Trendhout 2023

Page 1

Trendhout 06 Ontdek onze 3D app 2023 Karakter onverwoestbare houten producten met & Assortimentsoverzicht 04 Maak kennis met Trendhout 88 ‘Het boothuis sluit perfect aan bij onze villa’

Inhoud

Alsjeblieft, volop informatie én inspiratie!

Onthaasten is tegenwoordig een uitdaging in alle dagelijkse hectiek. Met een fijn buitenverblijf kun je het hele jaar door buiten genieten. Genieten met je gezin, je familie of met vrienden. Met daarbij een gezellige barbecue of een wijntje, of pak een goed moment voor jezelf met dat ene leesboek.

Trendhout en haar dealers helpen je graag om jouw wensen te vertalen naar jouw ideale buitenverblijf!

De mogelijkheden zijn eindeloos dus wij nemen graag de tijd voor jou, de koffie staat klaar.

Groet Trendhout en haar dealers

06

De kleuren van de categoriën komen overeen met de blokjes van de paginacijfers. Zo zie je snel waar je moet zijn. Kan je iets niet vinden? Gebruik de handige index achterin.

3
115
88 3D
Buitenverblijven Toebehoren Inspiratie Constructiehout Index 06 08 60 88 106 115
app

Maak kennis met Trendhout

Ons assortiment

Wij ontwikkelen, produceren en leveren een exclusief programma aan tuinproducten. Van kapschuren, buitenverblijven, ramen en deuren tot glazen schuifwanden en constructiehout. Ons assortiment is uitgebreid en de mogelijkheden zijn eindeloos; maak van je droom werkelijkheid en laat jezelf aangenaam verrassen!

Onze grondstof

Wij gebruiken voornamelijk Douglas omdat dit één van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa is. Dit hout heeft een warme uitstraling, een mooie kleur en structuur en is voor heel veel toepassingen geschikt. Douglas valt in duurzaamheidsklasse III, onbehandeld heeft dit hout een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en wordt na uitdroging steeds harder. Onbehandeld Douglas gaat vergrijzen, om de oorspronkelijke kleur te behouden dient dit behandeld te worden met een beits. Hout heeft als natuurproduct een vochtregulerende werking. Het hout kan gaan krimpen en er kunnen scheuren ontstaan, dit benadrukt juist het rustieke karakter van het hout

Innovatieve productie

In ons moderne machinepark met innovatieve CNC machines worden houten constructies geproduceerd, dit betreft zowel buitenverblijven uit ons assortiment als robuuste maatwerkprojecten voor onze dealers. Onze passie is in iedere constructie terug te vinden dankzij de hoge kwalitatieve afwerking, de authentieke details en de met precisie uitgevoerde verbindingen zoals zwaluwstaartverbindingen en pen-en-gat verbindingen.

4 www.trendhout.nl

Montage

Onze montageteams beschikken over gedegen kennis en hebben een grote passie voor hun vak. Ieder onderdeel van een constructie gaat door hun handen en wordt met een scherp oog voor detail gemonteerd. Zij doen hun uiterste best om een schitterend eindresultaat voor jou neer te zetten!

Dealernetwerk

Wij werken met geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers worden getraind om over de juiste kennis te beschikken en jou te kunnen voorzien van deskundig advies.

In hun prachtige showrooms met diverse showmodellen is inspiratie op te doen, gezien ons uitgebreide programma staat niet ieder model tentoongesteld. Aan de modellen die wel staan opgesteld is altijd onze kwaliteit en werkwijze af te zien.

Ook kun je bij onze dealers terecht voor hulp bij je ontwerp; samen met jou worden je wensen doorgenomen om zo tot hét 3D ontwerp te komen van jouw ideale buitenverblijf.

Vraag ons dan ook naar je dichtstbijzijnde dealer!

Genieten!

Wat jouw wens ook is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook maatwerk is mogelijk dus heb je een beperkte tuin, een perceel dat schuin loopt of een stuk grond aan het water? Onze dealers en wij denken graag met je mee en geven je advies om zo tot het ultieme buitenverblijf te komen. Zodra je ontwerp klaar is, gaat deze in productie en na de montage van jouw buitenverblijf kan het genieten direct beginnen!

5 Maak kennis met Trendhout

3D App

Ontwerp je eigen buitenverblijf

Zelf aan de slag

Je eigen buitenverblijf ontwerpen is eenvoudig dankzij onze 3D app. Neem de tijd en ontdek stapsgewijs welk type buitenverblijf bij je past. Het buitenverblijf is vervolgens volledig naar wens in te delen. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten!

3D ontwerp

Zodra je een buitenverblijf gekozen hebt, kun je hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Denk aan wanden, ramen, deuren, steel look modules en glazen schuifwanden tot aan dakbedekking. Ook kun je ervoor kiezen of je producten in kleur gespoten wilt hebben, zoals de constructie van je buitenverblijf en/of de wanden.

Van ontwerp tot realisatie

In het keuzemenu zie je per onderdeel direct de prijzen vermeld staan en als je voor montage kiest, ook de prijs van het monteren van je gekozen buitenverblijf.

Probeer nu zelf! Ga naar www.trendhoutapp.nl of scan de QR code hiernaast met je mobiel.

Hieronder zijn twee voorbeelden te zien van een 3D ontwerp en de realisatie hiervan in een tuin. Als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van jouw buitenverblijf dan helpen wij je graag verder, informeer bij ons welke dealer er in jouw regio zit. Met het doornemen van jouw wensen en ons deskundig advies zal jouw ideale buitenverblijf ontstaan!

6 www.trendhout.nl

Tevreden met je ontwerp?

Ben je tevreden? Stuur dan je ontwerp in en wij koppelen jouw ontwerp aan onze dichtstbijzijnde geselecteerde dealer.

Bij onze dichtstbijzijnde dealer kun je terecht voor al je vragen, voor advies en voor het aanschaffen van je buitenverblijf.

Als je dat wenst, kan onze dealer ook zorgen voor het plaatsen van je buitenverblijf. Zo word je compleet ontzorgd!

Je ontvangt:

CHECK-SQUARE Een link om je 3D ontwerp te kunnen bekijken

CHECK-SQUARE De gegevens van onze dichtstbijzijnde geselecteerde dealer

CHECK-SQUARE Prijsinformatie

QR codes

Op de pagina’s hierna vind je onze buitenverblijven, waar QR codes op vermeld staan. Deze QR codes staan bij de productfoto’s en door deze te scannen, ga je in onze 3D app rechtstreeks naar dit buitenverblijf. Je kunt dit buitenverblijf dan nog naar eigen inzicht aanpassen en indelen!

Maak je gebruik van een PC of laptop en wil je een bepaald buitenverblijf openen? Ga dan naar www.trendhoutapp.nl. Klik op ‘Start met samenstellen’ en kies vervolgens voor het invullen van een code. Vul hier de code in die onder de QR code vermeld staat om het betreffende buitenverblijf te kunnen openen!

De QR codes vind je ook terug op alle pagina’s met algemene informatie en in de diepte-tabellen op iedere buitenverblijfpagina. Door deze QR codes te scannen, kom je op de bijbehorende productpagina. Bij gebruik van een PC of laptop ga je naar www.trendhoutapp.nl en kun je zelf navigeren naar de gewenste pagina.

7
Code Ontwerp je eigen buitenverblijf - Trendhout 3D App QR-code CODE 25645

Buitenverblijven

Algemene informatie

Kies hier je type buitenverblijf

Bij de zoektocht naar je ideale buitenverblijf kun je kiezen uit verschillende daktypes. In ons assortiment zijn standaard vier types beschikbaar. Heb je andere wensen, dan denken we natuurlijk graag met je mee! De vier standaard types staan hieronder beschreven.

Belangrijk

Alle buitenverblijven zijn beschikbaar in een groot aantal dieptes en breedtes en zijn volledig naar wens aan te passen en in te delen! Zie pagina 60 voor alle mogelijkheden. Ook kan ieder model in elke gewenste kleur gespoten worden. Producten in kleur worden 2x rondom gespoten. Voor het gewenste resultaat moet je bij de aanschaf van een product deze nog een keer nabehandelen.

Buitenverblijf plat dak

Een buitenverblijf met plat dak.

Aanbouwveranda

Een buitenverblijf met plat dak, te gebruiken als aanbouw aan bijvoorbeeld een woning.

Buitenverblijf zadeldak

Een buitenverblijf met puntdak. Het dak is aan voor- en achterzijde even lang, hierdoor is de doorloophoogte rondom gelijk.

Kapschuur

Een buitenverblijf met puntdak, waarbij het dak aan de achterzijde verder doorloopt dan aan de voorzijde. Hierdoor is opening aan de achterzijde lager dan aan de voorkant.

Verkrijgbaar in 10 verschillende uitvoeringen. Zie pagina ● 10 voor meer informatie.

Verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen. Zie pagina ● 34 voor meer informatie.

Verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen. Zie pagina ● 40 voor meer informatie.

Verkrijgbaar in 5 verschillende uitvoeringen. Zie pagina ● 48 voor meer informatie.

8 www.trendhout.nl

Constructie verbindingen

Onze buitenverblijven zijn makkelijk op te bouwen door verschillende machinaal gerealiseerde slimme verbindingen en voorbereidingen in de constructies. Hiermee zet je een Trendhout buitenverblijf in no-time op en zijn er zo weinig mogelijk schroeven zichtbaar. De verbindingen zijn daarnaast ook nog eens oersterk, wat de levensduur ten goede komt. De mate van machinale voorbereiding is afhankelijk van de prijs. Hieronder staat een korte uitleg van de meest voorkomende verbindingen en voorbereidingen!

Keepverbindingen

Een uitsparing in bijvoorbeeld een staander waarin ringbalken perfect met elkaar verbonden kunnen worden.

Onderdelen op lengte

Alle constructie-onderdelen zijn door ons op lengte gezaagd, afkorten is dus niet meer nodig.

Haaklasverbindingen

Voor het verbinden van twee balken. Dit type verbinding kan de trekkrachten in een verbinding goed opnemen.

Positioneringspennen

Een uitstekende pen op bijvoorbeeld een staander, waarop zonder moeite een balk met bijpassend gat op de juiste positie geplaatst kan worden.

Voorgeboorde schroefgaten

De benodigde schroefgaten voor het opbouwen van de constructie zijn door ons al voorgeboord.

Constructie benaming onderdelen

Elk buitenverblijf bevat productspecificaties waarin de houtmaten beschreven worden. Nieuwsgierig waar elk onderdeel zit? Zie de toelichting hieronder!

Zwaluwstaartverbindingen

Voor het perfect verbinden van de kopse kant van een balk aan een andere balk. Dit type verbinding kan grote trekkrachten opvangen.

9 Algemene informatie - Buitenverblijven
Staander Ringbalk Schoor Dakbeschot EPDM rubberfolie Daktrim Boeideel Gording Topgevel Spant Boeideel Dekplank Spoor Nokgording

Plat dak

Buitenverblijven

Overzicht beschikbare uitvoeringen

Kies je voor een buitenverblijf met plat dak? Je kan dan kiezen uit 10 verschillende uitvoeringen. Iedere uitvoering is beschikbaar in een aantal dieptes en breedtes. De uitvoeringen verschillen met name op de volgende punten:

• De aanwezigheid van een overstek (in hoeverre, en aan welke zijdes, een dak oversteekt).

