Page 1

Nr. 14 - 32. ÅRGANG

November 2013

Snejbjerg fodbold kunne d. 1. oktober tage den nye kunststofbane i brug

Læs mere på side 7


Udgiver:

Det sker i snejbjerg

Snejbjerg Skytte-, Gymnastik- og Idrætsforening (SSG&I)

Kontaktpersoner: Fællesformand Carsten Siggaard Østerled 6 Snejbjerg 7400 Herning Tlf. 22 94 17 04 formand@snejbjergsgi.dk Næstformand/ forretningsfører Karin Svendsen Skolesvinget 29 Tlf. 97 16 15 54 ks@asgermsvendsen.dk Foto, henvendelse til: Jørgen Rasmussen Toftbjerg 43 Tlf. 97 16 81 87 toftbjerg43@mail.dk Trykning: ReklameTryk Herning Tlf. 97 14 14 55 www.reklametryk.dk

Badminton: Dorte Grønbæk Ørskovvænget 11 Tlf. 23 33 97 10 dorteg@hotmail.com

Gymnastik: Mette S. Tidemann Toustrupvej 59 Tlf. 28 91 96 28 Mette21b@yahoo.dk

Borgerforeningen: Leif Hesselvig Munkgårdkvarteret 353, 7400 Herning Tlf. 97 16 84 96 lhe@snejbjerg-bf.dk

Håndbold: Anette Lind Toftbjerg 15 7400 Herning Tlf. 30 58 07 39 formand@snejbjerghaandbold.dk

Cykelmotion Lars Kongsted Christensen Helstrupvej 13 st, Snejbjerg 7400 Herning Tlf. 81 61 41 01 · lb@enfiber.dk

Motion: Jens Peder Mikkelsen Sydgaden 15 st. tv. Tlf. 40 46 38 77 tulsen@youmail.dk

Fitness: Kirsten Isager-Nielsen Solbjerg 75 · Tlf. 61 77 24 42 isager75@gmail.com

Senior Sport: Jens Fløe Snejbjergvej 39 Tlf. 97 16 40 57 ijf@hkcpost.dk

Tennis: Poul Erik Henriksen Amalievej 2 Tlf. 97 16 80 08 tennis@snejbjergsgi.dk

Fodbold: Johannes Frandsen Krogstrupvej 18, Snejbjerg 7400 Herning Tlf: 21 71 77 20 formand@snejbjergfodbold.dk

Amatørteater: Jørgen Rasmussen Toftbjerg 43 Tlf. 97 16 81 87 formand.teater@snejbjergsgi.dk

Skydning: Niels Kjær Gødstrupvej 17 Tlf. 97 16 85 46 nkk@hflc.dk

Sportsnyt udgives 4 gange årligt af Snejbjerg Skytte-, Gymnastik- og Idrætsforening (SSG&I), samt afdelingerne herunder. 2

Svømning: Jeppe Jonsson Agerbjerg 97 Tlf. 97 16 20 22 jeppe@familien-jonsson.dk

16. august

Opstartshygge håndbold

Hallen

18. november

Holland Bingo

Bankocentret, Smedegade

17. december

Almindelig Bank

Bankocentret, Smedegade

Aktiv Samvær: Kjeld Christensen, Hvedemarken 5. Tlf. 97 16 16 10 bodil.kjeld@dlgnet.dk Støtteforeningen: Erik Larsen Solbjerg 13 el@boconcept.com

Stof til næste nummer bedes afleveret senest den 24. februar til: sportsnyt@snejbjergsgi.dk

www.snejbjergsgi.dk

Bladet udkommer den 14. marts 2014

www.snejbjergsgi.dk 3


fitness fitness

Fitness har fået en ny og længe ventet maskine der både kan træne forsiden af skulderen og brystmuskulaturen og så kan den også træne bagsiden af skulderen ved blot en enkelt justering. Hvis der er brug for instruktion i brugen så kontakt vores instruktører der gerne vil hjælpe. Der skal endvidere lyde en opfordring til vores medlemmer om jævnligt at få justeret deres træningsprogram så udbyttet af træningen er kontinuerlig. Book en instruktion på hjemmesiden.

