Brochure Kabien 2018

Page 1KABIEN IS DE NAAM. De dag van vandaag is het meestal moeilijk, duur en lastig om ruim en slim te wonen. Die stelling werd de basis van het idee van Kabien. Een woning is meestal vast ingedeeld. Wat als Kabien anders was? Wat als je jezelf de ultieme vrijheid kon bieden? Op elk moment in je leven? Stel je voor dat je je woning zĂŠlf kon indelen? Dat jouw woning zich aanpast aan jouw persoonlijkheid? En niet omgekeerd. Als een puzzel die je constant opnieuw kan leggen. Die stelling werd de missie van Kabien. Een compacte, modulaire woning met alle mogelijke comfort ĂŠn een state-ofthe-art design. Hier ga je duimen en vingers aflikken. Welkom bij Kabien.


IN EEN NOTENDOP. De voordelen van Kabien in 3 kernwoorden samenvatten? Dat leek ons moeilijk. En toch hebben we het gedaan! Want zo zijn we. Het leven is aan de doeners. Toch?


MODULAIR

MULTIFUNCTIONEEL

MILIEUBEWUST


MODULAIR // stel je eigen puzzel samen

De mogelijkheden van Kabien zijn eindeloos. Het ontwerp laat toe om te wonen, werken, leven, genieten, koken, eten, relaxen & slapen. Telkens in de setting die voor jou het best is. Elke keer opnieuw. Combineer wat je wil, hoe je het wil. Poolhouse, kantoor, (show)keuken, tentoonstellingsruimte, mobiel hotel, loge, kangoeroe- of starterswoning, studio, opbergruimte of medidatie tempel? Het ene moment maak je van de slaapkamer een bureau, het ander moment van de eettafel een werktafel. Het is een kwestie van seconden. Be our guest.


MULTIFUNCTIONEEL A(lles) tot Z(onder zorgen) //

Geen Kabien zonder duizenden mogelijkheden. We werken enkel met de allerbeste partners om het summum in modulaire bouw te bieden. Elk project opnieuw. Of het nu gaat om de keuken, verlichting, slaapmogelijkheden, sanitair, verwarming of koeling? Op elk vlak gaan we tot het uiterste. Erewoord. We werken enkel met de beste materialen, volledig volgens jouw budget. Bovendien transporteren we jouw Kabien met alle nodige zorg. En het beste van allemaal? Alles werkt naadloos voor en met elkaar. Alsof je met de beste tandem ooit rijdt. Van A tot Z. Alles zonder Zorgen.


ECOLOGISCH // één met moeder Natuur

Green is hot. Héél hot. Jouw Kabien komt dan ook overal tot z’n recht. Al staat ze niet mis in een stukje groen. De strakke lijnen en de vloeiende groene elementen zorgen voor het perfecte plaatje. Kabien is 100% energieneutraal. We gebruiken enkel de allerbeste, ecologische materialen. Alles is aanwezig om je volledig aan (of af) te sluiten op de wereld. Het is onze missie om onze planeet elke dag wat beter te maken. Hoe kan dat beter dan door ecologisch en verantwoord te bouwen én wonen. Toch?


EVEN VEELZIJDIG ALS JEZELF. Droom je over het ultieme project? Wel, dat treft. We zijn dĂŠ droombouwer die je zoekt. Poolhouse, kantoor, (show)keuken, hotel, kangoeroeof starterswoning, studio, opbergruimte, ...? Alles kan. Alles mag. Daag ons uit!


ONTDEK ONZE AANPAK. Zijn er nog zekerheden in het leven?

KOPJE KOFFIE We leren elkaar graag kennen en luisteren naar je verwachtingen. SantĂŠ!

PLAN VAN AANPAK

Natuurlijk. Onze aanpak bijvoorbeeld. Laat ons zeggen dat we na afloop een nieuw gebit laten steken. We bijten het op elk project kapot. Oeps.

Elk plan heeft een aanpak nodig. We vatten alles perfect samen en stellen het graag voor.

Tot straks!

OFFERTE Ach ja, het hoort erbij. We schatten elk project 100% correct in en vatten alles gedetailleerd samen.


AFWERKING

TRANSPORT

Het is bijna zover. We leggen de laatste hand aan jouw Kabien. Klaar voor transport!

Onze transportpartner vervoert jouw Kabien nauwkeuring van A naar B. Spektakel verzekerd!

FOLLOW-UP

LEVERING

Updates. De sleutel tot succes! We laten je regelmatig de voortgang van je project weten.

We droppen je nieuwste parel waar jij dat wilt. Hoog, laag, ver of dicht? Relax. We’re on it.

START IN ATELIER

LAAT MAAR KNALLEN

Yes! Het is zover. Jouw Kabien zet zijn eerste stapjes. In ons atelier. Trotse ouders!

Ziezo. Kabien staat er. Genieten maar! Met een glaasje natuurlijk. Santé!


Stay hungry. Stay foolish.

KABIEN.BE // Walle 218 // 8500 Kortrijk // 0475 63 09 39 // hello@kabien.be // www.kabien.be


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.