• Het gebruik van sierklossen. Deze zitten in een eventueel overstek verwerkt.

• Het formaat van de palen en overige constructie onderdelen.

• Het aantal standaard beschikbare breedtes en dieptes.

• Constructiegaten wel of niet voorgeboord.

• De prijsklasse. Deze hangt o.a. af van de houtmaten en van de gebruikte verbindingen.

Hieronder staat een overzicht van de beschikbare uitvoeringen weergegeven. De onderlinge verschillen zijn grotendeels zichtbaar in deze afbeeldingen. Kijk voor een toelichting in de tabel op de pagina rechts!

Belangrijk

Alle buitenverblijven zijn beschikbaar in een groot aantal dieptes en breedtes en zijn volledig naar wens aan te passen en in te delen! Zie pagina 60 voor alle mogelijkheden. Ook kan ieder model in elke gewenste kleur gespoten worden.

10 www.trendhout.nl
Casa Pag. 12 Toscane Pag. 20 Verona Pag. 32 Mensa Pag. 14 Florence Pag. 22
Capri Pag. 28
Refter XL Pag. 16 Palermo Pag. 24 Siena Pag. 18 Palermo XXL Pag. 26 Uitvoering: Florence

* Zijn er schroeven in de ringbalken/schoren zichtbaar, of zijn ze afgewerkt met doken, of is er helemaal niets zichtbaar?

** Zijn de constructiegaten voorgeboord of niet? Zo niet, dan moet je deze zelf nog voorboren.

*** De vergelijking gaat uit van de basisconstructie. Worden er bijvoorbeeld veel wanden en steellook ramen geplaatst, dan wordt het aandeel basisconstructie in de totaalprijs kleiner, en maakt het qua totaalprijs dus minder uit welke constructie er gekozen wordt. De vergelijking gaat uit van een m2 prijs.

Formaat staanders Overstekend dak Sierklossen Doken / schroeven / n.v.t. * Gaten voorgeboord** Dieptes Prijs*** Casa 120x120mm Voorzijde Nee Schroeven Nee 3m ■■❚ Mensa 145x145mm Voorzijde Nee Schroeven Nee 4m ■■❚ Refter XL 145x145mm Voorzijde Nee Doken Ja 2,5/3/4m ■■■ Siena 145x145mm Rondom Ja, halfrond Doken Ja 2,5/3/4m ■■■■ Toscane 145x145mm Rondom Ja, halfrond Doken Ja 5m ■■■■❚ Florence 145x145mm Rondom Ja, schuin Doken Ja 3/4m ■■■■❚ Palermo 145x145mm Nee Nee N.v.t. Ja 2,5/3/4m ■■■❚ Palermo XXL 190x190mm Nee Nee N.v.t. Ja 3/4m ■■■■ Capri 145x145mm Voor- en 1 zijkant Nee N.v.t. Ja 4/4,5/5m ■■■■■■ Verona 145x145mm Voor- en 1 zijkant Nee N.v.t. Ja 3/4m ■■■■■■❚
11 Algemene informatie - Buitenverblijven plat dak
Uitvoering: Capri Uitvoering: Verona Uitvoering: Siena Uitvoering: Palermo

Casa

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Casa is het instapmodel buitenverblijf met plat dak, strak vormgegeven met aan de voorzijde een overstekend dak. De constructie is op een minimalistische manier opgebouwd met 120x120mm staanders, deze is snel te monteren door bijvoorbeeld de op lengte afgekorte onderdelen.

Buitenverblijf Casa is beschikbaar in één diepte en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 120x120mm

Ringbalken 45x145mm

Schoren 45x145mm (recht)

Gordingen 45x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen 28x265mm

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking

Aluminium daktrim recht

Hemelwaterafvoer

Bevestigingsmateriaal

Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Keepverbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Casa samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

12 www.trendhout.nl
CODE 89353 CODE 89354 CODE 89355
CODE 89108

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast

Toelichting tabellen

Op iedere buitenverblijf pagina staat op de rechter pagina een tabel met alle beschikbare afmetingen.

Onder Afmetingen (mm) staan alle beschikbare breedtes voor de diepte die rechts van de tabel staat. Vervolgens staat voor die afmeting het bijbehorende artikelnummer vermeld onder Code, de bijbehorende prijs onder Prijs en daarachter verdere aanvullende informatie.

VOORBEELD – 52.2411

Buitenverblijf Casa met artikelnummer 52.2411 heeft afmeting 9500x3300x2600mm (BxDxH, afgerond) en kost €4.375,-. Dit model bestaat uit 3 vakken, met een breedte tussen de palen van 3405mm (E), 2760mm (C) en 2760mm (C), van links naar rechts. De diepte van dit model is 2760mm (C) tussen de palen.

Onderstaande plattegrond geeft weer hoe deze maten geïnterpreteerd moeten worden.

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

13
Casa - Buitenverblijf plat dak € € € € € € € € € € € € € € € € € €

Mensa

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Mensa heeft een strakke vormgeving met aan de voorzijde een overstekend dak. De constructie is te vergelijken met Buitenverblijf Casa. Alleen door het gebruik van dikkere staanders en hogere gordingen is het bij dit model mogelijk om een grotere overspanning te maken, resulterend in een grotere diepte van circa 4 meter. De constructie is snel te monteren onder andere door de op lengte afgekorte onderdelen.

Buitenverblijf Mensa is beschikbaar in één diepte en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 45x145mm

Schoren 45x145mm (recht)

Gordingen 45x160mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen 28x265mm

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking

Aluminium daktrim recht

Hemelwaterafvoer

Bevestigingsmateriaal

Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Keepverbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Mensa samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

14 www.trendhout.nl
CODE 89359 CODE 89360 CODE 89357

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

CODE 89361

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

15
Mensa - Buitenverblijf plat dak € € € € € €

Refter XL

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Refter is een buitenverblijf met een overstekend dak aan de voorzijde. Alle schroefgaten zijn voorgeboord en kunnen worden afgewerkt met de bijgeleverde houten doken. De schroefgaten zijn op deze manier keurig weggewerkt. De constructie is snel te monteren door onder andere de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen.

Buitenverblijf Refter is beschikbaar in drie dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 65x145mm

Schoren 65x145mm (recht)

Gordingen 65x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen 28x265mm

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking

Aluminium daktrim recht

Hemelwaterafvoer

Bevestigingsmateriaal

Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Keepverbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

16 www.trendhout.nl
CODE 89366 CODE 89367 CODE 89369 CODE 89362 Stel zelf een Refter samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

17 Refter XL - Buitenverblijf plat dak € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €

Siena

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Siena is een sierlijk type buitenverblijf plat dak met rondom een overstekend dak, afgewerkt met halfronde sierklossen. Deze halfronde sierklossen zorgen voor een mooie landelijke uitstraling. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren doordat er bijvoorbeeld zwaluwstaartverbindingen zijn toegepast.

Buitenverblijf Siena is beschikbaar in drie dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 145x145mm

Schoren 65x145mm (recht)

Gordingen 65x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen 25x195mm

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking

Aluminium daktrim recht

Hemelwaterafvoer

Bevestigingsmateriaal

Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Siena samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

18 www.trendhout.nl
CODE 89374 CODE 89375 CODE 89377 CODE 89370

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

19 Siena - Buitenverblijf plat dak € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €

Toscane

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Toscane is een sierlijk type buitenverblijf plat dak met rondom een overstekend dak, afgewerkt met mooie halfronde sierklossen. De constructie is te vergelijken met Buitenverblijf Siena. Door gebruik van hogere ringbalken en gordingen kan in de diepte een grotere overspanning worden gecreëerd, resulterend in een diepte van 5 meter. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast.

Buitenverblijf Toscane is beschikbaar in één diepte en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 145x190mm

Schoren 65x145mm (recht)

Gordingen 65x190mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen 25x195mm

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking, aluminium daktrim recht, hemelwaterafvoer, bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Positioneringspennen

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

20 www.trendhout.nl
CODE 89384 CODE 89385 CODE 89383
Stel zelf een Toscane samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

21 Toscane - Buitenverblijf plat dak € € € € € € CODE 89388

Florence Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Florence is een sierlijk type buitenverblijf plat dak met rondom een overstekend dak, afgewerkt met mooie afgeschuinde sierklossen. Deze prachtige afwerking geeft de overkapping een landelijke en moderne uitstraling. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast.

Buitenverblijf Florence is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 145x190mm

Schoren 65x145mm (recht)

Gordingen 65x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen 25x195mm

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking

Aluminium daktrim recht

Hemelwaterafvoer en bevestigingsmateriaal

Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Positioneringspennen

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

22 www.trendhout.nl
CODE 89391 CODE 89392 CODE 89389 Stel zelf een Florence samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

CODE 89394

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

23 Florence - Buitenverblijf plat dak € € € € € € € € € € € € € € €

Palermo

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Palermo is een strak en modern type buitenverblijf met plat dak. Dit model is populair omdat het zowel in een strakke tuin uitstekend tot zijn recht komt, als ook in een landelijke tuin voor een mooi contrast kan zorgen. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast. Door het ingenieuze ontwerp zijn er in de constructie geen schroeven zichtbaar vanaf de buitenzijde.

Buitenverblijf Palermo is beschikbaar in drie dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 145x190mm

Schoren 45x145mm (voor in de wanden)

Gordingen 65x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking, aluminium daktrim recht, hemelwaterafvoer, bevestigingsmateriaal en opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Positioneringspennen

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

24 www.trendhout.nl
CODE 89399 CODE 89400 CODE 89405 CODE 89395 Stel zelf een Palermo samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl
25 Palermo - Buitenverblijf plat dak € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Palermo XXL

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Palermo XXL is een modern en strak type buitenverblijf met plat dak. Het grote broertje van Buitenverblijf Palermo, met robuustere staanders en een dikkere ringbalk. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast. Door het ingenieuze ontwerp zijn er in de constructie geen schroeven zichtbaar vanaf de buitenzijde.

Buitenverblijf Palermo XXL is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 190x190mm

Ringbalken 190x190mm

Schoren 45x145mm (voor in de wanden)

Gordingen 65x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking

Aluminium daktrim recht, hemelwaterafvoer

Bevestigingsmateriaal

Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Positioneringspennen

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Palermo XXL samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

26 www.trendhout.nl
CODE 89407 CODE 89408 CODE 89406

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

27 Palermo XXL - Buitenverblijf plat dak € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €
CODE 89409

Capri Links

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Capri is een modern type buitenverblijf met plat dak. Strak, en met een premium uitstraling. De slimme constructie maakt een vrije overspanning tot ruim 5 meter mogelijk. Qua gevelbekleding kan er gekozen worden tussen drie types thermisch gemodificeerd vuren profielplanken, of een douglas sponningplank. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast. Buitenverblijf Capri is beschikbaar in drie dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 145x240mm

Gordingen 65x190mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Gevelbekleding Optie 1: 20x140mm thermisch gemodificeerd NE vuren in channelsiding, dubbel rhombus of triple rhombus. Optie 2: 18x190mm douglas sponningplank.

