 Barcelona

www.gbtspain.com/es Tel.: +34 932 802 976 · Fax: +34 902 517 840 Llull 321 - 329 08019 Barcelona

RTC: GC-000513

RTC: CICMA2172-360

Cada projecte és un repte per aquesta DMC que, amb seu a Barcelona, organitza incentius, esdeveniments i congressos a tot el territori. Des d’Alo poden organitzar espectacles, activitats de Team Building, sopars de gala o coordinar qualsevol tipus d’activitat per a grups.

Líder al mercat de receptiu, el seu equip multilingüe està especialitzat en serveis per a mitjanes i grans empreses i companyies multinacionals. Viatges d’empresa, esdeveniments, congressos...Milers de casos d’èxit avalen els seus més de 100 anys d’experiència al sector.

DMC

TORNAR


BCN Travel Solutions

Barcelona art of travel

Christian Petzold (Director MICE) dmc@bcn.travel

Montserrat Anda (Directora) manda@barcelonartoftravel.com

www.bcn.travel/mice Tel.: +34 934 121 597 Moles 22 08002 Barcelona

www.barcelonartoftravel.com Tel.: +34 695 211 963 Fax: +34 931 402 008 Avda Republica Argentina 277 PB 1a

Amb base al cor de Barcelona, tot just a la Plaça Catalunya, viatges BCN Solutions són experts local de destinació per a tota Catalunya. El seu equip multilingüe (català, espanyol, anglès, alemany i francès) acompanya les empreses desde la planificació fins al final de cada esdeveniment. Els estudis de casos de clients satisfets que es poden consultar a la seva web són una referència de la seva trajectòria garantint qualitat, servei i retorn de la inversión.

Fer de cada visita, ruta o viatge una experiència que vagi molt més enllà del moment durant el qual es gaudeix. O, com diu el mateix nom, fer de viatjar un art. Servei a mida per a grups i empreses descobrint aspectes inèdits dels llocs que es visiten i la història que els envolta, sense oblidar aquells secrets amagats que no sempre són de fàcil accés si no es descobreixen de la mà d’autèntics experts, i tenint molt en compte el món local i la reducció de l’empremta mediambiental.

CATA

RTC: GC-003341

DMC

TORNAR


CUTT/events

ECIS (European Conference & Incentive Services) CATA

Montse Miranda (Managing Director) miranda@cuttingedge-events.com

Manuel Roldan Amo (Director) manuel@ecis-dmc

www.cuttingedge-events.com Tel.: +34 931 514 535 Av. Via Augusta, 15-25 (@Sant Cugat Business Park) 08174 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

www.ecis-dmc.com Tel.: +34 932 060 404 · Fax: +34 902 806 130 Francesc Carbonell 36 08034 Barcelona RTC: GC-920

RTC: CV-M1210-V-730

Organització de conferències, incentius, convencions, reunions i tot el relacionat amb el turisme de negocis, des de recerca dels millors hotels i equipaments fins al disseny d’activitats de motivació, excursions etc. Equip multilingüe amb àmplia experiència.

Més enllà de l’esdeveniment, aquesta agència proposa experiències corporatives úniques. Especialitzats en trobar un enfocament diferent amb un alt valor afegit als organitzadors de congressos, esdeveniments corporatius i programes d’incentius.

DMC

TORNAR


E&TB GROUP

GP Destination Management

CATA

Roberta Mibelli (Incentive/Dmc Department Manager) roberta@eatbgroup.com

Antonio Hermosilla (Director) ahermosilla@gpdmc.com

www.eatbgroup.com Tel.: +34 932 385 440 · Fax: +34 932 386 532 Rbla. Catalunya 5 pal 3 08007 Barcelona

www.gpdmc.com Tel.: +34 933 638 809 C/ Viladomat 321 08029 Barcelona

RTC: GC-000974

RTC: GC-001905

Agència receptiva que opera a quatre països i organitza tot tipus d’esdeveniments a la carta i activitats d’incentius per a empreses. E&TB Group és una DMC especialitzada en programes d’incentius i esdeveniments corporatius a tot el territori. Planifiquen i organitzen creativament actes fins a l’últim detall per a crear experiències de grup a la carta inoblidables. Ofereixen també entrades per a tot tipus d’esdeveniments esportius, en especial de futbol, son agents oficials del Barça y d’altres clubs, així com de Formula 1 i Moto GP.

DMC que es presenta com a experta en destinació. “Actua de forma local, pensa global” és la seva màxima. Cobreix tots els aspectes d’organització dels esdeveniments: serveis terrestres, allotjament, localitzacions, banquets temàtics, staf, entreteniment i altres serveis.

DMC

TORNAR


Gadou Travel

In Out travel & events

Amro Gadou (Manager General) info@gadoutravel.com

Elisabeth Porcel (Directora comercial) Elisabeth.porcel@inout-travel.com

www.gadoutravel.com Tel.: +34 937 373 112 08007 Barcelona

www. inout-travel.com Tel.: +34 933 037 809 Bolivia 117 08018 Barcelona

CATA

RTC: GC-001072

DMC organitzador d´esdeveniments amb oficines a Barcelona, Madrid i Lisboa, i amb actuacions a tota Espanya i les seves illes. Presentacions, convencions, congressos, roadshows o esdeveniments especials a càrrec d´un equip especialista i professional per garantir la qualitat i l´èxit final.

DMC amb més de 15 anys de trajectòria en la indústria dels viatges creant experiències amb segell d’autenticitat. Basats a Barcelona, però amb abast a tot el país i amb partners arreu del món que amplien els seus serveis. Convencions, conferències, esdeveniments corporatius, viatges de negocis i d’incentius… Un complet grup de professionals per atendre les necessitats del viatger actual.

DMC

TORNAR


iTravex

Jolly DMC

Luis Albert Arraut (Director general) lalbert@itravex.es

Montserrat Domínguez (Directora) info@jollydmc.com

www.itravex.es Tel.: +34 934 676 760 Passeig de Gràcia 59, 1-2, 08007 Barcelona

www.jollydmc.com Tel.: +34 937 692 667

CATA

Especialitzats en l’organització de conferències, convencions, congressos mèdics i viatges d’incentius per tota Europa. Solucions audiovisuals integrades amb totes les facilitats, des de procediments quirúrgics en viu en l’àmbit mèdic, a reunions híbrides per a qualsevol sector amb un sistema de traducción simultània en diferents idiomes per facilitar la participación d’arreu del món. Optmització de la planificació de reunions i esdeveniments mitjançant tecnologia basada en dades, una visualització única i associacions amb proveïdors d’informació d’avantguarda., a més de reunions i elements de formació d’equips, per exemple, amb l’esport com a base.

Dinàmica, original i competitiva. L’agència DMC iTravex ha estat seleccionada dins del top 10 en la llista de les 1000 empreses amb més creixement d’Europa per la revista financera Financial Times. Propostes innovadores, flexibilitat per atendre qualsevol tipus de necessitat, i un equip de professionals amb àmplia experiència al sector dels esdeveniments per garantir l’èxit de tot tipus de viatges de negocis.

DMC

TORNAR


Mediterranean Incoming Serv.CATA

Lifestyle DMC

Raquel Cónsul (Socia fundadora / Directora) raquel@lifestyledmc.com

Xavier Serret (Director General) reservas2@mediterraneanincoming.com

www.lifestyledmc.com Tel.: +34 932 702 048 · Fax: +34 932 702 049 Mallorca 260-262 5è 3a 08019 Barcelona

www.mediterraneanincoming.com Tel.: +34 931 856 300 · Fax: +34 931 856 303 Pl. Gal·la Placídia 1 esc A 10è 1a 08006 Barcelona

Un equip dinamic i professional al capdavant d’un munt de projectes MICE arreu d’Espanya des de l’any 2003. Experiència i passió pel sector per garantir una bona organització en el seus esdeveniments, incentius, reunions i conferències.

RTC: GCMD-000215

Demana un desig i el farem realitat. Així es presenta aquesta DMC que ofereix programes a mida, flexibles i creatius en els quals tot és possible: conèixer una ciutat a través de pel·lícules, una cata d’oli mentre descobreixes la història de la ciutat, una festa típica catalana en una masia...

DMC

TORNAR


CATA

Nanoek Events

Neokoncepts

Nanoek Beeck (Managing Director) info@nanoekevents.com

Susana Navarro (Directora) sales@neokoncepts.com

www.nanoekevents.com Tel.: +34 628 027 188 Carrer Anglí 32 · 08017 Barcelona

www.neokoncepts.com Tel.: +34 936 855 738 Clementina Arderiu 61 · 08980 Sant Feliu (Barcelona)

Més de 30 anys d’experiència creant experiències úniques (conferències, esdeveniments, incentius, llançaments de productes, activitats de team building ...). Som multilingües i sempre actuem en el millor interès dels nostres clients, adaptant-nos a les seves necessitats i seleccionant proveïdors de primera classe. Executem plans de contingència i gestió de riscos per a tots els nostres programes i compartim amb les comunitats menys afavorides.

Agència de disseny, producció i organització integral de reunions professionals, congressos, esdeveniments híbrids, virtuals, incentius i esdeveniments esportius amb oficines a Barcelona i Marbella. Operem a tot Espanya peninsular i Andorra. Més de 25 anys organitzant esdeveniments amb una sòlida trajectòria. Les pràctiques de viatges responsables són al centre del nostre desenvolupament de productes i operacions. Hem fet un ferm compromís amb la sostenibilitat social i ambiental a tota la nostra cadena desubministrament amb l’ajuda dels nostres socis.

DMC

TORNAR


CATA

Passion Events

See Network

Romina Valentini (Manager Grups i Incentius) info@passionevents.eu

Sarah Dambruoso (Managing director) Sarah.dambruoso@see-network.es

www.passionevents.eu Tel.: +34 932 690 573 Passeig Joan de Borbó 47 08003 Barcelona

www.see-network.es Tel.: +34 934 458 318 Gran via de Les Corts Catalanes 630, 4 08007 Barcelona

DMC situat a Barcelona amb més de 10 anys d’experiència en el sector. Especialitzats en paquets d’incentius i d’entrenament d’esports a España, a més d’oferir serveis de tickets per a esdeveniments internacionals (futbol, tennis, Formula 1 o concerts). Un equip multilingüe i dinàmic que aconsegueix esdeveniments personalitzats per a clients d’arreu del món.

Agència d’esdeveniments amb base a Barcelona, però operant a tota Espanya i part i membre d’una xarxa internacional d’agència amb oficines a tota Europa. Solucions 360 graus incloent creativitat, conceptualització i producció d’experiències i esdeveniments. El know-how i la capacitat per realitzar, tant esdeveniments presencials com digitals, garanteix l’impacte positiu econòmic i social alhora que posa el focus en la sostenibilitat i la reducció de l’empremta mediambiental.

DMC

TORNAR


SM Experiences

Sol-Vip Travel

Marc Clarimón (Director General) marc@smexperiences.com

Yulia Soloviova (Owner) yulia@solviptravel.com

smexperiences.com Tel.: +34 655 067 616

solviptravel.com Tel.: +34 936 380 772 Consell de Cent 280 2n 2a 08007 Barcelona

Ser part d’un equip i demostrar-ho mitjançant activitats de team building a l’aire lliure fomentant l’esperit de grup. Són especialistes en activitats d’aventura, des de trekking o vies ferrates, a senderisme o barranquisme. Jornades lúdiques que poden durar vàries hores o extendre’s durant diferents dies, amb una organització impecable que posa al centre als equips i que pot crear a mida experiències motivadores que augmentin la cohesió, la confiança, la motivació i el rendiment de tots els participants.

