Ambufest Avis

Page 1

AMBUFEST 2023 31. AUGUST - 3. SEPTEMBER 2023 AMBUFEST FOR ALLE KØB BILLETTER ONLINE PÅ WWW.BILLETSALG.DK Ambu Optakt 6-11 Ambu Open Air 12-13 25 Ambu Byfest 14-25 Ambu Revy 38-39 HOVEDPARTNER

VELKOMMEN TIL AMBUFEST 2023

Tradition og fornyelse er Ambufest, der er en Ambufest for alle.

Det er det fokus, jeg går ind til opgaven som ny formand for Ambufesten med. Jeg vil gerne være med til at værne om gode traditioner og samtidig sikre, at det forbliver at være en fest for hele byen og oplandet til Hobro. Af den grund er der i år lagt ekstra vægt på at fortælle om alle de forskellige programpunkter, der er i løbet af hele Ambufesten. Det er grunden til, at du sidder og læser denne Ambu Avis, som er sendt på gaden for at fortælle om ALT der sker - også udover de to store koncertdage torsdag og fredag, som er meget vigtige for økonomien i Ambufesten.

Tradition og fornyelse betyder, at fakkeloptoget naturligvis stadigvæk er en del af festen, men nu som det lys der ”sætter ild til hele festprogrammet” i samarbejde med Hobro Handel fredag d. 25. august med Ambu Open by Night. Butikkerne holder åben med gode tilbud, og fakkeloptoget slutter på Store Torv med masser af liv og musik i gaden.

Tradition og fornyelse er ligeledes gratis Sildebord, Ambutaler og musik med Lars Lindbjerg i Dansetten lørdag middag fra kl. 11.30. Traditionen at der er en spændende tale i Dansetten, fornyelsen er der er gratis Sildebord og gratis musik (Sponseret af Sparekassen Danmark). Billetter skal hentes gratis i Sparekassen Danmarks Hobro afdeling. Vil man fortsætte på Ambupladsen lørdag efter kl. 17, skal der købes billet (100,-).

Tradition og fornyelse er, at Ambu Kroen vender tilbage i stedet for Mixen. I Kroen bliver konceptet ”musik, bøf og bajere” fra kl. 17.00 med masser af hygge, fantastisk underholdende livemusik og med mulighed for at reservere bord. Dansetten fortsætter som vi kender den lørdag aften, dog starter den op fra kl. 20.00 og kører nonstop party frem til kl. 03.00.

Tradition og fornyelse er, at der lørdag er næsten halv pris på forlystelser i Tivoliet, det nye er, at der er gratis adgang til Ambupladsen lørdag eftermiddag og hele søndagen. Det betyder to familieeftermiddage med masser af gratis aktiviteter og underholdning. Gudstjenesten søndag bliver i år i Ambu Hvilen med mulighed for tarteletter og musik efter gudstjenesten. Hvilen har traditionen tro åben alle fire dage, for dem der ønsker et sted med lidt mere ro og lidt god mad.

Der er meget mere, så jeg håber, du vil læse om alle de oplevelser og muligheder, der er under Ambufest 2023. Jeg håber på festligt samvær med familie, venner, kollegaer og andre glade mennesker, der har lyst til at more sig til den lokale byfest, Ambufesten.

Så traditioner, fornyelse og en fest for alle – det er Ambufest 2023

Stor tak til Spar Nord som hovedpartner for Ambufesten, samt alle øvrige sponsorer, bidragsydere og fonde, der støtter op om Ambufesten.

Rigtig god læselyst og god Ambufest!

Niels Leth-Sørensen formand

2 l AMBU 2023

Drømme skal siges højt for at blive til virkelighed. Så hvorfor

ikke fortælle dem til os

Gitte T 9657 5481 Hobro afdeling, Adelgade 27, spard.dk Mads T 9657 5017
3 AMBU 2023 l
4 l AMBU 2023

AMBUFEST GENNEM 103 ÅR

Den første fest blev holdt for at skaffe penge til en ambulance med motor i stedet for heste.

Af Jørgen Tøttrup

Det hele begyndte med en ambulance.

Det var i 1920, at en kreds af borgere i Hobro bestemte sig for, at der skulle skaffes penge, så byen kunne få råd til en af tidens moderne ambulancer udstyret med motor og indrettet med sygekabine. Et sådant vidunder havde man anskaffet sig andre steder, og tiden var for længst løbet fra Hobros sygevogn trukket af et par heste.

Derfor blev en byfest stablet på benene. Vejret var ikke det bedste, men tusinder af gæster valfartede til Hobro for at tage del i løjerne. Overskuddet blev opgjort til 10.118 kr., og da en tilsvarende fest året efter kastede 10.076 kr. af sig, kunne ambulancen – en Adler årgang 1918 – købes og betales kontant.

Ambulancedagsfesten havde altså vist sig som lidt af en guldgrube, og derfor blev initiativtagerne hurtigt enige om, at man ville gøre det til en tradition med en årlig

byfest, så man kunne træde til med økonomisk støtte både socialt og kulturelt.

Sådan har det været siden. Der blev dog ikke holdt Ambufest under 2. Verdenskrig, og desværre blev 100-års festen i 2020 aflyst pga Covid 19. Skønsmæssigt er der gennem årene uddelt 12-15 mio. kr. til velgørende formål. Alene i fjor kunne Ambufesten uddele knap 400.000 kroner.

Med de mange donationer har Ambufesten sat sit tydelige aftryk på massevis af projekter i Hobro. Julemærkehjemmet og Blå Kors hjemmet er et par af de institutioner, som har nydt godt af Ambufesten, men også Hobro Sygehus, Hobro-Hallen, Onsild Idrætsefterskole, Thorsgaard Efterskole og en stribe lokale idrætsklubber er gennem årene blevet tilgodeset med betydelige beløb.

Men intet kommer af sig selv. Heller ikke Ambufesten. Uden en fantastisk opbakning år efter år af hundredvis af frivillige fra egnens foreningsliv, ville det ikke være muligt at stable festen på benene.

5 AMBU 2023 l

AMBU OPTAKT

Fredag d. 25. august: Lys og Fakkeloptog til Open By Night. Fakkeloptoget slutter på Store Torv

18.00 - Store Torv: Falck fremviser to gamle ambulancer.

19.00 - Store Torv: Hobro Borgervæbnings Orkester spiller.

20.00 - Hadsund Skoleorkester går fra Ambupladsen til Den Blå Fisk.

20.10 - Hobro Garden går fra Posttorvet via Adelgade til Ambupladsen

20.45 - Lys og Fakkeloptoget med Hadsund Skoleorkester og Hobro Garden starter fra Ambupladsen og Den Blå Fisk og slutter på Store Torv

Fakkeloptoget kender de fleste, som nu er flyttet til fredagen før Ambufesten, mens Ambu Marchen er et genopstået tiltag. Samtidig hjælper Fjordløberne os med at arrangere Hindbærsnitteløbet søndag.