Mikkel ses på billedet bruge den nye maskine

       

fitness

 

Instruktioner i Centret

Er du nyt medlem i Snejbjerg Fitness eller har du været medlem i længere tid? Uanset   du er i træningen kan det være tid til at få kigget på dit træningsprogram. Dels hvor for at sikre, at du når dine egne mål med at komme i centret, men også for at det   fortsat er udfordrende for dig. Kroppen er så klog at den vender sig til vores træning og har derfor løbende brug for   nye udfordringer. Brug vores instruktører til at få ny inspiration til din træning.   Vi har fået en ny maskine og Kettle Belts – så måske du gerne vil vide hvordan disse bruges rigtig.  

Vores instruktører har brugt sommerperioden til at være på kursus og er opdateret med nye mv. Vi har instruktører i centret hver mandag, tirsdag og onsdag aften.  

Du kan booke en instruktion via www.snejbjergsgi/fitness/onlinebooking.

Fitness ønsker alle en god træning.          

Priser:

 

3  måneder:      480  kr.  

6  måneder:      900  kr.  

                                                                                                                                 

12 måneder:  1.600  kr.   Ind/genindmeldelsesgebyr:  100  kr.   Betaling:  netto  kontant  

Indmeldelse hver  tirsdag    kl.  18.00  –  20.00  i  mødelokalet  i   Hallens  kælder.  

 

4

www.snejbjergsgi.dk

www.snejbjergsgi.dk 5


fodbold

fitness

Snejbjerg har fået en

kunststofbane

                                                                                                                                               

                                     

Har du  lyst  til  at  få  en  prøve  time  i  centret  eller   en  prøve  time  i  spin-­‐cycling  –  så  kontakt   Kirsten  Isager  på  isager75@gmail.com.   På  hjemmesiden   www.snejbjergsgi.dk/fitness/onlinebooking   kan  du  se,  hvornår  der  er  spin-­‐cycling.  

Har du  spørgsmål  til  medlemsskab  omkring   indmeldelse-­‐  og  udmeldelse  bedes  du  kontakte   Kirsten  Østergaard  på  solbjerg42@email.dk   eller  på  40  57  01  70.    

6

www.snejbjergsgi.dk

1. oktober 2013 kan blive husket for mange ting: • Statsministerens åbningstale • Jagten gik ind • TV2 havde 25 års jubilæum Men en begivenhed overskygger det hele når man er fra Snejbjerg Fodbold. 1. oktober blev dagen hvor vi fik overdraget en prægtig kunststofbane fra kommunen. Banen blev få timer efter overdragelsen taget i brugs af klubbens spændte og kåde spillere. Og lige siden har banen været brugt til træning og kamp af klubbens mange medlemmer. Fodboldmæssigt er sæsonen jo sluttet, men vi kan se at en del af klubbens hold påtænker at fortsætte træningen vinteren over i de gode rammer. Banen har også været længe ventet. Det er nu knap 2 år siden de nu gamle baner omkring Hallen blev gravet op til arkæologiske undersøgelser i forbindelse med det nye skolebyggeri. Det betød at de 350 fodbold-

medlemmer blev presset sammen på de to skolers baner, som slet ikke var gearet til det tryk, eller sagt på en anden måde; så forholdene for fodboldspillerne været ret kummerlige de to sidste år. Der skal herfra virkelig lyde en stor tak til de mange gode trænere vi har i afdelingen, som har fået det hele til at fungere på trods af forholdene. Det har heller ikke gjort det nemmere at tidsplanerne for de nye baner hele tiden er blevet skubbet (den første love-de os banen klar i efteråret 2012 !). Når vi skal være ærlige synes fodbolden i Snejbjerg ikke at kommunen har håndteret dette særligt optimalt – så er det sagt ! Nu kigger vi så fremad, og glæder os over kunstbanen, som er den første erstatning for de opgravede baner. 1½ græsbane er også anlagt, og kan forventeligt tages i brug 2015. Kunstbanen er således første skridt i det store flotte skole- og fritidsområde vi får når det hele er endeligt færdigt i 2015. Vi glæder os til et stort brug og mange gode timer for fodboldspillerne i Snejbjerg. Ønsker du at vide mere om banerne og fodbolden i Snejbjerg, er du velkommen til at kontakte undertegnede.

