Tidningen Succé Nr 7 Juli 2018

Page 30

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

T FOTO : PR IVA

AN TE FOTO : SV

RE SM AN

1

David Håkansson Återvinning är framtiden. Eller - Återvinning är ett absolut måste från och med genast! Har man insett det förstår man också hur viktigt det är att sådana som David och hans företag Re-Solt finns. Inget mera slit och släng för när du slitigt färdigt nästa gång; Ring Re-Solt! Re(n)-Succé!

2

Patrik Magnusson Den sjungande prästen i Jämjö går från klarhet till klarhet! I år levererade han återigen värsta skolavslutningssuccén. Om Svenska kyrkan vill ha fler besökare i sina kyrkor bör man se hur Patrik gör. Han bevisar nämligen att en kyrka inte behöver varken vara kall, stel eller tråkig. Den kan vara precis tvärtom!

3

Jessica Kvarzell Bland alla godsaker på Elitchoklad är Jessica den verkliga pralinen! Många är de som berättar om positivt och trevligt bemötande i chokladfabriken. Efter en tids föräldraledighet är hon nu på väg tillbaka igen. Till glädje för alla gottegrisar. Man blir bara så choglad!

4

Rödeby AIF P05 Laget som i sommar tog silver i fotbolls-SM för pojkar födda 2005. Hängde du med? De är alltså näst bäst i hela Sverige!!! Så mycket mer succé än så blir det knappast... Grattis RAIF!

5

Kommunens nya smarta soptunnor Soptunnor som använder solenergi för att komprimera sitt skräp. Som själva talar om när de behöver tömmas. Som dessutom har fritt WiFi i sig. Det känns så... 2000-tal. Vi vill ha sådana tunnor överallt! Inte bara i Hoglands Park!!!

Grattis David. Du toppar Succélistan! – Detta är verkligen så roligt! Vill hylla personalen framförallt som gör ett sådant fantastiskt jobb! Utan dem hade Re-Solt inte funnits. Varför startade du Re-Solt, hur fick du idén? – Jag startade Re-Solt när jag fick mitt första barn. Såg hur samhället hade blivit så materiellt sjukt! Alla ska bara konsumera och sedan slänga utan att ta ansvar. Jag jobbade då som budbilschaufför och såg alla prylar folk hade som kanske inte ens används. Så varför inte göra ett helt nytt koncept! Kombinerat med arbete, produktion och försäljning. Vad är det för typ av återvinning ni sysslar med? – Vi hämtar saker, sedan får man tjänster i gengäld. Prylarna kommer sedan till våra Reusecenter i Hallabro och på Saltö. Där sorteras, säljs eller återvinns prylarna. Det finns ju ingen tvekan om att återvinning är ett måste i framtiden. Tycker du att folk är medvetna om det idag? – Återvinning har blivit väldigt populärt och folk har blivit så mycket mer medvetna om att något måste göras för att vi ska kunna leva på jorden i framtiden. Tack David och lycka till med Re-Solt!

TIPSA OSS!

FIASKO

Finns det någon eller något du tycker borde ligga på Succé- eller Fiaskolistan?

Cyklist med hjärnbrist - Trist! Det är inte första gången den här gruppen människor intar fiaskoplatsen. Inte konstigt för inte mycket har förändrats. Övergångsställen för gående används som (snabb-)överfart. Trottoarer, även de avsedda för fotgängare, blir till rena cykelbanor. Allt innebär stora faror för alla oskyldiga. Både barn, vuxna och djur. Kravet kvarstår: Cykelkörkort, tack!!!

Finns för omgående leverans!

Maila ditt eget förslag med en kort motivering till:

Succé - succe@succeblekinge.se Fiasko - fiasko@succeblekinge.se

Golf Sportscombi GT R-Line En rymlig kombi i sportig GT-version med 150 hk och utökad standardutrustning, med designpaketet R-Line, allt till en enkel månadskostnad.

Pris från 229 900 kr. Privatleasing från 2 895 kr. Vinterhjul 249 kr/mån. Bränsleförbrukning blandad körning 5,3 l/100 km, CO2-utsläpp 121 g/km. Miljöklass Euro 6. Volkswagen Privatleasing 36 mån, 1 500 mil/år inkl. Volkswagen Serviceavtal, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (mars 2018). Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Ändringar av körsträcka, ränta, etc. kan påverka månadsbetalningen. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer, liksom eventuella tillval som metallic och automat. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj 2018. Bilen på bilden är extrautrustad. Vi reserverar oss för ändringar och avvikelser i såväl annonsinnehållet som beskattning av fordon eller bilförmån efter annonsens införande.

KARLSHAMN Vekerumsvägen 3 - 5 · Tel 0454 - 38 80 00 KARLSKRONA Blåportsgatan · Tel 0455 - 38 80 00 Måndag - torsdag 9 - 18, fredag 9 - 17 www.jeppssons.se

SID 30


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.