Fælles for ”optakten” er, at tiltagene foregår i ugen før Ambufesten, og hvorfor så det, vil nogle måske spørge?

Helt konkret handler det faktisk om Ambufestens 100års jubilæum. I det oprindelige jubilæumsår 2020 måtte alt aflyses pga. Covid-19. I 2021 var Tivoli ikke en mulighed, men i stedet afholdtes to koncertdage til ”Duften af Ambu”. Men i 2022 kunne Ambufestens forsinkede men helt fantastiske 100 års jubilæumsfest endelig realiseres.

For første gang valgte folkene bag Ambufesten at fredagen blev helliget 100% til musikkoncert på scenerne målrettet det unge publikum. Dermed kunne man sige: 2 dage med koncert – 4 dage med fest.

OG hvilken fest det blev!

Torsdagens Open Air blev rigtig god, men for første gang i Ambufestens over 100 års historie, måtte vi melde udsolgt til fredagens koncert. Selvom de fleste omkring festen blev bombarderet med abeskeder, så var der ikke noget at gøre. Alle fik samme besked. Myndighedernes maksimum på 6.000 personer på Ambupladsen var nået. Det er vel at mærke 6.000 personer inkl. alle frivillige, personale, tivolifolk m.fl.

Lørdag d. 26. august: Ambu March

09.00 - I år går vi Panoramaruten. Der er 2 ruter

– den korte rute på ca. 5 km og den lange rute på ca. 10 km.

Tilmelding sker ved at trykke deltag på begivenheden, på Ambu’s Facebookside.

Søndag d. 27. august: Hindbærsnitteløbet

10.00 - Start og mål: Ambupladsen. Rute på 3 km. Rute på 5 km.

Der kan løbes flere runder. Tilmelding sker ved at trykke deltag på begivenheden, på Ambu’s Facebookside.

Den koncert var i stor grad med til, vi efter festen i 2022 kunne uddele over 350.000 kroner blandt de foreninger, som hjalp til under festen samt til flere velgørende formål. Den succes kunne vi naturligvis ikke lade passere, så derfor bliver programmet fastlagt lignende i 2023.

FREDAG D. 25. AUGUST
6 l AMBU 2023

AMBU OPEN BY NIGHT

Ambu Open by Night er optakt til Ambufesten 2023, som arrangeres i samarbejde mellem Ambufesten og Hobro Handel. Byens forretninger holder længe åbent, og Ambufestens Lys- og Fakkeloptog bliver afholdt samme aften.

Falck udstiller nogle gamle ambulancer på Store Torv, og Borgervæbningens orkester spiller på Torvet fra kl. 19.00.

Sparekassen Danmark uddeler GRATIS billetter til Ambufestens Sildebord lørdag d. 2. september, og ved Spar Nord er Ambufesten tilstede med pavillon, information, lidt godt til ganen og konkurrencer.

Håbet er naturligvis, at rigtig mange vil handle lokalt, nyde de forskellige aktiviteter og ikke mindst Lys- og Fakkeloptoget, når mørket bryder frem.

Kl. 20.00 Hadsund Skoleorkester går fra Ambupladsen via Havnegade, Skibsgade til Den Blå Fisk.

Kl. 20.10 Hobro Garden går fra Posttorvet via Adelgade til Ambupladsen.

Kl. 20.45 starter Lys- og Fakkeloptoget fra Ambupladsen og Den Blå Fisk. Som noget nyt er Lys- og Fakkeloptoget med orkestre ”vendt rundt”, så afslutningen sker på Store Torv.

HOBRO KORTET

FRA KL. 10 - 22

KOM TIL OPEN BY NIGHT I HOBRO FREDAG D. 25. AUGUST og være med i AMBU festens lysoptog med japanske lygter og fakler.

Giv gaven der ikke skal by es, med et elektronisk gavekort til byens butikker

KAN BRUGES I 30+ BUTIKKER

KORTET KAN KØBES VED

Kortet kan også købes på hobro.com/hobro-kortet

OPEN BY NIGHT
FREDAG D. 25. AUGUST 7 AMBU 2023 l

AMBU LYS OG FAKKELOPTOG

I lighed med tidligere år afholder Ambufesten lysoptog med japanske lygter og fakler, og vi inviterer elever og spejdere, søskende og forældre til at deltage i dette års optog: Fredag d. 25. august kl. 20.15

Børn fra og med 4. klasse samt spejdere i uniform må gå med fakler. Dette skal overholdes grundet sikkerheden på ruten. Ligeledes må voksne ledsagere gå med fakler. Hvis man går med fakler, går man i par og faklen holdes ud mod fortovet. Ruterne er klapvognsvenlige og mindre søskende er velkomne.

Når optoget er klar til at gå, følges det af orkestre og slutter på Store Torv, hvor der er musik fra kl. 19.00 og køretøjer fra Falck. Der er Ambu Open by Night, hvor butikkerne holder længe åben.

Startsteder 2023:

1. Elever fra Rosendalskolen, Hvilsom Friskole, Valsgård Skole og Hobro Friskole starter på Ambupladsen ved Aalykkevej.

2. Spejderne og elever fra Bymarkskolen, Julemærkehjemmet og Mariagerfjord Idrætsskole starter fra Den Blå Fisk på havnen.

Der vil være en ansvarlig for uddeling ved hvert startsted. Tilmelding er ikke nødvendig – blot mød op og vær med til at gøre aftenen stemningsfuld for såvel deltagere som tilskuere.

HOBRO & HADSUND TLF 45 98 52 00 99 TA N G
FREDAG D. 25. AUGUST KL. 20.15 8 l Ambu 2023

Ambu Marchen blev startet af Hobro Fodslaw til Ambufesten 1974. Siden har der været forskellige ture og udviklinger, inden marchen ophørte i 1994.

Siden 2019 har ”Marchen” været tilbage som en hyggelig tradition. Ikke mindst takket være Bettina Oppelstrup som var primus motor til at genoplive marchen i 2019.

I år går vi Panoramaruten, fordi vi gerne vil vise vores smukke fjord frem for alle. Der er 2 ruter – den korte rute på ca. 5 km og den lange rute på ca. 10 km.

Tilmelding sker ved at trykke deltag på begivenheden på Ambus Facebookside. Pris pr. person kr. 100,- som betales ved start på MobilePay.

Med i prisen følger goodiebag med vand, frugt, barer mm.

HOBRO GOLFKLUB Midt i Danmarks smukkeste natur Hobro Golf - Torndalsvej 3 - 9500 Hobro Tlf.: +45 98 52 05 00 | Mail@hobrogolf.dk | www.hobrogolf.dk Hovedsponsor
AMBU MARCH
LØRDAG D. 26. AUGUST KL. 09.00 9 Ambu 2023 l

I MENY elsker vi mad.

