Page 1


Racing 29ers tävlar om segrar i MTB

Väldigt många skidklubbar och företag har fått upp ögonen för möjligheten att skapa en unik/egen design hos Trimtex.

Trimtex klär upp många friidrottare i många länder

Välkommen till din katalog! Vårt mål är att ge er som kund de bästa och mest tekniska produkterna för individuell träning i teamdesign. Det har varit vårt mål ända sedan starten 1976, och vi jobbar hela tiden hårt för att kunna erbjuda er de produkter ni efterfrågar. Vår produktutveckling sker på vårt huvudkontor i Norge i samarbete med de bästa materialtillverkarna i världen. Vi har en egen Europeisk produktion som gör oss flexibla när det gäller utveckling av nya produkter som marknaden efterfrågar. Vi distribuerar direkt till er som företags- eller klubbkund utan fördyrande mellanhänder i precis den design, färger och de logo ni önskar. Det mesta av vår tillverkning är laserproduktion. Design inklusive logotyper blir ”sprutat” in i materialet och ni riskerar inte att produkterna tappar färg och att logotyper spricker eller förstörs vid tvätt.


Foto: Helene Sjöbstrand

Thor Hushovds lag, Team Plussbank är en av våra nöjda cykelkunder.

Skidåkningen blir roligare med bra utrustning. Vi längtar till vintern!

Baptiste Rollier representerar det schweiziska landslaget i orientering. Ett av många landslag som valt Trimtex som sin leverantör. Baptiste är dessutom säljare för Trimtex i mellaneuropa.

Proffsen sätter standarden! Trimtex har haft en fantastik utveckling de sista åren. Ständigt nya företag och klubbar som inser fördelarna med Trimtex koncept och möjligheter. Bland de stora aktörerna kan nämnas Scania, PEAB, Fredrikshofs CK, CK Valhall, Sollefteå SK, Stockviks SF, Gefle IF, Ullevi FK, IFK Lidingö och Göteborg-Majorna OK. Cykelexperten Roberto Vacchi har även han insett Trimtex styrkor och utvecklat sin egen cykelkollektion hos Trimtex. Daniel Tynell, Robin Bryntesson, Jens Eriksson, Johan Runesson, Jerker Lysell m.fl. är andra topplöpare som vi samarbetar med och som hela tiden ger oss feedback på produkter och synpunkter på framtida utveckling. Idag finns de flesta produkter i tre olika nivåer för att det skall finnas produkter som passar alla, oavsett vilken nivå man befinner sig på.


PriceWaterhouseCoopers är väldigt nöjda med sin nya kläder

Möllergruppen är huvudsponsor till Birken och tävlar själva i kläder från Trimtex.

Danske Bank valde att ge alla anställda träningskläder som en del av sin omprofilering från Fokus Bank till Danske Bank.

Lägre sjukfrånvaro och starkare sammanhållning

Sunda och aktiva medarbetare bidrar till att sjukfrånvaron reduceras, många företagsledare har insett fördelarna med att stimulera de anställda till träning och motion. Tränings- och tävlingskläder i företagets färger och design ger också en positiv marknadsföring och ökar sammanhållningen på arbetsplatsen.

Effektiv produktion och leverans

Med produktionen i Europa har vi total kontroll över logistiken och kan erbjuda korta leveranstider ända ned till 4 veckor från beställning. För att bygga tydlig profil och starkt varumärke är det viktigt att ni tänker långsiktigt. Ni har möjligheten att komplettera samma design år efter år så länge ni själva önskar, så att omgivningen känner igen er. Med fokus på teamproduktion och flexibla lösningar erbjuder vi specialproducerade teamkläder från 5 st per produkt. Våra priser är volymbaserade vilket innebär att priserna blir lägre ju fler man köper. Vi har kläder för alla, storlekar från 130 cl-6XL, och dessutom möjlighet att ”skräddarsy” med extra längd på ärmar eller ben.


1

Välj sport

Orienteering

Ditt eget design

Running

Cycling

2

Välj design

3

Välj färger

4

Sänd in din design

Cross-country skiing

I vårt eget designvektyg, Go Design på www.trimtex.se, kan du och ditt team skissa på er egen teamdesign. Ni väljer själv modeller, färger och sätter in logo. Svårare än så behöver det inte vara att skapa en alldeles egen unik design.

http://www.trimtex.eu/godesign/

Kom ihåg att du alltid kan kontakta oss direkt för ett designförslag eller offert.