CATA

RTC: GCMD-000238

DMC especialitzada en sector MICE de luxe amb 25 anys d’experiència. Propostes sorprenents i variades: des d’organitzar un workshop amb un dissenyador de moda reconegut, cuiners amb estrella Michelin o una activitat de shopping amb un trendsetter. Experiències úniques per a cada convidat.

DMC

TORNAR


Terraevents

Travel Nexus

Natàlia Casajuana (Managing Director) spain@terraevents www.terraevents.com Tel.: +34 938 803 750 Ronda Universidad 33 3º 1ª · 08007 Barcelona

Yehiam Kliss (Managing Director) yami@tvnx.com

Una agència DMC professional, part de TERRAEVENTS, que ofereix planificació i gestió completa d’esdeveniments corporatius, llançaments de productes, reunions, seminaris, conferències, roadshows, incentius i d’ altres. El servei excepcional, la creativitat i la nostra principal xarxa de socis i seus, ens permet oferir els esdeveniments corporatius més memorables possibles. Amb oficines a Madrid, Barcelona i Mallorca, cobrim Espanya com cap altre. Partint d’una gestió de logística bàsica, hem evolucionat fins a esdevenir ser organitzadors d’incentius i esdeveniments de gran contingut, i no només destaquem per dur a terme l’execució operativa d’aquesta logística d’esdeveniments, sinó que hem desenvolupat departaments creatius interns que ens permeten oferir de manera oportuna i efectiva totes aquelles necessitats pròpies d’un esdeveniment veritablement integrat. El nostre equip garanteix un sòlid i profund coneixement del nostre destí, sempre des del marc de la innovació, treballant dedicadament i amb gran entusiasme, per tots aquells i cadascun dels projectes que emprén.

DMC

CATA

www.tvnx.com Tel.: +34 934 875 738 Aragó 268 2n 1a · 08007 Barcelona RTC: GCMD-000226

DMC i touroperador des de l’any 2003 generant Experiències a mida. Incentius personalitzats en 4x4 gràcies a la seva moderna flota, reunions Eco en plena natura. Dissenyadors de programes de contingut boutique i especialistes en herencia jueva. Organitzadors del congres bienal Global Congress on Hysteroscopy són alguns dels trets que marquen la seva diferencia.

TORNAR


Turismo Vivencial

Viatges Viñolas

CATA

Josep Comaposada (Directo Incoming) josep.comaposada@viatgesvinolas.com www.viatgesvinolas.com Tel.: +34 932 696 744 Plaça de Catalunya, 2 17480 Roses (Girona)

Antonio Martin (Founder & CEO) reservas@turismovivencial.com www.turismovivencial.com Tel.: +34 936 571 221 ext.5323 Edifici Neàpolis Rambla de l’Exposició 59-69 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)

Empresa familiar, amb seixanta anys d’experiència en el sector de viatges a mida en tot el món i circuits personalitzats. Programes d’incentius, reunions d’empresa, planificación, organització i seguiment de congressos… Ofereixen, a més, els serveis d’una companyia pròpia de transports, el que aporta agilitat als serveis de transfer per operar els desplaçaments de forma directa i eficient.

RTC: RTC: GCMD-000226

Som una DMC, agència de viatges receptiva. La nostra proposta singular es la creativitat i la imaginació en tot alló que fem. Dissenyem experiències úniques amb moments memorables que perduraran als records del teu equip durant molt de temps. Estem especialitzats en crear esdeveniments de tamany mitjà per viure’ls en espai únics per tot Catalunya. Enoturisme, tallers gastronòmics amb producte de proximitat, viure la tradició castellera fent pinya com un més,… pero també sentir els motors de la Fórmula 1 o crear un joc de rol a Barcelona. Ens encarreguem a més, de la logística dels viatges, allotjament, trasllats i propostes d’espais únics.

DMC

TORNAR


CATA

Warq Tourism

Kiran Mansharamani (Business Development Manager) kiran@warqtourism.com / operations@warqtourism.com www.warqevents.com Tel.: +34 932 696 744 Rector Ubach 6 entlo 1a · 08021 Barcelona Agència especialitzada en segment MICE que cobreix de manera integral tots els serveis relatius al turisme de negocis i incentius: allotjament, trasllats, àpats, activitats, Team Building… Disseny i estratègia d’activitats de forma personalitzada.

DMC

TORNAR


Bocemtium

INT Meetings

Jaume Boltà (Managing Director) info@bocemtium.com

Oscar Salcedo (Marketing & Sales Manager) osalcedo@int-meetings.com

www.bocemtium.com Tel.: +34 934 161 220 · Fax: +34 934 158 466 Pl. de Gal·la Placídia 1 9e 2a A · 08006 Barcelona

www.int-meetings.com Tel.: +34 931 868 481 Gran de la Sagrera 93-95 Entlo 3 · 08027 Barcelona

CATA

RTC: GC-001614

Creativitat, innovació i sostenibilitat per garantir esdeveniments de gran qualitat. Especialitzats en la confecció de candidatures per atraure congressos internacionals i servei integral dels congressos, des del briefing inicial fins a l’avaluació final. Un equip dinàmic i creatiu al capdavant de l’empresa garanteix la professionalitat dels serveis.

Agència especialitzada en l’organització de congressos des de la perspectiva del client. Estratègia, logística, operativa, i també gestió econòmica, tecnològica i de recursos humans. La seva màxima és garantir els millors resultats organitzatius i econòmics.

OPC

TORNAR


Grup Congrés

Grupo Pacífico

Sandra Capdepon (Administrativa) gestio@grupcongres.com

Patrícia Milán (Directora) gp@pacifico-meetings.com

www.grupcongres.com Tel.: +34 +34 934 881 177 · Fax: +34 934 881 279 Legalitat 64 Local 10 · 08012 Barcelona

www.pacifico-meetings.com Tel.: +34 +34 932 388 777 · Fax: +34 932 387 488 Marià Cubí 4 · 08006 Barcelona

Un equip dinàmic, multidisciplinar i flexible amb més de 25 anys d’experiència en l’organització de congressos i esdeveniments. Amb capacitat per gestionar i encarregar-se de l’organització de tota mena d’actes, la part tècnica i la logística tant abans de cada esdeveniment, com durant la celebració i el tancament posterior.

Grupo Pacífico és una empresa especialitzada en esdeveniments especials, congressos, comunicació, DMC i que pot actuar com a agència de viatges per a grups. Amb més de 36 anys d’experiència, organitza una mitjana de 2020 esdeveniments anuals.

OPC

CATA

TORNAR


CATA

Reunions i Ciència

Top Congress

Rafel Peris (Director) info@gruporic.com

Ana López (Directora General) ana.lopez@topcongress.es

www.gruporic.com Tel.: +34 934 108 646 · Fax: +34 934 303 263 Montnegre 18 - 24 · 08029 Barcelona

www.topcongress.es Tel.: +34 934 508 832 Padilla 323-325 desp. 65 A · 08025 Barcelona

Des de fa 30 anys ens dediquem a tenir cura de tu i del teu esdeveniment. Ens encarreguem de fer una proposta a mida i de gestionar tot el necessari perquè puguis dedicar-te al contingut i a l’atenció d’aquells que col·laboren en el mateix mentre nosaltres cuidem al màxim els detalls i atenem a la resta d’implicats en l’esdeveniment, això sí, treballant conjuntament amb l’Organitzador.

Un equip jove, dinàmic i creatiu amb el suport d’una companyia amb més de 20 anys d’experiència en l’organització i coordinació d’esdeveniments corporatius i gestió integral de serveis turístics.

Aprofitem la nostra experiència per proposar-te nous formats que puguin ser atractius i profitosos, tant presencials com on line.

OPC

TORNAR


Abile Events

Intracon

CATA

Carolien Kroon (Event Manager) Carolien.Kroon@intracon.com

Mónica Bravo Sohnius (Directora d’agència) info@abile-events.com www.abile-events.com Tel.: +34 934 736 815 Gabriel Ferrater 2 · 08017 Barcelona

www.intracon.com Tel.: +34 935 843 371 Ada. Can Fatjó dels Aurons 13 08174 Sant Cugat del Valles (Barcelona)

Creem junts els esdeveniments del futur: més sostenibles, més creatius i més tecnològics. 20 anys d’experiència, diversos premis internacionals i amb la mateixa il·lusió que el primer dia, per generar esdeveniments i programes innovadors i excel·lents en l’àmbit nacional i global que impacten i deixen una bona empremta.

Experiència, creativitat i qualitat per oferir respostes personalitzades a tot tipus d’esdeveniment, road show, celebració, presentació, viatges d’incentiu, formació, team building, etc. Una trajectòria de més de 18 anys al sector amb projectes executats a més de 50 països que avalen la seva oferta.

ORGANITZADOR ESDEVENIMENTS

TORNAR


Prelude

Tot Acció Produccions

Analisa Millán (Global Event Manager) analisa@preludeevents.com

Carles Sánchez (Director) csanchez@totaccio.com

www.preludeevents.com Tel.: +34 932 462 181 C/ de Bailèn, 36 2º, 1º, 08010 Barcelona

www.totaccio.com Tel.: +34 937140570 Carrer d’Antoni Forrellad 125 6-2 · 08201 Sabadell (Barcelona)

Prelude Events és una agència d’esdeveniments que proporciona un servei complet. Oferim esdeveniments excel.lents clau en mà a empreses locals i internacionals. El nostre equip de directors creatius i de producció dissenyaran i planificaran tots els aspectes del seu esdeveniment. Des del concepte fins al lliurament, garantint una gran ètica de treball, flexibilitat, proactivitat i disponibilitat. No importa la zona horària en què us trobeu. Solucions originals a mida creades específicament per produir resultats per a la seva inversió, assolint els objectius a través d’una potent experiència.

Suport global, tant pel que fa a la gestió, la logística i les necessitats tècniques dels esdeveniments, com per tot allò referente a la conceptualització dels actes. Especialistes en actes institucionals i d’empresa, protocol·laris de petit i gran format, presentacions de producte, convencions, o stands i fires, entre d’altres produccions.