Lad os hjælpe med jeres næste fest, så I har mere tid til at nyde maden, festen og selskabet, frem for at bruge tiden i køkkenet. Har du specielle ønsker, vil vi meget gerne hjælpe dig. Kom ned og få en snak med vores

bestil i butik eller på

Har du spørgsmål omkring de råvarer, vi anvender i vores menuer, eller allergener vi skal tage hensyn til, bedes du tage kontakt til vores dygtige personale i delikatesse.

MADarbejder og hør om de mange muligheder.

”I MENY SÆTTER VI EN ÆRE I, at du kan finde de vine, du forventer – men også det helt uventede. De økologiske vine og alkoholfri udgaver sørger vi også for at have plads til. Og alt det vil vi egentlig bare give dig endnu mere af med webshoppen MENY Vin. For her er der næsten ubegrænset plads, og med flere end 2.000 forskellige flasker på de digitale hylder, er der virkelig noget at dykke ned i. Her finder du naturligvis alle de vine, du kender fra butikken, men oveni dem får du et endnu større udvalg.

Og vinene er selvfølgelig stadig håndplukket af vores dygtige vineksperter”

køb vinen i butikken eller online på meny.dk

Søndre Ringvej 12, 9500 Hobro

Åbningstider: Man.-fre. 8-20 Lør.-søn. 8-18

Se mere på meny.dk og på vores facebookside

10 l AMBU 2023

FJORDLØBERNE DELER HINDBÆRSNITTER UD

Traditionen tro gentager Fjordløberne Hobro deres populære Hindbærsnitteløb.

I weekenden op til Ambufesten har man mulighed for at forbrænde lidt kalorier, samtidig med at man efterfølgende får fyldt depoterne op.

Der er løbe- og gåruter på 3 og 5 km., og det foregår helt uden tidtagning. Hvis man gerne vil gå eller løbe længere, er man velkommen til at sammensætte ruterne, så man fx kommer på 20 km.

Bagefter er der mulighed for at få et diplom, og der er også både kaffe, sodavand og Hindbærsnitter til alle.

I 2022 deltog 75 børn og voksne på den lille hyggelig rute i nærområdet ved Fyrkat og Onsild Ådal.

Søndag d. 27. august kl. 10.00 kan man således komme og deltage i et lille løb med start fra Ambupladsen.

Deltagergebyret for voksne over 12 år er 50 kr. Børn deltager gratis.

Man kan tilmelde sig på Facebook-begivenheden ”Hindbærsnitteløb Hobro” eller blot møde op på dagen.

Det er lokale Bæchs Conditori, som står for bagværket, og det plejer at trække folk i løbeskoene.

SØNDAG D. 27. AUGUST KL. 10.00 11 AMBU 2023 l

AMBU OPEN AIR

TORSDAG D. 31. AUGUST
12 l AMBU 2023
LAMIN DANSETTEN Fredag kl. 22.05 ARTIGEARDIT AMBUSCENEN Fredag kl. 18.45 EMIL LANGE DANSETTEN Fredag kl. 19.50 KESI AMBUSCENEN Fredag kl. 20.35 SAVEUS AMBUSCENEN Fredag kl. 22.45 RAKKERPAK DANSETTEN Fredag kl. 18.05 BLÆST AMBUSCENEN Fredag kl. 17.00 ICEKIID DANSETTEN Fredag kl. 02.10 D1MA DANSETTEN Fredag kl. 00.05 MOWGLI DANSETTEN Fredag kl. 01.10 • Shots Lakrids eller Granatæble 30,- • Shots Lakrids eller Granatæble 250,-/10 stk • Shots Lakrids eller Granatæble 1000,-/50 stk • Shaker Sport 50,- + krus 5,- • Mok ai hyldeblomst 50,- + krus 5,- • Faxe kondi Booster 50,- + krus 5,• Egekilde 25,- + krus 5,- • Egekilde m/brus 25,- + krus 5,• Royal pilsner 0,0 % 45,- + krus 5,• Pepsi, Pepsi Max 25,- + krus 5,- • Faxe kondi, Faxe kondi appelsin 25,- + krus 5,• Gebyr krus 5,- • Gebyr k ande 25,1 kande Royal pilsner refill 200,225,Royal Pilsner refill 50,55,Raspberry Peach, Mojito eller Mango Smash Du kan bet ale med dine retur krus og kander i baren 1 Cocktail refill 65,70,1 kande Cocktail refill 400,425,FREDAG D. 1. SEPTEMBER AMBU OPEN AIR 13 AMBU 2023 l

AMBU TORSDAG – 31. august

17.00 - Ambupladsen åbner – Herning Tivoliparks kæmpetivoli er åbent

17.00 – 01.00 - Ambu’s Hvile: Stegt flæsk med persillesovs.

21.00 - Ambu’s Hvile: Tarteletter. Frikadeller med kartoffelsalat. Pølser med brød

18.00 – 01.00 - AMBU OPEN AIR 7 timers non-stop koncert

Forsalg Kr. 345,-

Entre ved indgangen: Kr. 425,-

Børn under 12 år: Kr. 75,-

Se mere på ambufest.dk

AMBU FREDAG – 1. september

10.00 – 12.00 - Ambupladsen: “Ambufest i Børnehøjde”

13.00 - Ambupladsen: Flaget hejses af Jørn Jensen og der er åbningstale af Niels Leth-Sørensen. Borgervæbningens kanoner affyres:

13.00 – 16.00 - Ambu’s Hvile: Kæmpe “rejsegilde”

16.00 - Ambupladsen og Herning Tivoliparks kæmpetivoli er åbent.

16.00 - Ambu Kroen: Baren er åben i kroen med raflebæger/beerpong osv.

21.00 - Ambu ́s Hvilen: Åbent spisetelt

17.00 – 03.00 - AMBU OPEN AIR 10 timers non-stop koncert Entré torsdag og fredag www.billetsalg.dk

Fri tness med 199,- pr. måned

AMBU
PROGRAMMET AMBU PROGRAMMET
Amerikavej 22, 9500 Hobro - Tlf. 98 52 13 55 - hic@hobroic.dk - www.hobroic.dk EGYM
TORSDAG D. 31. AUGUST FREDAG D. 1. SEPTEMBER 14 l AMBU 2023

AMBU PROGRAMMET

AMBU LØRDAG – 2. september

Gratis entré frem til kl. 16.30

11.30 -14.00 - Ambu Dansetten: Sparekassen Danmarks

GRATIS Sildebord, årets Ambu taler Lone Kalstrup og musik Lars Lindbjerg.

12.00 -17.00 - Ambu’s Hvile: Spisetelt og Rafleturnering

13.00 - Tivoli åbner. (Rabat på mange tivoli-forlystelser frem til kl. 16.30).

