Page 1

Tinde Tradisjon Hyttekatalog


Stanses vekk.

Velkommen til vår nye Tinde Tradisjon hyttekatalog! Alle kan finne sin egen tinde! Vi i Tinde Hytter vet at det finnes like mange tinder som det er mennesker. Og alle har sin egen personlige favoritt.

Velkommen til Tinde Tradisjon hyttekatalog. Vi håper at katalogen vil gi deg inspirasjon til å realisere toppen av din hyttedrøm! Tinde Hytter har med 40 års erfaring utviklet seg til å bli ei av landets ledende hytteleverandører. Vår spesialitet er å levere nøkkelferdige hytter. Velger du ei hytte fra Tinde vil du oppleve en forutsigbar byggeprosess og et bygg som oppfyller dagens tekniske krav. Vårt hovedkontor ligger i Ringebu, midt i Gudbrandsdalen. Distriktet er kjent for sine solide og gode håndverkstradisjoner. Disse verdiene bygger vi videre på i alle våre leveranser. Våre dyktige og fleksible medarbeidere sørger for at alle hyttene blir tilpasset dagens krav til brukervennlighet og komfort. Vi kan også spesialtilpasse løsninger og detaljer, tilpasset byggeskikken i det område hytta skal bygges.

Som tinder er topper, er Tindehytta toppen av norske hyttedrømmer.

Du kan velge mellom hytteseriene Tinde Horisont, Tinde Tradisjon eller sammen med våre arkitekter utforme din egen hytte. Alle bygget med Tindes velkjente kvalitet. God lesning!


08

10

12

14

16

18

20

22

24

26

28

30

32

LY N G n

B R AT TÅ S E N n

DA L S N I B BA n

KVIEN n

AL M n

S M ÅT I N D n

ISTIND n

VE S L E T I N D n

BESSHØ n

PORS n

FURU n

S L OT T S H Ø n

TINDEN n

TINDE TRADISJON bærer de gode tradisjonene videre og vil være med oss i generasjoner. Gjennom Tinde Tradisjon tar vi vare på den norske byggetradisjonen med historiens verdifulle detaljer. Hyttenes særegne preg vil være der og du skal være stolt av din Tinde Tradisjon.

06 BA R L I N D n

Copyright © Seung Kye Lee Photography – www.leeseungkye.com

Alle kan finne sin egen tinde!

Å bygge sin egen hytte er en stor og viktig investering. Velg derfor en kvalitetshytte fra Tinde.

INNHOLD

3


Kvalitet Tinde har kontinuerlig fokus på å levere hytter som har markedets beste kvalitet. Ei hytte fra Tinde er en hytte som du virkelig kan og skal være stolt av. Du får tett oppfølging i «hytteprosessen» fra du første gang tar kontakt med en av våre dyktige selgere, til hytta er innflyttingsklar. Våre byggeledere har lang erfaring. Sammen med deg gjennomfører de en byggeprosess som sikrer deg ei hytte av ypperste kvalitet – toppen av hyttedrømmen! Vi tar byggingen på alvor Som hyttekunde har du en drøm som skal realiseres. Men veien frem til målet kan være både tung og vanskelig. Det er mange valg som skal tas og spørsmål man skal ta stilling til. Valg som vil påvirke byggeprosessen og ikke minst resultatet til slutt. Med Tinde på laget er du sikret en trygg vei frem til målet, fordi vi tar bygging på alvor. Som et eksempel på dette blir alle våre hytter trykktestet for luftlekkasje. Dette gjelder både store og små – ingen slipper unna.

Veien til hyttedrømmen 01

02

Tegning og planlegging. Våre dyktige og erfarne selgere kan anbefale deg de beste løsningene for ditt behov og din tomt. Dette blir løst sammen med våre dyktige arkitekter.

03

Tilbudsfasen. Etter innspill fra deg, utarbeides et eksakt tilbud på ditt prosjekt. Det kommer ryddig fram hva som inngår i vår leveranse.