På Bestyrelsens vegne Johannes Frandsen

www.snejbjergsgi.dk 7


gymnastik

Gymnastikopvisning 2014 Sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 22. marts 2014 til en fantastisk gymnastikopvisning i Snejbjerg. – mere info kan fås hos bestyrelsen eller i februar-udgaven af Sportsnyt.

gymnastik

k o o b e Fac

Sæsonopstart Så startede gymnastiksæsonen endelig og sikke en start vi fik. Vore 52 instruktører og hjælpere gør igen igen et fantastisk stykke arbejde på vores 25 hold.

Har du

Hvis du endnu ikke har fået meldt dig til, så smut forbi www.snejbjergsgi.dk/gymnastik og meld dig på det hold der passer dig..

Klippekort: Har du ikke mulighed for at gå på et fast hold hver uge er denne ordning lige noget for dig. Du betaler for de gange du deltager og kan blot møde op på de hold der er med i ordningen.

et på m m o k r e set at vi

k o o b e c Fa

side s e r o v å ning p nastikfore Klik ind erggym

nejbj S / m o c . k o cebo

www.fa

kan du å s , m o t od og synes g hvad der sker. i følge med

Du køber et klippekort ved at tilmelde dig holdet "klippekort". Når din betaling er registreret modtager du en bekræftelse pr. mail. I løbet af kort tid vil du modtage klippekortet med posten. Klippekortet har 10 klip, koster 330 kr. og med det kan du træne på TABATA, Kom i form/piloxing og Zumba.

8

www.snejbjergsgi.dk

www.snejbjergsgi.dk 9


håndbold

håndbold

U 10 piger Opstart U10 pigerne er kommet godt i gang efter sommerferien. Der er ca. 20 glade piger til træning. Det er som træner en fornøjelse at møde engagerede og læringslystne tøser hver uge. Til træning laver vi stort set kun øvelser hvor vi har bolden med os, og så slutter vi altid af med at spille til to mål – ellers er det ikke rigtig håndbold ! Pigerne bliver hele tiden bedre og bedre. Det er en god oplevelse når de lige ”knækker koden” til et hopskud eller en finte ! Foruden en masse håndboldtræning øver vi også, at være klar til tiden, binde snørebånd og sætte hår. Derudover går vi ikke ned på kampråb, hverken når vi vinder, eller hvis det skulle ske, at vi taber. Selvfølgelig er det også meget vigtigt at finde de helt rigtige navne til vores systemer, som efter seriøse debatter er 10

døbt McDonald’s og Ananas. Ja, der er mange øvelser i gang over sådan et par træninger.

var til hoppe-loppe-disco om aftenen og i svømmehallen om eftermiddagen.

som trygt kan lade hinanden stå for træning og vide, at pigerne får gode øvelser.

Det er nogle rigtige dygtige 3. klasser der er startet som u10 spillere. Det gør at pigerne allerede fra start får meget ud af hinanden håndboldmæssigt, og de kan sagtens spille sammen. For 4. klasserne er det dejligt, at de nu er så langt i deres håndboldspil, at det ”begynder at ligne noget”. Der er kommet et godt flow i angrebsspillet, og vi kan nu have fokus på andet end lige det at stille sig på den rigtige position. At de er blevet fysisk større hjælper også en hel del.

Det var et godt stævne hvor vi fik spillet nogle gode kampe. Det ene hold kvalificerede sig til B-rækken, det andet hold gik i A-rækken, men ingen af holdene nåede de endelige finaler.

Vi vil arbejde med at få et stabilt angrebsspil og at kunne ”gå til stålet” i forsvaret. Så skal vi arbejde lidt med tankegangen i, at det kan være ligeså godt at lave et godt oplæg, som at score et mål. En god forsvarsspiller er også vigtigt og generelt handler det om, at give børnene forståelsen af, at håndbold er en holdsport.