17.00 – 03.00 - Entré til Ambupladsen kr. 100,Partout og børn under 12 år gratis.

18.00 – 21.00 - Ambu’s Hvile: Spisetelt

17.00 – 02.00 - Ambu Kroen: ”Bøf & bajer” med masser af musik

20.00 – 03.00 - Ambu Dansetten: Non-stop party Se mere på ambufest.dk

Sandie T 9657 5018 Thomas
Her ringer du direkte til os, ikke til omstillingen
afdeling
spard.dk
T 9657 5038
Hobro
Adelgade 27
LØRDAG D. 2. SEPTEMBER 15 AMBU 2023 l
BRUGTVOGNS CENTER MED SPECIALE I VI REPARERER ALLE BILMÆRKER 98 52 42 00 www.bilhusethaldrup.dk hobro@bilhuset-haldrup.dk Smedevej 7, 9500 Hobro AUTORISERET SERVICE VÆRKSTED FOR NISSAN & HYUNDAI 16 l AMBU 2023

AMBU

SØNDAG – 3. september

Gratis entré hele søndag

11.00 – 13.30 - Ambu Dansetten: Børnekræmmermarked Ambu Loppen.

11.00 – 13.00 - Ambu’s Hvile: Festgudstjeneste v/ sognepræst Käthe Japethson-Jensen og koncert med Hobro Borgervæbning.

12.00 – 16.00 - Ambu’s Hvile: Hyggeligt spise- og kaffetelt

13.00 - Ambupladsen åbner.

13.00 – 16.00 - Ambu Kroen: Jens Varmløse underholder med sang og musik

13.30 - Ambupladsen: Hobro Borgervæbnings parade og fortjenstmedaljer.

14.00 – 16.00 - Fægteshow foran Store Scene med HEMA Hobro

15.00 – 15.45 - Ambu Dansetten: Børneshow med klovn, bugtaler og tryllekunstner

16.00 – 17.45 - Ambu Scenen: Koncert med Mariagerfjord Kulturskoles Kor

17.45 - Ambu Scenen: Udtrækning af rejsegavekort til til en værdi af kr. 10.000.

18.00 - Hobro Borgervæbnings kanoner affyres.

18.00 - Ambu’s Hvile: Stor buffet – Spis, hvad du kan

19.00 - Farvel og tak og på gensyn til næste år!

Se mere på ambufest.dk

“Er

AMBU
Kundeservice 72 44 44 24 hverdage 8-16 Book tid eller få tilbud på Skorstensgaard.dk Hobro Jyllandsvej 6 Hobro@skorstensgaard.dk Fremragende Billede & video dokumentation af sliddele Service 10+ 899,Book tid nu Service 10+ -Olieskiftinkl.oliefiltermedoptil 4literlong-lifeoliefraQ8 -35pkttjekskema -SynforSagenfotodokumentation -Gratisvejhjælpi12.mdr -Gyldigtstempelibogen ER DIN BIL OVER 10 ÅR? FÅ SERVICE TIL EN FAST PRIS PÅ KUN 899,-
PROGRAMMET
Bjørn Thostrup Jensen Indehaver og afdelingschef
du på udkig efter et godt serviceeftersyn til din +10 år
bil, så kig ind til os”. SG_175x266_hobro_juni2023.indd 1 12.06.2023 13.57
gamle
SØNDAG D. 3. SEPTEMBER 17 AMBU 2023 l

En uddannelsesby, hvor du er tæt på det hele

I Hobro finder du et bredt og velfungerende uddannelsesudbud, som er kendt for:

Trygge og nærværende studiemiljøer

Høj faglighed

Stærke fællesskaber

Mulighederne er mange, og det er dit valg!

Her har du adgang til hele pakken af ungdomsuddannelser og en række videregående uddannelsesmuligheder. Du kan tage en studentereksamen, uddanne dig til salgs- eller kontorassistent, blive tømrer, elektriker, smed, eller måske du har lyst til at uddanne dig til ejendomsmægler, kok eller SOSU-assistent.

Med en uddannelse i Hobro har du også gode muligheder for spændende fritidsjobs, sportsudfoldelser og kulturliv, og du er altid tæt på den smukke natur og den hyggelige gågade.

Læs mere på uddannelsesbyhobro.dk

Vidste du, at ...

... Hobro rummer syv uddannelsesinstitutioner og flere end 30 uddannelser.

... der er over 80.000 jobs inden for en radius af 30 kilometer fra Hobro midtby.

Scan og læs mere 18 l AMBU 2023

AMBU BYFEST FREDAG I BØRNEHØJDE

Gennem mere end 15 år har tusindvis af gratis karruselture og tusindvis af børn op til 6 år været den perfekte kombination til Ambufestens ”Ambu i børnehøjde”. Efter Ambufesten er skudt godt i gang med en fantastisk torsdagskoncert, starter fredagen med Ambu i børnehøjde fra kl. 10.00.

Her er de små karruseller åbne for børnene i børnehaver op til 6 år. En lang og god tradition hvor institutionerne inviteres ned på Ambupladsen, og mange medbringer madpakker og saftevand for at hygge sig i rolige omgivelser.

Kl.13.00 er der traditionen tro flaghejsning og rejsegilde ved Hvilen. Her kommer rigtig mange af byens håndværkere forbi til en fyraftensøl og røde pølser, men alle er velkommen til at komme forbi. Tidligere formand for Ambufesten Jørn Jensen hejser flaget.

Eftermiddagen er hygge i Hvilen, og fra kl. 17.00 er der koncert, hvor der kræves billet for at opholde sig på pladsen.

FREDAG D. 1. SEPTEMBER 19 AMBU 2023 l

AMBU BYFEST LØRDAG GRATIS ADGANG

Kl. 11.30 starten festen lørdag med GRATIS Sildebord i Dansetten - drikkevarer købes i baren. Sparekassen Danmark er sponsor, og det krævet billet for at deltage ved Sildebordet.

Billetten kan afhentes GRATIS hos Sparekassen Danmark i Hobro fra d. 25. august kl. 17.00. Ved Sildebordet er årets Ambu taler, som i år er Lone Kalstrup, og der er musik ved Lars Lindbjerg. Lørdag er der GRATIS entré frem til kl. 16.30, og hele eftermiddagen er der rabat på de fleste forlystelser i Tivoliet.

Kom til gratis sildebord

Sparekassen Danmark og AMBU Fest inviterer til gratis sildebord i Dansetten lørdag den 2. september fra kl. 11.30 til 14.00.

Eftermiddagens underholdning vil være årets AMBU-taler Lone Kalstrup og live musik ved Lars Lindbjerg.

Vi har et begrænset antal billetter, der kan hentes hos Sparekassen Danmark på Store Torv i Hobro til Open By Night den 25. august fra kl. 17.00. Billetterne fordeles efter først til mølle-princippet.