Inclusief Regelpakketten voor dichte wanden, dampopen folie, ventilatielatten, EPDM rubberfolie als dakbedekking

Zwarte aluminium daktrim recht, hemelwaterafvoer Bevestigingsmateriaal, opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Positioneringspennen

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

28 www.trendhout.nl
CODE 89113 CODE 89115 CODE 89117 CODE 89111
Stel zelf een Capri samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Buitenverblijf Capri kan omkleed worden met 4 soorten gevelbekleding, elk soort met zijn eigen uitstraling. De gevelbekleding kan in diverse kleuren geleverd worden. De gevelbekleding wordt op lengte afgekort geleverd met RVS gevelschroeven voorzien van een zwarte kop.

Kies altijd een combinatie van een constructie + een type gevelbekleding. Sponningplank

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

29 € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € Capri - Buitenverblijf plat dak
T k n g n a m W m a h 1 8 9 H e m b o T 0 5 5 6 2 2 D e R e e e G e k n d o M o d H o o d k a n o o M h n w eu b 0 6 R O d b o e 2 3 1 1 P o d u e g n g g g e s n m c g D m 2 128 140 52 0 33 30 0 T k n g a m W m e a s 8 4 H e m b e 5 5 6 2 2 D e R e n G t k n o o M o e H o o d k a n o o M h n w eu d b 9 R O d b e 0 2 3 1 1 P r o d u e e n e n e n e n e n O m c g D m 2 128 140 55 52 10 33 30 10 T k n g a m W m e a a 0 4 S H m b e e 5 5 6 2 2 D a R e n G e e d o r M o e H o o d k a n o o M h e w e gu d b 8 9 R O d b e T 0 2 3 1 1 P r o d u c e e n e n e n e n v O m h g D m 2 128 140 55 52 10 33 30 0
Onbehandeld douglas Channelsiding Thermisch gemodificeerd vuren Dubbel rhombus Thermisch gemodificeerd vuren Triple rhombus Thermisch gemodificeerd vuren

Capri Rechts

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Capri is een modern type buitenverblijf met plat dak. Strak, en met een premium uitstraling. De slimme constructie maakt een vrije overspanning tot ruim 5 meter mogelijk. Qua gevelbekleding kan er gekozen worden tussen drie types thermisch gemodificeerd vuren profielplanken, of een douglas sponningplank. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast.Buitenverblijf Capri is beschikbaar in drie dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 145x240mm

Gordingen 65x190mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Gevelbekleding Optie 1: 20x140mm thermisch gemodificeerd NE vuren in channelsiding, dubbel rhombus of triple rhombus. Optie 2: 18x190mm douglas sponningplank.

Inclusief Regelpakketten voor dichte wanden, dampopen folie

EPDM rubberfolie als dakbedekking

Zwarte aluminium daktrim recht, hemelwaterafvoer Bevestigingsmateriaal, opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Positioneringspennen

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

30 www.trendhout.nl
CODE 89123 CODE 89121 CODE 89119 CODE 89127 Stel zelf een Capri samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Buitenverblijf Capri kan omkleed worden met 4 soorten gevelbekleding, elk soort met zijn eigen uitstraling. De gevelbekleding kan in diverse kleuren geleverd worden. De gevelbekleding wordt op lengte afgekort geleverd met RVS gevelschroeven voorzien van een zwarte kop.

Kies altijd een combinatie van een constructie + een type gevelbekleding. Sponningplank

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

31 Capri - Buitenverblijf plat dak € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €
T k n g n a m W m a h 1 8 9 H e m b o T 0 5 5 6 2 2 D e R e e e G e k n d o M o d H o o d k a n o o M h n w eu b 0 6 R O d b o e 2 3 1 1 P o d u e g n g g g e s n m c g D m 2 128 140 2 0 33 30 0 T k n g a m W m e a s 8 4 H e m b e 5 5 6 2 2 D e R e n G t k n o o M o e H o o d k a n o o M h n w eu d b 9 R O d b e 0 2 3 1 1 P r o d u e e n e n e n e n e n O m c g D m 2 1 8 140 55 52 1 33 30 10 T k n g a m W m e a a 0 4 S H m b e e 5 5 6 2 2 D a R e n G e e d o r M o e H o o d k a n o o M h e w e gu d b 8 9 R O d b e T 0 2 3 1 1 P r o d u c e e n e n e n e n v O m h g D m 2 128 140 55 52 0 33 30 10
Onbehandeld douglas Channelsiding Thermisch gemodificeerd vuren Dubbel rhombus Thermisch gemodificeerd vuren Triple rhombus Thermisch gemodificeerd
vuren

Verona

Buitenverblijf plat dak

Buitenverblijf Verona is een modern en strak type buitenverblijf met plat dak. De strakke boeidelen zijn vervaardigd uit duurzaam Red Cedar. Buitenverblijf Verona is verkrijgbaar in een linker- en een rechter model, de positie van de omklede (dikke) staanders is daarin leidend. Door de ingenieuze constructie is een vrije overspanning van bijna 6 meter mogelijk. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast.

Buitenverblijf Verona is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 65mm

Gordingen 65x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen Duurzaam Red Cedar 18x285mm, 2x wit gegrond

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking

Aluminium daktrim recht

Hemelwaterafvoer

Bevestigingsmateriaal

Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Positioneringspennen

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Verona samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

32 www.trendhout.nl
CODE 89418 CODE 89419 CODE 89420 CODE 89411 Uitvoering: rechter model Uitvoering: rechter model Uitvoering: linker model Uitvoering: rechter model

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

33 Verona - Buitenverblijf plat dak € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €

Aanbouwveranda's Buitenverblijven

Overzicht beschikbare uitvoeringen

Kies je voor een aanbouwveranda? Je kan dan kiezen uit 2 verschillende uitvoeringen. Iedere uitvoering is beschikbaar in een aantal dieptes en breedtes. De uitvoeringen verschillen met name op de volgende punten:

• De aanwezigheid van een overstek (in hoeverre, en aan welke zijdes, een dak oversteekt).

• Het gebruik van sierklossen. Deze zitten in een eventueel overstek verwerkt.

• Het formaat van de ringbalken.

• Het aantal standaard beschikbare breedtes.

• De prijsklasse. Deze hangt o.a. af van de houtmaten en van de gebruikte verbindingen.

Hieronder staat een overzicht van de beschikbare uitvoeringen weergegeven. De onderlinge verschillen zijn grotendeels zichtbaar in deze afbeeldingen. Kijk voor een toelichting in de tabel op de pagina rechts!

Belangrijk

Alle buitenverblijven zijn beschikbaar in een groot aantal dieptes en breedtes en zijn volledig naar wens aan te passen en in te delen! Zie pagina 60 voor alle mogelijkheden. Ook kan ieder model in elke gewenste kleur gespoten worden.

34 www.trendhout.nl
Ancona Pag. 36 Lucca Pag. 38 Uitvoering: Lucca

Gaten voorgeboord**

Dieptes Prijs***

Ancona 145x145mm Voorkant Nee Doken Ja 3 / 4m

Lucca 145x145mm Voor- en zijkanten Ja, schuin Doken Ja 3 / 4m ■■■■

* Zijn er schroeven in de ringbalken/schoren zichtbaar, of zijn ze afgewerkt met doken, of is er helemaal niets zichtbaar?

** Zijn de constructiegaten voorgeboord of niet? Zo niet, dan moet je deze zelf nog voorboren.

*** De vergelijking gaat uit van de basisconstructie. Worden er bijvoorbeeld veel wanden en steellook ramen geplaatst, dan wordt het aandeel basisconstructie in de totaalprijs kleiner, en maakt het qua totaalprijs dus minder uit welke constructie er gekozen wordt. De vergelijking gaat uit van een m2 prijs.

Uitvoering: Ancona

Uitvoering: Lucca

Uitvoering: Ancona

Uitvoering: Ancona

Uitvoering: Lucca

35 Algemene informatie - Aanbouwveranda's
Formaat staanders Overstekend dak Sierklossen Doken / schroeven / n.v.t. *
■■■

Ancona

Aanbouwveranda

Aanbouwveranda Ancona heeft een strakke vormgeving met aan de voorzijde een overstekend dak. Aan beide zijkanten heeft dit type veranda geen overstek, waardoor deze o.a. uitstekend geschikt is om bijvoorbeeld aan te bouwen bij een tussenwoning. De voorgeboorde schroefgaten kunnen keurig worden afgewerkt met de bijgeleverde houten doken. De constructie is snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen.

Aanbouwveranda Ancona is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts. Afwijkende afmetingen zijn op aanvraag mogelijk.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 65x145mm

Schoren 65x145mm (recht)

Gordingen 65x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen 28x265mm

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking

Aluminium daktrim recht, hemelwaterafvoer

Aluminium knelprofiel

Bevestigingsmateriaal (excl. muurverankering)

Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Keepverbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

36 www.trendhout.nl
CODE 89429 CODE 89430 CODE 89427
Stel zelf een Ancona samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

37 Ancona - Aanbouwveranda € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € CODE
89431

Lucca

Aanbouwveranda

Aanbouwveranda Lucca is een sierlijk type aanbouwveranda met aan zowel de voorzijde als beide zijkanten een overstekend dak, afgewerkt met mooie afgeschuinde sierklossen. Deze prachtige afwerking geeft de aanbouwveranda een landelijke en moderne uitstraling. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen zijn toegepast.

Aanbouwveranda Lucca is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts. Afwijkende afmetingen zijn op aanvraag mogelijk.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 145x145mm

Schoren 65x145mm (recht)

Gordingen 65x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen 25x195mm

Inclusief EPDM rubberfolie als dakbedekking, aluminium daktrim recht, hemelwaterafvoer, bevestigingsmateriaal, aluminium knelprofiel (excl. muurverankering), opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Lucca

38 www.trendhout.nl
CODE 89433 CODE 89434 CODE 89432 samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

39 Lucca - Aanbouwveranda € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € CODE
89436

Zadeldaken

Buitenverblijven

Overzicht beschikbare uitvoeringen

Kies je voor een buitenverblijf met zadeldak? Je kan dan kiezen uit 3 verschillende uitvoeringen. Iedere uitvoering is beschikbaar in een aantal dieptes en breedtes. De uitvoeringen verschillen met name op de volgende punten:

• De hellingshoek van het dak en daarmee de nokhoogte (het hoogste punt van de constructie).

• Het formaat van de palen en overige constructie onderdelen.

• Het aantal standaard beschikbare breedtes en dieptes.

• Constructiegaten wel of niet voorgeboord.

• De prijsklasse. Deze hangt o.a. af van de houtmaten en van de gebruikte verbindingen.

Hieronder staat een overzicht van de beschikbare uitvoeringen weergegeven. De onderlinge verschillen zijn grotendeels zichtbaar in deze afbeeldingen. Kijk voor een toelichting in de tabel op de pagina rechts!