Struer cup I september var der opstartsstævne i Struer. Vi havde to hold tilmeldt. Der er var mange Snejbjerg hold med. Det er altid skønt at være mange hold fra samme klub, da det giver en god klubånd, og man kan heppe på hinanden. Det gør også tiden mellem kampene lidt sjovere. Vi boede alle på samme skole,

www.snejbjergsgi.dk

Til Struer Cup fik vi indviet vores nye spillertøj. Skønt at se alle Snejbjerg hold klædt ordentligt på med trøjer og shorts. Tak for det ! Forestående sæson Nu er vi så småt klar til at starte med turneringen. Vi har et hold tilmeldt i c-rækken og et hold i b-rækken. Vi har været til en lille forturnering hvor vi fik afprøvet om vi var placeret i de rigtige rækker, hvilket nogle jævnbyrdige kampe bekræftede. Det er som træner rigtig rart at være godt besat på trænerposten. I år er vi fem trænere,

Endelig skal det nævnes, at det er en fornøjelse med den store forældreopbakning der altid er ! Det er både på hjemmebane, udebane, cup og træning! Vi mangler aldrig forældre som opbakning, til at køre til kamp eller til at bage en kage – det sætter vi pris på. TAK ! ! Vi ser frem til en god sæson. Kærlig Hilsen trænerne fra u10. Didde Boni Sandager.

www.snejbjergsgi.dk 11


håndbold

U-10 drenge

seniorsport

var til Struer Cup

Klubmesterskab 2013

lørdag den 21. sep. og søndag den 22. sep.

Onsdag den 18. september var der tid til det årlige klubmesterskab i petanque og kroket.

Ud af 30 drenge havde vi 20 med, fordelt på 2 hold. Et hold med nybegyndere blandet med hold 2 fra sidste år. Lørdag gik det ikke så godt, de tabte, men ikke stort. De kom i B-slutspillet søndag. Og der gik rigtig godt. De kom i B-SEMIfinalen, men tabte 2-6 til Skive/Resen 1. Rigtigt flot gået :) Hold 1 tabte 1 og vandt 2 lørdag, og gik dermed i A-slutspillet søndag. De kom i A-SEMI-finalen, men tabte 2-5 til Mejdal.

De kæmpede en brav kamp, brændte straffe og 3 på indersiden af stolpen. Så de spillede faktisk lige op med Mejdal, som er et AA-hold. Rigtigt godt gået drenge :) En stor tak til alle drengene for en rigtig god /sjov weekend. Tak til de forældre som bagte pølsehorn/pizza-snegle og kage samt dem der kom med frugt til turen :)

Med sportslig hilsen Mia, Line, Karsten & Gitte

Klubmesterskabet blev afviklet i dejligt vejr. Det begyndte først at regne, da vi gik ind i hallen for at drikke kaffe. Hele formiddagen blev der spillet indledende kampe. Kl. 12.00 var der frokost, hvortil klubben gav øl eller vand, en enkelt snaps eller to, var der også plads til. Om eftermiddagen afvikledes de afsluttende kamp, så vi kunne få kåret årets klubmestre i petanque og kroket. Mestre i Petanque blev Egon Østergaard og Jens Fløe Mestre i kroket blev Chr. Madsen og Kaj Rasmussen Dagen afsluttedes med fælles kaffebord, hvortil der var lagkager i alle afskygninger, lavet af bestyrelsen og hustruer. Foruden hyggeligt samvær, var der uddeling af mesterskabsplader og vin til vinderne og vin til 2. pladserne. Dermed kunne vi afslutte en rigtig god dag. Seniorsport Snejbjerg Kjeld Christensen

12

www.snejbjergsgi.dk

www.snejbjergsgi.dk 13


svømning

Plads til nye svømmere I anledning af EM i Svømning, som rammer Boxen i dagene 12.-15. december, åbner vi op for nye tilmeldinger til opstart i januar. Vi har mulighed for træning for alle aldre, så svøm ind på vores hjemmeside www.snejbjergsgi.dk og se de mange muligheder for svømning og andre vandaktiviter for børn, unge og voksne.

