Tidningen Succé Nr 11 November 2018

Page 30

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

1

3

Nadja Casadei Vår egen mångkampare har valts att leda den stora friidrottsgalan på Berns salonger i Stockholm. Bra val där! Årets gala kommer därmed att glänsa lite mer en vanligt...

4

Carolina Gynning En helt vanlig torsdag i slutet av oktober dök hon upp på Trossö och vilken kväll det blev! Ett fantastiskt event som anordnades av Georges Guld och Smaralda Kläder & Interiör. Bra gjort av dem! På bilden tog Carolina en väldigt kort paus tillsammans med Malin, Pia och Marinette från Georges Guld.

5

Springfloden ”Världens bästa kriminalserie” tycker många och visst... Det är något utöver det vanliga med både ”hela folkets Kjelle (Bergqvist)” och Julia Ragnarsson. Spela in fler tack!!!

VT

2

Personalen på Kjell & Company Ska man tro på det vi hört så mycket nu så är personalen här fantastiskt trevliga och framförallt otroligt hjälpsamma. Vi har nog på fötterna nu för att tro oss veta att det är sant... (På bilden lät vi Mattias Dahlgren och Rasmus Nilsson representera hela personalen.)

M AL M /S FOTO : U LR IK A

Reklambyrån Lennandia 30 år Det är alltså trettio år sedan Kent Andersson och Jan Lennartsson (bilden) sjösatte reklambyrån Lennandia. Imponerande, minst sagt! Har man navigerat så lång tid i den här branschen så har man bevisat sin höga kompetensnivå för länge sedan. Succé är väl ett ord som sammanfattar det hela ganska väl...

Grattis Jan (kreativ chef ). Lennandia toppar Succélistan! – Tack, vad trevligt att höra! I Karlskrona finns vi ju överst på Drottninggatan 54 så vi gillar ju att vara på toppen. Trettio år i reklam- och marknadsföringens tjänst är ju en väldigt lång tid. Vad är det som gjort att just ni lyckats så länge? – Duktiga medarbetare kombinerat med nyfikenhet och en ständig vilja att förändras. Sedan har Kent Andersson och jag kompletterat varandra som grundare och delägare. Mellan 1988 och till idag har det ju hänt en massa. Finns det någonting som sticker ut lite mer? Något minne som etsat sig fast? – När varumärket Nordenparabolen skulle välja reklambyrå. I princip var det väl klart att den kända byrån Sandberg skulle ha uppdraget men vi lyckades få en chans att åka till Oslo och visa upp vårt kampanjförslag. Minns känslan när vi flög hem. Det var en nyskapande idé och som order värd ett antal miljoner. Sedan var det bara att ställa in sommarsemestern och kavla upp ärmarna. Hur tänker ni fira det här jubileumet? – Vi har ju även kontor på Birger Jarlsgatan så denna gång blir det fest i Stockholm. Det är alltid trevligt att passa på och fira. Tack Jan och lycka till med de kommande trettio åren!

FIASKO

TIPSA OSS! Finns det någon eller något du tycker borde ligga på Succé- eller Fiaskolistan?

Black Friday Allt för många känner sig lurade av denna importerade fredag och det finns vittnen om att priser legat lägre någon vecka innan det ska till att ”fyndas”. Visst är det en svart dag. I allafall för många plånböcker och köpkort...

Maila ditt eget förslag med en kort motivering till:

Succé - succe@succeblekinge.se Fiasko - fiasko@succeblekinge.se

Nya Audi A6 Avant. En helt ny upplevelse. Audi A6 Avant har förändrats i grunden och den nya upplevelsen är smartare, enklare och säkrare än någonsin. Välkommen in på provkörning! A6 Avant 40 TDI 204 hk S tronic Proline Edition

Från ca: 386.500 kr (8,5 pbb) . Business lease från ca: 4 495 kr/mån. Förmånsvärde från ca: 2.783 kr/mån.

Bränsleförbrukning blandad körning 4,7 l/100 km. CO2 124 g/km. Miljöklass Euro 6. Audi Business Lease: 36 mån (exkl moms), 4.500 mil, 0 % särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (maj 2018). Eventuella övermil samt onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Audi Serviceavtal och Audi Försäkring ingår vid Business Lease. Ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar, etc. kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Förmånsvärde netto/mån vid 50 % marginalskatt. För exakt förmånsvärde hänvisas till Skatteverkets hemsida www.skv.se. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Varje återförsäljare svarar självständigt för sin egen prissättning. Bilarna på bilderna är extrautrustade. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. Garanterat lägstapris hos auktoriserade Audi-återförsäljare för juridiska personer (även enskild firma).

KARLSHAMN Vekerumsvägen 3 - 5 · Tel 0454 - 38 80 00 KARLSKRONA Blåportsgatan · Tel 0455 - 38 80 00 www.jeppssons.se

SID 30


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.