Betula Pag. 42

Belangrijk

Alle buitenverblijven zijn beschikbaar in een groot aantal dieptes en breedtes en zijn volledig naar wens aan te passen en in te delen! Zie pagina 60 voor alle mogelijkheden. Ook kan ieder model in elke gewenste kleur gespoten worden.

Zadeldak XL Pag. 44
40 www.trendhout.nl
Zadeldak XXL Pag. 46 Uitvoering: Zadeldak XXL

* De nokhoogte is afhankelijk van de diepte

** Zijn er schroeven in de ringbalken/schoren zichtbaar, of zijn ze afgewerkt met doken, of is er helemaal niets zichtbaar?

*** Zijn de constructiegaten voorgeboord of niet? Zo niet, dan moet je deze zelf nog voorboren.

**** Deze vergelijking gaat uit van de basisconstructie. Plaats je bijvoorbeeld veel wanden en steellook ramen, dan wordt het aandeel basisconstructie in de totaalprijs kleiner, en maakt het qua totaalprijs dus minder uit welke constructie je kiest. De vergelijking gaat uit van een m² prijs.

Uitvoering: Zadeldak XL

Uitvoering: Zadeldak XXL

Uitvoering: Betula

Uitvoering: Zadeldak XXL

Uitvoering: Zadeldak XL

41 Algemene informatie - Buitenverblijven zadeldak Formaat staanders Nokhoogte* Doken / schroeven / n.v.t. ** Gaten voorgeboord*** Dieptes Prijs**** Betula 120x120mm 3172/3322mm Nee Nee 3/4m ■■❚ Zadeldak XL 145x145mm 3973/4244mm Ja Ja 3/4m ■■■■ Zadeldak XXL 190x190mm 4886/4977mm Ja Ja 5/6m ■■■■❚

Betula

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak Betula is een instapmodel buitenverblijf met een zadeldak met slanke 120x120mm staanders. Een subtiele maar degelijk model zadeldak met gordingenkap. De onbehandelde douglas topgevels worden standaard meegeleverd. De constructie is snel te monteren, o.a. door de op lengte afgekorte onderdelen.

Zadeldak Betula is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 120x120mm

Ringbalken 45x145mm

Schoren 45x145mm (recht)

Gordingen 45x145mm

Spanten 45x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen/dekplanken 25x195mm

Inclusief Topgevel van potdekselplanken Bevestigingsmateriaal Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Keepverbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Betula samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

42 www.trendhout.nl
CODE 89129
CODE 89371 CODE 89128

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

43 Betula - Buitenverblijf zadeldak € € € € € € € € € € € €
CODE 89376

Zadeldak XL

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak XL is een premium zadeldak met sporenkap. De constructie is snel en gemakkelijk op te bouwen, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen zijn toegepast. De voorgeboorde schroefgaten kunnen keurig worden afgewerkt met de bijgeleverde houten doken. De robuuste 145x145mm staanders en ringbalken zorgen voor een fraaie en robuuste uitstraling.

Zadeldak XL is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken

Schoren

Stel zelf een Zadeldak XL samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

145x145mm

65x145mm (recht)

Sporen 65x145mm

Nokgording 65x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen/dekplanken 25x195mm

Inclusief Bevestigingsmateriaal Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

44 www.trendhout.nl
CODE 89382 CODE 89386 CODE 89380

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

45
Zadeldak XL - Buitenverblijf zadeldak € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € CODE 89390

Zadeldak XXL

Buitenverblijf zadeldak

Zadeldak XXL is het grootste type buitenverblijf met zadeldak. De constructie is te vergelijken met die van de Zadeldak XL. Door gebruik van grotere staanders en ringbalken is het met dit model mogelijk een grotere overspanning te maken, resulterend in dieptes van 5 en 6 meter. De constructie is snel en gemakkelijk op te bouwen, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast.

Zadeldak XXL is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts. Eventuele grotere afmetingen zijn op aanvraag mogelijk.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 190x190mm

Ringbalken 190x190mm

Schoren 65x145mm (recht)

Sporen 65x190mm

Nokgording 65x190mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen/dekplanken 25x195mm

Inclusief Bevestigingsmateriaal, opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Positioneringspennen

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Zadeldak XXL samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

46 www.trendhout.nl
CODE 89396 CODE 89403 CODE 89393

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

CODE 89404

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

47 Zadeldak XXL - Buitenverblijf zadeldak € € € € € € € € € € €

Kapschuren

Buitenverblijven

Overzicht beschikbare uitvoeringen

Kies je voor een kapschuur? Je kan dan kiezen uit 5 verschillende uitvoeringen. Iedere uitvoering is beschikbaar in een aantal dieptes en breedtes. De uitvoeringen verschillen met name op de volgende punten:

• De hellingshoek van het dak en daarmee de nokhoogte (het hoogste punt van de constructie).

• Het formaat van de palen en overige constructie onderdelen.

• Het aantal standaard beschikbare breedtes en dieptes.

• Constructiegaten wel of niet voorgeboord.

• De prijsklasse. Deze hangt o.a. af van de houtmaten en van de gebruikte verbindingen.

Hieronder staat een overzicht van de beschikbare uitvoeringen weergegeven. De onderlinge verschillen zijn grotendeels zichtbaar in deze afbeeldingen. Kijk voor een toelichting in de tabel op de pagina rechts!

Belangrijk

Alle buitenverblijven zijn beschikbaar in een groot aantal dieptes en breedtes en zijn volledig naar wens aan te passen en in te delen! Zie pagina 60 voor alle mogelijkheden. Ook kan ieder model in elke gewenste kleur gespoten worden.

48 www.trendhout.nl De Deel Pag. 50 De Hoeve XL Pag. 56 De Stee Pag. 52 De Hofstee XXL Pag. 58 De Heerd Pag. 54
Uitvoering: De Hofstee XXL

* De nokhoogte is afhankelijk van de diepte

** Zijn er schroeven in de ringbalken/schoren zichtbaar, of zijn ze afgewerkt met doken, of is er helemaal niets zichtbaar?

*** Zijn de constructiegaten voorgeboord of niet? Zo niet, dan moet je deze zelf nog voorboren.

**** De vergelijking gaat uit van de basisconstructie. Worden er bijvoorbeeld veel wanden en steellook ramen geplaatst, dan wordt het aandeel basisconstructie in de totaalprijs kleiner, en maakt het qua totaalprijs dus minder uit welke constructie er gekozen wordt. De vergelijking gaat uit van een m2 prijs.

Uitvoering: De Heerd

Uitvoering: De Stee

Uitvoering: De Hoeve XL

Uitvoering: De Deel

49 Algemene informatie - Kapschuren Formaat staanders Nokhoogte* Dieptes Doken / schroeven / n.v.t.** Gaten voorgeboord*** Prijs**** De Deel 120x120mm 3130mm 3m Schroeven Nee ■■❚ De Stee 145x145mm 3363mm 3/4m Schroeven Nee ■■■ De Heerd 145x145mm 3317mm 4m Schroeven Nee ■■■ De Hoeve XL 145x145mm 3410/3672mm 3/4m Doken Ja ■■■■❚ De Hofstee XXL 190x190mm 4679/5023mm 5/6m Doken Ja ■■■■■■

De Deel

Kapschuur

Kapschuur De Deel is een instapmodel kapschuur met slanke 120x120mm staanders. Een subtiele maar degelijke kapschuur met gordingenkap. De onbehandelde douglas topgevels worden standaard meegeleverd. De constructie is snel te monteren, o.a. door de op lengte afgekorte onderdelen.

Kapschuur De Deel is beschikbaar in één diepte en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 120x120mm

Ringbalken 45x145mm

Schoren 45x145mm (recht)

Gordingen 45x145mm

Spanten 45x160mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen/dekplanken 25x195mm

Inclusief Topgevel van potdekselplanken

Bevestigingsmateriaal

Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Keepverbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Deel samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

50 www.trendhout.nl
CODE 89425 CODE 89437 CODE 89424

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

CODE 89438

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

51 De Deel - Kapschuur € € € € € €

De Stee

Kapschuur

Kapschuur De Stee is een kapschuur met spantenkap. De robuuste 145x145mm staanders en ringbalken geven de kapschuur een robuust uiterlijk, en het asymmetrische dak geeft de kapschuur zijn typische landelijke uitstraling. De constructie is snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen.

Kapschuur De Stee is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 145x145mm

Schoren 45x145mm (recht)

Sporen 45x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen/dekplanken 25x195mm

Inclusief Bevestigingsmateriaal Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Keepverbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Stee samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

52 www.trendhout.nl
CODE 89425 CODE 89437 CODE 89424

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

53 De Stee - Kapschuur € € € € € € € € € € € €
CODE 89438

De Heerd

Kapschuur

Kapschuur De Heerd is een kapschuur met een sporenkap. Het grote overstek aan de voorzijde geeft deze kapschuur zijn typische en kenmerkende uitstraling. De kapschuur is uitgevoerd met robuuste 145x145mm staanders en ringbalken. De constructie is snel te monteren, o.a. door de op lengte afgekorte onderdelen.

Kapschuur De Heerd is beschikbaar in één diepte en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 145x145mm

Schoren 45x145mm (recht)

Sporen 45x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen/dekplanken 25x195mm

Inclusief Bevestigingsmateriaal Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Keepverbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Heerd samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

54 www.trendhout.nl
CODE 89453 CODE 89454 CODE 89451

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

CODE 89455

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

55 De Heerd - Kapschuur € € € € € €

De Hoeve XL

Kapschuur

Kapschuur De Hoeve XL is een premium kapschuur met sporenkap. De constructie is snel en gemakkelijk op te bouwen, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen zijn toegepast. De voorgeboorde schroefgaten kunnen keurig worden afgewerkt met de bijgeleverde houten doken. De getoogde schoren en het asymmetrische dak geven de kapschuur zijn landelijke uitstraling.

Kapschuur De Hoeve XL is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 145x145mm

Ringbalken 145x145mm

Schoren

65x145mm (halfrond)

Sporen 65x145mm

Nokgording 65x145mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen/dekplanken 25x195mm

Inclusief Bevestigingsmateriaal Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

56 www.trendhout.nl
CODE 89457 CODE 89459 CODE 89456 Stel zelf een Hoeve XL samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

CODE 89460

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

57 De Hoeve XL - Kapschuur € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € € €

De Hofstee XXL

Kapschuur

Kapschuur De Hofstee XXL Kapschuur De Hofstee XXL is het grootste type kapschuur. Deze kapschuur wordt geleverd met robuuste 190x190mm staanders en ringbalken. Dit zorgt ervoor dat de constructie een degelijke en rustieke uitstraling heeft. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast.

Kapschuur De Hofstee XXL is beschikbaar in twee dieptes en meerdere breedtes. De beschikbare afmetingen staan in de tabel op de pagina rechts.