Fik du ikke lært at svømme crawl ? – Det er ikke for sent !

14

svømning

Førstehjælpskurser for virksomheder / foreninger / institutioner Snejbjerg Svømmeklub har netop fået en af vore instruktører certificeret som førstehjælpsinstruktør. Derfor kan vi nu tilbyde at afholde førstehjælpskursus på jeres adresse. Vi tilbyder som udgangspunkt 2 forskellige forløb: Forløb 1 4 timers kursus for op til 6 deltagere, hvor der udleveres kursusmateriale (instruktionsbog) til alle deltagere, og der udstedes bevis efter endt kursus. Kurset kan, efter ønske, afsluttes med en individuel prøve. På kurset gennemgås teori omkring hjertelunge-/redning og brug af hjertestarter, hvorefter kursisterne selv træner på medbragte dukker, hvor både medkursister og instruktør giver feedback. Kurset er meget praktisk anlagt, og deltagerne får en erfaring med livreddende førstehjælp både med og uden hjertestarter. Forløb 2 2 timers introduktion til livreddende førstehjælp inkl. brug af hjertestarter. Mulighed for op til 32 deltagere pr. kursus (afhængig af antal instruktører). Kurset veksler mellem teori og praksis, og alle deltagere får mulighed for, at prøve hjerte-/ lungeredning, og se hvordan en hjertestarter betjenes.

Fik du aldrig lært at svømme crawl ? Det er bestemt ikke for sent ! Med holdet: lær at svømme – Crawl, tager vi crawl trin for trin, så alle kan være med, uanset forkundskaber. Det eneste det kræver for at være med, er badedragt og lysten til at lære at svømme crawl.

Yderligere info Kontakt os gerne, for at høre mere om, hvordan vi i fællesskab, kan øge sikkerheden på DIN arbejdsplads.

www.snejbjergsgi.dk

www.snejbjergsgi.dk 15


svømning

svømning

Vil du styrke CV’et ? Foreningsarbejdet tæller ofte rigtig godt på CV’et, når du skal søge drømmejobbet. Så hvorfor ikke komme i gang med, at styrke CV’et allerede i dag ? Vi kan tilbyde mange forskellige opgaver, som alle vil styrke dit CV. Opgaverne spænder bredt fra arbejde i foreningens udvalg, hvor du helt sikkert vil kunne styrke CV’et på det organisatoriske plan (projekt- og personaleledelse), til en tur på kanten som instruktør for børne-, ungdoms- eller voksenhold., som fx tæller godt, hvis du skal arbejde med børn og/eller undervisning. Vi har allerede nogle konkrete opgaver, vi særligt er på udkig efter hjælp til, men vi tager gerne imod hjælp på andre områder - kontakt os, og lad os få en dialog om, hvordan vi bedst drager nytte af hinanden. Konkrete opgaver Kommunikation Vi arbejder på at styrke vores brand, og har i den forbindelse opgaver med video, herunder optagelse og klipning, Sociale medier (Facebook), egen hjemmeside, og hvem ved, måske ved du netop hvad der ellers kunne være interessant. Der er mulighed for nogen oplæring, men ellers er det område hvor egen nysgerrighed vil være et nøgleord for at opnå størst mulig udvikling. Instruktører Vi arbejder konstant på, at styrke vores instruktørteam, og tilbyde flest mulige hold for børn, unge og voksne. Du behøver absolut ikke at have instruktørerfaring, bare du har lysten til det, sørger vi for oplæring og uddannelse. Personer over 18 foretrækkes Hvordan får jeg mere at vide? Du finder yderligere info på vores hjemmeside: svomning.snejbjergsgi.dk, Facebook: Lær at svømme i Snejbjerg Svømmeklub, eller kontakt Lars Jonsson: 26 13 43 33 / lars@snejbjergsgi.dk

