Page 1


Een nieuwe trap met stijl... * In ĂŠĂŠn dag * Zonder hak of breekwerk * Leverbaar in PVC, Massief hout of laminaat * Vakkundige montage * Inclusief garantiecertificaat * Levering onder CBW voorwaarden


Voor

Een krakende trap, vieze vloerbedekking, elk jaar schilderen, een onveilige trap of een onhygiĂŤnische trap. Dat komt u waarschijnlijk zeer bekend voor. Het kan anders.... Veiligheid, Innovatie, design, kwaliteit, vakmanschap, stijl.... Dat is SUNstairs Traprenovatie en Leuningen De kunst van het creĂŤren van een bijzondere ervaring in het trappenhuis is de combinatie van dit alles. Standaard producten door vakmanschap en design zo toepassen dat geen traprenovatie hetzelfde is. SUNstairs Traprenovatie geeft meerwaarde aan uw huis.

Na


Voor elke trap een geschikt systeem

Onafhankelijk en deskundig advies

SUNstairs Traprenovatie heeft voor elke trap een renovatie systeem. Het maakt niet uit of u een houten trap heeft, een betonnen trap, een stalen trap, een open trap of een dichte trap. Voor ieder systeem is er een ruime keuze in decoren en mogelijkheden.

De traprenovatie specialisten van SUNstairs Traprenovatie informeren u altijd objectief en compleet over de vele mogelijkheden van traprenovatie. Graag maken wij vrijblijvend een afspraak om een offerte op maat te maken. Bent u misschien nog niet zo ver, dan geven wij u graag een indicatie van alle mogelijkheden. Dit kan zowel telefonisch als per e-mail.


Keuze uit verschillende systemen Voor elk interieur een passend systeem PVC Het PVC Traprenovatie programma van SUNstairs wordt in eigen beheer ontworpen en geproduceerd.PVC staat voor PolyVinylChloride. De chemische naam polychlooretheen (pce), is een veelvuldig toegepaste thermoplast die ontstaat na polymerisatie van het monomeer vinylchloride (vcm). PVC leent zich bij uitstek voor traprenovatie vanwege haar excellente kenmerken. PVC is geluidsarm, geluid reducerend, super sterk, hele hoge antislip waarde en is bovenal te verkrijgen in +/- 40 designs.

Massief Hout De houten traprenovatie systemen zijn onder te verdelen in: •

Massief hout (19mm) - Met doorgaande lamel - Gevingerlast • Gelaagd hout - Met doorgaande lamel - Gevingerlast Standaard worden de trede uitgevoerd met antislip strip, maar zijn ook te verkrijgen zonder.

Laminaat De laminaat systemen van SUNstairs zijn onder te verdelen in twee type: • •

HPL (High Pressed Laminate) van het merk Rheingold CPL (Continious Pressed Laminate) van de merken Hafa en Fedi

Kiest u voor een laminaat systeem van Rheingold, dan kiest u voor het beste product in de gehele laminaat traprenovatie markt. Het product is opgebouwd uit een kern van HDF (High Density Fibreboard) met daarop een toplaag van HPL. Dit product krijgt een gebruiksklasse mee van AC5 Klasse 33 voor Intensief commercieel gebruik. Er is echt geen beter product in de markt te krijgen op het gebied van traprenovatie in laminaat. Kiest u voor een laminaat systeem van Fedi of Hafa, dan kiest u voor een gedeelde tweede plek in de markt. Ook dit product is uitgevoerd met een kern van HDF en heeft een toplaag van CPL. Deze producten krijgen een gebruiksklasse mee van: AC3 Klasse 31 voor licht commercieel gebruik en AC4 Klasse 32 voor normaal commercieel gebruik.

RVS leuningen met LED-verlichting De RVS trapleuningen met LED verlichting worden door SUNstairs in eigen beheer geproduceerd en ontworpen. In ons trapleuning gamma is uw eigen fantasie de enige beperking. Wij kunnen werkelijk alles voor u maken. Standaard zijn de RVS trapleuningen met LED verlichting uitgerust met RGB LED lampen, een bewegingssensor, een


Kleuren & decoren CPL laminaat Fedi laminaat

Hafa laminaat


Houtsoorten & HPL laminaat Houtsoorten

Rheingold laminaat


PVC decoren

Verantwoord ondernemen....


Trapleuningen & LED-verlichting Een traprenovatie is pas echt compleet met een nieuwe trapleuning. De trapleuning is in bijpassend decor te verkrijgen in zowel hout, laminaat, PVC als RVS. In onze houten leuningen en RVS leuningen is ook sfeervol LED-verlichting mogelijk. Uw veiligheid op de trap wordt het beste bewerkstelligd door een goede trapleuning die stevig is gemonteerd. Tegenwoordig is daarbij LED-verlichting echt een must. Goed zicht op de trap is essentieel en LED-verlichting in de trapleuning zorgt voor een optimaal zicht.

Verlichting op de trap LED-verlichting aan de onderzijde van de trede is naast een prachtig effect ook een zeer veilige toevoeging aan uw traprenovatie. Door de slimme noviteiten van SUNstairs Traprenovatie gaat de verlichting altijd aan wanneer u op de trap loopt. Zo kunt u zonder na te denken in het donker of bij schemering de trap benaderen.


SUNstairs Traprenovatie & Leuningen Parelhoenweg 5 NL - 4791 PA Klundert telefoon: +31(0)88 - 2282000 e-mail: verkoop@sunstairs.nl website: www.sunstairs.nl KvK nr.: 24394035 BTW ID nr.: NL.8156.29.308.B01 Rabobank Etten-Leur Rek nr.: 1100.24.915 BIC nr.: RABONL2U IBAN: NL49 RABO 0110 0249

Brochure SUNstairs Traprenovatie 50+beurs  

Brochure SUNstairs Traprenovatie 50+beurs

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you