04

Kontrakt. Dette er selve klarsignalet på at drømmen nå skal realiseres! I kontraktsmøtet går selger igjennom kontrakten punkt for punkt, og du kan være trygg på innholdet.

05

Byggesøknad. Tinde er ansvarlig søker for ditt prosjekt. Det betyr at vi tar dialogen mot kommunen og sørger for at regler og bestemmelser blir fulgt.

06

07

08

09

10

4

Møte med Tinde. Du møter Tinde Hytter igjennom markedsføring, messer, på Hellerud og flere andre kanaler. Den viktigste møteplassen er på folkemunne der du møter Tinde Hytter som den trygge leverandøren som leverer flotte kvalitetshytter.

Trepartsmøte. Det er mange detaljer som skal på plass når ei hytte skal bygges, og de siste valgene må tas på dette møtet. Her går vi gjennom prosjektet steg for steg. Selger, byggeleder og du som kunde skal sammen sørge for at alt nå er klart til å sette i gang selve produksjonen av din hyttedrøm! Byggestart. Selve tidspunktet for byggestart blir endelig fastsatt når kontrakt signeres. Byggeperioden. Det er fokus på kvalitet gjennom hele byggeperioden. Byggeleder kontrollerer og dokumenterer arbeidet som gjøres og koordinerer inn rørlegger, elektriker, murer og andre underleverandører. Dette er viktig for oss for å ha en god flyt i byggeprosessen og for å oppnå et så godt sluttresultat som mulig Overlevering. Byggeleder går gjennom hytta sammen med deg før du endelig kan flytte inn. Du får en utfyllende dokumentasjon på underleveranser som skal hjelpe deg å holde hytta vedlike (FDV). Ettårsbefaring. Enkelte ting er enklere å oppdage etter å ha brukt hytta i en periode. Tinde tar initiativet til en ny gjennomgang etter ett års tid.


BA R L I N D

Bruksareal: 55 m2

LY N G

Bruksareal: 77 m2

B R AT TÅ S E N

Bruksareal: 86 m2

DA L S N I B BA

KVIEN

Bruksareal: 89 m2

AL M

Bruksareal: 89 m2

S M ÅT I N D

Bruksareal: 98 m2

ISTIND

Bruksareal: 99 m2

Bruksareal: 115 m2

FURU

Bruksareal: 118 m2

VE S L E T I N D

Bruksareal: 100 m2

BESSHØ

Bruksareal: 101 m2

PORS

S L OT T S H Ø

Bruksareal: 124 m2

TINDEN

Bruksareal: 127 m2

Hyttemodellene i katalogen kan avvike noe fra standard leveranse

Bruksareal: 89 m2

HYTTEMODELLENE

5


Barlind Barlind er ei pen og praktisk hytte. To romslige soverom og den gode åpne løsningen på kjøkken/stue gjør det til en brukervennlig hytte. Plass til mange på forholdsvis få kvadratmetre. Familiekos og samvær i sentrum. Pent overbygget inngangsparti og terrasse.

6


Bruksareal BRA

55 m2

Bebygd areal BYA

74 m2

Grunnflate

61 m2

BARLIND

7


Lyng Lyng inneholder mange soveplasser og en stor stue/kjøkkenløsning. Kan bygges med hems for ü huse eventuelle overnattingsgjester. Lunt overbygget inngangsparti. Pen fasade med en overbygget terrasse hvor man kan nyte utsikten.

8


Bruksareal BRA

77 m2

Bebygd areal BYA

97 m2

Grunnflate

78 m2

LYNG

9


Brattåsen Brattåsen er en kompakt og trivelig hytte. Den har en lys og trivelig stue med peiskos i sentrum. Egen tv-stue, som man også kan bruke som soverom. I tillegg er det bad med badstue, 2 romslige soverom og en egen garderobe på plan 1. Hems med mulighet for åpning ned i stue som kan brukes både som TV-stue og ekstra soveplasser.