Der er gratis adgang til AMBU-pladsen lørdag eftermiddag.

Hobro afdeling Adelgade 27 (Store Torv) 9500 Hobro T 9657 5000 AMBU FEST
LØRDAG D. 2. SEPTEMBER 20 l AMBU 2023

ÅRETS AMBU TALER

Årets Ambu taler er Lone Kalstrup fra Hobro. Lone har virksomheden Pythea – en konsulentvirksomhed, som løser opgaver for både offentlige og private virksomheder og gerne opgaver, som har et strategisk sigte, eller som kan være med til at knytte opgaver og mennesker tættere sammen.

Lone er også selv professionelt bestyrelsesmedlem, hvor hun bl.a. er med i bestyrelsen for Mariagerfjord Gymnasium, Erhvervsakademi Dania, Hobro Byforum m.v. Lone beskæftiger sig også professionelt med facilitering og drift af netværk, hvor hun bl.a. driver direktørnetværkene i Dansk Fødevare Forum, samarbejdet Catering Forum, Hobro Erhvervsnetværk og Mariagerfjord Kvindenetværk. Udover konsulentopgaverne bliver hun derfor ofte kaldt på af virksomheder, som gerne vil undervises i eller have inspiration til, hvordan de kan blive bedre til at få etableret netværk internt – og til at skabe værdi i forhold til deres omverden og eksterne netværk.

Lone er uddannet Cand. Oecon. fra Aarhus Universitet og interesseret i at drive processer, at få emner analyseret og koordineret …. og i at få tingene til at ske. Privat er Lone interesseret i det kulinariske (er bl.a. med i smagepanelet i det lokale Bies Bryghus), og følger også med i gastronomiske konkurrencer nationalt og internationalt. Hun har flere gange overværet kokkekonkurrencen Bocuse Do’r i Lyon, hvor Danmark også i år fik hevet en guldmedalje med hjem. I det hele taget bliver hun inspireret af mennesker med en mission og med passion for det de laver, hvilket rammer lige ind i AMBUhjertet. Vi glæder os til at byde Lone Kalstrup velkommen lørdag middag ved det store gratis Sildebord i Dansetten.

AMBU BYFEST LØRDAG AFTEN ENTRÉ

Efter kl. 17.00 starter den store fest, hvor du møder gamle skolekammerater, venner, arbejdskollegaer osv. Ambu Kroen åbner fra kl. 17.00 med livemusik under konceptet BØF OG BAJER.

Forskellige kunstnere optræder nonstop og giver fantastisk underholdning for det ”voksne” publikum. Hør musik fra STARTURN og Johnny Madsen Jam, og oplev et super show fra The Powls, Martin Kanstrup og Tom Donovan.

Kroen giver et godt modspil til Dansetten, hvor der er tradition for den helt store fest frem til kl. 03.00. Dansetten starter op med musik fra kl. 20.00.

MAGI I LUFTEN DANSETTEN Lørdag ABSOLUTE 90S
LØRDAG D. 2. SEPTEMBER KL. 11.30 21 AMBU 2023 l
DANSETTEN Lørdag

PAKKE PRIS

mogens@airview.dk
21 30 13 49
HVAD VI TILBYDER Grafisk design Foto og Filmstudie Animation marketing Social medie Hjemmeside design
+45
IDENTITET
HJEMMESIDE
EN RESPONSIVE HJEMMESIDE 30 SEKUNDER PROMOTION VIDEO 30 STOCK FOTO PAKKE PAKKEN INDEHOLDER 13.995 K R . TILBUD www.airview.dk ex. moms 22 l AMBU 2023

AMBU BYFEST LØRDAG AFTEN ENTRÉ

LØRDAG D. 2. SEPTEMBER
23 AMBU 2023 l

ALT TIL LIVETS FESTER

• Fadølsforsyning

• Ser vice udlejning

Festshop.dk har alt til
fest
din
vogn
Pølsevogn / toilet
Alt til borddæk ning
WOODS – KONTORFORSYNING · SMEDEVEJ 1A · 9500 HOBRO TLF. 98511919 · POST@WOODS.DK FESTSHOP.DK  ALT TIL FESTEN · SMEDEVEJ 1A · 9500 HOBRO TLF. 98511919 · FESTSHOP@FESTSHOP.DK 24 l AMBU 2023

AMBU BYFEST SØNDAG MED GRATIS ADGANG

Byfesten søndag er fyldt med traditioner, og det er en eftermiddag, der står i familiens tegn. Allerede fra kl. 11.00 er der børnekræmmermarked i Dansetten, og her er der mulighed for at gøre gode kup på legetøj og andre spændende ting set i børnehøjde.

Ligeledes kl. 11.00 er der Festgudstjeneste med efterfølgende musik af Hobro Borgervæbnings orkester i Hvilen.

Hele eftermiddagen er tivoliet naturligvis åbent, og der er forskellig underholdning i løbet af eftermiddagen så som fægteshow, børneunderholdning, Mariagerfjord Kulturskoles Kor fra Store Scene samt ikke mindst udtrækning af et rejsegavekort på kr. 10.000, -.

I Ambu kroen er der åbent hele eftermiddagen, og der er live musik med Jens Varmløse. Der er plads til hele familien søndag eftermiddag, og der er gratis entré.

Kl. 18.00 Ambu’s Hvile: STOR BUFFET ‘SPIS HVAD DU KAN’.

Kl. 19.00 Festen slutter og tivoli lukker – FARVEL OG TAK OG PÅ GENSYN TIL NÆSTE ÅR

VIND ET REJSEGAVEKORT

VÆRDI 10.000 KR TIL SUN CHARTER

Traditionen tro kan du deltage i Ambufestens store konkurrence om et rejsegavekort til SunCharter på intet mindre end 10.000 kr. Vinderen udtrækkes på Store Scene på Ambupladsen søndag d. 3. september kl. 17.45. For at deltage i konkurrencen skal du udfylde denne kupon og aflevere den i postkassen ved Store Scene senest søndag kl. 17.00. Bemærk: Vinderen skal være til stede! Benyt kupon i Hobro Avis i uge 34 eller fra Ambu avisen i uge 33. Er vinderen ikke til stede ved lodtrækningen trækkes en ny vinder.
Navn: Tlf: E-mail:
SØNDAG D. 3. SEPTEMBER 25 AMBU 2023 l

INGEN FEST UDEN MUSIK

Af Jørgen Tøttrup

Koncerter med nogle af landets hotteste navne er det, der i dag stjæler den helt store opmærksomhed i forbindelse med Ambufesten i Hobro.

Det vil mange nok kalde en fornyelse, men hvis man dykker ned i gamle og støvede protokoller om festens 103-årige historie vil man opdage, at sådan har det stort set altid været. Koncerter forskellige steder i byen var såmænd også noget af det, der i festdagenes barndom fra 1920 var med til at lokke et feststemt publikum til Hobro.

