Page 1

Produktblad

Ny hemsida?

UA

NET

Effektiv IT

Våra p aket

Hemsidor

Mobilanpassade sidor

Vi hjälper er gärna att ta fram en attraktiv hemsida som gillas av både besökarna och sökmotorerna. Vi bygger allt från små hemsidor till stora multisajter med flera språk och hundratals undersidor.

Fler och fler surfar idag med sina mobiltelefoner, därför är det viktigt att hemsidorna ser bra ut även där. För endast 2995:- ser vi till att er hemsida anpassas automatiskt efter mobilen. 83:-/

mån

67:-/

ex m

oms

mån

ex m

99:-/

mån

ex m

oms

oms

Small

Medium

Large

Redigeringsverktyg (CMS)

Egna webbhotell

Alla hemsidor vi skapar har ett redigeringsverktyg (CMS) kopplat till sig där ni själva enkelt kan uppdatera texter & bilder direkt från webbläsaren. Därför krävs inga kod eller FTP kunskaper av Er.

Vi på Uanet erbjuder inte bara hemsidor utan vi erbjuder även webbhotell som en del av vårt helheltstänkande. Dvs om ni köper en hemsida av oss så hjälper vi er även med driften.

Sociala medier

Sökmotoroptimering

Sociala medier är en enorm del av internet idag. Som företag är det viktigt att synas i rätt kanaler. Vi hjälper er gärna igång med facebooksidor, twitterkonton, youtube mm. För endast 1595:- kopplar vi upp facebook- och twitterflödet till er hemsida.

Alla våra hemsidor har en bra grundläggande sökmotoroptimering. Men våra kunskapar slutar inte där, vi hjälper er gärna optimera texter, länkar, kod, annonser mm för att ni ska hamna högre i sökresultaten.

Kontakta oss Besök oss på

www.uanet.se

Uanet - Effektiv IT Rikard Birath Webbansvarig

Gustaf Mattssons väg 2 451 50 Uddevalla Telefon: 0522-980 31 E-post: rikard@uanet.se

produktblad-hemsida  
produktblad-hemsida  
Advertisement