Vi jobbar för dig När designen och ordern är godkänd är ditt jobb färdigt. Vi tar över och hjälper dig med administration, beställning och leverans. Det är slut på allt ansvar för dig som inköpsansvarig med alla missförstånd och fel som kan uppstå. Egen web butik Vi kan upprätta en egen web butik bara för er med de produkter ni valt, de är då avbildade i den designen ni valt. De anställda eller medlemmarna i klubben kan då dygnet runt gå in och beställa de produkter de önskar i den storleken de vill ha. Betalning och leverans Beställningarna som görs i den egna web butiken kan packas och betalas individuellt, vi kan dessutom erbjuda leverans direkt hem till resp. beställare. Det betyder att det är slut på insamling av pengar, och ni behöver inte sitta med ett lager som ni aldrig blir av med.


PROFESSIONAL AVIATOR JACKET PRODUKTBESKRIVNING Kompromisslös och högteknisk överdragsjacka med många tekniska detaljer. Jackan är vindtät och vattenavvisande samtidigt som ventilationsmaterial och ventilationshål ger jackan extra bra andningsförmåga. Ergonomisk passformen och superelastiskt material ger utmärkt passform, komfort och full rörelsefrihet. Flera reflexdetaljer för säker träning i mörker. Storlekar S-3XL Modell Unisex Finns också i dammodell.

PROFESSIONAL AVIATOR WOMENS JACKET PRODUKTBESKRIVNING Kompromisslös och högteknisk överdragsjacka med många tekniska detaljer. Jackan är vindtät och vattenavvisande samtidigt som ventilationsmaterial och ventilationshål ger jackan extra bra andningsförmåga. Ergonomisk passformen och superelastiskt material ger utmärkt passform, komfort och full rörelsefrihet. Flera reflexdetaljer för säker träning i mörker. Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.


PROFESSIONAL AVIATOR PANTS PRODUKTBESKRIVNING Kompromisslös och högteknisk överdragsbyxa med perfekt ergonomisk passform. Byxan är vindtät och vattenavvisande i fronten samtidigt som ventilationsmaterial bak ger byxan extra bra andningsförmåga. Ergonomisk passformen och superelastiskt material ger utmärkt passform, komfort och full rörelsefrihet. Flera reflexdetaljer för säker träning i mörker. Storlekar S-3XL Modell Unisex Finns också i dammodell.

PROFESSIONAL AVIATOR WOMENS PANTS PRODUKTBESKRIVNING Kompromisslös och högteknisk överdragsbyxa med perfekt ergonomisk passform. Byxan är vindtät och vattenavvisande i fronten samtidigt som ventilationsmaterial bak ger byxan extra bra andningsförmåga. Ergonomisk passformen och superelastiskt material ger utmärkt passform, komfort och full rörelsefrihet. Flera reflexdetaljer för säker träning i mörker. Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.


PROFESSIONAL COMPRESS RACESUIT PRODUKTBESKRIVNING Högteknisk racingdräkt med ergonomisk passform och unika kompressionsegenskaper. Det innebär att dräkten har zoner för att stötta upp muskulaturen och ge ökad blodcirkulation i musklerna. Det ger snabbare återhämtning efter träningen samt förebygger skador. Ergonomisk uppbyggnad med hela 53 paneler och zoner med superelastiska 3D-material ger ökad rörelseförmåga och optimal passform. ... Storlekar S-3XL Modell Unisex

PROFESSIONAL COMPRESS RACESHIRT PRODUKTBESKRIVNING Högteknisk racingtröja med ergonomisk passform och unik rörelsefrihet. Ergonomisk uppbyggnad med 22 paneler och zoner med superelastiska 3D-material ger ökad rörelseförmåga och optimal elasticitet. Storlekar S-3XL Modell Unisex