I det hele taget har skiftende bestyrelser og komiteer været tro mod det oprindelige koncept. Lige fra fest nummer 1 har tivoli, musik, dans, konkurrencer og boder med mad og drikke været en del af det festlige program. Selvfølgelig har der gennem årene været stribevis af fornyelser, men fundamentet er der ikke blevet rørt ved.

Adelgade 35, 9500 Hobro Tlf: 98 52 21 20 Mail: Hobro@sport24.dk 26 l AMBU 2023

Med undtagelse af revyen er festen nu koncentreret omkring den smukke festplads ved Vestre Fjord, men for år tilbage blev hele byen mere eller mindre inddraget i festlighederne.

Mange husker – og savner – specielt det store børne- og blomsteroptog, som snoede sig gennem byens gader allerede fra den første byfest i 1920. Det var et uhyre populært indslag helt frem til 2008. Da måtte arrangørerne med stor ærgrelse og beklagelse opgive at gennemføre optoget.

Tiderne havde ændret sig, og selv om komiteen med direkte henvendelse til skoler og institutioner forsøgte at skabe ny interesse for foretagendet, lykkedes det ikke.

Et sæbekasseløb ned ad Brogade tiltrak sig ligeledes stor opmærksomhed gennem mange år, men da trafikken gennem byen blev for intens, nedlagde politimesteren forbud mod sæbekasseløbet. Senere blev det i mange år holdt på selve festpladsen. En stor tombola varslede med sin placering på Store Torv gennem masser af år, at det nu var tid til Ambufest. Tombolaen led en stille død i fjor.

Et populært indslag gennem flere årtier var også kåringen af Ambu-pigen. Efter et par års pause blev konkurrencen genoplivet i 2018, men i komiteen er man enige om, at tiden ikke længere er til den slags konkurrencer.

En bred vifte af andre store succes’er har meget fortjent overlevet skiftende tider. Hobro Borgervæbning - og i år endda i nye uniformer – har været med til festen siden 1936, børneloppemarked med salg af brugt legetøj har været på plakaten i snart 50 år, Ambu-revyen spiller lystigt år efter år, der er Sildebord, Ambu-taler, børneshow og rafleturnering for blot at nævne nogle af klassikerne til Danmarks måske største byfest.

27 AMBU 2023 l
28 l AMBU 2023

HVAD GÅR PENGENE TIL

Det hele handler om at samle penge ind til gode formål, men samtidigt gør det ikke noget, at alle har en god fest, at Hobro har en god fest. Det har været temaet i 103 år. Men hvad går pengene til?. Først og fremmest går rigtig mange penge til de foreninger som hjælper til i forbindelse med festen, der er rigtig mange opgaver, men heldigvis er der en god og stabil opbakning til at støtte frivilligt op.

Af de næsten kr. 400.000 som er blevet delt ud efter 2022 festen, der tilfalder næsten kr. 350.000 foreninger og de bliver fordelt i forhold til antal frivillige og antal timer, alle opgaver bliver vægtet lige. Ved siden af den støtte til de lokale foreninger, blev der uddelt 4 x kr. 10.000, - til andre gode formål. Julemærkehjemmet og Stafet for Livet er to af de formål, som Ambufesten har valgt at støtte.

Så hvis du er i tvivl, om du vil høre Blæst, Rasmus Seebach eller feste lørdag aften med gode venner, så

Tag hånd om dine medarbejdere - både nu og i fremtiden

Har du sikret dine ansatte både nu og i fremtiden via en firmapensions- og sundhedsordning?

Hos NORTH Pensionsagentur står vi klar til at skræddersy den rette løsning til dig og dine ansatte.

er fordelen ved at feste lokalt, at overskuddet også bliver brugt lokalt. Ambufesten har altid haft den tilgang, at vi hjælper lokalt, og at vi har hjertet med i det frivillige arbejde. Det var det hjerte, der startede det hele tilbage i 1920 med at samle ind til en ambulance. Derfor symbolet på forsiden.

FEST & FARVER

Byens, ja faktisk hele Mariagerfjords største Farve, Gulv og Inspirationsbutik med alt i Farver, Tapet, autospray, værktøj, tæpper, vinyl m.m.

Vi har faguddannet personale i butikken samt egne malere og gulvlægger.

Vi har kaffe og kakao på kanden

Jesper B.
Thomsen
Pensionschef T: 41 33 29 91
Pensionsagentur
10 A 9200 Aalborg SV
SCAN MIG
E: jth@northrisk.dk NORTH
Vandmanden
northpensionsagentur.dk
v/ Dorthe Bundgaard & Karsten Lykke Jensen . Smedevej 2, 9500 Hobro . Tlf. 98 52 46 00 Åbningstider: Mandag-fredag 8.00-17.00 - Lørdag 9.00-13.00
29 AMBU 2023 l

HER SPISER DU GODT

Et veltilberedt måltid er en af livets store glæder

Forkæl dig selv. Inviter familie og venner med til en dejlig madoplevelse i Restaurant Uafhængig - også i hverdagen...

Vi tilbyder alle ugens dage alt fra brunch og frokost til aften à la carte. Prøv også vores dejlige afternoon tea.

Velbekomme!

Bordreservation

Vi anbefaler bordreservation tlf. 9854 4200 eller post@hotelamerika.dk

SKAL DU HOLDE FEST?

Fejr de gode stunder i de skønne omgivelser i Østerskoven. Vi planlægger dagen sammen med dig.

• Bryllup

• Konfirmation

• Fødselsdag

• Barnedåb

• Firmafest

Er vejret godt, har du mulighed for at byde dine gæster velkommen på den store terrasse med udsigt til park og skov.

F otokredit Daniel Villadsen Photography
Scan koden for selskab Scan koden for menuer Hotel Amerika Amerikavej 48, 9500 Hobro 9854 4200 post@hotelamerika.dk AMBU festen_HA_2023_266x350.indd 1 22-05-2023 10:32:45 30 l AMBU 2023

AMBU DEN GRØNNE PROFIL

Når karrusellerne kører, musikken spiller og fadøllene flyder i en lind strøm over bardisken, så er Ambufesten medvirkende til at sætte sit aftryk på klimaet. Det har den gamle byfest været siden 1920, men især det sidste årti, hvor Ambufesten har oplevet en stigning i antallet af gæster til over 20.000, er det blevet ekstra tydeligt, at der ikke kan afholdes en af Danmarks største byfester uden, at det har betydning for klima og miljø.

Derfor har bestyrelsen bag Ambufesten også planlagt flere miljøindsatser, der skal gøre det lidt grønnere at holde Ambufest. Det startede allerede sidste år med en bedre sortering af de store mængder affald, der uundgåeligt bliver, når så mange gæster fester i fire dage. Til festen i 2023 går Ambufesten skridtet videre i den grønne omstilling, og flere af de nye initiativer kommer til at kunne ses og mærkes blandt gæsterne.

