Tidningen Succé Nr9 September 2021

Page 30

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO

FOTO : FARM OR MIA

SUCCÉ

1

Grubb & Crew 10 år Dags för jubileum och äntligen dags för Marianne Gustavsdotter att kamma hem förstaplatsen! För det är ju hon som drivit sin salong i hela tio år nu. Marianne är utan tvekan en av våra allra populäraste frisörer och det är inte så konstigt. Det blir gärna så när man även är en av de allra bästa. Helt enkelt som klippt och skuren för yrket! Grattis på tioårsdagen Grubb & Crew och Marianne!!!

2

Michael Svensson och Jimmie Svensson Vinnarna av Succé Championship hosted by Nicklastorp GK 2021. Två karlshamnare tog hem segern när den här tävlingen avgjordes för sjunde året i rad. Grattis och mycket bra spelat grabbar! Till er som trodde att det skulle regna den här dagen kan vi bara svara: Nä. Inte i år heller...

3

Modevisning på Ronnebygatan Äntligen fick vi se lite av våra butikers höstmode ute på stan igen! Fullt ös på Trossö blev det och extra roligt med dessa glada modeller som ställer upp. Snacka om ett levande centrum!!!

4

Wilma Bark När Wilma skulle till att hämta posten med farmor Mia låg en ny Succé i brevlådan. Eftersom den är så fin ville hon absolut inte vänta en enda sekund till och bestämde sig för att läsa den genast. Där och då... Om inte barn ser vad som är snyggt, vem ska då göra det...? Tack Wilma!

5

En runda till Nu blir det lite filmtips på listan också. Den här fantastiska danska filmen av Thomas Vinterberg vann en Oscar för bästa internationella film. Bra val, kan man säga... Se den och du får se Mads Mikkelsen i sin kanske bästa rolltolkning någonsin!

LÄSAR

NAS

VAL

FIASKO

Grattis Marianne. Grubb & Crew toppar Succélistan! – Vad roligt! Tack för det! Tio år. Hur skulle du kort sammanfatta de åren? – Det har varit tuffare än jag trodde men också roligare än jag trodde. Jag älskar att gå till min lilla salong och göra folk vackra och alla möten med människor. Hur ska detta firas? Händer det något speciellt på salongen eller...? – Jag hade älskat att haft ett stort party. Men jag får satsa på ett 15 årsparty istället. Det blir massor av härliga erbjudanden från våra leverantörer. Presenter till våra fina kunder, tävling med fina priser. Ballonger, tårta och bubbel. Sedan en god middag på lokal på födelsedagen den 19 oktober. Nu är det ju Grubb & Crew som fyller tio men du har väl jobbat lite längre i frisöryrket? – Lääänge! Jag har varit frisör hela mitt liv. Nästan iallfall, sedan jag var 16 år... Så länge! Bästa jobbet i världen!!! Tack Marianne och lycka till med nästa tio!

TIPSA OSS! Finns det någon eller något du tycker borde ligga på Succé- eller Fiaskolistan?

Syndiga cyklister Det är inte första gången den här gruppen av människor intar fiaskoplatsen men det blir bara värre och värre. Cyklandet på trottoarer, gångfartsområden och på övergångsställen. Det är bara en tidsfråga innan det inträffar en riktigt allvarlig olycka. Körkort för cykling? Ja, vi är nog snart där...

LÄSAR

N

VAL AS

Maila ditt eget förslag med en kort motivering till:

Succé - succe@succeblekinge.se Fiasko - fiasko@succeblekinge.se

Ny Audihall i Karlskrona

Blåportsgatan, Karlskrona www.borjessonsbil.se

30

0455-38 80 00