Premiere SuperBlog 2008

Page 1

SuperBlog 2008 Gala de premiere Biblioteca Metropolitană BucureĹ&#x;ti 9 decembrie 2008


Pe 9 decembrie 2008, la Biblioteca Metropolitană "Mihail Sadoveanu" din Bucureşti, concursul SuperBlog 2008 şi-a desemnat câştigătorii. Cei mai talentaţi bloggeri români au fost recompensaţi pentru "cerneala" şi sudoarea vărsate în cele 2 luni de aprigă competiţie cu premii care mai de care, oferite de sponsorii concursului. Marele premiu: un contract de 10.000 USD, în schimbul unui singur articol.


Invitatia la premiereÎncepând cu ora 16:00, la Biblioteca Metropolitană "Mihail Sadoveanu" din Bucureşti, a avut loc festivitatea de premiere a concursului SuperBlog 2008. Curioşi să afle cine a câştigat contractul în valoare de 10.000 USD, bloggerii, sponsorii şi jurnaliştii au participat în număr mare la eveniment, sala fiind arhiplină.Şi câştigătorul marelui premiu este….


arenait.net

"SwissPlan.biz şi PCNews.ro au organizat un eveniment deosebit în online-ul românesc. Un asemenea concurs a reprezentat o premieră pentru Internetul din România, implicând un număr reprezentativ de sponsori şi companii cu o mare importanţă pe piaţa IT din lume şi din ţară. În calitate de blog participant, Arena IT s-a încadrat perfect în tema de la care s-a plecat: IT-ul. De aceea ne-am gândit ca am avea o şansă reală atunci când am decis să ne înscriem. Articolele pe care le-am elaborat au necesitat timp pentru scriere şi, mai ales, pentru documentare, aşa că putem spune că SuperBlog 2008 nu a fost un concurs uşor, dar nici unul imposibil. Concursul putea fi câştigat şi de un blog care nu este axat pe IT, însă nu putea fi câştigat de cineva care nu este pasionat de scris, în general. Aşadar, transmitem felicitări echipei organizatoare şi transmitem că online-ul romanesc mai are nevoie de aşa ceva şi pe viitor. Organizarea din acest an nu a fost lipsită de erori, însă este un început. Unul bun! Nouă ne-a făcut plăcere să participăm la concurs şi, cu această ocazie, am reuşit să ne îmbogăţim cunoştinţele în domeniul care ne interesează. Sperăm, deci, că SuperBlog 2008 a fost doar scânteia ce aprinde flacăra", a declarat dl. Darius Jula, editor fondator www.ArenaIT.net.


www.arenait.net sau Darius Jula, Alexandru Dick şi Mihai Nica - o echipă de trei bloggeri pasionaţi de tehnologie şi de scris, au şi semnat precontractul pentru cel mai scump articol din blogosfera românească, la acest moment.


Ceilalţi câştigători şi-au putut alege premiul în funcţie de punctajul acumulat în concurs, dintre produsele oferite de sponsorii evenimentului: ASUS, AMD, Edimax, Sony, BitDefender, eMag.ro, Bestseller TV Media, Oktal.ro, Prooptiki România, MagazinulTau.ro, MarketOnline.ro, OneStop.ro, Arigo.ro şi OnSite.ro. Laureaţii care nu au putut participa la festivitate au fost contactaţi prin telefon în timpul evenimentului, în ordinea locurilor ocupate în clasament, pentru a-şi alege premiile.


Astfel, pe locul 2 s-a clasat www.blogatu.blogspot.com, iar pe cel de-al 3-lea www.danpop.wordpress.com
După ce au jurizat sute de articole, sponsorii au venit la eveniment ca să-i cunoască pe cei mai talentaţi bloggeri şi să le înmâneze câştigătorilor premiile. Iată câteva concluzii, la final de SuperBlog 2008:


“ASUS a devenit unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa de notebook-uri din România, fapt demonstrat de cifrele din rapoartele oficiale şi de analizele specialiştilor IT&C. Deoarece ASUS a fost sponsor principal, bloggerii participanţi la SuperBlog 2008 ne-au răsfăţat cu numeroase articole interesante şi inedite, având ca subiect inovatoarele noastre notebook-uri. Suntem mulţumiţi că am decis să susţinem, ca sponsor, cea mai importantă competiţie de bloguri din România, SuperBlog 2008”, a declarat dl. Liviu Marica, PR & Marketing Manager ASUS România & Bulgaria.


