Esite tiliduunari oy

Page 1

TILITOIMISTO TILIDUUNARI OY -Asialliset hommat hoidetaan.

Missionamme on luoda asiakkaillemme ammattitaitoinen ja asiantunteva tilitoimistokokemus. Olemme ajassa kiinni ja hyödynnämme työssämme aktiivisesti ajanmukaisia työkaluja.

Keskity liiketoimintasi kasvattamiseen ulkoistamalla taloushallintosi rutiinit meidän hoidettavaksi!

Asenteemme asiakaspalveluun lähtee ylpeydestämme onnistua tehtävässämme. Me autamme asiakastamme pääsemään tavoitteisiinsa ja toteuttamaan unelmansa. Olemme luoneet myös erittäin suuren ja laaja-alaisen yhteistyöverkoston ympärillemme. Näiltä saamme apua, mikäli emme itse pysty ratkaisemaan asiakkaamme ongelmia.

Suosimme markkinoiden suosituimpia ohjelmia toiminnassamme. Ne helpottavat tilitoimiston ja asiakkaan yhteistä työskentelyä yrityksen talouden parissa. Ohjelmistojen käyttöönottoon tarjoamme koulutusta ja tukea päivittäiseen käyttöön. Tarjoamme myös asiakkaillemme taloushallinnon palvelut, juuri niin laajoina kokonaisuuksina, kuin asiakkaan tarve vaatii.

Vaalimme omassa taloudessamme kannattavaa kasvua. Panostamme osaavaan henkilökuntaan, ja järjestämme heille vuosittain ylläpitävää koulutusta. Tällä tavoin takaamme, että asiakkaidemme talous on osaavissa käsissä.

Toimistomme palveluihin luottaa jo yli 200 asiakasta. Tähän joukkoon mahtuu eri kokoisia yrityksiä, monelta eri toimialalta. Ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan yhdessä kuinka me voimme palvella sinun yritystäsi.


PALVELUMME TALOUSHALLINTO -

Kirjanpito Raportointi Myyntilaskutus Ostolaskujen käsittely Velkojen ja saatavien seuranta Ulkoistetut perintäpalvelut

PALKKAHALLINTO -

ASIANTUNTIJAPALVELUT -

Laki- ja veroneuvonta Yritysten perustamiset Yritystoiminnan muutokset Yrityksen arvonmääritys

Tilitoimisto Tiliduunari Oy Hämeentie 153 B 00560 Helsinki

Palkanlaskenta TES-tulkinta Matka- ja kululaskutus Palkkalaskelmien lähetys Palkkojen maksatus Palkkahallinnon konsultointi

OHJELMISTORATKAISUT -

Procountor taloushallinto Ohjelmiston käyttöönotto Koulutus ohjelman käyttöön Procountor käyttötuki

040 821 8178 myynti@tiliduunari.fi www.tiliduunari.fi


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.