Tidningen Succé Nr1 Januari 2015

Page 22

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

1

Elisabet Rennemark Kvinnan bakom ”Musik på Skärva” som startade under förra året. De här konserterna på Skärva Herrgård har blivit otroligt uppskattade och det är väl inte så konstigt egentligen. Fantastiska artister i en fantastisk miljö har lett till stämningsfulla kvällar att njuta av. En given succé som alltså nu också lett till en självklar förstaplats på Succélistan!

Grattis Elisabet. Du ligger etta på Succélistan! – Tusen tack! Jag känner mig verkligen hedrad och det är jätteroligt att ni gillar Musik på Skärva och uppmärksammar våra konserter härute.

2

Sovabutiken, Lyckeby Här har man hittat ett sätt att höja sin varuexponering genom att helt enkelt tillsätta en Succétidning som dekoration. Genialt att låta två starka varumärken samarbeta på det här sättet - ”Handla hos Sova - Det blir succé!”

3

Mikael Johansson I snart tre år nu har han varit Succés sportexpert med sina analyser och åsikter från idrottens och föreningarnas värld. Väl värt en plats på Succélistan! Tycker du att hans ord på ”Sporten från Insidan” inte räcker till, kan du alltid följa honom dagligen på karlskronakanalen.se/blogg/176.

4

Kiruna IF Hockeylaget som mycket välförtjänt tilldelades Sportspegelpriset vid Idrottsgalan i Globen. Man spelar alltså i regnbågsfärgade matchtröjor för att stödja HBTQrörelsen och man är också den första HBTQ-certifierade idrottsföreningen i Sverige. ”För sitt mod att våga förändra” formulerades bland annat i motiveringen. Ja, det kan man ju lugnt säga... Starkt, Kiruna IF!

Hur kom den här idén med att hålla konserter på Skärva Herrgård upp? – Skärva Herrgård är en väldigt speciell plats och har fantastiska förutsättningar för konserter. Den åttakantiga stora salen med sin lanternin är helt unik i sin utformning och interiören skapar en alldeles speciell stämning. Jag har länge velat anordna konserter här och när möjligheten att få skapa en konsertserie dök upp var det inte svårt att spinna vidare med idéer. Det är verkligen roligt att skapa kultur här och se hur nöjda både artister och publik är när de kommer dit.

5

Sveriges Radio P4 Blekinge Nyligen har det genomförts en undersökning om folkets radiolyssnande i landet. Där framkom att vår egen Blekingestation hamnar på en femteplats bland landets tjugofem P4-kanaler (sett till andelen radiolyssnare av invånarna). Vi säger grattis och tilldelar här med även vår femteplats till Radio P4 Blekinge!

FIASKO Handelsområdet Stadsträdgården Det här området är bland det första som möter besökare från Karlskronas östra infart. Måste det då vara så fyrkantigt... Fult?! Kunde inte staden fått en lite attraktivare infart än dessa ”lådor”? En sak är säker; Här har ingen arkitekt tänkt en enda tanke utanför boxen...

Många längtar efter fler konserter på Skärva. Blir det fortsättning på ”Musik på Skärva” även i år? – Absolut, vi fortsätter med konserter under hela 2015 och hoppas kunna utöka med någon konsert utomhus också så publiken kan passa på att njuta av den vackra utsikten över vattnet in mot Karlskrona. Kan du avslöja någon eller några artister som kommer på besök i år? – Årets första konsert den 26 mars gästas av Mikael Samuelsson och till hösten kommer Lars Roos och gör ett av sina numera mycket sällsynta framträdande. Däremellan kommer en rad fantastiska artister som vi snart kommer att avslöja på vår hemsida musikpaskarva.se. Tack Elisabet och lycka till med årets konsertkvällar!

Välkommen till oss på

KARLSKRONA Blåportsgatan · Tel 0455 - 38 80 00 KARLSHAMN Vekerumsvägen 3 - 5 · Tel 0454 - 38 80 00 Måndag - torsdag 9 - 18, fredag 9 - 17, lördag 10 - 13 www.jeppssons.se

SID 22


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.