PROFESSIONAL COMPRESS RACETIGHTS PRODUKTBESKRIVNING Högtekniska racingtights med ergonomisk passform och unika kompressionsegenskaper. Det innebär att tightsen har zoner för att stötta upp muskulaturen och ge ökad blodcirkulation i musklerna. Det ger snabbare återhämtning efter träningen samt förebygger skador. Ergonomisk uppbyggnad med 31 paneler och zoner med superelastiska 3D-material ger ökad rörelseförmåga och optimal passform. Storlekar S-3XL Modell Unisex

ACTIVE ELEMENT PLUS JACKET PRODUKTBESKRIVNING Teknisk och varm tränings- och uppvärmningsjacka med ergonomisk passform. Jackan är vindtät och vattenavvisande och ger bra skydd mot nedkylning. Material med borstad insida gör jackan varm och behaglig på kalla dagar. Material som andas och ventilationszoner ger jackan bra ventilerande egenskaper. Den ergonomiska passformen och elastiskt material ger utmärkt passform och komfort samtidigt som det ger full rörelsefrihet. Reflexdetaljer... Storlekar 130-3XL Modell Unisex Finns också i dammodell.


ACTIVE ELEMENT PLUS WOMENS JACKET PRODUKTBESKRIVNING Teknisk och varm tränings- och uppvärmningsjacka med ergonomisk dampassform. Jackan är vindtät och vattenavvisande och ger bra skydd mot nedkylning. Material med borstad insida gör jackan varm och behaglig på kalla dagar. Material som andas och ventilationszoner ger jackan bra ventilerande egenskaper. Den ergonomiska passformen och elastiskt material ger utmärkt passform och komfort samtidigt som det ger full rörelsefrihet. Reflexdetaljer... Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.

ACTIVE ELEMENT JACKET PRODUKTBESKRIVNING Mycket lätt och teknisk träningsjacka med ergonomisk passform. Jackan är vindtät och vattenavvisande och ger bra skydd mot nedkylning. Material som andas och ventilationszoner ger jackan bra ventilerande egenskaper. Den ergonomiska passformen och elastiskt material ger utmärkt passform och komfort samtidigt som det ger full rörelsefrihet. Reflexblixtlås möjliggör säker träning i mörker. ... Storlekar 130-3XL Modell Unisex Finns också i dammodell.


ACTIVE ELEMENT WOMENS JACKET PRODUKTBESKRIVNING Mycket lätt och teknisk träningsjacka med ergonomisk dampassform. Jackan är vindtät och vattenavvisande och ger bra skydd mot nedkylning. Material som andas och ventilationszoner ger jackan bra ventilerande egenskaper. Den ergonomiska passformen och elastiskt material ger utmärkt passform och komfort samtidigt som det ger full rörelsefrihet. Reflexblixtlås möjliggör säker träning i mörker. ... Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.

ACTIVE ELEMENT PLUS PANTS PRODUKTBESKRIVNING Teknisk och varm tränings- och uppvärmningsbyxa med ergonomisk passform. Byxan är vindtät och vattenavvisande i front och ger bra skydd mot nedkylning. Material som andas på baksidan ger bra ventilerande egenskaper. Den ergonomiska passformen, elastiska materialet och formsydda knän ger utmärkt passform och komfort samtidigt som det ger full rörelsefrihet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i mörker. ... Storlekar 130-3XL Modell Unisex


ACTIVE ELEMENT PLUS WOMENS PANTS PRODUKTBESKRIVNING Teknisk och varm tränings- och uppvärmningsbyxa med ergonomisk dampassform. Byxan är vindtät och vattenavvisande i front och ger bra skydd mot nedkylning. Material med borstad insida gör byxan varm och behaglig på kalla dagar. Material som andas på baksidan ger bra ventilerande egenskaper. Den ergonomiska passformen, elastiska materialet och formsydda knän ger utmärkt passform och komfort samtidigt som det ger... Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.

ACTIVE ELEMENT PANTS PRODUKTBESKRIVNING Mycket lätt och teknisk träningsbyxa med ergonomisk passform. Byxan är vindtät och vattenavvisande och ger bra skydd mot nedkylning. Material som andas på baksidan ger bra ventilerande egenskaper. Den ergonomiska passformen, elastiska materialet och formsydda knän ger utmärkt passform och komfort samtidigt som det ger full rörelsefrihet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i mörker. ... Storlekar 130-3XL Modell Unisex Finns också i dammodell.