PRODUCTSPECIFICATIES

Producttype Bouwpakket

Houtsoort Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas

Staanders 190x190mm

Ringbalken 190x190mm

Schoren 65x145mm (halfrond)

Sporen 65x190mm

Nokgording 65x190mm

Dakbeschot 18x145mm (vellingdelen)

Boeidelen/dekplanken 25x195mm

Inclusief Bevestigingsmateriaal Opbouwhandleiding

DETAILS CONSTRUCTIE

CHECK-SQUARE Alle constructie-onderdelen op lengte

CHECK-SQUARE Voorgeboorde schroefgaten

CHECK-SQUARE Positioneringspennen

CHECK-SQUARE Zwaluwstaart verbindingen

Zie pagina 9 voor een toelichting.

Stel zelf een Hoefstee XXL samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl

58 www.trendhout.nl
CODE 89464 CODE 89468 CODE 89458

Bekijk de beschikbare breedtes voor iedere diepte in de tabel hiernaast. Zie voor een tabeluitleg pagina 13

CODE 89469

Exclusief fundering en montage. De constructie is in iedere gewenste kleur te spuiten en kan aangevuld worden met allerlei opties, zoals wanden, glazen schuifwanden en ramen en deuren (zie vanaf pagina 60).

59 De Hofstee XXL - Kapschuur € € € € € € € € € € € €

Toebehoren

Wanneer je een model buitenverblijf gekozen hebt kun je deze naar hartenlust indelen met bijvoorbeeld wandmodules, steel look ramen en louvres. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bij ieder model buitenverblijf staan de wandmaten vermeldt. Deze staan ook bij de producten op de volgende pagina’s, zo weet je altijd wat waarin past.

In de 3D app gaat dit overigens altijd automatisch goed!

Kies je gewenste product en de 3D app bepaalt welke maat nodig is. Probeer het zelf op www.trendhoutapp.nl of scan de QR code.

Overzicht toebehoren

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Zie hieronder een globaal overzicht van de producten die op de volgende pagina’s worden toegelicht.

Zie de index op pagina 115 voor een compleet overzicht van alle producten, inclusief paginanummers.

60 www.trendhout.nl
Wandmodules Pag. 62 Lichtstraten Pag. 74 Buitenkeukens Pag. 78 Deuren en ramen Pag. 66 IJzerwaren Pag. 80 Glazen schuifwanden Pag. 76 Hekwerken Pag. 74 Louvres Pag. 74 Fundering Pag. 82 Steel look Pag. 72 Verlichting Pag. 76 Dakbedekking Pag. 84
61 Toebehoren
- Ten behoeve van de buitenverblijven

Wandmodules

Douglas & vuren

• De planken worden horizontaal verwerkt in de wanden

• Aan twee zijdes geschaafd

• De wandmodules zijn als bouwpakket samengesteld, de planken zijn op de juiste lengte afgekort, worden geleverd met douglas afwateringsprofielen en compleet met benodigd bevestigingsmateriaal

• Afmeting plank: 28x190mm (Werkende breedte: 176mm)

• De planken worden horizontaal in de wanden verwerkt

• De zichtzijde is fijnbezaagd

• De wandmodules zijn als bouwpakket samengesteld, de planken zijn op de juiste lengte afgekort, en de modules worden geleverd met RVS bevestigingsmateriaal.

• Bestel het regelwerk er los bij (40x60mm).

• Afmeting plank: 10-20x145mm (Werkende breedte: 127mm)

• Verkrijgbaar in douglas en vuren (zwart)

• De planken worden verticaal in de wanden verwerkt

• Eén zijde fijnbezaagd, één zijde geschaafd

• De wandmodules zijn als bouwpakket samengesteld, de planken zijn op de juiste lengte afgekort, en de modules worden geleverd met RVS bevestigingsmateriaal.

• Bestel het regelwerk er los bij (40x60mm).

• Afmeting plank: 18x190mm (Werkende breedte: 170mm)

3 Wandmodules - Douglas rhombusprofielplanken

• De planken worden verticaal in de wanden verwerkt

• Aan twee zijdes geschaafd

• De wandmodules zijn als bouwpakket samengesteld, de planken zijn op de juiste lengte afgekort, en de modules worden geleverd met RVS bevestigingsmateriaal.

• Bestel het regelwerk er los bij (40x60mm).

• Afmeting plank: 25x140mm (Werkende breedte: 120mm)

4 Wandmodules - Douglas en vuren topgevels

• De planken worden horizontaal in de wanden verwerkt

• De zichtzijde is fijnbezaagd

• De planken dienen bij montage nog schuin afgezaagd te worden

• De modules worden geleverd met RVS bevestigingsmateriaal

• Inclusief regelwerk (40x60mm).

• Afmeting plank: 10-20x145mm

Let op: zie pagina 65 voor isolatie!

62 www.trendhout.nl
1 Wandmodules - Douglas blokhutprofielplanken 2 Wandmodules - Douglas en vuren potdekselplanken 3 Wandmodules - Douglas sponningplanken
63 € 170,00 € 213,00 € 250,00 € 297,00 € 212,00 € 266,00 € 308,00 € 373,00 € 176,00 € 274,00 € 350,00 € 418,00 € 508,00 € 85,00 € 125,00 € 101,00 € 50,00 € 96,00 € 144,00 € 128,00 € 60,00 € 115,00 € 174,00 € 159,00 € 69,00 € 140,00 € 213,00 € 187,00 € 82,00 € 98,00 € 145,00 € 128,00 € 53,00 € 121,00 € 186,00 € 163,00 € 64,00 € 149,00 € 228,00 € 208,00 € 74,00 € 178,00 € 276,00 € 241,00 € 88,00 € 88,00 € 128,00 € 114,00 € 49,00 € 130,00 € 200,00 € 176,00 € 58,00 € 166,00 € 257,00 € 225,00 € 69,00 € 204,00 € 316,00 € 288,00 € 81,00 € 248,00 € 387,00 € 338,00 € 97,00 € 203,00 € 315,00 € 276,00 € 88,00 € 259,00 € 405,00 € 367,00 € 105,00 € 108,00 € 144,00 € 151,00 € 53,00 € 142,00 € 192,00 € 196,00 € 60,00 € 163,00 € 230,00 € 236,00 € 66,00 € 202,00 € 278,00 € 302,00 € 78,00 € 127,00 € 163,00 € 221,00 € 55,00 € 166,00 € 218,00 € 288,00 € 62,00 € 197,00 € 259,00 € 360,00 € 68,00 € 241,00 € 317,00 € 434,00 € 80,00 € 83,00 € 106,00 € 168,00 € 48,00 € 156,00 € 202,00 € 273,00 € 66,00 € 209,00 € 274,00 € 364,00 € 75,00 € 248,00 € 326,00 € 451,00 € 83,00 € 304,00 € 402,00 € 545,00 € 99,00 € 69,00 € 88,00 € 81,00 € 113,00 € 151,00 € 138,00 € 186,00 € 263,00 € 197,00 € 375,00 € 521,00 € 468,00 Douglas & vuren - Wandmodules

Wandmodules

Wandmodules - Eiken sponningplanken

• De planken worden verticaal in de wanden verwerkt

• Aan twee zijdes geschaafd

• De wandmodules zijn als bouwpakket samengesteld, de planken zijn op de juiste lengte afgekort en worden geleverd inclusief RVS bevestigingsmateriaal

• Bestel het regelwerk er los bij (40x60mm)

• Afmetingen: 18x180mm

• Werkende breedte: 160mm

64 www.trendhout.nl € 335,00 € 53,00 € 442,00 € 60,00 € 524,00 € 66,00 € 651,00 € 78,00 € 463,00 € 55,00 € 617,00 € 62,00 € 751,00 € 68,00 € 908,00 € 80,00 € 331,00 € 48,00 € 579,00 € 66,00 € 793,00 € 75,00 € 926,00 € 83,00 € 1.143,00 € 99,00 € 182,00 € 182,00 € 182,00 € 53,00 € 252,00 € 252,00 € 252,00 € 60,00 € 298,00 € 298,00 € 298,00 € 66,00 € 357,00 € 357,00 € 357,00 € 78,00 € 227,00 € 227,00 € 227,00 € 55,00 € 314,00 € 314,00 € 314,00 € 62,00 € 373,00 € 373,00 € 373,00 € 68,00 € 449,00 € 449,00 € 449,00 € 80,00
Eiken

Thermisch gemodicifeerd vuren

Wandmodules - Thermisch gemodificeerd vuren – 3 uitvoeringen

• De planken worden verticaal in de wanden verwerkt

• Aan twee zijdes geschaafd

• De wandmodules zijn als bouwpakket samengesteld, de planken zijn op de juiste lengte afgekort en de modules worden geleverd met RVS bevestigingsmateriaal

• Bestel het regelwerk er los bij (40x60mm)

• Afmetingen: 20x140 (Werkende breedte: 128mm)

• Verkrijgbaar in drie uitvoeringen: channelsiding, dubbel rhombus en triple rhombus

Thermisch gemodificeerd Noord Europees vuren is extra duurzaam (duurzaamheidsklasse 2). Door toepassing van een verhittingsproces krijgt het hout zijn duurzame eigenschappen, kenmerkende geur en donkere kleur. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk, ideaal om toe te passen als gevelbekleding.

65 € 331,00 € 48,00 € 579,00 € 66,00 € 793,00 € 75,00 € 926,00 € 83,00 € 1.143,00 € 99,00 € 182,00 € 182,00 € 182,00 € 53,00 € 252,00 € 252,00 € 252,00 € 60,00 € 298,00 € 298,00 € 298,00 € 66,00 € 357,00 € 357,00 € 357,00 € 78,00 € 227,00 € 227,00 € 227,00 € 55,00 € 314,00 € 314,00 € 314,00 € 62,00 € 373,00 € 373,00 € 373,00 € 68,00 € 449,00 € 449,00 € 449,00 € 80,00 € 192,00 € 192,00 € 192,00 € 48,00 € 330,00 € 330,00 € 330,00 € 66,00 € 458,00 € 458,00 € 458,00 € 75,00 € 549,00 € 549,00 € 549,00 € 83,00 € 681,00 € 681,00 € 681,00 € 99,00 € 31,95 € 182,00 € 182,00 € 182,00 € 53,00 € 252,00 € 252,00 € 252,00 € 60,00 € 298,00 € 298,00 € 298,00 € 66,00 € 357,00 € 357,00 € 357,00 € 78,00 € 227,00 € 227,00 € 227,00 € 55,00 € 314,00 € 314,00 € 314,00 € 62,00 € 373,00 € 373,00 € 373,00 € 68,00 € 449,00 € 449,00 € 449,00 € 80,00 € 192,00 € 192,00 € 192,00 € 48,00 € 330,00 € 330,00 € 330,00 € 66,00 € 458,00 € 458,00 € 458,00 € 75,00 € 549,00 € 549,00 € 549,00 € 83,00 € 681,00 € 681,00 € 681,00 € 99,00 € 31,95 Eiken en Thermisch gemodicifeerd vuren - Wandmodules
Wandmodules
Isolatie
Teken ngnaam: Warmtekrachtstraat 1 8094 SE H tt b k Te (0525) 63 12 21 Dea er: Referent e: Getekend door: Mode : Hoofdkantoor Mheneweg-Zu d 1b 8096 RE Old b k Tel (0525) 63 12 21 Product e geen geen geen geen Rev s e nr Omschr jv ng 1 20 1 2 8 1 4 0 5 5 5 2 1 0 3 3 3 0 1 0

