Tidningen Succé Nr2 Februari 2016

Page 30

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

1

Tågvärdarna på Krösatågen Nöjda tågresenärer hör man inte talas om så ofta men de som åker Krösatågen är mer än nöjda. Framförallt med de tågvärdar som jobbar ombord. Det har nämligen bevisats i en nyligen genomförd undersökning att här får man ett positivt och proffsigt bemötande när det säljs och kontrolleras biljetter. Toppbetyg av Krösatågens resande leder raka spåret direkt till en förstaplats på succélistan. Såklart! (På bilden representeras tågvärdarna av Sebastian Högström och Christine Karlsson).

2

Salong Grubb & crew Lördagen den 20 februari lät man alla intäkter gå till stöd för rektor Johan Johanssons rehabilitering. Marianne och de andra frisörerna klippte in nästan femtusen kronor till ”stödrektorjohan”. Hårresande bra jobbat, Grubb & crew!!!

3

Erik Belin Det senaste stjärnskottet på vår lokala hockey-blogghimmel. Lika kaxig i sitt bloggande som under glansdagarna i hockeyrinken. Minst. Det gillar vi! Att Erik började sin skribentbana hos oss på Succé gör ju inte saken sämre... Vi gratulerar härmed Sveriges Radio P4 Blekinge till förvärvet!

4

Lodjuren tillbaka Länsstyrelsens viltkameror ljuger inte. De är tillbaka i våra skogar! Bland annat så fångades två lodjursungar på en film som går att se på Länsstyrelsens Facebook-sida. Vackert och väldigt välkommet. Utan lodjur i våra skogar är det nämligen kat(t)astrof!

5

Athletic Dance Det här är dansskolan som bjuder på något nytt och häftigt. Energi, fart och glädje är ingredienserna som gäller när de här tjejerna drar igång sin show. Kanske ska du ha en tillställning och är lite rädd för att det kan bli lite tråkigt...? Boka Athletic Dance mer genast än nu!!!

FIASKO Rör inte vårt Blekinge! Förslag förekommer om en sammanslagning av Skåne och Blekinge. Varför? Har vi inte starkare kopplingar uppåt med smålänningarna. I en region med Skåne skulle vi dessutom bli en liten obetydlig minoritet. Nej tack!

Bli först med nya Tiguan! Den bromsar för faror, hjälper till att hålla dig i rätt fil och tar dig hela vägen fram till målet. Nya Tiguan är en tuffing som värnar om både kära och nära. Säkrare, rymligare och mer äventyrslystet än någonsin. Välkommen att beställa redan idag!

Grattis Sebastian. Du och de andra tågvärdarna på Krösatågen ligger etta på Succélistan! – Tack, det är verkligen jätteroligt att höra och det tar vi verkligen till oss! Vad tror du gör att så många resenärer är så nöjda med er? – Kanske är det framförallt för att vi alla tycker så mycket om vårt jobb och våra resenärer och att det lyser igenom? Vi vill att alla ska trivas, känna att de får den hjälp de behöver vad det än kan vara och att vi gör varje resa tillsammans. Vi försöker alltid att sätta oss in i hur det vore om vi själva var resenärer i samma situation och agera med vad vi kan därefter. Vi får mycket glädje av våra resenärer varje dag och det vill vi såklart kunna ge tillbaka! Sträckan Karlskrona - Emmaboda fick det högsta betyget i undersökningen. Vad kan det beror på? – Vi är en liten och sammansvetsad grupp tågvärdar som trivs och samarbetar mycket bra tillsammans här, vi är ju trots allt bara 13 tågvärdar. På denna sträckan har vi möjlighet att ge våra resenärer tid. Mer tid än det korta ögonblick som krävs för att titta på färdbeviset. Om det så handlar om biljettfrågor eller att prata om något som hänt under dagen. Vi lär känna våra pendlare och känslan är ofta familjär. Det är alltid roligt när någon till exempel uppmärksammar att man är tillbaka från en ledighet eller man stöter på varandra utanför jobbet och det hälsas glatt. Men vi lägger lika stor vikt vid de som åker med oss vid enstaka tillfällen som de som åker ofta.

Tack Sebastian och hälsa de andra tretton värdarna från oss på Succé!

FJÄRRSTY RD PARKERIN GS­ VÄRMAR E PÅ KÖPET* **

BILLÅN FRÅN

TDI 190 DSG7 4MOTION Pris från 332 200 kr.

LEASING FRÅN

2350

1870

KRONOR*

KRONOR**

Blandad förbrukning från 5,4 l/100 km, CO2-utsläpp från 141 g/km (avser TDI 150 manuell, uppgifter för samtliga motorer ej tillgängliga för närvarande). Miljöklass EU6. *Volkswagen Billån 36 mån, 30% kontant, 50% restskuld, rörlig ränta baserad på VWFS basränta. (eff. rta. 3,27% jan 2016). **Volkswagen Leasing 36 mån (exkl moms), 30% särskild leasingavgift, 50% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (jan 2016). Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Varje Volkswagenåterförsäljare är fri att sätt sina egna priser. Bilen på bilden är extrautrustad. ***Erbjudandet gäller till och med april, 2016.

KARLSKRONA Blåportsgatan · Tel 0455 - 38 80 00 KARLSHAMN Vekerumsvägen 3 - 5 · Tel 0454 - 38 80 00 Måndag - torsdag 9 - 18, fredag 9 - 17, lördag 10 - 13 www.jeppssons.se

SID 30


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.