Kaffe- og drikkeløsninger

Page 1

Kaffe og drikkeløsninger fra Norengros

Animo lager kaffemaskiner av høy kvalitet med et moderne og prisbelønnet design.

Våre maskiner tilbyr et bredt utvalg av ferske, varme drikker. Alt fra nytraktet espresso, cappuccino, latte, te, varm sjokolade m.m. Maskinene er også meget brukervennlige og praktiske å vedlikeholde.

«

Du kan få logo, bilde eller reklame i maskinens display uten ekstra kostnad.

Vi gjør arbeidsdagen enklere!

OptiFresh

Optifresh er maskinen for deg som liker nytraktet filterkaffe. Denne maskinen har en presskanne som gjør at den ferske gode kaffesmaken blir servert i hver eneste kopp. Her får du kaffekoppen på 20 sekunder, og det er raskt og enkelt å fylle kaffekanner fra maskinen. Du har 12 ulike kaffealternativer med melk og sjokolade. Alle drikker kan justeres i styrke. Maskinen har egen kran med varmt vann. Dette er en god og effektiv maskin som er enkel å vedlikeholde.

OptiFresh Bean

Med Optifresh Bean får du den nydelige kaffesmaken fra ferske kaffebønner. Maskinen gir deg 15 ulike kaffevalg med melk og sjokolade. Drikkene kan justeres i styrke. Det er kannefunksjon og egen kran med varmt vann. Dette er en klassisk og god maskin som treffer bredt i markedet.

Vi gjør arbeidsdagen enklere!

Optibean 12

Optibean 12 er en espressomaskin av høy kvalitet. Maskinen lager kaffe under trykk og serverer nydelig kaffe med en rund og kremet smak. Du får 18 valg på kaffe, melk og sjokoladedrikker. Drikkene kan justeres i styrke. Maskinen er stillegående selv med bønnekvern og leverer drikken raskt. Den er enkel og holde ren og lett å vedlikeholde.

Optibean 22

Optibean 22 er til deg som vil ha det beste av det beste. Med denne maskinen får du 2 maskiner i en, espresso og ferskpresset kaffe. Her har du 2 bønnekammer som gjør at du kan tilby både mørk og lys bønne. Maskinen velger bønner som passer et av dine 18 kaffevalg. Denne maskinen har høyeste kvalitet innen kverning og brygging. Du kan velge liten, medium eller stor kopp, og du kan fylle 2 kopper samtidig. Maskinen er laget for minimalt vedlikehold og for at alle skal finne en kaffe de liker svært godt.

Vi gjør arbeidsdagen enklere!
Våre vannløsninger fra Escowa har meget høy kvalitet.

Vanndispenseren har aldri vært så populær som den er i dag. Med fokus på miljø, er en permanent installert vanndispenser et gitt valg med mange fordeler - blant annet redusert sykefravær, høyere arbeidseffektivitet og selvfølgelig friskt kaldt vann. Vannet er filtrert og kan velges med eller uten kullsyre.

Dette er produkter med levetid på 10-20 år, alt etter hvilken modell du velger.

Det eneste man trenger av vedlikehold er et filterbytte pr. år.

Vi gjør arbeidsdagen enklere!

Piccola

Piccola Fizz er en vannkjøler som leverer avkjølt vann med og uten kullsyre.

Maskinen har et svært fleksibelt format. Den er enkel å installere og vedlikeholde, og er en slank løsning som passer perfekt i alle andre typer miljøer. Piccola er tilgjengelig som benkmodell, eller med underskap som ekstrautstyr.

Vi kan tilby to typer underskap - sort laminat og sort metallplate. Dette gjør det enkelt å matche omgivelsene. Da den kan plasseres både frittstående, og på en benk, blir dette en veldig fleksibel løsning.

Maskinen anbefales for 10-30 personer.

Vi gjør arbeidsdagen enklere!

Triton

Triton er vår absolutte bestselger av frittstående vanndispensere.

Den har et ryddig format og stilig design, uansett om du velger helt svart eller svart/rustfritt stål. Maskinen er perfekt for det litt større kontoret, hotellets lobby eller konferanserom.

Kabinettet er laget utelukkende av pulverlakkerte metallplater, eller med detaljer i rustfritt stål.

Overflatelaget er lett å holde rent og svært slitesterkt, noe som gjør det egnet for miljøer med høyere bruksbelastning enn normalt.

Maskinen anbefales for 30-80 personer.

Kjøler:

Høyde: 41 cm

Bredde: 136,3 cm

Dybde: 45 cm

Vekt: 54 kg

Vi gjør arbeidsdagen enklere!

Kullsyremaskin for kjøkkenbenk

Praktisk kullsyremaskin med stor kapasitet.

En Pro 2 Eco innebygd løsning er perfekt når du har ledig plass i kjøkkenets eller kjøkkenkrokens underskap. Selve kjøleren blir installert i underskapet som i sin tur sender vannet opp til tappetårn for enkel betjening.

Kjøler:

Høyde: 41 cm

Bredde: 30 cm

Dybde: 40 cm

Vekt: 26 kg

Tappetårn:

Høyde: 49.5 cm

Bredde: 13 cm

Dybde: 19 cm

Vi gjør arbeidsdagen enklere!

Vi

leverer, monterer og holder service på maskinen din uten ekstra kostnad.

Vi ser frem til å hjelpe deg med å finne de rette produktene for deg og din bedrift.

Gunn Heidi Lilleengen Salgskonsulent forbruk 994 32 868

Gunn.Heidi.Lilleengen@norengros.no

Jan Ødefjeld

Servicemedarbeider

481 17 674

Jan.Odefjeld@norengros.no

Vi gjør arbeidsdagen enklere! Hagebyveien 26, Postboks 2560, Kjørbekk, 3702 Skien 35 90 40 00 / etn@etn.no Kundeservice 35 90 40 50 / ordre@etn.no / www.norengros.no Vi
Trykket av ETN Grafisk | Prod. HH 2023
tar forbehold om trykkfeil og utsolgte produkter.

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.