16

www.snejbjergsgi.dk

Snejbjerg Svømmehal Åbningstider Tirsdag 19.15 - 20.45 Onsdag 20.00 - 22.00 Lørdag 09.00 - 11.00 Søndag 08.00 - 09.00 Søndag 09.00 - 12.00

(kun svømmere) (kun svømmere)

Saunaerne er åbne i forbindelse med offentlig åbning, men lukker 15 min. før. Billetsalget stopper 30 min. før lukketid. Priser Børn under 5 år gratis Børn / pensionister Enkelt billet 12 kr. 10-turskort 80 kr. Voksen Enkelt billet 20 kr. 10-turskort 140 kr. Lukket følgende dage • 21. dec - 02. dec Juleferie • 08. feb - 16. feb Vinterferie • 12. apr - 21. apr Påskeferie Følg Snejbjerg Svømmehal på www.facebook.com/SnejbjergSvommehal

www.snejbjergsgi.dk 17


multihal

multihal

Indsamling til

Snejbjerg Multihal 2015

Snejbjerg Multihal Snejbjergs borger har en opgave, der skal løses. Vi skal samle 4 mio. kroner inden 31/12 2014. I skrivende stund har vi indsamlet 2.144.787 kr. Hvis ikke vi når i mål, betyder det, at der vi ikke har midler til at købe inventar til Multihallen…

Hvis Snejbjerg ikke indsamler 4 mio. kroner

Hvis Snejbjerg indsamler 4 mio. kroner

Siden sidste Sport-Nyt udkom, er der kommet flg. bidrag: • Indsamling af gammelt jern 6.143 kr. • Herning Rocker (Gymnastik) 10.000 kr. • Sygehuset rundt (Motion/Bordtennis) 7.952 kr. • Cykelrally (Fodbold) 17.824 kr. • Forsikringssalg (Vestjylland Forsikring) 15.250 kr. • Frivilligt arbejde i MCH 44.685 kr. • Indsamling i rør under byfesten 196 kr. • Omdeling af brochurer (Sparekassen Thy) 3.000 kr. • Flaskebonner 2.570 kr. • Bidrag fra alle medlemmer i Snejbjerg SG&I 47.660 kr. • Bidrag fra Fodboldafdelingen 100.000 kr. • Husstandsindsamlingen 42.061 kr. • Erhvervssponsorater 20.000 kr. Vi siger TAK til for alle bidragene. Har du lyst at følge indsamlingen, som løbende opdateres, så klik ind på www.snejbjerg-multihal.dk

Du kan være med til at sikre at der bliver penge til inventar til Snejbjergs Multihal ved at give et bidrag ved at gå ind på www.snejbjerg-multihal.dk og klik på bidrag med skattefradrag. Der er via DGI åbnet mulighed for at opnå skattebesparelse på 1/3 af bidraget, dog max. et årligt bidrag på 14.500 kr.

18

www.snejbjergsgi.dk

Snejbjergs borgere er aktive, således er der: • Skift fra sommerdæk til vinterdæk lørdag den 26/10 • Spin-event i hallen lørdag den 26/10 • Wild-West-Fest i hallen lørdag den 26/10 • Afsløring af kunstværk doneret til Snejbjerg Multihal lørdag den 2/11 Har du lyst at give et nap til fordel for Snejbjerg Multihal hører vi gerne fra dig 97 16 85 45 eller dorthe.johs@mail.tele.dk

www.snejbjergsgi.dk 19


støtteforeningen

VIL DU VÆRE EN DEL AF EN SUCCES ? ?

Der er en ledig plads i Byfest-udvalget, så du kan få mulighed for at være med til at sætte dit fingeraftryk på næste års byfest.

støtteforeningen

Kontingent 2013/14 Støtteforeningen for Snejbjerg Idrætten har været rundt for at opkræve kontingent for perioden 2013/14. Var du ikke hjemme har du fortsat mulighed for at indbetale kontingentet på 60 kr. Du kan indbetale beløbet på konto 5997-1023425.

Byfestgruppen har valgt at starte en løbende udskiftning af medlemmer i udvalget for at bevare kontinuiteten. Derfor er der en enkelt plads i gruppen som ”lærling”.

