Tidningen Succé Nr 8 Augusti 2021

Page 22

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

1

Constantly of Sweden Närproducerat hör man ju talas om ibland. Men urmakare Subhi Aldabbagh tar det ordet till en helt ny nivå. Nyss öppnade han butiken Constantly of Sweden i Lyckeby och här hittar du mycket vackra klockor som han alltså själv tillverkat i verkstaden i Ronneby. Gör ett besök och kolla själv. Det här är nämligen ett hantverk med en tydlig doft succé!

2

Beaverblogg The Beaver is back! Mikael ”Bävern” Johansson har nu återupptagit sitt omtyckta bloggande om blekingesporten på Succés hemsida. Äntligen! Är man idrottsintresserad och framförallt av lokal sådan hittar man den rätta källan här: www.succeblekinge.se.

3

Bryggareberget lever igen! Restaurangen Bistro Utkiken öppnar upp på en av världens vackraste platser. Återigen kan vi njuta god mat och med en underbar utsikt därtill. Det här kan vi alla tacka Utklippan Fastigheter och Bistro Berna för. Tack för detta!!!

4

Utomhusbio-turnén i Karlskrona Ett himla trevligt tilltag av kommun! På fem olika platser, nämligen Hasslö, Nättraby, Wämöparken, Jämjö och Rödeby har man kunnat njuta av utomhusbio under augusti månad. Härlig stämning och film ute i friska luften. En BIODUKnamisk upplevelse!

FOTO: SVT

5

Kvarteret Skatan Det är nu nästan tjugo år sedan vi kunde se det första avsnittet av Kvarteret Skatan. Den elfte december i år är det dags för nyinspelningar av denna dunder-humor-succé. Skriv in datumet med tillägget SVT1 eller SVT Play. Skrattar bäst som skrattar hela tiden!

Grattis Subhi. Constantly-butiken i Lyckeby ligger etta på Succélistan! – Vad kul! Tack! Du har ju haft uraffär i Ronneby länge nu. Varför öppnar du en till i Karlskrona just nu? – Det har jag velat länge och nu när det fanns möjlighet så tackade jag ja. Hur ser sortimentet ut i nya butiken? Är alla klockor tillverkade av dig där? – Ja, just nu har vi bara egentillverkade klockor där och med tiden planerar vi även ha dam- och herrsmycken. Urmakare är ju ett riktigt hantverk. Hur länge har du haft intresse för det? – Jag har varit intresserad av klockor redan sedan min barndom. Jag var mycket inspirerad av min pappa och farfar som också var urmakare.

Tack Subhi och stort lycka till med nya Constantly of Sweden!

LÄSAR

N

VAL AS

FIASKO

TIPSA OSS! Finns det någon eller något du tycker borde ligga på Succé- eller Fiaskolistan?

Misshanterade Elsparkcyklar Det är utan tvekan en god idé att alla kan hyra en elsparkcykel genom att ta en och sedan lämna tillbaka den var man vill. Men. Om man då väljer att lämna den på en toalett. Till exempel. Eller mitt på en trottoar och därmed göra den oframkomlig. Då är det fortfarande en god idé men väldigt, väldigt dåliga och eftersatta användare. Lågpannevarning!

LÄSAR

NAS

VAL

Maila ditt eget förslag med en kort motivering till:

Succé - succe@succeblekinge.se Fiasko - fiasko@succeblekinge.se

Ny Audihall i Karlskrona

Blåportsgatan, Karlskrona www.borjessonsbil.se

22

0455-38 80 00


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.