“MagazinulTau.ro, sponsorul cu cele mai consistente premii la “SuperBlog 2008”, a felicitat toţi participanţii la concurs şi are mare încredere în blogosfera românească, sperând că evenimentele viitoare de acest gen să arate potenţialul blogger-ilor români în crearea şi promovarea mediului online”, a declarat dl. Radu Ciu, Team Leader www.MagazinulTau.ro.


“Participarea OKTAL Computer în cadrul “Superblog 2008” a fost o experienţă plăcută. Acum, că a luat sfârşit concursul, aşteptăm cu interes opiniile bloggerilor”, a afirmat dl. Octavian Jeles, director general www.Oktal.ro


“Ştim că a fost un concurs lung şi dificil, dar victoria este mai dulce atunci când lupta este aprigă. Cei care au avut încredere în ei au reuşit să termine cu bine şi au câştigat toţi premii importante. Numai pentru simplul fapt că au avut răbdare să scrie articole pentru cele 20 de etape, dorim să le adresăm felicitările noastre cele mai sincere”, a declarat Raluca Dina, redactor-şef www.PCNews.ro.


Parteneri media: Prima TV, RadioLynx.ro, Smart FM, XtremPC şi 121.ro - comunitatea femeilor senzaţionale. Organizatorii SuperBlog2008, PCNews.ro şi SwissPlan.biz, le mulţumesc sponsorilor şi partenerilor pentru implicarea în eveniment, companiei

pentru produsele şi serviciile puse gratuit la dispoziţie pentru facilitarea comunicării pe durata concursului, precum si gazdei evenimentului de premiere, Biblioteca Metropolitana “Mihail Sadoveanu” din Bucuresti.


Despre pcnews.ro PCNews.ro este o sursă zilnică de informaţie IT, prezentând cele mai noi gadget-uri, mobile şi componente hardware. Fondat în 2004, PCNews.ro a devenit curând cel mai popular blog de tehnologie din România, clasându-se, cu peste 100.000 de vizitatori unici pe lună, pe poziţia a 6a în topul site-urilor IT&C realizat de www.trafic.ro. Printre companiile care au ales să se promoveze pe www.PCNews.ro se numără ASUS România, AMD, SONY, Edimax, MarketOnline, Esal, MagazinulTau.ro, PC Garage, Neogen, Arigo, Heineken, eMAG, BitDefender, Oktal.ro, OnSite, OneStop etc. www.pcnews.ro


Despre SwissPlan.biz SwissPlan.biz este o companie de marketing şi comunicare online, gestionând proiecte pentru companii de prestigiu din România şi de peste hotare. Fidelă propriului set de valori şi principii, SwissPlan.biz refuză să promoveze alcoolul, tutunul şi alte produse şi servicii ce aduc prejudicii societăţii. Printre companiile din portofoliul SwissPlan.biz se numără Prooptiki România (distribuitor Walt Disney, Universal Studio, SONY Pictures, BBC), TNT Games (distribuitor Nintendo, Joytech, SEGA, NCSoft, Koch Media, Auralog), PCNews, Romstal, Teatrul Evreiesc de Stat, Clinica Silhouette, Oxford Management Ltd., Fundaţia Internaţională pentru Copil şi Familie, FunnyBox.ro şi altele. www.swissplan.bizSuperBlog 2009? Misiunea organizatorilor de a descoperi şi a susţine cei mai talentaţi bloggeri români nu se încheie însă aici. Cum sponsorii s-au arătat interesaţi să încurajeze astfel de competiţii, ar putea urma SuperBlog 2009 “sezonul” de primăvară-vară, cel de toamnăiarnă ş.am.d.Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.