CATA

ORGANITZADOR ESDEVENIMENTS VOLVER


CATALUNYA

Serveis complementaris

Foto: Kon-Tiki


Serveis complementaris Outdoors & Tours

6

Transport

Barcelona Bus Turístic

La Roca Village

Autocares Julià

Barcelona Ciclotour

MotoGp Vip Village

Autocorb

Bluemagicat

Mosaiccos

Avant Grup - Coach & Car Services

Born Bike Tours Barcelona

Muntanya de Sal de Cardona

Blai Limousines

Business Yachtclub Barcelona

Némesis

Bus Plus

Catalunya Bus Turístic

Obrint Via

Calella Moventis

Costa Dorada Experience

Roc Roi

Esteve Business Car

Dreams & Adventures

The Land of the Sky - Skydive Empuriabrava

Grup Limousines

El Corte Inglés

MVips

Esportec Outdoor Sport

Plana

Estació Naútica Costa Daurada

Sagalés

Exploramás

Spain Luxury Cars

Guies de Montserrat

Van Class Barcelona

Fórmula GT Green Events Barcelona High Fidelity Collective Humanside Experiences IOLO Planet Kon Tiki


CATA

Serveis complementaris Restaurants & Càtering

Serveis tècnics i auxiliars

Cal Blay

Albasound

Cal Pinxo

AIB (Agrupació d’Intèrprets de Barcelona)

Càtering Sensacions

Bags & Go

Cook Càtering by Sagardi Group

Eikonos

La Gavina

Eventum Staff for Events

Marina PortVell

Festa Music

Torre Alta Mar

Fluge Audiovisuales

Restaurant Casa Marieta

Nice People for events

Restaurant Kauai (del grup Food & Music)

6

Open Print

Shôko restaurant & lounge club

Premium del Event

Sibaris Càtering

Repro Disseny

Tablao de Carmen

Soft Congres

Windsor Restaurant

Soundersrent Wallvideo Audiovisuals per congressos WIFIVOX


CATALUNYA

Serveis complementaris Outdoor & Tours

Foto: We Barcelona


Barcelona Bus Turístic

Beatriz de la Fuente Correa (Brand Manager) turistic@tmb.cat www.barcelonabusturistic.cat Tel.: +34 933 289 231 Carrer 60 21-23 sector A (Barcelona) Autobús de dos pisos amb visió panoràmica per recórrer els llocs més emblemàtics de la ciutat. Ofereix la posibilitat d’aturades per completar la visita a peu i tornar al bus turístic per la mateixa ruta o canviant el punt de connexió tants cops com es vulgui. Sistema d’àudio-guia en 16 idiomes, descomptes en activitats d’oci i museus i WiFi gratuït.

Barcelona Ciclotour

CATA

Borja Martínez Sanz (Directora) administracion@barcelonaciclotour.com www.barcelonaciclotour.com Tel.: +34 933 171 970 Tallers 45 (Pasaje Interior) 08001 Barcelona Lloguer de bicicletes i organització de rutes a dues rodes a Barcelona. Compten amb un equip de més de 30 persones i cinc botigues a punts estratègics de la ciutat com Plaça Catalunya, Arc de Triomf i Barceloneta. A més, el Bike Tour by Barcelona Ciclotour va ser triat per Cycling Global Tours com un dels 10 millors tours en bicicleta de tot el món.

TORNAR


Born Bike Tours Barcelona

Ernest Torquet Fuertes - Ceo & Founder info@bornbikebarcelona.com www.bornbikebarcelona.com Tel.: +34 933 190 020 Marquesa 1 08003 Barcelona Oferim diferents Tours guiats en bicicleta per la ciutat de Barcelona, recorreguts que reuneixen ingredients que la converteixen en una experiència diferent: Història, Cultura, Art, Gastronomia, Diversió i Naturalesa perquè sentis Barcelona molt dins teu. Som de Barcelona, intenten transmetre el que sentim per la nostra ciutat, sempre amb empatia, rigor i simpatia amb els nostres clients. Les rutes estan dissenyades per zones 30 i carrils bici per la seguretat de tothom ho fem amb molts idiomes. Rutes per a grups: Incentius, Escoles, Agències de Viatges. Dmc’s, Empreses, Famílies, Etc…

Business Yachtclub Barcelona CATA Heidi Niedermair - Michele Franchi info@business-yachtclub.com www.business-yachtclub.com/corporate_events/ Tel.: +34 610 766 511 Port Olimpic, Moll de Gregal 18 08005 Barcelona Club de vela i empresa dedicada a l’organització d’esdeveniments corporatius amb programes personalitzats de team building i regates corporatives per a grups. Ofereixen també sortides nàutiques en velers privats, sortides chill-out per a grups i cursos de vela intensius.

TORNAR


Catalunya Bus Turístic

Beatriz de la Fuente (Brand Manager) bpdelafuente@tmb.cat www.catalunyabusturistic.com Tel.: +34 933 289 231 Avinguda Miramar 20-30 1ª planta 08038 (Barcelona) Per descobrir tots els secrets de Catalunya amb excursions i rutes per la ciutat de Barcelona, Montserrat, Girona i Figueres, els cellers del Penedès o la Vall de Núria. Autobusos totalment equipats, informació a bord durant tot el trajecte i guia completa amb dades detallades dels llocs que es visiten.

Costa Dorada Experience

Carmen Tendero info@costadoradaexperience.com www.costadoradaexperience.com Tel.: +34 977 131 104 43860 L’Ametlla de Mar (Tarragona) Situats a l’Ametlla de Mar, a la Costa Daurada, estan especialitzats en activitats outdoor a espais singulars i a l’entorn del Delta de l’Ebre. Les seves tres categories (Motor, Food i Sea Nature) expliquen els millors trets de les activitats que ofereixen, com conducció amb cotxes Ferrari i Porsche, natació entre tonyines gegants, tallers d’ostres, sortides en catamarà o senderisme, entre moltes altres.

TORNAR


Dreams & Adventures

El Corte Inglés

Andreu Mateu (Gerent) amateu@dreamsandadventures.com

Lucía López (Area Manager - International Mkg & Luxury Development) l.lopezoliver@elcorteingles.es

www.dreamsandadventures.com Tel.: +34 607 893 336 Vico 31 1r 3a 08021 Barcelona

www.elcorteingles.com/luxe Tel.: +34 932 701 738 Avinguda Diagonal 617-619

Pioners a Espanya en esdeveniments de team building, amb més de 20 anys de trajectòria innovant al respecte i creant experiències per a companyies d’arreu del món. Formen part del grup Team Building Premium, xarxa mundial d’empreses de team building que comparteixen coneixements i idees, i ofereixen un catàleg amb més de 500 programes diferents.

Amb 75 anys d’història, aquests grans magatzems ofereixen una completa oferta, amb firmes de prestigi nacionals i internacionals. Fidels a la seva vocació d’atenció especialitzada, aporten serveis exclusius i solucions fetes a mida per a tot tipus de reunions, propostes per a incentius, programes socials i activitats complementàries relacionades amb les compres, l’oci i la restauració.

08028 Barcelona

TORNAR


Esportec Outdoor Sport

Clara Sorribes Bertran (Gerent) promocio@esportec.net www.esportec.net Tel.: +34 635 199 126 Mestre Gonzalez, 9 43712 Llorenç del Penedès (Barcelona) Serveis esportius i agència de viatges amb un objectiu principal: fomentar la pràctica esportiva i l’esperit d’aventura. Són especialistes en activitats físico esportives en el medi natural i experts en les possibilitats que ofereix l’entorn, al mar o la muntanya. A partir d’una idea generen tot un projecte que esdevé l’experiència perfecta per gaudir en grup. Aventura i originalitat assegurades!

Estació Nàutica Costa DauradaCATA

Jordi Rom (Gerent) jordi@estacionautica.com www.estacionautica.com Tel.: +34 977 353 592 Plaça Comunitats Autònomes, sn

43840 Salou (Tarragona)

Activitats nàutiques a les poblacions de Salou, Cambrils, Mont-roig i Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet, l’Ametlla de Mar, l’Ampolla i Deltebre-Riumar... gairebé 100 kilòmetres de litoral on es poden gaudir tot tipus d’activitats i experiències relacionades amb el mar. Propostes personalitzades i exclusives, des de regates al mar amb velers a campionats de pesca, recorreguts pel Delta de l’Ebre, banys entre tonyines o sortides en catamarà.

TORNAR


CATA

Exploramás

Guies de Montserrat

Míriam Giménez (Directora oficina Barcelona) m.gimenez@exploramas.es

Francesc Claramunt (Co-Director) info@gdm.cat

www.exploramas.es Tel.: +34 933 098 756 Bac de Roda 171-173, local 08018 (Barcelona)

www.guiesdemuntanyademontserrat.cat Tel.: +34 608 061 995 Plaça Sant Miquel 2 · 08700 Igualada (Barcelona)

Emocionant i organitzant experiències per a empreses des de fa més d’una dècada. Incentius, accions de RSC, aventures, teambuilding… Dissenyem i produim activitats fetes a mida que potencien la cooperació de l’equip, generen aventura i benestar, fomenten l’aprenentatge i mantenen un compromís sostenible.

La muntanya de Montserrat és tot un símbol a Catalunya i un massís singular d’extraordinària bellesa. Una de les formes de descobrir-la és fent activitats en plena natura amb la companyia de Guies de Muntanya de Montserrat. Organitzen rutes excursionistes, activitats d’escalada, vies ferrades i també d’altres activitats que combinen natura i espiritualitat en un dels millors llocs del món per gaudir-les.

TORNAR


Fórmula GT

Green Events Barcelona

Roger Cubells (Director Comercial) roger@formulagt.es

Luz Monsalve (Coordinadora) hola@greeneventsbarcelona.com

www.formulagt.es Tel.: +34 629 93 04 35 Miramarges 7 08500 Vic (Barcelona)

www.greeneventsbarcelona.com Tel.: +34 696 881 164 Ronda Alfons X el Savi 176,4-3 08301 Mataró (Barcelona)

FormulaGT ofereix experiències de conducció amb vehicles tipus GT super esportius i Formula F3 .. als millors circuits de Velocitat. També oferim rutes per carretera i Tours a tot el territori amb activitats diàries a Barcelona. Organitzem activitats de Team Bulding i events privats B2B i MICE.

Activitats outdoor per a grups, experiències de team building, voluntariat corporatiu i organització d’esdeveniments amb valor social i ambiental a Barcelona i voltants. El treball en equip, la motivació i el lideratge creixen si es potencien de forma adient amb els objectius de cada grup. A més, ofereixen tallers sobre reflexió estratègica organitzacional, comunicació asertiva iresolució de conflictes o la RSC a la vostra empresa. Tot enfocat a comunicar l’impacte social positiu amb experiències sotenibles, tant per l’entorn com per a les persones.

CATA

TORNAR


High Fidelity Collective

Humanside Experiences

CATA

Ivan Capdevila (Equip de Direcció) ivan@highfidelitycollective.com www.highfidelitycollective.com Tel.: +34 637 854 512 Petunia 24 08860 Castelldefels (Barcelona) Amb base a Barcelona i Eivissa, HFC és un col·lectiu amb llarga i provada experiència en els sectors del Team Building, l’Outdoor, la producció musical i els esdeveniments. Des de 2005, HFC s’ha especialitzat en el disseny i producció d’esdeveniments corporatius orientats a l’entreteniment, la cohesió i el desenvolupament d’equips: Team Building, Off-Site meetings i incentius. Dissenyem programes amb propòsit, variats i afinats, que permeten als participants enfortir i empoderar els seus equips a partir de l’experiència i en l’enbtorn aquequat. En un ambient positiu i per un impacte positiu. Gaudint significativament. Traient el màxim possible del temps disponible. Amb una logística eficient. Amb seguretat. Som creatius, flexibles, col·laboratius i compromesos amb un desenvolupament sostenible a nivell econòmic, social-cultural i mediambiental.