10


Bruksareal BRA Bebygd areal BYA Grunnflate

BRATTÅSEN

86 m2 102 m2 95 m2

11


Dalsnibba Dalsnibba er ei flott hytte med 3 gode soverom og romslig hems. Åpent galleri ned til stua som gjør romfølelsen større. Har badstue og en god bod. Terrassen går rundt på 3 sider, så her kan du følge solgangen.

12


Bruksareal BRA

89 m2

Bebygd areal BYA

110 m2

Grunnflate

DALSNIBBA

91 m2

13


Kvien Kvien er den ultimate hytte med mange tilpasningsmuligheter. Inngangsparti og sidefløyene kan vendes og snus etter behov. Egen sone for oppholdsareal, stue og kjøkkenavdeling. Soveromsavdelingen er adskilt fra oppholdsarealet med forstuen. Den inneholder ogsü 3 romslige soverom.

14


Bruksareal BRA

89 m2

Bebygd areal BYA

112 m2

Grunnflate

95 m2

KVIEN

15


Alm Alm er en god og praktisk vinkelhytte. Inngangspartiet har en lun og god svalgang. Det er 3 gode soverom i hytta og en egen tv-stue for den yngre garde. Den åpne kjøkken/stue delen gir en god romfølelse. Hemsløsningen er en overraskelse for de fleste og inneholder et fint galleri med åpning ned i stuen.

16


Bruksareal BRA

89 m2

Bebygd areal BYA

118 m2

Grunnflate

94 m2

ALM

17


Sm책tind Sm책tind er en innholdsrik hytte med alt p책 ett plan. 4 romslige soverom og 2 bad gir plass til mange. Fin fasade med terrasse mot utsikten.

18


Bruksareal BRA

98 m2

Bebygd areal BYA

120 m2

Grunnflate

106 m2

SMĂ…TIND

19


Istind Istind er ei oppstuguhytte. Her finnes mange soveplasser fordelt pü 3 soverom. I tillegg er det ei loftsstue i 2. etasjen. Godt med bodplass og romslig kjøkken. Peisovnen er plassert slik at man kan nyte synet av flammene büde ved spisebordet og fra sofaen i stua.

20


Bruksareal BRA

99 m2

Bebygd areal BYA

81 m2

Grunnflate

75 m2

ISTIND

21


Vesletind Vesletind er ei hytte med både hjerterom og husrom! De to badene gjør det letter å be med seg venner og familie på tur. Ekstra sengeplasser finnes på hemsen. Flott vindufasade mot utsikten og en god krok på terrassen hvor man kan nyte sola.

22


Bruksareal BRA

100 m2

Bebygd areal BYA

130 m2

Grunnflate

104 m2

VESLETIND

23


Besshø Besshø er ei flott hytte med god plass. Her har du en god stue og åpen løsning mot et romslig kjøkken med god spiseplass. 3 romslige soverom i tillegg til at du har en hems som er ypperlig til ekstra soveplasser. I hjørnet på terrassen er det ypperlig å nyte påskesola!

24


Bruksareal BRA

101 m2

Bebygd areal BYA

125 m2

Grunnflate

107 m2

BESSHĂ˜

25


Pors Pors er ei romslig hytte med fin fasade. Store rom og mange sengeplasser. Med et sentralt plassert ildsted er det duket for mange koselige stunder her. Praktiske løsninger gjør hytta attraktiv for mange. I vindfanget er det plass til garderobeskap hvor man kan gjemme sko og yttertøy, og på hemsen er gulvet senket noe ned for å gjøre den mer brukervennlig.

26


Bruksareal BRA

115 m2

Bebygd areal BYA

143 m2

Grunnflate

119 m2

PORS

27


Furu Furu-modellen er en av våre bestselgere. Ypperlig for store familer da du finner 4 store soverom og 2 bad fordelt på hver sin ende av hytta. Et stort kjøkken og ei trivelig stue med stor takhøyde. En flott terrasse og et lunt overbygget inngangsparti.