ACTIVE ELEMENT WOMENS PANTS PRODUKTBESKRIVNING Mycket lätt och teknisk träningsbyxa med ergonomisk dampassform. Byxan är vindtät och vattenavvisande och ger bra skydd mot nedkylning. Material som andas på baksidan ger bra ventilerande egenskaper. Den ergonomiska passformen, elastiska materialet och formsydda knän ger utmärkt passform och komfort samtidigt som det ger full rörelsefrihet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i mörker. ... Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.

ACTIVE ELEMENT PLUS WOMENS VEST PRODUKTBESKRIVNING Teknisk och varm tränings- och uppvärmningsväst med ergonomisk dampassform. Västen är vindtät och vattenavvisande och ger bra skydd mot nedkylning. Material med borstad insida gör västen varm och behaglig på kalla dagar. Material som andas och ventilationszoner ger västen bra ventilerande egenskaper. Den ergonomiska passformen och elastiskt material ger utmärkt passform och komfort samtidigt som det ger full rörelsefrihet. Reflexdetaljer... Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.


ACTIVE ELEMENT PLUS VEST PRODUKTBESKRIVNING Teknisk och varm tränings- och uppvärmningsväst med ergonomisk passform. Västen är vindtät och vattenavvisande och ger bra skydd mot nedkylning. Material med borstad insida gör jackan varm och behaglig på kalla dagar. Material som andas och ventilationszoner ger jackan bra ventilerande egenskaper. Den ergonomiska passformen och elastiskt material ger utmärkt passform och komfort samtidigt som det ger full rörelsefrihet. Reflexdetaljer... Storlekar 130-3XL Modell Unisex Finns också i dammodell.

ACTIVE VISION RACESUIT PRODUKTBESKRIVNING Teknisk racingdräkt med ergonomisk passform och laserdesign. Body shape och elastiskt material ger dräkten extra bra passform, komfort och rörelsefrihet. Ventilationsmaterial i svettzoner säkrar bra fukttransport och optimal komfort. Storlekar 130-3XL Modell Unisex Finns också i dammodell.


ACTIVE VISION RACESHIRT PRODUKTBESKRIVNING Teknisk racingtröja med ergonomisk passform och laserdesign. Body shape och elastiskt material ger tröjan extra bra passform, komfort och rörelsefrihet. Ventilationsmaterial i svettzoner säkrar bra fukttransport och optimal komfort. Storlekar 130-3XL Modell Unisex Finns också i dammodell.

ACTIVE VISION RACETIGHTS PRODUKTBESKRIVNING Tekniska racingtights med ergonomisk passform och laserdesign. Body shape och elastiskt material ger tightsen extra bra passform, komfort och rörelsefrihet. Ventilationsmaterial i svettzoner säkrar bra fukttransport och optimal komfort. Storlekar 130-3XL Modell Unisex Finns också i dammodell.


ACTIVE BIATHLON RACESHIRT PRODUKTBESKRIVNING Teknisk racingtröja för skidskytte med stort silikonfält över armbåge och överarm som ger skydd och antiglideffekt. Ergonomisk och figurnära passform för god rörelsefrihet. Ventilationsmaterial på utsatta zoner säkrar optimal fukttransport och komfort. Storlekar 130-3XL Modell Unisex

ACTIVE VISION WOMENS RACESUIT PRODUKTBESKRIVNING Teknisk racingdräkt med ergonomisk dampassform och laserdesign. Body shape och elastiskt material ger dräkten extra bra passform, komfort och rörelsefrihet. Ventilationsmaterial i svettzoner säkrar bra fukttransport och optimal komfort. Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.


ACTIVE VISION WOMENS RACESHIRT PRODUKTBESKRIVNING Teknisk racingtröja med ergonomisk dampassform och laserdesign. Body shape och elastiskt material ger tröjan extra bra passform, komfort och rörelsefrihet. Ventilationsmaterial i svettzoner säkrar bra fukttransport och optimal komfort. Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.

ACTIVE VISION WOMENS RACETIGHTS PRODUKTBESKRIVNING Tekniska racingtights med ergonomisk dampassform och laserdesign. Body shape och elastiskt material ger tightsen extra bra passform, komfort och rörelsefrihet. Ventilationsmaterial i svettzoner säkrar bra fukttransport och optimal komfort. Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.