Ramen & deuren

Paneeldeuren, stapeldorpeldeuren en opgeklampte deuren

1

2

3

66 www.trendhout.nl
Paneeldeuren Stapeldorpeldeuren Opgeklampte deuren 4 Opgeklampte deuren - Hang en sluitwerk Beslagset met duimheng zwart of blank verzinkt Verstelbare duimheng zwart of blank verzinkt Dag- en nachtslot zwart of RVS Staartgrendel blank verzinkt Rolschuif blank verzinkt Enkel en dubbel Met bovenraam XL Enkel en dubbel Versie XL Enkel en dubbel Met bovenraam, Enkel en dubbel 5 RVS Dorpel 6 Stelkozijnset
67 € 521,00 € 667,00 € 521,00 € 667,00 € 837,00 € 1.051,00 € 590,00 € 752,00 € 590,00 € 752,00 € 976,00 € 1.179,00 € 513,00 € 610,00 € 610,00 € 678,00 € 840,00 € 840,00 € 816,00 € 976,00 € 1.160,00 € 1.288,00 € 96,00 € 107,00 € 127,85 € 139,00 € 169,95 € 181,00 € 219,70 € 230,00 € 17,15 € 20,00 € 38,00 € 56,00 € 10,00 € 5,00 € 90,35 € 141,95 € 90,35 € 129,05 € 96,80 € 160,00 € 108,40 € 209,05 € 105,00 € 137,00 € 137,00 Paneeldeuren, stapeldorpeldeuren en opgeklampte deuren - Ramen & deuren

Ramen & deuren Plaatdeuren

68 www.trendhout.nl € 1.735,00 € 1.735,00 € 3.215,00 € 2.125,00 € 2.125,00 € 3.650,00 € 422,00 € 422,00 € 96,80 € 160,00 € 108,40 € 209,05
Enkel Enkel XL Dubbel Dubbel XL
69 € 1.735,00 € 1.735,00 € 3.215,00 € 422,00 € 422,00 € 826,00 € 107,00 € 107,00 € 225,00 € 331,00 € 225,00 € 331,00 € 160,00 € 108,40 € 209,05 Plaatdeuren en schuifdeuren - Ramen & deuren
Schuifdeuren
Ramen & deuren
Schuifdeur enkel Schuifdeur dubbel Schuifdeur systeem incl. haakslot Schuifdeur systeem Schuifdeur pijl/recht

Ramen & deuren Vaste ramen, vleugelramen en uitzetramen

70 www.trendhout.nl
1 Ramen - Vaste kozijnen 2 Ramen - Vleugelramen met kozijn 3 Ramen - Uitzetramen met kozijn Laag Enkel laag Laag Hoog Enkel hoog Hoog Hoog XL Dubbel hoog Panoramaraam Breed 4 Ramen – Stelkozijnset

Voorzetroedes worden los bijgeleverd, deze kunnen tijdens montage eventueel weggelaten worden

71 € 238,00 € 333,00 € 265,00 € 360,00 € 222,00 € 317,00 € 438,00 € 574,00 € 438,00 € 574,00 € 476,00 € 612,00 € 476,00 € 612,00 € 776,00 € 980,00 € 427,00 € 563,00 € 441,00 € 576,00 € 468,00 € 617,00 € 484,00 € 620,00 € 97,00 € 119,00 € 119,00
Vaste ramen, vleugelramen en uitzetramen - Ramen & deuren

Ramen & deuren

Steel look

Verander de uitstraling van een steel look raam of deur door één of meerdere roedes toe te passen!

72 www.trendhout.nl
1 Steel Look - Raammodules 2 Steel Look - Raammodules met dubbele deuren 3 Steel Look - Ramen 4 Steel Look - Deuren 5 Steel Look - Schuifdeuren en toebehoren Module A Module B Module H Module C Module E Module H Vleugelraam enkel laag Module C Vleugelraam enkel hoog Module E Vleugelraam dubbel Uitzetraam Enkele deur Dubbele deur Schuifdeur enkel Pijl Schuifdeur dubbel Recht
73 € 545,00 € 594,00 € 610,00 € 626,00 € 868,00 € 933,00 € 965,00 € 997,00 € 1.133,00 € 1.212,00 € 1.259,00 € 1.305,00 € 1.367,00 € 1.457,00 € 1.513,00 € 1.569,00 € 1.644,00 € 1.748,00 € 1.818,00 € 1.921,00 € 2.317,00 € 2.327,00 € 2.337,00 € 2.347,00 € 2.464,00 € 2.521,00 € 2.544,00 € 2.601,00 € 2.660,00 € 2.696,00 € 2.732,00 € 2.767,00 € 658,00 € 658,00 € 740,00 € 740,00 € 1.106,00 € 702,00 € 926,00 € 926,00 € 1.447,00 € 692,00 € 1.351,00 € 107,00 € 107,00 Steel look - Ramen & deuren

Lichtstraten, louvres en hekwerken

1 Lichtstraten

2

Louvres

3 Veranda hekwerken

74 www.trendhout.nl
Horizontaal Verticaal Horizontaal draaibaar onbehandeld Horizontaal draaibaar zwart
kruis
spijlen Tussenstaander
Type
Type
zadeldak
Type
lessenaar
Type
75 € 1.426,00 € 1.651,00 € 1.802,00 € 1.449,00 € 1.786,00 € 1.910,00 € 360,00 € 494,00 € 600,00 € 707,00 € 360,00 € 494,00 € 600,00 € 707,00 € 601,00 € 685,00 € 1.089,00 € 1.166,00 € 747,00 € 831,00 € 1.298,00 € 1.410,00 € 329,00 € 352,00 € 376,00 € 329,00 € 352,00 € 376,00 € 48,00
Lichtstraten, louvres en hekwerken - Toebehoren

Glazen schuifwanden

Maatwerk meet- en keuze instructies:

1. Meet de hoogte waar de glazen schuifwand incl. rails tussen of op gemonteerd dient te worden. De minimale hoogte is 1000mm en de maximale hoogte is 2600mm.

2. Meet de lengte van de dagmaat waar de glazen schuifwand tussen komt.

3. Bepaal het aantal gewenste panelen; glazen panelen zijn tussen de 600mm en de 1100mm verkrijgbaar (maatvoering heeft geen invloed op de prijs per paneel).

4. Bepaal de openingsrichting (links, rechts of vanuit het midden, vanuit de buitenzijde gezien) en de gewenste kleur; RAL9010 (Zuiver wit), RAL9016 (Verkeerswit), RAL7016 (Antraciet) of RAL9005 (Zwart). Kies eventueel voor een RVS cilinderslot en/of tochtstrippen.

76 www.trendhout.nl
Linksschuivend Vanuit
midden schuivend Buitenzijde Buitenzijde Buitenzijde € 535,00 € 43,00 € 142,00 € 237,00 € 1.070,00 € 1.070,00 € 1.605,00 € 1.605,00 € 1.605,00 € 1.605,00 € 2.140,00 € 2.140,00 € 43,00 € 142,00 € 232,70 € 358,75
Rechtsschuivend
het
77 € 1.070,00 € 1.070,00 € 1.605,00 € 1.605,00 € 1.605,00 € 1.605,00 € 2.140,00 € 2.140,00 € 43,00 € 142,00 € 232,70 € 358,75 € 43,75 € 232,70 € 358,75 € 43,75 € 232,70 € 358,75 € 43,75 € 108,30 € 96,80 € 108,30 € 220,05 € 3,55 € 0,50 Glazen schuifwanden en verlichting - Toebehoren Verlichting Led spots Wandlampen Spot inbouw ø42mm Wandlamp down Spot inbouw ø35mm Wandlamp up/down Spot opbouw ø40mm Wandlamp rond up/down Jumper Verlengsnoer Transformator

Buitenkeukens

1 Buitenkeukens - Kasten

2 Buitenkeukens - Accessoires

3 Buitenkeukens - BBQ's

78 www.trendhout.nl
Boretti Lingorio Granieten wasbak Module A Module F Module B Module H Module C Module R Module E Module K Losse inbouwlade RVS deurknop Legplateau Latten t.b.v. hoekopstelling serie Buffet Boretti Ibrido
79 € 720,00 € 395,00 € 850,00 € 1.345,00 € 395,00 € 310,00 € 440,00 € 310,00 € 580,00 € 40,00 € 195,00 € 605,00 € 105,00 € 90,00 € 30,00 € 1.214,00 € 1.214,00 Buitenkeukens - Toebehoren

IJzerwaren & beits

1 IJzerwaren

2 Dokens/deuvels

3 Beits

Spaanplaatschroef RVS spaanplaatschroef zelfborend Douglas doken Tellerkopschroef RVS gevelschroef zwart Houtontgrijzer Schroef met zwarte kop RVS terrasschroef Slotbout
L
HK-Lazuur 2,5
81 IJzerwaren en beits - Toebehoren € 9,35 € 13,80 € 5,20 € 16,55 € 10,90 € 12,30 € 36,90 € 10,45 € 17,40 € 32,25 € 19,65 € 16,75 € 0,95 € 1,00 € 10,75 € 12,30 € 13,80 € 24,65 € 2,50 € 3,70 € 59,85 € 59,85 € 59,85 € 59,85 € 59,85 € 49,90 € 59,85 € 59,85 € 59,90 € 26,30 € 64,00 € 30,65 € 38,90 € 77,30 € 47,40 € 14,90

Fundering

82 www.trendhout.nl
1 Betonpoeren hoog - Glad 4 Betonbanden 2 Betonpoeren hoog - Ruw 3 Betonpoeren laag - Glad 5 Overige Snelbeton Draadeind Stelanker Paalhouder Stelanker met draaibare moer Mortelpatroon
83 € 31,90 € 27,55 € 29,90 € 50,90 € 34,05 € 46,20 € 25,60 € 37,25 € 25,50 € 26,35 € 27,10 € 27,95 € 6,40 € 10,85 € 12,25 € 23,45 € 15,10 € 5,45 € 5,15 € 11,10 € 7,40 € 14,65 € 9,85 € 19,70 € 50,30 € 73,75 € 28,60 Fundering - Toebehoren

Dakbedekking

Plat dak

1 dakafwerking plat dak - EPDM

2 dakafwerking plat dak - Isolatie

3 dakafwerking plat dak - Daktrimmen

4 dakafwerking plat dak - Hemelwaterafvoer

84 www.trendhout.nl
Isolatieplaat Drukverdeelring
EPDM kit Onderuitloop Afvoerset PVC Recht – 35x35 Recht zwart – 35x35 Recht hoog – 60x64 Recht zwart hoog – 60x64 Kraal Daktrimschroef Stadsuitloop Afvoerset Zink EPDM spuitlijm EPDM lijm enkelzijdig EPDM lijm enkelzijdig KS143 Anti-spatroller
85 € 235,00 € 278,00 € 313,00 € 370,00 € 391,00 € 463,00 € 586,00 € 469,00 € 555,00 € 703,00 € 547,00 € 647,00 € 820,00 € 740,00 € 832,00 € 7,00 € 28,00 € 45,00 € 79,00 € 4,70 € 11,95 € 10,55 € 180,00 € 29,00 € 4,70 € 10,00 € 11,00 € 11,00 € 21,00 € 17,00 € 17,00 € 19,00 € 14,00 € 14,00 € 32,00 € 21,00 € 21,00 € 24,00 € 17,00 € 17,00 € 5,00 € 42,00 € 233,00 € 53,00 € 29,00 Plat dak - Dakbedekking

