Tidningen Succé Nr 2 Februari 2020

Page 18

BILEN

Färgstark och personlig Första intrycket är att det är en rätt liten bil för att vara en SUV, men annat var det när man satte sig i den. Här har du en bil med gott om plats för både förare och passagerare. I nya Renault Captur har man storsatsat på det personliga. Detta ska vara en bil som du kan anpassa helt efter ditt eget tycke och smak och det gäller både ut och insida. Varför inte välja en annan färg på taket och backspeglarna eller kanske på instrumentpanelen, klädseln eller belysningen i bilen? Möjligheterna är stora. på hemsidan för att kolla hur personlig man kunde göra den. Håll i dig... 90 olika kombinationer på utsidan och 18 inredningsalternativ på insidan!

Jag har förut skrivit att jag älskar när man kan matcha insidan med utsidan och som ni säkert förstår, här kan man verkligen göra det in i minsta detalj. Bilen jag körde var röd med svart tak. Jag gillar den looken, att allt inte bara smälter ihop. Mitt personliga tips till dig, kolla in färgerna Orange Atacama och Blå Celadon, de färgerna med en matchande inredning, alltså wow!

JAG GICK IN

olika körlägen: ECO, Sport och MySense. Så man kan säga att även körningen går att få personlig. DET FINNS TRE

Det finns många utrustningsalternativ som gör bilfärden säkrare, enklare och mindre tidskrävande. Motorvägs- och köassistans, hjälp att starta i backe, Easy Park Assist, 360-graderskamera, automatväxling mellan hel- och halvljus. Typiska ”bra att ha” grejer. Det är lätt att hålla sig uppkopplad med både bilen och omvärlden med hjälp av multimediasystemet EASY LINK. Det är en pekskärm som finns i upp till 9,3 tum. Man har även satt in ljudsystem från BOS E med åtta högtalare och en bashögtalare i bagagen. Återigen beror det väl på vad man gillar men för mig är ljudet i en bil viktigt. Bagaget är stort och du kan skjuta fram sätet 16 cm vilket gör lastutrymmet

Vill du visa att ditt företag finns? Vill du synas i ett positivt, trovärdigt och lokalt media finns det inte så många alternativ.

större. Att fälla dem helt går såklart också om man behöver ännu större utrymme. SUMMA SUMARUM: En bil som ser liten och nätt ut men som erbjuder utrymme så det räcker och blir över. Dessutom går den att göra helt personlig, vilken bra kombo!

IDA LILJEGREN FOTO: ROLAND LUNDGREN

Nr 07

2017

Juli

ona/Ro Succé Karlskr

nneby

www.succebl

ekinge.se

nabor Karlskro lthet! känn sto REPORTAGE rtider ste Seme na TURIST i Karlskro Sommar

KRÖN IKAN

ASSION LÅNG P EN LIVS M USIK P O P FÖR le r Per Gess Succé möte

Kontakta oss på Succé så ser vi till att du får ut mer av din marknadsföringsbudget. Du når oss på 0708 935 835 eller info@succeblekinge.se. Besök gärna vår hemsida för mer information, www.succeblekinge.se.

18

KARLSKRONA

tan 15 ; 0455 Borgmästarega

- 267 00

pecsavers.se

; www.s


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.