ACTIVE STORM LIGHTDOWN WOMANS JACKET PRODUKTBESKRIVNING Storm Light Down Jacket är en lätt och komprimerbar dunjacka. Perfekt som självständigt plagg eller att ha under en skaljacka. Den kan packas ned i en egen påse och passar bra i ryggsäcken på alla turer. Gåsdun av hög kvalitet, mjuk krage, elastiska ärmslut och låg vikt är några av detaljerna som gör denna till din nya favorit. ... Storlekar XS-XXL Modell Dam Finns också i unisexmodell.

ACTIVE STORM LIGHT DOWN JACKET PRODUKTBESKRIVNING Storm Light Down Jacket är en lätt och komprimerbar dunjacka. Perfekt som självständigt plagg eller att ha under en skaljacka. Den kan packas ned i en egen påse och passar bra i ryggsäcken på alla turer. Gåsdun av hög kvalitet, mjuk krage, elastiska ärmslut och låg vikt är några av detaljerna som gör denna till din nya favorit. ... Storlekar XS-XXL Modell Unisex Finns också i dammodell.


ACTIVE STORM DOWN JACKET PRODUKTBESKRIVNING Storm Down Jacket är en varm och skön dunjacka som är perfekt för kalla vinterdagar. Jackan passar perfekt till sportaktiviteter men är också en favorit till vardags. Jackan stänger vind och väder ute och en hög fyllningsgrad av dun gör jackan varm. Jackan är producerad i ett vind- och vattenavvisande material, har en vattentät dragkedja, huva med justeringsmöjligheter samt mjuk... Storlekar 130-3XL Modell Unisex

ACTIVE BI ELASTIC CAP PRODUKTBESKRIVNING Allround skidmössa för träning och tävling. Tillverkad i isolerande Bi-Elastic material med Active mesh på insidan för att ge extra värme och komfort. Storlekar 56-59 Modell Unisex


ACTIVE BI ELASTIC AIR CAP PRODUKTBESKRIVNING Tunn skidmössa för träning och tävling. Tillverkad i isolerande Bi-Elastic material med borstad insida som ger bra komfort. Ventilationshål på båda sidor för att ge optimal ventilation. Storlekar 56-59 Modell Unisex

ACTIVE BI ELASTIC THERMO CAP PRODUKTBESKRIVNING Tjockare skidmössa för motion och fritidsbruk. Tillverkad i isolerande Bi-Elastic material med fleecefoder invändigt för att ge extra värme och skydd för de kalla dagarna. Storlekar 56-59 Modell Unisex


ACTIVE BI-ELASTIC HEADBAND PRODUKTBESKRIVNING Pannband för träning och tävling. Tillverkad i isolerande Bi-Elastic material med borstad insida som ger bra komfort. Ventilationshål på båda sidor för att ge optimal ventilation. Storlekar 56-58 Modell Unisex

ACTIVE BI-ELASTIC AIR HEADBAND PRODUKTBESKRIVNING Pannband för träning och tävling. Tillverkad i isolerande Bi-Elastic material med borstad insida som ger bra komfort. Ventilationshål på båda sidor för att ge optimal ventilation. Storlekar 56-58 Modell Unisex


ACTIVE BI ELASTIC HIGH HEADBAND PRODUKTBESKRIVNING Extra brett pannband för träning och tävling. Tillverkad i isolerande Bi-Elastic material med borstad insida som ger bra komfort. Ventilationshål på båda sidor för att ge optimal ventilation. Storlekar 56-59 Modell Unisex

ACTIVE NECK TUBE PRODUKTBESKRIVNING Funktionellt plagg som kan formas för användning på de flesta sätt och som skyddar mot kyla, vind och sol. Funktionsfiber gör att det andas och torkar snabbt. Modell Unisex


ACTIVE VISION SKI GLOVES PRODUKTBESKRIVNING Skidhandskar med Thinsulate-foder. En tävlingshandske i lycra för lite varmare temperaturer. Fleeceförstärkningar i fingertopparna, neopren i handlederna och reflexdetaljer finns också på handskarna. Justerbara kardborrband i handlederna. Storlekar: 6 = XXS 7 = XS 8 = S 9 = M 10 = L 11= XL 12 = XXL Storlekar XS-XXL Modell Unisex