Dakbedekking

Zadeldak en kapschuur

86 www.trendhout.nl
1 Dakpanprofielplatenset 3 Dakgootsets Zwart PVC dakgootset Zinken dakgootset V-vorm Zinken dakgootset recht Antraciet Terracotta 2 Dakpannenset beton Zwart Antraciet Hollands rood 2 Dakpannenset keramisch Mat zwart verglaasd Blauw gesmoord Natuurrood
87 € 52,00 € 52,00 € 52,00 € 73,00 € 61,00 € 51,00 € 73,00 € 61,00 € 51,00 € 73,00 € 61,00 € 51,00 € 151,00 € 137,00 € 121,00 € 138,00 € 125,00 € 110,00 € 124,00 € 112,00 € 97,00 € 188,00 € 188,00 € 347,00 € 506,00 € 611,00 € 675,00 € 675,00 € 949,00 € 1.045,00 € 820,00 € 1.012,00 € 1.309,00 € 441,00 € 441,00 € 749,00 € 749,00 € 441,00 € 441,00 € 804,00 € 845,00 € 969,00 Puntdak - Dakbedekking

Alureboothuis met

88

Aan het water wonen is voor veel mensen een droom. Zo ook voor deze opdrachtgevers. Bij hun woning aan het water hebben ze dit prachtige boothuis laten bouwen door Trendhout.

Via de aannemer van onze woning hebben we Trendhout een boothuis laten ontwerpen en uiteindelijk ook laten plaatsen. Omdat we wisten dat het geen eenvoudig project was hebben we lang gezocht naar een partij met ervaring op het gebied van de bouw van boothuizen.

Onze aannemer raadde ons Trendhout aan vanwege eerdere goede ervaringen, en we zijn dankbaar dat we naar dat advies hebben geluisterd.

Het boothuis werd geheel naar wens ontworpen, er werd goed meegedacht over de vormgeving en de uitstraling. We zijn daarom ook erg tevreden met het eindresultaat. Bedankt, Trendhout, voor het realiseren van onze droom!

89 Inspiratie
“Het ontwerp van het boothuis sluit perfect aan bij ons rietgedekte villa”

We wonen in een groene omgeving en wilden daar ook graag overdekt vanuit onze tuin van kunnen genieten. We hebben dit buitenverblijf door trendhout laten plaatsen en er een heerlijke loungeplek van gemaakt.

Wij waren op zoek naar een ruimte die gebruikt kon worden als fijne loungeplek en als opbergruimte. Samen met Trendhout zijn wij op dit type tuinhuis gekomen dat in de stijl van onze woning en omgeving is. Het geschaafde eiken is landelijk en robuust en dat is ook helemaal onze smaak.

Van ons tuinhuis wordt goed gebruik gemaakt door de kinderen. Pubers zijn het, en die willen natuurlijk hun eigen chillruimte hebben met hun vrienden. Van drankjes doen tot ’s avonds laat spelletjes spelen, alles kan.

90 www.trendhout.nl
“Onze kinderen zijn pubers en maken met hun vrienden véél gebruik van hun eigen chillruimte”

Stijlgeheel in

91

Modern combinatie van strak en

92

We zijn enige tijd op zoek geweest naar een moderne overkapping die goed aansloot bij onze wensen. Via een Trendhout dealer kwamen we bij buitenverblijf Verona uit. Bij het maken van het tuinontwerp besloten we te kiezen voor een moderne uitstraling, maar wel met het nodige groen. Een combinatie van strak en modern met daarbij de natuurlijke kleuren van gras en hout.

We kwamen terecht bij een plaatselijke showroom met Trendhout overkappingen. Na onze wensen te hebben aangehoord liet de deskundige adviseur ons de moderne Verona zien. We waren eigenlijk meteen verkocht.

Samen met de dealer zijn we aan de slag gegaan om onze perfecte Verona samen te stellen, en het was een geweldige ervaring. Het was fantastisch om te zien dat de 3D-app van Trendhout zo nauwkeurig was en dat het uiteindelijke resultaat precies was wat we in gedachten hadden.

Nu staat deze Verona prachtig in onze tuin en we genieten hier elke dag enorm van.

93 Inspiratie
“We zijn blij met de moderne uitstraling van onze Verona”

Toen we besloten om een kapschuur aan te schaffen, zijn we via een dealer bij Trendhout terechtgekomen. We wilden graag iets anders dan de standaard opties die beschikbaar waren. dus hebben we ons laten informeren over de mogelijkheden voor maatwerk.

Onze contactpersoon bij Trendhout verzekerde ons dat maatwerk geen probleem was en we hebben samen een eenvoudige schets gemaakt van wat we precies wilden voor onze tuin. Onze belangrijkste wens was een kapschuur waar we lekker kunnen loungen, met voldoende hoogte aan de achterzijde en een landelijke uitstraling.

Trendhout heeft vervolgens een prachtig ontwerp gemaakt, dat perfect aansloot bij onze wensen. We waren erg tevreden met het resultaat en hebben het ontwerp goedgekeurd. Vervolgens werd het bouwpakket geleverd. Deze hebben we met de hulp van onze eigen timmerman opgebouwd.

We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van de kapschuur en de werkwijze van Trendhout. Het was een geweldige ervaring om samen te werken met een bedrijf dat zo betrokken was bij onze wensen en behoeften. We genieten nu dagelijks van onze prachtige kapschuur en kunnen het iedereen aanraden om met Trendhout samen te werken voor maatwerkprojecten.

94 www.trendhout.nl
“We kozen voor een maatwerk kapschuur met een landelijk karakter”

Kwaliteit hoge

95

Genieten elke dag

96

Bij Trendhout werden we direct aangetrokken tot het Palermo model dat destijds net was geïntroduceerd. We wilden graag iets straks en moderns, maar wel met een natuurlijke look en feel.

In een van de showrooms zagen we een prachtige, moderne zwarte overkapping met schitterende geschaafde eikenplanken aan de binnenkant. We waren meteen verkocht en zeiden tegen elkaar: "Dit is het!" Aangezien we nogal specifieke wensen hadden, hebben we het buitenverblijf op maat laten maken.

Op advies van de experts bij Trendhout hebben we besloten om de achterzijde zonder onderbreking van een paal te maken, wat zorgt voor een extra mooie uitstraling. Voor de voorzijde hebben we gekozen voor een moderne, verticale louvre en een glazen schuifwand, waardoor we nu een heerlijk beschutte loungeplek hebben gecreëerd.

We zijn ontzettend tevreden over het resultaat en kunnen het vakmanschap en de uitstekende service van Trendhout van harte aanbevelen. Het is geweldig om te zien hoe onze persoonlijke wensen perfect zijn vertaald naar een prachtig buitenverblijf waar we elke dag van genieten.

97 Inspiratie
“We kozen voor een moderne Palermo, met een karakteristieke eiken afwerking aan de binnenzijde”

We wonen in Oldebroek en waren al bekend met Trendhout vanwege de vele vrachtwagens die door ons dorp rijden.

Omdat we op zoek waren naar een schuur die op een bestaande fundering geplaatst moest worden, beseften we al snel dat we op maatwerk zouden uitkomen. Gelukkig bood Trendhout deze mogelijkheid aan.

Aangezien onze fundering al was gemetseld, hebben we Trendhout gevraagd om dit in zijn geheel op locatie in te meten zodat de afmetingen van de gewenste schuur precies zouden overeenkomen met de bestaande borstwering.

We waren blij dat Trendhout met ons meedacht toen we aangaven dat we ook zonnepanelen op de schuur en carport wilden installeren. Het ontwerp werd hier technisch op aangepast, wat ons in staat stelde om ons huis verder te verduurzamen!

98 www.trendhout.nl
“Tijdens het ontwerp hebben we er rekening mee gehouden dat we er zonnepanelen op zouden kunnen leggen”

Duurzaam meedenken in

99

op maatgemaakt

100

Na een zoektocht naar de perfecte houten overkapping voor aan ons huis, hebben we besloten om onze wensen door te geven aan een aannemer.

We wilden graag een aanbouwveranda die goed bij onze landelijke stijl zou passen, met strakke afwerking, lichtstraten en LED-verlichting.

De aannemer heeft ons ontwerp doorgestuurd naar Trendhout, waar ze meteen aan de slag gingen met een passend ontwerp. Het dak overstek aan de voorzijde is zo ontworpen dat het perfect aansluit bij de stijl van ons huis.

We hebben het ontwerp goedgekeurd en Trendhout heeft het bouwpakket op maat gemaakt en geleverd. De aannemer heeft vervolgens de aanbouwveranda geplaatst en het eindresultaat is prachtig geworden. We lunchen er met mooi weer nu bijna dagelijks en 's avonds is het heerlijk vertoeven onder de sfeervolle LED-verlichting. We zijn erg blij met het resultaat en raden Trendhout zeker aan bij anderen.

101 Inspiratie
“Via onze aannemer konden we onze maatwerk aanbouwveranda door Trendhout laten maken”

We hebben veel inspiratie opgedaan door de mooie overkappingen bij vrienden en familie. Daardoor kwamen we op het idee om ook een fijne plek te creëren om lekker te ontspannen, en dat is ons gelukt!

In eerste instantie wilden we een overkapping met een plat dak, maar na wat onderzoek en overleg kwamen we bij Trendhout uit voor een zadeldak. Toch was dit nog niet helemaal naar onze wens. Gelukkig bood Trendhout veel mogelijkheden in maatwerk en samen konden we een mooi ontwerp maken dat meteen bij ons in de smaak viel. Eén van de tekenaars van Trendhout was zo vriendelijk om onze wens voor halfronde schoren en pen-en-gatverbindingen te verwezenlijken. Het eindresultaat is fantastisch! We zijn blij dat we uiteindelijk voor een schilddak hebben gekozen, de overkapping heeft een prachtige landelijke uitstraling gekregen die perfect past bij ons huis. We genieten er elke dag van!

“Ons schilddak is net even anders dan anders, we krijgen er erg veel leuke reacties op!”

102 www.trendhout.nl

prachtige landelijke

Uitstraling

103

Wellness in stijl

104

Het is heerlijk om een eigen wellnessruimte in de tuin te hebben om te kunnen ontspannen en genieten.

Tijdens onze zoektocht naar een houtbouwer die ons kon voorzien van een op maat gemaakt buitenverblijf, kwamen we terecht bij Trendhout. Hier werden onze wensen vertaald naar een prachtig en passend ontwerp.

In het afgesloten gedeelte van de wellnessruimte hebben we een sauna en doucheruimte laten installeren, waardoor we niet langer de deur uit hoeven voor een ontspannend saunabezoek of een verfrissende duik.