Først og fremmest bliver det til et tiltrængt opgør med engangsplastikkrus. Det er velkendt, at der især efter de to store koncerter ofte flyder med plastikkrus på den gamle Ambuplads, og det er ikke ubetydelige mængder plastik, der bruges, når de mange gæster skal have øl og drinks.

For Ambufestens presseansvarlige Christian Johnson har det især været vigtigt at komme af med engangsplastikkrusene, og han håber, at gæsterne vil tage godt imod de nye genanvendelige plastikkrus med pant. ”Vi har ventet med at indføre det nye system, til vi var helt sikre på, at vi havde den rigtige løsning til vores gæster, den mener vi at have fundet, og nu håber vi, at gæsterne tager godt imod pantsystemet, selvom det er en forandring, der lige skal i gang” siger Christian Johnson. Ambufesten har de seneste år mærket at flere og flere gæster har efterspurgt genanvendelige ølkrus, så det har været et helt naturligt skridt.

Men der er flere tiltag på vej allerede i år. Med en donation fra Spar Nord Fonden har det også været muligt at skifte en del af lyset på Ambupladsen til LED belysning. Mest synligt for gæsterne bliver nok Ambufestens ikoniske lyskæder foran den store Spar Nord Scene. Lyskæderne forsvinder ikke, men bliver fra i år fornyet med en ny og langt mere miljøvenlige LED belysning.

I Ambufestens arbejde med den grønne omstilling har det også været nødvendigt at forholde sig kritisk til festfyrværkeriet, og det er endt med en tommelfinger ned til fyrværkeri i 2023. Presseansvarlige Christian Johnson forklarer: ”Fyrværkeriet er dyrt for festen, og vi ved det deler vandene blandt vores gæster. Nogle elsker det, mens andre hader det, blandt andet fordi det er en belastning for miljøet, men også fordi det skræmmer kæledyr og vilde dyr i naturen. Det har derfor været svært at blive ved med at forsvare, at vi har et festfyrværkeri”. Ambufesten har været inde i overvejelser om, hvordan man ellers kan markere Ambufestens start, så det kan ses i hele Hobro, men det er endnu ikke lykkedes at finde den rigtige løsning.

Endelig bliver der også bag scenen tænkt i miljørigtige løsninger, når Ambufesten skal i gang med renoveringen af deres nye bygning. Bygningen, der tidligere husede det gamle friluftsbad, er opvarmet med gas, som skal udskiftes med en mere bæredygtig energikilde, ligesom der skal isoleres og udskiftes døre og vinduer.

Ambufestens grønne omstilling er kun lige begyndt, og det bliver et område, som de frivillige bag festen vil arbejde videre med, så de kommende fester bliver lidt mere grønne og mindre belastende for miljø og klima.

31 AMBU 2023 l

AMBU DE FRIVILLIGE

Hvis det ikke var for alle de frivillige kræfter, kunne det slet ikke lade sig gøre at afvikle så stor en byfest som Ambufesten!

Ambufestens frivilligkoordinator Anja Wangsøe siger: ”Vi har særligt siden Corona, ligesom andre store såvel som små festivaler, haft udfordringer i Ambufesten ift. at få frivillige til at melde sig på banen til de mange opgaver. Det skyldes primært, at der tidligere har været mange foreninger, som har stillet folk til rådighed, men som også nu er udfordret ift. at kunne skaffe frivillige nok.”

Med mange tusinde besøgende i løbet af de fire dage Ambufesten varer, er de ca. 500 frivillige en nødvendighed, så i 2022 startede Anja med at tage nye metoder i brug for at skaffe frivillige. ”Det er en mere tidskrævende metode, men det var nødvendigt at tænke ud af boksen. Vi brugte for første gang sidste år Facebook til at få fat i folk, og det var en stor succes, som også er smittet af på årets fest i 2023”, siger Anja Wangsøe. Mange af de frivillige uden tilknytning til en forening har selv rettet henvendelse til Anja, om de kan komme i betragtning som hjælpere igen i år.

En stor del af arbejdet op til festdagene, under afviklingen og derefter, bruger Anja på at sørge for, at de mange frivillige får en god oplevelse, så de har lyst til at være med igen til næste Ambufest.

Anja nævner også, at hvis ikke det var for Pladsholdet, som hele året gør pladsen klar til det kommende års Ambufest, de mange frivillige som gør, at ølglassene fyldes og toiletterne rengøres, ville det slet ikke være muligt at afholde Ambufest.

Mit navn er Trine, jeg er 26 år og bor til dagligt i Aarhus C, hvor jeg arbejder som revisor hos et større revisionsfirma. Hvorfor er jeg så landet i AMBU-avisen tænker du mon? Og det er jeg skam fordi jeg er født og opvokset i Hobro, og AMBU er min mulighed for at holde mine relationer i min hjemby ved lige.

Det giver mig mulighed for at møde de mennesker, som jeg ikke længere ser i min hverdag og lige høre, hvordan det går dem og hvor de befinder sig nu. Men det kan jeg jo også gøre uden at være frivillig, tænker du så? Så hvorfor er jeg det? Jov jeg er frivillig, og har været det siden jeg var 18 år, fordi jeg synes det er en fantastisk mulighed for, at give noget retur til der hvor jeg kommer fra. Jeg startede som frivillig bartender og er nu den heldige vinder af posten som suppleant i bestyrelsen og hovedansvarlig for festens barbesætning i stærkt samarbejde med Anja. Og så er festen altså mindst lige så sjov som frivillig.

Jeg håber vi ses under AMBU-dagene, hvor I fredag og lørdag kan finde mig flyvende rundt på pladsen i den klassiske AMBU-trøje og ikke mindst bag baren, hvor jeg vil servere kolde øl og drinks. Vi ses!

32 l AMBU 2023

HIK leverer 70 mand til barbemanding under AMBU 2023

Logistikchefen er tovholder på de mange frivillige

Bag det store hold frivillige står Ole Drensgaard, som i mange år har været manden, der har samlet mandskab til Ambudagene. Men stor detaljegrad planlægges hele bemandingsplanen i god tid, og folk ved, at der er styr på alle de små ting, som gør de frivilliges opgaveløsning meget nemmere.

Folk melder sig som frivillig på holdet fordi, de ved, jeg har en plan for alt det praktiske, og de kan stole på, der kommer afløsning, når deres vagt er fuldført. Forplejning og tøj er der også styr på, og så laver vi mange penge til HIK ved at deltage i Ambufesten. Det får folk til at melde sig – udtaler Ole Drensgaard.