Marc Ribas (Soci i Consultor) experiences@humanside.biz www.humanside.biz Tel.: +34 932 134 722 Av. Montilivi 8 bx A 17003 Girona Creació i producció d’experiències per al món corporatiu, posant el màxim èmfasi en les emocions. Amb un clar enfoc cap a la consecució de resultats de negoci, et poden sorprendre amb un curs de cuina per treballar els valors corporatius, o una orientació al bosc per preparar el llançament de productes.

TORNAR


CATA

IOLO planet

Globus Kon-Tiki

Albert Latorre Lladonosa (Director Comercial) albert@ioloplanet.com

Susanna Moroni (Directora Comercial) info@globuskontiki.com

www.ioloplanet.com Tel.: +34 630 047 717 Carrer Provença 337 08037 Barcelona

www.globuskontiki.com Tel.: +34 935 156 060 Aeròdrom Òdena 08711 Òdena (Barcelona)

Activitats de team building per a grups privats a Barcelona i tot Catalunya per esdeveniments MICE, empreses locals o corporacions d’arreu del món. Experiències personalitzades amb valor afegit adaptat a cada projecte ja sigui relacionat amb l’art, la cultura, la gastronomia, l’esport, la tecnologia, l’aventura, i molt més. Esdeveniments corporatius, meetings, programes d’incentius, celebracions i turisme sostenible.

Vols en globus a mida, ja sigui per a un incentiu o una activitat de team building. Proposen fins i tot una competició per equips a l’aire lliure en què els participants han de superar una sèrie de proves abans, durant i després del vol en globus.

TORNAR


La Roca Village

Moto Gp Vip Village

CATA

Griselda Foguet (Manager) - Anna Güell (Executive) griseldafoguet@dorna.com - annaguell@dorna.com Mònica Cecconi (Deputy Tourism Director LRV) mcecconi@valueretail.com www.larocavillage.com Tel.: +34 938 423 900 · Fax: +34 938 423 059 Santa Agnès de Malanyanes 08430 La Roca del Vallès (Barcelona) Més de 135 botigues de moda de marques de luxe nacionals i internacionals, amb descomptes de fins a un 60% en un bulevard a l’aire lliure. Un indret per unir esdeveniments i experiència de compres per a incentius i grups, amb serveis d’hospitalitat especials, i la possibilitat d’organitzar recepcions i actes privats a La Roca Village Lounge, un espai únic amb capacitat de fins a 100 persones.

www.dorna.com Tel.: +34 934 738 494 Narcís Monturiol 2 08960 Sant Just Desvern (Barcelona) MotoGP VIP Village™ és la plataforma oficial i exclusiva de serveis dedicats a l’hospitalitat corporativa, la qual és present en tot el Mundial de MotoGP™. La combinació perfecta de serveis VIP d’entreteniment i l’exclusiva proposta gastronòmica dissenyada i creada únicament per a la plataforma, fan que el programa oficial d’Hospitalitat Corporativa MotoGP ™ es converteixi en un lloc exclusiu per a qualsevol reunió o trobada de negocis.

TORNAR


Mosaiccos Angelika Heinbach (CEO) info@mosaiccos.com www.mosaiccos.com Tel.: +34 932 955 717 Carrer dels Assaonadors, 10 08003 Barcelona L’empresa *MOSAICCOS no sols es dedica a l’art del mosaic i el “trencadís” sinó sobretot al turisme d’oci per al viatger individual, famílies, nens i grups, així com turisme de negoci, organització a mesura d’esdeveniments corporatius com per exemple esdeveniments de *team *building “*Experience Gaudí “per a empreses i grups. En la nostra “Experiència Gaudí” els participants creen el seu propi record en la tècnica de mosaic revolucionària “el Trencadís” inventada per Antoni Gaudí (per exemple marc de foto); en el cas d’esdeveniments corporatius, en treball en equip els participants creen conjuntament el logotip de l’empresa. Els ensenyarem a manejar les eines, i crear la seva primera obra de Trencadís. L’”Experiència Gaudí” serà un record inoblidable i únic de la Barcelona de Gaudí.

Muntanya de Sal de Cardona

CATA

Anna Poza Pedros (Gerent) informació@cardonaturisme.cat www.cardonaturisme.cat Tel.: +34 938 692 475 Carretera de la Mina s/n 08261Cardona (Barcelona) Un lugar muy especial te abre las puertas para que conozcas los secretos de una montaña de sal que a día de hoy todavía crece a medida que la lluvia la erosiona. Visitas en grupo y visitas teatralizadas para disfrutar de un gran espectáculo de formas y texturas.

TORNAR


Némesis arqueologia i difusió cultural Reis Fabregat Fibla (Gerent) info@nemesisarch.com www.nemesisarch.com Tel.: +34 977 249 107 Cuirateries 17 baixos 43003 Tarragona Autèntics especialistes en activitats de lleure que tenen com a escenari i eix vertebrador la Tàrraco romana. I és que… què passaria si fem que el nostre grup esdevingui una tropa de legionaris romans i, fins i tot, gaudís d’un àpat de l’època? Les activitats es poden dur a terme a hotels i cases rurals o a espais tan significatius com l’amfiteatre de Tarragona, el parc ecohistòric del Pont del Diable o el parc Samà. Per gaudir de forma lúdica mentre es descobreix la història del territori i la riquesa arqueològica de la zona.

Obrint Via

CATA

Ignasi-Joan Caballé (Director) info@obrintvia.cat www.obrintviaevents.com Tel.: +34 933 190 895 Girona 53 08009 Barcelona Incentius, team building i activitats col·lectives en contacte amb la natura i la cultura. La seva aposta és estimular el talent dels equips dissenyant programes que permetin el desenvolupament de les habilitats personals i professionals, potenciant els valors de l’organització.

TORNAR


Roc Roi

The Land of the Sky Skydive Empuriabrava

CATA

Carlos Rabaneda (COO) booking@rocroi.com www. rocroi.com Tel.: +34 973 622 035 · Fax: +34 973 622 108 Pl. Biuse 8 25595 Llavorsí (Lleida) Aquesta empresa d’activitats outdoor porta l’aventura a la sang. Especialitzada en team building, ofereix activitats de riu, mar, aire, terra i neu als seus quatre centres de Catalunya. Emocions d’alt nivell amb més de 20 anys d’experiència.

Juli Sargatal (Marketing-vendes) media@thelandofthesky.eu www.skydiveempuriabrava.com Tel.: +34 972 450 111 Sector Aeroclub s/n 17487 Empuriabrava (Girona) Benvinguts a la “Terra del Cel”, una de les zones de salt més desitjades del paracaigudisme mundial. Salts en tàndem per descarregar adrenalina i gaudir del paracaigudisme en estat pur. Després de la instrucció, vol en avioneta sobre Cadaqués, el cap de Creus, les illes Medes o la badia de Roses; espais que, si són bonics des de terra, des del cel són inoblidables. Possibilitat de reportatge professional del salt.

TORNAR


CATALUNYA

Serveis complementaris Transport

Foto: Autocares Julià


CATA

Autocares Julià

Autocorb

Carlos Saura Perales (Responsable Comercial) csaura@julia.net

Núria Guía info@autocorb.com

www.julia.net Tel.: +34 934 026 900 Pablo Iglesias 84 08908 L’Hospitalet del Llobregat (Barcelona)

www.autocorb.com Tel.: +34 936 500 735 Ctra. de l’Amunt 6 08757 Corbera de Llobregat (Barcelona)

Un equip de 250 persones i una flota de més de 200 vehicles amb capacitats des de 15 a 70 places. Especialistes en logística i mobilitat per cobrir totes les necessitats en trasllats i transports durant els esdeveniments.

Transportant viatgers per carretera des de l’any 1922. Àmplia experiència en el lloguer d’autocars a Barcelona i el seu entorn. Atenció personalitzada i servei de qualitat amb una gran flota d’autobusos i minibusos des de 22 a 72 places. Especialistes en transport turístic, esdeveniments, congressos, transport escolar i trasllats.

TORNAR


CATA

Avant Grup Sustainable Mobility Solutions

Blai Limousines

Rafael Zarza r.zarza@avantgrup.com

Olga Matons (Sales Director) reservas@blailimousines.com

www.avantgrup.com Tel.: +34 936 528 488 · Fax: +34 936 528 489 Av. de Marina 1 08830 Sant Boi de Llobregat (Barcelona)

www.blailimousines.com Tel.: +34 933 034 334 Fax: +34 933 034 224 Maresme 111 080019 Barcelona

Una flota d’autobusos amb totes les comoditats dels grans vehicles turístics, incloent les noves incorporacions de vehicles Mercedes Benz i Iveco amb capacitat per a 54 passatgers. Conscients de les necessitats mediambientals compten amb motors Euro VI, una nova generació per a autobusos amb nul·les emissions de CO2.

Lloguer de cotxes amb conductor, transports privats per a individuals i congressos, transfers, visites i excursions. Serveis preferents, ja sigui amb el seu propi itinerari o seguint els suggeriments que també s’ofereixen.

TORNAR


Bus Plus

Calella Moventis

Carles Chavala (Director) info@busplus.cat

Alfredo Laguna (Director) alaguna@autocarscalella.com

www.busplus.cat Tel.: +34 930 089 081 Masia Cal Obac 08269 Palà de Torroella (Barcelona)

www.autocarscalella.com Tel.: +34 931 145 964 · Fax: +34 933 036 936 Pere IV 404 08019 Barcelona

Empresa de caràcter familiar amb més de 25 anys de trajectòria en el sector del transport de viatgers per carretera. Servei d’atenció permanent 24 hores del dia i 365 dies l’any per atendre qualsevol necessitat i un sistema de contractació àgil i totalment informatitzat per facilitar qualsevol procés.

Empresa líder a Catalunya, amb més de 90 anys d’experiència en serveis per a turisme de reunions. Ja sigui per a un gran esdeveniment o per a un servei particular, disposa d’una àmplia flota de més de 140 vehicles per cobrir qualsevol necessitat de transport.

TORNAR


CATA

Esteve Business Car

Grup Limousines

Antoni M. Muñoz (Direcció comercial) antoni@ebusinesscars.com

Filipe Freitas (Director Comercial) info@gruplimo.com

www.ebusinesscars.com Tel.: +34 937 716 012 · Fax: +34 937 716 011 Carrer de Saragossa, 14 08830 Sant Boi de Llobregat

www.gruplimo.com Tel.: +34 936 524 828 · Fax: +34 936 307 592 Avda. de la Marina 56 Nau D 08830 Sant Boi del Llobregat (Barcelona)

Exclusivitat, elegància i confort. Vehicles de luxe amb conductor. Microbusos i Autocars amb disseny interior exclusiu. Especialitzats en la gestió i coordinació del transport per a qualsevol esdeveniment de congressos, convencions, serveis corporatius, desplaçaments d’entitats esportives o serveis privats. Una gran experiència en satisfer les necessitats de mobilitat dels nostres clients.

Comoditat, qualitat i exclusivitat. Així és el servei que ofereix aquesta empresa especialitzada en lloguer de vehicles amb conductor. Servei exclusiu, 24h/365 dies l’any, amb les tarifes més competitives. Flota de més de 50 vehicles moderns, autobusos, clàssics i limusines. Els vehicles estan controlats per GPS des de les oficines, tenen conexió wifi, servei de mini-bar i premsa del dia.