ACTIVE STORM BAG 50L PRODUKTBESKRIVNING Storm Bag 50L är en mycket robust och funktionell väska tillverkad i vattentätt och slitstarkt PVC-material. Detta gör att väskan är nästintill vattentätt och mycket pratisk i bruk. Väskan har kraftiga bärselar som gör att man kan bära den som en ryggsäck. Modell Unisex


TRAINING TRAINER PLUS JACKET PRODUKTBESKRIVNING Allsidig och figursydd vinterträningsjacka med ett vindoch vattenavvisande material som ger bra skydd mot nedkylning. Tekniskt meshfoder och borstad insida gör jackan varm och behaglig på kalla dagar. Elastiska infällningar och smart kombination av material ger utmärkt passform och full rörelsefrihet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i mörker. Storlekar 130-3XL Modell Unisex

TRAINING MOTION THERMO JACKET PRODUKTBESKRIVNING Allsidig överdragsjacka med varmt fleecefoder och vindoch vattenavvisande material som ger bra skydd mot nedkylning samt gör jackan varm och behaglig på kalla dagar. Luftkanaler i ryggen ger bra ventilerande egenskaper. Jackan har normal passform utvecklad för allsidig aktivitet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i mörker. Storlekar 130-3XL Modell Unisex


TRAINING TRAINER PLUS PANTS PRODUKTBESKRIVNING Teknisk vinterträningsbyxa med ett vind- och vattenavvisande material i front som ger bra skydd mot nedkylning. Fodrat material och borstad insida gör byxan varm och behaglig på kalla dagar. Material som andas på baksidan ger bra ventilerande egenskaper. Elastisk baksida och formsydda knän ger utmärkt passform och full rörelsefrihet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i mörker. ... Storlekar 130-3XL Modell Unisex

TRAINING MOTION THERMO PANTS PRODUKTBESKRIVNING Allsidig överdragsbyxa med varmt fleecefoder och vindoch vattenavvisande material som ger bra skydd mot nedkylning samt gör byxan varm och behaglig på kalla dagar. Byxan har normal passform utvecklad för allsidig aktivitet. Storlekar 130-3XL Modell Unisex


TRAINING TRAINER PLUS VEST PRODUKTBESKRIVNING Allsidig och figursydd vinterträningsväst med ett vindoch vattenavvisande material som ger bra skydd mot nedkylning. Tekniskt meshfoder och borstad insida gör västen varm och behaglig på kalla dagar. Material som andas under armarna och luftkanaler i ryggen ger bra ventilerande egenskaper. Elastiska infällningar och smart kombination av material ger utmärkt passform och full rörelsefrihet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i... Storlekar 130-3XL Modell Unisex

TRAINING MOTION THERMO VEST PRODUKTBESKRIVNING Allsidig överdragsväst med varmt fleecefoder och vindoch vattenavvisande material som ger bra skydd mot nedkylning samt gör västen varm och behaglig på kalla dagar. Luftkanaler i ryggen ger bra ventilerande egenskaper. Västen har normal passform utvecklad för allsidig aktivitet. Reflexdetaljer möjliggör säker träning i mörker. Storlekar 130-3XL Modell Unisex


TRAINING AMBITION RACESHIRT PRODUKTBESKRIVNING Prisvärd racingtröja i elastiskt material och laserdesign. Body shape ger tröjan extra bra passform, komfort och rörelsefrihet. Unisexmodell Storlekar 130-3XL Modell Unisex

TRAINING AMBITION RACETIGHTS PRODUKTBESKRIVNING Prisvärd racingtights i elastiskt material och laserdesign. Body shape ger tightsen extra bra passform, komfort och rörelsefrihet. Unisexmodell Storlekar 130-3XL Modell Unisex


Trimtex Sverige Baldersgatan 1 S-811 31 Sandviken +46 26 24 98 90 | Trimtex.se

Trimtex utvecklar tekniska funktionskläder för idrottare i både klubbar och företag i värden. Våra produkter skall vara ledande inom funktion, design och kvalité. Trimtex hjälper dig med idé, design, beställning och leverans, allt för att Ni ska få en lätt och enkel väg mot en tydlig profil, identitet och varumärke.

Ski - Trimtex (swe)  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you