Trendhout heeft tevens de trap geproduceerd die naadloos aansluit bij de stijl van de wellnessruimte, waar we boven een comfortabele loungehoek hebben gecreëerd.

De volledige voorzijde van de wellnessruimte kan worden afgesloten met glazen schuifwanden, terwijl we in de overige wanden hebben gekozen voor mooie zwarte Steel Look modules.

105 Inspiratie
“Wij hebben een prachtige wellnessruimte laten bouwen door Trendhout”

Constructiehout

Trendhout heeft een uitgebreid assortiment aan constructiehout van vers fijnbezaagd, kunstmatig gedroogd tot geschaafd hout evenals thermisch gemodificeerd hout. Ons assortiment bevat een grote variatie aan kopmaten, lengtes en profileringen waardoor het constructiehout voor uiteenlopende doeleinden kan worden toegepast. Bovendien wordt ál ons constructiehout volledig overdekt opgeslagen. Onze voorraadhallen zijn goed geventileerd, zo kan het hout goed ademen; hierdoor blijft de kwaliteit gewaarborgd!

Douglas

Ons assortiment aan Douglas hout bestaat onder andere uit versfijnbezaagde balken, gedroogd-geschaafde palen en fijnbezaagde schaaldelen. Voor grotere overspanningen zijn onze gelamineerde palen en balken uitermate geschikt.

Vuren

Een kleine greep uit ons assortiment in Vuren zijn de vellingdelen, potdekselplanken, tengels of panlatten. Witte vellingdelen zijn bijvoorbeeld ideaal te combineren met een Douglas of Eiken constructie. Voor de ventilatie van gevels zijn geïmpregneerde latten in ons assortiment te vinden.

www.trendhout.nl 106

Thermisch gemodificeerd vuren

Dit assortiment bevat een drietal geprofileerde planken: channelsiding, dubbel rhombus en triple rhombus.

Elke plank geeft zijn eigen unieke uitstraling aan een project.

Thermisch gemodificeerd vuren is extra duurzaam (duurzaamheidsklasse 2). Door toepassing van een verhittingsproces krijgt het hout zijn duurzame eigenschappen en kenmerkende geur en donkere kleur. Het materiaal is onderhoudsvriendelijk, ideaal om toe te passen als gevelbekleding. Deze profielplanken zijn ook als wandmodules beschikbaar (pag. 65).

Eiken

Voor het realiseren van authentieke constructies hebben wij een gevarieerd assortiment aan Eikenhout. Verkrijgbaar zijn bijvoorbeeld zowel vers-fijnbezaagd als (aan)gedroogd en geschaafd eikenhout en de gedroogde sponningplanken zijn uitermate geschikt voor wandafwerking of als dakhout in een buitenverblijf.

107 Constructiehout

Douglas Fijnbezaagd

Constructiehout

108 www.trendhout.nl
€ 15,65 € 26,70 € 35,60 € 44,45 € 32,00 € 38,40 € 51,20 € 64,00 € 50,00 € 60,00 € 80,00 € 100,00 € 132,00 € 88,90 € 106,70 € 142,25 € 177,80 € 231,65 € 293,35 € 366,70 € 447,35 € 7,50 € 10,00 € 6,90 € 8,30 € 11,05 € 11,85 € 15,75 € 19,70 € 17,75 € 23,65 € 29,55 € 24,80 € 33,10 € 41,35 € 37,50 € 46,85 € 63,50 € 33,10 € 44,10 € 55,15 € 74,70 € 86,35 € 103,60 € 122,35 € 152,95 € 191,00 € 173,60 € 217,05 € 260,40 € 9,60 € 12,80 € 16,00 € 11,40 € 15,20 € 19,00 € 16,95 € 22,60 € 28,25 € 19,00 € 23,75 € 21,30 € 26,65 € 30,50 € 22,15 € 27,65 € 14,45 € 18,05 € 8,55 € 11,35 € 13,90 € 18,55 € 12,20 € 16,25 € 20,30 € 17,70 € 23,60 € 29,50 € 14,65 € 19,55 € 24,40
109 Douglas - Constructiehout Douglas Geschaafd Constructiehout € 14,50 € 27,80 € 41,15 € 49,40 € 65,85 € 82,30 € 54,80 € 65,75 € 87,65 € 109,55 € 61,45 € 73,70 € 98,30 € 122,85 € 153,80 € 121,50 € 143,05 € 190,70 € 238,40 € 297,10 € 343,35 € 429,20 € 554,10 € 5,00 € 7,25 € 8,70 € 11,60 € 14,05 € 18,70 € 23,35 € 25,80 € 34,35 € 42,90 € 21,40 € 28,55 € 35,65 € 23,60 € 31,50 € 39,35 € 30,90 € 41,20 € 51,50 € 40,50 € 53,95 € 67,45 € 59,65 € 74,55 € 118,00 € 141,60 € 134,95 € 168,65 € 209,85 € 173,60 € 217,00 € 260,40 € 13,60 € 18,15 € 22,65 € 18,60 € 24,80 € 31,00 € 29,25 € 39,00 € 48,75 € 68,00 € 62,40 € 92,00 € 92,00 € 92,00 € 92,00 € 85,00 € 145,00 € 15,95 € 18,85 € 31,45
110 www.trendhout.nl
€ 336,70 € 728,00 € 728,00 € 970,70 € 970,70 € 100,15 € 120,15 € 160,20 € 505,45 € 9,75 € 11,70 € 15,60 € 19,50 € 15,65 € 20,85 € 26,10 € 13,60 € 18,15 € 22,65 € 31,85 € 37,90 € 21,10 € 28,15 € 35,15 € 10,30 € 13,75 € 10,30 € 13,75 € 16,25 € 21,65 € 27,10 € 11,05 € 14,75 € 18,40 Douglas Gelamineerd Constructiehout € 336,70 € 728,00 € 728,00 € 970,70 € 970,70 € 100,15 € 120,15 € 160,20 € 200,25 € 240,30 € 505,45 € 9,75 € 11,70 € 15,60 € 19,50 € 15,65 € 20,85 € 26,10 € 13,60 € 18,15 € 22,65 € 31,85 € 37,90 € 21,10 € 28,15 € 35,15 € 10,30 € 13,75 € 10,30 € 13,75 € 16,25 € 21,65 € 27,10 € 11,05 € 14,75 € 18,40
Douglas Profielplanken Constructiehout
111 Douglas en Vuren - Constructiehout Constructiehout Vuren € 14,75 € 19,65 € 24,55 € 8,30 € 11,05 € 13,80 € 15,25 € 20,30 € 25,40 € 3,00 € 11,95 € 4,00 € 4,00 € 36,10 € 36,10 Constructiehout Thermisch gemodificeerd vuren € 8,30 € 11,05 € 13,80 € 15,25 € 20,30 € 25,40 € 3,00 € 11,95 € 4,00 € 4,00 € 36,10 € 36,10 € 36,10

Eiken Fijnbezaagd

Constructiehout

DE VAN EIKEN

112 € 138,15 € 172,25 € 235,90 € 301,05 € 231,75 € 286,35 € 403,90 € 526,90 € 662,10 € 655,20 € 857,80 € 1.060,35

Scheuren

Weersinvloeden, o.a. luchtvochtigheid, hebben een grote invloed op hout. Hout zal daardoor altijd blijven uitzetten en krimpen. Daarbij kunnen scheuren ontstaan. Deze hebben geen tot weinig invloed op de sterkteklasse van het hout.

Eiken Geschaafd Constructiehout

Zwarte vlekken

Bomen bevatten diverse stoffen, waaronder looizuur. O.a. bij vochtig weer kan deze stof gaan bloeden en kunnen er zwarte vlekken ontstaan. Deze kunnen behandeld worden met oxaalzuur. Gebruik altijd RVS bevestigingsmaterialen, gebruik van andere materialen kan ook resulteren in zwarte vlekken.

Wankanten

Eikenhout kan wankanten bevatten. De wankant is de bastkant van de boom, bij het zagen van de balken is het mogelijk dat deze zichtbaar blijven.

113 € 24,90 € 20,75 € 31,15 € 37,35 € 49,80 € 79,20 € 101,40 € 153,65 € 190,90 € 260,70 € 332,10 € 259,35 € 319,45 € 448,00 € 582,10 € 728,30 € 827,60 € 1.077,60 € 1.396,60

Hart voor natuur

Trendhout is FSC® en PEFC gecertificeerd. Producten die deze keurmerken hebben, worden van hout gemaakt dat uit duurzaam beheerde bossen komt van onder andere Staatsbosbeheer. Zo wordt de natuur zo min mogelijk belast.

114 www.trendhout.nl

Het is niet toegestaan modellen, tekeningen, foto’s en/of tekst uit deze catalogus geheel of gedeeltelijk over te nemen, te verveelvoudigen of te gebruiken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Trendhout. Foto’s kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Prijzen zijn vermeld in euro’s en incl. BTW. Prijs-, materiaal- en modelwijzigingen, druk- en typefouten voorbehouden.

115 Index Productindex Beits 80 Betonbanden 82 Betonpoeren 82 Buitenkeukens 78 Buitenverblijven - Kapschuren 48 Buitenverblijven - Aanbouwveranda’s 34 Buitenverblijven - Platte daken 10 Buitenverblijven - Zadeldaken 40 Dakbedekking platdak 85 Dakgoten 86 Dakisolatie 84 Dakpannen, dakpanplaten 86 Daktrimmen 85 Deuren 67-69, 72 Doken, deuvels 80 Dorpels RVS 66 Douglas fijnbezaagd 108 Douglas geschaafd 109 Douglas profielplanken 110 Eiken fijnbezaagd 112 Eiken geschaafd 113 EPDM 84 Fundering 82 Glazen schuifwanden 76 Hang- en sluitwerk opgeklampte deuren 66 Hekwerken 74 Hemelwaterafvoer 84 Hoekstaanders 109 IJzerwaren 80 Inspiratie 88 Isolatie wanden 65 Lichtstraten 74 Louvres 74 Maatwerk projecten 88 Opgeklampte deuren 66 Paalhouders 82 Paneeldeuren 66 Plaatdeuren 68 Potdekselplanken 108 Ramen 70-73 Schoren 109 Schuifdeuren, beslagsets 69, 72 Stapeldorpeldeuren 66 Steel look modules, ramen en deuren 72 Stelankers 82 Stelkozijnset deuren 66 Stelkozijnset ramen 70 Thermisch gemodificeerd vuren 111 Tussenstaanders 109 Vellingdelen 110 Ventilatielatten 111 Verlichting 77 Vurenhout 111 Wandmodules - Douglas 63 Wandmodules - Eiken 64 Wandmodules - Thermisch gemodificeerd 65 Wandmodules - Vuren 63
© 2023 Trendhout
Hoofdkantoor Warmtekrachtstraat 1
SE Hattemerbroek
1b
RE Oldebroek
(0525) 63 12 21 info@trendhout.nl
Stel zelf een buitenverblijf samen in de 3D-app op trendhoutapp.nl
8094
Productie Mheneweg-Zuid
8096
Tel.
www.trendhout.nl
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.