TORNAR


MVips

Plana

CATA

Enric Pastor (CCO Mice) enricpastor@empresaplana.es Elisabet Jiménez (Account Manager) mvips@mvips.net / elisabet@mvips.net www.mvips.net Tel.: +34 934 771 929 · Fax: +34 934 774 111 Selva de Mar 72 08019 Barcelona Vehicles de luxe i alta gamma amb conductors professionals per oferir trasllats, visites, sortides i transfers per a tot tipus de grups i esdeveniments. Especialitzats en el turisme de qualitat en la ciutat de Barcelona ofereixen també serveis extra i Premium gestionant, alhora, sortides fetes a mida.

www.empresaplana.es Tel.: +34 610 057 249 Botánica 135 08902 Barcelona Som especialistes en el transport per a reunions, congressos, convencions i esdeveniments esportius. Amb flota de més de 550 autocars i dosponibilitat de turismes, oferim la millor solució per als seus esdeveniments, amb vehícles des de 3 fins 94 places. Les nostres principals bases operatives situades a Barcelona, Tarragona i Vilanova i la Geltrú, ens posicionen estratègicament per poder oferir servei per tothom.

TORNAR


Sagalés

Spain Luxury Cars

Miquel Armengol (Sales Manager) discrecional@sagales.com

Carlos Martínez (Director General) carlos@spainluxurycars.com

www.sagales.com Tel.: +34 935 798 900 Friedich Wilhelm Sertüner s/n (Pol. Ind. Can Magarola) 08100 Mollet del Vallès (Barcelona)

www.spainluxurycars.com Tel.: +34 934 635 008 Mallorca 59 3r 2a 08029 Barcelona

Empresa especialitzada en el transport de persones, amb un equip humà expert i qualificat i una flota moderna i elegant. Sagalés ofereix màxima seguretat i comoditat en cada viatge amb vehicles de 9 a 80 places i wifi gratuït a bord.

Una flota de primera classe i un excel·lent equip de conductors per oferir un servei elegant i exclusiu en tot tipus de desplaçaments. Ofereixen transfers al port i aeroport de Barcelona, tours, transfers locals, desplaçaments als voltants de la ciutats o transport per a congressos entre d’altres serveis amb garantia d’èxit i qualitat.

TORNAR


Van Class Barcelona

CATA

Monse Tellez (Gerent) m.tellez@vanclassbarcelona.com www.vanclassbarcelona.com Tel.: +34 936 524 828 · Fax: +34 936 307 592 Passeig Fabra i Puig, 466 08030 Barcelona Més de 20 anys de trajectòria especialitzats en vehicles de lloger amb xofer oferint un servei flexible i elegant. Àmplia gamma de vehicles amb cotxes i vans de luxe de fins a 8 places amb tot tipus de comoditats. Xofers amb idioma, possibilitat de contractació de guies oficials de Catalunya i autoritzacions VTC

TORNAR


CATALUNYA

Serveis complementaris Restaurants i Càtering

Foto: Gau Càtering


CATA

Càtering Cal Blay

Càtering Sensacions

Especialitzats en càtering des de 300 a 3.000 persones. Passió per la bona cuina, experiència i art gastronòmic que es trasllada a cada àpat que preparen per a tot tipus d’esdeveniments (presentacions, celebracions, fires..). Qualitat al menjar i al servei per garantir l’èxit.

Gastronomia basada en el respecte per la cuina tradicional catalana combinada amb les noves tècniques de cocció. Una proposta segura per a sopars de gala, còctels i qualsevol tipus de celebració.

Informació: www.calblay.com Tel.: +34 938 914 152 +34 664 700 695 Josep Rovira 27 08770 Sant Sadurní d’Anoia (Barcelona) Contacte: Carles Bordanaba esdeveniments@calblay.com

Informació: www.cateringsensacions.com Tel.: +34 934 648 029 Av. Can Magi 5 08173 Sant Cugat del Valles (Barcelona) Contacte: Elena Arran info@ cateringsensacions.com

TORNAR


Cook Càtering by Sagardi Group

Gau Càtering

Línia de càtering de Grup Sagardi que basa la seva oferta gastronòmica en la carta de Sagardi Cocineros Vascos. Cuina de qualitat respectant l’origen dels productes i les seves elaboracions més autèntiques.

La professionalitat, l’art de la presentació, la manera d’elaborar els plats, la combinació d’elements i la cura amb què es preparen les receptes són part del secret de la seva cuina. A més, flexibilitat i planificació de cada detall per crear moments únics a cada esdeveniment.

Informació: www.cookacontecimientosgastronomicos.com Tel.: +34 902.520.522 Muntaner 70 08011 Barcelona Contacte: Juan Carlos Arriaga reservas@gruposagardi.com

CATA

Informació: www.gaucatering.com Tel.: +34 936 452 616 Pintor Serrasanta 16 08860 Castelldefels (Barcelona) Contacte: Laura Novas (Directora Comercial) catering@gaucatering.com

TORNAR


CATA

La Gavina

Marina Portvell Barcelona

Sabor mediterrani a taula des de 1930 i emmarcat des de 1993 al rehabilitat edifici Palau de Mar. Cuina marinera de qualitat a una gran terrassa amb capacitat per a 400 persones en front del mar o als salons interiors, perfectament equipats per a reunions, presentacions o conferències.

Un oasi sobre el mar. El Marina Port Vell restaurant ofereix un espai únic al port de Barcelona mirant al Mediterrani des d’un espai exclusiu. Ideal per a la creació d’esdeveniments únics i especials al restaurant, la cocteleria Blue Wave o el Crew Lounge, un espai diàfan i adaptable a les necessitats de qualsevol celebració.

Informació: www.lagavina.es Tel.: +34 932 210 595 Plaça Pau Vila1 08003 Barcelona

Informació: www.marinaportvell.com Tel.: +34 934 842 315 Escar 26 08039 Barcelona

Contacte: Laia Seoane (Community Manager) reservas@lagavina.es 16Km BCN 1Km BCN

0,5 Km

Espacios

m2

Saló

70

3,8

6

70

40

54

-

26

70

ok

Saló Vins

54

3,8

5

42

26

40

-

26

42

ok

Terrassa Arcades

150

8

6

-

-

90

-

60

120

ok

Terrassa Exterior

200

-

8

-

-

200

-

60

200

ok

Contacte: Cristina Guillamont (Events Manager) c.guillamont@marinaportvell.com

TORNAR


Restaurant Casa Marieta

Restaurant Kauai & Beach Club

Restaurant centenari situat a només dos minuts de l’històric Barri Vell de Girona. Les seves instal·lacions recorden les antigues cases de pagès, i la seva cuina, de mercat, tradicional i típica catalana, ofereix una àmplia carta amb productes autòctons i de temporada. El menjador principal té capacitat per a 150 persones, però també es pot gaudir d’un ambient més privat i exclusiu. Tradició, experiència i qualitat a taula assegurades.

Restaurant, Beach Club & Venue ubicat davant de la platja de Gavà, a 25 minuts del centre de Barcelona i a 15 minuts de l’aeroport de la ciutat. 12.000m2 per organitzar dinars, sopars i festes per a un màxim de 750 persones, tot i que també hi ha zones que es poden privatitzar per a grups més petits des de 50 a 200 persones. Cuina 100% mediterrània, activitats de team-building, tallers gastronòmics, esdeveniments i molt bon ambient.

Informació: www.casamarieta.com Tel.: +34 972 414 172 Plaça Independència 5-6-7 17001 Girona

Informació: www.kauaigava.com/ Tel.: +34 936 451 188 Calafell 25-27 08850 Gavà (Barcelona)

Contacte: Ruth Caballé / Sònia Villegas / Albert Pi info@casamarieta.com

Contacte: Nicole Manresa admin@foodandmusic.es

TORNAR


Shôko Restaurant & lounge club 16Km BCN 13Km BCN

Sibaris Catering

2 Km

Ubicat en un espai privilegiat en primera línia de mar i amb terrassa climatitzada per gaudir d’un ambien excel·lent en qualsevol època de l’any i celebrar tot tipus d’esdeveniments. Shôko Restaurant combina el millor de la gastronomia asiàtica i mediterrània amb una àmplia carta de plats tradicionals i tapes d’ambdues cultures. A la nit, es transforma en un dels clubs de referència de la nit de Barcelona amb DJs nacionals i internacionals.

Des de 1992 creant experiències gastronòmiques d’alta qualitat. Un experimentat departament creatiu adapta la gastronomia a cada tipus d’esdeveniment aconseguint una cuina que emociona alhora que respecta la qualitat del producte i els seus origens. Informació: www.sibariscatering.com Tel.: +34 936 754 051 Avinguda de les Corts Catalanes 5 - 7 08173 Sant Cugat del Vallès (Barcelona)

Informació: www.shoko.biz Tel.: +34 932 259 200 Passeig marítim de la Barceloneta 36 · 08035 Barcelona

Contacte: Marta Bastida (Comercial) marta@sibariscatering.com

Contacte: Maite Córcoles (Directora de Eventos) maite@shoko.biz

Espacios

m2

Local sencer

1319

-

-

-

-

450

-

-

875

ok

Restaurant interior 1101

-

-

-

-

197

-

-

575

ok

Terrassa

-

-

-

-

288

-

-

400

ok

390

TORNAR


Tablao de Carmen

Des de 1992 creant experiències gastronòmiques d’alta qualitat. Un experimentat departament creatiu adapta la gastronomia a cada tipus d’esdeveniment aconseguint una cuina que emociona alhora que respecta la qualitat del producte i els seus origens. Informació: www.tablaodecarmen.com Tel.: +34 933 256 895 Poble Espanyol de Montjuïc Francesc Ferrer i Guardia 13 08038 Barcelona Contacte: Anne Laure info@tablaodecarmen.com

Windsor Restaurant

CATA

Windsor és l’escenari de la tasca que duem a terme un jove equip de professionals que, amb experiència i entusiasme, dibuixem dia a dia una proposta que ens distingeix dintre de la ciutat de Barcelona i de la gastronomia catalana. Des de 1996 hem fet evolucionar una manera d’entendre la cuina i el servei de sala. El nostre restaurant està situat en un principal d’arquitectura modernista, un espai íntim i tranquil, oxigenat per la frescor i la lluminositat d’un jardí interior singular i exquisit. Informació: www.restaurantwindsor.com Tel.: +34 932 377 588 Còrsega, 286 08008 Barcelona Contacte: Joan Junyent (Joan Junyent) joan@restaurantwindsor.com

TORNAR


CATALUNYA

Serveis complementaris Serveis tècnics i auxiliars

Foto: Agrupació d’intérprets de Barcelona


Albasound

AIB Agrupació d’Intèrprets de Barcelona

CATA

Sònia Font (Administració) sonia@albasoundsl.com www.albasoundsl.com Tel.: +34 937 547 097 Narcís Monturiol, 18 08339 Vilassar de Dalt (Barcelona) Serveis integrals d’il·luminació, so i i video amb el support tècnic i humà necessari per a tot tipus de producció àudiovisual. Solucions personalitzades per a cada entorn i esdeveniment, material tècnic de primera qualitat, sistemes de control de contingut i reproducció multimèdia d’última tecnologia i dissenys integrals de decoració i escenografia, incloent producció, construcció i muntatge.