HIK har gennem årerne haft mange forskellige opgaver under Ambudagene, og det store telt MIXEN var i 16 år bemandet med barfolk/bespisningshold fra HIK. I 2023 kommer deri et nyt format, Ambu KROEN, som Ole Drensgaard håber, bliver en lige så stor succes, som Mixen har været.

Gennem årerne er det blevet til utallige gode oplevelser for de frivillige fra HIK under Ambufesten, og Ole Drensgaard forklarer, at han ikke kan lade være med at tilbyde sin frivillige hjælp og påtage sig koordinering af HIK’s store frivillige indsats under Ambufesten.

At være med til at skabe de optimale rammer og en god afvikling under Ambufesten, at være en del af fællesskabet, det skaber værdi og glæde, slutter Ole Drensgaard.

Følg strømmen

33 AMBU 2023 l
MED TOP UNDERHOLDNING OG DANS Mere info på www.hobroic.dk Kontakt Hobro IC på tlf. Det er her det sner Hobro Julefrokost 2023 Lørdag 2. dec. 2023 i Hobro Idrætscenter kl. 18.00 – 01.30 34 l AMBU 2023

AMBU BORGERVÆBNING

Enhver by med respekt for sig selv havde før i tiden et vagtværn, borgerværn eller kompagni til værn mod fjender udefra. Hobro Borgervæbning, som også er bevæbnet med egne kanoner, tager aktivt del i Ambufesten og er også klar til at underholde til andres fester med:

• Deltagelse i marcher og optog

• Parade og opstilling

• Koncert

• Eksercits

• Kanon salut

Historie:

I begyndelsen af 1700-tallet forsvandt mange af disse i takt med de mere fredelige tilstande. Men i 1801 reorganiserede man bl.a. i Hobro et såkaldt borgerkompagni med lokalt mandskab iklædt passende uniformer og di -

AMBU PLADSHOLDET

Har du lyst til at indgå i Pladsholdet?

Har du lagt dit arbejdsliv på hylden, og har du lyst til at indgå i Ambufestens pladshold, som mødes hver tirsdag formiddag på Ambu-depotet, så er du meget velkommen.

Pladsholdet er et særdeles vigtigt team omkring Ambufesten, som står for vedligeholdelse af alt vores grej. De står for udlejning af Ambupladsen og Hvilens telt.

Pladsholdet står også for nogle af de vigtige grundelementer op til selve Ambufesten, klargøring af Ambupladsen, opsætning af hegn og alle de små udfordringer, der opstår inden Ambufesten.

verse våben, geværer, sabler – ja sågar 3 kanoner rådede man over. En stedlig kobbersmed lavede og skænkede byen sin egen tromme (som også bruges i dag!)

Senere nedlagde man igen kompagniet. I forbindelse med afholdelse af vor lokale byfest AMBULANCEDAGENE, stiftet 1920, fik en kreds af byens borgere ideen om, at lave en kopi af det gamle kompagni. Det gjorde man så i 1936 – lavede kopier af de gamle uniformer, udnævnte Kaptajn og Løjtnant, og mobiliserede og uniformerede nogle af byens borgere.

Man hidkaldte originale geværer fra 1852 fra tøjhusmuseet, og starten til vor nuværende HOBRO BORGERVÆBNING var gået. Vi har i nuværende form altså mere end 80 år på bagen, og er for øvrigt den eneste “våbenbærende garde” i Danmark.

Teamet mødes hver tirsdag året rundt kl. 09.00 til kaffe og rundstykker, og frem til middag laver de mange af de vigtige opgaver omkring vedligeholdelse og klargøring. Der er ingen krav, udover lysten til at bidrage frivilligt og være med i et team hvor tonen er fri, og hyggen er vigtig.

Kontakt:

Formand for pladsholdet:

Egon Junker tlf. 21587130

Formand for Ambufesten: Niels Leth-Sørensen tlf. 30270485

35 AMBU 2023 l
36 l AMBU 2023
Brandhane Scene Lyd 1 3 4 2 5 6 7 8 1 2 3 4 5 6 7 8 Personale Indgang AMBU Kmen Lyd Carl Store Carl Container Carl Dansetten Hvilen Hovedindgang Korsgade Brandveje Øl salg 37 AMBU 2023 l

AMBU R EVY UDEN FILTER

Amburevyen er igen klar i 2023 med 5 skønne forestillinger på Hobro Theater. Vores meget kreative forfattere byder igen ind med fantastiske tekster, som vores dygtige aktører omsætter til stor morskab og latter.

Mon ikke der kommer masser af stikpiller om højhuse, Rusland, Store Bededag og Mariagerfjord Kommune?

Mon ikke Kringel & Fortynder har en historie at fortælle?

Det får vi at se!

Det er med meget stor fornøjelse, at vi nu kan byde velkommen til Amburevyen 2023:

Aktører:

Mette Mollerup, Sussi Hedegaard Lund, Marie-Louise

Kastberg, Lars Norup, Niels L. Andreasen, Niels LethSørensen

Instruktør : Niels Leth-Sørensen Konsulent: Marianne B. Bredahl

Orkester:

Carsten Vraa Andersen, Esben Højer, Jørgen Gravesen

Forretningsudvalg:

Mette Mollerup, Esben Højer, Niels Leth-Sørensen, Carsten Boel, Søren Greve

Kontakt PR/Presse:

Søren Greve, tlf. 5335 3835, soren@sorengreve.dk

Spilledage

Fredag 15/9 kl. 18.00: Premiere med spisning & REVY

Søndag 17/9 kl. 15.00: Kaffe & kage efterfølgende REVY

Onsdag 20/9 kl. 19.30: REVY

Torsdag 21/9 kl. 19.30: REVY – Udsolgt firmaforestilling

Fredag 22/9 kl. 18.00: Spisning & REVY

FRA FREDAG D. 15. SEPTEMBER 38 l AMBU 2023

Tag hånd om dine medarbejdere - både nu og i fremtiden

Har du sikret dine ansatte både nu og i fremtiden via en firmapensions- og sundhedsordning?

Hos NORTH Pensionsagentur står vi klar til at skræddersy den rette løsning til dig og dine ansatte.

NORTH Pensionsagentur Vandmanden 10 A 9200 Aalborg SV northpensionsagentur.dk

Lars Bartholomæussen

Direktør

T: 41 33 30 00

E: lba@northrisk.dk

SCAN MIG
39 AMBU 2023 l
LARS KÜHNEL JACOB THORUP LARSEN CAMILLA KÜHNEL

Vi rykker ud for AMBU-festen

I mere end 100 år har Spar Nord været hovedsamarbejdspartner for AMBU-festen. Vi støtter økonomisk og med frivillig arbejdskraft, fordi festens overskud går til gode og velgørende formål.

Vi ønsker alle en god AMBU-fest og glæder os til at se jer!

Spar Nord Hobro – Hele byens bank

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.