28


Bruksareal BRA

118 m2

Bebygd areal BYA

143 m2

Grunnflate

127 m2

FURU

29


Slottshø Slottshø er en oppstuggu-variant. Flott hytte med 2 soverom nede og 2 oppe. I tillegg er det også ei god loftsstue, så her er det kjekt å ta med ungdommene! Plass til mange rundt spisebordet og romslige bad.

30


Bruksareal BRA

124 m2

Bebygd areal BYA

115 m2

Grunnflate

98 m2

SLOTTSHØ

31


Tinden Dette har vært vår bestselger i mange år og står som utstillingshytte på Hellerud. Man får en spesiell følelsen når man kommer inn i stua her. Mye lys og høyt under taket. Hytta har egen tv-stue og i tillegg hele 4 soverom på grunnplanet. Det er 2 bad, ett i hver soveavdeling. Hemsen er romslig og god og har en tiltalende åpning ned i stuedelen.

32


Bruksareal BRA

127 m2

Bebygd areal BYA

158 m2

Grunnflate

131 m2

TINDEN

33


Tomter på Låvåshaugen

På Låvåshaugen Panorama er det 44 stk. selveiertomter på mellom 1800 m2 – 4300 m2 og alle har panoramautsikt over Jotunheimen og Rondane. Tomtene blir tilknyttet det offentlige avløpsnettet til Nord-Fron Kommune og har privat vann. Strøm og helårsvei. Det nye tomtefeltet ligger ca. 5 km før Rondablikk Høyfjellshotell på Kvamsfjellet i Gudbrandsdalen. 285 km fra Oslo-105 km fra Lillehammer-270 km fra Trondheim. Kontakt Anne-Line Østensen for informasjon eller visning: mob 953 69 500 – anne-line@tindehytter.no Tinde Hytter 61 28 44 30 - www.tindehytter.no

Velg blant 600 tomter i Norge FINSANDVIKA ved Mjøsa i Ringsaker med 25 tomter klare for salg. Med småbåthavn både med faste plasser og gjestehavn, og flere hundre meter med fin sandstrand. HJERKINN, GÅLÅ, RONDABLIKK, FEFOR OG KVITFJELL er andre flotte områder hvor vi kan hjelpe deg med tomt. Vi samarbeider ellers med flere grunneiere på: BILLINGEN/SJÅK, LEMONSJØEN, TAPPTJERN/FAGERØY, VENABYGDSFJELLET,LISETRA OG MOSETERTOPPEN/HAFJELL, ESPEDALEN, GLÅMHAUGEN, SKEISLIA, TORPAÅSEN, ØLNESSETRA, HØGEVARDE, TRYSIL, NESBYEN OG RAJE VED KONGSBERG. Ta kontakt med Anne-Line Østensen mob 953 69 500 – anne-line@tindehytter.no for informasjon eller visning. 34


«Tindetunet» på Hellerud Besøk vårt hyttetun på Hellerud! Vår Tradisjonshytte Tinden som har vært en vinner i hyttemarkedet de siste 10 årene møter deg i sammen med vår nye hytte Glittertind (bygges våren 2012). Her vil du finne inspirasjon og løsninger som du ikke må gå glipp av før hyttedrømmen realiseres. Velkommen til Hellerud!

Bærer du på en hyttedrøm? Egen hytte er en investering i livskvalitet. Et pusterom å leve i, og vokse med. Del tankene med oss, så tilpasser vi hytta sammen med deg, og gjør den nøkkelferdig.

Og har du ikke tomt, så har vi over 600 tomter å velge i. Ring oss på 61 28 44 30 eller se www.tindehytter.no Tinde Bygg AS, Brugt 1, 2630 Ringebu. Telefon 61 28 44 30,36 faks 61 28 44 31. Epost: postkasse@tindehytter.no

www.dialcta.no

Som tinder er topper, er Tindehytta toppen av alle norske hyttedrømmer.

Tradisjon katalog  

Hyttekatalog tradisjon

Tradisjon katalog  

Hyttekatalog tradisjon

Advertisement