Lourdes Ramírez sonia@albasoundsl.com www.aibcnet.com Tel.: +34 935 442 727 Pau Casals 44 4rt E 08172 St Cugat del Vallès (Barcelona) Qualitat assegurada en els serveis integrals de traducció i interpretació per a conferències i reunions gràcies a l’equip d’aquesta empresa, format per membres de l’Associació Internacional d’Intèrprets de Conferències (AIIC).

TORNAR


CATA

Bags & Go

Eikonos

Carlos De las Heras (Sales & Marketing) comercial@bagsandgo.com

Noelia Páez noelia.paez@eikonos.com

www.bagsandgo.com Tel.: +34 934 437 265 Moll de San Bertràn s/n · Estació Marítima Trasmediterranea 08039 · Port de Barcelona (Barcelona)

www.eikonos.com Tel.: +34 934 397 305 Marina 30 - 32 08940 Cornellà de Llobregat (Barcelona)

El teu equipatge sempre a punt. Ens encarreguem de la seva recollida a Barcelona, el cuidem i el lliurem al punt indicat. Llarga experiència i especialització en transport de maletes i regals promocionals des de les empreses origen o des de l’aeroport, el port o l’estació de tren fins a centres de congressos, convencions, fires i hotels.

Empresa de serveis àudiovisuals integrals, tant pel que fa a la realització d’esdeveniments, disseny de producción, continguts, muntatge i assistència técnica en tot tipus de convencions, presentacions, campanyes comercials, fires, etc. També treballen en l’àmbit de les instal·lacions fixes.

TORNAR


Eventum - Staff for Events

Festamusic Grup

Ignacio Gil Valls (Director Comercial) comercial@eventumhostess.com

Frank Cardo Frank@festamusicgrup.com

www.eventumhostess.com.com Tel.: +34 936 674 614 Cardener 59 08024 Barcelona Consultoria de RRHH especialitzada en la selecció, contractació, supervisió i coordinació de personal per a tot tipus d’esdeveniments. Atenció personalitzada i absoluta flexibilitat donant cobertura nacional i oferint un servei 24 hores 7 dies a la setmana.

CATA

www.festamusic.com Tel.: +34 937 661 672 · +34 609 445 979 Romaní 63 · 08370 Calella (Barcelona) Sonorització, il·luminació, audiovisuals, artistes, músics…

TORNAR


Fluge Audiovisuales

Nice People for events

David Martínez (Sales Manager) dmartinez@fluge.es

Elena de Paz (Directora) elena@nicepeopleforevents.com

www.fluge.es Tel.: +34 932 239 188 Murcia 67 08830 Sant Boi del Llobregat (Barcelona)

www.nicepeopleforevents.com Tel.: +34 629 417 577 Casanova, 270, 3º,1ª 08021 Barcelona

Completes solucions audiovisuals per a tot tipus d’esdeveniment corporatiu o fira comercial. Més de 25 anys d’experiència, amb un departament d’esdeveniments per atendre agències i productores de forma personalitzada.

Agència especialitzada en la selecció i supervisió de personal per a esdeveniments, sempre tenint en compte les necessitats de cada client. Disposen de personal especialitzat per a tot tipus de tasques. Ofereixen cobertura dels serveis a nivell nacional i compten amb un servei de 24/7 per a clients i personal.

CATA

TORNAR


Open Print

Premium del Event

gsferco@openprint.com

José León (Director de ventas) Jose.leon@premiumdelevent.com

www.openprint.com Tel.: +34 932 406 067 Fax: +34 932 406 068 Avinguda de Llenguadoc 25 Polígon Industrial de la bonavista 08915 Badalona (Barcelona) Impressió, disseny i suport logístic perquè tots els materials gràfics dels teus esdeveniments estiguin a punt. Amb servei les 24 hores, els 7 dies de la setmana, aquesta empresa compta amb un servei especial d’urgències, i totes les seves produccions en paper poden certificar-se en guarda i custòdia FSC® o PEFC®

CATA

www.premiumdelevent.com Tel.: +34 932 233 175 Roda 8-10, Oficis 23, 13-15 PoI. El Regàs 08850 Gavà (Barcelona) Premium ofrece una solución integral en diseño de eventos con mobiliario y moqueta. Nuestra capacidad logística y el volumen de stock del que disponemos nos permiten formar parte de los mayores eventos europeos, siendo una garantía de éxito y seguridad para nuestros clientes. Nuestras sedes en Madrid y Barcelona y la colaboración con los principales recintos de toda Europa, nos hace ser el cómplice ideal en cualquier lugar en el continente. Podemos ofrecerle nuestros servicios y experiencia allí donde esté y ayudarle a que su próximo evento sea un éxito.

TORNAR


Repro Disseny

Soft Congress

Raimon Verdaguer Molina (CEO) rai@reprodisseny.com

Miquel Fortuny (Director) fortuny@softcongres.com

www.reprodisseny.com Tel.: +34 932 749 890 Juan de Mena 19 08035 Barcelona

www.softcongres.com Tel.: +34 902 109 510 Entença 47 entl. 2a 08015 Barcelona

Des de 1983 donem servei a empreses i professionals en l’àmbit de la comunicació gràfica. Un aliat segur per assolir l’èxit en l’organització de qualsevol mena d’esdeveniment, sigui dissenyant o revisant els materials a produir mitjançant impressió digital i òfset, gran format o retolació i senyalística. Controlem des de l’inici fins al final el flux de treball, per garantir la imatge corporativa amb la seva màxima integritat i fidelitat. Assumim la logística i el muntatge per a arribar a punt el dia i l’hora indicada.

Totes les eines online i offline que necessites per crear esdeveniments d’èxit. Control de codis de barres, creació de distintius personalitzats, gestor d’inscripcions, acreditacions, gestor de visitants, enquestes online...El seu objectiu és ajudar a crear actes amb la màxima qualitat i eficàcia.

CATA

TORNAR


Soundersrent

Wallvideo Audiovisuals per congressos

CATA

Marc Vidal (Administrador) marc@soundersrent.com www.soundersrent.com Tel.: +34 973 196 469 +34 653 829 982 Carrer Democràcia 12 25660 Alcoletge (Lleida) Al cor de cadascuna de les nostres divisions hi ha un enfocament a crear experiències excepcionals per a aquells que les cerquen. Tant si proporcionem àudio immersiu per a milers de participants, connectem virtualment el públic en directe amb el seu programa de tertúlia preferit o integrem les solucions tecnològiques més avançades als millors espais esportius, teatres i centres multiculturals de l’estat, i ens esforcem per avançar amb audàcia en l’experiència humana.

Santiago Aragonés saragones@wallvideo.es www.wallvideo.es Tel.: +34 933 832 006 Avda. Maresme 124 2n 2a 08918 Badalona (Barcelona) Wall Video es dedica al lloguer d’equips de traducció simultània d’idiomes, audiovisuals i servei d’assistència tècnica per tot tipus d’events i congressos des de fa més de 25 anys.

TORNAR


WIFIVOX

CATA

Borja Ruiz info@wifivox.com www.wifivox.com Tel.: +34 937 370 055 Aguilers 18 08003 Barcelona Un innovador servei de lloguer de dispositius Pocket Wifi que permet la connexió a internet sense límits i de manera constant en qualsevol ubicació i amb el propi dispositiu del client (Smartphone, tablet o portàtil).

TORNAR


ormació

Més informació

Més informació

Entitats de promoció turística © Agència Catalana de Turisme

® Agència Catalana de Turisme. Catalunya Convention Bureau PatronatBureau de Turisme de la Diputació de Tarragona Catalunya Convention www.catalunya.com

Més informació

www.costadaurada.info Passeig de Gràcia 105 3ª planta www.terresdelebre.travel

Oficines a l’exterior

Oficines a l’exterior de l’Agència Catalana de Turisme de l’AgènciaBenelux Catalana de Turisme info.act.bnl@gencat.cat

+ 32 26 406 151 Benelux www.catalunya.com 08008 Barcelona info.act.bnl@gencat.cat Passeig de Gràcia, planta. Patronat de Turisme Costa Brava Girona Tel:105, +343a 934 849 900 Països nòrdics www.costabrava.org + 32 26 406 151 08008 Barcelona Entitats promoció turística Oficines a l’exterior Fax: +34de934 849 888 info.act.nordic@gencat.cat ció turística Oficines l’exterior © Agència Catalana de aTurisme lana de Turisme l’Agència de Turisme +de 358 40 7177 Catalana 295 Tel: +34 934 849 900 de l’Agència Catalana de Turisme CatalunyaTurisme Convention Bureau ccb.act@gencat.cat Països nòrdics vention Bureau Patronat Patronatde de Turismede dela laDiputació Diputacióde deLleida Tarragona Benelux me de la Diputació de Tarragona Fax: +34 934 849www.aralleida.cat 888 www.catalunya.com info.act.nordic@gencat.cat Benelux www.costadaurada.info França om info.act.bnl@gencat.cat nfo Passeig Gràcia 105 3ª planta ccb.act@gencat.cat www.terresdelebre.travel info.act.fr@gencat.cat + 358 40 7177 info.act.bnl@gencat.cat Entitats dede promoció turística Oficines a l’exterior ia 105 3ª planta + 295 32 26 406 151 ravel Oficina Promoció Turística la Diputació de Barcelona 08008deBarcelona +de 33l’Agència 140 468 448 Catalana de Turisme + 32 26 406de 151 a França www.barcelonaesmoltmes.cat Patronat de Turisme Costa Brava Girona Tel: +34de 934 849 900 Patronat Turisme de la Diputació de Tarragona Països nòrdics Benelux Regne Unit me Costa Brava Girona www.costabrava.org info.act.fr@gencat.cat 900 www.costadaurada.info Fax: +34 934 849 888 nòrdics Països info.act.nordic@gencat.cat info.act.bnl@gencat.cat Turisme de Barcelona www.terresdelebre.travel + 33 140 468info.act.uk@gencat.cat 3582640406 7177 9 888 info.act.nordic@gencat.cat ++448 32 151295 ccb.act@gencat.cat www.barcelonaturisme.com