20

Støtteforeningen for Snejbjerg Idrætten har til formål at støtte ungdomsarbejdet i de forskellige idrætsgrene i Snejbjerg gennem blandt andet tilskud til stævner og arrangementer.

Kunne du tænke dig pladsen – eller høre lidt mere om opgaven kan du kontakte Anette Mæng på mail: anette.maeng@gmail.com

Du kan læse om ansøgningsfrister mv. på hjemmesiden, som findes via www.snejbjergsgi.dk/støtteforeningen

Ved at melde dig, er du med til at gøre en forskel og være med i den succes, som Byfesten i Snejbjerg er blevet.

Tak til jer, der tegnede medlemskab, da I fik besøg – og tak til indsamlerne.

Byfestudvalget/Bestyrelsen for Støtteforeningen for Snejbjerg Idrætten

Bestyrelsen

www.snejbjergsgi.dk

www.snejbjergsgi.dk 21


støtteforeningen

støtteforeningen

BYFEST 2013

TAK til Snejbjerg By for en super super opbakning til årets byfest i august måned, OG ikke mindst også en KÆMPE tak til byfestudvalget for det store arbejde, som I har lagt i arrangementet. Det var en rigtig god oplevelse med meget liv på pladsen alle dage. Alle dage kom der rigtig mange og der var stor tilslutning til de forskellige arrangementer. Derfor en stor tak for indsatsen til Byfest-udvalget og tak for opbakningen til jer de bidrog med frivillige timer og til jer, der bakkede op ved at møde frem. FÆLLESKAB ER MED TIL AT SKABE FREMDRIFT

Bankoudvalget, som er en del af Støtteforeningen for Idrætten i Snejbjerg står bag bankospil på følgende dage:

Mandag den 14  -10 2013 Mandag den 18  -11 2013 Tirsdag den 17  -12 2013

Holland Bingo Holland Bingo Alm. Banko

Bankospillet finder sted i Bankocentret, Smedegade. Herning Bankospillet er med til at samle penge ind til Støtte for Idrætten i Snejbjerg. Vi kan derfor kun opfordre jer alle til at støtte bankospillet – og især på ovennævnte dage. Vel mødt Bankoudvalget

Bestyrelsen for Støtteforeningen for Snejbjerg Idrætten

22

www.snejbjergsgi.dk

www.snejbjergsgi.dk 23


multihal

I opgaven med at skaffe 4 mio. kr. til multihallen er vi nu godt halvvejs og har rundet 2,1 mio. kr. Et pænt stykke på vejen, MEN fortsat også et pænt stykke fra målet. De 4 mio. kr. svarer i gennemsnit til 2.350 kr. pr. husstand i Snejbjerg og opland. Den private husstandsindsamling har pågået siden foråret, og vi har fået mange positive tilkendegivelser om bidrag, ligesom vi har modtaget nogle flotte bidrag, som vi hermed takker for. I skrivende stund har 144 husstande bidraget og indbetalt ca. 1.500 kr. i gennemsnit. Der er stor spredning fra 100 kr. til over 5.000 kr. pr husstand. For at vi skal kunne nå målet, er det nødvendigt, at flere end de 144 husstande bakker op om projektet og foretager deres indbetaling – ved indbetaling inden 30. december, opnås skattefradrag på årsopgørelsen for 2013 for ca. 1/3 af bidraget. Vi har dog fået tilsagn fra mange, der endnu ikke har indbetalt, og vi opfordrer og ser frem til også at modtage disse bidrag. Har I spørgsmål eller brug for hjælp, kan I kontakte os på nedenstående telefonnumre. TAK FOR STØTTEN ! Indsamlingsgruppen Marianne Rosendahl 23 66 51 21 Claus Larsen 40 99 20 45 Carsten Wind 31 48 87 10

24

Michael Hyldgård 23 21 15 39 Mogens Elbrønd 51 40 10 34

www.snejbjergsgi.dk

Sportsnyt nov 13  
Sportsnyt nov 13  

Sportsnyt klubblad for Snejbjerg SG&I

Advertisement