ormació

Més informació

Més Més informació informació

+ 44 20 7583 8855 Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida + 358 40 7177 295 Regne Unit Oficines www.aralleida.cat Patronat depromoció Turisme Costa Brava Girona Françanòrdics Entitats de turística a l’exterior Països Europa central www.costabrava.org info.act.fr@gencat.cat info.act.uk@gencat.cat de l’Agència Catalana de Turisme Entitats de promoció turística Oficines a l’exterior info.act.nordic@gencat.cat França Socis / Membres ACT Oficina de Turística de la Diputació de Barcelona+ 44 20 7583info.act.de@gencat.cat +8855 33l’Agència 140 468 448 de Catalana de Turisme Patronat dePromoció Turisme de la Diputació de Tarragona + 358 40 7177 295 info.act.fr@gencat.cat Agència Catalana de Turisme +Benelux 49 69 7422 4873 ció turística Oficines a l’exterior www.barcelonaesmoltmes.cat Patronat Patronatde deTurisme Turismede dela laDiputació Diputacióde deLleida Tarragona ió Turística de la Diputació de Barcelonawww.costadaurada.info Benelux info.act.bnl@gencat.cat + 33 140 468 448 de l’Agència Catalana de Turisme Europa central Regne Unit www.aralleida.cat www.catalunya.com www.costadaurada.info França www.terresdelebre.travel Itàlia info.act.bnl@gencat.cat oltmes.cat +info.act.uk@gencat.cat 32 26 406 151 Turisme de Barcelona me de la Diputació de Tarragona www.terresdelebre.travel info.act.fr@gencat.cat info.act.de@gencat.cat Benelux info.act.it@gencat.cat + 44 32 20 26 7583 406 151 Regne Unit www.barcelonaturisme.com 8855 Oficina dede Promoció Turística de laGirona Diputació de Barcelona info ++4873 33 02 140873 468935 448 Patronat Turisme Costa Brava + 49 69 7422+Països nòrdics 39 73 info.act.bnl@gencat.cat ona info.act.uk@gencat.cat www.facebook.com/catalunyaexperience www.barcelonaesmoltmes.cat Patronat de Turisme Costa Brava Girona ravel www.costabrava.org Entitats de promoció turística Oficines a l’exterior Països nòrdics info.act.nordic@gencat.cat + 32 26 406 151 Europa central me.com + 44 20 7583 8855 @catalunyaexperience Regne Unit www.costabrava.org Itàlia de l’Agència de Turisme Espanya info.act.nordic@gencat.cat +info.act.de@gencat.cat 358 40 7177 Catalana 295 Turisme de Barcelona info.act.uk@gencat.cat Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida Patronat de Turisme de lanòrdics Diputació de Tarragona turisme.blanquerna@gencat.cat me Brava Girona info.act.it@gencat.cat + 49 35869407422 71774873 295 cióCosta turística Oficines a l’exterior Països Agència Catalana de de Turisme +Benelux www.barcelonaturisme.com + 44 20 8855 Europa Patronat de Turisme lacentral Diputació de Lleida www.aralleida.cat www.twitter.com/catexperience www.costadaurada.info França +info.act.bnl@gencat.cat 3473 9157583 241 000 g de l’Agència Catalana de Turisme + 39 02 873 935 info.act.nordic@gencat.cat www.aralleida.cat www.catalunya.com @catexperienceinfo.act.de@gencat.cat França www.terresdelebre.travel info.act.fr@gencat.cat Itàlia + 32 26 central 406 151 me de la Diputació de Tarragona Europa + 49 358 7177 295 Oficina de Promoció Turística de4873 la Diputació de Barcelona Espanya Rússia de Turisme +Benelux 69407422 info.act.fr@gencat.cat +info.act.it@gencat.cat 33 140 468 448 me info.act.de@gencat.cat infode la Diputació de Lleida Oficina dede Promoció Turística de laGirona Diputació de Barcelona www.barcelonaesmoltmes.cat info.act.ru@gencat.cat + 39 33 02 140873 468935 44873 Patronat Turisme Costa Brava info.act.bnl@gencat.cat www.instagram.com/catalunyaexperience info.act.esp@gencat.cat nòrdics +Països om Agència CatalanaFrança de Turisme + 49 69 7422 4873 ravel www.facebook.com/catalunyaexperience www.barcelonaesmoltmes.cat +Regne 7 495 Unit 567 1871 www.costabrava.org Itàlia Socis / Membres ACT + 32 26 406 151 info.act.nordic@gencat.cat + 34 915 241info.act.uk@gencat.cat 000 info.act.fr@gencat.cat Turisme de Barcelona @catalunyaexperience Regne Unit www.catalunya.com Espanya info.act.it@gencat.cat www.youtube.com/user/CatalunyaExperience + 358 40 7177 295 Itàlia ció de laGirona Diputació de Barcelonawww.barcelonaturisme.com Xina Turisme de info.act.uk@gencat.cat +turisme.blanquerna@gencat.cat 44 20 7583 8855 + 39 33de 140 468935 44873 de Lleida me Turística Costa Brava Patronat deBarcelona Turisme la873 Diputació Rússia nòrdics +Països 02 info.act.it@gencat.cat promotion.act.cn@gencat.cat www.barcelonaturisme.com oltmes.cat + 44 20 7583 8855 www.aralleida.cat www.twitter.com/catexperience gcom/catalunyaexperience +39 3402 915 241 000 info.act.nordic@gencat.cat +França 873 935 73 info.act.ru@gencat.cat central +Europa 86 10 848 682 84 www.facebook.com/catalunyaexperience rience Regne Unit @catexperience info.act.fr@gencat.cat Espanya + 358 40 7177 295 Europa central info.act.de@gencat.cat @catalunyaexperience Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona+ 7 495 567 1871 Rússia ona info.act.uk@gencat.cat + 33 140 468 448 me de la Diputació de Lleida Espanya turisme.blanquerna@gencat.cat Sud-est asiàtic info.act.de@gencat.cat Agència Catalana de Turisme +info.act.ru@gencat.cat 49 69 7422 4873 www.barcelonaesmoltmes.cat Palau Robert me.com + 20 8855 www.instagram.com/catalunyaexperience turisme.blanquerna@gencat.cat Xina m/catexperience França + 44 34Turística 9157583 241de 000 info.act.sea@gencat.cat Agència Catalana de Turisme + 749495 69 567 74221871 4873 Socis / Membres ACT (Centre d’Informació Catalunya) +Regne www.twitter.com/catexperience www.catalunya.com +65 34622 915Unit 241 000 promotion.act.cn@gencat.cat +Itàlia 04 022 info.act.fr@gencat.cat Turisme Barcelona Passeig dede Gràcia, 107 - 08008 Barcelona info.act.uk@gencat.cat www.catalunya.com @catexperience Europa central www.youtube.com/user/CatalunyaExperience Itàlia info.act.it@gencat.cat ió Turística de la Diputació de Barcelona+www.barcelonaturisme.com Rússia + 33 140 468 448 + 86 10 848 682 84 Xina 34 93 238 80 91 / 92 / 93 + 44 20 7583 8855 Rússia info.act.de@gencat.cat Estats Units info.act.it@gencat.cat +promotion.act.cn@gencat.cat 39 02 873 935 73 oltmes.cat info.act.ru@gencat.cat www.gencat.cat/palaurobert com/catalunyaexperience www.facebook.com/catalunyaexperience info.act.ru@gencat.cat www.instagram.com/catalunyaexperience info.act.usa@gencat.cat de Turisme + 749495 69Unit 74221871 4873 + 86 39 10 02 848 873 935 84 73 Sud-est asiàtic central 682 +Regne 567 www.facebook.com/catalunyaexperience @catalunyaexperience ++Europa 4957823332 567 1871 +Espanya 17 212 info.act.sea@gencat.cat info.act.de@gencat.cat ona Horaris info.act.uk@gencat.cat @catalunyaexperience om Espanyaasiàtic om/user/CatalunyaExperience https://www.linkedin.com/showcase/5399362 turisme.blanquerna@gencat.cat www.youtube.com/user/CatalunyaExperience Itàlia Sud-est Agència Catalana de Turisme + 49 69 7422 4873 de dilluns a dissabte: 10-20 h Xina + 65 622 04 022 Xina me.com + 44 20 7583 8855 Palau Robert www.twitter.com/catexperience +turisme.blanquerna@gencat.cat 34 915 del 241 Sud 000 Amèrica info.act.it@gencat.cat info.act.sea@gencat.cat diumenges i festius:promotion.act.cn@gencat.cat 10-14.30 h promotion.act.cn@gencat.cat (Centre d’Informació Turística de Catalunya) www.twitter.com/catexperience www.catalunya.com @catexperience +65 34622 91504 241 000 Estats Units info.act.latam@gencat.cat 022 +107 39-10 02 873 935 84 73 ++Itàlia 86 10 848 682 84 Passeig de Gràcia,+ 08008 Barcelona Europa central 86 848 682 Rússia @catexperience com/catalunyaexperience www.facebook.com/catalunyaexperience info.act.it@gencat.cat Informació info.act.usa@gencat.cat + 34www.instagram.com/catalunyaexperience 93 238turística 80 91 info.act.de@gencat.cat / 92 / 93 Rússia info.act.ru@gencat.cat erience Estats @catalunyaexperience + 39 02Units 873 935 73 Sud-est asiàtic Reserves Espanya 012 (Catalunya) www.gencat.cat/palaurobert + 1 212 7823332 www.facebook.com/catalunyaexperience Palau Robert info.act.ru@gencat.cat Sud-est asiàtic +info.act.usa@gencat.cat 7 495 567 1871 de Turisme + 49 69 7422 4873 www.instagram.com/catalunyaexperience info.act.sea@gencat.cat 902 400 012 (fora de Catalunya) turisme.blanquerna@gencat.cat Experience (Centre d’Informació Turística de Catalunya) @catalunyaexperience + 17 212 495 567Catalunya 1871 info.act.sea@gencat.cat ció Turística de Catalunya) www.twitter.com/catexperience ++Espanya 65 6227823332 04 022 Amèrica del Sud +Passeig 34www.youtube.com/user/CatalunyaExperience 902de 400 012 (fora d’Espanya) m/catexperience om Horaris https://experience.catalunya.com +65 34 91504 241 000 Xina Gràcia, 107 -622 08008 Barcelona +Itàlia 022 turisme.blanquerna@gencat.cat www.youtube.com/user/CatalunyaExperience 107 - 08008 Barcelona a dissabte: Partners info.act.latam@gencat.cat Xina promotion.act.cn@gencat.cat +de34dilluns 93 238 80 91 info.act.it@gencat.cat / 9210-20 / 93 h @catexperience www.twitter.com/catexperience + 34 915 241 000 Amèrica del Estats Units Sud 92 / 93 diumenges i festius:Rússia 10-14.30 h +promotion.act.cn@gencat.cat 86 10 848 682 84 www.gencat.cat/palaurobert @catexperience info.act.latam@gencat.cat Estats info.act.usa@gencat.cat + 39 02Units 873 935 73 + 86 10 848 682 84 aurobert com/catalunyaexperience info.act.ru@gencat.cat Rússia .com/catalunyaexperience + 1 212 7823332 info.act.usa@gencat.cat www.instagram.com/catalunyaexperience asiàtic Fotografies: Informació turística Reserves Sud-est Horaris Palau Robert erience info.act.ru@gencat.cat + 17 212 495 567 1871 www.instagram.com/catalunyaexperience Foto portada: © Inmedia Solutions S.L. 7823332 / ACT +Espanya Sud-est asiàtic Reserves info.act.sea@gencat.cat 012 (Catalunya) de dilluns a dissabte: 10-20 h Experience Catalunya Palau Robert (Centre d’Informació de Catalunya) + 7 495 567 1871 Foto contraportada: © CablepressTurística / ACT Amèrica del022 Sud turisme.blanquerna@gencat.cat om/user/CatalunyaExperience info.act.sea@gencat.cat + 65 622 04 902 400de 012 (fora de Catalunya) diumenges i festius: 10-14.30 h Experience Catalunya (Centre d’Informació Turística de Catalunya) Passeig Gràcia, 107 08008 Barcelona : 10-20 h https://experience.catalunya.com www.youtube.com/user/CatalunyaExperience Xina info.act.latam@gencat.cat L’Agència Catalana de Turisme dona les gràcies per la implicació i cooperació ©+ Agència Catalana de Turisme m/catexperience + 65 622de 04 totes 022 les empreses i entitats que han +107 915 241Barcelona 000 del Sud 34www.youtube.com/user/CatalunyaExperience 902 400 (fora https://experience.catalunya.com Xina de Gràcia, -93 08008 +Passeig 34 93 238 80012 91 Amèrica /promotion.act.cn@gencat.cat 9234 /d’Espanya) 10-14.30 h D.L B 22577-2019 informació Estats Units proporcionat i fotografies per la publicació d’aquesta guia. Informació promotion.act.cn@gencat.cat + 34 93 238turística 80 91info.act.latam@gencat.cat 93848 682 84 www.gencat.cat/palaurobert +/ 92 86 /10 Estats Units info.act.usa@gencat.cat Rússia Reserves 012 (Catalunya) + 86 10 848 682 84 www.gencat.cat/palaurobert Editor: Agència Catalana de Turisme Edició ca +info.act.usa@gencat.cat 1 212 7823332 902 400Catalana 012 (fora de Catalunya) info.act.ru@gencat.cat ® Agència de Turisme. Passeig de Gràcia, 105, 3a planta. 08008 Barcelona Horaris Experience Catalunya .com/catalunyaexperience Disseny i400 Realització editorial Atelier / Actualització edició 2020: Peculiar Sud-est asiàtic + 1 212 7823332 Reserves Realització editorial: Ediciones Reunidas, SA www.grupozeta.es. Sud-est asiàtic +Fotografies: 34 902 012 (fora d’Espanya) Horaris + 7 495 567 1871 de dilluns a dissabte: 10-20 h https://experience.catalunya.com Palau Robert Amèrica del Foto portada: © Inmedia Solutions S.L. l’autorització / ACT info.act.sea@gencat.cat Queda rigorosament prohibida, sense escrita dels titulars del copyright, sota les sancions establertes per la llei, laSud reproducció total o parcial d’aquesta obra per qualsevol eció Catalunya) info.act.sea@gencat.cat Experience Catalunya Està estrictament prohibit, permís per escrit dels titulars del copyright, sota les sancions establertes per la llei, per de dilluns ai festius: dissabte: 10-20 hhsense diumenges 10-14.30 Turística de Catalunya) (Centre d’Informació Turística de el Catalunya) Foto contraportada: © Cablepress / ACT Amèrica del Sud procediment, incloent-hi la+ reprografia i el04 tractament informàtic, distribució dels exemplars mitjançant lloguer ototes préstecs públics. info.act.latam@gencat.cat om/user/CatalunyaExperience L’Agència Catalana de Turisme dona les gràcies per lai laimplicació i cooperació de les 65 622 022 ora + 65 622 04 022 diumenges i festius: 10-14.30 h https://experience.catalunya.com copiar total o parcialment aquesta obra per qualsevol procediment, inclòs fotocòpies i el les tractament informàtic i que distribuir Xina 107d’Espanya) - 08008 Barcelona Passeig de Catalana Gràcia, 107de - 08008 Barcelona Partners info.act.latam@gencat.cat L’Agència Turisme dona les gràcies per la implicació i cooperació de totes empreses i entitats han © Agència Catalana de Turisme Informació turística empreses i entitats que han i fotografies per la publicació d’aquesta guia. + 34 93en 238 80proporcionat 91promotion.act.cn@gencat.cat / 92 / 93 alinformació còpies lloguer o préstec públic. 92 / 93 D.L B 22577-2019 informació Estats Units proporcionat i fotografies per la publicació d’aquesta guia. Reserves Estats Units Fotografies: Informació turística 012 (Catalunya) www.gencat.cat/palaurobert + 86 10 848 682 84 laurobert info.act.usa@gencat.cat Editor: Agència Catalana de Turisme Foto portada: © Inmedia Solutions S.L. / ACT L’editor ha intentat verificar la informació continguda en aquesta guia. No tenint cap responsabilitat per omissions o errors Reserves info.act.usa@gencat.cat 012400 (Catalunya) 902 012 (fora de Catalunya) Editor: Agència Catalana Edició Experience Catalunya Foto contraportada: © Cablepress / ACT de Turisme + 1 212 7823332 ocorreguts durant d’aquesta guia. 902 400 012 (fora de +® 34 902 400 012 (fora d’Espanya) +l’edició 1Catalunya) 212 7823332 Agència Catalana deDavid Turisme. Passeig de Gràcia, 105, 3a planta. 08008 Barcelona Horaris Experience Catalunya https://experience.catalunya.com Disseny i Realització editorial: Arellano Sud-est asiàtic Disseny iCatalana Realització editorial Atelier / Actualització edició 2020: Peculiar © Agència de Turisme Realització editorial: Ediciones Reunidas, SA www.grupozeta.es. + 34 902 400 012 (fora d’Espanya) de continguts dilluns a dissabte: 10-20 https://experience.catalunya.com utions S.L. / ACT Els de totes leshl’autorització empreses i entitats aixícopyright, com els contactes i fotografies, han estat total creats utilitzant informació i info.act.sea@gencat.cat Amèrica del e: 10-20 h D.L B 22577-2019 Queda rigorosament prohibida, escrita delsdels titulars sotatitulars les sancions la llei, laSud reproducció o parcial d’aquesta obra per qualsevol Està estrictament prohibit, el sense permís per titulars del copyright, sotaperles sancions ció Turística de Catalunya) epress / ACT Està estrictament prohibit, permís perdel escrit dels delestablertes copyright, sota les sancions establertes per la llei, per diumenges i sense festius: 10-14.30 hsense Amèrica del Sudelescrit materials ells i04 mateixos. 65 622 022 procediment,facilitats incloent-hi + la per reprografia el tractament informàtic, i la distribució dels exemplars mitjançant lloguer o préstecs públics. info.act.latam@gencat.cat 10-14.30 h Barcelona 107 - 08008 Partnersi distribuir copiar totalcopiar parcialment aquesta per qualsevol procediment, inclòs fotocòpies i el tractament informàtic Edició info.act.latam@gencat.cat establertes perlalaimplicació llei, per total o de parcialment aquesta obra per qualsevol procediment, na de Turisme dona les gràcies per iocooperació totesobra les empreses i entitats que han de Turisme 92 / 93 Fotografies: Informació turística ® Agènciaen Catalana de Turisme. Passeig al de Gràcia, 105, 3a planta. 08008 Barcelona còpies lloguer o préstec públic. Estats mació i fotografies perinclòs la publicació d’aquesta Foto portada: ©guia. Inmedia Solutions S.L.Units / ACT SAi www.grupozeta.es. fotocòpies i el tractament informàtic distribuir còpies en lloguer o préstec al públic. ca Realització editorial: Ediciones Reunidas, Reserves Fotografies: 012 (Catalunya) laurobert Foto © Cablepress / S.L. ACT / ACT info.act.usa@gencat.cat Fotocontraportada: portada: © intentat Inmedia Solutions L’editor ha verificar la informació en sota aquesta guia. No tenint cap responsabilitat omissions o errors Queda rigorosament prohibida, sense l’autorització escrita delscontinguda titulars del copyright, les sancions establertes per la llei, la reproducció total o parcialper d’aquesta obra per qualsevol Reserves 902 400 012 (fora de Catalunya) Experience Catalunya atalana de Turisme L’editor ha intentat verificar la informació continguda en aquesta guia. No tenint cap Foto contraportada: © Cablepress / ACT procediment, incloent-hi la i el tractament informàtic, i la distribució dels exemplars mitjançant lloguer o préstecs públics. © Agència Catalana dereprografia Turisme + 1 212 7823332 ocorreguts durant l’edició d’aquesta guia. + 34 902 400 012 (fora d’Espanya) erisme. Catalunya) https://experience.catalunya.com Passeig de Gràcia, 105, 3a planta. 08008 Barcelona Experience Catalunya

catde la Diputació de Lleida me

ormació

Més informació

ció d’Espanya) editorial Atelier / Actualització edició 2020: Peculiar responsabilitat per omissions o https://experience.catalunya.com errors ocorreguts guia. ones Reunidas, ora Els continguts de totes les empreses durant i entitatsl’edició així comd’aquesta els contactes i fotografies, han estat creats utilitzant informació i e: 10-20 h SA www.grupozeta.es. D.L B 22577-2019 Amèrica del bida, sense l’autorització escrita dels titulars copyright, sotatitulars les sancions establertes llei, laSud reproducció total o parcial d’aquesta obra per qualsevol Edició prohibit, permís perdel escrit dels del copyright, sota les sancions la llei, perhan estat creats perper ells mateixos. Els continguts dematerials totes lesfacilitats empreses i laentitats així com elsestablertes contactes iper fotografies, 10-14.30 hsense el reprografia i el tractament informàtic, i la distribució dels exemplars o préstecs públics. info.act.latam@gencat.cat ®Edició Agènciamitjançant Catalana delloguer Turisme. Passeig de Gràcia, 105, 3a planta. 08008 Barcelona ©B Agència Catalana D.L 22577-2019

de Turisme

ialment aquesta obrautilitzant per qualsevol procediment, inclòs fotocòpies i elmateixos. tractament informàtic i distribuir Realització editorial: Reunidas, SA informació i materials per ells Fotografies: ® Agència CatalanaEdiciones defacilitats Turisme. Passeig de www.grupozeta.es. Gràcia, 105, 3a planta. 08008 Barcelona

ca o préstec al públic.

Socis / Membres ACT

Foto portada: © Inmedia Solutions S.L. l’autorització / ACT SA www.grupozeta.es. Queda rigorosament prohibida, sense escrita dels titulars del copyright, sota les sancions establertes per la llei, la reproducció total o parcial d’aquesta obra per qualsevol Realització editorial: Ediciones Reunidas,

Foto contraportada: © Cablepress / ACT tractament informàtic, i la distribució dels exemplars mitjançant lloguer o préstecs públics. procediment, incloent-hi la reprografia Reserves Queda rigorosament prohibida, sensei el l’autorització escrita dels titulars del copyright, sota les sancions establertes per la llei, la reproducció total o parcial d’aquesta obra per qualsevol lutions S.L. / ACT verificar la informació continguda en aquesta guia. No teninti elcap responsabilitat perdels omissions o errors procediment, incloent-hi la tractament informàtic, i la distribució exemplars mitjançant lloguer o préstecs públics. © Agència Catalana dereprografia Turisme etepress Catalunya) Experience Catalunya / ACT D.L B 22577-2019 l’edició d’aquesta guia. ora d’Espanya) https://experience.catalunya.com

de Turisme

Edició totes les empreses i entitats així com els contactes i fotografies, han estat creats utilitzant informació i ® Agència Catalana de Turisme. Passeig de Gràcia, 105, 3a planta. 08008 Barcelona per ells mateixos. Realització editorial: Ediciones Reunidas, SA www.grupozeta.es.

Queda rigorosament prohibida, sense l’autorització escrita dels titulars del copyright, sota les sancions establertes per la llei, la reproducció total o parcial d’aquesta obra per qualsevol

urisme. Passeig de Gràcia, 105, 3a planta. 08008 Barcelona procediment, incloent-hi la reprografia i el tractament informàtic, i la distribució dels exemplars mitjançant lloguer o préstecs públics. lutionsReunidas, S.L. / ACT SA www.grupozeta.es. iones

Socis / Membres ACT

Socis Membres ACT Socis // Membres ACT

Socis / Membres ACT Socis / Membres ACT

Socis / Membres ACT

Partners

Partners

Partners

Partners

Partners Partners

Partners


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.